Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti klo Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet: Vesa-Pekka Koivuranta, pj. Pertti Ahokas Armi Hietala Elli Juusola Terttu Lehtola Aaro Lehtoniemi Raimo Miettunen Kimmo Niukkanen (poistui klo 19.05) Asko Peuraniemi Riitta Toivonen Paavo Tuomaala Leena Jääskeläinen varajäsen (Raili Kerola) Aune Mäkitiura varajäsen (Marko Ollila) Antti Paananen kirkkovaltuuston varapj. (poistui klo 18.35) Antti Jääskeläinen Pirkko-Aliisa Rytilahti Kari Yliräisänen hallintojohtaja sihteeri tiedotuspäällikkö Poissa Raili Kerola varapuheenjohtaja Marko Ollila jäsen Riku Tapio kirkkovaltuuston puheenjohtaja 1 asia 96 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Laulettiin virsi 584. Kirkkoherra Vesa-Pekka Koivurannan johdatteleman alkuhartauden jälkeen hiljennyttiin rukoukseen. Puheenjohtaja Vesa-Pekka Koivuranta avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 asia 97 Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat Ehdotus Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Pertti Ahokas ja Armi Hietala. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

2 Kirkkoneuvosto asia 98 Työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen lisäyksellä, että kohdassa Muut asiat tiedotuspäällikkö tiedottaa syksyn seurakuntatapahtumasta. 4 asia 99 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 685/2009 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Kirkkolaki luku 17, 7 : Hautaustoimen ohjesääntöön on otettava tarkemmat toimeenpanoa ja menettelyä koskevat määräykset haudoista, hautakirjanpidosta, haudanhoidolle asetetuista vaatimuksista ja hautamuistomerkkien hyväksymisestä. --- Hautaustoimilaki 14,1 : Hautamuistomerkin tulee olla hautausmaan ylläpitäjän hyväksymä. Muistomerkin tulee olla hautausmaan yleiskuvaan sopiva. Srk:t voivat omissa sisäisissä säännöksissään antaa yksityiskohtaisempia määräyksiä muistomerkkien ulkonäöstä. --- Rovaniemen seurakunnan hautaustoimen ohjesääntö (2004) 14 muistomerkit Haudalle saa asentaa hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisen tai seurakunnan hyväksymien muistomerkkiohjeiden mukaisen muistomerkin. Päätöksen hautamuistomerkin tai sitä koskevan muutoksen hyväksymisestä tekee ylipuutarhuri. Määräysten vastaisesti asetettu muistomerkki on seurakunnan kehotuksesta viipymättä korjattava tai poistettava. --- Hautamuistomerkki IV hautausmaa 2:19:263 a-b (2 hautapaikkaa) Vainaja Kahlos Viljo Aulis Haudalla jo ennestään kivi leveys 80 cm x korkeus 80 cm ja omaiset haluavat haudalle lisäksi toisen kiven, jonka mitat ovat leveys 50 cm x korkeus 90 cm korkeimmalta kohdalta. Voimassa olevan Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukaan kahdelle hautapaikalle muistomerkin maximimitat ovat leveys 120 cm x korkeus 60 cm. Muistomerkki ei täytä hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman muistomerkkien mittoja. Muistomerkki on 30 cm ohjesääntöä korkeampi. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausunnon ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Ehdotus, va. ylip. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää olla hyväksymättä muistomerkkiä edellä mainituin perustein. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen.

3 Kirkkoneuvosto (4 asia 99 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 685/2009) Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (liite). Kirkkoneuvosto ei hyväksy yllä mainittua muistomerkkiä, koska suunnitellun hautamuistomerkin mitat ylittävät seurakunnan yleiskäyttösuunnitelman (liite) mukaiset mitat. Raimo Miettunen esitti Asko Peuraniemen kannattamana, että oikaisuvaatimusten käsittelyasiat 8-13 palautetaan jatkovalmisteluun. Asian palauttamisesta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Äänestysesityksen mukaan ne, jotka kannattavat asian käsittelyn jatkamista, sanovat JAA, ja ne, jotka kannattavat Raimo Miettusen esitystä, sanovat EI. Äänin 6-6, yhden äänestäessä tyhjää puheenjohtajan äänen ratkaistessa kirkkoneuvosto päätti, että asiat 8-13 palautetaan jatkovalmisteluun. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä. Asioiden 8-13 käsittelyn yhteydessä Paavo Tuomaala jätti hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnalle aloitteen hautamuistomerkkien hyväksymisessä huomioitavista seikoista. (LIITE 1). Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 2). Hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelmassa (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) IV hautausmaalla kyseisellä hauta-alueella muistomerkin enimmäiskoko on leveys 50 cm ja korkeus 90 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm ja korkeus 80 cm. Kirkkoneuvosto hyväksyy muistomerkkisuunnitelman, koska se on vahvistetun hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukainen. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

4 Kirkkoneuvosto asia 100 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 687/2009 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Hautamuistomerkki IV hautausmaa E:8:18 (1 hautapaikkaa) Vainaja Vuontisjärvi Leena Marja Helena Haudalta poistetaan entinen kivi leveys 64 cm x korkeus 52 cm ja omaiset haluavat haudalle uuden kiven, jonka mitat ovat leveys 70 cm x korkeus 70 cm. Voimassa olevan Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukaan yhdelle hautapaikalle muistomerkin maximimitat ovat leveys 60 cm ja korkeus 60 cm. Muistomerkki ei täytä hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman muistomerkkien mittoja. Muistomerkki on 10 cm korkeampi ja leveämpi kuin ohjesäännöt. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausunnon ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Ehdotus, va. ylip. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää olla hyväksymättä muistomerkkiä edellä mainituin perustein. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen. Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (liite). Kirkkoneuvosto ei hyväksy yllä mainittua muistomerkkiä, koska suunnitellun hautamuistomerkin mitat ylittävät seurakunnan yleiskäyttösuunnitelman mukaiset mitat. Asian palauttamisesta päätettiin kohdassa 8 ( 8). Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 3). Hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelmassa (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) IV hautausmaalla kyseisellä hauta-alueella muistomerkin enimmäiskoko on leveys 50 cm x korkeus 90 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm x korkeus 80 cm. Haudalle voi myös asentaa alkuperäisen hautakiven kokoisen muistokiven eli leveys 64 cm x korkeus 52 cm. Kirkkoneuvosto hylkää oikaisuvaatimuksen, koska muistomerkkisuunnitelma ei ole vahvistetun hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukainen.

5 Kirkkoneuvosto (5 asia 100 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 687/2009 ) Aaro Lehtoniemi esitti Asko Peuraniemen kannattamana, että kirkkoneuvosto hyväksyy sen, että haudalle voidaan asettaa muistokivi, jonka enimmäismitat ovat: leveys 64 cm ja korkeus 80 cm. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Äänestysesityksen mukaan ne, jotka kannattivat hallintojohtajan esitystä, sanoivat JAA, ja ne, jotka kannattivat Aaro Lehtoniemen esitystä, sanoivat EI. Äänin 1-11, yhden äänestäessä tyhjää kirkkoneuvosto päätti hyväksyä Aaro Lehtoniemen esityksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä. 6 asia 101 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 534/2009 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Hautamuistomerkki Tavivaaran hautausmaa 1:76 (1 hautapaikka) Vainaja Valve Paavo Muistomerkkisuunnitelmassa mitat kivelle ovat leveys 80 cm x korkeus n. 110 cm. Korkeus todellisuudessa 114 cm. Oikaisuvaatimuksessa muistomerkin toimittajan mukaan hän on saanut hyväksynnän mitoille eläkkeelle jääneeltä ylipuutarhurilta. Lisäksi muistomerkin toimittaja korostaa että metsäneuvos Paavo Valve on ollut merkittävä henkilö Lapin alueella, joten hänelle suotaisiin hieman korkeampi muistomerkki. Voimassa olevan Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukaan yhdelle hautapaikalle muistomerkin maximimitat ovat leveys 45 cm x korkeus 60 cm. Muistomerkki ei täytä hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman muistomerkkien mittoja. Lisäksi muistomerkki on samalla alueella olevia muita muistomerkkejä huomattavasti korkeampi ja ohjesääntöä 54 cm korkeampi. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausunnon ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Ehdotus, va. ylip. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää olla hyväksymättä muistomerkkiä edellä mainituin perustein. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausuntonaan, että poiketen voimassa olevan ohjesäännön mitoista hautaosaston yhtenäisyyteen vedoten muistomerkki voidaan hyväksyä, jos sen korkeutta madallutetaan 60 cm:iin. Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (liite). Kirkkoneuvosto määrää hautakiven madallutettavaksi 60 cm:n korkeuteen hauta- ja kiinteistötoimen johtokunnan esittämällä tavalla. Asian palauttamisesta päätettiin kohdassa 8 ( 8).

6 Kirkkoneuvosto (6 asia 101 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 534/2009) Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 4). Hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelmassa (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) Tavivaaran hautausmaalla kyseisellä hauta-alueella muistomerkin enimmäiskoko on leveys 70 cm x korkeus 60 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm x korkeus 80 cm tai leveys 50 cm x korkeus 90 cm. Kirkkoneuvosto määrää, että Paavo Valven haudalle asennettu hautamuistomerkki on muutettava mennessä mitoiltaan yleiskäyttösuunnitelman mukaiseksi. Paavo Tuomaala esitti Kimmo Niukkasen kannattamana, että kirkkoneuvosto hyväksyy oikaisuvaatimuksen. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Äänestysesityksen mukaan ne, jotka kannattivat hallintojohtajan päätösehdotusta, sanoivat JAA, ja ne, jotka kannattivat Paavo Tuomaalan esitystä, sanoivat EI. Äänin 2-10, yhden äänestäessä tyhjää kirkkoneuvosto päätti hyväksyä Paavo Tuomaalan esityksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä.

7 Kirkkoneuvosto asia 102 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 522/2009 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Hautamuistomerkki Meltauksen hautausmaa 12:18 (1 hautapaikka) Vainaja Juopperi Jorma Muistomerkkisuunnitelmassa muistomerkin mitat ovat aluskiven leveys 120 cm (itse muistomerkki 30 cm) x korkeus n.110 cm. Lisäksi lyhtytolppa korkeus 80 cm. Voimassa olevan Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukaan yhdelle hautapaikalle muistomerkin maximimitat ovat leveys 60 cm x korkeus 60 cm. Muistomerkki ei täytä hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman muistomerkkien mittoja. Hautapaikan leveys on Meltauksen hautausmaalla 125 cm, jolloin muistomerkin aluskivi tulee lähes koko haudan leveydelle. Lisäksi muistomerkki on 50 cm ohjesääntöjä korkeampi. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausunnon ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Ehdotus, va. ylip. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää olla hyväksymättä muistomerkkiä edellä mainituin perustein. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen. Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (liite). Kirkkoneuvosto ei hyväksy yllä mainittua muistomerkkiä, koska suunnitellun hautamuistomerkin mitat ylittävät seurakunnan yleiskäyttösuunnitelman mukaiset mitat. Asian palauttamisesta päätettiin kohdassa 8 ( 8). Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 4) Hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelmassa (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) Meltauksen hautausmaalla kyseisellä hauta-alueella muistomerkin enimmäiskoko on leveys 70 cm ja korkeus 60 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm ja korkeus 80 cm tai leveys 50 cm ja korkeus 90 cm. Puu- ja metalliristin enimmäismitat ovat leveys 74 cm ja korkeus 150 cm sekä sakaranleveys 25 cm. Yleiskäyttösuunnitelman mukaan kyseisiä mittoja voidaan soveltaa puisiin hautalautoihin.. Kirkkoneuvosto hyväksyy hautamuistomerkkisuunnitelman muilta osin paitsi puisen aluslevyn osalta sen rikkoutumisvaaran vuoksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

8 Kirkkoneuvosto asia 103 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 521/2009 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Hautamuistomerkki Tavivaaran hautausmaa 11:216 (1 hautapaikka) Vainaja Kestilä Sinikka Omainen haluaa haudalle muistomerkin, jonka mitat ovat leveys 60 cm ja korkeus 80 cm. Voimassa olevan Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukaan yhdelle hautapaikalle muistomerkin maximimitat ovat leveys 70 cm x korkeus 50 cm. Muistomerkki ei täytä hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman muistomerkkien mittoja. Muistomerkki on 20 cm ohjesääntöjä korkeampi. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausunnon ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Ehdotus, va. ylip. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää olla hyväksymättä muistomerkkiä edellä mainituin perustein. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen. Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (liite). Kirkkoneuvosto ei hyväksy yllä mainittua muistomerkkiä, koska suunnitellun hautamuistomerkin mitat ylittävät seurakunnan yleiskäyttösuunnitelman mukaiset mitat. Asian palauttamisesta päätettiin kohdassa 8 ( 8). Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 5). Hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelmassa (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) Tavivaaran hautausmaalla kyseisellä hauta-alueella muistomerkin enimmäiskoko on leveys 70 cm ja korkeus 60 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm ja korkeus 80 cm tai leveys 50 cm ja korkeus 90 cm. Kirkkoneuvosto hyväksyy kyseisen hautamuistomerkkisuunnitelman, koska se on vahvistetun hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukainen. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen. Kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Antti Paananen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn jälkeen klo

9 Kirkkoneuvosto asia 104 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 339/2009 Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta Hautamuistomerkki Jouttikeron hautausmaa 1:8:3 (1 hautapaikka) Vainaja Kaitera Emma Jemina Omaiset ovat suunnitelleet haudalle kivisen muistomerkin, jonka mitat ovat leveys 80 cm x korkeus 75 cm. He ovat aiemmin Jouttikeron hautausmaalle asennuttaneet Kaiteran sisarelle Hotille saman kokoisen kiven. Hautapaikat eivät ole rinnakkain. Voimassa olevan Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukaan yhdelle hautapaikalle muistomerkin maximimitat ovat leveys 60 cm x korkeus 60 cm. Muistomerkki ei täytä hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman muistomerkkien mittoja. Muistomerkki on 15 cm korkeampi ja 20 cm leveämpi kuin yleiskäyttösuunnitelman mitat. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta antaa lausunnon ja lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Ehdotus, va. ylip. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta päättää olla hyväksymättä muistomerkkiä edellä mainituin perustein. Hauta- ja kiinteistötoimen johtokunta hyväksyi päätösehdotuksen. Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (liite). Kirkkoneuvosto ei hyväksy yllä mainittua muistomerkkiä, koska suunnitellun hautamuistomerkin mitat ylittävät seurakunnan yleiskäyttösuunnitelman mukaiset mitat Asian palauttamisesta päätettiin kohdassa 8 ( 8). Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 6). Hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelmassa (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) Jouttikeron hautausmaalla kyseisellä hauta-alueella muistomerkin enimmäiskoko on leveys 70 cm ja korkeus 60 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm ja korkeus 80 cm tai leveys 50 cm ja korkeus 90 cm. Kirkkoneuvosto hylkää kyseisen muistomerkkisuunnitelman, koska se ei ole vahvistetun hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukainen.

10 Kirkkoneuvosto (9 asia 104 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 339/2009) Pertti Ahokas esitti Asko Peuraniemen kannattamana, että kirkkoneuvosto hyväksyy oikaisuvaatimuksen. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Äänestysesityksen mukaan ne, jotka kannattivat hallintojohtajan päätösehdotusta, sanoivat JAA, ja ne, jotka kannattivat Pertti Ahokkaan esitystä, sanoivat EI. Äänin 1-11, yhden äänestäessä tyhjää kirkkoneuvosto päätti hyväksyä Pertti Ahokkaan esityksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä. 10 asia 105 Oikaisuvaatimus ylipuutarhurin päätökseen 472/2009 Hautamuistomerkki Tavivaaran hautausmaa 11/177 (1 hautapaikka) Vainaja Kurkela Mika Muistomerkkisuunnitelmassa mitat ovat leveys 80 cm ja korkeus 70 cm. Muistomerkkisuunnitelmaa ei ole hyväksytty. Omainen on jättänyt oikaisuvaatimuksen Oikaisuvaatimuksen mittoja on korjattu Suomen Kivivalmisteen toimesta Rovaniemen seurakunnan hautausmaiden käyttösuunnitelman (vahvistettu Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa ) mukaan enimmäismitat saavat ko. hauta-alueella olla yhdelle hautapaikalle leveys 70 cm ja korkeus 60 cm tai vaihtoehtoisesti leveys 60 cm ja korkeus 80 cm tai leveys 50 cm ja korkeus 90 cm. Lisäksi ko. hauta-alueella on mahdollisuus hautausmaan käyttösuunnitelman mukaan asentaa myös muistomerkki jonka mitat ovat leveys 80 cm ja korkeus 60 cm. Kirkkoneuvosto Oikaisuvaatimus (LIITE 7). Kirkkoneuvosto hylkää oikaisuvaatimuksen, koska muistomerkki ei ole vahvistetun hautausmaiden yleiskäyttösuunnitelman mukainen. Leena Jääskeläinen esitti Paavo Tuomaalan kannattamana, että kirkkoneuvosto hyväksyy oikaisuvaatimuksen. Asiasta äänestettiin. Äänestystavaksi hyväksyttiin puheenjohtajan esittämä nimenhuutoäänestys. Äänestysesityksen mukaan ne, jotka kannattivat hallintojohtajan päätösehdotusta, sanoivat JAA, ja ne, jotka kannattivat Leena Jääskeläisen esitystä, sanoivat EI. Äänin 10-3 kirkkoneuvosto päätti hyväksyä hallintojohtajan päätösehdotuksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä.

11 Kirkkoneuvosto asia 106 Talousarvion laadintaohjeet Oheisena (LIITE 8) laadittu ehdotus kirkkoneuvoston ohjeeksi työaloille ja johtaville viranhaltijoille. Suomen taloustilanne on pysytellyt suhteellisen vaikeana alkuvuoden 2010 aikana. Syksyllä 2008 alkanut talouskriisi jatkuu edelleen, minkä vuoksi työttömyys on entisestään pahentunut ja siksi verotulokertymä on jäänyt aiempia vuosia pienemmäksi. Vuoden 2011 aikana talouskasvun ennustetaan lähtevän hiljalleen nousuun kansainvälisen talouden elpymisen ja kotimaisten toimijoiden myönteisten odotusten seurauksena. Seurakunnan talousarvioraameja laskettaessa on lähdetty siitä ajatuksesta, että vuosien aikana talous saatetaan tasapainoon. Tasapainoon saattaminen edellyttää, että seurakuntaan ei perusteta uusia menoautomaatteja. Lisäksi tasapainoon pääseminen edellyttää, että seurakunnan omaisuutta joudutaan realisoimaan. Rovaniemen seurakunnan verotulokertymä on heinäkuuhun 2010 mennessä 1,6 % pienempi (= euroa) kuin vastaavaan aikaan vuonna Kirkollisverotulot ovat pudonneet n eurolla (=2,7 %) mutta yhteisöverotulot ovat lisääntyneet eurolla (=11,6 %). On oletettavaa, että vuoden 2010 kokonaisverokertymä on lähes samansuuruinen kuin vuoden Vuoden 2011 talousarvion menoraamit on laskettu toimintamenojen suhteen nollalinjalle (ei kasvua eikä laskua). Palkkamenoissa varaudutaan 0,7 %:n suuruisiin korotuksiin. Kirkon nykyinen virka- ja työehtosopimus on voimassa saakka, mutta vuosien 2011 ja 2012 palkkaratkaisua ei ole vielä sovittu, joten tarkka palkkamenojen lisäys ei ole vielä tiedossa. Kuluvan vuoden talousarvio on euroa alijäämäinen. Talouden tasapainottaminen vuoteen 2013 mennessä edellyttää, että alijäämä vuonna 2011 on merkittävästi pienempi. Ohessa on ennustettu tulevaa kehitystä. TA2010 E 2010 E 2011 E 2012 E2013 Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Verotulot Kirkollisvero Yhteisövero Verotuskustannukset Kirkon keskusrahastomaksut Korkotuotot Muut rahoitustuotot Korkokulut Muut rahoituskulut Vuosikate Poistot Satunnaiset tuotot Satunnaiset kulut Tilikauden tulos Poistoeron vähennys Tilikauden ylijäämä

12 Kirkkoneuvosto (11 asia 106 Talousarvion laadintaohjeet) Kirkkoneuvosto keskustelee työaloille ja johtaville viranhaltijoille annettavasta oheisesta ehdotuksesta ohjeeksi toiminta- ja taloussuunnitelmien laatimiseksi vuosille Kirkkoneuvosto hyväksyi pöytäkirjan liitteen mukaisen ohjeen toiminta - ja taloussuunnitelmien laatimiseksi vuosille Kirkkoneuvoston jäsen Kimmo Niukkanen poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn aikana klo asia 107 Seurakunnan omistamat tilat Kirkkovaltuutettu Hannu Ovaskainen on jättänyt valtuustoaloitteen , jossa hän kysyy "Pyydän kirkkoneuvostoa ottamaan kantaa onko seurakunnan tarvetta omistaa niin valtavaa määrää asuinhuoneistoja, joita vuokrataan eteenpäin" Rovaniemen seurakunta omistaa seuraavat huoneistot, joissa on vuokralaisina joko työntekijöitä tai muita tahoja Kiinteistö Oy Pappilantie 52 Kiinteistö Oy Keltakangas As Oy Ratakisko, Siljotie 8 Kiinteistö Oy Ukkoherrantie 15 Ki Oy Korkalovaaran palvelutalo As Oy Ruokama, Maakuntakatu 16 As Oy Kivikatu 20 As Oy Sudentie 14 As Oy Ounasvaarantie 6 As Oy Poronkello, Vanamokatu asuntoa, 80 asuntoa asunto liikehuoneisto (Wiisaudenhammas) liikehuoneisto (ent. Hillakirkko) 2 asuntoa asunto asunto asunto (Elina Kokin rahasto) asunto Kirkkoneuvosto toteaa, että huoneistojen omistaminen ei sinällään ole itsetarkoitus. Asunto- ja kiinteistöyhtiöosakkeet palvelevat ensisijaisesti seurakunnan henkilökuntaa työsuhdeasuntoina ja siltä osin kun huoneistoissa ei asu seurakunnan henkilökuntaa, huoneistot toimivat seurakunnan pitkäaikaisina sijoituksina, jotka ovat realisoitavissa rahoitustilanteen niin vaatiessa. Lisäksi kirkkoneuvosto saattaa asian kirkkovaltuustolle tiedoksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

13 Kirkkoneuvosto asia 108 Ilmoitusasia Tarkistukset pappien ja lehtorin työnjakokirjaan 2010 (LIITE 9). Ehdotus, khra Kirkkoneuvosto merkitsee asian tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi tiedokseen. 14 asia 109 Pöytäkirjoja tiedoksi Seuraavat pöytäkirjat ovat nähtävillä kokouksessa: - isännöitsijä viikot 24-25, ylipuutarhuri 24-31, rakennusmestari 29,32, lapsityön lehtori 31-33, hallintojohtaja 24-32, kirkkoherra 24-33, Keskikaupungin piirineuvosto Ehdotus, khra Kirkkoneuvosto merkitsee edellä mainitut pöytäkirjat tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi tiedokseen. 15 asia 110 Muut asiat Tiedotuspäällikkö Kari Yliräisänen jakoi mainosmateriaalia syksyn seurakuntatapahtumasta sekä tiedotti, että Elämän Lähteellä - tapahtuman kotisivut on julkaistu ja löytyvät osoitteesta Kirkkoherra Vesa-Pekka Koivuranta tiedotti Toimintaympäristön muutos ja ennakoiva johtaminen - kutsutilaisuudesta alkaen klo seurakuntakeskuksen juhlasalissa. 16 asia 111 Seuraava kokous Seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään ti klo asia 112 Muutoksenhakuohje ja pöytäkirjan nähtävilläolo Puheenjohtaja antoi pöytäkirjan liitteen mukaisen muutoksenhakuohjeen. Tämä pöytäkirja on julkisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa Rauhankatu 70:ssä Nähtävilläolosta ilmoitetaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla.

14 Kirkkoneuvosto asia 113 Kokouksen päättäminen ja päätösrukous Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Laulettiin virsi 548 ja hiljennyttiin päätösrukoukseen. Kokouksen puolesta Vesa-Pekka Koivuranta puheenjohtaja Pirkko-Aliisa Rytilahti sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Pertti Ahokas Armi Hietala

Kirkkoneuvosto 19.1.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 19.1.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 20.1.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 19.1.2010 klo 17.00-19.00 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet: Vesa-Pekka Koivuranta puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 26.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2010 27.10.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 26.10.2010 klo 17.00-18.55 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 15.6.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 16.6.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 15.6.2010 klo 17.00-18.10 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1722015 1822015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1722015 klo 1700-2035 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, vs kirkkoherra puheenjohtaja Terttu

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 3.3.2010 klo 18.00-18.30 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 25.8.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.8.2011 klo 17.00 18.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 24.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 30.10.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 24.10.2012 klo 18.00-19.45 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1552018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1552018 klo 1700-1845 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Pertti Ahokas Ville-Pekka Jokela Raili

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 27.1.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.1.2011 klo 17.00 19.55 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 24.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.5.2012 klo 17.00 18.15 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 6.6.2012 klo 18.00 18.37 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1112017 1312017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1112017 klo 1800-1847 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti Alatalo Antti Aspegrén Leena Autto Heikki Erola

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 20.4.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 22.4.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.4.2010 klo 17.00-18.35 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 30.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 30.5.2012 kello 18.00 18.25 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä Poissa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 11.12.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012 20.12.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 11.12.2012 klo 17.00-18.10 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 8.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 8.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 14.12.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 8.12.2010 klo 18.00-20.45 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti saapui klo 18.40 Alaoja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 14.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 13.6.2012 klo 17.00 18.50 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2122018 2322018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 2122018 klo 1630-1707 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Janne Kaisanlahti

Lisätiedot

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja

KOTKA-KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2016 KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA (1) Aika: Keskiviikko 9.11.2016 klo 17.00 17.45 kahvitus klo 16.45 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1112016 3112016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1112016 klo 900-1601 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 25.1.2012 klo 18.00 18.40 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1942016 2042016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1942016 klo 1700-2010 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :n 53

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012 1.11.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 30.10.2012 klo 17.00-18.25 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.12.2018 3/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.12.2018 1 Aika 04.12.2018 klo 18.00 19.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 13.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010

Kirkkovaltuusto 13.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 Kirkkovaltuusto 13.10.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 15.10.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 13.10.2010 klo 18.00-19.50 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1742018 1842018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1742018 klo 1700-1930 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Ville-Pekka Jokela

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2452016 2552016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2452016 klo 1700-1835 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 23.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 23.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2010 25.3.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.3.2010 klo 17.00-20.07 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2412017 2612017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2412017 klo 1700-1935 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, kirkkoherra, pj, (poissa :n 23

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KIRKKOVALTUUSTO 1.11.2016 KOKOUSAIKA 14.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali Mikäli ette pääse kokoukseen pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 17122013 19122013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17122013 klo 1700 1910 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj Terttu Lehtola

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2832017 3032017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2832017 klo 1700 1939 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2712015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2712015 klo 1700-2010 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén Raili Kerola

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 12.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011 14.10.2011 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 12.10.2011 klo 18.00 18.40 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 22.9.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.9.2011 klo 17.00 18.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.11.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 23.11.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 23.11.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2010 29.11.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.11.2010 klo 17.00-19.57 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 5.5.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010 6.5.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 5.5.2010 klo 18.00-19.55 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen

KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015. Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone Toppelius. Läsnä Holma Sisko kirkkoneuvoston jäsen 1 KEMPELEEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 PL 28, 90441 KEMPELE KIRKKONEUVOSTO p. 08-561 4500 kempeleen.seurakunta@evl.fi Aika Tiistaina 15.10.2015 klo 18:00-19.28 Paikka Keskustan seurakuntakeskus, kokoushuone

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.4.2013 klo 17.00-19.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Terttu Luoma-aho Olli Mourujärvi

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 14.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 14.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 14.12.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2010 16.12.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 14.12.2010 klo 17.00-18.20 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2013 Kirkkoneuvosto 22.10.2013 23.10.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22102013 23102013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22102013 klo 1700-1843 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Sari Kuirinlahti Terttu Lehtola Leena Järventie

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) Aika tiistaina 29.11.2016 klo 18.30 21.40 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 Kirkkoneuvosto 1.9.2010 82 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2010 KOKOUSAIKA keskiviikko 1. päivänä syyskuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2542017 2742017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2542017 klo 1700-1951 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 16.2.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2010 18.2.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 16.2.2010 klo 17.00-18.00 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 20.11.2018 9/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 20.11.2018 1 klo 16.00 16.55 Pello seurakuntakoti Jäsenet Pieskä Aino puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin Pertti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1452014 1552014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1452014 klo 1800-2035 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Alaoja Kaarlo poistui klo 2020 Alaraudanjoki

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 14112017 16112017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 14112017 klo 900-1513 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 26.10.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.10.2011 klo 17.00 18.20 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

LOIMAAN SEURAKUNTA pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston jaosto

LOIMAAN SEURAKUNTA pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston jaosto LOIMAAN SEURAKUNTA pöytäkirja 7/2018 Kirkkoneuvoston jaosto Kokousaika tiistaina 22.5.2018 kello 15.15 Kokouspaikka Kaupunginkirkko Falsetti/neuvottelu, Turuntie 32 Läsnä Leena Virtanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 07/2019 Kokousaika keskiviikko 11.9.2019 klo 16.30 Kokouspaikka Martin kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Muut osallistujat Poissa Anttila, Raimo jäsen Breilin, Oskar varapj. Kolsi,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 / (6) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7 /2015 1 (6) KOKOUSAIKA 1.9.2015 klo 16 19.05 Pötönkankaan hautausmaalla katselmus ja sen jälkeen kokous KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013 18.9.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kirkkoneuvosto 17.9.2013 18.9.2013. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 17.9.2013 klo 17.00-20.45 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj. Terttu Lehtola varapj. Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot