TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 4.3.2008 121. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A"

Transkriptio

1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t Aika tiistai klo Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Ainasoja Merja varapuheenjohtaja Isotalo Seppo jäsen Knuts Lars Runar jäsen Korhonen Pentti jäsen Lahti Marika jäsen Nappu Juha jäsen Saksa Kirsti jäsen von Schöneman Arja jäsen Muurinen Heikki varajäsen Huovinen Pentti Nieminen Mikko Hirvonen Martti Lehikoinen Jouni Mäntylä Heikki Rinne Heimo Sepponen Eero Vahtola Pirjo Fager Mia Heino Paula Hurme Hannu Kallio Hannu Kosola Seppo Hokka Irma kv:n pj kv:n vpj kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra lakimies, sihteeri tiedotuspäällikkö yhteisten työmuotojen johtaja hallintojohtaja kiinteistöjohtaja talouspäällikkö Poissa Hlavatý Jari jäsen Kaisti Aapo talous ja suunnittelujohtaja Järvensivu Jukka kirkkoherra Norvasuo Tuomo kirkkoherra 127 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden. Kokous todettiin lailliseksi. 129 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 130 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto hyväksyy kokouksen esityslistan. lista hyväksyttiin. 131 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 132 ILMOITUSASIAT Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Marika Lahti ja Juha Nappu. 1. Maarian seurakunnan seurakuntaneuvoston päätös Seurakuntaneuvosto on päätöksellään valinnut yksimielisesti Maarian seurakunnan diakonian virkaan Susanna Ruokosen. Viran palkkaus määräytyy vaativuusryhmän 502 mukaan. 2. Suomen Katulähetysliiton jäsenyys Suomen Katulähetysliitto ilmoittaa kirjeellään , että Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä on hakemuksesta merkitty Suomen Katulähetysliiton varsinaiseksi jäseneksi vuoden 2008 alusta lukien. Kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin.

3 Hallintojohtajan asiat 133 KIRKON TYÖMARKKINALAITOKSEN YLEISKIRJE A 3 / 2008 Yleiskirje kuuluu seuraavasti: Sisältää: 1. Palkkausmääräysten soveltaminen ja palkkausjärjestelmäerä Tilastotietoa vaativuusryhmiin sijoittelusta 1. Palkkausmääräysten soveltaminen ja pakkausjärjestelmäerä Lokakuun alusta 2007 voimaan tulleen palkkausjärjestelmän täytäntöönpano on tällä hetkellä eri seurakunnissa eri vaiheessa. Kaikissa seurakunnissa on tehty päätökset tehtävien vaativuusryhmiin sijoittelusta. Joidenkin seurakuntien näitä päätöksiä koskevia erimielisyyksiä on saatettu myös pääsopijaosapuolten ratkaistavaksi. Osa seurakunnista on jatkanut täytäntöönpanotyötä ja tehnyt valmisteluja järjestelmän mukaisen peruspalkan määrittelemiseksi. Osa seurakunnista on tästä palkasta jo päättänyt. Järjestelmän soveltamisen kannalta seuraava keskeinen ajankohta on Silloin kaikissa seurakunnissa pannaan täytäntöön Kirkon yleisessä virka ja työehtosopimuksessa sovittu palkkausjärjestelmäerä. Tätä ajankohtaa koskevan päätöksenteon jälkeen palkkausjärjestelmän täytäntöönpanon tulisi olla kaikissa seurakunnissa samassa vaiheessa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että seurakunnissa viimeistään ratkaisun yhteydessä määritellään voimaan tulleiden palkkausmääräysten piirissä olevien viranhaltijoiden ja työntekijöiden järjestelmän mukainen peruspalkka. Peruspalkasta on voitava nimetä vielä ns. vaativuusosa silloin, kun peruspalkka määritellään vaativuusryhmän vähimmäispalkkaa suuremmaksi. Tehtäväkuvauksilla on järjestelmän mukaista peruspalkkaa määriteltäessä keskeinen merkitys. Kuvauksissa mahdollisesti olevat epäselvyydet ja puutteellisuudet on yhdessä työntekijän kanssa saatettava siksi mahdollisimman pian todellista tilannetta vastaavaksi. Kirkon pääsopijaosapuolet ovat laatineet yhteiset soveltamisohjeet palkkausjärjestelmän kevättalven 2008 täytäntöönpanotyötä varten (liite 1). Niiden seurakuntien, jotka ovat järjestelmän mukaisen peruspalkan määrittelyn aloittaneet tai jotka ovat tehneet sitä koskevia päätöksiä, on varmistettava se, että tehdyt valmistelut ja päätökset ovat näiden ohjeiden mukaisia. Täytäntöönpanotyön tämä vaihe koskee myös niitä seurakuntia, joissa tehtävien vaativuusryhmiin sijoittelussa ilmenneet erimielisyydet on saatettu

4 Kirkon työmarkkinalaitoksen ja pääsopijajärjestöjen yhteisessä neuvottelussa käsiteltäväksi. Näitä seurakuntia kehotetaan olemaan omalta osaltaan aloitteellisia ongelmien ratkaisemisessa. Pääsopijaosapuolet järjestävät viikosta 9 alkaen eri puolilla Suomea koulutustilaisuuksia, joista tiedotetaan seurakunnille tarkemmin ajankohtien selvittyä. Tilaisuudet on tarkoitettu seurakuntien täytäntöönpanoneuvotteluihin osallistuville henkilöille. Lisätietoa täytäntöönpanotyöstä antavat Kirkon työmarkkinalaitoksessa neuvottelupäällikkö Oili Marttila (09) ja työmarkkina asiamiehet Katariina Kietäväinen, (09) ja Kari Ala Kokkila, (09) Sähköpostiosoitteet ovat etunimi.sukunimi(at)evl.fi. 2. Tilastotietoa vaativuusryhmiin sijoittelusta Oheisena on tilastotietoa siitä, miten uusien palkkausmääräysten mukainen tehtävien vaativuusryhmiin sijoittelu on seurakunnissa toteutunut. Tilastot on laadittu seurakuntien Kirkon työmarkkinalaitokselle tammikuussa 2008 toimittamien sijoittelutietojen perusteella. Tiedot ovat marraskuulta Tilastossa 1 tarkastellaan tehtävien vaativuusryhmiin sijoittelua erikokoisissa seurakunnissa tehtäväalaan ja yleisimpiin nimikkeisiin perustuen. Tilastossa 2 sijoittelua tarkastellaan vaativuusryhmistä käsin. Molemmista tilastoista on poistettu tapaukset, joita on vähemmän kuin viisi. Yleiskirjeen liite ja liitteenä oleva tilasto tehtävien vaativuusryhmiin sijoittelusta kuuluvat seuraavasti: Liitteet 1 ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymässä on menetelty yleiskirjeen ohjeiden mukaisesti palkkausuudistuksen täytäntöönpanossa. Peruspalkkojen määrittelyä suorittanut työryhmä tarkentaa vielä esitystään ottamalla huomioon siihen esitetyt aiheelliset muutokset. Kirkkoneuvosto merkitsee Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeen A 3 / 2008 saaduksi ja noudatettavaksi. Ilmoitus palkkatyöryhmälle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin.

5 KIRKON TYÖMARKKINALAITOKSEN YLEISKIRJE A 5 / 2008 Yleiskirjeen annetaan ohjeita palkkaustietojen ilmoittamiseen työpaikkailmoituksissa. Yleiskirjeen mukaan työpaikkailmoitus on oikein ja laillisesti laadittu, vaikka siinä ei olisi palkkaa koskevia tietoja tai vaikka siinä vain viitattaisiin vain Kirkon yleiseen virka ja työehtosopimukseen. jonka mukaan palkkaus määräytyy. Kuukausipalkkaisen tehtävän palkkatiedot on mahdollista ilmoittaa työpaikkailmoituksissa oikein usealla eri tavalla. Työpaikkailmoituksessa voidaan ilmoittaa vaativuusryhmä, johon virka tai tehtävä on sijoitettu. Perusteellisempi kuva tehtävän vaativuudesta voidaan antaa siten, että ilmoitukseen sisällytetään vaativuusryhmän lisäksi tieto peruspalkasta. Tällä sopimuskaudella peruspalkka on ilmoitettava ainakin silloin, kun se ns. umpeen kuroutumiseen liittyen joudutaan tilapäisesti määrittelemään alemmaksi kuin vaativuusryhmän vähimmäispalkka. Peruspalkkaa koskeva tieto ilmoituksessa voi olla myös asteikon muodossa. Asteikon euromäärillä annetaan kuva siitä, mille tasolle palkka voi pienimillään ja suurimmillaan valintatilanteessa asettua. Vaativuusryhmän vähimmäispalkkaa ei ilmoitukseen pidä laittaa, jos peruspalkka aiotaan asettaa sitä suuremmaksi. Hakijalle voidaan ilmoituksessa antaa myös mahdollisuus oman palkkatoivomuksen esittämiseen, jos haetaan erityisosaajaa, jonka osaamisen perusteella tehtäviä tullaan vielä muokkaamaan. Näissäkin tapauksissa olisi suotavaa ilmoittaa tehtävän vaativuusryhmä ja työnantaja suunnittelema peruspalkan euromäärä. Kokonaiskuvan maksettavasta palkasta hakija saa, kun työpaikkailmoitukseen sisällytetään myös henkilökohtaista palkanosaa koskevia tietoja. Tämän sopimuskauden alkupuoliskolla ilmoitus voi sisältää tiedon peruspalkan lisäksi mahdollisesti maksettavasta vuosisidonnaisesta henkilökohtaisesta palkanosasta. Kun henkilökohtaista harkinnanvaraista palkanosaa koskevat sopimusmääräykset ovat tulleet voimaan (aikaisintaan ), myös sen maksamismahdollisuudesta voidaan ilmoituksissa mainita. Kirkkoherran viran tai talous ja henkilöstöhallinnon työnantajavirkaa koskevissa työpaikkailmoituksissa on tehtäväkohtaisen palkanosan osalta parasta tapa ilmoittaa viran euromääräinen peruspalkka. Kirkkoherran virkaa koskevissa ilmiotuksissa voidaan ilmoittaa myös viran hinnoitteluryhmä. Hinnoitteluryhmän ilmoittaminen yksin ei ole suositeltavaa, koska peruspalkka voi olla virkaehtosopimuksella sovittu korkeammaksi kuin hinnoitteluryhmän vähimmäispalkka.

6 Talous ja henkilöstöhallinnon työnantajavirkaa koskevissa ilmoituksissa vaativuusryhmä voidaan ilmoittaa vasta sen jälkeen, kun Kirkon työmarkkinalaitos on siitä päättänyt vuoden 2008 aikana. Kirkkoherran ja talous ja henkilöstöhallinnon työnantajaviran tehtäväkohtaista palkkaa ei voida tarkistaa seurakunnan päätöksellä silloinkaan, kun virka on auki. Kirkkoherran viran peruspalkkaa tarkistetaan pääsopijaosapuolten solmimalla virkaehtosopimuksella. Talous ja henkilöstöhallinnon työnantajaviran peruspalkan tarkistaminen tapahtuu Työmarkkinalaitoksen päätöksellä. Kirkkoneuvosto merkitsee Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeen A 5 / 2008 saaduksi ja noudatettavaksi. Ilmoitus kaikille yksiköille (ei paikallisseurakunnille). Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 135 KIRKKO TURVAPAIKKANA TYÖRYHMÄN VÄLIRAPORTTI Kirkkoneuvosto asetti työryhmän, jonka tehtävä on laatia seurakuntayhtymän yhteinen linjaus ja käytännön toimenpideohjeistus turvapaikanhakutilanteiden varalle. Työryhmä on jättänyt kirkkoneuvostolle seuraavan väliraportin: Liite Väliraportissa työryhmä pitää vastuunjaon ja tehtävien kannalta parhaana vaihtoehtona vapaaehtoisesti mukana olevien seurakuntien kiertävää vastuuta, jossa diakoniakeskuksen maahanmuuttajatyö sekä tiedotus ja kiinteistötoimisto olisivat omalla asiantuntemuksellaan ja työpanoksellaan mukana. Työryhmä esittää kirkkoneuvostolle, että väliraportti lähetetään seurakuntaneuvostoille kysymyksellä, ovatko seurakunnat valmiit lähtemään mukaan vapaaehtoisten seurakuntien kiertävään vastuuvuoroon. Työryhmä toivoo saavansa vastaukset mennessä. Samalla työryhmä pyytää loppuraportin antamiseen jatkoaikaa saakka. Kirkkoneuvosto merkitsee kirkko turvapaikkana työryhmän väliraportin saaduksi ja pyytää seurakuntaneuvostojen kannanotot raportissa esitettyyn kiertävään vastuuvuoroon turvapaikkatapauksissa mennessä.

7 Samalla kirkkoneuvosto myöntää työryhmälle jatkoaikaa lappuraportin antamiseen saakka. Ilmoitus seurakuntaneuvostoille ja kirkko turvapaikkana työryhmälle. Ei muutoksenhakuoikeutta. Käsittely Puheenjohtaja pyysi lausunnon antamiselle lisäaikaa huhtikuun loppuun asti. Kirkkoneuvosto merkitsee kirkko turvapaikkana työryhmän väliraportin saaduksi ja pyytää seurakuntaneuvostojen kannanotot raportissa esitettyyn kiertävään vastuuvuoroon turvapaikkatapauksissa mennessä. Samalla kirkkoneuvosto myöntää työryhmälle jatkoaikaa lappuraportin antamiseen saakka. Ilmoitus seurakuntaneuvostoille ja kirkko turvapaikkana työryhmälle. Ei muutoksenhakuoikeutta. 136 KIRKKOPÄIVIIN LIITTYVÄT KUSTANNUKSET Kirkkopäivien järjestämiseen liittyen on Jaana Rantalalle maksamatta kuuden tunnin työpalkka, 268,86 euroa sivukustannuksineen, ja matkakustannuksia 51,60 euroa sekä Tapani Rantalalle palkka 16 työtunnilta, määrältään 806,59 euroa sivukuluineen. Laskut koskevat vuotta Vuonna 2008 ei kirkkopäivien kustannuspaikalle ole enää varattu määrärahaa, joten laskujen maksamiseen tarvittavat varat täytyy kirjanpidollisesti siirtää kustannuspaikalta Muut tapahtumat. Kustannuspaikan varoja voidaan käyttää vain kirkkoneuvoston päätöksellä. Kirkkoneuvosto päättää siirtää kustannuspaikalta Muut tapahtumat kirkkopäivien kustannuspaikalle yhteensä 1127,05 euroa kirkkopäiviin liittyvien palkkojen ja matkakustannusten maksamiseksi Jaana ja Tapani Rantalalle. Ilmoitus taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin.

8 KOROTETUN OVO KORVAUKSEN MAKSAMINEN HENRIKINSEURAKUNNAN NUORISO TYÖNOHJAAJA MARKO MÄENPÄÄLLE JA NUORISOTYÖNOHJAAJA LILLI JUSSILALLE Henrikinseurakunnan johtavan nuorisotyönohjaaja virka on tullut avoimeksi alkaen. Virkaan joulukuussa 2007 valittu työntekijä aloittaa työnsä Väliin jääväksi ajaksi virkaan ei ole otettu väliaikaista viranhaltijaa, vaan viran tehtävät on sovittu jaettavaksi nuorisotyönohjaaja Marko Mäenpään ja nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilan kesken. Marko Mäenpään vastuulla ovat nuorten viikko ja muu toiminta, muut kuin rippikoulua koskevat työryhmät sekä laskut. Lilli Jussilan vastuulla ovat nuorisotyön hallintoasiat ja rippikouluasiat. Yhdessä he vastaavat leiritoiminnasta ja tukiryhmästä. Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan maksaa Marko Mäenpäälle ja Lilli Jussilalle ovo korvausta johtavan tehtävien hoidosta oman viran ohella kummallekin 12 % johtavan nuorisotyönohjaajan viran vaativuusryhmän (503) vähimmäispalkasta kunnes johtavan virka on täytetty. Kirkon uuden virkaehtosopimuksen mukaan viranhaltijalle, joka tilapäisesti määrätään hoitamaan oman virkatehtävän ohella toisen viran tehtäviä, voidaan maksaa asiassa toimivaltaisen viranomaisen päättämä kohtuullinen korvaus. Sopimus ei sisällä määräyksiä kohtuullisen korvauksen suuruudesta tai sen määräytymisperusteista. Tämä kuvastaa sopimuksen uutta linjaa siitä, että palkoista ja sen kaltaisista korvauksista päätetään paikallisesti. Koska seurakuntayhtymässä ei ole vielä luotu sisäisiä soveltamisohjeita kohtuullisen korvauksen määrittämiseksi kaikille työntekijöille yhtäläisin perustein, voidaan korvaus toisen viran tehtävien hoidosta maksaa vanhan virkaehtosopimuksen pohjalle tehdyn ohjeistuksen mukaisena. Sen mukaan, kun viranhaltija erikseen määrätään muun kuin vuosiloman aikana hoitamaan omien tehtävien ohella toisen tehtäviä, hänelle voidaan maksaa yli 2 viikkoa kestäneen toisen tehtävän hoidon ajalta enintään 35 %:n palkkio hoidettavan viran hinnoitteluryhmän palkkaluokkien asteikon alimman palkan peruspalkasta. Ovo palkkion suuruus määräytyy lisätehtävien määrän ja vaativuuden sekä keston perusteella. Palkkio maksetaan määräyksen alusta lukien. Ohjeistuksen mukaa milloin toisen tehtävien hoitaminen oman viran ohella kestää 6 7 viikkoa, on ovo korvauksen suuruus normaalitapauksessa % ja milloin 8 viikkoa tai yli, on ovokorvauksen suuruus %. Mäenpää ja Jussila hoitavat johtavan viran tehtäviä yhteensä kuusi kuukautta. Näin pitkässä sijaistamisessa työntekijät kantavat täyden vastuun työalasta ja sen suunnittelusta sekä tukiryhmän työhön osallistumisesta. Tästä syystä ovo korvauksen korottaminen ja maksaminen täytenä, 35 %:na, on perusteltua helmikuun alusta lukien.

9 Kirkkoherra Heikki Mäntylä puoltaa alla olevaa esitystä. Valmistelija: lakimies Mia Fager. Kirkkoneuvosto päättää, että nuorisotyönohjaaja Marko Mäenpäälle ja nuorisotyönohjaaja Lilli Jussilalle maksetaan alkaen johtavan nuorisotyönohjaajan viran tehtävien hoitamisesta oman virkansa ohella 35 %:n suuruinen korvaus, josta kummankin osuus on suuruudeltaan 17,5 % johtavan nuorisotyönohjaajan viran vaativuusryhmän (503) vähimmäispalkasta. Korvausta maksetaan asti. Ilmoitus Marko Mäenpäälle, Lilli Jussilalle, Heikki Mäntylälle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 138 OVO KORVAUKSEN MAKSAMINEN HENRIKINSEURAKUNNAN DIAKONIAVIRANHALTI JA AIRA PUTKOSELLE JA DIAKONIAVIRANHALTIJA TUIJA HARTOLALLE Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvosto on joulukuussa 2007 myöntänyt diakoniaviranhaltija Virpi Salolle virkavapautta Viransijaiseksi on valittu henkilö, mutta hän aloittaa työn vasta Diakoniaviranhaltijat Aira Putkonen ja Tuija Hartola ovat sopineet kirkkoherra Heikki Mäntylän kanssa, että he hoitavat Salon tehtävät helmikuun alkuun saakka. Alueellisen työnjaon perusteella Salon vastuulla ovat Lauste, Vaala ja Huhkola. Kirkkoherra Heikki Mäntylä puoltaa alla olevaa esitystä. Valmistelija: lakimies Mia Fager Kirkkoneuvosto päättää, että diakoniaviranhaltija Aira Putkoselle ja diakoniaviranhaltija Tuija Hartolalle maksetaan johtavan diakoniaviranhaltija Virpi Salon tehtävien hoitamisesta oman virkansa ohella 35 %:n suuruinen korvaus, josta kummankin osuus on suuruudeltaan 17,5 % diakoniaviranhaltijan viran vaativuusryhmän (502) vähimmäispalkasta. Ilmoitus Aira Putkoselle, Tuija Hartolalle, Heikki Mäntylälle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin.

10 hyväksyttiin. 139 OVO KORVAUKSEN MAKSAMINEN ISÄNNÖITSIJÄ LEO SAARISELLE Kiinteistötoimiston isännöitsijä Raimo Läntiselle on myönnetty virkavapaata ajalle Kiinteistötoimiston toinen isännöitsijä Leo Saarinen on hoitanut tällä ajalla kaikki Läntisen välttämättömät työtehtävät; mm. kiinteistönpalvelushenkilökunnan työaikalistojen ja laskujen hyväksyminen sekä tehtävään kuuluvien sopimusten valvonta ja solmiminen. Kun toisen tehtävien hoitaminen kestää 4 5 viikkoa, on ovo korvauksen suuruus 5 20 %. Kiinteistöjohtaja Seppo Kosola puoltaa alla olevaa esitystä. Valmistelija: lakimies Mia Fager. Kirkkoneuvosto päättää, että isännöitsijä Leo Saariselle maksetaan ajalta isännöitsijä Raimo Läntisen viran hoitamisesta oman virkansa ohella korvaus, joka on suuruudeltaan 15 % Raimo Läntisen viran vaativuusryhmän (503) vähimmäispalkasta. Ilmoitus Leo Saariselle, Seppo Kosolalle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 140 OVO KORVAUKSEN MAKSAMINEN ASUNTOSIHTEERI MARGIT HOKKASELLE Asuntosihteeri Leena Jalava oli virkavapaalla Helmikuun alusta hän on siirtynyt osa aikaeläkkeelle siten, että hänen työaikansa on 50 % täydestä työajasta. Käytännössä hän on työssä maanantaista keskiviikkoon ja eläkkeellä torstain ja perjantain. Leena Jalava ja asuntosihteeri Margit Hokkanen hoitavat käytännössä kahdestaan seurakuntayhtymän asuntojen ja muiden vuokratilojen vuokrauksen, vuokravalvonnan sekä muut siihen liittyvät käytännön tehtävät. Lisäksi Margit Hokkanen hoitaa Turun Diakoniasäätiön kirjanpidon ja palkanlaskennan. Leena Jalavan jäädessä virkavapaalle, Margit Hokkanen vastasi yksin koko vuokravalvonnasta, kunnes Jalavalle saatiin alkaen sijainen työvoimatoimiston kautta. Hokkanen on perehdyttänyt sijaisen Leena Jalavan tehtäviin, mutta tämä ei ole kuitenkaan voinut hoitaa kaikkia Leena Jalavan tehtäviä, esim. uuden ohjelman sisäänajoa ja käyttöä.

11 Samaan aikaan syksyllä kiinteistötoimisto siirtyi käyttämään uutta L7 kiinteistönhallintaohjelmaa. Hokkanen tarkisti yksin kaikki vanhan järjestelmän tiedot ennen niiden siirtämistä uuteen ohjelmaan. Ohjelmanvaihdoksessa ei ole ongelmilta vältytty. Hokkanen on yksin vastannut L7 ohjelman ylläpidosta ja käytöstä sekä joutunut täydentämään ohjelman tietoja kahteen kertaan. Palkkausuudistuksen käyttöönotto Diakoniasäätiön osalta ja uusien palkkojen taannehtivat maksut ovat myös aiheuttaneet lisätehtäviä Hokkaselle. Työkuormaa lisäävät alkuvuodesta tehtävä Diakoniasäätiön tilinpäätös ja palkkatietojen toimittaminen verottajalle, vakuutusyhtiöön ja ammattiliittoihin. Asuntosihteerin tehtävään on alkaen pysyvästi valittu henkilö, aluksi Leena Jalavan rinnalle ja Jalavan jäädessä eläkkeelle hänen tilalleen. Viimeistään huhti toukokuussa Margit Hokkasen työkuorman pitäisi normalisoitua. Kiinteistöjohtaja Seppo Kosola puoltaa alla olevaa esitystä. Valmistelija: lakimies Mia Fager. Kirkkoneuvosto päättää, että asuntosihteeri Margit Hokkaselle maksetaan ovo korvausta Leena Jalavan tehtävien hoitamisesta ja muusta lisääntyneestä työkuormasta % Leena Jalavan viran vaativuusryhmän (402) vähimmäispalkasta. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. Ilmoitus Margit Hokkaselle, Seppo Kosolalle ja taloustoimistolle. hyväksyttiin. 141 PALVELEVAN PUHELIMEN TOIMINNANJOHTAJA PÄIVI MÄNTYLÄN SIVUTOIMILUPA ANOMUS Palvelevan puhelimen toiminnanjohtaja Päivi Mäntylä anoo päivätyllä kirjeellään sivutoimilupaa 20 tuntia kuukaudessa toimiakseen yhtymän ulkopuolella esim. työyhteisöjen kehittäjänä, kouluttajana ja työnohjaajana yhteistyö ja kirkon ulkopuolisille tahoille. Päivi Mäntylä on yksi Turun Arkkihiippakunnan työnohjaajista ja työyhteisökonsulteista. Tästä johtuen hän saa pyyntöjä toimia yhtymän ulkopuolella esim. työyhteisöjen kehittäjänä, kouluttajana ja työnohjaajana. Pääosin hän toimii ko. tehtävissä vapaa ajallaan, mutta toisinaan sitä on vaikea järjestää. Sivutoimen tarve on joinakin kuukausina vain joitain tunteja, mutta joinakin kuukausina tarve on suurempi. Vaikka sivutoimen tuntitarve on vaihteleva ja satunnainen, hän anoo sivutoimilupaa Arkkihiippakunnan tuomio

12 kapitulin suositusten mukaisesti. Tuomiokapitulin suositus on seuraava: Liite Suosituksen mukaan kirkon kustantaman työnohjaajakoulutuksen saanut henkilö ei voi antaa maksullista työnohjausta kirkon työntekijöille omallakaan ajalla. Kirkon ja seurakuntien ulkopuolisille tahoille työnohjaaja voi antaa maksullista työnohjausta, mikäli tämä tapahtuu omalla ajalla ja työnohjaajalla on sivutoimilupa. Päivi Mäntylä on kustantanut koulutuksensa osittain itse (1/3) ja osittain sen on kustantanut työnantaja (2/3). Hän ei voi antaa kirkon työntekijöille maksullista työnohjausta ja muille tahoille annetun työnohjauksen tulee tapahtua omalla ajalla. Käytännössä Mäntylällä ei ole työaikaa, joten sivutoimen suorittamissa ei ole kysymys työajan käyttämisestä. Mäntylän tulee hoitaa omat virkatehtävänsä täysimääräisesti sivutoimen myöntämisestä huolimatta. Kirkkojärjestyksen mukaan päätoimiselta viranhaltijalta, jolla ei ole kiinteää työaikaa, vaaditaan aina sivutoimilupa. Viranhaltija ei saa tulla sivutoimen vuoksi esteelliseksi virassaan eikä sivutoimi ei saa muutoinkaan haitata viran asianmukaista hoitamista. Yhteisten työmuotojen johtaja Hannu Hurme puoltaa anomusta. Valmistelija: lakimies Mia Fager. Kirkkoneuvosto päättää myöntää Palvelevan puhelimen toiminnanjohtaja Päivi Mäntylälle sivutoimiluvan 20 tuntia kuukaudessa yhtymän ulkopuolella tapahtuvaan esim. työyhteisöjen kehittäjänä, kouluttajana ja työnohjaajana toimimiseen yhteistyö ja kirkon ulkopuolisille tahoille. Sivutoimen hoitaminen ei saa häiritä viran asianmukaista hoitamista. Tiedoksi Päivi Mäntylä ja Hannu Hurme. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Käsittely Kirkkoherra Heikki Mäntylä ilmoitti olevansa asiassa esteellinen ja poistui asian käsittelyn ajaksi. hyväksyttiin. 142 SUOSITUSSOPIMUS TOIMISTUSPALKKIOISTA Kirkkoneuvosto käsitteli asiaa kokouksessaan seuraavasti:

13 Uudesta toimituspalkkiosuosituksesta papeille ja kanttoreille on sovittu Kirkon työmarkkinalaitoksen ja Julkisenalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n sekä Kirkon alojen ammattijärjestö SVTL ry:n kanssa. Suosituksen voimaan saattaminen seurakuntatasolla edellyttää, että suositus hyväksytään kirkkovaltuustossa. Siihen asti sovelletaan seurakunnassa aiemmin hyväksytyn suosituksen taksoja. Suositussopimus kuuluu seuraavasti: Liite Kirkkoneuvosto merkitsee Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeen nro A 1 / 2008 saaduksi ja noudatettavaksi. Toimituspalkkiosuositus lähetetään kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Ilmoitus kirkkovaltuustolle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. Käsittely Kaisti kertoi, että seurakuntayhtymässä on noudatettu käytäntöä, jonka mukaan kirkkoneuvosto on vahvistanut toimituspalkkiosuosituksen käyttöön otettavaksi huolimatta siitä, että sopimuksessa on maininta, että se tulee voimaan sen jälkeen, kun kirkkovaltuusto on sen hyväksynyt. Asia päätettiin tarkistaa. Asia pantiin pöydälle. Ilmoitus palkka asiamiehelle tai hallintojohtajalle toimenpiteitä varten. Seurakuntayhtymän perussäännön mukaan seurakuntayhtymä hoitaa henkilöstöpolitiikan yleissuunnittelun ja palkkauspolitiikan. Tämän pykälän nojalla toimituspalkkiosopimus on hyväksytty yhteisessä kirkkoneuvostossa. Kirkkoneuvosto on viimeksi pannut täytäntöön vastaavan sopimuksen Samalla on sovittu seuraavista täsmennyksistä suositussopimukseen: palkkiota ei makseta yhteistalousseurakuntien viran ja toimenhaltijoille heidän suorittaessaan toimialaansa kuuluvia tehtäviä muiden Turun seurakuntayhtymän seurakuntien tai yhteisten työmuotojen toimialueella, ellei talous ja suunnittelujohtaja erityisestä syystä toisin päätä. Tätä säännöstä ei sovelleta toimittaessa Paattisten alueella. toimituspalkkiosuositusta sovelletaan yleensä enimmäistaksan mukaan ja taloustoimisto oikeutetaan vahvistamaan epäpäteville maksettavat palkkiot muutoin noudatetaan toimituspalkkiosuosituksen soveltamisohjeita

14 palkkiosuosituksen ohella voidaan pappeja ja kanttoreita palkata sijaiseksi kuukausipalkalla, mikäli tämä katsotaan tarkoituksenmukaiseksi. Täsmennykset suositussopimukseen ovat edelleen tarpeellisia. Paattisten seurakunnan tilanne toimitusten viranhaltijoiden saatavuuden osalta on parantunut merkittävästi, kun kirkkoherran viran lisäksi seurakuntaan on perustettu toinen papinvirka. Vielä ei kuitenkaan ole syytä luopua poikkeamasta Paattisilla tapahtuvien toimitusten suhteen. Valmistelija: lakimies Mia Fager Kirkkoneuvosto päättää panna täytäntöön Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeen A1/ 2008 liitteenä olevan suositussopimuksen toimituspalkkioista alkaen seuraavin määräyksin: palkkiota ei makseta yhteistalousseurakuntien viran ja toimenhaltijoille heidän suorittaessaan toimialaansa kuuluvia tehtäviä muiden Turun seurakuntayhtymän seurakuntien tai yhteisten työmuotojen toimialueella, ellei talous ja suunnittelujohtaja erityisestä syystä toisin päätä. Tätä säännöstä ei sovelleta toimittaessa Paattisten alueella. toimituspalkkiosuositusta sovelletaan yleensä enimmäistaksan mukaan ja taloustoimisto oikeutetaan vahvistamaan epäpäteville maksettavat palkkiot. muutoin noudatetaan toimituspalkkiosuosituksen soveltamisohjeita. palkkiosuosituksen ohella voidaan pappeja ja kanttoreita palkata sijaiseksi kuukausipalkalla, mikäli tämä katsotaan tarkoituksenmukaiseksi. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Tiedoksi seurakuntaneuvostoille, yhteisten työmuotojen johtaville viranhaltijoille ja taloustoimistolle. hyväksyttiin. Talous ja suunnittelujohtajan asiat 143 SAIRAUSLOMIEN MYÖNTÄMINEN Seuraavat seurakuntien palveluksessa olevat henkilöt ovat anoneet sairauslomaa lääkärintodistuksella todetun työkyvyttömyyden perusteella: Liite 1 143, jaetaan vain kokoukseen osallistuville.

15 Koska sairauslomat ovat henkilökohtaisina asioina salassa pidettävää tietoa, taltioidaan liite suoraan salassa pidettävien asioiden pöytäkirjakansioon. Kirkkoneuvoston jäsenet voivat halutessaan kokouksen aikana luovuttaa omat liitteensä sihteerille hävitettäviksi luotettavalla tavalla. Liitteessä on sairauslomaa esitetty 60 henkilölle. Kirkkoneuvosto päättää myöntää sairauslomat liitteessä esitetyllä tavalla. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. Kiinteistöjohtajan asiat 144 ISPOISTEN SEURAKUNTAKODIN VUOKRAAMINEN PÄIVÄKOTI VILLA SOLARIKSELLE Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvosto on kokouksessaan tehnyt päätöksen, että Ispoisten seurakuntakodin käytöstä luovutaan tarpeettomana Henrikinkirkon laajennuksen valmistuttua. Seurakuntaneuvoston kokouksen pöytäkirjan ote kuuluu seuraavasti: Liite Mikäli päätös Henrikinkirkon laajennuksesta tehdään, niin alustavan aikataulun mukaan rakennustyöt alkaisivat syksyllä 2008 ja laajennus olisi valmis marraskuussa Kirkkosali suunnitellaan pidettävän käytössä Jumalanpalveluksia varten helmikuuhun 2009 asti. Seurakuntaneuvoston päätöksen mukaisesti kiinteistötoimisto aloitti pohdinnan, mitä vaihtoehtoja on olemassa tyhjän seurakuntakodin käytön suhteen. Vaihtoehtoina ovat myynti, vuokraus ulkopuoliselle toiseen käyttötarkoitukseen tai tilan antaminen Martinseurakunnan käyttöön, mikäli se on tarpeen. Eri vaihtoehtoja mietittäessä otti päiväkoti Villa Solaris yhteyttä. He etsivät päiväkodilleen uutta paikkaa ja Ispoisten seurakuntakoti sopii hyvin heidän tarpeisiinsa. Edellytyksenä on, että toiminnan tulisi alkaa elokuussa Alustavien neuvottelujen mukaan päiväkoti vuokraisi pitkällä vuokrasopimuksella koko seurakuntakodin mukaan luettuna asuntotilan, johon sijoitettaisiin keittiötila. Tilan muuttaminen päiväkotikäyttöön tarvitsee myös rakennusvalvonnalta käyttötarkoituksen muutosluvan.

16 Ispoisten seurakuntakodin pohjapiirustus kuuluu seuraavasti: Liite Kiinteistötoimiston mielipide on, että tiloista tulisi jo nyt luopua, koska tilan vuokraaminen ulkopuoliselle taholle on vaikeaa. Ongelmana on Henrikinkirkon laajennuksen rakennustöiden alkaessa löytää korvaavia tiloja, kun Ispoinen on päiväkotikäytössä. Kiinteistötoimiston mielestä asia voidaan kuitenkin ratkaista siirtämällä toimintoja Ilpoisiin ja Koivulaan sekä Lausteelle. Myös toimintojen siirtämistä väliaikaisesti Martinseurakunnan käytössä olevaan Yrjänän seurakuntakotiin tulisi harkita vakavasti. Jotta asiasta päästään eteenpäin, tulee kirkkoneuvoston ottaa kantaa Ispoisten seurakuntakodin ulosvuokraukseen ja pyytää lausunto asiasta Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvostolta. Myös Martinseurakunnan seurakuntaneuvostoa tulisi lähestyä kysymyksellä, tarvitsevatko he tilan käyttöönsä. Kirkkoneuvosto päättää että kiinteistötoimisto jatkaa neuvotteluja päiväkoti Villa Solariksen kanssa Ispoisten seurakuntakodin vuokrauksesta pyytää Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvoston lausuntoa siitä, että miten se suhtautuu Ispoisten seurakuntakodin käytöstä luopumiseen elokuusta 2008 lähtien pyytää Martinseurakunnan seurakuntaneuvoston lausuntoa siitä, että tarvitsevatko he Ispoisten seurakuntakotia käyttöönsä. Ei muutoksenhakuoikeutta. Käsittely Jäsen Juha Nappu katsoi, ettei esityksen ajankohta ole oikea. Kirkon remontin ajaksi seurakunta tarvitsee päinvastoin lisätiloja. Nappu esitti, ettei asia tässä vaiheessa aiheuta toimenpiteitä ja että siihen voidaan palata aikaisintaan vuoden kuluttua. Henrikinseurakunnan kirkkoherra Heikki Mäntylä oli Napun kanssa samaa mieltä. Puheenjohtaja totesi, ettei Napun tekemää vastaesitystä ole kannatettu. hyväksyttiin. 145 MUUTOKSENHAKU Liite Lisätietoja päätöksestä antaa asian esittelijä.

17 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen. Rauno Heikola puheenjohtaja Mia Fager sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Turussa Marika Lahti Juha Nappu Tämä pöytäkirja on ollut nähtävänä seurakuntien hallintoviraston 3. kerroksessa osoitteessa Eerikinkatu 3 A ajalla klo , josta on ilmoitettu kirkkoherrainvirastojen ilmoitustaululla Mia Fager kirkkoneuvoston sihteeri

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 14/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 14/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 18.9.2014 klo 16.00 17.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 20.7.2005 361 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 356 373 Aika keskiviikko 20.7.2005 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 1.11.2007 520 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 533 550 Aika torstai 1.11.2007 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) Aika: Keskiviikko 20.1.2016 kello 16.30-17.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

KIRKON PALKKAUSJÄRJESTELMÄ UUDISTUU

KIRKON PALKKAUSJÄRJESTELMÄ UUDISTUU Turussa 10.10.2005 KIRKON PALKKAUSJÄRJESTELMÄ UUDISTUU Palkkausuudistuksen tavoitteena on saada aikaan oikeudenmukainen, tasa-arvoinen ja hyviin työsuorituksiin motivoiva palkkausjärjestelmä. Uudistuvan

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkon palkkausmääräykset eivät tule voimaan vielä 1.5.2007. Voimaantuloajankohdasta tiedotetaan Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeellä.

Kirkon palkkausmääräykset eivät tule voimaan vielä 1.5.2007. Voimaantuloajankohdasta tiedotetaan Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeellä. Kirkon palkkausmääräykset eivät tule voimaan vielä 1.5.2007. Voimaantuloajankohdasta tiedotetaan Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeellä. VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS KIRKON PALKKAUSMÄÄRÄYKSISTÄ 1.5.2007

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 4.5.2006 217 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 245-265 Aika torstai 4.5.2006 klo 16.00-17.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto NRO: 3/2016 PÖYTÄKIRJA Alueneuvosto AIKA: 20.4.2016 klo 16.30 PAIKKA: PAIKALLA: Kirkonkranni, kokoustila 5 (3. krs.) Hautala Milla Hihnala Juhani Kankaanpää Arja Kivimäki Jari (poissa), paikalla varajäsen

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 4/2015 Sivu 1 (9) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 9.4.2015 klo 17.00-19.12 Paikka Inkeroisten seurakuntatalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto sivut 65-72 KOKOUSAIKA. 21.10.2014 klo 18.00 20.25 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2014 sivut 65-72 KOKOUSAIKA klo 18.00 20.25 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) poissaolijat: MUUT LÄSNÄOLIJAT (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 22.8.2013 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 22.8.2013 klo 18.00 Paikka Yrjänän seurakuntakoti (Itäinen Pitkäkatu 49, Turku) Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011. Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2011 Kokousaika 4.10.2011 klo 18.00 21.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä poistui klo 20.55, kohdan 122 aikana Georg

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. varajäsen (Anneli Ruisniemen varajäsen)

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. varajäsen (Anneli Ruisniemen varajäsen) Aika: Tiistai 09.02.2016 klo 19.15 20.31 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta Yrjö Rautiainen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 4-2015. Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 24.2.2015 klo 17.00-17.10 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Puheenjohtaja avasi kokouksen. 46 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Perustettavan Salon seurakunnan järjestelytoimikunta Aika: 15.10.2008 klo 18.00-19.10 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat: 45 Kokouksen avaus Pöytäkirja Esityslista 5/2008

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 31.3.2011 162. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 31.3.2011 162. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 31.3.2011 162 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 175 199. Aika torstai 31.3.2011 klo16.00 17.30. Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu Juha varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 24/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 13.12.2007 619. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 24/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 13.12.2007 619. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 13.12.2007 619 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 612 641 Aika torstai 13.12.2007 klo 16.00 16.50. Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Ainasoja Merja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 13/2004 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 23.6.2004 308. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 13/2004 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 23.6.2004 308. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 23.6.2004 308 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 296 318 Aika torstai 23.6.2004 klo 16.00 17.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Auran seurakunnan virastotalon kokoushuone

Auran seurakunnan virastotalon kokoushuone KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/8 Aika Paikka Tiistai klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalon kokoushuone Läsnä Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(9) KIRKKONEUVOSTO 22.01.2013

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(9) KIRKKONEUVOSTO 22.01.2013 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(9) Aika: Tiistaina 22.1.2013 kello 18.00 19.42. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Marketta Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 6.3.2013. Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 6.3.2013. Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 31 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Sunnuntai 11.1.2015 klo 12.38 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakoti Läsnäolleet jäsenet Kauko Kenttä puheenjohtaja :t 1-4 Maija-Stiina Rahkonen

Lisätiedot

SUOSITUS TOIMITUSPALKKIOISTA

SUOSITUS TOIMITUSPALKKIOISTA 1 Soveltamisala 1 mom. Suosituksen tarkoitus Kirkon työmarkkinalaitos sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry. ja Kirkon alat ry suosittavat, että seurakunnat maksavat toimituspalkkiota

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 20.2.2014 klo 18.00-20.40 Paikka Uusi pappila Jäsenet (läsnä = ) Raija Häkkinen Reijo Koskinen vpj Pentti Marttinen Sointu Ojonen Marja Korhonen Anneli Torppa Muut Jorma

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA 3.6.2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2015

RAUMAN SEURAKUNTA 3.6.2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2015 Aika: ke 3.6.2015 klo 17.00 Paikka: Virastotalo, sali JULKINEN PÖYTÄKIRJA KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 140 KOKOUKSEN AVAUS 141 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 142 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 143 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja

Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 10/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika tiistaina klo 17.00 20.10 Paikka Anjalan seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Lehtomäki Elina

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015

NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO 15.1.2015 ASIALISTA 1/2015 NAANTALIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2015 1(16) ASIALISTA 1/2015 Sivu 1 Kokouksen avaus 4 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4 3 Yhteisen kirkkovaltuuston kokouksen sihteerin

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika Torstaina 21.3.2013 klo 18.30-20.40 Paikka Uusi pappila Jäsenet (läsnä = ) Raija Häkkinen Ilm. esteestä Reijo Koskinen vpj Pentti Marttinen Ilm. esteestä Sointu Ojonen Marja Korhonen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa)

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 Aika Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) Paikka Läsnä Kirkko ja Maria Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.3.2019 1/7 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.07 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Aika tiistai 14.5.2013 klo 18.00-21.30 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013

PORNAISTEN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja 1 / 2013 Kokousaika Tiistai 8.1.2013 Klo 18.37 18.53 Kokouspaikka Osallistujat Kirkon Wanha Sali Asikanius Pertti Haapala Konsta Jokinen Eija-Sisko Kanerva Teemu Karhunen Otto poistui kokouksesta klo 18.51 Kippilä

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013. AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45. Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 11/2013 SIVU 53/2013 AIKA Maanantai 21.10.2013 klo 8.30 10.45 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

97. KOKOUKSEN AVAUS Kokous aloitetaan alkuhartaudella, jonka jälkeen puheenjohtaja julistaa kokouksen avatuksi.

97. KOKOUKSEN AVAUS Kokous aloitetaan alkuhartaudella, jonka jälkeen puheenjohtaja julistaa kokouksen avatuksi. SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA Kirkkoneuvosto 6/2016 Kokous 7.6.2016 Aika Tiistai 7.6.2016 klo 7.30 17.30 METSÄRETKEN AIKANA n. 13.30 Paikka lähtö Savonlinnan seurakuntakeskukselta klo 7.30

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1 Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.1.2011 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 20.1. 2011 klo 18.00 Paikka Martin seurakuntatalo Läsnä Norvasuo, Tuomo puheenjohtaja Grönberg, Kirsti

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) Kirkkoneuvosto 4/2011 10.5.2011. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(6) KOKOUSTIEDOT Aika 10.5.2011 klo 17-17.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: Seurakuntaneuvosto 80 KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 Tark: 80 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Tiistaina 22.12.2015 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu

Lisätiedot

Harkinnanvaraista virka- ja työvapaata myönnettäessä noudatettavat ohjeet:

Harkinnanvaraista virka- ja työvapaata myönnettäessä noudatettavat ohjeet: Harkinnanvaraista virka- ja työvapaata myönnettäessä noudatettavat ohjeet: 1. Harkinnanvaraisen virka- tai työvapaan määritelmä ja myöntämisen yleiset edellytykset Harkinnanvaraisella virka- ja työvapaalla

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio

KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1 /2014. Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio KUOPION EV.LUT. SEURAKUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1 /2014 1 Aika tiistai 14.1.2014 klo 18.00 19.00 Paikka Keskusseurakuntatalo, Suokatu 22, 70100 Kuopio Kokoonpano ja läsnäolo puheenjohtaja Ilkka Raninen valtuutetut

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 44. Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2010 Tark: Seurakuntaneuvosto 44. Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 44 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.09.2010 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Kaarina Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2009 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 19.5.2009 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 10/2009 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 19.5.2009 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 19.5.2009 302 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 314 341 Aika tiistai 19.5.2009 klo 16.00 17.15 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Ainasoja Merja varapuheenjohtaja Hovi Tauno jäsen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 20.4.2016 klo 17-18.18 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 25.11.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 25.11.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 25.11.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 28.11.2014-29.12.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2016 1 (5) KOKOUSAIKA 10.8.2016 klo 17-19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 21.10.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 27.10.2014-28.11.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot