Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, Helsinki Puhelin:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi"

Transkriptio

1 Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Honda-jälleenmyyjään. Tekniset tiedot löytyvät esitteestä Värit ja tekniset tiedot. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, Helsinki Puhelin: CR-V/09/04/TH11049Fi

2 SISÄLTÖ 2 3 CR-V täydelliseksi kehitetty Muotoilu 5 Sisätilat 11 Suorituskyky 21 Turvallisuus 25 Yksityiskohdat 29 Mallisto 33 Lisävarusteet 37 Sanasto 41

3 MUOTOILU 4 5 Jatkuva kehitys on ominaista Honda CR-V:lle. Auton muotoilua on uudistettu, mutta mistään hyväksi havaitusta ei ole luovuttu. Tavoite on edelleen täsmälleen sama kuin ennenkin: uusien ideoiden kehittäminen sinun parhaaksesi. CR-V:n vahvaa ulkoasua on kehitetty edelleen uusilla ajovaloilla ja uudella etumaskilla, joka korostaa tämän citymaasturin erikoisluonnetta. Edistysaskeleet näkyvät myös auton sisätiloissa. Näkyvyys korkealla olevalta kuljettajanistuimelta on erinomainen aivan kuten ennenkin. Nyt nähtävää vain on enemmän. Kojetaulun uusi muotoilu mahdollistaa entistäkin paremman auton hallinnan. Myös istuimet ovat aiempaakin mukavammat. Älykäs nelipyöräveto sopeutuu ajotilanteen vaatimuksiin jo ennen kuin itse ehdit huomata mitään.

4 MUOTOILU 6 7 Kaikella kehitystyöllä on tarkoituksensa. Tätä periaatetta on käytetty myös CR-V:n uusissa ominaisuuksissa. Auton ulkoasu on väkevä virtaviivaisten linjojen ja uuden etumaskin ansiosta. Kaikissa malleissa on vakiona 16-tuumaiset pyörät, mikä täydentää kokonaiskuvan. CR-V:llä ajaessasi huomaat pian, että myös upealla muotoilulla on tarkoituksensa. Vahva kori parantaa aerodynaamisuutta ja upeita ajo-ominaisuuksia. Suurilla renkailla on aina hyvä tiepito kaikilla alustoilla.

5 MUOTOILU 8 9 Uudet takavalot on sijoitettu korkealle niin, että auto näkyy liikenteessä paremmin. Valot parantavat myös CR-V:n aerodynamiikkaa samoin kuin puskurit, jotka kiertävät tiiviisti tyylikästä takaosaa. Kun avaat takaluukun 90º kulmaan, eteesi avautuu tasainen tavaratila. Puskurit ovat lattian tasolla, joten matkatavaroiden lastaaminen on helppoa. Sulje takaluukku ja olet valmis seikkailuun.

6 SISÄTILAT Uuden CR-V:n yksityiskohdat tekevät sinuun päivä päivältä yhä suuremman vaikutuksen. Kojetaulua on kehitetty ajomukavuuttasi ja ajamisen iloa silmällä pitäen. Laadukkaat, kromatut ja helppokäyttöiset hallintalaitteet huokuvat toimivuutta ja korkeaa laatua. Sähköiset ikkunannostimet ja sivupeilit ovat luonnollisesti vakiovarusteita. Ohjauspyörässä olevat radion säätimet tekevät ajamisesta aiempaakin mukavampaa ja turvallisempaa. Vakionopeussäädin* pitää nopeuden tasaisena pitkillä ajomatkoilla. Automaattista ilmastointilaitetta* on helppo säätää ja se pitää olosi raikkaana joka säällä. (* ES ja ESX -malleissa) Kuvassa 2,0 ES -malli

7 SISÄTILAT Evoluutio on pienin askelin tapahtuvaa kehitystä. Sen vuoksi kiinnitämmekin paljon huomiota yksityiskohtiin. Esimerkiksi käsijarrun käyttökahva on kojetaulussa, koska tämä sijoituspaikka on looginen ja tuo lisätilaa auton etuosaan. Matkustamossa on riittävästi tilaa taitettavalle tarjottimelle ja omat paikkansa mukeille, kolikoille ja kartoille. Automaattivaihteiston valitsin on nyt myös kojetaulussa. Kaikki ajonhallintalaitteet on Eleganttia kromia. sijoitettu korkealle niin, että niihin ulottuu helposti. ESX -mallissa vakiovarusteena oleva satelliittinavigointijärjestelmä tarjoaa käyttöösi helpot ja tarkat ajo-ohjeet. Järjestelmää on kehitetty entisestään, joten löydät perille aiempaakin helpommin, näin voit keskittyä itse ajamiseen. Kuvassa 2,0 ESX -mallin automaattiversio.

8 SISÄTILAT Kompromissiton, uudenlainen ajattelu on avainsana. Katso CR-V:n matkustamoa. Halusimme lisätä tilaa kasvattamatta kuitenkaan korin mittoja. Ratkaisuna on pyöränripustusten aiempaa kompaktimpi rakenne. Korkealla oleva takaistuin tarjoaa hyvän näkymän ja aiempaa enemmän jalkatilaa. Istuin on myös helppo taittaa ylös, kun halutaan enemmän tavaratilaa. Mukavuudesta emme tietenkään tingi! Uudet istuimet ovat saatavina kangasverhoiltuina tai Executive-versiossa nahkaverhoiltuina. Etuistuimet ovat aiempaa leveämmät ja niissä on kyynärnoja, joten voit istua turvallisesti ja mukavasti minne matkasi sitten viekin.

9 SISÄTILAT Useimmissa citymaastureissa sinun on tehtävä vaikea valinta: tilaa perheelle tai tilaa tavaroille. CR-V:ssä on runsaasti tilaa molemmille. Takaistuin on myös säädöiltään hyvin monikäyttöinen. Selkänojaa kallistamalla voit parantaa käyttömukavuutta. Istuinta voidaan myös siirtää pituussuunnassa 170 mm. Kun työnnät istuinta taaksepäin, saat enemmän tilaa jaloille. Matkatavaratilaa tulee puolestaan lisää, kun työnnät istuinta eteenpäin. Voit myös jakaa istuimen suhteessa 60/40, jolloin tilaa on molemmille. CR-V:ssä saat kaiken.

10 SISÄTILAT CR-V:n käytännöllisessä tavaratilassa on useita hienouksia. Tavaratila on niin tilava, että voit asettaa tavaroita pystyasentoon. Kun sitten taitat takaistuimen, saat maksimaalisen paljon tilaa. Kyytiin mahtuu helposti kaksi maastopyörää. Lastaaminen on helppoa koska takaluukun voi avata 90º kulmaan. Voit avata myös pelkän takalasin ja laittaa sitä kautta viimeiset tavarat kyytiin. Lattiassa on erillinen lokero märille tavaroille, joten sisätilojen tehokas hyödyntäminen on aina mahdollista. Tavaratilan lattia on irroitettava ja siinä on kokoontaitettavat jalat, joten sitä voi Takaluukku avautuu jopa 90 astetta. Lastaaminen on helppoa avattavan takalasin kautta. Takalasi avataan kaukoohjaimella. käyttää esimerkiksi tukevana piknikpöytänä

11 SUORITUSKYKY Joskus tuoteparannukset ovat piilossa. Otetaanpa esimerkiksi CR-V:n älykäs Dual Pump System eli DPS -nelivetojärjestelmä. Tavallisella tiellä ajettaessa etuveto takaa tarkan ohjauksen ja turvallisen pidon. Kun ajat liukasta metsäteitä tai joudut ajamaan Suomen pitkän talven lumessa ja sohjossa, DPS neliveto astuu automaattisesti mukaan kuvaan. Jo ennen kuin huomaat sitä tarvittavan. Kun CR-V:n järjestelmä havaitsee, että etupyörät menettävät pidon, nelipyöräveto kytkeytyy päälle. Pito palautuu ilman, että sinun tarvitsee edes miettiä asiaa. Kun alustassa on jälleen pitoa, CR-V kytkee etupyörävedon taas päälle polttoaineen säästämiseksi. Kaikki tapahtuu pehmeästi ja huomaamatta, joten sinun tarvitsee keskittyä vain ajamiseen. CR-V:n Dual Pump System vaihtaa automaattisesti etuvedon ja nelipyörävedon välillä aina tarvittaessa. Kaikki tapahtuu kuljettajan huomaamatta.

12 SUORITUSKYKY i-vtec älykkäämpi Maailman johtavaa VTEC-moottoriamme on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta. Tämä moottori on 100-prosenttisen käyttövarma. Tavoitteenamme oli tehdä moottorista aiempaakin älykkäämpi, joten loimme vallankumouksellisen 2,0 litraisen i-vtec moottorin jonka tasaiseen vääntömomenttiin ja erinomaiseen tehoon yhdistyy hämmästyttävä polttoainetaloudellisuus. Älykäs i-vtec-tekniikka reagoi välittömästi pieniinkin kierrosluvun ja kuormituksen muutoksiin. Kuvateksti: 2,0-litraisen moottorin teho ja vääntö. Näin kuljettajan käytössä on enemmän voimaa (jopa 150 hv) aina tarvittaessa. Moottori on silti aiempaa puhtaampi ja hiljaisempi.

13 TURVALLISUUS CR-V:n turvallisuustoimintoja on kehitetty siten, että ne suojaavat kaikkia osapuolia. Korkea ajoasento antaa kuljettajalle mahtavan näkyvyyden. Erikoisvahvisteinen korirakenne johtaa törmäysenergian pois suojaten näin matkustajia. Konepelti joustaa ja sitoo törmäysenergiaa suojaten näin myös jalankulkijoita. CR-V:ssä on mallista riippuen 4 tai 6 turvatyynyä. Kaikissa malleissa on kolme kolmipisteturvavyötä. EuroNCAPturvallisuusarvosana (4 tähteä kolariturvallisuudesta ja 3 tähteä jalankulkijaturvallisuudesta) on ainutlaatuinen saavutus. VSA-ajonhallintajärjestelmä CR-V:ssä on vakiona VSA-järjestelmä, joka auttaa auton hallinnassa kaikissa tilanteissa: kiihdytettäessä, mutkissa ja väistöliikkeissä. Jos jokin pyörä menettää pitonsa, VSA jarruttaa tätä pyörää ja vähentää moottorin tehoa, kunnes tiepito on taas palautunut. Jos auto yli- tai aliohjautuu, VSA korjaa tilanteen automaattisesti. Näin auton ajolinja pysyy koko ajanvakaana. ABS Paniikkijarrutustilanne voi yllättää. Lukkiintumaton jarrujärjestelmä säilyttää auton hallittavuuden voimakkaankin jarrutuksen aikana. Lisäksi ABSjärjestelmä vähentää luiston vaaraa märillä, jäisillä ja epätasaisilla teillä.. ISOFix Lapset ovat arvokkaimpia mahdollisia matkustajia. Tästä syystä CR-V:ssä onkin lastenistuinten ISOFix-kiinnitys. Auton korissa olevat kiinnikkeet kiinnitetään suoraan lapsenistuimen kiinnikkeisiin. Näin lastenistuinten käyttö on helppoa ja turvallista. EBD Kun autossa on paljon matkustajia tai paljon kuormaa, jarruvoimaa tarvitaan lisää. EBD (Electronic Brakeforce Distribution) eli elektronisesti ohjattu jarruvoiman jako toimii yhdessä ABSjarrujärjestelmän kanssa ja arvioi CR- V:n painojakauman niin, että etu- ja takapyörien jarruvoima voidaan säätää automaattisesti. Tuloksena on paras mahdollinen jarruteho ja tasainen jarrutus. Jarruvoiman tehostus Paniikkijarrutuksessa järjestelmä tunnistaa polkimen nopean liikkeen ja tehostaa jarrutusta automaattisesti niin, että jarrutusmatka jää mahdollisimman lyhyeksi. VSA valvoo yliohjautumista. Lastenistuinten ISOFix-kiinnikkeet takaistuimen sivupaikoilla. Korkealla olevat jarruvalot on helpompi havaita, jolloin kaikkien tienkäyttäjien turvallisuus paranee. VSA valvoo aliohjautumista.

14 TURVALLISUUS CR-V:n monet turvatyynyt suojaavat matkustajia onnettomuustilanteissa. Turvatyynyjä on 2 edessä ja 2 sivuilla. Lisäksi autossa on 2 sivuturvaverhoa*. Vuoden 2005 malleissa on uutena toimintona kaatumistunnistin, joka täydentää sivuturvaverhoja. Jos auto onnettomuustilanteessa kaatuu, anturit aktivoivat molemmat sivuturvaverhot ja antavat auton matkustajille lisäsuojaa. *Sivuturvaverhot ovat vain malleissa 2.0 ES ja 2.0 Executive. POLAR II törmäystestinukkemme simuloi ihmiskehon liikkeitä ja nostaa näin jalankulkijaturvallisuuden täysin uudelle tasolle. Elämä ei kulje aina aivan suunniteltuja latuja, mutta CR-V:n turvavarusteissa on otettu lähes kaikki tilanteet huomioon. Emme olleet täysin tyytyväisiä tavallisiin kolaritestilaitoksiin, joten rakensimme oman testikeskuksemme Testiajankohta Japanin Tochigiin, jossa CR-V:n turvallisuutta on testattu huolella. Turvallisuus on mielestämme myös jalankulkijoiden oikeus. Tästä syystä olemme luoneet oman jalankulkijaa simuloivan POLAR II törmäystestinukkemme. Nukke reagoi törmäystilanteessa ihmiskehon tavoin. CR-V:n erittäin edistykselliset turvatoiminnot ovat luonnollisesti vakiovarusteita.

15 YKSITYISKOHDISTA HUOLEHTIMINEN Tyylikkäät ja helppokäyttöiset ilmastoinnin säätimet. VSA (Vehicle Stability Assist) parantaa turvallisuutta ja vakionopeussäädin lisää ajomukavuutta. Etuistuimissa on mukavat käsinojat. Ohjauspyörän radiosäätimet ja vakionopeussäätimen painikkeet ovat juuri oikeilla paikoilla. (vain malleissa 2,0 ES ja ESX) Keskikonsolissa on toimiva säilytyslokero, joka on sijoitettu täydellisesti sekä kuljettajan että etumatkustajien kannalta. Molemmissa etuistuimissa on istuinlämmittimet, joita osaa arvostaa etenkin talviaamuina. Automaattivaihteiston valitsin on korkealla kojetaulussa, joten sitä on helppo käyttää. Takaistuimen niskatuki voidaan taittaa kokonaan alas, jolloin näkyvyys on paras mahdollinen. Käsijarrun kahva on kojetaulussa. Helppokäyttöinen ja tilaa säästävä. Kulutusmittari näyttää sekä senhetkisen kulutuksen että keskikulutuksen 100 kilometrillä. Kuljettajan ovessa on käyttösäätimet kaikille sähköikkunoille sekä sähkötoimisille ja sähkölämmitteisille taustapeileille. Ovissa on käytännölliset säilytystaskut. Tavaratilassa on käytännöllinen retkipöytä. Kun pöytää ei käytetä, se toimii tavaratilan lattiana ja suuren vesitiiviin säilytyslokeron kantena. Keskikonsolissa on mukiteline esim virvoitusjuomapullolle.

16 YKSITYISKOHDISTA HUOLEHTIMINEN Tyylikkäät kromatut ovenkahvat Kompakti antenni korostaa urheilullisuutta. Uusien ajovalojen ansiosta näet ja tulet nähdyksi liikenteessä. Muut tienkäyttäjät näkevät helposti pitkänmalliset, virtaviivaisesti muotoillut takavalot. Lampunpesimet takaavat hyvän valotehon huonossakin kelissä Tavarat on helppo pakata erikseen avautuvan takalasin kautta. Kromattu etumaski korostaa CR-V:n vahvaa persoonallisuutta. Sähkölämmitteiset ja sähkökäyttöiset sivupeilit lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta.

17 MALLISTO LS Mikä CR-V -malli sopii juuri sinulle? Löydät mallistostamme varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon. 2,0 LS:n varusteet: ilmastointi, VSA - ajonhallintajärjestelmä, 16-tuumaiset pyörät, sähkölämmitteiset sivupeilit, kromatut ilmastoinnin säätimet ja sisäkahvat, lampunpesimet, kuljettajan ja matkustajan turvatyynyt sekä sivuturvatyynyt.

18 MALLISTO ES 2.0 EXECUTIVE Kuvassa ESX automaattivaihteistolla 2,0 ES:n varusteet 2,0 LS:n varusteiden lisäksi mm: sivuturvaverhot, vakionopeudensäädin, automaattinen ilmastointilaite, 16-tuumaiset kevytmetallivanteet, korinväriset sivusuojalistat ja lampunpesimet. 2,0 ESX-mallin varusteet 2,0 ES:n lisäksi mm: satelliittinavigointilaite, sähköinen kattoluukku, nahkaverhoilu, nahkaverhoiltu ohjauspyörä ja krominen pakoputken pää.

19 LISÄVARUSTEET Urban Xpedition Pack I paketin sisältö: Pehmeä keulapuskuri (pohjamaalattu), pohjapanssari, vahvat autoon nousua helpottavat astinlaudat sekä suuret lokasuojanlevikkeet (sumuvalot ja 16-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin.) 4X4 Xpedition Pack I paketin sisältö: Pehmeä keulapuskuri (pohjamaalattu), pohjapanssari, ruostumattomasta teräksestä valmistetut, CR-V logolla varustetut sivuputket ja lokasuojan levikkeet (sumuvalot ja 16-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin.) Sport Traxx Pack I paketin sisältö: Aerodynaaminen spoileri, krominen pakoputken pää ja suuret lokasuojanlevikkeet (16-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin.) 4X4 Xpedition Pack I paketin sisältö: Pehmeä keulapuskuri (pohjamaalattu), pohjapanssari, ruostumattomasta teräksestä valmistetut, CR-V logolla varustetut sivuputket ja lokasuojan levikkeet (sumuvalot ja 16-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin.)

20 LISÄVARUSTEET CR-V:n tehokkaat sumuvalot. Kiiltävä alumiini ja CR-V -logo luovat elegantin ilmeen. Hondan oma subwoofer on erittäin tehokas, mutta silti pienikokoinen. Erikoissuunnitellut, kaksiväriset 16-tuumaiset kevytmetallivanteet. Hondan satelliittinavigointijärjestelmä on erittäin kehittynyt ja monipuolinen, ja silti erittäin helppokäyttöinen. Voit valita päävalikosta seitsemän eri tapaa antaa matkakohde. Lisätoimintona voit valita suulliset suuntaohjeet. Tämä pikakiinnike on kehitetty ja testattu polkupyörän turvallista ja joustavaa kuljetusta varten. Polkupyörä on helppo kiinnittää tähän kattotelineeseen. Hondan koiraverkko suojaa nelijalkaista ystävääsi. Tämä pehmeä, joustava liukumisen estävä matto suojaa CR-V:n sisustaa. ISOFix-lastenistuin (9 18 kg). Irrotettava vetokoukku.

21 SANASTO SANASTO EBD ISOFix käytettävissä jo kierrosluvulla Vääntömomentti jarruttaa pidon menettänyttä pyörää ja Electronic Brake-force Distribution eli ISOFix tulee sanoista International kierr./min. Vääntömomentilla mitataan vääntö- vähentää moottorin tehoa, kunnes elektroninen jarruvoiman jako toimii Standards Organisation FIX. Kyseessä Kaatumistunnistin tai pyörimisliikkeen voimaa. tiepito on taas saavutettu. Myös yhdessä ABS-järjestelmän kanssa. on lastenistuimien kiinnittämisessä Jos kaatumistunnistin havaitsee, Esimerkiksi jakoavainta käytettäessä yllättävä alitai yliohjaus pyritään Järjestelmä analysoi auton käytettävä uusi standardi. ISOFix- että auto uhkaa kaatua onnetto- mutteria väännetään tietyllä momentilla. korjaamaan automaattisesti. painojakauman, minkä jälkeen etu- järjestelmä on vakiona takaistuimen muustilanteessa, järjestelmä aktivoi Mitä kauempaa pidät kiinni VTEC ja takapyörien jarruvoimaa säädetään kahdessa uloimmassa paikassa ja eri turvajärjestelmät matkustajien jakoavaimen varresta, sitä suurempi VTEC (Variable Valve Timing and Lift automaattisesti niin, että auton järjestelmän avulla istuin pysyy turvallisesti suojaamiseksi. Sivusuojaverhot vääntömomentti on. Jos moottori Electronic Control) säätää imuventtiilien suuntavakaus säilyy. kiinni autossa onnettomuustilanteissa. laukeavat heti, kun järjestelmä pystyy tuottamaan suuren momentin avautumista ja venttiilien aukioloaikaa. ELR Myös ISOFix-lastenistuimen kiinnittäminen havaitsee auton kaatuvan. pienellä kierrosluvulla, kiihtyvyys myös Tuloksena on optimaalinen palaminen ELR eli Emergency Locking Retractor CR-V:hen käy kätevästi. SRS pienillä moottorin käyntinopeuksilla moottorin eri kierrosluvuilla, pienempi on CR-V:n turvavöiden toiminto, joka VTC SRS (Supplemental Restraint Systems) on hyvä. Kun moottorin kierrosluku polttoaineenkulutus, pienemmät kiristää turvavyöt onnettomuusti- VTC (Variable Timing Control) säätelee järjestelmän turvatyynyt täydentävät nousee, moottorin teho nousee päästöt ja moottorin parantunut teho. lanteessa. nokka-akselin asentoa imupuolella turvavöitä, mutta eivät korvaa niitä. vääntömomenttia suurempaan kampiakseliin nähden ottaen huomioon Törmäystilanteessa auton anturit rooliin nopeuden säilyttämisen moottorin kierrosluvun ja kuormituksen. tunnistavat voimakkaan jarrutuksen. kannalta. Järjestelmä optimoi koko ajan sylinterin Jos törmäys on riittävän vakava, VSA ilman ja polttoaineen seosta niin, että kaasunmuodostusyksikön panokseen VSA (Vehicle Stability Assist) parantaa vääntömomentti ja teho ovat parhaat lähetetään sähköimpulssi. Turvatyyny auton hallittavuutta kaarreajossa, mahdolliset. Suurimmasta mahdolli- irrottaa lauetessaan suojakuoren kiihdytyksissä ja väistöliikkeissä. sesta väännöstä jopa 90% on sekunnin murto-osassa. Jos auto joutuu luisuun, järjestelmä

22 CR-V seikkailu jatkuu... CR-V 42 43

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Honda CR-V Lisävarusteet

Honda CR-V Lisävarusteet Laatu Honda CR-V Lisävarusteet Honda CR-V:tä ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää asiakkaidensa

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com

Hinnasto 2.2.2015. smart fortwo ja forfour. Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.smart.fi www.smart.com Hinnasto 2.2.2015 smart fortwo ja forfour smart fortwo ja forfour (C/W453) Käyttövoima

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

www.toyota.fi Yaris Varusteet

www.toyota.fi Yaris Varusteet www.toyota.fi Yaris Varusteet Tilausnumero E2FIN /2006 Sisältö 04 Muotoilu ja mukavuus 08 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi 0 Turvallisuus ja suojaus 6 Kuljetus ja säilytysratkaisut 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland CR-V Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.2.2016. E-sarja coupé (C207) Facelift. Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Veho Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi Hinnasto 1.2.2016 E-sarja coupé (C207) Facelift Malliversion jäljessä oleva A = automaattivaihteisto,

Lisätiedot

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi.

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ei vain kuljettajaa, vaan koko maailmaa kohtaan. Kuinka sellainen laite käyttäytyisi? Ensinnäkin se pyrkisi suojelemaan matkustajia, jalankulkijoita

Lisätiedot

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi

Hinnasto 1.10.2015. G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12. www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Veho Group Oy Ab PL 1006 01511 Vantaa puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi G-sarja (W463) Malli Moottori cm³ Teho kw (hv) CO2 (g/km) Autoveroton hinta ( ), sis. 24% alv. Autovero ( ) Hinta

Lisätiedot

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI CITROËN C8 MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI Citroën C8 kutsuu sinut ja koko perheesi mukavalle automatkalle. C8 on täysikokoinen tila-auto, joka tarjoaa muhkeat sisätilat mutta joka on yhtä vaivaton ajaa kuin mikä

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI Accord Sedan ja Tourer Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

VOLVO C70 quick Guide

VOLVO C70 quick Guide VOLVO C70 quick Guide TERvETUlOA UUTEEN volvoonne! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä Quick Guide läpi, niin pidätte uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN

2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN VALMISTETTU SAKSASSA VUODESTA 1989 2014 YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN D-LINE MALLIT YKSILÖLLISESTI VAPAA-AIKAAN ALUSTA + KG GLOBESCOUT FIAT DUCATO 3,3 t 2,0 l Mjet 85 KW/115 hv 47.150,- 2,3 l Mjet 96 KW/130

Lisätiedot

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti

SNN-605 521405. www.volkswagen.fi-sivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSG-automaatti SNN605 521405 www.volkswagen.fisivustolla 25.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo GTI 1,8 TSI 141 kw (192 hv) DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 24%) Arvioitu autovero

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti.

Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti. www.volkswagen.fi-sivustolla 14.06.2012 rakennettu auto: Volkswagen Touareg 3,0 V6 TDI 180 kw (245 hv) 4MOTION BlueMotion Technology Tiptronic-automaatti. Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Avensiksen lisävarusteet

Avensiksen lisävarusteet Avensiksen lisävarusteet Lisävarustepaketit Ulkopuoli Tekniikka 04-05 06-13 14-15 Chrome-varustepaketti 04 Protection-varustepaketti 05 Kevytmetallivanteet 06 Tyyliä 08 Suojaus 10 Kuljetustelineet 12 Pysäköinti

Lisätiedot

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010

m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 m{zd{ 6 -hinnasto 4. helmikuuta 2010 M{ZD{ 6 Sedan voimassa 4.2.2010 alkaen Versio Vapaa autoetu Käyttöetu Autoveroton ohjehinta, AUTON HINTA (alv 22%) Arvioitu autovero, Kokonaishinta, Metalliväri METALLIVÄRIN

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Sarja täyteen. Peugeot käyttää autoistaan. Peugeot 207. Ensitesti

Sarja täyteen. Peugeot käyttää autoistaan. Peugeot 207. Ensitesti Peugeot 207 Ensitesti Sarja täyteen Peugeotin numeroon seitsemän päättyvä mallisukupolvi on nyt täysi, kun se on saanut seitsemännen ja samalla viimeisen jäsenensä Peugeot 207:n. HANNU AHONEN HANNU HÄYHÄ,

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN

CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN CITROËN C4 AIRCROSS ENERGIATEHOKASTA TYYLIÄ CITYMAASTURILUOKKAAN Geneven kansainvälisen autonäyttelyn yhteydessä järjestettiin kysely näyttelyn kauneimmasta maailman ensiesittelyyn tuodusta uutuudesta.

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti.

Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. VXU-182 521661 www.volkswagen.fi-sivustolla 03.09.2015 rakennettu auto: Volkswagen Uusi Touareg 3,0 V6 TDI 193 kw (262 hv) BlueMotion Technology 4MOTION Terrain Tech Tiptronicautomaatti. Rakennettu auto

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

www.toyota.fi Hilux Varusteet

www.toyota.fi Hilux Varusteet www.toyota.fi Hilux Varusteet Tilausnumero E300FIN /005 Sisältö 04 Muotoilu 0 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi Kuljetus ja säilytysratkaisut 3 Turvallisuus 6 Katteet ja lavasuojat 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti 4- Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

Freemont. Kaikki haluamasi autot.

Freemont. Kaikki haluamasi autot. Freemont. Kaikki haluamasi autot. Elämä on tarina, joka pitää saada kirjoittaa oman tahdon mukaan. Joka päivä pitäisi valita, minne haluat mennä, kenen kanssa, mitä haluat tehdä ja ottaa mukaasi. Valitse

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Ford Focus ST. 5-ovinen viistoperä ja wagon (vain Euroopassa) Saarlouis, Saksa/ Michigan, USA

Ford Focus ST. 5-ovinen viistoperä ja wagon (vain Euroopassa) Saarlouis, Saksa/ Michigan, USA Ford Focus ST- tekniset tiedot Auton perustiedot Vuosimalli 2012 Auto Korimallit Valmistuspaikat Ford Focus ST 5-ovinen viistoperä ja wagon (vain Euroopassa) Saarlouis, Saksa/ Michigan, USA Nämä tiedot

Lisätiedot

EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 10.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL

EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 10.08.2015 EURO5 NISSAN X-TRAIL UUSI EURO5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot HINNAT Näillä EURO5-päästöluokituksen mukaisilla versioilla on rajoitettu saatavuus. Täysi tuotelistaus on nähtävillä EURO6-hinnastosta. MO

Lisätiedot

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa.

Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen TAIVAS RAJANA. Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. 18 TAIVAS RAJANA Avoautossa olet aina perillä. Ja silti haluat jatkaa matkaa. TEKSTI NEPU VÄYRYNEN Kuvittele odottamaton vapaapäivä ja seikkailunhaluinen mieli. On aikainen aamu, hiljaista ja tuuletonta,

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO Offroad-paketti ulkovarusteet kevytmetallivanteet ja pölykapselit sisävarusteet kuljetus lämmitys

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO Offroad-paketti ulkovarusteet kevytmetallivanteet ja pölykapselit sisävarusteet kuljetus lämmitys LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO Offroad-paketti ulkovarusteet kevytmetallivanteet ja pölykapselit sisävarusteet kuljetus lämmitys 04-2014 OFF ROAD SETTI TUOTEKUVAUS TUOTENRO KUVA HINTA Off road setti

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

Quick Guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO XC90 WEB EDITION

Quick Guide TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO XC90 WEB EDITION VOLVO XC90 Quick Guide WEB EDITION TERVETULO UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoonne tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä Quick Guide läpi, niin pidätte uudesta Volvostanne vieläkin enemmän. Yksityiskohtaiset

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Civic Hybrid 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet

Lisätiedot

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Elämän suuriin seikkailuihin. Kokonaisvaltainen elämys. Toyota Corolla. Sisällys. 04 Tyyliä ja vetovoimaa. 06 Urheilullista tuntumaa.

Elämän suuriin seikkailuihin. Kokonaisvaltainen elämys. Toyota Corolla. Sisällys. 04 Tyyliä ja vetovoimaa. 06 Urheilullista tuntumaa. Corolla Varusteet Sisällys 0 Tyyliä ja vetovoimaa 0 Urheilullista tuntumaa 10 Auton suojaus 12 Turvallisuus ja sisätilojen suojaus 1 Käytännöllistä säilytystilaa 1 Varusteluettelo 1 2 Elämän suuriin seikkailuihin

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO S80

Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! VOLVO S80 VOLVO S80 Quick Guide WEB EDITION TERVETULOA UUTEEN VOLVOONNE! Uuteen autoon tutustuminen on jännittävä kokemus. Käykää tämä pikaopas läpi, jotta opitte nopeasti ja helposti joitakin tavallisimmista toiminnoista.

Lisätiedot

FORD Transit Custom Kombi

FORD Transit Custom Kombi HINNASTO 1.3.2014 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% FORD Transit Custom Kombi V.I.P.-luokan sisustus, 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETTIEN HINNAT

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot