Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi"

Transkriptio

1 Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Honda-jälleenmyyjään. Tekniset tiedot löytyvät esitteestä Värit ja tekniset tiedot. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: Civic/Hybrid/03/06/TH11063Fi

2 Esittely ja sisältö 2 Odota odottamatonta Sääntökirjan mukaan hybridit (autot joissa on bensiini- ja sähkömoottorin yhdistelmä) ovat uskomattoman taloudellisia. Ja tylsiä. Mutta me Hondalla heitimme sääntökirjan pois jo kauan sitten. Korvasimme sen innovaatioilla ja mielikuvituksella, ja tietenkin Power of Dreams -ajattelulla. Civic Hybrid jakaa innostavan ulkonäkönsä muiden uusien Civic-mallien kanssa, mutta sen lisänä tulee ilmiömäinen suorituskyky. Sekä sen tason mukavuus ja hienostuneisuus, jollaista on totuttu odottamaan vasta paljon kalliimmilta autoilta. Mukana on vielä huippuluokan taloudellisuus ja alhaiset päästöt. Civic Hybrid on erinomainen vaihtoehto niin bensiini- kuin dieselmoottorille. Itse asiassa uusi Civic Hybrid on kaikkea sitä, mitä et osannut odottaa hybridin olevan.. Muotoilu 3-6 Sisätilat 7-12 Turvallisuus Hybriditekniikka Ympäristö Muotoilun yksityiskohdat Sisätilojen yksityiskohdat Lisävarusteet Sanasto ja kysymyksiä & vastauksia 29-30

3 Muotoilu 4 Innovatiiviset linjat Mitä järkeä on tulevaisuuden tekniikassa, jos se sijoitetaan vanhanaikaisiin kuoriin? Ei mitään. Sen takia käytimme Civic Hybridissä uutta muotoilukonseptia, samaa kuin edistyksellisessä bensiinimallissamme. Suurissa selkeissä pinnoissa korostuvat korin maskuliininen voimakas alaosa. Korin yläosan dynaaminen linja kiertyy tavallista edemmäs sijoitetun tuulilasin ympärille. Edistyksellinen lähes yhtä linjaa oleva muoto ei pelkästään anna alhaista ilmanvastuskerrointa, vaan varmistaa myös hyvän suorituskyvyn ja korkeatasoisen turvallisuuden. Civic Hybridissä ei ole kompromisseja sen enempää ulkonäön kuin tekniikan suhteen. Innovaatioita on Civic Hybridissä kaikkialla, ei vain konepellin alla. Aerodynaamiset, korin väriset ulkopeilit toimivat myös suuntamerkkeinä. Jopa 15-tuumaiset kevytmetallivanteet on muotoiltu mahdollisimman aerodynaamisiksi.

4 Muotoilu 6 Jättää muut hybridit taakseen Emme tarkoita ainoastaan innostavaa ulkonäköä ja mahdollisuutta ajaa 1090km* tankkaamatta. Tarkoitamme luokkansa huippua olevaa aerodynamiikkaa Jopa 15-tuumaiset kevytmetallivanteet on suunniteltu aerodynaamisiksi. Jotain, mikä on tyypillisempää urheiluautoille kuin hybrideille. yhdistettynä kevyiden materiaalien käyttöön. Kuljettaja huomaa ne kaasupolkimen painallukseen saamastaan vastauksesta. Lisäksi tarjolla ovat ajo-ominaisuudet, joita osataan odottaa *Kaikki kulutuslukemat perustuvat vuosimallin 2006 arvioihin. Käytettävissä vain vertailuarvoina. Todellinen kulutus voi vaihdella. vasta paljon urheilullisemmilta autoilta.

5 Sisätilat 8 Dual Zone -kojelauta helpottaa hallintaa Jos auton teknologia on yhtä innovatiivista kuin Civic Hybridissä, se ansaitsee kokonaisuuteen sopivan kojelaudan. Aloitimme kehittämällä aivan uuden konseptin - Dual Zone -kojelaudan. Kaikki mittarit on sijoitettu suoraan ohjauspyörän taakse helposti nähtäviksi. Tarvittavan tiedon saa nopeasti irrottamatta katsetta tiestä. Kaikki kytkimet ja katkaisimet ovat sormenpäiden ulottuvilla. Vakionopeudensäädin ja audion kytkimet ovat kätevästi ohjauspyörässä. Monitoiminäyttö antaa runsaasti tietoa, kuten hetkellisen polttoaineenkulutuksen, moottorin lämpötilan sekä keskikulutuksen. IMA-informaatiossa ovat virran kulku, akun lataustila ja tyhjäkäynninnäyttö, joka kertoo onko moottori sammuksissa auton ollessa pysähtynyt. Kaikki on suunniteltu niin, että ajaminen on vaivatonta, mukavaa ja erittäin turvallista. Innovaatioita ei ole tehty tyylin ja mukavuuden kustannuksella, vaan myös vakiovarustelu on korkeatasoinen. Kaikissa Civic Sedaneissa on vakiona automaatti-ilmastointi, sähköikkunat kaikissa ovissa sekä lämmitettävät istuimet ja peilit. Korkea laatu näkyy monissa yksityiskohdissa, kuten vaihdekepin nupissa sekä käsijarrun ja ovien kahvoissa käytetyssä teräksessä. Civic Hybridin erikoisvalmisteinen ilmastointilaite toimii myös auton ollessa pysähtynyt, jolloin bensiinimoottori yleensä sammuu.

6 Sisätilat 10 Mukautuva automaattivaihteisto Automaattivaihteiset autot ovat helppoja ajaa. Mutta joskus saatat toivoa, että auto olisi vähän sähäkämpi ja suorituskykyisempi. Me Hondalla olemme ottaneet sen huomioon. Uusi Civic Hybrid on aina varustettu CVT-vaihteistolla - Continuous Variable Transmission (portaaton vaihteisto). Mielesi mukaan voit valita tavallisen automaatin, joka varmistaa mukavan rennon liikkumisen. Tai vaihda S-asentoon, joka tarjoaa reippaammin voimaa jokaisella vaihdolla ja urheilullisemman käytöksen, kun liikut mutkaisilla teillä tai kaupungin vilinässä. Vakiona on korkeatasoinen audiojärjestelmä, jossa on CD-vaihtaja vakiona. Varustukseen kuuluu myös normaalia syvempi keskikyynärnoja, jonka sisällä olevaan lokeroon mahtuu 20 CD-levyä. Kyynärnoja liukuu pituussuunnassa, millä suodaan kuljettajalle paras mahdollinen ajomukavuus. Lisäksi keskikonsolissa on mukitelineet ja pieni kätkö arvotavaroille, kuten kännykälle tai kameralle.

7 Sisätilat 12 Ylellisyys vakiona Tila on ylellisyyttä, ja uudessa Civic Hybridissä sitä on runsaasti. Suuret sisätilat on saatu aikaan suunnittelemalla lattia tasaiseksi. Pakoputki kulkee lattian alla sen sijaan, että se veisi jalkatilaa. Olemme myös pienentäneet merkittävästi takaistuimen taakse sijoitettujen akkujen kokoa. Tuloksena on runsaasti niin jalka-, hartia- kuin pääntilaa. Tilaa on enemmän kuin tarpeeksi neljälle kookkaalle aikuiselle tai viiden hengen perheelle. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta Civic Hybridissä on erinomaiset sisätilat. Tarjolla on tilava hansikaslokero sekä muki- ja pullotelineitä eri puolella matkustamoa. Aikaisempaa pienemmät akut tarkoittavat lisää tavaratilaa. Sinne mahtuu helposti pari settiä golfmailoja tai melkoinen lajitelma matkalaukkuja.

8 Aktiivinen turvallisuus 14 Turvallisuus jo geeneissä Turvallisuus ei ole pelkkiä rakenneratkaisuja tai varusteita. Me Auton aerodynaaminen muoto parantaa suuntavakavuutta. Hondalla näemme turvallisuuden laajana kokonaisuutena Monipuoliset istuimen säädöt puolestaan varmistavat, että jokaisessa automallissa, jonka suunnittelemme. Uusi Civic löydät aina miellyttävän ajoasennon. Tietenkin Civic Hybridissä Hybrid on hyvä esimerkki tästä ajattelusta. Uusi Dual Zone - ovat myös viimeisimmät varusteet kuten mm. lukkiutumattomat kojelauta tuo tärkeimmät tiedot kuljettajan näkökenttään niin, jarrut, elektroninen jarruvoiman jako, VSA-ajonvakautusjärjestelmä, että hänen ei tarvitse irrottaa katsettaan tiestä. etuturvavöiden kiristimet, etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt, sivuturvaverhot ja ISOFIX-lastenistuimen kiinnitysmahdollisuus. VSA valvoo yliohjautuvuutta VSA valvoo aliohjautuvuutta

9 Passivinen turvallisuus 16 Testattu kaikissa tilanteissa Turvallisuus on Hondalle erittäin tärkeää. Niin tärkeää, että rakensimme maailman suurimman törmäystestikeskuksen Japanin Tochigiin. Siellä kaikki automme, mukaan lukien uusi Civic Hybrid, testataan törmäyksissä kaikista suunnista. Uudessa Civic Hybridissä on matkustajien turvana vahva teräskehikko, joka johtaa törmäysvoimat matkustamon ulkopuolelle. Siinä on myös erityisesti suunnitellut törmäysvyöhykkeet, jotka suojelevat matkustajia ja jalankulkijoita kolaritilanteessa. Vakiona ovat myös kaksivaiheisesti toimivat etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja sivuturvaverhot. Pääntuet liikkuvat eteenpäin, mikä vähentää niskavammoja mahdollisissa peräänajokolareissa.

10 Civic Hybrid tekniikka 18 Hybridi autoissa tekniikkaa ja ympäristöominaisuuksia on yleensä korostettu muotoilun ja ajo-ominaisuuksien kustannuksella. Civic Hybridissä asiat ovat toisin myytyä hybridiautoa todistavat, että Hondalla on tekniikka hallinnassa. Malliin haluttiin lisätä myös ominaisuudet, joista Honda tunnetaan muissa yhteyksissä. Toisin sanoen rohkea ja puhutteleva muotoilu sekä hyvä suorituskyky ja nautittavat ajo-ominaisuudet. Hyvää suorituskykyä Civic hybridin tekniikka perustuu uuden 1.3 litran i- VTEC moottorin ja avustavan sähkömoottorin IMA:n (Integrated Motor Assist) yhdistelmään. IMA järjestelmä tuottaa lähes saman tehokkaan suorituskyvyn kuin suurempi 1.6 litran moottori, mutta sen polttoainetalous on selvästi parempi ja päästöarvot alhaisemmat. Uusi Civic Hybrid ei ainoastaan säästä bensaa, vaan myös sen kiitettävän alhainen CO2 -päästö 109g/km* säästää ympäristöä. Civic Hybrid sammuttaa liikennevaloihin pysähtyessään automaattisesti moottorin ja säästää polttoainetta. Kun valot vaihtuvat ja painat kaasua, bensiinimoottori käynnistyy ja lähtee kuljettamaan autoa sähkömoottorin auttamana pehmeästi eteenpäin. Kun vauhti tasaantuu, siirrytään käyttämään pelkästään bensiinimoottoria. * Kaikki kulutus- ja päästölukemat perustuvat vuosimallin 2006 arvioihin. Käytettävissä vain vertailuarvoina. Todellinen kulutus voi vaihdella.

11 Civic Hybrid tekniikka 20 Kiihdytys Kun lähdet liikkeelle tai kiihdytät, sähkö- ja bensiinimoottori toimivat yhdessä antaen kahden moottorin voiman - näin saadaan täysi teho. Tasainen ajo Kaupunkiajossa tasaisella vauhdilla sähkömoottori kuljettaa autoa käyttäen akkuun varastoitua energiaa. Jarrutus Akut latautuvat, kun auto hiljentää vauhtiaan, rullaa alamäkeen tai jarrutetaan. Tällöin sähkömoottori lataa akun. Tyhjäkäynti Auton ollessa paikallaan moottori pysähtyy, mikä säästää polttoainetta ja energiaa. Unelmista tulee totta Uuden Civic Hybridin tekniikka on tyypillistä Hondaa. Yhtä aikaa inspiroivaa ja yksinkertaista. Kaksi voimanlähdettä työskentelee täydellisessä harmoniassa. Kuljettajan ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki toimii automaattisesti. Käy koeajolla niin huomaat millaiselle tasolle Honda on hionut Civic Hybribin tekniikan. Kiihdytykset sujuvat erittäin joustavasti ja voimaa on tarjolla tasaisesti. IMAn akku on tehokas ja kompakti. Uudessa i-vtec moottorissa venttiileitä ohjataan nerokkaasti kolmessa eri vaiheessa. Moottorijarrutuksessa tai sähkömoottorilla ajettaessa venttiilit ovat kokonaan kiinni. Mutta Civic Hybrid ei ole ainoastaan uskomattoman innovatiivinen. Se on myös uskomattoman hauska ajaa. Mitä iloa tekniikasta muuten olisi?

12 Ympäristö 22 Tuntuuko sinusta, että voisit tehdä Ovatko nämä vain päiväunia? jotain ympäristön hyväksi? Me rakastamme tätä planeettaa yhtä paljon Yhdysvalloissa kaupalliseen käyttöön. Sen Isommat moottorit kehittävät enemmän voimaa ja Koska bensiinimoottoria ei tarvita auton ollessa kuin sinäkin. Ymmärrämme hyvin, että moottori muuttaa vedyn energiaksi. FCX on vääntöä, mutta ne kuluttavat myös enemmän paikallaan, se sammuu itsestään. Kaasupoljinta maailmanlaajuisesti autoja valmistavan yhtiön ehdottomasti maailman vihrein polttoainetta ja tuottavat enemmän päästöjä - painettaessa moottori käynnistyy automaattisesti on kannettava vastuunsa. Siksi valmistamme moottorikäyttöinen auto. ongelma jokaiselle, joka ei halua saastuttaa luontoa. uudelleen. Et ehkä huomaa IMAn toimintaa ajaessasi, mutta autoja tulevaisuus mielessämme. Meidän 3R-konseptimme periaatteet - reduce, Me emme tyydy vain leikkaamaan päästöjä. Honda on mukana projekteissa, joilla Yksi ratkaisu olisi tietenkin pienempi moottori, joka panet sen varmasti merkille polttoainekulujen re-use, recycle (vähennä, käytä uudelleen, poistetaan, neutralisoidaan ja korvataan tarjoaa saman suorituskyvyn. Se olisi järkevä, pienentymisenä. Todennäköisesti säästät yli 300 kierrätä) - ovat käytössä koko liikenteen aiheuttamia CO 2 -päästöjä. houkutteleva, taloudellinen mutta mahdoton. litraa ajaessasi kilometriä vuodessa - ja tuotantoprosessissamme. Olemme ottaneet Esimerkiksi kylvämme metsiä Iso-Britanniassa, Mahdoton ehkä tähän saakka, kunnes kehitettiin IMA (Integrated Motor Assist). Civic Hybridin konepellin alla on harhauttavasti tavallisen näköinen 1,3-litrainen kolmivaiheinen i-vtecmoottori. Siinä on älykäs venttilien ajoituksen ja noston ohjaus, minkä ansiosta polttoaine käytetään tehokkaammin, saadaan lisää tehoa ja vähennät pakokaasupäästöjä yli tonnin verran vuodessa*, verrattuna siihen että ajaisit tavallisella 1,6-litraisella bensiinimoottorilla varustetulla autolla. Civic Hybrid on yksi mailman taloudellisimmista hybridibensiiniautoista. Moottori on saanut palkintoja taloudellisuudestaan ja se on saanut International Engine of the Year -palkinnon vuosina myös teknisiä kehitysaskeleita, jotka vähentävät merkittävästi päästöjä. Kuten IMA (Integrated MotorAssist) ja moottoripyöriemme kulutuksen pienentäminen lähes kolmanneksella. Ja mitä tulee veneisiin, kun ostat Hondan ulkoperämoottorin, saat aina puhtaan nelitahtisen moottorin. vaihdamme kerosiinipolttimoita aurinkopaneeleihin Sri Lankassa ja lahjoitamme energiatehokkaita talouskoneita koteihin Yhdysvalloissa. Ja lisää projekteja on tulossa. vääntöä pitäen samalla kulutus ja CO 2 -päästöt 2003 ja 2004, sekä BP:n Green Fleet Awardin Meillä Hondalla matka ideasta toteutukseen on kurissa. autoalan innovatiivisuudesta. lyhyt. Esimerkiksi sopii hyvin käänteentekevä Tähän kaikkeen on päästy asentamalla innovatiivisesti sähkömoottori bensiinimoottorin ja vaihteiston väliin. Se kytkeytyy päälle, kun Tässä autossa on edistyksellistä moottoritekniikkaa, joka tarkoittaa säästöä sinulle ja vähemmän vahinkoa ympäristölle. Tätä me FCX polttokennoauto, joka jättää jälkeensa ainoastaan vettä. Se on ensimmäinen polttokenno auto, joka hyväksyttiin moottoria kuormitetaan voimakkaasti kutsumme energiatehokkuudeksi. kiihdytettäessä tai ylämäessä. Sähkömoottori antaa lisävoimaa, kunnes saavutetaan valittu * Kaikki kulutus- ja päästölukemat perustuvat vuosimallin 2006 arvioihin. Käytettävissä vain vertailuarvoina. Todellinen kulutus voi tasainen nopeus, jolloin se kytkeytyy pois päältä. vaihdella. Vauhdin hidastuessa tai jarruttaessa sähkömoottori toimii kuin generaattori ladaten takaistuimen taakse sijoitettuja akkuja. Ja sähkömoottori on vielä tätäkin älykkäämpi.

13 Muotoilun yksityiskohdat 24 Muotoja korostaen Tyyli ei ole vain Civic Sedanin muotoilun yleinen konsepti. Se löytyy myös jokaisesta yksityiskohdasta. Mistä kulmasta Civiciä katsotkin, huomaat pieniä muotoilijan oivalluksia, jotka korostavat auton puhtaita linjoja Aerodynaamiset ulkopeilit toimivat myös suuntamerkkeinä. 2. Kromatut oven kahvat korostavat hienostuneisuutta. 3. Uusi maski alentaa ilmanvastusta. 4. Ainoa mistä Hybridin tunnistaa ulkoapäin on merkki. 5. Kookkaat takavalot ovat tyylikkäät ja näkyvät hyvin. 6. Tehokkaat ajovalot. 7. Etusumuvalot kuuluvat vakiovarusteisiin. 8. Korkealle asennettu lisäjarruvalo parantaa liikenneturvallisuutta. 9. Mikroantenni. 10. Korin väriset suojalistat antavat autolle dynaamista ilmettä. 11. Kromattu pakoputken pää. 12. Tyylikkäät 15-tuumaiset alumiinivanteet ovat vakiovaruste ja alentavat muotoilunsa ansiosta ilmanvastusta.

14 Sisätilojen yksityiskohtia Kiillotetulla metallilla viimeistelty vaihdekepin nuppi. 2. Civic Hybrid -näyttö kertoo, milloin IMA auttaa tai sitä ladataan ja siitä voi seurata myös kulutusta. 3. Sisäkahvoissa on muuhun sisutukseen sointuva metalliviimeistely. 4. Auton audiolaitteistoa voi säätää irrottamatta otetta ohjauspyörästä. 5. Ilmastointilaite säätää matkustamon lämpötilan yhdellä hipaisulla ja toimii myös auton ollessa paikallaan polttomoottori pysähdyksissä. 6. Istuinlämmittimien katkaisimet löytyvät helposti keskikonsolista. 8. Kätevään keskikonsolin lokeroon mahtuu 20 CD-levyä. 9. Nahkaverhoiltu ohjauspyörä. 10. Virta-avain toimii myös varashälyttimen kauko-ohjaimena. 11. Sähkökäyttöisten ikkunannostimien ja säädettävien peilien katkaisimet on koottu kuljettajan oveen.

15 Lisävarusteita Luo omalle Civic Hybridillesi urheilullinen olemus laajalla lisävarustevalikoimallamme. Hienoilla helmaspoilereilla Civicisi muistuttaa Hondan menestyksestä kilparadoilla. 2. Easy-Fit polkupyörähissi Helposti käytettävä polkupyöräkiinnike pitää pyörän pystyssä ja vapauttaa kätesi nostamaan ja laskemaan pyörän. 3. Klassinen polkupyöräteline Perinteisellä polkupyörän kattotelineellä voit kuljettaa pyöräsi vaivattomasti. 4. Korosta Civic Sedanisi urheilullisuutta kauniisti työstetyillä 15- tuumaisilla kevytmetallivanteilla. 5. Kattoteline Ainoastaan viiden kilon painoinen alumiininen kattoteline on hyvä perusta Civicin kuljetusvarusteille. 6. Ski Box 320L Lukittava kattoboksi tarjoaa lisätavaratilaa, kun haluat pakata mukaan suksesi tai lumilautasi. 7. Top Box 350L Tukeva ja lukittava 350 litran kattoboksi on tarpeellinen, kun tarvitset lisää kuljetustilaa. 1. Jalkatilan valaistus. 2. Premium Concert Pack sisältää vahvistimen ja neljä kaiutinta. Järjestelmän maksimiteho on 270W. Paketti tarjoaa miellyttävän kuuntelunautinnon uuden bassojärjestelmän avulla. Tässä huippuluokan audiopaketissa on kaksi alhaisten taajuuksien kaiutinta taakse, jotka varmistavat korkeatasoisen soinnin kaikkein matalimmilla ja keskialueen alemmilla taajuuksilla. Basson tasapainottamiseksi etuoviin on asennettu kaksi kaksoiskartiokaiutinta - kaikki näkymättömiksi integroituina. Tuloksena on aito, puhdas ja kirkas sointi kaikilla taajuuksilla. 3. Bluetooth puhelinjärjestelmä Bluetooth puhelinjärjestelmä on turvallinen ja kätevä hands-free ratkaisu, jonka ansiosta voit hoitaa puhelusi myös ajon aikana CD:n vaihtaja. 5. Lisäkaiuttimien tekniset tiedot. 7. Premium Concert Pack sisältää vahvistimen ja neljä kaiutinta. Järjestelmän maksimiteho on 270W. Paketti tarjoaa miellyttävän kuuntelunautinnon uuden bassojärjestelmän avulla. Tässä huippuluokan audiopaketissa on kaksi alhaisten taajuuksien kaiutinta taakse, jotka varmistavat korkeatasoisen soinnin kaikkein matalimmilla ja keskialueen alemmilla taajuuksilla. Basson tasapainottamiseksi etuoviin on asennettu kaksi kaksoiskartiokaiutinta - kaikki näkymättömiksi integroituina. Tuloksena on aito, puhdas ja kirkas sointi kaikilla taajuuksilla. 6. Erikoismatot (musta). 7. Vakiomatot. 8. Erikoismatot (norsunluu).

16 Sanasto ja kysymyksiä & vastauksia 30 SANASTO ABS Lukkiutumattomat jarrut (Anti-lock Braking System) estävät pyöriä lukkiutumasta Ergonomia Ergonomia on tiede, jota käytetään muotoilussa ja työympäristön Kysymyksiä ja vastauksia Kysymys. Pitääkö minun ladata akkuja? Kysymys. Jos minulta loppuu bensiini, voiko ajaa hätäjarrutuksen aikana. Näin ne vähentävät kehittämisessä; tässä tapauksessa auton Vastaus. Ei koskaan. Järjestelmässä on ylivirtaussuoja, pelkillä akuilla? luiston vaaraa märällä, jäisellä tai irtonaisella pinnalla. Samalla auton ohjattavuus säilyy. Aerodynamiikka Aerodynamiikalla tarkoitetaan auton ilmanvastusta eli sen korin auton liikkuessa aiheuttamaa vastusta. Mitä alhaisempi on ilmanvastuskerroin (cd), sitä aerodynaamisempi on auton muoto. Hyvä aerodynamiikka alentaa kulutusta, vähentää melua ja pitää auton paremmin kiinni tiessä. Brake Assist Hätäjarrutustehostin (BAS = Brake Assist) reagoi terävään jarrupolkimen liikkeeseen ja nostaa jarrupaineen automaattisesti täydelle teholle, mikä lyhentää jarrutusmatkaa. ohjaamon suunnittelussa. Tavoitteena on saavuttaa matkustajille paras mahdollinen mukavuus ja turvallisuus. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa hallintalaitteiden ja mittariston sijoittamista niin, että niitä on helppo ja mukava käyttää. Edelleen istuimet suunnitellaan niin, että niissä ei väsy eikä puudu. Hybridi Hybridiksi kutsutaan autoja, joissa käytetään yhtä aikaa sekä bensiini- että sähkömoottoria. IMA IMA tarkoittaa Integrated Motor Assistia eli integroitua apumoottoria, joka on Hondan ainutlaatuinen hybriditekniikka. mikä tarkoittaa, että akuissa on aina vähintään 20 % niiden kapasiteetista. Akut latautuvat automaattisesti kun auton vauhti hidastuu, mennään alamäkeen tai jarrutetaan. Tämä tapahtuu kuljettajan tietämättä, mutta autoa ei todellakaan tarvitse kiinnittää päivän lopuksi sähkötolppaan. Kysymys. Poikkeaako Civic Hybridillä ajaminen muista autoista? Vastaus. Civic Hybridillä ajaminen todella muuttaa tottumuksia. Sillä ajaessa nimittäin ei tarvitse pysähtyä niin usein tankkaamaan ja samalla polttoainekulut pienenevät. Muuten ei tarvitse tehdä muuta kuin istuutua kuljettajan paikalle, säätää hallintalaitteet kohdalleen ja lähteä liikkeelle. Lukuun ottamatta Hybridmerkkiä, kukaan ei tiedä että ajat autolla, jossa on maailman edistyksellisintä tekniikkaa konepellin alla. Kysymys. Kuinka pitkälle pääsen Civic Hybridillä yhdellä tankillisella? Vastaus. Ei, vaan autossa täytyy aina olla bensiiniä. Civic Hybrid toimii sähköllä vasta, kun se kulkee yli 20 km/h nopeudella ja se tarvitsee bensiinimoottoria kiihdytyksiin sekä akkujen lataamiseen. Kysymys. Nousevatko käyttökustannukset, kun ajan Civic Hybridillä? Vastaus. Ei, ensimmäinen huolto on kilometrin tai vuoden kuluttua, riippuen siitä kumpi tulee ensin vastaan. Sen jälkeen seurataan normaalia huoltoohjelmaa ja IMA ei tarvitse mitään lisähuoltoa. * Kaikki kulutus- ja päästölukemat perustuvat vuosimallin 2006 arvioihin. Käytettävissä vain vertailuarvoina. Todellinen kulutus voi vaihdella. CO 2 Hiilidioksidi on yksi pakokaasujen myrkyllisistä aineista, ja sen uskotaan aiheuttavan kasvihuoneilmiötä. Mitä alhaisemmat CO 2 -päästöt ovat, sitä parempi ympäristön kannalta. EBD Elektroninen jarrupaineenjako (EBD = Electronic Brakeforce Distribution) toimii yhteistyössä ABS:ien kanssa analysoiden painon jakautumista eri pyörien kesken. EBD jakaa automaattisesti jarrupainetta etu- ja takapyörien kesken niin, että auton suunta Kaksoistukivarsijousitus Tämä jousitus antaa parhaan mahdollisen tarkkuuden pyörän liikkeiden ohjaamisessa ajon aikana. Tuloksena on täsmälliset ja nautittavat ajo-ominaisuudet sekä erittäin vähäiset korin liikkeet jarrutuksissa ja kaarteissa. Kilpa-autoissa käytetään yleensä kaksoistukivarsijousitusta. Teho Työn teon nopeuden mittana käytetään tehoa. Vääntö Vääntö on kiertävä tai vääntävä voima. Esimerkiksi kun kiristetään pultti Vastaus. Civic Hybrid on yksi mailman taloudellisimmista autoista. Sen yhdistetty EU-kulutus on ainoastaan 4,6 l/100 km, mikä tarkoittaa yli tuhatta (1090)* kilometriä ilman tankkausta. Rahassa tämä tarkoittaa kilpailijoihin nähden satojen eurojen säästöä, mikäli ajaa kilometriä vuodessa. Hiilidioksideja lähtee vastaavalla laskennalla noin tonni* vähemmän. Kysymys. Kuinka turvallinen Civic Hybrid on? Vastaus. Hondalla on erinomainen maine turvallisena autona. Niinpä myös Civic Hybridin vakiovarustukseen kuuluvat lukkiutumat jarrut (ABS), elektroninen jarruvoiman jako (EBD), kaksivaiheisesti toimivat etuturvatyynyt jne. Mutta Hondan filosofian mukaan eivät ainoastaan autossa olijat tarvitse turvaa, vaan Civic Hybrid, kuten kaikki Hondat, on valmistettu korkeiden laatuvaatimustemme mukaisesti. Mutta emme pidä mitään itsestäänselvyytenä. Niinpä myönnämme Civic Hybridille kolmen vuoden takuun ilman kilometrirajoituksia ja IMA-yksikölle kahdeksan vuoden/ kilometrin takuun. Sijoituksesi ympäristön hyväksi on myös sijoitus omaan turvallisuuteesi. säilyy niin suoralla kuin kaarteessa jarrutettaessa. jakoavaimella, käytetään vääntövoimaa. Mitä kauempaa jakoavainta pidetään kiinni, sitä enemmän vääntöä käytetään. Moottorilta täytyy ajatella myös jalankulkijoita. Niinpä Civic Hybridissä on törmäysvoimaa absorboivat etupuskuri, konepelti saranoineen, pyyhkijät ja etulokasuojat. Akut on kapseloitu turvallisesti takaistuimen taakse. toivotaan vääntöä ennen kaikkea käyntinopeusalueen alapäässä sekä alhaisilla nopeuksilla kiihdytettäessä. Nopeuden ja kierrosten noustessa väännön tarve vähenee tehon noustessa tärkeämmäksi.

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Civic Hybrid 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin Uusi Civic Sedan Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI Accord Sedan ja Tourer Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

Honda CR-V Lisävarusteet

Honda CR-V Lisävarusteet Laatu Honda CR-V Lisävarusteet Honda CR-V:tä ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää asiakkaidensa

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi UUSI LEGEND Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta.

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi.

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ei vain kuljettajaa, vaan koko maailmaa kohtaan. Kuinka sellainen laite käyttäytyisi? Ensinnäkin se pyrkisi suojelemaan matkustajia, jalankulkijoita

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Saab varastontyhjennyskampanja 2011

Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab VM94-98 Osanumero Tuote Automalli Vuosimalli Moottorit ja niiden osat Vaihteistot 4611984

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI)

SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) KOLMIPYÖRÄT Trident SIDE-BY-SIDE KAHDELLE (PERUSMALLI) 5 7-vaihteinen (kts. lisävarusteet) perusmalli moottoriton vasemmalla istuva kuljettaja huolehtii jarruttamisesta ja ohjaamisesta molemmat voivat

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

Viisas liikkuminen. Kestävät liikkumisvalinnat. Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Viisas liikkuminen. Kestävät liikkumisvalinnat. Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Viisas liikkuminen Kestävät liikkumisvalinnat Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Tarja Jääskeläinen, päivitetty 30.10.2015 Valitse viisaasti liikenteessä Liikkumalla kävellen, pyörällä ja joukkoliikenteellä

Lisätiedot