ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 14 )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 14 )"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 14 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko klo _ KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus, Pyhätunturi _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Erkki Parkkinen puheenjohtaja Heikki Nivala jäsen Kaarlo Jankkila jäsen Kaarina Soppela jäsen Eila Hyvönen jäsen Jarkko Kotilaine varajäsen Juha Kesälahti jäsen Marita Iso-Heiko varajäsen :t 39 44, Matti Salmijärvi varajäsen Heidi Martin jäsen Reijo Kilpelä jäsen Muut osallistujat Heikki Onnela Kaarina Imponen Arto Ojala kehittämispäällikkö toimistosihteeri kaupunginjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Erkki Parkkinen Kaarina Imponen KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN Aika ja paikka TARKASTUS Kemijärvellä Kemijärvellä ALLEKIRJOITUKSET Kaarlo Jankkila Kaarina Soppela PÖYTÄKIRJA YLEISESTI Jäsenkuntien kunnanvirastot NÄHTÄVÄNÄ Todistaa Kaarina Imponen kuntayhtymän sihteeri

2 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 39 Kokouskutsu ja asiakirjat on lähetetty postitse hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Kokouspäivästä on ilmoitettu jäsenille sähköpostitse Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet jäsenistä tai henkilökohtaisista varajäsenistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 40 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kaarlo Jankkila ja Kaarina Soppela.

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN TILANNEKATSAUS Ky 41 Kehittämispäällikkö Heikki Onnela antaa tilannekatsauksen kuntayhtymän asioista. Soklin aluetaloudelliset vaikutukset julkaisu jaettiin hallituksen jäsenille. Elämää elävästi hankkeen toimesta on julkaistu internet sivuille Eräkulttuurimatkailijan opas Yli-Kemijoelle. Oppaan on tehnyt Tapani Niemi. Sote toimialatiimin kokous pidettiin Kokouksessa käytiin läpi päivystystilannetta sekä muita sosiaali- ja terveystoimen toimialaan liittyviä yhteistyöasioita. Kehittämispäällikkö kertoi työvaliokunnassa käsitellyistä asioista: Teknisen toimialatiimi antoi työvaliokunnalle tilannekatsauksen. Suunnitteluvaiheessa on vaihtoehto yhteisen teknisen organisaation perustamisesta. Kuntapalvelukeskus hankkeen eteneminen ja toimenpiteet; aiesopimusneuvottelut Asia jätettiin pöydälle ja tehdään vielä lisäselvityksiä päätöksenteon taustaksi. Romboll Oy:n esittämään Liikkumisen ohjauksen hankehakuun ei päätetty tässä vaiheessa lähteä mukaan. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 KUNTAYHTYMÄN VUODEN 2009 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS Ky / Ky 9 Kuntayhtymän toimintavuosi 2009 on ollut vaikea. Vaikka perussopimus uusittiin ja hyväksyttiin jäsenkunnissa toimintavuoden alkupuoliskolla, ei puheet kuntayhtymän lakkauttamisesta loppuneet. Toimenpiteistä voimakkain oli Sallan kunnan päätös irtaantua kuntayhtymän toiminnasta lähtien. Hankaluutta aiheutti myös se, että kesällä perustettujen toimialatiimien, paitsi elinkeinotiimin, työt keskeytettiin kuntayhtymän hallituksen päätöksellä Itä-Lapin kuntien AMO-ohjelman (Alueellinen Maaseutuohjelma) jatkoksi suunnitellusta omasta KOKO-ohjelmasta (Kilpailukyky ja koheesio-ohjelma) luovuttiin ja päätettiin hakea ohjelmarahoitusta yhteistyössä Naturpolis Oy:n kanssa. Edunvalvonta-asioista nostettiin esille valtionosuusuudistus, Itä-Lapin turvallisuusasiat sekä valtionmetsien tuoton osittainen palauttaminen kunnille. Vuotta leimasivat edellisvuoden tapaan myös taistelu Itä-Lapin saavutettavuudesta, aluetaloudellisten ja elinkeinollisten edellytysten puolesta. Kehittämistoiminta oli volyymiltaan samaa luokkaa kuin edellisenä vuonna. Uusia hankkeita käynnistettiin neljä ja ohjelmaperusteista kehittämistä tehtiin Alueellisen maaseutuohjelman kautta. Kuntayhtymän tilinpäätös on ,90 voitollinen. Kuntayhtymän hallinnon, kehittämishankkeiden ja muun toiminnan toimintamenot olivat yhteensä ,77 ja taseen loppusumma ,27. Liitteenä nro 1 on Itä-Lapin kuntayhtymän tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy ja allekirjoittaa vuoden 2009 tilinpäätöksen ja antaa sen tilintarkastajan tarkastettavaksi. Hallitus päättää siirtää ylijäämän ,90 edellisten tilikausien voitto-/tappiotilille. Päätös: Hyväksyttiin pienen teknisen tarkistuksen jälkeen Ky 42 JHHT-tilintarkastaja Rauno Lohi Pohjolan Tilintarkastustoimisto Oy:stä on tarkastanut kuntayhtymän hallinnon, kirjanpidon ja tilinpäätöksen vuodelta Liitteenä nro 1 on tilintarkastajan antama tilintarkastuskertomus, jossa esitetään vastuuvapauden myöntämistä kuntayhtymän hallintoa ja taloutta hoitaneille hallitukselle ja kehittämispäällikölle tilikaudelta Itä-Lapin kuntayhtymän tarkastuslautakunta on antanut arviointikertomuksensa, joka on liitteenä nro 2. Kuntayhtymän allekirjoitetut tilinpäätösasiakirjat ovat liitteenä nro 3.

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 Kuntayhtymän tarkastussäännön mukaan Itä-Lapin kuntayhtymän tilinpäätöksen käsittelee Kemijärven kaupunginvaltuusto ja se lähetetään tiedoksi muille jäsenkunnille. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tilintarkastuskertomuksen ja arviointikertomuksen tietoonsa saatetuiksi ja esittää Kemijärven kaupunginvaltuustolle kuntayhtymän vuoden 2009 tilinpäätöksen hyväksymistä.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 KUNTAYHTYMÄN TOIMINNAN UUDET LINJAUKSET Ky 43 Kuntayhtymän jäsenkuntien kunnanjohtajat, kunnanhallitusten ja valtuustojen puheenjohtajat ovat kokoontuneet Sallassa linjanvetokokoukseen, jossa keskusteltiin kuntayhtymän roolista ja tehtävästä. Liitteenä nro 4 on linjanvetokokouksesta laadittu muistio. Kokouksessa päätettiin, että työvaliokunta valmistelee kuntayhtymän toiminnan uudet linjaukset kokouksessa sovittujen periaatteiden mukaan. Työvaliokunta aloitti työnsä Sallan kokouksessa ja työtä on jatkettu työvaliokunnan kokouksessa Työvaliokunnan määrittämät linjaukset ovat liitteenä nro 5. Työvaliokunnan linjaukset tulevat koskemaan myös kuntayhtymän perussopimusta, joten asia vaatii jäsenkuntien hyväksynnän, jotta perussopimuksen uudistamista voidaan lähteä työstämään. Hallintosääntöä joudutaan myös muuttamaan perussopimuksen muutoksen yhteydessä. Perussopimuksen muutoksen tavoiteaikataulu on, että sopimus olisi kuntien käsittelyssä syksyllä ja tulisi voimaan vuoden 2011 alusta. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyi liitteen nro 5 linjauksista kohdat 1-3. Hallinnon järjestämisestä muualla hankitaan vertailutietoa ja asiaan palataan myöhemmin. Posion kunta kutsutaan neuvotteluun Itä-Lapin kuntayhtymään liittymisestä. Työvaliokunta neuvottelee Posion kunnan kanssa.

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 ITÄ-LAPIN ELINKEINOSTRATEGIAN VALMISTELUTYÖ Ky 44 Itä-Lapin kuntayhtymän hallitus perusti kesäkuussa 2009 neljä toimialatiimiä (Elinkeinotiimi, Sivistystiimi, Sote-tiimi, Tekninen tiimi). Aloituskokouksessa lokakuussa 2009 toimialatiimejä täydennettiin vielä tukipalvelutiimillä. Tehtävänannossa määriteltiin mietittäväksi, mitä yhteisiä ylikunnallisia asioita voitaisiin edistää näiden toimialatiimien kautta. Toimialatiimien esitysten tuli olla valmiina maaliskuun 2010 loppuun mennessä. Elinkeinotiimi lähti käyntiin ripeästi ja todettiin Itä-Lapin elinkeinostrategian puuttumisen haittaavan yhteisiä kannanottoja ja kehittämistä alueellamme. Niinpä elinkeinotiimi esitti elinkeinostrategiatyön käynnistämistä välittömästi ulkopuolisen konsultin avustuksella. Kilpailutuksen jälkeen konsultiksi valittiin Urpo Laakkonen TCN- Partners Oy:stä. Aloitustapaaminen, johon kutsuttiin myös elinkeinoelämän edustajia, pidettiin Heralammen yritystalossa joulukuussa Tämän jälkeen käynnistyi kuntakohtaisena painopistealueiden hakeminen, joita esiteltiin helmikuun 2010 tapaamisessa. Painopisteet tunnistettiin ja ne ovat tämän esityksen 3. kappaleessa. Painopistealueita työstettiin kuntien toimiessa vetovastuussa ja ne esiteltiin 28.4 olleessa tapaamisessa. Liitteenä 6 olevassa päätösesityksessä esitellään ryhmien työt ja haetaan valtuutusta siirtyä Päävaihe 2:n tarkempien suunnitelmien tuottamiseen. Esityksessä kunnille esitetään päätettäväksi, että Itä-Lapin kuntien yhteisen elinkeinoelämän ja yhteistyön strategisen kehittämisen painopisteiksi valitaan seuraavat painopistealueet. Voimakkaasti panostettavat toimialat: 1. Kaivannaisteollisuus 2. Matkailuteollisuus 3. Puutuoteteollisuus ja uusiutuvat energiat 4. Lähialueyhteistyö Laajaa selvitystyötä ja peruskartoitusta edellyttävät toimialat: 5. Luonnontuotteiden alkutuotanto ja jalostus Elinkeinoelämää tukevat yhteiset painopistealueet: 6. Saavutettavuuden kehittäminen 7. Yhteiset yrityspalvelut 8. Yhteiset projektiluonteiset hankkeet 9. Kylien elinvoiman kehittäminen ja tukeminen elinkeinotoiminnalla Painopisteiden tarkemmat määrittelyt löytyvät liitteestä. Kuntayhtymän ja kuntien päätösten jälkeen käynnistetään päävaihe 2:n mukainen päätettyjen painopistealueiden tarkempi suunnittelu. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy Itä-Lapin elinkeinostrategian päävaihe 1:n päätösesityksen ja lähettää sen jäsenkuntien käsittelyyn. Päätös: Hallitus muutti päätösesityksen kohdan 3.8. otsikon seuraavaksi: Toimintaympäristö- sekä muut yhteisesti hyväksytyt hankkeet. Muutoksen jälkeen hyväksyttiin.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 Marita Iso-Heiko poistui asian käsittelyn ajaksi (klo ) esteellisenä. ITÄ-LAPIN KOTIKYLÄ HANKKEEN HANKEKOORDINAATTORIN VALINTA JA HANKKEEN KÄYNNISTÄMINEN Ky 45 Itä-Lapin kuntayhtymä sai Itä-Lapin Kotikylä hankkeelle rahoituksen Lapin ELY keskukselta päätöksellä Hankesuunnitelmassa on varattu rahoitus kokoaikaisen hankekoordinaattorin palkkaukseen 12 kuukaudeksi. Hankekoordinaattorin paikka on ollut julkisesti haettavana lehti-ilmoituksin ja työvoimahallinnon internetsivuilla. Hankekoordinaattorin paikkaan tuli yhteensä 12 hakemusta. Yhteenveto hakijoista on esityslistan liitteenä nro 7. Kehittämispäällikkö Heikki Onnela ja elinkeinojohtaja Jari Luoma-aho ovat käyneet hakijat läpi ja päättäneet kutsua haastatteluun Maria Suomalaisen, Olavi Luoma-ahon ja Minna Hamaran. Haastattelutilaisuus pidetään perjantaina kuntayhtymässä. Hakijoita ovat haastattelemassa kehittämispäällikkö ja hallituksen puheenjohtaja. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus valitsee hankekoordinaattoriksi Maria Suomalaisen alkaen 12 kuukaudeksi ja määrää hänen kokonaispalkakseen 2500 /kk. Hankkeen käytännön työ alkaa

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 LAPIN ELY-KESKUKSEN LIIKENNE JA INFRASTRUKTUURIVASTUUALUEEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA Ky 46 Lapin ELY-keskus pyytää kirjeellään kannanottoja tienpitoa koskevaan toiminta- ja taloussuunnitelmaan vuosille Itä-Lapin kuntien alueelle vuonna 2010 käynnissä olevia tai alkavia tiehankkeita ovat Kemijärvellä Luusuantien tiejärjestelyt ja Pelkosenniemellä kirkonkylän kohta. Vuosina aloitettavaksi ehdolla olevia hankkeita Itä-Lapissa ovat Isokylä- Kallaanvaara sekä Sallatunturi-Poropuisto kevyenliikenteen väylät. Perustienpitoon ei ole Itä-Lappiin suunnitelmassa kohteita. Kaivoshankkeita varten on suunnitelmissa Martti-Sokli tie sekä erillisrahoitettavana hankkeena Kemijärven puuterminaalin tiejärjestelyt. Esityslistan liitteenä nro 8 on Lapin ELY-keskuksen liikenne ja infrastuktuuri vastuualueen toiminta- ja taloussuunnitelmasta taulukko, jossa on listattu merkittävimmät hankkeet vuosille Itä-Lapin kuntayhtymän toimintasuunnitelmassa infrahankkeisiin liittyvinä edunvalvonta-asioina on nostettu esille Kantatie 82:n peruskorjaaminen ja sen tieluokituksen muuttaminen, Martti-Tulppio tien kunnostaminen Soklin kaivoksen ja puutavarakuljetusten tarpeisiin sekä Salla-Käylä maantien tieluokituksen muuttaminen kantatieksi. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus keskustelee tienpidon toiminta- ja taloussuunnitelmasta ja päättää mahdollisesta kannanotosta. Päätös: Hallitus päätti esittää ELY-keskukselle kannanotossaan että tiehankkeisiin lisättäisiin kuntayhtymän toimintasuunnitelmassa olevien hankkeiden lisäksi Pelkosenniemi-Savukoski risteyksen valaistuksen uusiminen ja opasteet, Kairosmaja- Pyhjärven kylä kevyenliikenteenväylä sekä Sallatunturi-kirkonkylä kevyenliikenteenväylä. Kannanotossa otetaan kantaa myös perustienpidon tasoon.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 HALLITUKSEN RISTEILY Ky 47 Kuntayhtymän hallitukselle järjestetään järviristeilyn M/S Ahdilla Kemijärvellä. Tilausristeilyn hinta on 450, minkä lisäksi tulee ruokailukustannukset arviolta e/hlö. Risteilyn tarkoituksena on vapaamuotoisesti keskustella kuntayhtymän perussopimukseen suunnitelluista muutoksista sekä muista toiminnan linjauksista. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää toteuttaa risteilyn. Päätös: Hallituksen risteily päätettiin järjestää. Risteilyn ajankohdaksi päätettiin klo

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 11 YSTÄVYYSMATKA KIINAAN Ky 48 Kiinalainen valtuuskunta on vieraillut kevään aikana Savukoskella tutustumassa kunnan matkailutarjontaan ja elinkeinoelämään. Tilaisuudessa on ollut mukana edustajia myös muista Itä-Lapin kunnista. Vierailun jälkeen kiinalainen osapuoli on esittänyt kutsun tulla vierailemaan Kiinaan ja tutustumaan heidän kohteisiinsa sekä mahdollisiin yhteistyökohteisiin. Kutsun ovat esittäneet Yellow Mountainin ja Suixin kaupunkien johtajat sekä Salcompin paikallinen johtaja Rocwill Lee. Savukosken kunnanjohtaja on esittänyt, että kutsu otettaisiin vastaan ja että kutsua laajennettaisiin koskemaan koko Itä-Lapin kuntayhtymän jäsenkuntia. Kehittämispäällikkö on keskustellut asian johdosta kiinalaisen osapuolen kanssa ja on esittänyt, että kuntien lähettämän delegaation koko olisi 6 9 henkilöä. Kuntien delegaation lisäksi voisi tulla myös elinkeinoelämän edustajia heidän toiveittensa mukaisesti. Delegaatioon tulisi kuntajohtajat ja yksi kuntien asettama jäsen sekä Itä-Lapin kuntayhtymän kehittämispäällikkö. Ajankohdaksi esitämme välistä aikaa. Kehittämispäällikkö on selvittänyt vierailuun liittyviä kustannuksia ja kiinalainen osapuoli on ilmoittanut, että he hoitavat kaikki kustannukset (majoitus, ruokailu, liikkuminen) perillä. Alustavat selvityksen lentokustannuksista ovat seuraavat: Lentolippujen hintoja: henkilöitä alustava yhteensä Rovaniemi - Helsinki - Rovaniemi 9 200, ,00 Helsinki - Shanghai - Helsinki , ,00 yhteensä , ,00 Lentoihin on mahdollista saada ryhmäalennus. Muut kulut (mm. päivärahat) hoitaa jokainen lähtevä henkilö oman organisaationsa kautta. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää, että matka toteutetaan ja että lentolippujen kustannukset maksetaan kuntayhtymän hallinnon budjetista. Yritysedustajat maksaisivat omat lentolippunsa ja kulunsa, mikäli eivät kuulu kuntien nimeämiin (kuntajohtaja + yksi kunnan nimeämä) henkilöihin.

12 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 12 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 49 a) Kirje Itä-Lapin alueellistamisesityksistä Lapin liitolle on esityslistan liitteenä nro 9. b) Itä-Lapin kuntayhtymän tarkastuslautakunnan kokouspöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 10. c) Kirjelmä Metsäntutkimuslaitoksen Sallan toimipisteen toiminnan turvaamiseksi on esityslistan liitteenä nro 11. d) Työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja jaettiin kokouksessa ja merkittiin esityslistan liitteeksi nro 12. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksiantoasiat tietoonsa saatetuiksi.

13 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 13 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 50 Eritysrahoitus äkillisille rakennemuutosalueille Juha Kesälahti tiedusteli, onko äkillisille rakennemuutosalueille suunnatusta erityisrahoituksesta tehty loppuraportti tai selvitys. Päätös: Hallitus päätti, että kuntayhtymä selvittää asian. Lohiportaiden rakentaminen samanaikaisesti koko Kemi- ja Ounasjoen vesistöön Heikki Nivala teki esityksen, että kuntayhtymä laatii kannanoton lohiportaiden rakentamiseksi samanaikaisesti koko Kemi- ja Ounasjoen vesistöön ja että emokalojen siirtoistutukset aloitetaan.

14 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 14 HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 51 Vuorotteluperiaatteen mukaan hallituksen seuraava kokouspaikka on Salla. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää kuntayhtymän seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan. Päätös: Hallituksen seuraava kokous pidetään Kemijärvellä klo alkaen. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 52 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo Päätös: Hyväksyttiin

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) 01.06.2012 _ KOKOUSAIKA Perjantai 01.06.2012 klo 11.00 13.47 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) 5.10.2011 _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2011 klo 10.00 13.15 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / 2015 Hallitus Päivämäärä 24.11.2015 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.02 15.13 _ KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) 1.4.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 1.4.2010 klo 11.30 12.25 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 04.05.2017 AIKA 04.05.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä.

Kuntalain mukaan lautakunta on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2016 Kokousaika: 13.4.2016 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti. 48 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2019 Aika keskiviikko klo 15.30 16.15 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 16 ) 18.3.2011 _ KOKOUSAIKA Torstai 17.3.2011 klo 10.00 12.08 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Savukosken kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) 4.3.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 4.3.2010 klo 9.00 10.00 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 11.5.2011 klo 13.30 14.30 Valtuustosali, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2015 Kokousaika: 20.4.2015 klo 13.00 16.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maakuntahallitus 17 10.03.2014 Maakuntahallitus 46 05.05.2014 Maakuntavaltuusto 10 10.06.2014

Maakuntahallitus 17 10.03.2014 Maakuntahallitus 46 05.05.2014 Maakuntavaltuusto 10 10.06.2014 Maakuntahallitus 17 10.03.2014 Maakuntahallitus 46 05.05.2014 Maakuntavaltuusto 10 10.06.2014 Uudenmaan liiton tilinpäätös 2013; tilinpäätöksen hyväksyminen 69/00.00.03.00/2014 MHS 10.03.2014 17 Kuntalain

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 20.5.2011 klo 9.00 10.00 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA klo 09:30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 31 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 32 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta 22 14.05.2012 Kunnanvaltuusto 23 04.06.2012 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta Kunnanhallitus 2.4.2012 68 Kunnan tilinpäätöksen tulee

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2010 Aika Tiistai 15.6.2010, klo 17.00 Paikka Hotelli Kiljavanranta, auditoriosali Kotorannantie 49, Kiljava SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 2/2009 Aika Tiistai 9.6.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Juhani Aho -sali, Hallintokatu 4, Järvenpää Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Hallitus Laatimispäivämäärä 29.8.2013 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Torstai 5.9.2013 klo 10.00- KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus /Kokoustila Pikkukuru, Pyhätunturi KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika: 16.11.2015 klo 13.00 15.40 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta 16.09.2014 AIKA 16.09.2014 klo 16:00-20:21 PAIKKA KPMG:n toimitilat, Isokatu 32B, Oulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs.

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 07.03.2019 kello 14:00-16:22 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2016 Hallitus Päivämäärä 9.2.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 9.2.2016 klo 10.00 11.52 _ KOKOUSPAIKKA Savukosken kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 16.5.2016 klo 18:05 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulu, Nurmijärvi 5 henkilöä liitteenä olevan ääniluettelon

Lisätiedot

Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone. Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla pöytäkirjanpitäjä

Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone. Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 21.04.2016 AIKA 21.04.2016 klo 12:00-18:00 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 31 25.3.2019 Tarkastuslautakunta 41 23.4.2019 4 1360/02.06.01.06/2018 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tilinpäätös ja toimintakertomus

Lisätiedot