Asukastalo Kylämajan uutiskirje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asukastalo Kylämajan uutiskirje"

Transkriptio

1 1 Asukastalo Kylämajan uutiskirje

2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA 2 Tämän vuoden Kylämajajuhlassa tehtiin osallistujaennätys: 228 osallistujaa. Kyllä oli vilskettä ja vilinää! Saimme nauttia mm. runoesityksistä, erikielisistä ystävyyslauluista, arpajaisista, kulttuuripisteistä ja tanssiesityksistä. Erityisen iso kiitos kuuluu myös kaikille mukana olleille sekä juhlaa suunnitelleille ja toteuttaneille vapaaehtoisille! Haastoin Kylämajajuhlaan osallistuneet juttelemaan ainakin yhdelle itselleen entuudestaan tuntemattomalle henkilölle juhlien aikana. Kiitos kaikille, jotka ottivat haasteen vastaan! Muutama tulikin kertomaan, että oli rohkaistunut juttelemaan jonkun uuden ihmisen kanssa. Tätä Kylämaja on parhaimmillaan. Loppuvuodesta 2015 tehdystä kävijäkyselystä selvisi, että asukastalotoiminnan avulla kävijöiden sosiaaliset suhteet ovat lisääntyneet. Kyselyyn vastanneista 84 % oli sitä meiltä, että on saanut Kylämajasta uusia kavereita ja tuttuja. Tämän lisäksi 56 % vastanneista sanoi, että on saanut Kylämajasta ystäviä. Juhlissa vapaaehtoinen Jose kysyi osallistujilta mitä ystävyys heille merkitsee. Eräs anonyymi juhlavieras oli sitä mieltä, että ystävyys on energianlähde, jossa annetaan ja vastaanotetaan energiaa. Mielestäni tämä on hyvin sanottu. Näin keväällä energiaa antaa myös aurinko. On aina yhtä ihanaa seurata kuinka luonto herää eloon ja väreihin. Ja nopeammin kuin huomaammekaan on jo kesä. Tämä Haloo Kylämaja on yhdistetty touko- ja kesäkuun numero, joten haluankin toivottaa kaikille teille oikein ihanaa kesän odotusta! Terkuin, Mari Ps. Kesäkuussa olemme avoinna vielä perjantaina klo Tämän jälkeen jäämme kesätauolle: ma ti

3 3 AS U K AS TA L O N Y H T E Y S T I E D O T Olemme osoitteessa Matinkatu 7 (Matinkylä, Espoo), kerrostalon kivijalassa, vastapäätä Matinkylän vanhaa Ostaria. Pääsisäänkäynti on Matinkadun ylittävän kävelysillan vierestä. AUKIOLOAIKAMME: Kylämaja on avoinna touko-kesäkuussa 2016 ma-pe: Ke 4.5. suljemme klo 14 ja Helatorstaina 5.5. Asukastalo on kiinni. Viikonloppuisin asukastalo on suljettu (mahdollinen toiminta on ryhmänohjaajien vastuulla). Kesätauolla olemme ma ti 2.8. t. Eeva, Hannu, Jila, Kati, Mari, Oxana, Pekka, Pia, Riikka, Tatiana ja Viivi sekä sosionomiopiskelijat Annika ja Margit sekä kieliharjoittelijat Anna, Khudhair ja Salem. Asukastalo Kylämaja internetissä Ilmoitamme ajankohtaisista asioista lähinnä Facebook-sivuillamme kiitos, että tykkäät meistä! Kannattaa silloin tällöin tykätä/kommentoida myös sivun julkaisuja, jotta näymme uutisvirrassasi. Kotisivuiltamme löydät laajemmat kuvaukset toiminnastamme (myös tämän ja aiemmat uutiskirjeemme), mutta niitä emme päivitä yhtä usein kuin Facebook-sivua. Twitter ja blogi ovat tauolla ainakin tämän kevään. Kuvia ja videoita Kylämajasta löydät täältä: HUOM! Mikäli et ymmärtänyt edellä olevasta mitään, mutta haluaisit ymmärtää, opastamme sinua mieluusti Facebook ja internet-maailmaan. Kysy lisää Riikalta, p tai Oscarilta: itluokka@gmail.com

4 4 Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I N A E S P O O N M I E L E N T E R V E Y S Y H D I S T Y S E M Y R Y Emyn toimintaa Kylämajassa Lauluryhmä Helena laulattaa ja säestää pianolla. Ryhmä on kaikille avoin ja kokoontuu kerran kuukaudessa keskiviikkoisin klo Touko-kesäkuun kokoontumiset: ke 4.5. ja 1.6.Tule mukaan laulamaan, omalla äänelläsi! Musiikkiraati kokoontuu kuuntelemaan musiikkia ke klo Tule keskustelemaan ja kertomaan mielipiteesi laulujen sanoista, sävelistä ja tunnelmista. Lisätietoja Emystä ja Emyn kohtaamispaikkojen toiminnasta: HUOM! Emyn kohtaamispaikat, ihana puuhuvila Lilla Karyll Espoon keskuksessa (Pappilantie 7) ja kerrostalon alakerta Meriemy Ala-Kivenlahdessa (Merenkäynti 3) ovat jälleen avoinna KOKO KESÄN ma-pe klo Emyn kohtaamispaikat ovat KAIKILLE avoimia, mene rohkeasti tutustumaan ja mukaan Emyn kesätoimintaan.

5 5 Emy kutsuu mukaan Emyllä on käynnisteillä RAY:n rahoittama Kutsu-hanke vuosille Hankkeen tavoitteena on rakentaa uutta tavoittamisen tapaa sosiaalisesti eristäytyneiden vuotiaiden ihmisten kutsumiseksi mukaan mielenterveyttä tukeviin toimintoihin, siis vaikka Emyn tai seurakunnan ryhmiin, kaupungin palveluihin, opintoihin, muiden järjestöjen toimintaan tai vaikka työtoimintaan. Kutsu-hanke liittyy kuntien ja järjestöjen yhteistyön teemarahoitukseen ja hanke toteutetaankin tiiviissä yhteistyössä Emyn verkostojen ja hankekumppanien kanssa sektorirajat ylittäen luontevana osana Espoon mielenterveysyhdistyksen kokonaisuutta. Oletko yksinäinen ja jäänyt kotiin? Puuttuuko päivistäsi mielekäs sisältö? Tunnetko jonkun, joka lähtisi mukaan, mutta kukaan ei ole vielä kutsunut? Ota rohkeasti yhteyttä niin pohditaan, mitä voisimme tehdä. Yksin ei kannata jäädä! tai p Seuraava Haloo Kylämaja! (heinä-elokuu) ilmestyy kesäkuun lopussa, viikolla 26 Jos haluat tiedottaa jotakin seuraavassa uutiskirjeessämme, ilmoitathan siitä viimeistään pe Riikalle Otamme myös kiitollisina vastaan kirjoituksia, runoja, ajatelmia sekä valokuva tai piirroskuvituksia, mikäli ne ovat lähettäjän omaa tuotantoa.

6 6 Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I N A E S P O O N K A U P U N K I ESPOON KAUPUNKI Palveluohjausta ja neuvontaa Kylämajassa tarjoaa joka arkipäivä kaupungin sosiaaliohjaaja Pia Hänninen, p , pia.m.hanninen@espoo.fi. Pia on kesälomalla

7 7 Kolmet juhlat Äijäryhmässä Perjantaina vietimme Äijäryhmässä juhlapäivää kakkukahvien merkeissä. Ryhmän jäsenet Esko Aho ja Raimo Väisänen täyttivät huhtikuussa pyöreitä vuosia, Esko 85 ja Raimo 70 vuotta. Ja lisäksi Äijäryhmä täytti neljä vuotta. Äijäryhmä kokoontui ensimmäisen kerran , jolloin paikalle tuli neljä miestä. Pikkuhiljaa ryhmän koko alkoi kasvaa ja viimeisten kahden vuoden ajan on ryhmässä ollut 11 äijää. Kari Kososen vetämänä olemme neljän vuoden aikana kokoontuneet melkein poikkeuksetta joka perjantai, myös kesäaikana. Aktiivisuus ryhmässä on ollut hyvä. Kokoontumisten eli sitsien ohjelmaan kuuluu normaalisti aivojumppa, johon jokainen laatii vuorollaan 15 kysymystä. Lisäksi tuolijumppaamme, keskustelemme, muistelemme menneitä ja suunnittelemme tulevaa ohjelmaa jne. Monesti olemme kutsuneet Äijäryhmään asiantuntijoita luennoimaan meitä kiinnostavista, lähinnä terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aiheista. Perjantaisten sitsien lisäksi olemme tehneet retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin. On käyty teattereissa, museoissa, piknikillä, keilaamassa, Eduskunnassa, Isossa Vasikkasaaressa, Viron Laulasmaalla jne. Nyt maaliskuussa kävimme tutustumassa Ylen studioihin Pasilassa. Kiitos Kylämajalle ja sen henkilökunnalle siitä, että olemme saaneet jo neljän vuoden ajan kuulua Kylämaja-perheeseen! Ja toiminta jatkuu... Äijäryhmän puolesta Timo Hämäläinen Onnea Raimo ja Esko! Kylämajan työntekijät kiittävät Timoa kauniista sanoista ja ryhmän ohjaajaa Karia kaikesta äijäryhmän ja Kylämajan eteen tehdystä vapaaehtoistyöstä. Kiitos myös kaikille ryhmän osallistujille näistä neljästä vuodesta ja kaikesta siitä toiminnasta mitä olette ryhmänä ja yksilöinä Asukastalolle tuottaneet!

8 A S U K A S T A L O L L A N A U T I T A A N Y H D E S S Ä K E I T O I S T A J A K A H V I S T A 8 Keittopäivät Kylämajassa keskiviikkoisin klo (tai niin kauan kuin ruokaa riittää). Tarjolla maukasta keittoa ja juttuseuraa. Tervetuloa mukaan (soppa ja leipä yhteensä 2,50 /annos)! Touko-kesäkuun keittolista: Pidätämme oikeuden muutoksiin Lihapyörykkäpata/kasvissosekeitto Kasvis-raviolikeitto Minestronekeitto Vuohenjuustoinen porkkana-tomaattikeitto 1.6. Kaalikeitto 8.6. Kesäkeitto Äänestä suosikkikeittosi! Aina myös kasvisversio. Kylämajan kahvikioski Joka arkipäivä myynnissä tuoksuvaa pullaa ja höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota (á 0,50-1 ). Makoisat maistuvaiset kruunaat hyvällä juttuseuralla ja päivän lehdillä. Lämpimästi tervetuloa, tule jo tänään! Onko kuppisi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? Lisää kahvia Kylämajasta!

9 9 Ulkoilutuokiot joka tiistai klo Nyt kaikki yhdessä ulos kevääseen, ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta! Liikumme yhdessä ulkona Kylämajan lähistöllä. Kokoonnumme aluksi Kylämajan aulassa. Sateen sattuessa järjestämme sisätiloissa muuta liikuntaa. Tervetuloa ulkoilemaan kanssamme, sopii kaikille! Ohjaajina Margit ja Annika Tiistaina klo Espoon Petankkiseura EPA ry järjestää meille tilaisuuden kokeilla petankin (ransk. Petanque) pelaamista Asukaspuiston hiekkakentällä. Päälle mukavat, säänmukaiset vaatteet ja jalkaan lenkkarit tai muut mukavat kengät. Lähdemme yhdessä Kylämajasta klo 10.30, voit olla mukana myös osan aikaa. Sopii kaikille, tervetuloa! Keskiviikon käsityökerho Toukokuun kokoontumiskerrat ovat ke 4.5., ke 11.5., ke ja ke Keskiviikkoisin klo (Perjantain Käsityökahvila on kesätauolla touko-elokuussa, mutta Kylämajan olohuoneseen saa toki aina aukioloaikoina tulla tekemään omia käsitöitään!)

10 10 Hannun Musabasaari Joka maanantai klo Kylämajan kokoushuoneessa Tule mukaan musiikkimatkalle maailman ympäri! Hannu soittaa maailmanmusiikkia ja kertoo biiseihin ja niiden kotimaihin liittyviä tarinoita. Runopiiri Uusi ryhmä torstaisin klo Tervetuloa mukaan suunnittelemaan uutta runoudesta ja runojen lukemisesta kiinnostuneiden ryhmää. Mukana Hannu ja Pekka. Kokoontuu Kylämajan käsityöhuoneessa torstaisin 2.6. asti. Jatkuu mikäli ryhmässä on vähintään viisi sitoutunutta ryhmäläistä. Tarinatupa Matalan kynnyksen iloista itseilmaisua, sisältää leikkiä, improvisaatiota, ääni ja draamaharjoitteita. Kannustava ilmapiiri, mitään ennakkotaitoja et tarvitse! Joka perjantai klo Ryhmä on kaikille avoin, pe asti. Ohjaa Pekka. Tule rohkeasti mukaan!

11 11 Muistiluento Kylämajan Äijäryhmä järjestää kaikille avoimen muistiluennon Perjantaina 6.5. klo Paikalla Tarja Kuntsi/Suomen muistiasiantuntijat. Asiaa muistista ja edunvalvonnasta. Jos et ole jo ilmoittautunut, ilmoittaudu Riikalle, p Diabetesilta Kylämajan Diabetesryhmä & Pääkaupunkiseudun diabetesyhdistys järjestävät kaikille avoimen tilaisuuden Maanantaina 9.5. klo Puhujana kalevalainen kansanparantaja, jäsenkorjaaja Unto Toivanen. Jos et ole jo ilmoittautunut, ilmoittaudu Mirja Lammille, p Lauluja yksinäisyydestä Muusikko Maria Saastamoinen esittää laulujaan, toivoa unohtamatta! Keskiviikkona klo 12 alkaen Kylämajan olohuoneessa

12 12 MLL PERHEKAHVILA Mannerheimin lastensuojeluliiton MLL:n perhekahviloita on yli 540 ympäri Suomen. Perhekahviloihin ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvilassa vanhemmat tutustuvat paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Asiantuntijavierailut suunnitellaan perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Lue lisää: PERHEKAHVILA INTERNATIONAL FAMILY CAFÉ Kylämajassa keskiviikkoisin klo Kevään viimeinen kerta ke 25.5., jatkuu jälleen ke Kaikille avoin MONIKULTTUURISTEN LASTEN YH-VANHEMPIEN OLOHUONE Kokoontuu Kylämajassa parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo Toukokuussa ja Kahvi/teetarjoilu Lastenhoito järjestetty Lisätietoja: (uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton, maksuton)

13 13 A S U K A S T A L O L L A L I I K U N T A A J A I T S E S T Ä Ä N H U O L E H T I M I S T A KEHO KUNTOON JA HELLITTELYSTÄ VIRTAA Asukastalolla on mahdollisuus liikkua yhdessä ja kokea sekä kehon että mielen hyvinvointia. Kaikki ovat tervetulleita ja ryhmät maksuttomia! Maanantain MUSIIKKILIIKUNTA klo helppoa tanssiliikuntaa, sopii kaikille! Tiistain PERSIALAISET TANSSIT klo Keskiviikon ASAHI-ryhmä klo on täynnä. Kevään viimeinen kerta on Torstain JOOGA & PILATES klo : nyt 2 paikkaa vapaana! Perjantain JOOGAN ALKEET /JUMPPA klo (osallistujien toiveiden mukaan) - vielä mahtuu mukaan! Perjantain KAUNEUSTUOKIO klo Tule ja rentoudu muiden mukana! Perjantain KATUTANSSIOPETUS klo 18 alkaen kellarissa. Sopii kaikille yli 13-vuotiaille. Maksuton, opettaa Style Dance Industry. Ellei toisin mainita, liikuntaryhmien kevään viimeiset kerrat ovat viikolla 24. Tiesitkö, että asukastalon kellarissa on myös Biljardipöytä? Pöytä on vapaasti käytettävissä silloin kun huoneessa tai viereisessä liikuntasalissa ei ole muita varauksia. Kysy vahtimestarilta!

14 14 A S U K A S T A L O L L A O P I T A A N Y H D E S S Ä KIELIRYHMÄT SUOMI (& VIRO) Maanantaisin SUOMEN KIELEN ALKEET klo Ohjaajina vapaaehtoiset Markku, Maria ja Laura, sekä työntekijöistä Jila. Kevään viimeinen kerta 13.6., jatkuu elo-syyskuussa. Tiistaisin LUETAAN YHDESSÄ (vain naisille) klo Ohjaajina toimivat Luetaan yhdessä verkoston Akateemiset naiset. Kevään viimeinen kerta 17.5., jatkuu elo-syyskuussa. Torstaisin PUHUMME SUOMEA! klo Joka torstai kokoontuva toiminnallinen keskusteluryhmä toivottaa tervetulleeksi ne suomen opiskelijat, jotka jo osaavat vähän suomea. Ohjaa Pekka. Kevään viimeinen kerta 16.6., jatkuu elosyyskuussa. Torstaisin VIRON ALKEET klo kevään viimeinen kerta on 26.5., jatkuu elo-syyskuussa. Ohjaa vapaaehtoinen Riitta ja virolainen Margit. ENGLANTI (kaksi eri ryhmää) Keskiviikkoisin FUN & EASY ENGLISH klo Tuntuuko, että puhuminen englanniksi jännittää tai taidot ovat aikojen saatossa ruostuneet? Ohjaa vapaaehtoinen Kerttu. Kevään viimeinen kerta Every Wednesday ENGLISH CONVERSATION GROUP at Everybody is welcome to practice their English skills. Volunteer facilitator Gina. Last meeting on wed 15 June, the group continues wed 3 August.

15 A S U K A S T A L O L L A O P I T A A N Y H D E S S Ä 15 Maanantaisin SPR:n LÄKSYHELPPI klo Opiskelijoita ohjaamassa innostuneet ja taitavat opettajat. Kevään viimeinen kerta ma Torstaisin MATEMATIIKAN OPETUSTA kaikille alakouluikäisille klo Tervetuloa! Perjantaisin MATIKKAKERHO venäjänkielisille lapsille (4 8v) klo ATK-LUOKKA kaikille aikuisille, perjantaisin Toukokuussa atk-luokka pe 6.5., 13.5., ja klo Tämän jälkeen atk-luokka ja yksityisopetukset ovat kesätauolla ja jatkuvat jälleen elokuun lopussa. Opastajana vapaaehtoinen Oscar, tule ja kysy ihan mitä vain liittyen tietokoneeseen, ohjelmiin, älypuhelimeen tms. Oma laite mukaan! Lisäksi tietotekniikan peruskurssi (joka toinen torstai, vielä 5.5. ja klo 18-20). Kuhunkin kertaan mahtuu 5 opiskelijaa, ilmoittaudu s- postilla: itluokka@gmail.com tai Oscarille perjantain atk-luokassa.

16 A S U K A S T A L O L L A H A R R A S T E T A A N Y H D E S S Ä 16 Asukastalolla on mahdollista osallistua monenlaiseen toimintaan ja yhdessäoloon. Tule mukaan ja innostu. Tässä muutamia maistiaisia: Maanantaisin PELIMIMMIT klo kaikille naisille. Ryhmä kokoontuu aina parittomina viikkoina eli touko-kesäkuussa 9.5. ja Syksyn ensimmäinen kerta ma Maanantaina 9.5. DIABETES-RYHMÄ klo Uudenmaan Diabetesyhdistyksen vertaisryhmä diabeetikoille kokoontuu kevään viimeisen kerran. Tervetuloa mukaan! Torstaisin ILOLLA ELÄKKEELLÄ ryhmä klo Kaikille eläkeläisille! Loppukevään tapaamispäivät ja 2.6. Tule tutustumaan uusiin ihmisiin ja löytämään uusia ilonaiheita elämääsi! Torstain MIESTEN RYHMÄ yli 55-vuotiaille miehille klo Ryhmä on suomenkielinen ja kokoontuu joka torstai. Ryhmä tekee myös retkiä yhdessä, tarkista retkien aikataulut Paulilta, pauli.liikala@gmail.com Torstaisin LEVYTANSSIT klo kellarisalissa to asti. Järjestää Etelä-Espoon eläkeläiset ry. Lauantaisin MINIATYYRIKERHO klo asukastalon kellarissa. Sisäänkäynti Matinkadun puolelta. Tervetuloa mukaan!

17 17 Dekkariklubi ja leffakerho Klubin tapaamiset kerran kuussa torstaisin klo ja 2.6. Dekkarileffakerhossa katsotaan dekkarielokuvia videotykiltä ja valkokankaalta. To ja klo Lisätietoja Minnalta, p , Ryhmäesittelyssä: Kauneustuokio Kylämajan kauneustuokio kokonaisvaltaista kauneuden ja sielun hoitoa Kylämajan vakituiset kävijät Raili, Tuula ja Helvi (kuvassa kasvonaamioiden kanssa) ovat osallistuneet Kylämajan pitkäaikaisen työntekijän Jila Samandar Poorin pitämään kauneustuokioon säännöllisesti jo useamman vuoden ajan. Kauneustuokiossa mm. lakataan ja hoidetaan kynsiä, nypitään ja värjätään kulmakarvoja ja tehdään kasvonaamioita. Jilan erikoisosaamista on myös kasvojen ihokarvojen poistaminen lankatekniikalla. Joskus kauneustuokiossa leikataan myös hiuksia. Raili ja Tuula kehuivat Jilalta saamiaan luonnonmukaisia kasvonaamio-ohjeita. He kertovat, että kasvonaamioiden ansiosta iho on tullut paremmaksi. Railin ja Tuulan mukaan kauneustuokio tuo iloa elämään ja piristää mieltä. Perjantaisin klo on usein sama porukka koolla, mutta kaikki ovat tervetulleita! Iloinen puheensorina kuuluu, kun kaunistautumisen ohessa jutellaan kuulumisia ja puidaan yhteiskunnallisia asioita. Lisäksi Raili ja Tuula sanoivat: Tämä on kokonaisvaltaista kauneuden ja sielunhoitoa. Aina odotetaan, että perjantai tulee! Moni muukin on tyytyväinen kauneustuokioon, koska Kylämajan palautelaatikko täyttyy usein positiivisista palautteista. Kuva: ryhmä, Teksti: Mari Nieminen

18 18 Lähiympäristön siivoustalkoot Perjantaina klo Siivoamme yhdessä roskat pois Kylämajan lähialueilta. Kylämaja tarjoaa kumihanskat, roskapussit ja pihdit sekä talkoiden jälkeen kahvit Kylämajassa. Tapaamme Kylämajan edessä klo 11. Matinraitin Kyläkarnevaalit Perinteiset karnevaalit Matinkylän asukaspuistossa (Matinraitti 12) Tiistaina klo Mukavaa ohjelmaa alueen asukkaille, varsinkin lapsille ja perheille. Mm. tanssiesityksiä, Vekkuli-hevonen klo 15-18, kasvomaalausta klo 14-16, pihakirppis, puistoasahia, jättisaippuakuplia, kahvio ja makkaraa! Järjestää: Matinkylä-Olarin Monitoimiset verkosto.

19 19 Ota meihin yhteyttä ja/tai tule tapaamaan asukastalolle! Asukastalon vastaava: Mari Nieminen, , Asukastalotyöntekijä Riikka Koola, , Myös tiedotus ja tilavarausasiat! Sosiaaliohjaaja Pia Hänninen, Espoon kaupunki, , Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mervi Viivi Ruohonen, , Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, Pirjo Heikkinen, , Espoon tyttöjen talon Sorella-hanke, Noemi Kumisenge ja Sonja Puolakka p p Asukastalon puhelin Tästä numerosta saat kiinni vahtimestarit sekä Jila Samandarpoorin (mm. kirpputori, kauneustuokio, joogat, suomen alkeet). Voit tiedustella myös muuta henkilökuntaa asukastalon puhelimesta (mm. keittiö, siistiminen). Huom! Tästä numerosta ei vastata Kylämajan kesäloman aikana ma ti Tilavaraukset/bookings:

20 A S U K A S T A L O L L A Y H T E I S T Y Ö S T Ä V O I M A A 20 Käy tykkäämässä meistä! Asukastalo sosiaalisessa mediassa! Asukastalon tapahtumia lähes livenä! Makupaloja matkan varrelta!

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA 1 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA Tiesitkö, että yksinäisyys on terveydelle vaarallista? Tutkimusten mukaan yksinäisyys on kolme kertaa pahempi terveyshaitta kuin ylipaino ja tuhoisampaa

Lisätiedot

Terkuin, Mari. Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta.

Terkuin, Mari. Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta. 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA Olen toiminut asukastalon vastaavana helmikuun puolesta välistä alkaen, Soinnun siirryttyä uusiin haasteisiin. Otin tämän

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI On tullut aika kiittää kuluneista vuosista kanssanne täällä asukastalossa. Aikaani täällä on vaikea pukea sanoiksi.

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI Kiitos Espoon kaupungille ja Raha-automaattiyhdistykselle (RAY) toimintamme tukemisesta tänäkin vuonna! Tämä vuosi

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Valoa päin! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Valoa päin! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T A M M I - H E L M I K U U N 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Valoa päin! Pirteä pakkanen ja kylmän kirkas aurinko on täällä. Pitkään

Lisätiedot

Kalliolan setlementti haluaa olla mukana edistämässä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta

Kalliolan setlementti haluaa olla mukana edistämässä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta 1 A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E 2 K A L L I O L A N S E T L E M E N T I N T O I M I N N A N J O H T A J A N T I M O L E M M E T Y I S E N K I R J O I T U S Kalliolan setlementti

Lisätiedot

Elokuu 2019 Uutiskirje

Elokuu 2019 Uutiskirje 1 Elokuu 2019 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Kylämajajuhlassa vietimme minun läksiäisiäni. Jään elokuusta alkaen vuodeksi työvapaalle, koska siirryn Diakonia-ammattikorkeakouluun sosiaalialan

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

haloo kylämaja! tammi-helmikuu

haloo kylämaja! tammi-helmikuu 1 haloo kylämaja! tammi-helmikuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E TA M M I - H E L M I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N V A S T A A V A N P A L S T A S O I N N U N Ä Ä N I

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Iloa ja valoisia ajatuksia! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Iloa ja valoisia ajatuksia! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 3 Iloa ja valoisia ajatuksia! Vuosi on lähes lopuillaan

Lisätiedot

JOULUKUU Tervetuloa! Puh

JOULUKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

haloo kylämaja! toukokuu

haloo kylämaja! toukokuu 1 Asu Kylämaja kas Kylämaja haloo kylämaja! toukokuu K Y L Ä m A J a talo Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E T O U K O K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T

Lisätiedot

Kuopion Perheentalo. Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille.

Kuopion Perheentalo. Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille. Kuopion Perheentalo Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille. Avoinna tiistaista perjantaihin 9-15, torstaisin 9-19 Kaikki perheet ovat tervetulleita!

Lisätiedot

SYYSKUU Tervetuloa! Puh

SYYSKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt!

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla.

Lisätiedot

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HELMIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Tammikuu 2017 Uutiskirje

Tammikuu 2017 Uutiskirje 1 Tammikuu 2017 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Näin uuden vuoden kynnyksellä on perinteisesti lupausten aika. Internetin ihmeellisestä maailmasta silmiini osui Elämän tärkein ToDo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

haloo kylämaja! heinä-elokuu

haloo kylämaja! heinä-elokuu 1 haloo kylämaja! heinä-elokuu Kuule kesän äänet Rentoudu luonnossa Lataudu auringossa Kirmaa kesälaitumille Tunne ruusujen tuoksu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE HEINÄ-ELOKUU 2014 2 A S U K A S T A L

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla heinäkuu 2018 Sunnuntai 1.7. Maanantai 2.7. 9.30 10.15 Voimaa ja tasapainoa ryhmä TÄYNNÄ ohjaajana Hanna Nikander 13.30-14.30 Puistokonsertti: The Swing Eagles

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! MLL:n Uudenmaan piiri Asemapäällikönkatu 12 C 00520 Helsinki Tel. +358 44 0470 407 uudenmaan.piiri@mll.fi uudenmaanpiiri.mll.fi Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mannerheimin

Lisätiedot

haloo kylämaja! kesäkuu Soppaa suurella sydämellä Maista ja nauti yhdessä toisten kanssa Hyvää mieltä ryhmätoiminnasta ja iloa ihmisten kohtaamisesta

haloo kylämaja! kesäkuu Soppaa suurella sydämellä Maista ja nauti yhdessä toisten kanssa Hyvää mieltä ryhmätoiminnasta ja iloa ihmisten kohtaamisesta 1 haloo kylämaja! kesäkuu A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E K E S Ä K U U 2 014 TULE MUKAAN! Vielä ehdit aistia Kylämajan tunnelmaa TAPAHTUMARIKAS KEVÄT Soinnun ääni Soppaa suurella

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä

RYHMÄKALENTERI. Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä RYHMÄKALENTERI Hyvinvointia tukevaa ryhmätoimintaa ikääntyville Evijärvellä 2018 Sisällys Lukijalle... 2 Aijjoos-toiminta... 3 Eläkeliiton Evijärven yhdistys ry... 3 Eteläpohjalaiset Kylät ry... 3 Järviseudun

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry Perhetalo Heideken Sepänkatu 3 20700 Turku p. 02 273 6000 info.varsinais-suomi@mll.fi Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Lisätiedot

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa

KESÄKUU Tervetuloa! Puh Amurin TEON TUPA ry. Yhteistyössä: Kohtaamispaikka ikäihmisille Tampereen Amurissa Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta

Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta Hakunilan seurakunnan vapaaehtoistoiminta HYVÄN TEKIJÖITÄ KAIVATAAN - pienikin teko on tärkeä! Mitä sinä voisit tehdä? Iltapäiväkerho toimia mummona tai vaarina Pyhän Annan lastenkirkolla Pyhän Annan lastenkirkon

Lisätiedot

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44:

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44: VIIKKO 44: Osallistumme Korvaamaton kovalevykampanjaan: tule mittauttamaan verenpaineesi! Maanantai 29.10.2018 ja neuvontaa saatavilla. Suora virtuaaliluento Kouvolan Ikäopistosta: Miten mahdollistaa mielen

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu kansalaisjärjestö edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Helmikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Helmikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Helmikuu 2018 Torstai 1.2 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto ajanvarauksella 10.20-11.00 Yhteislaulua ravintolasalissa ohjaajana Kanerva Niemelä

Lisätiedot

Avointa toimintaa Hattulassa

Avointa toimintaa Hattulassa Avointa toimintaa Hattulassa alle kouluikäisille syksy 2015 Hattulan seurakunnan kerhot Parola, Huilis, Parolantie 37 (Valintatalon päädyssä. Vanhaa apteekkia vastapäätä) 3-5-vuotiaat aamupäiväryhmä: perjantaisin

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2017 Tiistai 1.8. 13.30-15.00 Filmikammari, katsotaan yhdessä elokuvaa lähitorin olohuoneessa Keskiviikko 2.8. Torstai 3.8. 12.45-13.30 Yhteislaulua ryhmäkodissa

Lisätiedot

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu 1 haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E M A A L I S K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ LÖYDÄT

Lisätiedot

haloo kylämaja! lokakuu Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Tehdään yhdessä! Kokoonnutaan yhteen!

haloo kylämaja! lokakuu Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Tehdään yhdessä! Kokoonnutaan yhteen! 1 Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Kokoonnutaan yhteen! Tehdään yhdessä! haloo kylämaja! lokakuu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE LOKAKUU 2014 2 A S U K A S T A L O N V A S

Lisätiedot

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44:

SARASTUKSEN OHJELMA MARRASKUU 2018 VIIKKO 44: VIIKKO 44: Osallistumme Korvaamaton kovalevykampanjaan: tule mittauttamaan verenpaineesi! Maanantai 29.10.2018 ja neuvontaa saatavilla. Suora virtuaaliluento Kouvolan Ikäopistosta: Miten mahdollistaa mielen

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2 Arki on saapunut majaamme Normaali päivärytmi on pikkuhiljaa palannut Kylämajaan. Lomat ovat

Lisätiedot

Haloo Kylämaja! Uutiskirje

Haloo Kylämaja! Uutiskirje 1 Haloo Kylämaja! Marras-joulukuu 2016 Uutiskirje 2 AS U K AS TA L O N VAS TA AVA N M AR I N PAL S TA Asukastalo Kylämajan 5-vuotis syntymäpäiviä vietettiin pienimuotoisesti lokakuussa. Viidessä vuodessa

Lisätiedot

klo Huom! 13.00- OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00- MUISTA PÄÄASIA tapahtuma Ruokasalissa Minun aivoterveyteni

klo Huom! 13.00- OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00- MUISTA PÄÄASIA tapahtuma Ruokasalissa Minun aivoterveyteni TOIMINTAOHJELMA 10.8. 16.8.2015 30.8. SAAKKA: MA-PE 7.30-15.00 ja LA 7.30-13.00 31.8. ALKAEN: MA-PE 7.30-15.30 ja LA 7.30-13.00 TOIMINTATUPA AVOINNA: MA-TI 9.00-15.00, KE-PE 9.00-14.30. Maanantaina 10.8.

Lisätiedot

haloo kylämaja! kesänumero

haloo kylämaja! kesänumero 1 Kylämaja haloo kylämaja! kesänumero Kylämaja Kylämaja K y l ä K m Y A L j Ä a m A J a Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E K E S Ä N U M E R O 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L

Lisätiedot

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Suinulan Sanomat Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Aiemmin esillä ollut Kuorevesi-järven kalastusyhtymä on saanut lisää mukaantulijoita. Nyt ovat mukana Suinula, Kavala,

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

ELOKUU Tervetuloa! Puh

ELOKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

LOKAKUU Tervetuloa! Puh

LOKAKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva

Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Facebook -> Avoin päiväkoti Sopeva Syyskuun 2015 ohjelma Viikko 37 Maanantai 7.9 8.30 16.00 *Perhekerhoon

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot:

SYKSY 2013. Kansalaistoiminnan keskus Puisto. Yhteystiedot: Yhteystiedot: Koordinaattori Suvi Nousiainen p. 050 323 7588 suvi.nousiainen@ muotiala.fi Koordinaattori Risto Lahtinen p. 050 380 3456 risto.lahtinen@muotiala.fi Koordinaattori Kati Hankkila p. 050 358

Lisätiedot

MARRASKUU Tervetuloa! Puh

MARRASKUU Tervetuloa! Puh Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät 2018 Tervetuloa Vauvakerho kokoontuu perjantaisin klo 10 11.30 takkahuoneella (E-ovi). Tervetuloa aamukahville. Kerhossa tapaat toisia vanhempia ja pääset

Lisätiedot

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14

Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Tammelan Lähitori: Itsenäisyydenkatu 21, 1 krs. Lähitorin palveluohjaajat paikalla: Ma, ke, to, pe klo 9-15 Ti klo 9-18 La klo 9-14 Puh. 050 337 9004 Sähköposti lahitori@apukolmio.fi apukolmio.fi/tammelan

Lisätiedot

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna:

HUHTIKUU Tervetuloa! Puh Avoinna: Toimintaa järjestää Amurin Teon Tuvan Iltatupa-hanke, jonka tavoitteena on alueellisen yhteisöllisyyden vahvistaminen, ikäihmisten hyvinvoinnin kehittäminen, yksinäisyyden vähentäminen sekä käytäntöjen

Lisätiedot

Lasten museokesä 2013

Lasten museokesä 2013 Lasten museokesä 2013 Museoiden kesä on täynnä tapahtumia, ja moni niistä on tarkoitettu erityisesti lapsille. Haluaisitko kehrätä, oppia vanhan ajan valokuvauksesta ja otattaa itsestäsi visiittikorttikuvan

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Rimmin Räpylä Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Puheenjohtajan palsta Vireä kyläyhdistyksemme on toiminut jo yli 13 vuotta ja aina vaan tekemistä riittää. Vappuna on yhteisiä menoja, äitienpäivän

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S K U U 2 0 1 3 Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Nyt tarvitaan keinovaloa, koska kuljemme vuoden

Lisätiedot

Poimintoja toukokuun ohjelmasta:

Poimintoja toukokuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta:

Poimintoja maaliskuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla tammikuu 2019 Seuraava Yhdessä vireä arki -kehittämisiltapäivä on 6.2.2019 klo 13.30 Tule mukaan suunnitelmaan ja toteuttamaan Keinupuiston lähitoria! Tiistai

Lisätiedot

Marras-joulukuu 2017 Uutiskirje

Marras-joulukuu 2017 Uutiskirje 1 Marras-joulukuu 2017 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Asukastalo Kylämajan vuoden 2017 teema on ollut Yksin ja yhdessä. Kylämajassa voi osallistua erilaiseen harraste- ja vertaisryhmätoimintaan

Lisätiedot

Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti!

Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti! Maanantai 14.7.2014 Heitä sitä valkoista palloa kohti! Ensimmäinen kohteemme tällä viikolla oli Anttolan palvelukeskus. Aloitimme aamun reippaasti pihapeleillä. Yksi asukkaista ymmärsi petanquen idean

Lisätiedot

Toimintaa lapsiperheille. Kaarelassa

Toimintaa lapsiperheille. Kaarelassa Toimintaa lapsiperheille Kaarelassa Kevät 2015 KANNELMÄEN SEURAKUNTA ESIKOISVAUVAKERHO Torstaisin klo 13.30-15 Kirkon nuorisotila Nurkassa (alk. 15.1.) Kerho on avoin kohtaamispaikka, ilmoittautumista

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Avoin päiväkoti SoPeVa

Avoin päiväkoti SoPeVa Avoin päiväkoti SoPeVa Laurintie 31 p. 044 7829247 (tiedustelut, ilmoittautumiset ja varaukset) Lokakuun ohjelma VIIKKO 40, teema Varpaat vauhtiin Maanantai 29.9 8.30 12.00 ja * Vapaaehtoinen, ohjattu

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA

ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 1 ISONKYRÖN PERUSOPETUS, KERHOTOIMINTA 2018-2019 Tähän on kerätty kaikkien koulujen kerhojen sisällöt ja aikataulut. Kerhot on ensisijaisesti tarkoitettu oman koulun oppilaille, mutta mahdollisuuksien

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS

Kevään jumpat KEVÄTKOKOUS Hämeen Naisvoimistelijat ry:n jäsentiedote 1/2017 www.hameennaisvoimistelijat.fi HIKOILE, NAUTI VIRKISTY! Kevään jumpat 9.1. 14.5.2017 Kevään jumppakausi alkaa maanantaina 9.1.2017. Ensimmäisellä jumppaviikolla

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Palvelukeskus on avoinna kesä- ja elokuussa, heinäkuu suljettu! KESÄN 2016 OHJELMA

Palvelukeskus on avoinna kesä- ja elokuussa, heinäkuu suljettu! KESÄN 2016 OHJELMA Kustaankartanon palvelukeskus tarjoaa toimintaa helsinkiläisille eläkeläisille ja työttömille. Hae maksuton asiakaskortti asiakaspalvelusta. ASIAKASPALVELU AVOINNA MA-TO KLO 10.00 14.00 K-TALON RAVINTOLAN

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 25.6.2018 Aloitimme neljännen työviikkomme matkustamalla Suomenniemeen, jossa kävimme piristämässä asiakkaita Metsätähden toimintakeskuksella. Aloitimme ohjelman tuttuun tapaan yhteislauluilla,

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2 Pitäkää hatuistanne kiinni, se on syksy nyt! Tuuli tuivertaa ja sukat pyörivät jaloissa.

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot

Alkaa klo Jatkuen 1.10, ja Paikka: Entinen Osuuspankki, Kajaanintie 2, Vuolijoki.

Alkaa klo Jatkuen 1.10, ja Paikka: Entinen Osuuspankki, Kajaanintie 2, Vuolijoki. Alkaa 10.9.2019 klo 13.00 14.30, jatkuen tiistaisin. 10.9, 17.9, 24.9, 1.10, 8.10, 15.10, 22.10, 29.10, 5.11, 12.11, 19.11, 3.12, 10.12. Paikka: OmaisOiva- toimisto, Kauppakatu 34 A 1, Kajaani. Alkaa 10.9.2019

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2013

Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2013 Halli Toimintakalenteri Huhtikuu 2013 Lisätietoja: kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 HUOM! Yli 75-vuotiaat jämsäläiset ja kuhmoislaiset saavat käyttää uimahalli Koskikaran ja Mäntän

Lisätiedot

Kevät keikkuen tulevi!

Kevät keikkuen tulevi! 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T O U K O K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Kevät keikkuen tulevi! Pääsiäinen ja vappukin ovat jo takana ja ihana toukokuu käsillä. Kaikenlaisia

Lisätiedot

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv

HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA. Vuoreksen koulu. lv HARRASTAVA ILTAPÄIVÄTOIMINTA Vuoreksen koulu lv. 2017-2018 Tampereen kaupungin Harrastava iltapäivä (HIP) - kerhot toimivat syksyllä 4.9. - 8.12.2017 ja keväällä 8.1. - 11.5.2018. Hip kerhot ovat suunnattuja

Lisätiedot

Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014

Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014 Halli Toimintakalenteri Helmikuu 2014 Lisätietoja: kotihoidon esimies Anna-Liisa Raiskio, puh. 040 752 1138 KEVÄTTÄ KYNTTELISTÄ Tapahtuma: Palvelupäivä Ajankohta: keskiviikkoisin klo 9-14, Puistotie 5

Lisätiedot

Lipunnosto on klo 20 ja kokko sytytetään klo 22.

Lipunnosto on klo 20 ja kokko sytytetään klo 22. TIEDOTE 2/2009 TERVETULOA JUHANNUSJUHLIIN! Laaksolahden huvilayhdistys järjestää perinteiset juhannusaaton juhlat kokkorannassa yhdessä Pitkäjärven VPK:n kanssa. Ohjelmassa on musiikkia, tanssia, ongintaa

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Asumisen suunnitelmani. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö Asumisen yksilölliset tukimallit projektin tuottamaa aineistoa

Asumisen suunnitelmani. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö Asumisen yksilölliset tukimallit projektin tuottamaa aineistoa Asumisen suunnitelmani Asumisen yksilölliset tukimallit projektin tuottamaa aineistoa Asumisen suunnitelmani Jos suunnittelet muuttoa, on hyödyllistä pohtia etukäteen, millaiset asiat ovat sinulle tärkeitä

Lisätiedot

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSIA SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N YHTEYSTIEDOT Suomen Monikkoperheet ry, Ilmarisenkatu 17 A, 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016

Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016 k -Pohjois-Karjalan kulttuurirahaston tuella- Taide ja kulttuuri lapsille ja nuorille Kesä- Metakka suunnitelma 2016 1 Metakan kalenteri 2016 Tiistai Keskiviikko Torstai Viikko 26 Musiikki Yhdessä Ekobändi

Lisätiedot