TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 5/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 21.2.2008 103. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A"

Transkriptio

1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t Aika torstai klo Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Ainasoja Merja varapuheenjohtaja Isotalo Seppo jäsen Knuts Lars Runar jäsen Korhonen Pentti jäsen Lahti Marika jäsen Nappu Juha jäsen Saksa Kirsti jäsen von Schöneman Arja jäsen Huovinen Pentti Nieminen Mikko Hirvonen Martti Mäntylä Heikki Auer Merja Riihimäki Seppo Törmä Sakari Fager Mia Hurme Hannu Kaisti Aapo kv:n pj kv:n vpj kirkkoherra kirkkoherra vs. kirkkoherra vs. kirkkoherra vs. kirkkoherra lakimies, sihteeri yhteisten työmuotojen johtaja talous ja suunnittelujohtaja Poissa Hlavatý Jari jäsen Muurinen Heikki varajäsen Järvensivu Jukka kirkkoherra Lehikoinen Jouni kirkkoherra Norvasuo Tuomo kirkkoherra Rinne Heimo kirkkoherra Sepponen Eero kirkkoherra Vahtola Pirjo kirkkoherra Heino Paula tiedotuspäällikkö Kallio Hannu hallintojohtaja Kosola Seppo kiinteistöjohtaja 107 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden Kirkkoneuvosto totesi kokouksen lailliseksi. 109 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen päätösvaltaisuuden. Kirkkoneuvosto totesi kokouksen olevan päätösvaltainen. 110 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto hyväksyy kokouksen esityslistan. Kirkkoneuvosto hyväksyi esityslistan. 111 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjan tarkastajat Pöytäkirjan tarkastajaksi valittiin Lars Runar Knuts ja Pentti Korhonen. 112 ILMOITUSASIAT 1. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä tuomiokapituli on todennut, että Kaarinan seurakunta ei ole toistaiseksi löytänyt pastori Salla Haataja Hynyselle vuorotteluvapaan sijaisen ehdot täyttävää sijaista, minkä vuoksi hänelle ei voida myöntää virkavapautta Kaarinan seurakunnan seurakuntapastorin (II) virasta vuorotteluvapaata varten ajalle ja ettei hänen vuorotteluvapaa anomuksensa anna aihetta enempiin toimenpiteisiin. 2. Göteborgin seurakunnan kutsu Göteborgin seurakunta on kirjeellään esittänyt n. 20 henkilölle kutsun ystävyysseurakuntavierailulle Göteborgiin

3 Kirkkoneuvoston kokous Kirkkoneuvoston kokous pidetään Tuomiokirkossa, jossa samalla intendentti Riikka Kaistia pyydetään esittelemään Museoviraston palauttamia reliikkejä. 4. Pöytäkirjoja diakoniatyön johtokunnan pöytäkirja nro 1/ kasvatusasiain johtokunnan pöytäkirja nro 1/ kiinteistölautakunnan pöytäkirja nro 1/ musiikkitoimikunnan pöytäkirja nro 1/ atk toimikunnan pöytäkirja nro 1/ Pöytäkirjojen johdosta ei ole huomautettavaa. 5. Yhteisten työmuotojen johtajan päätös Yhteisten työmuotojen johtaja Hannu Hurme on päätöksellään :ssä 1 palkannut vanhustyön toiminnanohjaajan tehtävään diakoniatyöntekijä Riitta Räsäsen alkaen. Tehtävän vaativuusryhmä on KTV:n ilmoitus pääluottamusmiehestä on KTV:n pääluottamusmieheksi valittu Erik Lehtovaara ja luottamusmieheksi valittiin Jaakko Lahtinen. Pääluottamusmieskausi on Ilmoitus lakimiehelle, taloustoimistoon ja työympäristötoimikunnalle. 7. Kirkon keskusrahaston päätöksiä Kirkon keskusrahasto on myöntänyt Leena Jalavalle osaaikaeläkkeen alkaen. Kirkon keskusrahasto on myöntänyt Outi Lumpeelle kuntoutustuen Ilmoitus taloustoimistolle. 8. Katariinanseurakunnan seurakuntaneuvoston päätös Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan valinnut diakoni Jari Huhtasalon diakoni Outi Lumpeen sijaiseksi tämän virkavapauden ajaksi Ilmoitus taloustoimistolle.

4 Kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. Ei muutoksenhakuoikeutta. Kirkkoneuvosto merkitsi ilmoitusasiat tiedokseen. listan kaikki asiat esitteli talous ja suunnittelujohtaja Aapo Kaisti. Hallintojohtajan asiat 113 KESÄTYÖNTEKIJÖIDEN PALKKAUS Kesä tulee, samoin kesätyöntekijät, jotka ovat saaneet keväiset opintonsa päätökseen ja tulevat työelämään ansaitakseen kesäaikaisen toimeentulonsa ja saadakseen työkokemusta. Kesätyöntekijä saa ensimmäisiä kosketuksia työelämään kesätyössään ja hän voi myös valita tulevan alansa ja työpaikkansa kesätöiden perusteella. Jotta kesätyöntekijälle jää työstä, työyhteisöstä ja alasta myönteinen kuva, hänen tulee tuntea työ mielekkääksi ja kuuluvansa työyhteisöön sen tasavertaisena jäsenenä. Työtovereiden tuki on hänelle tärkeä, eihän hän voi osata työtä etukäteen eikä tietää työyhteisön tapoja. Kesätyöntekijän perehdyttäminen Kesätyöntekijä, kuten jokainen uusi työntekijä, tulee perehdyttää työhön, jotta hän pystyy hoitamaan työnsä vaaditulla tavalla. Työpaikalla on huolehdittava perehdyttämisen toteuttamisesta. Perehdytettäessä työntekijän tulee saada tietoa ainakin työpaikasta, talon tavoista, työtehtävästä ja palvelussuhteen ehdoista. Henkilöstöoppaasta löytyy myös kesätyöntekijälle hyödyllistä tietoa ja perehdyttäjän muistilista. Palvelussuhteeseen otettavan kesätyöntekijän palkan määräytyminen Seurakuntien ja yhtymän kesätyöntekijöiden palkkataso perustuu Kirkon yleisen virka ja työehtosopimuksen liitteen 10 mukaiseen, nuoria kausityöntekijöitä ja opiskelijoita koskeviin palkkausmääräyksiin sekä yleisen vaativuusryhmittelyn mukaiseen palkkaukseen. Hautausmaan kesätyöntekijöiden palkoista (vaativuusryhmistä) on päätetty kirkkoneuvoston päätöksellä seuraavasti:

5 VAATIVUUSRYHMÄ 201 Ensimmäistä kesän/kauden työntekijät; ei alan koulutusta tai alan työkokemusta. VAATIVUUSRYHMÄ 202 Puutarhuriharjoittelijat, jotka ovat opiskelleet alaa n. 1 vuoden ennen harjoittelujaksoa. VAATIVUUSRYHMÄ 301 Vaaditaan viiden kuukauden työkokemus alalta => saavuttanut ammatillisen perustiedon ja vaadittavan tehtäväalan tuntemuksen. Alan koulutuksen omaava työntekijä sijoittuu suoraan tähän ryhmään. VAATIVUUSRYHMÄ 303 Vaaditaan 15 kuukauden työkokemus alalta. Alan koulutuksen omaavalta työntekijältä vaaditaan 10 kuukauden työkokemus alalta. Sopimuksen mukaan teologian, kanttori, nuorisotyön ja diakoniaopiskelijan palkkaushaarukka, silloin kun hänet palkataan opiskelualansa mukaiseen työhön, on 1013,19 euroa/kk; koulutuksen ja työkokemuksen perusteella palkka voi nousta enintään 1571,01,35 euroon/kk. Palkkausta määriteltäessä tulee ottaa huomioon työtehtävien laatu ja laaja alaisuus, opintojen määrä, kokemus ja työtaito sekä työpaikan sijainti. Opintojen loppuvaiheessa olevan työntekijän palkkaa ei tule määritellä hinnoittelu asteikon alapäästä. Muiden kausityöntekijöiden (palvelussuhteen pituus max 6 kk), joilta puuttuu alan ammattitutkinto ja ammattitaito, yleinen palkkahaitari on 972, ,32 euroa/kk. Mikäli nuoreen kausityöntekijään sovelletaan tuntipalkkaa, on palkka vähintään 5,96 ja enintään 6,98 euroa tunnilta. Alan koulutusta ja/ tai työkokemusta omaavan kesätyöntekijän palkkaus määräytyy yleisen vaativuusryhmittelyn mukaan. Palkkiotoimiset avustajat Leiriavustajat eivät ole työsopimussuhteisia työntekijöitä vaan tekevät vapaaehtoistyötä, joka jää työsopimuslain soveltamisalan ulkopuolelle. Tämän vuoksi on mahdollista, että leiriavustajalle maksetaan leiriavustajan työstä palkkioperusteinen korvaus. Leiriavustajat ovat vapaaehtoistyössä keskimäärin alle 12 vrk/kk; yleensä sama avustaja ei ole kahdella peräkkäisellä leirillä. Leiriavustaja ei voi olla leirin vastuuhenkilö. Leiriavustajan palkkion suuruudesta ja leirien yöhoitajan palkasta on päätetty kirkkoneuvostossa seuraavasti: Palkkio leiriavustajalle on 45 euroa/ leiripäivä. Leiriavustaja maksaa kaksi ateriaa/ leiripäivä á 3,12 euroa. Yöhoitajien palkkausperusteeksi vahvistetaan vaativuusryhmän 501 vähimmäispalkan mukaan laskettu tuntipalkka (11,45 euroa). Yöhoitajat velvoitetaan täyttämään tuntilistat tehdyistä työtunneista. Yöhoitajilta edellytetään 21 vuoden ikää ja hoitoalan tutkintoa.

6 Palvelussuhteen muoto Jos kesätyöntekijöiden työhön sisältyy leirityötä, palvelussuhteen muoto on tilapäinen virkasuhde. Palvelussuhteeseen ottamisesta annetaan asianmukaisen viranomaisen allekirjoittama virkamääräys, johon on kirjattu palvelussuhteen keskeiset ehdot. Nimittämällä kesätyöntekijä tilapäiseksi viranhaltijaksi, vältämme työaikamääräyksiin ja korvauksiin liittyvät ongelmat. Tilapäisen viranhaltijan kohdalla tulee huomioida 2 vapaapäivää kalenteriviikossa (173 ), menetetyn vapaapäivään korvaaminen (181,1 ) ja leirityöaikahyvitykset (181,2 ). Toimistotyöhön ja muuhun pääsääntöisesti virka aikana tehtävään työhön palkattava kesätyöntekijä otetaan työsopimussuhteiseksi työntekijäksi ja hänen kanssaan tehdään työsopimus, johon kirjataan palvelussuhteen keskeiset työehdot. Virkapaikka Kesätyöntekijän virkapaikaksi nimetään se toimipaikka, jossa työntekijä pääasiallisesti tekee työtä. Pelkästään leiritoimintaa varten palkatut työntekijät rinnastetaan leirikeskushenkilökuntaan, jolloin heidän työpaikakseen määritellään Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän leirikeskukset. Työterveyshuolto Aikaisemmista vuosista poiketen vain hautausmaan kesätyöntekijöille tehdään pienimuotoinen alkutarkastus työterveydenhuollossa Mehiläisessä. Hautausmaan pitkäaikaiset kausityöntekijät ohjataan tarvittaessa myös lääkärintarkastukseen. Tarkastukset tehdään työn fyysisten vaatimusten vuoksi. Kesätyöntekijäehdokkaan tulee toimittaa työterveyshoitajan/ lääkärin lausunto hautaustoimen johtaja Markku Mannerkorvelle ennen kesätyön alkamista. Kaikista kesätyöntekijöistä tulee kuitenkin lähettää Anne Kokkalalle Mehiläiseen perustiedot, esimerkiksi sähköpostitse. Perustiedot sisältävät tiedot kesätyöntekijästä sekä palvelussuhteen alkamis ja päättymistiedot. Yli yhden kuukauden palvelussuhteessa olevat työntekijät ovat oikeutetut rajoitetussa määrin ilmaiseen akuutin sairauden yleislääkäritasoiseen hoitoon. Valmistelija: lakimies Mia Fager ja kasvatustoimen johtaja Hannu Hurme. Kirkkoneuvosto hyväksyy edellä olevan ohjeistuksen ja päättää, että vuoden 2008 kesä ja kausityöhön palkattavien henkilöiden osalta noudatetaan seuraavia palkkaperusteita: Teologian, kanttori, nuorisotyön ja diakoniaopiskelijan palkkaus, silloin kun hänet palkataan opiskelualansa mukaiseen työhön, on 1450 eu

7 roa/kk; koulutuksen ja työkokemuksen perusteella palkka voi nousta enintään 1571,01 euroon/kk. Muiden kesätyöntekijöiden, joilta puuttuu alan ammattitutkinto ja ammattitaito (liite 10), palkkahaitari on ,32 euroa/kk. Alan koulutusta ja/ tai työkokemuksen omaavan kesätyöntekijän palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 301 perusteella. Alan koulutuksen omaavan kesätyöntekijän palkkaus määräytyy yleisen vaativuusryhmittelyn mukaan, esimerkiksi leirikeskusten keittiöhenkilökuntaan palkattavan ammattitaitoisen keittäjän palkka määräytyy vaativuusryhmän 401 perusteella. Tiedoksi kaikki yksiköt. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 114 KANTTORI JUKKA KUNINKAANNIEMEN OSALLISTUMINEN POHJOISMAIDEN KIRKKO MUSIIKKISYMPOSIUMIIN STAVANGERISSA Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että se myöntää seurakunnan johtavalle kanttorille Jukka Kuninkaanniemelle mahdollisuuden osallistua pohjoismaiseen kirkkomusiikkisymposiumiin Stavangerissa Norjassa Symposium rakentuu konsertista, jumalanpalveluksista sekä erilaisista seminaareista. Kysymyksessä ei ole puhtaasti koulutusmatka, mutta siihen sisältyy selkeästi myös koulutuksellisia elementtejä. Ulkomaille suuntautuvat koulutusmatkat hyväksyy yhteinen kirkkoneuvosto seurakuntaneuvoston esityksen pohjalta. Symposium on rajatapaus, mutta seurakunta on harkinnut viisaammaksi esittää tämä matka yhteisen kirkkoneuvoston hyväksyttäväksi. Matkan kustannusarvio on euroa. Seurakuntaneuvosto on kokouksessaan päättänyt että matkan kustannukset jaetaan puoliksi kustannuspaikoille (henkilöstökoulutus) ja (muu musiikkitoiminta) edellyttäen että yhteinen kirkkoneuvosto myöntää matkan. Mikäli matkan kustannusarvio merkittävästi nykyisestä ylittyy, seurakuntaneuvosto edellyttää asian tuomista uudelleen seurakuntaneuvostoon kustannusten osalta. Valmistelija: lakimies Mia Fager Kirkkoneuvosto päättää oikeuttaa Martinseurakunnan johtavan kanttorin Jukka Kuninkaanniemen osallistumaan pohjoismaiseen kirkkomusiikkisymposiumiin Stavangerissa Norjassa Matkan kustannukset jaetaan puoliksi Martinseurakunnan kustannuspaikoille (henki

8 löstökoulutus) ja (muu musiikkitoiminta). Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Tiedoksi Jukka Kuninkaanniemi, kirkkoherra Tuomo Norvasuo ja taloustoimisto. hyväksyttiin. 115 KANTTORI HEIKKI RAINION OPINTOMATKA SAKSAAN Maarian seurakunnan seurakuntaneuvosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että se oikeuttaa seurakunnan johtavan kanttorin Heikki Rainion osallistumaan koulutukseen Saksassa Hessenissä , Kirchenmusikalische Fortbildungsstätte der Ev. Kirche in Kurhessen Waldeck im Klosteer Schluctern. Kurssi käsittelee Johann Sebastian Bachin Matteuspassion historiallista esityskäytäntöä. Luennoitsijana toimii kapellimestari Hermann Max, Bremenistä. Kolmipäiväisellä intensiivikurssilla käydään läpi Bachin musiikin tulkintaa ja esityskäytäntöä tämän hetkisten tutkimusten ja lähteiden valossa. Kurssista saa tietoa internetissä osoitteessa: info.de. Kurssin kustannukset ovat 250 ja matkat 350 sekä päivärahat, joista Maarian seurakunnan seurakuntaneuvosto on päättänyt maksaa koulutusmäärärahoista kurssin kustannuksia 200 ja ulkomaan päivärahat VES:in mukaisesti. Loput kustannukset, 400, maksetaan CCIkuoron varoista. Koska kurssi on opintomatka, sille on haettava yhteisen kirkkoneuvoston lupa. Heikki Rainio on uutterasti ja taidolla hoitanut poikakuorotoimintaa Turussa ja johtanut kirkkomusiikin suurteoksia Maariaan kirkossa ja muissakin kaupungin kirkoissa. Siksi on perusteltua tukea hänen pyrkimystään perehtyä entistä syvällisemmin mestarisäveltäjien tuotantoon ja ajatteluun. Heikki Rainion tehtäviä hoitamaan otetaan sijainen opintomatkan ajaksi. Valmistelija: lakimies Mia Fager Kirkkoneuvosto päättää oikeuttaa Maarian seurakunnan johtavan kanttorin Heikki Rainion osallistumaan opintomatkalle Hesseniin Saksaan Matkan kustannukset katetaan siten, että koulutusmäärärahoista katetaan kurssin kustannuksia 200 ja VES:n mukaisin ulkomaan päivärahoin. Loput kustannukset, 400, maksetaan CCI kuoron varoista. Ilmoitus Heikki Rainiolle, kirkkoherra Heimo Rinteelle ja taloustoimistolle.

9 Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Kirkkoneuvosto päätti yksimielisesti palauttaa asian uuteen valmisteluun, jossa seurakuntayhtymän musiikkitoimikunta voi ottaa kantaa CCI kuoron varojen käyttöön. Tiedoksi musiikkitoimikunnalle. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. 116 OVO KORVAUKSEN MAKSAMINEN PALKKAKIRJANPITÄJÄ PIRJO KARHILAHDELLE JA PALKKAKIRJANPITÄJÄ MINNA HIMBERGILLE Henkilöstösihteeri Mirja Mattilalle on myönnetty virkavapaata (jatkoa syksystä). Palkkakirjanpitäjät Pirjo Karhilahti ja Minna Himberg tekevät Mirja Mattilan tehtävät hänen poissa ollessaan. Karhilahden työkuormassa on lisäksi uuden palkkausjärjestelmän käyttöönottoon liittyvät tehtävät. Palkkatoimistoon on palkattu avustavaksi palkanlaskijaksi Erja Tuominen ajaksi Tuominen parhaillaan perehdytetään palkanlaskijan tehtäviin, mutta hän ei vielä pysty tekemään Mirja Mattilan tehtäviä itsenäisesti. Kirkon uuden virkaehtosopimuksen mukaan viranhaltijalle, joka tilapäisesti määrätään hoitamaan oman virkatehtävän ohella toisen viran tehtäviä, voidaan maksaa asiassa toimivaltaisen viranomaisen päättämä kohtuullinen korvaus. Sopimus ei sisällä määräyksiä kohtuullisen korvauksen suuruudesta tai sen määräytymisperusteista. Tämä kuvastaa sopimuksen uutta linjaa siitä, että palkoista ja sen kaltaisista korvauksista päätetään paikallisesti. Koska seurakuntayhtymässä ei ole vielä luotu sisäisiä soveltamisohjeita kohtuullisen korvauksen määrittämiseksi kaikille työntekijöille yhtäläisin perustein, voidaan korvaus toisen viran tehtävien hoidosta maksaa vanhan virkaehtosopimuksen pohjalle tehdyn ohjeistuksen mukaisena. Sen mukaan, kun viranhaltija erikseen määrätään muun kuin vuosiloman aikana hoitamaan omien tehtävien ohella toisen tehtäviä, hänelle voidaan maksaa yli 2 viikkoa kestäneen toisen tehtävän hoidon ajalta enintään 35 %:n palkkio hoidettavan viran hinnoitteluryhmän palkkaluokkien asteikon alimman palkan peruspalkasta. Ovo palkkion suuruus määräytyy lisätehtävien määrän ja vaativuuden sekä keston perusteella. Palkkio maksetaan määräyksen alusta lukien. Ohjeistuksen mukaa milloin toisen tehtävien hoitaminen oman viran ohella kestää 8 viikkoa tai yli, on ovo korvauksen suuruus normaalitapauksessa %. Talous ja suunnittelujohtaja Aapo Kaisti puoltaa alla olevaa esitystä. Valmistelija: lakimies Mia Fager.

10 Kirkkoneuvosto päättää, että palkkakirjanpitäjä Pirjo Karhilahdelle maksetaan ja palkkakirjanpitäjä Minna Himbergille ajalta henkilöstösihteeri Mirja Mattilan viran hoitamisesta sekä palkkausuudistuksen lisätehtävistä oman virkansa ohella korvaus, joka on Pirjo Karhilahdelle suuruudeltaan 28 % ja Minna Himbergille suuruudeltaan 7 % Mirja Mattilan viran vaativuusryhmän (501) vähimmäispalkasta. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. Ilmoitus Pirjo Karhilahdelle, Minna Himbergille, Aapo Kaistille ja taloustoimistolle. hyväksyttiin. 117 HEIKKI ARIKAN VIRKAMATKA PUOLASSA PIDETTÄVÄÄN BIEN KONFERENSSIN SUUNNITTELUKOKOUKSEEN Kasvatusasiain johtokunta on kokouksessaan käsitellyt asiaa seuraavasti: BIEN toiminta käynnistyi saksalaispastori Frank Engelbrechtin syksyllä 1999 tekemän aloitteen pohjalta. Ensi vaiheessa toimintaan Turusta osallistuivat kirkkoherra Seppo Rissanen kasvatustoimen johtaja Hannu Hurme. Toiminnan tavoitteena oli saada Itämeren maiden nuoret kristityt kokoontumaan yhteen jakamaan yhteistä uskoaan ja samalla lähentämään kansoja toisiinsa. Toimintaa varten yhtymä varasi viiden vuoden projektimäärärahan. Projektivuosien aikana BIEN kokouksiin 2001 Riikassa, 2002 Visbyssä, 2003 Kööpenhaminassa, 2004 Pietarissa ja 2005 Uppsalassa osallistuttiin vaihtelevasti. Varsinaista nuorten liikettä BIEN:istä ei Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueella kuitenkaan syntynyt eikä projektia sen päättymisen jälkeen enää jatkettu. Koska varsinkin Venäjän ja Baltian nuorten osallistuminen BIEN tapahtumiin oli mahdollista vain suomalaisen taloudellisen tuen avulla, jätettiin budjettiin projektin päättymisen jälkeenkin määräraha kansainvälisten yhteyksien hoitamiseen. Vuosittain tällä määrärahalla on tuettu lähinnä Pietarin Pyhän Marian seurakunnan nuorten osallistumista BIEN kokouksiin. Vuoden 2007 Tall Ship s Race tapahtuman myötä nousi uudelleen esiin myös suomalaisten ja ennen muuta alueemme nuorten osallistuminen BI EN:in toimintaan siten, että meiltä lähetettäisiin ryhmä Puolassa kesällä 2008 toteutettavaan kokoukseen ja että vuoden 2009 kokous, tavallaan BI EN toiminnan 10 vuotisjuhlakokous, voitaisiin pitää Turussa. Samalla voitaisiin koota yhtymästä nuorten ryhmä, joka saksalaisalusten Carola ja Zu

11 versicht mukana osallistuisi yhtä aikaa toteutettavaan Tall Ship s Race tapahtumaan. Tavoitteena on, että alukset vapaan purjehdusosuuden aikana voisivat vierailla sekä Heinänokassa ja Kunstenniemessä ja näin yhdessä BIEN konferenssin kanssa innostaa alueemme nuoria osallistumaan kansainväliseen kristilliseen toimintaan. Asiasta keskusteltaessa on nyt lähdetty siitä, että voidakseen muodostua todelliseksi nuorisoliikkeeksi, pitää BIEN toimintaan lähteä nuorten voimin. Kasvatuksen teologi Heikki Arikka on neuvotellut johtokunnan jäsenen, Marikki Impivaaran, kanssa siitä, että hän ottaisi vetääkseen yhtymämme alueen BIEN toiminnan vuosina Ensimmäisenä tehtävänään hänen tulisi osallistua Puolassa, pidettävään vuoden 2008 BIEN konferenssin suunnittelukokoukseen. Varsinainen BIEN festivaali järjestetään samassa paikassa elokuussa. Samalla kasvatusasiain johtokunta on päättänyt, että Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä osallistuu esittelyn mukaisella tavalla BIEN toimintaan vuosien aikana ja nimeää Marikki Impivaaran yhtymän BIENyhdyshenkilöksi sekä lähettää hänet yhdessä toimintaan perehdyttävän Heikki Arikan kanssa Puolassa pidettävään vuoden 2008 konferenssin suunnittelukokoukseen, sekä ryhmän vetäjänä vuoden BIENfestivaaliin. Matkoista aiheutuvat KirVESTES:in mukaiset kustannukset katetaan kustannuspaikalta Kasvatuksen teologi Heikki Arikan osalta matka on virkamatka. Arikka on aikaisemmin ollut Bien yhteistyöstä vastaava työntekijä seurakuntayhtymässä. Nyt tehtävää ollaan siirtämässä luottamushenkilö Marikki Impivaaralle, jonka opastaminen tehtävään ja Bien yhteisöön edellyttää Arikan mukanaoloa suunnittelukokouksessa. Seurakuntayhtymän matkustussäännön mukaan määräyksen virkamatkaan ulkomaille antaa yhteinen kirkkoneuvosto (seurakunnan työntekijöille seurakuntaneuvosto). Ulkomaanmatkan määrittelemisessä virkamatkaksi on erityisen tarkoin edellytettävä, että matka liittyy olennaisesti virkatehtäviin. Lisäksi, mikäli työnantaja osallistuu matkan kustannuksiin jossakin muodossa, matkan tehneen on annettava kirjallinen selostus matkasta kuukauden kuluessa matkan päättymisestä. Seurakunnissa selostus toimitetaan kirkkoherralle ja seurakuntayhtymässä oman palveluyksikön päällikölle. Työnantajan on muistutettava tästä matkalle lähtijää etukäteen. Valmistelijat: kasvatustoimen johtaja Hannu Hurme ja lakimies Mia Fager päättää myöntää kasvatuksen teologi Heikki Arikalle oikeuden osallistua virkamatkana Puolassa pidettävään vuoden 2008 BIEN konferenssin suunnittelukokoukseen. Matkoista aiheutuvat KirVESTES:in mukaiset kustannukset ulkomaanpäivärahoineen katetaan kustannuspaikalta Heikki Arikan on annettava kirjallinen

12 selostus matkasta kasvatustoimen johtajalle kuukauden kuluessa matkan päättymisestä. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. Tiedoksi Heikki Arikka, kasvatustoimen johtaja Hannu Hurme ja taloustoimisto. hyväksyttiin. Talous ja suunnittelujohtajan asiat 118 SAIRAUSLOMIEN MYÖNTÄMINEN Seuraavat seurakuntien palveluksessa olevat henkilöt ovat anoneet sairauslomaa lääkärintodistuksella todetun työkyvyttömyyden perusteella: Liite 1 118, jaetaan vain kokoukseen osallistuville. Koska sairauslomat ovat henkilökohtaisina asioina salassa pidettävää tietoa, taltioidaan liite suoraan salassa pidettävien asioiden pöytäkirjakansioon. Kirkkoneuvoston jäsenet voivat halutessaan kokouksen aikana luovuttaa omat liitteensä sihteerille hävitettäviksi luotettavalla tavalla. Liitteessä on sairauslomaa esitetty 30 henkilölle. Kirkkoneuvosto päättää myöntää sairauslomat liitteessä esitetyllä tavalla. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 119 LASTENOHJAAJA SEIJA MÄKITALON JA MINNA REIJON OMAN AUTON KÄYTÖN LAS KUTUSOIKEUSANOMUKSET Vs. lapsityönohjaaja Jaanet Salminen on esittänyt, että lastenohjaaja Seija Mäkitalolle ja Minna Reijolle myönnetään anomuksensa perusteella laskutusoikeus alkaen. Lastenohjaajien kiertävästä työstä johtuen heidän virkapaikkansa määritellään esimiehen, lapsityönjohtajan kanssa. Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan :n kohdalla myöntää yhteensä 29:lle lastenohjaajalle vastaavan oman auton käytön laskutusoikeuden. Tätä luetteloa on nyt täydennetty tehdyllä ehdotuksella, liitteenä.

13 Liite Kirkkoneuvosto päättää oikeuttaa lastenohjaajat Seija Mäkitalon ja Minna Reijon laskuttamaan oman auton käytöstä heidän liikkuessaan virkamatkoilla seurakunnan alueella ja työpisteissä. Laskutusoikeus alkaa Lapsityönjohtaja tai hänen sijaisensa määrittää kullekin lastenohjaajalle virkapaikan, jolla voi olla yhdellä lastenohjaajalla useampia. Ilmoitus Seija Mäkitalolle ja Minna Reijolle, Jaanet Salmiselle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 120 KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE NRO 9/2008 Yleiskirje kuuluu seuraavasti: Laskennallinen osuus eläkevastuusta Kirkon eläkevastuu on laskettu helmikuussa 2008 ja se on milj. euroa. Eläkerahaston suuruus on milj. euroa, joten koko kirkon eläkevastuuvajaus on milj. euroa. Eläkkeiden maksamisesta vastaa Kirkon keskusrahasto. Tarvitsemansa varat Kirkon keskusrahasto saa seurakunnilta. Tilinpäätöksen liitetietoihin seurakuntien ja seurakuntayhtymien tulee laskea laskennallinen osuutensa eläkevastuusta. Koko kirkon palkkasumma oli euroa vuonna Oman seurakunnan laskennallinen osuus eläkevastuusta saadaan suhteuttamalla seurakunnan palkkasumma vuodelta 2007 koko kirkon palkkasummaan ja laskemalla sen mukainen osuus eläkevajauksesta. Kirkkoneuvosto merkitsee Kirkkohallituksen yleiskirjeen nro 9/2008 saaduksi. Ilmoitus talouspäällikölle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin.

14 LAUSUNNON ANTAMINEN SELVITYSMIES KAUKO VIITASEN RAPORTISTA JA EHDO TUKSESTA PIIKKIÖN JA KAARINAN SEURAKUNTIEN TULEVASTA RAKENTEESTA Asia oli esillä kirkkoneuvoston kokouksessa , jolloin sitä käsiteltiin seuraavasti: Hallintojohtaja Hannu Kallio jakoi pöydälle luonnoksen seurakuntayhtymän lausunnoksi rovasti Kauko Viitasen laatimaan muutosselvitykseen Kaarinan ja Piikkiön kuntaliitoksen johdosta. Käsittely Jäsen Juha Nappu ja kirkkoherra Pirjo Vahtola esittivät, että rovasti Kauko Viitasen laatima selvitys jaetaan kirkkoneuvoston jäsenille kokonaisuudessaan. Vahtola totesi, että Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvosto kokoontuu antamaan oman lausuntonsa asiasta samana iltana Vahtola esitti, että kirkkoneuvoston jäsenille toimitetaan myös tämä lausunto. Samalla Vahtola toivoi, että seurakuntayhtymä ottaa lausunnossaan kantaa nimenomaan selvityksen yhtymää koskeviin kohtiin. Asia palautettiin yksimielisesti uuteen valmisteluun. Kirkkoneuvoston jäsenille toimitetaan rovasti Kauko Viitasen laatimaan muutosselvitys Kaarinan ja Piikkiön kuntaliitoksen johdosta kokonaisuudessaan sekä Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvoston lausunto. Selvitysmies Kauko Viitasen esitys on päivätty ja se on otsikoitu seuraavasti: Moottoritie vai kylänraitti? Selvitys liitteineen on seuraava: Liite Kaarinan seurakunnan seurakuntaneuvosto on pitänyt kokouksen ja päättänyt antaa asiasta selvitysmiehelle seuraavan vastauksen: Liite Hallintojohtaja Kallio on laatinut ehdotuksen selvitysmiehelle annettavasta lausunnosta. Vastaus on käytännössä sama kuin kirkkoneuvoston edellisessä kokouksessa jaettu ehdotus. Vastauksen antaa kirkkovaltuusto. Ehdotus on seuraava: Liite Selvitysmies on esittänyt toimenpide ehdotuksessaan, että yhtymä vastaisi Piikkiön seurakunnan aloittaman lämpökeskuksen työn loppuunsaattamisesta. Tämä on luonnollinen seuraamus seurakuntien liittymisestä. Selvitysmies on esittänyt, että Piikkiön kirkkoon rakennetaan uudet urut ja urku

15 rakentajan kanssa tehdään sopimus viimeistään vuoden 2012 aikana. Tämä ehdotus voidaan toteuttaa. Selvitysmies on lisäksi esittänyt, että Piikkiöön perustetaan palvelupiste, jonka työntekijän palkkakustannukset jaetaan puoliksi seurakuntayhtymän ja Piikkiön seurakunnan kesken. Tämäkin ehdotus voidaan toteuttaa, mutta samalla on sovittava kuinka pitkästä ajanjaksosta on kysymys palvelupisteen ylläpidossa. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se antaa selvitysmies Kauko Viitaselle liitteen nro 3 mukaisen lausunnon selvitysmiehen raportista, joka koskee seurakuntajaon muuttamista Kaarinan ja Piikkiön seurakuntien alueella. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. Samalla kirkkoneuvosto totesi yhtyvänsä myös esityslistan kannanottoihin lämpökeskuksen työn loppuunsaattamisesta, Piikkiön kirkon uusista uruista ja palvelupisteen perustamisesta tietyksi ajanjaksoksi. Kiinteistöjohtajan asiat 122 N ASUNTOLAINOITETTUJEN TALOJEN VUOKRIEN TARKISTUK SET Kiinteistötoimisto on laatinut seurakuntayhtymän omistamista asuntolainoitetuista kiinteistöistä omakustannusperiaatteen mukaiset vuokrantarkistuslaskelmat. Ne sisältävät tilinpäätös ja lainatietojen lisäksi arviot kuluvan ja tulevan tilikauden vuokratuotoista ja hoitomenoista. Arviot perustuvat vuoden 2006 tuloslaskelmiin ja vuoden 2007 ja 2008 talousarviolukemiin. Oheisessa taulukossa kiinteistökorjausten lainoittaminen on huomioitu hoitomenokustannuksissa. Pääomamenoissa on huomioitu vain rakennusaikana otetut alkuperäiset lainat. Vuokrat pysyvät Hannunniitun ja Varissuon asuintaloissa ennallaan. Pernon ja Jaanin asuintaloissa vuokria korotetaan tuntuvasti tehtyjen remonttien ja odotettavissa olevien julkisivukorjausten vuoksi. Vuokrat on käsitelty asukaskokouksissa ja ne tulevat voimaan Ehdotus uusiksi keskimääräisiksi vuoden 2008 vuokriksi kuuluu seuraavasti: Liite

16 Kirkkoneuvosto hyväksyy oheisen liitteen mukaiset Hannunniitun, Varissuon, Jaanin ja Pernon asuintalojen vuoden 2008 vuokrat. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 123 KIINTEÄN OMAISUUDEN TARKASTAJIEN TARKASTUSKERTOMUS VUODELTA 2007 Vuoden 2007 tarkastusohjelmaan ovat kuuluneet kirkot ja seurakuntakeskukset. Tarkastuskertomus kuuluu seuraavasti: Liite Kuten kertomuksesta ilmenee, havaitut puutteet ja korjaustarpeet olivat pääsääntöisesti pieniä ja kiinteistöjen yleiskunto hyvä. Suurin osa tarkastuksessa havaituista korjaustarpeista kuuluu vuoden 2008 normaaliin vuosikorjaukseen, johon on talousarviossa varauduttu. Havaituista korjaustarpeista laadittiin lista, joka toimii kiinteistötoimiston työlistana. Kiinteistölautakunta käsitteli asiaa kokouksessaan ja päätti merkitä tiedokseen kiinteän omaisuuden tarkastajien tarkastuskertomuksen vuodelta 2007 sekä lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi kiinteän omaisuuden tarkastajien tarkastuskertomuksen vuodelta 2007 ja lähettää sen edelleen kirkkovaltuustolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 124 IRTAIMEN OMAISUUDEN TARKASTUSKERTOMUS VUODELTA 2007 Irtaimen omaisuuden tarkastajat ovat jättäneet tarkastuskertomuksen vuodelta Tarkastuskertomus kuuluu seuraavasti: Liite Kertomuksen mukaan ei ole havaittu mitään sellaista, mikä olisi esteenä tili ja vastuuvapauden myöntämiselle asianomaisille viran ja toimenhaltijoille. Tämän vuoksi kertomuksesta ei tarvitse pyytää myöskään lausuntoja.

17 Kiinteistölautakunta käsitteli asiaa kokouksessaan ja päätti merkitä saaduksi irtaimen omaisuuden tarkastajien tarkastuskertomuksen vuodelta 2007 sekä lähettää sen edelleen kirkkoneuvostolle. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi irtaimen omaisuuden tarkastajien tarkastuskertomuksen vuodelta 2007 ja lähettää sen edelleen kirkkovaltuustolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 125 MUUTOKSENHAKU Liite KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Lisätietoja päätöksestä antaa esittelijä Puheenjohtaja päättää kokouksen Puheenjohtaja päätti kokouksen. Rauno Heikola puheenjohtaja Mia Fager sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Turussa Lars Runar Knuts Pentti Korhonen

18 Tämä pöytäkirja on ollut nähtävänä hallintoviraston 3. kerroksessa osoitteessa Eerikinkatu 3 A ajalla Mia Fager kirkkoneuvoston sihteeri

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 4.5.2006 217 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 245-265 Aika torstai 4.5.2006 klo 16.00-17.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 1.11.2007 520 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 533 550 Aika torstai 1.11.2007 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 20.7.2005 361 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 356 373 Aika keskiviikko 20.7.2005 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 4.3.2008 121. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 4.3.2008 121. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 4.3.2008 121 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 127 146 Aika tiistai 4.3.2008 klo 16.00 17.35 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Ainasoja Merja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) Kirkkoneuvosto 4/2012 28.5.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(8) KOKOUSTIEDOT Aika 28.5.2012 klo 17 19.10 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen Jukka

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 72. Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 72. Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 72 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 18.12.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja poistui 143 Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 6.10.2005 459. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 6.10.2005 459. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 6.10.2005 459 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 463 472 Aika torstai 6.10.2005 klo 16.10 17.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 11.6.2014 kello 18.00 19.35 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) Leipomo-kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2009 Tark: Seurakuntaneuvosto 6. Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 6 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 26.2.2009 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Gustafsson, Irja jäsen Hyppönen,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen.

Aika: Keskiviikkona klo Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Kirkkoneuvosto 24.04.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 2013 Aika: Keskiviikkona 24.04.2013 klo 17.30 18.45 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2008 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 Seurakuntaneuvosto 30.1.2008 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2008 Aika: keskiviikkona 30.1.2008 klo 18.00 20.00 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 11.6.2008 22. Paikka Huoltokeskuksen kahvio, Skarppakullantie 10

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 4/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 11.6.2008 22. Paikka Huoltokeskuksen kahvio, Skarppakullantie 10 11.6.2008 22 TYÖYMPÄRISTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS Paikka Huoltokeskuksen kahvio, Skarppakullantie 10 Aika 11.6.2008 klo 13.30 15.55. Läsnä Kaisti Aapo puheenjohtaja, työsuojelupäällikkö Kosola Seppo ta jäsen,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 19/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 5.10.2006 415. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 19/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 5.10.2006 415. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 5.10.2006 415 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 497 518 Aika torstai 5.10.2006 klo 16.00 17.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.4.2006 206. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.4.2006 206. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 20.4.2006 206 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 230-244 Aika torstai 20.4.2006 klo 16.00-17.15 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Kirkkoneuvosto Rantala Hannu jäsen Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen Aika 16.5.2017 klo 19.00-19.25 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Kaukonen Raimo varajäsen Elo Joonas jäsen Puusaari Seija jäsen Rantala

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa /36

YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa /36 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON OHJESÄÄNTÖ Hyväksytty Porin seurakuntien yhteisessä kirkkovaltuustossa 13.9.2006/36 Vahvistettu Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulissa 15.11.2006 1 LUKU Kokoonpano 1 Yhteiseen

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 13.5.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kirkkoneuvosto 13.5.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 13.5.2015 klo 17.30 19.35 Paikka Kerho- ja kokoontumistila Ilona, Turenki Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 80 Lehtonen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN ESITYSLISTA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 19.11.2008 34

TURUN JA KAARINAN ESITYSLISTA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 19.11.2008 34 19.11.2008 34 TYÖYMPÄRISTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS Paikka Toimitalon 6. kerroksen kokoushuone, Eerikinkatu 1 3 Aika 19.11.2008 klo 13.00 14.40 Läsnä Kaisti Aapo puheenjohtaja, työsuojelupäällikkö Kosola Seppo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET

PÖYTÄKIRJA Paikka Vaasanpuistikko 3 E V krs. PROTOKOLL Plats Vasaesplanaden 3 E V vån YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO GEMENSAMMA KYRKORÅDET VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 4.4.2018 klo 18.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Anomus palkattomasta virkavapaasta,

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Aika tiistai 14.5.2013 klo 18.00-21.30 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 7.11.2011 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1, Helsinki Läsnä Poissa Häkkänen Martti, puh.johtaja

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012

Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Salon seurakunta Pöytäkirja Kirkkoneuvosto Esityslista 9/2012 Aika: Keskiviikko 31.10.2012 klo 18.00 20.05 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Läsnä: Jäsen Läsnä Poissa Varajäsen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 1.2.2012 45. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 2/2012 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 1.2.2012 45. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 1.2.2012 45 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 50-83 Aika keskiviikko 1.2.2012 klo 16.00 17.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Nappu Juha varapuheenjohtaja Ainasoja Merja jäsen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 20.1.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 20.1.2016 klo 17.30-19.00 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 17.15 alkaen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri. Hellstén Jorma. Kanervavuori Mirjo. Langh-Lagerlöf Laura. Tuomarila Sinikka Wikström Jaana PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 18.00 Paikka Piikkiön seurakuntakeskuksen sisäpihan katos Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja, sihteeri Aso Janne Hellstén Jorma Hörkkö Ulla vara

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai klo 17 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj. p. 040 591 8415

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 13/2004 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 23.6.2004 308. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 13/2004 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 23.6.2004 308. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 23.6.2004 308 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 296 318 Aika torstai 23.6.2004 klo 16.00 17.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 14.4.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kirkkoneuvosto 14.4.2015. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen. Rantala Hannu jäsen Aika 14.4.2015 klo 17.30-18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Miikka Sipilä, Sinikka Tuomarila, Janne Aso ja Harri Lukander

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tähkämaa Sanna. Laura Langh-Lagerlöf, Miikka Sipilä, Sinikka Tuomarila, Janne Aso ja Harri Lukander PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo yhteisen kirkkoneuvoston Risto

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 18.00. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 03.01.2013 sivu ( 1 / 8) KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 2013 Aika: Torstaina 03.01.2013 klo 17.30-18.30 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.3.2019 1/7 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.07 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkoneuvosto 1/2010 10.02.2010

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkoneuvosto 1/2010 10.02.2010 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 10.02.2010 1 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2009 Kirkkoneuvosto 12.2.2009 15 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 2/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2009 Kirkkoneuvosto 12.2.2009 15 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 2/2009 Kirkkoneuvosto 12.2.2009 15 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 2/2009 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 12. päivänä helmikuuta kello 10.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET Sari Heiskanen 17-28 Maija Jakkula 17-28 Markku

Lisätiedot

2) kaikille J- ja K-hinnoitteluryhmiin kuuluville toteutetaan yleistä palkkausjärjestelmää vastaava 1,1 %:n palkankorotus alkaen.

2) kaikille J- ja K-hinnoitteluryhmiin kuuluville toteutetaan yleistä palkkausjärjestelmää vastaava 1,1 %:n palkankorotus alkaen. 539/2018 97 Kirkon virka- ja työehtosopimuksen sopimuskautta 1.2.2018-31.3.2020 koskevan neuvottelutuloksen soveltaminen Helsingin seurakuntayhtymässä K- ja J-hinnoitteluryhmiin kuuluvien osalta Päätösehdotus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 65 Kirkkoneuvosto 6/2010 21.10.2010

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 65 Kirkkoneuvosto 6/2010 21.10.2010 65 63 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 21.10.2010 63 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: Seurakuntaneuvosto 27. Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2008 Tark: 27 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.5.2008 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (6) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (6) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 23.9.2015 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 23.9.2015 klo 17.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Samuel Mäkinen vs kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 16.06.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 16.6.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 22.6.2016-23.7.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot