haloo kylämaja! toukokuu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "haloo kylämaja! toukokuu"

Transkriptio

1 1 Asu Kylämaja kas Kylämaja haloo kylämaja! toukokuu K Y L Ä m A J a talo Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E T O U K O K U U

2 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ LÖYDÄT MEIDÄT? Asukastalo on osoitteessa Matinkatu 7 (Matinkylä, Espoo), vanhan ostarin kupeessa. Asukastalon uusi puhelinnumero ! ASUKASTALON AUKIOLOAJAT Asukastalo Kylämaja on avoinna ma, ti, to, pe klo ja ke klo Kesäkuussa asukastalo on auki ma pe klo Viikonloppuisin asukastalo on suljettu (mahdollinen toiminta on ryhmänohjaajien vastuulla). Asukastalo sulkeutuu pyhäpäiviä edeltävinä päivinä klo ERIKOISAUKIOLOAJAT KEVÄT 2015: To suljemme klo Pe 1.5. asukastalo on suljettu (vappu) Ke suljemme klo To asukastalo on suljettu (helatorstai) To suljemme klo (huom. muutos!) Pe asukastalo on suljettu (juhannusaatto) Asukastalo on kesätauolla ma ti 4.8. Asukastalo aukeaa ke klo Asukastalo Kylämaja on SOSIAALISESSA MEDIASSA! Kylämaja FACEBOOKISSA. Käy tykkäämässä ja pysy mukana Kylämajan tapahtumissa ( Kylämaja TWITTERISSÄ. Kuuntele viserrystä ja viserrä mukana ( asukastalo). Kylämaja BLOGISFÄÄRISSÄ. Kylämajan blogisti jakaa tunnelmia arjesta ja juhlasta ( ). Tule sinäkin jakamaan! Kylämaja FLICKRissä ( Vilkaise makupaloja matkan varrelta. Kylämaja YOUTUBEssa ( Kylämaja lähes livenä!

3 3 Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I N A E S P O O N M I E L E N T E R V E Y S Y H D I S T Y S E M Y R Y EMY toimintaa Kylämajassa Lauluraati kokoontuu keskiviikkona 6.5. klo Tule keskustelemaan ja kertomaan mielipiteesi laulujen sanoista, sävelistä ja mitä sinulle tulee mieleen eri musiikkikappaleista. Kaikki ovat tervetulleita! Lauluryhmä kokoontuu keskiviikkona klo Helena laulattaa ja säestää. Ryhmä on kaikille avoin ja kokoontuu kerran kuukaudessa. Tule mukaan laulamaan! Emy viettää 30-vuotista taivaltaan toukokuussa Lämpimät onnittelut Emy:lle ja kaikille emyläisille. Emy:n työntekijä Riikka Koola on paikalla asukastalossa yleensä keskiviikkoisin ja perjantaisin. Myös Emy:n Pirjo Heikkisen voit tavata yleensä maanantaisin asukastalolla. Muina päivinä Riikka ja Pirjo ovat muissa Emy:n kohtaamispaikoissa. Lisää tietoa Emy:sta ja muista kohtaamispaikoista kotisivuilta:

4 4 Y H T E I S T Y Ö K U M P P A N I N A E S P O O N K A U P U N K I ESPOON KAUPUNKI neuvontaa ja ohjausta Espoon kaupunki tarjoaa palveluohjausta ja neuvontaa lähellä kaupunkilaisia Asukastalo Kylämajan tiloissa. Jos haluat tukea tai neuvontaa esimerkiksi asumiseen, omaan jaksamiseen, terveyteen ja hyvinvointiin, lasten kasvatukseen, vanhemmuuteen, työllistymiseen, opiskeluun, lomakkeiden täyttämiseen, viranomaisasiointiin tai arjen asioiden hoitoon, ota yhteyttä. Voit varata ajan palveluohjaaja Pia Hänniselle numerosta Pia on tällä hetkellä lomalla, mutta voit tiedustella asukastalolta hänen aikataulujaan myöhemmin toukokuussa. Leirit ja lomatoiminta Hae leirille tai kurssille - vapaita paikkoja on vielä Nuorisopalvelujen kesätoiminnan varsinainen haku oli Jokainen tällä välillä jätetty hakemus huomioitiin leiripaikkoja jaettaessa. Vapaita paikkoja leireille ja kursseille on vielä. Jaamme kesätoiminnan kurssija leiripaikkoja parhaillaan. Alla oleville leireille on tällä hetkellä tilaa, mutta paikat ovat ensisijaisesti varattu niille hakuajan aikana hakeneille, jotka eivät saaneet toiveidensa mukaista paikkaa. Leiri- ja kurssipaikkojen jakaminen hakemusten perusteella valmistuu 30.4., jonka jälkeen loput paikat jaetaan muille kiinnostuneille. Myös ulkopaikkakuntalaiset ovat tervetulleita. Halutessanne voitte jo ilmoittautua jonoon. Yhteyshenkilön tiedot löytyvät kesäesitteessä kyseisen leirin kohdalta. Ilmoittautuessa täytetään myös hakulomake, jotta osallistujan tiedot on valmiiksi annettu mikäli leiripaikka avautuu. Lisää tietoa nettisivuilta:

5 5 P O I M I N T O J A K Y L Ä M A J A P Ä I V I L T Ä Yhteinen juhla jaettu ilo Kylämajapäivä huhtikuun puolessa välissä oli onnistunut läpileikkaus asukastalon ryhmätoiminnasta ja ihmisten kirjosta. Saimme maistella ihania makuja maailmalta, kokeilla asahia, askarrella kevätkukkia, saada katsauksen ATK-luokkaan ja vielä kirsikkana kakun päällä, saimme nauttia intialaisesta tanssista. Tanssijat olivat upea näky kimaltavissa vaatteissaan ja tanssivat lapset suorastaan sulattivat sydämemme. Kiitos kaikille vieraille, teitte juhlasta mahtavan. Kiitos sitoutuneille vapaaehtoisille ja työntekijöille ilman teitä juhla ei olisi toteutunut. Tiedottajamme Harri haastatteli iloisia vieraitamme ja kyseli heidän ajatuksiaan. Osa haastatelluista oli tutustunut jo aiemmin asukastalon toimintaan. He mainitsivat suosikeikseen käsityötoiminnan, kauneustuokion, ATK-luokan ja keittopäivät. Myös järjestettyjä luentoja ja musiikkitoimintaa kehuttiin. Osalle haastateltavista Kylämaja oli entuudestaan tuttu ja osa kävi asukastalolla useamman kerran viikossa, mutta aivan ensikertalaisiakin oli mukana. Keittopäivä kuului myös vakio asukastalopäivänä omaan viikko-ohjelmaan. Tieto Kylämajapäivästä ja muutoinkin asukastalosta oli saatu ystäviltä, Länsiväylän verkkosivuilta ja muulta verkostolta. Oli myös tupsahdettu aivan sattumalta paikalle tai saatu tietää tulevasta juhlasta asukastalolla käydessä. Kylämajan sosiaalisen median tiedotuskanavista osittain tiedettiin ja niitä myös seurattiin, mutta kaikki haastatellut eivät kokeneet some-kanavaa omakseen. Haastatellut olivat kiinnostuneita Asukastalo Kylämajan toiminnasta, erilaisista ryhmistä ja tapahtumista. Kylämaja koettiin myös kiinnostavana paikkana työskennellä. Kylämajapäivää kiiteltiin, sekä edellisten vuosien että tämänvuotista. Eräs haastateltava totesi, että Kylämajapäivä on hyvä ja kaikki ovat tosi ystävällisiä. Ensi vuonna tehdään taas yhdessä upea Kylämajapäivä! Lämmin kiitos kaikille!

6 A S U K A S T A L O L L A S Y Ö D Ä Ä N J A N A U T I T A A N 6 Soppapäivät keskiviikkoisin klo tai niin kauan kuin ruokaa riittää. Tarjolla maukasta keittoa, leipää ja seuraa. Tervetuloa mukaan soppa ja leipä yhteensä 2,50/annos! Kylämajan ruokalistalla toukokuussa: Ke 6.5. sipulikeitto Ke jauhelihakeitto (myös soijaversio) Ke jogurttikeitto Ke siskonmakkarakeitto (pidätämme oikeuden muutoksiin) Aina myös kasvisversio tarjolla! Muistathan myös Kylämajan tuoksuvan kahvikojun! Joka päivä tarjolla ihanaa pullaa ja höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota (á 50 snt-1 ). Makoisat maistuvaiset voi ryydittää hyvällä juttuseuralla ja päivän lehdillä (mm. Helsingin Sanomat, Iltasanomat ja Iltalehti). Lämpimästi tervetuloa!

7 7 A S U K A S T A L O L L A L A N G A T J A K O U K U T H E I L U M A A N KÄSILLÄ TEHDEN KAIKKEA KIVAA Käsityökerhossa teemat vaihtuvat, mutta yhteinen rupattelu kuuluu aina ohjelmaan. Käsitöiden opastajana ja mukana menossa on Asta. Häneltä saat apua käsitöihin, ompelukoneopastusta ja myös perehdytystä kangaspuiden käyttöön. Keskiviikon KÄSITYÖKERHO klo : 6.5. Säilyttimiä eri tekniikoin mm. kangaskoreja, pussukoita Valmistetaan pikkuapulaisia Kesäisiä askarteluja Metallilankakoruja Toukokuun teemapäivä! Tiistaina klo VALMISTEAAN FARKUISTA UUSIA KÄYTTÖTUOTTEITA. Tervetuloa mukaan ei taitovaatimuksia! V I K A T I K K I KÄSITYÖKAHVILA PERJANTAISIN KLO Kahvilassa tehdään vapaamuotoisesti omia käsitöitä, saadaan ideoita ja jaetaan vinkkejä. Ei tekemispakkoa ja taitovaatimuksia! Käsityöohjaaja on paikalla opastamassa tarvittaessa alkuun. Materiaaleja on saatavilla myös paikan päältä (lankoja, puikkoja yms.). Vapaaehtoinen tarvikemaksu. Tervetuloa mukaan, juodaan yhteisökahvit* samalla (*klo )!

8 A S U K A S T A L O L L A O P I T A A N Y H D E S S Ä 8 Kylämajan ATK-Luokka pitää jälleen TEEMATAPAHTUMAN Tällä kertaa aiheena on: Toimisto-ohjelmat Tilaisuus pidetään kello Käymme yhdessä läpi ryhmäläisten kysymyksiä. Keskitymme seuraaviin aiheisiin: Opettelemme käyttämään toimisto-ohjelmien eri versioita Keskustelemme mitä kaikkea toimisto-ohjelmilla voi tehdä Mukana myös seuraavat aiheet: Verkkopankin turvallinen käyttö Sosiaalinen media Mitä ihmettä ovat Pilvipalvelut Tietokoneen käyttö sähköisten palveluiden kanssa Palveluiden turvallinen käyttö ATK-luokka ilmaista tietokoneopetusta joka perjantai klo ! aloittelijoille kokeneille senioreille Haluatko oppia käyttämään nettipankkia? Haluatko lähettää ja vastaanottaa sähköpostia? Miten asennat ohjelmia tietokoneelle? Onko aika ostaa uusi tietokone? Huom. ATK-luokka EI kokoonnu perjantaina ! Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, eikä tilaisuuksiin tarvitse ennakkoon ilmoittautua. Paikalla on kaksi henkilöä avustamassa ja vastaamassa kysymyksiin. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita ja kysyä saa niin paljon kuin haluaa. Computer teaching also availeble in English. Bring your computer or other smart device with you. Classes are held every Friday at Lisätietoja ja kysymyksiä voi kysyä asukastalon yleisestä puh

9 A S U K A S T A L O O N M U K A N A M O N E S S A 9 Matinraitin Kyläkarnevaalit Tiistaina klo Matinkylän asukaspuistossa (Matinraitti 12) Mukavaa ohjelmaa asukkaille, varsinkin lapsille ja lapsiperheille: hevoskärryajelua klo tanssiesityksiä musiikkia ja yhteislaulua pihakirppis puuhapisteitä kahvio ja makkaraa sekä paljon muuta mukavaa! Alueen toimijat esittelevät toimintaansa. Järjestäjänä Matinkylä-Olarin Monitoimiset Lämpimästi tervetuloa!

10 A S U K A S T A L O L L A T O I S E N K Ä Y T T Ä M Ä T Ö N O N T O I S E N A A R R E 10 ASUKASTALON KIRPPARI (KE) klo ! Asukastalon kirpputori jatkuu, mutta vain yhtenä päivänä kuussa. Tule katsastamaan tarjoiluja, tekemään löytöjä ja laittamaan itsellesi tarpeeton kiertoon. Tilaisuuksia tullaan jatkossa järjestämään jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona. Pöytävaraukset ja lisätietoja Jilalta, Seuraava Haloo Kylämaja! ilmestyy viikolla 22. Jos olet mukana Asukastalo Kylämajan toiminnassa ja haluat tiedottaa jotakin seuraavassa Haloo Kylämaja! -uutiskirjeessä, ilmoitathan siitä viimeistään perjantaina Minnalle (minna.miettinen@kalliola.fi). Myös muissa Haloo Kylämaja! -uutiskirjeen toimituksellisissa asioissa voit olla yhteydessä Minnaan.

11 A S U K A S T A L O L L A M U K A V A A T O I M I N T A A 11 VIELÄ EHTII MUKAAN Asukastalolla tehdään monenlaista. Liikutaan yhdessä, tehdään käsillä, opitaan uusia asioita, kerrataan vanhaa ja paljon muuta. Tärkeää on olla yhdessä ja vaihtaa ajatuksia toisten kanssa, mutta puhumispakkoa ei ole. Asukastalolle voi vain tulla ja aistia tunnelmaa. Ryhmät jäävät pikkuhiljaa toukokuussa kesätauolle, mutta vielä ehtii mukaan. Tule piipahtamaan tai viivy pidempään. Tässä pieni maistiainen asukastalon ryhmätoiminnasta (lisää tietoa: Kaikki ovat tervetulleita maksuttomiin ryhmiin! Maanantaisin mahtavat PELIMIMMIT klo Ryhmä kokoontuu aina parittomina viikkoina. Maanantaisin opitaan SUOMEN KIELEN ALKEITA klo Maanantaina harjoitellaan ESPANJAA klo Keskiviikkoisin rauhoitutaan ASAHIN tahtiin klo Keskiviikkona PUHUTAAN SUOMEA! -keskusteluryhmässä klo Keskiviikkoisin kielitaidon ylläpitoa ENGLISH GROUP:ssa klo Torstaina iloitaan elämästä ILOLLA ELÄKKEELLÄ ryhmässä klo Torstaisin MIESTEN RYHMÄ yli 55-vuotiaille miehille klo Ryhmä on suomenkielinen. Torstaisin rentoudutaan JOOGATEN klo Perjantaisin istahdetaan KAUNEUSTUOKION ääreen klo (pieni tarvikemaksu). Uutuutena mahdollisuus käyttää hierontatuolia! Lauantaisin pelataan yhdessä MINIATYYRIKERHOSSA klo

12 A S U K A S T A L O L L A V E R T A I S U U T T A J A J A K A M I S T A 12 SCRABBLE-TURNAUS Tervetuloa kannustamaan ja hihkumaan tiistaina 5.5. klo asukastalon Äijäryhmästä kootun peliporukan ja Pelimimmien Scrabble-turnaukseen. Vietetään mukava ja jännittävä hetki yhdessä! Tervetuloa mukaan! Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) PERHEKAHVILAT MLL:a on yli 540 perhekahvilaa ympäri Suomen. Perhekahviloihin ovat kaikki lapsiperheet tervetulleita. Perhekahvilassa vanhemmat tutustuvat paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään seuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Asiantuntijavierailut suunnitellaan perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin. Lisää tietoa: Kylämajan kevään viimeinen tapaaminen ke ! PERHEKAHVILA INTERNATIONAL FAMILY CAFÉ Kylämajassa aina keskiviikkoisin klo

13 13 A S U K A S T A L O L L A L U E T A A N J A J U T E L L A A N DEKKARIKLUBI DEKKARIKLUBIn tarkoituksena on kokoontua viettämään aikaa dekkareista kaikissa muodoissa kiinnostuneiden ihmisten kesken. Dekkariklubissa on mahdollisuus keskustella dekkareista, jakaa lukuvinkkejä, katsoa elokuvia ja rikossarjoja aiheeseen liittyen ja pelata esimerkiksi pelejä. Teemme myös yhdessä retkiä Kallion kirjaston Dekkari-iltaan. Dekkariklubissa suunnitellaan yhdessä tapaamisten sisältöä ja ohjelmaa, ja jokainen tuo oman tärkeän panoksensa ryhmään. DEKKARIKLUBIn kevään 2015 seuraavat tapaamiset järjestetään to ja to Tapaamiset ovat aina klo asukastalolla. Yhteinen retki! Teemme yhteisen retken Kallion kirjaston Dekkari-iltaan ti 5.5. klo Vierailijana virolainen kirjailija Indrek Hargia. Halukkaat voivat lähteä yhdessä asukastalolta tasan klo 16, mutta voimme tavata myös Kallion kirjastossa. Toukokuun teema! Tapaamisessamme to keskustelemme tämän hetken suomalaisista naisdekkaristeista. Vierailija kesäkuussa! Kesäkuun tapaaminen on ennakkotiedoista poiketen jo to 4.6., jolloin saamme vierailijan Kirjasto Omenasta! Lisätietoja saat Minnalta , minna.miettinen@kalliola.fi.

14 A S U K A S T A L O L L A T E H D Ä Ä N T A I D E T T A Y H D E S S Ä 14 Life Book emalikyltti-taideteos Mikä on itsellesi tärkeä asia, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Se voi olla muisto, valokuva, teksti, piirros, lehtileike, esine ym. tai yhdistelmä näistä. Tule tekemään asiasta viesti, joka tulee osaksi isompaa taideteosta. Myöhemmin viesteistä tehdään emalikylttejä, jotka tulevat esille Matinkylässä osana taideteosta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteys taideprosessin ohjaajaan kuvataiteilija Anne Siirtolaan. Materiaalia voi myös lähettää suoraan sähköpostiin: annesiirtola@gmail.com. Osallistu yhteisen taideteoksen tekemiseen ja tuo oma viestisi näkyväksi Matinkylään!

15 K A I K E N L A I S T A K I V A A J A T Ä R K E Ä Ä 15 Pidetään huolta Matinkylän luonnosta klo Kirjasto Omenassa Matinkylä-Seuran ja Espoon kaupungin järjestämässä tilaisuudessa on luvassa puheenvuoroja ja keskustelua. Tilaisuudessa on mukana aiheen parissa työskenteleviä kaupungin työntekijöitä sekä Kallio-liikkeen aktiiveja, jotka vauhdittavat matinkyläläisiä omilla esimerkeillään. Puheenvuorot: Lähiluonnon monimuotoisuus ja monet käyttötavat Suunnittelija Katri Luukkonen Miten järjestän talkoot? Vastaava aluetyöjohtaja Helena Tschokkinen Tule mukaan Meidän puisto -toimintaan! Asiakaspalvelupäällikkö Jaana Junkkari Tuunataan roskis! Meidän Roskis! Ympäristömuotoilija Niko Riepponen Kallio-liikkeen aktiivit kertovat liikkeen toiminnasta Laura Kontiala ja Niina Lyijynen Keskustelua ja ideointia! Kahvitarjoilu! Suunnitellaan yhdessä alueen toimintaa ja siivoustalkoita, joista seuraavina vuorossa Matinkylän uimarannan siivoustalkoot la klo Lisätiedot: Teemavuosi on osa Espoon kaupungin poikkihallinnollista kestävän kehityksen ohjelmaa.

16 A S U K A S T A L O L L A Y H D E S S Ä E T E E N P Ä I N 16 Toukokuussa laukaten kohti kesää! Mahtava ja paljon kaikkea sisällään pitänyt kevätkausi on lähes lopuillaan. Vielä kuitenkin ehtii osallistua toimintaan ja tulla kurkistamaan asukastalon arkea. Toukokuussa kausi huipentuu Matinkylän asukaspuistossa vietettävään Matinraitin Kyläkarnevaaleihin, ja on alueella luvassa muutakin aktiivista toimintaa näin kesänkorvilla. Muistathan, että vuosittaista Euroopan naapuripäivä vietetään Päivän tarkoituksena on kannustaa ihmisiä tutustumaan toisiinsa ja keskustelemaan keskenään. Naapuripäivä luo paremmat edellytykset toimivalle yhteiselolle ja lisää yhteisön solidaarisuutta ja yhteenkuuluvuutta. ( Nyt on hyvä syy tervehtiä naapuria reippahasti ja jäädä vaikka juttelemaan. Asukastalolla voit myös kohdata naapurisi tai tutun kasvon raiteilta. Antaudu kohtaamisiin ja tule mukaan! Vapputerveisin, Minna ja muut kylämajalaiset Ota meihin yhteyttä ja tule tapaamaan asukastalolle! Asukastalon vastaavana Sointu Tulkki, , sointu.tulkki@kalliola.fi Asukastalon käynnistämishankkeessa projektivastaava Minna Miettinen, , minna.miettinen@kalliola.fi Palveluohjaaja Pia Hänninen, Espoon kaupunki, , pia.m.hanninen@espoo.fi Toiminnanohjaaja Riikka Koola, Espoon mielenterveysyhdistys EMY ry, , riikka.koola@emy.fi Asukastalon puhelin Tästä numerosta saat kiinni Jila Samandaarpoorin (mm. kirpputori, varjoteatteria lapsille, kauneustuokio, afgaanilainen ryhmä, joogatuokio aikuisille, suomea aloittelijoille) ja Asta Alamartimo vastaa asukastalon käsityötoiminnasta. Tiedotus ja asukastalon varausasioissa voit olla yhteydessä (kylamaja@kalliola.fi). Voit tiedustella myös muuta henkilökuntaa asukastalon puhelimesta (mm. keittiö, siistiminen, vahtimestari). Tilavaraukset / bookings to: kylamaja@kalliola.fi,

17 A S U K A S T A L O L L A Y H T E I S T Y Ö S T Ä V O I M A A 17 Olemme sosiaalisessa mediassa! Käy tykkäämässä meistä! Asukastalon tapahtumia lähes livenä! Asukastalon blogisti tunnelmoi matalista kynnyksistä! Asukastalo visertää Twitterissä! Makupaloja matkan varrelta!

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu

haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu 1 haloo haloo kylämaja! kylämaja! helmi-maaliskuu maaliskuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E M A A L I S K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ LÖYDÄT

Lisätiedot

haloo kylämaja! tammi-helmikuu

haloo kylämaja! tammi-helmikuu 1 haloo kylämaja! tammi-helmikuu A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E TA M M I - H E L M I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N V A S T A A V A N P A L S T A S O I N N U N Ä Ä N I

Lisätiedot

haloo kylämaja! kesänumero

haloo kylämaja! kesänumero 1 Kylämaja haloo kylämaja! kesänumero Kylämaja Kylämaja K y l ä K m Y A L j Ä a m A J a Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E K E S Ä N U M E R O 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L

Lisätiedot

haloo kylämaja! huhtikuu

haloo kylämaja! huhtikuu 1 haloo kylämaja! huhtikuu Kylämaja Kylämaja K Y L Ä m A J a Kylämaja A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E H U H T I K U U 2 0 1 5 2 A S U K A S T A L O N Y H T E Y S T I E D O T MISTÄ

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Valoa päin! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Valoa päin! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T A M M I - H E L M I K U U N 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Valoa päin! Pirteä pakkanen ja kylmän kirkas aurinko on täällä. Pitkään

Lisätiedot

haloo kylämaja! kesäkuu Soppaa suurella sydämellä Maista ja nauti yhdessä toisten kanssa Hyvää mieltä ryhmätoiminnasta ja iloa ihmisten kohtaamisesta

haloo kylämaja! kesäkuu Soppaa suurella sydämellä Maista ja nauti yhdessä toisten kanssa Hyvää mieltä ryhmätoiminnasta ja iloa ihmisten kohtaamisesta 1 haloo kylämaja! kesäkuu A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E K E S Ä K U U 2 014 TULE MUKAAN! Vielä ehdit aistia Kylämajan tunnelmaa TAPAHTUMARIKAS KEVÄT Soinnun ääni Soppaa suurella

Lisätiedot

haloo kylämaja! marraskuu Hyvästä paikasta parhaaksi! Omista asioista yhteisiin asioihin! Kahvikupin äärellä nähdään! Yhteinen fiilis!

haloo kylämaja! marraskuu Hyvästä paikasta parhaaksi! Omista asioista yhteisiin asioihin! Kahvikupin äärellä nähdään! Yhteinen fiilis! 1 Hyvästä paikasta parhaaksi! Kahvikupin äärellä nähdään! Omista asioista yhteisiin asioihin! Yhteinen fiilis! Meidän tarinamme! haloo kylämaja! marraskuu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE MARRASKUU 2014

Lisätiedot

haloo kylämaja! lokakuu Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Tehdään yhdessä! Kokoonnutaan yhteen!

haloo kylämaja! lokakuu Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Tehdään yhdessä! Kokoonnutaan yhteen! 1 Nähdään ja tehdään! Kuunnellaan ja katsotaan! Annetaan arvoa! Kokoonnutaan yhteen! Tehdään yhdessä! haloo kylämaja! lokakuu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE LOKAKUU 2014 2 A S U K A S T A L O N V A S

Lisätiedot

haloo kylämaja! heinä-elokuu

haloo kylämaja! heinä-elokuu 1 haloo kylämaja! heinä-elokuu Kuule kesän äänet Rentoudu luonnossa Lataudu auringossa Kirmaa kesälaitumille Tunne ruusujen tuoksu ASUKASTALO KYLÄM AJAN UUTISKIRJE HEINÄ-ELOKUU 2014 2 A S U K A S T A L

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S K U U 2 0 1 3 Kynttilöitä ja kirkasvalolamppuja! Nyt tarvitaan keinovaloa, koska kuljemme vuoden

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI Kiitos Espoon kaupungille ja Raha-automaattiyhdistykselle (RAY) toimintamme tukemisesta tänäkin vuonna! Tämä vuosi

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Iloa ja valoisia ajatuksia! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Iloa ja valoisia ajatuksia! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 3 Iloa ja valoisia ajatuksia! Vuosi on lähes lopuillaan

Lisätiedot

haloo kylämaja! syyskuu

haloo kylämaja! syyskuu 1 haloo kylämaja! syyskuu Yhteiset soppakeskiviikot jatkuvat Ryhmätoiminta käynnistyy täysillä! Tapahtumarikas syksy tiedossa Kivoja ihmisiä tavattavissa Apua ja neuvontaa, juttukaveria ja toimintaa! A

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Vielä on kesää jäljellä! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Vielä on kesää jäljellä! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A SYYSKUU 2013 Vielä on kesää jäljellä! Kesä oli kaunis ja päivät olivat pitkiä ja lämpöisiä.

Lisätiedot

Kevät keikkuen tulevi!

Kevät keikkuen tulevi! 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I T O U K O K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Kevät keikkuen tulevi! Pääsiäinen ja vappukin ovat jo takana ja ihana toukokuu käsillä. Kaikenlaisia

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! käynnistää aivan omanlaista toimintaa. Tämä on Asukastalo Kylämajan ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! käynnistää aivan omanlaista toimintaa. Tämä on Asukastalo Kylämajan ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I K U U S S A 2 0 1 2 Tämä on Asukastalo Kylämajan ensimmäinen kuukausittain ilmestyvä tiedote. Tarkoituksenamme

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N PA L S TA : S O I N N U N ÄÄNI On tullut aika kiittää kuluneista vuosista kanssanne täällä asukastalossa. Aikaani täällä on vaikea pukea sanoiksi.

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA

A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA 1 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA Tiesitkö, että yksinäisyys on terveydelle vaarallista? Tutkimusten mukaan yksinäisyys on kolme kertaa pahempi terveyshaitta kuin ylipaino ja tuhoisampaa

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A L O K A K U U 2 0 1 2 Pitäkää hatuistanne kiinni, se on syksy nyt! Tuuli tuivertaa ja sukat pyörivät jaloissa.

Lisätiedot

Kalliolan setlementti haluaa olla mukana edistämässä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta

Kalliolan setlementti haluaa olla mukana edistämässä yhteisöllisyyttä, yhdenvertaisuutta 1 A S U K A S TA L O K Y L Ä M A J A N U U T I S K I R J E 2 K A L L I O L A N S E T L E M E N T I N T O I M I N N A N J O H T A J A N T I M O L E M M E T Y I S E N K I R J O I T U S Kalliolan setlementti

Lisätiedot

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H U H T I - T O U K O K U U 2 0 1 3 Neiti kevät on täällä taas! Sir Elwoodin hiljaiset värit

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! www.kylamaja.fi. Muistakaa

HALOO KYLÄMAJA! Lämpimästi tervetuloa! www.kylamaja.fi. Muistakaa A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A T O U K O - K E S Ä K U U S S 2 0 1 2 Tervehdys Kylämajasta näin ihanan kevätkesän keskeltä. Tässä tietokoneen

Lisätiedot

Terkuin, Mari. Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta.

Terkuin, Mari. Ps. Oletko mahdollisesti hukannut huivisi, käsineesi tms.? Ttule tarkistamaan Asukastalon löytölaatikko! Kysy vahtimestareilta. 1 U U T I S K I R J E 2 A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA Olen toiminut asukastalon vastaavana helmikuun puolesta välistä alkaen, Soinnun siirryttyä uusiin haasteisiin. Otin tämän

Lisätiedot

Asukastalo Kylämajan uutiskirje

Asukastalo Kylämajan uutiskirje 1 Asukastalo Kylämajan uutiskirje A S U K A S TA L O N VA S TA AVA N M A R I N PA L S TA 2 Tämän vuoden Kylämajajuhlassa 16.4. tehtiin osallistujaennätys: 228 osallistujaa. Kyllä oli vilskettä ja vilinää!

Lisätiedot

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018 NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2018 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten kevään ja

Lisätiedot

Elokuu 2019 Uutiskirje

Elokuu 2019 Uutiskirje 1 Elokuu 2019 Uutiskirje 2 A SUKASTA LON VA STAAVA N MARIN PALSTA Kylämajajuhlassa vietimme minun läksiäisiäni. Jään elokuusta alkaen vuodeksi työvapaalle, koska siirryn Diakonia-ammattikorkeakouluun sosiaalialan

Lisätiedot

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni

Avoin Paja INSPIS. KESÄ-ELOKUU Inspis kiinni KESÄ-ELOKUU 2019 - Inspis kiinni 15.-26.7.2019 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piiri ry Perhetalo Heideken Sepänkatu 3 20700 Turku p. 02 273 6000 info.varsinais-suomi@mll.fi Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A E L O K U U 2 0 1 2 Arki on saapunut majaamme Normaali päivärytmi on pikkuhiljaa palannut Kylämajaan. Lomat ovat

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mannerheimin Lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu kansalaisjärjestö edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia

Lisätiedot

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H E L M I - M A A L I S K U U 2 0 1 3

A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H E L M I - M A A L I S K U U 2 0 1 3 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A H E L M I - M A A L I S K U U 2 0 1 3 Kevät tulee villavaatteet naftaliiniin? Helmikuu, mutta

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

Auringon energiaa! mielenkiintoista ja toivoaksemme runsaasti myös kohtaamisia.

Auringon energiaa! mielenkiintoista ja toivoaksemme runsaasti myös kohtaamisia. 1 A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N Ä Ä N I T O R V I M A A L I S - H U H T I K U U 2 0 1 4 U U T I S K I R J E Auringon energiaa! Keväinen aurinko hellii meitä ihmisiä. Ihmisten energiataso tuntuu

Lisätiedot

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan!

SELKOESITE. Tule mukaan toimintaan! SELKOESITE Tule mukaan toimintaan! MLL:n Uudenmaan piiri Asemapäällikönkatu 12 C 00520 Helsinki Tel. +358 44 0470 407 uudenmaan.piiri@mll.fi uudenmaanpiiri.mll.fi Mannerheimin Lastensuojeluliitto Mannerheimin

Lisätiedot

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa

Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät Tervetuloa Kuopion tuomiokirkkoseurakunnan perhetyön kevät 2018 Tervetuloa Vauvakerho kokoontuu perjantaisin klo 10 11.30 takkahuoneella (E-ovi). Tervetuloa aamukahville. Kerhossa tapaat toisia vanhempia ja pääset

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN!

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! TAATALAN PALVELUKESKUKSEN JOULUKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Kuopion Perheentalo. Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille.

Kuopion Perheentalo. Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille. Kuopion Perheentalo Sijaitsee kauppakeskus Apajassa torin alla (Kauppakatu 45, E-porras). Toiminta on maksutonta perheille. Avoinna tiistaista perjantaihin 9-15, torstaisin 9-19 Kaikki perheet ovat tervetulleita!

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma

Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskuksen helmikuun ohjelma Taatalan palvelukeskus on avoin kohtaamispaikka. Palvelukeskuksessa voitte saada ohjausta- ja neuvontaa sosiaaliohjaajalta, käydä aterioimassa ravintolassa ja

Lisätiedot

HALOO KYLÄMAJA! Syksyn kirpeät tuulet puhaltavat! Asukastalo Kylämajan aukioloajat:

HALOO KYLÄMAJA! Syksyn kirpeät tuulet puhaltavat! Asukastalo Kylämajan aukioloajat: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A SYYS- L O K A K U U 2 0 1 3 Syksyn kirpeät tuulet puhaltavat! Syyskuun pirteät tuulet puhaltavat,

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016

UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 UUTISKIRJE HELMIKUU 2016 Satuhetki Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2

A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2 A S U K A T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A M A R R A S - J O U L U K U U 2 0 1 2 Vuoden viimeisiä viikkoja vietetään ja kohti tunnelmallista joulunaikaa

Lisätiedot

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA

TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TAATALAN PALVELUKESKUKSEN LOKAKUUN KUUKAUSIOHJELMA TERVETULOA MUKAAN! Taatalan palvelukeskuksen harrastusryhmät ja kulttuuriohjelmat ovat kaikille avoimia. Ryhmät ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Lisätiedot

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry.

Kahvila Elsie. Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Kahvila Elsie Sipoon palveluasumisen tukiyhdistys ry. Hyvät sipoolaiset, Olet saanut käteesi aivan uuden esitteen, joka kertoo Palvelutalo Elsieen perustettavasta kahvilasta. Tämä kahvila avautuu maanantaina

Lisätiedot

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016

UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 UUTISKIRJE TOUKOKUU 2016 HSY:n kompostointikurssi Aiheuttaako kompostointi päänvaivaa? Oletko suunnitellut kompostin perustamista? Tule käytännölliselle ja maksuttomalle kompostointikurssille ma 2.5.2016

Lisätiedot

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016

UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Satutunti UUTISKIRJE MAALISKUU 2016 Saduttaako? Joka kuukauden ensimmäinen tiistai on hyvä aika suunnistaa kirjastoon kuuntelemaan millaisia jänniä tarinoita satutäti Katrilla on tällä kertaa kerrottavana.

Lisätiedot

Kompassi pajatoiminta syksy 2018

Kompassi pajatoiminta syksy 2018 Kompassi pajatoiminta syksy 2018 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Tuija ja Helena Tanssiryhmä Kirsi.J., Verna, Mia 2.vko Maija ja Ritva Kotitalous klo 9.00-13.00 Kirsi.Ku ja Kirsi.J klo 12.00-13.30 Kotitalouden

Lisätiedot

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019

TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 TOIMINTAKESKUS KOMPASSIN PAJATOIMINTA Kevät 2019 VKO MA TI KE TO PE joka kuun 1.vko Naisten piiri klo 9.30-10.30 Vetäjät: Tuija & Helena Multasormet klo 12.00-13.00 Vetäjät: Milja, Helena ja Maija Vetäjät:

Lisätiedot

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto

ri KEVÄT 2019 te n le Avoin Paja taka INSPIS inimto Toimintakalenteri KEVÄT 2019 2018 Inspis on kaikille 18 vuotta täyttäneille avoin matalan kynnyksen mielekkään tekemisen keskus. Toimintamme on tarkoitettu sinulle, joka koet hyötyväsi mielen hyvinvointia

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan!

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISTYÖ syyskausi 2017 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät tiedot näkövammaisten

Lisätiedot

Tove Janssonin Muuminpeikon kesärunon sanoin hyvää kesää kaikille:

Tove Janssonin Muuminpeikon kesärunon sanoin hyvää kesää kaikille: 1 HALOO KYLÄMAJA! A S U K A S T A L O K Y L Ä M A J A N E P Ä V I R A L L I N E N Ä Ä N E N K A N N A T T A J A K E S Ä N U M E R O K E S Ä K U U S T A E L O K U U H U N 2 0 1 3 Helli meitä helle! Kesäinen

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla Tammikuu 2018 Maanantai 1.1. 12.00-12.30 Katsotaan yhdessä Tasavallan presidentin uudenvuodenpuhe, TV1 / Tarjolla pientä naposteltavaa Tiistai 2.1. 10.30-11.15

Lisätiedot

Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi

Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi JUTTUTUOKIO Juttutuokio Toimintatapa opettajan ja lapsen välisen vuorovaikutuksen tueksi Opettajan ja oppilaan välinen suhde on oppimisen ja opettamisen perusta. Hyvin toimiva vuorovaikutussuhde kannustaa,

Lisätiedot

TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN!

TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN! TERVETULOA RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTI MIINANTUPAAN! RYHMÄPERHEPÄIVÄHOITOKOTIEN TOIMINTAA OHJAAVAT ARVOT JA TAVOITTEET: Toimintamme arvot : 1. Kodinomaisuus 2. Lämpö 3. Turvallisuus 4. Yhteistyö Toiminnan

Lisätiedot

Varhaiskasvatussuunnitelma. Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013

Varhaiskasvatussuunnitelma. Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013 Varhaiskasvatussuunnitelma Klaukkalan avoin päiväkoti 2012-2013 1. AVOIMEN VARHAISKASVATUKSEN PALVELUT Avoimet varhaiskasvatuspalvelut kunnassa on jaettu kolmeen päätaajamaan kirkonkylään, Rajamäkeen ja

Lisätiedot

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua

SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua 1 SENTRAALI HYVÄN OLON KOHTAAMISPAIKKA Porrassalmenkatu 28, 50100 Mikkeli SYYSKUU 2017 OHJELMA Huom! Ovet avataan 15 min ennen ensimmäisen ryhmän alkua Selitykset ohjelmien toimipaikoille: Iso Sali= sentraalin

Lisätiedot

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt!

Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä-hankkeen ryhmiin ilmoittaudutaan nyt! Kotipesä tarjoaa yhteistyössä Tampereen kaupungin, asukkaiden ja järjestöjen kanssa maksutonta, kaikille asukkaille avointa ryhmätoimintaa Tammelassa ja Linnainmaalla.

Lisätiedot

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen.

KYS:n synnytysvalmennus Valmennus on tarkoitettu ensisijaisesti ensisynnyttäjälle ja heidän tukihenkilölleen. Raskausajan valmennukset Suuhygienistin ja fysioterapeutin valmennus Suuhygienisti ohjaa suun hyvinvointiin liittyvistä asioista. Fysioterapeutin valmennuksessa opastetaan ergonomiasta, raskausajan liikunnasta

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla joulukuu 2018 Lauantai 1.12. 12.00-13.00 Iloa musiikista Ohjaajana Marjatta Aarne Sunnuntai 2.12. 16.00-19.00 Aava Iranilaisten naisten liikunta- ja vertaistukiryhmä

Lisätiedot

Arvostava kohtaaminen vertaistuen lähtökohtana

Arvostava kohtaaminen vertaistuen lähtökohtana Arvostava kohtaaminen vertaistuen lähtökohtana Vertaistuki Samassa elämäntilanteessa olevat tai riittävän samankaltaisia elämänkohtaloita kokeneet henkilöt jakavat toisiaan kunnioittaen kokemuksiaan. Vertaisuus

Lisätiedot

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2014 Järvenpään seurakunta Sisällys LASTEN PÄIVÄLEIRIT I & II Leiriniemessä 07 09 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN PÄIVÄLEIRI III Leiriniemessä 05 07 syntyneet tytöt ja pojat LASTEN YÖLEIRIT

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma Korson asukaspuisto Kesätoiminnan 2018 ohjelma TOTEUTETAAN ULKONA Sisällä leikkitilat on suljettuna koko kesäkuun remonttijärjestelyistä johtuen Kesäkuussa asukaspuistossa on talon ulkomaalaustyöt käynnissä.

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

Verkostoitumisen mahdollisuudet pienlapsiperheen elämässä. ohjelmajohtaja, psykologi Marie Rautava

Verkostoitumisen mahdollisuudet pienlapsiperheen elämässä. ohjelmajohtaja, psykologi Marie Rautava Verkostoitumisen mahdollisuudet pienlapsiperheen elämässä ohjelmajohtaja, psykologi Marie Rautava Sosiaaliset verkostot ja vertaistuki q Sosiaaliset verkostot tukevat pienlapsiperheen hyvinvointia q Vertaistuen

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksyllä 2014 1 PERHEMESSUT 7.9. Hyvinkään kirkko klo 10.00 (koululaisten iltakerhojen kerhonohjaajien siunaaminen) 14.9. Martti klo 15.00 (päiväkerholaisten

Lisätiedot

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014

Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Syksy, ole tervetullut nyt koivut keltakultaa loistaa auringossa, pihlajat on pelkkää purppuraa ja vaahterassa ruskalehdet

Lisätiedot

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa.

Yleisöluistelu. Kajaanin jäähallilla Maanantaina klo Maksuton. Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Yleisöluistelu Kajaanin jäähallilla Maanantaina 16.10 klo 10.00-13.00 Maksuton Mukana on nuoriso-ohjaaja Reima Korhonen leikittämässä porukkaa. Lisätiedot: Reima Korhonen 044 7100 371 Järjestäjä: Kajaanin

Lisätiedot

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016

UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 UUTISKIRJE HUHTIKUU 2016 Laura Lindstedtin videoitu haastattelu Kuva: Heini Lehväslaiho Finlandia-voittaja Laura Lindstedtiä haastateltiin Prosak-kirjallisuusklubilla tammikuussa. Hakunilan kirjasto esittää

Lisätiedot

Korson asukaspuisto Kesäkuun 2019 ohjelma

Korson asukaspuisto Kesäkuun 2019 ohjelma Kesäkuun 2019 ohjelma KESÄKUUN OHJELMA TOTEUTETAAN ULKONA Sadesäällä suunnitelmia sovelletaan ja siirretään tarvittaessa sisätiloihin Alle kouluikäiset lapset osallistuvat järjestettyyn toimintaan yhdessä

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila

Turun NNKY. Kevät Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a. Juliana Laurila Turun NNKY Kevät 2019 Juliana Laurila Vuod e n t u n n us: Sinä osoita t minulle elämän tien. Ps 16 : 1 1 a Puheenjohtajan tervehdys Hei, Kädessäsi on Turun NNKY:n kevätviesti, jonka myötä toivotamme Sinut

Lisätiedot

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2019

NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2019 NÄKÖVAMMAISET KEVÄT JA KESÄ 2019 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakuntien näkövammaistyö järjestää näkövammaisille kohtaamisen paikkoja. Tutustu ja löydä oma paikkasi! Sisällysluettelo Yhteystiedot ilmoittautumiseen

Lisätiedot

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä

Lauantaina 23.5. 2015 kesän avaa KesäMäSä JÄSENKIRJE 2/2015 1 Aurinkoista kevättä kaikille! Yhdistyksemme vuoden 2015 toinen jäsenkirje, ole hyvä. Kirjeessä vuoden toisen neljänneksen tapahtumat aikatauluineen sekä kerhojemme yhteystiedot. Lauantaina

Lisätiedot

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI

ALLE KOULUIKÄISET LAPSET MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI ALLE KOULUIKÄISET LAPSET PÄIVÄKERHO I 3-vuotialle klo 9.30 11 Avointa ja PÄIVÄKERHO II 4-5-vuotialle klo 12 15 Avointa ja PÄIVÄKERHO II 3-vuotialle klo 9.30 11 Avointa ja PÄIVÄKERHO I 4-5-vuotialle klo

Lisätiedot

Lahden KOHTAAMISPAIKAT Matalan kynnyksen kohtaamispaikat asukkaiden omaehtoiseen toimintaan, yhteisöllisyyden ja osallisuuden tueksi.

Lahden KOHTAAMISPAIKAT Matalan kynnyksen kohtaamispaikat asukkaiden omaehtoiseen toimintaan, yhteisöllisyyden ja osallisuuden tueksi. Lahden KOHTAAMISPAIKAT Matalan kynnyksen kohtaamispaikat asukkaiden omaehtoiseen toimintaan, yhteisöllisyyden ja osallisuuden tueksi. Tule mukaan toimintaan! Aapelin avoimet ovet Elokolo Harjula-keskus

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 1/2015 Kausi 2015 on startannut, Tervetuloa mukaan toimintaamme kaudelle 2015. Tulet jatkossa saamaan kaikille jäsenillemme

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoiminta-hanke. Tule mukaan toimintaan!

Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoiminta-hanke. Tule mukaan toimintaan! Monikulttuurinen lapsi- ja perhetoiminta-hanke Tule mukaan toimintaan! Kansalaisjärjestöt On mahdollisuus osallistua erilaisiin toimintoihin ja harrastuksiin. Voi vaikuttaa yhteiskunnan asioihin. Suuri

Lisätiedot

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016

Mielenvireys ry:n. Jäsentiedote 4/2016 Mielenvireys ry:n Jäsentiedote 4/2016 Taas eletään vuoden pimeintä aikaa. Loppuvuosi tuo mukanaan erilaisia tapahtumia ja juhlia. Mielenvireydessä vietämme mm. mielenterveysviikkoa, kynttilätapahtumaa,

Lisätiedot

Yhdistysviesti

Yhdistysviesti 1 Yhdistysviesti 5-2018 Tärkeimmät: Onhan ensi syksyn 2019 tilavaraukset kunnossa? Olohuone joulutauolla 13.12.2018-13.1.2019! Onko teillä ideoita ilmassa? Uutiset... 2 Joulutauko 13.12.2018-13.1.2019...

Lisätiedot

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET

SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSET 5/2012, JULKISET TIEDOTUKSET SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N TIEDOTUKSIA SUOMEN MONIKKOPERHEET RY:N YHTEYSTIEDOT Suomen Monikkoperheet ry, Ilmarisenkatu 17 A, 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

K U U L O V A M M A I S T E N L A S T E N V A N H E M P I E N L I I T T O R Y

K U U L O V A M M A I S T E N L A S T E N V A N H E M P I E N L I I T T O R Y KL VL K U U L O V A M M A I S T E N L A S T E N V A N H E M P I E N L I I T T O R Y Tapahtumakalenteri 2019 Kuulovammaisten Lasten Vanhempien Liitto ry Ilkantie 4 00400 Helsinki toimisto@klvl.fi puh. 040

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016

Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Lähitori Kuusela tapahtumat tammikuussa 2016 Viikko 1 (4.1. 10.1.) Ma 4.1. - Klo 9.00-14.00 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

Poimintoja toukokuun ohjelmasta:

Poimintoja toukokuun ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla elokuu 2018 Keskiviikko 1.8. 13.30-14.30 Puistokonsertti: Lauluryhmä Urhot Laulu kuuluu kaikille, niin myös edelleen tälle seitsenmiehiselle porukalle. Urhoja

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2015 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3

AJANILMAISUT AJAN ILMAISUT KOULUTUSKESKUS SALPAUS MODUULI 3 AJAN ILMAISUT AJAN ILMAISUT 1. PÄIVÄ, VIIKONPÄIVÄ 2. VUOROKAUDENAIKA 3. VIIKKO 4. KUUKAUSI 5. VUOSI 6. VUOSIKYMMEN, VUOSISATA, VUOSITUHAT 7. VUODENAIKA 8. JUHLAPÄIVÄT MILLOIN? 1. 2. 3. 4. maanantai, tiistai,

Lisätiedot

Lahjoita lukuhetki palvelukonseptin polku kirjastoille

Lahjoita lukuhetki palvelukonseptin polku kirjastoille Hei! Tämähän on hieno juttu! Mielelläni lahjoittaisin lukutuokiota hoivakotiin. Mukavaa kun saa jakaa iloa muillekin. Lahjoittaja Marja Aaltonen Tämä ilahduttaisi kovasti meidän asukkaita eikä vaatisi

Lisätiedot

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Ohjelma Tammi-maaliskuu 2016 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Asiakaskoulutuksista

Lisätiedot

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2017

ASIAKASKOULUTUKSET. Kurssiohjelma Syksy 2017 Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Kurssiohjelma Syksy 2017 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Kursseista

Lisätiedot

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille!

Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Jäsenkirje 3/2014 Aurinkoinen, kesäinen tervehdys kaikille! Vaikka saamme vielä nauttia kesästä, yhdistyksen syyskausi lähtee täysin purjein käyntiin jo elokuussa. Kuukausittaiset jäsenillat kutsuvat omine

Lisätiedot

Läheiset ry. Etelä-Karjalan Omaishoitajat ja. o Perustettu vuonna 2002. o Jäseniä noin 320. o TAVATA-projekti 2003-2005

Läheiset ry. Etelä-Karjalan Omaishoitajat ja. o Perustettu vuonna 2002. o Jäseniä noin 320. o TAVATA-projekti 2003-2005 Etelä-Karjalan Omaishoitajat ja Läheiset ry o Perustettu vuonna 2002 o Jäseniä noin 320 o TAVATA-projekti 2003-2005 o VOIMAVARAKETJU projekti 2006-2008 o KATVE-projekti 2009 2011 o PUHUMALLA PUHTIA TAPAAMALLA

Lisätiedot