Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. henkilöstöjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. henkilöstöjohtaja"

Transkriptio

1 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Aika kello 16:00-00:00 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka Tuula Muukkonen Birgitta Tolvanen Mauri Antikainen Sanna Kuusela Mika Hirvonen Kirsi puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Poissa olleet jäsenet Pirskanen Ilkka toimitusjohtaja Muut saapuvilla olleet Bjerregård Madsen Johanna Hirvonen Iita henkilöstöjohtaja pöytäkirjan pitäjä

2 Pöytäkirja 4/ Käsitellyt asiat Sivu 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 28 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5 29 Esityslistan hyväksyminen 6 30 Virkajärjestelyjen 6. vaihe 7 31 Virkajärjestelyt ikäihmisten palvelujen toimialueella Paikallinen virka- ja työehtosopimus TEHY ry:n kanssa luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä 33 Paikallinen virka- ja työehtosopimus JHL:n kanssa luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä Muut asiat Kokouksen päättäminen 16 Pöytäkirjan sähköinen versio löytyy internetosoitteesta: -> Siun soten valtuuston ja hallituksen esityslistat ja pöytäkirjat. Allekirjoitukset Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Juhani Meriläinen Iita Hirvonen Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukai seksi. Sanna Antikainen Kirsi Hirvonen Pöytäkirjan nähtävänäpito ja kirjaamo klo , M-talo/3. krs. Tikkamäentie 16, Joensuu

3 Pöytäkirja 4/2016 3

4 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Henkilöstöjaosto Puheenjohtaja päättää todeta kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Todettiin kokous laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

5 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Pöytäkirjan tarkastajien valinta Henkilöstöjaosto Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Ehdotus Henkilöstöjohtaja Henkilöstöjaosto päättää valita pöytäkirjantarkastajiksi Sanna Antikaisen ja Kirsi Hirvosen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen jälkeen. Päätös Hyväksyttiin.

6 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Esityslistan hyväksyminen Henkilöstöjaosto Ehdotus Henkilöstöjohtaja Henkilöstöjaosto hyväksyy kokouksen esityslistan. Päätös Hyväksyttiin.

7 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Virkajärjestelyjen 6. vaihe 239/ /2016 Henkilöstöjaosto Yhtymähallituksessa hyväksyttiin henkilöstöjaoston tehtävät, joihin kuuluvat virkojen perustaminen ja lakkauttaminen lukuunottamatta virkoja, joiden täyttäminen kuuluu yhtymävaltuuston tai -hallituksen toimivaltaan. Virkajärjestelyjen 6. vaiheessa etsitään henkilöitä uusiin perustettaviin virkoihin, jotka eivät ole samankaltaisia kuin luovuttavien organisaatioiden nykyiset virkatehtävät ovat. Siun soten hallinnollisten virkatehtävien määrä ei muutoksessa kasva. Uudet perustettavat virat pyritään täyttämään siten, että liikkeenluovutuksen piirissä oleva henkilöstö voi sisäisellä hakumenettelyllä ilmaista niihin kiinnostuksensa. Virkoihin valittavan henkilön tulee täyttää niille määritelty kelpoisuusehto. Liikkeen luovutuksen piiriin henkilön voidaan tulkita kuluvan, mikäli hänen nykyisestä työpanoksestaan vähintään puolet kohdistuu tehtäviin, jotka siirtyvät Siun soten hoidettavaksi lukien eikä tehtävää ole luovuttavassa organisaatiossa tarpeellista täyttää aikaisemmalla tehtäväkuvalla. Valittujen siirtyminen Siun soten vakinaiseen palvelussuhteeseen tapahtuu liikkeen luovutuksena lukien. Siihen saakka valitut henkilöt valmistelevat Siun soten palvelutuotantoa aikaisemman tehtävänsä ohella toimialuejohtajan/palvelualuejohtajan ohjauksessa. Ehdotus Henkilöstöjohtaja Henkilöstöjaosto päättää perustaa seuraavat virat lukien ja hyväksyy niiden kelpoisuusehdot: Terveys- ja sairaanhoitopalvelujen toimialue Palveluesimies, kuntoutus, vaativa kuntoutus Kelpoisuusehtona palveluesimiehen virkaan on korkeakoulututkinto. Apulaisylilääkäri, vastaanottopalvelut, terveysasemat Kelpoisuusehtona apulaisylilääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi vaaditaan erikoislääkärin pätevyys. Sosiaalityöntekijä, mielenterveys- ja päihdepalvelut Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on lain 272/ :ssä

8 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto säädetty kelpoisuus. Osastonhoitaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut Kelpoisuusehtona osastonhoitajan virkaan on terveystieteiden maisterin tutkinto tai ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Vaihtoehtoisesti kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettynä soveltuvilla kehittämisja johtamisopinnoilla (vähintään 30 op). Lisäksi vaaditaan terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa. Lääkäri, mielenterveys- ja päihdepalvelut, päihdepalvelut Kelpoisuusehtona lääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Sosiaaliohjaaja, mielenterveys- ja päihdepalvelut Kelpoisuusehtona sosiaaliohjaajan virkaan on lain 272/ :ssä säädetty kelpoisuus. Erikoislääkäri, psykiatria, mielenterveys- ja päihdepalvelut Kelpoisuusehtona psykiatrian erikoisläkäkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi vaaditaan psykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Ikäihmisten palvelujen toimialue Palveluesimies, hoiva- ja asumispalvelut, Palvelukeskus Yläpiha Kelpoisuusehtona palveluesimiehen virkaan on korkeakoulututkinto. Valvonta- ja palveluseteliasiantuntija Kelpoisuusehtona valvonta- ja palveluseteliasiantuntijan virkaan on korkeakoulututkinto. Perhe- ja sosiaalipalvelujen toimialue Johtava sosiaalityöntekijä Kelpoisuusehtona johtavan sosiaalityöntekijän virkaan on lain 272/ :ssä säädetty kelpoisuus. Henkilöstöpalvelut Palveluesimies, varahenkilöstö Kelpoisuusehtona palveluesimiehen virkaan on korkeakoulututkinto.

9 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Päätös Henkilöstöjohtaja muutti päätösesitystä sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajan ja johtavan sosiaalityöntekijän kelpoisuusehdon osalta seuraavasti: Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän, sosiaaliohjaajan ja johtavan sosiaalityöntekijän virkoihin on lain 817/2015 mukainen kelpoisuus. Henkilöstöjohtaja muutti päätösesitystä apulaisylilääkärin virkanimikkeen osalta seuraavasti: Apulaisylilääkärin virkanimike esitetään perustettavaksi hallintoylilääkärin virkanimikkeellä. Kelpoisuusehtona hallintoylilääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi vaaditaan erikoislääkärin pätevyys. Hyväksyttiin muutettu päätösesitys.

10 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Virkajärjestelyt ikäihmisten palvelujen toimialueella 239/ /2016 Henkilöstöjaosto Yhtymähallituksen päätöksen mukaan henkilöstöjaosto päättää virkojen perustamisesta ja lakkauttamisesta lukuunottamatta virkoja, joiden täyttäminen kuuluu yhtymävaltuuston tai hallituksen toimivaltaan. Eri toimialueille tulevat nykyisten organisaatioiden olemassa olevat virat tuodaan henkilöstöjaoston päätettäviksi asteittain toimialueiden virkarakenteiden selkiinnyttyä. Kaikissa tehtävissä, joita varten virat esitetään perustettavaksi, käytetään julkista valtaa. Luovuttavissa organisaatioissa vakinaisessa virkasuhteessa olevat siirtyvät lukien liikkeen luovutuksella perustettuihin virkoihin. Osaan perustetuista viroista ei ole siirtymässä vakinaista viranhaltijaa, vaan ne julistetaan vakinaista täyttämistä varten haettaviksi loppuvuoden 2016 aikana. Perustettavat ikäihmisten palvelujen toimialueen virat ovat olemassa olevia tehtäviä, joihin palkkamäärärahavaraus on olemassa. Osassa on kyseessä toimen muuttaminen viraksi, sillä tehtäviin tulee Siun sotessa sisältymään julkisen vallan käyttöä. Osassa on kyseessä virkanimikkeen muutos ammattirakenteen yhtenäistämiseksi. Osassa viroista on määräaikainen tai eläköityvä viranhoitaja, ja tehtävien täyttämisen kannalta virat on perustettava Siun soteen uusilla nimikkeillä nyt, jotta viranhaltijoiden rekrytointi saadaan käynnistymään vielä vuoden 2016 puolella. Lisätiedot: henkilöstöjohtaja Johanna Bjerregård Madsen p Ehdotus Toimitusjohtaja Henkilöstöjaosto päättää perustaa seuraavat virat lukien ja vahvistaa niiden kelpoisuusehdot: Lähihoitaja, Kotihoito, Eno Kelpoisuusehtona lähihoitajan virkaan on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

11 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Sairaanhoitaja, Kotihoito, Rantakylä Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan virkaan on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys. Palveluohjaaja, Palveluohjaus, 2 virkaa Kelpoisuusehtona palveluohjaajan virkaan on sosiaali- tai terveysalan korkeakoulu- tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto. Palveluesimies, 5 virkaa Palveluesimies, Eno Hopearanta Palveluesimies, Heinävesi Kotihoito Palveluesimies, Enon kotihoitoalue Palveluesimies, Tuupovaara Kultaniitty Palveluesimies, Pyhäselän terveyskeskussairaala Kelpoisuusehtona palveluesimiehen virkaan on korkeakoulututkinto. Virkaan liikkeen luovutuksella siirtyvä henkilö on kelpoinen siihen virkaan, johon hänet siirretään, jos hän on ollut kelpoinen aikaisempaan virkaansa. Päätös Hyväksyttiin.

12 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Paikallinen virka- ja työehtosopimus TEHY ry:n kanssa luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä 200/ /2016 Henkilöstöjaosto Luottamusmiesjärjestelmä on yhteistoimintajärjestelmä, jonka tarkoituksena on edistää virka- ja työehtosopimusten noudattamista, työnantajan ja viranhaltijan/työntekijän välillä syntyvien erimielisyyksien tarkoituksenmukaista, oikeudenmukaista ja nopeaa selvittämistä sekä työrauhan ylläpitämistä. Henkilöstöpalvelut on neuvotellut Tehyn edustajien kanssa paikallisen virka- ja työehtosopimuksen luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä. Pöytäkirja paikallisneuvotteluista sekä ehdotus paikalliseksi virka- ja työehtosopimukseksi on esityslistan viiteaineistossa. Henkilöstöjaoston toimivaltaan kuuluu hyväksyä neuvotellut paikalliset virka- ja työehtosopimukset. Lisätiedot: henkilöstöjohtaja Johanna Bjerregård Madsen p Ehdotus Henkilöstöjohtaja Henkilöstöjaosto hyväksyy paikallisen virka- ja työehtosopimuksen Tehy ry:n kanssa luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä Päätös Oheismateriaali Hyväksyttiin. Paikallinen virka- ja työehtosopimus luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä / Tehy ry / henkilöstöjaosto Pöytäkirja koskien paikallisneuvotteluja luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä Tehy ry:n kanssa / henkilöstöjaosto Tehy ry:n ehdotus Siun soten luottamusmiesajankäytöstä

13 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Paikallinen virka- ja työehtosopimus JHL:n kanssa luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä 248/ /2016 Henkilöstöjaosto Luottamusmiesjärjestelmä on yhteistoimintajärjestelmä, jonka tarkoituksena on edistää virka- ja työehtosopimusten noudattamista, työnantajan ja viranhaltijan/työntekijän välillä syntyvien erimielisyyksien tarkoituksenmukaista, oikeudenmukaista ja nopeaa selvittämistä sekä työrauhan ylläpitämistä. Henkilöstöpalvelut on neuvotellut JHL:n edustajien kanssa paikallisen virka- ja työehtosopimuksen luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä. Pöytäkirjat paikallisneuvotteluista sekä ehdotus paikalliseksi virka- ja työehtosopimukseksi on esityslistan viiteaineistossa. Henkilöstöjaoston toimivaltaan kuuluu hyväksyä neuvotellut paikalliset virka- ja työehtosopimukset. Ehdotus Henkilöstöjohtaja Henkilöstöjaosto hyväksyy paikallisen virka- ja työehtosopimuksen JHL:n kanssa luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä. Päätös Neuvottelujen jälkeen JHL on esittänyt muutosta paikalliseen virka- ja työehtosopimuksen luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä. Kohta 2. Luottamusmiesorganisaatioesitetään muutettavan seuraavasti: JHL asettaa Siun soteen luottamusmiehiä seuraavasti: 1 pääluottamusmies 6 luottamusmiestä, joiden toimialueet määräytyvät seuraavasti: Ylä-Karjalan alue Outokumpu-Liperi-Polvijärvi-Heinävesi Keski-Karjalan alue (Kitee) Ilomantsi kehitysvammahuolto Joensuun yhteistoiminta-alue; Hoivatyö-, sosiaali- ja perhepalvelut, toimii myös varapääluottamusmiehenä Muutos koskettaa varapääluottamusmiehen tehtävää, luottamusmiesten

14 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto kokonaismäärä pysyy neuvottelujen mukaisena. Hyväksyttiin muutettu päätösesitys muilta osin, mutta tarkennetaan Joensuun yhteistoiminta-alue käsitteenä sopimukseen Joensuu-Kontiolahti-alueeksi. Oheismateriaali Neuvottelupöytäkirja Siun soten työsuojeluorganisaatiosta ja luottamusmiesjärjestelmästä / JHL Neuvottelupöytäkirja Siun soten työsuojeluroganisaatiosta ja luottamusmiesjärjestelmästä / JHL Paikallinen virka- ja työehtosopimus luottamusmiesten asettamisesta ja ajankäytöstä / JHL

15 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Muut asiat Henkilöstöjaosto Päätös Sovittiin henkilöstöjaoston varakokouksen ajankohdaksi klo 9.

16 Pöytäkirja 4/ Henkilöstöjaosto Kokouksen päättäminen Henkilöstöjaosto Puheenjohtaja päättää kokouksen. Päätös Puheenjohtaja päätti kokouksen.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 3/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 11.10.2016 kello 14:05-15:30 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 09:00-10:40

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 09:00-10:40 Pöytäkirja 6/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 29.12.2016 kello 09:00-10:40 Paikka PKKS, M-talo, 1. krs, kokoushuone 1 Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Kaituri Harri Muukkonen Birgitta Tolvanen Mauri

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 2/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 15.09.2016 kello 14:00 15:30 Paikka Keskussairaala, M talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 5/2016 1 Henkilöstöjaosto Aika 13.12.2016 kello 14:00-15:35 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 2/2017 1 Henkilöstöjaosto Aika 10.03.2017 kello 13:00-14:05 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Antikainen Sanna Hirvonen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 4/2015 1. Henkilöstöjaosto. Aika 15.06.2015 kello 11:00-11:15

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 4/2015 1. Henkilöstöjaosto. Aika 15.06.2015 kello 11:00-11:15 Pöytäkirja 4/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 15.06.2015 kello 11:00-11:15 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-12:00

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-12:00 Pöytäkirja 2/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.03.2015 kello 11:30-12:00 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-11:45

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 6/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-11:45 Pöytäkirja 6/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.11.2015 kello 11:30-11:45 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Karelia AMK, Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3, auditorio. pöytäkirjan pitäjä

Karelia AMK, Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3, auditorio. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 3/2017 1 Henkilöstöjaosto Aika 19.04.2017 kello 15:43-17:20 Paikka Karelia AMK, Wärtsilä-kampus, Karjalankatu 3, auditorio Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Parikka Tuula Muukkonen

Lisätiedot

Toimielimen jäsenet Kämäräinen Matti puheenjohtaja. Meriläinen Jaana. Muukkonen Birgitta. Mannelin Maarita

Toimielimen jäsenet Kämäräinen Matti puheenjohtaja. Meriläinen Jaana. Muukkonen Birgitta. Mannelin Maarita Esityslista 4/2016 1 Kokouskutsu Aika 17.03.2016 kello 09:30 Yhtymähallituksen info klo 8.00-8.45 Ryhmäkokoontumiset klo 8.45-9.30 Paikka talo 7/7. krs kokoushuone, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu (kokous

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 26.10.2016 kello 12:00-14:20 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 13/2017 1 (7) Aika 13.11.2017, klo 16:35-16:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 135 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 3/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:00-11:15

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 3/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:00-11:15 Pöytäkirja 3/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 25.05.2015 kello 11:00-11:15 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

M-talon auditorio, 1. krs., Tikkamäentie 16, Joensuu

M-talon auditorio, 1. krs., Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 4/2016 1 Yhtymähallitus Aika 17.03.2016 kello 10:35-11:05 Paikka M-talon auditorio, 1. krs., Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet et Kämäräinen Matti Kärkkäinen Eero Kokko Osmo Kuusela

Lisätiedot

Hallintoylihoitaja. henkilöstösuunnittelija

Hallintoylihoitaja. henkilöstösuunnittelija Pöytäkirja 5/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 27.10.2014 kello 11:50-12:50 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs nuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Palviainen

Lisätiedot

Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen erikoisalalla. erikoisalalla.

Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen erikoisalalla. erikoisalalla. SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SÄÄDÖSKOKOELMA 1.8 VIRKOJEN KELPOISUUSEHDOT LÄÄKÄRIHENKILÖSTÖ ensihoidon ylilääkäri erikoishammaslääkäri Ylilääkäriltä tehtävään soveltuva erikoisalan pätevyys lääketieteen

Lisätiedot

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015

Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Liperin kunnan sosiaali- ja terveystoimen kelpoisuusehdot 1.7.2015 Fysioterapeutti vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sosiaali- ja terveysalan fysioterapeutin (AMK) ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 23/ ( 6) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 23/ ( 6) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 23/2018 1 ( 6) Aika 20.11.2018, klo 16:39-18:37 Paikka Kallio Kuninkala Käsitellyt asiat 100 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 101 Johdon lähtöhaastattelu

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 1/2014 1. Henkilöstöjaosto. Aika 27.01.2014 kello 11:35-11:50

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 1/2014 1. Henkilöstöjaosto. Aika 27.01.2014 kello 11:35-11:50 Pöytäkirja 1/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 27.01.2014 kello 11:35-11:50 Paikka Keskussairaala talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Palviainen

Lisätiedot

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 18.12.2017, klo 15:31-16:24 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien

Lisätiedot

3 Hallituksen henkilöstöjaoston kokoonpano ja ratkaisuvalta. 5 Henkilöstöjaoston pöytäkirjan tarkistaminen ja nähtävänä pitäminen

3 Hallituksen henkilöstöjaoston kokoonpano ja ratkaisuvalta. 5 Henkilöstöjaoston pöytäkirjan tarkistaminen ja nähtävänä pitäminen Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2017 1 (12) Aika 11.09.2017, klo 15:27-15:53 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Hallituksen henkilöstöjaoston

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 5/2017 1 Henkilöstöjaosto Aika 27.09.2017 kello 08:00-10:00 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Kuusela

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 25 19.01.2015. 25 Asianro 8193/01.01.00/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 25 19.01.2015. 25 Asianro 8193/01.01.00/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 115 16.12.2014 25 Asianro 8193/01.01.00/2014 Tehtävien lakkauttaminen ja virkojen perustaminen perusturvan palvelualueella 1.1.2015

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 8/2016 1 Yhtymähallitus Aika 19.05.2016 kello 10:00-10:30 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kämäräinen Matti Kärkkäinen

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 19/ ( 12) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 19/ ( 12) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 19/2019 1 ( 12) Aika 05.03.2019, klo 16:37-17:32 Paikka Järvenpää- talo, kokoushuone 9 Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 19

Lisätiedot

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan.

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan. Palkkatoimikunta 12 01.12.2016 Yhdistymishallitus 161 07.12.2016 Uusien virkojen perustaminen 1.1.2017 alkaen 314/01.01.00/2016 Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/ (11) Henkilöstöjaosto Vuoden 2018 henkilöstön koulutussuunnitelma ja koulutuskorvaus Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 5/2017 1 (11) Aika 13.12.2017, klo 17:03-18:20 Paikka Kokoustila Hermanni Käsitellyt asiat 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 Pöytäkirjan tarkastus 28 Henkilöstöjaoston

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 Kokousaika 3.2.2016 kello 18.00 18.43 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 8/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 7.11.2013 klo 18.00-19.05 Paikka Yläkoulun opettajainhuone Asiat 100 Kokouksen avaaminen 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan.

Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan. Palkkatoimikunta 12 01.12.2016 Yhdistymishallitus 161 07.12.2016 Yhteisvaltuusto 25 12.12.2016 Uusien virkojen perustaminen 1.1.2017 alkaen 314/01.01.00/2016 Palktmk 12 Kuntalain 87 :n mukaan kunnan palveluksessa

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 7/2017 1 Henkilöstöjaosto Aika 14.12.2017 kello 12:20-14:00 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Kuusela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

Virkojen kelpoisuusehdot

Virkojen kelpoisuusehdot Kelpoisuusehdot 1 (7) Virkojen ehdot Kelpoisuutena Siun soten virkoihin vaaditaan tässä asiakirjassa määritetyt vähimmäisehdot. Virkaan on kuitenkin aina kelpoinen henkilö, jolla on vaadittua kelpoisuutta

Lisätiedot

Hallintoylihoitajan sijainen

Hallintoylihoitajan sijainen Pöytäkirja 5/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 21.09.2015 kello 11:00-11:30 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Väistö Vuokko Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. pöytäkirjan pitäjä Pöytäkirja 6/2017 1 Henkilöstöjaosto Aika 25.10.2017 kello 13:00-15:00 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Meriläinen Juhani Kuusela

Lisätiedot

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 Työsuojelutoimikunta 16.10.2012 AIKA 16.10.2012 Klo 09:00-11:00 PAIKKA UKK 2-4, 2.krs. kokoustila KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen avaus, laillisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Pöytäkirja 1/2016 1. Yhtymähallitus. Aika 18.01.2016 kello 09:00-10:50

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Pöytäkirja 1/2016 1. Yhtymähallitus. Aika 18.01.2016 kello 09:00-10:50 Pöytäkirja 1/2016 1 Yhtymähallitus Aika 18.01.2016 kello 09:00-10:50 Paikka Sirkkalantie 12 A. Kokoustila 226 Saapuvilla olleet jäsenet Kämäräinen Matti Kärkkäinen Eero Kokko Osmo Kuusela Mika Parikka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 ( 9) Aika 10.12.2018, klo 15:01-16:26 Paikka Kunnantalon 1. krs. neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjan tarkastus 16

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta 82 16.12.2015 Tarkastuslautakunta Aika 16.12.2015 kello 12:00-15:00 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla

Lisätiedot

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 KONTIOLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Siun sote neuvottelukunta Aika 24.10.2017 klo 15:00-16:12 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat :t 6-10 Otsikko Sivu 6 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Perhepalvelut. Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen

Perhepalvelut. Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen Oulunkaaren sosiaali- ja terveyspalvelujen yhteistoiminta-alue Lähiesimiesorganisaation perustaminen Perhepalvelut Nimike: perhepalvelujen palveluesimies, virka Tehtävät: Perhepalvelujen palveluesimies

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 15/ ( 8) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 15/2018 1 ( 8) Aika 20.09.2018, klo 08:30-11:21 Paikka Terijoki- huone, Jä rvenpä ä talo Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013. Perusturvalautakunta. 18.03.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.03.2013 klo 17.00 17.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.11.2015 kello 12:00-14:30 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs, kokoushuone, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka Kaverinen

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 1 (8)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 1 (8) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2015 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 15.01.2015 klo 14:00-15:56 Paikka Iisalmen sairaala, kokoustila Salmi, 2-kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Aikuis- ja perhepalvelujen yhdistymiseen ja perustoimeentulotuen Kelalle siirtoon liittyvät virkajärjestelyt

Aikuis- ja perhepalvelujen yhdistymiseen ja perustoimeentulotuen Kelalle siirtoon liittyvät virkajärjestelyt Yhtymähallitus 90 29.09.2016 Yhtymähallitus 111 17.11.2016 Yhtymähallitus 128 28.12.2016 Aikuis- ja perhepalvelujen yhdistymiseen ja perustoimeentulotuen Kelalle siirtoon liittyvät virkajärjestelyt Yhtymähallitus

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2016 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 13.12.2016 klo 13:00-16:45 Paikka Ahjosali, Kankaankatu 1 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kehittämiskoordinaattorin toimen muuttaminen viraksi / kehittämiskoordinaattorin viran perustaminen

Kehittämiskoordinaattorin toimen muuttaminen viraksi / kehittämiskoordinaattorin viran perustaminen Elinkeinot & kehitys Nordican 32 08.04.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 39 26.05.2016 Kunnanhallitus 189 04.07.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 51 02.09.2016 Kehittämiskoordinaattorin toimen muuttaminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 1/2017 1 Yhtymähallitus Aika 26.01.2017 kello 09:35-10:30 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kämäräinen Matti Kärkkäinen

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET

Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Sosiaali- ja terveystoimi/virkoja JA TOIMIA KOSKEVAT MUUTOKSET Yhteenvedossa vasemmalla on esitys ja oikealla kaupunginjohtajan päätösehdotus kustannuksineen. Kustannuslaskennassa on kuukausipalkan lisäksi

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 5/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-10:58 PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 Yhteistyötoimikunta 29.10.2013 AIKA 29.10.2013 Klo 09:00-10:58 PAIKKA Seminaarinkatu 2, 3 krs. kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 43 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirja Johtokunta

Pöytäkirja Johtokunta Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Johtokunta N:o 8 / 2008 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 17.9.2008 klo 15.00 15.23 Saapuvilla olleet et Lasse Hautala

Lisätiedot

Johtajaylilääkärin sijainen. Hallintoylihoitajan sijainen

Johtajaylilääkärin sijainen. Hallintoylihoitajan sijainen Pöytäkirja 3/2014 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.06.2014 kello 10:17-10:30 Paikka Keskussairaala talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Varis Minna Palviainen Sami Väistö

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 18/ ( 11) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 18/ ( 11) Henkilöstöasiainjaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 18/2018 1 ( 11) Aika 06.10.2018, klo 09:01-10:06 Paikka Herkkupaja, Emalikatu 9 Käsitellyt asiat 86 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 87 Henkilöstöjohtajan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (7) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 16:00-16:45 Paikka Kaupungintalo, kabinetti, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

18 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Aika 26.04.2017, klo 08:01-09:40 Paikka TKL:n kokoushuone Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Tampereen Kaupunkiliikenne

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ (10)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/ (10) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Tarkastuslautakunta Aika 21.03.2017 klo 14:00-17:00 Paikka Iisalmen Sairaala, kokoushuone Salmi, 2 kerros Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

4 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot

4 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot Perusturvalautakunta 114 24.11.2015 4 Perusturvatoimen henkilöstön kelpoisuusehdot 1078/01.01.00/2012 PERLJ 24.11.2015 114 Lohjan kaupungin hallintosäännön 25 :n mukaan viran täyttävä tai työ suh tee seen

Lisätiedot

Päätös: Johtokunta hyväksyi yksimielisesti elinkeinojohtajan ehdotuksen.

Päätös: Johtokunta hyväksyi yksimielisesti elinkeinojohtajan ehdotuksen. Elinkeinot & kehitys Nordican 32 08.04.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 39 26.05.2016 Kunnanhallitus 189 04.07.2016 Valtuusto 23 12.09.2016 Elinkeinot & kehitys Nordican 63 19.09.2016 Elinkeinot & kehitys

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. Toimielimen jäsenet Meriläinen Juhani puheenjohtaja

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu. Toimielimen jäsenet Meriläinen Juhani puheenjohtaja Esityslista 6/2017 1 Kokouskutsu Aika 25.10.2017 kello 13:00 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Toimielimen jäsenet Meriläinen Juhani puheenjohtaja Kuusela

Lisätiedot

127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen

127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 12/2015 1 (6) 127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen KNGDno-2015-711 Valmistelija / lisätiedot: Johanna Luukkonen johanna.luukkonen@kangasniemi.fi

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus

Mikkeli Pöytäkirja 10/ ( 10) Kaupunginhallitus Mikkeli Pöytäkirja 10/2019 1 ( 10) Aika 08.04.2019, klo 14:01-14:51 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 160 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 161 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24. Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2016 Kunnanhallitus Sivu 24 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:05

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Yhteistyötoimikunta AIKA Klo 09:00-11:05 PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Yhteistyötoimikunta 12.01.2015 AIKA 12.01.2015 Klo 09:00-11:05 PAIKKA Seminaarinkatu 2, Intteri, 3. krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Kokousaika 25.05.2011 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila Jouko Miinalainen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3 krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (9) Kuntatekniikkaliikelaitoksen johtokunta. Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3 krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika tiistai klo 15:00-15:50 Paikka Kuntatekniikkaliikelaitoksen kokoustila, Torikatu 18, 3 krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Ilkka

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Yhteistyötoimikunta 17.03.2014. AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02

KAINUUN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Yhteistyötoimikunta 17.03.2014. AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02 PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Yhteistyötoimikunta 17.03.2014 AIKA 17.03.2014 Klo 12:00-14:02 PAIKKA Urho Kekkosen katu 2-4, 2.krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 29.11.2016, klo 15:00-16:18 Paikka Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 Tarkastuslautakunta 19.12.2017 Aika 19.12.2017 klo 15:00-18:38 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Formari Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 46 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 1/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2019 Pöytäkirja 1/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2019 klo 9.00 10.30 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 1-8

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 3/2018 Tarkastuslautakunnan kokous 8.6.2018 Pöytäkirja 3/2018 PÖYTÄKIRJA 2 (5) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 8.6.2018 klo 10.00 10.50 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 23-29

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN HENKILÖSTÖSÄÄNTÖ ESPOON KAUPUNGIN HENKILÖSTÖSÄÄNTÖ. Ehdotus kaupunginhallitus

ESPOON KAUPUNGIN HENKILÖSTÖSÄÄNTÖ ESPOON KAUPUNGIN HENKILÖSTÖSÄÄNTÖ. Ehdotus kaupunginhallitus ESPOON KAUPUNGIN HENKILÖSTÖSÄÄNTÖ ESPOON KAUPUNGIN HENKILÖSTÖSÄÄNTÖ Valtuusto 14.11.2011 Voimaan 1.1.2012 Viimeksi muutettu Valtuusto 10.12.2012 Voimaan 1.1.2013 2 Perustaminen, muuttaminen ja lakkauttaminen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Nummenpään koulun johtokunta

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Nummenpään koulun johtokunta NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Nummenpään koulun johtokunta 24.09.2013 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 LAUANTAITYÖPÄIVÄN AJANKOHDAN HYVÄKSYMINEN 3 2 NUMMENPÄÄN KOULUN TYÖSUUNNITELMAN 2013-2014 HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot