kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja poistui klo 18.25, 14 aikana Kalle Myllymäen varajäsen Helena Sukarin varajäsen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja poistui klo 18.25, 14 aikana Kalle Myllymäen varajäsen Helena Sukarin varajäsen"

Transkriptio

1 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 2/2016 Aika Keskiviikko kello Paikka Läsnä Seurakuntatalo Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Ekman Timo Anttila Hannele Haikka Marja Kaamanen Mikko Koskensalo Timo Laaksonen Jenni Lahti Aulis Lahti Leena Laukkanen Lauri Lehto-Laurila Hannele Lähteenmäki Inka Martikainen Leena Tuomi Olavi Nikkonen Risto Parantainen Vesa Rosama Jarmo Ruusuranta Anita Vanto Jukka Sulonen Raimo Vainio Jukka Valtonen Marjo Winter Pyry kirkkovaltuuston puheenjohtaja poistui klo 18.25, 14 aikana Emmi Haaviston varajäsen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kalle Myllymäen varajäsen Helena Sukarin varajäsen Viranhaltijat: Ruotsalo Pertti Haakana Kari Poissa: Aaltonen Annika Saarinen Ilkka 10 KOKOUKSEN AVAUS Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Heikki Arikka avasi kokouksen.

2 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) 11 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kutsu asialistoineen on ollut nähtävillä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ja kokouskutsu on lähetetty Todetaan läsnäolijat. Ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 12 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus: Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Inka Lähteenmäki ja Jarmo Rosama. 13 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Ehdotus: Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 14 VUODEN 2015 TALOUSARVIOMÄÄRÄRAHOJEN YLITYSTEN / ALITUSTEN HYVÄKSYMI- NEN KIRKKOVALTUUSTOSSA LIITE Vuoden 2015 tilinpäätöksen ylijäämäksi muodostuu noin +796t, kun budjetoitu alijäämä oli -203t. Budjetin poikkeamaan vaikuttivat satunnaisina tuloina kirjatut Raision kaupungin kanssa tehdyn maakaupan myyntivoitto sekä sijoitusten uudelleenjärjestelyissä saadut myyntivoitot. Verotuloja saatiin +91t yli budjetoidun. Toimintakate (toiminnan nettomenot) alittui +348t. Kirkkovaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion sitovuustasoksi tehtäväalueen toimintakatteen. Nykyisessä rakenteessa tehtäväalueiden tilitasoja ei tarkastella. Kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan , että kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi tuodaan jatkossa vain sellaiset määrärahojen ylitykset ja alitukset, jotka ovat määrältään vähintään Taulukko näistä ylityksistä / alituksista on kirkkovaltuuston esityslistan liitteenä.

3 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Tilinpäätöstietojen raportoinnilla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös: [KH]: kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto hyväksyy vuoden 2015 talousarvion yli euron tehtäväaluekohtaiset määrärahojen ylitykset / alitukset. : Ehdotus: Kirkkovaltuusto hyväksyy vuoden 2015 talousarvion yli euron tehtäväaluekohtaiset määrärahojen ylitykset / alitukset. 15 VUODEN 2015 TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS LIITE Seurakunnan tilinpäätös kootaan tasekirjaan, jonka muodostavat: 1) toimintakertomus ja siihen sisältyvät talousarvion toteutumisvertailut, 2) tilinpäätöslaskelmat eli tuloslaskelma, tase, rahoituslaskelma ja konsernitase sekä 3) niiden liitetiedot ja erittelyt. Kirkkoneuvosto, kirkkoherra ja talousjohtaja allekirjoittavat tasekirjan ja se varustetaan tilintarkastajien tilinpäätösmerkinnällä. Kirkkojärjestyksen 15 luvun 9 mukaan kirkkoneuvosto tekee tilinpäätöksen käsittelyn yhteydessä esityksen kirkkovaltuustolle tilikauden tuloksen käsittelystä sekä talouden tasapainottamista koskevista toimenpiteistä. Esitys tehdään toimintakertomuksessa. Toimintakertomuksen alussa esitellään yleiskatsausten jälkeen hallintoelinten toimintaa, henkilöstöä ja seurakunnan väkilukutilastoa (sivut 7-25). Talousarvion toteutumisosassa selvitetään toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutuminen (sivut 26 92). Vuoden 2015 investointimenot 822,3 T (sivu 90) on rahoitettu kassavaroista. Kirkkoneuvosto on käsitellyt ylitykset ja alitukset (sivut 83 86) kokouksessaan , 26. Kirkkovaltuustolle esitetään, että tilikauden ylijäämä ,20 kirjataan oman pääoman lisäykseksi (sivu 96).

4 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) Tuloslaskelmassa, taseessa, rahoituslaskelmassa ja konsernitaseessa (sivut 96-99) esitetään vertailutietona edellisen vuoden tiedot. Toiminnan tuotot kasvoivat 27,5 % ja toimintakulut kasvoivat + 5, 3 % vuoteen 2014 verrattuna. Henkilöstökulut vähenivät - 0,9 %. Tämän seurauksena toimintatuottojen ja kulujen erotusta kuvaava toimintakate eli nettomenot laskivat 3 prosentilla. Verotuloja (sivu 89) saatiin yhteensä T lisääntyen edelliseen vuoteen nähden + 91 T. Rahoitustuottoja kertyi 403 T. Tilikauden ylijäämä on ,20. Kassavarat kasvoivat ,82. Tase vahvistui T :lla loppusumman ollessa 22,7 M. Liitetiedoissa (sivut ) on esitetty tarkemmat tiedot tilinpäätöslaskelmien sisällöstä. Lisäksi liitetiedoissa kerrotaan mm. vastuut ja tuodaan esille hautainhoitorahaston tiedot (sivut ). Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös:[KH]: Kirkkoneuvosto: 1) allekirjoittaa tilinpäätöksen; 2) antaa tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi; 3) esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto vahvistaa tilinpäätöksen. : Ehdotus: Kirkkovaltuusto vahvistaa tilinpäätöksen. 16 HAUTAINHOITORAHASTON VUODEN 2015 TILINPÄÄTÖS Hautainhoitorahaston tilinpäätöstiedot esitetään tilinpäätöksen liitetiedoissa Tasekirjan sivuilla Kustannuksia hoidettaville haudoille on kohdennettu prosentuaalisesti esim. vedenkulutuksen ja jätehuollon osalta. Palkkakustannukset on kirjattu kausityöntekijöiden työaikaseurannan avulla. Työnjohtajan palkkakuluista kohdistuu 15 % hautainhoitorahastoon. Hallinnon tehtävien osalta on käytetty prosentuaalista osuutta toimistonhoitajan (20 %), kirjanpitäjän palkkauskuluista (10 %) ja seurakuntapuutarhurin (5 %) osalta. Yhden hoidettavan haudan hinnaksi muodostui 80. Hautainhoitorahaston alijäämäksi muodostui 5 920,34. Hautainhoitorahaston varojen riittävyyteen suhteessa hoidettaviin pitkäaikaisiin hautoihin ja niiden palvelujen hinnoitteluun kiinnitetään tulevaisuudessa erityistä huomiota.

5 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös[KH]: Kirkkoneuvosto: 1) antaa hautainhoitorahaston tilinpäätöksen tilintarkastajien tarkastettavaksi; 2) esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto vahvistaa hautainhoitorahaston tilinpäätöksen. Kirkkovaltuusto : Ehdotus: Kirkkovaltuusto vahvistaa hautainhoitorahaston tilinpäätöksen. 17 TILINTARKASTUSKERTOMUS VUODELTA 2015 LIITE Kun kirkkoneuvosto on allekirjoittanut vuoden 2015 tilinpäätöksen, tilintarkastajat suorittivat seurakunnan hallinnon ja tilien tarkastuksen tilivuodelta Suoritetusta tarkastuksesta annettiin tilintarkastuskertomus. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös [KH]: Kirkkoneuvosto: 1) merkitsee tiedoksi tilintarkastuskertomuksen; 2) esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto merkitsee tiedoksi hallinnon ja tilien tarkastuskertomuksen tilivuodelta : Ehdotus: Kirkkovaltuusto merkitsee tiedoksi hallinnon ja tilien tarkastuskertomuksen tilivuodelta Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - tiedoksianto.

6 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) 18 TILI- JA VASTUUVAPAUDEN MYÖNTÄMIMEN TILIVUODELTA 2015 Sen jälkeen kun kirkkovaltuusto on vahvistanut vuoden 2015 tilinpäätöksen ja merkinnyt tiedoksi tilintarkastajien antaman tilintarkastuskertomuksen, kirkkovaltuusto tekee päätöksen tili- ja vastuuvapauden myöntämistä seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilivuodelta Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös: [KH]: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto päättää tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilivuodelta Kirkkovaltuusto : Ehdotus: Kirkkovaltuusto päättää tili- ja vastuuvapauden myöntämisestä seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilivuodelta Päätös: Kirkkovaltuusto päätti yksimielisesti myöntää tili- ja vastuuvapauden seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilivuodelta KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJAN HYVÄKSYMINEN TASALAN HUOLTO OY:N KANSSA LIITE Vuonna 2015 toteutettiin merkittäviä muutoksia Tasalan alueella Raision keskustassa. Raision kaupunginvaltuusto hyväksyi Tasalantorin uuden asemakaavan. Asemakaava mahdollisti torin siirtämisen nykyiseltä paikaltaan Tasalanaukiolle ja paikoituksen tehostamisen Raisiontien puoleisella alueella. Paikoitusalue ja tori valmistuivat marraskuussa Hanke toteutettiin mm. siten että Raision kaupunki osti Tasalan Huolto Oy:n omistamat maaalueet Tasalasta ja toteutti omistamilleen maille suunnitelman mukaiset uuden torin ja paikoitusalueet. Em. maa-aluekauppojen jälkeen Tasalan Huolto Oy:lle jäi yksi tontti ( ), joka sijaitsee Koy Tasalansillan pihan puolella. Tontin kaavan mukainen käyttötarkoitus on LPA-3 autopaikkojen korttelialue. Tontilla on rasite, joka oikeuttaa kiinteistöjen ja autojen pysäköintiin. Raision seurakunta omistaa myös em. tontit. Tontit on vuokrattu pitkäaikaisilla maanvuokrasopimuksilla asunto-osakeyhtiöille. Edellä mainittuun maa-alueeseen liittyen on osapuolten kesken laadittu kiinteistön luovutuskirja, jossa Tasalan Huolto Oy luovuttaa Raision seurakunnalle kiinteistön

7 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) Kauppahinta on Ostettavalla maa-alueella ei ole Raision seurakunnalle taloudellista hyötyä. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös: [KH]: Kirkkoneuvosto: 1) esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto hyväksyy liitteenä olevan kiinteistön kauppakirjan; 2) oikeuttaa kirkkoherran ja talousjohtajan allekirjoittamaan kauppakirjan; 3) valtuuttaa talousjohtajan tekemään tarvittaessa kiinteistön kauppakirjaan vähäisiä teknisluontoisia muutoksia. Kirkkovaltuusto : Ehdotus: Kirkkovaltuusto hyväksyy liitteenä olevan kauppakirjan. 20 RAISION SEURAKUNNAN KAPPALAISEN (II) VIRAN LAKKAUTTAMINEN Kappalainen (II) Seija Ala-Uotila on alustavasti ilmoittanut aikeensa siirtyä eläkkeelle lukien. Hän on jo pitempään ollut osa-aikaeläkkeellä (50 %). Kun Seija Ala-Uotila ilmoittaa tuomiokapituliin eläkkeelle siirtymisestään, tuomiokapitulilla tulee olla tieto siitä, julistetaanko virka haettavaksi. Raision seurakunnassa on pitkään ollut kahdeksan (8) papinvirkaa, kuluvan vuosikymmenen alkupuolella lyhyemmän aikaa määräaikaisesti yhdeksän (9). Kun otetaan huomioon Seija Ala- Uotilan osa-aikaeläke (50 %), papiston työaikaa on ollut 0,5 viran verran tätä vähemmän. Seurakunnan jäsenmäärä on vuosikymmenen kuluessa laskenut noin 2000 jäsenellä (enimmillään vuoden 2005 lopussa, nyt vuoden 2015 lopussa). Toki seurakunnassa tehtävä työ ei ole suoraan verrannollinen jäsenmäärään. Suomen Kirkon Pappisliitto on aikanaan antanut suosituksen, että seurakunnissa olisi yksi papinvirka jokaista alkavaa 3000 jäsentä kohden. Toinen aikanaan esillä ollut suositus oli, että seurakunnissa olisi yksi papinvirka 2500 jäsentä kohti. Suositukset ovat vuosien takaa, eivätkä enää kaikilta osin vastaa seurakuntatyön nykypäivää. Jonkinlaisena osviittana niitä kuitenkin voinee pitää, ja niiden mukaan Raision seurakunnassa olisi seitsemän (7) papinvirkaa. Kun tarkastellaan pappien työnjakoa, kirkkoherran käsityksen mukaan työt voidaan jatkossa hoitaa seitsemän papin voimin. Tiukinta on kesällä (leirit, lomat), mutta 0,5 viran työajan väheneminen ei juurikaan vaikuta kesäaikaan. Edellä sanotun perusteella kirkkoneuvosto voinee esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto lakkauttaa Raision seurakunnan kappalaisen (II) viran siitä lukien, kun Seija Ala- Uotila siirtyy eläkkeelle.

8 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) Seurakunnan kappalaisen ja seurakuntapastorin virat on numeroitu. Tällä ei ole muuta merkitystä kuin se, että niin tuomiokapitulissa kuin seurakunnassakin viroista päätettäessä tiedetään, mistä virasta kulloinkin on kysymys. Jos / kun kappalaisen (II) virka lakkautetaan, virkojen numerointi muuttuu seuraavaksi: - kirkkoherra Pertti Ruotsalo - kappalainen (I) Vesa Siltala - kappalainen (II) Teppo Lummikko - kappalainen (III) Tiina Rautiainen - seurakuntapastori (I) Hanna Vuorio - seurakuntapastori (II) Karoliina Haapakoski - seurakuntapastori (III) Antti Pajunen. Lapsivaikutus (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Kirkkoneuvosto : Päätös: [PRlo]: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto lakkauttaa Raision seurakunnan kappalaisen (II) viran siitä lukien, kun Seija Ala-Uotila siirtyy eläkkeelle. : Ehdotus: kirkkovaltuusto lakkauttaa Raision seurakunnan kappalaisen (II) viran siitä lukien, kun Seija Ala-Uotila siirtyy eläkkeelle. kapituliin Lisätiedot: Kirkkoherra 21 TIEDOKSI TULEVAT ASIAT 22 MUUT ASIAT - Syksyn 2016 kokouskalenteri - Kirkkoneuvosto on myöntänyt Partiolippukunta Jokikylän Pojille korottoman lainan veneen hankintaan 22.1.VALTUUSTOALOITE: Vesa Parantainen esitti valtuustoaloitteen, jonka ensimmäinen allekirjoittaja on varavaltuutettu Liisa Mainela. Aloitteen on allekirjoittanut 9 valtuutettua. Aloite kuuluu seuraavasti: Ehdotamme, että jokin ensi syksynä järjestettävistä Raisiomessuista omistettaisiin erityisesti omaishoitajille. Ryhmä ehdottaa myös, että jatkossa Raisiomessujen suunnitteluun

9 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (9) 23 VALITUSOSOITUS voisivat osallistua myös sellaiset maallikot, joilla olisi halua olla ideoimassa messujen ohjelmistoa. Aloite lähetettiin kirkkoneuvoston valmisteltavaksi SUULLISET KYSYMYKSET: Raimo Sulonen 1. kysyi Kokinvuoren seurakuntakodin parkkipaikoista. 2. kysyi Raision torin opasteista. Puheenjohtaja antoi KL:n 24 luvun 4 :n mukaisen valitusosoituksen, joka liitettiin pöytäkirjaan. 24 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Heikki Arikka puheenjohtaja Kari Haakana pöytäkirjanpitäjä Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Raisiossa 2016 Raisiossa 2016 Inka Lähteenmäki Jarmo Rosama Pöytäkirja on ollut nähtävillä Raision seurakuntatoimistossa Pertti Ruotsalo kirkkoherra

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (11) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 1(11) PÖYTÄ KIRJA / KIRKKOVA LTUUSTON KOKOUS 2/2017 Aika Keskiviikko 31.5.2017 kello 18:00-19:43 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Rantala

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2016 Aika Tiistaina 9.2.2016 kello 18.00-19.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Nisunen Jasmin Annika Aaltosen varajäsen Alanen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 3 / 2017 Aika keskiviikko 29.3.2017 kello 16.30-17.55 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Heikki Arikka avasi kokouksen.

Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Heikki Arikka avasi kokouksen. RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ 2015 1(11) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 4/2015 Aika Keskiviikkona 2.12.2015 kello 18:00 19:35 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Vanto Jukka

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (10)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (10) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / 2018 1(10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 3/2018 Aika Keskiviikko 30.5.2018 kello 18.00 19.45 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 7/2017 Aika keskiviikko 23.8.2017 kello 16.30 17.26 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain

Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain Kirkkovaltuuston 8.6.2010 päätöksiä 6 VUODEN 2009 TALOUSARVION MÄÄRÄRAHOJEN YLITYSOIKEUS Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain Vuoden 2009 talousarvion käyttötalousosassa oli budjetoitu toimintatuloihin

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 10.4.2013 Aika Keskiviikko 10.4.2013 klo 19.00 20.07 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 ( 7 ) Aika Keskiviikko 9.4.2014 19.00 20.00 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva Heinonen Raimo

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Läsnä Veli-Matti Hietikko x Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena Isokääntä - Kirsti Leiviskä Anita Junttila Kari Karppinen Nelli Kauppi

Läsnä Veli-Matti Hietikko x Jussi-Pekka Honkanen - Henna-Leena Isokääntä - Kirsti Leiviskä Anita Junttila Kari Karppinen Nelli Kauppi TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika Tiistai 3.5.2016 klo 18.00.-19.01. Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen -

Lisätiedot

Lauri Laukkasen varajäsen. Inka Lähteenmäen varajäsen

Lauri Laukkasen varajäsen. Inka Lähteenmäen varajäsen RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1(6) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 2/2018 Aika Tiistai 10.4.2018 kello 18.00 19.01 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Broberg

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22015 1(11) Aika: Ti 12.05.2015 klo 19.00 21.20 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka To 18.5.2017 klo 19.00 20.41 srk-kodilla Jäsenet x = läsnä Muut läsnäolijat x Ahopelto, Hannu x Heiska, Tuomo x Juusela, Juha x Karanta, Janne x Kauppinen, Markku x Korhonen, Marja Koriseva-Karmala,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari.

Tilinpäätöksen allekirjoittavat kunnanhallituksen jäsenet sekä kunnanjohtaja tai pormestari. Kunnanhallitus 47 30.03.2015 Kunnanvaltuusto 20 15.06.2015 Vuoden 2014 tilinpäätöksen hyväksyminen Khall 30.03.2015 47 30.3.2015 Kuntalain 68 :n mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (6) 22.05. n kokous Aika maanantai 22.05. kirkkoneuvoston alkoi klo 19.30. Paikka Seurakuntatalo nuorisotila, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta 22 14.05.2012 Kunnanvaltuusto 23 04.06.2012 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta Kunnanhallitus 2.4.2012 68 Kunnan tilinpäätöksen tulee

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 5 / 2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 kello 17:00-18:37 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Nikkonen avasi kokouksen.

Kirkkoherra piti alkuhartauden. Kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Nikkonen avasi kokouksen. RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4 / 2018 1(10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 4/2018 Aika Keskiviikko 10.10.2018 kello 18.00 19.12 Paikka Läsnä Kokinvuoren seurkuntakoti Aaltonen Annika Alanen Hannele

Lisätiedot

Kokouspaikka: Rantsilan seurakuntatalo

Kokouspaikka: Rantsilan seurakuntatalo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2019 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 8.5.2019.

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Asialista: 1-12 (50-61 ) 50 KOKOUKSEN AVAUS asia 1 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajien valinta 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Tilintarkastuskertomus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 11.5.2016

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 3.5.2017

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2018 Aika keskiviikko 22.8.2018 kello 16.30 17.47 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.05.2017, klo 18.03 19.45 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika 26.3.2015 klo 18.00 19.40 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto Läsnä olleet jäsenet Teijo Peltola Kauko Kenttä Antero Mäkinen Eija Mänki Sinikka

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 Kirkkoneuvosto 1 Aika ja paikka Jäsenet (läsnä = ) Torstaina 30.3.2017 klo 18.00 20.30, Uusi pappila. Heiska, Tuomo Karanta, Janne ilm. esteestä varajäsen, ilm. esteestä. Kauppinen, Markku Lamberg, Irja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 02/2013 8.4.2013

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 02/2013 8.4.2013 17 15 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 8.4.2013 15 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18 Aika: klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/5. 2017

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 21.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (5)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 4/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (5) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (5) Aika: Keskiviikko 20.4.2016 kello 16.30-17.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto Aika 24.5.2016 kello 18.30 18.57 Paikka Läsnä Turengin seurakuntakeskus Ahvenjärvi Seppo Elo Irmeli Hakala Pentti Hietanen Sari Ilmarinen Liisa Jauhiainen Juha Kallonen Martti, varaj. Kaukonen Raimo, varaj.

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (7) KIRKKONEUVOSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (7) KIRKKONEUVOSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (7) Aika: Tiistaina 27.03.2018 kello 18.00 20.25 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Korkealaakso Heikki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/ 10 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 3.4.2017 9 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.12.2018 3/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.12.2018 1 Aika 04.12.2018 klo 18.00 19.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto 7.6.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 7. päivä kesäkuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (15)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (15) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / 2019 1(15) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 2/2019 Aika Keskiviikko 5.6.2019 kello 18.00 19.07 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1/6 KOKOUSAIKA 12.3.2019 klo 18 19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ POISSA MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUVAT KOKOUKSEN

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkoneuvosto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkoneuvosto Asialista: 1-12 (22-33 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat 4. Työjärjestyksen hyväksyminen 5. Kirkkovaltuuston kokouksen laillisuuden valvonta 6.

Lisätiedot