OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO"

Transkriptio

1 OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO

2 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 1 / 13 Sisällys 1 Johdanto 2 2 Hankintayksikkö 2 3 Hankinnan kohde 2 4 Hankintamenettely 4 5 Sopimuskausi ja ehdot 9 6 Osa- ja vaihtoehtoiset tarjoukset, alihankkijoiden käyttö ja tarjouskonsortiot 9 7 Osallistumishakemus 10 8 Lisätietojen pyytäminen 11 9 Asiakirjojen julkisuus Allekirjoitus Liitteet 12

3 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 2 / 13 1 Johdanto Oulun seudulla halutaan esittää luotettavaa ja ajantasaista matkustajainformaatiota joukkoliikenteen käyttäjille. Infojärjestelmän tulee vastata mahdollisimman suoraviivaisesti kysymyksiin: miten pääsen perille, milloin bussi tulee ja missä bussi on tulossa? Järjestelmän tulee auttaa bussien pysymistä aikataulussa liikennevaloetuuksin. Pyydämme Teitä jättämään osallistumishakemuksen koskien Oulun seudun joukkoliikenneinfon kilpailutusta. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA-palvelussa ja hankintailmoitus Osallistumishakemus pyydetään jättämään hankintailmoituksen ja tämän dokumentin mukaisesti. Mikäli tässä dokumentissa ja hankintailmoituksessa olisi joltain osin ristiriita, sovelletaan hankintailmoituksessa mainittua. Järjestelmän tekniset ja toiminnalliset yksityiskohdat sekä määrät tarkentuvat kilpailullisen neuvottelumenettelyn aikana. Järjestelmän tavoitteellinen käyttöönotto on lokakuussa Hankintayksikkö Hankinta tehdään yhteishankintana seitsemän kunnan (Oulu, Kempele, Ii, Liminka, Lumijoki, Muhos ja Tyrnävä) sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kesken. Oulun kaupungin Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut toimii päävastuullisena hankintayksikkönä. Lisätietoja hankintayksiköstä: Hankinnan kohde Hankinta koskee Oulun seudun joukkoliikenteelle suunnattua infojärjestelmää ja liikennevaloetuuksia. Hankinta jakaantuu ensi vaiheessa laite- ja ohjelmistotoimitusprojektiin sekä sen jälkeen tietojärjestelmäpalveluun (SaaS). Pääsääntöisesti laitteet hankitaan investointina ja ohjelmistot palveluna. Järjestelmä toimitetaan ja ylläpidetään avaimet käteen -periaatteella ja se sisältää järjestelmäintegraatioita mm. Oulunliikenne.fi liikennetietopalveluun, reittioppaaseen ja joukkoliikenteen suunnitteluohjelmistoon.

4 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 3 / 13 Infojärjestelmä pitää sisällään: - ajoneuvolaitteet, - pysäkkinäytöt, - tarvittavan määrän varalaitteita, - tietopalvelun internetissä, - liikennevaloetuuksien ohjaussovelluksen, - tilastosovelluksen, - avoimet julkiset rajapinnat kaikkeen tietoon, - tietoliikenneyhteydet ajoneuvoihin ja pysäkkinäyttöihin sekä - edellä mainittuihin liittyvät muut laitteet, varusteet ja ohjelmistot sekä työsuoritukset pois lukien pysäkkinäyttöjen ja ajoneuvolaitteiden asentaminen ja muu kuin ohjelmiston ylläpito sekä suunnittelu, asennus- ja ohjelmointityöt liikennevalolaitteilla. Järjestelmän suuruusluokka on pysäkkiä, 43 linjaa, 100 bussia, 23 pysäkkinäyttöä ja 100 liikennevaloristeystä. Optiona on 31 lisäpysäkkinäytön hankinta. Tilaaja tekee itse pysäkkinäyttöjen ja ajoneuvolaitteiden asennuksen toimittajan ohjeistuksen mukaisesti. Tilaaja suunnittelee liikennevaloetuudet ja vastaa niiden toteutuksesta etuuksia ohjaavan sovelluksen rajapinnasta eteenpäin liikennevalolaitteille. Reittioppaana käytetään ilmaista joko kaupallista tai avoimen lähdekoodin opasta, johon infojärjestelmän tiedot integroidaan. Järjestelmän tavoitteellinen käyttöönotto on lokakuussa 2014, jota ennen sitä testataan huolellisesti. Infojärjestelmän tekninen käyttöikä tulee olla yli 10 vuotta, mutta sen aikana voidaan uusia vikaantuneita laitteita. Hankinnan ennakoitu arvo ilman arvonlisäveroa on euroa. Kustannusarvio ei pidä sisällään tietojärjestelmäpalvelun jatkoa määräaikaisen sopimuskauden jälkeen. Informaatiota tulee saada käyttäjien omista päätelaitteista, kuten älypuhelimista ja tietokoneista sekä erilaisista julkisista näytöistä pysäkeillä ja rakennuksissa. Tiedot esitetään osana Oulunliikenne.fi - liikennetietopalvelua. Lisäksi tietoja tullaan jakamaan kolmansien osapuolien palveluihin, kuten Google Transitiin ja Matka.fi:hin sekä avoimien rajapintojen kautta kaikille halukkaille, kuten HSL:n ja kehittäjäyhteisön toteuttamaan joukkoliikennenavigaattoriin navi.oulunliikenne.fi. Tilaaja arvostaa mahdollisimman avointa tapaa tuottaa tietopalvelua matkustajille (esim. dev.hsl.fi).

5 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 4 / 13 Joukkoliikenteestä esitetään infojärjestelmässä ainakin seuraavia tietoja: - reitit haluttujen osoitteiden välillä (järjestelmäintegraatio), - pysäkit, - linjat, - aikataulut pysäkeittäin, - ennustetut saapumisajat pysäkeittäin, - saapuvien bussien ajantasainen sijainti pysäkeittäin sekä - ajantasaiset liikennehäiriöt. Tilaajat omistavat lähtökohtaisesti kaikki järjestelmän tuottamat tiedot. Tilaajilla tulee olla riittävät oikeudet ulkoisten rajapintojen käyttöön, ylläpitoon ja jatkokehittämiseen. Infojärjestelmään sisältyy myös liikennevaloetuuksien automaattinen ohjaaminen myöhässä aikataulustaan oleville busseille sekä kattavat työkalut historiatietojen analysointiin. Tilaajat varaavat oikeuden täsmentää hankinnan kohdetta neuvottelumenettelyn aikana. Lopullinen hankinnan kohde yksilöidään ja palveluiden sekä laitteiden volyymit tarkentuvat lopulliseen tarjouspyyntöön. Hankittavista palveluista tullaan laatimaan palvelutasoihin perustuva sopimus. Palvelutasot ja niiden mittaaminen tarkennetaan neuvotteluissa. Osa palveluista edellyttää korkean käytettävyyden toteutumista. 4 Hankintamenettely 4.1 Kilpailullinen neuvottelumenettely Hankintamenettelynä käytetään kilpailullista neuvottelumenettelyä. Hankinta on EU-kynnysarvon ylittävä palveluhankinta. Hankintayksikkö julkaisee hankinnasta ilmoituksen, johon kaikki halukkaat voivat tehdä osallistumishakemuksen. Hakemusten jättäneiden joukosta valitaan ne ehdokkaat, jotka kutsutaan osallistumaan tarjouskilpailuun. Tarjouskilpailuun kutsutaan 3-5 hyväksyttyä ehdokasta. Tarjoamaan hyväksyttävien ehdokkaiden valinta tehdään noudattamalla tämän asiakirjan kohdassa 4.2 määriteltyjä ehdokkaiden soveltuvuutta koskevia vaatimuksia sekä kohdassa 4.3 esitettyjä vertailuperusteita. Mikäli saaduista osallistumishakemuksista yksikään ei vastaa hankinnan tavoitteita ja hankintailmoitusta, voidaan hankintamenettely keskeyttää osittain tai kokonaan.

6 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 5 / 13 Osallistumishakemuksen ja tarjouksen tekemisestä, neuvotteluista, esittelystä tai muusta menettelyyn osallistumisesta ei makseta ehdokkaille korvausta. Hankinnassa käytetään suomen kieltä Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa: Ehdokkaita koskevat soveltuvuusvaatimukset Ehdokasta koskevat soveltuvuusvaatimukset ja osallistumishakemuksessa esitettävät selvitykset ja tiedot on määritelty hankintailmoituksessa sekä tässä luvussa. Ehdokkaan tulee täyttää mainitut vaatimukset ollakseen soveltuva osallistumaan kilpailutukseen. Ehdokkaiden tai tarjoajien soveltuvuutta koskevat vaatimukset 1) Ehdokkaan tulee olla merkitty kaupparekisteriin. 2) Ehdokkaan ja ilmoitettujen alihankkijoiden tulee olla maksanut kaikki lainsäädännön mukaiset verot, lakisääteiset sosiaaliturvamaksut ja lakisääteiset eläkemaksut. Lisäksi ehdokkaan ja ilmoitettujen alihankkijoiden tulee olla merkittyinä ennakkoperintärekisteriin, arvonlisäverovelvollisten rekisteriin sekä työnantajarekisteriin ennakkoperintälain sitä vaatiessa. Hankintayksikkö pidättää kuitenkin itsellään oikeuden hyväksyä ehdokas ja ilmoitettu alihankkija, jonka maksamattomien verojen ja maksujen määrä on kokonaisuutena tarkastellen vähäinen tai joka on tehnyt veroja ja/tai maksuja koskevan maksusopimuksen ja noudattanut sitä. 3) Ehdokkaalla tulee olla vähintään Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -suosituksen mukainen AA-luottokelpoisuusluokitus (hyvä) tai muu vastaava luottolaitoksen selvitys luottokelpoisuudestaan. Pankin antama lausunto luottokelpoisuudesta ei riitä vaadituksi selvitykseksi. 4) Ehdokkaalla ja ilmoitetuilla alihankkijoilla tulee olla tähän toimeksiantoon soveltuva toimintatapojen hyväksyntä tai muu vastaava näyttö yrityksen laadunvarmistuksen toimivuudesta, jonka riittävyys arvioidaan erikseen. 5) Ehdokkaalla tai ilmoitetulla alihankkijalla tulee olla kokemusta vähintään yhdestä tätä toimeksiantoa vastaavasta tuotantokäytössä olevan joukkoliikenteen informaatiojärjestelmän toimittamisesta.

7 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 6 / 13 Todistukset ja selvitykset, joiden perusteella soveltuvuuden täyttyminen arvioidaan 1) Kaupparekisteriote. 2) a. Todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus sekä osoitus siitä, että yritys on merkittynä ennakkoperintärekisteriin, arvonlisäverovelvollisten rekisteriin ja työnantajarekisteriin ennakkoperintälain sitä vaatiessa (Suomessa kaikki tiedot sisältyvät todistukseen verojen maksamisesta). b. Todistus lakisääteisten sosiaaliturvamaksujen maksamisesta (Suomessa tieto sisältyy todistukseen verojen maksamisesta). c. Todistus lakisääteisten eläkemaksujen maksamisesta. d. Jos ehdokkaalla tai ilmoitetuilla alihankkijoilla on maksamattomia verovelkoja tai sosiaaliturvamaksuja, tulee em. 2a ja 2b -kohdissa vaaditun todistuksen lisäksi toimittaa sopimus verojen/maksujen maksamisesta ja asianomaisen viranomaisen antama lausunto sopimuksen noudattamisesta. Jos ehdokkaalla tai ilmoitetuilla alihankkijoilla on maksamattomia lakisääteisiä eläkemaksuja, tulee 2c- kohdassa vaaditun todistuksen sijasta toimittaa eläkemaksuveloista, eläkemaksujen maksamista koskeva sopimus ja asianomaisen eläkelaitoksen antama lausunto sopimuksen noudattamisesta. e. Todistus Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -suosituksen mukaisesta vähintään AA-luottokelpoisuusluokituksesta (hyvä) tai muu vastaava luottolaitoksen selvitys ehdokkaan luottokelpoisuudesta. Pankin antama lausunto luottokelpoisuudesta ei riitä vaadituksi selvitykseksi. 3) Todistus yritystasoisesta toimintatapojen hyväksynnästä tai muu vastaava näyttö (esim. tähän toimeksiantoon soveltuva SFS-EN ISO 9001 laatusertifikaatti tai osoitus sitä koskevan hakemuksen jättämisestä) tai muu näyttö yrityksen laadunvarmistuksen toimivuudesta (vähintään yritystasoinen laatukäsikirja), jonka riittävyys arvioidaan erikseen. 4) Osallistumishakemus, joka on kuvattu tarkemmin luvussa 6. Mikäli ehdokas on liittynyt Tilaajavastuu.fi-palvelun Luotettava Kumppani -ohjelmaan, voi kohdissa 2a-2c mainitut todistukset korvata palvelusta tulostetulla voimassa olevalla raportilla.

8 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 7 / 13 Kohdissa 1-3 mainitut selvitykset eivät saa olla osallistumishakemuksen jätön määräpäivänä kolmea (3) kuukautta vanhempia. Edellä esitettyjen vaatimusten toteutumista kuvaavat todistukset ja selvitykset tulee liittää osaksi osallistumishakemusta. 4.3 Osallistumishakemusten käsittely Osallistumishakemusten tulee olla tässä dokumentissa mainittujen seikkojen mukainen ja sen tulee sisältää pyydetyt liitteet. Ennen neuvottelumenettelyyn valittavien tarjoajien valintaa tarkistetaan soveltuvuusvaatimusten täyttyminen. Mikäli ehdokas ei täytä soveltuvuusvaatimuksia, ehdokas suljetaan pois tarjouskilpailusta eikä ehdokkaalle lähetetä neuvottelukutsua tai tarjouspyyntöä. Ehdokkaat valitaan osallistumishakemuksessa esitettyjen aikaisempien toimitusten laadullisen sisällön, projektipäällikön ja muun henkilöstön kokemuksen sekä tilaajalle myönnettävien käyttö- ja omistusoikeuksien perusteella. Vähintään kolme ja korkeintaan viisi korkeinta pistemäärää saanutta ehdokasta kutsutaan neuvotteluihin. Pisteytys ja kirjallinen arviointi perustuu osallistumishakemuksen rakenteeseen. Pisteitä annetaan: - henkilöstön kokemuksesta aikaisempien vastaavien tuotantokäytössä olevien joukkoliikenteen informaatiojärjestelmätoimituksista o 0 pistettä = ei lainkaan, o 1 piste = 1-2 aiempaa toimitusta, o 2 pistettä = 3 tai useampi toimitus. - ehdokkaan tai alihankkijan aikaisempien vastaavien tuotantokäytössä olevien joukkoliikenteen informaatiojärjestelmätoimitusten laadullisesta sisällöstä o 0 pistettä = ei lainkaan, o 1 piste = 1-2 aiempaa toimitusta, o 2 pistettä = 3 tai useampi toimitus. - tilaajan saamat käyttö- ja omistusoikeudet infojärjestelmän tuottamaan tietoon ja rajapintoihin o 0 pistettä = ei oikeuksia, o 5 pistettä = osaoikeudet ja o 10 pistettä = täydet oikeudet. Arvioitava asia Pisteet Henkilöstön kokemus - Projektipäällikön kokemus Muun avainhenkilöstön kokemus 0-2 Aikaisempien toimitusten

9 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 8 / 13 laadullinen sisältö - SaaS-toimitus Joukkoliikenteen informaatiojärjestelmät Liikennevaloetuudet Avoimet rajapinnat ja avoin data Avoin lähdekoodi Järjestelmäintegraatiot Ajoneuvolaitteet Pysäkkinäytöt Mobiilitiedonsiirto Satelliittipaikannus Joukkoliikenteen tietoaineistot Internet-tietopalvelut 0-2 Tilaajan saamat oikeudet 0-10 Yhteensä Aikataulu Hankinnan arvioitu tavoiteaikataulu on seuraava: Ennakkoilmoitus Hankintailmoitus Lisätietopyynnöt Lisätiedot Hakemukset sisään Osallistujien esikarsinta Neuvottelukutsut Toimittajaneuvottelut Tarjouspyyntö Lopulliset tarjoukset Tarjousvertailu Hankintapäätös Sopimusneuvottelut Jälki-ilmoitus mennessä 4.4 Neuvottelut Hankintayksikkö lähettää neuvottelumenettelyn alkamisesta neuvottelukutsun valituille tarjoajille. Neuvottelukutsu sisältää alustavan tarjouspyynnön neuvottelujen pohjaksi. Neuvottelut pidetään kahden viikon aikana ja jokaista neuvottelua varten varataan yksi työpäivä. Tarjoajien kanssa neuvotellaan muun muassa hankinnan kohteesta ja laajuudesta, palveluiden toteutusperiaatteista sekä hankinnan keskeisistä palvelutaso- ja sopimusehdoista. Kaikkien tarjoajien kanssa

10 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 9 / 13 5 Sopimuskausi ja ehdot neuvotellaan samoista seikoista ja käydään yhtä monta neuvottelua. Neuvottelut käydään suomeksi Oulussa. Tilaajat voivat käyttää neuvotteluissa ja muussa hankinnan valmistelussa asiantuntijoina ulkopuolisia tahoja, jotka eivät ole tarjoajan suoria kilpailijoita. Neuvotteluvaiheen jälkeen tilaajat lähettävät lopullisen tarjouspyynnön, jonka perusteella tarjoajat jättävät lopulliset tarjouksensa. 4.5 Lopullisten tarjousten valintaperuste ja vertailukriteerit Hankintapäätös tullaan tekemään kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella. Vertailukriteerinä käytetään hintaa ja laatua. Laadun osalta tulee arvioitavaksi, kuinka hyvin tarjous vastaa tilaajan laatimiin käyttötapauksiin sekä teknisiin ja toiminnallisiin vaatimusmäärittelyihin, jotka täsmentyvät neuvotteluiden myötä. Hankinnasta laaditaan kaksi sopimusta kilpailutuksen voittaneen tarjoajan kanssa: Laite- ja ohjelmistotoimitussopimus sekä tietojärjestelmäpalvelusopimus (SaaS-sopimus). Sopimukset syntyvät vasta, kun odotusaika 21 päivää on kulunut umpeen virallisesta hankintapäätöksestä ja molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimukset. Tietojärjestelmäpalvelusopimuksen (SaaS-sopimuksen) kesto on kuusi vuotta toimitusprojektin valmistumisesta. Sopimus jatkuu em. määräajan jälkeen toistaiseksi voimassa olevana järjestelmän teknisen ja toiminnallisen käyttöiän puitteissa. Toimittajan osalta irtisanomisaika on yksi vuosi ja tilaajan osalta kuusi kuukautta. Lopullisiin hankintasopimuksiin tullaan soveltamaan JIT 2007 vakioehtoja soveltuvin osin. 6 Osa- ja vaihtoehtoiset tarjoukset, alihankkijoiden käyttö ja tarjouskonsortiot Osatarjouksia ei hyväksytä. Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Alihankkijoiden käyttö on sallittua, samoin tarjoajakonsortioiden (työyhteenliittymien) muodostaminen. Alihankkijoita voi nimetä myös vielä neuvottelu- ja tarjousvaiheissa, mutta edellytys alihankkijoiden hyväksymiselle on, että ne täyttävät tarjouskilpailussa asetetut vähimmäisvaatimukset.

11 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 10 / 13 7 Osallistumishakemus 6.1 Sisältö ja rakenne Ehdokkainen on noudatettava seuraavaa rakennetta osallistumishakemuksessaan: 1. Ehdokkaan esittely a. Yleisesittely b. Osallistumishakemuksen yhteyshenkilö c. Alihankkijat - Ehdokkaan laatima selvitys siitä, miltä osin tarjoaja aikoo antaa sopimuksen alihankkijoiden toimitettavaksi 2. Ehdokkaan ja alihankkijoiden aiempien toimitusten sisältö viideltä viime vuodelta a. SaaS-palvelun toteuttaminen ja ylläpito b. Joukkoliikenteen infopalveluiden toteuttaminen c. Liikennevaloetuuksien toteuttamisesta d. Avoimet rajapinnat ja avoin data e. Avoimen lähdekoodin käyttäminen ja tuottaminen f. Järjestelmäintegraatiot g. Ajoneuvolaitteet h. Pysäkkinäytöt i. Mobiilitiedonsiirto j. Satelliittipaikannuksen hyödyntäminen k. Joukkoliikenteen pysäkki-, reittija aikataulutietojen käsittely l. Internet-tietopalvelut 3. Selvitys tilaajan saamista käyttö- ja omistusoikeuksista 4. Toimitukseen osallistuvan henkilöstön esittely a. selvitys palvelun tuottamiseen osallistuvien henkilöiden koulutuksesta ja ammatillisesta pätevyydestä sekä aiemmasta osallistumisesta vastaaviin järjestelmätoimituksiin 5. Pyydetyt todistukset liitteenä Osallistumishakemuksessa ei saa esittää hintatietoja. 6.2 Osallistumishakemuksen jättäminen Pyydämme toimittamaan osallistumishakemuksenne paperimuodossa sekä sähköisessä muodossa muistitikulla Oulun kaupungin kirjaamoon viimeistään klo 13. Käyvät tiedostoformaatit ovat pdf-tiedostot sekä Microsoft Word-, Excel- ja/tai PowerPoint-tiedostot (Officetuotteiden tallennusmuodossa).

12 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 11 / 13 Osallistumishakemusta ei saa lähettää sähköpostilla. Toimitusosoite on: Oulun kaupungin kirjaamo PL Oulun kaupunki (käyntiosoite: Oulu10, Torikatu 10, Oulu) Kuori ja osallistumishakemus on selvästi varustettava viitteellä Oulun seudun joukkoliikenneinfo - Osallistumishakemus. Kuoressa on myös ilmoitettava ehdotuksen tekevän yrityksen nimi. Määräajan jälkeen saapuneet osallistumishakemukset hylätään. Osallistumishakemuksia ei palauteta. Osallistumishakemusten avaustilaisuus ei ole julkinen. 8 Lisätietojen pyytäminen Ehdokkailla on mahdollisuus tehdä hankintailmoitusta ja osallistumishakemuksen tekoa koskevia kysymyksiä sähköpostilla. Kysymykset tulee toimittaa sähköpostiosoitteiseen jukka.talvi@ouka.fi otsikolla: Oulun seudun joukkoliikenneinfo - kysymykset klo mennessä. Kysymykset ja vastaukset julkaistaan internetsivulla viimeistään Asiakirjojen julkisuus 10 Allekirjoitus Asiakirjojen julkisuuteen sovelletaan, mitä hankintalaissa ja julkisuuslaissa säädetään. Oulun kaupunki Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut Pasi Heikkilä Kaupungininsinööri Jukka Talvi Liikenneinsinööri

13 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 12 / Liitteet Alustavat käyttötapauskuvaukset 1-9

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO

I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO !] Wa^aT LIIKENNE-JA Tarjouspyyntö 1(5) I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO II 0 / TU LVM/802/13/2016 Anne Miettinen 26.4.2016 Tarjouspyyntö; osaamisen edellytykset suurten tietoaineistojen sekä älykkään automaation

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Rajoitettu menettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:32367-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2011/S 20-032367 HANKINTAILMOITUS

Lisätiedot

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5. Tarjouspyyntö 1(10) TARJOUSPYYNTÖ Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.2020 Diaarinumero OUKA/172/08.01.00/2014

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI Lounais Suomen koulutuskuntayhtymä / Lounais Suomen ammattiopisto Novida pyytää tarjoustanne viljelykonsultoinnin hankinnasta tarjouspyynnön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015)

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) Tarjouspyyntö 1 (7) Hankintailmoitus 12.10.2015 Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) 1. Hankinnan kohde Lapin ELY-keskus

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(8) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

"SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN 1/6 INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 8.1.2015 "SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2016/3

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2016/3 4 TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) Hankintailmoitus pvm:ltä 18.3.2016 Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista 2016/3 1. Hankinnan kohde

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa.

ESPD-lomakkeen täyttämisen jälkeen tarjoajan on tulostettava valmis lomake ja liitettävä se tarjoukseensa. Tarjouspyynnön liite 1 SOVELTUVUUDEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Alla on esitetty tarjoajia koskevat soveltuvuuden vähimmäisvaatimukset. Tarjoajien ei tule tarjousta jättäessään toimittaa alla listattuja selvityksiä.

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely

EU:n jäsenvaltiot - Palveluhankintoja koskeva sopimus - hankintailmoitus - Neuvottelumenettely 1/5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:375174-2011:text:fi:html FI-Helsinki: Rakentamiseen liittyvät konsulttipalvelut 2011/S 231-375174 Hankintailmoitus erityisalat

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA TARJOUSPYYNTÖ RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA 18.12.2014 TARJOUSPYYNTÖ TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN RADIOGRAAFISEN LAITTEISTON HANKKIMISESTA

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) PILAANTUNEESEEN MAAPERÄÄN LIITTYVÄT SELVITYKSET, LUPAPROSESSIT JA PUHDISTUSTÖIDEN VALVONTA -PUITESOPIMUS, Tampere Tarjouspyynnön kohde Sopimuskausi Optiot Tampereen kaupunki

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2015/S 065-114371. Hankintailmoitus. Palvelut

Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2015/S 065-114371. Hankintailmoitus. Palvelut 1/6 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:114371-2015:text:fi:html Suomi-Helsinki: Arkkitehti-, rakennus-, insinööri- ja tarkastuspalvelut 2015/S 065-114371 Hankintailmoitus

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8)

TARJOUSPYYNTÖ HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8) HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8) 1 HEUREKAN AV-HANKINTA Hankinnasta on julkaistu hankintailmoitus 23.6.2016 sähköisessä tietokannassa www.hankintailmoitukset.fi. Tiedekeskussäätiö järjestää tarjouskilpailun

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) ASUNNOTTOMIEN ASUMIS-JA TUKIPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet Hankinnan

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

29.4.2015 Diarinro: OUKA/1416/00.01.05/2014. Kivikkokankaan pilottialueen kohteiden taloteknisen arvioinnin konsulttipalveluiden hankinta

29.4.2015 Diarinro: OUKA/1416/00.01.05/2014. Kivikkokankaan pilottialueen kohteiden taloteknisen arvioinnin konsulttipalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ Kivikkokankaan pilottialueen kohteiden taloteknisen arvioinnin konsulttipalveluiden hankinta Hankintayksikkö Oulun kaupunki/rakennusvalvonta y-tunnus: 0187690-1 Solistinkatu 2, Oulu, PL 83,

Lisätiedot

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 15.3.2016 PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupunki ja Akaan kaupunki pyytävät tarjoustanne pehmopapereista oheisen tuotetaulukkoliitteen (liite 1) mukaan. Sopimusaika Sopimuskausi on kolme

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie

Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie TARJOUSPYYNTÖ 1 27.1.2016 Aleksis Kiven kadun poikkileikkauksen muutos välillä Kylätie-Loimalahdentie 1. Tarjouspyyntöaineisto Hämeenlinnan kaupunki, HS-Vesi Oy, Hämeenlinnan Valot Oy, Elenia Oy, DNA Oy

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

Kouvolan käyttökeskusalue, radan sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito 2013-2017.

Kouvolan käyttökeskusalue, radan sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito 2013-2017. Kouvolan käyttökeskusalue, radan sähkörata- ja vahvavirtajärjestelmien kunnossapito 2013-2017. Tieto Versio 1 URL http://dk.mercell.com/permalink/31652987.aspx Ulkoinen hankinta ID 22581-2012 Hankinnan

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 10/2015. Kokousaika 14.10.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 50-54. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 10/2015. Kokousaika 14.10.2015. Tekninen toimisto. Asiat :t 50-54. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 10/2015 Kokousaika 14.10.2015 Paikka Tekninen toimisto Asiat :t 50-54 Asialista 50 TEKNIIKKATALON SISÄILMAONGELMAT JA TILARATKAISUT... 129 51 MONITOIMIKESKUS; KOULUN

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus

Lisätiedot

Vastaukset toimittajien esittämiin kysymyksiin

Vastaukset toimittajien esittämiin kysymyksiin Apotti-hanke Hankintailmoitus ja pyyntö osallistumishakemuksen jättämiseen Vastaukset toimittajien esittämiin kysymyksiin 20.9.2013 Kohta: Hankintayksiköt Aihe: KL-Kuntahankinnat Oy:n rooli Hankkeessa

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.3.2014 PL 24 21421 LIETO HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN HALMELAN KENTÄN ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Halmelan kentän alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A)

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) 1 (9) Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JA KAAVAKE 1. Osallistumishakemus tulee tehdä tämän ohjeen

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014 Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin uuden yleiskaavan taloudellisten vaikutusten arvioinnista HEL 2014-014253 T 02 08 02 00 Ksv 4309_1 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Osallistumiskutsu 1 (10)

Osallistumiskutsu 1 (10) Osallistumiskutsu 1 (10) Käyttäjä- ja käyttövaltuushallintajärjestelmä Sisällys 1 Hankinnan kohde... 2 1.1 Kohteen käyttötarkoitus... 2 1.2 Kohteen kuvaus ja ominaisuudet... 3 1.3 Alihankkijoiden käyttö...

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO 12.12.2013 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 1 / 10 1 Johdanto Tässä asiakirjassa on vastattu määräaikaan 10.12.2013 klo 16:00 mennessä tulleisiin kysymyksiin. Kilpailullisella

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Kilpailullinen neuvottelumenettely JHS-seminaari 30.10.2007

Kilpailullinen neuvottelumenettely JHS-seminaari 30.10.2007 Kilpailullinen neuvottelumenettely JHS-seminaari 30.10.2007 HAUS kehittämiskeskus Oy Varatuomari Liisa Lehtomäki Luennon tavoitteet Käydä lyhyesti läpi kilpailullisen neuvottelumenettelyn kulku hankintalain

Lisätiedot

HELSINGIN KONSERNIHANKINTA OY OSALLISTUMISPYYNTÖ HKH069-13-1 1 (10) Wiren 8.5.2013 Allekirjoitetun asiakirjan sähköinen versio

HELSINGIN KONSERNIHANKINTA OY OSALLISTUMISPYYNTÖ HKH069-13-1 1 (10) Wiren 8.5.2013 Allekirjoitetun asiakirjan sähköinen versio HELSINGIN KONSERNIHANKINTA OY OSALLISTUMISPYYNTÖ HKH069-13-1 1 (10) SEURE HENKILÖSTÖPALVELUT OY -JÄRJESTELMÄHANKINTA 1. Hankinnan perustiedot Hankinnan kohde Määritelty pääpiirteittäin kohteen kuvauksessa

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN UV-DESINFIOINTILAITTEISTON HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä

Lisätiedot

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN

Liedon kunta/tekniset ja ympäristöpalvelut 20.11.2014 PL 24 21421 LIETO NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN NENÄMÄKI 6 ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLISTEKNIIKAN RAKENTAMINEN Liedon kunta / Tekniset ja ympäristöpalvelut, Liedon kunta / Liedon Vesi pyytää kokonaishintaurakkatarjoustanne Nenämäki 6 alueen kunnallistekniikan

Lisätiedot

Käyttöoikeussopimus, palveluliikenne, Palvelulinjat Hämeenlinnassa ja Janakkalassa.

Käyttöoikeussopimus, palveluliikenne, Palvelulinjat Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Käyttöoikeussopimus, palveluliikenne, Palvelulinjat Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Tieto Versio 1 URL http://dk.mercell.com/permalink/43757118.aspx Ulkoinen hankinta ID 87094-2014 Hankinnan tyyppi Hankintailmoitus

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H091-15 / HEL 2015-006012 Päiväys 18.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H091-15 / HEL 2015-006012 Päiväys 18.05.2015 1/10 TARJOUSPYYNTÖ H091-15 / HEL 2015-006012 Helsingin työväenopiston opinto-ohjelmien painatus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Suomi puh. +358 931031759 fax noora.fils@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014 Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) TAKYMETRIN HANKINTA Hankinnan kohde Hankinnan kuvaus Takymetri GNSS antennivarustuksella Pyydämme tarjoustanne käyttökiintopisteiden mittauksessa sekä kartoitus- ja

Lisätiedot

Kartta laaditaan koordinaattijärjestelmässä ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmässä N2000.

Kartta laaditaan koordinaattijärjestelmässä ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmässä N2000. Tarjouspyyntö 1 (5) NUMEERISEN POHJAKARTAN LAATIMINEN 1. Tehtävän määrittely Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisen numeerisen pohjakartan

Lisätiedot

Työajan kohdentamisen järjestelmä

Työajan kohdentamisen järjestelmä TTY-säätiö Tarjouspyyntö 1 (5) Työajan kohdentamisen järjestelmä Toimintayksiköt (TaY) 33014 TTY-säätiö sr (Tampereen teknillinen yliopisto, TTY) PL 527 33101 Tampere (TAMK) Kuntokatu 3 33520 Tampere Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta. 2. Hankinnan kohde 1/

Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta. 2. Hankinnan kohde 1/ 04.11.2016 1/9 84328 Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gastroskoopin ja kolonoskoopin hankinta Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5)

TAMPEREEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Dno: TRE: 1829/2014 Keskustahanke 27.6.2016 1 (5) 27.6.2016 1 (5) VUOLTEENTORIN RAKENNUSURAKKA, Tampere 1. Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupungin pyytää tarjoustanne Vuolteentorin rakentamisesta tämän tarjouspyynnön ja jäljempänä mainittujen tarjouspyyntöasiakirjojen

Lisätiedot

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti

Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Osallistumiskutsu 1 (13) Förin uudistaminen, ylläpito ja liikennöinti Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Hankinnan kohde... 2 3 Alihankinta... 3 4 Hankintamenettely... 3 5 Ehdokkaalle asetetut vähimmäisvaatimukset...

Lisätiedot

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. 04.10.2016 1/8 71346 D 779/02.07.00/2016 1. : Virtanen Pauliina 44100 Suomi puh. fax pauliina.virtanen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen kokoinen

Lisätiedot

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito

Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1/9 64014 Kahvilapalvelut ja infopisteen hoito 1. : Markku Auvinen Suomi puh. +358 206323190 fax markku.auvinen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA Turun seudun puhdistamo Oy

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot