1. Mene tarjouspyynnön liitteisiin 2. Tallenna tarjouspyynnön liitteenä oleva TSP_Poistoputki_ESPDkooditiedosto.xml

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Mene tarjouspyynnön liitteisiin 2. Tallenna tarjouspyynnön liitteenä oleva TSP_Poistoputki_ESPDkooditiedosto.xml"

Transkriptio

1 ESPD-SOVELTUVUUSLOMAKKEEN TÄYTTÖOHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT Suomessa on alkaen tullut sovellettavaksi hankintadirektiivi (2014/24/EU). Direktiivi edellyttää tarkastamaan yritysten soveltuvuuden vakiomuotoisella ESPD-lomakkeella. Turun seudun puhdistamo on laatinut sähköisessä ESPD-palvelussa lomakkeen, ja se on osallistumishakemusohjeen liitteenä 2. Lomake täytetään sähköisessä palvelussa ja toimitetaan tilaajalle pdf-muodossa. Tässä asiakirjassa on ohjeistettu ESPD-lomakkeen täyttö kohta kohdalta. Lisäksi tässä asiakirjassa on esitetty soveltuvuusvaatimuksia mm. liikevaihdon määrän, vastuuvakuutuksen sekä referenssien suhteen. Ehdokas ilmoittaa kaikki vastauksensa ESPD-lomakkeella. Lisäksi referenssivaatimuksen tarkastamista varten on toimitettava osallistumishakemusohjeen liitteenä 4 oleva Referenssilomake täytettynä tilaajalle. ALOITETAAN! ESPD-lomakkeen käytön ohjeistus 1. Mene tarjouspyynnön liitteisiin 2. Tallenna tarjouspyynnön liitteenä oleva TSP_Poistoputki_ESPDkooditiedosto.xml -tiedosto tietokoneellesi 3. Mene www-sivulle: 4. Valitse kieli 5. Kuka olet? Valitse Talouden toimija 6. Mitä haluat tehdä? Valitse vaihtoehto tuoda yhteisen eurooppalaisen hankintaasiakirjan 7. Lataa selaa painikkeesta edellä mainittu.xml tiedosto palveluun. Tietoa xml-tiedostoista: kyseiset tiedostot sisältävät xml-koodia. Jos avaat tiedoston, sen sisältö on pelkkää koodia, eli sen ei kuulukaan näyttää kokonaiselta asiakirjalta. Älä tee mitään muutoksia tiedoston sisältöön!

2 8. Valitse kotivaltiosi 9. Paina seuraava 10. Ryhdy täyttämään lomaketta kohdasta II alkaen Jaksossa A voidaan ilmoittaa myös, onko tarjoaja tai ehdokas pk-yritys. Pkyrityksen määritelmä käy ilmi kohdassa ilmoitetusta infopainikkeesta. Samoin voidaan ilmoittaa, onko tarjoaja tai ehdokas suojatyökeskus tai yhteiskunnallinen yritys. Edelleen voidaan ilmoittaa, onko ehdokas tai tarjoaja merkitty mahdolliseen hyväksyttyjen tarjoajien tai ehdokkaiden viralliseen luetteloon. Näiden tietojen ilmoittaminen ei ole välttämätöntä tässä hankinnassa. Jakson A kohdassa e pyydetään tietoja kysymyksestä Kykeneekö talouden toimittaja toimittamaan todistuksen sosiaaliturvamaksujen ja verojen maksamisesta tai antamaan tiedot, joiden avulla hankintaviranomainen tai - yksikkö voi hankkia kyseisen todistuksen suoraan minkä tahansa jäsenvaltion maksuttomasta tietokannasta?. Tässä kohdassa tarjoajaa suositellaan ilmoittamaan, että sosiaaliturvamaksujen ja verojen maksamisesta voidaan esittää Verohallinnosta saatava todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus. Lisäksi sähköisestä ytj-järjestelmästä ( saadaan tieto yrityksen mahdollisesta verovelasta. Sähköisen verkko-osoitteen ( voi syöttää kohtaan Jos kyseiset asiakirjat ovat saatavilla sähköisesti, annetaan seuraavat tiedot.

3 A-osassa voidaan ilmoittaa lopuksi se, osallistuuko ehdokas tai tarjoaja hankintamenettelyyn yhdessä muiden tarjoajien tai ehdokkaiden kanssa. Jos ehdokas tai tarjoaja on ryhmittymä, tarjoukseen on liitettävä oma yhteinen eurooppalainen hankinta-asiakirja jokaisesta ryhmittymän jäsenestä. 11. Osa II kohdan D voi jättää tyhjäksi. Hankintayksikkö ei tässä tarjouskilpailussa vaadi täyttämään näitä tietoja. 12. Seuraavaksi täytä osan III tiedot järjestyksessä. Kohtaan onko tämä tieto saatavilla sähköisesti voi merkitä ei, sillä tällä hetkellä Suomessa rikosrekisteriotteet eivät ole saatavilla sähköisesti. 13. III osan B-jaksossa ilmoita, onko organisaationne rikkonut verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksamiseen liittyviä velvoitteita. Jos ilmoitatte Kyllä, avautuu lisäkohtia, joissa ilmoitatte lisätiedot.

4 Koska Suomessa verojen ja sosiaaliturvamaksujen velvoitteiden rikkominen osoitetaan useimmissa tapauksissa muutoin kuin lainvoimaisella oikeudellisella tai hallinnollisella päätöksellä, ehdokasta tai tarjoajaa suositellaan täyttämään kohtaan Onko velvoitteiden rikkominen todettu muutoin kuin oikeudellisella tai hallinnollisella päätöksellä vastaukseksi Kyllä. Tämän lisäksi kohtaan Syötä kuvaus käytetyistä välineistä voi ilmoittaa, että Suomessa verojen tai sosiaaliturvamaksujen maksamatta jääminen osoitetaan verovelkatodistuksella. Jos III osan jaksossa B ilmoitetaan vastaukseksi Kyllä, ehdokas tai tarjoaja voi vielä ilmoittaa, onko se kuitenkin jo suorittanut maksut tai sopinut sitovasta järjestelystä maksamatta jääneiden verojen tai sosiaaliturvamaksujen maksamisesta. 14. III-osan C-jakso. Täytä tässä osiossa näkyvät kohdat järjestyksessä.

5 15. III osan D-jaksossa kohdassa Puhtaasti kansallinen poissulkuperuste tarkoitetaan rikoslain 47 luvun 3 a :n mukaista kiskonnantapaista työsyrjintää. Ilmoita kohdassa, onko ehdokas tai sen johtohenkilö tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö tuomittu rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla kiskonnantapaisesta työsyrjinnästä. Tällä hetkellä rikosrekisteriotteet eivät ole saatavissa rajoituksetta sähköisesti, joten ehdokkaita ja tarjoajia suositellaan täyttämään kohtaan Onko tämä tieto saatavilla sähköisesti vastaukseksi Ei. 16. Osassa IV Valintaperusteet, kohdissa A-D tarjoaja ilmoittaa, täyttääkö se hankintayksikön asettamat vaatimukset. Alla on Poistoputken kapasiteetin tehostamisen suunnittelussa noudatettavat ja täytettäväksi merkityt kohdat vähimmäisvaatimuksineen: A: Soveltuvuus / Asiaankuuluvaan ammattirekisteriin merkitseminen: Suomessa kaupparekisteri. B: Taloudellinen tilanne ja rahoitusasema / Liikevaihto Liikevaihtovaatimus on vähintään 1,2 miljoonaa euroa / vuosi viimeisen kolmen vuoden ajalta. (Tietoja ei tarvitse ilmoittaa useammalta kuin kolmelta viime vuodelta ESPD:n sarakkeista huolimatta.) Vastaus ilmoitetaan ESPD-lomakkeella.

6 Muut taloudelliset tai rahoitusta koskevat vaatimukset: Tarjoajan taloudellisten edellytysten on oltava hankinnan kokoon ja laatuun nähden riittävät. Tarjoajan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että se Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on vähintään tyydyttävä A tai riskiluokka on 1-3 tai sen katsotaan tilinpäätöstietojen tai muun vastaavan selvityksen mukaan olevan vastaava. Tarjoaja, jonka luokitus Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on C taikka riskiluokituksessa 5, suljetaan tarjouskilpailusta. Tarjoaja, jonka ratingluokitus on B taikka riskiluokitus on 4, voidaan sulkea tarjouskilpailusta siinä tapauksessa, ettei tarjoaja kykene esittämään luotettavaa selvitystä toimenpiteistä, joihin se ryhtyy tai on ryhtynyt taloudellisen tilanteensa parantamiseksi. Ilmoita Rating Alfa -luokitus ESPD-lomakkeella kohdassa Syötä kuvaus. C: Tekninen ja ammatillinen pätevyys : Tietyntyyppisten toimitusten suorittaminen PAKOLLISET REFERENSSIT Tarjoajalla on vähintään yksi (1) referenssi kustakin alla luetellusta toimituksesta a-c: a) Vähintään AVL* jäteveden puhdistamon purkujärjestelmän hydraulinen mitoitus ja toteutussuunnittelu. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön. (*AVL = asukasvastineluku). b) Geotekninen-, kalliotekninen- ja toteutussuunnittelu kallioluolastosta. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön.

7 c) Geotekninen ja toteutussuunnittelu, jossa on syviä tuettuja kaivantoja.. Kaivantojen koon tulee olla vähintään pituus 10 m x leveys 10 m x korkeus 15 m. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön. Referenssi ei saa olla kymmentä (10) vuotta vanhempi osallistumishakemuksen jättöpäivästä laskettuna. Ilmoita kaikki edellä mainitut referenssit Referenssilomakkeella (osallistumishakemuksen liitteenä 4). VERTAILUSSA HUOMIOITAVAT REFERENSSIT Siinä tapauksessa, että jatkoon valittavien ehdokkaiden määrää joudutaan rajoittamaan osallistumishakemusohjeen kohdassa 4.4 kuvatulla tavalla, vertaillaan ehdokkaiden kokemusta alla olevista toimituksista d-i. Kaikki referenssitiedot ilmoitetaan Referenssilomakkeella (osallistumishakemuksen liitteenä 4). Vertailussa huomioitavat referenssit eivät saa olla kymmentä (10) vuotta vanhempia osallistumishakemuksen jättöpäivästä laskettuna. d) Useampia referenssejä vähintään AVL jäteveden puhdistamon purkujärjestelmän hydraulisesta mitoituksesta ja toteutussuunnittelusta. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön. [Pakollisena vaatimuksena on yksi tällainen referenssi; jos ehdokkaalla on tällaisia referenssejä useampia, näistä saa pisteitä.] Pisteytys: 2 pistettä / referenssi. Tällaisia referenssejä saa ilmoittaa pakollisen vähimmäisvaatimuksen lisäksi enintään neljä. e) Useampia referenssejä geoteknisestä, kallioteknisestä ja toteutussuunnittelusta kallioluolastossa. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön. [Pakollisena vaatimuksena on yksi tällainen referenssi; jos ehdokkaalla on tällaisia referenssejä useampia, näistä saa pisteitä.] Pisteytys: 1 piste / referenssi. Tällaisia referenssejä saa ilmoittaa pakollisen vähimmäisvaatimuksen lisäksi enintään neljä. f) Useampia referenssejä geoteknisestä ja toteutussuunnittelusta, jossa on syviä tuottuja kaivantoja. Kaivantojen koon tulee olla vähintään pituus 10 m x leveys 10 m x korkeus 15 m. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön. [Pakollisena vaatimuksena on yksi tällainen referenssi; jos ehdokkaalla on tällaisia referenssejä useampia, näistä saa pisteitä.] Pisteytys: 1 piste / referenssi. Tällaisia referenssejä saa ilmoittaa pakollisen vähimmäisvaatimuksen lisäksi enintään neljä. g) Referenssi teollisuuden tai voimalaitoksen jäähdytysvesilinjan putkiston mitoituksesta ja suunnittelusta. Putken koon tulee olla vähintään DN2000. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön.

8 Pisteytys: 1 piste / referenssi. Tällaisia referenssejä saa ilmoittaa pakollisen vähimmäisvaatimuksen lisäksi enintään viisi. h) Referenssi mikrotunneloimalla suunnitellusta putkesta, jonka halkaisija on vähintään DN1500. Kohde on valmistunut (rakennettu) ja hyväksytty käyttöön. i) Pisteytys: 5 piste / referenssi. Tällaisia referenssejä saa ilmoittaa pakollisen vähimmäisvaatimuksen lisäksi enintään viisi. ESPD-lomakkeella on automaattisesti useampi sarake ja tietty otsikointi referenssien ilmoittamista varten. Näistä ei tarvitse välittää. Tilaaja pyytää ehdokkaita ilmoittamaan kaikki referenssitiedot kattavasti osallistumishakemusohjeen liitteellä 4 olevalla Referenssilomakkeella. Työvälineet, kalusto ja tekniset laitteet: Hankinnan kohteena oleva suunnittelu tehdään ehdokkaan työvälineitä ja laitteita käyttäen. Ehdokas vakuuttaa, että sillä on hankinnan kohteen kannalta riittävät työvälineet, kalusto, tekniset laitteet ja henkilöstö käytettävissään koko sopimuskauden ajan. Vastaus ilmoitetaan ESPD-lomakkeella kuvailemalla käytettävissä olevaa välineistöä. Vastaukseksi riittää lyhyt toteamus vaatimuksen täyttymisestä. Alihankinnan osuus: Tässä kohdassa (tai erillisellä selvityksellä) ehdokas ilmoittaa alihankintana teetettävän työn osuuden ja erittelee tarkemmin, mitä työtä alihankintana hoidetaan. Alihankkijat on nimettävä ja heidän on toimitettava oma ESPDlomake osallistumishakemuksen mukana. Ehdokas vastaa alihankkijoiden toimista kuin omistaan. D: Laadunvalmistusjärjestelmät ja ympäristöasioiden hallintaa koskevat standardit:

9 Hankinnassa edellytetään, että ehdokkaalla on sertifioitu ISO9001- laatujärjestelmä tai vastaava. Anna vastaus ESPD-lomakkeella. Vastaukseksi riittää lyhyt toteamus vaatimuksen täyttymisestä. Sen sijaan tilaajalla ei ole tässä kohdassa vaatimuksia ympäristöasioiden hallintajärjestelmistä tai vastaavista. Vastaus tähän kysymykseen ei vaikuta ehdokkaan arviointiin. 17. Lopussa V-osassa kohdassa Kelpuutettujen ehdokkaiden määrän vähentäminen kysytään, täyttääkö ehdokas ne perusteet, joilla osallistujien määrää rajoitetaan. Koska kyseessä on neuvottelumenettely ja tilaaja valitsee jatkoon vain 3-4 osallistumishakemusohjeen sekä ESPD:n soveltuvuusvaatimukset täyttävää ehdokasta, tähän ohjeistetaan vastaamaan Kyllä. Kohtaan Kuvaa kyseisiä toimia voi halutessaa merkitä viittauksen Referenssilomakkeelle, jolla ilmoitetaan pakollisen referenssivaatimukset täyttäminen sekä vertailussa mahdollisesti huomioitavat referenssit. Ehdokkaiden valinta on kuvattu tarkemmin osallistumishakemusohjeen kohdassa VI osa: Loppulausumat.

10 Halutessasi voit tulostaa täyttämäsi ESPD-lomakkeen, jolloin organisaationne voi allekirjoituksellaan vahvistaa lomakkeella annetut tiedot. Allekirjoitus ei ole kuitenkaan välttämätön. 19. Kun olet tarkastanut lomakkeen ja täyttänyt kaikki kohdat, voit joko 1) tulostaa tehdyn raportin (paperille tai pdf-muotoon) tai 2) viedä sen taas xml-muotoon tiedostoksi. Jos haluat viedä lomakkeen xml-muotoon, paina Vie painiketta. Syntyy oletuksena tiedosto, jonka nimi on espd-response.xml. ESPD-lomake on toimitettava täytettynä osallistumishakemuksen mukana pdf-tiedostona. 20. Xml-tiedoston uudelleenkäytettävyys: Voit myös myöhemmin käyttää samaa xml-tiedostoa jossain muussa tarjouskilpailussa, jossa vaaditaan täyttämään ESPD-lomake. Silloin sinun ei tarvitse täyttää kaikkia kohtia uudelleen. Jos haluat käyttää tiedostoa uudelleen, ota silloin ko. tarjouspyynnöstä hankintayksikön liittämä xml-request-tiedosto, ja liitä se, sekä tässä tallentamasi oma xml-tiedostosi palvelun etusivulla Yhdistä kaksi yhteistä eurooppalaista hankinta-asiakirjaa toiminnolla kuten alla:

11 21. Tarkastettavat asiakirjat Osallistumishakemusten perusteella jatkoon valituilta ja / tai kilpailutuksen voittajalta tarkastetaan ESPD-lomakkeella ilmoitettujen soveltuvuusvaatimusten täyttyminen ennen sopimuksen allekirjoittamista. Todistukset ja selvitykset voidaan kuitenkin pyytää myös muilta ja missä tahansa hankinnan vaiheessa. Tarkastus tehdään mm. seuraavat rekisterit ja todistukset läpikäymällä: Kaupparekisteri Ennakkoperintälain mukainen ennakkoperintärekisteri ja työnantajarekisteri Arvonlisäverolain mukainen arvonlisäverovelvollisten rekisteri Sijoittumismaan lainsäädännön mukaisten verojen ja sosiaaliturvamaksujen maksaminen Suomen lainsäädännön mukaisten verojen, sosiaaliturvamaksujen ja eläkemaksujen maksaminen jos tarjoaja on Suomessa verovelvollinen ja velvollinen maksamaan sosiaaliturvamaksuja Rikosrekisteriote hankintadirektiivin 2014/24/EU poissulkuperusteiden toteamiseksi Tilinpäätöstiedot Suomen Asiakastiedon Rating Alfa raportti Todistus vastuuvakuutuksen ottamisesta ja voimassaolosta 22. Linkkejä ja lisätietoja HILMAn ESPD-tiedote: Työ- ja elinkeinoministeriön ESPD-ohje: Julkisista hankinnoista annetut EU-direktiivit: EU-asetus ESPD-lomakkeen käyttämisestä: Komission ESPD-palvelu:

ESPD KÄYTTÖOHJE JA TILAAJAN VAATIMUKSET. Lisähiilen hankinta

ESPD KÄYTTÖOHJE JA TILAAJAN VAATIMUKSET. Lisähiilen hankinta LIITE 1 1(11) ESPD KÄYTTÖOHJE JA TILAAJAN VAATIMUKSET Lisähiilen hankinta Turun seudun puhdistamo on laatinut sähköisessä ESPD-palvelussa lomakkeen, ja se on tarjouspyynnön liitteenä 1A. Lomake täytetään

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liitteenä 2 on ESPD-kooditiedosto.

Tarjouspyynnön liitteenä 2 on ESPD-kooditiedosto. Kaarelan alueurakka 1 (11) ESPD SOVELTUVUUSVAATIMUKSET JA OHJE ALOITETAAN! Ohjeet ja soveltuvuusvaatimukset Tässä liitteessä annetaan tarjoajille ohjeet ESPD-asiakirjan täyttämisestä sähköisessä palvelussa.

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. TARJOAJAN SOVELTUVUUS OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tässä hankinnassa arvioidaan tarjoajien soveltuvuus uudella ESPD-vakiolomakkeella. Kilpailutusta varten tilaaja laatii sähköisessä

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Sivu 1 / 10 Osallistumishakemusohjeen liite A 4 ESPD-LOMAKKEEN OHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT HUOM. tämä asiakirja ei ole ainoastaan ohje, vaan se sisältää myös ESPDlomaketta täydentäviä pakollisia vaatimuksia.

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Sivu 1 / 11 Tarjouspyynnön liite 3.4 ESPD-LOMAKKEEN OHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT HUOM. tämä asiakirja ei ole ainoastaan ohje, vaan se sisältää myös ESPD-lomaketta täydentäviä pakollisia vaatimuksia. Täytäthän

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. LIITE 4 TARJOAJAN SOVELTUVUUS OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tässä hankinnassa arvioidaan tarjoajien soveltuvuus uudella ESPD-vakiolomakkeella. Kilpailutusta varten tilaaja laatii

Lisätiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot ESPD-LOMAKKEEN OHJE Täytäthän ESPD-lomakkeen tämän ohjeen ja tässä asiakirjassa asetettujen vaatimusten mukaisesti. Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain 1397/2016 määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta

Lisätiedot

Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain 1397/2016 määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Tässä hankinnassa sovelletaan hankintalain 1397/2016 määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Sivu 1 / 11 Osallistumishakemuksen liite 2 ESPD-LOMAKKEEN OHJE JA TÄYDENTÄVÄT TIEDOT HUOM. tämä asiakirja ei ole ainoastaan ohje, vaan se sisältää myös ESPD-lomaketta täydentäviä pakollisia vaatimuksia.

Lisätiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot

I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai -yksikköä koskevat tiedot Sivu 1 / 11 Tarjouspyynnön liite 1B OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tarjoajien on liitettävä tarjoukseensa ns. yhteinen eurooppalainen hankinta-asiakirja, ESPD. Tässä liitteessä

Lisätiedot

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7.

Edellisen johdosta tässä hankinnassa sovelletaan direktiivin määräyksiä sekä EU:n vakiolomakeasetusta n:o 2016/7. Liite 5b TARJOAJAN SOVELTUVUUS OHJE TARJOAJALLE ESPD-LOMAKKEEN LIITTÄMISESTÄ TARJOUKSEEN Tässä hankinnassa arvioidaan tarjoajien soveltuvuus uudella ESPD-vakiolomakkeella. Kilpailutusta varten tilaaja

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

Ohje tarjoajille ESPD-lomakkeen täyttämiseksi

Ohje tarjoajille ESPD-lomakkeen täyttämiseksi Ohje tarjoajille ESPD-lomakkeen täyttämiseksi Mene osoitteeseen: https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/espd/filter?lang=fi Tee alla olevan mallin mukaiset valinnat ja lataa tarjouspyyntöaineistossa

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä!

HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä! HANKINTAILMOITUKSEN LIITE 3 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Ehdokas, palauta tämä lomake täytettynä! 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi / nimet (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus)

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan

Lisätiedot

OHJE TARJOAJILLE ESPD-LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEKSI HANKI- PALVELUSSA

OHJE TARJOAJILLE ESPD-LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEKSI HANKI- PALVELUSSA Päivitetty 20.6.2017 OHJE TARJOAJILLE ESPD-LOMAKKEEN TÄYTTÄMISEKSI HANKI- PALVELUSSA Tarjoajien soveltuvuus voidaan hankintamenettelyssä arvioida ESPD-vakiolomaketta käyttämällä. Tarjoajan jättäessä tarjousta

Lisätiedot

1/5. Pisteiden laskentatapa. Hankittava määrä 3000 tuntia ,00. Hankittava määrä 800 tuntia ,00 Konetyö (tontin puhdistus lumesta)

1/5. Pisteiden laskentatapa. Hankittava määrä 3000 tuntia ,00. Hankittava määrä 800 tuntia ,00 Konetyö (tontin puhdistus lumesta) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 2H/16 / Kattolumien pudotus ja kuljetus lumenkaatopaikalle talvikaudella 2015-2016 (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA Turun seudun puhdistamo Oy

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä myös puhdistamo,

Lisätiedot

1/5. HINTA Spaaki oy Pisteiden laskentatapa. Annettu tieto. Työmies. Hankittava määrä 2500 tuntia ,00

1/5. HINTA Spaaki oy Pisteiden laskentatapa. Annettu tieto. Työmies. Hankittava määrä 2500 tuntia ,00 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 37H16 / Kattolumien pudotus ja kuljetus lumenkaatopaikalle talvikaudella 2016-2017 (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A)

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) 1 (9) Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JA KAAVAKE 1. Osallistumishakemus tulee tehdä tämän ohjeen

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Liite 4. Osallistumishakemuslomake (sähkö-, instrumentointi- ja automaatiotoimittaja) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi:

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun.

Liite C. Suomen Terveysmaail ma Oy. Tarjoaja on jo rekisteröitynyt Tilaajavastuu.fi - palveluun tai vastaavaan palveluun. Tarjoajien soveltuvuus JARDno-2017-1166 / Hoivasängyt, laitapehmusteet, hygieniapatjat ja yöpöydät Saapuneita tarjouksia yhteensä: 6 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 6 Soveltuvuusvaatimukset Respecta Oy

Lisätiedot

Liite 1. Tarjoajan soveltuvuus ja tarjouksen sekä hankinnan kohteeseen liittyvät vähimmäisvaatimukset

Liite 1. Tarjoajan soveltuvuus ja tarjouksen sekä hankinnan kohteeseen liittyvät vähimmäisvaatimukset LIITE 1B. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (T1 yrityslähtöinen metallialan koulutustarjotin) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Tarjoajien soveltuvuus JARDno / Tiemerkintäurakka

Tarjoajien soveltuvuus JARDno / Tiemerkintäurakka Tarjoajien soveltuvuus JARDno-2017-1898 / Tiemerkintäurakka 2018-2020 Soveltuvuusvaatimukset Cleanosol Oy Hot Mix Oy Finland 1 Talouden toimijaa koskeva tieto 1.1 Tarjoajan sähköpostiosoite, johon hankintapäätös

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa.

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa. Tarjouspyynnön liite 1 SOVELTUVUUDEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Alla on esitetty tarjoajia koskevat soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset. Tarjoajien ei tule tarjousta jättäessään toimittaa alla listattuja selvityksiä.

Lisätiedot

Ohjeistus yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan sähköisestä täyttämisestä ja käytöstä Euroopan komission luomassa palvelussa

Ohjeistus yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan sähköisestä täyttämisestä ja käytöstä Euroopan komission luomassa palvelussa 1 Ohjeistus yhteisen eurooppalaisen hankinta-asiakirjan sähköisestä täyttämisestä ja käytöstä Euroopan komission luomassa palvelussa Työ- ja elinkeinoministeriö 27.1.2017 / päivitetty versio 2 2 Taustaa

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 51H16 / KORJAUSILMOITUS: LVI tarvikkeiden puitejärjestely (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttäminen tarjouspalvelu.fi -palvelussa.

ESPD-lomakkeen täyttäminen tarjouspalvelu.fi -palvelussa. ESPD-lomakkeen täyttäminen tarjouspalvelu.fi -palvelussa. Tämä ohje ei sido Tuomi Logistiikka Oy:tä mihinkään eikä Tuomi Logistiikka Oy vastaa ohjeiden oikeellisuudesta. Lomakkeen tarkoitus on helpottaa

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset

Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset SOPIMUS ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄSTÄ Liite I Järjestelmätoimittajan soveltuvuusvaatimukset 1 Liitteen tarkoitus Tämän liitteen tarkoituksena on kuvata ne soveltuvuusvaatimukset, joita Asiakas

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus. Tilaajan tiedot. Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro:

Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus. Tilaajan tiedot. Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro: Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro: 2018-010561 Tilaajan tiedot Hankasalmen kunta Ympäristö- ja tekniset palvelut Keskustie 41, 41520 Hankasalmi

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja)

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja) Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi: 1 Sisällysluettelo 1 Ohjta

Lisätiedot

Hankkeen toteutuspäätös ja rahoitus varmistuvat tämän hetkisen tiedon valossa vuoden 2018 aikana. Urakan toteutuminen riippuu näistä päätöksistä.

Hankkeen toteutuspäätös ja rahoitus varmistuvat tämän hetkisen tiedon valossa vuoden 2018 aikana. Urakan toteutuminen riippuu näistä päätöksistä. OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(8) Korjattu 16.5.2017 Muutokset luvussa 3 yliviivattuna keltaisella. TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TUNNELOINTIURAKKA

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 1 TARJOAJAN SOVELTUVUUDEN JA HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Tarjoajan nimi: Tarjoajan sähköpostiosoite: Med Group Oy katja.kaaria@medgroup.fi,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 43H16 / Viestintäkonsultointi Raide jokeri infrastrukstuuriprojektiin (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS TARJOAJAA KOSKEVAT SOVEL- 1 (7) KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS OHJEET Tämä on tarjouksenantodokumentti, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen,

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(9) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 11 Tarjous jätettävä 31.10.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ /

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) Kelpoisuusehdot / KESKITETTY TUETTU ASUMINEN 1982/ / TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 1 (5) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY Tarjoajan nimi Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (johon esim. päätös lähetetään tiedoksi) Valintaperusteena on halvin hinta. Vertailuvaiheeseen

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Tarjouslomake 1(8) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 1/2016 Diaarinumero Tarjouslomake, kohde 10 Tarjous jätettävä 26.9.2016 klo 12:00 mennessä Oulun toimivalta-alueen

Lisätiedot

Liite ID-1558677686 1 (10) VAINAJIEN KULJETUKSET. Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE

Liite ID-1558677686 1 (10) VAINAJIEN KULJETUKSET. Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE Liite ID-1558677686 1 (10) 05.11.2015 POL-2015-14436 Liite 2 - Tarjouslomake VAINAJIEN KULJETUKSET Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE Tämä tarjouslomake on täytettävä ja liitettävä mukaan tarjoukseen.

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(7) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 40H/15 / Työkalut ja tarvikkeet (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 5 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 5 KIINNITYSTARVIKKEET

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015

Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015 Tarjoajan soveltuvuus Uusiutuva hankintalaki seminaari Jonna Törnroos Lakimies, varatuomari jonna.tornroos(at)kuntaliitto.fi 10 luku - Ehdokkaiden ja tarjoajien valinta sekä tarjouksen valinta 1 (2) 79

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 5. Osallistumishakemuslomake (urakoitsija)

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 5. Osallistumishakemuslomake (urakoitsija) Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen (urakoitsija) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi: 1 Sisällysluettelo 1 Ohjta lomakkeen täyttämiseksi... 3 2 Ehdokkaan tai

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja.

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja. , Liite 3 Versio 2.3.2015 Dnro 21/07.71.710/2015 TARJOAJAN TIEDOT Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk kilön nimi Yhteyshenk kilön puhelin ja sähköposti Ehdokkaan virallinen sähköpostiosoite,

Lisätiedot

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT

TARJOUSKILPAILUN TIEDOT Kanneltalon kahvilatoiminnan tarjouskilpailu Kanneltalo Antti Manninen, johtaja antti.manninen@hel.fi 09-310 80821 TARJOUSKILPAILUN TIEDOT 1.1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kulttuurikeskus pyytää tarjouksia

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

Ohje tarjoajalle komission ESPD-palvelun käyttöön. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö Rådgivningsenheten för offentlig upphandling

Ohje tarjoajalle komission ESPD-palvelun käyttöön. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö Rådgivningsenheten för offentlig upphandling Ohje tarjoajalle komission ESPD-palvelun käyttöön Rådgivningsenheten för offentlig upphandling Sisältö Lomakkeen täyttö tarjouksen osana ja palautus» Yksityiskohtainen läpikäynti tarjoajan näkökulmasta

Lisätiedot

Tarjouslomake kotiateriapalveluiden hankinta ja kotiinkuljetuspalvelut Liite 2 KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT

Tarjouslomake kotiateriapalveluiden hankinta ja kotiinkuljetuspalvelut Liite 2 KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT Ohje lomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen ja toimittaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa liitteenä. Tarjoajan tulee

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu.

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu. LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI Palautetaan täytettynä TARJOUS MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu Tarjoaja Tarjoajan yhteystiedot Osoite: Sähköposti: Paikka ja

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Aula- ja turvallisuuspalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely. FI-Rauma: Rakentamiseen liittyvät palvelut

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely. FI-Rauma: Rakentamiseen liittyvät palvelut 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:65802-2011:text:fi:html FI-Rauma: Rakentamiseen liittyvät palvelut 2011/S 40-065802 HANKINTAILMOITUS ERITYISALAT Palvelut

Lisätiedot

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne

Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne Cityliikenteen tarjouskilpailu 2016 Diaarinumero TARJOUSPYYNNÖN LIITE 4 Tarjouslomake 1(5) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Cityliikenteen tarjouskilpailu

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINTA

KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINTA KUNTIEN JA HUS:N ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄPALVELUN HANKINTA Liite 6 Listaus soveltuvuusvaatimuksista ja osallistumishakemukseen liitettävistä selvityksistä Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Y-tunnus 0129261-5 Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja. Postiosoite Heikinkuja 4 Postinumero 04600

Y-tunnus 0129261-5 Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja. Postiosoite Heikinkuja 4 Postinumero 04600 Petu 16.10.2013 118 Liite 1. Kansallinen hankintailmoitus: n kunta : Osallistumispyyntö :Lastensuojelun sijaishuollon ja avohuollon sijoituspalveluiden hankinta 17.1.2013 8:00 Osallistumishakemukset 26.2.2013

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 5. Osallistumishakemuslomake (urakoitsija)

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 5. Osallistumishakemuslomake (urakoitsija) Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen (urakoitsija) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi: 1 Sisällysluettelo 1 Ohjta lomakkeen täyttämiseksi... 3 2 Ehdokkaan tai

Lisätiedot

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen

1/ ,00 /kokonaistoi mitus ,00 /konvertointi ,00 [1] 10,00 [2] 10,00 [3] Manuaalinen 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO H141-13 / HEL 2013-015859 / Helsingin kaupungin tietokeskuksen arkistotietojärjestelmän hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia

Lisätiedot

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan.

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan. JU.INNANINFRA Dnro 205/ 2017 Hämeenlinnan kaupungin Hiekoitushiekan poiston ja puhtaanapidon urakka Tarjouspyynnön kohde Hämeenlinnan kaupunki, Linnanlnfra-liikelaitos pyytää tarjouksia Hämeenlinnan kaupungin

Lisätiedot

Ohje hankintayksikölle komission ESPD-palvelun käyttöön. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö Rådgivningsenheten för offentlig upphandling

Ohje hankintayksikölle komission ESPD-palvelun käyttöön. Julkisten hankintojen neuvontayksikkö Rådgivningsenheten för offentlig upphandling Ohje hankintayksikölle komission ESPD-palvelun käyttöön Sisältö Lomakkeen esitäyttö, käyttö tarjouspyynnön/osallistumispyynnön osana ja palautus» Yksityiskohtainen läpikäynti hankintayksikön näkökulmasta

Lisätiedot

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ

HARJAVALLAN KAUPUNKI URAKKATARJOUSPYYNTÖ Sivu 1/5 Harjavallan kaupunki / Koulukeskuksen pysäköintialue Kokonaishintaurakka Arvoisa urakoitsija, Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien asiakirjojen mukaan. Tarjous

Lisätiedot

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja)

Nokian Vesi Oy. Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen. Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja) Nokian Vesi Oy Koukkuja rven ja tevedenpuhdistamon suunnittelu ja rakentaminen Liite 3. Osallistumishakemuslomake (prosessitoimittaja) Ehdokkaan tai ehdokasryhmittymän nimi: 1 Sisällysluettelo 1 Ohjta

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN

MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN HANKEKUVAUKSEN LIITE 1 1 (8) OSALLISTUMISHAKEMUS MÄNTÄN KESKUSTA ALUEEN YLEISSUUNNITELMAN PÄIVITTÄMINEN JA TOTEUTUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN Ehdokkaan tiedot Nimi: Osoite: Puhelin: Y tunnus: Ehdokkaan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

1/8. Pisteiden laskentatapa. Graniittirake nnus Kallio Oy KIVILINJA OY. Lemminkäine n Infra Oy. A.Heikkilä Granit Oy

1/8. Pisteiden laskentatapa. Graniittirake nnus Kallio Oy KIVILINJA OY. Lemminkäine n Infra Oy. A.Heikkilä Granit Oy 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 39H16 / Katukiveys ja saumaustyöt (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 4 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 4 Katukiveys ja

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H054-15, HEL 2015-002671 Päiväys 02.04.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H054-15, HEL 2015-002671 Päiväys 02.04.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H054-15, HEL 2015-002671 KORJAUSILMOITUS: Rastilan leirintäalueen turvallisuuspalvelut 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Raili Alanko PL 700 00099 Helsingin kaupunki Suomi

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 177294 / Katujen puhdistuspalvelut /Hiekoitushiekan poisto 2018 ja optio 2019-2020 / Kansallinen hankintailmoitus (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Yhteinen eurooppalainen hankintaasiakirja

Yhteinen eurooppalainen hankintaasiakirja Yhteinen eurooppalainen hankintaasiakirja (ESPD) I osa: Hankintamenettelyä ja hankintaviranomaista tai yksikköä koskevat tiedot Julkaisemisesta tiedottaminen Hankintamenettelyissä, joita koskeva tarjouskilpailukutsu

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7. WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut Max pisteet Annettu tieto Pisteet 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 8H16 / Pysäkkikatosten hankekoordinaattori (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 WSP Finland Oy Hankekoordinaattoripalvelut

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(7) TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN MAAPERÄTUTUKIMUKSET, SUUNNITTELU JA ASIANTUNTIJAPALVELUT Turun seudun puhdistamo

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 43 Purkutyöt, puitejärjestely 1.4.2016-31.3.2018 HEL 2015-013857 T 02 08 03 00 Päätös päätti hylätä FC Renska Oy:n, Nordhaus Partners Oy:n, Renity Oy ja Pretige

Lisätiedot