Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä"

Transkriptio

1 Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit takaavat vahvan suorituskyvyn ja alhaisen polttoaineen kulutuksen Wildtrakin loistava kg:n vetopaino ja jopa kg:n kantavuus osoittavat Ford Rangerin voimaa uhkuvasta perinnöstä Uusi globaali Ford Ranger on myös entistä turvallisempi sivuturvaverhoineen ja rintakehää suojaavine sivuturvatyynyineen, jotka ovat vakiona etuistuimilla kaikissa korimalleissa Euroopassa Ranger Wildtrakissa on paljon uutta teknologiaa, kuten Bluetooth -ääniohjaus ja peruutuskamera Luokkansa johtava kahluusyvyys, jopa 800 mm, ja maavara 230 mm, joten Ranger on täydellinen kumppani maastoajoon Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak ensiesitellään tämän vuoden Geneven autonäyttelyssä. Urheilullinen avolava-auto on tehokas ja turvallinen sekä polttoainetaloudellinen. Se uhkuu voimaa ja sisältää uusinta teknologiaa ja mukavuusvarusteita. Uudessa globaalissa Ford Rangerissa on erittäin paljon luokkansa johtavia älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä helpomman, turvallisemman ja hauskemman ajaa. Autossa on peruutuskamera, jonka kuva heijastuu peruutuspeiliin. Se parantaa merkittävästi näkyvyyttä ja helpottaa peräkärryn kiinnittämistä vetokoukkuun. Uuden Rangerin tavoitteena on olla luokkansa johtava myös turvallisuudessa. Siksi siinä onkin joukko uutta teknologiaa, kuten ESP-ajonvakautusjärjestelmä, jotta renkaat pysyvät tiukasti kiinni tiessä kaikissa olosuhteissa. Voimaa uhkuvassa autossa on myös muun muassa satelliittinavigaattori ja Bluetooth -ääniohjaus, jotka ovat tavallisia varusteita premium- tai luksusluokan autoissa. Joissakin Euroopan malleissa vetopaino on jopa kg. Niissä malleissa, joissa moottorina on 2.2 litran Duratorq TDCi -dieselmoottori, on myös erinomainen kantavuus, kg. Uudessa Rangerissa on kaikki muu paitsi nimi uutta. Se on ensimmäinen hyötyajoneuvo, joka on rakennettu osana Fordin globaalia One Ford -strategiaa. Strategia yhdistää Fordin osaamisen eri puolilla maailmaa.

2 Ranger on suunniteltu ja kehitetty Australiassa. Siitä on saatavana kolme eri korimallia, 4x2- ja 4x4-voimansiirto, kaksi ajokorkeutta ja jopa viisi eri varustelutasoa. Rangerit valmistetaan Thaimaassa, Etelä-Afrikassa ja Argentiinassa ja niitä myydään yli 180 maassa. "Siitä lähtien, kun Ranger vuonna 1997 esiteltiin Euroopassa, se on ollut merkittävä peluri Euroopan avolava-autojen segmentissä, kertoi Jesus Alonso, Director for Commercial Vehicle Marketing, Sales and Service, Ford of Europe. "Tämä uusi globaali malli sisältää huipputeknologiaa ja on sekä tehokas että turvallinen. Rangerin menestytarina saa nyt jatkoa." 2000-luvun tyyliä Uusi Ranger on suunniteltu näyttämään voimakkaalta ja itsevarmalta, olipa se sitten kotipihalla, rakennustyömaalla tai huippuravintolan edessä parkissa. Sen keulassa on lyhyt uloke ja Rangerille ominainen kolmitankoinen säleikkö. Tuulilasia on kallistettu taaksepäin, jotta autolle on saatu urheilullinen ja dynaaminen ulkonäkö. Kylkilinjaa ja lavan kaiteita on nostettu, mikä lisää auton toiminnallisuutta syvemmän lavan muodossa. Suuremmat ajovalot ja peilit sekä stanssatut pyöräkotelot saavat auton näyttämään aggressiiviselta ja urheilulliselta. Wildtrak-malli vie Rangerin urheilullisen ulkonäön vieläkin pidemmälle etuosan kaksivärisyydellä. Korostusväriä käytetään myös sivupeileissä, ovenkahvoissa ja ilmanpoistoaukoissa. Wildtrakissä on 18-tuumaiset kevytmetallivanteet ja kattokiskot. Henkilöautomaista mukavuutta ja ominaisuuksia Wildtrakin sisätilat huokuvat ulkopintojen urheilullista ilmettä. Keskikonsoli on reunustettu kevyillä materiaaleilla, kuten hiilikuidulla. Istuinten verhoilussa on yhdistetty nahka ja kudottu kangas, joka tarjoaa hyvän pidon rankoissakin maastoissa ajettaessa. Kontrasteja luovat ompeleet ja kangaskaistaleet istuinten yläosassa ja pieluksissa ovat väriltään oransseja ja ne korostavat sisustuksen ensiluokkaista tuntua. Rangerin matkustamoa on suurennettu ja se on nyt luokkansa suurin ja mukavin. Wildtrakin toiselle istuinriville mahtuu helposti kolme matkustajaa. Polville on enemmän tilaa ja B-pilarin ja istuimen välinen jalkatila on myös suuri, minkä ansiosta liikkuminen sisään ja ulos onnistuu aikaisempaa vaivattomammin. Matkustamossa on 23 erillistä säilytystilaa, mikä on enemmän kuin millään kilpailevalla merkillä. Keskikonsolissa olevaan syvään viilennettävään säilytystilaan mahtuu kuusi tölkkiä ja hansikaslokeroon puolestaan 16-tuumainen tietokone. Konsolissa on myös runsaasti tilaa matkapuhelimen ja muiden pienempien tavaroiden säilyttämiseen.

3 Ranger Wildtrakistä löytyy myös Bluetooth sekä USB- ja ipod-liitäntä. Radiota, CD-soitinta, ipodia, USB:tä, ilmastointia ja matkapuhelinta ohjataan äänikomennolla. Kielivaihtoehdot ovat englanti, espanja, ranska, saksa, italia, portugali ja turkki. Autossa on myös viiden tuuman värinäyttö satelliittinavigaattorille. Tehokkaampi, väännökkäämpi, taloudellisempi Eurooppalaisilla asiakkailla on valittavanaan kaksi yhteispaineruiskutuksella varustettua Ford Duratorq TDCi -dieselmoottoria ja uudet polttoainetta säästävät 6-vaihteiset vaihteistot, joiden avulla autoon saadaan lisää tehoja ja vääntöä. Uuden nelisylinterisen, 2.2-litrainen dieselin huippuvääntö on 375 Nm ja tehoja löytyy 150 hevosvoimaa (110 kw). Uuden nelisylinterisen, 3.2-litraisen moottorin huippuvääntö on puolestaan 470 Nm ja tehot 200 hevosvoimaa (147 kw). Molemmat uudet moottorit on kehitetty niin, että ne ovat mahdollisimman polttoainetaloudellisia. Rangerissa on 80 litran polttoainesäiliö, joten sen toimintasäde on yksi luokkansa pisimpiä. Vaihteistot ja välityssuhteet on säädetty tuottamaan erinomaisen hyvä kiihtyvyys, polttoainetaloudellisuus ja hiljainen ajoääni. Uusi 6-vaihteinen automaattivaihteisto on pehmeä ja nopea ja kuljettaja tuskin huomaa vaihtamista. Tämä ominaisuus tekee Rangerista henkilöautomaisen. Normaalissa ajossa vaihteiston kalibroinnissa on kiinnitetty huomiota mukavuuteen ja polttoainetaloudellisuuteen. Vauhdikkaampaan ajoon tarkoitettu Performance-toiminto mahdollistaa vaihteiden vaihtamisen manuaalisesti. Uudessa Rangerissa on Fordin uusi kuljettajan ajotapaan mukautuva vaihteiston ohjaus (Adaptive Automatic Mode), joka mukauttaa vaihteen vaihdot ajotyylin mukaiseksi, sekä kallistuskulman tunnistus (Grade Control Logic), joka vaihtaa automaattisesti vaihteen pienemmälle, kun ajetaan alamäessä ja painetaan jarrupoljinta. Tämä ominaisuus estää automaattivaihteistoa vaihtamasta suuremmalle vaihteelle. Käsivaihteistosta pitävälle on tarjolla 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Vaihteenvaihdon merkkivalo mittaristossa auttaa kuljettajaa valitsemaan polttoainetaloudellisuuden kannalta parhaan vaihteen. Uuden globaalin Ford Rangerin polttoainetaloudellisuuden eteen on tehty paljon töitä. Muun muassa sen muotoilussa hyödynnettiin Formula ykkösissäkin käytettyä simulaatiotegnologiaa, jossa auton optimaalinen muoto tarkentui yli aerodynaamisen simulaatiokerran tuloksena. Rangerissa on myös älykäs uudelleen lataus, joka hallitsee vaihtovirtalaturia, joka menee pois päältä kiihdyettäessä ja tulee päälle hidastettaessa. Se parantaa polttoainetaloudellisuutta, sillä vaihtovirtalaturi ei lataa akkua koko ajan niin kuin tavallinen auto tekee.

4 Kehittynyttä turvallisuutta Vaikka Euro NCAP -testit tehdään vasta myöhemmin tänä vuonna, Ford olettaa Rangerin olevan luokkansa turvallisin auto. Kuten kaikki nykyiset Fordit, Rangerkin on suunniteltu turvalliseksi alkaen korirakenteesta, jossa on käytetty korkealujuusterästä suojaamaan matkustajia törmäyksessä. Törmäyksiä simuloitiin yli kappaletta tietokonemallinnuksen avulla ennen ensimmäisten varsinaisten törmäystestien tekemistä. Ensimmäistä kertaa Euroopassa kaikissa korimalleissa on vakiona sivuturvaverhot, jotka suojaavat matkustajia sivulta tulevissa törmäyksissä. Ne on suunniteltu turvaamaan molempien istuinrivien matkustajia aina A-pilarista C-pilariin. Etuistuimille saa myös sivuturvatyynyt. Kaikissa malleissa on myös polviturvatyyny vakiona. Muita passiivista turvallisuutta parantavia ominaisuuksia ovat kolmipisteturvavyöt kaikissa istuimissa, esikiristimet ja kuormanrajoittimet etuistuimissa sekä turvavyömuistutin. Rangerissa on myös aktiivisia turvallisuusteknologioita, joilla voidaan auttaa kuljettajaa välttämään onnettomuuksia. Tärkein niistä on ESP, jonka lukuisat ominaisuudet tekevät Rangeristä entistäkin turvallisemman. Perävaunun vakautusjärjestelmä tarkkailee vetoauton ja peräkärryn käyttäytymistä ja jarruttaa tarvittaessa. Kuormantunnistusjärjestelmä tarjoaa lisävakautta kuljetettaessa raskaita kuormia. Ajettaessa alamäkeen alamäkihidasti (Hill Descent Control) varmistaa, että jarrut pitävät auton nopeuden halutulla tasolla. Pysähdyttäessä kaltevalla alustalle mäkilähtöassistentti auttaa kuljettajaa liikkeellelähdössä ilman, että auto valuu taaksepäin. Joukko jarrutusteknologioita toimii yhdessä varmistaakseen mahdollisimman lyhyen pysähtymismatkan kaikissa olosuhteissa. Käytössä ovat lukkiutumattomat jarrut, hätäjarruassistentti ja elektroninen jarruvoiman tasain, joka maksimoi jarrutusvoiman takapyörissä kuorman muuttuessa säilyttäen optimaalisen vakauden. Hätäjarrutuksissa hätävalot tulevat automaattisesti päälle ja varoittavat muita tiellä liikkujia. Turvallisuusteknologioiden lisäksi uudessa Rangerissä on jalankulkijoiden suojaa lisääviä ominaisuuksia. Fordin kehittämä jalankulkijaystävällinen muotoilu on nyt ensimmäistä kertaa saatavana avolava-autoon. Auton konepellin alapuolen rakenne on kahdeksankulmainen, mikä vähentää jalankulkijoiden päähän kohdistuvia loukkaantumisia. Etupuskurin muotoilu on myös jalankulkijaystävällinen. Rangerissa on myös parkkitutka ja peruutuskamera. Varma kumppani seikkailuihin Alustan runko, etu- ja takajousitus sekä ohjausjärjestelmä tekevät Rangerista henkilöautomaisen mukavan, helpon ajettavan, tarkemmin käsiteltävän ja vakaamman. Se on näppärä jopa kapeilla kaupunkikujilla ajettaessa, vaikka akseliväli onkin pidempi.

5 Wildtrak-malli on tarkoitettu niille, jotka etsivät seikkailuja maanteiden ulkopuolelta. Jäykempi kori, 230 mm:n maavara ja jopa 800 mm:n kahluusyvyys tekevät autosta ideaalin kumppanin maastossa. Sekä automaattisella että manuaalisella nelivedolla varustetuissa malleissa on elektronisesti ohjautuva jakovaihteisto, jolloin vaihto 4x2:stä 4x4:ään voidaan tehdä konsolissa olevasta kytkimestä auton ollessa liikkeellä. Mikäli pyöriin tarvitaan lisää vääntöä tai alamäkeen lisää jarrutusvoimaa, alennusvaihteet voidaan ottaa käyttöön. Asiakkailla on valittavana eri tarpeidensa mukaan myös useita vetopyörästön välityssuhteita. Rangerin ESP-järjestelmään kuuluu toiminto, joka tunnistaa auton olevan maastossa ja muuttaa järjestelmää siten, että se säilyttää parhaan tasapainon vakauden ja ajoon puuttumisen välillä. 4x4-malleissa ESP:n voi kytkeä osittain pois päältä, jolloin vältetään yli- tai aliohjautumista, mutta säilytetään jarrutuksen luistonesto. Tämä on hyödyllinen ominaisuus ajettaessa hiekassa tai mudassa. ESP:n voi säätää toiseen asentoon lisäämään ESP:n jarrutusvoimaa ajettaessa lumisilla tai jäisillä teillä. Kun maasto käy erityisen rankaksi ja käytössä on neliveto, kuljettaja pystyy hallitsemaan autoa kaasupolkimen avulla, josta tulee vaimennettu ja vähemmän herkkä. Se estää tahattoman kiihdyttämisen kuljettajan jalan pomppiessa kaasupolkimella. Täysin uusi Ranger on kyvykäs auto niin maantiellä kuin maastossakin, summasi Jesus Alonso. Siinä on hyödynnetty maailmanlaajuista osaamista niin erinomaisen turvallisuuden ja polttoainetaloudellisuuden, uudenaikaisen muotoilun, mukavien sisätilojen, hienojen teknologioiden sekä luokkansa johtavan vetopainon ja kantavuuden aikaansaamiseksi. Ja kaikki tämä ajoneuvossa, joka kuuluu yksitonnisten luokkaan. # # # Huom: Tiedot ovat alustavia ja oikeellisia tiedotetta laadittaessa. Ford tekee jatkuvaa tuotekehitystä. Oikeudet muuttaa tietoja milloin tahansa pidätetään. Täydelliset tekniset tiedot esitellään Rangerin julkistamisen yhteydessä. Ford Motor Company Ford Motor Company on globaali autonvalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa ja jonka autoja myydään kaikissa kuudessa maanosassa. Yhtiössä työskentelee noin henkilöä ja sillä on 70 tehdasta eri puolilla maailmaa. Yhtiön automerkkejä ovat Ford ja Lincoln. Yhtiö tarjoaa myös rahoituspalveluita, joita varten on olemassa oma yhtiö, Ford Motor Credit Company. Lisätiedot autoista löytyvät osoitteesta Euroopan Ford valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 51 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 22 tuotantolaitosta, joista osa on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911.

6 Lisätiedot: Riitta Salin Oy Ford Ab (09)

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon ja Fordin Auto- Start-Stop Mondeoon, S-MAXiin ja Galaxyyn

Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon ja Fordin Auto- Start-Stop Mondeoon, S-MAXiin ja Galaxyyn TIEDOTE Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon ja Fordin Auto- Start-Stop Mondeoon, S-MAXiin ja Galaxyyn Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon Fordin suurten autojen mallistoon Uusi 115-hevosvoimainen

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

18 OMITUISTA ASIAA, JOIHIN ON KÄYTETTY FORD TRANSITIA

18 OMITUISTA ASIAA, JOIHIN ON KÄYTETTY FORD TRANSITIA 18 OMITUISTA ASIAA, JOIHIN ON KÄYTETTY FORD TRANSITIA 50 vuoteen mahtuu monenlaisia tarinoita. 1) Elefanttikuljetus. Kaksi pientä elefanttia muutti Lontoon eläintarhaan vuonna 1965. Jotta homma saatiin

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

5.12.2013 HELSINKI Ford Edge -konsepti ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa; esimakua uudesta isosta katumaasturista

5.12.2013 HELSINKI Ford Edge -konsepti ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa; esimakua uudesta isosta katumaasturista 5.12.2013 HELSINKI Ford Edge -konsepti ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa; esimakua uudesta isosta katumaasturista Uusi Edge-konsepti ensiesitellään Euroopassa Fordin Go Further -tapahtumassa Barcelonassa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

FORD RANGER _Ranger_2015.5_COVER_V2.indd /08/ :39:54

FORD RANGER _Ranger_2015.5_COVER_V2.indd /08/ :39:54 FORD RANGER 2 3 4 5 1.8 m3 6 7 8 9 10 11 3 7 8 5 1 2 4 6 9 10 12 13 3500kg 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 28 28 29 29 30 [Nm] 475 450 425 400 375 [kw] [PS] 180 245 165 224 150 204 135 184 31 350

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille. Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011

B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille. Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011 B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011 Konseptiauto on osoitus Euroopan Fordin innovatiivisesta

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

RENAULT CAPTUR Renaultin tyylikäs crossover

RENAULT CAPTUR Renaultin tyylikäs crossover 6.6.2013 RENAULT CAPTUR Renaultin tyylikäs crossover Captur on uusi kompakti crossover, jossa yhdistyy kolmen korimallityypin parhaat puolet; katumaasturin, tila-auton ja perinteisen henkilöauton. Renault

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Hienostunut muotoilu

Hienostunut muotoilu 24.2.2014 HELSINKI Uusi Ford Focus: Edistynyt teknologia, viimeistelty laatu ja parantunut tehokkuus tulevat nostamaan auton maailman parhaiten myyväksi malliksi Uudessa Focuksessa yhdistyy moderni muotoilu,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Ford vastaa sähköautosuunnitelmiinsa ja tuo uudet C-MAX Energin ja C-MAX Hybridin Euroopan markkinoille

Ford vastaa sähköautosuunnitelmiinsa ja tuo uudet C-MAX Energin ja C-MAX Hybridin Euroopan markkinoille Ford vastaa sähköautosuunnitelmiinsa ja tuo uudet C-MAX Energin ja C-MAX Hybridin Euroopan markkinoille Ford tuo markkinoille C-MAX Energin, yhtiön ensimmäisen ladattavan hybridisähköauton sekä C-MAX Hybridin,

Lisätiedot

is KUMHO. 758 KH11

is KUMHO. 758 KH11 KUMHO KESÄRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto 2017 www.kumho.fi is KUMHO. 758 KH11 www.kumho.fi H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 14 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145/80 R10 758 T 69 0 0

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

NISSAN NAVARA. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NAVARA. Sisältö Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NAVARA VAHVA JA VAPAA NISSAN NAVARA ULKOMUOTO JA KÄYTTÖTUNTUMA ULKONÄKÖ 4 SISÄTILAT 10 TEKNIIKKA JA SUORITUSKYKY NISSANCONNECT 14 SISÄTILAT 16 TYYLI JA LISÄVARUSTEET LISÄVARUSTEET 22 VÄRIT/SISÄMATERIAALIT

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n

8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n 8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n Uusi Ford Focus ST uhkuu suorituskykyä ja entistä parempaa ajodynamiikkaa Uudet alustan hallintateknologiat sekä hienosäädetty jousitus ja ohjaus saavat

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

Move For The Better Life, KUMHO TYRE KUMHO KESÄRENGASKUVASTO henkilöauto, SUV, maastoauto, pakettiauto KH17 on kestävä, hiljainen rengas ja vaivaton ajettaessa. Optimaalinen vierintävastus. KH27 on edullinen

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa

LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Yhteystiedot: Hindrek Pikk Commercial Marketing Manager Nordic +372 565 5880 hindrek_pikk@goodyear.com LEHDISTÖTIEDOTE Goodyearin linja-autonrenkaat saatavilla Suomessa Goodyearin uusimpien polttoainetehokkaiden

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Fordin hyötyajoneuvojen lippulaivamalli Transit asettaa jälleen kerran luokkaansa uudet standardit: alemmat

Fordin hyötyajoneuvojen lippulaivamalli Transit asettaa jälleen kerran luokkaansa uudet standardit: alemmat 18.2.2014 HELSINKI Täysin uusi Ford Transit on käyttökustannuksiltaan ja kuljetuskyvyltään luokkansa paras Fordin täysin uudessa Transit-mallistossa yhdistyvät luokkansa alhaisimmat käyttökustannukset

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI CITROËN C8 MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI Citroën C8 kutsuu sinut ja koko perheesi mukavalle automatkalle. C8 on täysikokoinen tila-auto, joka tarjoaa muhkeat sisätilat mutta joka on yhtä vaivaton ajaa kuin mikä

Lisätiedot

UUSI RANGER bb544646b6f7efc10450a2ca25-8b6683fb893d4bb8d985bf0e2052b7d _book.indb 65 14/06/ :44:08

UUSI RANGER bb544646b6f7efc10450a2ca25-8b6683fb893d4bb8d985bf0e2052b7d _book.indb 65 14/06/ :44:08 UUSI RANGER Edustava Ford Ranger Uusi Ford Ranger. Ranger on saatavana sekä kaksipaikkaisena Super Cab- että viisipaikkaisena Double Cab -mallina. Varustetasoja ovat XL, XLT, Limited ja Wildtrak sekä ainutlaatuinen

Lisätiedot

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä

Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää kulutuskestä KUMHO2017-18 TALVIRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto Turussa Scason Oy:n kehittämä ja valmistama XT-Turbine-nasta on suunniteltu Kumhon WI31-renkaalle. XT-Turbine-nasta on suurempi. Se lisää

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Uusi Triumph Tiger 1200

Uusi Triumph Tiger 1200 Uusi Triumph Tiger 1200 Merkki: Triumph Tyyppi: Katupyörä Kunto: Uusi Kuutiotilavuus: 1215 ccm 21200 Kaikki Mallit: -Tiger 1200 XR 21 200 -Tiger 1200 XRX 23 150 -Tiger 1200 XCX 24 150 -Tiger 1200 XRT 25

Lisätiedot

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää

ETULEIKKURIT. Aito runko-ohjaus. Täysi näkyvyys. Etenevyyttä nelivedolla. Helppo käyttää ETULEIKKURIT Fiksu ja ammattitasoinen tapa hoitaa nurmikkoa. Etuleikkuulaitteella yllät joka paikkaan ja näet mitä leikkaat. Nopeasti ja mukavasti samalla kun lannoitat nurmikon ja vältät haravoinnin.

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

UUSI BERLINGO MULTISPACE

UUSI BERLINGO MULTISPACE UUSI BERLINGO MULTISPACE 2 MODERNI ILMEIKÄS MUOTOILU Uusi Citroën Berlingo Multispace on sympaattisen näköinen tilaihme, jonka ulkomuoto on uudistuneen keulan ansiosta entisestään vahvistunut. Uudelleen

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

TIEDOTE FORD KA -LEHDISTÖMATERIAALI. 1 Esittely ja kohokohdat 2 Yhteenveto John Flemingin esipuhe Uuden Kan kohokohdat Kan tarina

TIEDOTE FORD KA -LEHDISTÖMATERIAALI. 1 Esittely ja kohokohdat 2 Yhteenveto John Flemingin esipuhe Uuden Kan kohokohdat Kan tarina TIEDOTE FORD KA -LEHDISTÖMATERIAALI 1 Esittely ja kohokohdat 2 Yhteenveto John Flemingin esipuhe Uuden Kan kohokohdat Kan tarina 2 Kan tyyli 9 Ulkoa Sisältä Personointi 3 Kan elämä 15 Edullinen, matalat

Lisätiedot

Ford Focus ST. 5-ovinen viistoperä ja wagon (vain Euroopassa) Saarlouis, Saksa/ Michigan, USA

Ford Focus ST. 5-ovinen viistoperä ja wagon (vain Euroopassa) Saarlouis, Saksa/ Michigan, USA Ford Focus ST- tekniset tiedot Auton perustiedot Vuosimalli 2012 Auto Korimallit Valmistuspaikat Ford Focus ST 5-ovinen viistoperä ja wagon (vain Euroopassa) Saarlouis, Saksa/ Michigan, USA Nämä tiedot

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen

ESIPUHE RANGER EQ. Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen ESIPUHE RANGER EQ Tässä osaluettelossa on tietoja Ranger-mallista 2002 alkaen Tämän ajoneuvon versiomäärityksiin käytetään varustelukoodeja. Varustelukoodit ovat seuraavat:- GB = Iso-Britannia ja Irlanti

Lisätiedot

Täysin uuden S-MAXin voi tilata nyt huhtikuusta alkaen; toimitukset alkavat kesällä

Täysin uuden S-MAXin voi tilata nyt huhtikuusta alkaen; toimitukset alkavat kesällä 30.4.2015 HELSINKI Täysin uudessa Ford S-MAXissa älykäs nopeudenrajoitin sekä muita innovaatioita Täysin uudessa S-MAXissa on ensi kertaa saatavilla älykäs nopeudenrajoitin, joka auttaa kuljettajia välttämään

Lisätiedot

Kaikkialla perille. Caddy.

Kaikkialla perille. Caddy. Caddy Hyötyautot Kaikkialla perille. Caddy. Kapeilla kujilla. Vilkkaassa liikenteessä. Kovassa työssä. Caddy on yhtä näppärä käsitellä kuin normaali henkilöauto, mutta tarjoaa samalla erittäin paljon kuljetustilaa.

Lisätiedot

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12

Hinnasto 2.2.2006 SLK. Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 Hinnasto 2.2.2006 SLK Veho Goup Oy Ab Salomonkatu 17 B 00100 Helsinki puh. 010 569 12 www.mercedes-benz.fi www.esikuva.fi Maailma tarvitsee esikuvia - Mercedes-Benz. Hinnasto 2.2.2006 SLK Malli Moottori/cm³

Lisätiedot

Ford Evos -konsepti esittelee Fordin uuden globaalin muotoilun ja teknologioiden viimeisimmän näkemyksen

Ford Evos -konsepti esittelee Fordin uuden globaalin muotoilun ja teknologioiden viimeisimmän näkemyksen TIEDOTE Ford Evos -konsepti esittelee Fordin uuden globaalin muotoilun ja teknologioiden viimeisimmän näkemyksen Ford Evos -konseptissa esitellään Fordin globaaliin tuotestrategiaan perustuvan tulevaisuuden

Lisätiedot

FordFocus. www.ford.fi. MV 2011 FIN fl

FordFocus. www.ford.fi. MV 2011 FIN fl MV 2011 FIN fl Kuvat, kuvaukset ja erittelyt. Tämän esitteen tiedot olivat oikeita painatushetkellä. Fordin pyrkimyksenä on kuitenkin tuotteiden jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Kaikki oikeudet tämän

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Ylellinen. Urheilullinen

Ylellinen. Urheilullinen FORD KUGA Mallisto Valitse oikea Kuga Ylellinen Titanium Premium-luokan materiaalit ja lisäteknologiat tarjoavat ylivertaista ylellisyyttä ja mukavuutta. Vignale Yksilöllisellä muotoilulla ja erikoistoimittajalta

Lisätiedot

Elämän suuriin seikkailuihin. Kokonaisvaltainen elämys. Toyota Corolla. Sisällys. 04 Tyyliä ja vetovoimaa. 06 Urheilullista tuntumaa.

Elämän suuriin seikkailuihin. Kokonaisvaltainen elämys. Toyota Corolla. Sisällys. 04 Tyyliä ja vetovoimaa. 06 Urheilullista tuntumaa. Corolla Varusteet Sisällys 0 Tyyliä ja vetovoimaa 0 Urheilullista tuntumaa 10 Auton suojaus 12 Turvallisuus ja sisätilojen suojaus 1 Käytännöllistä säilytystilaa 1 Varusteluettelo 1 2 Elämän suuriin seikkailuihin

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi CITROËN C3 PICASSO CITROËN C3 PICASSO Citroën C3 Picasso on hämmästyttävä yhdistelmä yllätystä ja käytännöllisyyttä, rohkeaa tyylittelyä ja uutta ajattelua. Sen kohtuullisiin ulkomittoihin on saatu sovitetuksi

Lisätiedot

TIEDOTE Oy Ford Ab, Malminkaari 9 B, 00700 Helsinki Puh. (09) 351 700, Fax (09) 374 3081

TIEDOTE Oy Ford Ab, Malminkaari 9 B, 00700 Helsinki Puh. (09) 351 700, Fax (09) 374 3081 TIEDOTE Oy Ford Ab, Malminkaari 9 B, 00700 Helsinki Puh. (09) 351 700, Fax (09) 374 3081 FOCUS ST:N TEKNISET TIEDOT (Mahdolliset muutokset pidätetään) MOOTTORI Moottori 2,5 l 20 V, kaksi nokka-akselia

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot