Tarjouspyynnön liitteenä 2 on ESPD-kooditiedosto.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tarjouspyynnön liitteenä 2 on ESPD-kooditiedosto."

Transkriptio

1 Kaarelan alueurakka 1 (11) ESPD SOVELTUVUUSVAATIMUKSET JA OHJE ALOITETAAN! Ohjeet ja soveltuvuusvaatimukset Tässä liitteessä annetaan tarjoajille ohjeet ESPD-asiakirjan täyttämisestä sähköisessä palvelussa. Lisäksi tässä asiakirjassa on kerrottu tarjoajan soveltuvuutta koskevat vähimmäisvaatimukset. Tarjouspyynnön liitteenä 2 on ESPD-kooditiedosto. 1. Tallenna tarjouspyynnön liitteenä 2 oleva HKR Kaarela Liite 2 ESPD ladattava lomake.xml -tiedosto tietokoneellesi 2. Mene www-sivulle: 3. Valitse kieli 4. Kuka olet? Valitse Talouden toimija 5. Mitä haluat tehdä? Valitse ylempi vaihtoehto tuoda yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan 6. Lataa selaa painikkeesta edellä mainittu.xml tiedosto järjestelmään Tietoa xml-tiedostoista: kyseiset tiedostot sisältävät xml-koodia. Jos avaat tiedoston, sen sisältö on pelkkää koodia, eli sen ei kuulukaan näyttää kokonaiselta asiakirjalta. Älä tee mitään muutoksia tiedoston sisältöön! Käyntiosoite: Elimäenkatu 5, Helsinki 51 Postiosoite: PL 1500, Helsingin kaupunki Puhelin , Faksi , Besöksadress: Elimägatan 5, Helsingfors 51 Postadress: PB 1500, Helsingfors stad Telefon (09) , Fax (09) ,

2 Suutarilan alueurakka 2 (11) 7. Valitse kotivaltiosi 8. Paina seuraava 9. Ryhdy täyttämään lomaketta kohdasta II alkaen Jaksossa A voidaan ilmoittaa myös, onko tarjoaja tai ehdokas pk-yritys. Pkyrityksen määritelmä käy ilmi kohdassa ilmoitetusta infopainikkeesta. Samoin voidaan ilmoittaa, onko tarjoaja tai ehdokas suojatyökeskus tai yhteiskunnallinen yritys. Edelleen voidaan ilmoittaa, onko ehdokas tai tarjoaja merkitty mahdolliseen hyväksyttyjen tarjoajien tai ehdokkaiden viralliseen luetteloon (tähän voi merkitä Ei sovelleta ). Näiden tietojen ilmoittamisella ei ole vaikutusta kilpailutuksessa. Jakson A kohdassa e pyydetään tietoja kysymyksestä Kykeneekö talouden toimittaja toimittamaan todistuksen sosiaaliturvamaksujen ja verojen maksamisesta tai antamaan tiedot, joiden avulla hankintaviranomainen tai - yksikkö voi hankkia kyseisen todistuksen suoraan minkä tahansa jäsenvaltion maksuttomasta tietokannasta?. Tässä kohdassa tarjoajaa suositellaan ilmoittamaan, että sosiaaliturvamaksujen ja verojen maksamisesta voidaan esittää Verohallinnosta saatava todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus. Lisäksi sähköisestä ytjjärjestelmästä ( saadaan tieto yrityksen mahdollisesta

3 Suutarilan alueurakka 3 (11) verovelasta. Sähköisen verkko-osoitteen ( voi syöttää kohtaan Jos kyseiset asiakirjat ovat saatavilla sähköisesti, annetaan seuraavat tiedot. A-osassa voidaan ilmoittaa lopuksi se, osallistuuko ehdokas tai tarjoaja hankintamenettelyyn yhdessä muiden tarjoajien tai ehdokkaiden kanssa. Jos ehdokas tai tarjoaja on ryhmittymä, tarjoukseen on liitettävä oma yhteinen eurooppalainen hankinta-asiakirja jokaisesta ryhmittymän jäsenestä. Hankintaa ei ole jaettu osiin, joten kohtaa Tarvittaessa osa(t), jo(i)ta koskevan tarjouksen talouden toimija haluaa tehdä jätetään tyhjäksi. 10. Täytä kohdat B ja C. 11. Kohdan D voi jättää tyhjäksi. Hankintayksikkö ei tässä tarjouskilpailussa vaadi täyttämään näitä tietoja. Jatka eteenpäin painamalla Seuraava. 12. Seuraavaksi täytä osan III pakollisia poissulkuperusteita (mainitut rikokset) koskevat tiedot järjestyksessä. Kohtaan Onko tämä tieto saatavilla sähköisesti voi merkitä Ei, sillä tällä hetkellä Suomessa rikosrekisteriotteet eivät ole saatavilla sähköisesti.

4 Suutarilan alueurakka 4 (11) 13. III osan B-jaksossa ilmoita, onko organisaationne rikkonut verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteita. Jos ilmoitatte Kyllä, avautuu lisäkohtia, joissa lisätiedot ilmoitetaan. Koska Suomessa verojen ja sosiaaliturvamaksujen velvoitteiden rikkominen osoitetaan useimmissa tapauksissa muutoin kuin lainvoimaisella oikeudellisella tai hallinnollisella päätöksellä, ehdokasta tai tarjoajaa suositellaan täyttämään kohtaan Onko velvoitteiden rikkominen todettu muutoin kuin oikeudellisella tai hallinnollisella päätöksellä vastaukseksi Kyllä siinä tapauksessa, että tarjoaja on rikkonut vero- ja sosiaaliturvamaksuvelvoitteiden suorittamista. Tämän lisäksi kohtaan Syötä kuvaus käytetyistä välineistä voi ilmoittaa, että Suomessa verojen tai sosiaaliturvamaksujen maksamatta jääminen osoitetaan verovelkatodistuksella. Jos III osan jaksossa B ilmoitetaan vastaukseksi Kyllä, ehdokas tai tarjoaja voi vielä ilmoittaa, onko se kuitenkin jo suorittanut maksut tai sopinut sitovasta järjestelystä maksamatta jääneiden verojen tai sosiaaliturvamaksujen maksamisesta. 14. III-osan C-jakso. Täytä tässä osiossa näkyvät kohdat järjestyksessä.

5 Suutarilan alueurakka 5 (11) 15. III osan D-jaksossa tarjoaja ilmoittaa, onko se tai sen johtohenkilö tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu rikoslain 47 luvun 3 a :n mukaisesta kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä (= puhtaasti kansallinen poissulkuperuste). Tällä hetkellä rikosrekisteriotteet eivät ole saatavissa rajoituksetta sähköisesti, joten ehdokkaita ja tarjoajia suositellaan täyttämään kohtaan Onko tämä tieto saatavilla sähköisesti vastaukseksi Ei. Jatka eteenpäin painamalla Seuraava. 16. Osassa IV Valintaperusteet, kohdissa A-D tarjoaja ilmoittaa, täyttääkö se hankintayksikön asettamat vaatimukset. Alla on Rakennusviraston tässä hankinnassa noudattamat ja täytettäväksi merkityt kohdat vähimmäisvaatimuksineen: A: Soveltuvuus / Asiaankuuluvaan ammattirekisteriin merkitseminen: Suomessa kaupparekisteri.

6 Suutarilan alueurakka 6 (11) B: Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema / Liikevaihto Hankintaa koskeva liikevaihtovaatimus on vähintään /vuosi viimeisen kolmen vuoden ajalta. Jos tarjous tehdään ryhmittymänä, riittää, että ryhmittymä yhdessä täyttää liikevaihtovaatimuksen. (Tietoja ei tarvitse ilmoittaa useammalta kuin kolmelta viime vuodelta ESPD:n sarakkeista huolimatta.) Vastaus ilmoitetaan ESPD-lomakkeella. Ammatillinen vastuuvakuutus: Vaatimus: Tarjoajalla on toiminnassaan kattava vastuuvakuutus. Vakuutus on voimassa koko sopimuskauden. Vastaus ilmoitetaan ESPD-lomakkeella. Muut taloudelliset tai rahoitusta koskevat vaatimukset: Tarjoajan taloudellisten edellytysten on oltava hankinnan kokoon ja laatuun nähden riittävät. Tarjoajan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että se Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on

7 Suutarilan alueurakka 7 (11) vähintään tyydyttävä A tai riskiluokka on 1-3 tai sen katsotaan tilinpäätöstietojen tai muun vastaavan selvityksen mukaan olevan vastaava. Tarjoaja, jonka luokitus Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on C taikka riskiluokituksessa 5, suljetaan tarjouskilpailusta. Tarjoaja, jonka ratingluokitus on B taikka riskiluokitus on 4, voidaan sulkea tarjouskilpailusta siinä tapauksessa, ettei tarjoaja kykene esittämään luotettavaa selvitystä toimenpiteistä, joihin se ryhtyy tai on ryhtynyt taloudellisen tilanteensa parantamiseksi. Ilmoita Rating Alfa -luokitus ESPD-lomakkeella kohdassa Syötä kuvaus. C: Tekninen ja ammatillinen pätevyys: Palveluhankintasopimukset: tietyntyyppisten palvelujen suorittaminen Tarjoajalla on oltava vähintään yksi (1) hankinnan kohdetta vastaava referenssi eli aiempi toimitus. Vastaavana pidetään omajohtoisia alueurakoita sopimuksen arvon, maantieteellisen laajuuden sekä tehtävien monipuolisuuden mukaan arvioituna. Kaikkien näiden vaatimusten (omajohtoisuus, arvo, laajuus ja monipuolisuus) on täytyttävä. Omajohtoisuus edellyttää, ettei referenssinä voida huomioida aliurakointina hankittua kokemusta. Referenssi ei saa olla kolmea (3) vuotta vanhempi tarjouksen jättöpäivästä laskettuna. Vastaus ilmoitetaan ESPD-lomakkeella. Ilmoita sarakkeissa referenssin lyhyt kuvaus, sopimuksen arvo (kohdassa Määrä ), sopimuskauden alkamisajankohta, tilaajan nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero (kohdassa Tuensaajat ). Ympäristöasioiden hallintatoimenpiteet Tarjoajalta vaaditaan kykyä toteuttaa urakka niin, että ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet koko urakan keston ajan. Tarjoajalla on oltava ympäristöasioiden hallinnointijärjestelmä, jossa on kuvattu ympäristöasioiden hallintaa vähintään toiminnan eri vaiheissa sekä kuljetuksissa, materiaalihankinnoissa, jätehuollossa ja jätteen vähentämisessä. Tarjoaja voi osoittaa vaatimuksen täyttymisen myös sertifioidulla ympäristöasioiden hallinnointijärjestelmällä (esim. ISO 14001).

8 Suutarilan alueurakka 8 (11) Tarjoajan ei tarvitse liittää selvitystä ympäristöasioiden hallinnointijärjestelmästä tarjoukseensa, vaan kilpailutuksen voittajalta pyydetään kirjallinen selvitys ennen sopimuskatselmusta. ESPD-lomakkeella tarjoajaa pyydetään vakuuttamaan, että sillä on ympäristöasioiden hallinnointijärjestelmä tai että sellainen laaditaan ennen sopimuskatselmusta. ESPD-lomakkeen vastauslokerossa ( Kuvaa kyseisiä toimia ) tarjoaja voi lyhyesti ilmoittaa, hyväksyvänsä ehdon sekä ilmoittaa sitoutuvansa toimittamaan selvityksen ympäristöasioiden hallinnointijärjestelmästä voittaessaan kilpailutuksen. (Vastauksen voi muotoilla esimerkiksi näin: Sitoudumme tilaajaan asettamiin ympäristöasioita koskeviin ehtoihin. Meillä on ympäristöasioiden hallinnointijärjestelmä viimeistään sopimuskauden alkaessa ja toimitamme pyydettäessä selvityksen järjestelmästä ennen sopimuskatselmusta. ) Työvälineet, kalusto ja tekniset laitteet: Tarjoaja vakuuttaa, että sillä on hankinnan kohteen kannalta riittävät työvälineet, kalusto, tekniset laitteet ja henkilöstö käytettävissään koko sopimuskauden ajan. Vastaus ilmoitetaan ESPD-lomakkeella kuvailemalla käytettävissä olevaa välineistöä. Vastaukseksi riittää lyhyt toteamus vaatimuksen täyttymisestä. 17. Loppu V-osaan Kelpuutettujen ehdokkaiden määrän vähentäminen EI anneta vastausta, sillä kyseessä ei ole rajoitettu menettely.

9 Suutarilan alueurakka 9 (11) 18. VI osa: Loppulausumat. Halutessasi voit tulostaa täyttämäsi ESPD-lomakkeen, jolloin organisaationne voi allekirjoituksellaan vahvistaa lomakkeella annetut tiedot. Allekirjoitus ei ole välttämätön. Lopuksi voit tallentaa ja tulostaa kooditiedoston. Suutarilan alueurakkakilpailutuksessa ESPD-lomake pyydetään toimittamaan tarjouksen mukana pdf-tiedostona. Pdf-tiedostoksi muuttaminen: paina Tulosta -painiketta. Sen jälkeen varsinainen tulostus pitää tehdä internet-selaimen tulostustoiminnolla. Jos käytössäsi on pdf-tulostus, voit tulostaa raportin pdf-muotoon ja liittää pdftiedoston tarjoukseen. Jos lisäksi haluat viedä lomakkeen xml-muotoon, paina Vie painiketta. Syntyy oletuksena tiedosto, jonka nimi on espd-response.xml. Myös näin luodun xml-tiedoston voi liittää tarjoukseen.

10 Suutarilan alueurakka 10 (11) 19. Xml-tiedoston uudelleenkäytettävyys: Voit myöhemmin käyttää samaa xmltiedostoa jossain muussa tarjouskilpailussa, jossa vaaditaan täyttämään ESPDlomake. Silloin sinun ei tarvitse täyttää kaikkia kohtia uudelleen. Jos haluat käyttää tiedostoa uudelleen, ota silloin ko. tarjouspyynnöstä hankintayksikön liittämä xml-request-tiedosto, ja liitä se, sekä tässä tallentamasi oma xmltiedostosi palvelun etusivulla Yhdistä kaksi yhteistä eurooppalaista hankintaasiakirjaa toiminnolla kuten alla: 20. Tarkastettavat asiakirjat Kilpailutuksen voittajalta tarkastetaan ESPD-lomakkeella ilmoitettujen soveltuvuusvaatimusten täyttyminen ennen sopimuksen allekirjoittamista. Tarkastus tehdään mm. seuraavat rekisterit ja todistukset läpikäymällä: 21. Linkkejä ja lisätietoja - Kaupparekisteri - Ennakkoperintälain mukainen ennakkoperintärekisteri ja työnantajarekisteri - Arvonlisäverolain mukainen arvonlisäverovelvollisten rekisteri - Sijoittumismaan lainsäädännön mukaisten verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksaminen - Suomen lainsäädännön mukaisten verojen, sosiaaliturvamaksujen ja eläkemaksujen maksaminen jos tarjoaja on Suomessa verovelvollinen ja velvollinen maksamaan sosiaaliturvamaksuja - Hankintalain mukainen rikosrekisteriote - Tilinpäätöstiedot - Suomen Asiakastiedon Rating Alfa raportti - Todistus vastuuvakuutuksen ottamisesta ja voimassaolosta HILMAn ESPD-tiedote: Työ- ja elinkeinoministeriön ESPD-ohje: Julkisista hankinnoista annetut EU-direktiivit:

11 Suutarilan alueurakka 11 (11) EU-asetus ESPD-lomakkeen käyttämisestä: Komission ESPD-palvelu:

ESPD KÄYTTÖOHJE JA TILAAJAN VAATIMUKSET. Lisähiilen hankinta

ESPD KÄYTTÖOHJE JA TILAAJAN VAATIMUKSET. Lisähiilen hankinta LIITE 1 1(11) ESPD KÄYTTÖOHJE JA TILAAJAN VAATIMUKSET Lisähiilen hankinta Turun seudun puhdistamo on laatinut sähköisessä ESPD-palvelussa lomakkeen, ja se on tarjouspyynnön liitteenä 1A. Lomake täytetään

Lisätiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot ESPD-LOMAKKEEN OHJE Täytäthän ESPD-lomakkeen tämän ohjeen ja tässä asiakirjassa asetettujen vaatimusten mukaisesti. Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain 1397/2016 määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta

Lisätiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot Sivu 1 / 11 Tarjouspyynnön liite 1B OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tarjoajien on liitettävä tarjoukseensa ns. yhteinen eurooppalainen hankinta-asiakirja, ESPD. Tässä liitteessä

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Liite 5b TARJOAJAN SOVELTUVUUS OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tässä hankinnassa arvioidaan tarjoajien soveltuvuus uudella ESPD-vakiolomakkeella. Kilpailutusta varten tilaaja

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. TARJOAJAN SOVELTUVUUS OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tässä hankinnassa arvioidaan tarjoajien soveltuvuus uudella ESPD-vakiolomakkeella. Kilpailutusta varten tilaaja laatii sähköisessä

Lisätiedot

Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain 1397/2016 määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain 1397/2016 määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Sivu 1 / 11 Osallistumishakemuksen liite 2 ESPD-LOMAKKEEN OHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT HUOM. tämä asiakirja ei ole ainoastaan ohje, vaan se sisältää myös ESPD-lomaketta täydentäviä pakollisia vaatimuksia.

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Sivu 1 / 10 Osallistumishakemusohjeen liite A 4 ESPD-LOMAKKEEN OHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT HUOM. tämä asiakirja ei ole ainoastaan ohje, vaan se sisältää myös ESPDlomaketta täydentäviä pakollisia vaatimuksia.

Lisätiedot

1. Mene tarjouspyynnön liitteisiin 2. Tallenna tarjouspyynnön liitteenä oleva TSP_Poistoputki_ESPDkooditiedosto.xml

1. Mene tarjouspyynnön liitteisiin 2. Tallenna tarjouspyynnön liitteenä oleva TSP_Poistoputki_ESPDkooditiedosto.xml ESPD-SOVELTUVUUSLOMAKKEEN TÄYTTÖOHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT Suomessa on 18.4.2016 alkaen tullut sovellettavaksi hankintadirektiivi (2014/24/EU). Direktiivi edellyttää tarkastamaan yritysten soveltuvuuden

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Sivu 1 / 11 Tarjouspyynnön liite 3.4 ESPD-LOMAKKEEN OHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT HUOM. tämä asiakirja ei ole ainoastaan ohje, vaan se sisältää myös ESPD-lomaketta täydentäviä pakollisia vaatimuksia. Täytäthän

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. LIITE 4 TARJOAJAN SOVELTUVUUS OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tässä hankinnassa arvioidaan tarjoajien soveltuvuus uudella ESPD-vakiolomakkeella. Kilpailutusta varten tilaaja laatii

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

Ohje tarjoajille ESPD-lomakkeen täyttämiseksi

Ohje tarjoajille ESPD-lomakkeen täyttämiseksi Ohje tarjoajille ESPD-lomakkeen täyttämiseksi Mene osoitteeseen: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter?lang=fi Tee alla olevan mallin mukaiset valinnat ja lataa tarjouspyyntöaineistossa

Lisätiedot

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus)

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

1/5. Pisteiden laskentatapa. Hankittava määrä 3000 tuntia ,00. Hankittava määrä 800 tuntia ,00 Konetyö (tontin puhdistus lumesta)

1/5. Pisteiden laskentatapa. Hankittava määrä 3000 tuntia ,00. Hankittava määrä 800 tuntia ,00 Konetyö (tontin puhdistus lumesta) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 2H/16 / Kattolumien pudotus ja kuljetus lumenkaatopaikalle talvikaudella 2015-2016 (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä!

HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä! HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä! 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi / nimet (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

OHJE TARJOAJILLE ESPD-LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEKSI HANKI- PALVELUSSA

OHJE TARJOAJILLE ESPD-LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEKSI HANKI- PALVELUSSA Päivitetty 20.6.2017 OHJE TARJOAJILLE ESPD-LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEKSI HANKI- PALVELUSSA Tarjoajien soveltuvuus voidaan hankintamenettelyssä arvioida ESPD-vakiolomaketta käyttämällä. Tarjoajan jättäessä tarjousta

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

1/5. HINTA Spaaki oy Pisteiden laskentatapa. Annettu tieto. Työmies. Hankittava määrä 2500 tuntia ,00

1/5. HINTA Spaaki oy Pisteiden laskentatapa. Annettu tieto. Työmies. Hankittava määrä 2500 tuntia ,00 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 37H16 / Kattolumien pudotus ja kuljetus lumenkaatopaikalle talvikaudella 2016-2017 (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

Tarjoajien soveltuvuus JARDno / Tiemerkintäurakka

Tarjoajien soveltuvuus JARDno / Tiemerkintäurakka Tarjoajien soveltuvuus JARDno-2017-1898 / Tiemerkintäurakka 2018-2020 Soveltuvuusvaatimukset Cleanosol Oy Hot Mix Oy Finland 1 Talouden toimijaa koskeva tieto 1.1 Tarjoajan sähköpostiosoite, johon hankintapäätös

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttäminen tarjouspalvelu.fi -palvelussa.

ESPD-lomakkeen täyttäminen tarjouspalvelu.fi -palvelussa. ESPD-lomakkeen täyttäminen tarjouspalvelu.fi -palvelussa. Tämä ohje ei sido Tuomi Logistiikka Oy:tä mihinkään eikä Tuomi Logistiikka Oy vastaa ohjeiden oikeellisuudesta. Lomakkeen tarkoitus on helpottaa

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun.

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun. Tarjoajien soveltuvuus JARDno-2017-1166 / Hoivasängyt, laitapehmusteet, hygieniapatjat ja yöpöydät Saapuneita tarjouksia yhteensä: 6 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 6 Soveltuvuusvaatimukset Respecta Oy

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa.

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa. Tarjouspyynnön liite 1 SOVELTUVUUDEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Alla on esitetty tarjoajia koskevat soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset. Tarjoajien ei tule tarjousta jättäessään toimittaa alla listattuja selvityksiä.

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Liite 4. Osallistumishakemuslomake (sähkö-, instrumentointi- ja automaatiotoimittaja) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi:

Lisätiedot

Ohjeistus yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan sähköisestä täyttämisestä ja käytöstä Euroopan komission luomassa palvelussa

Ohjeistus yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan sähköisestä täyttämisestä ja käytöstä Euroopan komission luomassa palvelussa 1 Ohjeistus yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan sähköisestä täyttämisestä ja käytöstä Euroopan komission luomassa palvelussa Työ- ja elinkeinoministeriö 27.1.2017 / päivitetty versio 2 2 Taustaa

Lisätiedot

Liite ID-1558677686 1 (10) VAINAJIEN KULJETUKSET. Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE

Liite ID-1558677686 1 (10) VAINAJIEN KULJETUKSET. Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE Liite ID-1558677686 1 (10) 05.11.2015 POL-2015-14436 Liite 2 - Tarjouslomake VAINAJIEN KULJETUKSET Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE Tämä tarjouslomake on täytettävä ja liitettävä mukaan tarjoukseen.

Lisätiedot

Liite 1. Tarjoajan soveltuvuus ja tarjouksen sekä hankinnan kohteeseen liittyvät vähimmäisvaatimukset

Liite 1. Tarjoajan soveltuvuus ja tarjouksen sekä hankinnan kohteeseen liittyvät vähimmäisvaatimukset LIITE 1B. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (T1 yrityslähtöinen metallialan koulutustarjotin) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset SOPIMUS ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset 1 Liitteen tarkoitus Tämän liitteen tarkoituksena on kuvata ne soveltuvuusvaatimukset, joita Asiakas

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A)

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) 1 (9) Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JA KAAVAKE 1. Osallistumishakemus tulee tehdä tämän ohjeen

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 51H16 / KORJAUSILMOITUS: LVI tarvikkeiden puitejärjestely (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan.

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan. JU.INNANINFRA Dnro 205/ 2017 Hämeenlinnan kaupungin Hiekoitushiekan poiston ja puhtaanapidon urakka Tarjouspyynnön kohde Hämeenlinnan kaupunki, Linnanlnfra-liikelaitos pyytää tarjouksia Hämeenlinnan kaupungin

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA Turun seudun puhdistamo Oy

Lisätiedot

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS TARJOAJAA KOSKEVAT SOVEL- 1 (7) KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS OHJEET Tämä on tarjouksenantodokumentti, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen,

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 1 TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Tarjoajan nimi: Tarjoajan sähköpostiosoite: Med Group Oy katja.kaaria@medgroup.fi,

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja.

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja. , Liite 3 Versio 2.3.2015 Dnro 21/07.71.710/2015 TARJOAJAN TIEDOT Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk kilön nimi Yhteyshenk kilön puhelin ja sähköposti Ehdokkaan virallinen sähköpostiosoite,

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

Tarjouslomake kotiateriapalveluiden hankinta ja kotiinkuljetuspalvelut Liite 2 KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT

Tarjouslomake kotiateriapalveluiden hankinta ja kotiinkuljetuspalvelut Liite 2 KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT Ohje lomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen ja toimittaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa liitteenä. Tarjoajan tulee

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(7) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 40H/15 / Työkalut ja tarvikkeet (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 5 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 5 KIINNITYSTARVIKKEET

Lisätiedot

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat

FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767. Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:328767-2012:text:fi:html FI-Haukipudas: Rakennustyöt 2012/S 200-328767 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi 2004/18/EY

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 43H16 / Viestintäkonsultointi Raide jokeri infrastrukstuuriprojektiin (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä myös puhdistamo,

Lisätiedot

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot.

Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. TARJOUSLOMAKE 2019 - SIVU 1 (8) TARJOUSLOMAKE 2019 Tällä lomakkeella tarjoaja ilmoittaa kohteen tarjoushinnan ja muut tarvittavat tiedot. Liikennöitsijä Y-tunnus Osoite Puhelin Sähköposti Liikenteestä

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015

Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015 Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari Jonna Törnroos Lakimies, varatuomari jonna.tornroos(at)kuntaliitto.fi 10 luku - Ehdokkaiden ja tarjoajien valinta sekä tarjouksen valinta 1 (2) 79

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Helsingin kaupungin rakennusvirasto, HKR-Rakennuttaja,

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 8H16 / Pysäkkikatosten hankekoordinaattori (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINTA

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINTA KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINTA Liite 6 Listaus soveltuvuusvaatimuksista ja osallistumishakemukseen liitettävistä selvityksistä Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:375174-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Rakentamiseen liittyvät konsulttipalvelut 2011/S 231-375174 Hankintailmoitus erityisalat

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä:

Tarjouksen tulee sisältää erilliset hinnat seuraavien jäteastioiden tyhjennyksistä: 1 Keuruun kaupunki 2.6.2015 Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun Vuokra-asunnot liikelaitos pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT. Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot:

MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT. Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: MÄNTSÄLÄ YHTEISKUNNALLISET VELVOLLISUUDET JA KELPOISUUSEHDOT Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus Yhteyshenkilön nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite Allekirjoitus

Lisätiedot

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä

Lapin Jätehuolto kuntayhtymä Lapin Jätehuolto kuntayhtymä POLTTOKELPOISEN- JA RAKENNUSJÄTTEEN SIIRTOKULJETUS KITTILÄN, SODANKYLÄN, KEMIJÄRVEN JA IVALON SIIRTOKUORMAUSASEMILTA SEKÄ SAVUKOSKEN, PELKOSENNIEMEN, SALLAN, ENONTEKIÖN JA

Lisätiedot

MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN

MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN HANKEKUVAUKSEN LIITE 1 1 (8) OSALLISTUMISHAKEMUS MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN Ehdokkaan tiedot Nimi: Osoite: Puhelin: Y tunnus: Ehdokkaan yhteyshenkilö

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot

Ohje tarjoajalle komission ESPD-palvelun käyttöön. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö Rådgivningsenheten för offentlig upphandling

Ohje tarjoajalle komission ESPD-palvelun käyttöön. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö Rådgivningsenheten för offentlig upphandling Ohje tarjoajalle komission ESPD-palvelun käyttöön Rådgivningsenheten för offentlig upphandling Sisältö Lomakkeen täyttö tarjouksen osana ja palautus» Yksityiskohtainen läpikäynti tarjoajan näkökulmasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUS: Energiasuunnittelun aikaveloitustyöt vuosille 2013 ja 2014

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUS: Energiasuunnittelun aikaveloitustyöt vuosille 2013 ja 2014 Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUS: Energiasuunnittelun aikaveloitustyöt vuosille 2013 ja 2014 09:09 Osallistumishakemukset

Lisätiedot

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely ja ESPDlomakkeen täyttäminen ja lataaminen

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely ja ESPDlomakkeen täyttäminen ja lataaminen Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely ja ESPDlomakkeen täyttäminen ja lataaminen soveltuvuusvaatimuksena 19.9.2016 Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali https://tarjouspalvelu.fi/metsähallitus

Lisätiedot

FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat

FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS. Rakennusurakat 1/5 FI-Valkeakoski: Rakennustyöt 2009/S 156-227660 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Valkeakosken seudun koulutuskuntayhtymä, PL 119, FIN-37601

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja)

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja) Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi: 1 Sisällysluettelo 1 Ohjta

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

Y-tunnus 0129261-5 Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja. Postiosoite Heikinkuja 4 Postinumero 04600

Y-tunnus 0129261-5 Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja. Postiosoite Heikinkuja 4 Postinumero 04600 Petu 16.10.2013 118 Liite 1. Kansallinen hankintailmoitus: n kunta : Osallistumispyyntö :Lastensuojelun sijaishuollon ja avohuollon sijoituspalveluiden hankinta 17.1.2013 8:00 Osallistumishakemukset 26.2.2013

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely. FI-Rauma: Rakentamiseen liittyvät palvelut

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely. FI-Rauma: Rakentamiseen liittyvät palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:65802-2011:text:fi:html FI-Rauma: Rakentamiseen liittyvät palvelut 2011/S 40-065802 HANKINTAILMOITUS ERITYISALAT Palvelut

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu.

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu. LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI Palautetaan täytettynä TARJOUS MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu Tarjoaja Tarjoajan yhteystiedot Osoite: Sähköposti: Paikka ja

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 5. Osallistumishakemuslomake (urakoitsija)

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 5. Osallistumishakemuslomake (urakoitsija) Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen (urakoitsija) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi: 1 Sisällysluettelo 1 Ohjta lomakkeen täyttämiseksi... 3 2 Ehdokkaan tai

Lisätiedot

Hankintaoikaisu vanhusten ympärivuorokautisten asumispalvelujen kilpailutukseen liittyen

Hankintaoikaisu vanhusten ympärivuorokautisten asumispalvelujen kilpailutukseen liittyen HANKINTAOIKAISU 165/02.08.00/2014 Kauniaisten Kaupunki Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen Vakkuri & Aalto Oy Werlanderintie 170 09220 Sammatti K a u n i a i n e n Kv & K h G r a n k u l l a S t f & S t

Lisätiedot

Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus. Tilaajan tiedot. Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro:

Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus. Tilaajan tiedot. Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro: Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro: 2018-010561 Tilaajan tiedot Hankasalmen kunta Ympäristö- ja tekniset palvelut Keskustie 41, 41520 Hankasalmi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 (5) 126 Ikkunan tiivistys- ja korjaustyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013851 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot