Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download ""

Transkriptio

1 Civic Hybrid

2 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet haasteen siinä missä muut kohtaavat ongelman. Siksi julkistimme maailmanlaajuisen tavoitteen alentaa kaikkien maailmanlaajuisesti valmistamiemme tuotteiden CO 2 -päästöjä 10 g/km. Sen takia loimme myös Civic Hybridin. Se toimii osaksi bensiinillä ja osaksi sähköllä. Voit nauttia kaikista autolla ajamisen iloista nauttiessasi ympäristöystävällisestä valinnastasi. Eikö siinä ole jo aihetta hymyyn?

3 03 04 SISÄLTÖ JOKO OLEMME PÄÄMÄÄRÄSSÄ? Autojen suhteen olemme kaikki samalla matkalla. Se on löytöjen ja oivallusten tie, jolle ei ole karttaa. Ainoa on varmaa se, että nollapäästöistä on hiljalleen tulossa todellisuutta. Meidän oma vedyllä toimiva FCX Claritymme on todiste tuosta tulevaisuudesta, sillä sen pakoputken päästä tulee vain vettä ja sen CO 2 -päästöt ovat 0 g/km. Mutta näetkö vedyn tankkausasemia missään? Tällä hetkellä Civic Hybrid on ratkaiseva askel matkalla kohti nollapäästöjä. Sinun ei tarvitse odottaa että autot ja infrastruktuuri muuttuvat, mikä voi kestää vielä vuosia. Mutta kuten tiedät, teemme koko ajan työtä muutoksen hyväksi. sisältö 05 TEKNOLOGIA 07 SUORITUSKYKY 09 MUOTOILU 13 MUOTOILUN YKSITYISKOHDAT 15 SISÄTILAT 17 SISÄTILOJEN MUKAVUUS 19 SISÄTILOJEN YKSITYISKOHDAT 21 TURVALLISUUS 23 VARUSTEET 25 SANASTO 27 YLEISIÄ HARHALUULOJA 29 THE POWER OF DREAMS

4 05 06 TEKNOLOGIA HYBRIDIN HYÖDYT Civic Hybridissämme on avustava sähkömoottori (Integrated Motor Assist IMA) ja se on yksi edistyksellisimmistä kokonaisuuksista, mikä on myynnissä. Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta toiminta on itse asiassa hyvin yksinkertaisesta: se on osaksi bensiini- ja osaksi sähkömoottori. Sähkömoottori avustaa polttomoottoria silloin kun tarvitaan ja auto saa voimaa kolmesta lähteestä: bensiinimoottorista, sähkömoottorista ja akuilta. Kolme eri voimanlähdettä tarkoittaa erinomaista mahdollisuutta varastoida energiaa ajon aikana. Kun lähdet liikkeelle tai kiihdytät, sähkö- ja bensiinimoottorit antavat sinulle yhdessä kaiken tarvittavan voiman yhdistäen tarvittavan tehokkuuden. Tasakaasulla sähkömoottori tulee mukaan ja polttomoottori kytketään pois päältä jolloin voidaan käyttää kierrätettyä energiaa. Voima tulee akuista, jotka antavat voiman sähkömoottorille. Kun hidastat, ajat alamäkeen tai jarrutat, pyörät toimivat dynamoina ladaten akkuja. Viimein pysähtyessäsi, moottori sammuu säästäen polttoainetta ja energiaa. Voimanlähde on 1,3-litrainen kolmevaiheisesti toimiva i-vtec-moottori, johon on yhdistetty kolmevaihevirralla toimivat vääntävä sähkömoottori ja portaattomasti toimiva vaihteisto (CVT). CVT säätää välitystä sellaisella tarkkuudella, ettei edes mikään automaattivaihteisto siihen pysty, ja antaa käyttöösi aina optimaalisen välityssuhteen. Niinpä autosi suorituskyky on samaa luokkaa kuin perinteisen 1,6-litraisella polttomoottorilla varustetun auton, mutta kulutus ja päästölukemat ovat aivan eri tasolla. Civic Hybridin päästöt ovat vain 109 g/ km ja yhdistetty kulutus ainoastaan 4,6 l/100 km.

5 07 08 SUORITUSKYKY KAIKKI AJAMISEN ILO MISTÄÄN TINKIMÄTTÄ Erinomaisen aerodynamiikkansa ja kevyen korinsa ansiosta uusi Civic Hybrid kiihtyy nopeasti ja ajo-ominaisuudet ovat korkeatasoiset. Portaattomasti toimiva vaihteisto (CVT) tarkoittaa, ettei sinun tarvitse vaihtaa vaihdetta, koska vaihteisto valitsee aina sopivan välityksen nopeuden ja moottorin käyntinopeuden mukaan. Saat urheilullisen perheauton suorituskyvyn, mutta pystyt silti samalla leikkaamaan polttoaineenkulutusta ja vähentämään päästöjä. Voit vielä itsekin vaikuttaa päästöihin ja kulutukseen omalla panoksellasi. Vältä teräviä kiihdytyksiä ja jarrutuksia, piennennät kulutusta vielä enemmän.

6 09 10 MUOTOILU TARKOITUKSENMUKAISTA SUUNNITTELUA Kun Hondan insinöörit tekevät jotain, heillä on siihen aina hyvä syy. Siksi jokainen Civic Hybridin korin linja, muoto ja yksityiskohta on harkittu ulkonäön lisäksi myös toimimaan käytännössä erinomaisesti. Hybridimme on yhdistelmä viisiovisen Civicin aerodynamiikkaa ja Accordin virtaviivaista muotoa. Sen yksityiskohtiin kuuluvat koriin istuvat valot, 15-tuumaiset kevytmetallivanteet ja integroiduilla vilkuilla varustetut ulkotaustapeilit, jotka kaikki alentavat ilmanvastusta ja parantavat suorituskykyä. Korin väriset suojalistat, korkealle sijoitettu lisäjarruvalo ja lyhyt antenni lisäävät tehokkuutta ja turvallisuutta. Edes jäähdyttäjän säleikön ja pakoputken pään kromaukset eivät ole vain parantamassa ulkonäköä, vaan myös estämässä ruostumista.

7 11 12 MUOTOILU EI KOMPROMISSEJA VAKIONA Miksi hybridin pitäisi olla ikävystyttävä? Me emme antaneet kompromisseille sijaa muotoillessamme Civic Hybridiä. Me emme tinkineet sen enempää suorituskyvystä kuin tyylistä. Itse asiassa insinöörimme uskovat niin vahvasti ajamisen iloon, että he suunnittelivat äärimmäisen tarkkaan jokaisen sentin Civic Hybridistä. He halusivat luoda auton, joka käyttäytyy yhtä mainiosti ja näyttää aivan samalta kuin muut mallimme. Ainoa seikka, joka on todella erilainen, on huomiota herättämätön Hybrid-merkki takaluukussa. Niinpä vain sinä tiedät, että ajat autolla, jossa on maailman edistyksellisintä tekniikkaa.

8 13 14 MUOTOILUN YKSITYISKOHDAT 1. JÄÄHDYTTÄJÄN SÄLEIKKÖ Yksilöllinen, tyylikäs etusäleikkö. 2.ETUSUMUVALOT Kirkkaat ja tehokkaat valot parantavat näkyvyyttä huonolla kelillä TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEET Hienot kevytmetallivanteet parantavat ulkonäköä ja vähentävät jousittamatonta massaa. 4. TAKAVALOT Aerodynaamiset takavalot viimeistelevät muotoilun. 5. HYBRID -LOGO Tyylikäs kromattu merkki takana OVEN SUOJALISTA Auttavat välttämään ovien naarmuuntumista. 7. KORIN VÄRISET OVEN KAHVAT Korin väriset oven kahvat antavat pikantin lisän ulkonäköön. 8. LISÄJARRUVALO Helpottaa muita huomaamaan aikeesi ja lisää turvallisuutta. 9.KORIN VÄRISET ULKOTAUSTAPEILIT Ulkotaustapeileihin on integroitu LEDeillä toimiva suuntavalo. 10. ANTENNI Tyylikäs, kompakti ja huomaamaton. 11. HALOGEENI AJOVALOT Tehokkaat ajovalot lisäävät näkyvyyttä ja turvallisuutta

9 15 16 SISÄTILAT TYYLIKÄS ULKOA, JÄRKEVÄ SISÄLTÄ. Ajatus on yksinkertainen. Kootaan kaikki tärkeimmät hallintalaitteet ja tieto suoraan kuljettajan eteen hänen äärinäköalueelleen. Sen ansiosta ajaminen on helpompaa, turvallisempaa ja miellyttävämpää. Kaksitasoinen kojelauta helpottaa näkemistä niin, että katsetta ei tarvitse irrottaa edessä siintävästä tiestä. Multiplex tietojärjestelmä koostuu kahdesta tasosta. Ylemmältä tasolta näet nopeuden ja polttoaineenmäärän. Alemmalla tasolla ovat ajotietokoneen ja IMA:n näytöt. Monitoiminäytön ruutu on aivan edessäsi. Siinä kerrotaan keskinopeus, polttoaineenkulutus, nopeusvaroituksen säätö, ulkoilman lämpötila ja jäljellä oleva matka ennen seuraavaa tankkausta. Haluamasi tiedon saat esiin kätevästi ohjauspyörään sijoitetulla katkaisimella.

10 17 18 SISÄTILOJEN MUKAVUUS HYBRIDI LEIKKAA KUSTANNUKSIA, MUTTEI TINGI MUKAVUUDESTA TAI LAADUSTA Kun ihmiset ajattelevat hybridiä, heille tulee useimmiten mieleen vaihtoehto. He eivät niinkään ajattele ylellistä, tilavaa, tai korkeatasoista. Mutta Civic Hybridin kehittäneet insinöörimme halusivat luoda auton, joka tarjoaa yhtä paljon hienostuneisuutta kuin innovatiivisuutta. Ohjaamoon on saatu runsaasti tilaa suunnittelemalla lattia tasaiseksi. Se on toteutettu siirtämällä pakoputkisto keskeltä sivulle ja muuttamalla takaistuimen taakse sijoitetun akuston muotoa. Tuloksena on erittäin turvallinen matkustamo, joka tarjoaa runsaasti pään-, jalka- ja hartiatilaa ja yhdessä korkeatasoisen mukavuuden kanssa. Älykkään muotoilun myötä myös pikkutavaratilaa on runsaasti. Hansikaslokero on laaja ja eri puolilla ohjaamoa on pullo- ja mukitelineitä. Akuston muotoa kehittämällä olemme saaneet myös tavaratilaan lisää kokoa 350 litran tilaan mahtuu vaikkapa neljä golfmailasettiä.

11 19 20 SISÄTILOJEN YKSITYISKOHDAT 1. ALUMIININEN VAIHTEENVALITSIN Vaihteenvalitsin on muotoiltu helppokäyttöiseksi ja kiillotettu metalli korostaa auton viimeistelyä. 2.OVEEN SIJOITETUT KATKAISIMET Kuljettajan oveen on sijoitettu sähköikkunoiden katkaisimet ja ulkotaustapeilien säätö. 3. KORKEATAAJUUSKAIUTTIMET Korkeatasoiset kaiuttimet täyttävät autosi kirkkaalla kaunissointisella musiikilla. 4. ISTUINLÄMMITYS EDESSÄ Nopea lämmitys tekee ajamisesta mukavaa kylminä päivinä. 5. MONITOIMINÄYTTÖ Näytöstä saat tiedon, auttaako IMA, vai ladataanko sitä, keskikulutuksen sekä nopeuden, polttoaineen riittävyyden sekä ulkoilman lämpötilan KESKIKONSOLIN SÄILYTYSTILA Ohjaamossa on runsaasti tilaa tavaroille helposti käden ulottuvilla. 7. VAKIONOPEUSSÄÄDIN Auttaa pitämään nopeuden vakiona ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden keskittyä paremmin liikenteeseen. 8. ETUISTUIMIEN SELKÄNOJATASKUT Erinomainen sijoituspaikka kartoille ja takamatkustajien lukemistolle. 9. KARTANLUKUVALOT Kevyellä sormen painalluksella saa miellyttävää lisävaloa

12 21 22 TURVALLISUUS ENSIN TURVALLISUUS Vaikka Civic Hybrid on varustettu muita edistyksellisemmällä voimanlähteellä, se ei tarkoita, että olisimme tinkineet muissa kodissa. Kuten äärimmäisen tarkoissa turvallisuuskriteereissämme. Itse asiassa vaadimme autoiltamme enemmän kuin viranomaiset. Esimerkiksi akusto on äärimmäisen turvallisesti koteloituna takaistuimen takana. Koko auton suunnittelun perustamme on suojata sinua ja matkustajiasi niin aktiivisesti kuin passiivisesti. Siksi vakiovarusteisiin kuuluvat lukkiutumattomat jarrut (ABS), elektroninen jarruvoiman jako (EBD), etuistuimien kiristimet, kaksivaiheisesti toimivat etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt, sivuturvaverhot, ISOFix lastenistuimien kiinnitys ja paljon muuta. Etu- ja takatörmäysvyöhykkeet on suunniteltu sitomaan mahdollisimman paljon kolarissa syntyviä voimia ja suojaamaan siten matkustajia mahdollisimman hyvin. Jos törmäys tulee takaapäin, aktiiviset pääntuet siirtyvät eteenpäin suojaamaan niskaa ja päätä. Mutta kuljettajan ja matkustajien lisäksi myös kevyt liikenne vaatii huolenpitoa. Siksi Civic Hybridissä on törmäysvoimia vähentävä etupuskuri, konepelti ja sen saranat, tuulilasinpyyhkijät ja lokasuojat. Kaikessa tässä työssä auttaa oma ainutlaatuinen turvallisuuden tutkimusja kehityskeskuksemme Tochigissa. Se tarjoaa myös kodin jollekin hyvin erityiselle, nimittäin Polar II:lle, joka on maailman edistyksellisin törmäysnukke. Sen avulla voimme testata autojamme, kuten uutta CIvic Hybridiä, äärimmilleen. Emme ole jättäneet mitään sattuman varaan.

13 23 24 LISÄVARUSTEET 1. NAHKAVERHOILTU OHJAUSPYÖRÄ JA SININEN VALAISTUS Urheilullinen ja tyylikäs nahkapäällysteinen ohjauspyörä on miellyttävä kädessä ja siitä saa pitävän otteen. Jalkatilan sinisävyinen valaistus luo ohjaamoon nuorekkaan ja elegantin tunnelman. 2. ADAPTERI - IPOD Civicin ipod adapterin avulla ipod voidaan kytkeä auton audiojärjestelmään ja nautit liikkuessasi omasta digitaalisen musiikin kokoelmastasi UUSI HONDAN NAVIGAATTORI Uudelleen kehitetty laajanäyttöinen kannettava navigaattori on suunniteltu autosi sisustuksen tyyliin sopivaksi. Se sopii täydellisesti kojelautaan, sen kiinnitys on erinomainen eikä juuri mitään johtoja jää näkyviin. Se sisältää täydellisen Euroopan kartaston, päivitetyt tiedot nähtävyyksistä ja täydellisen listan Honda jälleenmyyjistä. Lisäksi mukana tulee integroitu TMC-antenni liikennetiedotuksia varten. Ainutlaatuinen heijastamaton tausta auttaa poistamaan tuulilasin heijastukset. Lisäksi saatavissa langaton Bluetooth, WMA/MP3 toiminto, JPEG kuvien katselu ja audiokirjojen soitin. 4. BLUETOOTH PUHELINJÄRJESTELMÄ Bluetooth puhelinjärjestelmä on yksinkertainen, turvallinen ja kätevä kädet-vapaana-ratkaisu, joka antaa mahdollisuuden hoitaa puhelut niin, että pystyt keskittymään täysin ajamiseen. 5. TAKAISTUIMEN VIIHDEJÄRJESTELMÄ Uusi kannettava takaistuimen viihdejärjestelmä sopii täydellisesti sisustuksen tyyliin ja kiinnitetään etuistuimien selkänojiin niin, että se ei häiritse aktiivisten pääntukien toimintaa. Järjestelmässä on mahdollista asentaa toinen ruutu matkustajan puolelle. Pakettiin kuuluu kätevä kaukosäädin ja langattomat kuulokkeet, joita on kahta kokoa. ipod on Apple Inc. USA:ssa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. 3 4 RÄÄTÄLÖI UNELMASI Civic Hybrid on ensiluokkainen yhdistelmä edistyksellistä tekniikkaa ja ympäristöä kunnioittavaa ajattelua. Voit räätälöidä sen elämäntilanteeseesi sopivaksi korkeatasoisten, laadukkaiden alkuperäisten lisävarusteiden avulla. Lisätietoja saat omalta jälleenmyyjältäsi tai osoitteesta: MUOTOILUSARJA Asenna Civic Hybridiisi etu-, taka- ja sivuspoilerit, joilla lisäät autosi urheilullista ja persoonallista ilmettä. 16 -TUUMAN KEVYTMETALLIVANTEET Korosta Cicvic Hybridin ketterää olemusta upeilla 16-tuumaisilla kevytmetallivanteilla. 5

14 25 26 SANASTO Aktiiviset pääntuet Civic Hybridin etuistuimissa on innovatiiviset aktiiviset pääntuet, jotka auttavat vähentämään niskavamman mahdollisuutta takaa tulevassa törmäyksessä. Tämän tyyppisessä onnettomuudessa matkustajan vartalo painuu vasten istuimen selkänojaa. Selkänojaan kohdistuva paine ohjataan mekaanisesti nostamaan pääntukea ylöspäin ja samalla työntämään sitä eteenpäin, jolloin väli matkustajan pään ja pääntuen välillä pienenee. Se vähentää päähän, niskaan ja selkärankaan kohdistuvia voimia ja vähentää piiskansivallusilmiön aiheuttamia vammoja. Edistyksellinen turvallisuussuunnittelu (Advanced Compatibility Engineering, ACE) Civic Hybridiin on suunniteltu innovatiivinen runkorakenne, joka vähentää edestä matkustajiin kohdistuvia voimia nokkakolarissa. Civic Hybridin Advanced Compatibility Engineering (ACE) suunnittelu hajottaa ja vähentää törmäysvoimia levittäen ne laajalle alalle ja pitäen ne siten pääosin ohjaamon ulkopuolella, mikä lisää matkustajien turvallisuutta. Lisäksi ACE:n voimia hajottava vaikutus vähentää erikokoisten ajoneuvojen vaikutusta suojaten myös mahdollisesti kevyempää vastapuolta. Aerodynamiikka Aerodynamiikalla tarkoitetaan auton korin kykyä halkoa ilmaa tai siis vastusta, kun auto on liikkeessä. Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Lukkiutumattomat jarrut estävät pyöriä lukkiutumasta kun jarrutetaan voimakkaasti tai tehdään hätäjarrutus. Näin auto ei lähde luistamaan märällä tai liukkaalla kelillä ja sen ohjattavuus säilyy koko jarrutuksen ajan. Hätäjarrutustehostin (BA) Jos joudut tekemään hätäjarrutuksen, järjestelmä havaitsee nopean polkimen liikkeen ja välittää jarruille automaattisesti täyden jarrupaineen, mikä tehostaa jarrutusta ja lyhentää Bluetooth Bluetooth Hands Free puhelinjärjestelmän avulla kuljettaja voi soittaa ja vastaanottaa puheluita irrottamatta käsiään ohjauspyörästä. Ohjauspyörän katkaisimien avulla käytettävät auton kaiuttimet ja mikrofonit takaavat, että puhuminen on turvallista ajon aikana. Ilmanvastuskerroin (CD) Mitä alhaisempi ilmanvastuskerroin, sitä aerodynaamisempi on auton muoto. Hyvä aerodynaaminen muoto pienentää polttoaineenkulutusta, vähentää melua ja pitää auton paremmin tiessä. CO 2 Pakokaasuista etenkin hiilidioksidien uskotaan olevan yksi syy niin sanottuun kasvihuoneilmiöön. Mitä alhaisemmat CO 2 -päästöt, sitä parempi auto on ympäristölle. Portaattomasti toimiva vaihteisto (Continuously Variable Transmission, CVT) Voit valita haluamasi ajotyylin. Valitsemalla normaalin ohjelman (D) ajo on joustavaa ja miellyttävää. Urheilullisessa (S) ohjelmassa moottori antaa kaiken mahdollisen voiman. Erityinen (L) ohjelma estää vaihteistoa vaihtamasta suuremmalle vaihteelle. Tämä ohjelma on turvallinen ja kätevä jyrkissä ylä- ja alamäissä, kuten vuoristossa ajettaessa. Kaksoistukivarsijousitus Tällä jousituksella saadaan pyörien liikettä ajon aikana kontrolloitua mahdollisimman hyvin. Tuloksena on auton tarkka ja ennustettava käytös sekä vähäisempi korin kallistelu jarrutuksissa ja kaarteissa. Kaksoistukivarsia käytetään hyvin paljon kilpa-autoissa. Elektroninen jarruvoiman jako (EBD) Järjestelmä toimii yhdessä lukkiutumattomien jarrujen kanssa analysoiden auton painonjakaumaa ja automaattisesti tasaa jarrupainetta eteen ja taakse niin, että auton suuntavakavuus säilyy jarrutuksen aikana. Sähkötoiminen ohjaustehostin (EPS) Sähkömoottori avustaa ohjausta hydrauliikan sijasta. Se toimii akun eikä moottorin voimalla, mikä auttaa alentamaan päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Ergonomia Ergonomia on työtilan, tässä tapauksessa auton ohjaamon, suunnittelun sovellettu tiede. Tavoitteena on maksimoida kuljettajan ja matkustajien mukavuus ja turvallisuus. Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa hallintalaitteiden ja mittarien sijoittamista niin, että niitä on mahdollisimman helppo käyttää ja seurata. Ergonomiaan kuuluu myös istuin, jonka pitää estää kuljettajaa väsymästä tai tuntemasta oloaan epämukavaksi. Hybridi Hybridi on termi, jota käytetään autosta jossa on sekä polttoettä sähkömoottori antamassa sille voimaa. IMA IMA tarkoittaa integroitua apumoottoria eli Integrated Motor Assistia, joka on Hondan ainutlaatuinen hybriditekniikka. ISOFix lastenistuinten kiinnitys Lastenistuimen ISOFIX-kiinnikkeistä on nopeasti tulossa uusien automallien vakiovaruste. Tämän standardin tavoitteena on välttää lastenistuimien väärä kiinnitys autoon ja vähentää näin loukkaantumisriskiä onnettomuuksissa. Civic Hybridissä on ISOFIX-kiinnikkeet takaistuimen ulommilla paikoilla. Voima Voima on mittayksikkö, jolla osoitetaan miten nopeasti työ voidaan tehdä. Satelliittinavigaattori Satelliitteihin yhdistetty, DVD-pohjainen navigointijärjestelmä antaa tiedon risteys risteykseltä ja suunnat sekä ääniohjein, että liikuttamalla karttaa näytöllä koko matkan päämäärääsi. Järjestelmän DVD:llä on myös tiedot kiinnostavista paikoista kuten huoltoasemista, mikäli tarvitset niitä sinulle vieraalla paikkakunnalla. Sivuturvatyynyt Civic Hybridin etuistuimien selkänojissa on sivuturvatyynyt, jotka suojaavat vartaloa mahdollisilta sivulta tulevilta törmäyksiltä. Etumatkustajan istuin on varustettu matkustajan asennon tunnistusjärjestelmällä (Occupant Position Detection System, OPDS). Etumatkustajan istuimen selkänojaan sijoitetut anturit tunnistavat matkustajan korkeuden ja istuma-asennon. Mikäli matkustaja on lapsi tai pienikokoinen aikuinen, anturit kytkevät sivuturvatyynyn pois toiminnasta. Järjestelmä kytkee turvatyynyt myös pois toiminnasta, mikäli matkustaja nojaa sivuturvatyynyn avautumisalueelle ja kytkee sen taas toimintaan, kun matkustaja istuu oikeassa asennossa. Vääntömomentti Vääntömomentilla tarkoitetaan vääntävää tai pyörittävää voimaa. Esimerkiksi kun kiristät ristikkoavaimella pyörän pulttia, käytät vääntömomenttia. Mitä ulompaa ristikkoavainta pidät kiinni, sitä enemmän momenttia käytät. Moottorin alhaisilla käyntinopeuksilla vääntömomentti on kyky vastata välittömästi ja voimakkaasti kuljettajan toiveisiin. Moottorin käyntinopeuden kasvaessa vääntömomentin merkitys vähenee tehon kasvaessa tärkeämmäksi. Ajovakaudenhallintajärjestelmä (Vehicle Stability Assist, VSA) Auttaa sinua säilyttämään ajoneuvon hallittavuuden kaikissa tilanteissa kaarteissa, kiihdytyksissä ja äkillisissä väistöissä törmäyksen estämiseksi. Kun järjestelmä havaitsee pyörän luistavan, se jarruttaa yksittäistä pyörää ja vähentää moottorin tehoa, kunnes pito on jälleen saavutettu.

15 27 28 YLEISIÄ HARHALUULOJA YLEISIÄ HARHALUULOJA Civic Hybrid toimii osittain sähkömoottorilla ja osittain polttomoottorilla. Vaikuttaa loistavalta idealta. Mutta eihän tavallinen auto toimi sillä tavalla. Tarkoittaako se, että Civic Hybrid on erikoinen tai, että se toimii jotenkin omituisesti? Vastaus kaikkiin kysymyksiin on, ei ollenkaan. Kyseessä on perinteinen auto, jonka voimanlähde on edistyksellinen. Mitä tulee suorituskykyyn, Civic Hybrid on lähes kuin mikä tahansa auto. Mutta jotta asiat olisivat tavallista mielenkiintoisempia, autossamme käytetään portaattomasti toimivaa CVT (Continously Variable Transmission) vaihteistoa siis automaattivaihteistoa. Se vastaa energian tehokkaimmasta mahdollisesta käytöstä. Mitä tulee tankkaamiseen, polttoainetankki täytetään aivan tavalliseen tapaan. Sähkömoottori puolestaan kierrättää energiaa, sillä se latautuu jarrutettaessa ja vauhdin hidastuessa. Toisin sanoen, kun pysähdyt tankkaamaan, puolet työstä on jo tehty. Sähkömoottorin tarvitsema akusto on suunniteltu ja sijoitettu niin, että tuskin edes tiedät sen olevan olemassa. Kompatina ja kevyenä se on sijoitettu kätevästi takaistuimen taakse, niin ettei takamatkustajien jalkatilasta tai tavaratilasta ole tarvinnut tinkiä. Me myönnämme akustolle kahdeksan vuoden takuun, joten sinun ei tarvitse miettiä sen huoltoa tai kustannuksia. Onko se sitten kallis? Ei ollenkaan, sillä itse asiassa Civic Hybrid säästää sinulle rahaa. Se käyttää vähemmän polttoainetta ja joissain maissa maksat vähemmän veroa tai vältyt kaupunkitulleilta. Myös Suomessa vuonna 2010 voimaan astuva uusi ajoneuvon käyttömaksu on CIvic Hybridillä pieni auton alhaisen kulutuksen ansiosta. Onko se sitten todella ympäristöystävällinen? Meidän tavoitteenamme on tehdä kaikki aina entistä paremmin. Mutta meidän on ajateltava tätä päivää ja nykyistä infrastruktuuria, ja niissä puitteissa vastaus on ehdottomasti kyllä. Civic Hybrid on yksi markkinoiden ympäristöystävällisimmistä autoista. SE EI KUITENKAAN OLE NIIN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN SE ON IKÄVÄ AJAA SE PITÄÄ LADATA SE ON HANKALA TANKATA AKUT VIEVÄT TILAA SE ON KALLIS

16 29 30 THE POWER OF DREAMS Olemme aina tehneet asiat eri tavalla. Me käytämme robottiamme ASIMOa, keinotekoisen älyn projektiamme, testaamaan tutkan käyttömahdollisuuksia; ja olemme ottaneet tuon tekniikan nyt käyttöön autoissamme. Kehitimme suihkulentokoneen, jossa moottori on siiven ylä- eikä alapuolella, millä säästämme polttoainetta ja vähennämme päästöjä. Etsimme jatkuvasti uusia ja jännittäviä vaihtoehtoisia polttoainelähteitä kunnioittaaksemme ympäristöä. Kuten yhtiömme perustaja Soichiro Honda kerran sanoi: Meillä on vain yksi tulevaisuus, ja se rakentuu meidän unelmistamme, jos meillä on rohkeus haastaa tavanomainen. KANSAT LIIKKEELLE Nuorena miehenä Soichiro Honda unelmoi siitä, että hän antaisi kaikille ihmisille sukupuoleen, varallisuuteen tai asemaan katsomatta mahdollisuuden motorisoituun liikkumiseen. Yhä tänä päivänä monissa maissa ei ole sanaa moottoripyörä, vaan he sanovat yksinkertaisesti Honda. KILPAILUPERINNE Luotuaan Honda Motor Corporationin, Soichiro saattoi antaa vallan intohimolleen kilpa-ajoihin. Hän oppi nopeasti, että kyseessä oli uusi tapa kehittyä ja oppia uusia asioita. Rakkaudesta haasteiden voittamiseen tuli Hondan filosofian perusta. PUNAINEN H-KIRJAIN Nykyisin Hondaa pidetään urheilullisena brandina, joka kilpailee maailman huipulla F1-sarjassa, MotoGP:ssä, moottoriveneissä ja jopa ruohonleikkureissa. Mikäli valmistamme jotain, voimme myös kilpailla sillä. EDISTYKSELLINEN TEKNIIKKA Jokaisella teknisellä yksityiskohdalla on tarkoitus. Jopa kamerat, tutkat ja mikroprosessorit, jotka olemme kehittäneet älykkääseen robottiimme ASIMOON, ovat askeleita tiellämme kohti turvallisempia ja älykkäämpiä autoja. PUHTAAMPI TULEVAISUUS Näemme päästöttömien ja uusiutuvaa energiaa käyttävien autojen kehittämisen ensimmäisenä askeleena uuteen autonsuunnitteluun. Kaikessa on kysymys tavoitteen muuttamisesta haasteeksi. Se on filosofia, jonka olemme omaksuneet Soichiro Hondalta, ja todellisuus jolla on suuri vaikutus tuleviin sukupolviin. AJATTELEMME TULEVAISUUTTA Aurinkovoima, tuulivoima, polttokenno, biopolttoaineet ja hybridi. Uusia energiamuotoja ja käyttötapoja, jotka vaativat uudenlaista ajattelua. Me etsimme jatkuvasti uusia tapoja auttaa ympäristöä. Sillä kaikki mitä me teemme tänään, vaikuttaa huomisen ihmisiin.

17 We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: CIVIC HYBRID/11/08/TH11091Fi

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin Uusi Civic Sedan Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Jazz

Alkuperäiset lisävarusteet. Jazz Alkuperäiset lisävarusteet Jazz 02 03 RÄÄTÄLÖI UNELMASI Istu ala las, ren ento toud u ja lähde aje jelu lull lle. Kom ompa pakt kti, mut ta vii dell llek ekin kav eruk ukse sell lle riit ittä tävä vän

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 VAKIOVARUSTEET SUOMESSA OPEL VECTRA 1988-92 www.ajovalo.net GL GLS CD käyntinopeusmittari bens. 2.0 bens. 2.0 bens. öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaikki näyttää hyvältä ja leppoisalta. Kunnes sää muuttuu ja pyry on totta. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO

VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO VAKIOVARUSTEET SUOMESSA FIAT PUNTO S SX SX käyntinopeusmittari öljynpainemittari öljynlämpömittari öljymäärän mittari ulkolämpömittari sisälämpömittari kaksoistrippimittari taloudellisuusmittari avoimen

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland CR-V Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI Accord Sedan ja Tourer Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

UUSI LEGEND. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi UUSI LEGEND Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta.

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011

EkoAuton julkistustilaisuus 22.2.2011 EkoAuton julkistustilaisuus Katja Lohko Trafi Vastuullinen liikenne. Yhteinen asia. Trafi 2 Sisältö Trafin Ekoautoilusivusto ja henkilöauton hankintaohje Turvallinen auto Ympäristöä vähemmän kuormittava

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaukana kotoa, ja sitten sääkin heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa tuiskuta. Tuuli

Lisätiedot

TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ

TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ LEHDISTÖTIEDOTE 9.9.2013 Dacia Frankfurtin autonäyttelyssä TUTTU DUSTER, MUTTA UUTTA ULKONA JA SISÄLLÄ Uusi Dacia Duster säilyttää hyväksi havaitun muotokielensä myös uudistuksen jälkeen, jolla sitä on

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA

Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Volvo FH ja I-Save POLTTOAINEEN SÄÄSTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN VAIVATONTA Lyömätön kaukoliikenneauto Polttoaineesta puhuttaessa kyse ei ole pelkästään säästöjen suuruudesta vaan myös siitä, miten

Lisätiedot

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi.

Iveco Daily. Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Iveco Daily Tee hyvästä pakettiautosta entistäkin parempi. Olet ostanut pakettiauton, joka voi olla liiketoimintasi tärkein osa pitkänkin aikaa. Pakettiauto on kuitenkin vain kuori, ja sinun tulee miettiä

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania

mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Murray mallisto - Valitessasi täydellistä leikkuukumppania Työnnettävä ruohonleikkuri - Työnnettävät ruohonleikkurit ovat yleensä hieman kevyempiä kuin itsevetävät. Ne ovat ideaali valinta pienille ja

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot