Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut"

Transkriptio

1 RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palvelu HANKINTAKOHDE Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut Palvelun kuvaus Erityisryhmien kuntouttavilla asumispalveluilla tarkoitetaan mielenterveyskuntoutujille, päihdekuntoutujille sekä vammaisille (vaikeavammaisille) tuotettavaa sosiaalihuoltolain 17 :n, 21 :n 3 mom:n ja 4 mom:n, sosiaalihuoltoasetuksen 10 :n ja vammaisuuden perusteella järjestettävistä palveluista ja tukitoimista annetun lain 8 :n mukaista palveluntuottajan tiloissa järjestettyä palveluasumista ja tehostettua palveluasumista sekä em. kohderyhmään kuuluvan henkilön itsenäisen asumisen turvaavia tukipalveluita (tuettu asuminen). Kuntouttavia asumispalveluja ja asumisen tukipalveluita hankitaan henkilöille, jotka sairauksiensa, vammojensa tai päihteiden käytön vuoksi eivät selviä itsenäisestä asumisesta kuntayhteisön avopalveluiden turvin ja joiden asumispaveluiden tarve on säännöllistä ja jatkuvaa. Mielenterveyskuntoutujien asumispalveluiden erityisryhmiä ovat maahanmuuttajat sekä kaksois- ja kolmoidiagnoosipotilaat. Päihdekuntoutujien asumispalveluita hankitaan alkoholiongelmaisille, huumausaineiden käyttäjille, lääkkeiden väärinkäyttäjille sekä sekakäyttäjille. Palveluasuminen järjestetään asumisyksiköissä, joissa asiakkaalla on asuntonaan oma huone sekä hygienia- ja WC-tilat. Asunnosta asiakas ja palveluntuottaja tekevät asuinhuoneiston vuoraamisesta annetun lain mukaisen vuokrasopimuksen (arviointijakson aikana asiakas sitoutuu vaihtoehtoisesti maksamaan asumiskustannukset). Asumispalvelu tarjoaa asiakaalle mahdollisuuden aktiiviseen asumiseen kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Asiakkaalla on mahdollisuus osallistua yhteisön arkeen. Tuettu asuminen järjestetään asiakkaan vuokra- tai omistusasunnossa tai palveluntuottan asiakkaalle vuokraamassa tukiasunnossa. Tukiasunto voi olla hajasijoitettu itsenäinen asunto, tai yhteisömuotoisessa asumisyksikössä sijaitseva asunto, joka täyttää liitteeltä 1 ilmenevät vaatimukset. Hankinnan keskeisin tavoite on asiakkaiden tehokas kuntouttaminen itsenäiseen asumiseen sekä tavanomaiseen ja totunnaiseen elämään kuluvien tehtävien omatoimiseen suorittamiseen.

2 HANKINNAN SISÄLTÖ JA LAAJUUS Ilmenee liitteeltä: x Ilmenevät liitteeltä palveluille asetut vaatimukset Hankintaan sisältyviä asumispalveluita ovat palveluasuminen, tehostettu palveluasuminen sekä tuettu asuminen. Palveluasuminen sisältää hoidon, asunnon ja asumimiseen liittyvät tilat, näiden siivouksen ja kunnossapidon, kuntoutuksen, lääkehoidon ateriapalvelun, asiakkaiden asiointiavun, etuuksien ja korvausten hausta huolehtimisen sekä muun avun siten, kuin liitteen 1 vaatimuksista ilmenee. Tuettu asuminen sisältää tukiasunnon, asumista ja kutoutumista tukevat palvelut sekä ateriapalvelun siten, kuin liitteen 1 vaatimuksista ilmenee. Tarjous voi koskea pelkästään tukipalveluita. Lisäksi hankintaan sisältyy liitteessä 5 kuvattu kannustinjärjestelmä. Kannustinjärjestelmä ei koske vaikeavammaisten asumispalveluita eikä tuettua asumista. Lisäksi hankintaan sisältyvät Tilaajan suoritusvelvollisuus Tilaaja luovuttaa palvelun suorittamista varten käyttöön: Työhuoneen Internet yhteydet kaupungin palvelimelta Muut tarpeelliset työtilat Puhelimen Työaseman kaupungin verkossa Matkapuhelimen Puhelinliittymän Toimisto- ja atk-tarvikkeet Matkapuhelinliittymän Kopionti ja tulostuslaitteet Palvelusuoritusten arvioitu määrä HANKINTAMÄÄRÄ ilmenee tarjouslomakkeistolta Ilmenee liitteeltä: Hankintayksiköt eivät sitoudu ennalta ilmoitettujen palvelumäärien hankintaan. Hankintayksikkö ei vastaa sopimuskauden hankintojen toteutumisesta määriltään edellä mainitun suuruisina.

3 Palvelusuoritusten arvioitu vuotuinen arvonlisäveroton hankinta-arvo HANKINTA-ARVO Koko sopimuskauden / v Sopimuskauden vuotena Sopimuskauden vuotena Sopimuskauden vuotena Sopimuskauden vuotena Hankintayksikkö ei vastaa sopimuskauden hankintojen toteutumisesta arvoltaan edellä mainitun suuruisina. HANKINTAMENET- x Avoin menettely Kilpailullinen neuvottelumenettely TELY Rajoitettu menettely Puitejärjestely Neuvottelumenettely x Usean palveluntuottajan kanssa tehtävä puitesopimus Alkamispäivä Päättymispäivä Optio HANKINTAKAUSI vuosi + 1 vuosi Sopimus on voimassa toistaiseksi enintään 20 saakka kk:n irtisanomisajalla HANKINNAN JAKAMI- Osatarjouksia ei oteta huomioon NEN Osatarjoukset otetaan huomioon seuraavasti: Seuraavista palvelukokonaisuuksista voidaan tehdä osatarjous: - Mielenterveyskuntoutujien palveluasuminen - Mielenterveyskuntoutujien tehostettu palveluasuminen - Päihdekuntoutujien palveluasuminen - Päihdekuntoutujien tehostettu palveluasuminen - Vaikeavammaisten palveluasuminen - Mielenterveyskuntoutujien tuettu asuminen - Päihdekuntoutujien tuettu asuminen - Vammaisten tuettu asuminen Hankintapäätös tehdään kustakin em. palvelukokonaisuudesta erikseen. VAIHTOEHTOISET TARJOUKSET x Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväsytä Seuraavat vaihtoehdot hyväksytään:

4 Kilpailuttava viranomainen Osoite Puhelin HANKINTAYKSIKKÖ Raision kaupungin sosiaali- ja PL 100, Raisio terveyskeskus Yhteyshenkilöt Puhelin Arja Iho Hankinnan sisältö ja laajuus Seija Heikkonen Hankinnan sisältö ja laajuus Markku Liimatainen Kilpailutus ja juridinen käsittely Sähköposti: Hankintaan osallistuvat hankintayksiköt - Kaarinan kaupunki - Liedon kunta - Naantalin kaupunki - Perusturvakuntayhtymä Akseli - Raision kaupunki VAATIMUKSET: Taloudelliset ja rahoitukselliset vaatimukset (JulkHankL 41 ) KELPOISUUS- x Ilmenevät liitteeltä: Palveluille asetetut vaatimukset VAATIMUKSET Ilmenevät vaadituista asiakirjoista (ks. tarjoukseen liitettävät asiakirjat) Ei vaatimuksia Vaatimukset Teknistä suorituskykyä koskevat vaatimukset (JulkHankL 41 ) x Ilmenevät liitteeltä: Palveluille asetetut vaatimukset Ilmenevät vaadituista asiakirjoista (ks. tarjoukseen liitettävät asiakirjat) Vaatimukset

5 Ammatillista pätevyyttä koskevat vaatimukset (JulkHankL 41 ) x Ilmenevät liitteeltä: Palveluille asetetut vaatimukset Ilmenevät vaadituista asiakirjoista (ks. tarjoukseen liitettävät asiakirjat) Vaatimukset Laatujärjestelmää koskevat vaatimukset ISO 9001 laatujärjestelmän vaatimusten täyttyminen (sertifiointi ei välttämätön) Muut kelpoisuusvaatimukset x Ilmenevät liitteeltä: Palveluille asetetut vaatimukset Ilmenevät vaadituista asiakirjoista (ks. tarjoukseen liitettävät asiakirjat)

6 Vaatimukset ilmenevät LAATU- YMS. x Ilmenevät liitteeltä: Palveluille asetetut vaatimukset VAATIMUKSET

7 Palvelulta edellytetään seuraavien ympäristövaatimusten täyttymistä: YMPÄRISTÖ- ISO ympäristöjärjestelmän vaatimusten täyttyminen (sertifiointi ei välttämätön) tai VAATIMUKSET EMAS ympäristöjärjestelmän vaatimusten täyttyminen (sertifiointi ei välttämätön) tai Muu ympäristöjärjestelmä (sertifiointi ei välttämätön) Vahvistettu ympäristöpolitiikka HANKINTAA KOSKEVAT MUUT VAATIMUKSET

8 HANKINTAEHDOT: Hinnoitteluperusteet HINNAT JA HINNOITTELU Hinnasto: x Tarjoushinnat Tarjoushintoina ilmoitetaan hoitovuorokausihinta (alv 0 %), asumisen tukipalvelun tuntihinta (alv 0 %) ja ateriapäivän hinta (alv 14 %). Hoitovuorokausihinta sisältää hoidon, kuntoutuksen, asunnon ja muiden tilojen siivouksen ja kunnossapidon, lääkehoidon (ei lääkkeitä), asiointiavun, etuuksien ja korvausten hausta huolehtimisen sekä muun avun sen sisältöisenä kuin palveluille asetetuista vaatimuksista ilmenee. Työtoiminta ei sisälly hoitovuorokausihintaan. Arviointijakson (ks. Kannustinjärjestelmä) ajalta voidaan periä korotettu hoitovuorokausimaksu, jos palveluntuottaja osoittaa jaksosta aiheutuvan lisäkuluja. Korotuksen suuruudesta neuvotellaan osapuolten kesken ja se saa olla enintään 20 prosenttia hoitovuorokausimaksun määrästä. Palvelun tilaaja suorittaa hoitovuorokausihinnan. Asiakkaan ollessa poissa sairaanhoidon vuoksi hoitovuorokausihintaa ei suoriteta. Asiakkaan ollessa poissa muusta syystä suoritetaan puolet hoitovurokausihinnasta seisemännestä vuorokaudesta lukien. Ateriapäivän hinta saa olla enintään Raision kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunnan päättämän tehostetun palveluasumisen tukipalvelupaketin ateriamaksun suuruinen. Voimassa oleva ateriamaksu on /vrk. Ateriapäivän hinnan tulee sisältää aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Ateriapäivän hintaa ei peritä poissaoloajalta. Asiakas maksaa asunnon vuokran. Asunnon vuokra ei saa ylittää Kansaneläkelaitoksen kulloinkin voimassa olevaa asumistuen normistoa. Valtioneuvoston vuosittain määmät kohtuulliset asumismemenot on ilmoitettu Kansaneläkelaitoksen ylläpitämässä "Asumiseen tukea" -julkaisussa. Jos asuminen ei perustu vuokrasuhteeseen, asiakas sitoutuu maksamaan asumikulut, joihin ei lueta hoitovuorokausimaksuun sisältyvien palveluiden kustannuksia. Asumiskulujen määrä ei kuitenkaan saa ylittää em. vuoran enimmäismäärää. Palveluntuottajalla ei ole oikeutta vaatia tilaajalta tai asiakkaalta muita maksusuorituksia. Hinnat voimassa kiinteästi HINNANMUUTOS- sopimuskauden EHDOT x 31 / saakka, jonka jälkeen noudatetaan alla olevaa ehtoa: kk sopimuksen voimaan tulosta, jonka jälkeen noudatetaan alla olevaa ehtoa: muu:

9 Hinnanmuutosperusteet kiinteän voimassaolon jälkeen Mikäli hankintasopimusta jatketaan optiokaudella, hinnoista neuvotellaan osapuolten kesken.

10 Yleiset hankintaehdot MUUT HANKINTA- Raision kaupungin yleiset hankintaehdot EHDOT x Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa Maksuehto (allamainittu tai tätä parempi) pv. - % 21 pv netto Laskutus ja maksujen suorittaminen Palveluntuottaja laskuttaa hoitopäivät kuukausittain jälkikäteen edellisen kuukauden toteutuneiden hoitopäivien määrän perusteella. Laskusta tulee ilmetä toteutuneet hoitopäivät asumisyksiköittäin ja henkilöittäin eriteltyinä. Tarjouksen tulee olla voimassa: / 20 saakka 2 kk tarjousajan päättymisestä Muut Tilaajalla on oikeus purkaa hankintasopimus toistuvien negatiivisten asiakaspalautteiden johdosta. Palveluntuottaja on velvollinen korvaamaan hankintayksikölle asiakkaalle aiheuttamansa vahingon siltä osin, kun vastuuvakuutus ei sitä kata ja yksikkö on vastuussa vastuussa vahingosta. Palveluntuottajan vahingonkorvausvastuu hankintayksikölle aiheuttamistaan vahingoista määräytyy julkisten palveluhankintojen yleisten sopimusehtojen mukaisesti. Hankintayksikkö ei vastaa asiakkaan vuokran tai vuorasuhteeseen perustuvan muun maksuveloitteen täyttämisestä eikä asiakkaan mahdollisesti aiheuttamasta vahingoista, ellei yksittäistapauksittain toisin sovita. Palveluntuottaja ei saa ilmaista sivulliselle asiakkaan yksityisasiaa tai muuta salassan pidettävää tietoa, jonka palveluntuottaja asemansa ja tehtävänsä perusteella on saanut tietoonsa.

11 TARJOUS: Tarjouksen toimitustapa TARJOUKSEN x Sähköpostitse Postitse suljetussa kuoressa TOIMITUSOHJEET Tarjouksen toimitusosoite Tarjoustunnus / sähköpostin aihe sosiaali.terveys@raisio.fi Palveluasumistarjous Tarjousajan päättyminen Muut kello Tarjouksen muoto Vapaamuotoinen x Tarjous tulee tehdä liitteenä seuraavia tarjouslomakkeita käyttäen x Tarjous tulee laatia suomen kielellä x Muilta kuin edellä mainituilta osin vapaamuotoinen Tarjouslomakkeille ei saa tehdä muutoksia. Mikäli muutoksiin ilmenee tarvetta, tulee tähän saada hankintayksikön suostumus. Mahdolliset muutokset ilmoitetaan tiedoksi kaikille tarjoajille. Muut ohjeet

12 Hinta- ja hinnoitelutiedot TARJOUKSESSA Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: ILMOITETTAVAT TIEDOT Palvelun kokonaistarjoushinta Tuntihinta x Hoitovuorokauden hinta x Ateriapäivän hinta Vuokran suuruus Hinnaston hinta Hinnanmuutosperusteet (ks. vaatimukset) Hinnasto, johon em. hinnat perustuvat Toimituskohteen hinta Muut maksut ja korvaukset Hinnat ilmoitetaan tarjouslomakkeen yksikköjen mukaisina x Tuetussa asumisessa tukipalvelun tuntihinta Tarjouslomakkeella Tarjouslomakkeella Tarjouslomakkeella Hinnan ilmoittamista koskevat ohjeet ja rajoitukset: ALV 0 % ALV 23 % ALV % Hoitovuorokauden hinta ja tukipalvelun tuntihinta ilmoitetaan verottomana ja ateriapäivän hinta verollisena. Asuinhuoneiston vuokrasta ei peritä arvonlisäveroa. Tarjoukseen saa sisällyttää vain pyydetyt hinta- yms. tiedot. Tarjoajalla ei ole oikeutta vaatia ostajalta muita maksusuorituksia. Alennustiedot Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: Alennukset ohjehinnaston hinnoista Alennukset nettohinnaston hinnoista Alennukset tukkuhinnaston hinnoista Hankintaehdot Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: x Maksuehto (ks. vaatimus) x Yleiset hankinta / sopimusehdot (ks. vaatimus) x Tarjouksen voimassaoloaika (ks. vaatimus) Tarjouksessa Tarjouksessa Tarjouksessa Hankintaehtoja koskevat vaatimukset ilmenevät kohdasta HANKINTAEHDOT. Tarjouksessa ilmoitetut ehdot eivät saa poiketa ostajan vahingoksi em. vaatimuksista.

13 Kelpoisuusvaatimusten täyttymisestä Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: x Taloudellinen ja rahoituksellinen vaatimusten täyttyminen x Teknistä suorituskykyä koskevien vaatimusten täyttyminen x Ammatillinen pätevyyttä koskevien vaatimusten täyttyminen Tarjouslomakkeella Tarjouslomakkeella Tarjouslomakkeella Ympäristövaatimusten täyttyminen Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: Selvitys ympäristöjärjestelmän vaatimusten täyttymisestä Selvitys tarjoajan ympäristöpolitiikasta Selvitys palvelun ympäristövaatimusten täyttymisestä Linkki ympäristötietojen ilmoittamiseen Muiden vaatimusten täyttyminen Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: Suoritustilavaatimusten täyttyminen Henkilöstövaatimusten täyttyminen Kalustovaatimusten täyttyminen Kone- ja laitevaatimusten täyttyminen Muiden vaatimusten täyttyminen Muut tiedot Ilmoitettava tieto: Ilmoitetaan asiakirjassa: x Arvioitu hankintayksiköille osoitettavissa oleva paikkamäärä Tarjouslomakeella x Arvioitu hankintayksiköille kohdennettava asumisen tukitoi- mien tuntimäärä viikossa Tarjouslomakkeella

14 Tarjoajan tulee tarjouksessaan vakuuttaa, x että ei ole syyllistynyt julkisista hankinnoista annetun lain 53 :ssä tarkoitettuun rikokseen x että ei ole konkursissa, velkasaneerauksessa tai vastaavassa julkisista hankinnoista annetun lain 54 :ssä tarkoitetussa menettelyssä x että ei ole syyllistynyt julkisista hankinnoista annetun lain 54 :ssä tarkoitettuun ammatinharjoittamiseen liittyvään lainvastaiseen tekoon tai vakavaan virheeseen Muut tarjouksessa ilmoitettavat tiedot Taloudellisen ja rahoituksellisen soveltuvuuden osoittamiseksi tarjoajan tulee liittää tarjoukseen TARJOUKSEEN Luottolaitoksen lausunto luottokelpoisuudesta LIITETTÄVÄT 1 Todistus vastuuvakuutuksesta, vakuutusmäärä vahinkotapahtumaa kohti vähintään ASIAKIRJAT Tuloslaskelma, tase ja toimintakertomus Todistus kokonaisliikevaihdosta Todistus liikevaihdosta tarjousta koskevan hankintatyypin osalta kolmelta viimeiseltä tilikaudelta 2 Todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus tai todistus maksusuunnitelmasta 3 Vakuutusyhtiön todistus eläkevakuutuksesta ja vakuutusmaksujen maksamisesta 4 Todistus YEL-vakuutuksesta ja vakuutusmaksujen maksamisesta (yksityinen elinkeinonharjoittaja) Em. Asiakirjat toimitetaan niitä erikseen pyydettäessä Teknisen suorityskyvyn osoittamiseksi tarjoajan tulee littää tarjoukseen Selvitys tarjoajan omista ja ulkopuolisista teknisistä asiantuntijoista tai toimielimistä Selvitys tarjoajan sertifioidusta tai tätä vastaavasta laadunvarmistusjärjestelmästä Selvitys palvelukapasiteetista Selvitys palvelusuorituksessa käytettävistä koneista ja laitteista Kuvaus laadunvarmistusjärjestelmästä Selvitys varajakelujärjestelmästä Em. asiakirjat tulee toimittaa niitä erikseen pyydettäessä

15 Ammatillisen pätevyyden osoittamiseksi tarjoajan tulee liittää tarjoukseen x Todistus johtohenkilöiden koulutuksesta ja kokemuksesta (ks. vaatimukset) x Todistus hankinnan suorittamisesta vastaavien henkilöiden koulutuksesta ja kokemuksesta (ks. vaatimukset) Em. asiakirjat toimitetaan niitä erikseen pyydettäessä Muut asiakirjat 1 Kaupparekisteriote 2 Todistus ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin merkitsemisestä 3 Todistus arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisävelvollisten rekisteriin merkitsemisestä 4 Todistus verojen maksamisesta 5 Todistus työnantajan lakisääteisten sosiaalivakuutusmaksujen maksamisesta Tilaajavastuulain 5 :n mukaiset selvitykset ja todistukset 6 Täydennyskoulutussuunnitelma 7 Kuntoutusprosessin kuvaus (toimitetaan tarjouksen liitteenä) Asiakirjat 1-6 toimitetaan niitä erikseen pyydettäessä. Kuntoutusprosessin kuvaus toimitetaan tarjouksen liitteenä.

16 HANKINNASTA PÄÄTTÄMINEN TARJOAJAN POIS- Tarjoaja, joka on syyllistynyt julkisista hankinnoista annetun lain (JulkHankL) 53 :ssä tarkoituttuun rikokseen tullaan sulkemaan pois tarjouskilpailusta. JOUSKILPAILUSTA Tarjoaja suljetaan myös seuraavassa tapauksessa pois tarjouskilpailusta: x Tarjoaja on konkursissa, velkasaneerauksessa tai vastaavassa JulkHankL:n 54 :ssä tarkoitetussa menettelyssä x Tarjoaja on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalivakuutusmaksujen maksamisen x Tarjoaja on syyllistynyt JulkHankL:n 54 :ssä tarkoitettuun ammatin harjoittamiseen liittyvään lainvastaiseen tekoon tai vakavaan virheeseen x Tarjoaja on syyllistynyt olennaisesti väärien tietojen antamiseen ilmoittaessaan soveltuuvuuteen tai tarjouksen valintaan liittyviä tietoja Tarjoaja on laiminlyönyt tilaajavastuulain 5.ssä tarkoitettujen selvitysten ja todistusten toimittamisen x Tarjoajalla ei ole rahoituksellisia ja taloudellisia edellytyksiä hankinnan suorittamiseen x Tarjoajalla ei ole teknistä suorituskykyä tai ammatillista pätevyyttä hankinan suorittamiseen Tajoaja ei täytä asetettuja ympäristövaatimuksia TARJOUKSEN HYLKÄÄMINEN Tarjous, joka ei ole tarjouspyynnön mukainen, tullaan hylkäämään. SULKEMINEN TAR- Tarjouksen hyväksymisperusteet Alin hinta x Kokonaistaloudellinen edullisuus HANKINTAPÄÄTÖK- SEN PERUSTEET Kokonaistaloudellisen edullisuuden arviontiperusteet Painorvot 1 Hoitovuorokauden ja ateriapäivän hinta % 2 Kohderyhmän koulutetun henkilöstön osuus 15 % 3 Henkilöstön työkokemus kohderyhmän palveluasumisesta 15 % 4 Kuntoutusprosessi (ei tuetussa asumisessa) 205 % Peruste- Mittari Pisteytys tarjousvertailussa numero 1 Alin hinta / tarjottu hinta x 50 2 % (Tarjojan koulutetun henkilöstön osuus % / asiakaspaikkojen määrä) / (Suurin koulutetun henkilöstön osuus % / asiakaspaikkojen määrä) x 15 3 vuosi (Tarjoajan henkilöstön kokemus / asiakaspaikkojen määrä) / Pisin kokemus / asiakaspaikkojen määrä) x 15 4 Pistemäärä (Tarjoajan kuntoutusprosessin pistemäärä / paras pistemäärä) x 20

17

18 Muut perusteet Henkilökuntaan lasketaan mukaan vain tarjoukseen sisältyvien toimintayksiköiden henkilökunta. Henkilöstöön luetaan toimintayksikön vastuuhenkilö, palvelusta vastaava työntekijä sekä asiakastyöhön osallistuvat työntekijät. Vertailussa ei huomioida alle 50 %:n työaikaa (18 tuntia viikossa) tekeviä henkilöitä. Koulutukseksi vertailussa hyväksytään - tutkintoon (esim. sosionomin tai lähihoitajan) kuuluva mielenterveystyöhön (mielenterveyskuntoutujat), päidetyöhön (päihdekuntoutujat) ja vammaistyöhön (vammaiset kuntoutujat) suuntautunut vähintään 20 opintoviikon koulutusohjelma - em. kohderyhmiin suuntautunut vähintää 20 opintoviikon täydennyskoulutus Koulutetun henkilökunnan osuudella tarkoistetaan tutkintoon sisältyneen henkilökunja täydennyskoulutetun henkilökunnan osuutta henkilöstöstä. Nämä suhteutetaan asiakaspaikkojen määrään ja lasketaan yhteen. Kuntoutusprosessi ei sisälly tuetun asumisen arviointiperusteisiin. Kuntoutusprosessin pisteyttäminen perustuu toimintayksikössä käytössä olevan kuntoutusprosessin kuvaukseen. Kuntoutusprosessin kuvauksen pisteytyskriteerejä ovat - Kuntoutustarpeen arviointi - Kuntouttamisen keinot ja menetelmät - Kuntoutustavoitteiden asettaminen - Kuntoutumisen seuranta - Kuntouttamiseen käytetty aika ja dokumentointi - Toimintayksikön tilojen ja laitteiden soveltuvuus kuntoutustoimintaan - Toiminan laadun varmistaminen Tavittaessa hankintayksikön edustaja tekee katselmuksen toimitiloissa toiminnan järjestämisen ja tilojen soveltuvuuden selvittämiseksi. Kuntoutusprosessin kuvaus liitetään tarjoukseen (ei tuetun asumisen tarjoukseen) ja sen pituus saa olla enintään viisi A4-sivua. PUITEJÄRJESTELYN TOTEUTTAMINEN Kuntouttavassa asumispalvelussa ja tehostetussa asumispalvelussa palveluntuottajiksi valitaan tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisessa järjestyksessä niin monta palveluntuottajaa, että näiden asiakaspaikkojen yhteismäärä riittää kattamaan hankintayksiköiden palvelutarpeen. Tuetussa asumispalvelussa valittujen palveluntuottajien määrä määräytyy vastaavasti hankintayksiköiden yhteenlasketun keskimääräisen viikottaisen pavelutarpeen (tuntia/viikko) mukaisesti. Tuetussa asumisessa kaikki tarjouspyynnön vaatimukset täyttävät tukiasunnot hyväksytään hankinnan piiriin. Asiakkaat sijoitetaan asumispalveluihin asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden pohjalta

19 tarjousten kokonaistaloudellisen edullisuuden mukaisessa järjestyksessä. Tukiasunnon vuokraamisesta päättää asiakas. MUUT TIEDOT JA OHJEET: Hankinnasta on julkaistu ilmoitus julkisten hankintojen ilmoituskanavalla (HILMA) YLEISET TIEDOT JA Päivämäärä: 1 / OHJEET Ilmotusnumero: Viranomaisille toimitetut tarjoukset tulevat julkisiksi pääosin päätöksenteon jälkeen. Liikesalaisuudet ovat kuitenkin salassapidettäviä. Tarjoukset on pyrittävä laatimaan niin, etteivät ne sisällä tällaisia tietoja. Jos liikesalaisuuden sisällyttäminen tarjoukseen on kuitenkin välttämätöntä, tulee se esittää erillisellä liitteellä. Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain 11 :n 2 mom:n 6 kohdan mukaan asianosaisella on oikeus saada tieto tarjoushinnasta, vaikka tämä katsottaisiinkin salassa pidettäväksi tiedoksi. Tarjoukseen liitettävät esitteet, lausunnot, todistukset ja muut asiakirjat pyydetään toimittamaan sähköpostin liitetiedostoina word, excel, pdf tai jpg -muodossa. Mikäli ne on julkaistu tarjoajan kotisivuilla, voidaan vaihtoehtoisesti ilmoittaa ne tarjoajan internet-linkit, joissa kyseisiin asiakirjoihin voidaan suoraan tutustua. Tarjouslomakkeet tulee toimittaa excel-muodossa. Mikäli tässä tarjouspyynnössä tai sen liitteissä on epäselvyyksiä tai tulkinnallisuuksia, tulee tarjoajan pyytää lisätietoja tällaiseksi katsomastaan asiasta. Kysymykset on lähetettävä mennessä sähköpostitse osoitteeseen: sosiaali.terveys@raisio.fi

20 Tarjouskilpailuun osallistuvan tulee ilmoittaa osallistumisestaan em. sähköpostiosoitteeseen, jotta kysymykset ja vastaukset voidaan ilmoittaa tarjoajalle tiedoksi. Mikäli tarjoaja laiminlyö osallistumisilmoituksen lähettämisen, tarjoaja ei voi myöhemmin vedota edukseen tarjouspyynnön epäselvyyteen tai tulkinnallisuuteen, jos tarjous laiminlyönnin johdosta joudutaan tarjouspyynnön vastaisena tai puutteelisena hylkäämään. ERITYISTIEDOT JA OHJEET Tarjouslomakkeella 4 ilmoitettava arvio hankintayksiköille osoitettavissa olevasta asiakaspaikkojen määrästä ja arvio hankintayksiköille kohdennettavasta viikottaisesta tuntimäärästä ei ole tarjoajaa sitova. Hankinta-asiakirjoja noudatetaan seuraavassa järjestyksessä ASIAKIRJOJEN NOUDATTAMIS- JÄRJESTYS 1 Hankintasopimus 2 Tarjouspyyntö 3 Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot paveluhankinnoissa 4 Tarjous 5 Myyjän yleiset sopimusehdot Liite LIITTEET 1 Tarjouslomake 1: Asumispalveluilla asetetut vaatimukset 2 Tarjouslomake 2: Tarjoushinnat 3 Tarjouslomake 3: Henkilökunnan määrä, koulutus ja työkokemus 4 Tarjouslomake 4: Määräarviot 5 Kannustinjärjestelmä 6 Kustannusvatuutaulukko 7 8 9

21 VIRANOMAISEN ALLEKIRJOITUS PÄIVÄYS JA Raisio 29 / ALLEKIRJOITUS RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus Arja Iho Sosiaalityön johtaja Markku Liimatainen Talouspäällikkö

Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutus

Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutus RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palveluryhmä HANKINTAKOHDE Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutus Palvelun kuvaus Raision ja Ruskon terveyskeskuslääkärin

Lisätiedot

Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut

Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palvelu HANKINTAKOHDE Erityisryhmien kuntouttavat asumispalvelut Palvelun kuvaus Erityisryhmien kuntouttavilla asumispalveluilla tarkoitetaan

Lisätiedot

Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut

Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palveluryhmä HANKINTAKOHDE Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut Palvelun kuvaus Naantalin kaupungin, perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

Hankintaan sisältyvät palvelut. Ilmenevät liitteeltä palveluille asetetut vaatimukset Palvelusoritusten arvioitu määrä. Ilmenee tarjouslomakkeistolta

Hankintaan sisältyvät palvelut. Ilmenevät liitteeltä palveluille asetetut vaatimukset Palvelusoritusten arvioitu määrä. Ilmenee tarjouslomakkeistolta 1 Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: HANKINTAKOHDE HANKINNAN SISÄLTÖ JA LAAJUUS HANKINTAMÄÄRÄ Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut Palvelun kuvaus Liedon

Lisätiedot

Erikoislääkärikonsultaatioiden ja muiden sairaanhoidon erikoispalveluiden hankinta

Erikoislääkärikonsultaatioiden ja muiden sairaanhoidon erikoispalveluiden hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 431/02.08.00/2015 90 Erikoislääkärikonsultaatioiden ja muiden sairaanhoidon erikoispalveluiden hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 10.6.2015: Erikoislääkärikonsultaatioiden

Lisätiedot

Kotipalveluaterioiden kuljetus

Kotipalveluaterioiden kuljetus RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palvelu HANKINTAKOHDE Kotipalveluaterioiden kuljetus Palvelun kuvaus Raision kaupungin kotihoidon kotipalveluaterioiden kuljetus asiakkaille

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

suojaaminen - Henkilöturvahälytin liittymineen - Toimipaikan osoite sijainti Ristimäentie 2, Rusko

suojaaminen - Henkilöturvahälytin liittymineen - Toimipaikan osoite sijainti Ristimäentie 2, Rusko RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palvelu HANKINTAKOHDE Turvapalvelut Palvelun kuvaus Turvapalvelut Raision kaupungin sosiaali- ja terveystoimen seuraaviin toimintayksiköihin

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut

Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palveluryhmä HANKINTAKOHDE Erikoislääkärikonsultaatiot ym. sairaanhoidon erikoispalvelut Palvelun kuvaus Naantalin kaupungin, perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon palvelut

Suun terveydenhuollon palvelut RAISION KAUPUNKI Sosiaali- ja terveyskeskus TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: Palveluryhmä HANKINTAKOHDE Suun terveydenhuollon palvelut Palvelun kuvaus Raision - Ruskon terveyskeskuksen asiakkaille ostettavat suun

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta

Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 707/02.08.00/2014 127 Kotipalveluaterioiden kuljetuspalvelun hankinta Talouspäällikkö Markku Liimatainen 15.8.2014: Kotipalveluaterioiden kuljetuspalveluiden hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 TARJOUSPYYNTÖ MONITOIMIVAUNUJEN HANKINNASTA TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSASEMAN VUODEOSASTOLLE SEKÄ PALVELUKESKUS TUUSKOTOON 1.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo.

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo. TYÖTERVEYS WELLAMO OY Tarjouspyyntö 29.10.2010 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA Hankintayksikkö Yhteyshenkilö Hankintamuoto Työterveys Wellamo

Lisätiedot

Raision kaupungin talouden ja hallinnon tarkastaminen valtuuston vuosien toimikautta vastaavalta ajalta.

Raision kaupungin talouden ja hallinnon tarkastaminen valtuuston vuosien toimikautta vastaavalta ajalta. RAISION KAUPUNKI Tarkastuslautakunta TARJOUSPYYNTÖ HANKINTA: HANKINTAKOHDE Palvelu Tilintarkastus Palvelun kuvaus Raision kaupungin talouden ja hallinnon tarkastaminen valtuuston vuosien 2013-2016 toimikautta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

16.8.2013 447967-JK-U369-12/14. Työ toteutetaan kokonaisurakkana. Työn on oltava valmis 29.11.2013.

16.8.2013 447967-JK-U369-12/14. Työ toteutetaan kokonaisurakkana. Työn on oltava valmis 29.11.2013. Tarjouspyyntö 1 (7) JÄRVENPÄÄN KATUVALOJEN VALAISINTEN VAIHTO 2013 1. Hankinnan sisältö Järvenpään kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne elohopeavalaisinten vaihdosta. Vaihdettavien valaisinten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2016 TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA 1. Yleistä Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne Savolakodin uudisrakennuksen yleisten tilojen kalusteista. Hankinta ei ole kokonaisarvoltaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Sivu 1 / 5 Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Tilaaja Epilepsialiito ry Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Y-tunnus: 0221136-2 Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankinnasta

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Liite 2 10

Tekninen lautakunta Liite 2 10 Tekninen lautakunta 31.1.2017 Liite 2 10 04.01.2017 1/11 89432 Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Mikkeli Postinumero 50100 Maa Suomi Carita Hakkarainen +358 447942667

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille.

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. 15.12.2014 2 (11) Sisältö 1 Hankinnan kohde... 3 2 Vaatimukset... 3 3 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Turvapalvelujen hankinta

Turvapalvelujen hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 91 Turvapalvelujen hankinta Asianro 582/02.08.00/2015 Talouspäällikkö Markku Liimatainen 10.6.2015: Hankittavat turvapalvelut ovat toimipisteittäin seuraavat: - Päihde-

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta.

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta Tarjoaja Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (päätöksen tiedoksiantoa varten) Tarjousten vertailuvaiheeseen pääsevät

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä.

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä.

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä. 05.01.2016 1(6) TARJOUSPYYNTÖ JÄTEVESILIETTEEN JATKOKÄSITTELYSTÄ Nurmijärven kunnan hankintapalvelut / Nurmijärven Vesi pyytää (myöhemmin tilaaja) tarjoustanne linkokuivatun ja suotonauhakuivatun jätevesilietteen

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1 (6) LUONNOS TARJOUSPYYNTÖ xx.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1. Hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta

Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 102/02.08.00/2013 48 Rintamaveteraanien ja diabeetikkojen avokuntoutuspalvelujen hankinta Asian valmistelija: talouspäällikkö Markku Liimatainen Julkiset hankinnat

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Kaupunkisuunnitteluvirasto Yleissuunnitteluosasto 2.12.2014 Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (8) Tarjouspyyntö Helsingin uuden yleiskaavan taloudellisten vaikutusten arvioinnista HEL 2014-014253 T 02 08 02 00 Ksv 4309_1 n yleissuunnitteluosasto pyytää sitovaa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOITOKONEYKSIKKÖ

TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOITOKONEYKSIKKÖ TARJOUSPYYNTÖ: HAMMASHOITOKONEYKSIKKÖ 1. YLEISTÄ 2. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE Tervola on n. 3300 asukkaan kunta Lapin eteläosassa. Suun terveydenhuollossa on kolme hammaslääkärin virkaa ja suuhygienistin toimi;

Lisätiedot

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI

Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio EVIJÄRVI Evijärven Kunta Tekninen Toimisto Viskarinaukio 3 62500 EVIJÄRVI 11.11.2015 TARJOUSPYYNTÖ KAIVINKONETÖISTÄ Evijärven kunnan tekninen lautakunta pyytää tarjouksia kaivinkonetöistä 1.1.2016 31.12.2017. Kohde

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014 Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) TAKYMETRIN HANKINTA Hankinnan kohde Hankinnan kuvaus Takymetri GNSS antennivarustuksella Pyydämme tarjoustanne käyttökiintopisteiden mittauksessa sekä kartoitus- ja

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA 1. Taustatietoja Sipoon kunta ostaa joukkotarkastuksen rintasyövän varhaistoteamiseksi seulontana kansanterveysasetuksen ohjekirjeen

Lisätiedot

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat

19.01.2010. Lisätietoja Kainuun hankintarenkaasta löytyy Kajaanin kaupungin kotisivuilta osoitteesta: www.kajaani.fi/palvelut/hankinnat 1 (5) BENTONIITTIMATTOJEN HANKINTA Hankinnan kohde / Kajaanin kaupungin tekninen toimiala pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne jätteenkäsittelylaitosten sulkemiseen tarvittavasta bentoniittimatosta.

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOLETKUT Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne paloletkuista seuraavasti: YLEISTÄ 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot, kaupparekisteriote, lääninveroviraston todistus maksetuista veroista

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS

Euroopan yhteisöt Rakennusurakoita koskevat sopimukset Rajoitetut menettelyt. FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS 1/5 FI-Helsinki: Rakennustyöt 2009/S 46-066630 HANKINTAILMOITUS Rakennusurakat I JAKSO: HANKINTAVIRANOMAINEN I.1) NIMI, OSOITE JA YHTEYSPISTE(ET): Helsingin kaupungin rakennusvirasto, HKR-Rakennuttaja,

Lisätiedot

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan järjestämistä koskeva tarjouspyyntö

Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan järjestämistä koskeva tarjouspyyntö Hankintayksikkö TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNTA Sivistyspalvelut 21.6.2012 PL 20 02401 KIRKKONUMM Kirkkonummen uimahallin lipunmyynnin ja kahvilatoiminnan järjestämistä koskeva tarjouspyyntö HANKINNAN

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

Tarjouksen tulee olla voimassa jättämispäivästä helmikuun 2016 loppuun.

Tarjouksen tulee olla voimassa jättämispäivästä helmikuun 2016 loppuun. Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta lasten päivähoidosta päiväkotihoidon osalta ajalle 1.1.2016-31.12.2017

Lisätiedot

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA 1(6) Hankintasäännön D 2 liite 2 MALLITARJOUSPYYNTÖ XX.XX.201X Mallitarjouspyyntö soveltuu käytettäväksi kansallisen kynnysarvon alittavien ja ylittävien tavara- ja palveluhankintojen valmistelussa. Mallitekstit

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SIIVOUSPALVELUJEN TARJOUSPYYNNÖN LIITE NUMERO 5 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut (Hämeenlinnan Asunnot Oy) Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous-

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 JANAKKALAN KUNNAN MAASTOMITTAUSLAITTEIDEN HANKINTA Pyydämme sitovaa tarjoustanne koskien Janakkalan kunnan Tekniikka ja ympäristön maankäytön tulosalueelle hankittavista maastomittauslaitteista

Lisätiedot

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax Internet

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax  Internet 56409 30.03.2016 1/13 56409 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 56409 Hankinnan kuvaus: 1.6.2016-31.12.2018. 8.4.2016

Lisätiedot

SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA

SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA SÄHKÖTEKNISTEN TÖIDEN SUORITTAMINEN AIKAVELOITUSPERIAATTEELLA Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa sähkötöiden suorittamisesta sekä tilaajan tai urakoitsijan

Lisätiedot

Sopimuskausi Liikennealueiden ja kiinteistöjen auraustyöt, sopimuskausi on talvikaudet syksy 2012-kevät 2015.

Sopimuskausi Liikennealueiden ja kiinteistöjen auraustyöt, sopimuskausi on talvikaudet syksy 2012-kevät 2015. Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TALVIHOITOTÖIDEN HANKINTA Tilaaja Kouvolan kaupunki /Tekninen tuotanto Sopimuskausi Liikennealueiden ja kiinteistöjen auraustyöt, sopimuskausi on talvikaudet syksy 2012-kevät 2015.

Lisätiedot

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN

HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI PALVELUSETELILLÄ TUOTETTAVAAN Kotipalveluun Kotisairaanhoitoon Kotiin tarjottaviin omaishoidon sijaishoitajapalveluihin Hakemus on saapunut... Palveluntuottajaa koskevat tiedot

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

VANHUSPALVELUKESKUKSEN SIIVOUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

VANHUSPALVELUKESKUKSEN SIIVOUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ VANHUSPALVELUKESKUKSEN SIIVOUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KOHTEEN NÄYTTÖ... 4 5 HANKITTAVAN PALVELUN SISÄLTÖ...

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot