TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2011 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 28.4.2011 199. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A"

Transkriptio

1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t Aika torstai klo Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu Juha varapuheenjohtaja Ainasoja Merja jäsen Hemling Seija jäsen Lahti Marika jäsen Nurmio Merja jäsen Paasio Pertti jäsen Puhakka Maria jäsen Saarela Pekka jäsen Sandberg Siv jäsen Suominen Ari jäsen Huovinen Pentti Saksa Kirsti Hermonen Merja Hirvonen Martti Lehikoinen Jouni Mäntylä Heikki Rajamäki Lassi Sepponen Eero Heino Paula Hokka Irma Hurme Hannu Kallio Hannu Kosola Seppo kv:n pj kv:n vpj kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra kirkkoherra vs. kirkkoherra kirkkoherra tiedotuspäällikkö vt. talous- ja suunnittelujohtaja yhteisten työmuotojen johtaja hallintojohtaja, sihteeri kiinteistöjohtaja Poissa Järvensivu Jukka kirkkoherra Loukiala Kimmo vt. kirkkoherra Norvasuo Tuomo kirkkoherra Vahtola Pirjo kirkkoherra 224 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

2 KOKOUKSEN LAILLISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen laillisuuden. Kokous todettiin lailliseksi. 226 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto toteaa kokouksen päätösvaltaisuuden. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 227 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto hyväksyy kokouksen esityslistan. lista hyväksyttiin. 228 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjan tarkastajat. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Siv Sandberg ja Ari Suominen. 229 ILMOITUSASIAT 1. Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin päätöksiä - tuomiokapitulin lakimiesasessori on on päättänyt 1. myöntää Maarian seurakunnan vt. kirkkoherra Kimmo Loukialalle vuosilomaa ajalle ja 2. määrännyt vuosilomasijaiseksi ko. ajaksi pastori Lassi Rajamäen Ilmoitus taloustoimistolle. 2. Pöytäkirjoja - hallintojohtajan päätöspöytäkirjat nrot 1-6/ kiinteistöjohtajan päätöspöytäkirjat nrot 1-12 / lakimiehen päätöspöytäkirjat nrot 1-13/ palkka-asiamiehen päätöspöytäkirja nro 1/

3 Pöytäkirjojen johdosta ei ole huomautettavaa. Kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedokseen. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. Puheenjohtajan asia 230 TOIMINTATAPA -TUTKIMUS 2011 (ei julkinen) Hallintojohtajan asiat 231 MUUTOS KIRKKOVALTUUSTON SYYSKAUDEN 2011 KOKOUSAIKOIHIN Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että syyskauden 2011 kokoukset pidettäisiin seuraavasti: torstaina klo torstaina klo (virkapaketti) torstaina klo 18 (talousarvio) Vuoden 2012 ensimmäinen kirkkovaltuuston kokous päätettiin esittää pidettäväksi 2.2. Kirkkovaltuuston puheenjohtajan pyynnöstä pidettäväksi esitetty kokous siirretään pidettäväksi Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että syyskauden 2011 kokousajat ovat seuraavat: torstai klo torstai klo (virkapaketti) torstai klo 18 (talousarvio) Vuoden 2012 ensimmäinen kokous esitetään pidettäväksi Ilmoitus kirkkovaltuustolle. Ei muutoksenhakuoikeutta.

4 hyväksyttiin. 232 KIRKKOVALTUUSTON VARAJÄSEN HEIDI FABRITIUKSEN ASUINPAIKAN MUUTOS Kirkkovaltuuston varajäsen Heidi Fabritius on muuttanut pois Henrikinseurakunnan alueelta ja pyytää tämän johdosta eroa Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän luottamustoimista. Hän on ollut Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvoston jäsen ja Henrikinseurakunnasta valittu yhteisen kirkkovaltuuston varajäsen. Henrikinseurakunnan alueelta muuton vuoksi Fabritius on menettänyt oikeutensa toimia kyseisissä luottamustoimissa. Henrikinseurakunnan seurakuntaneuvosto on myöntänyt Fabritiukselle eron seurakuntaneuvoston jäsenyydestä lukien. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että Heidi Fabritiukselle myönnetään ero lukien yhteisen kirkkovaltuuston varajäsenyydestä. Ilmoitus kirkkovaltuustolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 233 KIRKON TYÖMARKKINALAITOKSEN YLEISKIRJE A3 / 2011 Yleiskirjeet aiheet ovat: 1. Luottamusmieskurssit 2. Ryhmähenkivakuutussopimus Luottamusmieskurssit Neuvottelutaidon koulutus luottamusmiehille, Peruskurssi luterilaisen kirkon luottamusmiehille ja Perus- ja täydennyskurssi luterilaisen kirkon luottamusmiehille on hyväksytty luottamusmiessopimuksen 11 :n mukaisiksi koulutustilaisuuksiksi. Kurssipäiviltä maksetaan ns. ruokarahaa 23,30 euroa. 2. Ryhmähenkivakuutussopimus 2011 Työmarkkinajärjestöt ovat sopineet ryhmähenkivakuutuksen perussummien ja lapsikorotuksen tarkistamisesta. Vakuutuksen perussummia ja lapsikorotusta on korotettu n. 1,4 %. Tarkistuksen jälkeen suurin perussumma on euroa ja lapsikorotus euroa. Korvaussumma riippuu edunjättäjän iästä kuolinhetkellä.

5 Viranhaltijan tai työntekijän ikärajaa, jolloin hän lakkaa olemasta ryhmähenkivakuutusta vastaavan taloudellisen edun piirissä, on nostettu 65 vuodesta 68 vuoteen niissä tilanteissa, jolloin hän ei enää ole palvelussuhteessa seurakuntaan. Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje A3 / 2011 merkitään tiedoksi ja noudatettavaksi. Ilmoitus taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 234 SIJOITUSTOIMIKUNNAN ASETTAMINEN Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sijoitustoiminta on annettu Pohjolan Varainhoito Oy:n hoidettavaksi. Seurakuntayhtymässä on kuitenkin vuodesta 1993 lähtien toiminut sijoitustoimikunta, jonka tehtävänä on seurata sijoitustoiminnan yleistä kehitystä, tehdä ehdotuksia kirkkoneuvostolle sijoituslinjauksista ja niiden muutoksista sekä pitää yhteyttä pääsijoittajaan ja muihin sijoittajiin. Sijoitustoiminnasta on maininta myös nykyisessä taloussäännössä. Sen 15 pykälä kuuluu seuraavasti: Varojen talletus ja sijoittaminen Rahavarat on talletettava ja sijoitettava suunnitellusti siten, että riittävä tuottotaso saavutetaan riskit halliten. Rahavarat ja arvopaperit voidaan antaa myös ulkopuolisen sijoitustoimintaan erikoistuneen yhteisön hoidettaviksi. Rahavarojen ja arvopapereiden sijoituksesta päättää kirkkoneuvosto, sen asettama sijoitustoimikunta tai talous- ja suunnittelujohtaja kirkkoneuvoston antamien yleisohjeiden mukaisesti. Rahavarojen ja arvopapereiden sijoittamisesta on vähintään kolme kertaa vuodessa annettava selvitys kirkkoneuvostolle. Sijoitustoimikuntaan ovat kuuluneet puheenjohtajana talous- ja suunnittelujohtaja sekä jäseninä kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja hallintojohtaja. Sijoitustoimikunnan sihteerinä on toiminut talouspäällikkö.

6 Johtoryhmä esittää, että sijoitustoimikuntaan kuuluvat jatkossa hallintojohtaja (pj), kirkkoneuvoston puheenjohtaja ja vt. talous- ja suunnittelujohtaja (siht.). Kn päättää asettaa sijoitustoimikunnan, johon kuuluvat hallintojohtaja Hannu Kallio (pj) sekä jäseninä kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Rinne ja vt. talous- ja suunnittelujohtaja Irma Hokka (siht.). Sijoitustoimikunta asetetaan kirkkoneuvoston toimikaudeksi. Ilmoitus toimikuntaan valituille ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 235 MUSIIKKITOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUOSIKSI Musiikkitoimikunnan johtosäännön mukaan toimikuntaan kuuluu puheenjohtaja ja neljä muuta kirkkoneuvoston kahdeksi vuodeksi kerrallaan valitsemaa jäsentä. Lisäksi valitaan yksi varajäsen. Jäsenistä yhden tulee olla seurakuntien kirkkomuusikkojen keskuudestaan esittämä jäsen. Toimikunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan vuodeksi kerrallaan. Toimikunnan sihteerinä toimii kirkkoneuvoston määräämä viranhaltija. Toimikunnan tehtävät ovat seuraavat: 1. toimia seurakuntien musiikkitoimintaa kehittävänä ja koordinoivana elimenä, 2. laatia kutakin toimintavuotta varten ehdotus toimialan talousarvioksi, 3. päättää toimintasuunnitelmastaan sekä antaa vuosittain työstään toimintakertomus kirkkoneuvostolle tammikuun loppuun mennessä, 4. tehdä esityksiä ja antaa pyydettäessä lausuntoja kirkkoneuvostolle ja muille seurakunnallisille elimille toimikunnan toimialaan kuuluvissa asioissa, 5. ohjata ja valvoa seurakuntien yhteisen musiikkitoiminnan suunnittelua ja toteutusta, 6. seurata yhteisiin musiikkitehtäviin osoitetuin määrärahoin tehtävän työn suunnittelua ja suoritusta sekä tarvittaessa avustaa sitä ohjeilla ja neuvoilla, 7. seurata yhdessä kirkkomuusikkojen kanssa urkujen ja muiden soittimien kuntoa ja huoltoa, 8. käsitellä muut toimialaansa kuuluvat asiat.

7 Kirkkoneuvosto on valinnut musiikkitoimikuntaan vuosiksi seuraavat henkilöt: tuomiorovasti Rauno Heikola, puheenjohtaja, kanttori Marko Hakanpää, erityisopettaja Helena Koilisranta, opiskelija Annika Raaska ja intendentti Ilpo Tolvas. Varajäseneksi on valittu koulutusohjaaja Pekka Santala. Nuorisomusiikin edustajaksi musiikkitoimikuntaan on nimetty nuorisosihteeri Jani Käsmä ja sihteeriksi kielenkääntäjä Paula Montin. Tuomiorovasti Rauno Heikolan jäätyä eläkkeelle puheenjohtajana on toiminut varapuheenjohtaja Ilpo Tolvas ja kirkkoherra Tuomo Norvasuo alkaen. Kirkkoneuvosto päättää valita musiikkitoimikuntaan vuosiksi seuraavat henkilöt: puheenjohtaja: Jukka Järvensivu, lääninrovasti jäsenet Marko Hakanpää, kanttori Helena Koilisranta, erityisopettaja Päivi Korvensyrjä, yrittäjä Ilpo Tolvas, intendentti varajäsen Pekka Santala, koulutusohjaaja nuorisomusiikin edustaja Jani Käsmä, nuorisosihteeri Toimikunnan sihteeriksi nimetään kielenkääntäjä Paula Montin. Ilmoitus toimikuntaan valituille ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 236 YMPÄRISTÖTOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUOSIKSI Kirkkoneuvosto päätti kirkkoneuvoston toimintakausittain valittavan ympäristötoimikunnan asettamisesta jatkamaan ympäristödiplomitoimikunnan työtä. Vuonna 2004 asetetun ympäristödiplomitoimikunnan

8 työ päättyi 2008, kun kirkkohallitus myönsi ympäristödiplomin Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymälle. Ympäristötoimikunnan tehtävät kirkkoneuvosto vahvisti seuraavasti: 1. Selvittää ja seurata seurakuntayhtymän toiminnan eri alueiden ympäristövaikutuksia, 2. seurata ja valvoa ympäristöohjelman toteuttamista ja huolehtia sen päivittämisestä, 3. raportoida ympäristöohjelman toteutumisesta ja muusta ympäristötyöstä vuosittain, 4. järjestää ympäristövastaaville sekä yhtymän, sen seurakuntien ja yksiköiden koko henkilökunnalle ympäristökoulutusta, 5. vastata ympäristödiplomin uusimisen valmistelusta, 6. antaa kirkkoneuvostolle lausuntoja rakennus- ja maankäyttöasioissa ja muissa ympäristön kannalta tärkeissä asioissa. Ympäristötoimikuntaan ovat toimikauden kuuluneet seuraavat henkilöt: puheenjohtaja: Winter Leena, ekonomi, puheenjohtaja jäsenet: Hurme Ann-Sofi, diplomikirjeenvaihtaja Lehtikankare Antti, työpäällikkö Mannerkorpi Markku, hautaustoimen päällikkö, sihteeri Mustonen Lasse, pastori Nurmi Ilpo, KTM, kiinteistövälittäjä Ruusu Marja, nuorisosihteeri Vesanto Minna, tiedottaja Kirkkovaltuuston valitsemat neuvottelijat ovat esittäneet, että ympäristötoimikuntaan valitaan Ilpo Nurmi (pj), Antti Alitalo, Jorma Hellstén, Sirkku Koskinen, Taru Pätäri, Siro Rauti ja Pentti Sokajärvi. Ympäristötoimikunta on ainut yhteistyöforum seurakuntayhtymän sisällä, jonka tehtävänä on seurakuntien ja yhtymätason ympäristötietoisuuden kohottaminen sekä ympäristötekojen ja ympäristökasvatuksen kehittäminen. Toimikunnan keskeisin työ on nostaa ympäristövastuun teema todelliseksi osaksi seurakuntayhtymän kaikkien yksikköjen toimintaa. Tämän vuoksi toimikunnan perusluonne on työntekijäorganisaation sisällä tapahtuvaa yh-

9 teistoimintaa. Toimikunnan työtä on tukenut ympäristöasioihin hyvin perehtyneiden luottamusmiesten mukana olo toimikunnassa. Kirkkovaltuuston neuvottelijoiden esittämät henkilöt ovat sopivia toimikunnan jäseniksi, mutta toimikunnan pääluonne on viranhaltijoiden yhteistyön koordinoinnissa. Tämän vuoksi toimikunnassa tulee jatkossakin olla vahva työntekijöiden edustus. Toimikunnan liiallisen paisumisen estämiseksi neuvottelijoiden esitystä on muokattu voimakkaasti. Toimikunnan tehtävät ovat vuoden 2009 päätöksen mukaiset. Kirkkoneuvosto päättää valita ympäristötoimikuntaan toimikaudeksi seuraavat henkilöt: puheenjohtaja Ilpo Nurmi, KTM, kiinteistövälittäjä jäsenet Antti Alitalo, luomuviljelijä Markku Mannerkorpi, hautaustoimen päällikkö Lasse Mustonen, kappalainen Siro Rauti, opettaja Marja Ruusu, nuorisosihteeri Minna Vesanto, tiedottaja Toimikunnan sihteeriksi nimetään edelleen hautaustoimenpäällikkö Markku Mannerkorpi. Ilmoitus tehtävään valituille ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Asia palautettiin jatkovalmisteluun. Ei muutoksenhakuoikeutta. 237 KOULUTUSTOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUOSIKSI Koulutustoimikuntaan ovat kuuluneet talous- ja suunnittelujohtaja Aapo Kaisti, puheenjohtaja asti, sekä jäsenet lakimies Mia Fager, yhteisten työmuotojen johtaja Hannu Hurme, hallintojohtaja Hannu Kallio, puheenjohtaja alkaen, työnohjaaja Heikki Palmu, kirkkoherra Pirjo Vahtola ja hallintosihteeri Armi Laaksonen, sihteeri. Koulutustoimikunta on vuosittain käsitellyt ja valmistellut kirkkoneuvostolle seurakuntayhtymän koulutussuunnitelmat. Kirkkoneuvoston valtuutukseen perustuen toimikunta on vuoden varrella hyväksynyt muutoksia koulu-

10 tussuunnitelmiin, ratkaissut yksittäisiä koulutusanomuksia ja päättänyt koulutukseen osallistumisen taloudellisista etuuksista, koulutusajan palkallisuudesta ja matka- ym. kustannusten korvaamisesta. Lisäksi koulutustoimikunta on suunnitellut, kehittänyt ja toteuttanut henkilökunnan yhteistä koulutusta. Kirkkoneuvosto päättää asettaa koulutustoimikunnan vuosiksi ja nimeää toimikuntaan hallintojohtaja Hannu Kallion puheenjohtajaksi sekä jäseniksi yhteisten työmuotojen johtaja Hannu Hurmeen, työnohjaaja Heikki Palmun ja kirkkoherra Heikki Mäntylän sekä jäseneksi ja sihteeriksi hallintosihteeri Armi Laaksosen. Koulutustoimikunnan tehtävät säilyvät entisellään. Kirkkoneuvosto oikeuttaa koulutustoimikunnan päättämään määrärahojen puitteissa koulutussuunnitelmien laatimisen jälkeen vuoden varrella ilmeneviin koulutuksiin osallistumisesta, koulutuksiin osallistumisen taloudellisista etuuksista, koulutusajan palkallisuudesta ja matka- ym. kustannusten korvaamisesta. Ilmoitus toimikuntaan valituille ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Käsittely Sukupuolten tasa-arvon toteutumista ja toisaalta koulutustoimikunnan mandaattiluonnetta koskevan keskustelun jälkeen hallintojohtaja muutti esitystään siten, että koulutustoimikunnan jäseneksi tulisi vt. talous- ja suunnittelujohtaja Irma Hokka ja pian eläkkeelle jäävä työnohjaaja Heikki Palmu ei olisi enää jäsen. Kirkkoneuvosto päätti asettaa koulutustoimikunnan vuosiksi ja nimetä toimikuntaan hallintojohtaja Hannu Kallion puheenjohtajaksi sekä jäseniksi vt. talous- ja suunnittelujohtaja Irma Hokan, yhteisten työmuotojen johtaja Hannu Hurmeen ja kirkkoherra Heikki Mäntylän sekä jäseneksi ja sihteeriksi hallintosihteeri Armi Laaksosen. Koulutustoimikunnan tehtävät säilyvät entisellään. Kirkkoneuvosto oikeuttaa koulutustoimikunnan päättämään määrärahojen puitteissa koulutussuunnitelmien laatimisen jälkeen vuoden varrella ilmeneviin koulutuksiin osallistumisesta, koulutuksiin osallistumisen taloudellisista etuuksista, koulutusajan palkallisuudesta ja matka- ym. kustannusten korvaamisesta. Ilmoitus toimikuntaan valituille ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

11 PIETARIN PYHÄN MARIAN SEURAKUNNAN YSTÄVYSSEURAKUNTATOIMIKUNNAN ASETTAMINEN VUOSIKSI Kirkkoneuvosto solmi vuonna 1992 ystävyysseurakuntasuhteen Pietarin Pyhän Marian seurakunnan kanssa ja asetti työryhmän kehittämään ja ylläpitämään ystävyyssuhdetta. Vuonna 1999 työryhmä muutettiin kirkkoneuvoston päätöksellä Pyhän Marian ystävyysseurakuntatoimikunnaksi ja samalla pyydettiin kaikkia seurakuntia nimeämään ystävyysseurakuntatoiminnasta vastaava yhdyshenkilö toimikuntaan. Jatkossa toimikunta on valittu kirkkoneuvoston toimikausittain. Toimikunnan kokoonpano edellisellä toimikaudella on ollut seuraava: Puheenjohtaja: tuomiorovasti Rauno Heikola saakka Katariinanseurakunta: vahtimestari Pirjo Tiensuu (vs. johtava diakoniatyöntekijä Jari Huhtasalo vj.) Martinseurakunta: teknikko Keijo Korkka (Arja Hyvönen vj.) Tuomiokirkkoseurakunta: kappalainen Eero Bäckman Henrikinseurakunta: kappalainen Petri Sirén Kaarinan seurakunta: opistoupseeri Paavo Nevalainen Paattisten seurakunta: agrologi Marika Lahti (työhyvinvointipäällikkö Matti Rantanen vj.) Mikaelinseurakunta: diakoniatyöntekijä Hilkka-Helena Katainen Ruotsalainen seurakunta: kirkkoherra Eero Sepponen (tutkimushallintopäällikkö Lars-Runar Knuts vj.) Maarian seurakunta: lähetyssihteeri Lauri Lehtinen Taloustoimisto: vt. talous- ja suunnittelujohtaja Irma Hokka, puheenjohtaja alkaen Sihteeri: kielenkääntäjä Paula Montin. Ystävyysseurakuntatoimikunnan puheenjohtajana on perinteisesti toiminut tuomiorovasti. Tuomiorovasti Rauno Heikola jäi kesken toimintakauden eläkkeelle maaliskuun alusta 2010, ja kirkkoneuvosto nimitti Irma Hokan puheenjohtajaksi toimikunnan jäljellä olevaksi toimikaudeksi eli vuoden 2010 loppuun. Kirkkoneuvosto pyysi seurakuntaneuvostoja ilmoittamaan mennessä edustajansa Pietarin Pyhän Marian ystävyysseurakuntatoimikuntaan vuosiksi siten, että kukin seurakunta esittää yhden miesehdokkaan ja yhden naisehdokkaan etusijajärjestyksessä. Etusijajärjestykset pyritään huomioimaan esityksessä ja valinnassa, mutta valituksi voi tulla myös seurakunnan ehdokas sijalta kaksi, koska seurakunnan toimielimiä valittaessa tulee huomioida sukupuolten tasa-arvo (KL 25:10a). Seurakuntaneuvostojen esitykset ovat seuraavat:

12 Tuomiokirkkoseurakunta: FM Kirsti Saksa ja tuomiorovasti Heimo Rinne Mikaelinseurakunta: varastotyöntekijä Uolevi Salonen ja sairaanhoitaja, eläkeläinen Riitta Tunturi Martinseurakunta: lastenhoitaja, eläkeläinen Marja-Liisa Salminen ja kauppias Matti Puhakka Katariinanseurakunta: vahtimestari Pirjo Tiensuu ja kirkkoherra Martti Hirvonen Maarian seurakunta: lähetyssihteeri Lauri Lehtinen ja pyhäkoulu- ja perhetyön sihteeri Anne Saarni Ruotsalainen seurakunta: diakonian viranhaltija Eija Grahn ja fil.lis. Lars- Runar Knuts Henrikinseurakunta: kansainvälisen työn sihteeri Kaarina Hembree ja seurakuntapastori Anssi Miettinen Paattisten seurakunta: työhyvinvointipäällikkö Matti Rantanen ja yrittäjä Marika Lahti Kaarinan seurakunta: toiminnanohjaaja Irja Gustafsson ja piirijohtaja Ari Malmi Piikkiön seurakunta: kirkkoherra Merja Hermonen ja asianajaja Harri Lukander Johtoryhmä esittää, että toimikuntaan valitaan puheenjohtajaksi tuomiorovasti Heimo Rinne, seurakuntayhtymän edustajaksi vt. talous- ja suunnittelujohtaja Irma Hokka, asiantuntijajäseneksi teknikko Keijo Korkka ja sihteeriksi kielenkääntäjä Paula Montin. Seurakunnan toimielimiä valittaessa tulee huomioida sukupuolten tasa-arvo (KL 25:10a). Kirkkoneuvosto päättää asettaa toimikaudekseen Pyhän Marian ystävyysseurakuntatoimikunnan ja nimetä seurakuntaneuvostojen esittämät henkilöt seuraavasti: Puheenjohtaja: tuomiorovasti Heimo Rinne Tuomiokirkkoseurakunta: FM Kirsti Saksa Mikaelinseurakunta: sairaanhoitaja, eläkeläinen Riitta Tunturi Martinseurakunta: kauppias Matti Puhakka Katariinanseurakunta: vahtimestari Pirjo Tiensuu Maarian seurakunta: lähetyssihteeri Lauri Lehtinen Ruotsalainen seurakunta: diakonian viranhaltija Eija Grahn Henrikinseurakunta: kansainvälisen työn sihteeri Kaarina Hembree Paattisten seurakunta: työhyvinvointipäällikkö Matti Rantanen Kaarinan seurakunta: toiminnanohjaaja Irja Gustafsson Piikkiön seurakunta: asianajaja Harri Lukander Yhtymän edustajiksi kirkkoneuvosto nimeää vt. talous- ja suunnittelujohtaja Irma Hokan, asiantuntijajäseneksi Keijo Korkka ja sihteeriksi kielenkääntäjä Paula Montin.

13 Ilmoitus toimikuntaan valituille, seurakuntaneuvostoille ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin. 239 IT-ASIANTUNTIJAN TEHTÄVÄN PALKKAUKSEN TARKISTAMINEN Tietohallintopäällikkö Timo Koskinen on esittänyt seuraavaa: IT-aluekeskuksen tehtävät ja organisaatio suunniteltiin tammikuussa 2010 ja henkilöstösuunnitelma hyväksyttiin yhteistyöhanketta koordinoivassa ohjausryhmässä Resurssien tarpeesta ja kohdentamisesta saatiin täsmällistä tietoa vasta loppuvuoden 2010 aikana, joten IT-asiantuntijan (501) tehtävät muuttuivat vaativammiksi. Kehityskeskustelun yhteydessä on IT-asiantuntija Hannu Parjasen tehtävänkuvaus tarkastettu. Vuoden 2010 aikana on tehtäviin lisätty ADtoimialueen ja tietojärjestelmien hallintaa sekä keskeinen rooli uuden toimialueen rakentamisessa. Myös rooli IT-aluekeskuksen palvelimille siirrettyjen yhteistyöseurakuntien tietojärjestelmien ylläpidossa on merkittävä. IT-asiantuntijan tehtävät ovat vuoden 2010 aikana näin ollen pysyvästi muuttuneet olennaisesti suunniteltua vaativammiksi. Esitän, että IT-asiantuntijan tehtävän uudeksi vaativuusryhmäksi määritettäisiin 503 (0). Työnantajaryhmä on kokouksessaan tutustunut Hannu Parjasen uuteen tehtävänkuvauslomakkeeseen ja pisteyttänyt vaativuuskriteerit vaativuusryhmittelylomakkeen mukaisesti. Pisteytyksen tuloksena todettiin, että Hannu Parjasen tehtävät ovat olennaisesti vaativoituneet töiden monipuolistumisen ja lisääntymisen takia. Työnantajaryhmä esittää IT-asiantuntijan tehtävän, jossa toimii tällä hetkellä Hannu Parjanen, palkan nostamista lukien vaativuusryhmään 502 (80). Kirkkoneuvosto päättää korottaa IT-asiantuntijan tehtävän palkkauksen vaativuusryhmään 502 (80). Ilmoitus Hannu Parjaselle, Timo Koskiselle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin.

14 MIKAELINSEURAKUNNAN KANSAINVÄLISEN TYÖN SIHTEERIN VIRAN PALKKAUKSEN TARKISTAMINEN Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto on hyväksynyt Mikaelinseurakunnan kansainvälisen työn sihteerin tehtävän johtosäännön Viran palkkaus on palkkaryhmässä 502. Seurakuntaneuvosto on tehnyt esityksen kansainvälisen työn sihteerin viran vaativuusryhmän nostamista palkkaryhmään 601. Palkkatyöryhmä on kokouksessaan tutustunut viran tehtävänkuvauslomakkeeseen ja pisteyttänyt vaativuuskriteerit vaativuusryhmittelylomakkeen mukaisesti. Pisteytysten perusteella viran vaativuuskriteerit sijoittuvat puoliksi palkkaryhmään 502 ja 503, joten palkkatyöryhmä päätyi esittämään kansainvälisen työn sihteerin viran, jota Elisa Rainerma hoitaa, korottamista lukien vaativuusryhmään 502 (60). Kirkkoneuvosto päättää korottaa Mikaelinseurakunnan kansainvälisen työn sihteerin viran palkkauksen vaativuusryhmään 502 (60). Ilmoitus Elisa Rainermanille, Jouni Lehikoiselle ja taloustoimistolle. Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin. Asia palautettiin jatkovalmisteluun. Ei muutoksenhakuoikeutta. 241 PUHELINVAIHTEENHOITAJA TANJA VILJANTO-RUUHIMÄEN VIRKAVAALIN VAHVIS- TAMINEN (ei julkinen) 242 SEURAKUNTASIHTEERI KATJA JOHANSSONIN SIIRTYMINEN OSA-AIKATYÖHÖN (ei julkinen) 243 PELISÄÄNNÖT IRTISANOMISTAPAUKSISSA JA OIKEUDENKÄYNTIKUSTANNUSTEN JA- KOVASTUU (ei julkinen) 244 SUNTIO JOHANNA SIIGOJEFFIN IRTISANOUTUMINEN Henrikin kirkon suntio Johanna Siigojeff on toimittanut kirkkoneuvostolle seuraavan irtisanoutumisilmoituksen:

15 Minä Johanna Katariina Siigojeff (sosiaaliturvatunnus) ilmoitan irtisanoutuvani Henrikin kirkon suntion virasta koeajan perusteella. Kirkkoneuvosto on valinnut Johanna Siigojeffin Henrikin kirkon suntion virkaan alkaen 6 kuukauden koeajalla. Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen liitteen 11 4 :n 2 momentin mukaan koeaikainen virkasuhde voidaan päättää molemmin puolin ilman irtisanomisaikaa. Kirkkoneuvosto myöntää Johanna Siigojeffille eron Henrikin kirkon suntion virasta alkaen. Ilmoitus Johanna Siigojeffille, Heikki Mäntylälle, kiinteistötoimistolle, henkilöstörekisterin hoitajalle ja taloustoimistolle. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. Talous- ja suunnittelujohtajan asiat 245 SAIRAUSLOMIEN JA PERHEVAPAIDEN MYÖNTÄMINEN Seuraavat seurakuntien palveluksessa olevat henkilöt ovat anoneet sairauslomaa lääkärintodistuksella todetun työkyvyttömyyden perusteella: Liite 1 245, jaetaan vain kokoukseen osallistuville. Koska sairauslomat ovat henkilökohtaisina asioina salassa pidettävää tietoa, taltioidaan liite suoraan salassa pidettävien asioiden pöytäkirjakansioon. Kirkkoneuvoston jäsenet voivat halutessaan kokouksen aikana luovuttaa omat liitteensä sihteerille hävitettäviksi luotettavalla tavalla. Liitteessä on sairauslomaa esitetty 29 henkilölle. Kirkkoneuvosto päättää myöntää sairauslomat ja perhevapaat liitteessä esitetyllä tavalla. Ei muutoksenhakuoikeutta oikaisuvaatimuksin. hyväksyttiin.

16 VUODEN 2010 TILINPÄÄTÖKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN Kirkkoneuvoston luottamushenkilöille on jo aiemmin postitettu tasekirjan luonnos. Lisäksi se on tallennettu yhtymän verkkoon T/Avoin/Tasekirja 2010, josta virkamiehet voivat käydä siihen tutustumassa. Tilinpäätöstä on selostettu tasekirjan sivulta 20 alkaen seuraavasti: Talousarviossa ja sen muutoksissa oli varauduttu euron alijäämään ja tulos osoittaa ,00 euron alijäämää. Seurakuntayhtymän keskuskirjanpidon tulos oli 1,66 miljoonaa euroa alijäämäinen. Vuotta aiemmin tulos oli ollut 1,64 miljoonaa euroa alijäämäinen. Vuosikate, joka ilmoittaa tuloksen ennen poistoja ja satunnaiseriä, oli ,30 euroa ylijäämäinen, kun se edellisenä vuonna oli ollut ,75 euroa ylijäämäinen. Rahoitustuotot olivat ,59 euroa ja edellisenä vuonna ne olivat olleet ,73 euroa. Rahoituskulut olivat ,82 euroa, mikä sisältää ,98 euroa rahastosijoitusten arvonalentumisia. Vuonna 2009 rahoituskulut olivat olleet ,99 euroa. Verotulot kirjataan maksuperusteisesti eli kassaan tullut tulo lasketaan tilivuoden tuloksi. Ansio- ja pääomatuloveroksi oli arvioitu 25,7 miljoonaa euroa ja kertymä oli ,02 euroa, joten arvio toteutui 97- prosenttisesti. Yhteisöverot olivat 15 prosenttia kokonaiskertymästä. Yhteisöveron tuotoksi oli arvioitu 3,8 miljoonaa euroa ja kertymä oli ,04 euroa eli arvio ylittyi 18,4 prosentilla. Ansio- ja pääomatuloveron ja yhteisöveron kokonaiskertymän arvio oli yhteensä euroa. Kun kertymä oli euroa, toteutui arvio 99,9-prosenttisesti. Ansio- ja pääomatuloverokertymä vuonna 2009 oli ollut euroa, joten vuoden 2010 kertymä jäi 0,1 % sen alle. Vuonna 2009 osuus yhteisöveron tuotosta oli ollut euroa, joten vuoden 2010 kertymä oli 18,6 % yli edellisen vuoden kertymän. Vuoden 2009 kokonaiskertymä oli euroa, joten vuoden 2010 kokonaiskertymä oli 2,4 % enemmän kuin vuonna Kirkollisverokertymän nousu johtui pelkästään yhteisöverokertymän kasvusta. Vertailtaessa vuoden 2009 yhteisöverokertymää Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän ja siihen liittyneen Piikkiön seurakunnan yhteenlaskettuun euron yhteisöverokertymään vuodelta 2008 oli laskua vuonna 2009 ollut 22,7 prosenttia. Tulee näin ollen huomata, että vaikka vuoden 2010 yhteisöverokertymässä näkyi nousua vuoteen 2009, ei vieläkään olla vuoden 2008 tasossa.

17 Tulokseen vaikuttaen poistoja on kirjattu ,22 euroa poistosuunnitelman mukaisesti. Keskusrahastomaksua maksettiin ,60 euroa. Tämän lisäksi keskusrahastolle maksettiin eläkemaksua ,35 euroa, mikä sisälsi ,61 euroa työntekijöiltä perittyjä eläkemaksuja. Valtiolle suoritettiin verotuskustannusten korvauksena ,82 euroa. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautainhoitorahaston tase päätyy ,14 euroon ja rahasto osoittaa ,45 euron ylijäämää. Rahaston vaihtuvien vastaavien sijoituksista on kirjattu arvonalentumisia ,46 euroa. Hautainhoitorahaston talous on vakaalla pohjalla ja tulokertymä on riittävä sitoumuksiin nähden. Piikkiön seurakunnan liittyessä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymään jätettiin Piikkiön hautainhoitorahasto omaksi talousyksiköksi, jossa käsitellään vain voimassa olleet hoitotalletukset niiden loppumisajankohtaan asti ja kaikki jälkeen Piikkiön hautausmaalle tehdyt hoitositoumukset tehdään Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän hautainhoitorahastoon. Piikkiön seurakunnan tasekirjan mukaan Piikkiön hautausmaalla oli 166 kpl hautojen ainaishoitoja ja 227 kpl hautojen määräaikaistalletuksia. Vuonna 2010 on ainaishoidossa ollut 164 hautaa ja määräaikaishoidossa 182 hautaa. Viimeiset mennessä tehdyt Piikkiön hautainhoitorahastoon sisältyvät hoitosopimukset päättyvät vuonna Rahasto osoittaa ,22 euron alijäämää. Rahaston tase päätyy ,13 euroon ja oma pääoma on negatiivinen eli ,67 euroa. Negatiivinen oma pääoma johtuu siitä, että hoitotalletukset on aikanaan hinnoiteltu liian pieniksi eikä pääomia ole sijoitettu riittävän tuottavasti. Tilanne on ratkaistava viimeistään vuonna Testamentti- ja lahjoitusrahaston rahastojen pääomat olivat yhteensä ,51 euroa ja tulos tilivuodelta osoittaa ,69 euron ylijäämää. Testamentti- ja lahjoitusrahastolla on rahastojen yhteinen rahastosalkku ja lisäksi Lehmosen rahastolla on omaa sijoitusomaisuutta. Osake- ja rahastosijoitusten hankintahinta tai sitä alhaisempi markkinaarvo oli yhteensä ,21 euroa. Arvonalennuksia oli ,34 euroa. Vapaiden varojen rahastossa tilivuoden alijäämä oli ,78 euroa ja rahastojen pääomat yhteensä vuoden lopussa olivat ,33 euroa. Toimintavuoden aikana tilitettiin kolehteja taloustoimiston kautta ,94 euroa. Seurakuntien rahavarojen hoito siirrettiin vuonna 2008 Pohjola Varainhoito Oy:lle kilpailutuksen perusteella. Kullakin rahastolla on oma salkkunsa. Salkut ovat Testamenttirahaston rahastosalkku, Hautainhoitorahaston ra-

18 hastosalkku ja Keskuskirjanpidon rahastosalkku. Testamenttirahaston rahastosalkun tase päätyy ,01 euroon ja tilivuoden ylijäämä on ,18 euroa. Arvonalennuksia vuodelta 2009 palautui ,02 euroa arvonalennuksia ei ollut. Hautainhoitorahaston rahastosalkun tase päätyy ,13 euroon ja tilivuoden ylijäämä on ,08 euroa. Arvonalennuksia vuodelta 2009 palautui ,83 euroa arvonalennuksia oli vielä ,46 euroa. Keskuskirjanpidon rahastosalkun tase päätyy ,56 euroon ja tilivuoden ylijäämä on ,27 euroa. Arvonalennuksia vuodelta 2009 palautui ,32 euroa arvonalennuksia oli vielä ,98 euroa. Tilivuoden aikana palautettiin keskuskirjanpidon käyttöön euroa. Joulukuussa 2009 hyväksytyssä talousarviossa oli investointimenoja euroa. Talousarviomuutoksilla investointimenoja lisättiin euroa, joten investointien kokonaismäärä talousarviossa oli euroa. Investointeihin käytettiin varoja vuoden aikana ,79 euroa. Investointituloihin on kirjattu käyttöomaisuuden myyntejä ,03 euroa. Vuoden 2010 tase päätyy ,04 euroon. Konsernitase on seuraava: Liite Tilinpäätös sisältää seuraavat taseet ja erilliskirjanpidot: Tase tileittäin Konsernitase Hautainhoitorahasto Piikkiön hautainhoitorahasto Testamenttirahasto Kolehtikirjanpito Vapaiden varojen rahasto Keskuskirjanpitoon sisältyvät erilliskirjanpidot: Hannunniitun asuintalot Varissuon asuintalot Keskuskirjanpidon rahastosalkku Hautainhoitorahastoon sisältyvät erilliskirjanpidot: Jaanin asuintalot Pernon asuintalot Hautainhoitorahaston rahastosalkku

19 Testamenttirahastoon sisältyvät erilliskirjanpidot: Testamenttirahaston rahastosalkku Mikäli kirkkoneuvoston jäsenet haluavat tehdä oikaisun johonkin tekstin kohtaan tasekirjassa, se on mahdollista lähettämällä tieto sähköpostitse Armi Laaksoselle viimeistään Kirkkoneuvosto päättää allekirjoittaa vuoden 2010 tilinpäätöksen ja lähettää sen tilintarkastajille tarkastusta varten. Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 247 SELVITYS KIRKKONEUVOSTON KÄYTTÖVAROISTA VUONNA 2010 Kirjanpidosta on tulostettu pääkirja kirkkoneuvoston käyttövarojen kustannuspaikasta vuodelta Pääkirja on seuraava: Liite Kirkkoneuvoston käyttövarausmääräraha vuodelle 2010 oli euroa ja käyttö ,58 euroa. Muut yksiköt lunastivat kirkkoneuvoston varoilla hankittuja lahjatavaroita eurolla, joten kustannuspaikan loppusaldoksi tuli ,58 eli määrärahaa säästyi 3.168,42 euroa. Vertailun vuoksi esitetään myös vuoden 2009 pääkirja, joka on seuraava: Liite Vuonna 2009 käyttövarausmääräraha oli myös euroa ja käyttö ,28 euroa. Vuoden 2010 aikana poikkeuksellisia kustannuksia ovat aiheuttaneet talous- ja suunnittelujohtajan eläkkeellelähtö-, tuomiorovastin virkaanasettajais- ja kirkkoneuvoston päätösjuhlat, joiden yhteinen kustannus oli noin euroa. Näin ollen vuosien 2009 ja 2010 käyttö on pysytellyt samalla tasolla. Kirkkoneuvoston käyttövaroista suoritetaan maksuja kirkkoneuvoston päätöksillä sekä pienempiä, esimerkiksi onnitteluja, johtoryhmän päätöksillä. Johtoryhmän päätöksillä suoritettavien maksujen kirjaaminen erilliselle kustannuspaikalle saattaisi olla selvyyden vuoksi perusteltua. Kirkkoneuvoston kustannuspaikalta on edellisen hallintojohtajan päätöksellä maksettu myös esimerkiksi toimitalon kuukausittaisen aamuhartauden kahvitukset, joiden oikeampi paikka saattaisi olla kohdassa 112 Muu henkilöstöhallinto.

20 Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi selvityksen kirkkoneuvoston käyttövarojen käytöstä vuonna 2010 sekä vertailutiedon vuodelta Ei muutoksenhakuoikeutta. hyväksyttiin. 248 MUUTOKSENHAKU Liite KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Lisätietoja päätöksestä antaa asian esittelijä. Puheenjohtaja päättää kokouksen. Puheenjohtaja päätti kokouksen. Heimo Rinne kirkkoneuvoston puheenjohtaja Hannu Kallio kirkkoneuvoston sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty Turussa Siv Sandberg Ari Suominen Tämä pöytäkirja on ollut nähtävänä seurakuntien hallintoviraston 3. kerroksessa osoitteessa Eerikinkatu 3 A ajalla klo , josta on ilmoitettu kirkkoherrainvirastojen ilmoitustaululla Hannu Kallio kirkkoneuvoston sihteeri

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 9/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 4.5.2006 217 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 245-265 Aika torstai 4.5.2006 klo 16.00-17.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 3.4.2014 108. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 6/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 3.4.2014 108. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 3.4.2014 108 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 3.4.2014 klo 16.00 17.30. Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu Juha

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 10.01.2013 1. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1/2013 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 10.01.2013 1. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 10.01.2013 1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 10.01.2013 klo 16.00 18.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu Juha varapuheenjohtaja Ainasoja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku)

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 34. Hus Lindman (Piispankatu, Turku) 34 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 30.5.2019 klo 16.25 Paikka: Hus Lindman (Piispankatu, Turku) Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville Laitinen, Johanna

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Julkunen Pirkko Korhonen Pentti Kuusela Marjatta

kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Julkunen Pirkko Korhonen Pentti Kuusela Marjatta 12.3.2009 149 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 164 202 Aika torstai 12.3.2009 klo 16.00 17.40 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Ainasoja Merja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tark: Seurakuntaneuvosto 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 15.2.2017 klo 18.00. Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson, Jari jäsen Gustafsson, Irja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 15/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.7.2005 361. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 20.7.2005 361 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 356 373 Aika keskiviikko 20.7.2005 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 14/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 14/2014 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Yhteinen kirkkoneuvosto 18.9.2014 302 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 18.9.2014 klo 16.00 17.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Rinne Heimo puheenjohtaja Nappu

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikko klo klo, kahvit klo 17.30 7 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.2.2018 klo 18.00 klo, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen, saapui klo 18.15

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Kirkkoneuvosto 8.12.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 8.12.2016 klo 16.30 16:41 Paikka Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto Martinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.01.2019 1 MARTINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstai 17.1.2019 klo 18.00-19.50 Paikka Hirvensalon seurakuntakeskus, Honkaistentie 85 Läsnä Norvasuo,

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 1.11.2007 520 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 533 550 Aika torstai 1.11.2007 klo 16.00 16.45 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Hlavatý Jari Isotalo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1

TURUN JA KAARINAN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2004 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 Yhteinen kirkkovaltuusto 22.1.2004 1 YHTEISEN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika torstai 22.1.2004 klo 18.00-18.38 Paikka Osallistujat toimitalon juhlasali, Eerikinkatu 3 A (liite 1), liitetään erikseen pöytäkirjaan

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 3/2019 SEURAKUNTAYHTYMÄ Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto /7. Aika Keskiviikko klo Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 20.3.2019 1/7 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 20.3.2019 klo 18.00-20.07 Paikka Neuvotteluhuone, Mikaelin seurakuntakoti Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.4.2006 206. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 8/2006 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 20.4.2006 206. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 20.4.2006 206 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 230-244 Aika torstai 20.4.2006 klo 16.00-17.15 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 6.10.2005 459. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 20/2005 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 6.10.2005 459. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 6.10.2005 459 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 463 472 Aika torstai 6.10.2005 klo 16.10 17.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Alhonen Tuukka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4)

JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) JOKIOISTEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 9/2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(4) Aika tiistaina 29.11.2016 klo 18.30 21.40 Paikka seurakuntatalo Läsnä: Jyrki Koivisto kirkkoherra pj. Sanni Junnila agronomi,

Lisätiedot

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen.

78 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2019 Aika ja paikka tiistaina 18.6.2019 klo 18.00 20.10 Pihlavan kirkon seurakuntasali Läsnä: Heilimä Janne, pj Frangén Aija-Mari

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 7/2017 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 17.10.2017 klo 18.00-18.49 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 49-64 11.06.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 11.6.2014 kello 18.00 19.35 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) Leipomo-kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi

Lisätiedot

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa

6.5.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Janne Aso, Laura Langh-Lagerlöf, Sanna Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.00 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura klo 17.21 lähtien, 56 Huoponen Kirsi Kanervavuori

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika 26.3.2015 klo 18.00 19.40 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto Läsnä olleet jäsenet Teijo Peltola Kauko Kenttä Antero Mäkinen Eija Mänki Sinikka

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6.

Kahvi on kokouksen alussa, klo alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus II-krs, Koulukatu 6. Kirkkoneuvosto 23.01.2013 sivu ( 1 / 10) KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2 2013 Aika: Keskiviikko 23.01.2013 klo 17.30-19.10 Kahvi on kokouksen alussa, klo 17.00 alkaen. Paikka: Neuvoston kokoushuone, srk-keskus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C.

Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Aika Tiistai 6.6.2017 klo 17 Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari Liisa Karjalainen Iris Asikainen Markku Hyvärinen Merja Leppälä Matti Mänttäri

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kirkkoneuvosto Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 11.2.2014 klo 17.30-18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 23/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 29.11.2007 595. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A

TURUN JA KAARINAN PÖYTÄKIRJA 23/2007 SEURAKUNTAYHTYMÄ Yhteinen kirkkoneuvosto 29.11.2007 595. kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A 29.11.2007 595 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON KOKOUS :t 590 611 Aika torstai 29.11.2007 klo 16.00 17.45. Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Eerikinkatu 3 A Läsnä Heikola Rauno puheenjohtaja Ainasoja Merja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri

10.9.2015. Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Ijäs Antti sihteeri PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Aso Janne Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri

Bogdanoff, Hannu, kirkkoneuvoston puheenjohtaja Lähdekorpi, Marja, sihteeri Laine, Kari, kirkkoneuvoston jäsen. Puheenjohtaja Sihteeri Kirkkovaltuusto 26.01.2017 1 N:o 01/2017 Kokousaika: Torstaina 26.1.2017 klo 18:00 19:20 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 1 7 Puheenjohtaja: Brofeldt Leena Muut päätöksentekijät:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 12.12..2017 Aika 12.12.2017 klo 17.35 18.15 Paikka Leirikeskus Rantalahti Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Lehtonen Riitta Puusaari Seija

Lisätiedot

TURUN JA KAARINAN ESITYSLISTA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 19.11.2008 34

TURUN JA KAARINAN ESITYSLISTA 6/2008 SEURAKUNTAYHTYMÄ Työympäristötoimikunta 19.11.2008 34 19.11.2008 34 TYÖYMPÄRISTÖTOIMIKUNNAN KOKOUS Paikka Toimitalon 6. kerroksen kokoushuone, Eerikinkatu 1 3 Aika 19.11.2008 klo 13.00 14.40 Läsnä Kaisti Aapo puheenjohtaja, työsuojelupäällikkö Kosola Seppo

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki

ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI. Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki 1 ROIHUVUOREN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Tulisuontie 2 00820 HELSINKI Kokousaika Keskiviikkona 21.8.2013 kello 18.00 Kokouspaikka Tammisalon kirkko, Väylänrinne 1, 00830 Helsinki Osanottajat

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto 61 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Keskiviikko 21.12.2016 klo 16.30 kahvit, klo 17 kokous. Kokouksen jälkeen joulupakettien jako. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto 5.6..2018 Aika 5.6. 2018 klo 17.30 20.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, pj 66 Ahvenjärvi Seppo Jauhiainen Juha vara

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3

TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Seurakuntaneuvosto Kokous Kokouksen avaus 3 TAMPEREEN MESSUKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1(9) Aika 8.2.2018 klo 17.30 (kahvit klo 17 alkaen) Paikka Aitolahden kirkko, Jenseninkatu 4 Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja Kirkkovaltuusto 24.8.2017 17 Kokousaika: Torstaina 24.8.2017 klo 18:00 19:30 Paikka: Karkkilan seurakuntatalo, Huhdintie 11 Käsitellyt asiat: 16 21 N:o 03/2017 Puheenjohtaja: Sintonen Risto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 22.8.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 22.8.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa

Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja. Tuomarila Sinikka. Aso Janne, Langh-Lagerlöf Laura, Uotila Marjo, Lehmus Lauri, Tähkämaa PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika klo 17.30 Paikka Piikkiön pappila Läsnä Hermonen Merja puheenjohtaja Koho Matti Janne Ason vara Hilakari Laura Huoponen Kirsi Kanervavuori Mirjo, yhteisen

Lisätiedot