A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3"

Transkriptio

1 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U Neiti kevät on täällä taas! Sir Elwoodin hiljaiset värit yhtyeen sanojen mukaisesti neiti kevät on tullut kaupunkiin! Kestoaihe, josta aina löytyy jutun juurta, on sää. Pitkä, pitkä talvi on vihdoin ohi ja lopultakin jättimäiset lumihanget ovat sulaneet ja kevään ensikukat kukkivat vihertyvällä nurmella. Asukastalolla on jälleen ollut mukavia yhdessäolon hetkiä; hyvinvointipäivää, arabialaista kevään tulojuhlaa ja monenlaista ryhmätoimintaa. Hyviä hetkiä siis. Laulun sanoja hymisten ja auringosta nauttien: Hän on täällä taas kuinka sua kaipasin täällä taas talven yli odotin ja täällä taas neiti kevät on tullut kaupunkiin Asukastalo Kylämajan aukioloajat MA-TO , PE Löydät meidät osoitteesta Matinkatu 7, kerrostalon kivijalasta, vanhan ostoskeskuksen luota, toiselta puolelta tietä. Poikkeus aukioloajat: Asukastalo on keskiviikkona 8.5. auki klo Asukastalo on kiinni to !

2 J U H L A A A S U K A S T A L O L L A 2 Asukastalolla juhlitaan kevättä Huhtikuussa asukastalolla vietti ARABIALAISTA KEVÄÄN TULOJUHLAA upea joukko naisia. Ryhmä toi tarjolle hyvää ruokaa, saimme nauttia iloisesta yhdessäolosta ja musiikkia. Nämä hetket ovat asukastalon suola ja sokeri. Kiitos teille ihanat naiset!

3 J U H L A A A S U K A S T A L O L L A 3 Asukastalossa aurinkoista hyvinvointia Huhtikuun viimeisenä lauantaina asukastalolla vietettiin HYVINVOINTIPÄI- VÄÄ. Päivän aikana tarjolla oli terveellistä ruokaa, mukavaa tekemistä ja hyvinvointiteemaan liittyvää tietoa. Hyvinvointiarvontaan osallistuneiden kesken arvottiin askelmittari. Toivomme kaikille, ilman mittaria tai mittarin kanssa, aurinkoisia kävelyretkiä. Lämmin kiitos hyvinvoinnin hyrinää mukanaan tuoneille osallistujille!

4 E S I T T E L Y S S Ä O P I S K E L I J A T O L I V E R G U I L L É N J A J O H A N N A L U O T I O 4 Opiskelijavoimaa asukastalolla Asukastalo Kylämajan arjessa mukana ovat myös opiskelijat Oliver Guillén ja Johanna Luotio. Asukastalolla on tänä keväänä ollut neljä opiskelijaa eri mittaisissa työharjoittelussa. Tämän lisäksi eri opiskelijaryhmät ovat osallistuneet Hyvinvointipäivän toteuttamiseen huhtikuussa. Oliver Guillén on ollut asukastalon arjessa mukana viime vuoden puolelta. Oliverin harjoittelun alkaa olla jo lopuillaan. Kerro hiukan itsestäsi Oliver. Mistä tulet ja mitä harrastat? Olen 29-vuotias ja olen kotoisin Hondurasista. Äitini on suomalainen. Harrastan taistelulajeja, muun muassa karatea. Pelaan myös shakkia. Mitä ja missä opiskelet? Opiskelen hotelli- ja ravintola-alan ammattikorkeakoulututkintoa Leppävaaran Laureassa. Opintoni ovat loppusuoralla. Oletko ollut kiinnostunut opiskeluissasi jostain erityisestä teemasta? Olen ollut kiinnostunut tasa-arvoon liittyvistä asioista, erityisesti miehen ja naisen välisestä tasa-arvosta ravintola-alalla. Miksi valitsit harjoittelupaikaksesi Kylämajan? Sain tiedon harjoittelupaikasta koululta. Olen alusta alkaen viihtynyt Kylämajassa. Työorganisaatio toimii ja asukastalossa on hyvä ja rento ilmapiiri. Kylämajassa on helppo olla ja kommunikaatio toimii, ja rakenne pysyy kasassa. Ihmisten kanssa asioiminen on kolahtanut.

5 E S I T T E L Y S S Ä O P I S K E L I J A T O L I V E R G U I L L É N J A J O H A N N A L U O T I O 5 Mikä sinusta on parasta asukastalo Kylämajassa? Ehdottomasti parasta on ollut ihmisläheisyys. Asukastalolle tulee esimerkiksi vanhempi herra tai rouva ja tuo elämänkokemuksensa mukanaan. Suusta suuhun siirtyvä tieto on korvaamatonta. Haluatko sanoa terveisiä lukijoille? Hyvää ja aurinkoista kevättä kaikille! Johanna Luotio aloitti asukastalolla työharjoittelunsa huhtikuun alussa. Johannan työharjoittelu jatkuu aika toukokuun puolen välin tienoille saakka. Kerro Johanna hiukan itsestäsi. Mistä tulet, mitä harrastat? Olen 20-vuotias ja tulen Elimäeltä. Harrastan ulkoilua, pianonsoittoa ja ruuanlaittoa. Mitä opiskelet ja missä? Aloitin sosionomiopinnot elokuussa 2012 Otaniemen Laurea-ammattikorkeakoulussa. Opinnot kestävät kolme ja puolivuotta. Oletko kiinnostunut opiskeluissasi erityisesti jostakin? Olen kiinnostunut musiikkiterapiasta, johon liittyvät opinnot pääsen aloittamaan Laureassa ensi vuonna. Olen myös kiinnostunut erilaisista luovista jutuista. Eri asiakasryhmistä minua kiinnostavat erityisesti vanhukset ja maahanmuuttajat. Miksi valitsit harjoittelupaikaksesi Asukastalo Kylämajan? Asukastalo Kylämaja kuulosti kivalta paikalta, jossa on sellaista toimintaa mistä en ole ennen tiennyt. Sijainti on myös hyvä.

6 E S I T T E L Y S S Ä O P I S K E L I J A T O L I V E R G U I L L É N J A J O H A N N A L U O T I O 6 Mikä sinusta on parasta Asukastalo Kylämajassa? Lämmin tunnelma ja erilaiset ryhmätoiminnat sekä vaihtelevat työtehtävät saa tehdä vähän kaikkea. Olohuone on kiva! Millaisia terveisiä haluat sanoa Haloo Kylämajan lukijoille? Kannattaa tulla tutustumaan Kylämajan toimintaan monipuolisesti, jos ei ole vielä käynyt asukastalolla. Aurinkoinen kiitos Oliverille ja Johannalle haastattelusta. Mukavaa, että olette osa Kylämajan väkeä! Opiskelijatoiminta Asukastalo Kylämajassa! Oletko kiinnostunut työharjoittelusta Asukastalo Kylämajassa tai haluat tehdä projektin asukastalolla? Onko Sinulla kiinnostava opinnäytetyöidea? Ole yhteydessä Minna Miettiseen, niin jutellaan lisää! Voit laittaa sähköpostia tai soittaa Soppaa suurella sydämellä! Asukastalolla porisee soppakattila aina keskiviikkoisin klo toukokuun viimeiselle viikolle saakka. Tarjolla maukasta soppaa ja leipää (2,50/ annos) sekä hyvää seuraa. Lämpimästi tervetuloa!

7 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U 7 Ryhmiä ja tapahtumia Vielä toukokuussa ryhmätoiminta pyöriin tavalliseen tapaansa. Asukastalon eri toimijat ja ryhmät siirtyvät pikkuhiljaa kesätauolle kesäkuun lähestyessä. Aikatauluista löytyy lisää tietoa kotisivuiltamme (www.kylamaja.fi) tai liittymällä kaveriksemme facebookissa (www.facebook.com/kylamaja). Tule käymään asukastalolla ja nouda paperiversio viikko-ohjelmasta, ja saat myös lisää tietoa asukastalon toiminnasta. Muistathan, että Asukastalo Kylämajassa on neuvontaa ja ohjausta Espoon kaupungin palveluohjaaja Pia Hänninen on tavattavissa joka päivä klo Jos Pia ei ole paikalla, koska hänen työnsä on myös jalkautuvaa, voit jättää Pialle viestin ovessa olevaan taskuun tai varata ajan Pialle ( , Asukastalolla on tarjolla myös terveysneuvontaa persian ja darin kielillä tiistaisin klo Paikalla on vapaaehtoisemme Maryam. ATK Luokkassa saat apua monenlaisiin tietotekniikkakysymyksiin. Tule rohkeasti mukaan, jos tarvitset apua esimerkiksi Internetin käyttöön tai haluat tutustua sosiaaliseen mediaan, tai tarvitset opastusta tietokoneen alkeisiin. Toukokuussa luokka kokoontuu joka perjantai klo

8 8 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U Tässä muutamia maistiaisia ryhmistä, jotka eivät kokoonnu joka viikko tai joissa on muutoin poikkeusaikoja. Lukupiiri kokoontuu kerran kuukaudessa. Kauden viimeinen tapaaminen on maanantaina klo Aiheena on kirjailija Camilla Läckberg ja ruotsalaiset naisdekkaristit. Käsityökerhon ohjatut kerrat keskiviikkoisin ja klo , jolloin aiheena on PAPERIMASSA-ASKARTELUA. Keskiviikot 8.5. ja klo ovat avoimia käsityökerhoaikoja, jolloin ei ole ohjausta, mutta olet tervetullut ryhmään tekemään omia käsitöitäsi. Suomenkielen keskustelukerho kokoontuu torstaina klo Asahi-terveysliikuntaryhmä kokoontuu 8.5. ja klo Ryhmää EI pidetä ja Ja muistathan, että Miniatyyrikerho kokoontuu aina lauantaisin keltsussa (käynti Matinkadun puolelta, alaovesta) klo 12 alkaen. Tule tutustumaan ja innostu uudesta harrastuksesta. MLL:n perhekahvilat kokoontuvat keskiviikkoisin asukastalolla. Perhekahvila kokoontuu klo ja kansainvälinen perhekahvila klo Lisätietoja: , Vielä ehtii mukaan SPR:n Tapiolan osaston järjestämään läksyhelppiin maanantaisin klo Muista ryhmistä saat lisätietoja kotisivuilta (www.kylamaja.fi kohdista kerhot ja kurssit) tai asukastalolta noudettavasta viikko-ohjelmasta!

9 9 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U Emy ry:n uudet ryhmät asukastalolla Voimaa kuvista! -ryhmä kokoontuu kuusi kertaa ma lähtien klo (muut kerrat ovat ma 20.5., 27.5., 3.6., ja 17.6.). Mukaan mahtuu kahdeksan kuvista kiinnostunutta, mitään ennakkotaitoja ei tarvita. Luottamuksellisessa ryhmässä maalaamme, teemme erilaisia luovuutta herätteleviä harjoituksia, keskustelemme kuvista ja niiden herättämistä tunteista sekä käymme yhdessä taidenäyttelyssä. Ilmoittaudu ryhmänohjaaja Riikka Koolalle, p tai Salsan alkeet ryhmä kokoontuu Kylämajan kellarissa torstaisin klo (16.5., 23.5., 30.5., 6.6. ja 13.6.). Sopii kaikille salsasta kiinnostuneille, ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Päälle rennot vaatteet, sisätossut, tanssikengät tai paljain jaloin. Ohjaajana Sanna Heikkinen. Ilmoittaudu Riikalle, p tai Kattava, kerran kuukaudessa ilmestyvä Emy:n lehti on saatavilla asukastalolta. Lehdestä saat paljon hyödyllistä tietoa Emy:n muista ryhmistä ja toiminnasta. Tule ja nappaa omasi! Lisätietoa toiminnasta löytyy myös kotisivuilta (www.emy.fi) Ruokajakoa EU-ruokajako Kylämajassa (käynti Matinkadun puolelta, alaovesta) to klo 12 alkaen.

10 10 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U J A M U K A N A T A P A H T U M I S S A SENIORINEUVOJA on tavattavissa henkilökohtaisen neuvonnan merkeissä Asukastalo Kylämajassa keskiviikkona 29.5 klo Tervetuloa kysymään senioripalveluista! Espoon kaupungin seniorineuvonta ma-to klo 10-15, p Matinraitin Kyläkarnevaalit Tiistaina klo Matinkylän asukaspuistossa (Matinraitti 12). Tarjolla mukavaa ohjelmaa lapsille ja lapsiperheille: Hevoskärryajelua, pomppulinna, kirjastoauto, pihakirppis, puuhapisteitä, kanttiini ja paljon muuta mukavaa! Alueen toimijat esittelevät myös toimintaansa. Esimerkiksi voit laittaa kehon liikkeeseen ja tulla salsaamaan Emy:n Sannan johdolla klo ja tulla tekemään kierrätyshelmiä kylämajalaisten kanssa. Järjestäjänä Matinkylä-Olarin Monitoimiset. Tapahtumaa sponsoroi Matinkylän Huolto Oy.

11 11 V A P A A E H T O I S T O I M I J A T M U K A N A M E N O S S A Vapaaehtoisten asialla On hyvä muistaa, että meillä täällä Espoossa on oma, vapaaehtoisuuden puolesta toimiva ESPOON VAPAAEH- TOISVERKOSTO, joka on osa Espoon Järjestöjen Yhteisöä! Verkoston avulla vapaaehtoinen voi muun muassa löytää itselleen vapaaehtoistoiminnan tehtäviä, saada koulutusta ja verkostoitua muiden vapaaehtoisten kanssa, ja jakaa arvokkaita kokemuksia. Käy katsomassa uusia tuulia verkoston sivuilta (www.espoonvapaaehtoisverkosto.fi). Muistathan, että jo perinteeksi muodostunut Kesäretki Vasikkasaareen keskiviikkona Kesäretki on maksuton ja avoin kaikille vapaaehtoisille, yhdistysten jäsenille ja järjestötoiminnasta kiinnostuneille. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan pe mennessä Espoon Järjestöjen Yhteisö ry:n Miikka Pääkkölle Asukastalo Kylämajassa toimii aktiivisia vapaaehtoisia, jotka tuovat tärkeän osan asukastalon toimintaan. Vapaaehtoistemme voimin asukastalolla on tarjolla mahtavia ryhmiä ja vapaaehtoiset myös osallistuvat asukastalon toiminnan suunnitteluun. Vapaaehtoisemme ovat kullanarvoisia ja heidän panoksensa on korvaamaton. VAHVA-senioriverkosto on ollut tänä keväänä mukana toteuttamassa Senioriosaajakoulutusta. Koulutus päättyy toukokuun lopulla ja juuri nyt on meneillään tutustuminen vapaaehtoistoiminnan eri tehtäviin. Koulutukseen osallistujat ovat mahtavia ja upeita tyyppejä, ja varsinaisia moniosaajia, joten toivotamme jo etukäteen heille mukavia hetkiä vapaaehtoistoiminnan valloittavassa maailmassa!

12 Y H D E S S Ä E T E E N P Ä I N 12 Kukkia ja ruohon viherrystä Olemme jo kesän kynnyksellä. Mieli kiirehtii viettämään aikaa hiekkarannalla paljain varpain, aamukasteisen ruohon tuoksun äärelle ja pitkiin, lämpöisiin päiviin. Ah ihanuus! Nautitaan lämpenevistä päivistä ja yhteisistä hetkistä asukastalolla. Tervetuloa viettämään kanssamme aikaa! Kevätterveisin, Minna ja muut kylämajalaiset Ota meihin yhteyttä ja tule tapaamaan asukastalolle! Työntekijäyhteyshenkilönä ja talon vastaavana Sointu Tulkki, , Opiskelijayhteyshenkilönä ja asukastalon käynnistämishankkeessa projektivastaava Minna Miettinen, , Vapaaehtoisyhteyshenkilönä ja VAHVA-senioriverkostossa projektivastaava Asta Jokinen, , ( saakka). Palveluohjaaja Pia Hänninen, Espoon kaupunki, , Toiminnanohjaaja Riikka Koola, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, , Ohjaaja Bouchra Fathallah, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, ,

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 3

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 3 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 3 Missä se on se kevät? J.Karjalainen lauloi joskus menneinä

Lisätiedot

Kevät keikkuen tulevi!

Kevät keikkuen tulevi! 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T O U K O K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Kevät keikkuen tulevi! Pääsiäinen ja vappukin ovat jo takana ja ihana toukokuu käsillä. Kaikenlaisia

Lisätiedot

haloo kylämaja! tammi-helmikuu

haloo kylämaja! tammi-helmikuu 1 haloo kylämaja! tammi-helmikuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E TA M M I - H E L M I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N V A S T A A V A N P A L S T A S O I N N U N Ä Ä N I

Lisätiedot

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu 1 haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E M A A L I S K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ LÖYDÄT

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2 Vuoden viimeisiä viikkoja vietetään ja kohti tunnelmallista joulunaikaa

Lisätiedot

Toukokuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Toukokuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Toukokuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Maaliskuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

www.emy.fi Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057

www.emy.fi Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. (09) 863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Kesäkuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Kesäkuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kesäkuu 2014 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

AVOIMET VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT LEPPÄVAARAN ALUEELLA

AVOIMET VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT LEPPÄVAARAN ALUEELLA AVOIMET VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT LEPPÄVAARAN ALUEELLA Kaikki nämä tiedot ja paljon muita tehtäviä myös internetsivulta osoitteesta www.espoonvapaaehtoisverkosto.fi. Sieltä löydät myös koulutukset ja vapaaehtoistoiminnan

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan tiedote

Vapaaehtoistoiminnan tiedote Vapaaehtoistoiminnan tiedote Heinäkuu 2012 VAPAAEHTOISILLE 2 Peruskoulutukset 2 Jatkokoulutukset 7 Tapahtumat 7 TOIMINTAA ORGANISOIVILLE 9 Tapahtumat ja seminaarit 9 MUUTA TIEDOTETTAVAA 10 JOS SINULLA

Lisätiedot

Yhdistyksen toimisto Kerttulinkatu 1:ssä on avoinna 1.8. alkaen klo 10-14, muulloin sopimuksen mukaan.

Yhdistyksen toimisto Kerttulinkatu 1:ssä on avoinna 1.8. alkaen klo 10-14, muulloin sopimuksen mukaan. Jäsenkirje 2/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N. F I Huippumukavaa alkavaa kesää teille, rakkaat jäsenet! Kirjeen sisältö Puheenjohtajan tervehdys

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs.

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs. 1 Jäsentiedote 2/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Mikä ITU on? Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry on mielenterveyskuntoutujien vapaaehtoistoiminnan keskus, edunvalvontajärjestö ja vertaistukiyhteisö.

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Kevät on tulossa ja illat valkenevat. Tämä poikkeuksellisen leuto talvi on kääntymässä vähitellen

Lisätiedot

Karakallion Ostoskeskus Oy on päättänyt tuoda iloa asukkaiden talveen valaisemalla torin kuusen. Kiitos lämpimästi ostarin yrityksille!

Karakallion Ostoskeskus Oy on päättänyt tuoda iloa asukkaiden talveen valaisemalla torin kuusen. Kiitos lämpimästi ostarin yrityksille! Karakallion Ostoskeskus Oy on päättänyt tuoda iloa asukkaiden talveen valaisemalla torin kuusen. Kiitos lämpimästi ostarin yrityksille! Karakallio-Seuran syyskokous Karatalolla tiistaina 10. joulukuuta

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki,

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Kaarina, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rauma, Salo, Somero, Säkylä, Turku, Uusikaupunki ja Vehmaa

Lisätiedot

Ville PUHEENJOHTAJALTA! L O U N A I S - S U O M E N - S Y L I R Y W W W. S Y L I I N. F I

Ville PUHEENJOHTAJALTA! L O U N A I S - S U O M E N - S Y L I R Y W W W. S Y L I I N. F I L O U N A I S - S U O M E N - S Y L I R Y W W W. S Y L I I N. F I Puheenjohtajan terveiset Ak-avustus alkoi mikä muuttuu? Älä laihduta päivä Terapeuttiharjoittelija Terhi Kanerva ÄÄRIVIIVOILLANI ryhmä

Lisätiedot

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 3 / 2010

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 3 / 2010 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 3 / 2010 Puheenjohtajan palsta Tämä kesä on ollut erilainen kuin kesät moniin vuosiin. Enkä nyt tarkoita sääolosuhteita. Lomailin nimittäin kunnolla.

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 1 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Tätä kirjoittaessani kevät lähestyy kovaa vauhtia. Tuleva kevät on tärkeä omaishoitajien

Lisätiedot

y hteystietoja Anna Vuorjoki, puheenjohtaja 050-337 0689 Veikko Eranti, varapuheenjohtaja Anna-Maija Riekkinen Anna Rissanen Venla Rossi Sari Santala

y hteystietoja Anna Vuorjoki, puheenjohtaja 050-337 0689 Veikko Eranti, varapuheenjohtaja Anna-Maija Riekkinen Anna Rissanen Venla Rossi Sari Santala 4 2006 protu y hteystietoja yhdistyksen hallitus 2006 hallitus@protu.fi Anna Vuorjoki, puheenjohtaja 050-337 0689 Veikko Eranti, varapuheenjohtaja 050-369 5129 Pekka Tolvanen, sihteeri 040-759 7896 Jenni

Lisätiedot

... Pois neljan seinan sisalta. Diakonia apua sinulle. Mikaelinkirkko 25 vuotta Vielä nuori ja täynnä elämää! Syksy 2013

... Pois neljan seinan sisalta. Diakonia apua sinulle. Mikaelinkirkko 25 vuotta Vielä nuori ja täynnä elämää! Syksy 2013 toiminta + tapahtumat + yhteystiedot Syksy 2013 helsingin mikaelin seurakunta 2013/2014........ Pois neljan seinan sisalta Diakonia apua sinulle Mikaelinkirkko 25 vuotta Vielä nuori ja täynnä elämää! Kirkkoherran

Lisätiedot

Tervetuloa! Keskustan suuralueen aluekokous tiistaina 29.11. klo 18 kaupungintalon valtuustosalissa. Keskustan suuralueen asukaslehti Syksy 2011

Tervetuloa! Keskustan suuralueen aluekokous tiistaina 29.11. klo 18 kaupungintalon valtuustosalissa. Keskustan suuralueen asukaslehti Syksy 2011 Keskustan suuralueen asukaslehti Syksy 2011 www.katoppa.fi Tervetuloa! Keskustan suuralueen aluekokous tiistaina 29.11. klo 18 kaupungintalon valtuustosalissa. Aiheesta lisää sivulla 7 Keskusta Raksila

Lisätiedot

Virreys-sanomat Mielenvireyden jäsenlehti 1/2013 26. numero

Virreys-sanomat Mielenvireyden jäsenlehti 1/2013 26. numero Virreys-sanomat Mielenvireyden jäsenlehti 1/2013 26. numero Yhteystiedot Mielenvireys ry Isokatu 41 A 25 90100 Oulu p. 040 412 5247 sähköposti: mielenvireys@gmail.com kotisivut: www.mielenvireys.com Aija

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Paimio,

Lisätiedot

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi 23.4.2015 Yksinhuoltajavanhempien viikonloppu s. 6 Retki Heinolan kesäteatteriin s. 9 Euroviisujen kisakatsomot s. 11 Kesämatka Kuopion seudulle s. 12 Kevään kaksi lyhytkurssia s. 14 Tämän tiedotteen sisältö:

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2014 4/2014. Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry. puh. 050-3376490 puh. 050-3776494. Jenni Kokko jenni.kokko@hyvattuulet.

JÄSENTIEDOTE 2014 4/2014. Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry. puh. 050-3376490 puh. 050-3776494. Jenni Kokko jenni.kokko@hyvattuulet. JÄSENTIEDOTE 2014 4/2014 Vantaan Mielenterveysyhdistys Hyvät Tuulet ry Lauhatuuli Hiekkaharjuntie 13 A, 01300 VANTAA Myöhätuuli Lammaslammentie 17 A, 01710 Vantaa puh. 09-873 4386, puh. 09-853 2328, sähköposti:

Lisätiedot

2010 nro. Syksy 2010. Tässä numerossa. Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia

2010 nro. Syksy 2010. Tässä numerossa. Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia 2010 nro 4 Syksy 2010 Tässä numerossa Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia I l o a & E l ä m y k s i ä w w w. f r i s k i s s v e t t i s. f i Puheenjohtajalta

Lisätiedot