Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2016"

Transkriptio

1 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2016 Aika: Tiistai , kello Paikka: Otakaari 5 A (luentosali S1), Espoo Paikalla: Valtuutetut: Emil Fihlman Turkka Helin Katharina Jokinen Ville Kapanen Juha Korpio Miika Koskela Tomi Koskinen Ville Luntinen Teemu Mikkonen Aleksi Mäkinen Ilkka Oksanen Panu Oksiala Anni Parkkila Juho Pekkinen Jaakko Peni Aliisa Pietilä Juha Piipponen (kohdasta 5) Samu Toimela Lauri Vapalahti Lauri Vähä-Savo Varavaltuutetut: Jan Gustafsson Tuuli Sarantola Jutta Kalli Essi Jukkala Mikael Kauppinen (kokouksen sihteerinä kohdat 1-9) Toni Kangas (kohdasta 2) Aarni Halinen 1. Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Jaakko Peni avasi kokouksen kello Valtuuston kokoonpanon toteaminen

2 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 2/24 Varavaltuutettu Kangas saapui paikalle. Varsinaisia valtuutettuja oli paikalla 19/25. Varavaltuutetut Gustafsson, Sarantola, Kalli, Jukkala, Kauppinen ja Kangas nousivat tähän kokoukseen varsinaisiksi valtuutetuiksi. 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Paikalla oli 25/25 valtuutettua tai varavaltuutettua. Kokouskutsu oli ajoissa sekä killan ilmoitustaululla että lähetettynä valtuustolle. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 4. Kokouksen toimihenkilöiden valitseminen Kokouksen puheenjohtajana toimii killan hallituksen nykyinen puheenjohtaja, Jaakko Peni, kunnes uusi puhemies valitaan. Kokouksen alkuosan sihteeriksi valittiin Mikael Kauppinen. Kauppinen huomautti, että uusi sihteeri pitänee pöytäkirjaa kokouksen loppuosan ajan. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin valtuutetut Fihlman ja Kangas, ääntenlaskijoiksi valtuutetut Jukkala ja Parkkila. Pöytäkirjantarkastajat ja ääntenlaskijat toimivat toistensa varamiehinä. 5. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Valtuutettu Piipponen saapui paikalle. Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi sellaisenaan. 6. Ilmoitusasiat Valtuutettu Piipponen todettiin saapuneeksi paikalle, joten palautettiin Kangas varavaltuutetuksi. Valtuutettu Oksiala ilmoitti, että kuva ja äänenlaatu olivat hyviä nettistreamissa. Joidenkin valtuutettujen ruudut näkyivät streamissa. Valtuutettu Pietilä esitti, että myönnetään kaikille läsnäolijoille puheoikeus. Puheenjohtaja Peni myönsi kaikille läsnäolijoille puheoikeuden. 7. Valtuuston puhemiehen ja varapuhemiehen valinta vuodelle 2016 Puheenjohtaja totesi, että käsitellään ensin puhemiehen ja sitten varapuhemiehen valinta. Puheenjohtaja avasi asiasta keskustelun. Valtuutettu Pietilä ehdotti valtuutettu Toimelaa valtuuston puhemieheksi. Toimela ilmoitti olevansa käytettävissä tehtävään. Valtuutettu Jukkala ehdotti valtuutettu Jokista valtuuston puhemieheksi. Jokinen ilmoitti olevansa käytettävissä tehtävään. Pyydettiin ehdokkaat salin eteen esittäytymään valtuustolle. Jokinen selosti, että hänellä on pitkä kokemus valtuusto- ja hallitustoiminnasta. Hänestä olisi kiva tulla pitämään jöötä valtuustoon. Toimela selosti, että hän on toiminut useina vuosina valtuustossa, ja että tänä vuonna hän on toiminut killan sihteerinä. Puheenjohtaja: Miksi haluat olla puhemies? Toimela: Uskon olevani pätevä tehtävään. Kokoustekniikka on sihteerin viran takia hallussa. Haluan kehittää kiltaa eteenpäin, ja kehittää valtuustoa enemmän hallitusta valvovaksi elimeksi, joka voi myös puuttua hallituksen toimintaan.

3 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 3/24 Jokela: Minulla on kokoustekniikka hallussa, olen heilutellut nuijaa kokouksissa ja päivittänyt yhden vaaliohjesäännön. Yhdistyksen hallintokuviot ovat hallussa. Keskittymiskohteena minulla olisi valtuustossa käytävä diskurssi, erityisesti keskustelun kehittäminen kohteliaaseen, järkevään suuntaan. Vilho Mäkelä: Mitä olisitte valmiita tekemään jäsenistön eteen? Jokela: Valtuusto on killan jäsenien valitsema. Puhemiehen tehtävänä on ohjata keskustelua pois karkuteiltä. Toimela: Valtuusto on valittu edustamaan killan jäseniä, tarkkailemaan killan hallitusta jne. Tällä hetkellä ongelmana on ollut näkyvyys rivikiltalaiselle. Itse lähtisin lisäämään näkyvyyttä rivikiltaiselle kokouksen jälkeisillä kuulumisilla sekä jatkamalla kokousten streamaamista. Valtuutettu Pietilä: Miten valtuuston toimintaa voisi aktivoida? Toimela: Jatkaisin Mikon aloittamaa linjaa suuntavektoreista. Jokainen valtuutettu olisi tarkoitus saada ainakin yhteen suuntavektoriin mukaan. Jokinen: Henkilökohtaisesti pidän suuntavektori-ideasta. Mielestäni JaKe:a pitäisi aktivoida, etenkin tiedon saannin osalta. Lisäksi tiedon valtuustosta pitäisi saavuttaa rivikiltalaiset siten, että valtuutetut keskustelevat valtuustossa käsitellyistä asioista kavereilleen. Toimela: Valtuustolle tulisi luoda oma Telegram-ryhmä. Valtuutettu Pietilä: Miksi minun pitäisi äänestää vastaehdokastasi? Jokela: Samu on mukava ja hellyyttävä poika, jonka kanssa tulee helposti toimeen. Toimela: Kata on ollut pidempään killan toiminnassa mukana, ja hänellä on vahvempi kokemus toimarina olemisesta. Valtuutettu Jukkala: Miten kommunikoit killan puheenjohtajan kanssa, ja kuinka usein? Toimela: Mulla on hyvät välit kumpaankin puheenjohtajakandidaattin. Viikoittainen lounastapaaminen voisi toimia. SIKarinki kokoontuu useammin kuin tähän asti. Jokinen: Ei ole suuria vaikeuksia tavoittaa puheenjohtajakandidaatteja, molemmat ovat aktiivisesti Ircin äärellä. Voin käydä hallituksen kokouksessa puhumassakin. SIKarinki saadaan kokoontumaan ainakin neljä kertaa vuodessa. Valtuutettu Oksiala: Millainen on kokouskuritavoite? Miten pysyt siinä? Jokinen: Kokoukset alkavat silloin, kun on sovittu että ne alkavat. Odotan ilmoittautumisia myöhästymisestä. Puheenvuoron saa kun sen pyytää, ja puheenvuorot pidetään asiallisina ja kohteliaina. Pidetään homma kasassa siten, että kaikki pääsevät järkevissä ajoissa kotiin. Toimela: Kokousajat pidetään järkevissä ajoissa, ettei keskustelu rönsyile liikaa. Hallituksen esitellessä KSK:ta ei mollattaisi ihmisiä, vaan pidettäisiin rakentavia puheenvuoroja asiasta. Jokinen: Pitäisin enemmän yhteyttä hallitukseen, koska valtuustolla on oikeus saada kaikki materiaalit ajoissa ennen seuraavaa kokousta. Toimela: Samoilla linjoilla. Valtuutettu Helin: Asteikolla yhdestä kymmeneen, ovatko yhdistyslaki ja killan säännöt miten hyvin hallussa? Toimela: Killan säännöt 9, yhdistyslaki 5. Jokinen: Yhdistyslaki 8,5; säännöt 8.

4 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 4/24 Valtuutettu Pekkinen: Millaisia tavoitteita asetat hallituksen toiminnalle? Jokinen: Hyvä hallinto, asiakirjoista huolenpitäminen. Hallituksen kommunikointi valtuuston suuntaan. Toimela: Budjettikuri. KSK:n kehittäminen. Valtuutettu Oksiala: Mitä mieltä olette kokousten streamaamisesta? Kauanko tallenteita pitäisi säilyttää? Miten julkisia niiden pitäisi olla? Toimela: Tallenteiden on hyvä olla koko valtuuston saatavilla, ainakin SIK-C:llä. Lakikysymyksistä pitäisi selvittää, että saadaanko säilyttää niitä. Pitäisi saada. Jokinen: Ei olla etukäteen kysytty, onko kaikille ok, että heitä kuvataan. Livestriimi on hyvä juttu. Tallenteiden säilyttäminen ainakin valtuustovuoden ajan on hyvä, ainakin SIK-C:llä. Puheenjohtaja päätti asiasta keskustelun. Järjestettiin puhemiesvaali suljettuna lippuäänestyksenä. Vaalin jälkeen valtuutettu Kauppinen ehdotti viiden minuutin kokoustaukoa. Puheenjohtaja aloitti kokoustauon kello Puheenjohtaja päätti kokoustauon kello Valtuutettu Fihlman ei ollut vielä palannut tauolta. Valtuutettu Fihlman palasi tauolta. Puhemiesvaalissa annettiin yhteensä 25 ääntä. Yhtään hylättyä tai tyhjää ääntä ei annettu. Äänet jakautuivat seuraavasti: Samu Toimela: 20 ääntä Katharina Jokinen: 5 ääntä Valittiin valtuutettu Samu Toimela valtuuston puhemieheksi vuodelle Siirryttiin varapuhemiehen valintaan. Puheenjohtaja avasi keskustelun varapuhemiehen valinnasta. Valtuutettu Mikkonen ilmoitti olevansa kiinnostunut tehtävästä ja olevansa käytettävissä. Puheenjohtaja pyysi Mikkosen salin eteen esittäytymään lyhyesti valtuustolle. Valtuutettu Fihlman: Mitä tekisit varapuhemiehenä? Miten toimisit yhteistyössä puhemiehen kanssa? Mikkonen: Suuntavektorien toiminnan pitäminen hengissä kuuluisi mielestäni varapuhemiehelle. Haluaisin puhemiehen ohella osallistua SIKaringin kokouksiin. Tiedonvälitys puhemiehen kanssa toimii hyvin. Valtuutettu Pekkinen: Miten JaKen toiminta suhtautuu suuntavektoreihin? Mikkonen: JaKe pitäisi muuttaa myöskin suuntavektoriksi. Valtuutettu Fihlman: Mitä eroa on JaKe:n ja suuntavektorien välillä tällä hetkellä? Mikkonen: JaKe on toistaiseksi työryhmä, mutta jos suuntavektorit otetaan käyttöön, olisi loogista, että JaKe muuttuisi suuntavektoriksi. Käytännön eroa ei ole paljon, mutta vektoristaminen asettaisi sen samalle tasolle muiden kehityssuuntien kanssa. Valtuutettu Toimela: Kuka johtaa JaKe:a? Mikä olisi JaKe:n tehtävä? Mikkonen: Varapuhemies johtaisi JaKe:a, tai JaKe-vektoria. Palautekysely olisi JaKe:n selkeä tehtävä.

5 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 5/24 Puheenjohtaja päätti asiasta keskustelun. Todettiin, että ehdolla oli vain yksi ehdokas. Valittiin valtuutettu Teemu Mikkonen valtuuston varapuhemieheksi vuodelle Killan hallituksen puheenjohtajan valinta vuodelle 2016 Vastavalittu puhemies siirtyi johtamaan puhetta. Puhemies ehdotti toimintatavaksi, että ensin otetaan puheenjohtajaehdokkaat salin eteen haastateltavaksi noin minuutin ajaksi. Toivottiin, ettei haastattelussa enää toistettaisi samoja kysymyksiä kuin edellisillan vaalipaneelissa. Yhteishaastattelun jälkeen haastatellaan ehdokkaat yksittäin, jonka jälkeen pidetään kannatuspuheenvuorot ja kokoavat puheenvuorot. Valtuuston puhemies avasi asiasta keskustelun. Valtuutettu Fihlman esitti Ville Kapasta hallituksen puheenjohtajaksi. Kapanen ilmoitti olevansa käytettävissä. Puhemies esitti Oskari Lahtea hallituksen puheenjohtajaksi. Lahti ilmoitti olevansa käytettävissä. Pyydettiin ehdokkaat salin eteen esittäytymään valtuustolle. Valtuutettu Fihlman: Pidä yhden minuutin puheenvuoro aiheesta miksi olisin hyvä valinta puheenjohtajaksi. Kapanen: Olen Ville, viidennen vuoden tietoliikennetekniikan opiskelija. Tykkään ihmisistä, tykkään johtaa, ja minulla on visio killan kehittämiseen. Näkisin, että olen hyvä tähän. Minun johdolla killassa voisi olla mukavampi toimia, ja killasta tulisi helposti lähestyttävä. Lahti: Olen exla, viidennen vuoden elektroniikan ja sähkötekniikan opiskelija. Olisin hyvä puheenjohtaja hallituksen sisäisen jatkuvuuden kannalta. Tunnen budjetin hyvin. Kilta kaipaa uusia asioita, ja killan tulisi olla helpommin lähestyttävä. Olen lähes samalla, mutta kuitenkin vähän eri linjalla kuin Kapanen. Valtuutettu Parkkila: Millainen johtaja olet? Lahti: Mielestäni ihan pätevä, kun homman saa käyntiin. Suin päin hommaan päädyttäessä voi sujua tai olla sujumatta. Kapanen: Tykkään kuunnella ihmisten mielipiteitä, haen kompromisseja. Olen hyvä delegoimaan ja aikatauluttamaan tiimiä. Löydän tiimin jäsenistä ne piirteet, miten tyypeistä saadaan vielä enemmän irti kuin odottaisi. Saan tiimin jäsenistä hyvät puolet esille. Valtuutettu Helin: Miksi sinua ei pitäisi valita? Ts. Mikä on huono puolesi? Kapanen: Olen vielä siviilipalveluksessa. Saatan kahmia alkuvuoteen liikaa hommaa ja voin polttaa itseni loppuun. Lahti: Unirytmini ovat jänniä, voin esiintyä liian väsyneenä. Valtuutettu Pietilä: Mitä ominaisuuksia mielestäsi puheenjohtajalta vaaditaan? Onko näitä itselläsi? Jos ei, miten paikkaat? Lahti: Minulta puuttuu delegointitaitoja, ja siihen pitäsi panostaa. Kapanen: Puheenjohtajalle on tärkeintä tulla toimeen ihmisten kanssa. Uskon suoriutuvani sellaisesta hyvin. Valtuutettu Helin: Onko kokoustekniikka hallussa? Millaisia kokouksia aiot pitää?

6 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 6/24 Kapanen: Kokoustekniikka on hyvin hallussa. Kokouksiin pitää tulla valmistautuneena, ja kokousten pitää olla napakoita. Keskustelu on sallittua myös kokousten ulkopuolella. Lahti: Kokouksissa pitää kurin säilyä ja aiheiden olla napakoita. Keskustella toki voi. Esittäminen ja ehdottaminen menee itsellä välillä sekaisin, mutta muuten kokoustekniikka on hallussa. Valtuutettu Pekkinen: Mikä on killan tärkein tehtävä? Perustelut. Lahti: Jäsenistön edunvalvonta korkeakoulun ja yritysten suuntaan. Kapanen: Edunvalvonta korkeakoulussa. Valtuutettu Gustafsson: Mitä teet, kun sinulla on liikaa hommaa? Kapanen: Ensin mietin, onko paine henkilökohtaiselta puolelta vai hallituspuolelta. Hallitushommia voi sitten delegoida eteenpäin. Henkilökohtaisen elämän asiat vaativat priorisointia ja turhan jättämistä pois. Lahti: Olen samoilla linjoilla Villen kanssa, hallitustyöskentelyn taholla pyritään delegoimaan. Puheenjohtajan hommat menevät yksityiselämän edelle. Valtuutettu Vähä-Savo: Mitä muuta teette ensi vuonna? Lahti: Käyn töissä noin kahtena päivänä viikossa. Maaliskuussa olen järjestämässä PRK:n 70-vuotisjuhlaa. Kapanen: Jatkan museojaostossa jonkin verran ja Kutosen linniksenä. Jatkan jonkin verran opiskeluja sivarin jälkeen. Valtuutettu Pietilä: Mitä teet, jos sinua ei valita puheenjohtajaksi? Kapanen: Minä haluaisin taittaa Sössöä. Lahti: Toivottavasti jatkan hallituksessa muussa roolissa. Valtuutettu Pekkinen: Kuvaile killan ensi vuotta yhdellä lauseella. Lahti: Äärimmäisen huikea. Kapanen: Tehdään yhdessä mahtava kiltavuosi. Siirryttiin yksittäisiin haastatteluihin. Kannatuspuheenvuorojen jälkeen pyydettiin ehdokkaat takaisin saliin. Ehdokkaat pitivät kokoavat puheenvuorot. Puhemies päätti asiasta keskustelun. Kapanen jääväsi itsensä pois vaaleista. Järjestettiin killan puheenjohtajan vaali suljettuna lippuäänestyksenä. Puhemies aloitti viiden minuutin kokoustauon kello Puhemies päätti kokoustauon kello Ääntenlaskijat ilmoittivat, että vaalissa annettin 24 ääntä, jotka jakautuivat seuraavasti: Hylättyjä: 1 ääni Ville Kapanen: 23 ääntä Oskari Lahti: 0 ääntä Valittiin valtuutettu Ville Kapanen killan puheenjohtajaksi vuodelle 2016.

7 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 7/24 Kapanen ei voi jatkaa valtuutettuna, joten varavaltuutettu Gustafsson nousee varsinaiseksi valtuutetuksi. Kapanen piti kiitospuheenvuoron, ja pyysi noin viikon pituista kokoustaukoa. Puhemies esitti siirtymistä kokoustauolle siten, että kokous palaa tauolta maanantaina kello salissa S5. Kokous siirtyi tauolle kello Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2016, jatko-osa Aika: Maanantai , kello Paikka: Otakaari 5 A (luentosali S5), Espoo Paikalla: Valtuutetut: Valtuuston puhemies Samu Toimela Valtuuston varapuhemies Teemu Mikkonen Samu Ahvenainen Emil Fihlman (saapui kohdan 9 aikana) Jan Gustafsson Turkka Helin Katharina Jokinen Juha Korpio Miika Koskela Tomi Koskinen Tuomo Leino Ville Luntinen Alvar Martti Aleksi Mäkinen Ilkka Oksanen Panu Oksiala Anni Parkkila Juho Pekkinen Aliisa Pietilä Juha Piipponen Lauri Vapalahti Lauri Vähä-Savo Varavaltuutetut: Tuuli Sarantola Jutta Kalli Essi Jukkala Erna Virtanen Jussi Takanen

8 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 8/24 Mikael Kauppinen (kokouksen sihteerinä kohdat 1-9) Toni Kangas Aarni Halinen Hallitus: Puheenjohtaja Ville Kapanen Puhemies päätti kokoustauon kello Suljettiin kohta 8. Varavaltuutetut Sarantola, Kalli, Jukkala ja Virtanen nousivat varsinaisiksi valtuutetuiksi kokouksen tämän osan ajaksi. Valtuutettu Jukkala paikkaa pöytäkirjantarkastajana valtuutettu Fihlmanin poissaollessa. 9. Killan hallituksen valinta vuodelle 2016 Puhemies heijasti valkokankaalle puheenjohtajalta saadun, ja myös ohessa annetun, hallitusesityksen. Puheenjohtaja Ville Kapanen Sihteeri Essi Jukkala Rahastonhoitaja Tomi Koskinen Opintomestari Aapo Kokko Fuksitoimikunnan puheenjohtaja Anni Parkkila Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti Miika Koskela Hovimestari Erna Virtanen Yrityssuhdemestari Juha Korpio Hyvinvointimestari Jan Gustafsson Ulkomestari Tommi Askola Viestintämestari Ilkka Oksanen Päätoimittaja Tuomas Isola Puhemies ehdotti, että otetaan puheenjohtaja ja esitetyt henkilöt kokoussalin eteen haastateltaviksi. Samalla puhemies toivoi, että puheenvuorot pidettäisiin järkevinä, eikä enää toistettaisi jo kertaalleen esitettyjä kysymyksiä. Valtuuston puhemies avasi asiasta keskustelun. Varavaltuutettu Kauppinen: Miksei esityksessä enää ole erillistä varapuheenjohtajaa? Puheenjohtaja: Pallottelin asiaa vahvasti ja pitkään, ja päätös tuli kyllä yllättäen. Alun perin varapuheenjohtajalle oli ajateltu useampaa tehtävää siten, että varapuheenjohtaja olisi pystynyt korvaamaan muita rooleja hallituksessa, kuten päätoimittajan tai ulkomestarin. Näiden tehtävien täytyttyä koin, ettei se olekaan erillisenä virkana tarpeen. Asiaan vaikutti myös se, että koin, että puheenjohtajana olisin se kaveri hallituksessa, joka on vastuussa yhteydenpidosta valtuustoon. Tämä olisi muuten ollut varapuheenjohtajan tehtävä. Mietittyäni koen, että Essi on ihminen, joka tämän vuoden näytöillä pystyy suoriutumaan sekä sihteerin että varapuheenjohtajan tehtävistä hyvin. Valtuutettu Ahvenainen: Onko varapuheenjohtaja jälleen enemmän seremoniallinen positio, kuten ennen? Puheenjohtaja: Ei. Essillä tulee olemaan sellaisia vastuita, joita sihteerillä ei muuten olisi. Sihteeri on kevyt nakki, ja Essi on valmistautunut tekemään paljon töitä ensi vuonna. Varapuheenjohtajalle annetaan tärkeitä

9 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 9/24 tehtäviä, kuten PoTa100-valmisteluiden aloittaminen, yhteydenpito PoTa95-toimikuntaan seuraavien vuosijuhlien osalta, hallituksen yhteistyö yms. Essin tehtävänä on lisäksi valvoa hallituksen sisällä, ettei minulta jää huomaamatta, jos jonkun homma alkaa lipsua. Varavaltuutettu Halinen: Millaisia ideoita opintomestariehdokkaalla on opintotoimikunnan internetsivujen suhteen? Valtuutettu Jokinen poistui salista kello Kokko: Olisi tärkeää saada jokin lomake opintoaiheisen palautteen ja kysymysten keräämiseen. Toinen toimikunnassa jo tänä vuonna esillä ollut ajatus on se, että toimikunnan internetsivuille kerättäisiin tietoa opinnoista, etenkin sellaista mitä opiskelijat voisivat tarvita tulevina vuosina. Yliopiston sivut kun eivät aina ole niitä selvimpiä. Huomasin myös että englanninkielistä opinto-osiota ei ole, tämä pitäisi korjata. Valtuutettu Ahvenainen: Milloin saadaan toimariesitys? Puheenjohtaja: Olemme esitetyn hallituksen kanssa keskustelleet asiasta porukalla. Toivoisin, että valtuuston kokouksen tämän osan jälkeen pitäisimme kokouksen ennen tiistain valtuuston kokousta. Valtuutettu Jokinen palasi saliin kello Puheenjohtaja: Näyttäisi siltä, että viimeisin toimariesitys tulee viimeistään maanantaina kello 12, jos toimarisumplinta viivästyy maanantaihin asti. Varavaltuutettu Halinen: Kysyn opintomestariehdokkaalta, että miten hallopedit näkyvät toimikunnassasi? Kokko: Toivoisin, että sikkiläiset hallopedit saataisiin toimikunnan kokouksiin mukaan. Muitakin lähestymistapoja pohditaan. Valtuutettu Fihlman saapui paikalle kello Valtuutettu Pekkinen: Puheenjohtajalle, sihteeri- ja rahastonhoitajatyrkyille osoitettu kysymys: Asteikolla 1-10, kuinka vakava talouden- ja hallinnontarkastaja Mikko Leskisen antama tilannekuva killan talouden ja hallinnon tilasta on? Puheenjohtaja: Killan tulevaisuus ei ole vaakalaudalla. Piiska tietää asioista hyvin paljon ja muistiossa oli erittäin hyviä pointteja, kuten budjetin linjat. Vakavuudeksi sanoisin 4. Jukkala: Arvioin vakavuudeksi 4. Piiska tietää asioista hyvin. Se, että killan talous ei ole kunnossa, on aika huolestuttavaa. Koskinen: Ei lisättävää edellisiin. Valtuutettu Helin: Kysymys fuksitoimikunnan ehdokkaille, miten usein FTMK kokoustaa? Parkkila: Riippuu siitä, millaiset kokoustarjoilut tuot. Koskela: Emme vastusta vanhojen fuksikapteenien läsnäoloa kokouksissa. Parkkila: Lupaamme käydä myös teidän kokouksissanne.

10 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 10/24 Valtuutettu Luntinen: Haluan esittää välihuomiona, että kun uutta budjettia tehdään, olisi hyvä, että rahastonhoitajan ja toimikuntien puheenjohtajien edeltäjiä, aikaisemmiltakin vuosilta, olisi paikalla mukana. Valtuutettu Pietilä: Missä vaiheessa valtuusto saa luettavaksi ensimmäisen version toimintasuunnitelmasta? Puheenjohtaja: En ole miettinyt asiaa tarkasti. Toimintasuunnitelman laadinta on kyllä hyvä aloittaa tämän vuoden puolella. Budjetista en voi luvata, mutta toimintasuunnitelma on varmaan tammikuun puolessavälissä saatavilla. Haluamme kuitenkin pohtia toiminnan sisältöä hyvin. Valtuutettu Oksiala: Minkälaisia pöytäkirjoja tulee? Jukkala: Pöytäkirjat sisältävät mahdollisimman paljon asiaa, etenkin valtuuston kokousten pöytäkirjat. Hallituksen kokoukset pidetään tiiviinä, niin sieltä ei tule yhtä paljon tekstiä. Tunkataan yhdessä. Palautettiin hallitusehdokkaat paikoilleen. Puhemies esitti, että hyväksytään puheenjohtajan esitys killan hallitukseksi vuodelle 2016 sellaisenaan. Valtuutettu Jokinen kannatti. Varavaltuutettu Halinen vastusti esitystä, mutta vastustus ei saanut kannatusta valtuuston varsinaisilta jäseniltä. Suljettiin asiasta keskustelu. Todettiin, että pöydällä oli yksi kannatettu esitys, ja valittiin vuoden 2016 hallitus puheenjohtajan esityksen mukaisesti. Suljettiin kohta 9. Puhemies esitti siirtymistä kokoustauolle siten, että kokous palaa tauolta tiistaina kello salissa S1. Kokous siirtyi tauolle kello Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2016, jatko-osa Aika: Maanantai , kello Paikka: Otakaari 5 A (luentosali S1), Espoo Paikalla: Valtuutetut: Valtuuston puhemies Samu Toimela Valtuuston varapuhemies Teemu Mikkonen Emil Fihlman Turkka Helin

11 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 11/24 Iina Jaakonaho Katharina Jokinen Tuomo Leino Alvar Martti Aleksi Mäkinen Panu Oksiala Juho Pekkinen Jaakko Peni (poistui kohdassa 13) Aliisa Pietilä (kohdasta 10) Juha Piipponen Tuuli Sarantola Jutta Kalli Jussi Takanen Mikael Kauppinen (kokouksen sihteerinä kohdat 1-9) Toni Kangas Aarni Halinen Hallitus: Puheenjohtaja Ville Kapanen Sihteeri Essi Jukkala (kokouksen sihteerinä kohdat 10-16) Rahastonhoitaja Tomi Koskinen Opintomestari Aapo Kokko Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti Miika Koskela Hovimestari Erna Virtanen Yrityssuhdemestari Juha Korpio Hyvinvointimestari Jan Gustafsson Ulkomestari Tommi Askola Viestintämestari Ilkka Oksanen Killan sihteeriksi valittu Essi Jukkala siirtyi toimimaan kokouksen sihteerinä. Valtuusto totesi, että valtuutetut Gustafsson, Korpio, Koskela, Koskinen, Oksanen ja Parkkila sekä varavaltuutetut Jukkala ja Virtanen ovat esteellisiä toimimaan valtuustossa. Täten varavaltuutetut Sarantola, Kalli, Takanen, Kauppinen, Kangas ja Halinen nousivat valtuuston täysivaltaisiksi jäseniksi. 10. Killan toimihenkilöiden valinta vuodelle 2016 Puhemies päätti kokoustauon kello Valtuutettu Halinen saapui paikalle kello Puheenjohtaja Kapanen esitteli valtuustolle esityksensä (liite 10) killan toimihenkilöiksi vuodelle Puhemies ehdotti, että otetaan toimikunnittain henkilöt kokoussalin eteen haastateltaviksi. Puhemies avasi asiasta keskustelun. Aloitettiin Fuksitoimikunnasta. ISOvastaavaksi esitetty Tuomo Leino esitteli itsensä.

12 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 12/24 Valtuutettu Fihlman: Miksi olisit hyvä ISOvastaava? Leino: Minulla on ideoita, mitä asioita toiminnassa pitäisi kehittää, sekä miten parannetaan kommunikaatiota kippareiden ja ISOjen välillä. Olisi hyvä jos ISOt tietäisivät enemmän kippareiden suunnitelmista. Valtuutettu Fihlman: Kysymys Miikalle: Miksi Tuomo? Koskela: Aluksi tämä oli vaikea päätös, mutta Tuomo oli vaihtoehdoista paras. Tuomolla on oikeita, konkreettisia ideoita. Tuomolla on johtamiskykyä ja auktoriteettia, jota ISOvastaavan tehtävä vaatii. Valtuutettu Helin: 1 litra ja kuinka nopeasti? Leino: Minuutti. Valtuutettu Fihlman: Entä jugurttia? Leino: Kolme minuuttia. Lind: Oletko ISO? Koskela: Voinko vastata puolesta: On. Valtuutettu Helin: Tuomo, mainitse kolme tärkeintä kehityksen kohdetta ensi vuodelle ISOtoiminnassa: Leino: ISOjen valinnassa pidettävät henkilökohtaiset haastattelut jokaiselle hakijalle. ISOt valitaan fuksien ehdoilla, mutta ei ole mikään tiukka seula. Ei siis tarvitse pelätä että pääseekö ISOksi vai ei. Tiedetään vaan tarkemmin millaista porukkaa hakee. Kippareiden ja ISOjen välinen kommunikaatio: ISOillakin olisi hyvä olla tietoa siitä mitä kipparit on suunnitellut tapahtumia varten. ISOt otetaan mukaan ehdotusten ja kippareille annettavan palautteen muodossa. On tärkeää fuksikasvatuksen kannalta, että hommat toimivat, ja että ISOja kuunnellaan. Kolmas pointti: Yhteistyö AS:n kanssa. Kokeilu kummi-isoista ei ole toiminut kauhean hyvin. Isoin ongelma on se, ettei kummiryhmän ISOja tunnettu entuudestaan ollenkaan, ja on tutustuttu vain yhdessä tapahtumassa osan ryhmistä kanssa. Järjestetään enemmän jo keväällä AS:n kanssa tutustumistapahtumia, jotta opitaan tuntemaan, mikä helpottaa työtä syksyllä. Valtuutettu Helin: Paljonko luulet, että tehtävään kuluu aikaa? Paljonko kuluu aikaa AYY:n suuntaan, ITMK:hon? Leino: Viikkotasolla n. 5-6 tuntia killan puolella, AYY:n suuntaan myös samoja määriä. Noin 10 tuntia per viikko hommaa, vaihtelee viikon mukaan. ISOt eivät kuitenkaan vaadi kädestä pitämistä. Fuksitoimikunta palasi paikoilleen. Ulkotoimikunta pyydettiin salin eteen vastaamaan kysymyksiin. Aluksi toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä. Puhemies Toimela: Mitä kieliä puhutte? Askola: Englantia, ruotsia, espanjaa, suomea. Kantamaa: Suomea, ruotsia, englantia, elekieltä. Jaakonaho: Suomea, englantia, ruotsia, espanjaa ja japania. Lind: Suomi sujuu, englantia, ruotsia, saksaa, venäjää. Välilehto: Englantia, ruotsia, saksaa ja ranskaa pari sanaa. Albertin: Suomea, englantia, italiaa tietysti ja ranskaa myös pari sanaa.

13 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 13/24 Kaiku: Slafkan eteen kurvaa paku, josta Seppo huutaa, että nyt on hyvä diili tulossa. Puhemies Toimela huomauttaa että kyseessä on ulkotoimikunta. Kaiku: Ulkomainen firma! Onko aikaa tehdä pyydettäviä juttuja heti? Kaikki: Joo. Hurmola: Saadaanko näyte toisen kotimaisen taidoista, Tommi? Askola puhui jotain ruotsia. Valtuutettu Fihlman: Miksi juuri ulkotoimikunta? Askola: Haluan kehittää killan ulkosuhteita ja tehdä killasta ulkkareille helposti lähestyttävän. Kantamaa: Viihdyn kansainvälisessä ja poikkitieteellisessä seurassa. Jaakonaho: Haluan tuoda ulkkareita lähemmäs kiltalaisia. Lind: Haluan edistää ulkosuhteita. Välilehto: Haluan, että ulkkareilla on kivaa Suomessa, ja poikkitieteellisyys on kivaa. Albertin: Ei enempää lisättävää. Valtuutettu Sarantola: Maistuuko lämmin ja hapoton kalja? Askola: Onko tämä haaste? Kaikki muut: Kyllä maistuu. Ulkotoimikunta palasi paikoilleen. Hyvinvointitoimikunta pyydettiin eteen vastaamaan kysymyksiin. Toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä. Esitettiin kysymys kiltisvastaavan tehtävästä. Gustafsson: Tuotekehitys eli kehittää kiltiksen tarjontaa ja kartoittaa mitä kiltalaiset haluaa kiltikselle ja killan tiloihin. Valtuutettu Fihlman: Perustelkaa kiltatontun virka. Gustafsson: Vanha virka, jonka Panu halusi tuoda esiin. Yleensä vuosijuhlalahjat on edellisenä iltana tehtyjä juttuja, jos tänä vuonna olisi vähän parempia. Valtuutettu Pekkinen: Kumpi on useammin loppu, powerking vai kahvi? Sisäkisällit: Ei lopu koskaan, pitää täyttää hyvin. Valtuutettu Fihlman: Millaisia tapahtumia järjestätte (kysymys kulttuurivastaaville)? Mölsä: Selvittää ensin, mitä ihmiset haluaa. Tänä vuonna ei ole ollut oikein osallistujia, joten ei kannata käyttää energiaa sellaisiin tapahtumiin, jotka ei kiinnosta. Voisi pitää jonkun kyselyn ensin. Ehkä korkeakulttuuria enemmän, jos on innokkaita lähtijöitä: konsertti, taidenäyttely, elokuvafestarit, jne. Heikura: Ei lisättävää. Valtuutettu Halinen: Kulttuurivastaavat: Onko teillä tietoa, mitä aiemmat ovat tehneet ja aiotteko muuttaa jotain?

14 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 14/24 Mölsä: Tiedän vähän. Aiotaan selvitellä, mistä ihmiset ovat tykänneet, sillä ei kannata muuttaa hyviä juttuja. Gustafsson: Tavoite on ottaa yhteyttä vanhoihin, ja parantaa näkyvyyttä. Valtuutettu Fihlman: Urheiluvastaavat, mitä tapahtumia? Kotro: Lajikokeiluja, sählyä, futsalia ja lenkkejä. Puhemies Toimela: Mainitkaa joku konkreettinen lajikokeiluidea? Kotro: Paintball. Lind: Panu, kuinka hyvin mielestäsi sovit tontuksi? Oksiala: Mielestäni sovin tontuksi hyvin. Valtuutettu Helin: Jan, saako ensi vuonna kiltikseltä myös Valhallaa? Gustafsson: Jää Eeron vastuulle. Valtuutettu Fihlman: Tuleeko ensi vuonna muuta tarjottavaa kuin suklaata, kahvia ja powerkingiä? Gustafsson: Olisi tarkoitus tuoda ruokaisampia vaihtoehtoja. Ensin kuitenkin pakastin ja pakastinruokaa, joissa ei mene parasta ennen -päiväykset heti. Hyvinvointitoimikunta palasi paikoilleen. Sössö pyydettiin eteen vastaamaan kysymyksiin. Tuomas Isola osallistuu Skypen kautta. Viivettä on jonkin verran. Toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä. Valtuutettu Fihlman: Millaisia juttuja aiotte tuottaa ensi vuodelle? Pekkinen: Käsienheiluttelun alkeet Tuotantotalouden sivuainetta ajatellen. Pesonen: Kuvia tapahtumista, mielenkiintoista sisältöä nettisivuille ja Sössöön. Mäki: Lajikokeiluista juttu Sössöön. Oksiala: Hyviä juttuja, mutta ei yhtä hyviä kuin Niko. Aito: Videokuvaa, jota voisi levittää netissä. Piipponen: Urheilujuttuja sekä juhla- ja bilejuttuja. Porko: Tarvittavaa grafiikkaa, esimerkiksi julisteet ja sisältöä nettiin. Salmivesi: Aion yllättää. Kalli: En aio kirjoittaa. Sarantola: Juttuja englanniksi. Valtuutettu Fihlman: Otaniemi-online, tuleeko meille jotakin vastaavaa? Isola: Ei ole tuttu käsite. Valtuutettu Fihlman: Hieno ja kiva video, jonka AS tuotti fukseille. Isola: Samanlaisia siinä määrin, ettei ole AS:n tuottama, eikä fukseille, mutta on video! Valtuutettu Fihlman: Kuinka monta juttua aiotte kirjottaa? Pekkinen: Ainakin N, siis yli neljä. Mäki: Joka lehteen ainakin yksi juttu.

15 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 15/24 Oksiala: Riippuu paljonko Pekkiseltä jää tilaa. Piipponen: Joka lehteen. Salmivesi: Joka lehteen jotain. Sarantola: Sen verran, mitä jaksaa. Varapuhemies Mikkonen: Onko videoissa mukana äänikin? Kuvaajat: Jos saadaan toimimaan, niin kyllä. Lind: Tuomas, onko hauskaa? Isola: On. Valtuutettu Toimela: Tuleeko jokaiseen lehteen shanghai-taulukot? Entä muuta shanghaijuttua? Isola: Aina luvataan, että varmasti tulee mutta Uskon, että shanghai tulee näkymään Sössössä. Särkkä: Tuleeko Sössöä PoTan silliksellä? Isola: Julkaistaan, miksei! Missä mediassa, niin sitä en kerro. Sössö palasi paikoilleen. Viestintätoimikunta pyydettiin eteen vastaamaan kysymyksiin. Toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä. Kaiku: Pitäisikö pajan strategiaa laajentaa elektroniikkapajatyhjiöön? Ihmiset käyttää Design Factorya, mutta eivät ole kuulleet elepajasta. Fihlman: Elepaja tarvitsisi parempia tiloja, enemmän markkinointia ja näkyviä projekteja. Kaiku: Miten markkinointia parannetaan? Fihlman: Paja Facebookkiin. Lind: Osaatteko neuvoa, miten jenkkityyppinen taser rakennetaan? Fihlman: Joo. Peltola: Milloin rakennetaan? Oksiala: Viestintäkisällit, miten sujuu toi PHP ja MySQL? Oksanen: Hyvin. Viestintäkisällit: Oppiihan sitä. Puhemies Toimela: Viestintäkisällit, irkkaatteko, vasteaika? Varjotie: En juuri irkkaa. Halinen: Kyllä, vasteaika vielä hieman heikko. Lind: Ping? Halinen: Mikä ping? Lind: CS? Halinen: En pelaa CS:ää.

16 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 16/24 Puhemies huomautti, että pidetään kysymykset edes hiukan virkaan liittyvinä. Hurmola: Henri, kuinka hyvin ruotsi sujuu? Varjotie: Huomenna kuulet. Gustafsson: Jos kiltisvastaavalla on ongelmia elektroniikan kanssa, paljonko on vasteaika avulle? Oksanen kommentoi, että on luvattu auttaa. Fihlman: Vasteaika riippuu siitä, milloin tulee kysymään. Viestintätoimikunta palasi paikoilleen. Opintotoimikunta pyydettiin eteen vastaamaan kysymyksiin. Toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä. Valtuutettu Mäkinen: Toimikunta on pieni, selitä. Kokko: Ei yhtään pienempi kuin mitä aiemmin on ollut. Vaikka on tulossa uudistuksia, niin se silti ei ole ongelma, sillä opintokisällin tehtävät eivät ole raskaita. Ei tarvita enempää tekijöitä, vaan enemmän tekemistä kisälleille. Valtuutettu Fihlman: Laskutupavastaava, kuinka usein on toimintaa, minkälaista ja missä? Kaiku: Viikoittain, pääasiassa vapaissa luokkahuoneissa. Aihe on vapaa, pyritään saamaan paikalle mahdollisimman laaja osaamisjoukko. Oksanen: Mihin kaikkialle T3:lla pääsee? Kaiku: Ainakin E110 ja E111. Jaakko Söderholm saapui paikalle kello Valtuutettu Fihlman: Laskutupavastaava, jos haet muitakin opettamaan niin ketä ja mistä? Kaiku: Pääasiassa assareita toimikunnan lisäksi, vapaaehtoisia. Kangas: Missä meinaatte olla hallopedeinä? Kokko: OpLaassa, Kandidaattikoulutusneuvostossa, SAKin varajäsen. Takanen: Opintomestarin suositusten mukaan. Halinen: Haen kaikkiin sähkön paikkoihin sekä ELEC:n halloped-vastaavaksi. Kaiku: Otan loput. Valtuutettu Fihlman: Mitä tapahtumia opintotoimikunta järjestää ensi vuonna? Kokko: Tämä on vielä vähän avoin kysymys, mutta suunnitellaan yhdessä ja saunaillat jäävät mahdollisesti pois kustannussyistä. Olisi hyvä, jos olisi teemoja, joiden ympärille järjestää tapahtumia: maisteripääaineet, vaihto-opiskelu jne. Kaiku: Paljon laskutupia. Opintotoimikunta palasi paikoilleen. Ohjelmatoimikunta pyydettiin eteen vastaamaan kysymyksiin. Toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä.

17 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 17/24 Valtuutettu Fihlman: Missä Juuso on? Virtanen: Tapaamisessa. Valtuutettu Leino: Jälkiruoka punasipulista? Lounia: Tarjoillaan raakana. Eilola: Jotain maistuvaa. Tiira: Imellän sen. Syrjänen: Minulla on selkeä visio: murskaa sipulin ja liuottaa punssiin, jolla kostuttaa kakun. Kukaan ei näe punasipulia mutta maistaa kyllä. Honka: Piirakkaa, jäätelöä, mitä vaan Tuomi: Kuullotan sen, vaniljajäätelöä ja Valhallaa lisäksi. Valtuutettu Fihlman: Miten lukkarit jakautuvat tapahtumiin lukkaroimaan? 7 lukkaria sitseillä on paljon. Virtanen: Tänäkin vuonna on ollut ongelma saada lukkareita tapahtumiin, ja lisäksi lukkarit tekevät myös jaostoimintaa. Puhemies Toimela: Mitä uusia tapahtumia tulee ensi vuodelle? Virtanen: Pienempiä teemasitsejä. Koskela: Saadaanko alkoholittomia sitsejä? Virtanen: Tarkastellaan asiaa, jos on kysyntää niin ehkä. Lind: Aiotaanko järjestää minkä verran sitsejä muiden kuin Otaniemen kiltojen kanssa? Virtanen: Ainakin yhdet ja lisäksi Otaniemestä niiden kanssa, joiden kanssa ei ole aiemmin järjestetty eli esim. TIK. Valtuutettu Fihlman: ESO, uhka vai mahdollisuus? Virtanen: Uhka. Valtuutettu Helin: Millainen alkoholiton juomatarjonta toimikunnalla on? Virtanen: Limua on tarjolla. Valtuutettu Kangas: Keksi alkoholiton shotti? Virtanen: Etikkaa. Lounia: Vettä jäillä. Eilola: Tomaattimehua. Tiira: Laimennettua tabascoa. Syrjänen: En tiedä. Honka: Alkoholitonta olutta ja Spriteä. Tuomi: 0% Lapin Kultaa. Valtuutettu Fihlman: Litra? Virtanen: Nautiskellen. Lounia: Kai se loppujen lopuksi siitä.

18 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 18/24 Eilola: Hitaasti. Tiira: Hitaasti. Syrjänen: Alle minuuttiin. Tuomi: Kokonaan. Jokinen: 18 sekuntiin. Hurmola: Siinähän se. Martti: Menee yli minuutti. Kasvi: Minuutista kahteen viikkoon, riippuu tähtien asennosta. Lavikainen: Montako Rantasaunan pöytää pystyt kantamaan? Virtanen: Kaksi. Lounia: Kaikki. Tiira: Yksi kerrallaan vaikka kaikki. Syrjänen: Autoon kiinni ja vetää sillä, kantamalla yksi. Honka: Yhden. Tuomi: Kaikki lopulta. Jukkala: Kertokaa aasinsilta? Kasvi kertoi aasinsillan. Paikallaolijat nauroivat. Martti: Mikä on sellainen, joka varastelee pakkomielteisesti rekisterikilpiä? Kilpikonna. Hurmola kertoi aasinsillan. Paikallaolijat nauroivat myös sille. Koskela: Kello on neljä yöllä ja vanhat isännät tulee hakemaan varastolle, tuletteko? Kaikki: Vastaus on ei. Aake Paloniemi saapui paikalle kello Valtuutettu Fihlman: Suosikkilaulusi? Jokinen: Maikin pimppi. Hurmola: Viljaviinaa. Martti: Nisti ja nööri. Kasvi: Teemun elämä. Ohjelmatoimikunta palasi paikoilleen. Yrityssuhdetoimikunta pyydettiin eteen vastaamaan kysymyksiin. Toimikunnan jäseniksi ehdotetut esittelivät itsensä. Hurmola: Onko meillä joku panimo sponsorina ensi vuonna? Korpio: Miksei, vaikkapa sitseille. Nokian panimon kanssa on juteltu. Valtuutettu Fihlman: Mitä uutta yrityssuhdetoimintaa tapahtuu ensi vuonna? Korpio: Se jää nähtäväksi, parannetaan pikkujuttuja. Lavikainen: Kiinostaisi workshop-tyylinen lähestymistapa firmoihin. Saisi enemmän irti kuin kolmen tunnin kalvosulkeisista. Söderholm: Pienemmät firmat ovat mielenkiintoisia. Lähestytään muitakin kuin ihan pelkkiä sähköfirmoja, sillä paljon SIKkiläisiä on muuallakin töissä kuin ABB:llä.

19 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 19/24 Valtuutettu Pietilä saapui paikalle kello Varjotie: Onko mahdollisuus yhdistää urheilu ja yritystoiminta? Korpio: HiQ:lla on innokasta porukkaa tekemään yhteistyötä, joten miksei vaikkapa joku turnaus, jossa HiQ on sponsorina. Gustafsson: Meneekö alle pullo skumppaa alle seitsemässä minuutissa? Söderholm: Helposti. Kuokkanen: Miksei. Lavikainen: Vähän kun sitä heiluttaa niin paineellahan se sieltä tulee. Nieminen: Pyöräyttää vähän niin kyllä. Mäkelä: Joo. Nironen: Pitäkää myyntipuhe! Valtuutettu Fihlman: Myykää vaikka elepajaa! Puhemies Toimela: Myykää mitä vaan. Mäkelä: Kiinnostaako siniaallot ja kuparijohtojen villi maailma? Täältä löytyy paljon potentiaalisia ihmisiä, kaikenlaista potentiaalieroa, joten tuokaa sponssia niin sieltä teille uusia työntekijöitä. Nieminen: Jos firmalla on joku pieni elektroninen asia, joka halutaan valmiiksi, niin elepajalla se onnistuu pientä korvausta vastaan. Lavikainen (myi Korpiota): Meillä on tällainen Juha tässä, timmissä kunnossa ja siistit vaatteet. Koneinsinöörikillalla kun ei ole oikein yrityssuhdetoimintaa niin ottakaapa osaava kaveri tästä. Kuokkanen: Elepajaa myytäisiin sillä, että on osaavia ja kiinnostuneita ihmisiä, jotka osaa jutut jo valmiiksi. Söderholm: Hyvä idea hankkiutua eroon Juhasta. Koneinsinöörikilta nousee suosta ylös, kun Juha vääntäisi sponsoreita. Valtuutettu Fihlman: Onko teillä henkilökohtaisia yhteyksiä yrityksiin? Korpio: Töissä ABB:llä. Söderholm: Ei juurikaan, olen konsulttifirmassa töissä ja startupit on vähän tuttuja. Kuokkanen: Olen töissä Rambollilla, lisäksi esimerkiksi Eaton ja ABB ovat tuttuja. Lavikainen: Olin viime kesänä ABB:llä töissä. Nieminen: Revenium groupin toimitusjohtaja Olli-Pekka Salovaara on hyvä ystäväni. Olen Handelsbankenilla töissä, joten sinne voisi ehkä tehdä excursion. Mäkelä: Ensto ja Nokia Networks. Valtuutettu Kangas: Paljonko yrityssuhdemestari reissaa taksilla? Korpio: Lasketaanko Uber? KP:lla voi iltaohjelman aikana mennä taksilla. Yrityssuhdetoimikunta palasi paikoilleen. Valtuutettu Pekkinen: Ihmisiä jäi ulos, mutta kuitenkin on tuplatoimareita? Kapanen: Ihmisiä ei jäänyt ulos tuplatoimareiden takia. Puhemies Toimela: Mistä toimikunnista jäi ulos ihmisiä, olivatko he fukseja?

20 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 20/24 Kapanen: Joukossa on fukseja, ja lisäksi Ohjelmatoimikunnassa ja Ulkotoimikunnassa tuli myös paljon peruutuksia ulosjääntien lisäksi. Puhemies esitti puheenjohtajan esityksen mukaisia henkilöitä ensi vuoden toimijoiksi. Valtuutettu Fihlman kannatti esitystä. Suljettiin asiasta keskustelu. Valtuusto päätti valita puheenjohtajan esityksen mukaisesti killan toimihenkilöiksi vuodelle 2016 liitteen 10 mukaiset henkilöt. Puhemies aloitti viiden minuutin kokoustauon kello Puhemies päätti kokoustauon kello Toimikuntien ja niiden puheenjohtajien valinta vuodelle 2016 Puheenjohtaja Kapanen esitti toimikunniksi ja niiden puheenjohtajiksi vuodelle 2016 seuraavaa: Fuksitoimikunnan puheenjohtaja Anni Parkkila Ulkotoimikunnan puheenjohtaja Tommi Askola Hyvinvointitoimikunnan puheenjohtaja Jan Gustafsson Sössötoimikunnan puheenjohtaja Tuomas Isola Yrityssuhdetoimikunnan puheenjohtaja Juha Korpio Viestintätoimikunnan puheenjohtaja Ilkka Oksanen Opintotoimikunnan puheenjohtaja Aapo Kokko Ohjelmatoimikunnan puheenjohtaja Erna Virtanen PoTa 95 toimikunnan puheenjohtajat Jutta Kalli ja Katharina Jokinen Avattiin asiasta keskustelu. Puhemies esitti, että hyväksytään esityksen mukaiset toimikunnat ja niiden puheenjohtajat. Varapuhemies Mikkonen kannatti esitystä. Suljettiin asiasta keskustelu. Valtuusto päätti hyväksyä esityksen sellaisenaan. 12. Kahden (2) toiminnantarkastajan ja heidän henkilökohtaisten varamiestensä valinta vuodelle 2016 Vuoden 2015 puheenjohtaja Peni esitti vuoden 2016 toiminnantarkastajiksi Miki Tolosta, ja hänen varamiehekseen Joni Kurvista, sekä Samu Ahvenaista, ja hänen varamiehekseen Annamaija Hutria. Valtuutettu Fihlman tiedusteli, oliko tehtävään muita ehdokkaita. Peni: Ei, nämä henkilöt on kysytty erikseen tehtävään. Yleensä istuva puheenjohtaja kyselee esimerkiksi vanhoja rahastonhoitajia ja puheenjohtajia tehtävään. Yleensä toinen edellisistä toiminnantarkastajista jatkaa toisen vuoden. Valtuutettu Pietilä: Oliko puhetta esitettyjen kanssa, että ovatko valmiita jatkamaan vielä ensi vuonna?

21 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 21/24 Peni: Ei ole ollut puhetta. Puhemies esitti puheenjohtaja Penin esityksen mukaisia henkilöitä toiminnantarkastajiksi. Valtuutettu Fihlman kannatti esitystä. Valtuusto päätti hyväksyä esityksen sellaisenaan. 13. Valtuuston työryhmien nimeäminen vuodelle 2016 Google Drivessä olleessa taulukossa on löytynyt halukkaita työryhmiin ja suuntavektoreihin. Todettiin, että tällä hetkellä on ylhäällä: Jatkuvuus ja kehitys työryhmä, sääntötyöryhmä ja suuntavektoreina: Talous ja hallinto, SIK100, Viestintä ja Tapahtumat. Avattiin asiasta keskustelu. Varapuhemies Mikkonen: Vektoreita voidaan muodostaa pitkin vuotta myöhemminkin. Puhemies Toimela: Onko tämä rakenne mielestänne hyvä? Valtuutettu Mäkinen: Voiko vektoreihin liittyä myöhemmin? Puhemies Toimela: Vektorit saavat täydentää itseään, mutta tavoite on noin 5-6 henkilöä ja hallituksen jäsen. Valtuutettu Pietilä: Oliskohan Opinto ja Alumnisuhteet myös hyviä vektoreita? Puhemies Toimela: Hyvä idea, voidaan tehdä vektorit, jos se on tarpeen ja kiinnostusta löytyy. Puhemies esitteli työryhmien ja vektorien toimintaa tarkemmin. Jaakko Peni poistui kello Puhemies Toimela: Perustetaan joitakin suuntavektoreita jo nyt, että saadaan toiminta heti käyntiin. Varapuhemies Mikkonen: Onko kiinnostusta Opinto- tai Alumnisuhdevektoria kohtaan? Puhemies Toimela: Yksi valtuutettu saa olla useammassa vektorissa, mutta tavoite on saada kaikki johonkin mukaan, innokkaimmat voivat lähteä useampiinkin. Puhemies Toimela: Varapuhemies Mikkonen lähtee vetämään Jatkuvuus ja kehitys -työryhmää. Valtuutettu Pietilä: Vektoreiden jäsenten valinta voitaisiin tehdä jossain vähän epävirallisemmassa tilaisuudessa. Puhemies esitti Jatkuvuus ja kehitys työryhmän perustamista seuraavalla kokoonpanolla: Puheenjohtaja: Teemu Mikkonen Jäsenet: Emil Fihlman Aliisa Pietilä Tuomo Leino Panu Oksiala

22 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 22/24 Tuuli Sarantola Juho Pekkinen Hallituksen edustaja: Miika Koskela Valtuusto päätti hyväksyä esityksen sellaisenaan. Puhemies esitti Sääntötyöryhmän perustamista seuraavalla kokoonpanolla: Puheenjohtaja: Juho Pekkinen Jäsenet: Turkka Helin Katharina Jokinen Joni Kurvinen Hallituksen edustaja: Juha Korpio. Valtuusto päätti hyväksyä esityksen sellaisenaan. Keskusteltiin hallituksen jäsenestä suuntavektorin vetäjänä. Puhemies esitti seuraavia suuntavektoreita: Talous ja hallinto suuntavektori, vetäjä valtuutettu Ahvenainen SIK100-suuntavektori, vetäjä hallituksen jäsen Jukkala Viestintä-suuntavektori, vetäjä valtuutettu Fihlman Tapahtumat-suuntavektori, vetäjä valtuutettu Kauppinen Valtuusto päätti hyväksyä esityksen sellaisenaan. Keskusteltiin myös Opinto-suuntavektorista ja Alumnisuhteet-suuntavektorista. Sovittiin, että valtuutetut ilmaisevat kiinnostuksensa vektoreiden jäseniksi joulukuun 1. päivään mennessä. Myönnettiin työryhmille ja suuntavektoreille oikeus täydentää itseään. Suljettiin asiasta keskustelu. 14. Jaosten nimeäminen vuodelle 2016 Avattiin asiasta keskustelu. Välilehto ehdotti änärijaosta. Valtuutettu Pietilä totesi lukkarijaoksen jatkavan toimintaansa. Valtuutettu Fihlman ehdotti Web-jaosta ja pajajaosta. Paloniemi ilmoitti Grillijaoksen jatkavan toimintaansa myös vuonna 2016.

23 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 23/24 Valtuusto totesi, että killassa on vuonna 2016 seuraavat jaokset: Änärijaos, vetäjänä Joona Välilehto Lukkarijaos Web-jaos, vetäjänä Ilkka Oksanen Pajajaos, vetäjänä Emil Fihlman Grillijaos, vetäjänä Aake Paloniemi Suljettiin asiasta keskustelu. 15. Muut esille tulevat asiat Avattiin asiasta keskustelu. Valtuustolle haluttiin vuosikello samaan tapaan kuin AYY:n edustajistolla on. Kokouspäivämäärät kaikkien tietoon heti vuoden alusta. Valtuustolle oma Google Drive. Valtuustolta halutaan keskustelua aiheesta ensi vuoden toimintasuunnitelma ja budjetti. Kapanen: Toimintasuunnitelma vuodenvaihteeseen mennessä voisi onnistua. Budjetti tammikuun puoliväliin on vähän turhan kiireinen, jotta saataisiin tehtyä huolella. Halutaan saada tietoa edellisestä vuodesta, ja täytyy pitää budjettikeskustelut rahastonhoitajan kanssa. Joudutaan myös mahdollisesti ottamaan huomioon vuoden 2015 valtuuston mielipiteet. Toimintasuunnitelmaa tehtäessä olisi etu, jos olisi saatu testamentit. Valtuutettu Pietilä: Luonnos toimintasuunnitelmasta auttaisi valtuustoa vaikuttamaan, samoin budjetti ajoissa. Kapanen: Molemmat onnistuvat varmasti tammikuun aikana. Valtuutettu Pietilä: Olisi hyvä, jos luonnos toimintasuunnitelmasta saataisiin vuoden loppuun mennessä, ja toimintasuunnitelma ja budjetti tammikuun loppuun mennessä. Valtuutettu Pekkinen: Luonnoksen formaatista kannattaa keskustella puheenjohtajiston kesken. Valtuutettu Kauppinen kannatti Pietilän ideaa. Merkitään tiedoksi: Luonnos toimintasuunnitelmasta halutaan hallitukselta vuoden loppuun mennessä, ja toimintasuunnitelma ja budjetti tammikuun loppuun mennessä. Valtuutettu Pietilä toi esiin, että on keskusteltu siitä, että on huono asia kun kiltalaiset eivät pääse äänestämään puheenjohtajasta ja killan hallituksesta suoraan. Jatkuvuus ja kehitys työryhmä voisi pohtia asiaa ja kysyä kiltalaisten mielipidettä. Suljettiin asiasta keskustelu. 16. Kokouksen päättäminen Valtuuston puhemies päätti kokouksen kello

24 SIKV01/2016 Pöytäkirja sivu 24/24 Pöytäkirjan vakuudeksi, Jaakko Peni Samu Toimela Puheenjohtaja (kohdat 1-7) Valtuuston puhemies (kohdat 8-16) Mikael Kauppinen Essi Jukkala Sihteeri (kohdat 1-9) Sihteeri (kohdat 10-16) Pöytäkirjantarkastaja kohdassa 9. Emil Fihlman Pöytäkirjantarkastaja (kohdat 1-8, 10-16) Toni Kangas Pöytäkirjantarkastaja

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015. Aika: Torstai , kello 17.30

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015. Aika: Torstai , kello 17.30 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015 Aika: Torstai 26.2.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S1), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto: Valtuuston

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2014. Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2014. Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2014 Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 26.2.2014, kello 17.30 Läsnäolijat: Valtuutetut:

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2015

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2015 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2015 Aika: Tiistai 11.11.2014, kello 18.00 Paikka: Otakaari 5 A (luentosali S1), 02150 Espoo Paikalla:

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV06/2015. Aika: Torstai , kello 18.

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV06/2015. Aika: Torstai , kello 18. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV06/2015 Aika: Torstai 3.12.2015, kello 18.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S3), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto:

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV05/2015. Aika: Keskiviikko , kello 17.

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV05/2015. Aika: Keskiviikko , kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV05/2015 Aika: Keskiviikko 14.10.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S3), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto:

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2015. Aika: Keskiviikko 27.5.2015, kello 17.

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2015. Aika: Keskiviikko 27.5.2015, kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2015 Aika: Keskiviikko 27.5.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S3), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto:

Lisätiedot

SIKH12/2016 Pöytäkirja Sivu 1/5. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH12/2016

SIKH12/2016 Pöytäkirja Sivu 1/5. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH12/2016 SIKH12/2016 Pöytäkirja Sivu 1/5 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH12/2016 Aika: Perjantai 18.3.2016, kello 12.55 Paikka: Kylpylähotelli Rantasipi Eden (Paratiisikatu

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2014

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2014 Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 27.11.2013, kello 17.00

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko , kello 17.00

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko , kello 17.00 SIKH02/2017 Pöytäkirja sivu 1/5 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko 4.1.2017, kello 17.00 Paikka: neuvotteluhuone Vuoristo (Maarintie 8),

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen avasi vaalikokouksen kello 02151 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n vaalikokous 2014 Aika: 13.11.2014 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5, Sali S1 Läsnä: Läsnäolijat on listattu liitteessä 2. 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Tietäväinen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2016

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2016 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2016 Aika: Keskiviikko 25.5.2016, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (sali S1), 02150 Espoo Paikalla: Valtuutetut:

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV 1/2012

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV 1/2012 Pöytäkirja Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV 1/2012 Aika: Torstai 24.11.2011 kello 17.00 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2006 Aika: Maanantai 20.02.2006 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S1 Paikalla: Valtuusto: Matti

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2007 Aika: Torstai 30.11.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2006 Aika: Torstai 1.12.2005 klo 18.15 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 1/2014

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 1/2014 Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 1/2014 Aika: Maanantai 4.11.2013 klo 18.00 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 1. Kokouksen avaaminen Kiltakunnan 2013 puhemies Max Andersson avasi

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Paikka: Otakaari 5 (D103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 8.1.2014,

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2017

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2017 SIKV01/2017 Pöytäkirja sivu 1/21 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV01/2017 Aika: Maanantai 14.11.2016, kello 17.00 Paikka: Maarintie 8 (luentosali

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki PÖYTÄKIRJA 1(10) EDUSTAJISTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasila, tila 2004 KUTSUTUT 1 Salla Korhonen paikalla 2 Juhani Sillanpää paikalla 3 Teemu Tiilikainen paikalla 4 Tiina Hiltunen paikalla

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Hallitus 2011: Puheenjohtaja Paula Räisänen (kohdasta 15)

Hallitus 2011: Puheenjohtaja Paula Räisänen (kohdasta 15) PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous Paikka: Sähkötekniikan korkeakoulun sali S2 Aika: Keskiviikko 9.2.2011 klo 18.00 Paikalla: Valtuusto: Tuomo Kohtamäki,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n vuosikokous SIKV 2/2007 Aika: Keskiviikko 21.2.2007 klo 17.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Paikalla: Valtuusto:

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 11/2010 Paikka: KP-bussi Aika: 24.3.2010 klo 7.15 Paikalla: Hallitus: Fuksitoimikunnan pj Hovimestari Yrityssuhdemestari

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 2/2016

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 2/2016 Aalto ENG Sivu 1 (6) PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 2/2016 Aika: Maanantai 23.11.2015 klo 16.15 Paikka: K150, Konetekniikka K1, Otakaari 4 1. Kokouksen avaaminen Kiltakunnan 2016 puhemies Aleksi Aalto avasi

Lisätiedot

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY

TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY TEKNILLISEN KORKEAKOULUN SÄHKÖINSINÖÖRIKILTA RY PÖYTÄKIRJA VALTUUSTON KOKOUS 1/2005 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali S4 Aika: Keskiviikko 1.12.2004 klo 18.15 Läsnä: Valtuusto: Ahtiainen

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 06/2011 Aika: 16.2.2011, klo 16:10 Paikka: Otakaari 5, E220 Läsnä: Puheenjohtaja Opintomestari Yrityssuhdemestari Sisä- ja ulkomestari Rahastonhoitaja Tiedotusmestari

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 04/2015 Aika: 06.02.2015 kello 13.00 Paikka: AYY yhdistystila, Maarintalo Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla-Maaria Pitkänen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ARMATUURI RY Syyskokous ERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu! 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry 1.12.2016 Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN SYYSKOKOUS Aika: Torstai klo 17.00 Paikka: Sali 4301+4302,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 27/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 7.12.2010 klo 11.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2012 Aika: 12.1.2012 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5 E 220, kokoushuone Strömberg Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 02/2012 Aika: Tiistai 23.10.2012 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, nuortentila Vaihde Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 13/2012 Aika: 21.5.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, H202 (Dynamo) Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Tiedotusmestari

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV2/2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV2/2012 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV2/2012 Aika: Torstai 23.2.2012 kello 17.00 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan sali S1 Paikalla:

Lisätiedot

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen.

Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Aika: 23.1.2017 klo 16.30 Paikka: SiKu-talo, Kakaravaara 1 Kokouksen avaus Oulun Nuorten Edustajiston vuoden 2016 puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Oulun Nuorten Edustajiston vuoden

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV 1/2011

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV 1/2011 PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston sääntömääräinen vaalikokous SIKV 1/2011 Aika: Keskiviikko 1.12.2010 klo 17.30 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 22.1.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 7/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 11.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko (kohdasta 5)

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi.

Esitettiin kokouksen puheenjohtajaksi Miika Länsi-Seppänen. Oli käytettävissä. Valittiin Miika Länsi-Seppänen kokouksen puheenjohtajaksi. Asteriski ry Pöytäkirja 2015 1 (6) ASTERISKIN RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika Tiistaina 17.11.2015 klo 17.00 Paikka Luentosali Beta, ICT-talo Läsnä Miika Länsi-Seppänen, Janne Iltanen, Arttu

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

Asteriski ry Syyskokous (7) Vesilinnantie Turku

Asteriski ry Syyskokous (7) Vesilinnantie Turku Asteriski ry Syyskokous 2016 1 (7) ASTERISKI RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2016 Aika 3.11.2016 klo 16.15 Paikka Sali XXI, Agora Läsnä Juha Jaaksi, Janne Iltanen, Jesse Rauha, Arttu Laitinen (poistui

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Uusi hallitus on ottanut kopin killan pyörittämisestä ja kokoustanut paljon hyvällä osallistumisprosentilla

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Toimintasuunnitelma 2016

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Toimintasuunnitelma 2016 :n Sisältö 1 Hallinto 2 1.1 Hallitus.................................................. 2 1.2 Toimihenkilöt............................................... 2 1.3 Toimikunnat ja niiden puheenjohtajat.................................

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 5/2015

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 5/2015 Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 5/2015 Aika: Keskiviikko 25.2.2015 klo 18.00 Paikka: AddLab, Konetekniikka K4, Sähkömiehentie 4G 1. Kokouksen avaaminen Kiltakunnan 2015 puhemies Niko

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 28/2010 Paikka: Ravintola Omenapuu Aika: 17.12.2010 klo 14.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Viesintämestari

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 ESITYSLISTA Aika: Tiistaina 8.10.2013, klo 16 20 Paikka: Nuortentila Vaihde, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.13 2. Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 Ylimääräinen jäsenkokous 2017 Esityslista 13.8.2017 YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 AIKA Lauantai 28.10.2017 klo 10.00-12.00 PAIKKA LÄSNÄ Hotelli Korpilampi, Auditorio Korpilammentie 5, 02970 Espoo Valtuutetut

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17.

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17.00 Paikalla: Puheenjohtaja: Annamaija Hutri Sihteeri:

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Killan kesäpäivät Toimarisitsit Kaikkien aikojen hallitussitsit Dekaanin vaihdon keskeyttämät

Lisätiedot

2.2 Sihteerin valinta Olli Peltomäki ehdotti Julianna Porkkaa. Valittiin Julianna Porkka.

2.2 Sihteerin valinta Olli Peltomäki ehdotti Julianna Porkkaa. Valittiin Julianna Porkka. MAANMITTARIKILTA RY KILLAN KOKOUS 1/11 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 14.11.2016 klo 17.00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013 KOKOUSKUTSU 24.9.2013 Aika: 21.9.2013 klo 12.15 Paikka: Tuusniemi, Kaupungintalo. Läsnä: Hakalisto, Kasperi Herranen, Jussi Hippi, Eeva Hylkilä Hanna Ikonen, Juho Jokinen, Ida Junkkari, Heikki Kangas,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n sääntömääräinen valtuuston vaalikokous SIKV 1/2008 Aika: Tiistai 20.11.2007 klo 18.00 Paikka: Sähkö- ja tietoliikennetekniikan osaston sali

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV 3/2010 Aika: Tiistai 31.3.2010 klo 17:30 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35.

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35. 1(5) Aika: 21.3.2015, klo. 12.00 16.00 Paikka: Wanha Walimo, kokoushuone Winssi (Vesijärvenkatu 25,15140 Lahti) Päätöksentekijät: Sonja Pukkila, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg, poistui kohdassa

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi kohdassa 7)

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA. Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi kohdassa 7) 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 18/2017 Aika: 15.5.2017 kello 20.00 Paikka: Maarintie 8, Inkubion kiltahuoneen parvi Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen (poistui kohdassa 5.6, palasi

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. PÖYTÄKIRJA 03/2013 Aika: Tiistai 12.3.2013 klo 16 18 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Heidi Sahivaara avasi kokouksen klo 16.05. 2.

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Aika Tiistai 22.1.2019 klo 18.00 Paikka Seurakuntatalo, Ylipääntie 11, 91980 Lumijoki ASIALISTA: asiat 1 9 (1-9 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Sihteerin kutsuminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri

PÖYTÄKIRJA. Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri 06.11.2017 1 (5) YHDISTYKSEN HALLITUKSEN KOKOUS Aika 1.1.2017, klo 17.00 Paikka DI-02, TAMK, Kuntokatu 3, 33520 Tampere Läsnä Samuli Salonen, Puheenjohtaja Beda Suni, Sihteeri Valtteri Kivelä Essi Kuusela

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Nuorisovaltuusto AIKA 01.06.2017 kello 17:00-18:20 PAIKKA Loimaan Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin.

Valittiin Aleksi Järvenpää ja Petteri Koskenniemi molempiin tehtäviin. PÖYTÄKIRJA Sampsa ry:n vaalikokous Paikka: Luentosali C1, (Latokartanonkaari 5, 00790 Helsinki) Aika: 23.11.2016 klo 14.00 Läsnä: (piilotettu) 1. Kokouksen avaus Kokous avattiin ajassa 14.09. 2. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 9/2012

PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 9/2012 Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Kiltakunnan kokous 9/2012 Aika: Tiistai 30.10.2012 klo 17.00 Paikka: K101, rakennus Konetekniikka K1 1. Kokouksen avaaminen Puhemies avasi kokouksen kello 17.08. 2. Esteellisyyksien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg

PÖYTÄKIRJA 8/ estynyt, varalla Niko Strömberg 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 8/2013 21.11.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 20.11.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 10/2010 Paikka: SIKarihuone Aika: 18.3.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Päätoimittaja Opintomestari

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/8 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/8 Aalto- yliopisto Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS 1/8 MAANMITTARIKILTA RY VAALIKOKOUS Aika: 16.11.2015 klo 16:00 Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, 02150 Espoo Läsnäolijat: Lista liitteenä (Liite 1) 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Tampereen Rakentajakilta Päätöslista 1/2016 Raati

Tampereen Rakentajakilta Päätöslista 1/2016 Raati Tampereen Rakentajakillan raadin kokous 1/2016 Aika: lauantai 9.1.2016 Klo 18:00 Paikka: RH209/Kiltahuone 1. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Päätetään, että vuoden 2016 raadin kokous on laillisesti

Lisätiedot

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16.

1/4 JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017. Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c. Aika: keskiviikkona klo 16. JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/4 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: keskiviikkona 25.1.2017 klo 16.30 Läsnä Jäsenet: Hiltunen Tatu Välimäki Sampo Kontkanen Veeti

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? ELECarnival yhdessä Inkubion ja AS kanssa Wapun ajan tapahtumat Enemmän toimikuntien osioissa

Lisätiedot

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS

OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS Aika 6.10.2014 klo 16.30 Paikka Oamkin Kotkantien kampus, Kotkantie 1, auditorio 3. Paikalla Matti Haarala Tuomas Tikkala Johanna Väyrynen

Lisätiedot

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous

Prosessiteekkarit ry Pöytäkirja 3/2019 1/4 Hallituksen kokous Pöytäkirja 3/2019 1/4 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2019 Aika: 7.1.2019 klo 08.10 Paikka: Kemistintie 1 D 2 Läsnä: Jani Anttila puheenjohtaja Krista Lindqvist sisä- ja ulkovastaava Milja Koskela tiedottaja-sihteeri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami

PÖYTÄKIRJA 5/ estynyt, varalla Niko Strömberg Holopainen Helmi Kivistö Aleksi Hyrkäs Pete Kapanen Sami 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 5/2013 12.9.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 11.9.2013, klo 17.00 PAIKKA: Ylioppilastalon auditorio LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. poistui kohdassa 9 Bremer Britt

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2013 8.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 3.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm Joonas

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n halli tuksen kokous 23/2015 Aika: 12.10.2015 kello 08.15 Paikka: Otakaari 11, AYY:n keskustoimisto, olkkari Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Salla Autti Rahastonhoitaja

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH24/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH24/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH24/2014 Paikka: Otakaari 5 (D 103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: maanantai 25.8.2014,

Lisätiedot

Lisäksi Sauli Böhm hallituksen puheenjohtaja KY:n hallituksen jäseniä KY-säätiön hallituksen jäseniä

Lisäksi Sauli Böhm hallituksen puheenjohtaja KY:n hallituksen jäseniä KY-säätiön hallituksen jäseniä KYE 5/2012 EDUSTAJISTON KOKOUS Aika: tiistai 24.4.2012 klo 17.00 Paikka: Iso puoli, KY-talo Läsnä Wahlroos Lauri 2. varapuheenjohtaja Ora Tommi edustajiston jäsen Kaistinen Jussi Väisänen Tuukka kohdasta

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? AlumniWeekend onnistui (pääjärjestäjänä Sklubi) Valtuuston vaalikokous on käyty ja ensi

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 6/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 1.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Laura Korhonen Sisä-

Lisätiedot

Aika: keskiviikkona 21.1.2015 klo 16.30 INTERNET VERSIOSTA POISTETTU SISÄLLISLUETTELO, JOKA ON OLLUT ALKUPERÄISESSÄ

Aika: keskiviikkona 21.1.2015 klo 16.30 INTERNET VERSIOSTA POISTETTU SISÄLLISLUETTELO, JOKA ON OLLUT ALKUPERÄISESSÄ JOENSUUN KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 1/4 Paikka: Carelicumin auditorio, Torikatu 21 c Aika: keskiviikkona 21.1.2015 klo 16.30 INTERNET VERSIOSTA POISTETTU SISÄLLISLUETTELO, JOKA ON OLLUT

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 22/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 6.10.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 1(5) PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN JOULUKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2014 Aika 17.12.2014 klo 18.00 Paikka HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Teemu Laakso, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi, sillä paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi, sillä paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 2/2013, 16.1.2013 klo 8.00 @Olkkari Läsnä: Otso Hannula, Edward Landtman, Pietari Keskinen, Christian Mohn, Tiitu Lahti, Vesa Laakso, Sofia Ahanen,

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (6) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (6) Inkubio ry:n hallituksen kokous 14/2012 Aika: 11.8.2012 Paikka: Sikasaari, Kuhmoinen Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Isäntä Tiedotusmestari Fuksikapteeni

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot