Aika klo Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, Iso kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aika 20.9.2010 klo 13-15.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, Iso kokoushuone"

Transkriptio

1 VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2010 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(6) Aika klo Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, Iso kokoushuone Osallistujat Simo Hiekkalinna, pj. Maija Leena Mero, vpj. Riitta Ahlroth Raimo Huvila Taisto Lipponen Heikki Oksa Irma Nuutinen Hilkka Pokki Ole Åhlgren Heikki Suonpää Maija-Liisa Thuneberg Elina Urasola Erkki Kotiranta Martti Vekuri Taimi Viiala Maila Viro Pertti Vuorio Länsi-Vantaan Kansalliset seniorit ry Myyrmäen Eläkkeensaajat ry Vantaan Muistiyhdistys ry Vanhusten Kotiapusäätiö Vantaan Kristilliset Eläkeläiset ry Tikkurilan Seudun eläkkeensaajat ry Tikkurilan seudun eläkkeensaajat SPR Tikkurilan osasto ry Vanda Svenska Pensionärer rf Länsi- Vantaan Eläkkeensaajat ry Vantaan senioriopettajat ry Eläkeliiton Seutulan yhdistys ry Itä-Vantaan Kansalliset Seniorit ry Tikkurilan Rintamaveteraanit ry Itä-Hakkilan Eläkkeensaajat ry Hakunilan Seudun Eläkkeensaajat ry Etelä-Vantaan Eläkeläiset ry Seurakuntayhtymän ja Vantaan toimialojen edustajat Poissa: Heljä Punnala Anne Aaltio Bo Axel Gustafsson Aila Heikkilä Lauri Leppänen Ritva Markkula Aune Kilkki Jaakko Vesanen Heikki Kaivola Kaisa Väyrynen Matti Lyytikäinen Jorma Ranta Pontus Salmi Vapaa-aika ja asumispalvelut sihteeri Korson eläkeläiset ry Vantaan Ikivihreät ry Vantaan Sotaveteraanit ry Diakoniasäätiö Foibe Vantaan julkisen alan eläkeläiset ry Vantaan veteraani- ja reserviläisjärjestöjen yhteistyötoimikunta Tilakeskus Sivistystoimi Sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala Maankäyttö ja ympäristö Seurakuntayhtymä 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3.Esityslistan hyväksyminen

2 2(6) Hyväksyttiin kokouksen esityslista työjärjestykseksi. Lisättiin kohdaksi 12 Muut asiat: Vanhusneuvoston kannanotto Hiekkaharjun vapaa-aikatilan käytöstä luopumiseen 4.Edellisen pöytäkirjan hyväksyminen Hyväksyttiin edellisen kokouksen pöytäkirja Liite 1 Edellisen olleen vanhusneuvoston kokouksen pöytäkirja Liite 2 Osallistumalla voi vaikuttaa ryhmätyön yhteenveto 5. ELMOn urheilupuiston suunnitelmien esittely Suunnittelija Lassi Tolkki Liikunta- ja urheilukeskus Elmon kaavoitus käynnistyy (nro ) Alue sijaitsee Asolanväylän, Kulomäen asuntoalueen, Kulokukkulan täyttömäen ja sähkölinjan rajaamalla alueella. Elmon urheilupuistoon on tämän asemakaavan mukaan mahdollista sijoittaa useita urheiluhalleja ja pallokenttiä, perhepuisto sekä laaja ulkoilureitistö. Asemakaava-alueen pinta-ala on n. 72 ha Kokonaiskerrosalamäärä krs-m 2. Hallit saa rakentaa kaksikerroksisina Varsinaisten hallien lisäksi saa yhden jalkapallokentän kattaa ylipainehallilla. Korttelialueelle sijoittuu myös kaksi muuta jalkapallokenttää. Asemakaava ei määrää kunkin hallin tarkkaa käyttötarkoitusta, mutta niihin on ajateltu sijoittuviksi harjoitusjäähalli, palloiluhalli, ja uimahalli/kylpylä. Alueelle on mahdollista sijoittaa myös erilaisia hyvinvointipalveluja. a) Merkitään tiedoksi liikunta- ja urheilukeskus Elmon suunnitelma b) Vanhusneuvoston lausunto ELMO:n urheilupuisto -asemakaavaehdotus nro Vanhusneuvosto pitää ELMO:n urheilupuiston suunnitelmaan hyvänä ja toteaa, että Itä-Vantaa tarvitsee suunnitellun urheilupuiston. Urheilupuiston suunnittelu on alkuvaiheessa. Suunnittelun edetessä on koko ajan muistettava että kaupunginhallituksen hyväksymä Vantaa vanhenee viisaasti - Vantaan ikääntymispoliittinen ohjelma toteutuminen on ensisijaista, jos investointeja joudutaan priorisoimaan. Ohjelman esteettömyyttä koskevat tavoitteet on otettava huomioon kaikessa urheilupuiston suunnittelussa. Muilta osin vanhusneuvostolla ei ole huomautettavaa ELMO:n urheilupuiston suunnitelmaan.

3 Liite 3 Simo Hiekkalinnan kokoama muistio Elmo hankkeesta 3(6) 6. Kotihoidon muutoksien vaikutukset Avopalveluiden palvelupäällikkö Anna-Liisa Korhonen ja johtava sosiaalityöntekijä Armi Rintala Vanhusneuvosto on pyytänyt avopalvelujen päällikkö Anna-Liisa Korhoselta selvitystä kotihoidossa tapahtuneiden muutoksien vaikutuksista asiakkaisiin. Omaishoidon tuen uusien kriteerien vaikutukset, esimerkiksi miten muutos vaikuttanut tukipäätöksien myöntöön, kuinka paljon on jouduttu tekemään kielteisiä päätöksiä. Siirtyminen koneelliseen lääkkeenjakeluun: millaisia kustannusvaikutuksia sillä ollut asiakkaille ja miten se on muutoin vaikuttanut asiakkaan saamaan palveluun. Selvitys, millaista muutosta kotihoidossa on uuden organisaation myötä ollut. a) Merkittiin tiedoksi selvitys vanhusten avopalveluiden uudesta organisoitumisesta ja sen vaikutuksista kotihoitoon b) Merkittiin tiedoksi Omaishoidon tuen tilannekatsaus c) Siirrettiin koneellisen lääkkeenjaon selvitys seuraavaan kokoukseen Liite 4 Tilannekatsaus avopalveluihin. Omaishoidon tilannekatsaus 7. Viksun palvelulupaus Asuminen on elämänmakuista Siirretään asian käsittely seuraavaan kokoukseen 8. Sosiaali- ja terveystoimen ajankohtaiset asiat Siirretään sosiaali- ja terveystoimen taloussuunnitelman 2011 käsittely seuraavaan kokoukseen. 9. Vanhusneuvoston edustajan valinta Viksun koordinaatioryhmään Toimialojen johtajat ovat pidetyssä kokouksessa päätyneet siihen, että Viksun toteutumista ohjaa koordinaatioryhmä, joka raportoi ohjelman toteutumisesta kaupungin johtoryhmälle kaksi kertaa vuodessa ja kaupungin hallitukselle ja valtuustolle vähintään kerran vuodessa. Viksun koordinaatioryhmän tehtävät ovat: vastaa, että ohjelman toteutuminen etenee suunnitellulla tavalla palvelulupauksien toimeenpanevassa verkostossa edistää ohjelman toteutumista toimialoilla ja sen integroitumista muihin kaupunkitasoisiin ohjelmiin arvioi ohjelmalle asetettujen tavoitteiden toteutumista ja raportoi siitä kaupungin johtoryhmälle vastaa ohjelman edelleen kehittämisestä Koordinointiryhmän jäsenet puheenjohtaja vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Matti Lyytikäinen sihteeri erityisasiantuntija Anne Aaltio palvelulupausryhmän vastuuhenkilöt:

4 4(6) Tieto muuttaa asenteita: Vappu Vienamo, viestintäpäällikkö, soster Osallistumalla voi vaikuttaa: Anne Aaltio, erityisasiantuntija, soster Asuminen on elämänmakuista: Anna-Liisa Korhonen, palvelupäällikkö soster Ympäristö on esteetön: Pekka Virkamäki, rakennusvalvontajohtaja mato Ennaltaehkäisevät palvelut edistävät hyvinvointia: Manna Torvinen, aluepalvelupäällikkö, vapas Uusi teknologia on käytössä: Satu Siikander, hallintopäällikkö, soster vanhusneuvoston nimeämä edustaja 2-3 eri yhteistyötahojen edustajaa Koordinaatioryhmän ensimmäinen kokous on klo Valittiin vanhusneuvoston edustajaksi Viksun koordinaatioryhmään vanhusneuvoston puheenjohtaja ja varaedustajaksi varapuheenjohtaja, näin ollen edustajat vuoden 2010 aikana ovat Simo Hiekkalinna ja Maija-Leena Mero. 10. Edustajan valinta Vanhustyön keskusliiton aluetapaamiseen Vanhustyön keskusliitto järjestää vuosittain alueellisia tapaamisia jäsenyhteisöilleen. Kutsumme vanhusneuvostostanne kaksi henkilöä kuulemaan ajankohtaisista asioista ja ottamaan osaa keskusteluun. Tapaaminen pidetään tiistaina klo Paikkana on Palvelukeskus Foibe, Sairaalakatu 7, Vantaa. Tapaaminen ja sen kahvitarjoilut ovat maksuttomia. Lounaan osallistujat maksavat itse. Päivän ohjelma on tämän viestin liitteenä sekä verkkosivuillamme Myös ilmoittautuminen tapahtuu verkkosivujen kautta Ilmoittautuminen viimeistään Valittiin vanhusneuvoston edustajaksi Simo Hiekkalinna ja Riitta Ahlroth. 11. Tiedoksi merkittävät asiat Työvaliokunnan olleen kokouksen pöytäkirja (Liite 7) Asukasfoorumia koskeva tiedote (Liite 8) Kutsu Hakunilan jalkautumiseen ( Liite 9, jaetaan kokouksessa) Seniori-infon yhteystiedot Vanhustenviikon ohjelman on postitettu tilausten mukaisesti järjestöille 12. Vanhusneuvoston kannanotto kaupunginhallitukselle Hiekkaharjun vapaa-aikatilan käytöstä luopumiseen Vapaa-aika ja asukaspalvelujen lautakunta on olleessa kokouksessaan käsitellyt Hiekkaharjun vapaa-aikatilan perusparannuksen tarveselvitystä. Vapaa-aikatilat sijaitsevat kaupunginosassa 65 Simonkylä. Rakennuksen pääkäyttäjä on nuorisopalvelut, mutta tiloja käyttävät useat asukasjärjestöt ja yhdistykset.

5 Lautakunnan päätös (suora lainaus kokouksen pöytäkirjasta): 5(6) 13. Seuraava kokous Vanhusneuvosto tuo esille sen, että päätöksen vaikutuksesta Simonkylän eläkkeensaajat ja Vantaan julkisen alan eläkeläiset tarvitsevat myös korvaat kokoontumistilat. Mainittujen järjestöjen piirissä on yli 200 aktiivisesti (arkipäivinä ja lauantaisin),) toimintaan osallistuvaa jäsentä. Lisäksi seniorijumppa maanantaisin (muuta lähiliikuntapaikkaa ei ole tarjolla). Vapaa-aika ja sukaspalvelujen lautakunnan päätöksessä esitetään mahdollisuus, että korvaavaa tilaa etsitään Tikkurilan alueelta saakka. Kannanottona vapaa- aika ja asukaspalvelujen päätökseen tuomme esiin seuraavat näkökohdat: Toimitilan siirtäminen Tikkurilaan ei vastaa seniorijärjestöjen tarpeita. Seniorikuntalaisten näkökulmasta korvaavan tilan sijainti Simonkylän alueella on tärkeää, näin osallistuminen mainittujen järjestöjen toimintaan on mahdollista mahdollisimman usealle alueen seniorille vrt. Viksun palvelulupaus ympäristö on esteetön: esteettömyyteen liittyy tavoite lähipalvelujen turvaamisesta. Tila tulee saneerata vapaa-ajantiloiksi, jolloin se sopii sekä nuorten että senioreiden käyttöön Lautakunnan päätös painottuu korvaavan nuorisotilan etsimiseen. Esittelyssä sen sijaan puhutaan vapaa-aikatilasta. Sanavalinnalla on merkitystä ts. vanhusneuvosto pitää tärkeänä, että kuntalaisten käyttöön suunnatut tilat ovat vapaa-aikatiloja ja ne ovat kaikkien ikäryhmien käytössä Kaupungin toimialojen aito yhteistyö tiloja koskevassa palveluverkkosuunnittelussa edistää alueellisen yhteisöllisyyden syntymistä a) Hyväksyttiin Vanhusneuvoston kannanotto kaupunginhallitukselle Hiekkaharjun vapaa-aikatilan käytöstä luopumiseen b) Tarkastettiin tämä pöytäkirjan pykälä kokouksessa Seuraava vanhusneuvoston kokous on klo Aiheena mm. Viksun palvelulupaus: Asuminen on elämänmakuista tai Ympäristö on esteetön. Pitopaikkana Peltolantie 2 D, Iso kokoushuone Muut syksyn kokoukset

6 10. Kokouksen päätös 6(6) Vanhusneuvosto klo Viksun palvelulupaus: Ennaltaehkäisevät palvelut edistävät hyvinvointia Työvaliokunta klo (Hakunilan jalkautuminen): vanhusneuvoston esittely, Viksun esittely, Hakunilan palvelujen tilanne klo Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2011. Aika 28.3.2011 klo 13-15.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2011. Aika 28.3.2011 klo 13-15.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2011 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto Aika 28.3.2011 klo 13-15.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone Osallistujat: Simo

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokouksen esityslista työjärjestykseksi. Hyväksyttiin edellisen kokouksen 18.5.2009 pöytäkirja.

Hyväksyttiin kokouksen esityslista työjärjestykseksi. Hyväksyttiin edellisen kokouksen 18.5.2009 pöytäkirja. VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2009 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(6) Aika 15.6.2009 klo 13-14.45 Paikka Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, pohjakerros, koulutustila Osallistujat

Lisätiedot

Aika 18.1.2010 klo 13-15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros Iso kokoushuone. Vantaan Kristilliset Eläkeläiset ry

Aika 18.1.2010 klo 13-15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros Iso kokoushuone. Vantaan Kristilliset Eläkeläiset ry VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2010 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(6) Aika 18.1.2010 klo 13-15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros Iso kokoushuone Osallistujat Simo

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. kerros, iso kokoushuone

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. kerros, iso kokoushuone VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2007 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(6) Aika 23.4.2007 klo 12.30! Paikka Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. kerros, iso kokoushuone Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

Läsnä Simo Hiekkalinna, pj Länsi-Vantaan Kansalliset seniorit ry Maija Leena Mero, vpj Myyrmäen Seudun Eläkkeensaajat ry

Läsnä Simo Hiekkalinna, pj Länsi-Vantaan Kansalliset seniorit ry Maija Leena Mero, vpj Myyrmäen Seudun Eläkkeensaajat ry VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2009 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(7) Aika 8.4.2009 klo 13-15.10 Paikka Kaupungintalo, Asematie 7, h.705, 2.krs ( käynti ravintolasta) Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2014 Vanhusneuvosto Aika ma 2.6.2014 klo 13 15 Paikka Peltolantie 2 D, 3. kerros Pieni kokoushuone Osallistujat Järjestöjen edustajat: Eija Grönfors puheenjohtaja Simo Hiekkalinna

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. krs. iso kokoushuone

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. krs. iso kokoushuone VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2008 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(6) Aika 24.11.2008 klo 13.00 Paikka Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. krs. iso kokoushuone Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2011. Aika 19.9.2011 klo 12-14.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2011. Aika 19.9.2011 klo 12-14.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2011 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto Aika 19.9.2011 klo 12-14.15 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone Osallistujat: Simo

Lisätiedot

Vanhusneuvoston uutiskirje 18.6.2013

Vanhusneuvoston uutiskirje 18.6.2013 Vanhusneuvoston uutiskirje 18.6.2013 Jos et halua jatkossa uutiskirjettä, lähetä viesti, poistan Sinut jakelulistalta Terveisin Anne Aaltio vanhusneuvoston sihteeri 1. Vanhusneuvoston edustus erilaisissa

Lisätiedot

Läsnä Simo Hiekkalinna, pj Länsi-Vantaan Kansalliset seniorit ry

Läsnä Simo Hiekkalinna, pj Länsi-Vantaan Kansalliset seniorit ry 1(8) VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2007 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto Aika 28.5.2007 klo 13.00 Paikka Diakoniasäätiö Foibe, Palvelukeskus, Sairaalakatu 7, 01400 Vantaa Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

Viksun koordinaatioryhmän tapaaminen

Viksun koordinaatioryhmän tapaaminen Viksun koordinaatioryhmän tapaaminen Aika: 2.11. 2010 klo 8-10.30 Paikka: Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, Iso Kokoushuone Tapaamisessa mukana: Juha Jolkkonen puheenjohtaja, Anne Aaltio sihteeri,

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3.krs, iso kokoushuone

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3.krs, iso kokoushuone VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2008 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto 1(8) Aika 19.5.2008 klo 13.00 Paikka Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3.krs, iso kokoushuone Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2016

Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2016 Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2016 1. Vanhusneuvoston tehtävä ja jäsenet Vanhusneuvoston toiminta tuli lakisääteiseksi vuoden 2014 alusta. Toimintasäännön mukaan Vanhusneuvosto 1. osallistuu

Lisätiedot

Viksun koordinaatioryhmä

Viksun koordinaatioryhmä Viksun koordinaatioryhmä Aika: 10.2.2014 klo 12 13.30 Paikka: Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, pieni kokoushuone Osallistujat: vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Matti Lyytikäinen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2015

Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2015 Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2015 Hyväksytty 25.1.2016 1. Vanhusneuvoston tehtävä ja jäsenet Vanhusneuvoston toiminta tuli lakisääteiseksi vuoden 2014 alusta. Toimintasäännön mukaan Vanhusneuvosto

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto (Peltolantie 2 D, 3. krs, iso kokoushuone, Tikkurila)

Sosiaali- ja terveysvirasto (Peltolantie 2 D, 3. krs, iso kokoushuone, Tikkurila) VAMMAISNEUVOSTO Esityslista Kahvitarjoilu 30 minuuttia ennen kokouksen alkua henkilökunnan kahvihuoneessa Paikka: Sosiaali- ja terveysvirasto (Peltolantie 2 D, 3. krs, iso kokoushuone, Tikkurila) Aika:

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2014 Vanhusneuvosto. Aika ma 27.10.2014 klo 15-16:15 Paikka Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5.

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2014 Vanhusneuvosto. Aika ma 27.10.2014 klo 15-16:15 Paikka Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5. VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2014 Vanhusneuvosto Aika ma 27.10.2014 klo 15-16:15 Paikka Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5. juhlasali Osallistujat Järjestöjen edustajat: Eija Grönfors puheenjohtaja

Lisätiedot

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 5/2013 Vanhusneuvosto Aika ma 16.9.2013 klo 13-15 Paikka Peltolantie 2 D, 3. kerros Iso kokoushuone Osallistujat Järjestöjen edustajat: Eija Grönfors puheenjohtaja Länsi - Vantaan

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: klo Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, KYRÖ 31.01.2017 1. Aika: 31.1.2017 klo 9.10 10.10 Paikka: Palvelukeskus Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 KYRÖ Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko

Lisätiedot

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 2/2014 Vanhusneuvosto Aika ma 28.4.2014 klo 13 15 Paikka Peltolantie 2 D, 3. kerros Pieni kokoushuone Osallistujat Järjestöjen edustajat: Eija Grönfors puheenjohtaja Simo Hiekkalinna

Lisätiedot

1. Puheenjohtaja Eija Grönfors avasi kokouksen klo 13. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

1. Puheenjohtaja Eija Grönfors avasi kokouksen klo 13. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 3/2013 Vanhusneuvosto Aika Ma 17.6.2013 klo 13 15.50 Paikka Peltolantie 2 D, 3. kerros Iso kokoushuone Osallistujat Järjestöjen edustajat: Eija Grönfors puheenjohtaja Länsi

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. krs. iso kokoushuone

Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. krs. iso kokoushuone VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 8/2008 Sosiaali- ja terveysvirasto 1(7) Aika 15.12.2008 klo 13.00 Paikka Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D, 3. krs. iso kokoushuone Läsnä Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA

VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 1/2011 23.2.2011 Asiat VANH 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 VANH 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 2 VANH 3 VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2010 3 VANH 4 KANGASALAN KUNNAN PALVELUVERKON

Lisätiedot

Vanhusten kotiapusäätiö, Eteläinen Rastitie 12, 01370 Vantaa

Vanhusten kotiapusäätiö, Eteläinen Rastitie 12, 01370 Vantaa 1(7) VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2007 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto Aika 19.11.2007 klo 13.00 Paikka Vanhusten kotiapusäätiö, Eteläinen Rastitie 12, 01370 Vantaa Läsnä Simo Hiekkalinna,

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Vanhusneuvosto 02.06.2017 AIKA 02.06.2017 klo 10:00-11:10 PAIKKA Hopealyhty KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15.

Pauli Salonpää x Marjatta Suominen x. Marketta Rouvinen - Juhani Räihä Olavi Tuikkanen x * Hellevi Pekkarinen *poistui kokouksesta 15. KINNULAN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Kokousaika 21.9.2017 kello 15 16 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) pj x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous Aika, paikka Keskiviikko 29.11.2017 kello 15.00-16.50 Osallistujat Kulttuuritalo Virta, tutustuminen kokoontumistiloihin Kokoustila Vallinkoski (h 138) Sinikka Poskiparta,

Lisätiedot

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen

Vanhusneuvoston nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen Kaupunginhallitus 351 12.06.2017 Kaupunginvaltuusto 100 04.09.2017 Vanhusneuvoston 2017 2021 nimeäminen ja vanhusneuvoston toimintasäännön vahvistaminen 665/00.00.01.06/2017 KH 351 Valmistelija/lisätiedot:

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ (11 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (11 ) Vanhusneuvosto 23.09.2016 AIKA 23.09.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen avaus 3 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI Muistio 2/2015 Vanhusneuvosto. Länsi-Vantaan Kansalliset Seniorit ry

VANTAAN KAUPUNKI Muistio 2/2015 Vanhusneuvosto. Länsi-Vantaan Kansalliset Seniorit ry VANTAAN KAUPUNKI Muistio 2/2015 Vanhusneuvosto TARKASTAMATON Aika ma 23.3.2015 klo.: 13.15-15.30 Paikka Simonkylän vanhustenkeskus, Simontie 5, juhlasali Osallistujat Järjestöjen edustajat: Eija Grönfors,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/2012. Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D 3. krs (iso kokoushuone), Tikkurila

PÖYTÄKIRJA 3/2012. Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D 3. krs (iso kokoushuone), Tikkurila Aika Tiistai 8.5.2012 klo 17.05-19.15 Paikka Läsnä: Sosiaali- ja terveysvirasto, Peltolantie 2 D 3. krs (iso kokoushuone), Tikkurila Kari Ali-Yrkkö, puheenjohtaja Mikaela Westergård, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 30 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 17.04.2018 klo 09:30-11:35 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 30 Kokouksen

Lisätiedot

Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous 5/2018 Aika, paikka Osallistujat Keskiviikko 6.6.2018 kello 15.00-16.56, kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski (h 308) Sinikka Poskiparta, Imatran kansalliset seniorit ry.

Lisätiedot

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2016

Ikäihmisten Neuvosto. Toimintakertomus 2016 Ikäihmisten Neuvosto Toimintakertomus 2016 1 Sisällys YLEISTÄ... 2 JÄSENET... 3 TYÖVALIOKUNTA... 4 KOKOUKSET... 4 TAPAHTUMAT, KOULUTUKSET... 5 2 YLEISTÄ Ikäihmisten Neuvostolla oli historiansa kuudestoista

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta

1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen. 5 Maakunta- ja soteuudistus Tampereen kaupungin näkökulmasta Tampere Pöytäkirja 1/2017 1 (10) Aika 12.04.2017, klo 12:00-14:10 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus ja puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan valitseminen 2 Pöytäkirjanpitäjän valitseminen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO

PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO PÖYTYÄN KUNTA VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTO 26.1.2018 1. Aika: 26.1.2018 klo 10.00-11.00 Paikka: Paikalla: Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Marja Viitanen,

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 Laatimispvm 5.9.2019 Aika 13.09.2019 klo 09:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osanottajat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 22.08.2017 klo 10:00-11:22 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (kirjastosali) Käsitellyt asiat Sivu 57 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs

Perjantai Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs Perjantai 12.10.2018 12.00 14.00 Terveyskeskuksen hallinnon neuvotteluhuone, 3.krs läsnä: Tornion Invalidit ry. Raimo Toratti Lapin Näkövammaiset ry., Soile Järvirova Tornion kerho Tornion kaupunginhallitus

Lisätiedot

xx klo 10:00 -, After Eight Pietarsaaren Eläkeläiset r.y. Alli Bro, varapuheenjohtaja Pietarsaaren Eläkkeensaajat r.y.

xx klo 10:00 -, After Eight Pietarsaaren Eläkeläiset r.y. Alli Bro, varapuheenjohtaja Pietarsaaren Eläkkeensaajat r.y. PÖYTÄKIRJA Sivu 1 Kokousaika ja kokouspaikka Päättäjät xx klo 10:00 -, After Eight Varsinaiset jäsenet Jakobstads Veteraner Bertel Widjeskog, puheenjohtaja Pietarsaaren Eläkeläiset r.y. Alli Bro, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu Asemakaavoitus/LTo

VANTAAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu Asemakaavoitus/LTo VANTAAN KAUPUNKI Kaupunkisuunnittelu Asemakaavoitus/LTo 6.9.2005 Maanomistaja / rajanaapuri Viranomaiset ja yhteisöt Viite: Ilmoitus kaavoituksen vireilletulosta Asia: ASEMAKAAVA NRO 720900 Kaupunginosa:

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ (13 ) Otsikko Sivu KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (13 ) Vanhusneuvosto 03.02.2017 AIKA 03.02.2017 klo 10:00-11:20 PAIKKA Keskustan palvelutalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2017 klo 09:30 Paikka Kunnantalo, 3 krs Eliel Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban jäsen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (13 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (13 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13 ) Vanhusneuvosto 20.05.2016 AIKA 20.05.2016 klo 10:00-11:30 PAIKKA Seurakuntakeskus, Kirkkopuistokatu 11, Kemi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Kehittämishanke vanhuspalvelujen strategisen johtamisen tukena

Kehittämishanke vanhuspalvelujen strategisen johtamisen tukena Kehittämishanke vanhuspalvelujen strategisen johtamisen tukena Case: Muutosvoimaa vanhustyön osaamiseen/ Vantaa Matti Lyytikäinen Vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja, Vantaa 16.3.2011 Hankkeen lähtökohdat

Lisätiedot

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Liikelaitoksen johtokunta

Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Liikelaitoksen johtokunta Rovaniemen kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika 14.01.2019, klo 08:02-11:37 Paikka Kokoushuone 2, Kiiruna, Hallituskatu 7 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50. Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne. Paikka:

PÖYTYÄN KUNTA. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50. Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne. Paikka: 25.01.2016 1. Aika: 25.01.2016 klo 9-10.50 Paikka: Kartanokoti, Haverintie 27, 21900 Yläne Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit Jaakko Mäkelä, Eläkeliiton

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto

VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto VANTAAN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2012 Sosiaali- ja terveysvirasto Vanhusneuvosto Aika 26.11.2012 klo 13-15.20 Paikka Sosiaali- ja terveystoimi, Peltolantie 2 D, 3. kerros, Iso kokoushuone Osallistujat: Simo

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, Kyrö

Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, Kyrö 27.11.2013 1. Aika: Keskiviikko 27.11.2013 klo 10 12.30 Paikka: Palvelutalo Kotikarpalo, Talvitie 1, 21800 Kyrö Paikalla: Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola, Pöytyän sotaveteraanit

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 75 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu. Sivu 75 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 12.10.2017 klo 15:00-16:28 Paikka Hotelli-Ravintola Aada, Aatos kabinetti, Kauppakatu 32, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 75 Kokouksen avaus 3 76

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2/2017 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.02.2017 klo 15:00-17:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta

Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu C) 12 Kokouksen sihteerin ja pöytäkirjanpitäjän valinta Tampere Pöytäkirja 2/2018 1 (13) Aika 31.10.2018, klo 13:00-15:10 Paikka Valtuustosali (5. krs) keskusvirastotalo, (Aleksis Kiven katu 14-16 C) Käsitellyt asiat 11 Kokouksen puheenjohtajiston valinta 12

Lisätiedot

Susanna Paavola, Vantaan kaupunginmuseo

Susanna Paavola, Vantaan kaupunginmuseo Aika 27.11.2014 klo 8.30 9.57 Paikka Rakennusvalvonta, Kielotie 20 C, 01300 Vantaa Jäsenet Pekka Virkamäki, rakennusvalvontajohtaja, puheenjohtaja Ilkka Rekonen, lupapäällikkö Hannu Jaakkola, arkkitehti

Lisätiedot

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017

6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 8 Ikääntyneen väestön tukemiseksi tehdyn suunnitelman toteuma 2017 Puumala Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 11.05.2017, klo 09:59-11:35 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2017 Hyväksytty

Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2017 Hyväksytty Vantaan vanhusneuvoston toimintakertomus 2017 Hyväksytty 18.1.2018 1. Vanhusneuvoston tehtävä ja jäsenet Vanhuspalvelulain myötä vanhusneuvosto tuli lakisääteiseksi vuoden 2014 alusta. Uuden kuntalain

Lisätiedot

Viksun verkosto ja toiminta 2010-2015. Viksun koordinaattori Anne Aaltio päivitetty 14.8.2014

Viksun verkosto ja toiminta 2010-2015. Viksun koordinaattori Anne Aaltio päivitetty 14.8.2014 Viksun verkosto ja toiminta 2010-2015 Viksun koordinaattori Anne Aaltio päivitetty 14.8.2014 Visio vuodelle 2015 Vantaa vanhenee viisaasti " Vantaan ikääntyvä väestö on rikkaus. Meillä ikäihmiset elävät

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, Kiihtelysvaara. Sivu 27 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 Vanhusneuvosto Aika 16.03.2016 klo 09:30-11:45 Paikka Kiihtelysvaaran Hoitokoti Helmi, Joensuunväylä 11 B, 82140 Kiihtelysvaara Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 12 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 12 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto Aika 12.02.2019 klo 09:00-11:10 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 12 Kokouksen

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5 1 Kokouskutsu 2/2018 Aika klo 13:00 14:03 Paikka Kaupungintalo, ravintola Kajateria Messenius Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 n vaikuttaminen

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 46. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 04.02.2013 Sivu 1 / 1 5268/00.00.01/2012 46 Vanhusneuvoston asettaminen toimikaudelle 2013-2014 Valmistelijat / lisätiedot: Immonen Sirpa, puh. (09) 816 23329 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 20.09.2017 AIKA 20.09.2017 09:00-10:40 PAIKKA Terveysaseman alakerran kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013 Pöytäkirja 1/2013 1(5) Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 1/2013 Aika: ke 27.3.2013 klo 13.00 16.00 Paikka: Kaupungintalo, Oulu, Kirkkokatu 2a, kokoushuone 120 Läsnä: Antero Juntunen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ ( 6) Ikäihmisten neuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus

Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/ ( 6) Ikäihmisten neuvosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2018 1 ( 6) Aika 11.06.2018, klo 10:00-12:00 Paikka Käsitellyt asiat Kokoushuone Martta Maria 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Pöytäkirjan tarkastus 36 Lausuntopyyntö

Lisätiedot

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013

Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013 Pöytäkirja 4/2013 1(4) Oulun kaupungin vanhusneuvoston kokous 4/2013 Aika: ma 10.06.2013 klo 13.00 16.00 Paikka: Oulu 10, Torikatu 10, kokoushuone 142 Läsnä: Antero Juntunen, puheenjohtaja Raimo Kemppainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 13:30-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 11/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:13. Kunnanhallituksen kokoushuone.

Puumala Pöytäkirja 11/ (8) Tarkastuslautakunta Aika , klo 13:00-15:13. Kunnanhallituksen kokoushuone. Puumala Pöytäkirja 11/2015 1 (8) Aika 10.12.2015, klo 13:00-15:13 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 Pöytäkirjan tarkastus 47 Urheiluhalliin

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:00-12:15. PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Vanhusneuvosto AIKA 16.02.2018 kello 10:00-12:15 PAIKKA Äänekosken kaupungintalo, H 117 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto

Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto Siilinjärven kunnan vanhus- ja vammaisneuvosto 2014-2016 Siilinjärven kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto Käyntiosoite: Kasurilantie 1 Postitusosoite: PL 5, 71801 Siilinjärvi Puhelin: 017 401 111, faksi:

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Sivu 65 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 23.10.2018 klo 10:00-12:08 Paikka Koivupihan palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4-krs./Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 65 Kokouksen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä klo 9.00 alkaen.

Tarkastuslautakunnan tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä klo 9.00 alkaen. Jämsän kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.04.2019 klo 15:30-20:20 Paikka Talouspalvelujen kokoushuone, Talvialantie 2, 2 krs Läsnäolleet Kokko Jyrki puheenjohtaja Niivee Esa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki

Marja Pajari-Korhonen, kirjoitustulkki Arja Purtilo, kirjoitustulkki Kokous Vammaisneuvoston kokous 1/2018 Aika, paikka Tiistaina 23.1.2018 kello 16.00-17.50 Imatran kaupungintalo, kokoustila Imatrankoski, h 308 Osallistujat Heikki Luukkanen, puheenjohtaja Helena Roiha,

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (11) Perusturvalautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (11) Perusturvalautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 18.05.2017, klo 18:00-18:35 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 43 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 44

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sosiaalitoimi Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO 22.4.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Puthaanrannantie 15 99300 MUONIO MUONION VANHUSNEUVOSTON KOKOUS Aika. klo 14.00 15.25 Paikka ston kokoushuone Läsnä Poissa Kutsutut/osallistujat x Yrjö Perkkiö

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KHALL 81 Hallintojohtaja

KHALL 81 Hallintojohtaja Kaupunginhallitus 81 26.02.2013 Kaupunginhallitus 209 07.05.2013 Kaupunginhallitus 269 25.06.2013 Kaupunginhallitus 328 09.09.2013 Kaupunginhallitus 384 28.10.2013 KUHMON VANHUSNEUVOSTON KOKOONPANON TÄSMENTÄMINEN

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 85 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 85 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 11.12.2018 klo 10:00-12:01 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 85 Kokouksen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto klo 18.00

NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto klo 18.00 NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto 28.3.2019 klo 18.00 Osallistujat Erkki Kuusanmäki puheenjohtaja Aarnio Kaisa Forsström Pirjo-Leena Huuhka-Tarkiainen Minna

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 8/2017 121 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 31.10.2017 klo 16:00-18:59 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 8/2016 Aika 10.10.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Rauman kaupungintalo, Kanalinranta 3, valtuuston kokoushuone, sisäänkäynti kanaalin

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9)

NAANTALIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) Seurakuntaneuvosto 31.3.2015 1(9) SISÄLLYSLUETTELO 3/2015 Asialista: 45 Kokouksen avaus 46 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 47 Kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 48 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot