Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda"

Transkriptio

1 Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: Civic Type-R/01/07/TH11071Fi

2 kilpa-auton DNA Itse asiassa Soichiro Hondan ensimmäinen unelma toteutui aluksi kahdella, ei neljällä pyörällä. Kyseessä oli 98 cm2 kaksitahtinen moottoripyörä, jonka nimi oli sattuvasti "Dream" = unelma. Se oli vain yksinkertainen laite, mutta se vapautti perusajattelun, joka on kaikkien Hondan projektien perusta: yksinkertaisuus, innovaatio ja innostus eteenpäin liikkumiseen. Mutta unelmaa ei voinut saavuttaa kehittämällä arkipäiväisiä ajoneuvoja. Perustajamme ymmärsi, että tehdäkseen parhaita mahdollisia laitteita, ne oli pistettävä kovimpaan olemassa olevaan testiin. Se tarkoitti vain yhtä asiaa, kilpailemista. Kerran hän sanoi: Without racing, there is no Honda eli ilman kilpailemista ei ole Hondaa. Voitimme tai hävisimme, haemme aina vastausta samaan kysymykseen mitä voidaan tehdä suorituskyvyn parantamiseksi? Vastaukset ovat aina inspiroineet meitä kehittämään parempia, voimakkaampia, turvallisempia ja kestävämpiä ajoneuvoja sellaisia kuin uusi Civic Type R. Rakastamme voittamista ja jatkamme voitoista unelmointia kaikissa lajeissa joissa kilpailemme. Moottoripyörien Road Racing sarjassa Honda on saavuttanut vuosien varrella yli 500 voittoa.

3 01 02 sisältö 03 : : muotoilu 05 : : ulkonäkö 07 : : sisustus 09 : : muotoilun yksityiskohdat 12 : : suorituskyky & tekniikka 17 : : turvallisuus 19 : : plus pack 21 : : lisävarusteet ja tarvikkeet 23 : : sanasto 13 : : 2.0 i-vtec 15 : : ajoelämys

4 mitä merkki tarkoittaa? Hopeinen H-kirjain syvänpunaisella pohjalla. Tämän symbolin löydät vain kaikkein suorituskykyisimmistä autoistamme, jotka on kehitetty äärimmäisiin suorituksiin. Joka vuosi lähetämme suunnittelijoitamme työskentelemään kilpatiimeissämme, ennen kuin he edes aloittavat työnsä liikenteeseen tarkoitettujen autojen kanssa. Kun he ovat omaksuneet kaikkein korkeimman tason muotoilun ja tekniikan, he voivat soveltaa oppimaansa rakentaessaan edistyksellisiä autojamme. Sellaisia kuin Civic Type R. Type R:n ainutlaatuinen jousitus ja ohjaus on kehitetty Formula 1:stä saamaamme oppia ja kokemusta käyttäen. Kaarreajo ja pito ovat tärkeimmät tekijät nopeiden kierrosaikojen saavuttamiseen. Type R:ssä tämä tekniikka on hiottu antamaan unohtumaton ajonautinto kaikilla teillä.

5 05 06 korin muotoilu Uuden Civicin muotoilusta alkunsa saanut Civic Type R on vienyt radikaalit linjat vielä pidemmälle. Matalalla oleva jäähdyttäjän säleikkö, aggressiiviset linjat ja lokasuojien levitykset kertovat omaa kieltään Type R:n kyvyistä. Civic Type R:ssä on tyyliä ja jämäkkyyttä, suorituskykyä ja voimaa.

6 07 08 auto, sinä ja tie Moottoriurheilussa sekunnin sadasosa voi erottaa voittajan ja toiseksi sijoittuneen. Siksi on tärkeää, että kaikki hallintalaitteet ja tieto, mitä kuljettaja tarvitsee, on sijoitettu optimaalisesti hänen ympärilleen. Kehittäessämme tätä ideaa uuteen Civiciin loimme Dual Zone -kojelaudan. Koko ajajan alue on suunniteltu niin, että saat kaiken tarvitsemasi tiedon irrottamatta katsettasi tiestä. Tämä yhdistää sinut tiehen ja autoon niin, että voit tehdä ajoa koskevat päätökset nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin. Mutta muunkin kuin hallintalaitteiden on tunnuttava sopivalta. Kun istuudut urheilulliselle, alcantaralla verhoillulle istuimelle, tiedät olevasi äärimmäisen hienostuneen urheiluauton ohjauspyörän takana. Nyt sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin painaa käynnistysnappia.

7 jaa unelmasi Kaikki ympärilläsi on harkittu viimeistä silausta myöten - kaikki nahkapäällysteisestä ohjauspyörästä aina takapenkin punamustaan verhoiluun asti. Yksillöllisyyttä autoosi antaa metallilaatta vaihdekepin juuressa, johon on kaiverrettu autosi sarjanumero. 1. Yksilöllisyyden lisäämiseksi vaihdekepin juuressa on laatta, johon on kaiverrettu auton sarjanumero. 4. Type R:n jäähdyttäjän säleikkö on hunajakennomainen ja sen keskellä on punainen Hondan logo. 7. Nopeusmittarin yhteyteen sijoitettu i-vtec-valo syttyy, kun herkästi kiertävän moottorin käyntinopeus ylittää r/min. Silloin venttiilit aukeavat enemmän ja pysyvät pidempään auki muuttaen moottorin luonteen kilpa-automaiseksi. Valo pysyy päällä aina siihen asti, kunnes käyntinopeusmittarin neula saavuttaa r/min punarajan. 2. Type R:n ikoniksi muodostunut punainen väri on vahvasti esillä sisustuksen materiaaleissa aina mainion tuen antavista etuistuimista yllättävän tilavalle takaistuimelle. 5. Jakamalla takaluukun lasin olemme voineet sijoittaa takaluukkuun korin värisen spoilerin. Se lisää suurilla nopeuksilla down forcea, mikä parantaa suuntavakavuutta. 8. Type R:n ajotietokone antaa digitaalinäytön kautta helposti luettavan, tarkan tiedon matkasta, kulutuksesta, ajoon käytetystä ajasta ja ulkoilman lämpötilasta. 3. Type R:n korissa on siihen erinomaisesti istuva aerodynaaminen muotoilusarja. Yhdessä 15 mm lasketun jousituksen sekä vakiovarusteisiin kuuluvien seitsemänpuolaisten 18-tuumaisten kevytmetallivanteiden kanssa se kertoo auton kilpa-autoperustasta. 6. Alumiinilla viimeistelty musta punaompeleinen vaihdekepin nuppi antaa sinulle täyden hallinnan tiheäksi välitettyyn kuusinopeuksiseen vaihteistoon. 9. Ylellisen automaatti-ilmastoinnin ansiosta kuljettaja ja etumatkustaja voivat kumpikin säätää erikseen itselleen mieleisen lämpötilan. (Type R Plus)

8 unelman tavoittelu Hondalla me emme pysähdy paikalleen. Ensimmäisestä kilpailustamme lähtien olemme halunneet jatkaa ja tehdä asiat paremmin. Emme haasta niinkään muita, vaan itsemme. Se on ainoa tie menestykseen. Mutta meille menestys ei ole itsetarkoitus. Se antaa loistavan mahdollisuuden oppia, lisätä ymmärrystä ja kerätä tietoa itsemme kehittämiseksi. Vain tällä tavoin voimme tehdä sellaisia autoja kuin Civic Type R. Vuonna 1965 Grand Prix kauden viimeisessä kilpailussa Meksikossa Hondan F1 tiimi törmäsi ohuen ilman aiheuttamaan ongelmaan, joka johtui kilparadan sijainnista kahden kilometrin korkeudessa. Kuitenkin tuossa ympäristössä Hondan kehittämä polttoaineen-suihkutus toimi tehokkaasti ja Gintherin RA272 nousi voittoon vain kaksi kautta F1-tiimin debyytin jälkeen. Yhtiömme perustajan Soichiro Hondan sanat kilpailun jälkeen siivittävät aina kilpailutoimintaamme ja ovat perustana sellaisille autoille kuin Civic Type R. Tutkimme tarkkaan voittomme perusteet ja käytämme voittoon auttanutta tekniikkaa uusissa autoissamme.

9 i-vtec Meille kilparata on paikka, missä voimme viedä ideamme äärirajoille. Siellä voimme testata niin mielikuvitustamme kuin moottoreitamme. Niinpä 2.0 i-vtec moottorimmekin on F1-menestyksemme inspiroima. Se on räjähtävän tehokas taideteos, joka on kuin F1-moottorimme antaessaan joustavasti huipputehonsa r/min käyntinopeudella. Ei ahdinta, mikä tarkoittaa myös, ettei moottorissa ole turboviivettä. Voit nauttia tästä nopeampana kiihtyvyytenä. Kojelautaan sijoitetun ainutlaatuisen i-vtec-merkkivalon ansiosta tiedät täsmälleen, milloin i-vtec näyttää todellisen kykynsä. Se tulee mukaan käyntinopeudella r/min, aikaisemmin kuin yhdessäkään Type R:ssä tähän mennessä. Ajossa huomaat, että moottori vastaa toiveisiisi entistä paremmin alhaisilla käyntinopeuksilla. Kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia tehostaa moottorin hengitystä ja varmistaa täyden tehon. Nyt on sinun vuorosi hengittää. 2.0 litran moottorin ominaisuudet iskutilavuus 2.0 litraa suurin teho 200 hv käyntinopeudella 8,000 r/min erittäin kierrosherkkä moottori kevennetty vauhtipyörä kaksi kannen yläpuolista nokka-akselia tasapainoakselit elektroninen kaasupoljin

10 15 16 ajoelämys Monissa uusissa autoissa ajamisen ilo viedään kuljettajalta lisäämällä häntä auttavia teknisiä apuvälineitä. Kilpailussa ajajalla täytyy olla auto täysin hallinnassaan loppujen lopuksi sinä ajat autoa, eikä auto kuljeta sinua. Niinpä kaikki Type R:ssä on suunniteltu niin, että pääset toteuttamaan itseäsi. Civicin edelleen kehitetty jousitus tarjoaa huippuluokan ajo-ominaisuudet ja ohjauspyörän kierroksia on tavallista vähemmän ainutlaatuisten säätöjen ansiosta. Yhdessä ne antavat erinomaisen ajotuntuman ja urheilullisen ajettavuuden. Kun tähän lisätään vielä 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja matalaprofiiliset renkaat sekä VSA:n, ABS:n, EBD:n ja BA:n antama varmistus, sinulla on sellainen pito, kontrolli ja varmuus, että voit nauttia täysin rinnoin kaikkein jyrkimmistäkin kaarteista. Tehokkaan moottorin ansiosta kiihdytät Civic Type R:n nollasta sataan alle seitsemässä sekunnissa. Se merkitsee, että tunnet jokaisen pisaran intohimoa, joka on käytetty tätä autoa suunniteltaessa. Intohimon, joka johti projektijohtajamme sanomaan: Type R on kaikkien ponnisteluidemme ruumillistuma. Jos leikkaat tämän auton kahtia, näet sydämemme.

11 17 18 turvallisuus Meille turvallisuus on kaikkein tärkein ominaisuus myös kilpa-autoissa. Kuinka kuljettaja voisi pystyä parhaaseen mahdolliseen suositukseen, ellei hän voi täysin luottaa ajokkinsa turvallisuuteen? Turvallisuus on Hondalle auton kehityksen tärkein asia, minkä takia rakensimme oman testikeskuksen Tochigiin. Se on maailman suurin ja edistyksellisin sisätiloihin rakennettu paikka, jossa voidaan tutkia törmäyksiä. Olemme pystyneet kehittämään siellä turvarakenteita, jotka ovat niin tehokkaita, ettet tiedä niiden edes olevan autossa. Ja ollaksemme rehellisiä, toivomme ettet joudu koskaan kokemaan niitä käytännössä. Mutta tieto niiden olemassaolosta ja toiminnasta auttaa sinua nauttimaan ajamisesta enemmän. Esimerkiksi Civic Type R:n tehokkaiden jarrujen ansiosta voit kiihdyttää haluamaasi nopeuteen, jarruttaa ja pysähtyä samassa ajassa mikä sinulta kului tämän lauseen lukemiseen. Civic Type R turvavarusteisiin kuuluvat: Etu- ja sivuturvatyynyt sekä turvaverhot ISOFix kiinnityspisteet lastenistuimille Elektroninen jarruvoiman jako (EBD) Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Ajovakaudenhallintajärjestelmä (VSA) Hätäjarrutustehostin (BA)

12 19 20 Type R Plus Type R Aivan kuten haluat kohentaa ajotaitoasi, haluat ehkä kohentaa myös Civic Type R:äsi varustelua. Me Hondalla vaadimme kaiken aikaa lisää itseltämme, joten mielestämme sinulla pitää olla mahdollisuus samaan. HID -kaasupurkausajovalot vakionopeussäädin kaksoisautomaatti-ilmastointi sumuvalot CD-Radio kuudella kaiuttimella tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin koria vasten taittuvat ulkotaustapeilit

13 21 22 räätälöi unelmasi Olemme luoneet ylellisen valikoiman Hondan alkuperäisiä lisävarusteita, joilla voit nostaa asjonautintoasi entisestään niin auton ulkomuodolla kuin sisustuksella. Jokainen lisävaruste on suunniteltu nimenomaan Civic Type R:ää varten antaen sille persoonallisen silauksen. Oli varuste sitten käytännöllinen tai urheilullisuutta korostava x 7.5J kevytmetallivanteet: erityisesti Type R:ää varten kehitetyt, vanteissa on koneistettu pinta, ja musta helmiäisväri sisäpinnoissa. 2. Civic adapteri ipodille. Voit yhdistää helposti ipod isi ja nauttia koko digitaalisesta musiikkikokoelmastasi auton audiojärjestelmän kautta. ipod on Apple Computer, Inc:in rekisteröity tavaramerkki. 3. Punainen valaistus: valaisee Type R:si etujalkatilan ja antaa punaista hehkua koko matkustamoon. Type R matot: vain punaisena saatavat tukevasti kiinnittyvät korkealaatuiset matot ovat nubukkia ja niissä on harjatusta metallista tehty Type R logo. 4. Aurinkoverhot kattavat takasivuikkunat kokonaan suojaten takana matkustavia paahtavalta auringolta ja arvotavarat uteliailta katseilta Etuspoileri: kilparadoilta muotonsa saanut kaksivärinen etuspoileri korostaa Type R:n rajuja ja teräviä muotoja. 6. Takaspoileri: kilparadoilla kehitetty kaksivärinen takaspoileri istuu mainiosti Type R:n linjoihin korostaen sen kilpa-automaista tyyliä. Type R merkit ja tarrat, kuten kuvissa 5 ja 6 korostavat Type R:n identiteettiä. Lisätietoja saat lähimmältä Honda-jälleenmyyjältäsi

14 sanasto ABS & EBD Civic Type R:n Antilock Braking System (ABS) eli lukkiutumattomat jarrut varmistavat, että vaikka jarruttaisit kuinka voimakkaasti, säilytät autosi ohjattavuuden. Järjestelmä havainnoi anturien avulla, mikä pyörä on lukkiutumassa. Sen huomatessaan järjestelmä muuttaa kunkin pyörän jarrupainetta useita kertoja sekunnissa estäen pyörien lukkiutumisen. Civic Type R:ssä käytetään nelikanavajärjestelmää, joka operoi kaikkia neljää pyörää erikseen. ABS:n apuna on Electronic Brakeforce Distribution (EBD) eli elektroninen jarruvoiman jako, joka varmistaa suuntavakavuuden kaarrejarrutuksissa. mitä seuraavaksi? Yksi unelmistamme on voittaa takaisin Formula 1:n valmistajien maailmanmestaruus. Aikanaan 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa voitimme tuon tittelin kuusi kertaa peräkkäin. Täydellisyyteen pyrkiessämmekin ymmärrämme, ettei ole mahdollista voittaa aina. Mutta voimme aina haastaa itsemme ja pyrkiä tekemään asiat vielä paremmin kuin aikaisemmin. Sen takia jokainen Hondalla on ylpeä Civic Type R:stä ja siitä mitä se edustaa. Toivomme, että ajattelet samoin. BA Tutkimukset osoittavat, että yli 90 prosenttia kuljettajista ei paina riittävästi jarrua hätätilanteessa. Tämän takia hätäjarrutustehostin seuraa antureita, ja mikäli jarrupoljinta painetaan nopeasti, hätäjarrutustehostin nostaa lukkiutumattomien jarrujen paineen maksimitasolle, mikä lyhentää jarrutusmatkaa. Hätäjarrutustehostin toimii vain tarvittaessa ja kytkeytyy heti pois päältä, kun jarrupoljin päästetään ylös. VSA VSA auttaa pitämään Civic Type R:n kuljettajan toivomassa suunnassa nopeissa tai jyrkissä kaarteissa ja liukkaalla tarkkaillen ja korjaten mahdollisen yli- tai aliohjautuvuuden. Järjestelmä seuraa koko ajan auton nopeutta, kaasupolkimen, yksittäisten pyörien nopeutta, ohjauspyörän kulmaa ja sivuttaiskiihtyvyyttä havaitakseen yli- tai aliohjautuvuuden. Mikäli tarpeellista VSA vähentää automaattisesti moottorin vääntöä ja käyttää lukkiutumattomia jarruja yksittäisillä pyörillä vakauttaakseen auton liikkeen. Järjestelmä reagoi niin nopeasti, että alkava yli- tai aliohjautuvuus korjataan useimmiten ennen kuin kuljettaja on ehtinyt sitä edes havaita. LUISTONESTO Luistonestojärjestelmä on osa VSA:ta ja auttaa Civic Type R:ää kiihtymään tasaisesti liukkaalla kelillä. Mikäli toinen etupyörä on menettämässä pidon kiihdytyksessä, sitä jarrutetaan tai teho välitetään toiselle pyörälle, kunnes pito on jälleen saavutettu. VALOT & NÄKYVYYS Civic Type R:ssä on useita ratkaisuja, jotka parantavat valotehoa ja näkyvyyttä. Lisävarusteena saatavat High Intensity Discharge (HID) eli kaasupurkausvalot valaisevat tietä tehokkaasti ja alas sijoitetut halogeenisumuvalot auttavat näkemään huonoilla ilmoilla tien sumun alapuolelta. Civic Type R:n voi tilata myös peruutuskameralla, joka antaa peruutettaessa näkymän heti takapuskurin takaa. SUOJAJÄRJESTELMÄT Civic Type R:ssä on useita edistyksellisiä turvavarusteita, jotka suojaavat matkustajien päätä ja vartaloa erilaisten törmäysten varalta. Autossa on kuusi turvatyynyä (etu- ja sivuturvatyynyt sekä turvaverhot), jotka toimivat pitkälle kehittyneiden anturien välityksellä. Anturien avulla tarkastellaan kaikkea törmäyskulmasta sen voimakkuuteen ja etumatkustajan kokoa. Kaikilla neljällä istuimella on kolmepisteturvavyö. Etuistuimien turvavöissä on aktiivinen järjestelmä, joka auttaa korjaamaan matkustajan istumaasentoa törmäystilanteessa. 2.0 LITRAN i-vtec MOOTTORI Uudessa Civic Type R:ssä on vapaasti hengittävä 2.0-litrainen DOHC i-vtec moottori, joka antaa 200 hevosvoimaa. Moottori on kehitetty tasapainotusakselin sekä elektronisen kaasupolkimen avulla hienostuneeksi ja ilmiömäisesti kaasuun vastaavaksi. Huipputeho, 200 hv, saavutetaan käyntinopeudella r/min, mikä tarkoittaa että kuljettajan käytössä on laaja kierrosalue. Moottorin innostava korkealla kiertävä luonne on joustava ja hienostunut. i-vtec vaihtaa venttiilien suurempaan aukeamiseen ja pidempään aukioloaikaan käyntinopeuden ylittäessä r/min. Hyötynä on se, että korkeiden käyntinopeuksien VTEC-alue on laajempi ja helpommin saavutettavissa kuin aikaisemmin. Se tekee ohituksista nopeampia ja turvallisempia. i-vtec MERKKIVALO Hondan i-vtec:in mukaantulo osoitetaan uudella i-vtec - merkkivalolla, joka on sijoitettu digitaalisen nopeusmittarin oikealle puolelle. Ainutlaatuinen merkkivalo syttyy, kun moottorin käyntinopeus nousee r/min yläpuolelle. CO2 CO2 eli hiilidioksidi on yksi pakokaasupäästöistä, jonka uskotaan aiheuttavan kasvihuoneilmiötä. Mitä alhaisemmat CO2-päästöt ovat, sitä parempi ympäristölle.

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

Civic Hybrid 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin Uusi Civic Sedan Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi UUSI LEGEND Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta.

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland CR-V Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

www.toyota.fi Yaris Varusteet

www.toyota.fi Yaris Varusteet www.toyota.fi Yaris Varusteet Tilausnumero E2FIN /2006 Sisältö 04 Muotoilu ja mukavuus 08 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi 0 Turvallisuus ja suojaus 6 Kuljetus ja säilytysratkaisut 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO Offroad-paketti ulkovarusteet kevytmetallivanteet ja pölykapselit sisävarusteet kuljetus lämmitys

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO Offroad-paketti ulkovarusteet kevytmetallivanteet ja pölykapselit sisävarusteet kuljetus lämmitys LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO Offroad-paketti ulkovarusteet kevytmetallivanteet ja pölykapselit sisävarusteet kuljetus lämmitys 04-2014 OFF ROAD SETTI TUOTEKUVAUS TUOTENRO KUVA HINTA Off road setti

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE

LEHDISTÖTIEDOTE LEHDISTÖTIEDOTE 3.9.2012 Peugeot Pariisin autonäyttelyssä 2012 208 GTi ja 208 XY ensiesittelyssä Peugeotin osastolla Pariisin autonäyttelyssä 2012 esitellään kaksi upeaa uutuutta 208- mallisarjaan. Molemmat

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

www.toyota.fi Hilux Varusteet

www.toyota.fi Hilux Varusteet www.toyota.fi Hilux Varusteet Tilausnumero E300FIN /005 Sisältö 04 Muotoilu 0 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi Kuljetus ja säilytysratkaisut 3 Turvallisuus 6 Katteet ja lavasuojat 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ

TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ LEHDISTÖTIEDOTE 9.9.2013 Dacia Frankfurtin autonäyttelyssä TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ Uusi Dacia Duster säilyttää hyväksi havaitun muotokielensä myös uudistuksen jälkeen, jolla sitä on

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Lehdistötiedote 9.1.2013 UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Dacia Sanderon ja Stepwayn ennakkomyynti on käynnistynyt. Uusi Sandero on tulevana viikonloppuna nähtävillä seuraavilla jällenmyyjillä/paikkakunnilla:

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

GREDDY PROFEC B SPEC II säätäminen

GREDDY PROFEC B SPEC II säätäminen GREDDY PROFEC B SPEC II säätäminen Päätin tehdä tällaisen ohjeen, koska jotkut ovat sitä kyselleet suomeksi. Tämä on vapaa käännös eräästä ohjeesta, joka on suunnattu Evoille (joka on koettu toimivaksi

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaikki näyttää hyvältä ja leppoisalta. Kunnes sää muuttuu ja pyry on totta. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN CITROËN C-CROSSER HIENOSTUNUTTA VOIMAA Tyylikäs ja yksilöllinen, vahva ja kestävä. Citroën C-Crosser ansaitsee monia vastakkaisiltakin vaikuttavia määrityksiä. Se on todella uudenlainen maasturi. Citroën

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi

MOOTTORIPYÖRÄT. www.aprilia.com. www.aprilia.fi 2010 MOOTTORIPYÖRÄT www.aprilia.com www.aprilia.fi RSV4 FACTORY >> VÄRIT Moottori Iskutilavuus Vaihteisto Jarrut, etu Jarrut, taka Renkaat, etu Renkaat, taka Lisävarusteet Aprilia 4-sylinterinen 4-tahti

Lisätiedot