Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi"

Transkriptio

1 Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Honda-jälleenmyyjään. Tekniset tiedot löytyvät esitteestä. Värit ja tekniset tiedot. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: Jazz/09/04/TH11047FI

2 Johdanto 2 3 Maksimaalinen pienuudessaan Honda Jazz voi näyttää pieneltä autolta, mutta sillä on tarjottavanaan paljon enemmän kuin miltä ulospäin näyttää. Matkustamo on tilava ja tyylikäs. Suorituskykyisen moottorin älykäs ohjausjärjestelmä mukautuu tarpeidesi mukaan ja tekee ajamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Kaunis, käytännöllinen ja hauska ajaa. Uudessa Jazzissa on kaikki.

3 Auton ulkopuoli 4 5 Pieni auto suuressa maailmassa Uuden Jazzin tyylikkyys ja loistavat ajo-ominaisuudet vakuuttavat niin maantiellä kuin lyhyillä kaupunkimatkoillakin. Auto on vain 4 metriä pitkä, joten se on kätevä kaupunkiliikenteessä. Lyhyen keulan ja kompaktin korin ansiosta kaupunkiajo on helppoa. Matkustamon uudenlaisen muotoilun ansiosta jaloille ja tavaroille on aiempaa enemmän tilaa. Tunnelma on ilmava suurten lasipintojen ansiosta. Hauskasti muotoillut ajovalot ja persoonalliset linjat uudenlainen ajattelu näkyy kaikkialla.

4 Istuimet 6 7 Paljon tilaa ja käytännöllisyyttä Pienessä autossa kaikki tila on käytettävä tehokkaasti. Tästä syystä moottorista tehtiin mahdollisimman kompakti. Myös Hyvän muunneltavuuden ansiosta matkustamotila voidaan litraa. Kun taitat vielä etumatkustajan istuimen alas, pitkienkin syystä polttoainesäiliö suunniteltiin uudelleen niin, että istuinten monikäyttöisyyteen on paneuduttu huolella. käyttää aina tehokkaasti hyväksi. Takaistuimet on helppo tavaroiden kuljetus on helppoa. Takaistuin on erittäin helppo matkustamosta tuli tilava ja käytännöllinen. Täsmälleen samasta kääntää alas, jolloin autoon tulee tasaista tavaratilaa jakaa suhteessa 60/40, joten muunneltavuus on huippuluokkaa.

5 Auton sisätilat 8 9 Paljon tilaa vähän vaivaa On vaikea kuvitella, että näin pienessä autossa on niin paljon tilaa. Tämän tekee mahdolliseksi älykäs muotoilu ja innovatiivinen Honda-ajattelu. Voit luoda helposti erikossuuren tavaratilan ilman, että niskatukia tarvitsee irrottaa. Istuinosa on myös helppo taittaa kokoon elokuvateatterin penkkien tapaan, jolloin auto on helppo kuormata takaovien kautta. Tästä ominaisuudesta on hyötyä pitkiä tai korkeita esineitä kuljetettaessa tai kun joku on pysäköinyt liian lähelle takaluukkua.

6 Auton sisätilojen muotoilu Innovatiiviset sisätilat ja tinkimätön mukavuus Pienemmän luokan auton hankkiminen merkitsee yleensä suuren auton luksuksesta tinkimistä. Tämä ei pidä paikkaansa Jazzin kohdalla. Tässä autossa on kaikki täysautomaattisesta ilmastoinnista aina ohjauspyörän radiosäätimiin asti. Dynaamisessa näytössä osoitetaan kaikki tiedot polttoaineen kulutuksesta ulkolämpötilaan. Isot selkeät säätimet ja sormenpäiden lähellä olevat hallintavivut vastaavat komentoihisi heti. Tekniikan ja estetiikan ei tarvitse olla toistensa vastakohtia. Kun istuudut Jazziin, tunnet hienostuneen tunnelman. Matkustamosta huokuu modernikkuus. Jazz on raikas ja valoisa yhteensopivien kangaslaatujen ja sisustuksen osien ansiosta.

7 Suorituskyky Enemmän voimaa vähemmällä polttoaineella Hondan i-dsi-moottori on tehokas ja bensaa säästävä. Moottori on 1,4-litrainen, ja siinä on kaksi sytytystulppaa/sylinteri. Palotapahtuma on näin ollen normaalia tehokkaampi (yhdistetty kulutus 5,8l/100km). Sytytystulppaparissa käytetään vaiheittaista sytytystä. Moottorin kierrosluku ja kuormitus määräävät ajoituksen. Ensimerkiksi pienellä kierrosluvulla ja suurella kuormalla imupuolen tulpan sytytystä aikaistetaan ja palopuolen tulpan sytytystä myöhäistetään. Näin palorintama laajenee nopeasti sylinterissä, jolloin palotapahtuma on täydellisempi ja saa aikaan paremman polttoainetehokkuuden. Pienikulutuksisia ja silti tehokkaita moottoreita pystytään rakentamaan Hondan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta. Moottoreita testataan rankimmassa mahdollisessa ympäristössä eli Formula 1:ssä. Hondan kilpailuhistoria saa insinöörit ylittämään itsensä yhä uudelleen ja kyseenalaistamaan pienimmätkin yksityiskohdat. Hondan halu haastaa, kehittää, parantaa ja keksiä on mahdollistanut rakenteeltaan ylivoimaisten autojen luomisen.

8 Portaaton automaattivaihteisto Vaihtaminen riemastuttaa On päiviä, jolloin haluat vain lipua eteenpäin. Toisina päivinä taas haluat enemmän jännitystä. Tämän CVT-vaihteiston eli portaattoman automaattivaihteiston ansiosta voit ajaa haluamallasi tavalla haluamanasi aikana. Järjestelmä takaa pehmeän, portaattoman voiman ilman, että sinun tarvitsee itse vaihtaa. Et tunne edes normaalia vaihteen vaihtamisesta aiheutuvaa nykäystä normaaliasennossa. Normaali (D) ajoasento on mukavaan, pehmeään ajoon. Urheiluasento (S) taas tekee etenemisestä hieman rajumpaa. Haluatko hallita itse enemmän? Paina 7-nopeuksisessa vaihteistoasennossa manuaalipainiketta (+ tai -). Nyt käytössäsi on käsivalintainen vaihteisto. Kun painat painiketta uudelleen, palaat CVT-vaihteiston miellyttävään tunnelmaan. Katso verhoiluvärit teknisistä tiedoista.

9 Turvallisuus Lisäturvallisuutta ilman lisähintaa Sinun tai matkustajien turvallisuutta ei voi hinnoitella. Tästä syystä Jazzin ensiluokkaiset turvavarusteet ovat vakiovarusteita, joista et maksa mitään ylimääräistä. Jazzin saama EuroNCAPturvallisuusarvosana (4 tähteä matkustajien, 3 tähteä jalankulkijoiden ja 3 tähteä lasten turvallisuudesta) merkitsee, että Jazz on yksi luokkansa turvallisimmista autoista. Etu- ja sivutörmäystyynyt sekä törmäysvoimaa vaimentavat etuistuimet suojaavat matkustajia törmäystilanteessa. ABS-jarrujen ansiosta pyörät eivät lukkiudu eikä auto joudu luisuun kovimmissakaan jarrutuksissa. Jos pyörät joutuvat erilaisille pinnoille esimerkiksi etupyörät soralle ja takapyörät asvaltille EBD (Electronic Brakeforce Distribution) jakaa jarrutettaessa jarruvoiman automaattisesti eri pyörien välillä. Näin voit jarruttaa ja säilyttää silti suunnan. Korkealle asennettu jarruvalo, takaistuimen 3 niskatukea ja kolmipistevyötä tuovat turvallisuutta kaikille muille autoilijoille ja matkustajille. Lasten turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Lastenistuin kiinnitetään turvallisesti kansainvälisellä, auton koriin asennetulla ISOFix-järjestelmällä. Hyvin helppoa. Hyvin turvallista. Turvallisuuden maksimoimiseksi Jazz testataan Hondan omassa kolaritestikeskuksessa käyttäen normeja, jotka ovat Euro NCAPtestejä tiukemmat.

10 Yksityiskohdat Keskelle asennettua CD-telinettä voi käyttää molemmillta istuinpaikoilta. Edessä olevaan mukitelineeseen pääsee helposti käsiksi, ja se toimii turvallisena säilytyspaikkana niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Kätevien kiinnityslenkkien avulla varmistat pienten tai suurten esineiden paikallaan pysymisen. Takavaloissa on uusi, hieno muotoilu. Aerodynaaminen etumaski täydentää urheilullisen ilmeen. Istuimen korkeutta voi säätää niin, että näkyvyys on paras mahdollinen. Järkevästi sijoitetun tavaratilan lampun ansiosta lastaus ja purkaminen on helppoa myös pimeässä. Radion säätimet ovat mukavasti ohjauspyörässä. Taustapeileissä on suuntavilkut, joten näyt paremmin liikenteessä. Auton väriset ovenkahvat. Uuden malliset ajovalot parantavat näkyvyyttä ja aerodynaamista ilmettä. Kun katselet ympärillesi ohjaamossa, huomaat muutakin kuin upean muotoilun. Autossa on myös turvallisuutta entisestään parantavat sivuturvatyynyt. Etuistuimen säilytyshylly on mukavasti hansikaslokeron alla. Ohjauspyörää on helppo säätää niin, että ajoasento on aina miellyttävä. Tihkukytkimellä varustettu takalasinpyyhin pitää lasin puhtaana häiritsemättä kuljettajaa. Tyylikkäät 14-tuumaiset pölykapselit.

11 Lisävarusteet Skirts pack eteen, taakse ja sivuille tulevat helmat korostavat Jazzin urheilullista ilmettä. Etumaski ja 14-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin. Sport pack takaosan spoileri ja B-pilarin koristelista tuovat Jazziin urheilullista tyyliä. City pack upeat suojalistat etu- ja takapuskuriin sekä sivuille. 14-tuumaiset kevytmetallivanteet eivät kuulu pakettiin. Sport pack takaosan spoileri ja B-pilarin koristelista tuovat Jazziin urheilullista tyyliä. Takaluukun kromikoristeet eivät kuulu pakettiin.

12 Lisävarusteet Tavaratilan suojus suojaa Jazzin sisätiloja. Nahkaverhoiltu ohjauspyörä nauti ajamisesta vieläkin enemmän. Kevytmetallivanteet 6-puolaiset 14- tuumaiset vanteet Kevytmetallivanteet 7-puolaiset 14- tuumaiset vanteet Kevytmetallivanteet 5-puolaiset 14- tuumaiset vanteet Kojetaulumatto liukumisen estävä matto, joka pitää pienet tavarat paikoillaan kojetaulun alla olevassa lokerossa. Säilytyslaatikko tämä säilytyslaatikko sopii täydellisesti tavaratilasuojan alle. Hyvä ratkaisu pienten, tarpeellisten esineiden säilytykseen. Sumuvalot Hondan tehokkaat, ovaalinmuotoiset sumuvalot lisäävät näkyvyyttä vaikeimmissakin sääolosuhteissa. Koristelista takaluukun kromilista korostaa Jazzin ulkoasua. Metallinen vaihdetangonnuppi. Koiraverkko tämä helposti asennettava suoja takaa, että koira pysyy auton takaosassa. Säilytysverkkoa voidaan käyttää kuorman sidontaan, tavaratilan jakajana tai suojana, joka pitää tavarat poissa matkustamosta. Ovi- ja kojetaulupaneelisarja paneelit kojetaulua ja ovia varten. Kattokonsoli lisää säilytystilaa.

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

RCZ. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Luova suunnittelu: bd-ntwk Toteututus: Gutenberg Networks Tuotanto: Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa FI Huhtikuu 2010. Jälleenmyyjän leima www.peugeot.fi RCZ LUONNOKSESTA

Lisätiedot

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje

NISSAN NV200 EVALIA. Ulkonäkö Sisätilat Tekniikka ja Suorituskyky Tyyli ja Lisävarusteet Tulosta Sulje NISSAN NV200 EVALIA NV200 EVALIA NV200 EVALIA on suunniteltu perheen arkeen: mukaan mahtuvat niin lapset, koirat kuin polkupyörätkin. NV200 EVALIA on tilava, kestävä ja soveltuu erinomaisesti perheen erilaisiin

Lisätiedot

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä

TRANSPORTER GENEVE. paljasti syysmalliston. Etumatkaa. BlueMotion Technologies -innovaatiot. Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Volkswagen 1 2010 www.volkswagen.fi www.volkswagen-hyotyautot.fi Etumatkaa BlueMotion Technologies -innovaatiot Autoalan vahva nainen Eila Yrjölä Uusi GENEVE Volkswagen TRANSPORTER paljasti syysmalliston

Lisätiedot

S60. Käyttöohjekirja

S60. Käyttöohjekirja S60 Käyttöohjekirja HYVÄ VOLVON OMISTAJA KIITÄMME TEITÄ VOLVON VALITSEMISESTA. Toivoimme, että saatte useiden vuosien ilon Volvolla ajamisesta. Auto on suunniteltu Teidän ja matkustajienne turvallisuutta

Lisätiedot

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA.

Pst - FI. PaNoRaMIC. MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. Pst - FI PaNoRaMIC MaatuIlla varustettu LUOTETTAVAA RAKENTAMISTA. PANORAMIC Ideoita liikkeellä Tutkimus ja innovaatiot ovat olleet Merlon teknikoiden ja insinöörien päätavoitteina jo vuodesta 1964, jolloin

Lisätiedot

ESITTELEMME UUDEN MALLISTOMME: IBIZA SC.

ESITTELEMME UUDEN MALLISTOMME: IBIZA SC. SEAT IBIZA SC ESITTELEMME UUDEN MALLISTOMME: IBIZA SC. Uusi SEAT Ibiza SC on saapunut muotinäytöslavojen ja moottoriteiden inspiroima uusi urheilumallistomme. Nykyaikainen ja dynaaminen SC on räätälöity

Lisätiedot

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI UUSI CITROËN C4 INSPIROIVA POSITIVE POWER KAIKKI LÄHELLÄ TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI Uuden Citroën C4:n pro ili on heti ensi silmäyksellä vankan ja vakaan näköinen. Sen tarkasti sovitetut korinosat ja kromikoristeet

Lisätiedot

ESIPUHE. Autosi huolletaan parhaiten valtuutetussa Chevrolet-huoltoliikkeessä, joka tuntee autosi parhaiten ja tarjoaa ensiluokkaista huoltopalvelua.

ESIPUHE. Autosi huolletaan parhaiten valtuutetussa Chevrolet-huoltoliikkeessä, joka tuntee autosi parhaiten ja tarjoaa ensiluokkaista huoltopalvelua. ESIPUHE Tämä ohjekirja opastaa sinua uuden henkilöautosi käytössä ja ylläpidossa. Se sisältää myös tärkeitä tietoja turvallisuudesta. Lukemalla ohjekirjan huolellisesti ja noudattamalla sen suosituksia

Lisätiedot

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MUOTOILUN VAUHDITTAMA SEAT IBIZA Klassikko kehittyy Uusi SEAT Ibiza on käynyt läpi huomattavan kehitysohjelman. Se on nyt linjoiltaan entistäkin

Lisätiedot

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa

Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa 2015 Ole kuin kotonasi. Milloin tahansa, missä tahansa Aina askeleen edellä Sisältö Johdanto 07 Ainutlaatuinen matkailuauto 11 Turvallinen hankinta 12 Uutuudet 2015 14 Laatu 16 Muotoilu 18 Testattu huolellisesti

Lisätiedot

Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi Hybriditeknologiaa myös veneisiin

Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi Hybriditeknologiaa myös veneisiin Lehti Toyota-autoilijoille 2/2012 Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi Hybriditeknologiaa myös veneisiin Täysiverinen urheiluauto GT86 saapuu Suomeen AUTOILIJAN ASIALL A 12 24 6 18 30

Lisätiedot

www.buster.fi Huoleton valinta

www.buster.fi Huoleton valinta www.buster.fi Huoleton valinta Sisältö Tervetuloa uuteen Buster mallivuoteen 2015! Tervetuloa vuosi 2015... 3 AHT... 4 Buster Cabin... 6 Buster Magnum M5... 10 Buster SuperMagnum... 14 Buster Magnum...

Lisätiedot

CITY CITY S CROSSLINE SCOUTY R

CITY CITY S CROSSLINE SCOUTY R CITY CITY S CROSSLINE SCOUTY R Collection 2010 / 2011 SUOMEN MYYDYIN CITY Värit Kuvan autossa Premium varustelu Jet black/ silvery grey Navy blue/ silvery grey Steel grey Silvery grey Ivory Saffron orange

Lisätiedot

SPECIALIZED PYÖRÄN OMISTAJAN OPAS

SPECIALIZED PYÖRÄN OMISTAJAN OPAS SPECIALIZED PYÖRÄN OMISTAJAN OPAS Pyörän Omistajan Opas 9:s painos, 2007 Tämä opas täyttää EN Standardit 14764, 14765, 14766 ja 14781. TÄRKEÄÄ: Tämä opas sisältää tärkeitä tietoja, jotka koskevat pyörän

Lisätiedot

Voimansiirtovalikoimaan kuuluvat uusi 1.5 EcoBoost ja 1.5 TDCi sekä ensimmäistä kertaa 1.5 ECOnetic, jonka CO2- päästöt ovat vain 99 g/km

Voimansiirtovalikoimaan kuuluvat uusi 1.5 EcoBoost ja 1.5 TDCi sekä ensimmäistä kertaa 1.5 ECOnetic, jonka CO2- päästöt ovat vain 99 g/km 17.9.2014 HELSINKI Älykkäämmät ja elegantimmat C-MAX ja Grand C-MAX tuovat uudenlaista mukavuutta ja hienostuneisuutta perheautoiluun Tyylikkäät uudet C-MAXit ja Grand C-MAXit ovat entistä polttoainetehokkaampia

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. APRILIA SR 50 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2931432

Käyttöoppaasi. APRILIA SR 50 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2931432 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

KORJAA HUOLLA TEE-SE-ITSE VENEENKÄSITTELY NAVIGOINTI TURVALLISUUS. Numero 6 Syyskuu 2007 www.venemestari.fi toimitus@venemestari.fi hinta 6,95 euroa

KORJAA HUOLLA TEE-SE-ITSE VENEENKÄSITTELY NAVIGOINTI TURVALLISUUS. Numero 6 Syyskuu 2007 www.venemestari.fi toimitus@venemestari.fi hinta 6,95 euroa KORJAA HUOLLA TEE-SE-ITSE VENEENKÄSITTELY NAVIGOINTI TURVALLISUUS Numero 6 Syyskuu 2007 www.venemestari.fi toimitus@venemestari.fi hinta 6,95 euroa SUURVERTAILU 17 18-jalkaiset bowriderit: AMT 185 BR Bayliner

Lisätiedot

matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA

matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA matkailuautot 2013 PREMIUM VAN PREMIUM DRIVE SIESTA Sisältö 2 Hobby-matkailuautot 2013 asuminen PReMiuM van Sivulta 10 alkaen PReMiuM DRive Sivulta 22 alkaen 48 asumisen tekniikka 49 talvileirintä 50 alusta

Lisätiedot

Ajamisen opetus opetusluvalla

Ajamisen opetus opetusluvalla Ajamisen opetus opetusluvalla Henkilöauton ajokorttia varten Oppaan ohjeet perustuvat 21.5.2014 Trafin hyväksymään opetuslupasuunnitelmaan B-luokan optuslupaopetus Opetussuunnitelma ja opetuksen toteuttaminen

Lisätiedot

DERBI HALUAA KIITTÄÄ SINUA

DERBI HALUAA KIITTÄÄ SINUA DERBI HALUAA KIITTÄÄ SINUA tuotteensa valitsemisesta. Lue tämä ohjekirja huolellisesti ennen kuin ajat ajoneuvolla ensimmäistä kertaa. Se sisältää ajoneuvoosi käyttöön liittyvää tietoa, ehdotuksia ja varotoimia,

Lisätiedot

2011 OUTLAW 50/90 SPORTSMAN 90

2011 OUTLAW 50/90 SPORTSMAN 90 2011 OUTLAW 50/90 SPORTSMAN 90 OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO 1-2 ESIPUHE 3 TAKUUEHDOT 4 TAKUUKORTIN TÄYTTÖOHJE 5 AJONEUVON TUNNISTETIEDOT 6 TURVALLISUUS - Esipuhe 7 - Ajoneuvon

Lisätiedot

Vaistomaisilla reaktioilla tarkoitetaan niitä tiedostamattomia, paniikinomaisia toimintoja, joita teet pelästyessäsi. Ne

Vaistomaisilla reaktioilla tarkoitetaan niitä tiedostamattomia, paniikinomaisia toimintoja, joita teet pelästyessäsi. Ne 16 Vaaralliset vaistot Vaistomaisilla reaktioilla tarkoitetaan niitä tiedostamattomia, paniikinomaisia toimintoja, joita teet pelästyessäsi. Ne tulevat suunnittelematta, refleksinomaisesti, ennen kuin

Lisätiedot

M6060/M7060. M6060: 64 hv M7060: 71 hv KUBOTA-DIESELTRAKTORI

M6060/M7060. M6060: 64 hv M7060: 71 hv KUBOTA-DIESELTRAKTORI KUBOTA-DIESELTRAKTORI M M6060/M7060 Uudessa M6060/M7060:ssa optimaalinen suorituskyky ja helppokäyttöisyys yhdistyvät uusiin vähäpäästöisiin moottoreihin ja parannettuun ergonomiaan. M6060: 64 hv M7060:

Lisätiedot

ENJOYNEERING. MY Mii And now this new world has brought us the New SEAT Mii, a car that will make you see things differently. Once you sit behind the

ENJOYNEERING. MY Mii And now this new world has brought us the New SEAT Mii, a car that will make you see things differently. Once you sit behind the Mii ENJOYNEERING Welcome Tervetuloa to sellaiseen a new world uuteen where maailmaan, everything missä revolves kaikki around pyörii you. Where Sinun ympärilläsi. innovation and Se on engineering maailma,

Lisätiedot

sampo SR1046X R O S E N L E W HARVESTERI Käyttöohje Sampo-Rosenlew Oy PL 50 28101 PORI

sampo SR1046X R O S E N L E W HARVESTERI Käyttöohje Sampo-Rosenlew Oy PL 50 28101 PORI sampo R O S E N L E W SR1046X HARVESTERI Käyttöohje Sampo-Rosenlew Oy PL 50 28101 PORI ALKUSANAT Tämän kirjan tarkoituksena on auttaa käyttäjää tutustumaan harvesteriin. On tärkeää, että harvesterin käyttäjä

Lisätiedot

TAPAA DANIEL, LISA, PEKKA JA SOFIA

TAPAA DANIEL, LISA, PEKKA JA SOFIA SAUNAKIUKAAT TAPAA DANIEL, LISA, PEKKA JA SOFIA 2 SISÄLLYSLUETTELO Sähkökiukaat Laitoskiukaat Ohjausyksiköt Tekniset tiedot 09 45 52 57 3 TAPAA SOFIA SIVU 10 TAPAA DANIEL SIVU 54 kiehtovaa 4 TAPAA LISA

Lisätiedot

1350 CC 1350 CX 1370 CX 1770 CX. Oikea valinta talliin ja pihaan. Pienet voimanpesät.

1350 CC 1350 CX 1370 CX 1770 CX. Oikea valinta talliin ja pihaan. Pienet voimanpesät. 350 370 770 CC CX CX CX Oikea valinta talliin ja pihaan. Pienet voimanpesät. Asioiden luonnollinen kulku. KUMPPANI. Kumppanisi arjessa. Venyy mukanasi, kun vaaditaan hieman enemmän. Kasvaa mukanasi, kun

Lisätiedot

Käyttöohje R 214TC. Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta.

Käyttöohje R 214TC. Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Käyttöohje R 214TC Lue käyttöohje huolellisesti ja ymmärrä sen sisältö, ennen kuin alat käyttää konetta. Finnish MERKKIEN SELITYKSET Tunnukset Näitä tunnuksia käytetään ajoleikkurissa ja käyttöohjeessa.

Lisätiedot

Yamarin 68 Day Cruiser KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA

Yamarin 68 Day Cruiser KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA KÄYTTÄJÄN KÄSIKIRJA 2 (43) ESIPUHE Arvoisa Yamarin 68 Day Cruiserin omistaja! Kiitämme Teitä siitä, että valitsitte Yamarinin! Käyttöohjekirja perehdyttää Sinut uuden veneesi ominaisuuksiin sekä auttaa

Lisätiedot

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840

Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Kuvasto 2013/2014 terveydenhuollon tuotteet + Mittausjärjestelmiä ja vaakoja terveydenhuollon käyttöön jo vuodesta 1840 Suomi seca finland oy Linnoitustie 4 B 02600 Espoo ٠ Suomi Puhelin 09 87 80 00 00

Lisätiedot