Terkuin, Mari. Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Terkuin, Mari. Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta."

Transkriptio

1 1 U U T I S K I R J E

2 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA Olen toiminut asukastalon vastaavana helmikuun puolesta välistä alkaen, Soinnun siirryttyä uusiin haasteisiin. Otin tämän uuden tehtävän mielelläni vastaan. Aloitusta on helpottanut se, että talon tavat ja ihmiset ovat minulle entuudestaan tuttuja. Olen saanut työskennellä Asukastalo Kylämajassa viime syksystä alkaen toimiessani aiemmin Kalliolan vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. Heti alusta alkaen olen ollut vaikuttunut siitä, miten hienoa ja monipuolista toimintaa Kylämajassa on. Koen, että asukastalon toiminta on hyvin mietitty ja järjestetty. Tarkoituksena onkin, että Kylämajan toiminta jatkuu entiseen malliin ja olemassa olevia rakenteita ja hyviä käytäntöjä jatketaan. Vuoden 2016 teemaksi olemme nimenneet: Ystävyys ja välittäminen. Tavoitteena on, että teema näkyy vuoden aikana erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa esimerkiksi tulevana keskiviikkona 2.3. Kylämajassa on Aika parantaa-verkoston järjestämä Kirje tuntemattomalle -työpaja. Tule siis mukaan kirjoittamaan lempeitä kirjeitä yksinäisille ja tukea tarvitseville. Maaliskuussa alkavassa Espoon kaupungin Ystäväpiiriryhmässä käsitellään ystävyyttä ja yksinäisyyttä eri näkökulmista. Lisäksi maaliskuusta alkaen on mahdollista ehdottaa Kuukauden Ystävää. Kuka tahansa voi ehdottaa ketä tahansa kävijää, vapaaehtoista tai työntekijää. Ehdotuksessa tulee perustella, miksi juuri kyseinen henkilö ansaitsee Kuukauden Ystävä -kunniamaininnan. Tarkoituksena on, että vuoden teema näkyy myös arkisissa kohtaamisissa täällä Kylämajassa. Olemme saanet kiitosta siitä, että Kylämajaan on helppo tulla ja vastaanotto on ystävällistä. Panostamme jatkossakin siihen, että Kylämajassa valitsee lämmin ja iloinen tunnelma. Tunnelman rakentamisessa te kaikki ihanat kävijät olette myös tärkeässä roolissa. Kylämaja on ehdottomasti lähialueen asukkaiden näköinen paikka. Kiitos, että olette kanssamme tekemässä huikean hienoa Asukastalo Kylämajaa. Terkuin, Mari Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta.

3 3 AS U K AS TA L O N Y H T E Y S T I E D O T Olemme osoitteessa Matinkatu 7 (Matinkylä, Espoo), kerrostalon kivijalassa, vastapäätä Matinkylän vanhaa Ostaria. Pääsisäänkäynti on Matinkadun ylittävän kävelysillan vierestä. AUKIOLOAIKAMME: Asukastalo Kylämaja on avoinna maaliskuussa 2016 ma-pe: Pääsiäinen: Kiirastorstaina asukastalo sulkeutuu klo 14, pe ja ma asukastalo on suljettu. Viikonloppuisin asukastalo on suljettu (mahdollinen toiminta on ryhmänohjaajien vastuulla). Asukastalo sulkeutuu pyhäpäiviä edeltävinä päivinä klo Huom! Olethan merkinnyt kalenteriisi lauantain klo 11-14, jolloin vietämme taas perinteistä Kylämajajuhlaa. Juuri sinut on kutsuttu! Tervetuloa! T. Eeva, Hannu, Jila, Kati, Mari, Oxana, Pekka, Pia, Riikka, Susanna, Tatiana Asukastalo Kylämaja internetissä Ilmoitamme ajankohtaisista asioista lähinnä Facebook-sivuillamme kiitos, että tykkäät meistä! Kannattaa silloin tällöin tykätä/kommentoida myös sivun julkaisuja, jotta näymme uutisvirrassasi. Kotisivuiltamme löydät laajemmat kuvaukset toiminnastamme (myös tämän ja aiemmat uutiskirjeemme), mutta niitä emme päivitä yhtä usein kuin Facebook-sivua. Twitter ja blogi ovat tauolla ainakin tämän kevään. Kuvia ja videoita Kylämajasta löydät täältä: HUOM! Mikäli et ymmärtänyt edelläolevasta mitään, mutta haluaisit ymmärtää, opastamme sinua mieluusti Facebook ja internet-maailmaan. Kysy lisää Riikalta, p tai Oscarilta: itluokka@gmail.com

4 EMY:n toimintaa Kylämajassa 4 Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I N A E S P O O N M I E L E N T E R V E Y S Y H D I S T Y S E M Y R Y Lauluryhmä Helena laulattaa ja säestää pianolla. Ryhmä on kaikille avoin ja kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo Maalis-huhtikuun kokoontumiset: ke 9.3. ja ke 6.4.Tule mukaan laulamaan, omalla äänelläsi! Musiikkiraati kokoontuu kuuntelemaan musiikkia ke ja ke klo Tule keskustelemaan ja kertomaan mielipiteesi laulujen sanoista, sävelistä ja tunnelmista. Kaikukorttien jako tiistaina 1.3. klo 9-10 Emyn Tiina Pajula jakaa Kaikukortteja Kylämajan kävijöille. Kaikukortti on Kulttuuria kaikille-verkoston tarjoama alennuskortti, joka on tarkoitettu taloudellisesti tiukilla oleville espoolaisille, joilla ei muuten olisi varaa harrastaa kulttuuria. Kaikukortilla pääset ilmaiseksi sisään mm. Akseli Gallen-Kallelan museoon, suurimpaan osaan Sello-salin ja Espoon kaupunginteatterin esityksistä. Kortti on haettava henkilökohtaisesti. Lisätietoja kortista: Lisätietoa Emy:sta ja Emyn omista kohtaamispaikoista kotisivuilta: ASUKASTALON KIRPPIS Asukastalon kirpputori järjestetään kevätkaudella vielä kaksi kertaa. ke 2.3. ja ke 6.4. klo Pöytävaraukset (5 e/pöytä) ja lisätietoja Jilalta, p

5 5 Senioripysäkki-ryhmä Kylämajassa Ikääntyminen tuo usein suuria muutoksia elämään. Muutokset voivat liittyä eläkkeelle jäämiseen, yksinäisyyteen, omaan sairastumiseen, ihmissuhteisiin. Seurauksena voi olla uupumista ja mielialan laskua. Senioripysäkki ryhmä on HelsinkiMission kehittämä yli 60- vuotiaille tarkoitettu keskusteluryhmä, joka on maksuton ja ehdottoman luottamuksellinen. Ryhmässä on mahdollista jakaa omia ajatuksia ja tunteita sekä löytää niihin uusia näkökulmia. Tavoitteena on yksinäisyyden, masennuksen ja ahdistuksen lieveneminen. Ryhmässä voit puhua vaikeistakin asioista. Senioripysäkki-ryhmä Kylämajassa alkaa perjantaina 1.4. klo ja kokoontuu sen jälkeen joka viikko kesäkuun loppuun asti. Varaa aika haastatteluun p tai Seuraava Haloo Kylämaja! ilmestyy huhtikuun alussa, viikolla 14 Jos olet mukana Asukastalo Kylämajan toiminnassa ja haluat tiedottaa jotakin seuraavassa uutiskirjeessämme, ilmoitathan siitä viimeistään ma Riikalle Otamme myös kiitollisina vastaan kirjoituksia, runoja, ajatelmia sekä valokuva tai piirroskuvituksia, mikäli ne ovat lähettäjän omaa tuotantoa. Tämän uutiskirjeen kannen kuvan väritys: Kari K.

6 6 Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I N A E S P O O N K A U P U N K I ESPOON KAUPUNKI neuvontaa ja ohjausta Palveluohjausta ja neuvontaa Kylämajassa tarjoaa kaupungin palveluohjaaja Pia Hänninen, p , pia.m.hanninen@espoo.fi. Haluatko harjoitella suomen puhumista? Kielikahvila on kaikille eri kulttuureista ja suomen kielestä kiinnostuneille avoin keskusteluhetki. Kielikahvila järjestetään joka tiistai klo Ompun kirjastossa (kokoustila Huvitus). Tervetuloa! Lisätietoja

7 7 Käytännönläheistä aikapankkineuvontaa keskiviikkona 2.3. klo Pauliina Shilongo Aika parantaa-verkostosta opastaa kiinnostuneita aikapankin jäseneksi liittymisessä ja aikapankin käyttämisessä. Aikapankissa vaihdetaan palveluita aikaa vastaan. Periaatteena on, että kaikkien aika, työ ja avun tarve ovat yhtä arvokkaita. Vaihdon yksikkönä toimii työhön käytetty aika esimerkiksi Stadin Aikapankissa 1 tunti työtä = 1 tovi. Eri paikkakunnilla Suomessa toimii tällä hetkellä jo noin 40 aikapankkia, joista vuonna 2009 perustettu Stadin Aikapankki on suurin (yli 3000 jäsentä keväällä 2014). Lisätietoja Kirje tuntemattomalle työpaja keskiviikkona 2.3. klo Pauliina Shilongo Aika parantaa-verkostosta opastaa kannustavan kirjeen kirjoittamisessa tuntemattomalle kanssaihmiselle. Lisätietoja: Helmikuun alussa Kylämajassa luennoi kirjailija, kouluttaja Anna-Liisa Valtavaara aiheesta Kiltteydestä kipeät. Luennolle osallistui 17 henkilöä. Kiitos vielä Anna-Liisalle ja kaikille osallistuneille sekä Kylämajan vapaaehtoiselle Sallalle luennon järjestämisestä. Osa luennolle osallistuneista on ideoinut vertais-keskusteluryhmää aiheesta. Mikäli olet kiinnostunut luennon tai Anna-Liisa Valtavaaran kirjojen teemoista ja haluaisit mukaan ryhmään, ota yhteyttä Riikkaan, riikka.koola@kalliola.fi ja seuraa Kylämajan ilmoitustauluja.

8 A S U K A S T A L O L L A N A U T I T A A N Y H D E S S Ä K E I T O I S T A J A K A H V I S T A 8 Keittopäivät Kylämajassa keskiviikkoisin klo (tai niin kauan kuin ruokaa riittää). Tarjolla maukasta keittoa ja juttuseuraa. Tervetuloa mukaan (soppa ja leipä yhteensä 2,50 /annos)! Maaliskuun keittolista: Pidätämme oikeuden muutoksiin tarvittaessa Punajuuri-vuohenjuustokeitto 9.3. Nakkikeitto/soijanakkikeitto pinaattikeitto + kananmuna iranilainen ash reshteh-papukeitto linssichilikeitto Kylämajan kahvikioski Joka arkipäivä myynnissä tuoksuvaa pullaa ja höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota (á 0,50-1 ). Makoisat maistuvaiset kruunaat hyvällä juttuseuralla ja päivän lehdillä. Lämpimästi tervetuloa, tule jo tänään!

9 9 Keskiviikon käsityökerho Maaliskuun kokoontumiskerrat ovat ke 9.3., ke 16.3., ke ja ke Keskiviikkoisin klo V I K A T I K K I KYLÄMAJAN KÄSITYÖKAHVILA PERJANTAISIN KLO Kahvilassa mm. neulotaan, virkataan, kirjotaan ja ommellaan omia töitä muiden käsityöhenkisten kanssa teekupposen äärellä. Kahvila on itseohjautuva. Materiaaleja on saatavilla myös paikan päältä (lankoja, puikkoja yms.). Tervetuloa!

10 10 VÄRIÄ ELÄMÄÄN! Väritysryhmä aikuisille. Värittäminen on rentouttavaa puuhaa! Tule sinäkin mukaan värittämään yhdessä ja samalla juttelemaan toisten kanssa. Ryhmä kokoontuu torstaisin asti klo Kylämajan käsityöhuoneessa Kylämaja tarjoaa puuvärit ja värityskuvia, voit myös ottaa omat materiaalit mukaan. TARINATUPA Matalan kynnyksen iloista itseilmaisua, sisältää leikkiä, improvisaatiota, ääni ja draamaharjoitteita. Kannustava ilmapiiri, mitään ennakkotaitoja et tarvitse! Joka perjantai klo Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Ryhmä alkoi tammikuussa, mutta vielä ehdit mukaan. Ohjaa Pekka. Tule rohkeasti mukaan! AVOIN KIRJAN JULKISTAMISTILAISUUS TO KLO Luentosalissa Kylämajan vapaaehtoinen Pauli Liikala kutsuu kaikki kiinnostuneet kuuntelemaan ja kommentoimaan kolmannen kirjansa Paulin oppivuodet esittelyä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja pientä suolaista syötävää. Paulin kirja on saatavilla tilaisuudessa tarjoushintaan (20 e, omistuskirjoituksella). Jälleensyntymisen lisäksi Pauli kuvaa kirjassaan myös omia kokemuksiaan meditoinnista, kanavoinnista eli meditatiivisesta kirjoittamisesta, intuitiosta, selvänäköisyydestä ja selvätietoisuudesta. Mukana on myös omakohtaisia kokemuksia karman ja universaalin rakkauden käsittelystä. Voit myös kysyä Paulilta kaikista henkimaailman ilmiöistä, jotka ovat askarruttaneet sinua. Ilmoittautumiset Paulille sähköpostilla tai tekstiviestinä numeroon Kerro samalla haluatko ostaa kirjan. Tervetuloa!

11 11 SOINNUN LÄKSIÄISET Asukastalovastaavana keväästä 2012 toimineen Sointu Tulkin läksiäisiä vietettiin perjantaina hänen toiveestaan pienellä porukalla. Paikalla olleet työntekijät, vapaaehtoiset, kävijät ja yhteistyökumppanit pitivät Soinnulle pieniä puheita ja lisäksi hänelle esitettiin myös yllätysrunoja. Äijäryhmä oli laulanut Soinnulle kauniin läksiäislaulun jo aiemmin päivällä. Sointu oli silmin nähden liikuttunut kuulemistaan kauniista sanoista ja kiitoksista. Sointu itse kiitti kaikkia kuluneesta ajasta Kylämajassa, kaikista hienoista hetkistä ja kohtaamisesta, joita on saanut kokea. Jo maanantaina Sointu aloitti toiminnanjohtajana Helsingissä, palvelukoti Sofiassa. Sofiassa on ryhmäkoti muistihäiriöisille ja palveluasumista itsenäisesti omissa kodeissaan asuville vanhuksille. Toivotamme Soinnulle paljon onnea uusiin haasteisiin! Vasemmalla Sointu ja uusi asukastalovastava Mari Nieminen, alakuvassa onnittelu ja kukitusvuorossa vapaaehtoiset Kari Kosonen ja Pirkko Halonen.

12 12 MLL PERHEKAHVILA Mannerheimin lastensuojeluliiton MLL:n perhekahviloita on yli 540 ympäri Suomen. Perhekahviloihin ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvilassa vanhemmat tutustuvat paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Asiantuntijavierailut suunnitellaan perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Lue lisää: PERHEKAHVILA INTERNATIONAL FAMILY CAFÉ Kylämajassa keskiviikkoisin klo Kaikille avoin MONIKULTTUURISTEN LASTEN YH-VANHEMPIEN OLOHUONE Kokoontuu Kylämajassa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo Maalis-huhtikuussa 2.3., 16.3., 30.3., 13.4., Kahvi/teetarjoilu Lastenhoito järjestetty Lisätietoja: (uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton, maksuton)

13 13 A S U K A S T A L O L L A L I I K U N T A A J A I T S E S T Ä Ä N H U O L E H T I M I S T A KEHO KUNTOON JA HELLITTELYSTÄ VIRTAA Asukastalolla on mahdollisuus liikkua yhdessä ja kokea sekä kehon että mielen hyvinvointia. Kaikki ovat tervetulleita ja ryhmät maksuttomia! Keskiviikon rauhoittava ASAHI-ryhmä klo on täynnä. Torstain JOOGA & PILATES klo on täynnä. Ilmoittaudu Riikalle, jos haluat jonotuslistalle, p Perjantain JOOGAN ALKEET jatkuu ennakkotiedoista poiketen koko kevään klo ja on tarkoitettu uusille joogaajille. Ryhmässä on vielä 5 paikkaa, ilmoittaudu Jilalle! Perjantain KAUNEUSTUOKIO klo Tule ja rentoudu muiden mukana! Perjantain KATUTANSSIOPETUS klo 18 alkaen kellarissa. Sopii kaikille yli 13-vuotiaille. Maksuton, opettaa Style Dance Industry. Tiesitkö, että asukastalon kellarissa on myös Biljardipöytä? Pöytä on vapaasti käytettävissä silloin kun huoneessa tai viereisessä liikuntasalissa ei ole muita varauksia. Kysy vahtimestarilta!

14 A S U K A S T A L O L L A O P I T A A N Y H D E S S Ä 14 KIELIRYHMÄT SUOMI (& VIRO) Maanantaisin SUOMEN KIELEN ALKEET klo Ohjaajina vapaaehtoiset Markku, Maria ja Laura, sekä työntekijöistä Jila. Uusia mahtuu mukaan! Tiistaisin LUETAAN YHDESSÄ (vain naisille) klo Ohjaajina toimivat Luetaan yhdessä verkoston Akateemiset naiset. Torstaisin PUHUMME SUOMEA! klo Joka torstai kokoontuva keskusteluryhmä toivottaa tervetulleeksi ne suomen opiskelijat, jotka jo osaavat vähän suomea. Ohjaa Pekka. Torstaisin VIRON ALKEET klo Ryhmä alkoi tammikuussa, mutta vielä ehdit mukaan. Ohjaa vapaaehtoinen Riitta. ENGLANTI (kaksi eri ryhmää) Keskiviikkoisin FUN & EASY ENGLISH klo Tuntuuko, että puhuminen englanniksi jännittää tai taidot ovat aikojen saatossa ruostuneet? Ohjaa vapaaehtoinen Kerttu. Every Wednesday ENGLISH CONVERSATION GROUP at Everybody is welcome to practice their English skills. Volunteer facilitator Gina.

15 A S U K A S T A L O L L A O P I T A A N Y H D E S S Ä 15 Maanantaisin SPR:n LÄKSYHELPPI klo Opiskelijoita ohjaamassa innostuneet ja taitavat opettajat. Torstaisin MATEMATIIKAN OPETUSTA kaikille alakouluikäisille klo Tervetuloa! Every Friday MATH CLUB for Russian speaking children (age 4 8) at ATK-LUOKKA kaikille aikuisille, perjantaisin Maalis-huhtikuussa atk-luokka pe 11.3., pe ja pe 1.4. klo Opastajana vapaaehtoinen Oscar, tule ja kysy ihan mitä vain liittyen tietokoneeseen, ohjelmiin, älypuhelimeen tms. Oma laite mukaan! Maaliskuun teematapahtumana on retki Verkkokauppaan pe 4.3. klo Ilmoittaudu mukaan 3.3. klo 22 mennessä itluokka@gmail.com Lisäksi maaliskuussa alkaa tietotekniikan peruskurssi (joka toinen torstai klo 18-20). Kuhunkin kertaan mahtuu 5 opiskelijaa, ilmoittaudu s-postilla: itluokka@gmail.com tai Oscarille perjantain atk-luokassa.

16 A S U K A S T A L O L L A H A R R A S T E T A A N Y H D E S S Ä 16 Asukastalolla on mahdollista osallistua monenlaiseen toimintaan ja yhdessäoloon. Tule mukaan ja innostu. Tässä muutamia maistiaisia: Maanantaisin PELIMIMMIT klo kaikille naisille. Ryhmä kokoontuu aina parittomina viikkoina eli 14.3., 11.4., Kaikki ja kaikenikäiset mimmit mukaan pelaamaan! Maanantaina DIABETES-RYHMÄ klo Uudenmaan Diabetesyhdistyksen vertaisryhmä diabeetikoille kokoontuu kerran kuussa. Tervetuloa mukaan! Torstaisin ILOLLA ELÄKKEELLÄ ryhmä klo Kaikille eläkeläisille! Maalis-huhtikuun tapaamispäivät 10.3., 24.3., 7.4., Tule tutustumaan uusiin ihmisiin ja löytämään uusia ilonaiheita elämääsi! Torstain MIESTEN RYHMÄ yli 55-vuotiaille miehille klo Ryhmä on suomenkielinen ja kokoontuu joka torstai. Ryhmä tekee myös retkiä yhdessä, tarkista retkien aikataulut Paulilta, pauli.liikala@gmail.com Torstaisin LEVYTANSSIT klo kellarisalissa. Järjestää Etelä- Espoon eläkeläiset ry. Lauantaisin MINIATYYRIKERHO klo asukastalon kellarissa. Sisäänkäynti Matinkadun puolelta. Tervetuloa mukaan!

17 17 Dekkariklubi ja leffakerho Klubin tarkoituksena on kokoontua viettämään aikaa dekkareista kaikissa muodoissa kiinnostuneiden ihmisten kesken. Dekkariklubissa on mahdollisuus keskustella dekkareista, jakaa lukuvinkkejä, katsoa elokuvia ja rikossarjoja aiheeseen liittyen ja pelata esimerkiksi pelejä. Dekkariklubissa suunnitellaan yhdessä tapaamisten sisältöä ja ohjelmaa, ja jokainen tuo oman tärkeän panoksensa ryhmään. Lisätietoja Minnalta, p , Tapaamiset kerran kuussa torstaisin klo Aihe: Harri Nykänen ja Jarkko Sipilä 7.4. Aihe: Tarquin Hall ja Vish Puri-sarja Muut kevään kokoontumiset ja 2.6. Lisäksi DekkariLEFFAkerho, jossa katsotaan dekkarielokuvia videotykiltä ja valkokankaalta. Kokoontumiset torstaisin klo To leffana: Gosford Park (USA 2001) NOROOZ-juhla ke klo Asukastalon työntekijä Jila kutsuu kaikkia viettämään iranilaista uuden vuoden juhlaa. Tarjolla mm. iranilaisia herkkuja ja iranilainen tanssiesitys. Samalla juhlistamme YK:n solidaarisuusviikkoa rasismia ja syrjintää vastaan.

18 18 Hannun musabasaari Joka maanantai klo Kylämajan kokoushuoneessa Tule mukaan musiikkimatkalle maailman ympäri! Hannu soittaa maailmanmusiikkia ja kertoo biiseihin ja niiden kotimaihin liittyviä tarinoita. SUOMEN KIELEN TYÖPAJOJA Laurean sosionomi -opiskelijat järjestävät luovaa ja hauskaa suomen kielen oppimista tukevaa toimintaa. Mm. musiikin kuuntelua, taidetta ja liikettä. Työpajat pidetään tiistaisin 1.3. ja 8.3. klo Kylämajan kellarisalissa. Tervetuloa mukaan, sopivat kaikille kiinnostuneille! ENGLISH LANGUAGE WORKSHOPS Social services students from Laurea will be arranging creative and fun activities for supporting English learning. Including music listening, arts and movement. On Wednesdays 2 Mar and 9 Mar starting 1 pm at Kylämaja basement. Welcome suitable for everyone! Laurean sosionomi -opiskelijat järjestävät luovaa ja hauskaa englannin oppimista tukevaa toimintaa. Mm. musiikin kuuntelua, taidetta ja liikettä. Työpajat pidetään keskiviikkoisin 2.3., ja 9.3. klo Tervetuloa mukaan, sopii kaikille kiinnostuneille! t. Eero, Ella, Pihla ja Elli

19 19 Ota meihin yhteyttä ja/tai tule tapaamaan asukastalolle! Asukastalon vastaava: Mari Nieminen, , Asukastalotyöntekijä Riikka Koola, , Myös tiedotus ja tilavarausasiat! Palveluohjaaja Pia Hänninen, Espoon kaupunki, , Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, Pirjo Heikkinen, , Asukastalon puhelin Tästä numerosta saat kiinni vahtimestarit sekä Jila Samandarpoorin (mm. kirpputori, kauneustuokio, joogat, suomea aloittelijoille). Voit tiedustella myös muuta henkilökuntaa asukastalon puhelimesta (mm. keittiö, siistiminen). Hyvää Pääsiäistä! Tilavaraukset/bookings:

20 A S U K A S T A L O L L A Y H T E I S T Y Ö S T Ä V O I M A A 20 Olemme myös sosiaalisessa mediassa! Käy tykkäämässä meistä! Asukastalon tapahtumia lähes livenä! Makupaloja matkan varrelta!

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI On tullut aika kiittää kuluneista vuosista kanssanne täällä asukastalossa. Aikaani täällä on vaikea pukea sanoiksi.

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA 1 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA Tiesitkö, että yksinäisyys on terveydelle vaarallista? Tutkimusten mukaan yksinäisyys on kolme kertaa pahempi terveyshaitta kuin ylipaino ja tuhoisampaa

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI Kiitos Espoon kaupungille ja Raha-automaattiyhdistykselle (RAY) toimintamme tukemisesta tänäkin vuonna! Tämä vuosi

Lisätiedot

Asukastalo Kylämajan uutiskirje

Asukastalo Kylämajan uutiskirje 1 Asukastalo Kylämajan uutiskirje A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA 2 Tämän vuoden Kylämajajuhlassa 16.4. tehtiin osallistujaennätys: 228 osallistujaa. Kyllä oli vilskettä ja vilinää!

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Valoa päin! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Valoa päin! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T A M M I - H E L M I K U U N 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Valoa päin! Pirteä pakkanen ja kylmän kirkas aurinko on täällä. Pitkään

Lisätiedot

Kalliolan setlementti haluaa olla mukana edistämässä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta

Kalliolan setlementti haluaa olla mukana edistämässä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta 1 A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E 2 K A L L I O L A N S E T L E M E N T I N T O I M I N N A N J O H T A J A N T I M O L E M M E T Y I S E N K I R J O I T U S Kalliolan setlementti

Lisätiedot

haloo kylämaja! tammi-helmikuu

haloo kylämaja! tammi-helmikuu 1 haloo kylämaja! tammi-helmikuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E TA M M I - H E L M I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N V A S T A A V A N P A L S T A S O I N N U N Ä Ä N I

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu 1 haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E M A A L I S K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ LÖYDÄT

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Elokuu 2019 Uutiskirje

Elokuu 2019 Uutiskirje 1 Elokuu 2019 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Kylämajajuhlassa vietimme minun läksiäisiäni. Jään elokuusta alkaen vuodeksi työvapaalle, koska siirryn Diakonia-ammattikorkeakouluun sosiaalialan

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Iloa ja valoisia ajatuksia! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Iloa ja valoisia ajatuksia! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 3 Iloa ja valoisia ajatuksia! Vuosi on lähes lopuillaan

Lisätiedot

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt!

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla.

Lisätiedot

haloo kylämaja! lokakuu Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Tehdään yhdessä! Kokoonnutaan yhteen!

haloo kylämaja! lokakuu Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Tehdään yhdessä! Kokoonnutaan yhteen! 1 Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Kokoonnutaan yhteen! Tehdään yhdessä! haloo kylämaja! lokakuu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE LOKAKUU 2014 2 A S U K A S T A L O N V A S

Lisätiedot

Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta

Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta HYVÄN TEKIJÖITÄ KAIVATAAN - pienikin teko on tärkeä! Mitä sinä voisit tehdä? Iltapäiväkerho toimia mummona tai vaarina Pyhän Annan lastenkirkolla Pyhän Annan lastenkirkon

Lisätiedot

haloo kylämaja! toukokuu

haloo kylämaja! toukokuu 1 Asu Kylämaja kas Kylämaja haloo kylämaja! toukokuu K Y L Ä m A J a talo Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E T O U K O K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T

Lisätiedot

haloo kylämaja! kesäkuu Soppaa suurella sydämellä Maista ja nauti yhdessä toisten kanssa Hyvää mieltä ryhmätoiminnasta ja iloa ihmisten kohtaamisesta

haloo kylämaja! kesäkuu Soppaa suurella sydämellä Maista ja nauti yhdessä toisten kanssa Hyvää mieltä ryhmätoiminnasta ja iloa ihmisten kohtaamisesta 1 haloo kylämaja! kesäkuu A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E K E S Ä K U U 2 014 TULE MUKAAN! Vielä ehdit aistia Kylämajan tunnelmaa TAPAHTUMARIKAS KEVÄT Soinnun ääni Soppaa suurella

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! MLL:n Uudenmaan piiri Asemapäällikönkatu 12 C 00520 Helsinki Tel. +358 44 0470 407 uudenmaan.piiri@mll.fi uudenmaanpiiri.mll.fi Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mannerheimin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

haloo kylämaja! marraskuu Hyvästä paikasta parhaaksi! Omista asioista yhteisiin asioihin! Kahvikupin äärellä nähdään! Yhteinen fiilis!

haloo kylämaja! marraskuu Hyvästä paikasta parhaaksi! Omista asioista yhteisiin asioihin! Kahvikupin äärellä nähdään! Yhteinen fiilis! 1 Hyvästä paikasta parhaaksi! Kahvikupin äärellä nähdään! Omista asioista yhteisiin asioihin! Yhteinen fiilis! Meidän tarinamme! haloo kylämaja! marraskuu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE MARRASKUU 2014

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 1 ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 2018-2019 Tähän on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot:

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot: Yhteystiedot: Koordinaattori Suvi Nousiainen p. 050 323 7588 suvi.nousiainen@ muotiala.fi Koordinaattori Risto Lahtinen p. 050 380 3456 risto.lahtinen@muotiala.fi Koordinaattori Kati Hankkila p. 050 358

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry Perhetalo Heideken Sepänkatu 3 20700 Turku p. 02 273 6000 info.varsinais-suomi@mll.fi Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S K U U 2 0 1 3 Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Nyt tarvitaan keinovaloa, koska kuljemme vuoden

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu kansalaisjärjestö edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

MYYRMÄKITALON TAPAHTUMAT HUHTIKUUSSA 2016

MYYRMÄKITALON TAPAHTUMAT HUHTIKUUSSA 2016 MYYRMÄKITALON TAPAHTUMAT HUHTIKUUSSA 2016 Kaikki tapahtumat ja tilaisuudet ovat maksuttomia! 4.4. 9.4.2016 ma-pe klo 9 20, la klo 10-16 Poistokirjamyynti Myynnissä poistokirjoja 50 snt/ kpl Tapahtumapaikka:

Lisätiedot

haloo kylämaja! heinä-elokuu

haloo kylämaja! heinä-elokuu 1 haloo kylämaja! heinä-elokuu Kuule kesän äänet Rentoudu luonnossa Lataudu auringossa Kirmaa kesälaitumille Tunne ruusujen tuoksu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE HEINÄ-ELOKUU 2014 2 A S U K A S T A L

Lisätiedot

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 Laura Lindstedtin videoitu haastattelu Kuva: Heini Lehväslaiho Finlandia-voittaja Laura Lindstedtiä haastateltiin Prosak-kirjallisuusklubilla tammikuussa. Hakunilan kirjasto esittää

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

haloo kylämaja! huhtikuu

haloo kylämaja! huhtikuu 1 haloo kylämaja! huhtikuu Kylämaja Kylämaja K Y L Ä m A J a Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E H U H T I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2 Arki on saapunut majaamme Normaali päivärytmi on pikkuhiljaa palannut Kylämajaan. Lomat ovat

Lisätiedot

Avointa toimintaa Hattulassa

Avointa toimintaa Hattulassa Avointa toimintaa Hattulassa alle kouluikäisille syksy 2015 Hattulan seurakunnan kerhot Parola, Huilis, Parolantie 37 (Valintatalon päädyssä. Vanhaa apteekkia vastapäätä) 3-5-vuotiaat aamupäiväryhmä: perjantaisin

Lisätiedot

Tammikuu 2017 Uutiskirje

Tammikuu 2017 Uutiskirje 1 Tammikuu 2017 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Näin uuden vuoden kynnyksellä on perinteisesti lupausten aika. Internetin ihmeellisestä maailmasta silmiini osui Elämän tärkein ToDo

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

Kuopion Perheentalo. Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille.

Kuopion Perheentalo. Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille. Kuopion Perheentalo Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille. Avoinna tiistaista perjantaihin 9-15, torstaisin 9-19 Kaikki perheet ovat tervetulleita!

Lisätiedot

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina.

lokakuu tiedote Laita viesti osoitteeseen info@espoonvapaaehtoisverkosto.fi kuukauden viimeisenä perjantaina. lokakuu tiedote Jos Sinulla on tiedotettavaa: kirjoita teksti suoraan sähköpostin viestiosaan, viestin pituus enintään 600 merkkiä, ei erikoismerkkejä ( VERSAALIA, kursiivia, lihavointeja, väriä yms.),

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! käynnistää aivan omanlaista toimintaa. Tämä on Asukastalo Kylämajan ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! käynnistää aivan omanlaista toimintaa. Tämä on Asukastalo Kylämajan ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I K U U S S A 2 0 1 2 Tämä on Asukastalo Kylämajan ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä tiedote. Tarkoituksenamme

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto Toimintakalenteri KEVÄT 2019 2018 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen hyvinvointia

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2 Pitäkää hatuistanne kiinni, se on syksy nyt! Tuuli tuivertaa ja sukat pyörivät jaloissa.

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta:

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

UUTISKIRJE LOKAKUU 2016

UUTISKIRJE LOKAKUU 2016 UUTISKIRJE LOKAKUU 2016 Suomikino Tervetuloa nauttimaan vanhoista Fennada Filmin klassikoista kirjastoon. Elokuviin on vapaa pääsy. Ohjelma: ma 3.10. Kaasua, komisario Palmu! ti 4.10. Tähdet kertovat komisario

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2018 Sisällys Lukijalle... 2 Aijjoos-toiminta... 3 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 3 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 3 Järviseudun

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017

UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 UUTISKIRJE HELMIKUU 2017 Satutunti Tervetuloa helmikuun satutunnille tiistaina 7.2.2017 klo 9.30. Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkoilmoittautumista. Anne Bürkland puh. 09 8393 0805 anne.burkland@vantaa.fi

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018

Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitorilla tapahtuu helmikuussa 2018 Tammelan lähitori on kaikenikäisten kaupunkilaisten kohtaamispaikka 2. LÄHITORIN PALVELUOHJAUS Mietityttääkö sinua jokin asia? Oletko yksinäinen? Tarvitsetko

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Jaksovinkit 6. Rehtori. Ainevastaavat. Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on varmimmin tavattavissa ma to klo 10.00 17.

Jaksovinkit 6. Rehtori. Ainevastaavat. Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on varmimmin tavattavissa ma to klo 10.00 17. Jaksovinkit 6 Iltaopetus 7.4. 13.5. Iltaopetuksen kokeet 6. jaksossa: B-koodi: 14.5. D-koodi: 19.5. C-koodi: 15.5. E-koodi: 20.5. Kokeiden palautus: 21.5. Rehtori Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on

Lisätiedot

Omaistukitoiminta keväällä 2016

Omaistukitoiminta keväällä 2016 Omaistukitoiminta keväällä 2016 Kevään aikana on mahdollisuus osallistua keskusteluryhmiin, teematapaamisiin jne. Toivotamme yhdessä eri toimijoiden kanssa teidät sydämellisesti tervetulleiksi ja toivomme,

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! www.kylamaja.fi. Muistakaa

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! www.kylamaja.fi. Muistakaa A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A T O U K O - K E S Ä K U U S S 2 0 1 2 Tervehdys Kylämajasta näin ihanan kevätkesän keskeltä. Tässä tietokoneen

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kevät keikkuen tulevi!

Kevät keikkuen tulevi! 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T O U K O K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Kevät keikkuen tulevi! Pääsiäinen ja vappukin ovat jo takana ja ihana toukokuu käsillä. Kaikenlaisia

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014

Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 Koko perheen viikko-ohjelma Ylläksellä Lapland Hotel Äkäshotelli ja Lapland Hotel Ylläskaltio 17.2.2014-10.3.2014 MAANANTAI POTKUKELKALLA KYLÄÄN TUTUSTUMINEN Klo 11.00 12.00. Kokoontuminen Lapland Hotel

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

Marras-joulukuu 2017 Uutiskirje

Marras-joulukuu 2017 Uutiskirje 1 Marras-joulukuu 2017 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Asukastalo Kylämajan vuoden 2017 teema on ollut Yksin ja yhdessä. Kylämajassa voi osallistua erilaiseen harraste- ja vertaisryhmätoimintaan

Lisätiedot

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Puh. 050 337 9004 Sähköposti lahitori@apukolmio.fi apukolmio.fi/tammelan

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA

TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA TOIMINTAKALENTERI ja MUU TOIMINTA Päivitetty 24.01.2014 Tapahtumia tulee koko ajan lisää ja toimintakalenteria päivitetään säännöllisesti, nouda aina uusin päivitetty Olohuoneesta! Vertaisryhmissä keskustellaan

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

haloo kylämaja! syyskuu

haloo kylämaja! syyskuu 1 haloo kylämaja! syyskuu Yhteiset soppakeskiviikot jatkuvat Ryhmätoiminta käynnistyy täysillä! Tapahtumarikas syksy tiedossa Kivoja ihmisiä tavattavissa Apua ja neuvontaa, juttukaveria ja toimintaa! A

Lisätiedot

MLL:n perhekummitoiminta - auttavia käsiä ja aikuista seuraa

MLL:n perhekummitoiminta - auttavia käsiä ja aikuista seuraa Perheiden hyvinvoinnin merkitys lapselle MLL:n perhekummitoiminta - auttavia käsiä ja aikuista seuraa Marita Viertonen toiminnanjohtaja marita.viertonen@mll.fi p. 044 299 0541 MLL on kaikille avoin poliittisesti

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lentävänniemen koulu lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Lentävänniemen koulu lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Lentävänniemen koulu lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017. Hip kerhot ovat

Lisätiedot

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa

Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1.- 7.12.2008 Kumppanuuskeskuksessa Vapaaehtoistoiminnan viikko 1. - 7.12.2008 Oulussa Viikon aikana tehdään vapaaehtoistoimintaa tunnetuksi osallistumisen väylänä ja mielekkään

Lisätiedot

Lapsiperheiden yksinäisyys ja vapaaehtoistoiminta Hanna Falk, tutkija, VTT HelsinkiMissio

Lapsiperheiden yksinäisyys ja vapaaehtoistoiminta Hanna Falk, tutkija, VTT HelsinkiMissio Lapsiperheiden yksinäisyys ja vapaaehtoistoiminta Hanna Falk, tutkija, VTT HelsinkiMissio HelsinkiMissio HelsinkiMissio on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton sosiaalialan järjestö, joka toimii

Lisätiedot

haloo kylämaja! kesänumero

haloo kylämaja! kesänumero 1 Kylämaja haloo kylämaja! kesänumero Kylämaja Kylämaja K y l ä K m Y A L j Ä a m A J a Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E K E S Ä N U M E R O 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI

TOIMINTA- KALENTERI TOIMINTA- KALENTERI 01.02. 30.04.2018 Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun Palvelukeskuksessa os. Huvilakatu 32 ovat tiistaisin klo 19.30-20.30 ja torstaisin klo 14.00-15.00, nimi kansioon Omaishoitajien

Lisätiedot

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSIA SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N YHTEYSTIEDOT Suomen Monikkoperheet ry, Ilmarisenkatu 17 A, 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Yhdistysviesti

Yhdistysviesti 1 Yhdistysviesti 5-2018 Tärkeimmät: Onhan ensi syksyn 2019 tilavaraukset kunnossa? Olohuone joulutauolla 13.12.2018-13.1.2019! Onko teillä ideoita ilmassa? Uutiset... 2 Joulutauko 13.12.2018-13.1.2019...

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Vielä on kesää jäljellä! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Vielä on kesää jäljellä! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A SYYSKUU 2013 Vielä on kesää jäljellä! Kesä oli kaunis ja päivät olivat pitkiä ja lämpöisiä.

Lisätiedot

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta!

Jäsenkirje III/2015. Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! 1/5 Syyskuinen tervehdys Kaapelilta! Syyskauden toiminta on käynyt vilkkaana jo useamman viikon. Ensimmäiset ryhmätapaamiset, koulutusilta ja pari luentoa ovat takanapäin ja yksi kurssi on lähtenyt menestyksekkäästi

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Pispalan koulu, Pispalan ja Hyhkyn koulutalot lv. 2016-2017 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 5.9. - 9.12.2016 ja keväällä 9.1. - 12.5.2017.

Lisätiedot