Joulunalusterveiset Sinulle, yhdistyksemme jäsen tai yhteistyökumppanimme!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Joulunalusterveiset Sinulle, yhdistyksemme jäsen tai yhteistyökumppanimme!"

Transkriptio

1 1 MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 6/2005 Joulunalusterveiset Sinulle, yhdistyksemme jäsen tai yhteistyökumppanimme! Loppuvuosi on meneillään ja ikimuistoinen Kuopion retki ja te lat Teuvalla, Kurikassa ja Kuortaneella ovat takanapäin. Myös uudet ryhmät ovat päässeet mukavasti alkuun (Alavus, Kurikka ja Seinäjoen toinen ryhmä). Kiitos kaikille toiminnassamme mukana olleille - teidän vuoksenne tapahtumia on mukava järjestää ja toisaalta ilman teidän osallistumistanne toimintaa ei olisi. Tärkeitä jäseniä/yhteistyökumppaneita olette myös te, jotka olette hengessä mukana seuraamalla omaisyhdistysten tapahtumia ja teemoja labyrinttilehden ja jäsentiedotteiden välityksellä. Ymmärrämme, että välillä elämässä on tilanteita, joissa on parempi vähän himmata ja karsia joistain menoista ja aktiviteeteista. Toiveenamme on, että jatkossa edelleen löydämme sellaisia virkistys-, ryhmä- ym. toimintamuotoja, jotka voisivat mahdollisimman hyvin vastata tarpeitanne. Siksi olemme tulevana vuonna jatkamassa ja tarkentamassa toimiemme arviointia. HALLITUS VUONNA 2006 valittiin syyskokouksessa : Elina Hietaniemi ( pj ) Seinäjoen seutu: Pentti Takala, Tarja Kalliomäki Järviseutu: Susanna Hotakainen, Martti Kuusiniemi Härmänmaa: Anne Hirvelä, Marja Nahkala Suupohja: Minna Hannula, Eira Kuitu Kuusiokunnat: Pekka Ranta-Kahila, Riitta Peltomäki YLEISTOIMINTA: Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä-Pohjanmaa ry Rakuunakatu Seinäjoki puh toiminnanjohtaja MERJA LATVA-MÄENPÄÄ puh , omaisneuvoja PÄIVI PENTTILÄ puh , Puhelinajoista ja henkilö/perhetapaamisista muistutamme, että puhelinneuvonta-ajat Rakuunakadulla ovat puh tiistaisin klo torstaisin klo Vastaamme puhelimiin mahdollisuuksien mukaan myös muina aikoina. Tapaamiset ovat mahdollisia ajanvarauksella. Voitte tulla toimistolle tai työntekijämme tulee kotiinne.

2 2 ETELÄ-POHJANMAAN KOTIOSOITEPROJEKTI: Projektiin, työntekijöihin ja tiloihin Vimpelissä Ylivainiontie 1 (Vimpelin lääkärikeskus) oli mahdollisuus tutustua avoimien ovien päivänä ti Väkeä kävi runsaasti. Kaunis kiitos vierailustanne ja muistamisistanne! Olet edelleen tervetullut käymään toimitiloissamme sekä Rakuunakadulla että Vimpelissä. Paikalla olomme voit varmistaa soittamalla etukäteen. Etelä-Pohjanmaan Kotiosoiteprojekti Ylivainiontie Vimpeli (Vimpelin lääkärikeskus) vastaava projektityöntekijä ANNE MÄKI puh projektityöntekijä TARJA KUHALAMPI puh Teemme viikoittain työtä myös järviseudun alueen psykiatrisilta poliklinikoilta käsin. Loppuvuoden 2005 ja alkuvuoden 2006 tapahtumista ja omaisryhmistä MARRASKUU 2005 JOULUJUHLAA vietämme tunnelmallisessa Wanhassa Karhunmäessä klo Omavastuuosuus on HUOM!vain 5eur/hlö (0eur/lapsi ) sisältäen herkullisen ja monipuolisen jouluaterian, jouluglögin ja ohjelman. Maksu sisääntuloaulassa. Sitovat ilmoittautumiset (ruokailun vuoksi) mennessä (lomake liitteenä). Tervetuloa joukolla mukaan kaikki yhdistyksen jäsenet ja ystävät sekä yhteistyökuvioissa mukana olevat! Ohjelma: Joulujuhlapuhe, Kansanedustaja Paula Risikko Joulujuhlaillallinen Tiernapojat Yhteislaulua ja muuta mukavaa Joulun toivotus

3 3 TE TA Miten tunnistaa mielen sairastuminen Alavuden kulttuurikeskuksessa kansalaisopiston isossa luokassa klo Tervetuloa kuuntelemaan - ei tarvitse ilmoittautua. UUSI VUOSI JA UUDET KUJEET : TAMMIKUU 2006 OMAISTEN VIRKISTYSPÄIVÄ Härmän kuntokeskuksessa Omavastuuosuus on 35eur/aikuinen (yhden hengen huoneen lisämaksu on 24eur) täyshoidolla sisältäen myös kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön ja sisäänpääsyn tanssiravintolaan. Tiedossa on mukavaa yhdessäoloa, mielen virkistystä, liikuntaa ja hyvää ruokaa. Ohjelma ja mukana olevien opiskelijoiden kutsu ohessa. Sitova ilmoittautuminen mennessä (lomake liitteenä). TE LAT Kuusiokunnissa luentosarjasta Väsymys, uupumus ja masennus- sairaustiloja ja aikamme ilmiöitä jatkuvat 31.1.klo Töysässä ( Iivarin koulu ) aiheilla Mikä avuksi, kun mieli sairastaa-kemiaa vai terapiaa vai molempia HELMIKUU 2006 TE TA 21.2.klo Ähtärissä ( Pirkasali ) Toipuminen henkisestä lamasta- miten ehkäistä uupumusta ja säilyttää henkinen hyvinvointi Te lat kuusiokunnissa toteutetaan yhteistyössä Lakeuden portin kansalaisopiston kanssa. Tervetuloa kuuntelemaan- ei tarvitse ilmoittautua. MAALISKUU 2006 TEATTERI-ILTA Seinäjoen teatterissa to klo 19.00: klassikkomusikaali THE SOUND OF MUSIC Lipun hinta on 20 eur/hlö, 18 eur/eläkeläinen tai opiskelija (normaalisti 30eur tai 27eur/hlö, omaisyhdistys siis maksaa osan lipun hinnasta). Omaisyhdistykselle on varattu 30 paikkaa riveiltä 6-7. Sitova ilmoittautuminen mennessä! (lomake liitteenä) TUTUSTUMISRETKI eduskuntaan tehdään maaliskuussa. Alueemme kansanedustajista Paula Risikko ja Jukka Vihriälä ovat hankkeessa mukana. Retki tulee olemaan yksipäiväinen, joten lähdemme aikaisin aamulla ja tulemme myöhään illalla takaisin! Lisää seuraavassa tiedotteessa.

4 4 AVOIMET OMAISRYHMÄT (tietoa näistä ryhmistä myös elokuun ja syyskuun jäsentiedotteessa) JÄRVISEUDUN ryhmä kokoontuu ensi vuonna ensimmäisen kerran klo Vimpelissä Etelä-Pohjanmaan Kotiosoite-projektin tiloissa Ylivainiontie 1 (Vimpelin lääkärikeskus). LAPUALLA toimivan ryhmän kokoontumisaikoja voit seurata Lapuan Sanomista. Ryhmä kokoontuu jatkossa Lapuan psykiatrian poliklinikan tiloissa. Lisätietoja voit kysyä projektityöntekijä Tarja Kuhalammelta. SEINÄJOEN ryhmä kokoontuu Rakuunakadulla seuraavan kerran , jolloin psyk.sairaanhoitaja, perheterapeutti Ritva Karila-Hietala tulee kertomaan työstään akuuttipsykiatrian poliklinikalla ja kohtaamistaan kriisitilanteista siellä. Viimeinen kokoontuminen tänä vuonna on klo 18.00, jolloin ohjaajana on omaisneuvojan lisäksi myös omaisyhdistyksen toiminnanjohtaja. Vuoden 2006 ensimmäinen kokoontuminen on to klo ALAVUDENn avoin omaisryhmä kokoontuu seuraavan kerran klo psykiatrian poliklinikan ryhmätiloissa, jolloin päätetään seuraavan vuoden kokoontumisajat. Lisätietoja voit kysyä Alavuden psykiatrian poliklinikalta Eija Viitamäeltä tai Pasi Huhtalalta puh tai omaisneuvojalta. KURIKASSA kokoonnutaan omaisryhmässä tänä vuonna vielä ja klo psykiatrian poliklinikan tiloissa. Lisätietoja voit kysyä Kurikan psykiatrian poliklinikalta puh tai omaisneuvojalta. TEUVALLA ryhmä on koolla vielä ainakin klo psykiatrian poliklinikan tiloissa. Lisätietoja voit kysyä poliklinikalta Liisa Kuuttiselta puh KAUHAVALLA kokoontuvan ryhmän kokoontumisajat ovat tiedossa toukokuulle asti seuraavasti: klo alkaen psykiatrian poliklinikan päivätoiminnan tiloissa , , , , ja KIITOS KULUNEESTA VUODESTA! Valoa syyspimeän keskelle, rauhallista joulunalusaikaa ja Hyvää Joulua 2005! Toivorikasta Uutta Vuotta 2006! t. Merja, Anne, Tarja ja Päivi HUOM! Toiminnanjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan tervehdys viimeisenä liitteenä.

5 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE TÄSSÄ TIEDOTTEESSA OLEVIIN TAPAHTUMIIN POSTITA OSOITTEELLA Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä-Pohjanmaa ry Rakuunakatu Seinäjoki OSALLISTUN OMAISTEN YHTEISEEN 1.Joulujuhlaan Wanhassa Karhunmäessä Ilmoittautuminen mennessä. 2.Virkistysviikonloppuun Härmän kuntokeskuksessa Ilmoittautuminen mennessä. 3.Teatteri-iltaan Seinäjoen teatterissa to klo Ilmoittautuminen mennessä. 4.Tutustumisretkelle eduskuntaan maaliskuussa Nimi ( nimet ) Katuosoite Postinumero ja postitoimipaikka Puhelinnumero Erityisruokavalio ( jos on )

6 OMAISTEN VIRKISTYSPÄIVÄT HÄRMÄN KUNTOKESKUKSESSA OHJELMA LAUANTAI klo aloitus, Merja ja Päivi klo majoittautuminen klo kylpylä ja kuntosali vapaasti käytössäsi klo ruokailu klo tauko klo luento, elämäsi voimavarat, opiskelijat Aila Hautamäki ja Pirjo Ojanperä klo mahdollisuus yhteiseen lenkkiin, lastenhoito tarvittaessa klo 20 iltapala klo 21 ravintolatanssit SUNNUNTAI klo 8-10 aamupala klo mahdollisuus yhteiseen lenkkiin, lastenhoito tarvittaessa klo huoneiden luovutus klo musiikkiterapia ja rentoutus, Aila ja Pirjo klo ruokailu klo lopetus, Merja ja Päivi klo 15 kotiin Omaisyhdistyksen työntekijät ja opiskelijat ovat mukana koko ajan. Opiskelijoiden kutsu tämän sivun toisella puolella.

7 7 Hyvät yhdistyksen jäsenet, työntekijät ja yhteistyökumppanit! Vuosi 2005 alkoi iloisissa merkeissä. Ennen joulua saimme Raha-automaattiyhdistyksen ennakkopäätöksen, joka mahdollisti yhdistykselle kolmen uuden työntekijän palkkaamisen. Yhden yleistoimintaan ja kaksi aloittamaan yhteistyössä E-P:n sairaanhoitopiirin psykiatrian toimintayksikön kanssa Kotiosoite-projektia Järviseudulla ja Härmänmaalla. Kevät oli hyvin työntäyteistä aikaa. Huhtikuussa saimme toivottaa tervetulleeksi uudet työntekijämme: Päivin, Annen ja Tarjan. Eteen tuli paljon uusia asioita selvitettäväksi, pohdittavaksi ja järjestettäväksi käyttöön otettiin uudet toimitilat. Kaikesta kuitenkin olemme selvinneet, kiitos yhdistyksen hallituksen ja uusien työntekijöiden. Yhteistyöllä ja joustavuudella asiat ovat vähitellen alkaneet löytää oikeat raamit työlle ja sen päämäärälle omaisten hyvinvoinnin tukemiseen. Kiitos kuuluu myös yhdistyksen jäsenille ja yhteistyökumppaneille tuesta sekä kannustuksesta. Jäsenmäärä on kasvanut koko vuoden ripeää tahtia. Tuntuu siltä, että ihmiset ovat löytämässä uudet toimitilamme ja toimintaamme. Avoimet ovet syksyllä tuottivat työntekijöille mielihyvää niin yleistoiminnan kuin projektinkin puolella. Tuntuu hyvältä, kun yhdistyksen tarjoamia palveluja pidetään arvossa ja niitä käytetään ja niistä kerrotaan omaisille eri yhteyksissä. Jo tässä vaiheessa kiitämme kaikkia kuluneesta vuodesta ja siirrymme vähitellen ajatuksissa tulevaan vuoteen, uusiin kehittämishaasteisiin ja mielenkiintoisiin kohtaamisiin ihmisten kanssa. Samalla toivotamme kaikille yhdistyksen jäsenille, vapaaehtoistyöntekijöille, työntekijöille ja yhteistyökumppaneille: Hyvää ja rauhallista joulun odotusta ja joulun aikaa! Merja Latva-Mäenpää Toiminnanjohtaja Elina Hietaniemi Hallituksen puheenjohtaja

8 8

MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2006

MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2006 1 MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2006 Syystalven terveiset kaikille jäsenille ja yhteistyökumppaneille! Tämän vuoden 2006 loppu on jo meneillään. Takanapäin on harvinaisen lämmin kesä ja syksy. Saimme tehdä

Lisätiedot

Jäsentiedote 3 / Elokuu 2007

Jäsentiedote 3 / Elokuu 2007 Jäsentiedote 3 / Elokuu 2007 Aurinkoinen tervehdys kaikille! Tässä esittäytyy Tanja Takala, uusi omaisneuvoja Etelä- Pohjanmaan yhdistykseltä. Ammatiltani olen mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyöhön suuntautunut

Lisätiedot

Kesäretki Kyrönmaalle

Kesäretki Kyrönmaalle TOUKOKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2008 Tässä tiedotteessa sivu Kesäretki Kyrönmaalle la 14.6. Ilm. 26.5. mennessä! Elokuinen retki Kalajoelle 15. 17.8. Tapahtumakalenteri & ennakkotietoa Omaisten vertaisryhmät

Lisätiedot

MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2010

MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2010 MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2010 On se sinullekin annettu tehtävä jouluna ja joulun jälkeen: iloksi Sinutkin on tarkoitettu iloa viemään, valoa pimeään hymyä, hyvää sanaa. Kukaan ei niin köyhä ettei jaettavaksi

Lisätiedot

KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013

KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013 KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013 Sisältö: Omaiskamari avoinna 2 Omaisten lomat ja virkistys 2 Koulutukset, kurssit ja teemaillat 4 Vapaaehtoistoiminta 5 Omaisten vertaistukiryhmät 5 Liikunta 6 Labyrintti-lehdestä

Lisätiedot

HELMIKUUN JÄSENTIEDOTE 1/2015

HELMIKUUN JÄSENTIEDOTE 1/2015 HELMIKUUN JÄSENTIEDOTE 1/2015 Lämmin tervehdys kaikille! Kun yksi sairastuu monen maailma muuttuu. Et jää yksin, kun osallistut tapahtumiin ja tulet mukaan toimintaan. Raha-automaattiyhdistys avustaa yhdistyksemme

Lisätiedot

Vuosikertomus vuodelta 2011

Vuosikertomus vuodelta 2011 Vuosikertomus vuodelta 2011 Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä- Pohjanmaa ry Kauppakatu 11 A 4 60100 Seinäjoki 2 Sisältö: sivu 1. Yhdistyksen toiminta-ajatus 3 2. Toimintaympäristö ja asiakkuus 3 3.

Lisätiedot

Jäsentiedote 6/2014. Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info

Jäsentiedote 6/2014. Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 1 Jäsentiedote 6/2014 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Reijo Tuovinen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs.

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs. 1 Jäsentiedote 2/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1.

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1. 1 Jäsentiedote 1/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

Vuosikertomus 2013. Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä- Pohjanmaa ry

Vuosikertomus 2013. Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä- Pohjanmaa ry 1 Vuosikertomus 2013 Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä- Pohjanmaa ry Kauppakatu 11 A 4 60100 Seinäjoki 06-4148994 toimisto.omaiset@netikka.fi www.omaisetep.fi 2 Sisältö: sivu 1. Yhdistyksen toiminta-ajatus,

Lisätiedot

Jäsenkirje-projektitiedote 3 / 2014

Jäsenkirje-projektitiedote 3 / 2014 Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Maaherrankatu 8 M 4, 50100 Mikkeli www.mikkelinseudunomaishoitajat.fi Jäsenkirje-projektitiedote 3 / 2014 Olemme myös facebookissa! Sisällys 1 Puheenjohtajan

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 1/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 1/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 1/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 2 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Vuosi on vaihtunut ja haasteellinen kevät 2014 edessä. Yhdistyksemme kevään ohjelmaa on

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

Vuosisuunnitelma vuodelle 2013 ja strategiat vuoteen 2015

Vuosisuunnitelma vuodelle 2013 ja strategiat vuoteen 2015 Vuosisuunnitelma vuodelle 2013 ja strategiat vuoteen 2015 Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä-Pohjanmaa ry Kauppakatu 11 A 4 60100 Seinäjoki 2 1. Yhdistyksen toiminta-ajatus Omaiset mielenterveystyön

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2015. Mikkelin seudun Muisti ry Porrassalmenkatu 26 50100 Mikkeli. www.mikkelinseudunmuisti.fi www.facebook.com/mikkelinseudunmuisti

JÄSENKIRJE 2/2015. Mikkelin seudun Muisti ry Porrassalmenkatu 26 50100 Mikkeli. www.mikkelinseudunmuisti.fi www.facebook.com/mikkelinseudunmuisti JÄSENKIRJE 2/2015 Mikkelin seudun Muisti ry Porrassalmenkatu 26 50100 Mikkeli www.mikkelinseudunmuisti.fi www.facebook.com/mikkelinseudunmuisti Sisällys Puheenjohtajan terveiset... 1 Ajankohtaista... 2

Lisätiedot

21.11.2013. Konsertti Finlandia-talolla s. 5 Tonttuparkki Ystävätuvalla s. 11 Koululaisten talvileiri s. 15. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

21.11.2013. Konsertti Finlandia-talolla s. 5 Tonttuparkki Ystävätuvalla s. 11 Koululaisten talvileiri s. 15. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 21.11.2013 Konsertti Finlandia-talolla s. 5 Tonttuparkki Ystävätuvalla s. 11 Koululaisten talvileiri s. 15 Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3 Konsertti Finlandia-talolla

Lisätiedot

Vuosisuunnitelma vuodelle 2015 ja strategia vuoteen 2020

Vuosisuunnitelma vuodelle 2015 ja strategia vuoteen 2020 Vuosisuunnitelma vuodelle 2015 ja strategia vuoteen 2020 FinFami Etelä-Pohjanmaa ry Kauppakatu 11 A 4 60100 Seinäjoki 06-4148994 toimisto@finfamiep.fi www.finfamiep.fi 2 Sisältö: sivu 1. Yhdistyksen toiminta-ajatus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS RY

JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS RY JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS RY JÄSENLEHTI - KEVÄT 2015 JYVÄSKYLÄN REUMAYHDISTYS ry www.jyvaskylanreumayhdistys.org Jäseneksi liittyminen kannattaa! TOIMISTO Kilpisenkatu 18, 40100 Jyväskylä 050 579 1156 jkl.reumayhdistys@kolumbus.fi

Lisätiedot

Vuosisuunnitelma vuodelle 2014 ja strategia vuoteen 2017

Vuosisuunnitelma vuodelle 2014 ja strategia vuoteen 2017 Vuosisuunnitelma vuodelle 2014 ja strategia vuoteen 2017 Omaiset mielenterveystyön tukena Etelä- Pohjanmaa ry Kauppakatu 11 A 4 60100 Seinäjoki 06-4148994 toimisto.omaiset@netikka.fi www.omaisetep.fi 2

Lisätiedot

ITUJA 1 / 2008. Toimisto: Avoinna arkisin 10.00-15.00 Hämeenkatu 28, 20700 TURKU. p: 02 277 8778. toimisto@itu.fi. www.itu.fi

ITUJA 1 / 2008. Toimisto: Avoinna arkisin 10.00-15.00 Hämeenkatu 28, 20700 TURKU. p: 02 277 8778. toimisto@itu.fi. www.itu.fi 1 / 2008 ITUJA 1 / 2008 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry Päätoimittaja: Riitta Merenheimo p: 040 900 2184 Toimitus: Riitta Merenheimo Reino Oikelmus Jussi Pulkkinen Ilmoitusmyynti: Riitta Merenheimo

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 22.11.2012 Asiakaskysely ja uudet kotisivut s. 3 Kehitysvammaisten taiteilijoiden konsertti Finlandia-talolla s. 5 Lehdistöklubi Urheilumuseossa s. 7 Talvileiri Högsandissa s. 11 Helsingin Kehitysvammatuki

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Kaarina, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rauma, Salo, Somero, Säkylä, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 1 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Tätä kirjoittaessani kevät lähestyy kovaa vauhtia. Tuleva kevät on tärkeä omaishoitajien

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 9 talvi 2013

Jäsenlehti nro 9 talvi 2013 Jäsenlehti nro 9 talvi 2013 pidämme puolta pidämme huolta! Jäsenlehti nro 9 talvi 2013 sisällys 3 Puheenjohtajan palsta 5 MoPOn syysstartti 7 Oikeus omaan aikaan 9 Kumppanuustalo Artteli ry - todellinen

Lisätiedot

syksy 2013 Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry TOIMINTAAMME TUKEE:

syksy 2013 Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry TOIMINTAAMME TUKEE: syksy 2013 Kokkolanseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry TOIMINTAAMME TUKEE: Omaishoitajien OMA päivä Vasikkasaaressa to 15.8.2013 klo 9-15 klo 9.00 aamukahvi, tervetuloa leirille, aamuhartaus, lipunnosto

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 4/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Lukiessasi tätä syksy alkaa olla jo pitkällä. Yhdistystoiminta pyörii täydellä vauhdilla loppuvuoden ja tästä lehdestä varmasti jokainen

Lisätiedot

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s.

24.4.2014. Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 24.4.2014 Lasten ja nuorten kevätpäivä s. 7 Suomenlinnan kesäteatteri s. 9 Ravintolapäivän tapahtuma s. 10 Kinaporin kevätkarkelot s. 12 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa s. 3 Perhetyö s. 4 Tilapäishoito

Lisätiedot