TYÖTERVEYSPALVELUT VRH101

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TYÖTERVEYSPALVELUT VRH101"

Transkriptio

1 VRH101 1 (16) TYÖTERVEYSPALVELUT VRH101 KYSYMYKSET: 1. Kysymys: Onko mahdollista ostaa kuvantamispalvelut (RTG ja UÄ) terveyskeskukselta? Vastaus: Tulevan palveluntarjoajan tulee sopia kuvantamispalveluiden ostamisesta jokaisen kunnan kanssa erikseen. Lähtökohtaisesti kunnat suhtautuvat kuvantamispalveluiden myyntiin positiivisesti, mutta kunnat eivät tässä vaiheessa sitoudu tarjoamaan palveluita. 2. Kysymys: Onko kuntien omistamien toimitilojen vuokrasopimuksia mahdollista jatkaa? Vastaus: Toimitilojen vuokrasopimuksia on mahdollista jatkaa kuntien ja kaupunkien kanssa, tästä on kuitenkin erikseen sovittava jokaisen kunnan kanssa. Lempäälän osalta asiasta tulee erikseen toimitilan omistavan TSOP:n kanssa. 3. Kysymys: Onko juridisia riitoja käynnissä taikka tiedossa? Vastaus: Tiedossamme ei ole Viisaria koskevia oikeusprosesseja. 4. Kysymys: Mikä on nykyinen sairauspoissaolokäytäntö? Lääkärintodistus mistä lähtien? Vastaus: Jokaisella kunnalla on omat sairauspoissaolokäytäntönsä, joita ei tässä voida eritellä. Kunnilla on käytössä omailmoitus -käytäntö, jonka yksityiskohdat vaihtelevat kunnittain toimintasuunnitelman mukaan. 5. Kysymys: Kohta Jokaiseen toimipisteeseen on kuntakohtaisesti allokoitava työterveyshuollon erikoislääkäri. Riittääkö työterveyshuollon erikoistuva lääkäri? Vastaus: Tarjouspyynnön mukaisesti tarjoajalla tulee olla kuntakohtaisesti allokoitu erikoislääkäri. Erikoistuva lääkäri ei siis riitä. Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset 6. Kysymys: Hinnoittelulomakkeen mukaan tarvittavat lausunnot kuuluvat nyt ilmoitettuun tuntihintaan. Mitä kaikkia lausuntoja tässä tarkoitetaan? Koska kaikki käynnit eivät sisällä lausuntoja vaan lausuntojen tarve määräytyy tapauskohtaisesti ehdotamme, että lausunnot hinnoiteltaisiin erikseen lisäämällä tarjouslomakkeeseen (liite 1) erillinen hinta lausunnoille. Vastaus: Tässä tarkoitetaan kaikkia tarvittavia lausuntoja. Lausuntojen tulee kuulua tarjouspyynnön mukaisesti palvelun tuntihintaan. 7. Kysymys: Tarjouspyynnön sivulla 21 kohdassa 24 vaaditaan tarjoajalta aluehallintoviraston lupaa. Tulkitsemmeko oikein, että myös Valviran myöntämä lupa käy? Vastaus: Tarjouspyynnössä tarkoitetaan tarvittavaa lupaa, jonka saatuaan palveluntuottaja voi tarjota tarjouspyynnössä mainittuja palveluita.

2 VRH101 2 (16) 8. Kysymys: Tarjouspyynnössä kohdassa 5 Sopimuskausi optiokauden toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisajaksi on määritelty 12 kuukautta ja palveluntuottajan irtisanomisajaksi 18 kuukautta sekä määräaikaisena sopimuskautena asiakkaan irtisanomisajaksi 9 kuukautta ja palveluntuottajan irtisanomisajaksi. Voidaanko kyseistä kohtaa muuttaa siten, että toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen irtisanomisajaksi määritellään molemminpuolisesti 12 kuukautta ja määräaikaisen sopimuskauden irtisanomisajaksi määritellään molemminpuolisesti 9 kuukautta. Vastaus: Irtisanomisajat määritellään tarjouspyynnön mukaisesti, eli niitä ei muuteta. 9. Kysymys: Kohta 7.1.3: Voiko asiakkuuspäällikkö olla myös vastaanottotyötä tekevä työterveyshoitaja? Vastaus: Tarjouspyynnössä ei ole määritelty asiakkuuspäällikölle koulutusvaatimusta tai tehtävävaatimusta. Asiakkuuspäällikön tulee olla tehtävään sopiva henkilö. 10. Kysymys: Kohta 8.3: Voitteko ilmoittaa jo tässä vaiheessa tarkan lukumäärän niistä henkilöistä, joita lisäeläke koskee, jotta tämä tieto on mahdollisilla palveluntuottajilla käytettävissä tarjousta tehdessään? Sisältääkö kuntalain 150 mukainen eläkevastuun säilyminen muita vastuita kuin henkilökohtaisen eläkeiän ja lisäeläketurvan säilymisen? Mikäli sisältää, mitä nämä vastuut ovat? Vastaus: Lisäeläkettä koskevat vaatimukset on poistettu tarjouspyynnöstä. Lähtökohtaisesti lisäeläkevastuita ei tule uuden palveluntuottajan vastattavaksi. Käytännön järjestelyistä tullaan sopimaan tarkemmin osapuolten kesken. 11. Kysymys: sivu 5, otsikko 5 Sopimuskausi: Irtisanomisaikoja tulee soveltaa myös Pienyrityksiin. Voisiko Pienyritysten kohdalla muuttaa ehtoja niin, että irtisanomisajat sovitaan kunkin yrityksen kanssa tehtävässä työterveyssopimuksessa? Oletettavasti pienyritykset kokevat irtisanomisajan heidän osaltaan 9 kuukautta määräaikaisena sopimuskautena ja 12 kuukautta toistaiseksi voimassa olevana sopimuskautena kohtuuttoman pitkäksi. Vastaus: Tarjouspyyntöä on muutettu irtisanomisajan osalta. Ks. muutokset tarjouspyynnöstä. 12. Kysymys: Sivu 11, otsikko Raportointi: Raportointi työkykyyn liittyvistä palveluista. Mitä palveluita tässä halutaan raportoitavan? Henkilöstötilinpäätökseen tarvittavat tiedot. Mitä tietoja tarvitaan? Vastaus: Tarjouspyynnön mukaisesti näistä sovitaan erikseen kunnittain toimintasuunnitelmassa. 13. Kysymys: Liite 1: Hintavertailussa esitetään työntekijäkohtainen KL1 ja KL2 työn hinta. Koskeeko hinnoittelu vain yksilö- ja työpaikkakäyntejä? Voiko palveluntuottaja hinnoitella erikseen esimerkiksi ryhmien hinnat hintaliitteen ulkopuolisina hintoina, joista alennusprosentti määritellään?

3 VRH101 3 (16) Vastaus: Tuntihinnoittelu koskee kaikkea työtä riippumatta siitä, missä työtä tehdään tai monenko henkilön kanssa. 14. Kysymys: Liite 1 Tarjouslomake Laboratoriopalvelut rivi 18 tutkimus fp-kol-ldl tutkimus. LDL-kolesteroli on laskennallinen arvo ja sitä ei oteta yksinään. Voisiko tutkimuksen vaihtaa pelkäksi veren kolesterolitutkimukseksi fs-kol (kela koodi4515) tai lipidipakettitutkimukseksi fp-lipidit (kelakoodi 6027), jossa kaikki kolesteroliarvot (Kol, Kol-HDL, Kol-LDL, Trigly) Vastaus: Tutkimus on vaihdettu lipidipakettitutkimukseksi. Ks. muutos tarjouspyynnön liitteeltä 1. Liikkeenluovutukseen ja toimitiloihin liittyvät kysymykset 15. Kysymys: Onko siirtyvissä tiloissa todettuja sisäilmaongelmia tai henkilöiden oireiluja siihen liittyen? Jos on, niin missä toimipisteissä? Vastaus: Nokian toimipisteessä on todettu sisäilmaongelmia. Kolmella työntekijällä on todettu niihin liittyvää oireilua. 16. Kysymys: Saisimmeko siirtyvän irtaimiston ja kaluston luettelon? Vastaus: Ko. tietoja ei tässä vaiheessa haluta julkistaa. 17. Kysymys: Siirtyvätkö ICT laitteet? Jos, niin saammeko tarkan luettelon; malli, suorituskyky ja hankintavuosi? Vastaus: ICT laitteet eivät siirry, sillä ne ovat kaupunkien ja kuntien omaisuutta tai leasattuja. 18. Kysymys: Onko tiloissa riittävät tietoliikenneyhteydet nykyaikaisia sähköisiä yhteyksiä varten (kuvansiirto, e-resepti, etc.)? Vastaus: Kyllä. 19. Kysymys: Saisimmeko nykyisten tilojen pohjapiirrokset? Vastaus: Tilojen pohjapiirrustukset on liitetty tarjouspyynnön liitteiksi 9 a e. Pohjapiirrustukset ovat suuntaa-antavia, sillä useassa kohteessa tiloissa toimii myös muita toimijoita, joten tilat eivät välttämättä ole pelkästään Viisarin käytössä. Tilojen tarkat ominaisuudet käydään läpi kilpailutuksen voittajan kanssa. 20. Kysymys: Onko nykyisissä tiloissa mahdollisuus järjestään sisäverkko kaapelointi tilaajan käyttöön siten, että ristikytkentä on erillään ao. talon muun toiminnan sisäverkosta? Vastaus: Kyllä. 21. Kysymys: Mikä on tuottajan vastuu irtaimiston osalta sopimuksen päättyessä?

4 VRH101 4 (16) Vastaus: Irtaimisto siirtyy palveluntuottajan omistukseen, joten palveluntuottaja vastaa omasta irtaimistostaan myös sopimuksen päättyessä. 22. Kysymys: Tarjouspyynnössä kohdassa 8.3 Sopimukset ja toimitilat mainitaan, että Tilaaja on sitoutunut vuokraamaan Viisarin nykyiset toimitilat tulevalla Palveluntarjoajalle samoin ehdoin kuin nykyisissä vuokrasopimuksissa on sovittu. Palveluntarjoajan tulee tehdä uudet ja erilliset toimipistekohtaiset vuokrasopimukset tilan omistavan kunnan tai kaupungin kanssa. Millaiset ovat nykyisten toimitilojen vuokrasopimusehdot? Saammeko yksityiskohtaisemmat nykyisten toimitilojen vuokrasopimusehdot kuin mitä liitteessä 6 Viisarin toimitilat/ toimitilatiivistelmässä on esitetty? Vastaus: Julkiset asiakirjat on erikseen saatavissa kunnilta. Tarjouspyynnön liitteenä ko. asiakirjoja ei julkaista. Nykytoimintaan, talouteen ja asiakkaisiin liittyvät kysymykset 23. Kysymys: Saisimmeko Viisarin tämän hetken hinnaston? Vastaus: Viisari ei halua tässä vaiheessa julkaista hinnastoaan. 24. Kysymys: Saisimmeko jäsenkuntien KELA korvaushakemukset vuosilta 2014 ja 2015? Vastaus: Julkiset asiakirjat on erikseen saatavissa kunnilta. Tarjouspyynnön liitteenä ko. asiakirjoja ei julkaista. 25. Kysymys: Saisimmeko laskennan pohjaksi Viisarin toimintaluvut (suoritemäärät tyypeittäin, hinnoittain ja työntekijöittäin) vuosilta 2014 ja 2015? Vastaus: Ko. tietoja ei tässä vaiheessa haluta julkistaa. 26. Kysymys: Saisimmeko Viisarin tämän hetken sopimuspohjan, joita käytetään asiakkaille sopimusten teossa? 27. Kysymys: Minkä laajuinen sopimus on järjestämisvastuun piirissä olevilla yrityksillä tällä hetkellä? 28. Kysymys: Saisimmeko tilikohtaisen erittelyn tasekirjasta? Vastaus: Tiliraportti ja tuloslaskelmaerittely on liitetty tarjouspyyntöön liitteeksi 2b. 29. Kysymys: Saisimmeko huolettavien henkilöasiakkaiden määrän toimipisteittäin ja sopimustasoittain eriteltynä?

5 VRH101 5 (16) Vastaus: Yritykset ja niiden työntekijämäärä 5/2015 Henkilöasiakkaat Yritykset Ylöjärven toimipiste Nokian toimipiste Lempäälän toimipiste Pirkkalan toimipiste Vesilahden toimipiste Henkilöasiakkaat Yritykset Kokonaisvaltainen sopimus Lakisääteinen sopimus Kysymys: Saisimmeko Viisarin huollossa olevien kuntien henkilöstökertomukset vuodelta 2015 ja 2014? Vastaus: Julkiset asiakirjat on erikseen saatavissa kunnilta. Tarjouspyynnön liitteenä ko. asiakirjoja ei julkaista. 31. Kysymys: Sisältävätkö vuokratiloja koskevan liitteen hintatiedot alv:n? Vastaus: Liitteessä 6 mainitut hinnat ovat hintoja, jotka sisältävät alv:n. Huom. Ylöjärven toimipisteen osalta hintaa on korjattu liitteeseen Kysymys: Onko Viisarin tiloissa havaittu tai selvitelty sisäilmaongelmia? Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus nro Kysymys: Kävikö toimitilojen katselmuksissa ilmi sellaisia tietoja / faktoja, joita ei ilmoiteta tarjouspyyntöasiakirjoissa? Vastaus: Toimitilakatselmuksista on laadittu muistio, joka on julkaistu samaan aikaan ja samassa paikassa kuin tämä asiakirja. Muistiosta käy ilmi katselmuksessa esiin tulleet seikat. 34. Kysymys: Liite 7: Onko hankintayksiköllä tiedossa liikkeenluovutusta koskevassa sopimuksessa kohdassa 6 mainittuja Liiketoimintaan kuuluvia ajan kulumisen perusteella määräytyviä maksuja ja jos on niin mitä nämä ovat? Vastaus: Liiketoimintaan kuuluvia ajan kulumisen perusteella määräytyviä maksuja voi olla esimerkiksi vuokra- tai kiinteistönhuoltoon kuuluvat maksut. Viisarin sopimukset on listattu tarjouspyynnön liitteellä 5. Ajan kulumisen perusteella määräytyvät maksut jakautuvat siirtohetken mukaan, joten hankintayksikkö ei näe tarvetta luetella näitä enää tässä asiakirjassa. 35. Kysymys: Liite 7 sopimus liikkeenluovutuksesta: Ehdotamme seuraavia muutoksia sopimuksen kohtaan 9 (muutokset alleviivattuna) perustuen yleiseen käytäntöön:

6 VRH101 6 (16) Liiketoiminnan luovuttaminen muodostaa työsopimuslain (laki /55 siihen tehtyine muutoksineen) 1 luvun 10 :n tarkoittaman liikkeenluovutuksen. Luovutuksensaaja ottaa Liitteessä X määritellyt siirtyvät työntekijät palvelukseensa liikkeenluovutuksen periaatteiden mukaisesti entisin työ- tai virkasuhteen ehdoin. Työntekijät sekä heidän työsopimuksiinsa liittyvät oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät liikkeen luovutusta koskevien määräysten mukaisesti Luovutuksensaajalle siirtohetkellä. Työntekijöiden palvelussuhteissa noudatetaan siirtohetkellä kunnallista yleistä virka- ja työ-ehtosopimusta (KVTES), joka on voimassa KVTESin sopimuskauden loppuun. Tämän jälkeen Luovutuksensaaja noudattaa itseään sitovaa työehtosopimusta. Työntekijöiden palkkausta koskevaa informaatiota ilmenee Tarjouspyynnön liitteestä 3. Luovutuksensaaja on tutustunut Työntekijöiden työsuhteiden keskeisiin ehtoihin Palvelusopimuksen tekemisen yhteydessä. Luovuttaja vastaa Työntekijöiden työsuhteesta johtuvista palkka- tai muista saatavista mukaan lukien niihin liittyvine lakisääteisine sivukuluineen sekä muista työnantajan vastuista ja velvoitteista, jotka ovat syntyneet ja perustuvat Siirtohetkeä edeltävään aikaan. Luovutuksensaaja vastaa Siirtohetken jälkeen syntyvistä saatavista ja velvoitteista. Luovutuksensaajalla on oikeus laskuttaa siirtyvän henkilöstön lomapalkkavaraukset (sis. erääntymättömät lomakorvaukset, ja palkat ja -rahat) ja muut kertyneet, erääntyneet tai erääntymättömät työsuhdevastuut sivukuluineen Luovuttajalta. Vastaus: Liitteeseen 7 on tehty muutoksia tämän kysymyksen pohjalta. Ks. muutokset liitteestä 7. Tilat 36. Kysymys: Saisimmeko kunkin paikkakunnan nykyisten toimitilojen pohjapiirustukset? Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus nro Kysymys: Saisiko tiedon kunkin toimitilan sähköluokituksesta? Vastaus: Kaikissa tiloissa on tavallinen sähköluokitus, eli mitään erityisluokitusta ei ole. 38. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Nykyinen Viisarin hinnasto Vastaus: ks. kysymys ja vastaus Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Nykyinen myynti ja volyymit (kappaleet) tuotteittain 40. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Tuloslaskelma 2015 tilitasolla Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus 28.

7 VRH101 7 (16) 41. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Kuinka paljon on ollut laboratorio-ostoja? Vastaa: Laboratorio-ostojen vuosittainen määrä löytyy tarjouspyynnön liitteestä 1 laboratoriopalvelujen vertailukertoimet otsikon alta. Vertailukertoimeksi on laitettu kunkin laboratoriopalvelun vuosittainen käyttöarvio. 42. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Onko kaikki laboratoriotutkimukset ostettu ulkopuolelta, mitä on mahdollisesti tehty itse? Vastaa: Suurin osa laboratoriotutkimuksista on tehty FimLabilla. Viisari on tehnyt itse pika-crp-, spiro- ja kuulotutkimukset. 43. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Kuinka paljon on ollut kuvantamisostoja? Vastaa: Kuvantamisostojen vuosittainen määrä löytyy tarjouspyynnön liitteestä 1 kuvantamispalvelujen vertailukertoimet otsikon alta. Vertailukertoimeksi on laitettu kunkin kuvantamispalvelun vuosittainen käyttöarvio. 44. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Onko kaikki kuvantaminen ostettu ulkopuolelta? Vastaus: Kaikki kuvantaminen on ostettu ulkopuolelta. 45. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Lista siitä mitkä laboratorio- ja kuvantamistutkimukset kuuluvat sopimukseen Vastaus: Sopimuspalveluita ovat kaikki tarjouspyynnön liitteellä 1 määritellyt laboratorio- ja kuvantamistutkimukset. Muut kuin tarjouspyynnön liitteellä 1 määritellyt laboratorio- ja kuvantamistutkimukset, joita kunnat ja kaupungit käytännössä tilaavat, hinnoitellaan tarjoajan tarjoukseensa liittämän hinnaston ja siitä annettavan alennusprosentin mukaisesti. 46. Kysymys: Onko mahdollista saada seuraavat tiedot: Erittely käyttöomaisuudesta paikkakunnittain Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus nro Kysymys: Millä viikolla hankintapäätös tehdään/ilmoitetaan tarjoajille? Vastaus: Hankintayksikkö pyrkii tekemään hankintapäätöksen elokuun aikana. Hankintapäätös annetaan tarjoajille tiedoksi mahdollisimman pian hankintapäätöksen tekemisen jälkeen. Henkilöstöön liittyvät kysymykset 48. Kysymys: Onko olemassa jo selvyyttä kuinka suuri osa nykyhenkilöstöstä on ilmaissut siirtyvänsä uuden palveluntuottajan palvelukseen? Siirtyvätkö kaikki?

8 VRH101 8 (16) Vastaus: Asiaa ei ole tiedusteltu henkilöstöltä. 49. Kysymys: Saisimmeko perustiedot siirtyvästä henkilöstöstä ja heidän työsuhteensa laadusta nimi, peruskoulutus ja nimike määräaikaisista määräaikaisuuden peruste ja päättymisaika palkallisilla tai palkattomilla poissaoloille olevat (perhevapaat, opintovapaat, vuorotteluvapaat, muut virkavapaat tms.) peruste ja kestoaika osa- tai kokoaikaiset sisältäen osa-aikaisten tuntimäärän (myös töihin kutsuttavat, jos sellaisia on) työsuhteen alkupäivä ja kestoaika palkkatiedot eriteltyine luontaisetuineen kopiot käytössä olevista sopimuspohjista Vastaus: Tässä vaiheessa em. tiedoista halutaan julkaista ainoastaan seuraavat tiedot. Määräaikaisessa työsuhteessa on 3 työterveyshoitajaa. Työsuhteet ovat määräaikaisia tämän hetkisen kilpailutustilanteen vuoksi ja ne voimassa maaliskuun loppuun Kolmella vastaanotonhoitajalla on määräaikainen työsuhde. Nämä päättyvät myös maaliskuun lopulla Kahden osalta syy on kilpailutustilanne ja yhden osalta hoitovapaan sijaisuus. 50. Kysymys: Miten nykyhenkilöstö on jakautunut eri toimipisteisiin? Vastaus: Ylöjärven toimipiste: 5 työterveyshoitajaa, vastaava tth/vt. toimitusjohtaja, 5 lääkäriä (joista 1 yhteinen Nokian kanssa), 2 työfysioterapeuttia, palvelusihteeri, 2 vastaanotonhoitajaa, työterveyspsykologi (yhteinen Pirkkalan toimipisteen kanssa) Nokian toimipiste: 5 työterveyshoitajaa, joista yksi toimipisteen palvelupäällikkö, 3 lääkäriä (yksi yhteinen Ylöjärven kanssa), 2 työfysioterapeuttia, palvelusihteeri, vastaanotonhoitaja, työterveyspsykologi (yhteinen Lempäälä/Vesilahti toimipisteiden kanssa) Lempäälän toimipiste: 3 työterveyshoitajaa, 3 lääkäriä, työfysioterapeutti/kuntoutusohjaaja, palvelusihteeri, työterveyspsykologi (yhteinen Nokian/Vesilahden kanssa) Pirkkalan toimipiste: 3 työterveyshoitajaa, 2 lääkäriä, vastaanotonhoitaja, työterveyspsykologi (yhteinen Ylöjärven kanssa) Vesilahden toimipiste: työterveyshoitaja/palvelupäällikkö, joka toimii myös Pirkkalan ja Lempäälän palvelupäällikkönä, lisäksi lääkäri käy Lempäälästä, toinen työterveyshoitaja ja työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi Nokialta erikseen sovitulla tavalla 51. Kysymys: Onko tulevalla palveluntuottajalla oikeus liikutella henkilöstöä toimipisteiden välillä? Miten on työsopimuksissa sovittu? Vastaus: Jokaiselle työntekijälle on määritetty kotiyksikkö, mutta työntekijät ovat liikkuneet toimipisteiden välillä tarpeen mukaan.

9 VRH101 9 (16) 52. Kysymys: Lisäeläkkeet; onko kyse kunnallisen henkilökohtaisen eläkeiän kompensoimisesta vai varsinaisesta olemassa olevasta lisäeläkkeestä. Mitkä ovat kunkin henkilön henkilökohtaiset lisäeläke-iät? Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus nro Kysymys: Tarjouspyyntömateriaalissa ei ole erillistä sopimusluonnosta siirtyvästä henkilöstöstä. (liite 7). Liikkeenluovutuksen sopimusluonnoksessa (liite 7) kohdassa 9 mainitaan työntekijöiden siirtymisestä luovutuksensaajan palvelukseen liikkeenluovutuksen periaatteiden mukaisesti. Oletteko määritelleet tarkempia sopimusehtoja siirtyvän henkilöstön osalta? Mitkä ovat siirtyvän henkilöstön sopimusehdot liikkeenluovutuksessa? Vastaus: Henkilöstöstä ei ole tarkoitus tehdä erillistä sopimusta vaan henkilöstöön liittyvistä seikoista sovitaan sopimuksessa liikkeen luovutuksesta (liite 7) mainitulla tavalla. 54. Kysymys: Onko olemassa voimassa olevia siirtyvään henkilöstöön sovellettavia paikallisia sopimuksia? Saisimmeko selvityksen paikallisten sopimusten erityispiirteistä (esim. palkkausjärjestelmä) sekä sopimusten voimassaoloajat sekä selvityksen siirtyvään henkilöstöön kohdistuvista TES perusteisista palkankorotuksista voimassa olevana sopimuskautena? Vastaus: Työntekijöihin sovelletaan voimassaolevaa KVTES:ä. Lääkäreille maksetaan kokonaispalkkaa, johon ei kuulu toimenpide tms. lisiä. Tässä vaiheessa muuta tietoa ei haluta julkistaa. 55. Kysymys: Onko siirtyvällä henkilökunnalla mahdollisiin kuntaliitoksiin tai muutoin olemassa olevia poikkeavia irtisanomissuojia? Vastaus: Ei ole. 56. Kysymys: Saisimmeko selvityksen sovellettavista lakisääteisistä henkilöstösivukuluista? Vastaus: Työnantajan lakisääteisiä sosiaalivakuutusmaksuja ovat työeläke-, tapaturmavakuutus-, työttömyysvakuutus- ja ryhmähenkilövakuutusmaksu sekä sosiaaliturvamaksu (sairausvakuutusmaksu). Sosiaalivakuutusmaksujen taso määritellään prosenttiosuutena maksetusta palkkasummasta ja maksujen suuruus määritellään vuosittain. Valtioneuvosto vahvistaa sosiaaliturvamaksun asetuksella. Kunta-alan eläkemaksut vahvistaa Keva. Lisätietoa löytyy seuraavalta sivustolta: taloussuunnittelu/ajankohtaisohjeet-suositukset/sosiaalivakuutusmaksut- 2016/Sivut/default.aspx. 57. Kysymys: Mitkä ovat sovellettavat työaikajärjestelmät (päivätyö, vuorotyö, liukuva työaika, työaikapankki tms.)? Vastaus: Viisarin yleistyöaika on 38,25 h / viikko. Lääkäreiden ja psykologien työaika on 37 h / viikko. Toimistohenkilökunnan työaika on 37 h / viikko, ja heillä on liukuva työaika.

10 VRH (16) 58. Kysymys: Onko tällä hetkellä käytössä oleva siirtyviä henkilöitä koskeva henkilöstön provisiotai bonusjärjestelmää? Vastaus: Ei ole. 59. Kysymys: Saisimmeko selvityksen muista mahdollisista siirtyviä henkilöitä koskevista palkka, palkitsemis- ja kannustinjärjestelmistä sekä selvityksen mahdollisesti käytössä olevasta vaativuuden tai suorituksen arviointijärjestelmästä? Vastaus: Viisarilla ei ole käytössä muita kuin KVTES:n mukaisia palkitsemis- ja kannustinjärjestelmiä. 60. Kysymys: Saisimmeko selvityksen siirtyvään liiketoimintakokonaisuuteen kuuluneiden henkilöiden päättyneistä virka/työsuhteista, joista voi aiheutua myöhemmin kustannuksia (irtisanotut ja puretut virka/työsuhteet sekä vireillä tai erimielisyytenä käynnissä olevat virka/työsuhderiidat)? Vastaus: Kyseisenlaisia riitoja ei ole. 61. Kysymys: Saisimmeko selvityksen lakisääteisen eläketurvan järjestämisestä sekä mahdollisista henkilöstön lisäeläke-etuuksista. Jos lisäeläke-etuja on, kenellä ja minkä sisältöisiä? Lisäksi ks. kysymys ja vastaus Kysymys: Saisimmeko selvityksen mahdolliseen kuntaliitokseen / kunnallisen/julkisen osapuolen kanssa tehtyihin yhteisjärjestelyihin liittyvästä irtisanomissuojasta tms. järjestelystä? Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus Kysymys: Saisimmeko selvityksen mahdollisista henkilöstörahastoista ja henkilörahastojen säännöt? Vastaus: Viisarilla ei ole henkilöstörahastoa. 64. Kysymys: Saisimmeko selvityksen mahdollisesta sairauskassasta, jonka jäseniä siirtyvät henkilöt ovat ja kassan säännöt? Vastaus: Viisarilla ei ole omaa sairauskassaa. 65. Kysymys: Saisimmeko selvityksen vapaaehtoisista sivukuluista, henkilöstöeduista ja niiden toteutuneista kustannuksista? Vastaus: Kyseisenlaisista eduista ei ole työntekijöiden kanssa sovittu. 66. Kysymys: Saisimmeko selvityksen siitä, miten henkilöstön edustaminen on järjestetty sekä valituista henkilöstönedustajista?

11 VRH (16) Vastaus: Viisarin johtokunnassa on yhteisesti valittu henkilöstön edustaja ja pääluottamusmiehet ovat olleet Ylöjärven kaupungin henkilöstöä. 67. Kysymys: Mitkä ovat käytössä olevat palkanmaksupäivät ja maksukaudet? Vastaus: Palkanmaksupäivät ovat seuraavat: virkasuhteiset kuukauden 1. pankkipäivä, toimessa olevat kuukauden 16. päivä ja sijaiset kuukauden 28. päivä. Kaikkien palkanmaksukausi on 1 kk. 68. Kysymys: Saisimmeko tiedot siirtyvän henkilöstön työhistoriasta ja koulutuksesta? 69. Kysymys: Mitkä ovat siirtyvän henkilöstön sairauspoissaolot viimeisten 3 vuoden ajalta (poissaoloprosentti sekä listaus yli 30 poissaolopäivää/vuosi ylittäneistä henkilöistä ja poissaolopäivien lukumäärästä)? 70. Kysymys: Saammeko raportin koko Viisarin henkilöstön sairauspoissaoloista dg ryhmittäin? 71. Kysymys: Onko tiedossa siirtyvän henkilöstön jo olemassa olevia työkykyrajoitteita (esim. kuntoutustuella olevat, ammatillisessa kuntoutuksessa olevat, kuntoutustukea tai työkyvyttömyyseläkettä hakeneet, osa-aika- ja osatyökyvyttömyyseläkkeellä olevat jne.)? 72. Kysymys: Missä siirtyvän henkilöstön työterveyshuollonpalvelut ovat tällä hetkellä järjestetty? ja minkä laajuiset työterveyshuollon palvelut siirtyvällä henkilökunnalla on tähän asti ollut? Onko tehty siirtyvälle henkilöstölle tehty riskiryhmäkontrolleja (esim. tietyt ikä- ja ammattiryhmät)? Jos on, niin minkälaisia ryhmätason löydöksiä on tehty? 73. Kysymys: Mikä on siirtyvän henkilöstön ikä- ja sukupuolijakauma? Vastaus: Ikäjakauma löytyy tarjouspyynnön liitteestä 3. Sukupuolijakaumaa ei tässä vaiheessa haluta julkistaa. 74. Kysymys: Mikä on ollut siirtyvän henkilöstön vaihtuvuus viimeisen kolmen (3) vuoden aikana?

12 VRH (16) 75. Kysymys: Onko ollut siirtyvän liiketoimintakokonaisuuden työsuojeluun, työturvallisuuteen tai työaikalainsäädäntöön mahdollisesti liittyviä ongelmia ja niitä koskevia viranomaisten selvityspyyntöjä tai tutkimuksia (mm. työsuojelupiirin tarkastukset tms.)? Vastaus: Kyseisenlaisia ongelmia, selvityspyyntöjä tai tutkimuksia ei ole ollut. 76. Kysymys: Mitkä ovat siirtyvän liiketoimintakokonaisuuden raportoidut työtapaturmat, ammattitaudit, tapaturmakorvaukset, vahingot ja läheltä piti -tilanteet viimeisten kahden (2) vuoden ajalta? Vastaus: Viisarin työntekijöillä on ollut kaksi työmatkatapaturmaa. Muuta mainittavaa ei ole. 77. Kysymys: Onko siirtyvälle henkilöstölle tehty henkilöstötyytyväisyyskyselyitä? Jos on, mitkä ovat kahden (2) viimeksi toteutetun henkilöstötyytyväisyyskyselyiden tulokset ja toimenpiteet? Vastaus: Kyselyitä on tehty vuosittain ja kyselyn tulokset ovat olleet hyviä. 78. Kysymys: Onko viranhaltijoiden/ työntekijöiden kanssa sovittu laeista ja työehtosopimuksesta poikkeavista vuosilomista, irtisanomisajoista tai irtisanomistilanteisiin liittyvistä erityisistä korvauksista taikka muista työsuhteen ehdoista, eduista tms.? Jos on, niin mitä on sovittu ja keiden kanssa? Vastaus: KVTES:stä poikkeavista ehdoista ei ole sovittu. 79. Kysymys: Ovatko siirtyvään liiketoimintaan kuuluvat kaikki työntekijät luovuttajan tiedon mukaan tavalliseen tapaan työkykyisiä tällä hetkellä? Työkyvyllä tarkoitetaan henkilön selviämistä hänen toimenkuvaansa kuuluvista normaaleista tehtävistä. Jos ei, niin ketkä eivät ole tavalliseen tapaan työkykyisiä tällä hetkellä ja millä tavoin? 80. Kysymys: Onko luovuttajan tiedossa, että joidenkin siirtyvien työntekijöiden osalta normaali työkyky olisi ollut alentunut jostakin syystä viimeisen 1 vuoden ajanjakson aikana. Jos on, niin keiden osalta ja miksi (tapaturma, sairaus tms. syy)? 81. Kysymys: Onko luovuttajan tietojen mukaan vireillä siirtyviä työntekijöitä koskevia ammatillisen kuntoutuksen, työkyvyttömyys-, osa-aika-, varhais- tai tapaturmaeläkehakemuksia? Jos on, niin keiden osalta ja minkälaisia?

13 VRH (16) 82. Kysymys: Onko siirtyvän henkilöstön kanssa vireillä (haaste, selvityspyyntö tai muu vastaava) mitään riita- tai erimielisyysasioita (luettelo myös annetuista varoituksista 2 viimeksi kuluneen vuoden ajalta)? Jos on, niin keiden osalta ja minkälaisia? 83. Kysymys: Onko siirtyvässä henkilöstössä luovuttajan tiedossa olevia oman työterveyshuollon ulkopuolella hoidossa olevia työntekijöitä, jotka siirtyisivät Vastaanottajan vastuulle? Jos on, niin missä, ketä ja mistä syystä (tapaturma, sairaus tms.)? Vastaus: Kyseisenlaisia työntekijöitä ei ole. 84. Kysymys: Onko käytössä jotain KVTES:stä poikkeavia toimintatapoja, jotka tilaajan näkemyksen mukaan siirtyvät valitulle palveluntuottajalle (paikalliset sopimukset jne.)? Vastaus: Kyseisenlaisia toimintatapoja ei ole. 85. Kysymys: Onko siirtyvällä henkilöstöllä parempia eläke-etuja joko a) alempi eläkeikä tai b) parempi kertymä? Saisimmeko selvityksen ko. eläke-eduista? 86. Kysymys: Liite 2: Mitkä ovat Viisarin työntekijöiden sairauspoissaolojen suurimmat diagnoosiryhmät? 87. Kysymys: Liite 2: Mikä on Viisarin henkilöstön vuoden 2015 sairauspoissaolojen määrä? Kuinka monta erillistä sairauspoissaolokertaa tämä tarkoittaa (2014 ja 2015)? 88. Kysymys: Liite 2: Mikä on ollut henkilöstön laskutusaste henkilöittäin (toteutunut laskutus / maksimi laskutus)? 89. Kysymys: Liite 3: Mikä on palvelusihteereiden työnkuva ja koulutus & pätevyys? Mikä on vastaanottohoitajien työnkuva ja koulutus & pätevyys? Vastaus: Palvelusihteereillä on kaupallinen koulutus ja heidän työnkuvaansa kuuluu muun muassa laskutus, järjestelmän ylläpito, tarvittaessa ajanvaraus sekä paperityöt. Vastaanotonhoitajilla on lähihoitajan koulutus ja heidän työnkuvaansa kuuluu muun muassa ajanvaraus, toimenpiteissä avustaminen sekä paperityöt kuten skannaus, postin käsittely sekä kopiointi.

14 VRH (16) 90. Kysymys: Voimmeko saada siirtyvän henkilöstön osalta seuraavat tiedot tarkemmin: Nykyinen palkka sekä erittely lisistä, kokemusvuodet, eläkevaikutukset sekä tieto halukkuudesta siirtymiseen henkilöittäin? Lisäksi tieto mahdollisesta irtisanomissuojasta? Siirtymisestä ks. kysymys ja vastaus 48. Irtisanomissuojasta ks. kysymys ja vastaus Kysymys: Toimittaisitteko työsopimuspohjan, joka vastaa voimassaolevia työsopimuksia ja yksilöisittekö mahdolliset eroavaisuudet työsopimuspohjan ja voimassa olevien työsopimusten ehtojen kanssa TAI toimittaisitteko kaikkien työntekijöiden työsopimukset esim. nimien ja henkilötietojen osalta peitettynä? 92. Kysymys: Onko työntekijöiden kanssa tehty paikallisia sopimuksia tai sovittu muuten työehdoista, joka ei ilmene työsopimuspohjasta? Onko esim. poikkeavia lomakertymiä? Vastaus: KVTES:stä poikkeavia lomakertymiä ei ole. 93. Kysymys: Onko ammatinharjoittajia? Jos on, listaisitteko ammatinharjoittajat ja toimittaisitteko ammatinharjoittajien kanssa tehdyt sopimukset? Vastaus: Viisarin palveluksessa ei ole ammatinharjoittajia. 94. Kysymys: Yksilöisittekö viimeisen 2 vuoden aikana olleet pitkät sairaslomat, merkittävät tapaturmat ja muut sellaiset seikat, jotka ovat johtaneet tai voivat johtaa tapaturma- tai työkyvyttömyyseläkkeeseen? 95. Kysymys: Saisimmeko palkkatiedot työntekijäryhmittäin eroteltuja? 96. Kysymys: Ovatko kaikki listassa mainitut työntekijät kokoaikaisia? Onko osa-aikaisia tai tuntityöntekijöitä? Vastaus: Kaikki Viisarin työntekijät ovat kokoaikaisia. 97. Kysymys: Puuttuuko listasta esimerkiksi perhevapailla, opintovapailla tai virkavapailla olevia työntekijöitä? Vastaus: Kaikki Viisarin työntekijät on merkitty liitteeseen Kysymys: Onko viimeisen kahden vuoden aikana irtisanottuja tai lomautettuja työntekijöitä? Vastaus: Ei ole.

15 VRH (16) 99. Kysymys: Onko vireillä olevia tai mahdollisesti vireille tulevia riitoja nykyisten tai entisten työntekijöiden kanssa? Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus nro Kysymys: Lomapalkkavelan arvioitu suuruus liikkeenluovutushetkellä? Ks. myös kysymys ja vastaus Kysymys: Onko ennakonpidätykset ja palkan sivukulut maksettu ja tilitetty täysimääräisesti? Siltä osin kuin sivukulut perustuvat ennakkomaksuihin, onko ennakkomaksujen perusteena kuluvan vuoden todelliset palkat ja onko tulossa jälkikäteen tasausmaksua sen johdosta, että ennakot olisivat liian pienet? Vastaus: Kaikki ennakonpidätykset ja palkan sivukulut on maksettu Kysymys: Kuvaisitteko työsuhde-edut (ml. mahdolliset lounas- ja liikuntaedut sekä ns. vapaaehtoiset vakuutukset) ja mahdolliset kannustinpalkkiojärjestelmät sekä muut työnantajalle mahdollisesti kustannuksia aiheuttavat etuudet? 103. Kysymys: Onko tehty työsuojelutarkastuksia? Vastaus: Ei ole Kysymys: Palkanmaksupäivät? Vastaus: Ks. kysymys ja vastaus 67. Hankintayksikkö on tehnyt kysymyksien vuoksi tarkennuksia seuraaviin tarjouspyyntöasiakirjoihin: Tarjouspyyntö, muutettu lukuja 5, 8.3, 31 ja 33 Liite 1, muutettu positiota 18 Liite 2, nimi muutettu Liite 2a:ksi Liite 6, muutettu Ylöjärven vuokran summaa sekä ilmoitettu, että hinnat sisältävän alv:n Liite 7, muutettu lukuja 9 ja 12.6 Liite 8, poistettu tarjouspyyntöasiakirjoista tarpeettomana Liite 9, nimi muutettu Liite 8:ksi Tämän lisäksi hankintayksikkö on lisännyt tarjouspyyntöön seuraavat liitteet: Liite 2b Tilierittely ja tuloslaskelma erittely 2015 Liitteet 9 a e Toimitilojen pohjapiirustukset

16 VRH (16) Muilta osin kysymykset eivät antaneet aihetta tarjouspyynnön tai sen liitteiden muuttamiseen.

HUITTISTEN KAUPUNGIN TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA: LISÄKYSY- MYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET

HUITTISTEN KAUPUNGIN TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA: LISÄKYSY- MYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET HUITTISTEN KAUPUNGIN TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA: LISÄKYSY- MYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET Huittisten kaupunki on 11.5.2016 julkaistulla hankintailmoituksellaan pyytänyt tarjouksia työterveyspalveluista

Lisätiedot

SOPIMUS LIIKKEENLUOVUTUKSESTA (LUONNOS) YLÖJÄRVEN KAUPUNKI [ ]

SOPIMUS LIIKKEENLUOVUTUKSESTA (LUONNOS) YLÖJÄRVEN KAUPUNKI [ ] SOPIMUS LIIKKEENLUOVUTUKSESTA (LUONNOS) YLÖJÄRVEN KAUPUNKI JA [ ] [ ]. päivänä [ ]kuuta 2016 Sopimus Työterveyspalvelu Viisarin liiketoiminnan siirtämisestä X Oy:lle SISÄLTÖ 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET... 3

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016

Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016 Kysymykset ja vastaukset työterveyshuollon kilpailutus 02.06.2016 1. Työterveyslääkärin läsnäolo on 3 päivää tarjouspyynnön mukaisesti ja 4 päivää sopimusluonnoksen mukaisesti. Kumpi pätee? Vastaus: vähintään

Lisätiedot

Työterveyshuoltopalvelut Imatran kaupungille 8.3.2016

Työterveyshuoltopalvelut Imatran kaupungille 8.3.2016 Työterveyshuoltopalvelut Imatran kaupungille 8.3.2016 Tarjouspyynnön kohtaa Perusmaksu on muokattu. Tarjouspyynnön liite 3, Hintalomake, on muokattu. Määräaikaan mennessä tarjouspyyntöön esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN LUONNOS 4.12.104 SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON SAIRAALA-, KUNTOUTUS- JA HOIVAPALVELUT -OSASTON FYSIATRIAN POLIKLINIKKATOI- MINNAN LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 SOPIMUS HUS:N OMISTAMIEN UUDENMAAN SAIRAALAPESULAN OSAKKEIDEN MYYNNISTÄ CAREA KUNTAYHTYMÄLLE JA KASTEK OY:N TEKSTIILIHUOLTOTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ UUDENMAAN

Lisätiedot

TYÖTERVEYSPALVELUT VRH101. Tarjouspyyntö

TYÖTERVEYSPALVELUT VRH101. Tarjouspyyntö TYÖTERVEYSPALVELUT VRH101 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia työterveyspalveluista Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kunnille sekä Nokian ja Ylöjärven kaupungeille. Kuntien Hankintapalvelut

Lisätiedot

IIN KUNTA HENKILÖSTÖRAPORTTI

IIN KUNTA HENKILÖSTÖRAPORTTI IIN KUNTA HENKILÖSTÖRAPORTTI 2015 Kunnanhallitus 16.5.2016 2 HENKILÖSTÖRAPORTTI SISÄLLYSLUETTELO 1. Johdanto... 3 2. Henkilöstön määrä ja rakenne... 3 2.1. Henkilöstömäärän kehitys ja palvelusuhteen luonne......

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS-

Lisätiedot

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN 1.1. 2018 ALKAEN 1. Sopimuksen osapuolet 1) Lieksan kaupunki luovuttajana 2) Lieksan Kiinteistöt

Lisätiedot

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUONNOS 2.12.2015 PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Kemijärven kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

TERVEYSPALVELUALAN TYÖEHTOSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA. Henkilökohtaisia ja taulukkopalkkoja korotetaan 3,4 %.

TERVEYSPALVELUALAN TYÖEHTOSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA. Henkilökohtaisia ja taulukkopalkkoja korotetaan 3,4 %. 10.10.2007 TERVEYSPALVELUALAN TYÖEHTOSOPIMUKSEN ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJA Sopimuskausi 1.10.2007 31.1.2010 Palkankorotukset 1.10.2007 Henkilökohtaisia ja taulukkopalkkoja korotetaan 3,4 %. 1.3.2008 Otetaan

Lisätiedot

1/8. Attendo Terveyspalve lut Oy

1/8. Attendo Terveyspalve lut Oy 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 629/02.08.00/2013 / Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan työterveyshuollon palveluiden hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

RMH-sopimus-/omistajuusmalli esimerkit

RMH-sopimus-/omistajuusmalli esimerkit RMH-sopimus-/omistajuusmalli esimerkit Kyseiset omistajuus-/sopimusmallit ovat pelkästään esimerkkejä. Jokaisen kaupan/sopimuksen yhteydessä on aina syytä harkita, tarvitaanko asiantuntijaa laatimaan yksilölliset

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTASOPIMUS MAASEUTUHALLINNON TEHTÄVI- EN JÄRJESTELYSTÄ

YHTEISTOIMINTASOPIMUS MAASEUTUHALLINNON TEHTÄVI- EN JÄRJESTELYSTÄ YHTEISTOIMINTASOPIMUS MAASEUTUHALLINNON TEHTÄVI- EN JÄRJESTELYSTÄ Yhteistoimintasopimuksen sopijapuolet: Säkylän kunta Punkalaitumen kunta Huittisten kaupunki 1 Sopimuksen kohde ja sisältö Tämä sopimus

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE

KANGASALAN KUNTA LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE KANGASALAN KUNTA 6.6.2016 LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE Sisällys 1. SOPIJAPUOLET... 1 2. MÄÄRITELMÄT... 1 3. SOPIMUKSEN TAUSTA... 1 4. LIIKKEENLUOVUTUS

Lisätiedot

Virtain kaupunki 1 (11) Virtaintie Virrat

Virtain kaupunki 1 (11) Virtaintie Virrat Virtain kaupunki 1 (11) TYÖTERVEYSHUOLLON TARJOUSPYYNNÖSTÄ ESITETYT KYSYMYKSET: - Onko Virtain energia ym. myös sairaanhoitosopimuksen piirissä? On sairaanhoitosopimuksen piirissä. - Siis ketkä ovat Virrat-Ruovesi

Lisätiedot

Valtion työmarkkinalaitos ja pääsopijajärjestöt ovat 7.11.2013 uudistaneet valtion virka- ja työehtosopimukset sopimuskaudelle 2014-2017.

Valtion työmarkkinalaitos ja pääsopijajärjestöt ovat 7.11.2013 uudistaneet valtion virka- ja työehtosopimukset sopimuskaudelle 2014-2017. Suomen ympäristökeskuksen ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry:n, Palkansaajajärjestö Pardia ry:n sekä Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n välinen TYÖEHTOSOPIMUS 29.2.2008

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

TYÖSUHTEEN PÄÄTTYMISEEN LIITTYVÄT SOPIMUKSET Aalto-yliopisto, AA Katriina Vierula. www.dlapiper.com 2015 0

TYÖSUHTEEN PÄÄTTYMISEEN LIITTYVÄT SOPIMUKSET Aalto-yliopisto, AA Katriina Vierula. www.dlapiper.com 2015 0 TYÖSUHTEEN PÄÄTTYMISEEN LIITTYVÄT SOPIMUKSET Aalto-yliopisto, AA Katriina Vierula 2016 www.dlapiper.com 2015 0 Päättämissopimus, lähtökohtia päättämissopimuksella työsuhde lakkaa ja irtisanomiseen liittyvät

Lisätiedot

Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012

Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012 Tullinkulman Työterveys Liikelaitoksen lääkäripalvelujen hankinta TRE:5220/02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta tehdessä. Kysymykset

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

VIESTINTÄVIRASTON PÄÄTÖS KOSKIEN NUMERON SIIRRETTÄVYYTTÄ MÄÄRÄAIKAISIS- SA SOPIMUKSISSA

VIESTINTÄVIRASTON PÄÄTÖS KOSKIEN NUMERON SIIRRETTÄVYYTTÄ MÄÄRÄAIKAISIS- SA SOPIMUKSISSA Päivämäärä / Datum /Date Nro / Nr / No. 8.9.2004 824/520/2004 Jakelussa mainitut JULKINEN VIESTINTÄVIRASTON PÄÄTÖS KOSKIEN NUMERON SIIRRETTÄVYYTTÄ MÄÄRÄAIKAISIS- SA SOPIMUKSISSA ASIANOSAINEN Finnet Com

Lisätiedot

ETÄTYÖTÄ KOSKEVA TYÖSOPIMUS/ ETÄTYÖTÄ KOSKEVAT PALVELUSSUHTEEN EHDOT. Työntekijä/virkamies/viranhaltija. Osoite Sähköposti :

ETÄTYÖTÄ KOSKEVA TYÖSOPIMUS/ ETÄTYÖTÄ KOSKEVAT PALVELUSSUHTEEN EHDOT. Työntekijä/virkamies/viranhaltija. Osoite Sähköposti : ETÄTYÖTÄ KOSKEVA TYÖSOPIMUS/ ETÄTYÖTÄ KOSKEVAT PALVELUSSUHTEEN EHDOT 5/ 2003 ha 1. Sopijapuolet Työnantaja Työntekijä/virkamies/viranhaltija 2. Työpaikka ja yhteystiedot Työpaikka /osasto Lähin esimies

Lisätiedot

Tyks Vakka-Suomen sairaalan ja Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastotoimintojen yhdistäminen

Tyks Vakka-Suomen sairaalan ja Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastotoimintojen yhdistäminen Kaupunginhallitus 400 26.10.2015 Tyks Vakka-Suomen sairaalan ja Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastotoimintojen yhdistäminen 1591/06.00.00/2015 KHALL 26.10.2015 400 Palvelusopimus Uudenkaupungin

Lisätiedot

Hyvä seura työnantajana

Hyvä seura työnantajana Hyvä seura työnantajana Vapaaehtoisuus, tuntityö, päätoimisuus mikä on tulevaisuus? Työsuhteinen työntekijä täydentää ja tukee vapaaehtoisuutta ei korvaa Seuran talous (omarahoitus, tuet) Työoikeudelliset

Lisätiedot

Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Tohmajärven kunta

Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Tohmajärven kunta Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Sopimus Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Helli -liikelaitoksen varhaiskasvatuksen henkilöstön siirtymisestä Tohmajärven kunnan palvelukseen liikkeenluovutuksen yhteydessä

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Tervakosken elokuvateatterin digitalisointi Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

ROVANIEMI. PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 14.06.2011. Sivu 1. Yhteistyötoimikunta KAUPKIRJ: 0 /2000

ROVANIEMI. PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 14.06.2011. Sivu 1. Yhteistyötoimikunta KAUPKIRJ: 0 /2000 ROVANIEMI Yhteistyötoimikunta KAUPKIRJ: 0 /2000 PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 14.06.2011 Sivu 1 22 Palkka ja taloushallinnon henkilöstöä koskevat järjestelyt liikkeenluovutuksessa Rovaniemen kaupunginhallitus

Lisätiedot

Valio Oy Meijerialan Ammattilaiset MVL ry

Valio Oy Meijerialan Ammattilaiset MVL ry 1 Valio Oy Meijerialan Ammattilaiset MVL ry PÖYTÄKIRJA MEIJEREIDEN ERIKOISKOULUTUKSEN SAANEIDEN JA TEKNISTEN TOIMIHENKILÖIDEN TYÖEHTOSOPIMUKSEN (ETL/MVL) YRITYSKOHTAISESTA TÄYDENTÄMISESTÄ 31.1.2017 SAAKKA.

Lisätiedot

HENKILÖSTÖKERTOMUS 2011

HENKILÖSTÖKERTOMUS 2011 HENKILÖSTÖKERTOMUS Henkilöstö hallinnonaloittain 31.12. 2010 toistaiseksi määräajatetyt työllis- yhteensä toistaiseksi määräajan työllistetyt yhteensä Hallintotoimi 8 2 10 8 2 0 10 Perusturvatoimi 51 16

Lisätiedot

SOPIMUS TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ

SOPIMUS TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ SOPIMUS TALOUS- JA VELKANEUVONTAPALVELUJEN JÄRJESTÄMISESTÄ 1. Sopimuksen osapuolet Palveluntarjoaja: Tampereen kaupunki (jäljempänä: Tampere ja Palveluntarjoaja ) sekä Palvelunsaajat: Nokian ja Ylöjärven

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä y-tunnus: 0171495-3 Puijonlaaksontie 2 70210 Kuopio jäljempänä "Luovuttaja" ja Monetra Pohjois-Savo Oy y-tunnus: 2054342-4

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n ja Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä 2 (8) Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan luovutuskirjan (jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

LASTEN PÄIVÄHOITOPAIKAT (ILTAHOITO) KAARINAN KESKUSTAN TAI AURANLAAKSON - KULTANUMMEN ALUEELLA

LASTEN PÄIVÄHOITOPAIKAT (ILTAHOITO) KAARINAN KESKUSTAN TAI AURANLAAKSON - KULTANUMMEN ALUEELLA Tarjouspyyntö 1 (10) Sivistyspalvelut / LASTEN PÄIVÄHOITOPAIKAT (ILTAHOITO) KAARINAN KESKUSTAN TAI AURANLAAKSON - KULTANUMMEN ALUEELLA Kaarinan kaupungin sivistyspalvelut pyytää tarjouksia Kaarinan kaupungissa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

SYSMÄN KUNTA Kvalt. 6.6.2011 Liite nro 1. Hallintopalvelukeskus

SYSMÄN KUNTA Kvalt. 6.6.2011 Liite nro 1. Hallintopalvelukeskus SYSMÄN KUNTA Kvalt. 6.6.2011 Liite nro 1 Hallintopalvelukeskus HENKILÖSTÖRAPORTTI 2010 1. JOHDANTO 3 2. HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE 3 2.1. Henkilöstön määrä 2.2. Henkilötyövuosi 4 2.3. Henkilöstön määrä

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo.

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo. TYÖTERVEYS WELLAMO OY Tarjouspyyntö 29.10.2010 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA Hankintayksikkö Yhteyshenkilö Hankintamuoto Työterveys Wellamo

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS. Luovuttaja ja Yhtiö / Luovutuksensaaja jäljempänä yhdessä Sopijapuolet".

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS. Luovuttaja ja Yhtiö / Luovutuksensaaja jäljempänä yhdessä Sopijapuolet. Liite 6. Henkilöstösiirtosopimus 1 SOPIJAPUOLET HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS Tampereen kaupunkijäljempänä "Luovuttaja" y-tunnus: 0211675-2 osoite: Aleksis Kiven katu 14-16 C 33101 Tampere ja Monetra Pirkanmaa

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSIIRTOJEN TOTEUTTAMINEN KAINUUN MAAKUNTA KUNTAYHTYMÄSTÄ

HENKILÖSTÖSIIRTOJEN TOTEUTTAMINEN KAINUUN MAAKUNTA KUNTAYHTYMÄSTÄ LIITE 16.10.2012 SIIRTOSOPIMUS HENKILÖSTÖSIIRTOJEN TOTEUTTAMINEN KAINUUN MAAKUNTA KUNTAYHTYMÄSTÄ 31.12.2012 1. Henkilöstön siirtyminen ja virkojen perustaminen Sovellettavat määräykset: Kuntalaki (365/1995)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA OULAISTEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA Tilaaja: Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, PL 85, Lautatarhankatu

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA PERUSTURVAN LAITOSTEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA PERUSTURVAN LAITOSTEN KULJETUKSISTA OULAISTEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA PERUSTURVAN LAITOSTEN KULJETUKSISTA Tilaaja: Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, PL 85, Lautatarhankatu 7 A, 86301 Oulainen

Lisätiedot

Työn kaari kuntoon. Palvelut työntekijälle työkyvyn heiketessä

Työn kaari kuntoon. Palvelut työntekijälle työkyvyn heiketessä Työn kaari kuntoon Palvelut työntekijälle työkyvyn heiketessä 2 Keva tukee työssä jatkamista työkyvyn heikentyessä Jos sinulla on sairaus, jonka vuoksi työkykysi on uhattuna, Kevan tukema ammatillinen

Lisätiedot

Eteva kuntayhtymän henkilöstösääntö

Eteva kuntayhtymän henkilöstösääntö Eteva kuntayhtymän henkilöstösääntö Eteva kuntayhtymä Yhtymähallitus 21.4.2016 30 liite 7 Yhtymäkokous 19.5.2016 12 liite 12 Sisältö 1 Yleistä... 3 1 Henkilöstösäännön soveltaminen... 3 2 Viran ja työsopimussuhteisen

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 2. Vuokralainen Orimattilan kaupunki Ly: 0129920-0 3. Vuokrauskohde Osoitteessa Koulutie 19,

Lisätiedot

SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9.

SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9. SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9.2015 ALKAEN OSAPUOLET Avoin yhtiö Pienkoti Kotionni Ikola & Kylkisalo Y-tunnus

Lisätiedot

Henkilöstöraportti 2014

Henkilöstöraportti 2014 Henkilöstöraportti 2014 2 Sisällysluettelo 1 Johdanto 3 2 Henkilöstön määrä ja rakenne 3 2.1 Henkilöstömäärä 3 2.2 Henkilöstö sopimusaloittain 4 2.3 Virka- ja työvapaat ja kokonaistyöaika 5 2.4 Ikäjakauma

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SIIVOUSPALVELUJEN TARJOUSPYYNNÖN LIITE NUMERO 5 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut (Hämeenlinnan Asunnot Oy) Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous-

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN

SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN 1 (9) SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON TYÖVOIMANVUOKRAUS PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Jämsän kaupunki (myöhemmin tilaaja) järjestää tarjouskilpailun työvoiman vuokraamiseksi puitejärjestelyn

Lisätiedot

MÄÄRÄAIKAISET JA OSA-AIKAISET TYÖSOPIMUKSEt. Juha-Matti Moilanen

MÄÄRÄAIKAISET JA OSA-AIKAISET TYÖSOPIMUKSEt. Juha-Matti Moilanen MÄÄRÄAIKAISET JA OSA-AIKAISET TYÖSOPIMUKSEt Juha-Matti Moilanen TALENTUM Helsinki 2013 2., uudistettu painos Copyright 2013 Talentum Media Oy ja tekijä ISBN 978-952-14-1976-8 Taitto: NotePad, www.notepad.fi

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS

HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämän henkilöstön siirtosopimuksen ( Sopimus ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja 1.2. Luovutuksensaaja Kuopion kaupunki y-tunnus: 0171450 PL 228, 70101 Kuopio (jäljempänä

Lisätiedot

Työnantaja: Miten toimia, että kunta- ja palvelurakenneuudistuksen tavoitteet toteutuvat ja menettely on lakien ja sopimusten mukaista?

Työnantaja: Miten toimia, että kunta- ja palvelurakenneuudistuksen tavoitteet toteutuvat ja menettely on lakien ja sopimusten mukaista? Henkilöstö: Mitä minulle tapahtuu? Työnantaja: Miten toimia, että kunta- ja palvelurakenneuudistuksen tavoitteet toteutuvat ja menettely on lakien ja sopimusten mukaista? 1 2.12.2010 Keskeinen säännöstö

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

ULKOMAANTYÖN SOPIMUSMALLI

ULKOMAANTYÖN SOPIMUSMALLI ULKOMAANTYÖN SOPIMUSMALLI 1. Sopimusosapuolet Työnantaja Nimi Osoite Työnantajan edustaja asemamaassa Nimi Osoite Työntekijä Nimi Osoite 2. Työn suorittamispaikka Asemamaa: Paikkakunta: Toimipiste: 3.

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE välillä. päivänä kuuta 2017 1 Sopijapuolet Luovuttaja

Lisätiedot

SYSMÄN KUNTA. Hallintopalvelukeskus

SYSMÄN KUNTA. Hallintopalvelukeskus SYSMÄN KUNTA Hallintopalvelukeskus HENKILÖSTÖRAPORTTI 2008 1. JOHDANTO 3 2. HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE 3 2.1. Henkilöstön määrä 3 2.2. Henkilöstön määrä palvelukeskuksittain 4 2.3. Määräaikaisen henkilöstön

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö

IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) Palveluntuottajan yhteystiedot. Palveluntuottajan yhteyshenkilö SOPIMUS IKÄIHMISTEN TEHOSTETTUA PALVELUASUMISTA KOSKEVA OSTOPALVELUSOPIMUS (PUITESOPIMUS) 1. SOPIMUSOSAPUOLET TILAAJA Kiteen kaupunki Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus HELLI-liikelaitos (jäljempänä Helli-liikelaitos)

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Palvelusopimus SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Hoitokatu 6 A, PL 23, 38200 Sastamala, www.servi.fi etunimi.sukunimi@servi.fi, Y-tunnus: 2414170-5 Sisällys 1. Sopijapuolet... 3 2. Määritelmät...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7 ) OPPISOPIMUSKESKUS Talotekniikan perustutkinto 26.05.2011

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7 ) OPPISOPIMUSKESKUS Talotekniikan perustutkinto 26.05.2011 TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 7 ) 1. YLEISTÄ Satakunnan Oppisopimuskeskus on Porin kaupungin hallinnoima ja yhteistyössä muiden satakuntalaisten koulutusten järjestäjien kanssa oppisopimuskoulutuksen viranomaistehtävistä

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

Käsittely: Työyhteisötoimikunta 15.3.2016 Kunnanhallitus 29.3.2016 Kunnanvaltuusto 25.4.2016

Käsittely: Työyhteisötoimikunta 15.3.2016 Kunnanhallitus 29.3.2016 Kunnanvaltuusto 25.4.2016 Käsittely: Työyhteisötoimikunta 15.3.2016 Kunnanhallitus 29.3.2016 Kunnanvaltuusto 25.4.2016 HENKILÖSTÖKERTOMUS 2015 SISÄLLYS 1 JOHDANTO... 3 2 HENKILÖSTÖN MÄÄRÄ JA RAKENNE... 4 2.1 Palvelussuhteen luonne...

Lisätiedot

Henkilöstövoimavarojen arviointi. suositus henkilöstöraportoinnin kehittämiseen

Henkilöstövoimavarojen arviointi. suositus henkilöstöraportoinnin kehittämiseen Henkilöstövoimavarojen arviointi suositus henkilöstöraportoinnin kehittämiseen Suosituksen tavoitteet Tämä suositus tukee strategista henkilöstöjohtamista sekä henkilöstön ja työyhteisöjen jatkuvaa kehittämistä

Lisätiedot

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA.

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. LIITE 6.1 SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. PUITEJÄRJESTELYSOPIMUS MAJOITUS- JA RAVITSEMISPALVELUIDEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT

Lisätiedot

Ennakkotyö on Toimittajan Tilaajalle tekemä, ennen Sopimuksen syntymistä, tehty työ.

Ennakkotyö on Toimittajan Tilaajalle tekemä, ennen Sopimuksen syntymistä, tehty työ. 1. SOVELTAMISALA Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan elinkeinonharjoittajien väliseen Palveluiden kauppaan. Näitä ehtoja sovelletaan, elleivät osapuolet ole toisin sopineet. 2. MÄÄRITELMÄT Dokumentaatio

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 31.5.2011

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 31.5.2011 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 1 195 PALKAN TAKAISINPERINNÄN KOHTUULLISTAMISTA KOSKEVA VAATIMUS Terke 2011-275 Esityslistan asia TJA/26 TJA Terveyslautakunta päätti kohtuullistaa tämän päätöksen

Lisätiedot

Sopimus liikkeen luovutuksesta

Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus Laihian kunnan toimipisteissään tuottaman tehostetun asumispalvelun liiketoiminnan luovuttamisesta Laihian Hyvinvointi Oy:lle. Sisällysluettelo 1. Osapuolet... 3

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 KH&I-YSE 2000 26.1.2000 1(6) KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 1 Soveltamisala Yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kiinteistönhoidossa ja kiinteistöjen isännöinnissä toimeksisaajan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

Paikallinen sopimus ulkopuolisen työvoiman käytöstä

Paikallinen sopimus ulkopuolisen työvoiman käytöstä Paikallinen sopimus ulkopuolisen työvoiman käytöstä Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä 22.12.2006/1233 Laki yhteistoiminnasta yrityksissä

Lisätiedot

MONIKANAVAJAKELUA KOSKEVA OLETTAMASÄÄNNÖSEHDOTUS - MONIKANAVAJAKELUA SELVITTÄVÄN TYÖRYHMÄN PUHEENJOHTAJAN ESITYS

MONIKANAVAJAKELUA KOSKEVA OLETTAMASÄÄNNÖSEHDOTUS - MONIKANAVAJAKELUA SELVITTÄVÄN TYÖRYHMÄN PUHEENJOHTAJAN ESITYS MONIKANAVAJAKELUA KOSKEVA OLETTAMASÄÄNNÖSEHDOTUS - MONIKANAVAJAKELUA SELVITTÄVÄN TYÖRYHMÄN PUHEENJOHTAJAN ESITYS 25.6.2008 Sakari Aalto 2 MONIKANAVAJAKELUA KOSKEVA OLETTAMASÄÄNNÖSEHDOTUS - MONIKANAVAJAKELUA

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille

Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille Sivu 1 / 5 Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille 1. OSAPUOLET Luovuttaja VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätiedot

MALLI KUNNAN JA MIKKELIN KAUPUNGIN YHTEISTOIMINTASOPIMUS KIRJASTOPALVELUJEN TUOTTAMISESTA

MALLI KUNNAN JA MIKKELIN KAUPUNGIN YHTEISTOIMINTASOPIMUS KIRJASTOPALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 MALLI KUNNAN JA MIKKELIN KAUPUNGIN YHTEISTOIMINTASOPIMUS KIRJASTOPALVELUJEN TUOTTAMISESTA Mikkelin kaupunki ja sopivat Kirjastolain (KL nro 904/1998) 3 :n 2. momentin mukaisesta seudullisesta yhteistoiminnasta

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

SOPIMUS PALVELUTOIMINNASTA METSÄALUEELLA lisätietoa sopimukseen

SOPIMUS PALVELUTOIMINNASTA METSÄALUEELLA lisätietoa sopimukseen 1 SOPIMUS PALVELUTOIMINNASTA METSÄALUEELLA lisätietoa sopimukseen Versio 30.3.2016: Ekosysteemipalveluiden tuotteistaminen kehittämishanke (Tapio Oy, maa- ja metsätalousministeriö) Sopimuspohja on tarkoitettu

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI

VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI TUOTTAJAN OHJE 1 27.1.2011 2. ( 5 ) VANHUSTEN PALVELUJEN YMPÄRIVUOROKAUTISEN HOIVA-ASUMISPALVELUN PALVELUSETELI Taustaa Laki sosiaali- ja terveydenhuollon palvelusetelistä (569/2009) tuli voimaan 1.8.2009.

Lisätiedot

KVTES LIITE 12:n neuvottelutulos

KVTES LIITE 12:n neuvottelutulos KVTES LIITE 12:n neuvottelutulos 08.02.2018 JHL:n edustajisto/hallitus 15.02.2018 Marja Lehtonen/Riitta Rautiainen KVTES Liite 12 Palkan korotukset Sopimusta sovelletaan omassa kodissa työskenteleviin

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

Sovittiin VM:n 2.11.2007 antamien sopimuskauden 2007 2010 neuvottelu- ja sopimusmääräysten mukaisesti seuraavaa:

Sovittiin VM:n 2.11.2007 antamien sopimuskauden 2007 2010 neuvottelu- ja sopimusmääräysten mukaisesti seuraavaa: TES: 313014 Työehtosopimus, joka tehtiin 26.2.2008 Merenkulkulaitoksen ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry:n välillä. Sovittiin VM:n 2.11.2007 antamien sopimuskauden 2007 2010 neuvottelu- ja

Lisätiedot