TERVETULOA KURSSEILLE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVETULOA KURSSEILLE"

Transkriptio

1 TERVETULOA KURSSEILLE aikuisen liikkujan kuntoilustudioon

2 HYVÄN OLON JA ILOISEN MIELEN RETRIITTI ILORANNASSA ! Virkisty syksyllä 2015 täydellisessä hyvän olon ja iloisen mielen viikonlopussa Hauhon Ilorannassa! Element Studion ohjaajat, maaseudun rauha ja puhdas luonto sekä maukas lähiruoka tarjoavat unohtumattoman kokemuksen juuri Sinulle! Retriitin harjoitukset koostuvat Pilateksen ja Syvävenyttelyn perustason harjoitteista, joten mukaan voi osallistua sekä vasta-alkajat että jo jonkin verran lajien parissa harjoitelleet. Harjoitteiden ja workshoppien lisäksi ulkoillaan, nautitaan hyvästä seurasta ja ruuasta, saunotaan ja levätään Jokainen omien toiveidensa mukaan. Hyvää oloa, iloa ja naurua, rauhoittumista ja lepoa Näistä on Ilorannan viikonloppu tehty! Retriitti Ilorantaan perjantaista sunnuntaihin Matka Ilorantaan käynnistyy perjantaina puolilta päivin, mitä ennen retriittiin osallistuvilla on jo mahdollisuus aloittaa viikonloppu Pilates -harjoituksella studiollamme. Retriitti sisältää matkat Kuopiosta Hauholle ja takaisin, täysihoidon perjantain päivällisestä sunnuntain lounaaseen asti sekä kaikki viikonlopun ohjatut harjoitukset ja muun ohjelman. Lauantaina lämpiävät sekä perinteinen rantasauna että savusauna ja uimaan pääsee, jos syksyn viilenevä vesi houkuttelee! Varaa paikkasi pian ja hanki retriittimatka itsellesi tai läheisellesi lahjaksi, jota et heti unohda! Hinnat: Retriitti 1: Majoittuminen 2 hengen huoneessa Ilorannan päärakennuksessa, mökissä tai punaisessa talossa 340 Retriitti 2: Majoittuminen kahden hengen huoneessa Omenatarhassa (hotellitason majoitus) 370 Yhden hengen huonelisä: 40 (halutessasi majoittua yksin, ilmoita siitä retriittiä varatessasi!) Sitovat varaukset Element Studion asiakaspalvelusta puh: / palaute(at)elementstudio.fi Lisätietoja saat Riikalta: puh: / riikka.valve(at)elementstudio.fi Iloranta Hauholla keskellä maaseudun rauhaa Iloranta on Suomen vanhin maaseudulla toimiva täysihoitoa tarjoava matkailuyritys, johon vieraat palaavat vuodesta toiseen uudelleen. Ilorannassa rentoudut, virkistyt ja iloitset välittömässä tunnelmassa ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärellä. Syyskuussa säät ovat vielä hyvällä tuurilla kesäisiä, joten pääsemme nauttimaan myös luonnosta sekä vapaa-ajan että liikunnan puitteissa. Ilorantaan voit tutustua myös osoitteessa:

3 15.8. Wellness Saturday Yin & Yang -joogan teemalauantai - energize, restore & renew! klo: Ekstrapitkä, kahden tunnin yin & yang -harjoitus kutsuu lataamaan akut, voimaantumaan ja uudistumaan. Yang -osuudessa painotus on energiatasoja nostavassa free flow -työskentelyssä sekä tietoisessa ja kehonlinjaukseen keskittyvässä slow flow-työskentelyssä. Yin -osuuden pitkät ja tuetut asennot yhdistettynä mindfulness -harjoituksiin johdattavat keskittyneeseen ja rentoon olotilaan, josta on hyvä ponnistaa elokuiseen viikonloppuun. Harjoitus tehdään infrapunan lämmössä ja myös ensikertalaiset ovat tervetulleita joogaamaan. Opettajana Emilia Kujala. 2h opetusta, 39. Kesäjamit klo: Näissä bileissä mennään eikä meinata! Afro-karibialaiset rytmit vievät mukanaan Jamaikan, Kuuban ja Trinidadin kuumiin tunnelmiin, kun sheikkaamme dancehallin, reggaetonin, salsan ja socan tahtiin. Muuvit ovat helppoja ja mukaansa tempaavia - tärkeintä on tanssin ilo, joka saa näkyä ja kuulua! Mukaan voivat tulla niin ensikertalaiset kuin afrokaribialaisiin tansseihin jo tutustuneet. 1h kesäjamien hinta on 12 ja opettajan Kuopio Tanssii ja Soillakin opettanut tanssija Emilia Kujala.

4 - Läsnäolotaitoja ja mielen hallintaa - Mindfulness -viikonloppu la-su klo: Kurssilla tutustutaan siihen, mitä mindfulness on ja miten se lisää hyvinvointiamme. Kurssi sisältää käytännön harjoittelua perinteisten mindfulnessharjoitusten, yinjoogan ja tietoisen liikkeen muodossa sekä luento-osuuden mindfulnessharjoittelun tutkituista hyödyistä hyvinvoinnillemme. Kurssin (4h) hinta on 90 ja opettajana toimii sertifioitu jooganopettaja ja terveys- ja liikuntapsykologiaan erikoistunut sosiaalipsykologi Emilia Kujala

5 LIIKKUVUUTTA, LINJAUSTA JA SELÄN HYVINVOINTIA SYVÄVENYTTELYN JA KÄVELYKOULUN AVULLA! KÄVELY- JA SAUVAKÄVELYKOULU Kun askeleesi rullaa ja selkärankasi kiertyy optimaalisesti, on kävely selän välilevyille ja muille rakenteille mitä parhainta huoltoliikettä! Välilevyt itseasiassa saavat aineenvaihduntansa selän liikkeistä ja rappeutuvat, jos rankasi ei toimi oikein. Älä siis mieti, vaan tule nyt mukaan! Sauvakävelykoulu on kävelyn taitoja opettava kurssi, joka pitää sisällään sekä hallinta- ja liikkuvuusharjoittelua että varsinaista kävelytreeniä. Kurssin hinta on 95. Kurssin opettaa kävelyyn ja sauvakävelyyn perehtynyt fysioterapeutti Riikka Sabat. Koulu 1: perjantaisin klo: Koulu 2: perjantaisin klo: SOPII MYÖS JUOKSUHARJOITTELUSTA HAAVEILEVILLE! SYVÄVENYTTELYN PERUSTEET pe klo: ja la klo: Syvävenyttely on kehonhallintamenetelmä, jossa tavoitteena on kiristyneiden lihasten avaaminen ja sen kautta kehon lihastasapainon palauttaminen. Kun luut asettuvat omalle paikalleen, niveliin kohdistuva virheellinen rasitus vähenee ja pääset eroon kiputiloista ja muista tuki- ja liikuntaelin vaivoistasi. Syvävenyttelyn perusteiden opettelu oikeuttaa jatkoharjoittelun Element Studion Pilates- ja Syvävenyttely -viikkotunneilla. Kurssin hinta on 95. KUUKAUDEN TIIVISOHJELMA maanantaisin klo: Haluatko solakamman kehon muodon ja vauhtia aineenvaihduntaan? Tule mukaan intensiiviseen, kuukauden kestävään syvävenyttely -kurssiin, jonka aikana saavutat mitattavia tuloksia! Kehosi ympärysmitat pienenevät, nestekierto tehostuu ja hengityksesi syvenee ja vapautuu. Kurssi sisältää 5 yhteistä harjoituskertaa, kotiohjeet ja harjoitusohjelman sekä alku- ja loppumittaukset. Kurssi sisältää 7,5h opetusta ja ohjeet. Kurssin hinta on 150. Teho-ohjelmaan voit osallistua, vaikka et olisi opetellut syvävenyttelyn perusteita ja kurssin käytyäsi voit jatkaa harjoittelua lajin viikkotunneilla.

6 Kärsitkö jatkuvasti selkäsäryistä? Entä vihlooko päätä niska-hartiaseudun jumien vuoksi? Meillä on sinulle ehdotus! Tule ja aloita uusi harrastus Pilateksen parissa! Pilates on harjoitusmenetelmä, joka tutkitusti auttaa vähentämään ja pääsemään eroon selkäkivuista. Samalla opit käyttämään kroppaasi oikein ja tehokkaasti niin, että kaikesta muustakin liikkumisestasi on sinulle enemmän hyötyä. Tuo meille tyhjä lääkepurkkisi, niin me tarjoamme sinulle Pilates -harjoittelun aloittamiseen vaadittavan peruskurssin puoleen hintaan! Maksat siis vain 40 (norm. 80 ) ja pääset mukaan harjoitusmaailmaan, jonka avulla huollat kroppaasi ja vahvistat lihaksistoasi! Peruskurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa lajin viikkotunneilla, joita tarjoamme monipuolisesti ryhmäliikunnassamme. Syksyn peruskurssit: Kurssi 3: maanantaisin klo: Kurssi 4: ma klo: , ti klo: ja to klo: Kurssi 5: ma klo: , ti klo: ja to klo: Mukaan pääsee myös yksityisopetuksen kautta.

7 PILATESTA PERUSTEISTA SYVEMMÄLLE WORKSHOPIT! Elokuussa uutta harjoituskautta käynnistellessä sinulla on mahdollisuus kerrata jo aiemmin oppimaasi tai viedä kehotuntemusta ja liikehallintaasi pidemmälle Pilates Workshopiemme avulla. Analysoimme liikettä sekä nivelten liikesuuntien että liiketasojen kautta, mistä saat uusia taitoja tuttujen Pilates -liikkeiden toteuttamiseen. Näihin 1,5h pituisiin kursseihin voit osallistua, mikäli sinulla on Pilates - harjoittelun perusteet hallussasi. Pieni tauko harjoittelussa ei ole este osallistumiselle! Valitse workshopeista itsellesi tarpeellisin tai tule mukaan vaikka kaikille! Workshopeissa treenataan, joten osallistumalla kaikkiin kolmeen saat loistavan alun syksyn 2015 harjoitteluusi! Workshop 1: Lantion asento ja lonkkanivelen merkitys alaraajan liikkeissä 6.8. torstaina klo: Workshop 2: Rintakehän asento ja hengitys maanantaina klo: Workshop 3: Lapatuki ja vinojen vatsalihasten voimantuotto perjantaina klo: ,5h workshop á 30, 2 workshopia yhteishintaan 55, kaikki kolme 80

8 KURSSIT KUNTOSALILLA Uuden ajan kuntosalimme kutsuu Sinut liikkumaan! Kuntosalikurssi - Pyöreyttä pakaraan voimaharjoittelun keinoin Kurssi 1: ja tiistaisin klo: Kurssi 2: ja keskiviikkoisin klo: Haluatko lantioosi ja jalkoihisi muotoa, mutta treeni ei tunnu menevän niin sanotusti perille? Pakaran treenaaminen on hauskaa ja haastavaa, mutta usein myös vaikeaa. Hyvä lihastuntuma ja oikeaoppinen selänhallinta ovat asioita, joita opit tällä kurssilla kaikkien tärkeimpien pakaraan kohdistuvien voimaliikkeiden lisäksi. Tule mukaan ja vie jalkatreenisi uudelle tasolle! 2 x 60min opetusta ja kirjallinen harjoitusohjelma. Omat asiakkaat 40 / muut 50. Kuntosalikurssi - Ojennusta ylävartaloon voimaharjoittelun keinoin Kurssi 1: ja keskiviikkoisin klo: Kurssi 2: ja tiistaisin klo: Istumatyön, niskahartiavaivojen ja muiden ryhtiongelmien ytimeen iskevä kuntosalikurssi, josta hyödyt varmasti! Ehkä sinullakin selkä virheellisesti pyöristyy ja olkapäät kiertyvät väärään asentoon selkää treenatessasi? Tule tarkistamaan ylävartalotreenisi suoritustekniikkaa ja oppimaan uusia liikkeitä harjoitteluasi kehittämään. 2 x 60min opetusta ja kirjallinen harjoitusohjelma. Omat asiakkaat 40 / muut 50.

9 Kuntosalikurssi - Kuntosaliharjoittelun alkeet naisille Kurssi 1: torstaisin klo: Kurssi 2: torstaisin klo: Tule mukaan naisten omalle kuntosalikurssille, jossa opit turvallisesti ja tehokkaasti kaikki tärkeimmät lihaskuntoharjoittelun perusliikkeet. Laitteiden käytön ja oikean tekniikan harjoittelun myötä saat varmuutta itsenäiseen treeniin. Kurssilla käydään läpi kaksi erilaista kuntosaliohjelmaa alkulämmittelyineen. Saat molemmista ohjelmista vielä kirjalliset ohjeet itsellesi jatkoharjoittelua varten. Kurssi toteutetaan kiertoharjoittelun muodossa ja osallistua voit, vaikka et olisi aiemmin harjoitellut kuntosalilaitteilla. 4 x 60min opetusta ja kaksi kirjallista harjoitusohjelmaa omat asiakkaat 80 / muut 95 Kuntosalikurssi - Tavoitteellista treeniä kiireen keskelle torstaisin klo: Tule mukaan treenaamaan kuntosalillemme! Kiireisten kuntosalikurssilla opetellaan lihaskuntoharjoittelun perusteita, suoritustekniikkaa ja harjoittelun rytmityksiä niin, että opit keinoja tehokkaan ja nopean voimaharjoituksen läpiviemiseksi. Kurssin avulla harjoittelusi on jatkossa sekä turvallista että tavoitteellista. Pääset treenaamaan tuloksellisesti ja harjoitusvastusten noustessa tulokset myös tuntuvat ja näkyvät! 3 x 60min opetusta ja kaksi kirjallista harjoitusohjelmaa omat asiakkaat 60 / muut 75. VIMMA - Viiden viikon treenihaaste torstaisin klo: Laita köydet ja fitnessbagit koville ja tule mukaan VIMMAAN! Treenit koostuvat oman kehon painoa ja harjoittelun pienvälineitä hyödyntävistä harjoitteista, joissa treenin tempo ja haastavat liikeyhdistelmät saavat sinut ylittämään itsesi. Syke nousee, voima ja kehon taitavuus paranevat - ja mikä parasta, sinuun iskee kunnon treenivimma! 5 x 45min opetusta pienryhmässä omat asiakkaat 80 / muut 95

10 POTKUA PAINONHALLINTAAN -valmennus Pysyvästi kevyempi olo rennolla muutoksella - Usko pois, näin se onnistuu varmimmin! Tule oppimaan keinot painon pudotukseen, ilman kiristelyä ja huonoa tuulta. Painonhallintaryhmissämme valmennuksen pääpaino on käyttäytymisen ja ruokailutottumusten muutoksissa. Lisäksi liikuntaan aktivoidutaan erilaisilla lajikokeiluilla. Saat ohjeita ruokavaliomuutoksiin, tutustut monipuolisesti eri terveysliikuntamuotoihin ja saat tukea muilta samassa tilanteessa olevilta. Painonpudotusryhmässä oman Hyvinvointivalmentajan ja Personal Trainerisi johdolla opit 3 kuukauden aikana uusia, parempia elämäntapoja, joiden avulla pudotat painosi pysyvästi. Kurssin aikana mittaamme sekä painoa että vyötärön ympärysmittaa, jotta muutoksesi on näkyvää ja saat siitä itsellesi tsemppiä! Syksyn 2015 ajaksi kutsumme sinut pohtimaan omaa hyvinvointia ja tekemään sitä tukevia elämäntapamuutoksia. Tukenasi ovat terveyspsykologiaan erikoistunut hyvinvointivalmentaja Emilia Kujala sekä fysioterapeutti ja valmentaja Antti Vähäkangas. Lisäksi apuusi saapuu koko joukko muita Element Studion ammattilaisia. Valmennus sisältää luentoja ja ryhmävalmennus -tapaamisia, kotiläksyjä sekä ohjattua liikuntaa pienryhmässä. Tapaamisia on yhteensä 20 kpl 4kk aikana ja ne toteutuvat pääsääntöisin maanantaisin klo:18.30 ja torstaisin klo: Hinta 129 / kk (4kk) Tämä on mahdollisuutesi muuttaa elämänlaatuasi merkittävästi parempaan suuntaan! Älä mieti, vaan ilmoittaudu mukaan!

11 KINESIS -HARJOITTELU Kinesis - Mahdollisuus harjoitella koko kehoa kuormittavalla harjoitusmenetelmällä! Kinesis harjoitusjärjestelmä saa kaikki harjoitteet tuntumaan pehmeiltä ja luonnollisilta. Se auttaa sinua tunnistamaan kehosi liikeradat paremmin ja ryhtisi paranee. Vapaiden ja luonnollisten liikkeiden kautta lisäät voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta kaikki harjoitukset yhdessä kokonaisuudessa, jossa keskivartalon tärkeät lihakset ovat luonnollisesti mukana jokaisessa liikkeessä. Kinesiksen monimuotoisuus tarjoaa aina uusia haasteita ja harjoitusmahdollisuuksia kaikille kuntoutettavista huippu-urheilijoihin. Tunteja ohjaavat vain koulutetut Kinesis -ohjaajat. Kinesis -harjoittelulla: Saat uuden elämyksellisen tavan harjoitella Kehität tasapainoa, notkeutta ja lihaskuntoa Säästät aikaa, kun harjoitat koko kehoasi yhdellä kertaa Nautit harjoittelusta miellyttävässä ja rauhoittavassa ympäristössä Kinesis -harjoittelun perusteet -kurssilla opit, kuinka käyttää laitteita ja mitkä asiat toiminnallisessa lihaskuntoharjoittelussa on hyvä muistaa. Ohjaamme kehoasi oikeaan asentoon ja oivallat, kuinka keskivartalon syvät tukilihakset otetaan treeniin mukaan! Saat siis uusia ideoita omaan treeniisi tai sinun on helppo jatkaa harjoittelua lajin ohjatuilla viikkotunneilla (tunneille pääsee mukaan myös ilman kurssin käymistä). Kurssin hinta on 40 omille asiakkaille, 45 muille. Kinesiksen perusteet 1: tiistaisin ja 1.9. klo: Kinesiksen perusteet 2: tiistaisin 8.9. ja klo: Kinesiksen perusteet 3: ja perjantaisin klo:

12 Kaikkien kurssien peruutusehdot: Valitettavasti en pääsekään -peruutus viimeistään 7 vrk ennen kurssin alkua ei veloitusta Anteeksi, mutta nyt ei millään pysty -peruutus 1-6 vrk ennen kurssia, veloitamme peruutusmaksuna 50 % kurssihinnasta Et ikinä usko mitä tapahtui -peruutus samana päivänä tai jos et lainkaan peru, veloitamme täyden osallistumismaksun. Sinun ei tarvitse olla studiomme asiakas voidaksesi osallistua kursseillemme! Tule siis rohkeasti mukaan oppimaan uutta ja nauttimaan liikkumisen tuomasta hyvästä olosta! TULE MUKAAN STUDIOMME YHTEISÖÖN! Seuraa meitä myös Facebooksissa osoitteessa:

FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS

FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS FITLANDIA-HYVINVOINTIOPAS ASIANTUNTIJAT Sanna Malinen Sanna Malinen on 27-vuotias viittä vaille valmis lääkäri. Sanna on harrastanut liikuntaa pikkutytöstä lähtien, ja urheilulajeista hänen sydäntään lähellä

Lisätiedot

Kotikuntoilun luksusta Habitaressa!

Kotikuntoilun luksusta Habitaressa! K&F Nro 5/2011 H H 16. vuosikerta www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kotikuntoilun luksusta Habitaressa! Recline Personal Esittelemme Habitaressa Personal - tuoteperheen, joka on huippumuotoilija Antonio

Lisätiedot

1/2012. 1.vuosikerta ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com. Trainer. Asiakkaan motivointi. Koulutuskalenteri kevät 2012. Naisen ja miehen erot.

1/2012. 1.vuosikerta ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com. Trainer. Asiakkaan motivointi. Koulutuskalenteri kevät 2012. Naisen ja miehen erot. 1/2012 1.vuosikerta ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com Trainer Asiakkaan motivointi Naisen ja miehen erot Koulutuskalenteri kevät 2012 Tapahtumat 4 K&F Trainer 1/2012 PÄÄKIRJOITUS Kustantaja: K&F-lehdet

Lisätiedot

Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto

Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto Liikuntapalveluiden sisällysluettelo Liikuntatoimenjohtajan tervehdys 4 Yhteystiedot 6 Infosivu 8 Vihdin uimahalli 9 Vesiliikunta 13 Ohjaustoiminta 23 +60v.

Lisätiedot

Kuopion Reippaan Voimistelijat

Kuopion Reippaan Voimistelijat Kuopion Reippaan Voimistelijat - Reippaasti paras Kausi alkaa 1.9.2014 EDULLINEN MONIPUOLINEN LAADUKAS TULE JUMPPAAMAAN, 16e/kk! ENERGINEN 2 Kuopion Reippaan Voimistelijat - syksy 2014 Hyvä seuraväki!

Lisätiedot

4/2014 HCM & HCR. Ohjeet talvikauden. harjoitteluun. HCMreitin. Alle viisi kuukautta HCR:lle. kohokohdat. ilmoittaudu nyt! JUOKSU

4/2014 HCM & HCR. Ohjeet talvikauden. harjoitteluun. HCMreitin. Alle viisi kuukautta HCR:lle. kohokohdat. ilmoittaudu nyt! JUOKSU 4/2014 HCM & HCR Ohjeet talvikauden harjoitteluun Alle viisi kuukautta HCR:lle ilmoittaudu nyt! HCMreitin kohokohdat JUOKSU Samuli Vasala Harrasteliikuntajohtaja Suomen Urheiluliitto Miksi juokset? Tuo

Lisätiedot

Kinesis stations Luonnollinen funktionaalinen liike

Kinesis stations Luonnollinen funktionaalinen liike K&F Nro 7/2011 H H 16. vuosikerta www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kinesis stations Luonnollinen funktionaalinen liike Kasvata lihasvoimaa, paranna tasapainoa ja notkeutta tehokkaalla sekä mielenkiintoisella

Lisätiedot

www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kuntoilijan ykköslehti

www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 Kuntoilijan ykköslehti K&F Nro 6/2011 H H 16. vuosikerta www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 H Kuntoilijan ykköslehti 2 pääkirjoitus Syksy käynnissä Mielenkiinnolla odottelin syksyn käynnistymistä, kun eurooppalainen taloustilanne

Lisätiedot

Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone!

Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone! Muokkaa salibandyjoukkueestasi kokoelma tähtiä, joka treenaa ja pelaa kuin kone! Kirjoittanut: Ville-Matti Hakanpää 2011 1 1. Lupaus Miten salibandyn juniorijoukkue saadaan tekemään töitä tehokkaasti harjoituksesta

Lisätiedot

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, marraskuu 3/2013 www.yasmine.fi

Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, marraskuu 3/2013 www.yasmine.fi Oulun Itämaisen Tanssin yhdistys Yasmine ry Jäsenlehti, marraskuu 3/2013 www.yasmine.fi 1 Puheenjohtajalta Nyt minä repäisen vihdoinkin! Tuo lause on erään vasta ilmestyneen naistenlehden otsikko. Jutussa

Lisätiedot

FOREVER ONNISTUJATARINOITA

FOREVER ONNISTUJATARINOITA FOREVER ONNISTUJATARINOITA Susanna Luukinen, Forever Varisto Aloitin foreverillä noin vuosi sitten. Viime maaliskuulla painoni oli jo päässyt hyppäämään 92 kiloon. Osallistuin kevyt sankari -kilpailuun,

Lisätiedot

TARTU TILAISUUTEEN, ota tavaksi!

TARTU TILAISUUTEEN, ota tavaksi! TARTU IUTEEN, ota tavaksi! 1 2 RENNOS pysyviä tuloksia Tartu tilaisuuteen, ota tavaksi! -painonhallintaopas johdattaa sinut pysyviin elämäntapamuutoksiin rennolla ja nautittavalla tavalla. Opas neuvoo

Lisätiedot

Tapanilan Urheilu. Salibandy menestyy juniorityöllä. s.6. Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman. Voimailu kasvattaa isoksi, s.

Tapanilan Urheilu. Salibandy menestyy juniorityöllä. s.6. Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman. Voimailu kasvattaa isoksi, s. Tapanilan Urheilu Tapanilan Urheilukeskuksen ja Tapanilan Erän asiakaslehti - syksy 2006 Salibandy menestyy juniorityöllä s.6 Sisältää Tapanilan Erän syksyn 2006 liikuntaohjelman Voimailu kasvattaa isoksi,

Lisätiedot

SELKÄLEHTI 1 SELKÄLEHTI 1 2014 JÄSENLEHTI

SELKÄLEHTI 1 SELKÄLEHTI 1 2014 JÄSENLEHTI SELKÄLEHTI 1 SELKÄLEHTI T U R U N S E U D U N S E L K Ä Y H D I S T Y S R Y 1 2014 JÄSENLEHTI TURUN SEUDUN SELKÄYHDISTYS ry Postiosoite: Yliopistonkatu 19, Aleksandrankuja 20100 TURKU Puhelin 040 525 1739

Lisätiedot

Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti

Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti Sisällysluettelo Esittely 3 Yhteystiedot 4 Infosivu 6 Vihdin uimahalli 7 Ohjaustoiminta 11 Lasten ja nuorten liikunta 15 Työikäisten liikunta

Lisätiedot

s e l k ä - c e n t e r 20

s e l k ä - c e n t e r 20 s e l k ä - c e n t e r 20 1 1 TÄRKEINTÄ ON AJATUS TÄRKEINTÄ ON TOIMINTA TÄRKEINTÄ OLET SINÄ Emme hoida vaivoja, jotka ovat ihmisessä,vaan ihmistä, jolla on vaivoja. Tervetuloa tutustumaan työhömme SelkäCenterissä.

Lisätiedot

ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015

ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015 LIIKUNTAKALENTERI ERITYISRYHMIEN LIIKUNTATARJONTA SIILINJÄRVELLÄ syksy 2014 ja kevät 2015 Alennuskortteja Fontanellaan ja Kunnonpaikkaan kunnantalolta vapaa-aikatoimistosta voimassa arkisin Fontanellaan

Lisätiedot

Harmonia. Liikuntaa ohjatusti. Ruoalla on merkitystä UUSI. stressin ei tarvitse olla riesa kysymyksiä hyvän olon ammattilaisille1

Harmonia. Liikuntaa ohjatusti. Ruoalla on merkitystä UUSI. stressin ei tarvitse olla riesa kysymyksiä hyvän olon ammattilaisille1 Harmonia LEHTI ILMESTYY ELOKUUSSA 2 0 1 1 sinulle, joka arvostat hyvää oloa HYVINVOINNIN UUSI ERIKOISLEHTI tuulet Rohkeasti rentoutumaan Ruoalla on merkitystä Liikuntaa ohjatusti stressin ei tarvitse olla

Lisätiedot

K&F PROFESSIONAL. Seniorit painopisteenä. Liikuntapäivät onnistuneesti. IHRSA European Congress Madridissa. Liikunnasta liiketoimintaan

K&F PROFESSIONAL. Seniorit painopisteenä. Liikuntapäivät onnistuneesti. IHRSA European Congress Madridissa. Liikunnasta liiketoimintaan 5 /2013 11.vuosikerta 9 ISSN 1458-9648 www.kf-lehti.com K&F PROFESSIONAL IHRSA European Congress Madridissa Seniorit painopisteenä Liikunnasta liiketoimintaan Liikuntapäivät onnistuneesti 4 K&F Professional

Lisätiedot

Ryhmämuotoisen terveysliikuntamallin työkirja

Ryhmämuotoisen terveysliikuntamallin työkirja Täsmälääke-hanke Elämäniloa terveysliikunnasta Ryhmämuotoisen terveysliikuntamallin työkirja Lahden kaupunki Hyvinvointipalvelut ja Liikuntapalvelut Sari Kristiansen Jani Juuti Täsmälääke-hanke Elämäniloa

Lisätiedot

NUORTEN KURSSIT OPINTO-OHJELMA SYKSY 2015 ESPOON TYÖVÄENOPISTO

NUORTEN KURSSIT OPINTO-OHJELMA SYKSY 2015 ESPOON TYÖVÄENOPISTO NUORTEN KURSSIT OPINTO-OHJELMA SYKSY 2015 ESPOON TYÖVÄENOPISTO nuortenkurssit.fi Kurssit nuorille nuortenkurssit.fi Tule kurssille, teemme arjestasi hauskempaa! Valokuvausta, reggaetonia, lehtikirjoittamista,

Lisätiedot

TÄYNNÄ ENERGIAA SÄILYTÄ KESÄFIILIS

TÄYNNÄ ENERGIAA SÄILYTÄ KESÄFIILIS POHJOISMAIDEN SUURIN LUONNOLLISEN HYVINVOINNIN LEHTI Numero 3 elo-syyskuu 2013 pätkäpaasto Antaa vatsan levätä 7 vinkkiä stressinhallintaan SupervälipalaT Tankkaa terveyttä ja vahvistu tutustu viiviin

Lisätiedot

K I N E S I S, D E S I G N F O R M O V E M E N T.

K I N E S I S, D E S I G N F O R M O V E M E N T. K&F K u n t o s a l i & F i t n e s s Nro 5/2006 11. vuosikerta www.kf-lehti.com ISSN 1457-2966 K I N E S I S, D E S I G N F O R M O V E M E N T. Kinesis on Technogymin kehittämä uusi moniuloitteinen harjoittelumuoto,

Lisätiedot

2010 nro. Syksy 2010. Tässä numerossa. Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia

2010 nro. Syksy 2010. Tässä numerossa. Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia 2010 nro 4 Syksy 2010 Tässä numerossa Syksyn uudet ohjaajat Valloittava vapaaehtoisuus Tanssin sykettä Seurauutisia I l o a & E l ä m y k s i ä w w w. f r i s k i s s v e t t i s. f i Puheenjohtajalta

Lisätiedot

Revontuli-Opisto Opinto-ohjelma syyslukukausi 2014 (9.6.2014)

Revontuli-Opisto Opinto-ohjelma syyslukukausi 2014 (9.6.2014) Revontuli-Opisto Opinto-ohjelma syyslukukausi 2014 (9.6.2014) VERKKOKURSSIT HISTORIA 1301100V SUKUTUTKIMUSTA ALOITTELIJOILLE pe 17.30-20.00 Adobe Connect -koulutus, 31.10. 21.11.2014 Sukututkija Hannu

Lisätiedot

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Reuma Suurin osa nivelreumapotilaista viettää normaalia elämää LUUSTO JA

ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE. Reuma Suurin osa nivelreumapotilaista viettää normaalia elämää LUUSTO JA ILMOITUSLIITE TÄMÄ ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA ERIKOISJULKAISU ILMOITUSLIITE Antero Niittymäki Maalivahdin lonkka leikattiin - pelaaminen jatkuu Reuma Suurin osa nivelreumapotilaista viettää normaalia elämää

Lisätiedot

NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI

NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI NYYTIN ELÄMÄNTAITOKURSSI Sisällysluettelo Esipuhe Tervetuloa Elämäntaitokurssille. Hyvä arki, toiminta ja ajankäyttö - hyvä päivä, nukkuminen, ruokailu, liikkuminen ja mukavien asioiden tekeminen. Hyvinvointi,

Lisätiedot

Kilpailukalenteri 2003. Suorita Green Card Talvi-Tarinassa. Osakeanti-Extra: Tarina Golfin osakeanti 10.2. 30.4.2003.

Kilpailukalenteri 2003. Suorita Green Card Talvi-Tarinassa. Osakeanti-Extra: Tarina Golfin osakeanti 10.2. 30.4.2003. Puijon Golfseuran tiedotuslehti 1/2003 Osakeanti-Extra: Tarina Golfin osakeanti 10.2. 30.4.2003 Junnut Espanjassa Kilpailukalenteri 2003 Jarno Hovila matkalla ammattilaiseksi Suorita Green Card Talvi-Tarinassa

Lisätiedot

KlubiLahti. Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle

KlubiLahti. Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle Nro 4 Huhtikuu 2014 www.phklubitalot.fi TEEMAVUOSI 2014: KlubiLahti -Päijät-Hämeen Klubitalot ry:n lehti jäsenille ja yhteistyökumppaneille- Jere Pohjosen taideteos Lahden Klubitalolle TÄSSÄ NUMEROSSA:

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17

HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009. Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 HELSINGIN GOLFKLUBIN JÄSENLEHTI 1 2009 Ravintola s. 8 Osta nimikkosalava s. 11 +55:n liikunta s. 12 Risusavotta s. 17 Pääkirjoitus TALI GOLF Tiedotustoimikunta Kari Kallio Jaana Jalonen Jeppe Arokanto

Lisätiedot