ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 18 )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 18 )"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 18 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai klo _ KOKOUSPAIKKA Samperin Savotta, Savukoski _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Kauko Jaakkola varapuheenjohtaja/jäsen Juha Pikkarainen varajäsen Kaarina Soppela jäsen Kaarlo Jankkila jäsen Eila Hyvönen jäsen Erkki Parkkinen jäsen Hannu Oikarinen jäsen Sinikka Kangas jäsen Juha Kesälahti jäsen Matti Salmijärvi varajäsen Mauri Aarrevaara varajäsen Reijo Kilpelä jäsen/puheenjohtaja Muut osallistujat Heikki Onnela Kaarina Imponen Olli-Pekka Salminen Pekka Huhtala kehittämispäällikkö toimistosihteeri kaupunginjohtaja hallinto- ja kehittämisjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Puheenjohtaja Sihteeri ( :t 1 3 ) ( :t 4 18) Kauko Jaakkola Reijo Kilpelä Kaarina Imponen KÄSITELLYT ASIAT :t 1-18 PÖYTÄKIRJAN Aika ja paikka TARKASTUS Kemijärvellä Kemijärvellä ALLEKIRJOITUKSET Kaarina Soppela Juha Pikkarainen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI Jäsenkuntien kunnanvirastot NÄHTÄVÄNÄ Todistaa Kaarina Imponen kuntayhtymän sihteeri

2 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 1 Kokouskutsu ja asiakirjat on lähetetty postitse hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Kokouspäivästä on sovittu työvaliokunnan kokouksessa Kokousilmoitus on lähetetty jäsenille sähköpostitse. Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet jäsenistä tai henkilökohtaisista varajäsenistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 2 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kaarina Soppela ja Juha Pikkarainen.

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJAN VALINTA Ky 3 Kuntayhtymän perussopimuksen :n 6 mukaan yhtymähallitus valitsee keskuudestaan vuorovuosin kustakin jäsenkunnasta vuodeksi kerrallaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Vuorotteluperiaatteen mukaan puheenjohtajuusvuorossa vuonna 2012 on Savukosken kunta. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus valitsee vuodelle 2012 puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Päätös: Hallitus valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kilpelän ja varapuheenjohtajaksi Heidi Martinin. Reijo Kilpelä jatkoi puheenjohtajana tästä pykälästä eteenpäin.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 TILINKÄYTTÖOIKEUKSIEN MUUTOKSET Ky 4 Puheenjohtajan vaihtumisen vuoksi kuntayhtymän tilinkäyttöoikeuksia tulee muuttaa. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus myöntää kuntayhtymän tilinkäyttöoikeuden valitulle uudelle puheenjohtajalle ja poistaa käyttöoikeuden toimikautensa päättävältä puheenjohtajalta. Päätös: Hallitus myönsi kuntayhtymän tilinkäyttöoikeuden hallituksen uudelle puheenjohtajalle Reijo Kilpelälle ja poistaa käyttöoikeuden toimikautensa päättävältä puheenjohtajalta Heikki Nivalalta.

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN TILANNEKATSAUS Ky 5 Kehittämispäällikkö antaa hallitukselle tilannekatsauksen kuntayhtymän ajankohtaisista asioista. Kuntayhtymän taloustilanne on hyvä. Tilinpäätöksen valmistumisen jälkeen alkaa perussopimuksen ja hallintosäännön uudistamistyö. Päättyneet hankkeet: Tulevaisuuden Itä-Lappi -hanke, Itä-Lapin kotikylä hanke, WSTG esiselvityshanke, ja Itä-Lapin talvisotahistoria tutuksi hanke ovat päättyneet. Hankkeista on laadittu loppuraportit ja loppumaksatukset. Kolasport hanke on lähtenyt hyvin käyntiin. Projektipäällikkönä on Sonja Aatsinki ja projektikoordinaattorina Rita Oikarinen. Hankkeen rahoituskuvioista venäläisten kanssa keskusteltiin. KOKO -ohjelman rahoitus päättyi , mutta toiminta jatkuu niin kauan kuin rahaa riittää. Kuntajohtajatapaaminen oli ja KOKO -foorumitapaaminen on Sallassa. Liikennekonferenssi kehittämisrahasta on tehty loppuraportti ja maksatushakemus. Valmistelussa olevat/päätetyt hankkeet: Salla Gate Business and Tourism Partnership (Kolarctic CBC ENPI) on hyväksytty rahoitettavaksi. Esitys kuntarahoituksesta on tämän kokouksen esityslistalla. Jatkosodan vuodet hankehakemus on Pohjoisemman Lapin Leaderin ja Lapin ELY:n käsittelyssä. Keväällä saadaan päätös rahoituksesta. Tulevaisuuden Itä-Lappi 2 hanke on valmistelussa, mutta rahoitusta ei ole vielä haettu. Kehittämispäällikkö on osallistunut Itärata seminaariin Kajaanissa Tiedoksi, että ministeri Jari Koskinen ei ole tulossa lohiseminaariin Liikennekonferenssin työryhmä: Venäjältä ei ole tullut työryhmän nimilistaa Kuntayhtymän linjausten toteutus: perussopimuksen uudistus ja hallintosäännön muutos 2012 aikana. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi. Päätös: Merkittiin.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 KUNTAUUDISTUS Ky 6 Maan hallitus toteuttaa tällä hallituskaudella koko maan laajuisen kuntauudistuksen. Tavoitteena on vahvoihin peruskuntiin perustuva elinvoimainen kuntarakenne. Päätökset uudesta kuntarakenteesta tehdään vuoden 2014 loppuun mennessä. Kuntaministeri Henna Virkkusen johdolla on valmisteltu Suomeen uutta kuntarakennetta, joka perustuisi vahvoihin peruskuntiin ja joka pudottaisi kuntamäärän tämän hetkisestä 336 kunnasta neljäsosaan. Julkisuudessa on noussut esille kuntauudistukseen liittyvä nk. uusi kuntakartta, jossa Itä-Lapin kuntayhtymän jäsenkunnat muodostaisivat yhden kunnan. Kuntauudistuksen aluekierros ja kuulemistilaisuus pidetään Rovaniemellä Tilaisuudessa on varattu yksi puheenvuoro seutukuntaa kohden. Puheenvuoron pituus on 10 min. Kehittämispäällikkö on valmistellut kuntauudistusasiasta luonnoksen kannanotoksi, joka on esityslistan liitteenä nro 1. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee ja tarvittaessa täydentää kuntauudistuksen aluekierroksella ja kuulemistilaisuudessa esitettävää Itä-Lapin kuntien yhteistä kannanottoa. Valmis kannanotto merkitään pöytäkirjan liitteeksi nro 1. Hallitus nimeää Itä-Lapin seutukunnan puheenvuoron pitäjän. Kokouksessa jaettiin lyhyempi versio kannanotoksi, joka korvaa esityslistan liitteen nro 1. Erkki Parkkinen teki esityksen, että kokouksessa jaettu lyhyempi versio hyväksytään kuntayhtymän kannanotoksi. Juha Pikkarainen kannatti esitystä. Kauko Jaakkola esitti, että kannanottoa ei anneta tässä vaiheessa. Kaarlo Jankkila kannatti esitystä. Äänestyskäytäntö: Suoritetaan nimenhuutoäänestys, jossa Erkki Parkkisen esitystä kannattavat äänestävät JAA ja Kauko Jaakkolan esitystä kannattavat äänestävät EI. JAA: 9 (Juha Pikkarainen, Eila Hyvönen, Erkki Parkkinen, Hannu Oikarinen, Sinikka Kangas, Juha Kesälahti, Matti Salmijärvi, Mauri Aarrevaara ja Reijo Kilpelä). EI: 3 (Kauko Jaakkola, Kaarina Soppela ja Kaarlo Jankkila) Päätös: Hallituksen päätökseksi hyväksyttiin Erkki Parkkisen esitys äänin 9-3. Puheenvuoronpitäjäksi nimettiin yksimielisesti hallituksen puheenjohtaja Reijo Kilpelä. Hallitus piti kokoustauon

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 LAPIN MATKAILUPORTAALIN KEHITTÄMISHANKE EDUSTAJAN NIMEÄMINEN Ky 7 Lapin liitto on myöntänyt rahoituksen Lapin matkailuportaalin kehittämishankkeelle. Hankkeen kestoaika on ja ensimmäinen ohjausryhmän kokous pidetään Rovaniemellä. Ohjausryhmän kokoonpano muodostuu Lapin matkailuorganisaatioiden ja Lapin liiton edustajista. Ohjausryhmän tehtävänä on seurata hankkeen etenemistä, tuoda matkailualan yritysten ja organisaatioiden näkemys hankkeen ohjaukseen ja informoida heitä hankkeen seurannassa. Hanke toteutetaan konsulttityönä, joka sisältää portaalin palvelutehtävän ja teknisen järjestelmän määrittelyn tuotemarkkinoinnin näkökulmasta. Hankkeessa toteutetaan: 1) Portaalin esiselvitys, 2) Työpaja-määrittelytilaisuus tärkeimmille yhteistyökumppaneille, jossa käydään läpi kuinka verkkopalvelulla voidaan edistää ja tehostaa Lapin matkailualan yritysten toimintaa. Suunnitellaan Lapin yritysten yhteinen tuotemarkkinoinnin väline, joka vastaa nykypäivän nettimarkkinoinnin vaatimuksiin ja on liiketaloudellisesti kannattavaa ja 3) Julkaisualustan kartoitus. Konsulttityön pohjalta syntyy ehdotus teknisestä ja sisällön toteutussuunnitelmasta. Tämän pohjalta voidaan käynnistää portaalin toteutusvaihe (vaihe 2) projektin päätyttyä. Lapin liitto pyytää Itä-Lapin kuntayhtymää nimeämään edustajansa ohjausryhmään mennessä. Edustajan nimeämiselle on saatu lisäaikaa saakka. Työvaliokunta on käsitellyt nimeämistä kokouksessaan Kehittämispäällikön esitys: Hallitus nimeää Lapin matkailuportaalin kehittämishankkeen ohjausryhmään Pelkosenniemen kunnanjohtaja Erkki Parkkisen. Päätös: Hyväksyttiin.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 LAPIN MAAKUNTAPORTAALIN KEHITTÄMISHANKE EDUSTAJAN NIMEÄMINEN Ky 8 Lapin liitto on myöntänyt rahoituksen Lapin maakuntaportaalin kehittämishankkeelle. Lapin liitto pyytää Itä-lapin kuntayhtymää nimeämään edustajan ja varaedustajan hankkeen ohjausryhmään mennessä. Nimettävän edustajan toivotaan olevan työnsä puolesta tekemisissä tiedotuksen ja/tai nettisivujen sisältötuotannon kanssa. Lapin maakuntaportaalin kehittämishankkeen pääasiallisena tarkoituksena on kehittää Lapin maakuntaportaalia entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavaksi, sekä kasvattaa sivuston käyttäjäkuntaa, mikä edellyttää sisällön monipuolistamista. Hankkeessa tullaan panostamaan Lappi-tason yhteistyön laajentamiseen eri toimijoiden välillä, sekä Lappi.fi/Lapland.fi palvelun markkinointiin. Hankkeen projektipäällikkönä toimii Pia Holopainen (Eeva Helameren sijainen). Hankeaika on Hankkeen ensimmäinen ohjausryhmän kokous pidetään Rovaniemellä. Puheenjohtajan esitys: Hallitus nimeää Lapin maakuntaportaalin kehittämishankkeen ohjausryhmään kehittämispäällikkö Heikki Onnelan ja hänen varaedustajakseen Erkki Parkkisen. Päätös: Hyväksyttiin.

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 SALLA KÄYTÄVÄN KEHITTÄMISTYÖRYHMÄ Työvaliokunta / Liikennekonferenssi Sallassa käsitteli laajasti Salla-Kantalahti radan rakentamista. Asian edistämiseksi on perustettu yhteinen suomalais-venäläinen työryhmä, johon tulee 6 jäsentä molemmista maista. Työryhmän tehtävänä on päivittää Salla-kantalahti radan rakentamissuunnitelma ja kustannusarvio. Työryhmä aloittaa työn marraskuun 2011 loppuun mennessä. Osapuolet nimeävät omat edustajansa em. päivään mennessä. Työryhmän tehtävänä on lisäksi selvittää ja katsoa mahdollinen aikataulu ja rahoitusvaihtoehdot. Liikennekonferenssissa tuotiin esille seuraavat nimet: Hannes Manninen, Mika Perttunen ja Heikki Onnela. Kehittämispäällikön esitys: Työvaliokunta keskustelee nimistä ja tekee esitykset hallitukselle työryhmään valittavista henkilöistä. Päätös: Työryhmän sihteereiksi Suomen puolelta nimettiin Heikki Onnela ja Mika Perttunen. Varsinaisiksi työryhmän jäseneksi nimettiin Hannes Manninen, Heikki Nivala (työryhmän pj.), Kari Väyrynen, Timo Rautajoki ja Arto Ojala. Yhtä työryhmän jäsentä ei vielä nimetty. Edustajaksi esitettiin EU-asiantuntijaa tai edustajaa Ruotsin puolelta Työvaliokunta / Venäläisiä osapuolia on pyydetty nimeämään edustajansa kehittämistyöryhmään. Kehittämispäällikön esitys: Työvaliokunta täydentää työryhmää kunniakonsuli Pauli Saapungilla. Päätös: Hyväksyttiin Ky 9 Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy perustetun kehittämistyöryhmän Suomen puolen kokoonpanon. Päätös: Hyväksyttiin.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 EUROPEAN NORTH LAPLAND OULU BRYSSELIN TOIMISTON TOIMINTA JA RAHOITUS Ky 10 Itä-Lapin kuntayhtymä on ollut vuosina mukana rahoittamassa Pohjois- Suomen EU-toimiston perusrahoitusta osana maakunnallista rahoitusta. Rahoitus on ollut 2000 eur/vuosi ja laskuttajana on toiminut Lapin liitto. EU-toimiston vuosien toiminnasta on toimitettu raportti. Vuoden 2011 osalta ei ole rahoituspäätöstä, mutta toiminta on jatkunut edellisvuosien tapaan. Lapin liitto on laskuttanut vuoden 2011 maksuosuuden 2000 eur Itä-Lapin kuntayhtymältä. Vuoden 2011 toiminnasta on toimitettu kuntayhtymälle raportti.. Vuoden 2012 toimintasuunnitelma on esityslistan liitteenä nro 2. Maakuntajohtaja Esko Lotvonen on suullisesti pyytänyt, että Itä-Lapin kuntayhtymä tekisi rahoituksen jatkamisesta päätöksen seuraavalle viidelle vuodelle. Maksuosuus tulee olemaan sama 2000 eur/vuosi. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää, että Itä-Lapin kuntayhtymä osallistuu Pohjois-Suomen EU-toimiston maakunnalliseen rahoitukseen 2000 eur/vuosi vuosina Tarvittava määräraha varataan kuntayhtymän talousarvioon kohtaan avustukset yhteisöille. Päätös: Hyväksyttiin. Itä-Lapille tärkeitä asioita edellytetään lisättäväksi EUtoimiston tulevien vuosien toimintasuunnitelmiin. Selvitetään yhteistyössä EUtoimiston kanssa mahdollinen Brysselin vierailu ja sen kustannukset.

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 11 SALLA GATE BUSINESS AND TOURISM PARTNERSHIP HANKE Ky 11 Itä-Lapin kuntayhtymä hakenut hakemuksella rahoitusta ENPI CBCohjelmasta kolmivuotiselle Salla Gate - Business and Tourism Partnership hankkeelle. Lapin liitosta on tullut päätös hankkeen rahoittamisesta Salla Gate hankkeen alue on Suomen Lapissa Itä-Lapin kunnat (Kemijärven kaupunki sekä Sallan, Pelkosenniemen ja Savukosken kunnat) ja Venäjän puolella Murmanskin alueella Kantalahden -, Terskin -, ja Kovdorin piirit sekä Apatityn ja Kirovskin kaupungit. Edellä mainitut ovat hankkeen partnereita. Lisäksi hankkeella on useita yhteistyöosapuolia Suomen ja Venäjän puolelta. Hankkeen tarkoituksena on luoda toimiva elinkeinotoimijoiden verkosto, jonka puitteissa lisätään rajanylittävää elinkeinoyhteistyötä kahdella painopistealalla: matkailussa ja kaivosteollisuutta palvelevalla alalla. Rajanylittävää yhteistyötä kehitetään kestävän, ekologisesti vastuullisen kehityksen periaatteita noudattaen. Elinkeinoyhteistyötä valituilla kärkitoimialoilla edistetään ja kannustetaan luomalla yrityksille toimiva tukiverkosto ja palvelut, joiden avulla rajanylittävän yhteistyön kynnys madaltuu, riskit vähenevät, kilpailukyky ja edellytykset kannattavalle liiketoiminnalle paranevat. Osaaminen painopistetoimialoilla lisääntyy ja tiivistynyt yhteistyö mahdollistaa kumppanuusalueen luonnon, puitteiden ja yhteisen osaamisen tehokkaan mutta vastuullisen hyödyntämisen siten, että hyödyntämisestä jää kumppanuusalueella aikaisempaa suurempi hyöty. Luodulla yhteistyöverkostolla on ulottuvuudet myös kumppanuusalueen ulkopuolelle; koko Pohjoiskalotin alueelle, koko Suomeen ja myös Luoteis-Venäjälle. Kehittämistyössä tämä tarkoittaa hankkeessa seuraavia toimenpiteitä: - luodaan rajayhteistyötä palveleva, toimiva yrityspalveluverkosto - parannetaan rajayhteistyövalmiuksia (tietoa ja osaamista) toimijatasolla (varsinkin yrityksissä) - investoidaan käytännön tason rajanylittävän elinkeinoyhteistyön edistämiseen kumppanuusalueella valituilla painopistealoilla (matkailussa ja kaivosteollisuutta palvelevalla alalla). Hankesuunnitelma sisältää pieniä matkailua sekä kaivosteollisuuden palveluita tukevia investointeja, joiden yhteismäärä sekä Suomen puolelle että Venäjän puolella on euroa. Hankeaika on 36 kk, mikä alkaa rahoitussopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Hankkeen kustannukset ovat 1,9 milj.euroa, josta Suomen osuus on 1,3 milj.euroa ja Venäjän osuus 0,6 milj.euroa. Suomen puolen omarahoitusosuus on euroa ja Venäjän omarahoitusosuus on euroa. Omarahoitusosuus katetaan joko työnä tai rahana. Elinkeinotiimi on kokouksessaan käsitellyt Salla-Gate hanketta, sen henkilöresursointia ja Suomen puolen omarahoituksen kattamista. Elinkeinotiimi esittää että Suomen puolen omarahoitusosuus katettaisiin kokonaisuudessaan rahana. Kuntien osuudet tulisivat olemaan seuraavat:

12 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 12 Kuntien omarahoitusosuudet %-osuus 1. vuosi 2. vuosi 3. vuosi Yhteensä Kemijärvi 58, Salla 25, Savukoski 9, Pelkosenniemi 7, yhteensä 100, Suomenkielinen hankesuunnitelma on liitteenä nro 3 ja Suomen puolen budjetti on liitteenä nro 4. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää Salla Gate hankkeesta seuraavaa: 1) hallitus esittää kunnille hankkeen omarahoitusosuuden varaamista yllä esitetyn taulukon mukaisesti 2) hallitus valtuuttaa kehittämispäällikön allekirjoittamaan hankkeen rahoitussopimuksen omarahoitusosuuksien varmistuttua 3) hallitus valtuuttaa kehittämispäällikön käynnistämään henkilöstöhaun välittömästi 4) hallitus nimeää hakijoiden haastatteluun elinkeinotiimin lisättynä kahdella hallituksen jäsenellä. Päätös: 1) Hyväksyttiin. 2) Hyväksyttiin. 3) Hyväksyttiin. 4) Hyväksyttiin ja nimettiin Reijo Kilpelä ja Erkki Parkkinen.

13 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 13 TYÖVALIOKUNNAN NIMEÄMISTEN VAHVISTAMINEN Ky 12 Työvaliokunta on käsitellyt nimeämisiä kahdessa kokouksessa, koska aikataulut nimeämisille ovat olleet kiireellisiä. Työvaliokunnan sähköpostikokous / Edustajan nimeäminen Pohjois-Suomen kaivostoimintatyöryhmään Esittelyteksti on työvaliokunnan pöytäkirjassa, joka on esityslistan liitteenä nro 7. Itä-Lapin kuntayhtymä näkee tärkeänä, että Sallan liikennekäytävän kehittämistyöryhmän jäsen olisi myös tämän työryhmän jäsen, jotta nämä saadaan linkitettyä Itä- Lapin etua ajaviksi kokonaisuuksiksi. Valittavalta henkilöltä edellytetään edunvalvontaa seuraaviin asioihin: - Kaivosrata Kevitsaan Kemijärven Hanhikosken kautta - Sallan liikennekonferenssissa sovittujen rata- ja tiehankkeiden edistäminen Kehittämispäällikön esitys: Esitän Pohjois-Suomen kaivostoimintatyöryhmään Itä- Lapin kuntayhtymän edustajaksi Sallan kunnanjohtaja Kari Väyrystä Päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti Työvaliokunta / Koillisen ulottuvuuden raideliikenne / työryhmän jäsenen nimeäminen Esittelyteksti on työvaliokunnan pöytäkirjassa, joka on esityslistan liitteenä nro 8. Puheenjohtajan esitys: Työvaliokunta nimeää työryhmän jäseneksi kehittämispäällikön Päätös: Hyväksyttiin. Kuntien Tiera Oy / ehdokkaan nimeäminen ohjausryhmän jäseneksi Esittelyteksti on työvaliokunnan pöytäkirjassa, joka on esityslistan liitteenä nro 8. Kehittämispäällikön esitys: Työvaliokunta esittää hallintopalveluiden ohjausryhmään jatkamaan Kemijärven kaupungin talous- ja kehittämisjohtaja Tomi Timosta. Muihin työryhmiin ei esitetä edustajaa alueeltamme. Päätös: Hyväksyttiin

14 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 14 Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy ja vahvistaa työvaliokunnan esittämät nimeämiset. Päätös: Hallitus vahvisti työvaliokunnan nimeämiset. Ratatyöryhmän edustajan edusvalvontalistaan lisätään Soklin tilanteen muuttumisen johdosta Kelloselkä-Sokli radan edunvalvonta.

15 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 15 KUNTAYHTYMÄN VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Ky 13 Henkilöstöhallinnon päätökset (kehittämispäällikkö) Henkilöstöhallinnon päätökset (hallituksen puheenjohtaja) Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää, että se ei ota käsiteltäväkseen edellä mainittuja viranhaltijapäätöksiä. Päätös: Hyväksyttiin.

16 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 16 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 14 a) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 5 b) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 6 c) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan sähköpostikokous aj Kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 7 d) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 8. e) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 9. f) Toimeksiantosopimus Sallan kunnan ja Itä-Lapin kuntayhtymän välillä Kolarctic Sports and Recreational Activities hankkeen hallinnoinnista on esityslistan liitteenä nro 10. g) Lähetetyt lausunnot ja kirjelmät: Kiinteistöveron irrottaminen verontasausjärjestelmästä - kirjelmä on esityslistan liitteenä nro 11. Lapin ilmastostrategia lausunto on esityslistan liitteenä nro 12. Sallan rata kirjelmä on esityslistan liitteenä nro 13 h) Itä-Lapin kotikylä hankkeen loppuraportti on esityslistan liitteenä nro 14. i) Tulevaisuuden Itä-Lappi hankkeen loppuraportti on esityslistan liitteenä nro 15. j) White Sea Tourism Gate esiselvityshankkeen loppuraportti on esityslistan liitteenä nro 16. k) Liikennekonferenssi maakunnan kehittämisrahan loppuraportti on esityslistan liitteenä nro 17. l) Sallan ja Savukosken kuntien kirje ministeriöiden kansliapäälliköille on esityslistan liitteenä nro 18. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksiantoasiat tietoonsa saatetuiksi. Päätös: Hyväksyttiin

17 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 17 LAPIN TIETOYHTEISKUNTAOHJELMAN OHJAUSRYHMÄ EDUSTAJAN NIMEÄMINEN Ky 15 Lapin liitto on pyytänyt Itä-Lapin kuntayhtymää nimeämään edustajansa Lapin tietoyhteiskuntaohjelma -hankkeen ohjausryhmään. Edellisen Lapin tietoyhteiskuntaohjelman voimassaoloaika on päättynyt Lapin liitto päivittää ohjelman erillisenä hankkeena, johon on saatu maakunnan kehittämisrahaa. Hankkeen toteutusaika on ja kokonaisbudjetti on Tietoyhteiskuntaohjelman päivittäminen on erittäin tarpeellinen, kun Lapissa viedään eteenpäin laajakaistarakentamisohjelmaa. Sähköisten palvelujen kehittäminen tulee entistä tärkeämmäksi, kun verkkoja saadaan rakennettua. Sähköisten palveluiden kehittämiseen on laadittu myös velvoittavaa lainsäädäntöä sekä kunnille että valtiolle. Hankkeen tavoitteena on laatia tiivis ohjelma, jonka seuraamiseen ja päivittämiseen luodaan prosessi, joka mahdollistaa ohjelman päivittämisen. Varsinainen ohjelman tekeminen on tarkoitus toteuttaa ostopalveluna. Puheenjohtajan esitys: Hallitus nimeää Lapin tietoyhteiskuntaohjelman ohjausryhmään kehittämispäällikkö Heikki Onnelan. Päätös: Hyväksyttiin.

18 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 18 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 16 Rakennemuutosrahoituksesta Elinkeinotiimi velvoitettiin selvittämään mahdollisesta uudesta rakennemuutosrahoituksesta rahoitettavaksi esitettävät hankkeet. HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 17 Vuorotteluperiaatteen mukaan hallituksen seuraava kokouspaikka on Kemijärvi. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää kuntayhtymän seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan. Päätös: Seuraava hallituksen kokous päätettiin pitää torstaina klo 10 alkaen Kemijärvellä. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 18 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo Päätös: Hyväksyttiin.

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) 5.10.2011 _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2011 klo 10.00 13.15 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.3.2013 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.3.2013 klo 10.00 13.13 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) 4.3.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 4.3.2010 klo 9.00 10.00 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.)

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.) PÖYTÄKIRJA No 7 / 2016 Hallitus Päivämäärä 6.10.2016 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 6.10.2016 klo 10.00 11.39 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto /valtuustosali _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) 01.06.2012 _ KOKOUSAIKA Perjantai 01.06.2012 klo 11.00 13.47 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) 1.4.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 1.4.2010 klo 11.30 12.25 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / 2015 Hallitus Päivämäärä 24.11.2015 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.02 15.13 _ KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2016 Hallitus Päivämäärä 9.2.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 9.2.2016 klo 10.00 11.52 _ KOKOUSPAIKKA Savukosken kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013 Hallitus Päivämäärä 24.10.2013 Sivut 1 (12 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 24.102013 klo 10.00 12.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Kemijärven kaupungintalo _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Hallitus Laatimispäivämäärä 29.8.2013 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Torstai 5.9.2013 klo 10.00- KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus /Kokoustila Pikkukuru, Pyhätunturi KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2014 Hallitus Päivämäärä 3.10.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 10.00 12.33 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 8 / 2016 Hallitus Päivämäärä 16.12.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2016 klo 12.00 14.43 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1 _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Elinkeinolautakunta 8.12.2011. KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSKUTSU Elinkeinolautakunta 8.12.2011 KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2011 klo 9.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 57 35 Osallistuminen Oppiva

Lisätiedot

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 25.9.2014 LAPELY/5/07.02/2012 Paikka: Lapin liitto Aika: 22.9.2014 klo 9:30-11:45 Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 ) 18.3.2011 _ KOKOUSAIKA Torstai 17.3.2011 klo 10.00 12.08 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Savukosken kunnanvirasto

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 2 / 2019 Yhtymähallitus Laatimispäivämäärä 2.5.2019 1 ( 10 ) KOKOUSAIKA Keskiviikko 8.5.2019 klo 13:00 - KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalon auditorio, Salorantie 1, KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Lapin liiton työvaliokunta 18.09.2017 AIKA 18.09.2017 klo 08:00-09:30 PAIKKA Lapin liiton toimisto, Hallituskatu 20 B, Rovaniemi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Keskiviikko klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Luottamushenkilöiden toimikauden jatkuminen

Keskiviikko klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Luottamushenkilöiden toimikauden jatkuminen Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 30.11.2016 klo 14.00 Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto Käsiteltävät asiat liite 74 1 75 2 76 3 77 4 78 79 80 81 82 83 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

LAPIN LIITTO ESITYSLISTA 1/2017 1

LAPIN LIITTO ESITYSLISTA 1/2017 1 LAPIN LIITTO ESITYSLISTA 1/2017 1 KOKOUSKUTSU 13.9.2017 Työvaliokunnan jäsenille Lapin liiton työvaliokunnan kokous Lapin liiton työvaliokunnan kokous 1/2017 pidetään maanantaina 18.9.2017 klo 08:00 Lapin

Lisätiedot

Torstai klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola

Torstai klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 3 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 30.3.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunta, Piippolan toimipiste, Keskustie 9, Piippola Käsiteltävät asiat liite 23 1 24 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 6/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 7.9.2010 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 6/2010 1 LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA 2009-2012 7.9.2010 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 6/2010 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 26 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA 3 27 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 3 28 HALLINTO- JA TALOUSKATSAUS 4 29 VASTUUNALAISEN

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka. 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3 Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 26.9.2017 PÖYTÄKIRJA Nro 8/2017 KOKOUSAIKA Torstai 26.9.2017 kello 9.30 10.50 KOKOUSPAIKKA Cursor, Kokoushuone Kehitys, Kyminlinnantie 6, 3. krs., Kotka 66 Kokouksen

Lisätiedot

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 20.6.2016 klo 12.00-12,35 Paikka Savukosken kunnanvirasto 108 109 110 Yhteistyömallien selvittäminen Pelkosenniemen kunnan kanssa

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä Maritta Niska, Haapajärveltä Jaana Salo, Kärsämäeltä Riikka Manninen, Kärsämäeltä PÖYTÄKIRJA 4/2016 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.6.2016 klo 9.00 9.45 Paikka: Nivala, Nivalan teknologiakeskus Nitek, Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 /2018 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Tiistai 12.6.2018 klo 19.00-20.55 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen Teuvo Ollila Päivi Viinala Jarmo Hyvärinen Mikko Junno Seija

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Laillisuus ja päätösvaltaisuus: Asiat: Pöytäkirjan tarkastajat Tiistai 23.5.2017 klo 19.00-20.49 Pyhännän kunnantalo, Pyhäntä Näätänen

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 1/2014 Kokousaika: 22.1.2014 klo 13.00-16.35 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Viranomainen PÖYTÄKIRJA 6/2010 KOKOUSAIKA Torstai 14.10.2010 klo 18 20.30 KOKOUSPAIKKA Saarijärven kaupungintalo OSALLISTUJAT Kutsutut et Muut Launonen Jorma Koskinen Satu vpj. Hintikka Maija Lehtonen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 TEKNISEN TOIMEN AJANKOHTAISKATSAUS 3 3 KIINTEISTÖ OY LABYRINTTI 3 4 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2012 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.5. klo 19-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.10.2014 1 KOKOUSAIKA Tiistai 16.10.2014 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, auditorio, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.10.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 18.10.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 30 Perjantai 5.5.2017 klo 9.00-10.10 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele

Pöytäkirja. Myllykosken seurakuntakoti. Kirkkopelto-Marttila Anita. Lehtomäki Elina. Rasi Merja jäsen. Vainio Marja-Leena Viljakainen Hannele Pöytäkirja 5/2019 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 18:30 Myllykosken seurakuntakoti Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Suutari Tero varapuheenjohtaja, kok.pj Heino Matti

Lisätiedot

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi

Torstai klo PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 26.4.2018 klo 08.30-10.00 PSK Aikuisopisto, Kytökyläntie 11, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 24 TAKE-hankkeen esittely 25 26 27 28 29

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2014 Hallitus Päivämäärä 21.3.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 21.3.2014 klo 10.00 12.15 _ KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus / Isokuru, Pyhätunturi

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Terhi Takkiselle p tai sähköpostitse AIKA 28.4.2014 klo 18.00 PAIKKA Säynätsalon pappila, Pappilantie 6, 40900 Säynätsalo Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 16 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila jäsen

SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 07.03.2018 klo 13.00 14.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot