LIITE 3aLUONNOS 1. Päiväys. LUONNOS: Tavarakuljetusten palvelutasokuvaus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIITE 3aLUONNOS 1. Päiväys. LUONNOS: Tavarakuljetusten palvelutasokuvaus"

Transkriptio

1 1 Päiväys. LUONNOS: Tavarakuljetusten palvelutasokuvaus Asiakirjassa käytettävien värimerkintöjen selitykset: - Kursivoitu sininen fontti: Tarjouskilpailun aikainen informatiivinen viesti, joka poistetaan allekirjoitettavasta sopimuksesta. - Turkoosi taustaväri: Puuttuva tieto, joka täydennetään allekirjoitettavaan sopimukseen. Sisällys Tavarakuljetusten palvelutasokuvaus... 1 I. MÄÄRITELMIÄ... 2 II. KULJETUSPALVELUIDEN KOKONAISUUS JA LAADUN VARMISTUS Kuljetuspalvelujen kokonaisuus... 2 III. KULJETUKSET Annosateriakuljetusten sisältökuvaus ja tarkoitus Ateriakuljetusten järjestämismalli Ateriapalvelun vastuut Jakelukeittiökuljetusten sisältökuvaus ja tarkoitus Jakelukeittiökuljetusten järjestämismalli Jakelukeittiökuljetusten vastuut Kuljettajan tehtävät elintarvikekuljetuksissa Pientavarakuljetusten sisältökuvaus Sisäinen posti Kirjaston tuotteet Keskusvarasto -tyyppiset tavarat Terveydenhuollon tuotteita... 7 IV. HALLINNOLLISIA TEHTÄVIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET Omavalvontasuunnitelmaa koskevat vaatimukset Liikennöitsijän raportointivelvollisuudet Reittien ja kuljetusalueiden muodostaminen... 8 V. KULJETTAJAA KOSKEVAT VAATIMUKSET Kuljettajana Annosaterioiden Kuljetuspalveluja tuottamassa Kuljettajaa koskevat vaatimukset... 8 VI. AUTOA KOSKEVAT VAATIMUKSET Tavarakuljetuksissa käytettävää autoa koskevat vaatimukset Auton vaihtaminen... 9 VII. LIITTEEN ALLEKIRJOITUSTIEDOT... 9

2 2 I. MÄÄRITELMIÄ Tässä liitteessä noudatetaan Sopimuksen määritelmien lisäksi seuraavia määritelmiä: Tilaajalla tarkoitetaan tässä liitteessä Kunnan yksikköä. Asiakkaalla tarkoitetaan tässä liitteessä kunnan asiakasta, jonka kotiin toimitetaan Aterioita. Sisäisellä asiakkaalla tai Toimintayksiköllä tarkoitetaan sitä Kunnan toimintayksikköä, jolle Tavaroita toimitetaan. Aterialla tarkoitetaan Asiakkaalle kotiin toimitettavaa annosateriaa. Keittiöllä tarkoitetaan Aterian valmistavaa ja pakkaavaa keittiötä. Tavaralla tarkoitetaan Tilaajan tilauksesta kuljetettavaa tuotetta ja/tai pakkausta. Tavarakuljetuksella tarkoitetaan tässä liitteessä määriteltyä tavaroiden Kuljetuspalvelua. o Annosateriakuljetuksella tarkoitetaan yksittäisille Asiakkaille kuljetettavia Annosaterioita. o Jakelukeittiökuljetuksella tarkoitetaan keittiöiden ja toimintayksiköiden välisiä ruoka- ja elintarvikekuljetuksia. o Pientavarakuljetuksella tarkoitetaan muita tavaroita kuin elintarvikkeiden kuljetuksia. Liikennöintipäivällä tarkoitetaan Tavarakuljetuksissa ja tässä liitteessä niitä päiviä, joihin Tilaaja on tilannut Kuljetuksia. Elintarvikekuljetuksia tilataan vuoden jokaiselle päivälle. II. KULJETUSPALVELUIDEN KOKONAISUUS JA LAADUN VARMISTUS 2.1. Kuljetuspalvelujen kokonaisuus Tämä liite liitetään sellaisiin sopimuksiin, joissa sovitaan Ateriakuljetusten hankkimisesta. Tämä Sopimuksen liite on liiteasiakirja sopijaosapuolten xx.xx.20xx allekirjoittamaan kuljetuspalvelujen sopimukseen. Tähän liitteeseen on kirjattu Tavarakuljetuksissa noudatettavat palvelutasokuvaukset. Tavarakuljetukset ovat yksi osa Tilaajan ostamia kuljetuspalveluja. Ellei lainsäädännöstä muuta johdu tai Sopimuksessa ole toisin todettu, Liikennöitsijältä voidaan tilata myös muita tavara- ja Henkilökuljetuksia. III. KULJETUKSET 3.1. Annosateriakuljetusten sisältökuvaus ja tarkoitus Ateriakuljetukset ovat Asiakkaille järjestettävää palvelua. Palvelun tarkoitus on tukea kotona asumista järjestämällä valmisruokia sellaisille henkilöille, joille itsenäinen ruuan valmistaminen ei ole mahdollista.

3 Ateriakuljetusten järjestämismalli Ateriapalvelun vastuut Aterioita voidaan toimittaa Asiakkaille kylmänä ja/tai lämpimänä. Yhdellä kerralla Asiakkaalle voidaan kuljettaa yksi tai useampia Aterioita. Keittiö annostelee Ateriat kuljettajan tai toimintayksiköiden ilmoituksen/tilauksen mukaisesti annosvuokiin ja -pikareihin, sekä sulkee ne. Kuljettaja pakkaa annosvuoat ja -pikarit kuljetuspakkauksiin (yleensä lämpötarjottimiin) valmistavassa keittiössä ja toimittaa ne Asiakkaille erikoisruokavaliot ja annoskoot huomioon ottaen. Aterian mukana voidaan toimittaa Asiakkaalle esimerkiksi tiedotteita tai pieniä muistamisia. Tilaaja varaa itselleen oikeuden järjestää koteihin aterioita myös ateria-automaattien avulla. Niiden täyttämiseen tarvittavat kuljetukset eivät sisälly tämän palvelukuvauksen piiriin. Aterioiden jakelualueet ja reitit on kuvattu Liikennöitsijän kanssa solmitun Sopimuksen liite 3b:ssä. Ateriat toimitetaan Asiakkaille viivyttelemättä. Toimitukset tapahtuvat kello 9:15 13:30 välisenä aikana. Lämpötarjottimet ja tiedot seuraavan päivän Asiakkaiden tilausmuutoksista toimitetaan Keittiölle klo 13:30 mennessä. Kunta vastaa: - ateriapalvelun myöntämisestä Asiakkaille, sekä asiakkuuden muuttamisesta ja päättymisestä. - ateriapalvelujen järjestämisestä yrittäjien kanssa. - aikataulujen raameista yhdessä Keittiön kanssa ja Liikennöitsijää kuunnellen. - Asiakkaiden ateriatilausten toimittamisesta Keittiöön. Kuljettaja osallistuu ateriatilausta koskevien muutosten ilmoittamiseen (esim. annoskoot, toimituspäivät ja erikoisruokavaliot). - asiakasmaksujen määrittämisestä ja perimisestä. Asiakas vastaa: - ateriatilausten tekemisestä yhdessä Kunnan kotihoidon kanssa. - ateriatilausten perumisesta viimeistään toimituspäivän aamuna klo 9 mennessä. - oven avaamisesta Aterian kuljettajalle (ellei kuljettajalla ole käytettävissä avainta). - mahdollisesta avaimen luovuttamisesta Kunnalle. Keittiö vastaa: - Aterian valmistamisesta Kunnan kotihoidon kanssa sovitulla tavalla. - Aterian annostelemisesta annosvuokiin ja -pikareihin, sekä niiden sulkemisesta (Liikennöitsijän) sulkulaitteella. - tarvittaessa annosvuokien ja -pikareiden sisältömerkinnöistä. - Aterioiden pakkaamis- ja kuormauspaikan järjestelyistä siten, että Liikennöitsijä voi suorittaa vastuulleen kuuluvan Aterioiden pakkaamisen sovittuna aikana. - lämpötarjottimien puhdistamisesta ja säilyttämisestä. - Aterian lämpötilaseurannan edellyttämästä tekniikasta ja seurannan järjestämisestä, sekä Liikennöitsijän ohjeistamisesta lämpötilaseurannan edellyttämissä tehtävissä.

4 4 Liikennöitsijä ja sen kuljettajat vastaa: - Kunnan hyväksymän lämpötarjottimien ja niiden kanssa yhteensopivan sulkijalaitteen hankkimisesta Keittiön käyttöön. - kuljettajien sopimuksenmukaisuudesta ja työnjohdollisista vastuista, sekä perehdyttämisestä Asiakkaiden palvelemiseksi tämän palvelukuvauksen ja hyvien tapojen mukaisesti. - asianmukaisesta kuljetuskalustosta ja niiden, sekä kuljettajien varajärjestelyistä. - ateriatilausta koskevien muutosten ilmoittamisesta Keittiölle (esim. annoskoot, toimituspäivät ja erikoisruokavaliot). - annosvuokien ja -pikareiden pakkaamisesta kuljetuspakkauksiin (yleensä lämpötarjottimiin) valmistavassa keittiössä Asiakkaiden erikoisruokavaliot ja annoskoot huomioon ottaen. - sen vastuulle osoitetun alueen Aterioiden autoon kuormaamisesta, sekä reitin yksityiskohtaisesta suunnittelusta Tilaajan ilmoittamien osoitetietojen perusteella. - Aterioiden kuljettamisesta kahden tunnin kuluessa pakkaamisesta Asiakkaille Sopimuksessa ja tässä Palvelukuvauksessa kuvattujen velvoitteiden mukaisesti. - siitä että koko Liikennöitsijän Palveluja tuottava henkilöstö pitää salassa kaiken Jyse-ehtojen mukaan salassapidettävän. Liikennöitsijä huolehtii tarvittavat kirjalliset vaitiolositoumukset. - omavalvonnasta Kuljetuksen aikana. - lämpötarjottimien palauttamisesta Keittiöön kuljetuspäivänä kello 13:30 mennessä. - siitä, että se ilmoittaa kotihoidon henkilöstölle Asiakkaan poissaolosta ja/tai terveydentilaa koskevista havainnoista, mikäli havaintojen perusteella on syytä olla huolestunut Asiakkaan selviytymisestä kotioloissa. - Sopimuksen mukaisesta raportoinnista. - Liikennöitsijän käyttöön luovutettujen avainten asianmukaisesta säilyttämisestä ja käyttämisestä, sekä avainten palauttamisesta Keittiölle reitin päätteeksi. - Liikennöitsijän tehtäviin kuuluu toimittaa Kuljetuksen yhteydessä Asiakkaille Tilaajan pyytämiä pieniä lähetyksiä / tiedotteita (esim. jumppaohjeita, kirjoja tms.) - toimitettujen Aterioiden määrätietojen kirjaamisesta päivittäin ja ilmoittamisesta kotihoidolle (laskutusta varten) kuukausittain jälkikäteen viimeistään alkavan kuukauden kolmantena arkipäivänä. - kuljetuksessa turmeltuneen ruuan korvaavan uuden Aterian kustannuksesta ja kuljettamisesta Jakelukeittiökuljetusten sisältökuvaus ja tarkoitus Jakelukeittiökuljetusten järjestämismalli Kunnan ravintohuoltopalvelut valmistaa Kunnan sosiaali- ja sivistystoimen tilaamien ravitsemuspalvelujen järjestämisestä kulloinkin tarvittavissa kohteissa. Tavarakuljetuspalveluja tarvitaan näiden sisäisten ja mahdollisten ulkoisten asiakkaiden tarpeisiin. Keskuskeittiöitä on Sopimuksen solmimishetkellä kaksi. Niistä toinen sijaitsee Joutsan terveyskeskuksen tiloissa ja toinen koulukeskuksessa. Keittiö valmistaa ja pakkaa kuljetettavat ruuat ja elintarvikkeet kunkin kuljetettavan tuotteen edellyttämällä tavalla kuljetuspakkauksiin. Liikennöitsijä noutaa ja toimittaa ne jakelukeittiöihin Keittiön ohjeistamalla tavalla.

5 Jakelukeittiökuljetusten vastuut Jakelukeittiökuljetuksia suoritetaan vuoden jokaisena päivänä. Kohteet, reitit ja aikataulut on kuvattu Liikennöitsijän kanssa solmitun Sopimuksen liite 3b:ssä. Kunta vastaa: - ravitsemispalvelujen järjestämisestä ja Kuljetuspalvelujen Tilaamisesta Liikennöitsijöiltä. - aikataulujen raameista yhdessä Keittiön kanssa ja Liikennöitsijää kuunnellen. - Liikennöitsijän lähettämien Sopimuksen mukaisten laskujen maksamisesta. Keittiö vastaa: - ruokien valmistamisesta. - ruokien ja mukana kuljetettavien elintarvikkeiden pakkaamisesta sovittuna aikana. - kuormauspaikan järjestelyistä siten, että Liikennöitsijä voi noutaa kuljetettavat tuotteet sovittuna aikana. - kuljetuspakkausten hankkimisesta ja puhdistamisesta, sekä säilyttämisestä. - ruokien lämpötilaseurannan edellyttämästä tekniikasta ja seurannan järjestämisestä, sekä Liikennöitsijän ohjeistamisesta lämpötilaseurannan edellyttämissä tehtävissä. Liikennöitsijä vastaa: - kuljettajien sopimuksenmukaisuudesta ja työnjohdollisista vastuista, sekä perehdyttämisestä Asiakkaiden palvelemiseksi tämän Palvelukuvauksen ja hyvien tapojen mukaisesti. - siitä että koko Liikennöitsijän Palveluja tuottava henkilöstö pitää salassa kaiken Jyse-ehtojen mukaan salassapidettävän. Liikennöitsijä huolehtii tarvittavat kirjalliset vaitiolositoumukset. - asianmukaisesta kalustosta ja niiden, sekä kuljettajien varajärjestelyistä. - sen vastuulle osoitettujen tuotteiden autoon kuormaamisesta ja asianmukaisesta kuljettamisesta Toimintayksiköihin (sisälle niille osoitettuun paikkaan) Sopimuksessa kuvattujen velvoitteiden mukaisesti. - omavalvonnasta Kuljetuspalvelun aikana. - kuljetuspakkauksen palauttamisesta Keittiöön reitin päätyttyä päivittäin klo 13:30 mennessä Keittiön osoittamaan paikkaan. - Sopimuksen mukaisesta raportoinnista. - Liikennöitsijän tehtäviin kuuluu toimittaa Kuljetuksen yhteydessä Toimintayksiköihin kaikki Tilaajan kuljetettavaksi osoittamat Tavarat Kuljettajan tehtävät elintarvikekuljetuksissa Sen lisäksi, mitä Liikennöitsijän vastuista on edellä kirjattu, noudatetaan seuraavia ehtoja; Ruokien kuljettaja kuormaa tuotteet Keittiöllä ja kuljettaa ne ilmoitettuihin paikkoihin Asiakkaille ja Toimintayksiköihin. Kuljetuksen tulee tapahtua niin, että ruoka säilyy syöntikelpoisena niin lämpötilan, koostumuksen kuin ulkonäkönsä suhteen. Turmeltuneesta ruuasta tulee ilmoittaa viipymättä Keittiölle.

6 6 Kuljettajan vastuulla on huolehtia, että kuljetus tapahtuu viivytyksettä ja aikataulua noudattaen. Kuljetustilan lämpötilaa tulee valvoa, eikä auton ovia pidetä tarpeettomasti auki. Jos autolla on suoritettu muuta sellaista kuljetusta millä saattaa olla vaikutusta ruuan laatuun tai hygieniaan, on ajoneuvo puhdistettava ennen elintarvikkeiden kuljetusta. Autossa ei sallita tupakointia. Liikennöitsijän kuljettajalla tulee olla yhdenmukainen ja puhdas työasu, sekä puhtaat kengät ja käsineet. Kuljettajan ei tule kulkea tarpeettomasti Keittiöissä. Kuljettajan tulee huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Asiakkaan kotona kuljettaja: - purkaa Annosateriat kuljetuspakkauksesta. Lämpimän Aterian hän asettaa sovittuun paikkaan. Kylmänä toimitetut Ateriat kuljettaja laittaa jääkaappiin (ellei Asiakkaan kanssa ole toisin sovittu). - avustaa tarvittaessa Asiakasta avaamaan ateriapakkaukset ja toteuttaa muut Tilaajan ohjeistamat tehtävät (esim. annoksen jakaminen tai Asiakkaan avustaminen ruokailun aloittamisessa). - Kuljettaja toimittaa lämpötarjottimet reitin päätteeksi Keittiölle (klo 13:30 mennessä). - Kuljettaja tiedottaa tarvittaessa Asiakasta ateriapalveluja koskevista asioista Tilaajalta tai Keittiöltä saamiensa ohjeiden mukaisesti. - Mikäli Asiakas ei ole kotona Annosateriaa toimitettaessa, kuljettaja ilmoittaa kotihoidon henkilöstölle Asiakkaan poissaolosta välittömästi, eikä jätä aterioita asuntoon sisälle. Mikäli Tilaaja myöhemmin reitin aikana kuitenkin ohjeistaa toimittamaan Annosaterian Asiakkaalle, tulee kuljettajan toimittaa se veloituksetta uudella käynnillä. Peruuntuneesta Annosateriasta tulee tiedottaa Keittiötä. - Kuljettajan tulee käyttää hands free -laitteella varustettua matkapuhelinta Kuljetuspalvelun aikana. Kuljettaja tiedottaa Keittiötä Asiakkaalta tiedoksi saamistaan Annosaterioita koskevista toiveista viipymättä. Toimintayksikössä kuljettaja: - purkaa kuorman sisälle Toimintayksikössä niille varattuihin paikkoihin. Toimintayksikkö voi osoittaa eri tuotteille eri toimituspaikat (esim. kylmät tuotteet kylmiöön). - Lämpövaunuissa toimitetut lämpimänä pidettävät ruuat kuljettaja kytkee sähköverkkoon. - Kuljetuspakkaukset kuljettaja palauttaa Keittiölle päivittäin reitin päätteeksi viimeistään klo 13:30 mennessä. Kuljettaja huolehtii, että kuljetuspakkaukset pysyvät suljettuina ja ulkopinnoiltaan puhtaina. Kuljetuslaatikoita ei tule laskea maahan, eikä niitä tule nostaa keittiöissä työpöydälle, missä ne joutuvat kosketuksiin ruuanvalmistuksessa käytettävien pintojen ja välineiden kanssa. Keittiöön palautettavat kuljetuspakkaukset viedään Keittiön henkilökunnan osoittamaan paikkaan Pientavarakuljetusten sisältökuvaus Tilaaja voi tilata Liikennöitsijältä Pientavarakuljetuksena Palvelua, joissa kuljetetaan mitä tahansa Tilaajan osoittamaa tavaraa joko Henkilö-, Annosateria- tai Jakelukeittiökuljetusten mukana (olemassa olevien reittien mukana ilman erillistä korvausta) tai erikseen

7 Sisäinen posti Kirjaston tuotteet (Sopimuksen hintojen mukaisella taksalla). Liikennöitsijän kuljetettavaksi annetut pientavarat tulee kuljettaa Tilaajan ilmoittamaan paikkaan. Tiedossa olevia Pientavarakuljetusten tarpeita on lueteltu esimerkinomaisesti seuraavien otsikoiden ( ) alla. Kunnan Toimintayksiköiden välillä kulkee sisäpostia. Liikennöitsijän kuljetettavaksi annettu sisäinen posti tulee kuljettaa ilmoitettuun paikkaan. Liikennöitsijällä eikä kuljettajalla ole oikeutta tutkia postin sisältöä, vaikka ne kulkisivat sisäpostille tyypillisesti avoimessa kirjekuoressa. Kunnan Toimintayksiköt voivat tarvittaessa laittaa sisäpostin mukana Tilaajan osoittamaan paikkaan myös sellaista postia, joka toimitetaan Postin kautta vastaanottajalle. Joutsan kunnalla on kuntakeskuksessa pääkirjasto ja joitakin kirjaston sivupisteitä. Kunnan määrittelemien Toimintayksiköiden välillä kuljetetaan kirjoja ja muita kirjastosta lainattavia tuotteita Keskusvarasto -tyyppiset tavarat Terveydenhuollon tuotteita Kunnalla on varastoja, joihin tilataan tavarantoimittajilta myös muihin kunnan Toimintayksiköihin kuljetettavia tavaroita, kuten esimerkiksi toimistotarvikkeita, pehmopapereita ja puhdistusaineita. Joissakin kunnan Toimintayksiköissä otetaan Seututerveyskeskuksen toimesta laboratorionäytteitä, joita on tarve kuljettaa terveyskeskukseen. Kuljetuspalvelua voidaan tarvita myös moniin terveydenhuollon palveluihin liittyen. IV. HALLINNOLLISIA TEHTÄVIÄ KOSKEVAT VAATIMUKSET 4.1. Omavalvontasuunnitelmaa koskevat vaatimukset Liikennöitsijällä tulee olla terveystarkastajan hyväksymä Kuljetuspalveluja koskeva omavalvontasuunnitelma, jonka tulee täydentää Keittiön omavalvontasuunnitelmaa kuljettamisen osalta. Omavalvontasuunnitelma tulee toimittaa kuljetuksen kohteena oleviin Toimintayksiköihin. Liikennöitsijän tulee huolehtia siitä, että omavalvontasuunnitelmaa noudatetaan Liikennöitsijän raportointivelvollisuudet Liikennöitsijä on velvollinen raportoimaan Tilaajalle laskutusperusteiden edellyttämät asiat niin, että laskun tarkastaminen on mahdollista. Pyydettäessä Liikennöitsijän tulee raportoida muitakin asioita (esimerkiksi matkustajalaskentaa sovittavana ajanjaksona).

8 Reittien ja kuljetusalueiden muodostaminen Tavarakuljetukset ovat Ostajan tilaamaa Palvelua. Tilaaja vastaa reittien ja/tai kuljetusalueiden suunnittelusta. Liikennöitsijä vastaa Annosateriakuljetusten reittisuunnittelusta. Ostajalla on oikeus muuttaa vastuulleen kuuluvien tuotteiden kuljetusalueita ja aikatauluja tarpeen mukaan. Liikennöitsijä on pyydettäessä velvollinen tekemään yhteistyötä kuljetusalue- ja/tai reittisuunnittelussa Ostajan kanssa. Reitittämistyöskentelyyn osallistumisesta ei makseta korvausta Liikennöitsijälle. Reitit ja kuljetusalueet kirjataan sopimuksen liitteiksi (Liite 3b ja 3c) Ostajan toimesta. Liitteessä kuvataan reitti ja/tai kuljetusalue. V. KULJETTAJAA KOSKEVAT VAATIMUKSET 5.1. Kuljettajana Annosaterioiden Kuljetuspalveluja tuottamassa Kuljettajan palvelualttiudella on tärkeä rooli Asiakkaan kotona asumisen mahdollistajana. Tavoitteena on varmistaa Asiakkaan tyytyväisyys. Liikennöitsijän tulee huolehtia siitä, että Kuljettajalla on riittävä osaaminen ja kyvykkyys, sekä tahtotila Asiakkaiden palvelemiseksi hyvien käytöstapojen mukaisesti Kuljettajaa koskevat vaatimukset Liikennöitsijän tulee organisoida Palvelujen järjestäminen siten, että se perustuu Sopimuksen mukaisesti vakiokuljettajien käyttöön. Kuljettajalla tulee olla hygieniapassi ja hänen tulee huolehtia hyväksytyn omavalvontasuunnitelman mukaisesta toiminnasta. Muut kuljettajaa koskevat vaatimukset on kirjattu Sopimukseen. VI. AUTOA KOSKEVAT VAATIMUKSET 6.1. Tavarakuljetuksissa käytettävää autoa koskevat vaatimukset Auton tulee olla huollettu ja siisti. Auton tulee kuulua ajoneuvolain mukaiseen M 1-, N 1-, M 2- tai N 2 -luokkaan. Sen tulee olla terveysviranomaisten vaatimuksen mukainen. Autossa tulee olla: - Aterioiden kuljettamiseen soveltuva tila, joka on tiivistein ja kiintein rakentein eristetty ulkotilasta, sekä riittävät kuorman sidonnan edellyttämät varusteet. - vähintään m 2 :n kuormatila Annosaterioiden ja Jakelukeittiökuljetusten kuljetuspakkauksen, sekä niiden mukana kulkevien elintarvikkeiden yhtäaikaiseen kuljettamiseen. - kuljetustila, jonka materiaalien tulee olla helposti puhdistettavia ja siistejä.

9 Auton vaihtaminen - osastointi kuljetettaville Aterioilla palautuville kuljetuspakkauksille. Mikäli autossa kuljetetaan yhtä aikaa Aterioiden hygienian vaarantavia tavaroita tai henkilöitä, on nämä kuljetettava eri osastoissa Aterioiden kanssa. - kuljettajan käyttöön käsidesiä. Mikäli auto vaihtuu sopimuskauden aikana, tulee korvaavan auton täyttää vähintään korvattavan auton ominaisuudet. Auton vaihdosta on ilmoitettava kirjallisesti ennen vaihtoa. Mikäli ilmenee, että auto ei täytä kerrottuja vaatimuksia, puutetta käsitellään sopimusrikkomuksena. Auton vaihtaminen ei vaikuta sovittuihin hintoihin. VII. LIITTEEN ALLEKIRJOITUSTIEDOT Tätä liitettä on allekirjoitettu kaksi saman sisältöistä kappaletta. Toinen kappale on Ostajalla ja toinen Liikennöitsijällä. Osapuolet ovat vahvistaneet liitteen tiedot ja liittäneet sen Sopimukseen allekirjoittamalla tämän liitteen. Ostaja ssa/ssä/lla/llä. päivänä kuuta 20 Liikennöitsijä ssa/ssä/lla/llä. päivänä kuuta 20 Etunimi Sukunimi Etunimi Sukunimi

LIITE 1aLUONNOS LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus

LIITE 1aLUONNOS LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus 1 3.4.2017 LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus Asiakirjassa käytettävien värimerkintöjen selitykset: - Kursivoitu sininen fontti: Tarjouskilpailun aikainen informatiivinen viesti, joka poistetaan

Lisätiedot

LIITE 1aLUONNOS 1. Päiväys. LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus

LIITE 1aLUONNOS 1. Päiväys. LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus 1 Päiväys LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus Asiakirjassa käytettävien värimerkintöjen selitykset: - Kursivoitu sininen fontti: Tarjouskilpailun aikainen informatiivinen viesti, joka poistetaan

Lisätiedot

Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Tavarakuljetukset)

Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Tavarakuljetukset) Joutsan kunnan kuljetuspalveluiden hankinta (Tavarakuljetukset) ATERIAT JA MUUT KUNNAN TAVARAT LIIKKEELLE Kunnan monissa palveluissa tarvitaan liikennöitsijöitä. Joutsan kunta on suunnitellut kuljetusten

Lisätiedot

Asiakirjoihin tehdyt muutokset

Asiakirjoihin tehdyt muutokset KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 26.1.2017 Joutsan kunnan tavarakuljetuksia koskeva hankinta Tähän asiakirjaan on koottu kaikki hankinnasta esitetyt kysymykset ja niiden vastaukset. Lisäksi tässä asiakirjassa

Lisätiedot

LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus (sopimusliite 1a) Sisällys

LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus (sopimusliite 1a) Sisällys LUONNOS: Ryhmäkuljetusten palvelutasokuvaus (sopimusliite 1a) Asiakirjassa käytettävien värimerkintöjen selitykset: - Kursivoitu sininen fontti: Tarjouskilpailun aikainen informatiivinen viesti, joka poistetaan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015

TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015 1 TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN ATERIAKULJETUKSISTA 1. Hankinnan kohde Paimion kaupungin ruokapalvelut pyytää tarjouksia kaupungin ateriakuljetuksista tämän tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa PAIMIO LIITE 3 20.08.2015 Palvelukuvaus PaltanPadan valmistuskeittiöstä : Paltantie 4 PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa Kuljetuskohteet maanantai - perjantai : Reitti

Lisätiedot

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana.

Aikataulu: Ruoan vienti klo: Puhtaitten kuljetusastioiden haku ja tuonti keskuskeittiölle. klo: välisenä aikana. 1(5) Kinnulan kunta TARJOUSPYYNTÖ tekninen lautakunta, sosiaali- ja terveystoimi PL1 9.11.2018 43901 Kinnula TARJOUSPYYNTÖ KINNULAN KUNNAN KESKUSKEITTIÖN ATERIAKULJETUKSISTA KOULUILLE, PÄIVÄKOTIIN JA SOSIAALIHUOLTOLAIN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Cloudia Kilpailutusjärjestelmässä, HILMA:ssa sekä Paltamon kunnan kotisivuilla osoitteessa

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Cloudia Kilpailutusjärjestelmässä, HILMA:ssa sekä Paltamon kunnan kotisivuilla osoitteessa PALTAMON KUNTA Tekniset palvelut / Tilapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 22.10.2018 ATERIAKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne Korpitien keittiön ateriakuljetuksista ajalle 1.1 31.12.2019. Paltamon kunta / tilapalvelut

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

Tällä hetkellä koko kaupungin alueella 10-15 toimituspaikkaan menee ateriat kahdelle henkilölle.

Tällä hetkellä koko kaupungin alueella 10-15 toimituspaikkaan menee ateriat kahdelle henkilölle. TARJOUSPYYNTÖ YLÖJÄRVEN RUOKAKULJETUKSISTA Ylöjärven kaupunki pyytää tarjouksia ruokakuljetuksista ajalle 1.8.2010-31.12.2012. Lisäksi sopimukseen liitetään optio hankinnan jatkamisesta ajalle 1.1.2013-31.12.2013

Lisätiedot

SOPIMUS LIITE 1: SOPIMUSLUONNOS: KULJETUSPALVELUT: Joutsan tavarakuljetukset

SOPIMUS LIITE 1: SOPIMUSLUONNOS: KULJETUSPALVELUT: Joutsan tavarakuljetukset 1 27.1.2017 14.12.2016 LIITE 1: SOPIMUSLUONNOS: KULJETUSPALVELUT: Joutsan tavarakuljetukset Asiakirjassa käytettävien värimerkintöjen selitykset: - Kursivoitu sininen fontti: Tarjouskilpailun aikainen

Lisätiedot

KOTIHOIDON TUKIPALVELUJEN SISÄLTÖ JA MYÖNTÄMISEN PERUSTEET ALKAEN

KOTIHOIDON TUKIPALVELUJEN SISÄLTÖ JA MYÖNTÄMISEN PERUSTEET ALKAEN KOTIHOIDON TUKIPALVELUJEN SISÄLTÖ JA MYÖNTÄMISEN PERUSTEET 1.6.2010 ALKAEN SISÄLLYSLUETTELO 1. Ateriapalvelu... 3 2. Saunapalvelu... 4 3. Kauppapalvelu... 4 4. Päiväkeskustoiminta... 4 5. Kuljetuspalvelu...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTO Tarjouspyyntö nro 1/2011 Liite 1 27.5.2011

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTO Tarjouspyyntö nro 1/2011 Liite 1 27.5.2011 HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTON SIJAISHUOLLON JA AVOHOIDON ASIAKKAIDEN KULJETUSTEN PUITEJÄRJESTELYHANKINTA, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU SISÄLLYS 1 HANKINNAN TAUSTA...

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUKSEN KILPAILUTUS 2019 Sivu 1/5 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Hankintapäätöksen kuljetuksista tekee

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ruokahuollon kuljetukset

Tarjouspyyntö: Ruokahuollon kuljetukset 21870 Riihikoski 18.05.2012 1(7) : Ruokahuollon kuljetukset Pöytyän kunta pyytää tarjouksia kuljetuspalveluista koskien Pöytyän kunnan ruokahuollon kuljetuksia. Tarkemmat tiedot hankinnan sisällöstä ja

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 1 KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 PALVELUKUVAUS SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 13.1.2016 1. Rekisterin nimi Aromi tietojärjestelmä. Asiakastietorekisteri tilausten, toimitusten ja laskutuksen hallintaan. 2. Rekisterin

Lisätiedot

Tilaohjelma 2014 Ympäristöpalvelut PS 19.3.2014

Tilaohjelma 2014 Ympäristöpalvelut PS 19.3.2014 Tilaohjelma 2014 Ympäristöpalvelut PS 19.3.2014 Terveyskeskuksen valmistavan keittiön muuttaminen jakelukeittiöksi Nykyinen keittiö on suunniteltu jakelukeittiöksi terveyskeskuksen perusparannushankkeessa

Lisätiedot

Valtatie KITTILÄ. Hankintayksikkö. Kittilän kunta. Sosiaali- ja terveystoimi. Valtatie Kittilä. Tekninen asianhoitaja

Valtatie KITTILÄ. Hankintayksikkö. Kittilän kunta. Sosiaali- ja terveystoimi. Valtatie Kittilä. Tekninen asianhoitaja Hankintayksikkö Kittilän kunta 99100 Kittilä Tekninen asianhoitaja vs. kotihoidonohjaaja Carita Saarinen carita.saarinen@kittila.fi Kaupallinen asianhoitaja perusturvajohtaja Markku Tuunainen, markku.tuunainen@kittila.fi

Lisätiedot

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen Valitse Posti SmartShipistä Posti Rahti, jos olet sopinut tästä palvelusta ja lähettämässä rahtilähetystä rahtikirjalla Posti Rahti tilaa tänään,

Lisätiedot

Koukun Helmen kotiateriapalvelu. Palveluksessanne!

Koukun Helmen kotiateriapalvelu. Palveluksessanne! Koukun Helmen kotiateriapalvelu Palveluksessanne! Koukun Helmi Kokkimme valmistavat kotiateriapalvelun ateriat Koukun Helmen keittiössä. Valmistamme ja toimitamme aterioita tilauksesta sekä kotihoidon

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN KOTIHOIDON TUKIPALVELUT

JÄRVI-POHJANMAAN KOTIHOIDON TUKIPALVELUT Oheismateriaali ltk 20.12.2016 JÄRVI-POHJANMAAN KOTIHOIDON TUKIPALVELUT Alajärvi, Vimpeli 1 SISÄLTÖ 1. KOTIHOIDON TUKIPALVELUT... 3 2. Ateriapalvelu... 3 3. Asiointipalvelu... 4 4. Kylvetyspalvelu... 4

Lisätiedot

Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä. Kaupunki sitoutuu hankkimaan hankinnan kohteet seuraavasti:

Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä. Kaupunki sitoutuu hankkimaan hankinnan kohteet seuraavasti: LIITE 1. HANKINNAN KOHTEET JA NIILLE ASETETUT VAATIMUKSET Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä. Kaupunki sitoutuu hankkimaan hankinnan kohteet seuraavasti: 1 Hankinnan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Informaatio voimassa 1. syyskuuta lähtien 2017 Lue enemmän: Ateriat kotiin. Kotiin kuljetuksen ohjeet

Informaatio voimassa 1. syyskuuta lähtien 2017 Lue enemmän:  Ateriat kotiin. Kotiin kuljetuksen ohjeet Informaatio voimassa 1. syyskuuta lähtien 2017 Lue enemmän: www.umea.se/dinmaltid Ateriat kotiin Kotiin kuljetuksen ohjeet Sisältö Kuka voi saada ateriat kotiin kuljetettuina... 3 Aterioiden tarjonta...

Lisätiedot

JÄRVI-POHJANMAAN KOTIHOIDON TUKIPALVELUT

JÄRVI-POHJANMAAN KOTIHOIDON TUKIPALVELUT Oheismateriaali ltk 20.10.2015 JÄRVI-POHJANMAAN KOTIHOIDON TUKIPALVELUT Alajärvi, Vimpeli, Soini 1 SISÄLTÖ 1. KOTIHOIDON TUKIPALVELUT... 3 2. Ateriapalvelu... 3 3. Kauppapalvelu... 4 4. Kylvetyspalvelu...

Lisätiedot

1 (9) Porin Tilausajo Oy. Posti Oy. Pisteiden laskentatapa

1 (9) Porin Tilausajo Oy. Posti Oy. Pisteiden laskentatapa 1 (9) TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO ULVILA_Ateriakuljetukset / Ulvilan kaupungin ateriakuljetukset (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 3.11.2010 1 (5) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 KYSYMYS 1 Onko kuljetusreitit palveluntuottajan (kuljetusyritys) vapaasti laadittavissa

Lisätiedot

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX Hankinta: USB-muistitikut sähköiseen ylioppilaskokeeseen, dnro 1/221/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1, SOPIMUSEHDOT SOPIMUS USB-MUISTITIKKUJEN TOIMITTAMISESTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Gyproc-tuotteet Myyntijohtaja: Jan Rokama, puh: 0400 534 357 Myyntipäällikkö: Markku Itänen, puh: 040 754 2794 Aluemyyntipäälliköt: Etelä-Suomi: Marko Alho, puh: 044 735

Lisätiedot

Koteihin toimitettavien aterioiden määrä vaihtelee tilanteen mukaan. Asiakasmäärät ja heidän sijaintinsa voivat vaihdella sopimuskauden aikana.

Koteihin toimitettavien aterioiden määrä vaihtelee tilanteen mukaan. Asiakasmäärät ja heidän sijaintinsa voivat vaihdella sopimuskauden aikana. Hankintayksikkö Kittilän kunta 99100 Kittilä Tekninen asianhoitaja Kotihoidonohjaaja Paula Niemelä paula.niemela@kittila.fi Hoivapalvelupäällikkö Katja Hietanen katja.hietanen@kittila.fi Kaupallinen asianhoitaja

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 15.3.2016 PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupunki ja Akaan kaupunki pyytävät tarjoustanne pehmopapereista oheisen tuotetaulukkoliitteen (liite 1) mukaan. Sopimusaika Sopimuskausi on kolme

Lisätiedot

Kotihoidon tukipalvelujen sisältö ja myöntämisen perusteet alkaen

Kotihoidon tukipalvelujen sisältö ja myöntämisen perusteet alkaen Kotihoidon tukipalvelujen sisältö ja myöntämisen perusteet 1.1.2014 alkaen Ikäihmisten lautakunta 17.12.2013 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Ateriapalvelu... 3 2. Kylvetyspalvelu... 4 3. Kauppapalvelu... 4 4. Päiväkeskustoiminta...

Lisätiedot

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS

OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI. Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS OSTOLIIKENNE MÄMMENSALMI Tarjouspyynnön liite nro 1 KOHDEKUVAUS 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEEN KUVAUS... 3 2 RAHASTUSLAITTEET... 3 3 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET... 4 4 KULJETTAJAN TOIMINNALLE

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015

TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ 12.11.2015 UURAISTEN KUNNAN KOULUKULJETUKSET (kaksi reittiä) Ilmoitukset Paikallisuutiset lehdessä, kunnan internet sivuilla ja kunnan ilmoitustaululla 12.11.2015: Tarjouspyyntö 12.11.2015:

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Sivistysosasto LUKUVUONNA 2015 2016 JÄRJESTETTÄVÄN OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn ostoliikenteen hoitamisesta lukuvuonna 2015-2016. Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla

Lisätiedot

KOTIHOIDON TUKIPALVELUJEN SISÄLTÖ JA MYÖNTÄMISEN PERUSTEET ALKAEN

KOTIHOIDON TUKIPALVELUJEN SISÄLTÖ JA MYÖNTÄMISEN PERUSTEET ALKAEN KOTIHOIDON TUKIPALVELUJEN SISÄLTÖ JA MYÖNTÄMISEN PERUSTEET 1.1.2012 ALKAEN SISÄLLYSLUETTELO 1. Ateriapalvelu... 3 2. Kylvetyspalvelu... 4 3. Kauppapalvelu... 4 4. Päiväkeskustoiminta... 4 5. Kuljetuspalvelu...

Lisätiedot

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys Kankaanpään kaupunki.

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys Kankaanpään kaupunki. 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 140276 Ateriakuljetukset Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Postiosoite Postitoimipaikka Kankaanpää Postinumero 38701 Maa Suomi Yhteyshenkilö Sanna Heinineva +358 445772629

Lisätiedot

Posti Oy. Yleiset Kuljetusten Hankintaohjeet. Kuljetusten hankintaohjeet [N:o] 1 (5) 01/01/2015. Posti Oy. Hankinta

Posti Oy. Yleiset Kuljetusten Hankintaohjeet. Kuljetusten hankintaohjeet [N:o] 1 (5) 01/01/2015. Posti Oy. Hankinta Kuljetusten hankintaohjeet [N:o] 1 (5) Yleiset Kuljetusten ohjeet Kuljetusten hankintaohjeet 2 (5) 1. Yleistä Näitä hankintaohjeita sovelletaan :n (jäljempänä Tilaaja) kuljetusyritykseltä (jäljempänä Toimittaja)

Lisätiedot

Palveluntuottajan velvollisuutena on hoitaa kuljetuskokonaisuudet tämän sopimuksen ja sen liiteasiakirjojen mukaisesti.

Palveluntuottajan velvollisuutena on hoitaa kuljetuskokonaisuudet tämän sopimuksen ja sen liiteasiakirjojen mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ Ateria- ja lähettikuljetukset 5.8.2013-31.12.2016 LIITE 5 SOPIMUSLUONNOS JANAKKALAN KUNNAN ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1. Sopijapuolet Tilaaja: Palveluntuottaja: Janakkalan

Lisätiedot

Liite tarjouspyyntöön, osio B IKÄIHMISTEN PALVELUIHIN LIITTYVÄT KULJETUKSET PALVELUKUVAUS, OSIO B

Liite tarjouspyyntöön, osio B IKÄIHMISTEN PALVELUIHIN LIITTYVÄT KULJETUKSET PALVELUKUVAUS, OSIO B IKÄIHMISTEN PALVELUIHIN LIITTYVÄT KULJETUKSET PALVELUKUVAUS, OSIO B 1. Palvelukokonaisuuteen sisältyvät kuljetukset Tässä palvelukuvauksessa esitetyt aikataulut ja toimintakäytännöt perustuvat tämän hetkisten

Lisätiedot

SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA 1 Keuruun kaupunki Mänttä-Vilppulan kaupunki Multian kunta SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Asiakas Keuruun kaupunki Tekniset palvelut / Tukipalvelut xxxxxxxx Y-tunnus 0208388-2 Multiantie

Lisätiedot

SOPIMUS 1/ Virastokatu 2, Imatra. Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi Sukunimi

SOPIMUS 1/ Virastokatu 2, Imatra. Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi Sukunimi SOPIMUS 1/5 LuonnoS Oppilaskuljetuspalvelut 1. Sopijapuolet Tilaaja Palveluntuottaja 0159216-7 Virastokatu 2, 55100 Imatra Sopimusyhdyshenkilö Tuire Hatakka Yritys Oy Y-tunnus Sopimusyhdyshenkilö Etunimi

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen

Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen Hakemus palveluntuottajaksi palvelusetelillä tuotettavaan mielenterveyskuntoutujien tukiasumiseen ja palveluasumiseen Hakemus saapunut / 201 Palveluntuottajaa koskevat tiedot Yritys/järjestö/yhteisö Y-tunnus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET Ylöjärven kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Ylöjärven kaupungin ruoka ja ateriakuljetuksista ajalle 1.1.2017 31.12.2018 + optio ajalle 1.1.2019 31.12.2019 + optio ajalle

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Sisällysluettelo 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Alihankinta 3. Yhteenliittymä 4. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

1 (5) LAHDEN KAUPUNKI. Hakemus kotiin toimitetun aterian palvelusetelituottajaksi. Palveluntuottajaa koskevat tiedot

1 (5) LAHDEN KAUPUNKI. Hakemus kotiin toimitetun aterian palvelusetelituottajaksi. Palveluntuottajaa koskevat tiedot 1 (5) Ikäihmiselle, joka alentuneen toimintakyvyn vuoksi kykene aterioimaan kodin ulkopuolella kä valmistamaan ruokaa itsenäisesti, toimitetaan kotihoidon tukipalveluna ateria kotiin. Kotiin toimitettu

Lisätiedot

HOTELLI- RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO, kokin osaamisala

HOTELLI- RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO, kokin osaamisala HOTELLI- RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO, kokin osaamisala OPISKELIJAN NIMI: Tämä arviointikaavake on tarkoitettu opiskelijan itsearvioimistaitojen vahvistamiseen ja työpaikkaohjaajan käyttöön:

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne

ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen. Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne KIRKKONUMMI KYEKSLATT TARJOUSPYYNTÖ 30.03.2015 ATERIAKULJETUKSET LV 2015-2018, 10.8.2015 - koulujen syyslukukauden alkuun 2018 Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne tarjouspyynnön

Lisätiedot

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA

VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ 2. VASTUU AJONEUVOSTA VUOKRA-AIKANA VUOKRAUSEHDOT 1. AUTON KÄYTTÖ -Vuokraaja on velvollinen huolehtimaan autosta yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö omastaan sekä noudattamaan ajaessa erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta. Vuokraaja

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA

LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA LUONNOS LIITE 6 SOPIMUS OPPILASKULJETUSTEN SEKÄ PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Lopen kunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus: 0150919-1 Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle

TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle TARJOUSPYYNTÖ SAVITAIPALEEN KUNNAN ATERIAKULJETUKSISTA ajalle 1.8.2018 31.7.2020 Hankinnan kohde Savitaipaleen kunta pyytää tarjousta ateriakuljetuksista tämän tarjouspyynnön ja tarjouspyynnön liitteenä

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

VANHUSPALVELUKESKUKSEN ATERIAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

VANHUSPALVELUKESKUKSEN ATERIAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ VANHUSPALVELUKESKUKSEN ATERIAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 HANKITTAVAN PALVELUN SISÄLTÖ... 4 5 TARJOUSHINTA...

Lisätiedot

- koulutoimen ateria- ja tavarakuljetukset - sosiaalitoimen henkilökuljetukset - sosiaalitoimen ateriakuljetukset

- koulutoimen ateria- ja tavarakuljetukset - sosiaalitoimen henkilökuljetukset - sosiaalitoimen ateriakuljetukset HARJAVALLAN KAUPUNKI Kaupunginhallitus Satakunnantie 110 Päiväys Dnro 29200 HARJAVALTA 15.4.2009 1/5 OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ Hilma EU-hankintailmoitus 9.4.2009 Porin kaupungin hankintatoimi: Avoimet

Lisätiedot

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen.

T A R J O U S. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. LIITE 2 (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) T A R J O U S Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan 11.4.2013 päivättyyn tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite:

Lisätiedot

TERVETULOA SERVIN KOTIPALVELUATERIA- ASIAKKAAKSI!

TERVETULOA SERVIN KOTIPALVELUATERIA- ASIAKKAAKSI! TERVETULOA SERVIN KOTIPALVELUATERIA- ASIAKKAAKSI! SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Tarjoamme kotipalveluaterioilla perinteisiä suomalaisia makuja ravitsemussuositukset huomioiden. Kalenterivuoden

Lisätiedot

ELINTARVIKKEIDEN VASTAANOTTOTARKASTUKSET

ELINTARVIKKEIDEN VASTAANOTTOTARKASTUKSET OMAVALVONTASUUNNITELMA Tämän suunnitelman teossa on käytetty toimintakeskuksen ja sosiaalipalvelujen omavalvontasuunnitelmia. TOIMINNANKUVAUS Asuntola Aamurusko sijaitsee osoitteessa Koulutie 1, 69950

Lisätiedot

Ruokahuolto ja omavalvonta hoitolaitoksissa. Kati Kankare VSSHP Ravintopalvelut

Ruokahuolto ja omavalvonta hoitolaitoksissa. Kati Kankare VSSHP Ravintopalvelut Ruokahuolto ja omavalvonta hoitolaitoksissa Kati Kankare VSSHP Ravintopalvelut Kuka valvoo ruokaa? Elintarvikelaki ohjaa ruokahuoltoa. Kunnan terveystarkastajat valvovat elintarvikehygieniaa. (iva tarkastus)

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin:

TARJOUS. Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. Nimi: Osoite: Puhelin: LIITE 2 TARJOUS (Tarjous tulee tehdä tällä asiakirjalla.) Viitaten ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne teen alla olevan tarjouksen. 1. Tarjoaja Nimi: Osoite: Puhelin: Liikenteestä vastaava

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Kiinteistötraktorin hankinta pyytää tarjoustanne kahdesta uudesta kiinteistötraktorista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen niin salliessa.

Lisätiedot

Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5.

Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5. 1 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS Tämän tarjouskilpailun kohteet ovat seuraavat. Kunkin kohteen tarkka kuvaus on luvussa 5. Kohde Kohde 1 Kohde 2 Kohde 3 Kohde 4 Kohde 5 Kohde 6 Kohde 7 Kohde 8 Kohde

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Kotiin kuljetettavien aterioiden kuljetukset

Tarjouspyyntö: Kotiin kuljetettavien aterioiden kuljetukset 1 Pöytyän kunta Perusturvapalvelut Turuntie 639 21870 Riihikoski Tarjouspyyntö Tarjouspyyntö: Kotiin kuljetettavien aterioiden kuljetukset Pöytyän kunta pyytää tarjouksia kuljetuspalveluista koskien Pöytyän

Lisätiedot

Tilaaja: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: koulutuspäällikkö Tuovi Huttunen

Tilaaja: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: koulutuspäällikkö Tuovi Huttunen LIITE 5A SOPIMUSLUONNOS SOPIMUS HEINÄN TOIMITUKSISTA YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTON HINGUNNIEMEN TOIMIPAIKKAAN 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan

Lisätiedot

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli)

OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) LIITE 5 1 KITEEN KAUPUNKI Sivistyskeskus OSTOLIIKENNESOPIMUS PALVELU- JA ASIOINTILIIKENNE (malli) 1. Sopijapuolet Tilaaja: Yhteyshenkilö: Kiteen kaupunki Sivistyskeskus Kiteentie 25 82500 KITEE Perusopetuksen

Lisätiedot

Ulkoasiainministeriö, ympäristönäkökulma mukana hankinnoissa. Ylitarkastaja Vesa Leino

Ulkoasiainministeriö, ympäristönäkökulma mukana hankinnoissa. Ylitarkastaja Vesa Leino Ulkoasiainministeriö, ympäristönäkökulma mukana hankinnoissa Ylitarkastaja Vesa Leino Visio Ulkoasiainhallinto ottaa ympäristönäkökulmat huomioon kaikessa toiminnassaan tulevina vuosina. MISSIO: Osana

Lisätiedot

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017 PäJikaKe^v kiamt^ TARJOUSPYYNTÖ KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUKSET REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Lisätiedot

Henkilömäärä Tuloraja /kk Maksuprosentit

Henkilömäärä Tuloraja /kk Maksuprosentit Hyväksytty johtokunta 29.2.2009 230 SUUPOHJAN PERUSPALVELULIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN KOTIHOIDON ASIAKASMAKSUT..200 ALKAEN Asetus sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista (92/92): Kotona annettava palvelu

Lisätiedot

Toimipaikan osoite Rysätie 11, PL 2415, 02070 Espoon Kaupunki

Toimipaikan osoite Rysätie 11, PL 2415, 02070 Espoon Kaupunki ESPOON KAUPUNKI TARKASTUSKERTOMUS 1(5) 1. TOIMIJAN JA TOIMIPAIKAN TIEDOT Toimijan nimi (Yrityksen nimi) Espoon kaupunki/sotet Toimijan osoite PL 2415, 02260 Espoo Laskutusosoite Y-tunnus 0101263-6 Puhelin

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta

Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta 1 (5) Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Määritelmät... 2 3. Tavoitteet... 3 4. Asiakkaat... 3 5. Tuotteita

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Kohde 1. Ruokakuljetukset, Jämsä ja Jämsänkoski

Kohde 1. Ruokakuljetukset, Jämsä ja Jämsänkoski LIITE 1, Tarjouskohteet 1 (6) Tarjouskohteet Tarjouskohteista esitellään lähtötiedot ja tarjouskohteen kilpailutukseen tulevat tavoitteet ja periaatteet sekä palvelun laajuus ja haluttu palvelutaso. Lisäksi

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1 (7) Palvelualusta Palvelualusta. Palvelukuvaus. Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: Posti Oy

Palvelukuvaus 1 (7) Palvelualusta Palvelualusta. Palvelukuvaus. Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: Posti Oy Palvelukuvaus 1 (7) Palvelukuvaus Palvelukuvaus 2 (7) Sisällysluettelo 1... 3 2 n käyttäminen... 3 3 ssa myytävät tuotteet... 4 3.1 Palvelutuotteet... 4 3.2 Tavaratuotteet... 4 3.3 Elintarvikkeet (viileä

Lisätiedot

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015 SOPIMUS luonnos 1 (5) Turku Touring Oy:n opastetut kiertoajelut Koiramäen lasten kaupunkikerros ja Turku sightseeing 1. Sopijapuolet Palveluntuottaja: Osoite Y-tunnus: Yhteyshenkilö: ja Tilaaja: Turku

Lisätiedot

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY

A V E R ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA AVER ASIANAJOTOIMISTO OY A V E R 1 (5) ETÄMYYNNIN ENNAKKOTIEDOT / KOSKEE HELPMEANS-VERKKOKAUPAN ASIAKKAIDEN TOIMEKSIANTOSOPIMUKSIA 1 Osapuolet 1.1 (jäljempänä asiakas ) 1.2 Aver Asianajotoimisto Oy Fredrikinkatu 25 A 24 00120

Lisätiedot

22.3.2016 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA

22.3.2016 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1 (7) 22.3.2016 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA Janakkalan kunta järjestää tarjouskilpailun liitteessä 1 tarkemmin esiteltyjen kuljetuskokonaisuuksien hoitamisesta. Sopimuskausi

Lisätiedot