Kohde 1. Ruokakuljetukset, Jämsä ja Jämsänkoski

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kohde 1. Ruokakuljetukset, Jämsä ja Jämsänkoski"

Transkriptio

1 LIITE 1, Tarjouskohteet 1 (6) Tarjouskohteet Tarjouskohteista esitellään lähtötiedot ja tarjouskohteen kilpailutukseen tulevat tavoitteet ja periaatteet sekä palvelun laajuus ja haluttu palvelutaso. Lisäksi esitetään tiedossa olevat muutokset jotka tulevat mahdollisesti vaikuttamaan tarjottavan palvelun suorittamiseen kilpailutusjakson aikana. Jämsän Aterian kuljetukset 1. Ruokakuljetukset, Jämsä ja Jämsänkoski 2. Ruokakuljetukset, Kuorevesi ja Länkipohja 3. Kotiateriat, Jämsän alue 4. Kotiateriat, Jämsänkosken alue 5. Koskenpään ruoka- ja kotiateriakuljetukset Kohde 1. Ruokakuljetukset, Jämsä ja Jämsänkoski Jämsän alueen ruokavalmistus tapahtuu ruokapalvelukeskus Arinassa. Ruokakuljetukset on aikataulutettu siten, että jakelupisteitä on ryhmitelty alueellisesti ja samalla autolla voi olla useampi reitti. Kuljetusyksikköinä ovat Burlodge- kuljetusvaunut, ulkomitat 986 x 778 x 1482 mm, lämpövaunut ja erilliset kuljetuslaatikot. Kuljetusyksiköiden lastaus ja purkaminen edellyttää osassa kohteista myös erillistä perälautanosturia. Kuljettaja noutaa ruuankuljetuslaatikot tai vaunut ruokapalvelukeskus Arinasta ja vie ne perille sisälle vastaanottavaan keittiöön, missä ne luovutetaan keittiöhenkilökunnalle. Samalla otetaan mukaan edellisen kuljetuskerran laatikot, astiat ja palautetaan ne kierroksen päätteeksi Arinaan. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta tilaajan osoittamassa paikassa. Kohteen jakelupisteet ja niiden yhteystiedot sekä pisteiden ruokailuajat ja kuljetuspakkaukset on esitetty omalla lomakkeella (liite 7). Jakelupaikoista haettavien palautusastioiden kuljetukset ajetaan omina kuljetuksina, mikäli niitä ei voida ottaa varsinaisen ruokajakelun yhteydessä. Kuljetuksiin sisältyy myös mahdolliset täydennyskuljetukset eri pisteisiin. Koulujen ja päiväkotien ruokakuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Päiväkodeille ruokaa vietäessä kuljettajan on huolehdittava, että päiväkotien piha-alueiden portit ovat auki mahdollisimman vähän aikaa ja portit tulevat suljetuksi. Kouluilla saattaa olla kouluvuoden aikana 1-3 koulupäivää lauantaisin, joista kuljettajalle annetaan tieto mahdollisimman aikaisin. Jokivarren päiväkodille lounaskuljetus pääsääntöisesti myös la-su. Palvelutalojen ruokakuljetukset ajetaan maanantaista sunnuntaihin.

2 LIITE 1, Tarjouskohteet 2 (6) Reitin alku- ja päätepisteenä on ruokapalvelukeskus Arina. Jämsän ja Jämsänkosken ruokakuljetuksiin tarvitaan yksi (1) perälaudallinen kuorma-auto, jonka kuormatilan tilavuus on m3 ja kantavuus vähintään 1800 kg. Lisäksi tarvitaan kaksi (2) perälaudallista isoa pakettiautoa tai kevyttä kuorma-autoa, joiden kuormatilan tilavuus on m3. Kohde 2. Ruokakuljetukset, Kuorevesi ja Länkipohja Kuoreveden ja Länkipohjan alueen ruokavalmistus tapahtuu Ruokapalvelukeskus Arinassa. Kuljetusyksiköinä ovat lämpövaunut, lämpöastiat ja erilliset kuljetuslaatikot. Kuljetusyksiköiden lastaus ja purkaminen edellyttää osassa kohteista myös erillistä perälautanosturia. Kuljettaja noutaa ruuankuljetuslaatikot tai vaunut ruokapalvelukeskus Arinasta ja vie ne perille sisälle vastaanottavaan keittiöön, missä ne luovutetaan keittiöhenkilökunnalle. Samalla otetaan mukaan edellisen kuljetuskerran laatikot, astiat ja palautetaan ne kierroksen päätteeksi Arinaan. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta tilaajan osoittamassa paikassa. Kohteen jakelupisteet ja niiden yhteystiedot sekä pisteiden ruokailuajat ja kuljetuspakkaukset on esitetty omalla lomakkeella. Jakelupaikoista haettavien palautusastioiden kuljetukset ajetaan omina kuljetuksina, mikäli niitä ei voida ottaa varsinaisen ruokajakelun yhteydessä. Kuljetuksiin sisältyy myös mahdolliset täydennyskuljetukset eri pisteisiin. Koulujen ja päiväkotien ruokakuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Päiväkodeille ruokaa vietäessä kuljettajan on huolehdittava, että päiväkotien piha-alueiden portit ovat auki mahdollisimman vähän aikaa ja portit tulevat suljetuksi. Kouluilla saattaa olla kouluvuoden aikana 1-3 koulupäivää lauantaisin, joista kuljettajalle annetaan tieto mahdollisimman aikaisin. Palvelutalojen ruokakuljetukset ajetaan myös maanantaista perjantaihin. Reitin alku- ja päätepisteenä on Ruokapalvelukeskus Arina.

3 LIITE 1, Tarjouskohteet 3 (6) Kuoreveden ja Länkipohjan ruokakuljetuksiin tarvitaan yksi (1) perälaudallinen iso pakettiauto tai kevyt kuorma-auto. Kuormatilan minimitilavuus m3. Kohde 3. Kotiateriat, Jämsä Kotiaterioita toimitetaan ruokapalvelukeskus Arinasta noin kappaletta päivässä. Asiakkaille Ateriakuljetukset ajoittuvat klo välille. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta. Kuljettaja vie aterian asiakkaalle ja avaa tarvittaessa annosrasiat. Kuljettaja ilmoittaa kotipalveluun, mikäli asiakkaan edellinen ruoka on syömättä tai asiakkaan tilassa tai kodissa huomataan jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Osa asiakkaista on antanut kotiavaimensa kotipalvelutarkoitusta varten tilaajalle. Avaimet ovat reittikohtaisissa nipuissa ja avaimissa on asiakastunnisteet. Palveluntuottaja säilyttää avaimet huolellisesti ja toimittaa ne reitin päätteeksi keittiössä sijaitsevaan säilytyspaikkaan. Mikäli palveluntuottaja hukkaa asiakkaan avaimen, palveluntuottaja on velvollinen vastaamaan lukkojen sarjoituskuluista. Ikäihmiselle tärkeää on, että aterian tuo aina totuttuun aikaan tuttu kuljettaja. Kuljettajilla tulee olla tarkoituksenmukainen ja siisti työasu. Kotiateria -kuljetuspalvelu sisällytetään ruokapalvelukeskuksen omavalvontasuunnitelmaan. Reitin alku- ja päätepisteenä on ruokapalvelukeskus Arina.

4 LIITE 1, Tarjouskohteet 4 (6) Kuljetukset voidaan hoitaa 3 pakettiautoilla, tai muulla tarkoitukseen soveltuvalla kalustolla. Tämän kohteen kuljetukset voidaan hoitaa myös ajoneuvolla, jonka suurin sallittu kokonaismassa on enintään kiloa. Lain kaupallisista tavarankuljetuksista tiellä (693/2006) mukaisesti tällaisella kalustolla hoidettu kaupallinen liikenne ei tarvitse tavaraliikennelupaa. Kohde 4. Kotiateriat, Jämsänkosken alue Kotiaterioita toimitetaan ruokapalvelukeskus Arinasta noin kappaletta päivässä. Asiakkaille Ateriakuljetukset ajoittuvat välillä, kun on kysymys kuumasta ruoasta. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta. Kuljettaja vie aterian asiakkaalle ja avaa tarvittaessa annosrasiat. Kuljettaja ilmoittaa kotipalveluun, mikäli asiakkaan edellinen ruoka on syömättä tai asiakkaan tilassa tai kodissa huomataan jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Osa asiakkaista on antanut kotiavaimensa kotipalvelutarkoitusta varten tilaajalle. Avaimet ovat reittikohtaisissa nipuissa ja avaimissa on asiakastunnisteet. Palveluntuottaja säilyttää avaimet huolellisesti ja toimittaa ne reitin päätteeksi keittiössä sijaitsevaan säilytyspaikkaan. Mikäli palveluntuottaja hukkaa asiakkaan avaimen, palveluntuottaja on velvollinen vastaamaan lukkojen sarjoituskuluista. Ikäihmiselle tärkeää on, että aterian tuo aina totuttuun aikaan tuttu kuljettaja. Kuljettajilla tulee olla tarkoituksenmukainen ja siisti työasu. Kotiateria -kuljetuspalvelu sisällytetään ruokapalvelukeskuksen omavalvontasuunnitelmaan. Reitin alku- ja päätepisteenä on ruokapalvelukeskus Arina.

5 LIITE 1, Tarjouskohteet 5 (6) Kuljetukset voidaan hoitaa kahdella (2) pakettiautolla tai muulla tarkoitukseen soveltuvalla kalustolla. Tämän kohteen kuljetukset voidaan hoitaa myös ajoneuvolla, jonka suurin sallittu kokonaismassa on enintään kiloa. Lain kaupallisista tavarankuljetuksista tiellä (693/2006) mukaisesti tällaisella kalustolla hoidettu kaupallinen liikenne ei tarvitse tavaraliikennelupaa. Kohde 5. Ruoka- ja ateriakuljetukset, Koskenpää Koskenpään alueen ruoka- ja ateriavalmistus tapahtuu Ruokapalvelukeskus Arinassa. Ruokakuljetusten kuljetusyksiköinä ovat lämpöastiat ja erilliset kuljetuslaatikot. Kuljetusyksiköiden lastaus ja purkaminen edellyttää osassa kohteista myös erillistä perälautanosturia tai erillisiä luiskia. Kuljettaja noutaa ruuankuljetuslaatikot tai vaunut ruokapalvelukeskus Arinasta ja vie ne perille sisälle vastaanottavaan keittiöön, missä ne luovutetaan keittiöhenkilökunnalle. Samalla otetaan mukaan edellisen kuljetuskerran laatikot, astiat ja palautetaan ne kierroksen päätteeksi Arinaan. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta tilaajan osoittamassa paikassa. Kohteen jakelupisteet ja niiden yhteystiedot sekä pisteiden ruokailuajat ja kuljetuspakkaukset on esitetty omalla lomakkeella (liite 7). Jakelupaikoista haettavien palautusastioiden kuljetukset ajetaan omina kuljetuksina, mikäli niitä ei voida ottaa varsinaisen ruokajakelun yhteydessä. Kuljetuksiin sisältyy myös mahdolliset täydennyskuljetukset eri pisteisiin. Koulujen ja päiväkotien ruokakuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Päiväkodeille ruokaa vietäessä kuljettajan on huolehdittava, että päiväkotien piha-alueiden portit ovat auki mahdollisimman vähän aikaa ja portit tulevat suljetuksi. Kouluilla saattaa olla kouluvuoden aikana 1-3 koulupäivää lauantaisin, joista kuljettajalle annetaan tieto mahdollisimman aikaisin. Kotiaterioita toimitetaan ruokapalvelukeskus Arinasta noin kappaletta päivässä. Asiakkaille Kotiaterioita toimitetaan ruokapalvelukeskus Arinasta noin kappaletta päivässä. Asiakkaille

6 LIITE 1, Tarjouskohteet 6 (6) Ateriakuljetukset ajoittuvat välillä, kun on kysymys kuumasta ruoasta. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta. Kuljettaja vie aterian asiakkaalle ja avaa tarvittaessa annosrasiat. Kuljettaja ilmoittaa kotipalveluun, mikäli asiakkaan edellinen ruoka on syömättä tai asiakkaan tilassa tai kodissa huomataan jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Osa asiakkaista on antanut kotiavaimensa kotipalvelutarkoitusta varten tilaajalle. Avaimet ovat reittikohtaisissa nipuissa ja avaimissa on asiakastunnisteet. Palveluntuottaja säilyttää avaimet huolellisesti ja toimittaa ne reitin päätteeksi keittiössä sijaitsevaan säilytyspaikkaan. Mikäli palveluntuottaja hukkaa asiakkaan avaimen, palveluntuottaja on velvollinen vastaamaan lukkojen sarjoituskuluista. Ikäihmiselle tärkeää on, että aterian tuo aina totuttuun aikaan tuttu kuljettaja. Kuljettajilla tulee olla tarkoituksenmukainen ja siisti työasu. Kotiateria -kuljetuspalvelu sisällytetään ruokapalvelukeskuksen omavalvontasuunnitelmaan. Reitin alku- ja päätepisteenä on Ruokapalvelukeskus Arina. Koskenpään ruoka- ja ateriakuljetuksiin soveltuu yksi (1) pakettiauto tai muu tarkoitukseen soveltuva kalusto.

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016 1 TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016 1. Hankinnan kohde Heinolan kaupungin ruoka- ja siivouspalveluosasto pyytää tarjousta kotihoidon aterioiden kuljetuspalveluista

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015

TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015 1 TARJOUSPYYNTÖ 20.08.2015 TARJOUSPYYNTÖ PAIMION KAUPUNGIN ATERIAKULJETUKSISTA 1. Hankinnan kohde Paimion kaupungin ruokapalvelut pyytää tarjouksia kaupungin ateriakuljetuksista tämän tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

Kuljetusten kilpailutuksen tarjousten vertailu ja päätösehdotus

Kuljetusten kilpailutuksen tarjousten vertailu ja päätösehdotus TARJOUSTEN VERTAILU 1 (8) Kuljetusten kilpailutuksen tarjousten vertailu ja päätösehdotus 1. Jämsän kaupungin ruoka- ja ateriakuljetukset umpeutuvat 31.5.2012 ja uuden 1.6.2012 alkavan sopimuskauden (3+1

Lisätiedot

1 (9) Porin Tilausajo Oy. Posti Oy. Pisteiden laskentatapa

1 (9) Porin Tilausajo Oy. Posti Oy. Pisteiden laskentatapa 1 (9) TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO ULVILA_Ateriakuljetukset / Ulvilan kaupungin ateriakuljetukset (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa

PAIMIO LIITE 3 20.08.2015. PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa PAIMIO LIITE 3 20.08.2015 Palvelukuvaus PaltanPadan valmistuskeittiöstä : Paltantie 4 PaltanPadan valmistuskeittiön kuljetusaikataulu kaikkina päivinä vuodessa Kuljetuskohteet maanantai - perjantai : Reitti

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 3.11.2010 1 (5) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 KYSYMYS 1 Onko kuljetusreitit palveluntuottajan (kuljetusyritys) vapaasti laadittavissa

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysosasto 20.2.2014 Ruokapalvelut PL 7 04131 SIPOO

Sosiaali- ja terveysosasto 20.2.2014 Ruokapalvelut PL 7 04131 SIPOO ATERIAKULJETUKSISTA YLEISTÄ Sipoon kunnan ruokapalvelu pyytää liikennöitsijöiltä tarjousta ateriakuljetuksista sopimuskaudelle 1.8.2014 31.7.2016 Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Hilmassa 20.2.2014 Hankinnassa

Lisätiedot

Ruuankuljetuslaatikot

Ruuankuljetuslaatikot Ruuankuljetuslaatikot Ilmanpoistoventtiili Ergonomiset kahvat kuljetusastia 6 salpaa Pohjan kumirengas suojaa astiaa 710 203 Erinomainen eristyskyky: kaksiseinämäisessä rakenteessa eriste Kuljetusastia,

Lisätiedot

HE 83/2009 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle kaupallisista tavarankuljetuksista. esityksen (HE 32/2009 vp) täydentämisestä

HE 83/2009 vp. Hallituksen esitys Eduskunnalle kaupallisista tavarankuljetuksista. esityksen (HE 32/2009 vp) täydentämisestä Hallituksen esitys Eduskunnalle kaupallisista tavarankuljetuksista annetun lain muuttamisesta annetun hallituksen esityksen (HE 32/2009 vp) täydentämisestä ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ Eduskunnalle

Lisätiedot

22.3.2016 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA

22.3.2016 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1 (7) 22.3.2016 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA Janakkalan kunta järjestää tarjouskilpailun liitteessä 1 tarkemmin esiteltyjen kuljetuskokonaisuuksien hoitamisesta. Sopimuskausi

Lisätiedot

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Cloudia Kilpailutusjärjestelmässä, HILMA:ssa sekä Paltamon kunnan kotisivuilla osoitteessa

Hankinnasta on julkaistu ilmoitus Cloudia Kilpailutusjärjestelmässä, HILMA:ssa sekä Paltamon kunnan kotisivuilla osoitteessa PALTAMON KUNTA Tekniset palvelut / Tilapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 22.10.2018 ATERIAKULJETUKSET Pyydämme tarjoustanne Korpitien keittiön ateriakuljetuksista ajalle 1.1 31.12.2019. Paltamon kunta / tilapalvelut

Lisätiedot

Liikennekaari: markkinatalatyöryhmän. skenaariotyöpaja. Säätytalo 2.3.2016

Liikennekaari: markkinatalatyöryhmän. skenaariotyöpaja. Säätytalo 2.3.2016 Liikennekaari: markkinatalatyöryhmän skenaariotyöpaja Säätytalo 2.3.2016 1 Skenaariotyöpajan teemat Tavoitteena kilpailun edistäminen alalle tulon kynnystä madaltamalla Teema 1: Taksiliikenteen luvanvaraisuus

Lisätiedot

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys Kankaanpään kaupunki.

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys Kankaanpään kaupunki. 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 140276 Ateriakuljetukset Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Postiosoite Postitoimipaikka Kankaanpää Postinumero 38701 Maa Suomi Yhteyshenkilö Sanna Heinineva +358 445772629

Lisätiedot

Jyväskylän kaupunki Lasten päivähoitopalvelut. Jyväskylän vuorohoito

Jyväskylän kaupunki Lasten päivähoitopalvelut. Jyväskylän vuorohoito Jyväskylän kaupunki Lasten päivähoitopalvelut Jyväskylän vuorohoito Jyväskylän kaupungin vuorohoito 1.1.2011 Myllytuvan päiväkoti ma-pe klo 5.30-22.00 Tikkakosken päiväkoti ma - la 4.50-22.45 Kuokkalan

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 3 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16)

TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Rautjärven kunta 1 TARJOUSPYYNTÖ RAUTJÄRVEN KUNNAN HARJAANTUMISOPETUKSEN KOULUKULJE- TUKSESTA LUKUVUODELLE 2014-15 (+OPTIO 2015-16) Pyydämme tarjoustanne Rautjärven kunnan harjaantumisopetuksen koulukuljetuksesta

Lisätiedot

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6)

Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) Vaalan kunta Ostoliikennesopimuksen liite 3 1 (6) KULJETUSPALVELUT OSTOLIIKENTEEN EHDOT Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa

Tarjouspyyntö 1/2019 Ateriakuljetukset Evijärvellä. Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Sivu 1/6 Liite 1 Ateriakuljetukset toimintakauden alussa Ateria- ja elintarvikekuljetuksia on kuutena päivänä viikossa. Kuljetettavat ateriat noudetaan Evijärven terveysaseman keittiöltä (Antinniemi 8)

Lisätiedot

Liite e Tarjouspyynnön kohteet

Liite e Tarjouspyynnön kohteet 1 Liite e Tarjouspyynnön kohteet Tarjoukset tulee tehdä liitteellä e mainittujen reittien mukaisesti siten kuin tarjouspyynnössä ja siinä mainituissa liitteissä on määrätty. (**Sarakkeessa Päivittäinen

Lisätiedot

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1

LISÄKIRJE N:O 1 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 LISÄKIRJE N:O 1 13.4.2016 Dnro 378/2016 Tarjouspyyntö 24.3.2016 ROVANIEMEN KAUPUNGIN JOUKKOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMINEN REITILLE ROVANIEMI MUUROLA ROVANIEMI, LISÄKIRJE N:O 1 Rovaniemen kaupunki tekee viitteessä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ruokahuollon kuljetukset

Tarjouspyyntö: Ruokahuollon kuljetukset 21870 Riihikoski 18.05.2012 1(7) : Ruokahuollon kuljetukset Pöytyän kunta pyytää tarjouksia kuljetuspalveluista koskien Pöytyän kunnan ruokahuollon kuljetuksia. Tarkemmat tiedot hankinnan sisällöstä ja

Lisätiedot

Ulvilan kaupungin tekninen osasto pyytää tarjoustanne ateriakuljetuksista seuraavalla tavalla:

Ulvilan kaupungin tekninen osasto pyytää tarjoustanne ateriakuljetuksista seuraavalla tavalla: ULVILAN KAUPUNKI 12.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ Ulvilan kaupungin tekninen osasto pyytää tarjoustanne ateriakuljetuksista seuraavalla tavalla: Ateriakuljetusten hoitaminen 1.8.2015 31.7.2017 ja optiovuosi (1

Lisätiedot

SUUNNITELMA ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSILLE 5.8.2013 ALKAEN LIITE 1

SUUNNITELMA ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSILLE 5.8.2013 ALKAEN LIITE 1 SUUNNITELMA ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSILLE 5.8.2013 ALKAEN LIITE 1 KOHDE 1: Lähetti- ja ateriakuljetukset Tarinmaan, Viralan, Tervakosken, Vähikkälän ja Turengin alueilla Kunnantalo Juttilantie 1 9:00

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA TARJOUSPYYNTÖ TOIMINTAKESKUKSEN KULJETUKSISTA Kurikan kaupunki pyytää tarjousta toimintakeskuksen työntekijöiden kuljetuksista ajalle 1.9.2011-31.8.2012. Mahdollinen vuoden optio. Tarjouskilpailu on avoin

Lisätiedot

Mercedes - Benz Vito, pakettiauto Kuormatilan tilavuus 5 m3 Kantavuus 830 kg

Mercedes - Benz Vito, pakettiauto Kuormatilan tilavuus 5 m3 Kantavuus 830 kg Vehorent - hyötyajoneuvohinnasto, Veho Group Lommilanrinne 2, 02770 Espoo, puh. 010 569 3557 Hinnasto 02.03.2009 Ryhmä Merkki ja malli Ovien Istuin Aika ja km veloitus Viikonloppupaketit Ilman km- Lisävrk

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5

LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 LIEKSAN KAUPUNKI TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 5 OSTOLIIKENTEEN EHDOT ASIOINTILIIKENNE / KIMPPAKYYTI Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015

PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 PERTUNMAAN KUNNAN KOULUKULJETUSTEN KILPAILUTUS 2015 Sivu 1/6 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet kuuluvat sivistystoimen hallinnonalaan. Sivistyslautakunta tekee hankintapäätöksen

Lisätiedot

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET

NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET NURMEKSEN KAUPUNKI OSTOLIIKENNESOPIMUS VANHUSTEN PÄIVÄKUNTOUTUSKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Ehtoja noudatetaan ostoliikenteen järjestämisessä, jollei ostoliikennesopimuksessa

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen Valitse Posti SmartShipistä Posti Rahti, jos olet sopinut tästä palvelusta ja lähettämässä rahtilähetystä rahtikirjalla Posti Rahti tilaa tänään,

Lisätiedot

8.4.2013 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA

8.4.2013 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1 (6) 8.4.2013 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1. Kilpailukohde Janakkalan kunta järjestää tarjouskilpailun liitteessä 1 tarkemmin esiteltyjen kuljetuskokonaisuuksien hoitamisesta.

Lisätiedot

JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014

JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014 JOENSUUN SEUDUN HANKINTATOIMI KOMISSIOMALLI 28.03.2014 KOMISSIO Komissio otetaan käyttöön kaikissa kilpailutuksissa, joiden hankintakausi alkaa 1.1.2012 tai sen jälkeen Raha liikkuu Joensuun seudun hankintatoimen

Lisätiedot

Kauppakassivaunun käyttö. Yksityiskohtia ja vaihtoehtoja

Kauppakassivaunun käyttö. Yksityiskohtia ja vaihtoehtoja Kauppakassivaunun käyttö Yksityiskohtia ja vaihtoehtoja 1 Keräilyn toteutus Tuotteet keräillään eräkeräilynä (batch picking) kauppakassivaunuun, paitsi pakasteet ja suurikokoiset tuotteet Eräkeräily suoritetaan

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus

Valtioneuvoston asetus Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti muutetaan ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun valtioneuvoston asetuksen (1257/1992)

Lisätiedot

Tekniset palvelut 6.10.2014

Tekniset palvelut 6.10.2014 ATERIA- JA PESULAKULJETUKSISTA Hankinnan kuvaus Lähettävä keittiö Ateriakuljetukset ja toimituspaikat Suomussalmen kunnan tekniset palvelut pyytää tarjousta ateria- ja pesulakuljetuksista sopimuskaudelle

Lisätiedot

Voimassa: Toistaiseksi

Voimassa: Toistaiseksi 1 (7) Antopäivä: 17.06.2015 Voimaantulopäivä: 01.07.2015 Voimassa: Toistaiseksi Säädösperusta: Laki Liikenteen turvallisuusvirastosta 863/2009 Muutostiedot: Soveltamisala: O-luokan ajoneuvot Sisällysluettelo

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä Vammaispalvelut/Taloushallinto - VpL- ShL- ja OhL-palvelut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä Vammaispalvelut/Taloushallinto - VpL- ShL- ja OhL-palvelut N VpLpalveluasuminen Vuokra ja käyttökustannukset Asuntoon liittyvät keskitetyt hankinnat ja yhteiskäyttö vuokran lisäksi normaalit käyttökustannukset kuten sähkön ja veden. Vuokrasopimus voidaan tehdä

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen (1257/1992) muuttamisesta

Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen (1257/1992) muuttamisesta LAKIEHDOTUKSIIN LIITTYVÄT VN-ASETUSLUONNOKSET Valtioneuvoston asetus ajoneuvojen käytöstä tiellä annetun asetuksen (1257/1992) muuttamisesta 1 LUKU Soveltamisala ja määritelmät (6.6.2013/407) 3 Ajoneuvoluokkia

Lisätiedot

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö 28366 Päiväys 09.03.2015

Kankaanpään kaupunki. Tarjouspyyntö 28366 Päiväys 09.03.2015 1/4 TARJOUSPYYNTÖ 28366 Ateriakuljetukset 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Mika Hatanpää Suomi puh. +358 445772213 fax mika.hatanpaa@kankaanpaa.fi Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus

Lisätiedot

KUORMA- JA LINJA-AUTON HINNASTO 1.3.2016. www.nokiantyres.com/heavy

KUORMA- JA LINJA-AUTON HINNASTO 1.3.2016. www.nokiantyres.com/heavy KUORMA- JA LINJA-AUTON RENKAAT HINNASTO 1.3.2016 www.nokiantyres.com/heavy 19 Eturenkaat Nokian Hakkapeliitta Truck F 295/80 R 22.5 152/148M Nokian Hakkapeliitta Truck F x x D C 74 )) 860, 1 066, T675020

Lisätiedot

Mikä on erikoiskuljetus?

Mikä on erikoiskuljetus? Erikoiskuljetukset suunnittelussa - seminaari Terho Isola 18.01.2012 Mikä on erikoiskuljetus? kuormaamattoman tai jakamattomalla esineellä kuormatun ajoneuvon taikka ajoneuvoyhdistelmän kuljetus, jossa

Lisätiedot

TERVETULOA SERVIN KOTIPALVELUATERIA- ASIAKKAAKSI!

TERVETULOA SERVIN KOTIPALVELUATERIA- ASIAKKAAKSI! TERVETULOA SERVIN KOTIPALVELUATERIA- ASIAKKAAKSI! SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Tarjoamme kotipalveluaterioilla perinteisiä suomalaisia makuja ravitsemussuositukset huomioiden. Kalenterivuoden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTO Tarjouspyyntö nro 1/2011 Liite 1 27.5.2011

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTO Tarjouspyyntö nro 1/2011 Liite 1 27.5.2011 HELSINGIN KAUPUNKI HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS 1(9) SOSIAALIVIRASTON SIJAISHUOLLON JA AVOHOIDON ASIAKKAIDEN KULJETUSTEN PUITEJÄRJESTELYHANKINTA, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU SISÄLLYS 1 HANKINNAN TAUSTA...

Lisätiedot

Ohje hakulomakkeen täyttämiseen yliopistohaku.fi -palvelussa

Ohje hakulomakkeen täyttämiseen yliopistohaku.fi -palvelussa Hakijan ohje Opetushallitus kevät 2013 Ohje hakulomakkeen täyttämiseen yliopistohaku.fi -palvelussa Tässä ohjeessa on kuvattu miten hakulomake täytetään ja lähetetään yliopistohaku.fi-palvelussa. Näytön

Lisätiedot

JÄMSÄN METALLI JA KULJETUS RALLI 2016

JÄMSÄN METALLI JA KULJETUS RALLI 2016 Lauantaina 5.3.2016 Kilpailun aikataulu: 7.30 Kilpailutoimisto avataan, Metsäoppilaitoksentie 14, Jämsänkoski 8.00 Kilpailupaperien tarkastus, materiaalin ja ovinumeroiden jako alkaa 8.00 Tuomariston ensimmäinen

Lisätiedot

22.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA

22.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1 (6) 22.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUSTEN HOITAMISESTA 1. Kilpailukohde 2. Hankintamenettely Janakkalan kunta järjestää tarjouskilpailun liitteessä 1 tarkemmin esiteltyjen kuljetuskokonaisuuksien

Lisätiedot

http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf

http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf Vantaa pisteen sijainti: http://www.eniro.fi/kartta/ansakuja+3%2c+vantaa/ Espoon pisteen hinnasto : http://www.vehotrucks.fi/fi/sitecollectiondocuments/rent_hinnastot/vehorent_hinnasto_espoo.pdf CharterWay

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2

KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 Sivu 1/5 KOULUKULJETUKSET Tarjouspyynnön LIITE 2 TARJOUSKILPAILUN EHDOT KOULUKULJETUKSET 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Liikenneluvan automäärä 3. Yhteenliittymä 4. Alihankinta 5. Tiedot liikennöitsijästä

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Sopimusaika 1.1.2014-31.12.2016 sekä optiona 1.1.-31.12.2017. Option käytöstä tehdään erillinen päätös 31.8.2016 mennessä.

Sopimusaika 1.1.2014-31.12.2016 sekä optiona 1.1.-31.12.2017. Option käytöstä tehdään erillinen päätös 31.8.2016 mennessä. POLVIJÄRVEN KUNTA 1/5 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUKSISTA Polvijärven kunta pyytää Teitä antamaan tarjouksen Polvijärven kunnan keskuskeittiöltä ja Sotkuman koululta tapahtuvista ruokakuljetuksista tässä

Lisätiedot

INNOVATIIVISET HANKINNAT. Kaarinan kaupunki / RUOKAKULJETUKSET

INNOVATIIVISET HANKINNAT. Kaarinan kaupunki / RUOKAKULJETUKSET INNOVATIIVISET HANKINNAT Kaarinan kaupunki / RUOKAKULJETUKSET Innovatiiviset hankinnat - projekti Kolme valmennuspäivää kevät/ kesä 2013 - hankkijat, käyttäjät, palveluntuottajat - yliopistolla Avoin foorumi

Lisätiedot

Vuokrataan etupäässä vain viikoittaisia vakiovuoroja varten. Vuokrahintaan sisältyy ainoastaan salin ja pukuhuoneiden/wc:n käyttö.

Vuokrataan etupäässä vain viikoittaisia vakiovuoroja varten. Vuokrahintaan sisältyy ainoastaan salin ja pukuhuoneiden/wc:n käyttö. Nuorisopalveluiden hinnastot vuodelle 2012 Monden nuoriso- ja järjestötalo Sali + kahvio (koko alakerta) Monden salin ja kahvion vuokraaja voi käyttää varaamansa ajan salia, kahviotilaa ja WC-tiloja. Monden

Lisätiedot

VAMMAISPALVELUHAKEMUS

VAMMAISPALVELUHAKEMUS 1 VAMMAISPALVELUHAKEMUS Hakijan henkilötiedot Sukunimi Etunimet Henkilötunnus Osoite Ammatti Puhelinnumero Haettavat palvelut (Huomioi, että hakemus täytetään vain niiden palveluiden osalta, joita haetaan)

Lisätiedot

LÄNSI-UUDENMAAN JÄTELAUTAKUNTA 1.1 SEKAJÄTEMAKSUT KUNNAN JÄRJESTÄMÄSSÄ JÄTTEENKULJETUKSESSA

LÄNSI-UUDENMAAN JÄTELAUTAKUNTA 1.1 SEKAJÄTEMAKSUT KUNNAN JÄRJESTÄMÄSSÄ JÄTTEENKULJETUKSESSA LÄNSI-UUDENMAAN JÄTELAUTAKUNTA 1.1 SEKAJÄTEMAKSUT KUNNAN JÄRJESTÄMÄSSÄ JÄTTEENKULJETUKSESSA VOIMASSA 1.1.2013 alkaen, ellei muuta mainita. Saukkola ja Pusulan Lohjan Sammatin Siuntio ja Inkoo kaupunginosa

Lisätiedot

Kuljetusyrityksen arki: haasteet ja mahdollisuudet

Kuljetusyrityksen arki: haasteet ja mahdollisuudet Kuljetusyrityksen arki: haasteet ja mahdollisuudet Oy TransPeltola Ltd Kouvolalainen perheyritys Toiminta alkanut vuonna 1958 (Peltolan Kuljetus Oy) 23 omaa autoa + n. 20 vakituista alihankkija-autoa Työllistää

Lisätiedot

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä Vammaispalvelut/Taloushallinto - VpL- ShL- ja OhL-palvelut

Vammaispalvelujen asiakasmaksut 2014 / Vertailutaulukko esityksestä Vammaispalvelut/Taloushallinto - VpL- ShL- ja OhL-palvelut N Vammaispalvelulain palveluasuminen ravintomenoista. Asumisvalmennus, VpL Vuokra ja käyttökustannukset Asuntoon liittyvät keskitetyt hankinnat ja yhteiskäyttö a) Ateriamaksu kun tarjotaan keskitetyt ateriapalvelut

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Kotiin kuljetettavien aterioiden kuljetukset

Tarjouspyyntö: Kotiin kuljetettavien aterioiden kuljetukset 1 Pöytyän kunta Perusturvapalvelut Turuntie 639 21870 Riihikoski Tarjouspyyntö Tarjouspyyntö: Kotiin kuljetettavien aterioiden kuljetukset Pöytyän kunta pyytää tarjouksia kuljetuspalveluista koskien Pöytyän

Lisätiedot

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016

Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Kokouspalvelut vaihtoehdot ja hinnasto 2016 Länsi-Suomen opistolla tilaisuudet onnistuvat. JÄRJESTÄ KOKOUS OPISTON TILOISSA Viihtyisät tilat historiallisessa rakennuksessa sekä luonnonkaunis ympäristö

Lisätiedot

VIRALLINEN ILMOITUSTAULU Kilpailun virallinen ilmoitustaulu sijaitsee kilpailutoimistossa, Teijo Talo Oy tehdas, Perniö.

VIRALLINEN ILMOITUSTAULU Kilpailun virallinen ilmoitustaulu sijaitsee kilpailutoimistossa, Teijo Talo Oy tehdas, Perniö. TEIJO TALO RALLI 24.5.2008 KILPAILIJAINFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 10:00 Kilpailutoimisto avataan 10:00 Ilmoittautuminen alkaa, Teijo Talo Oy, Joutnantie 73, Perniö Kilpailupaperien tarkistus ja materiaalin

Lisätiedot

Liikennekaari. Markkinat-alatyöryhmä

Liikennekaari. Markkinat-alatyöryhmä Liikennekaari Markkinat-alatyöryhmä 10.5.2016 1 Seuraa verkossa: https://www.youtube.com/watch?v=c9razyevu hq Kysymykset / kommentit: http://screen.io/lvm Tilaisuuden tavoitteet Avata lausuttavana olevan

Lisätiedot

KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUS-LOMAKE

KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUS-LOMAKE KOULUKULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUS-LOMAKE 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 3A TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Kaikkia tarjottavia kohteita koskevat tiedot yrityksestä 1. Tarjoaja

Lisätiedot

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS

KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS KUNNAN OSTAMIEN KULJETUKSIEN HANKINTA TARJOUSPYYNNÖN PALVELUKUVAUS 2 PALVELUKUVAUS TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 LIIKENNÖINTIKOHTEIDEN YLEISKUVAUS... 2 2 KALUSTOLLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET...

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista liitteessä 1 kuvatuille reiteille. Kuljetukset

Lisätiedot

Ohje tilauksien seurantaan

Ohje tilauksien seurantaan Ohje tilauksien seurantaan Sisällys Tilaushistoria menu... 2 Tilaushistoria... 2 Hakukentät... 2 Listaus tilauksista... 3 Tarkemmat tilaustiedot... 4 Laskuhistoria... 5 Hakukentät... 5 Listaus laskuista...

Lisätiedot

Kuntosaliharjoittelun kesto tunteina Kokonaishyöty Rajahyöty 0 0 5 1 5 10 2 15 8 3 23 6 4 29 4 5 33 -

Kuntosaliharjoittelun kesto tunteina Kokonaishyöty Rajahyöty 0 0 5 1 5 10 2 15 8 3 23 6 4 29 4 5 33 - Harjoitukset 1 Taloustieteen perusteet Ratkaisuehdotukset Kesäyliopisto 2014 1. Oheisessa taulukossa on esitettynä kuluttajan saama hyöty kuntosaliharjoittelun kestosta riippuen. a) Laske taulukon tyhjään

Lisätiedot

Vapaasti mutta luotettavasti

Vapaasti mutta luotettavasti Ohjelman esittely Vapaasti mutta luotettavasti Portaat luomuun ohjelma on vapaaehtoinen ja maksuton sitä hallinnoi EkoCentria ja rahoittaa MMM sen ensimmäinen vaihe käynnistyi vuonna 2002 Tavoitteena vahvistaa

Lisätiedot

PERTUNMAAN KUNNAN KULJETUSTEN KILPAILUTUS /2020

PERTUNMAAN KUNNAN KULJETUSTEN KILPAILUTUS /2020 Sivu 1/19 PERTUNMAAN KUNNAN KULJETUSTEN KILPAILUTUS 2016-2019/2020 TARJOUSKILPAILUN KOHTEET LIITE 1 Kilpailutuksen tarjouskohteet jakautuvat eri hallinnonalojen mukaan. Tarjouksista laaditaan yhteenvedot,

Lisätiedot

Laskuharjoitukset s2015 Annettu to 5.11.2015, palautettava viim. ti 24.11.2015 MyCourses-palautuslaatikkoon

Laskuharjoitukset s2015 Annettu to 5.11.2015, palautettava viim. ti 24.11.2015 MyCourses-palautuslaatikkoon Annettu to 5.11.2015, palautettava viim. ti 24.11.2015 MyCourses-palautuslaatikkoon Tehtävä 1 Ajoneuvon kapasiteettitiedot ovat: hyötykuorma 20 t laskettu keskinopeus 50 km/h kuormausaika 1 h / kuorma

Lisätiedot

TARJOUSHINNAT, LAMMIN HENKILÖKULJETUKSET KEVÄT 2015 Koulu- ja esikoulukuljetukset sekä vammaisten päivätoimintakuljetukset

TARJOUSHINNAT, LAMMIN HENKILÖKULJETUKSET KEVÄT 2015 Koulu- ja esikoulukuljetukset sekä vammaisten päivätoimintakuljetukset 22.10.2014 Liite 8. HINTALOMAKE TARJOUSHINNAT, LAMMIN HENKILÖKULJETUKSET KEVÄT 2015 Koulu- ja esikoulukuljetukset sekä vammaisten päivätoimintakuljetukset Tällä lomakkeella ilmoitamme tarjoushintamme henkilökuljetuksiin.

Lisätiedot

IDSATIHD. Opastiosilta 8 B 00520 HELSINKI 52 Puhelin 90-140011 SELOSTE 10/1976 SAHANHAKKEEN SAHANPUHUN JA KEVÄÄLLÄ 1976. Raimo Savolainen JOHDANTO

IDSATIHD. Opastiosilta 8 B 00520 HELSINKI 52 Puhelin 90-140011 SELOSTE 10/1976 SAHANHAKKEEN SAHANPUHUN JA KEVÄÄLLÄ 1976. Raimo Savolainen JOHDANTO IDSATIHD Opastiosilta 8 B 0050 HELSINKI 5 Puhelin 90-400 SELOSTE 0/97 SAHANHAKKEEN SAHANPUHUN JA METSÄHAKKEEN MAANTIEKULJETUS KEVÄÄLLÄ 97 Raimo Savolainen JOHDANTO Metsäteho keräsi huhtikuussa 97 tilastoa

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) Espoon kaupungin hankintapalveluihin saapui määräaikaan 12.3.2012 mennessä seuraavat kysymykset koskien Espoon peruskoulujen oppilaskuljetusten hankintaa. MUUTOKSET TARJOUSPYYNTÖÖN: Liitettä 2 on

Lisätiedot

Matematiikan tukikurssi

Matematiikan tukikurssi Matematiikan tukikurssi Kurssikerta 8 1 Derivaatta Tarkastellaan funktion f keskimääräistä muutosta tietyllä välillä ( 0, ). Funktio f muuttuu tällä välillä määrän. Kun tämä määrä jaetaan välin pituudella,

Lisätiedot

Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä. Kaupunki sitoutuu hankkimaan hankinnan kohteet seuraavasti:

Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä. Kaupunki sitoutuu hankkimaan hankinnan kohteet seuraavasti: LIITE 1. HANKINNAN KOHTEET JA NIILLE ASETETUT VAATIMUKSET Hankinnan kohteet ja niiden alustavat sisällöt on kuvattu tässä liitteessä. Kaupunki sitoutuu hankkimaan hankinnan kohteet seuraavasti: 1 Hankinnan

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Kattolaatikko. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro 9491340 1.0.

Installation instructions, accessories. Kattolaatikko. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro 9491340 1.0. Ohje nro Versio Osa nro 9491340 1.0 Kattolaatikko A8901430 Sivu 1 / 8 B8901445 Sivu 2 / 8 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit ovat turvallisuuden

Lisätiedot

Sosiaalihuoltopalvelujen arvonlisäverotus. Marjaana Kukkonen Pohjois-Suomen yritysverotoimisto 26.11.2013

Sosiaalihuoltopalvelujen arvonlisäverotus. Marjaana Kukkonen Pohjois-Suomen yritysverotoimisto 26.11.2013 Sosiaalihuoltopalvelujen arvonlisäverotus Marjaana Kukkonen Pohjois-Suomen yritysverotoimisto 26.11.2013 Säädöspohja ja ohjeet Arvonlisäverolaki (1501/1993) Sosiaalihuoltopalvelujen arvonlisäverotus ohje

Lisätiedot

KULJETUSSOPIMUSEHDOT 2006

KULJETUSSOPIMUSEHDOT 2006 K U L J E T U S L I I K E 1 w w w. r o y a l e x p r e s s. f i 0 5 0 3 2 4 3 4 7 0 KULJETUSSOPIMUSEHDOT 2006 Nämä toimitusehdot koskevat Royal Expressin kuljetuspalveluja Suomessa. 1. KULJETUSSOPIMUS

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Sivistyslautakunta Simontie Simo Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1/6 Kevätlukukauden 2017 kuljetukset SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 2/6 KEVÄTLUKUKAUDEN 2017 KULJETUKSET Tarjouspyynnön tavoite ja tilaaja Tämän tarjouspyynnön tavoitteena on järjestää

Lisätiedot

J Ä S E N T I E D O T E

J Ä S E N T I E D O T E Etelä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry ry J Ä S E N T I E D O T E 16 // 2006 29.8.2006 17.2.2006 Tässä numerossa: Tavaraliikennelaki Moduuliyhdistelmien leveys Renkaiden irtoaminen ajon aikana Yhteistoimintasopimus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSPALVELUISTA 1 LAPUAN KAUPUNKI Ruoka- ja tilapalvelu Valtuustontie 8, 62100 Lapua TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSPALVELUISTA Lapuan kaupungin ruoka- ja tilapalvelu pyytää tarjousta ruokakuljetuksista tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

MolpeborgsPosten. Terveisiä leirin johtajalta. ruokailu, teltat,

MolpeborgsPosten. Terveisiä leirin johtajalta. ruokailu, teltat, Leirilehti numero 5 9.7.2011 Terveisiä leirin johtajalta - Harri Sorri Leiri on mennyt hienosti ja yhteistyö FSB:n kanssa on sujunut hyvin. Kelit ovat olleet suotuisat ja aurinko on paistanut koko viikon.

Lisätiedot

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi

Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi 1 Parikkalan kunta Sivistyslautakunta Parikkalan kunnan koulutoimen ostoliikenteen tarjouspyyntö kevätlukukaudelle 2016 ja lukuvuodelle 2016-2017 sekä yksi optiovuosi Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn

Lisätiedot

Koukun Helmen kotiateriapalvelu. Palveluksessanne!

Koukun Helmen kotiateriapalvelu. Palveluksessanne! Koukun Helmen kotiateriapalvelu Palveluksessanne! Koukun Helmi Kokkimme valmistavat kotiateriapalvelun ateriat Koukun Helmen keittiössä. Valmistamme ja toimitamme aterioita tilauksesta sekä kotihoidon

Lisätiedot

LÄNSI-UUDENMAAN JÄTELAUTAKUNTA: KUNNALLISEN JÄTTEENKULJETUKSEN JÄTEMAKSUT 1.1 SEKAJÄTEMAKSUT

LÄNSI-UUDENMAAN JÄTELAUTAKUNTA: KUNNALLISEN JÄTTEENKULJETUKSEN JÄTEMAKSUT 1.1 SEKAJÄTEMAKSUT LÄNSI-UUDENMAAN JÄTELAUTAKUNTA: KUNNALLISEN JÄTTEENKULJETUKSEN JÄTEMAKSUT 1.1 SEKAJÄTEMAKSUT VOIMASSA 1.6.2011 lähtien Jäteastia 0 % alv 23 % alv 0 % alv 23 % alv 0 % alv 23 % alv 0 % alv 23 % alv 0 %

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018

RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 RUSKON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta 25.1.2016 RUSKON KUNNAN TURUN KOULUSOPIMUSTEN MUKAISET KOULUKULJETUKSET LUKUVUOSINA 2016-2018 Ostaja Kohde Ruskon kunta / Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Laatimispvm: 13.1.2016 1. Rekisterin nimi Aromi tietojärjestelmä. Asiakastietorekisteri tilausten, toimitusten ja laskutuksen hallintaan. 2. Rekisterin

Lisätiedot

Siuntion liikennepalveluiden hankinnan kehittäminen

Siuntion liikennepalveluiden hankinnan kehittäminen SIUNTION KUNTA SJUNDEÅ KOMMUN Siuntion liikennepalveluiden hankinnan kehittäminen Tina Nordman 9.10.2014 Taustat Sivistysosasto; joukkoliikenne ja logistiikka lakisääteistä esiopetus- ja koulukuljetusta

Lisätiedot

Ilman huoltajaa tulleen alaikäisen kotoutumissuunnitelma

Ilman huoltajaa tulleen alaikäisen kotoutumissuunnitelma Täytetään yhdessä lapsen/nuoren ja hänen edustajansa kanssa Lapsen nimi ja kutsumanimi Henkilötunnus Maahanmuuttopäivä ja ikä Äidinkieli (-kielet) Kansalaisuus Uskonto Edustajan nimi ja yhteystiedot Missä

Lisätiedot

Hinnat on ilmoitettava verottomina Tilaaja pidättää itsellään oikeuden vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjous

Hinnat on ilmoitettava verottomina Tilaaja pidättää itsellään oikeuden vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjous Tekninen toimi VUOSITARJOUKSET KONEKALUSTO VUODELLE 2013 Hinnat on ilmoitettava verottomina Tilaaja pidättää itsellään oikeuden vapaasti hyväksyä tai hylätä tarjous Tarjoukset on oltava Nivalan kaupungin

Lisätiedot

OHJE YRITYSVAIKUTUSTEN ARVIOINNISTA

OHJE YRITYSVAIKUTUSTEN ARVIOINNISTA 10.3.2015 HL / 11.3.2015 AV / 20.3.2015 AT Khall liite 3 Kh 7.4.2015 OHJE YRITYSVAIKUTUSTEN ARVIOINNISTA Suomussalmen kunnan päätöksenteossa otetaan käyttöön yritysvaikutusten arviointi. Ohjeet yritysvaikutusten

Lisätiedot

HE 39/2016 vp - kabotaasikuljetukset. Hn Jorma Hörkkö

HE 39/2016 vp - kabotaasikuljetukset. Hn Jorma Hörkkö HE 39/2016 vp - kabotaasikuljetukset Hn Jorma Hörkkö 1 Kabotaasin määritelmä = Valtion sisällä tapahtuva kuljetus ulkomaisella ajoneuvolla Sallittu EU-säännösten nojalla EU/ETA-valtioiden ajoneuvoille

Lisätiedot

Liitteessä 3 on esitetty henkilökohtaisen palkanosan taulukko.

Liitteessä 3 on esitetty henkilökohtaisen palkanosan taulukko. PÖYTÄKIRJA Työehtosopimus STUK/ Pardia ja JHL (TES: 331002) Tarkentava virkaehtosopimus STUK/ Pardia ja JHL (VES: 331052) Pöytäkirja Säteilyturvakeskuksen (STUK), Pardia ry:n ja JHL ry:n välisestä neuvottelusta,

Lisätiedot

KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 1/31. KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 2/31. KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 3/31

KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 1/31. KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 2/31. KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 3/31 KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 1/31 Tervetuloa täyttämään kysely! Koulutunnus: Oppilaiden tilannekartoitussalasana: Kirjaudu kyselyyn KiVa Koulu tilannekartoituskysely 2016 sivu 2/31 Kukaan

Lisätiedot

1. SOPIMUSOSAPUOLET Tilaaja: Kuhmoisten kunta Tuottaja: Työvalmennussäätiö Avitus (jäljempänä Avitus)

1. SOPIMUSOSAPUOLET Tilaaja: Kuhmoisten kunta Tuottaja: Työvalmennussäätiö Avitus (jäljempänä Avitus) YHTEISTYÖSOPIMUS ETSIVÄSTÄ NUORISOTYÖSTÄ 1. SOPIMUSOSAPUOLET Tilaaja: Kuhmoisten kunta Tuottaja: Työvalmennussäätiö Avitus (jäljempänä Avitus) 2. SOPIMUKSEN TAUSTA Tämä sopimus koskee etsivän nuorisotyön

Lisätiedot