Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi"

Transkriptio

1 Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Hondajälleenmyyjään. Tekniset tiedot löytyvät esitteestä Värit ja tekniset tiedot. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: FR-V/02/05/TH11053FI

2 SISÄLTÖ 2 3 FR-V -uusi ratkaisu tilantarpeisiin Sisältö Ulkomuoto 5 Sisätilat 7 Suorituskyky 15 Turvallisuus 17 Yksityiskohdat 21 Mallit 23 Lisävarusteet 25

3 ULKOMUOTO 4 5 Honda FR-V on uusi käytännöllinen ja laadukas monikäyttöauto, joka erottuu edukseen myös muotoilunsa puolesta. Hondan pitkän kehitystyön ja kriittisten suunnittelijoiden ansiosta FR-V on sekä kätevä että tyylikäs. Avarat sisätilat ja kuusi monipuolisesti säädettävää istuinta vastaavat monenlaisiin käyttötarpeisiin, joten Honda FR-V sopii hyvin erilaisiin elämäntilanteisiin. Uuden Honda FR-V:n tyylikkäässä muotoilussa näkyy ammattimainen kädenjälki ja edistyksellinen ajattelu. Virtaviivaiset muodot lyhyen keulan kromatusta säleiköstä alkaen antavat autolle omaleimaisen ja urheilullisen ilmeen. Suuntavilkut on sijoitettu sivupeileihin, jotta muut tielläliikkujat näkevät ne hyvin. Honda FR-V:ssä on avarat sisätilat. Hondan älykäs ja perusteellinen suunnittelu on tuottanut taas kerran laadukkaan auton, jossa on tarpeiden mukaan muunneltava ja ilmava matkustamo. Uusi FR-V on helppo käsitellä, ja ajomatkat sujuvat pehmeästi ja tasaisesti. Suunnittelijoiden ja muotoilijoiden työn tuloksena syntyi käytännöllinen auto, jossa on riittävästi tilaa sekä dynaaminen ja erottuva ulkomuoto.

4 SISÄTILAT 6 7 Honda FR-V on tyylikäs sekä sisältä että ulkoa. Kojetaulun suunnittelussa on otettu huomioon ulkonäön ja käytännöllisyyden lisäksi ohjaamon tilantarve, joten matkustajille on saatu tuntuvasti lisää liikkumatilaa. Tilavuutta, käyttömukavuutta ja etuistuimien Kojetauluun sijoitetut vaihdevipu ja käsijarru parantavat viihtyvyyttä ja ajomukavuutta. Keski-istuinta voidaan siirtää, joten hartioille jää enemmän tilaa ja vierekkäin mahtuu vaivatta kolme aikuista. käytännöllisyyttä on saatu lisättyä lukuisilla pienillä ratkaisuilla, jotka parantavat kuljettajan lisäksi myös keskellä istuvan matkustajan mukavuutta. Hondan suunnittelijat ymmärtävät, että kuljettaja kaipaa tyylikkäiden yksityiskohtien lisäksi myös ajomukavuutta. Siksi uudesta FR-V:stä on tehty miellyttävä ajaa ja helppo käsitellä. Kuljettajaa on ajateltu niin istuimien kuin kojetaulunkin suunnittelussa. Muun muassa CD-soitin on täysin integroitu kojetauluun, ja sen säädin on sijoitettu ohjauspyörään. Ohjauspyörään sijoitetun säätimen ansiosta CD-soittimen hallinta on entistä helpompaa ja ajaminen turvallisempaa. Kun avain työnnetään virtalukkoon, mittareiden valot syttyvät. Lisäksi ajotietokone käynnistyy ja näyttää ulkolämpötilan, ajokilometrimäärän jäljellä olevalla polttoaineella sekä keskikulutuksen. Autossa on myös kaksialueinen ilmastointi, jota voidaan halutessa säätää erikseen etu- ja takaistuimille.

5 SISÄTILAT 8 9 Hondan suunnittelijat haluavat ratkaista pienet arkiset ongelmat siinä missä suuret tekniset pulmatkin. Siksi myös uusi Honda FR-V on erittäin tilava ja siinä on kuusi erikseen säädettävää istuinta. Ominaisuuksien ansiosta seurustelu on vaivatonta ja matkustajat viihtyvät hyvin. Myös matkatavaroiden sijoitus on entistä joustavampaa. Vanhemmat voivat sijoittaa lapsen väliinsä etuistuimelle, jolloin kaikki nauttivat matkasta yhtä paljon.* Myös aikuisen viihtyvyys paranee, koska istuinta voidaan siirtää taaksepäin, jolloin käsivarsille ja jaloille saadaan lisää tilaa. Etuistuimen keskipaikka on suunniteltu nimenomaan pitkää istumista varten. Käsijarru ja vaihdevipu on sijoitettu kojetauluun, joten niitä on helppo käsitellä eivätkä lapset ylety niihin. *Huom. Keskimmäinen istuin on työnnettävä ääriasentoon taakse, kun siinä istuu lapsi. Honda FR-V on helppo ja nopea muuntaa käyttötarpeita vastaavaksi. Siksi se sopiii hyvin kaiken kokoisille perheille. Kaikki takaistuimet voidaan taittaa lattiaan asti häiritsemättä muiden istuinten käyttöä. Siten saat käyttöösi tasaisen ja avaran tilan, johon voit lastata suuretkin tavarat. Tilaa on riittävästi sekä matkatavaroille että matkustajille. Taittamalla kaikki takaistuimet voit kuljettaa paljon tavaroita, mutta tilaa on silti kolmelle henkilölle. Vaikka autossa olisi kuusi ihmistä, tilat eivät käy ahtaiksi ja matkatavaratkin mahtuvat vaivatta kyytiin. Pienokaisia varten etuistuimen keskipaikalla ja takaistuimen reunapaikoilla on vakiovarusteena ISOFix-kiinnikkeet.

6 SISÄTILAT Honda FR-V sisältää enemmän ominaisuuksia kuin päältä voi nähdä. Esimerkiksi etuistuimen keskipaikka kääntyy yhdellä liikkeellä kookkaaksi ja tukevaksi käsinojaksi tai pöydäksi, jossa on upotettu säilytystaso. Voit jakaa istuimen kääntämällä sen etuosan 180 astetta eteenpäin, jolloin saat säilytystilaa pikkutavaroille. Istuimen alla on myös tilava ulosvedettävä säilytyslaatikko.

7 SISÄTILAT Honda FR-V voidaan muuntaa helposti henkilöautosta työajoneuvoksi. Istuimet taittuvat istuimen päällä olevaa kahvaa nostamalla. Saat siis avaran tavaratilan kolmella helpolla toimenpiteellä. 1. Tarkista, että kaikki etuistuimet ovat ääriasennossa edessä. 2. Paina takaistuinten niskatuet alas. 3. Taita takaistuimet lattiaan asti.

8 SUORITUSKYKY Suunnittelijoiden tavoitteena oli tehdä Honda FR-V:stä käytännöllinen suorituskyvystä tinkimättä. FR-V:ssä on suuri raideleveys suhteessa painopisteeseen. Siksi pyörien ripustus voitiin suunnitella sellaiseksi, että kallistuminen pienenee ja vakaus paranee mutkissa ja suurilla nopeuksilla. Honda hallitsee aerodynaamiset ominaisuudet ja uuden tekniikan, mikä mahdollisti myös kuusipaikkaisen Honda Jet - liikesuihkukoneen suunnittelun. Koneessa on Hondan kehittämät suihkumoottorit. Myös Honda Jet on suunniteltu siten, että matkustamo on suurempi kuin tavanomaisissa kuusipaikkaisissa suihkukoneissa. Honda hyödyntää myös kilparadoilta saamiaan kokemuksia autojen suunnittelussa. Kaikki moottorit on jo vuosien ajan testattu kaikissa mahdollisissa oloissa. Siksi Honda on nykyään maailman suurin moottorivalmistaja. Kilparadoilta saatua kokemusta on hyödynnetty muun muassa FR-V:n edistyksellisissä moottoreissa. Valittavana on kaksi bensiinimoottoria. Toinen on 1,7 litran SOHC VTEC - moottori, jonka teho on 125 hv ja suurin vääntömomentti 154 Nm moottorin käyntinopeuden ollessa kierrosta minuutissa. Moottorissa on Hondan maineikas VTEC-järjestelmä (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control), joka antaa tarvittaessa lisää tehoa polttoaineen kulutuksen pysyessä alhaisena. Toinen on 2,0 litran DOHC i-vtec -moottori, jonka teho on 150 hv ja suurin vääntömomentti 192 Nm. VTEC- ja VTC-tekniikoiden (Variable Timing Control) ansiosta moottori mukautuu täydellisesti ajotarpeiden mukaan. Tehoa saadaan tarvittaessa lisää, mutta polttoaineen kulutus pysyy silti alhaisena. Molemmat moottorit täyttävät tiukat Euro IV -vaatimukset, ja niiden CO 2 - päästöt kuuluvat luokkansa pienimpiin 2.0 i-vtec

9 TURVALLISUUS Turvallisuudessa Honda on aina askelen edellä. Lisäsuojaa antaa tukeva kori, joka vaimentaa ja johtaa törmäysenergiaa pois matkustamosta. Takaistuimen reunapaikoille ja etuistuimen keskipaikalle on asennettu ISOFixkiinnikkeet lasten turvaistuimia varten.* Hätätilanteessa kaikkein tärkeintä on vaaran välttäminen. Silloin uudenaikainen tekniikka on tärkeää, mutta sitäkin merkittävämpää on edistyksellinen ajattelu pienimpiä yksityiskohtia myöten. Siitä ovat esimerkkinä suuntavilkut, jotka on sijoitettu sivupeileihin, mikä parantaa auton näkyvyyttä liikenteessä. Keskeisin turvatoimi on onnettomuuksien välttäminen, jota varten FR-V sisältää kaiken tarvittavan tekniikan. Alhainen painopiste helpottaa kaarreajoa. Lisäksi VSA (Vehicle Stability Assist, vain 2,0 Executivessa), ABS (Anti-lock Braking System) ja EBD (Electronic Brake-force FR-V:ssä on edessä kaksivaiheiset turvatyynyt ja sivuilla täysipituiset turvaverhot vakiovarusteina. Kaikilla kuudella istuimella on kolmipisteturvavyöt ja etuistuimilla lisäksi vyönkiristimet ja voimanrajoittimet. FR-V:ssä lapset voivat istua joko edessä tai takana. Etuistuimen keskipaikalle ja takaistuimen reunapaikoille on asennettu helppokäyttöinen ISOFix-kiinnitysjärjestelmä. *Huom. Keskimmäinen istuin on työnnettävä ääriasentoon taakse, kun siinä istuu lapsi. VSA ajonhallintajärjestelmä (Vehicle Stability Assist) parantaa auton hallittavuutta vaikeissa tilanteissa. Distribution) sekä hätäjarrutustehostin antureineen parantavat auton hallittavuutta. Korkea ajoasento parantaa näkyvyyttä. Ilmastointi VSA valvoo yliohjautumista. VSA valvoo aliohjautumista. pitää matkustamon lämpötilan sopivana ja ikkunat kirkkaina, eikä käsiä tarvitse irrottaa ohjauspyörästä säätöjä varten. Ominaisuuksiensa ansiosta Honda FR-V on luokkansa turvallisimpia autoja. Takapenkille ulottuvat sivuturvaverhot suojaavat sivulta tulevalta törmäykseltä. FR-V:n kori on suunniteltu siten, että törmäysenergia jakautuu muodonmuutosvyöhykkeille ja vahvistettuun takaluukkuun eli pois päin matkustajista. Kaikilla etuistuimilla on kolmipisteturvavyöt ja vyönkiristimet. Matkustajan etuistuimella on kahta matkustajaa suojaava turvatyyny.

10 TURVALLISUUS Honda tekee autoilleen täydelliset törmäystestit, jotta suunnittelijat tietävät, kuinka autot käyttäytyvät törmäyksessä. Mistään ei löytynyt varustetasoltaan vaatimuksemme täyttävää testipaikkaa, joten rakensimme oman törmäystestikeskuksen Japanin Tochigiin. Kyseessä on nykyään maailman suurin sisätiloissa oleva törmäystestikeskus. Tochigissa on testattu FR-V:n kolarikäyttäytymistä kaikista mahdollisista kulmista, koska törmäykset eivät aina tapahdu suoraan edestä, takaa tai sivulta. Suunnittelussa on otettu matkustajien turvallisuuden lisäksi huomioon myös jalankulkijat, ulkoilijat ja pyöräilijät. Heitä ajatellen suunnittelimme POLARjalankulkijanuken, joka käyttäytyy törmäystilanteessa mahdollisimman pitkälle ihmisen tavoin. POLAR ll on nuken edistyneempi versio, jonka ansiosta tiedämme tarkalleen, mitä eri ruumiinosille tapahtuu kolarissa. Kehitystyön tuloksena Euro NCAP -testeistä odotetaan huipputulosta myös jalankulkijaturvallisuudesta, sillä FR-V on muotoiltu vähentämään jalankulkijoiden pään, jalkojen ja polvien vammoja mahdollisessa kolaritapauksessa. POLAR ll

11 YKSITYISKOHDAT Sähköikkunoiden ja ovilukkojen säätimet ovat sopivalla etäisyydellä. Etu- ja takaovien suuret taskut antavat lisää säilytystilaa. Selkänojien taskuissa tärkeät tavarat kulkevat hyvin mukana pitkilläkin matkoilla. Korkealla oleva jarruvalo on sijoitettu kattospoileriin. Suuret ja tehokkaat ajovalot. Henkilökohtaiset tavarat pysyvät katseilta kätkössä tavaratilan peiton alla. Etumatkustajien mukiteline voidaan taittaa piiloon, kun sitä ei tarvita. Kromisäleikkö antaa autolle arvokkaan ilmeen. Lukittavassa hansikaslokerossa on runsaasti tilaa kartoille ja henkilökohtaisille tavaroille. Käsijarrun kahva on kojetaulun alla, joten lattia on tasainen ja jalkatilaa on reilusti. Vaihdevipu on kätevä käyttää, sillä se on sijoitettu kojetauluun. Lyhyt antenni vastaanottaa signaalit tehokkaasti. Tyylikäs ja virtaviivainen kattospoileri. Radion ja CD:n säädin on asennettu ohjauspyörään, mikä helpottaa käyttöä ja parantaa turvallisuutta. Ilmastoinnin digitaaliohjauksen avulla voit helposti säätää FR-V:n matkustamon lämpötilan haluamaksesi. Vakionopeudensäädin on kätevä pitkillä matkoilla (vain 2,0 Executivessa) Muotoillut ovenkahvat. Suuntavilkut on sijoitettu sivupeileihin, joissa ne parantavat näkyvyyttä ja aerodynamiikkaa. Kevytmetallivanteet (vakiona 2,0 Executivessa).

12 MALLIT Comfortin varusteet 2.0 Executiven varusteet 1.7 Comfortin varusteet: Korinväriset sivupeilit Ilmastointilaite Tavaratilan peitto CD-radiosoitin Audiosäätimet ohjauspyörässä Sähköikkunat edessä ja takana Ajotietokone Kauko-ohjattava keskuslukitus 2.0 Executiven varusteet 1,7 Comfortin lisäksi: Nahkapäällysteinen ohjauspyörä ja vaihdevivun nuppi Diskanttikaiuttimet edessä, 2 kpl Kuuden levyn CD-vaihtaja Kuusiportainen manuaalivaihteisto Vakionopeudensäädin ohjauspyörässä VSA ajonhallintajärjestelmä (Vehicle Stability Assist) Sähköisesti sisään kääntyvät ulkopeilit Sumuvalot Sadetunnistin Kevytmetallivanteet Kattoluukku

13 LISÄVARUSTEET Turvallisuuspaketti City-paketti Turvallisuuspaketti sisältää parkkitutkan taakse ja sumuvalot (vain 1,7 Comfortiin). City-paketti sisältää lattiamatot sekä mustat listat etu- ja takapuskuriin. Kuvan 15-tuumaiset kevytmetallivanteet, sumuvalot ja kattokaiteet eivät kuulu pakettiin, vaan ovat erillisiä lisävarusteita. Helmapaketti Lisävarusteet Skirts Styling -helmapaketissa on etu-, taka- ja sivuhelmat. Kuvan kattospoileri, sumuvalot ja 16-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin. Saatavana myös urheilujousitus (ei kuulu pakettiin), joka on madallettu mm. Kattokaiteet lisäävät FR-V:n kuljetuskapasiteettia. Kuormanpidikkeet on helppo asentaa, ja niiden ilmanvastus on vähäinen. Kattotelineeseen tai kuormanpidikkeisiin voidaan asentaa lukittava suksiboksi, jolloin kuljetuskapasiteettia saadaan 350 litraa lisää. Varusteissa on Honda-logo. Katso muut lisävarusteet FR-V:n lisävaruste-esitteestä, tai kysy Honda -jälleenmyyjältä. Katso muut lisävarusteet FR-V:n lisävaruste-esitteestä.

14 LISÄVARUSTEET Taittamalla takaistuimet alas saat suuret polkupyörät kyytiin haarukkapitimen ja pienet polkupyörät pyöräpitimen avulla. Tavaratilan suojamatto pitää FR-V:n tavaratilan lattian puhtaana. Tavaratilan suojus suojaa lattiaa myös naarmuilta. Anna FR-V:lle urheilullinen ilme. Valitse mieleisesi vanne 15 tuuman kevytmetallivanteista (1,7 Comfort). Hondan subwoofer on pieni mutta tehokas. Siirrä kaksi keski-istuinta ääriasentoon taakse ja aseta perheen pienin etuistuimelle. Istuimessa on vakiovarusteena ISOFix-kiinnike.* *Huom. Keskimmäinen istuin on työnnettävä ääriasentoon taakse, kun siinä istuu lapsi. Hondan kaksiväriset 16 tuuman kevytmetallivanteet antavat FR-V:lle urheilullisen ilmeen (2,0 Executive). Etuistuinten selkänojiin voidaan asentaa taitettavat pöydät takaistuinten matkustajien käyttöön. Hondan tehokkaat soikeat sumuvalot on integroitu FR-V:n etupuskuriin turvallisuuden lisäämiseksi vaikeissa sääoloissa. Laadukas ja tukeva koiraverkko suojaa matkustamoa, ja pitää karvaisen ystäväsi turvallisesti omassa tilassaan. Polkupyörän nostaminen kyytiin käy kätevästi polkupyörän nostimen avulla. Katso muut lisävarusteet FR-V:n lisävaruste-esitteestä.

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FORD ESCORT 1990-1994 VAKIOVARUTEET UOMEA FORD ECORT 1990-1994 Ghia XR3i käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267

Puoli-integroidut T1 DBM T1 DB T1 EB T1 SG. Pituus / leveys / korkeus cm 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 745 / 233 / 267 FIN Hinnat Kaikki 4 pohjaratkaisua Puoli-integroidut Integroidut Silver Black Silver Black Perushinta 56.660,- 56.660,- 67.750,- 67.750,- Magic Edition-varustepaketti 23.010,- 27.040,- 17.620,- 21.650,-

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0891c Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN VAN Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varustetaso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% ( ) Arvioitu autovero ( ) Kokonaishinta

Lisätiedot

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

Honda CR-V Lisävarusteet

Honda CR-V Lisävarusteet Laatu Honda CR-V Lisävarusteet Honda CR-V:tä ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää asiakkaidensa

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344

UUSI NISSAN NOTE. Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot 13.12.2013 FI-03C-0344 UUSI NISSAN NOTE Hinnastot, Tekniset tiedot, Varusteet, Värivaihtoehdot FI-03C-0344 HINNASTO MOOTTORI VAIHTEISTO Bensiini VARUSTETASO CO2 päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 VAN. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0742b Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis. alv 24%

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

FORD Transit Custom Van

FORD Transit Custom Van HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Van V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

NISSAN NV300 CREW VAN

NISSAN NV300 CREW VAN NISSAN NV300 CREW VAN EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 16.11.2016 16-11-2016 NV300 CREW VAN HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso Kori Vaihteisto Vetotapa CO₂ päästöt Autoveroton ohjehinta sis.

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

www.tamlans.fi Transporter

www.tamlans.fi Transporter www.tamlans.fi Transporter Elämyksiä monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan ainutlaatuinen ajoelämys sinulle ja matkustajillesi. Tamlans-varusteltu, tyylikäs

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET

NISSAN MICRA ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET NISSAN MICRA ALKUPERÄISET VIIMEISTELE TYYLISI YKSINKERTAINEN ON KAUNISTA JA MUKAVUUS VALTTIA. NISSANIN YKSILÖLLISILLÄ LISÄVARUSTEILLA TEET MICRASTASI KAUPUNGIN YKKÖSTÄHDEN. 5 6 5) KATTOSPOILERI (1). Nosta

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 05-02-2018 FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA CITROËN XSARA

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA CITROËN XSARA VAKIOVARUSTEET SUOMESSA CITROËN XSARA käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari 11/01-11/01-11/01- ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot