Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda"

Transkriptio

1 Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Jos haluat lisätietoja, ota yhteys Hondajälleenmyyjään. Tekniset tiedot löytyvät esitteestä Värit ja tekniset tiedot. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: JAZZ/10/08/TH11089Fi

2 01 02 SISÄLTÖ ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA ELÄMÄN PIENIIN HAASTEISIIN Ympärillämme on upeaa nähtävää. Jokainen valmistamamme auto vie sinut lähemmäksi ympärilläsi olevaa hienoa maailmaa, sen taivasta, vuoria ja meriä. Uuden Jazzin myötä halusimme katsoa kaikkea tuota uudella tavalla. Teimme mukavan auton, joka on kaikin puolin erittäin järkevä. Käännä takaistuimet tavaratilaksi. Tuo maailma autoosi. Uusi hienostunut ja urheilullinen Jazz kertoo ulkonäöllään aerodynaamisuudesta ja hienosta ajettavuudesta. Matkustamossa ihastut näkyvyyteen, kasvaneisiin tiloihin ja monikäyttöisyyteen. Jazz nousee uudelle tasolle taloudellisuudessa ja sisustuksen ja mukavuuden ideoissa. Jazz edustaa Hondan ajattelua puhtaimmillaan. Sillä mistä voisit nähdä maailman paremmin kuin kuljettajan paikalta? sisällysluettelo 03 MUOTOILU 09 SISÄTILAT 21 SUORITUSKYKY 25 TURVALLISUUS 27 KORIN YKSITYISKOHDAT 29 SISÄTILOJEN YKSITYISKOHDAT 31 LISÄVARUSTEET 35 SANASTO 37 THE POWER OF DREAMS

3 03 04 MUOTOILU KUINKA TUODA MAAILMA MATKUSTAMOON? Tila ja valo luovat ylellisyyttä jokaiseen autoon. Kasvattamalla etupilarien ikkunoiden kokoa ja kaventamalla A-pilareita lisäsimme näkyvyyttä Jazzista ulos kymmenellä prosentilla. Kasvanut akseliväli puolestaan kasvattaa niin kuljettajan kuin matkustajien tiloja. Aikaisempaakin lyhyempi keula ja kompakti perä pitävät kääntöympyrän pienenä ja auttavat sinua pysäköimään tiukkoihinkin paikkoihin.

4 05 06 MUOTOILU VALMIINA MIHIN TAHANSA. Pitkät polveilevat maalaistiet, epätasaiset kinttupolut, liukkaat ja nopeat jouheat moottoritiet ovat kaikki elementtejä, joissa Jazz vastaa jokaiseen toiveeseesi. Jämäkkä, vääntöjäykkä kori ja alhainen painopiste varmistavat sen, että olet kiinteästi yhtä tien kanssa. Korin ääriviivat etupuskurista takapuskuriin kertovat Jazzin tarjoamasta suorituskyvystä. Uusi muotoilu lisää näkyvyyttä ja alentaa ilmanvastusta. Hiotut yksityiskohdat, kuten pyöräholvien levitykset, ledein toteutetut takavalot ja kookkaat ajovalot kertovat muille autosi korkeatasoisista ominaisuuksista. Minne menetkin, mitä teetkin, Jazz on valmiina kaikkeen.

5 07 08 MUOTOILU JAZZ - VALMIINA ODOTTAMATTOMAAN! Odottamattomat asiat tekevät elämästä jännittävän. Niinpä suunnittelijamme keskittyivät varmistamaan, että Jazz on valmiina vastaamaan kaikkiin haasteisiin, mitä elämä eteesi tuo. Se voi olla muutamassa sekunnissa mitä tahansa yksipaikkaisesta tavarankuljettajasta viisipaikkaiseen mukavaan matka-autoon. Jazzin Magic Seats -takaistuimet eivät ole vain 60/40 jaettu, vaan myös istuinosat taittuvat ylös paljastaen korkean laajan tilan, jonka voi kuormata sivulta. Monikäyttöisyyden lisäämiseksi ovet aukeavat kolmivaiheisesti asteen kulmaan, mikä helpottaa entisestään kaiken tavaran kuormaamista. Olemme valmiita odottamattomaan. Se on osa Jazzin filosofiaa.

6 09 10 SISÄTILAT ENEMMÄN SUUNNITTELUA, ENEMMÄN SISÄ- JA TAVARATILAA. Toisinaan pelkästään suuri tavaratila ei riitä. Entä jos tarvitset pienen rajatun tilan herkästi rikkoutuvien esineiden tai likaisten tavaroiden kuljettamiseen? Insinöörimme halusivat luoda ratkaisun kaikkiin kuljetustilanteisiin. Sen takia he kehittivät kaksikerroksisen tavaratilan, jonka voi muotoilla ja rajata neljällä eri tavalla. Kaikkein keveimmille tavaroille on tavaraverkko ja koukut, jotka pitävät kaiken turvallisesti erillään ja helposti saavutettavissa. Kaikkien istuinpaikkojen ollessa käytössä Jazzin tavaratila on peräti 337 litran vetoinen. Kun takaistuimet taitetaan eteen tilaa ja mahdollisuuksia on vielä runsaammin. Laajensimme takaluukkua, jotta kuormaaminen ja purkaminen ovat entistäkin helpompaa ja jotta voisit käyttää hyväksesi tavaratilan jokaisen sopukan.

7 11 12 SISÄTILAT MAAGINEN KOSKETUS. Yhdellä hetkellä käytössäsi ovat mukavat, hyvän tuen antavat takaistuimet. Seuraavassa sekunnissa niiden tilalla on laaja tavaratila, jonne voit kuormata vaikka maastopyörän. Tämä on monikäyttöisyyttä parhaimmillaan, tai kuten me sitä nimitämme: Magic Seats. Yhdellä yksinkertaisella käden liikkeellä Magic Seats -takaistuimet saadaan piiloon tai käyttöön. Voit jättää yhden istuimen käyttöön ja taittaa kaksi pois tai ottaa kaikki pois käytöstä. Tämä tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia joustavuuteen. Kun ahtaat tilat haittaavat kuormaamista tai sinun pitää ottaa kyytiin raskaita tavaroita hoidat tilanteen yhdellä käden liikkeellä Taikuutta.

8 13 14 SISÄTILAT ILMIÖMÄISTÄ MONIKÄYTTÖISYYTTÄ. Kaiken tämän monikäyttöisyyden ansiosta Jazz muuntuu juuri sellaiseksi kuin millaisena sen tarvitset. Ainutlaatuisen Hondan suunnittelun ansiosta saat yhdellä kädellä käytettävällä vivulla taitettua takaistuimet eteen irrottamatta edes pääntukia. Jazzin upean takaistuinten suunnittelun ansiosta saat kookkaita tavaroita kyytiin myös sivuovista, mikäli olet paikassa, missä et voi avata takaluukkua. Kun kuljetettavana on todella pitkiä esineitä, voit taittaa etumatkustajan istuimen pois käytöstä, jolloin mukaan mahtuu jopa 2,4 metriä pitkiä tavaroita. Jazzin matkustamo on suunniteltu taipumaan, nousemaan ja liukumaan juuri sellaiseen muotoon kuin haluat. Sinun tarvitsee vain taittaa pois käytöstä ne osat joita et tarvitse.

9 15 16 SISÄTILAT MILLAISEN OLON HALUAT, KUN AJAT? Me Hondalla ymmärrämme, että mielialallasi on suuri vaikutus ajosuoritukseesi. Siksi olemme kehittäneet Jazzin sisustuksen jokaisen yksityiskohdan sellaiseksi, että sinulla on mahdollisimman mukava ja rentouttava ympäristö. Hyvän tuen antavien istuimien ristiselän tuki on erittäin hyvä ja suojelee samalla lantiotasi. Takana kolme aikuista matkustaa miellyttävästi, sillä heillä on riittävästi pään-, jalka- ja hartiatilaa. Mukavuutta lisää myös kuljettajan istuimen korkeudensäätö ja älykkäät ratkaisut, kuten kaksikantinen jäähdytettävä hansikaslokero, ylimääräinen mukiteline vaihteenvalitsimen takana sekä tavarahyllyt sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. Kaikki on suunniteltu niin, että voit istua, rentoutua ja matkustaa mukavasti.

10 17 18 SISÄTILAT NÄE ENEMMÄN MAAILMAA. Jazzissa on uudelleen muotoiltu tuulilasi ja lasinen panoraamakatto*, jotka avaavat tien ja taivaan nähtäväksesi ennennäkemättömällä tavalla. Tämä tarkoittaa, että hyvän olon tunteen lisäksi turvallisuus on parantunut entisestään. Lisääntynyt valoisuus luo matkustamoon tilan tuntua ja tuo maailman entistäkin lähemmäksi sinua. Käyttämällä kattoon sijoitettua sähköllä toimivan kattoverhon katkaisinta voit avata sitä juuri haluamasi verran. Verhon ollessa kokonaan auki panoraamakatto aukeaa koko matkustamon laajuiseksi, jolloin myös takamatkustajat voivat nauttia sen suomista näkymistä. Kun takaistuimella ei ole matkustajia, pääntuet voi laskea alas, mikä parantaa näkyvyyttä taaksepäin. * = Vain Jazzin EX -malleissa

11 19 20 SISÄTILAT VIIHDY AUTOSSASI. Ajonautinto on paljon muutakin kuin pelkkää suorituskykyä. Kyseessä on koko kuljettajan ympäristö. Jazzissa on monikerroksinen kojelauta, joka on viimeistelty metallikoristein. Tarjolla on urheilullinen ohjauspyörä, jonka vasempaan puolaan on sijoitettu radion ja CD-audion katkaisimet. Oikealta puolelta puolestaan löytyy monitoiminäytön hallinta, jonka avulla saat näyttöön tietoa kulutuksesta, nopeudesta, hälytyksistä, huollon tarpeesta ja ulkolämpötilasta. Istuinlämmityksen ja automaattiilmastoinnin avulla saat itsellesi mukavan olon. Ilmastointilaite sekoittaa automaattisesti oikean määrän kylmää ja kuumaa ilmaa pitäen huolen matkustamoon säätämästäsi lämpötilasta. Eikä sinun tarvitse miettiä asiaa lainkaan. Minne oletkin menossa, Jazz on oikea tapa matkustaa sinne.

12 21 22 SUORITUSKYKY VÄHENNÄ KULUTUSTA JA PÄÄSTÖJÄ, ÄLÄ SUORITUSKYKYÄ. Uusi Jazz tarjoaa upean ajettavuuden ja entistä enemmän suorituskykyä sekä 1,2- että 1,4-litraisen i-vtec bensiinimoottorinsa avulla. Hondan edistyksellinen moottoriteknologia yhdistää säädettävän nokka-akselin ajoituksen muuttuvaan venttiilien ajoitukseen ja avautumiseen, joiden avulla saadaan paras mahdollinen suorituskyvyn, alhaisen kulutuksen ja pienten päästöjen yhdistelmä. Sekä 1,2 että 1,4 litran i-vtec moottorien CO 2 -päästöt ovat aikaisempaakin alhaisemmat ja alkavat 125 g/km:sta*. Molemmat moottorit on suunniteltu erittäin pienikokoisiksi, minkä takia ne lisäävät matkustamon tilaa ja keveydestään huolimatta tarjoavat hyvän suorituskyvyn. Hyvän tehon vastapainona on edessä tuuletetut levyjarrut ja takana levyjarrut. Hallinnan helpottamiseksi ja jarrutusmatkojen lyhentämiseksi Jazzissa on lisäksi elektroninen jarruvoiman jako (EBD) ja lukkiutumattomat jarrut (ABS). Kaikissa olosuhteissa sähköinen ohjaustehostin (EPS) varmistaa, että toiveesi suunnasta välittyvät tarkasti etupyörille. Jazz suoriutuu erinomaisesti kaikilla tasoilla. * Saavutetaan kaikilla 1.2 i-vetc malleilla ja 1.4 i-vtec-moottorilla i-shift vaihteiston ja 15-tuumaisten pyörien kera.

13 23 24 SUORITUSKYKY KUINKA AUTO VOI SOPEUTUA AJOTYYLIISI? Perinteisen ajattelun mukaan autossa on joko käsivalintainen tai automaattivaihteisto, mutta Hondalla ajattelu menee pidemmälle. Sekä 1,2 että 1,4 litran i-vtecmoottorien yhteydessä on perinteinen viisivaihteinen käsivalintainen vaihteisto, joka yhdistää suorituskyvyn ja taloudellisuuden. Vaihteiston yhteydessä on vaihtamisvalo (SIL), joka neuvoo vaihtamaan polttoaineenkulutuksen kannalta parhaalle mahdolliselle vaihteelle. Vaihtoehtona 1,4 litran i-vtec-moottorilla varustettuihin malleihin saa edistyksellisen 6-vaihteisen i-shift (intelligent Shift) vaihteiston, jossa on Hondan automatisoitu käsivaihteisto. Sen yhteydessä kaikkia kuutta vaihdetta voi käyttää joko käsin vaihtaen tai automaattisesti. Kuusivaihteisen i-shift-vaihteiston yhteydessä on myös mäkilähtöavustin (HSA). Se estää autoa liukumasta taaksepäin mäkilähdöissä. Ajaessasi i-shift-vaihteistolla varustetulla autolla automaattiasennossa sinulla on aina käytössäsi alhaisen polttoaineenkulutuksen kannalta optimaalinen vaihde ja ajaminen on vaivatonta. Kaikki tämä joustavuus tarkoittaa, että voit ajaa Jazzillasi juuri kuten haluat. Valitse vain ajotyylisi ja anna Jazzisi sopeutua siihen. Kuvassa 1.4 i-vtec EX, Cerulean Blue Metallic -värisenä

14 25 26 TURVALLISUUS MITEN TEET KOMPAKTISTA AUTOSTA ERITTÄIN TURVALLISEN? Turvallisuus on ollut aina Hondalla yksi tärkeimmistä asioista, mikä näkyy myös uuden Jazzin suunnittelussa. Käyttämällä edistyksellistä turvallisuussuunnittelua (ACE) Jazz on rakennettu vahvan ohjaamon ympärille, jonka rakenteesta 42 % on suurlujuusterästä. Erittäin vahvana se jakaa törmäysenergian tasaisesti runkoon pois kojelaudasta ja ohjaamosta suojaten kaikkia matkustajia. Etu- ja takatörmäysalueet lisäävät turvaa ja ne on suunniteltu vähentämään kevyelle liikenteelle aiheutuvia vammoja. Korkeatasoiset anturit seuraavat jatkuvasti Jazzin pyörien pitoa. Mikäli ne aistivat ongelman, ajovakaudenhallintajärjestelmä (VSA) kytkeytyy toimintaan. Estääkseen alkavaa luistoa se vähentää automaattisesti moottorin tehoa tai lisää sopivan määrän jarrutustehoa tarvittavalle pyörälle. Tilanteen mukaan kyseessä voivat olla kaikki neljä pyörää tai vain sisempi tai ulompi jommankumman akselin pyörä. Kaikki tämä on turvallisuutta lisäävää tekniikkaa, joka toimii huomaamattomasti hyväksesi. Tilanteessa, jossa törmäys tulee takaapäin, aktiiviset pääntuet työntyvät automaattisesti eteenpäin antaen päälle lisäturvaa ja vähentäen ns. piiskaniskuilmiötä. Kolmepisteturvavöissä on hätälukitus ja esikiristimet. Törmäykset voivat tulla mistä suunnasta tahansa, minkä takia Jazziin on sijoitettu turvatyynyt kaikkialle matkustamoon. Kaksitoimisesti täyttyvät sivuturvatyynyt (SRS) ulottuvat koko matkustamon pituudelle lisäten matkustajien suojaa. Jazzissa voi myös kytkeä etumatkustajan turvatyynyn pois toiminnasta, mikäli paikalla matkustaa lapsi. Sen lisäksi takaistuimen reunapaikoilla on ISOFIX-kiinnikkeet, joihin lastenistuimet kiinnitetään turvallisesti.

15 27 28 KORIN YKSITYISKOHDAT TUUMAISET KEVYTMETALLIVANTEET Kauniit kevytmetallivanteet korostavat Jazzin ulkonäköä. 2. SÄHKÖISELLÄ SUOJAVERHOLLA VARUSTETTU PANORAAMAKATTO Napin painalluksella kattoverho avautuu juuri haluamaasi kohtaan tai kokonaan auki paljastaen katon läpi näkyvän avaruuden. 3. LED-TAKAVALOT Takavalojen LEDit antavat enemmän valoa pimeällä. 4. JAZZ LOGO Kromattu Jazz -logo. 5. KORIN MYÖTÄISIKSI KÄÄNTYVÄT ULKOTAUSTAPEILIT Ulkotaustapeilit kääntyvät ahtaissa paikoissa napin painalluksella kiinni koriin. 6. ULKOTAUSTAPEILEIHIN INTEGROIDUT LED-VALOT Ulkotaustapeileihin sijoitetut suuntavalot auttavat muita ajajia huomaamaan kaikki aikeesi hyvissä ajoin ETUSUMUVALOT Etusumuvalot on suunniteltu lisäämään näkyvyyttä kaikilla keleillä. 8. AUTOMAATTISET TUULILASINPYYHKIMET Anturi käynnistää tuulilasinpyyhkimet automaattisesti ja seuraa sateen määrää säätäen pyyhkimien nopeutta sen mukaan. 9. ETUPILARIEN IKKUNAT Etupilarien ikkunat lisäävät näkyvyyttä merkittävästi. 10. ETUVALOJEN SUOJAT Suuret etuvalojen suojat täydentävät Jazzin ajattoman muotoilun. 11. KORIN VÄRISET OVEN KAHVAT Korin väriset oven kahvat antavat viimeistellyn ilmeen korille. 12. POLTTOAINETANKIN KORKKI Polttoaineen korkki aukeaa yhdellä kosketuksella

16 29 30 SISÄTILOJEN YKSITYISKOHDAT 1. 6-VAIHTEINEN I-SHIFT Automatisoidun kytkimen kanssa älykäs vaihteisto tarjoaa kuusi vaihdetta joko käsivalintaisesti tai automaattisesti. 2. KUUSI KAIUTINTA Audioon kuuluu paremman soinnin varmistamiseksi myös korkeaäänikaiuttimet (tweeterit). 3. OHJAUSPYÖRÄ Säädettävän ohjauspyörän avulla löydät itsellesi aina parhaan mahdollisen ajoasennon. 4. MUKITELINEET Jazzin kymmenen mukitelinettä tarjoavat tilaa kaiken kokoisille pulloille ja mukeille. 5. ETUKYYNÄRNOJAT Etukyynärnojat tarjoavat lisää mukavuutta. 6. AUDION KATKAISIMET Audion katkaisimien avulla autossa voi kuunnella monipuolisesti radiota, cd-levyjä ja MP3-soitinta. 7. KULJETTAJAN SELKÄNOJAN TASKU Kuljettajan selkänojan tasku on erinomainen paikka kartoille ja vastaaville. 8. MONITOIMINÄYTTÖ Näyttö antaa tietoa kulutuksesta, polttoaineen riittävyydestä, nopeudesta ja turvavöiden käytöstä. 9. VALAISTU MITTARISTO Takaa valaistu kojelauta tuo matkustamoon ylellisyyttä ja helpottaa hallintalaitteiden ja katkaisimien käyttöä kaikissa valaistusolosuhteissa KAKSIKANTINEN HANSIKASLOKERO Kaksikantinen hansikaslokero on tilava ja auttaa pitämään arvokkaat tavarat näkymättömissä. 2. ISTUINLÄMMITTIMET Sähkölämmitteiset etuistuimet sekä kuljettajalle että etumatkustajalle. 3. IPOD USB ipodin, MP3-soittimen tai vastaavan laitteen voi Jazzissa kytkeä järjestelmään audiopaneeliin sijoitetun USB-liittimen kautta. 4. KESKIKONSOLIN LOKERO Keskikonsolissa on mukiteline ja tila matkalla tarvittaville pikkuesineille. 5. PANORAAMAKATON SUOJAVERHON KATKAISIN Panoraamakaton suojaverhoa on helppo käyttää kattoon sijoitetulla katkaisimella. 6. PÄÄNTUKI Pääntuen muotoilu varmistaa kuljettajan ja etumatkustajan erinomaisen matkustusmukavuuden. 7. & 8. ISOFIX-KIINNIKKEET Takaistuimelle voi kiinnittää turvallisesti kaksi lastenistuinta. 9. TAKAISTUIMEN KÄÄNTÖSALPA Takaistuimen voi kääntää helposti haluttuun asentoon yhdellä käden liikkeellä. 10. SIVUTURVAVERHO Pitkät sivuturvaverhot lisäävät matkustajien suojaa 10. ILMASTOINTILAITE Digitaalisesti lämpötilan näyttävä automaattinen ilmastointi säätyy kevyellä sormen kosketuksella

17 31 32 LISÄVARUSTEET RÄÄTÄLÖI UNELMASI Jazz yhdistää muunneltavuuden monipuoliseen mukavuuteen. Räätälöi omasi elämäntapaasi ja -tilanteeseesi sopivaksi näiden laadukkaiden alkuperäisten lisävarusteiden avulla. Lisää tietoa saat omalta jälleenmyyjältäsi tai osoitteesta PUSKURIN JA KORIN SUOJALISTAT: Korista autosi ulkomuotoa etu- ja takapuskurin sekä kylkien suojalistoilla. Ne suojaavat lisäksi koria ikäviltä naarmuilta ja kolhuilta, joita voi tulla varsinkin parkkihalleissa. 15-TUUMAISET CRYSTAL KEVYTMETALLIVANTEET: Erityisesti Jazzille suunniteltujen 15-tuumaisten Crystal-kevytmetallivanteiden kirkas lakka ja musta helmiäisväri antavat Jazzillesi persoonallisen, urheilullisen ilmeen. PYSÄKÖINTITUTKAT: Etu- ja takapuskuriin integroidut pysäköintianturit auttavat sinua pysäköimään vaivattomasti kaikkein pienimpiin väleihin.

18 33 34 LISÄVARUSTEET TAKALUUKUN SPOILERI: Aerodynaaminen takaluukun spoileri noudattelee täydellisesti Jazzisi muotokieltä. Saatavana autosi korin värisenä. 16-TUUMAISET CRONOS KEVYTMETALLIVANTEET: Honda tarjoaa Jazziisi 16-tuumaiset Cronoskevytmetallivanteet, jotka luovat sille vahvan, yksilöllisen vaikutelman. Kevytmetallivanteet on viimeistelty kromipinnoitteella. 1. KORIN KROMIPAKETTI Erottaudu muista hienostuneella kromipaketilla. Siihen kuuluvat kromattu jäähdyttäjän säleikkö, kromatut oven kahvat ja kromattu takaluukun kehys. 2. KYNNYSKOTELON SUOJALISTA Ruostumattomasta teräksestä valmistetut Jazz-logolla varustetut kynnyskotelon suojalistat ovat tyylikkäät ja suojaavat oviaukkoja B-PILARIN SUOJALISTA Korkealaatuisesta synteettisestä materiaalista valmistettu Jazz-logolla varustettu metallin värinen lista lisää ripauksen hienostuneisuutta. 4. LASTEN TURVAISTUIN JA AURINKOVERHOT Hondan alkuperäisten lastenistuinten tärkein ominaisuus on turvallisuus. Kuvan Group 1+ ISOFIX -istuin on helppo, turvallinen ja nopea kiinnittää Jazzin ISOFIX-kiinnikkeisiin ja siinä voivat matkustaa lapset aina 12 vuoden ikään saakka. Takaovien aurinkoverhot estävät auringonsäteitä pääsemästä sisään pitäen lämpötilan auton sisällä miellyttävänä ja mukavana HONDAN NAVIGAATTORI Honda HDD navigaattori asettaa uuden standardin kosketusnäytöllä varustetuille navigaattoreille ja viihdekeskuksille. Siinä on 40 GB:n kovalevy, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet navigoinnin toiminnoille ja kuvien ja musiikin voimalle. Tai järjestelmän voi muuttaa omaksi jukeboksiksi käyttämällä Music Catcheria, jonka avulla voit varastoida omat mielikappaleesi järjestelmän muistiin. HDD Navigation System tarjoaa myös kaksialuemahdollisuuden ja siihen voi liittää Bluetoothin. Vaihtoehtoisesti sen saa lisävarusteena saatavalla ipodin suorakytkennällä, jolloin voit käyttää ipodiasi suoraan järjestelmän 7-tuumaisen kosketusnäytön avulla. Järjestelmään voi kytkeä myös peruutuskarmeran, jolloin tiedät mitä auton takana on peruuttaessasi. 6. UUSI HONDAN NAVIGAATTORI Ainutlaatuinen, huomaamaton Hondan kiinnitysjalusta saumattomaan integrointiin. Kaikki Länsi-Euroopan kartat, joissa ovat huoltoasemat, Honda-jälleenmyyjät ja nähtävyydet. Ainutlaatuinen heijastamaton tausta auttaa poistamaan tuulilasin heijastukset. Bluetooth langaton yhteys hands-free puheluihin. Hondan alkuperäisten tarvikkeiden takuu (jopa 3 vuotta, kun ostetaan uuden auton mukana) (saatavana marraskuusta 2008 alkaen) *Karttojen kattavuutta kannattaa kysyä omalta Hondajälleenmyyjältä. 6

19 35 36 SANASTO Aktiiviset pääntuet Jazzin etuistuimissa on innovatiiviset aktiiviset pääntuet, jotka auttavat vähentämään niskavamman mahdollisuutta takaa tulevassa törmäyksessä. Tämän tyyppisessä onnettomuudessa matkustajan vartalo painuu vasten istuimen selkänojaa. Selkänojaan kohdistuva paine ohjataan mekaanisesti nostamaan pääntukea ylöspäin ja samalla työntämään sitä eteenpäin, jolloin väli matkustajan pään ja pääntuen välillä pienenee. Se vähentää päähän, niskaan ja selkärankaan kohdistuvia voimia ja vähentää piiskansivallusilmiön aiheuttamia vammoja. Edistyksellinen turvallisuussuunnittelu (ACE) Jazziin on suunniteltu innovatiivinen runkorakenne, joka vähentää edestä matkustajiin kohdistuvia voimia nokkakolarissa. Jazzin Advanced Compatibility Engineering (ACE) suunnittelu hajottaa ja vähentää törmäysvoimia levittäen ne laajalle alalle ja pitäen ne siten pääosin ohjaamon ulkopuolella, mikä lisää matkustajien turvallisuutta. Lisäksi ACE:n voimia hajottava vaikutus vähentää erikokoisten ajoneuvojen vaikutusta suojaten myös mahdollisesti kevyempää vastapuolta. Aerodynamiikka Aerodynamiikalla tarkoitetaan auton korin kykyä halkoa ilmaa tai siis vastusta, kun auto on liikkeessä. Mitä alhaisempi ilmanvastuskerroin (Cd) on, sitä aerodynaamisempi on korin muoto. Hyvä aerodynaaminen muoto pienentää polttoaineenkulutusta, vähentää melua ja pitää auton paremmin tiessä. Kun ilmanvastuskerroin kerrotaan auton otsapinta-alalla saadaan auton ilmaa vastustava määrä. Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Lukkiutumattomat jarrut estävät pyöriä lukkiutumasta kun jarrutetaan voimakkaasti tai tehdään hätäjarrutus. Näin auto ei lähde luistamaan märällä tai liukkaalla kelillä ja sen ohjattavuus säilyy koko jarrutuksen ajan. CO2 Pakokaasuista etenkin hiilidioksidien uskotaan olevan yksi syy niin sanottuun kasvihuoneilmiöön. Mitä alhaisemmat CO2-päästöt, sitä parempi ympäristölle. Elektroninen jarruvoiman jako (EBD) Tämä järjestelmä toimii yhdessä lukkiutumattomien jarrujen kanssa analysoiden auton painonjakaumaa ja automaattisesti tasaa jarrupainetta eteen ja taakse niin, että auton suuntavakavuus säilyy jarrutuksen aikana. Sähkötoiminen ohjaustehostin (EPS) Sähkömoottori avustaa ohjausta hydrauliikan sijasta. Se toimii akun eikä moottorin voimalla, mikä auttaa alentamaan päästöjä ja polttoaineenkulutusta. Ergonomia Ergonomia on työtilan, tässä tapauksessa auton ohjaamon, suunnittelun sovellettu tiede. Tavoitteena on maksimoida työntekijän mukavuus ja turvallisuus. Yksinkertaistettuna tämä tarkoittaa hallintalaitteiden ja mittarien sijoittamista niin, että niitä on mahdollisimman helppo käyttää ja seurata, kuten Jazzin kojelautaan sijoitettu vaihteenvalitsin tai ohjauspyörään sijoitetut katkaisimet. Ergonomiaan kuuluu myös istuin, jonka pitää estää kuljettajaa väsymästä tai tuntemasta oloaan epämukavaksi. Mukautuva logiikka Jazzin kuusivaihteiseen automatisoituun vaihteistoon on rakennettu älykäs järjestelmä. Kun vaihteistoa käytetään täysautomaattina, mukautuva logiikka tunnistaa kuljettajan ajotyylin ja tien muodot. Vaihteisto valitsee niiden mukaan välityksen miellyttävään etenemiseen. Järjestelmän ylivoimaisuus tulee esiin etenkin mäkisellä ja mutkaisella tiellä. Mäkilähtöavustin (HSA) HSA estää autoa lähtemästä eteen- tai taaksepäin mäessä, kun jalka siirretään kaasulta jarrulle. Sen lisäksi, että HSA antaa lisää pitoa, se lisää kuljettajan luottamusta. i-shift Intelligent Shift tarkoittaa Hondan automatisoitua käsivaihteistoa. Automaattivaihteistosta poiketen i-shift ei tarvitse momentinmuunninta; siinä on sama kytkin ja kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto kuin muissakin Jazzeissa. Vaihteensiirron voidaan kuitenkin antaa tapahtua joko täysin automaattisesti tai vaihtaa itse joko ohjauspyörään sijoitettujen siivekkeiden tai sekventiaalisesti toimivan vaihteenvalitsimen avulla. ISOFIX Lastenistuimen ISOFIX-kiinnikkeistä on nopeasti tulossa uusien automallien vakiovaruste. Tämän standardin tavoitteena on välttää lastenistuimien väärä kiinnitys autoon ja vähentää näin loukkaantumisriskiä onnettomuuksissa. Jazzissa on ISOFIX-kiinnikkeet takaistuimen ulommilla paikoilla. i-vtec Yhdistämällä VTEC ja VTC saadaan tehokkaampi moottori, enemmän suorituskykyä ja samalla pienempi kulutus ja vähäisemmät päästöt. Matkustajan tunnistusjärjestelmä (OPDS) Etumatkustajan istuimen selkänojaan sijoitetut anturit tunnistavat matkustajan korkeuden ja istuma-asennon. Mikäli matkustaja on lapsi tai pienikokoinen aikuinen, anturit kytkevät sivuturvatyynyn pois toiminnasta. Vääntömomentti Vääntömomentilla tarkoitetaan vääntävää tai pyörittävää voimaa. esimerkiksi kun kiristät ristikkoavaimella pyörän pulttia, käytät vääntömomenttia. Mitä ulompaa ristikkoavainta pidät kiinni, sitä enemmän momenttia käytät. Moottorin alhaisilla käyntinopeuksilla vääntömomenttia on kyky vastata välittömästi ja voimakkaasti kuljettajan toiveisiin. Moottorin käyntinopeuden kasvaessa vääntömomentin merkitys vähenee tehon kasvaessa tärkeämmäksi. Vehicle Stability Assist (VSA) VSA eli suomennettuna ajovakaudenhallintajärjestelmä auttaa pitämään Jazzin oikeassa suunnassa kaikissa olosuhteissa, sillä se korjaa mahdollisen alitai yliohjautuvuuden. Järjestelmä tarkkailee kaiken aikaa auton nopeutta, kaasupolkimen asentoa, yksittäisten pyörien nopeutta, ohjauspyörän kulmaa, pitkittäisiä ja sivuttaisia g-voimia ja havaitsee välittömästi uhkaavan yli- tai aliohjautuvuuden. Tarvittaessa VSA automaattisesti leikkaa moottorin tehoa ja käyttää ABS-järjestelmää jarruttaen tilanteen mukaan yksittäisiä pyöriä, kunnes tilanne on korjattu. Järjestelmä reagoi niin nopeasti, että uhkaava tilanne on yleensä ohi ennen kuin kuljettaja on edes huomannut, että sellainen on syntymässä. VTC (Variable Timing Control) Muuttaa imupuolen nokka-akselin ajoitusta kampiakseliin nähden eri moottorin käyntinopeuksilla ja rasituksilla. Tällä tavalla optimoidaan sylintereihin menevä ilma/polttoaineseos, mikä lisää vääntöä ja suorituskykyä niin, että 90 % suurimmasta vääntömomentista on käytössä jo käyntinopeudella 3000 r/min. VTEC (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) Muuttaa venttiilin aukeamismäärää ja kestoa kaikissa sylintereissä. Tuloksena on paras mahdollinen palaminen kautta koko käyntinopeusalueen, minkä myötä polttoaineenkulutus ja päästöt alenevat vaikka moottori on voimakkaampi kuin ilman tätä järjestelmää.

20 37 38 THE POWER OF DREAMS Soichiro Honda sanoi kerran: Ajattele itse, äläkä seuraa toisten jalanjälkiä. Moottoriurheiluhistoriamme ansiosta tiedämme, että suorituskykyisten korkealuokkaista teknologiaa hyödyntävien autojen pitää olla myös erittäin turvallisia. Siksi rakensimme maailman suurimman törmäyslaboratorion ja onnistuimme luomaan edistyksellisimmän keinoälyä käyttävän robotin, ASIMOn. Kaikkien näiden projektien kehitystyön tulokset löytyvät meidän autoistamme. KANSAT LIIKKEELLE KILPAILUPERINNE PUNAINEN H-KIRJAIN VOIMA OLLA ERILAINEN EDISTYKSELLINEN TEKNIIKKA PUHTAAMPI TULEVAISUUS Nuorena miehenä Soichiro Honda unelmoi siitä, että hän antaisi kaikille ihmisille sukupuoleen, varallisuuteen tai asemaan katsomatta mahdollisuuden motorisoituun liikkumiseen. Yhä tänä päivänä monissa maissa ei ole sanaa moottoripyörä, vaan he sanovat yksinkertaisesti Honda. Luotuaan Honda Motor Corporationin, Soichiro saattoi antaa vallan intohimolleen kilpa-ajoihin. Hän oppi nopeasti, että kyseessä oli uusi mahdollisuus kehittyä ja oppia uusia asioita. Rakkaudesta haasteiden voittamiseen tuli Hondan filosofian perusta. Nykyisin Hondaa pidetään urheilullisena brandina, joka kilpailee maailman huipulla F1- sarjassa, MotoGP:ssä, moottoriveneissä ja jopa ruohonleikkureissa. Mikäli valmistamme jotain, voimme myös kilpailla sillä. Miksi pysähtyä autoihin? Me uskomme, että kaikkien moottorien on oltava parempia. Haaste on tehdä parempia moottoreita jokaiseen tarpeeseen. Sen takia kehitimme suihkumoottorisen lentokoneen, jossa moottorit ovat polttoaineen säästämiseksi siiven yläpuolella perinteisen ratkaisun sijaan. Emme myöskään ole koskaan valmistaneet kaksitahtisia venemoottoreita, vaan keskittyneet kevyempiin ja puhtaampiin nelitahtisiin. Jokaisella teknisellä yksityiskohdalla on tarkoitus. Jopa kamerat, tutkat ja mikroprosessorit, jotka olemme kehittäneet älykkääseen robottiimme ASIMOON, ovat askeleita tiellämme kohti turvallisempia ja älykkäämpiä autoja. Näemme päästöttömien ja uusiutuvaa energiaa käyttävien autojen kehittämisen ensimmäisenä askeleena uuteen autonsuunnitteluun. Kaikessa on kysymys tavoitteen muuttamisesta haasteeksi. Se on filosofia, jonka olemme omaksuneet Soichiro Hondalta, ja todellisuus jolla on suuri vaikutus tuleviin sukupolviin.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Civic Hybrid 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin

Honda ottaa käyttöön uudet tiukat ympäristötavoitteet ja lanseeraa uuden sloganin Uusi Civic Sedan Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI

Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Jazz 05/11/TH11103FI Jazz Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Jazz

Alkuperäiset lisävarusteet. Jazz Alkuperäiset lisävarusteet Jazz 02 03 RÄÄTÄLÖI UNELMASI Istu ala las, ren ento toud u ja lähde aje jelu lull lle. Kom ompa pakt kti, mut ta vii dell llek ekin kav eruk ukse sell lle riit ittä tävä vän

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk

Sivu 1 (6) Arvioitu autovero. Kokonaishinta. Vapaa /kk Sivu 1 (6) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Ajoneuvovero / vuosi Perusvero Käyttövoimavero Business-hinnasto 1.10.2016 Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i20 5d 1.2

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

U u s i H o n d a A c c o r d

U u s i H o n d a A c c o r d Uusi Honda Accord SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaukana kotoa, ja sitten sääkin heittäytyy hankalaksi. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi alkaa tuiskuta. Tuuli

Lisätiedot

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN

Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN Onspot - Automatic Traction Control System OTA TALVI HALLINTAAN ÄLÄ YLLÄTY KOSKAAN! Kaikki näyttää hyvältä ja leppoisalta. Kunnes sää muuttuu ja pyry on totta. Tummat pilvet kasaantuvat taivaalle ja lumi

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta

Sivu 1 (7) Arvioitu autovero. Kokonaishinta Sivu 1 (7) Kokonais Autoedun verotusarvot Polttoaineen kulutus ja päästöt EU yhd. Vapaa Käyttöetu CO 2 g/km l/100 km i10 1.0 Classic Business 10163,81 1755,26 11919 365 215 108 4,7 1.0 Business 11522,76

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI Accord Sedan ja Tourer Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi.

Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ajattele, jos auton voisi kehittää kiltiksi ja huomaavaiseksi. Ei vain kuljettajaa, vaan koko maailmaa kohtaan. Kuinka sellainen laite käyttäytyisi? Ensinnäkin se pyrkisi suojelemaan matkustajia, jalankulkijoita

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

www.toyota.fi Yaris Varusteet

www.toyota.fi Yaris Varusteet www.toyota.fi Yaris Varusteet Tilausnumero E2FIN /2006 Sisältö 04 Muotoilu ja mukavuus 08 Äänentoisto, Hands Free ja navigointi 0 Turvallisuus ja suojaus 6 Kuljetus ja säilytysratkaisut 9 Varusteluettelo

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda

FR-V. Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Pursuing a unique identity is the thing that justifies Honda s existence. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Tekniset tiedot. Värit. Jousitus Etuakseli Taka-akseli Ohjausjärjestelmä. MacPherson Kaksoistukivarret Hydraulinen

Tekniset tiedot. Värit. Jousitus Etuakseli Taka-akseli Ohjausjärjestelmä. MacPherson Kaksoistukivarret Hydraulinen Tekniset tiedot Värit Polttoaineenkulutus ja CO-päästöt ovat mitattu EU-standardin mukaisesti ja kaikki luvut viittaavat -varustetasoon. Polttoaineenkulutus ja CO-päästöt voivat poiketa virallisista lukemista

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~

All-New TUOTESTRATEGIA. historia 2004 ~ ~ Uusi TUOTEINFO TUOTESTRATEGIA historia 2004 ~ 2010 2011 ~ 2016 2017 TUOTESTRATEGIA Mitat verrattuna kilpailijoihin Uusi Pituus x Leveys x Korkeus // Akseliväli (mm) 3,595 x 1,595 x 1,485 // 2,400 Up! 3,540

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland

CR-V Soichiro Honda Honda Motor Europe Finland CR-V Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

COP Quick start KA FINLANDIA :30 Pagina 1. FordKa. Feel the difference

COP Quick start KA FINLANDIA :30 Pagina 1. FordKa. Feel the difference OP Quick start K FINLNI 7-07-2008 8:30 Pagina FordKa Pikaopas Owner s handbook Feel the difference K0468_Service_Portfolio_090508. 09.05.2008 5:52:47 Uhr 604.39.309 PP K FIN 22-07-2008 :37 Pagina S MNU

Lisätiedot

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi

EX-varustelu. LX-varustelu. EX-Light Pack lisävarustepaketti. LX-varustelun lisäksi Urban (etuveto) AWD (neliveto) LX-varustelu EX-varustelu LX-varustelun lisäksi TURVALLISUUS Aktiiviset pääntuet etuistuimilla Automaattinen ovien lukitus (auton liikkuessa) BAS-hätäjarrutehostin DBC-alamäkihidastin

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot