HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:"

Transkriptio

1 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S K U U Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Nyt tarvitaan keinovaloa, koska kuljemme vuoden pimeintä aikaa kohti. Tarvitaan kynttilöitä, kirkasvalohoitoa ja sitä D-vitamiinia. Toisaalta kynttilän valossa on mahtavaa. Pinnat näyttävät pehmeimmiltä ja tutut tilat tuntuvat jotenkin salaperäisemmiltä. Ja jottei positiivisuus unohtuisi, niin täytyy muistaa, että jo joulukuun loppupuolella päivä alkaa pidentymään. Minuutti kerrallaan, mutta kuitenkin. Viimaa vastaan taas taistellaan villahousuilla ja toppatakilla ihan menestyksellisesti. Kylämajan ryhmätoiminta pyörii, ja jotain uuttakin on taas tarjolla. Tule katsomaan, tule tutustumaan ja tule mukaan. Tule lukemaan päivän lehti kera kahvikupin, istu omassa rauhassa tai nappaa itsellesi juttukaveri. Vietetään yhdessä aikaa hapekkaassa tilassa, johon jokainen on tervetullut omana itsenään, toinen toisiamme kunnioittaen. Tervetuloa! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: Asukastalo on avoinna ma-to , pe UUSI AUKIOLOAIKA alkaen ma, ti, to ja pe klo ja ke klo Löydät meidät osoitteesta Matinkatu 7, kerrostalon kivijalasta, vanhan ostoskeskuksen luota, toiselta puolelta tietä.

2 2 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U E M Y N U U T I S I A Asukastalossa kumppanina Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry UUSIA RYHMIÄ ASUKASTALO KYLÄMAJALLA! Miestenryhmä kokoontuu joka torstai klo Vetäjänä toimii Kian. Lisätietoja: Peliryhmä aloittaa keskiviikkona klo (ryhmän kokoontumiset ). Vetäjänä toimii Kian. Tule tutustumaan eri kulttuurien lautapeleihin, voit myös tuoda oman pelin mukanasi! Hip Hopin alkeet aloittaa torstaina klo (ja sen jälkeen joka torstai ). Vetäjänä toimii Henna. Ryhmä on avoin ja maksuton, ja tarkoitettu alle 30-vuotiaille. Mukaan mahtuu 10 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset p Ota mukaan sisäkengät, rennot vaatteet, juomapullo ja iloinen mieli! Muista Emyn ryhmistä saat lisätietoja kotisivuilta (www.emy.fi) tai Emyn kuukausitiedotteesta, jonka voit noutaa mm. Asukastalo Kylämajasta.

3 3 A S U K A S T A L O L L A K U M P P A N E I N A Asukastalossa kumppanina Espoon kaupunki Espoon kaupunki tarjoaa palveluohjausta ja neuvontaa lähellä kaupunkilaisia Asukastalo Kylämajan tiloissa. Jos haluat tukea tai neuvontaa esimerkiksi asumiseen, omaan jaksamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin, lasten kasvatukseen, vanhemmuuteen, työllistymiseen, opiskeluun, lomakkeiden täyttämiseen, viranomaisasiointiin tai arjen asioiden hoitoon, ota yhteyttä. Palveluohjaaja Pia Hänninen on tavattavissa maanantaista perjantaihin klo Voit myös varata ajan numerosta Anna henkilön tai ryhmän esittelyvinkki! Oletko tavannut asukastalolla ihmisen, oletko ollut ryhmässä tai nähnyt jotain muuta mielenkiintoista? Toivoisitko pientä juttua asiasta Haloo Kylämaja! - uutiskirjeeseen? Laita hyvä kiertämään ja kerro siitä meille! Ota yhteys Minnaan ).

4 4 K U U L U M I S I A R Y H M Ä S T Ä Yhdessä oppien englannin kielen kerhon kuulumisia Olemme vetäneet syksyn ajan Kylämajassa englannin kielen kerhoa. Kerho on kokoontunut keskiviikkoisin klo Taitovaatimuksia ei ole kävijöiltä edellytetty. Aiheena tunneilla on ollut muun muassa itsensä ja perheen esittely, säätilat, ajasta puhuminen ja terveys. Monesti tunneilla kerrataan aiemmin opittua. Jatkossa on ajateltu opetella ainakin lukemisen harjoittelua, suunnan neuvomista ja asiointia eri paikoissa. Oppimateriaalina ollaan hyödynnetty internetistä löytyneitä opetussivuja ja kirjaston oppikirjoja. Osallistujia on ollut vaihtelevasti kahden ja kuuden välillä, ja meitä ohjaajia on ollut kaksi. Juttu on luistanut ilman suurempia ponnisteluja. Välillä jätetään suunnitellut oppimistavoitteet syrjään ja keskitytään kävijöiden tarpeisiin. Mikäli ei yhteistä kieltä juurikaan ole ollut, on google translater ollut hyvä ystävämme. Ohjaaminen on ollut mukavaa mutta myös haastavaa kielierojen vuoksi. Kurssilla opetellaan peruskeskustelua ja asiointia. Niinpä se voi avata mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin, vaikka ei samaa äidinkieltä olisikaan. Myös perusasioinnissa, esimerkiksi terveyteen liittyen, voi asia tulla aiempaa helpommin esitetyksi. Teksti: Ryhmänohjaajat Susanna Pylvänäinen ja Jenny Marttila ENGLANNIN KIELEN KERHO klo keskiviikkoisin 6.11., ja Tervetuloa!

5 5 ASUKASTALOLLA TAPAHTUU KELTSUN KUDONTAPISTE avattu! Kudontapisteessä voit kutoa mattoja tai ryijyjä kangaspuilla. Voit varata ajan asukastalon työntekijöiltä. Kangaspuut sijaitsevat Asukastalo Kylämajan kellarikerroksessa, Keltsussa. Varaamme kangaspuut yhdelle henkilölle yhdeksi viikoksi kerrallaan aina niiksi ajoiksi jolloin tilaan ei ole muita varauksia. Tilan voit varata asukastalon henkilökunnalta. Tarkistahan tilaa varatessasi tarkemmin myös kellonajat. Kudontapiste on avoinna asukastalon aukioloaikoina. Meillä on mahdollisuus saada tarpeen mukaan myös kudontaopettaja paikalle. Kerrothan, jos tarvitse opastusta kudontaan asukastalon henkilökun- nalle. Tervetuloa kutomaan!

6 6 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U ATK LUOKKA Sanooko pankki, että sinun pitää käyttää verkkopankkia, mutta se ei suju? Haluaako ystävä lähettää sinulle sähköpostia, mutta sinulla ei ole omaa sähköpostiosoitetta? Miten asennan tai poistan ohjelman omalta tietokoneelta? Ei tämä tietokone toimi, onko aika ostaa uusi? ATK Luokka on avoin kaikille, keskustelu on vapaamuotoista ja mikään kysymys ei ole kielletty. Sinä voit olla monen vuoden veteraani tietokoneen käyttäjä, joka haluaa oppia lisää tai ehkä olet käyttämässä tietokonetta ensimmäistä kertaa. Kaikki ovat tervetulleita. ATK Luokassa pyrimme käsittelemään seuraavia aiheita: Oppia uusia taitoja tietokoneen käyttämiseen helpolla opastuksella Tutustua tietokoneen toimintaan Opiskelemme käyttämään ja hyödyntämään internetiä Puhumme aiheesta Tietoturva ja sinä Tilaisuuteen ei tarvitse varata aikaa. Pyydämme, että tuotte oman tietokoneen mukana (muistakaa virtajohdot). Jos teillä ei ole omaa konetta, niin voitte käyttää Kylämajan yhteistä tietokonetta. Älkää huolehtiko, miten saatte yhteyden toimimaan, kaikki osallistujat voivat käyttää Kylämajan omaa langatonta verkkoa. Tilaisuudet pidetään aina PERJANTAISIN KLO Henkilökunta ilmoittaa poikkeuksista. ATK-TEEMA: Miten asennan tai poistan ohjelman tietokoneeltani? Tervetuloa perjantaina klo !

7 7 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U Syksyinen soppakeskiviikko Tervetuloa joka keskiviikko viettämään yhdessä soppapäivää klo Tarjolla perinteistä kotiruokaa maukkaan keiton muodossa (soppa ja leipä maksaa 2,50 annos). Café Kylämajan menu marraskuussa: iranilainen kanakeitto kasviskeitto hernekeitto jauhelihakeitto Uutta toimintaa asukastalolla! SUOMEA ALOITTELIJOILLE ryhmä aloittaa maanantaina klo Ryhmässä opetellaan aakkosia, numeroita ja helppoa arkikieltä. Ryhmä kokoontuu aina maanantaisin. Ryhmässä ohjaajana Jila Samandarpoor (lisätietoja ). JOOGATUOKIO AIKUISILLE aloittaa torstaina klo Kokoontuu aina torstaisin. Ryhmässä ohjaajana Jila Samandarpoor (lisätietoja ). KAUNEUSTUOKIO perjantaisin klo Tarjolla kulmakarvojen muotoilua ja kynsien lakkausta. Tuokiot alkavat perjantaina Ryhmässä ohjaajana Jila Samandarpoor (lisätietoja ). KUTSU SUUNNITTELUKOKOUKEEN! Tule suunnittelemaan yhdessä KÄSITYÖKERHON toimintaa kaikille avoimeen tapaamiseen pe klo Kahvitarjoilu!

8 8 A S U K A S T A L O L L A T A P A H T U U Lisää poimintoja kerhotoiminnasta Asukastalo Kylämajan KÄSITYÖKERHO kokoontuu klo joka toinen keskiviikko (parillisina viikkoina) vetäjän johdolla. Parittomina viikkoina voit tulla tekemään omia käsitöitäsi ilman vetäjää. MINIATYYRIKERHO kokoontuu lauantaisin klo 12 alkaen Kylämajan keltsussa. Miniatyyrikerhossa maalataan figuureja (esim. Warhammer) ja pelataan yhdessä. Voit myös rakennella ja maalata muita pienoismalleja! Rentouttavaa ASAHI-terveysliikuntaa aina keskiviikkoisin klo Tule tekemään läksyjä yhdessä muiden kanssa opettajan tuella! SPR:n LÄKSY- HELPPI kokoontuu maanantaisin klo ja SPR:n MATIKKAKER- HO kokoontuu maanantaisin klo ja torstaisin klo Vietä mukavaa aikaa muiden perheellisten ja lapsien kanssa! MLL:n PERHE- KAHVILA kokoontuu keskiviikkoisin klo ja KANSAINVÄLINEN PERHEKAHVILA kokoontuu keskiviikkoisin Huom! Lista ei ole täydellinen otanta Asukastalo Kylämajan ryhmätoiminnasta. Avoimet ryhmät löydät asukastalon viikko-ohjelmasta, jonka saat asukastalolta tai kotisivuilta (www.kylamaja.fi/viikko-ohjelma). YHTEISLAULUA KYLÄMAJASSA perjantaina klo Mukana Helena ja Raitinpysäkin yhteislauluryhmä. Kaikki mukaan!

9 9 VAPAAEHTOISTOIMIJAT M U K A N A M E N O S S A Espoon vapaaehtoisverkoston terveiset! Kiitos kuluneesta vuodesta! Aika: La 16.11, klo Paikka: Kino Tapiola, Mäntyviita 2, Espoo Hei Vapaaehtoinen! Olet lämpimästi tervetullut virkistäytymään, tapaamaan muita vapaaehtoisia ja nauttimaan hyvän mielen elokuvasta (Intouchables, Koskemattomat) Kino Tapiolaan, lauantaina yhdessä muiden espoolaisten vapaaehtoisten tai Espoossa vapaaehtoistoimintaan osallistuvien kanssa. Tilaisuuden alussa palkitaan Espoon Vuoden vapaaehtoisteko. Ilmoitathan osallistumisestasi mennessä osoitteeseen Tervemenoa messuille! Vapaaehtoistoiminnan MENU-MESSUT järjestetään lauantaina klo Messukeskuksessa (Messuaukio 1, Helsinki). Samalla lipulla pääset tutustumaan koko Meidän viikonloppu tapahtumaan (ELMA-, Metsä-, Kädentaito-, Menopeli-, OutletExpo ja Lemmikkimessut). Liput maksavat16 /10 /5. Lisätietoja: Seuraava Haloo Kylämaja! ilmestyy viikolla 48. Jos olet mukana asukastalon toiminnassa ja haluat tiedottaa jotakin seuraavassa Haloo Kylämajassa, ilmoitathan siitä ma mennessä Minnalle

10 YHDESSÄ ETEENPÄIN 10 Kaduilla tuulee, mutta asukastalossa on lämmintä! Tule tutustumaan ryhmätoimintaan tai istahda hetkeksi kahvikupin ääreen. Tule keskiviikkoisin sopalle tai ota kirja kirjapisteestä. Tule juttelemaan tai istu omassa seurassasi. Kaikki on sallittua. Yhdessä teemme asukastalosta juuri sellaisen mitä tarvitsemme tai mitä haluamme. Ollaan inhimillisiä ja ymmärretään, että eroistamme syntyy asukastalon sielu. Koetaan yhdessä ja vaalitaan yhteisiä muistoja. Tervetuloa! Lämpimin terveisin, Minna ja muut kylämajalaiset PS. Laita kaleteriin asukastalon uudet aukioloajat alkaen: ma, ti, to ja pe klo ja ke klo Ota meihin yhteyttä ja tule tapaamaan asukastalolle! Asukastalon puhelin Asuastalon vastaavana Sointu Tulkki, , Asukastalon käynnistämishankkeessa projektivastaava Minna Miettinen, , Palveluohjaaja Pia Hänninen, Espoon kaupunki, , Toiminnanohjaaja Riikka Koola, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, , Ohjaaja Bouchra Fathallah, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, , Ohjaaja Kian Dowlatabadi, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, ,

haloo kylämaja! tammi-helmikuu

haloo kylämaja! tammi-helmikuu 1 haloo kylämaja! tammi-helmikuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E TA M M I - H E L M I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N V A S T A A V A N P A L S T A S O I N N U N Ä Ä N I

Lisätiedot

Kevät keikkuen tulevi!

Kevät keikkuen tulevi! 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T O U K O K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Kevät keikkuen tulevi! Pääsiäinen ja vappukin ovat jo takana ja ihana toukokuu käsillä. Kaikenlaisia

Lisätiedot

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu 1 haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E M A A L I S K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ LÖYDÄT

Lisätiedot

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3 Neiti kevät on täällä taas! Sir Elwoodin hiljaiset värit

Lisätiedot

Auringon energiaa! mielenkiintoista ja toivoaksemme runsaasti myös kohtaamisia.

Auringon energiaa! mielenkiintoista ja toivoaksemme runsaasti myös kohtaamisia. 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Auringon energiaa! Keväinen aurinko hellii meitä ihmisiä. Ihmisten energiataso tuntuu

Lisätiedot

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 3

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 3 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 3 Missä se on se kevät? J.Karjalainen lauloi joskus menneinä

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2 Vuoden viimeisiä viikkoja vietetään ja kohti tunnelmallista joulunaikaa

Lisätiedot

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Maaliskuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Maaliskuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Toukokuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Toukokuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Toukokuu 2014 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Kesäkuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057

Kesäkuu 2014. www.emy.fi. Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. 09-859 2057 Kesäkuu 2014 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. 09-863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

www.emy.fi Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057

www.emy.fi Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Heinäkuu 2015 Kohtaamispaikka Lilla Karyll Espoon keskus Pappilantie 7, 02770 Espoo p. (09) 859 2057 Kohtaamispaikka Meriemy Kivenlahti Merenkäynti 3, 02320 Espoo p. (09) 863 2031 Asukastalo Kylämaja Matinkylä,

Lisätiedot

Suomikoululainen. Puheenjohtajan Palsta INFOTILAISUUS. Kaikille yhteinen Suomikoulun. La 23.9. klo 12:00 Rejoice Lutheran Kirkolla!

Suomikoululainen. Puheenjohtajan Palsta INFOTILAISUUS. Kaikille yhteinen Suomikoulun. La 23.9. klo 12:00 Rejoice Lutheran Kirkolla! Suomikoululainen Syyskuu 2006 http://dallas.finnish-schools.org Kaikille yhteinen Suomikoulun INFOTILAISUUS La 23.9. klo 12:00 Rejoice Lutheran Kirkolla! Puheenjohtajan Palsta Vihdoin ja viimein Suomi-koulu

Lisätiedot

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs.

Jäsentiedote 2/2015. Kokkolan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 15-17 ja ke 12-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Isokatu 15 B 4 krs. 1 Jäsentiedote 2/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

Syksyn menovinkit senioreille 2014

Syksyn menovinkit senioreille 2014 Syksyn menovinkit senioreille 2014 Avoimet Ovet -hankkeen julkaisu 3/2014 Hei! avoimet ovet -hankkeen tarkoituksena on lisätä kotona asuvien ikäihmisten yhteisöllisyyttä ennaltaehkäisevien toimintojen

Lisätiedot

MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2006

MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2006 1 MARRASKUUN JÄSENTIEDOTE 3/2006 Syystalven terveiset kaikille jäsenille ja yhteistyökumppaneille! Tämän vuoden 2006 loppu on jo meneillään. Takanapäin on harvinaisen lämmin kesä ja syksy. Saimme tehdä

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Paimio,

Lisätiedot

AVOIMET VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT LEPPÄVAARAN ALUEELLA

AVOIMET VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT LEPPÄVAARAN ALUEELLA AVOIMET VAPAAEHTOISTEHTÄVÄT LEPPÄVAARAN ALUEELLA Kaikki nämä tiedot ja paljon muita tehtäviä myös internetsivulta osoitteesta www.espoonvapaaehtoisverkosto.fi. Sieltä löydät myös koulutukset ja vapaaehtoistoiminnan

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Jämijärvi, Kaarina, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki,

Lisätiedot

KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013

KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013 KESÄKUUN JÄSENTIEDOTE 2/2013 Sisältö: Omaiskamari avoinna 2 Omaisten lomat ja virkistys 2 Koulutukset, kurssit ja teemaillat 4 Vapaaehtoistoiminta 5 Omaisten vertaistukiryhmät 5 Liikunta 6 Labyrintti-lehdestä

Lisätiedot

SASTAMALAN OPISTO 2015

SASTAMALAN OPISTO 2015 1 2 SASTAMALAN OPISTO 2015 Asukasomistajalle Kurssihakemisto Vinkkejä ja pykäliä 4 5 6 Tapahtumia Hankkeet Taiteen perusopetus Pas päästäje -lauluillat Kielitandem 8 8 9 10 11 Avoin yliopisto-opiskelu

Lisätiedot

SYKSY 2015 TOIMINTAKALENTERI

SYKSY 2015 TOIMINTAKALENTERI SYKSY 2015 TOIMINTAKALENTERI SUOMEN KIELEN RYHMÄT Kurssit Rauhallisesti etenevillä kursseilla harjoitellaan suomen kieltä ja saadaan tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta. Ne helpottavat Suomeen kotoutumista

Lisätiedot

KlubiLahti. Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle

KlubiLahti. Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: KlubiLahti -Päijät-Hämeen Klubitalot ry:n lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille- Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle TÄSSÄ NUMEROSSA:

Lisätiedot

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1.

044-2000 742 Leena Pakkanen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280 Marja Rantakangas, omaisneuvoja 044-2000 733 Emma Törmä alkaen 7.1. 1 Jäsentiedote 1/2015 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ti, to 11-17 ja ke 11-15 muina aikoina sopimuksen mukaan Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Leena Pakkanen,

Lisätiedot

Jäsentiedote 6/2014. Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info

Jäsentiedote 6/2014. Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 1 Jäsentiedote 6/2014 Vaasan toimipiste, toimisto avoinna ma-to 8-17, pe 8-16 Kirkkopuistikko 31, katutaso, 65100 Vaasa 06 3120 105 info 044-2000 742 Reijo Tuovinen, vastaava omaisneuvoja 044-0334 280

Lisätiedot

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi

Tämän tiedotteen sisältö: Läntinen Brahenkatu 2, 4. krs 00510 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi 23.4.2015 Yksinhuoltajavanhempien viikonloppu s. 6 Retki Heinolan kesäteatteriin s. 9 Euroviisujen kisakatsomot s. 11 Kesämatka Kuopion seudulle s. 12 Kevään kaksi lyhytkurssia s. 14 Tämän tiedotteen sisältö:

Lisätiedot

... Pois neljan seinan sisalta. Diakonia apua sinulle. Mikaelinkirkko 25 vuotta Vielä nuori ja täynnä elämää! Syksy 2013

... Pois neljan seinan sisalta. Diakonia apua sinulle. Mikaelinkirkko 25 vuotta Vielä nuori ja täynnä elämää! Syksy 2013 toiminta + tapahtumat + yhteystiedot Syksy 2013 helsingin mikaelin seurakunta 2013/2014........ Pois neljan seinan sisalta Diakonia apua sinulle Mikaelinkirkko 25 vuotta Vielä nuori ja täynnä elämää! Kirkkoherran

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 4/2014. Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 4/2014 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry Lukiessasi tätä syksy alkaa olla jo pitkällä. Yhdistystoiminta pyörii täydellä vauhdilla loppuvuoden ja tästä lehdestä varmasti jokainen

Lisätiedot

Kevään menovinkit senioreille 2015

Kevään menovinkit senioreille 2015 Kevään menovinkit senioreille 2015 Avoimet Ovet -hankkeen julkaisu 1/2015 Hei! avoimet ovet -hankkeen (RAY) tarkoituksena on lisätä kotona asuvien ikäihmisten yhteisöllisyyttä ennaltaehkäisevien toimintojen

Lisätiedot

Tämän tiedotteen sisältö: Bulevardi 34 a A 4 00120 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi

Tämän tiedotteen sisältö: Bulevardi 34 a A 4 00120 Helsinki p. 0400 345 369 toimisto@kvtuki57.fi www.kvtuki57.fi 2.10.2014 Yhdistyksen syyskokous s. 3 Esiintyjähaku Finlandia-talolle s. 5 Senioriretki Porvooseen s. 8 Nuorten viikonloppuleiri s. 11 Vekkarin vertaiskaverikoulutus s. 13 Tämän tiedotteen sisältö: Yhdistysasiaa

Lisätiedot