FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda"

Transkriptio

1 Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: CR-V/12/06/TH11065Fi FR-V

2 ensimmäinen kävelevä laboratorio Unelmat ovat kaiken muotoisia ja kokoisia. Yksi uusimmistamme on vain 120 sentin mittainen ja käytää kypärää. Saammeko esitellä ASIMOn, inhimillisen robottimme. Se saattaa näyttää söpöltä, mutta ASIMOn kuoren sisältä löytyvät todisteet Hondan uudesta ajattelusta. Unelmamme tämän robotin kehittämisessä ei ole ainoastaan jäljitellä ihmisen liikkeitä, vaan kehittää tekniikkaa, joka auttaa ihmistä. ASIMO kävelee epätasaisella pinnalla, kiipeää portaita ja jopa tunnistaa puhetta. Mutta vielä tärkeämpää itsenäisesti toimivaa edistyksellisesti ajattelevaa robottia kehitettäessä oli insinööriemme rakentama näkemys siitä, kuinka ihminen käyttää tilaa ympärillään. Oppimaamme on käytetty hyväksi FR-V:tä kehitettäessä. FR-V ei ole ainoastaan tilava, vaan se antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tila hyväksi ajaessasi.

3 03 04 sisältö 05: : muotoilukonsepti 07: : muotoilu 11: : muotoilun yksityiskohdat 13: : sisätilat 15: : istuinjärjestelyt 17: : sisätilojen yksityiskohdat 28: : suorituskyky 27: : turvallisuus 31: : personalisoi 33: : mallisto 35: : lisävarusteet & tarvikkeet 37: : mitä seuraavaksi? 38: : sanasto 25: : i-vtec moottori

4 05 unelmoinnin tiede Aikanaan, kun yhtiömme perustaja Soichiro Honda oli nuori, lentokoneissa oli kaksi paria siipiä ja potkuri. Hän oli 11-vuotias, kun hän näki ensimmäisen lentokoneensa. Puuhun kiivenneenä hän ihaili konetta ja ajatteli: Unelmani on lentää. Lähes 90 vuotta myöhemmin Honda Motor Company toteutti hänen unelmansa ja esitteli Honda Jetin. Kuten kaikki mitä valmistamme, suihkukone kantaa perustajamme perintöä sitoumusta uuteen ajatteluun. Moottorit on sijoitettu siipien ylä- eikä alapuolelle. Tällä parannetaan polttoainetaloutta ja matkustamon kokoa. Kun uudenlainen ajattelu toimii ilmassa, niin miksei se sopisi myös tielle. Aina aerodynamiikasta sisätiloihin FR-V:ssä hyödynnetään oppeja, jotka olemme saaneet siirtämällä kehitystyön rajoja joka suuntaan.

5 07 08 kuinka tehdä käytännöllisestä tyylikästä? Kun suunnittelijamme alkoivat piirtää FR-V:tä, he kokosivat tila-autojen ominaisuuksia määrittävän listan ja heittivät sen menemään. Tavoitteena ei ollut sijoittaa ihmisiä tilaan, vaan suunnitella tila ihmisten ympärille. Suunnittelimme FR-V:stä auton, jossa käytännöllisyys on kehitetty huippuunsa. Ihmisten ja tavaroiden välillä ei ole tehty kompromisseja, vaan tilaa on molemmille. Mutta enemmän kuin se, kehitimme auton jota on hauska ajaa. FR-V:n lentävistä linjoista ja leveästä raidevälistä näet, että urheiluperinteellämme on ollut vaikutusta. Tila-auto, jossa käytetään formula 1 ajattelua? Se voi olla ainoastaan Honda.

6 09 10 muotoilu on enemmän kuin vain tyylikkyyttä Useimmille ihmisille muotoilu tarkoittaa vain ulkonäköä. Hondalla me ajattelemme, että auton kori on muutakin kuin kauneutta. Halusimme esimerkiksi kehittää muotoilun, joka minimoi ilmanvastuksen ja polttoaineenkulutuksen. Lukemattomien tuulitunnelissa vietettyjen tuntien jälkeen saavutimme juuri sen mitä tavoittelimme muodon joka käyttää ilmavirtauksia parantamaan ajo-ominaisuuksia ja samalla laskee kulutusta. Tietenkin muodot ovat myös helppo hyväksyä.

7 11 12 VASEMMALLA Kromatut ovenkahvat luovat FR-V:hen ylellistä ulkonäköä. KESKELLÄ VASEMMALLA Kattokaiteet ovat sekä käytännölliset että tyylikkäät. KESKELLÄ OIKEALLA Ulkotaustapeiliin integroidut vilkut antavat kanssaautoilijoille tärkeää tietoa siitä, mihin olet menossa. OIKEALLA Takaluukun uudenlaista tummaa kromia oleva koristelista viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden. this copy covers exterior design details Five dwarves auctioned off Macintoshes, although five subways telephoned two fountains, then Dan untangles umpteen televisions, yet two cats perused one mat. Umpteen chrysanthemums gossips, and five tickets grew up. Umpteen speedy dogs tastes Santa Claus, because Mark bought one Macintosh. Five elephants perused two silly aardvarks. The poison abused five orifices, then televisions untangles umpteen dwarves. Pawnbrokers marries the progressive aardvarks. Orifices tickled five Macintoshes. The dwarves cleverly telephoned two dogs, even though the mostly obese dwarf fights Paul. Five wart hogs tastes televisions, but Santa Claus quickly bought two chrysanthemums. The pawnbroker annoyingly fights two kokonaisuus on yksi suuri yksityiskohta Yksityiskohtiin keskittyminen on jotain, minkä opimme Soichiro Hondalta. Yhtiön alkuaikoina hän tutki tarkkaan jokaisen osa, joka valmistui työpajalta. Tänään hänen lahjansa löytyy jokaisesta valmistamastamme autosta. Se voi olla rekisterikilven kehys tai kattokiskojen viimeistely jokainen yksityiskohta on tarkkaan viimeistelty. Joskus tarkkuus tulee esiin seikoissa, jotka vain teknologia voi tarjota. Kuten kaasupurkausvalot (HID). Valot kehittävät voimakkaan säteen, joka valaisee tehokkaasti edessä olevan tien. HID-valot ovat vain yksityoskohta. Mutta ajaessasi pimeällä maantiellä, huomaat kuinka hyödyllistä teknologia on.

8 14 sisätilat Sekunnin murto-osa ratkaisee voiton ja tappion välillä. Formula 1:ssä kuljettajamme voivat muuttaa auton asetuksia ajon aikana napin painalluksella. Samassa ajassa, kun luet tämän, kuljettaja on saattanut muuttaa luistoneston säätöä, vaihtanut vaihdetta ja ottanut yhteyttä tiimiin radiolla. käyttämällä ohjauspyörään sijoitettuja katkaisimia. Formula 1:n ohjaamo saattaa vaikuttaa varsin erilaiselta FR-V:n ohjaamoon verrattuna. Eroista huolimatta molemmat on suunniteltu samaa yksityiskohtia alleviivaavaa periaatetta noudattaen. Olemme käyttäneet Formula 1:stä saamamme kokemusta FR-V:hen, jotta voit hallita autoasi intuitiolla.

9 15 16 sinä toimit mittatikkuna Me uskomme, että auton pitää sopia elämääsi, eikä päinvastoin. Sen takia FR-V:ssä ei ole kyse pelkästään tilasta, vaan myös siitä miten voit sitä käyttää. Käännä keskimmäisen istuimen selkänoja eteen, niin saat ylimääräiset mukitelineet. Tai siirrä keskimmäisiä istuimia eteen tai taakse, jolloin saat matkustajille lisää tilaa. Tai voi lastata tavaratilaan elämäsi, sillä takaistuimet taittuvat alas tasaiseksi lattiaksi. Mihin tahansa menetkin, lomalle, ostoksille tai töihin, FR-V on aina valmiina. On oma valintasi, kuinka haluat tilaa käyttää.

10 17 18 elämä, kertaa 32 Mieti hetki, mitä kaikkea haluat sijoittaa uuteen autoosi. Mitä ikinä mieleesi tuleekaan, se sopii FR-V:hen. Voit järjestää istuimet 32:lla eri tavalla, joten enää ei tarvitse kärsiä jäykistyneistä jaloista, aikaa vievästä pakkaamisesta, taistelusta hartiatilasta tai autotalliin kasattavista istuimista.

11 19 20 hallitse autoasi Vaikka FR-V on suunniteltu sekä ihmisiä että suuria tavaramääriä ajatellen, emme ole unohtaneet kuljettajaa. Itse asiassa lähdemme kaikkien autojemme suunnittelussa liikkeelle ajajasta. Niinpä ei ole yllätys, että FR-V on mitä suurimmassa määrin ajajan auto, jossa hallintalaitteet ovat sormenpäiden ulottuvilla ja kaikki informaatio aina helposti nähtävänä. Otetaan esimerkiksi sinivaloiset mittarit. Ne näyttävät hienoilta. Mutta vielä tärkeämpää on, että yöllä ajettaessa ne ovat erittäin helppolukuiset eivätkä rasita silmää. Jotta ajaminen olisi vielä helpompaa, voit valita uuden 1.8 i-vtec -moottorin yhteyteen viisivaihteisen automaattivaihteiston.

12 21 22 tilaa kaikelle Soichiro Honda sanoi: Ajattele aina mikä on parasta kokonaisuutena, sen sijaan että keskittyisit vain osiin. FR-V:n sisustusta tarkastellessasi huomaat, että seuraamme edelleen hänen perusperiaatteitaan. Urheilullinen korin muotoilu yhdistyy luontevasti sisustuksen yksityiskohtiin, kuten tummansiniseen, pehmeään verhoilumateriaaliin tai hiilikuitumaiseen kojelaudan panelointiin. Käytännöllisyyden lisäämiseksi loimme paikat yhdeksälle mukipitimelle ja vetolaatikolle kuljettajan istuimen alla. Käytimme myös tilaa järkevästi niin, että keskimmäinen istuin taittuu tarjottimeksi, jossa on liukumaton pinta. Takana puolestaan keskimmäisessä istuimessa on kyynärnoja. Muita yksityiskohtia ovat muun muassa suuri hansikaslokero ja kookkaat etuistuimien taskut, joihin mahtuvat kartat tai lastenkirjat. FR-V:ssä on kyse enemmän kuin tilan luomisesta olemme keskittyneet tilan käyttöön.

13 24 suorituskyky Twin Ring rata Motegissa saattaa olla viimeinen paikka, jonka yhdistäisit FR-V:n kaltaisiin autoihin. Tavallisesti se on Hondan ylläpitämä huvipuisto. Kilpailupäivinä moottoripyörät ja rata-autot kaikkialta maailmasta tavoittelevat paalupaikkaa ja voittoa. Mutta Twin Ring, jossa on ovaalirata ja 4,8 kilometrin pituinen kilparata, on jättimäinen laboratorio insinööreillemme. Siellä me testaamme autojemme suorituskykyä, jousituksen toimintaa ja ajo-ominaisuuksia.

14 25 26 tielle suunniteltu, radalla testattu Uskomme että kaikkein vaativimmissa olosuhteissa testaaminen antaa parhaan tuloksen. Löydät todisteen tästä teoriasta FR-V:n konepellin alta: 1.8 i-vtec -moottori. Huomasimme, että alun perin Formula 1 -autoihin kehitetty VTEC-tekniikka toimii yhtä hyvin liikenteessä. Olemme valmistaneet 15 vuoden aikana yli 15 miljoonaa VTEC-moottoria. Moottorin salaisuus on mikrotietokone, joka ohjaa elektronisesti venttiilikoneiston ajoitusta. Tuloksena on aina mahdollisimman alhainen kulutus tarvittuun suorituskykyyn nähden. Kun moottori kiertää yli 7000 r/min, se antaa käyttöösi aina tarvitsemasi suorituskyvyn niin kuusivaihteisen käsivalintaisen kuin uuden viisivaihteisen automaatin kanssa.

15 27 esittelyssä Polar II Loimme Polar II:n muistuttamaan jalankulkijaa. Polar II auttoi meitä suunnittelemaan yksityiskohtia, kuten törmäysenergiaa vähentävät puskurit tai kokoonpainuvat konepellin saranat, jotka molemmat pienentävät jalankulkijan loukkaantumisriskiä törmäystilanteessa. Se mittaa loukkaantumistasoa kahdeksasta vartalon kohdasta, ja on auttanut meitä nostamaan FR-V:n jalankulkijaturvallisuuden luokkansa kärkitasolle. Riippumattoman Euro NCAP:n tekemässä törmäystestissä FR-V sai erinomaiset kolme tähteä jalankulkijaturvallisuudesta sekä lapsimatkustajien suojauksesta sekä neljä tähteä etumatkustajien turvallisuudesta. kaikkea tutkimustyötä ei näe Osa edistyksellisen ajattelumme tuloksista jää näkymättömiin. Ja kun kyseessä ovat turvavarusteet, me toivomme, ettet joudu niihin tutustumaankaan. Otetaan esimerkiksi FR-V:n turvatyynyt. Kun istuudut autoon, olet niiden ympäröimä sinua ovat suojaamassa etu- ja sivuturvatyynyt sekä sivuturvaverhot. Koska FR-V on suunniteltu kuudelle matkustajalle, turva-ajattelumme on ulotettu kaikille istuimille. Asensimme kaikille paikoille kolmepisteturvavyöt ja varustimme ulommat takaistuimet sekä keskimmäisen etuistuimen ISOFIx-kiinnikkeillä lastenistuimille. Edessä matkustajien puoleinen turvatyyny on niin kookas, että se yltää suojaamaan molemmat etumatkustajat.

16 29 30 täydellisesti sitoutuneita Jotta ymmärtäisit, miten sitoutunut Honda on turvallisuuteen, anna meidän esitellä tutkimus- ja kehityskeskuksemme Tochigissa lähellä Tokiota. Se on maailman suurin sisätiloihin rakennettu autojen törmäyslaboratorio. Voimme simuloida ja mitata siellä kaikenlaisia onnettomuuksia. Nämä panostukset huomioon ottaen on ilmiselvää, että uudessa FR-V:ssä on kattava turvavarustelu vakiona. Siihen kuuluvat, lukkiutumattomat jarrut (ABS), suoran jarrutuksen kaikissa olosuhteissa varmistava elektroninen jarruvoiman jako (EBD) ja ajonvakautusjärjestelmä (VSA). Näiden yhteisvaikutuksesta CR-V etenee turvallisesti lähes kaikissa mahdollisissa olosuhteissa, niin lumella, jäisellä tiellä kuin märällä asvaltilla. VSA - ajonhallintajärjestelmä VSA toiminnassa VSA ei käytössä Auto yliohjautuu VSA käyttää jarruvoimaa ulkorenkaille VSA ei käytössä VSA toiminnassa VSA käyttää jarruvoimaa sisätakarenkaalle ja vähentää moottorin tehoa Auto aliohjautuu NÄIN SE TOIMII VSA käyttää suurta määrää antureita havaitakseen, että pyörä alkaa luistaa tai menettää otettaan tiestä sivusuunnassa. Järjestelmä vähentää välittömästi moottorin tehoa tai jarruttaa jotain pyörää palauttaakseen auton oikeaan suuntaan ja varmistaakseen ajon turvallisuuden.

17 31 räätälöi Eikö ole hienoa, kun on valinnanvaraa? Mahdollisuus painottaa omaa persoonallisuuttasi, omaa elämäntapaasi? Hondalla valinnat johtivat yhtiön nykyiseen kukoistukseensa. Aikanaan vuonna 1963 Honda valmisti vain moottoripyöriä. Mutta perustajamme Soichiro Honda päätti tehdä ensimmäisen autonsa. Hän teki valinnan, ja toteutti unelmansa. Hän suunnitteli kaksipaikkaisen urheiluauton, S500:n. Vuonna 1965 hän vei ideansa toiselle tasolle, kilparadalle. Kehityksen jälkeen Honda RA272 nousi voittoon Meksikon GP:ssä, joka oli vasta auton 11. kilpailu. Se kertoo siitä, miten pitkälle valinnat voivat sinut viedä. Kun olet valinnut sinua eniten miellyttävän värin, huomaat FR-V:n tarjoavan runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Valinta on sinun.

18 33 34 Comfort Saatavana 1.8 i-vtec -moottorisena sekä 5-vaihteisen automaatin ja 6-vaihteisen manuaalin kera. Executive Saatavana 1.8 i-vtec -moottorisena sekä 5-vaihteisen automaatin ja 6-vaihteisen manuaalin kera. Comfort -varustuksen lisäksi Executive -mallissa on: 16 kevytmetallivanteet Etusumuvalot Xenonajovalot (HID) Automaattinen ajovalojen korkeussäätö Premium-tason audio 6 CD:n vaihtajalla Premium etu- ja takakaiuttimet Premium tweeter kaiuttimet Hiilikuitumainen kojelaudan panelointi Nahkapäällysteinen vaihteenvalitsin Nahkapäällysteinen ohjauspyörä Sadetunnistin Kattoluukku Koria vasten taittuvat ulkopeilit Tummat ikkunat Kattokiskot

19 35 36 toteuta unelmasi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Tämä on idearikkain ja muuntautumiskykyisin auto, joka kannustaa nauttimaan liikkumisen vapaudesta. Voit räätälöidä FR-V:si sopimaan tarpeisiisi ja unelmiisi laajan Hondan alkuperäisten tarvikkeiden valikoiman avulla. Tarjolla on kaikkea sporttisista ja suojaavista korin varusteista ylelliseen sisustukseen sekä kuljetuskapasiteettia entisestään lisääviin tarvikkeisiin. Yhteistä kaikille varusteille on korkea laatu ja älykäs muotoilu. Mukavuudesta käytännöllisyyteen, mukavuudesta turvallisuuteen alkuperäisten tarvikkeiden valikoiman avulla voit varmasti lisätä ajonautintoasi ja muuttaa FR-V:si täsmälleen mieltymystesi mukaiseksi. sopeuta viimeistelty Pysäköintitutka ja puskurien suojalistat antavat mielenrauhaa, jonka avulla sukkuloit kaupungissa entistäkin varmemmin ja helpommin. Suojalistat etu- ja takapuskureihin Tarjoa lisäsuojaa FR-V:si korille etu- ja takapuskurien suojalistoilla. Pysäköintitutka Pysäköintitutkan avulla saat autosi sovitettua helposti kaikkein ahtaimpiinkin väleihin. Kattospoileri Takaluukkuun integroitu spoileri antaa FR-V:llesi urheilullisen, aerodynaamisen säväyksen. Asentamalla näyttäviä varusteita, kuten helmaspoilerit ja kevytmetalliveneet, varmistat että FR-V:si on huomion keskipisteenä, missä ikinä liikutkin. Etu-, taka- ja helmaspoilerit Anna FR-V:llesi entistäkin sporttisempi ilme etu-, takaja helmaspoilereilla. 17-tuumaiset kevytmetallivanteet Opus Lisää autosi itsevarmaa olemusta korkeatasoisilla, upeasti muotoilluilla kevytmetallivanteilla. Jäähdyttäjän säleikkö Uudella jäähdyttäjän säleiköllä voit antaa autollesi vahvemman ilmeen. Etusumuvalot Saumattomasti etupuskuriin integroidut sumuvalot parantavat näkyvyyttäsi FR-V:n ipod adapteri auttaa sinua nauttimaan koko digitaalisesta musiikkikokoelmastasi auton audion kautta, kun voit kytkeä ipodisi suoraan FR-V:n audiojärjestelmään. ipod on Apple Computer Incin tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja monessa muussa maassa 2. Bluetooth -puhelinjärjestelmä on yksinkertainen, turvallinen ja kaikkein käytännöllisin järjestelmä puheluiden hoitamiseksi tien päällä. 3. Tyylikäs alumiinipanelointi korostaa upealla tavalla FR-V:si kojelaudan muotoja. 3. Tyylikäs alumiinipanelointi korostaa upealla tavalla FR-V:si kojelaudan muotoja. 5. Etuistuimien selkänojien pöydät tarjoavat takamatkustajille kätevän tason moneen käyttöön. 6. Helposti FR-V:si kattokiskoille asennettava suksiboksi tarjoaa 350 litraa tyylikästä ja käytännöllistä lisätilaa x 7JJ Opus muotoillut kevytmetallivanteet lisäävät FR-V:si urheilullista ilmettä. 8. Irrotettavalla päällä varustettu vetokoukku tarjoaa jopa 1500 kilon vetokyvyn.

20 37 mitä seuraavaksi? Uskomme, että ainoa tapa ennustaa tulevaisuutta on luoda sitä. Yksi työmme tulos on kodin energia-asema (Home Energy Station). Se valmistaa vetyä polttokennoauto FCX:lle ja samalla sähköä valaisemaan ja lämmittämään kotejamme. Vielä tänään se on prototyyppi, mutta huomenna se voi olla ainoa energianlähde, mitä tarvitsemme. Siihen saakka se on filosofiamme todiste. Emme koskaan lakkaa ottamasta haasteita vastaan, vaan jatkamme uusien ja parempien ratkaisujen etsimistä. Se on unelmien voima: Power of Dreams. sanasto LUKKIUTUMATTOMAT JARRUT (ABS) Lukkiutumattomat jarrut estävät pyöriä lukkiutumasta hätäjarrutuksessa. Näin vältetään luiston mahdollisuus märällä, jäisellä tai hiekkatiellä, jonka ansiosta auton ohjattavuus säilyy kaiken aikaan. Jarrutehon parantamiseksi etujarrut ovat jäähdytetyt. HÄTÄJARRUTUSTEHOSTIN Mikäli sinun täytyy tehdä hätäjarrutus, järjestelmä havaitsee nopean polkimen liikkeen ja nostaa jarrupaineen automaattisesti huippuunsa, mikä lyhentää jarrutusmatkaa. KAKSOITUKIVARSIJOUSITUS Tämä pyörien tuenta mahdollistaa mahdollisimman tarkan pyörien liikkeen ennustamisen ajon aikana. Tuloksena on erinomaiset, tarkat ajoominaisuudet ja vähäisemmät korin liikkeet jarrutuksissa ja kaarteissa. Kaksoistukivarsijousitusta käytetään yleisesti kilpa-autoissa. ELEKTRONINEN JARRUVOIMAN JAKO (EBD) Järjestelmää käytetään yhdessä lukkiutumattomien jarrujen kanssa. Se analysoi painon vaihtelut jarrutuksessa ja annostelee jarruvoimaa etu- ja takapyörille varmistaen suuntavakavuuden jarrutuksen aikana. ETU- JA SIVUTURVATYYNYT SEKÄ SIVUTURVAVERHOT FR-V:n etu- ja sivuturvatyynyt sekä etu- ja takaistuimelle suojaa antavat turvaverhot varmistavat yhdessä lujan korirakenteen ja kaikilla kuudella istuimella olevien kolmepistevöiden sekä etuvöiden kiristimien kanssa matkustajien turvallisuuden. KAASUPURKAUSAJOVALOT (HID) Polttimon sijaan suljetussa HIDkaasupurkausvalossa on xenonkaasua. Kaasun läpi kulkeva sähköinen kipinä tuottaa tasaisen, valkoisen valon, joka on voimakkaampi kuin tavallisessa halogeenilampussa, mikä parantaa näkyvyyttä. ISOFIX LASTENISTUINTEN KIINNIKKEET ISOFiX on varuste, joka on nopeasti tulossa vakioksi kaikissa uusissa autoissa. Standardin tavoitteena on välttää lastenistuinten väärää kiinnitystä autoon, ja vähentää loukkaantumisriskiä kolareissa. FR-V:ssä on kolme ISOFIX-kiinnityspistettä. Kaksi takana reunimmaisilla istuimilla ja yksi edessä keskellä* *Lastenistuinta käytettäessä etuistuin on siirrettävä taaimmaiseen asentoonsa. AJOVAKAUDENHALLINTAJÄR- JESTELMÄ (VSA) Antureiden avulla ajovakaudenhallintajärjestelmä (Vehicle Stability Assist) havaitsee sekä ali- että yliohjautuvuuden. Tilanteesta riippuen järjestelmä voi vähentää moottorin tehoa ja käyttää kunkin pyörän jarrua palauttaakseen auton suunnan alkuperäiseksi. Järjestelmä toimii lähes huomaamattomasti lisäten turvallisuutta. Kaarreajon varmistamisen lisäksi järjestelmä toimii luistonestojärjestelmänä. 1.8 i-vtec MOOTTORI Moottorissa elektroniikka muuttaa imuventtiilin avautumista ja aikaa imutahdin aikana kaikissa sylintereissä. Tuloksena on tehokkaampi palaminen kaikilla moottorin käyntinopeuksilla, mistä on hyötynä alhaisempi polttoaineenkulutus ja pienemmät päästöt sekä lisääntynyt moottorin suorituskyky. 5-NOPEUKSINEN AUTOMAATTIVAIHTEISTO Sähköisesti ohjattu 5-portainen, momentinmuuntimen lukitustoiminnolla varustettu automaatti käyttää Grade Logic - ohjausta. Ultraohut momentinmuunnin lukittuu kakkosvaihteesta ylöspäin aina 5-vaihteeseen ja on polttooainetaloudeltaan erinomainen. Uudellen suunnitellut hammaspyörät ja kytkimet mahdollistavat kompaktin koon ja keveyden.

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland CR-V Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

www.toyota.fi Yaris Varusteet

www.toyota.fi Yaris Varusteet www.toyota.fi Yaris Varusteet Tilausnumero E2FIN /2006 Sisältö 04 Muotoilu ja mukavuus 08 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi 0 Turvallisuus ja suojaus 6 Kuljetus ja säilytysratkaisut 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

Civic Hybrid 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet

Lisätiedot

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin Uusi Civic Sedan Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI Accord Sedan ja Tourer Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014

XF g/km l/100km XF SPORTBRAKE. Urheilullinen korisarja. JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 JAGUAR XF - ohjevähittäishinnat 1.10.2014 mallivuosi 2015 Ohjehinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta CO2 Vapaa autoetu 2014 Käyttöetu 2014 EU-kulutus yhd. XF g/km l/100km 2.2 i4 Td 163 Business

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää

UUSI NISSAN MICRA. Johdanto Muotoilu Sisustus Sisätilat Suorituskyky Tekniikka Turvallisuus Lisävarusteet Varustetasot ja mitat Tulosta Että päättää UUSI NISSAN MICRA UUSI NISSAN MICRA SOPII KAUPUNKIIN. KUUDES AISTISI KAUPUNGISSA NISSAN MICRA Miksi tehdä kaupungissa liikkumisesta hankalaa, kun MICRAn avulla se on helppoa? Olet ajoissa. Tunnet reitit.

Lisätiedot

UUSI BERLINGO MULTISPACE

UUSI BERLINGO MULTISPACE UUSI BERLINGO MULTISPACE 2 MODERNI ILMEIKÄS MUOTOILU Uusi Citroën Berlingo Multispace on sympaattisen näköinen tilaihme, jonka ulkomuoto on uudistuneen keulan ansiosta entisestään vahvistunut. Uudelleen

Lisätiedot

NISSAN QASHQAI ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN QASHQAI ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN QASHQAI ALKUPERÄISET VERRATON VARUSTELU VIIMEISTELE TYYLILLÄ. MUKAUTA CROSSOVERISI OMAN NÄKÖISEKSESI ALKUPERÄISILLÄ NISSAN-LISÄVARUSTEILLA. 1 1) POIKKITANGOT KATTOKAITEISIIN, alumiinia (8) ) TUULENOHJAIMET

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi.

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ei vain kuljettajaa, vaan koko maailmaa kohtaan. Kuinka sellainen laite käyttäytyisi? Ensinnäkin se pyrkisi suojelemaan matkustajia, jalankulkijoita

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

www.toyota.fi Hilux Varusteet

www.toyota.fi Hilux Varusteet www.toyota.fi Hilux Varusteet Tilausnumero E300FIN /005 Sisältö 04 Muotoilu 0 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi Kuljetus ja säilytysratkaisut 3 Turvallisuus 6 Katteet ja lavasuojat 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

Avensiksen lisävarusteet

Avensiksen lisävarusteet Avensiksen lisävarusteet Lisävarustepaketit Ulkopuoli Tekniikka 04-05 06-13 14-15 Chrome-varustepaketti 04 Protection-varustepaketti 05 Kevytmetallivanteet 06 Tyyliä 08 Suojaus 10 Kuljetustelineet 12 Pysäköinti

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Elämän suuriin seikkailuihin. Kokonaisvaltainen elämys. Toyota Corolla. Sisällys. 04 Tyyliä ja vetovoimaa. 06 Urheilullista tuntumaa.

Elämän suuriin seikkailuihin. Kokonaisvaltainen elämys. Toyota Corolla. Sisällys. 04 Tyyliä ja vetovoimaa. 06 Urheilullista tuntumaa. Corolla Varusteet Sisällys 0 Tyyliä ja vetovoimaa 0 Urheilullista tuntumaa 10 Auton suojaus 12 Turvallisuus ja sisätilojen suojaus 1 Käytännöllistä säilytystilaa 1 Varusteluettelo 1 2 Elämän suuriin seikkailuihin

Lisätiedot

Honda CR-V Lisävarusteet

Honda CR-V Lisävarusteet Laatu Honda CR-V Lisävarusteet Honda CR-V:tä ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää asiakkaidensa

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa

Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa Avensis Toyotalle laatu ei ole vain lupaus, vaan myös elämäntapa 02 Mikään ei ole niin täydellistä, ettei sitä voisi tehdä vielä paremmin. Tästä johtuen tavoittelemme jatkuvaa kehitystä kaikessa mitä teemme.

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Saab varastontyhjennyskampanja 2011

Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab VM94-98 Osanumero Tuote Automalli Vuosimalli Moottorit ja niiden osat Vaihteistot 4611984

Lisätiedot

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi CITROËN C3 PICASSO CITROËN C3 PICASSO Citroën C3 Picasso on hämmästyttävä yhdistelmä yllätystä ja käytännöllisyyttä, rohkeaa tyylittelyä ja uutta ajattelua. Sen kohtuullisiin ulkomittoihin on saatu sovitetuksi

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET 1 1 Korin ulkopuoli 3-7 Vanteet 7 Sisätilojen varusteet 8-9 Mukavuus, turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 KORIN ULKOPUOLI Alleajosuoja

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi UUSI LEGEND Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta.

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN CITROËN C-CROSSER HIENOSTUNUTTA VOIMAA Tyylikäs ja yksilöllinen, vahva ja kestävä. Citroën C-Crosser ansaitsee monia vastakkaisiltakin vaikuttavia määrityksiä. Se on todella uudenlainen maasturi. Citroën

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Tee jotain unohtumatonta.

Tee jotain unohtumatonta. GOAYGO-ESITE Tee jotain unohtumatonta. Sisältö 22 04 14 04 Ulkoasu Urheilullinen ja dynaaminen muotoilu 06 Sisätilat Tyylikäs ja tilava 08 Suorituskyky Vaivaton kaupungin kaduilla 12 Turvallisuus Suojaa

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot