4 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 6 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2016 tilinpäätös

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "4 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 6 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2016 tilinpäätös"

Transkriptio

1 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) Aika , klo 10:01-11:44 Paikka Keskuspaloasema Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaaminen 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 4 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen 5 Maakuntauudistus 6 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2016 tilinpäätös 7 Toimintaraportointi 2/ Muut esille tulevat asiat 9 Kokouksen päättäminen

2 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Poissa Anttila Pekka J, puheenjohtaja Strömberg Hannele, 1. varapuheenjohtaja Huikkala Timo Kalliola Jarmo Männikkö Jaana Teeri Liisa Väre Mikko Kautto Esko, sihteeri Ojanen Olli-Pekka Männikkö Seppo Isotalo Matti Mutikainen Pekka Micklin Saija Ojala Miia Koskela Irma Moisio Antti Stenhäll Jaakko Allekirjoitukset Anttila Pekka J Puheenjohtaja Kautto Esko Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Jaana Männikkö Pöytäkirjan nähtävänäolo Nähtävillä Tampereen keskuspaloaseman hallintotoimistossa

3 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 1 Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen katsauksella ajankohtaisiin asioihin ja toivotti läsnäolijat tervetulleiksi. Avataan pelastustoimen neuvottelukunnan ensimmäinen kokous vuodelle 2017.

4 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 2 Läsnäolijoiden toteaminen Todettiin kokouksessa läsnä olevat: Anttila Pekka, Huikkala Timo, Kalliola Jarmo, Männikkö Jaana, Strömberg Hannele, Teeri Liisa, Väre Mikko, Ojanen Olli-Pekka, Männikkö Seppo, Kautto Esko, Isotalo Matti, Ojala Miia, Mutikainen Pekka, Micklin Saija ehdotus oli Pelastustoimen neuvottelukunta toteaa kokouksessa läsnäolijat. Tampereen kaupunginhallitus on nimennyt Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunnan jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudeksi Alla mainituista jäsenistä Tampereen kaupunginhallitus on valinnut neuvottelukunnan puheenjohtajaksi Pekka Anttilan ja varapuheenjohtajaksi Hannele Strömbergin. Seuraavat kuntavaalit järjestetään ja uuden kuntalain mukaan valtuustokausi alkaisi kesäkuusta. Tästä syystä on tarkoituksenmukaista jatkaa toimielinten, mukaan lukien Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunnan, toimikautta kesäkuuhun Jäsen Anttila Pekka Huikkala Timo Kalliola Jarmo Koskela Irma Moisio Antti Männikkö Jaana Stenhäll Jaakko Varajäsen Ollila Riitta Koponen-Andersson Katja Härkki-Santala Maria Ellä Ville Mäkinen Jenni Järvinen Pekka Pekkanen Tuomo Strömberg Hannele Leppälahti Mikko Teeri Liisa Väre Mikko Lounasranta Marko Tolonen Kari

5 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 3 Pöytäkirjan tarkastajan valinta Antti Moision ollessa estynyt osallistumaan kokoukseen, valittiin pöytäkirjan tarkastajaksi Jaana Männikkö. ehdotus oli Pöytäkirjan tarkastajaksi valitaan Antti Moisio. Neuvottelukunta valitsee kokouksessa pöytäkirjan tarkastajan. Neuvottelukunnalla on ollut yksi pöytäkirjan tarkastaja, joka on valittu osanottajalistan mukaisesti vuorojärjestyksessä.

6 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 4 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ehdotus oli Pelastustoimen neuvottelukunta toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

7 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 5 Maakuntauudistus TRE:1337/ /2016 Asia merkittiin tiedoksi. ehdotus oli Pelastustoimen neuvottelukunta merkitsee asian tiedoksi. Valtakunnallinen sote- ja maakuntauudistus on edennyt vaiheeseen, jossa odotetaan hallituksen esityksiä eduskunnalle keskeisistä lainsäädännöksistä ja, jossa Pirkanmaan valmistelu on edennyt väliraportointivaiheeseen. Keskeiset lainsäädännöt kuten sosiaali- ja terveystoimen järjestelemistä koskevat säädökset, pelastustoimen vastaavat säädökset ja kenties keskeisempänä maakuntalaki tulevat eduskuntakäsittelyyn neuvottelukunnan kokoukseen mennessä. Näiden lisäksi on niin sanottu valinnanvapauslainsäädäntö parhaillaan lausuntokierroksella. Pelastustoimen osalta valtakunnallisesta valmistelusta vastaa sisäasiainministeriö, jonka päävastuulla on paitsi toimialaa koskevan lainsäädännön valmistelu, myös pelastustoimen kehittämishankkeen eteenpäinvienti. Edelleen sisäasianministeriössä on valmistelussa pelastuslain uusinta, joka tässä vaiheessa pitäytynee aiemmasta poiketen vain lähinnä teknisissä päivityksissä. Pirkanmaalainen muutosvalmistelu on tällä hetkellä väliraportointivaiheessa, joita käsiteltiin esivalmistelun hallituksessa maanantaina Väliraportointi on erittäin laaja sisältäen kaikkien kolmen projektiryhmän ja 28 teemaryhmän työn tulokset. Valmistelun laajuutta kuvaa myös noin 350 hengen valmisteluorganisaatio, jonka on saatettava varsinainen loppuraportointi valmiiksi mennessä. Pirkanmaan pelastuslaitoksen valmistelutyö on keskittynyt aiempaan tapaan pääsääntöisesti Pelastustoimi ja varautuminen - teemaryhmä työskentelyyn. Työ on edennyt odotetulla tavalla ja jo nyt on mahdollista tiivistää valmistelutyötä kohti toukokuun loppua ja saada aikaan muutossuunnitelmaa perustettavaa väliaikaishallintoa varten.

8 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) Parhaillaan on lausuntokierroksella maakuntauudistukseen liittyvillä eri tahoilla ns. väliaikaishallinnon kokoonpanon muodostaminen. Pohjaehdotuksena on, että väliaikaishallinto muodostettaisiin nykyisen esivalmistelun johtoryhmä rakenteella. Tässähän pelastuslaitoksella on ohjaavan lainsäädännön mukaisesti yksi edustaja ja tälle varajäsen. Ehdotuksen mukaan väliaikaishallinnon poliittisesta ohjauksesta vastaisi kuntavaalien tuloksen perusteella koottava maakuntahallitus. Pääsopijajärjestöillä olisi väliaikaishallinnossa neljä henkilöä varajäseninään ja näillä olisi puhe- ja läsnäolo-oikeus ko toimielimen kokouksiin. Lausunnot väliaikaishallinnon muodostamisesta on annettava maaliskuun loppuun mennessä. Tarkempi esittely maakuntauudisuksen nykytilanteesta annetaan kokouksessa.

9 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 6 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2016 tilinpäätös TRE:1696/ /2017 Asia merkittiin tiedoksi. ehdotus oli Pelastustoimen neuvottelukunta merkitsee asian tiedoksi. Pirkanmaan pelastuslaitoksen liikevaihto vuoden lopussa oli 44,4 milj. euroa. Liikevaihtoon kirjataan pelastustoimen maksuosuustuottojen ja ensihoidon tuottojen lisäksi myös ensivastetuotot, ERHE-maksut sekä palotarkastusmaksut. Sopimukseen perustuvia pelastustoimen maksuosuustuottoja kertyi 34,1 milj. euroa, muutos edelliseen tilinpäätökseen oli 6,2 prosenttia. Maksuosuustuottojen toteuma talousarviosta oli 95,9 prosenttia. Maksuosuuksia kirjattiin palautettavaksi sopimuskunnille yhteensä 1,47 milj. euroa. Lopullinen maksuosuus, euroa/asukas, oli 66,98 euroa. Ensihoitotuottoja kertyi yhteensä 9 milj. euroa, muutos edelliseen vuoteen oli 1,71 % ja toteuma talousarviosta oli 95,7 prosenttia. Tuotoista 6 milj. euroa kertyi sopimuslaskutuksesta ja sopimuslaskutustuottojen toteutuma talousarviosta oli 90 prosenttia, sopimuslaskutustuottoja kirjattiin palautettavaksi Pirkanmaan sairaanhoitopiirille yhteensä 0,6 milj. euroa. Muut liikevaihtoon kirjattavat ensihoitotuotot olivat 3 milj. euroa, muutos edelliseen vuoteen 6,5 %. Pelastuslain mahdollistamia palotarkastuksista ja muista valvontatoimenpiteistä perittäviä maksuja kertyi talousarvion mukaisesti 0,3 milj. euroa. ERHE-maksujen toteuma oli vuoden lopussa 0,6 milj. euroa ja ensivastetuottojen toteuma on 0,4 milj. euroa. Tulot toteutuivat hieman talousarviota parempina. Liiketoiminnan muut tuotot toteutuivat 0,1 milj. euroa talousarviota parempina. Ylitys johtui pääasiassa palosuojelurahaston myöntämistä avustuksista. Liiketoiminnan muiden tulojen toteuma oli 119% talousarviosta. Kokonaisuudessaan toimintatuotot olivat tilinpäätöskauden lopussa 44,8 milj. euroa, tuloarvio toteutui 97 prosenttisesti. Pirkanmaan pelastuslaitoksen toimintakulut olivat tilinpäätöksessä 43 milj. euroa, toimintakulujen toteuma talousarviosta oli 97 prosenttia. Merkittävää muutosta edelliseen tilikauteen ei ollut. Toimintakuluista 74,6 prosenttia oli pelastustoiminnan kuluja, loput ensihoidon kuluja.

10 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) Henkilöstökuluja kertyi yhteensä 31,4 milj. euroa, pysyen samalla tasolla kuin edellisessä tilinpäätöksessä ja henkilöstökulujen toteuma talousarviosta oli 94,5 prosenttia. Maltillista kulukertymää selittävät kuitenkin seuraavat tekijät. Osa vakansseista oli täyttämättä osan vuotta, täyttämättömistä sijaisuuksista johtuen. Säästölomakertymä väheni edelleen edellisestä tilinpäätöksestä. Myös muut palkkajaksotukset toteutuivat arvioituna pienempinä, suurin vaikutus oli kilpailukykysopimuksen mukainen lomarahojen jaksotuksen leikkaus tilinpäätöksessä. Työhyvinvoinnin edistämiseen ja työsuojelun prosessien tehostamiseen liittyvä työ jatkui ja sekä lopulliset varhaiseläkemaksut että työtapaturmavakuutusmaksut toteutuivat arvioitua merkittävästi pienempinä. Muiden toimintakulujen kuin henkilöstökulujen toteuma talousarviosta oli 104,3 prosenttia, yhteensä 11,5 milj. euroa ja muutos vuoden 2015 tilinpäätökseen oli 3,4 prosenttia. Suunnitelman mukaisten poistojen, 1,8 milj. euroa toteuma oli talousarvion mukainen. Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilikauden tulos näyttää vuoden lopussa 0,0 milj. euron ylijäämää ja on talousarvion mukainen.

11 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 7 Toimintaraportointi 2/2017 TRE:1684/ /2017 Asiat merkittiin tiedoksi. ehdotus oli Pelastustoimen neuvottelukunta merkitsee asiat tiedoksi. Pelastuslaitoksen johtoryhmään kuuluvat pelastusjohtajan lisäksi pelastuspäälliköt, hallintopäällikkö ja tiedotuspäällikkö. Kehittämispäällikkö on johtoryhmän asiantuntijajäsen. Heille on vastuutettu pelastuslaitoksen eri toiminnot toimintasäännön ja vuosittaisten toimintasuunnitelmien mukaisesti. Onnettomuuksien ennaltaehkäisyn ja teknisten palvelujen vastuualue, pelastustoiminnan ja valmiussuunnittelun vastuualue sekä ensihoitopalvelujen vastuualue raportoivat toiminnastaan kuukausittain. Raportit esitellään kokouksessa.

12 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 8 Muut esille tulevat asiat TRE:1689/ / Merkittiin tiedoksi pelastusjohtaja Ojasen esittelemä Pirkanmaan pelastuslaitoksen palvelu- ja vuosisuunnitelma Seuraava Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunnan kokous pidetään keskiviikkona kello Merkittiin tiedoksi Hämeenkyrössä lauantaina järjestettävä valtakunnallinen sopimuspalokuntien Jehumaljakilpailu. ehdotus oli 1. Pelastustoimen neuvottelukunta sopii seuraavan kokouksen ajankohdan. 1. Seuraava kokous

13 Tampere Pöytäkirja 1/ (13) 9 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen kello

16 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen

16 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (13) Aika 30.11.2016, klo 10:00-11:30 Paikka Tampereen keskuspaloasema Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaaminen 14 Läsnäolijoiden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajan valinta

Lisätiedot

4 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 7 Kangasalan koulutuspaloaseman hankesuunnittelu

4 Laillisuus ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 7 Kangasalan koulutuspaloaseman hankesuunnittelu Tampere Kokouskutsu 1 (14) Aika 14.09.2016, klo 10:00 Paikka Tampereen keskuspaloasema Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaaminen 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 4 Laillisuus

Lisätiedot

6 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2017 tilinpäätös. 7 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2017 tilastot

6 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2017 tilinpäätös. 7 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vuoden 2017 tilastot Tampere Pöytäkirja 1/2018 1 (15) Aika 13.03.2018, klo 13:00-14:55 Paikka Tampereen keskuspaloasema Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaaminen 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 4

Lisätiedot

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 16) Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunta

Tampere Pöytäkirja 1/ ( 16) Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunta Tampere Pöytäkirja 1/2019 1 ( 16) Aika 14.03.2019, klo 09:49-11:13 Paikka Matkakokous, Turku Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaaminen 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 4 Kokouksen

Lisätiedot

37 Pirkanmaan pelastuslaitos osana maakuntauudistusta. 38 Pirkanmaan pelastustoimen palvelutasopäätöksen voimassaoloajan jatkaminen

37 Pirkanmaan pelastuslaitos osana maakuntauudistusta. 38 Pirkanmaan pelastustoimen palvelutasopäätöksen voimassaoloajan jatkaminen Tampere Kokouskutsu 1 (14) Aika 21.11.2017, klo 10:00 Paikka Kaupin tilannekeskus Käsiteltävät asiat 33 Kokouksen avaaminen 34 Läsnäolijoiden toteaminen 35 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 36 Kokouksen

Lisätiedot

14 Maakuntauudistus ja suunnittelun jatkotilanne. 17 Pirkanmaan pelastustoimen palvelutasopäätöksen voimassaoloajan pidentäminen

14 Maakuntauudistus ja suunnittelun jatkotilanne. 17 Pirkanmaan pelastustoimen palvelutasopäätöksen voimassaoloajan pidentäminen Tampere Pöytäkirja 6/2017 1 (18) Aika 03.05.2017, klo 10:00-11:54 Paikka Tampereen keskuspaloasema Käsitellyt asiat 10 Kokouksen avaaminen 11 Läsnäolijoiden toteaminen 12 Pöytäkirjan tarkastajan valinta

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanhallitus Nro Kokousaika klo KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 27.3.2017 180 + Kokousaika 27.3.2017 klo 17.00 19.17+ Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/ Sivu. 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Siun soten -neuvottelukunta Aika 21.06.2017 klo 16:15-18:36 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

27 Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunnan järjestäytyminen. 28 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vastuualueiden esittäytyminen

27 Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukunnan järjestäytyminen. 28 Pirkanmaan pelastuslaitoksen vastuualueiden esittäytyminen Tampere Kokouskutsu 1 (14) Aika 08.09.2017, klo 11:00 Paikka Tampereen keskuspaloasema Käsiteltävät asiat 23 Kokouksen avaaminen 24 Läsnäolijoiden toteaminen 25 Pöytäkirjan tarkastajan valinta 26 Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli

Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, Mikkeli Mikkeli Pöytäkirja 24/2016 1 (9) Aika 21.04.2016, klo 14:05-15:17 Paikka Mikkelin kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 Aika 28.9.2016 klo 14:00 17:35 Paikka Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Käsitellyt asiat:

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 7/ ( 9) Etelä- Savon pelastuslautakunta

Mikkeli Pöytäkirja 7/ ( 9) Etelä- Savon pelastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 7/2018 1 ( 9) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:45 Paikka TUMA, Sammonkatu 12 Mikkeli Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 22 Pöytäkirjan tarkastus 23 Etelä- Savon

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 12) Kainuun pelastuslautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 04.04.2019, klo 17:00-18:41 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/ ( 6) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 6) Aika 28.02.2019, klo 16:45-17:30 Paikka Tuusulan Seurakuntakeskus, Rykmentintie 34 Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika, klo 15:01-16:34 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 alueteatteri

Lisätiedot

16 Tarkastuslautakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma Kuntatarkastajan tarkastushavainnot tarkastuksesta

16 Tarkastuslautakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma Kuntatarkastajan tarkastushavainnot tarkastuksesta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Aika 01.09.2015, klo 13:00-15:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talouden

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA Kokous n:o 1 / 2015 Pvm 5.3.2015 Kello 17.30 Sivu1/3 Auran seurakunnan diakoniatyön johtokunnan kokous 1 /2015 pidetään torstaina 5. maaliskuuta alkaen klo 17.30 seurakunnan virastotalon kokoushuoneessa

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Pöytäkirja 1 (11) Kokoustiedot Aika 26.02.2019 tiistai klo 17:00-17:55 Paikka Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Lisätietoja Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ajankohtaiskatsaus 5 2 Porvoon

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto

Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Vammaisneuvosto Tuusulan kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 15.03.2019, klo 14:00-15:39 Paikka Hyrylän terveyskeskus, kokoustila Aleksis Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle

Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle Sote- ja maakuntauudistuksen tilannekatsaus Tampereen kaupunginvaltuuston talous- ja strategiaseminaari 2.5.2017 Kari Hakari

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (8) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 (8) Aika 24.10.2017, klo 17:07-17:31 Paikka Kokoushuone Ervast Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Vammaisneuvoston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Elinvoima- ja omistajaohjausjaosto Aika 16.06.2017 klo 08:00-10:32 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Syrjäkatu 12 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Järvenpää Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika, klo 17:30-20:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 5 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 10.21 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto Aika 18.12.2018 kello 18.30 18:50 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Anttila Jouni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe, 26-34 Hakala Pentti Puistola Helena Ilmarinen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:45 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

20 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

20 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (8) Aika 06.10.2015, klo 17:41-18:11 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Arviointikertomus

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle

Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle Sote- ja maakuntauudistuksen tilannekatsaus Kuntajohtajakokous 24.3.2017 Kari Hakari muutosjohtaja Ajankohtaista Valtakunnallisesti:

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta

15 Talousarvion toteutuminen / II kolmannesvuosiraportti / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (8) Aika 04.11.2015, klo 16:28-16:37 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 Talousarvion

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (8) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2017 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 13:00-14:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen,

Lisätiedot

16 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta

16 Talousarvion seuranta / I kolmannesvuosiraportti / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 24.05.2017, klo 16:56-17:10 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16 Talousarvion

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/ ( 10) Tarkastuslautakunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 11/2019 1 ( 10) Aika 20.05.2019, klo 17:30-18:42 Paikka Tuusulan kunnantalo, Vidnoje- huone Käsitellyt asiat 50 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 51 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne

26 Sara Hildénin taidemuseon talousarvion seurantaraportti Sara Hildénin taidemuseon näyttelyohjelman valmistelun nykytilanne Tampere Pöytäkirja 5/2017 1 (8) Aika 29.08.2017, klo 16:20-17:57 Paikka Sara Hildénin taidemuseo Käsitellyt asiat 24 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 25 Pöytäkirjan tarkastus 26 Sara Hildénin taidemuseon

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 9:05-11:30 Paikka Kaupungintalo, kh:n kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone

Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:12-15:40. Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Hämeenkyrö Pöytäkirja 10/2017 1 (8) Aika 05.09.2017, klo 13:12-15:40 Paikka Kunnantalon 1. kerroksen neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 11:00-13:20 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoushuone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen,

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto MUSTIO No 3/2017 1

Etelä-Savon maakuntaliitto MUSTIO No 3/2017 1 Etelä-Savon maakuntaliitto MUSTIO No 3/2017 1 Kokousaika 21.4.2017 kello 13:00 Kokouspaikka Tuma, Sammonkatu 12,50130 Mikkeli Pelastuslaitoksen tilat Asialista: Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Väliraportin

Lisätiedot

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016

16 Talouden raportointi tammi-syyskuulta 2016 Tampere Pöytäkirja 2/2016 1 (11) Aika 26.10.2016, klo 16:00-20:32 Paikka Jokipohjantie 24, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri

Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla sihteeri PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta 07.04.2017 AIKA 07.04.2017 klo 12:00-16:05 PAIKKA Mylly OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko jäsen Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ (8) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 18:58-19:12. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2017 1 (8) Aika 07.04.2017, klo 18:58-19:12 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan tarkastus 22 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (9) Vammaisneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika 06.03.2018, klo 16:59-18:36 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Ervast, 1 krs. Käsitellyt asiat 5 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 6 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/ ( 12) Työsuojelutoimikunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 15.02.2019, klo 12:03-14:50 Paikka Tammerkoski- kokoushuone Käsitellyt asiat 12 13 14 15 16 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 4/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 4/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 1.10.2018 Pöytäkirja 4/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 1.10.2018 klo 9.00 10.00 Paikka ISLABin päivystyslaboratorion kokoushuone Mikro, c/o KYS, rak 1A,

Lisätiedot