U u s i H o n d a A c c o r d

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "U u s i H o n d a A c c o r d"

Transkriptio

1 Uusi Honda Accord

2

3 SISÄLTÖ 2 3 Muotoilu 5 Sisätilat 13 Tekniikka 23 Turvallisuus 29 Suorituskyky 33 Yksityiskohdat 43 Mallisto 49 Lisävarusteet 55 Sanasto 65

4 MUOTOILU 4 5 Laajentaa aina rajoja. Honda Accord on jo nyt tilavimpia ja käytännöllisimpiä farmariautoja. Olemme kuitenkin entisestään parannelleet sen persoonallista ulkonäköä, urheilullista luonnetta ja ylellistä tuntua. Uusi Accord Tourer on joka suhteessa huomiota herättävä hienostuneista linjoista ja pehmeästä muodosta pinnan alla piilossa oleviin lukuisiin innovaatioihin. Aidot Honda-ominaisuudet nostavat Accord Tourerin uudelle tasolle.

5 MUOTOILU 6 7 Jo pikainen vilkaisu todistaa, että kyseessä on suorituskykyinen auto. Accordissa yhdistyy luokkansa paras aerodynamiikka tyylikkääseen muotoiluun. Uuden Accordin ulkonäkö on vaikuttava ja omistushalua herättävä. Entistäkin hiljaisempi. Uuden Accordin muotoilu kertoo sen jännittävistä ominaisuuksista, suorituskyvystä josta haluat nauttia joka kilometrillä. Accord on varustettu diesel- tai i-vtec bensiinimoottoreilla, jotka tarjoavat voimaa ja sen myötä mainion suorituskyvyn. Uudet innovatiiviset vaimennnusmateriaalit pitävät melun auton ulkopuolella. Kaikki mallit ovat edeltäjiään voimakkaampia ja myös hiljaisempia. Mikä parasta, Accordit ovat myös polttoainetaloudellisia autoja.

6 MUOTOILU 8 9 Ajajan unelma. Uutta Accordia kehittäessään suunnittelijamme ovat pysähtyneet pieniinkin yksityiskohtiin ja käyttäneet hyväkseen jokaisen mahdollisuuden parantaa auton ominaisuuksia. Innovaatioita toisensa perään. Ulkopuolella ja sisällä. Uudessa Accordissa on uudelleen muotoillut, paremman ilmavirtauksen varmistavat puskurit, HID-ajovalot* ja uusi voimakkaamman ilmeen antava jäähdyttäjän säleikkö. Sen lisäksi että uusi Accord näyttää vaikuttavalta, myös sen aerodynamiikka on erinomainen. Kun tähän lisätään ylellinen sisustus ja helppo käsiteltävyys, olet varmaankin samaa mieltä siitä, että kyseessä on poikkeuksellisen miellyttävä auto. *Ei 2.0 Comfortissa eikä Sportissa.

7 MUOTOILU Kaikella tavalla parempi. Insinöörimme istuivat piirustuspöydän ääreen, tutkivat jokaisen vähäiseltäkin tuntuvan yksityiskohdan ja paransivat ominaisuuksia kaikkialla, missä se oli mahdollista. Hieman matalamman, tasaisen tavaratilan lattian ansiosta lastaaminen käy entistä helpommin, ja Tourerissa on luokkansa levein tavaratilan aukko. Uudenlaiset puskurit ja V:n muotoinen jäähdyttäjän säleikkö parantavat aerodynamiikkaa, ja HID-ajovalojen (ei 2.0 Comfortissa eikä Sportissa) valokeila on entistä leveämpi ja tehokkaampi.

8 SISÄTILAT 12 13

9 SISÄTILAT Tyylikäs ja miellyttävä. Accordin sisusta tuntuu ainutlaatuiselta. Siinä yhdistyvät laadukkaat materiaalit ja hienostunut suunnittelu viimeisimpien innovaatioiden kanssa. Autossa on uusi entistä urheilullisempi vaihteenvalitsin, erillinen ilmastoinnin säätö kuljettajalle ja matkustajille, mukavat käsinojat ja ajotietokone. Executive-malleissa on lisäksi mm pähkinäpuukoristeet kojelaudassa, sähkötoimisesti säädettävät etuistuimet ja nahkaverhoilu (Executive X -mallit). Mukavaa ja ylellistä. Juuri kuten Hondan pitääkin olla. Ergonomiaa. Kuljettajan ympäristö uudessa Accordissa on tilava, rentouttava ja mukava. Säätimet on sijoitettu ergonomisesti käden ulottuville juuri sinne, mistä odotatkin ne löytäväsi, ja mittaristo on helposti luettavissa yhdellä vilkaisulla. Kun keskustelet älykkään Voice Recognition Satellite Navigation* -järjestelmän kanssa, se etsii sinulle automaattisesti parhaan reitin. Audion äänenvoimakkuus lisääntyy automaattisesti nopeuden kasvaessa (Executive mallit) ilman, että sinun tarvitsisi tehdä mitään (ohjauspyörässä on luonnollisesti äänenvoimakkuuden painikkeet, jos haluat valita voimakkuuden itse). Kaikki on suunniteltu niin, että sinä voit keskittyä liikenteeseen ja pitää kätesi ohjauspyörässä. *Englanninkielinen, vakiona 2,4 Executive X -malleissa.

10 SISÄTILAT Yksi hyvä syy lähteä pitkälle matkalle. Uusi Accord on erittäin tilava, ja lisäksi sen muotoilu kerää katseita puoleensa. Tilaa riittää mukavasti viidelle matkustajalle. Istuimet on ergonomisesti muotoiltu, ja niissä on manio alaselän tuki, joka mukautuu täydellisesti vartalon mukaan. Istuimet on verhoiltu laadukkailla materiaaleilla, ja Executive-X malleissa verhoilu on aitoa pehmeää nahkaa. Accord on täydellinen auto viikonloppuretkille ja pitkille lomamatkoille.

11 SISÄTILAT Kun avaat takaistuimen sivussa olevan lukituksen, niskatuet laskeutuvatt alas. Istuinosat palaavat takaisin matkustusasentoon, kun painat selkänojan taakse. Takaistuimen selkänoja muodostaa tasaisen alustan, ja niskatuet mahtuvat sen alle. Joustavuutta yhdellä käden liikkeellä. Haluatko muuttaa Accord Tourerin ylellisestä, tilavasta farmariautosta todelliseksi tavara-autoksi? Mikään ei voisi olla helpompaa. Vedä vain takaistuimessa olevasta vivusta, ja yhdellä liikkeellä niskatuet taittuvat alas, istuimet asettuvat pystysuoraan ja kokonaisuus turvavyöt mukaan lukien kaatuu eteenpäin tasaiseksi lattaiksi. Istuimia ei tarvitse nostaa pois. Myös pitkät ja leveät tavarat mahtuvat vaivatta sisään. Halutessasi laittaa istuimen takaisin matkustusasentoon, riittää kun nostat selkänojaa, niin istuin liukuu takaisin paikalleen. Selkänoja voidaan kaataa alas kokonaan tai osittain suhteessa 60/40 tarpeesi mukaan. Accord Tourer sopeutuu kuljetettavan kuorman mukaan.

12 SISÄTILAT Pieni voi olla suuri. Jokainen auto on periaatteessa rakennettu samalla tavalla, samanlaisista osista, mutta Hondan kyky luoda pientä muodostaa suuren eron. Uudessa Accordissa esimerkiksi vaihteensiirto on niin urheilullinen ja napakka, että sitä on todella nautinnollista käyttää. Multidisplay-näyttö pitää kuljettajan ajan tasalla kaikesta. Se kertoo mm. hetkellisen polttoaineenkulutuksen ja matkan, joka voidaan ajaa ennen tankkaamista. Bluetooth -tekniikan (vain satelliittinavigoinnilla varustetuissa malleissa) ansiosta tärkeisiin puheluihin vastaaminen on turvallista ja vaivatonta. Kun tarvitset ajo-ohjeita, riittää, että vaihdat pari sanaa satelliittinavigointijärjestelmän kanssa, etkä joudu nostamaan katsettasi tiestä hetkeksikään.

13 TEKNIIKKA 22 23

14 TEKNIIKKA ACC Adaptive Cruise Control Turvallinen etäisyys. Uusi Accord on moottoritiellä turvallisimpia autoja, sillä siinä on Adaptive Cruise Control (ACC)*. Accordin maskissa olevan H-merkin taakse on asennettu tutka, joka laskee ja valvoo jatkuvasti etäisyyttä edellä kulkevaan autoon. Jos etäisyys pienenee, vakionopeussäätimen asetus ohitetaan, nopeus laskee ja auto alkaa tarvittaessa jarruttaa automaattisesti. Kun edessä kulkeva auto väistyy, vauhti palaa asetettuun nopeuteen. Jos tutka havaitsee, että toinen auto siirtyy ajokaistallesi eteesi ja arvioi, että hätäjarrutus on tarpeen, se varoittaa kuljettajaa ääni- ja valomerkeillä. Järjestelmän ansiosta pitkät ajomatkat ovat entistä nautittavampia ja turvallisempia. Tekniikka auttaa sinua liikenteen tarkkailussa. *ACC on vakiona 2.4 Executive X ADVANCED -malleissa. ACC järjestelmä, joka mukautuu tie- ja sääolojen mukaan.

15 TEKNIIKKA take me home VASN Voice Activated Satellite Navigation Ääniohjattu satelliittinavigointi. Muun huipputekniikan lisäksi uudessa Accordissa on ääniohjattu satelliittinavigointijärjestelmä. Kun olet ohjelmoinut sen yhdellä 3 kielestä* siten, että se tunnistaa äänesi, voit antaa järjestelmälle ohjeita nopeimman ja helpoimman reitin löytämiseksi. Löydät kotiin Euroopan kaukaisimmastakin kolkasta. Koska järjestelmä valvoo jatkuvasti raportteja liikennetilanteesta, reittiä voidaan helposti muuttaa, jotta vältät tietyöt, onnettomuudet, liikenneruuhkat ja muut matkalla olevat hidasteet. Voit myös muuttaa ilmastoinnin tai äänentoistolaitteiston asetuksia näytön toisessa osassa. VASN on malleissa, joissa on satelliittinavigointi. * = Englanti, Saksa, Italia

16 TURVALLISUUS Entistä turvallisempi. Uudessa Accordissa on matkustajien turvana erittäin vahva kori. Tarkkaan lasketut törmäysvyöhykkeet vähentävät matkustamoon kohdistuvia törmäysenergioita. Keulan muotoilu suojaa kevyttä liikennettä mahdollisissa törmäyksissä. Hondan turvallisuusajattelu kattaa kaikki liikenteen osapuolet.

17 TURVALLISUUS Entistä turvallisempi. Näin hyvän näköiseltä, helposti käsiteltävältä, voimakkaalta ja mukavalta autolta odotetaan myös korkeatasoista turvallisuutta. Uusi Accord ei tuota tässäkään suhteessa pettymystä. Matkustajien suojana on kaksivaiheisesti toimivat etuturvatyynyt, sivuturvatyynyt ja sivuturvaverhot. Lisäksi Accordissa on ABS-jarrut, elektroninen jarruvoiman jako (EBD), jarruassistentti ja ajonvakautusjärjestelmä (VSA) turvallisen ja tehokkaan ajon varmistamiseksi. Accord on testattu törmäystestikeskuksessamme Tochigissa, Japanissa. Ei kuitenkaan riitä, että auton matkustajat ovat turvassa. On ajateltava myös jalankulkijoita. Jalankulkijoiden turvallisuuden testaamiseksi Honda on kehittänyt POLAR II:n, maailman edistyksellisimmän törmäystestinuken. VSA Controlling oversteer VSA valvoo yliohjautuvuutta VSA valvoo aliohjautuvuutta VSA (Vehicle Stability Assist) auttaa pitämään ajolinjan mutkissa, kiihdytettäessä ja väistöliikkeissä. VSA tarkkailee kaiken aikaa anturien avulla auton liiketilaa, ja havaitsee alkavan luiston ennen kuljettajaa ja oikaisee sen. Kaikki auton liiallinen ali- ja yliohjautuvuus korjataan automaattisesti. Lisäksi, kun järjestelmään kuuluva luistonesto havaitsee pyörän sutimisen kiihdytyksen aikana, kyseista pyörää jarrutetaan ja moottorin tehoa vähennetään, kunnes pito palaa ennalleen.

18 SUORITUSKYKY 32 33

19 SUORITUSKYKY Entistäkin parempi. Accord on ollut jo aiemmin erittäin aerodynaaminen auto. Siitä huolimatta suunnittelijamme eivät ole olleet täysin tyytyväisiä siihen. Siksi he rakensivat teknisesti maailman edistyksellisimmän tuulitunnelin ja tutkivat tarkasti Accordin jokaisen mutkan, kulman ja suoran linjan. Tämän työn tuloksena uusi Accord on luokassaan aerodynaamisin auto. Se merkitsee entistä parempaa suorituskykyä ja pienempää polttoaineenkulutusta.

20 SUORITUSKYKY Kaksi bensiinimoottoria yhdessä. Autoa hankkiessasi joudut usein valitsemaan hyvän suorituskyvyn ja polttoainetaloudellisuuden välillä. Uuden Accordin i-vtec-bensiinimoottorissa yhdistyvät molemmat ominaisuudet. Innovatiivinen VTEC-järjestelmä (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) varmistaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja alhaisen polttoaineenkulutuksen. Aivan kuin autossa olisi yhden moottorin asemasta kaksi moottoria. Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: 2.0, jonka yhdistetty EU kulutus on 7,4 litraa/100 km sekä 2.4, joka kiihdyttää Accordin km/h 8 sekunnissa ja jonka kulutus on siitä huolimatta vain 9,0 litraa/100 km. Tiedot koskevat sedan-mallia. 2,0 litran moottorin teho- ja vääntömomenttikäyrä. 2,4 litran moottorin teho- ja vääntömomenttikäyrä.

21 SUORITUSKYKY Dieselmoottori on yhtä hiljainen kuin bensiinimoottori. Halusimme uuteen Accordiin dieselmoottorin, joka on yhtä edistyksellinen ja pitkälle kehitetty kuin bensiinimoottorimme. Siksi rakensimme käänteentekevän 2,2 litran moottorin kokonaan alumiinista. Se tarkoittaa erinomaista suorituskykyä suhteessa moottorin painoon. Dieselmoottorimme on kooltaan pieni, mutta väkevä ja sen vääntömomentti on yksi luokkansa parhaista. Mikään muu dieselmoottori ei pysty tarjoamaan yhtä hienoa vääntömomentin, tehon, polttoainetaloudellisuuden ja alhaisten päästöjen yhdistelmää. Lisäksi olemme tehneet valtavasti työtä äänieristyksen eteen, minkä ansiosta dieselmoottorinen Accord on täsmälleen yhtä hiljainen kuin bensiinimoottorinen. 2.2 i-ctdi-moottorin teho- ja vääntömomenttikäyrä.

22 SUORITUSKYKY Honda Jet Kilpamoottoripyöriä Mitä enemmän keksimme, sitä enemmän opimme. Innovointi on meidän liikkeelle paneva voimamme. Emme tule koskaan tyytyväisiksi, sillä se pysäyttäisi kehityksen. Kyse ei kuitenkaan ole halusta tuottaa ylivertaista tekniikkaa vain tekniikan takia. Tekninen kehitys monilla eri alueilla antaa meille uusia taitoja, joita voimme sen jälkeen käyttää parantaaksemme tuotteittemme, mukaan luettuna autojemme, suorituskykyä ja laatua. Siksi olemme panostaneet paljon voimavaroja kehittääksemme maailman parhaita kilpavenemoottoreita, 557 Grand Prix -titteliä voittaneita kilpamoottoripyöriä sekä ASIMO-robottia, jolla on maailman kehittynein liikunta- ja puheentunnistuskyky. Olemme nopeasti nousseet takaisin kärkikaartiin formula ykkösissä ja pääsemme yhä useammin palkintosijoille. Mielikuvituksen ja innovoinnin avulla kaikki on mahdollista. Käytämme tästä nimitystä "Power of Dreams". Tästä filosofiasta on sinulle kuljettajana aina hyötyä riippumatta siitä, minkä Honda-tuotteen valitset. ASIMO

23 YKSITYISKOHDAT 42 43

24 YKSITYISKOHDAT Takakyynärnoja lisää mukavuutta ja säilytystilaa. 3. Aurinkolasien pidike on sijoitettu kätevästi taustapeilin yläpuolelle. 4. Kojelaudassa on turvallinen säilytyslokero, joka on sekä kuljettajan että matkustajan ulottuvissa. 5. Äänentoistolaitteisto, jonka ääni on ensiluokkainen. 6. Sinun ei tarvitse nousta ulos Tourer-mallista avataksesi tavaratilan luukun. Painiketta painamalla se aukeaa automaattisesti. 7. Piilota omaisuutesi uteliailta katseilta vetämällä suojaverho tavaratilan päälle. 9. Sähkötoiminen kattoluukku on vakiovarusteena Executive-malleissa.

25 YKSITYISKOHDAT Ajovalojen pyyhkimet takaavat hyvän valaistuksen säästä riippumatta. 3. Takaspoileri, jossa on jarruvalo. 4. Sadetunnistin tuulilasissa havaitsee ensimmäiset sadepisarat, ja tuulilasinpyyhkimet käynnistyvät automaattisesti (ei 2,0 Comfortissa). 5. Takajarruvalo. 6. Pieni takalasin pyyhin parantaa näkyvyyttä taaksepäin. 7. Ulkopeileihin sijoitetu vilkut lisäävät turvallisuutta liikenteessä. Peileissä on sähkölämmitys, ja ne taittuvat sähkötoimisesti kylkiä vasten kätevää pysäköitäessä ahtaaseen tilaan

26 MALLISTO Valitse miellyttävä 2.0, jossa on yksi luokkansa hienoimmista bensiinimoottoreista, huipputaloudellinen 2.2, jossa on kiitetty i-ctdi dieselmoottori. Mallistossa ovat myös 2.4 Type-S, johon idea on saatu kilparadoilta tai ylellinen 2.4 Executive X, jossa on vakiona nahkaverhoilu ja ääniohjattu satelliittinavigointijärjestelmä. Yhteistä kaikille Accordeille on maailman suurimman moottorivalmistajan osaaminen, ensiluokkainen laatu ja ajamisen ilo. 2.0 i-vtec Comfort 2.0 i-vtec Sport 2.2 i-ctdi Sport 2.4 i-vtec Type-S 2.4 i-vtec Executive 2.4 i-vtec Executive X 2,4 i-vtec Executive X Advanced

27 2.0 i-vtec Comfort 2.2 i-ctdi Sport 2.0 i-vtec Sport MALLISTO 50 51

28 2.4 i-vtec Type-S 2.4 i-vtec Executive X MALLISTO 52 53

29 LISÄVARUSTEET 54 55

30 LISÄVARUSTEET City Pack. Paketti sisältää suojalistat eteen, taakse ja sivuille. 2. Kynnyslista 3-4. Aurinkosuoja suojaa matkustajiasi. 5. Menevämpi ulkonäkö ja businesslook etu-, taka- ja sivulistojen ansiosta Räätälöi oma unelmasi. Toiveesi ja unelmasi ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinä itse. Siksi Honda on kehittänyt joukon Honda Genuine Accessories -lisävarusteita, jotka parantavat ajomukavuutta ja tekevät autostasi osan persoonallisuuttasi. Lisätietoja saat paikalliselta jälleenmyyjältä tai osoitteesta

31 LISÄVARUSTEET Sport Pack. Tämä paketti sisältää helmalevikkeet eteen, taakse ja sivuille tuuman kevytmetallivanteet tuuman alumiinivanteet, harjattu pinta ja hopeakoriste sisäreunassa Etupuskurin ja takahelman listat korostavat pirteää luonnetta. 6. Takaspoileri tekee Accordista vieläkin urheilullisemman näköisen City Pack. Paketti sisältää suojalistat eteen, taakse ja sivuille tuuman alumiinivanne 5 6

32 LISÄVARUSTEET Sisustuspaketti. Sisältää puujäljitelmää olevan kojetaulun ja nahkaratin. Autoihin, joissa on musta sisustus, on saatavana myös metalliviimeistelty ohjauspyörä ja kojetaulu Aurinkosuoja suojaa matkustajiasi. 4. Kynnyslista. 5. Lattiamatot suojaavat matkustamoa kulumiselta. Värivaihtoehtoina musta ja norsunluu. 5

33 LISÄVARUSTEET Koirakalteri. 2. Lastenistuimia eri-ikäisille. 3. Irrotettava vetokoukku helppo asentaa ja irrottaa. 4. Varusteita suksille/lumilaudoille; helppo irrottaa, kun kausi on ohi. 5. Kestävä, irrotettava kattolaatikko lisää Accord Tourerin säilytyskapasiteettia 350 litralla.

34 SANASTO SANASTO ABS Lukkiutumattomat jarrut (Anti-lock Braking System) EBD Elektroninen jarruvoiman jako toimii yhdessä ABS - i-ctdi Hondan i-ctdi-moottori, jonka nimessä i-kirjain VTEC (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control) estävät pyöriä lukkiutumasta voimakkaassa jarrutuksessa, järjestelmän kanssa ja jakaa jarruvoiman etu-ja takapyörien tarkoittaa älykkyyttä (intelligence), kuuluu uuden sukupolven Elektronisesti säädetty venttiilien ajoitus ja nosto. Palaminen vähentävät luisumisen vaaraa märällä, jäisellä tai sohjoisella välillä. Näin suuntavakaus säilyy paremmin liukkaalla suoraruiskutusmoottoreihin, joissa käytetään uusinta optimoidaan eri käyntinopeuksille, mikä vähentää tiellä ja säilyttävät auton ohjattavuuden jarrutuksessa, mikä pinnalla. yhteispaineruiskutustekniikkaa ja muuttuvageometrista polttoaineen kulutusta ja päästöjä ja parantaa moottorin auttaa kuljettajaa ajoneuvon hallinnassa. turboahdinta. Tuloksena on huomattavasti entistä suorituskykyä. ETCS Sähköinen kaasupoljin, jossa kaasupolkimen vaijeri on hiljaisempi, pehmeämpi ja voimakkaampi moottori, jonka Cd -arvo Cd -arvo merkitsee ilmanvastuskerrointa. korvattu sähköisellä ohjausjärjestelmällä (drive-by-wire). polttoainetalous on parempi kuin perinteisissä Muuttuvageometrinen turboahdin Turboahdin käyttää Ilmanvastuskerroin ilmoittaa kuinka tehokkaasti tietty Anturi tunnistaa kaasupolkimen asennon ja siirtää tiedot dieselmoottoreissa. siivekkeitä paineen nostamiseen sylintereissä. Tämä lisää esine pystyy "halkomaan"ilmaa. Koko ei vaikuta suoraan moottoria ohjaavaan tietokoneeseen. kaasuseoksen happipitoisuutta, minkä johdosta moottorin ilmanvastuskertoimeen. Varsinainen ilmanvastus saadaan i-vtec VTEC:n ja VTC:n yhdistelmä, jolla saadaan entistä voima kasvaa. i-ctdi-moottorin turboahtimessa on kertomalla Cd -arvo auton poikkipinta-alalla. Uuden Ergonomia Ergonomia on sovellettua tiedettä parempi moottorin suorituskyky, alhaisempi sähköisesti ohjatut siivekkeet, joiden ansiosta ilmanvirtaus Accordin Cd -arvo on 0,26 eli luokkansa paras. työympäristöstä, tässä tapauksessa polttoaineenkulutus ja pienemmät pakokaasupäästöt. pysyy voimakkaana myös silloin, kun kaasupoljinta auton matkustamosta. Tavoitteena on maksimoida painetaan vain vähän mitä enemmän kaasua painetaan, Jarruassistentti Järjestelmä tunnistaa hätäjarrutukseen matkustajien mukavuus ja turvallisuus. Toisin sanoen kyse Vääntömomentti Vääntömomentti tarkoittaa samaa kuin sitä suurempi ilmavirtaus syntyy. Nykyaikaisella ahtimella liittyvän nopean poljinliikkeen ja lisää jarruvoimaa on siitä, että tärkeät säätimet ja laitteet sijoitetaan siten, että vääntövoima tai pyörähdysvoima. Kun esimerkiksi kierrät saadaan aikaan tasaisesti kasvava virtaus, joka poistaa automaattisesti niin, että jarrutusmatka jää mahdollisimman niitä on helppo ja mukava käyttää ja lukea. Lisäksi istuimet ruuvin kiinni jakoavaimella, käytät itse asiassa momenttia täysin turboviiveen. lyhyeksi. on muotoiltu tarjoamaan hyvä tuki pitkilläkin matkoilla. ruuvin kiertämiseen. Mitä pidemmältä pidät kiinni jakoavaimesta, sitä suurempi on momentti. Momentti CO 2 Hiilidioksidi on yksi kaasuista, joiden uskotaan Grade Logic Älykäs ohjausjärjestelmä, joka on integroitu alhaisilla kierrosnopeuksilla on moottorin kyky kehittää vaikuttavan kasvihuoneilmiöön. Mitä pienemmät 5-nopeuksiseen automaattivaihteistoon. Kun kuljettaja on voimakas vaste (pyörähdysvoima) ja siten kiihdytys alhaisilla CO 2 -päästöt, sitä ympäristöystävällisempi auto. valinnut täysautomatiikkatilan, Grade Logic -järjestelmä nopeuksilla. Koska nopeus kasvaa, moottorin teho nousee tunnistaa eri ajotyylit ja tieolosuhteet ja valitsee näiden vääntömomenttia tärkeämmäksi vauhdin ylläpitämisessä. Common rail Common rail dieselmoottorissa on tietojen perusteella parhaan välityssuhteen. Teho: Teholla tarkoitetaan sitä, kuinka nopeasti tietty työ yhteispaineruiskutus. Siinä palotilaan ruiskutettavan voidaan suorittaa. polttoaineen määrä voidaan annostella erittäin tarkasti. HID-ajovalot (High-intensity Discharge) Hehkulampun Korkea jopa 1600 barin paine tekee sumusta sijaan HID-ajovalo sisältää ksenonkaasulla täytetyn VTC (Variable Timing Control) Nokka-akselin asentoa hienojakoisempaa, minkä ansioista palaminen tehostuu. polttimon. Sähköinen purkaus (kipinä) kulkee kaasun läpi ja suhteessa kampiakseliin ohjataan moottorin käyntinopeuden Moottorin polttoainetaloudellisuus paranee ja melu, sekä tuottaa tasaisen täysin valkoisen valon, jonka voimakkuus ja kuormituksen mukaan. Näin sylinterissä saavutetaan päästöt vähenevät. on suurempi kuin tavallisessa halogeenilampussa. optimaalinen ilman ja polttoaineen sekoitussuhde, jolloin vääntömomentti ja suorituskyky ovat parhaat mahdolliset. Yli Kaksoistukivarsijousitus Tällaista pyöräntuentaa 90 prosenttia vääntömomentista on käytettävissä jo silloin, käytettäessä pyörien liikkeet ovat mahdollisimman tarkat. kun Accordin bensiinimoottorien käyntinopeus on Tuloksena on tarkka, ennakoitavissa oleva ohjaustuntuma. kierr./min. Oikein suunniteltu pyöräntuenta vähentää myös korin liikehdintää jarrutettaessa ja ajettaessa.

35 Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva autosta. Jotkut esitteessä mainitut yksityiskohdat saattavat erota Suomessa myytyjen autojen varusteista. Hae viimeisin päivitys osoitteesta Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, HELSINKI Puhelin: Accord/12/06/TH11059Fi

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi

Uusi Honda CR-V. Honda Motor Europe - Finland Hiomotie 6B, 00380 Helsinki Puhelin: 09-58 68 010 www.honda.fi Uusi Honda CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda FR-V. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda FR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme.

Insight. Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Insight Monet suunnittelevat hybridimalleja. Hondalla on jo kolme. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Autojen varustelu vaihtelee mallikohtaisesti.

Lisätiedot

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention.

Civic Sedan. We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Civic Sedan We only have one future and it will be made of our dreams, if we have the courage to challenge convention. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 112 10 11 12 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380 340 300 140 [190] 120 [163] 100 [136] 380

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta

10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta autoilusta FIA:n Make Cars Green kampanjan tavoite on vähentää autojen ympäristövaikutuksia ja auttaa kuljettajia valitsemaan ympäristöystävällisemmät vaihtoehdot autoilussaan. 10 vinkkiä ympäristötietoisemmasta

Lisätiedot

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 340 300 260 140 [190] 120 [163] 100 [136] 80 [109] 380 340 300 260 140 [190] 120

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Civic Sedan. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Civic Sedan Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V

Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Alkuperäiset lisävarusteet FR-V Räätälöi oma unelma-autosi Tilaa tarjoavalla ja urheilullisella muotoilullaan FR-V yhdistää dynamiikan älykkääseen mukavuuteen ja käytännöllisyyteen. Voit räätälöidä FR-V:si

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan

JAZZ. Special Edition. Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan JAZZ Special Edition Ihmisen on tavoiteltava unelmiaan Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Lisätiedot

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ

UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ UUSI DOBLÒ CARGO. UUSI MITTARISTO UUSI OHJAUSPYÖRÄ AUDION SÄÄTIMILLÄ RADIO UCONNECT KOSKETUSNÄYTÖLLÄ KOLMAS PAIKKA OHJAAMOSSA MONITOIMISET ISTUIMET ENEMMÄN TOIMINTOJA Jopa 3 paikkaa ohjaamossa Monitoimiset

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 112 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmä Ford Transit Ford Transit -mallisto

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi

CR-V. Alkuperäiset lisävarusteet. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi CR-V/12/06/TH11066Fi Alkuperäiset lisävarusteet CR-V Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan

Lisätiedot

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer

Alkuperäiset lisävarusteet. Sedan & Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Sedan & Tourer Ensivaikutelma on tärkein 02 03 Uusi vuosimallin 2009 Accord Sedan ei ole upea auto vain kokonsa ja ylellisen sisustuksensa ansiosta. Se säteilee ympärilleen tarjoamaansa

Lisätiedot

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda

Civic. 5-ovinen. A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Civic 5-ovinen A car that is not fun to drive is not a car at all Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Civic Hybrid 01 02 JOHDANTO MIKSI HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJEN VÄHENTÄMINEN TEKEE MEIDÄT TODELLA ONNELLISIKSI Vaikka jokin asia onkin vakava, miksi emme voisi olla siitä onnellisia? Hondalla olemme aina nähneet

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda

Civic Type R. Without racing there is no Honda Soichiro Honda Civic Type R Without racing there is no Honda Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda

Accord. Sedan & Tourer. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Accord Sedan & Tourer Think for yourself and don t follow in other people s footsteps. Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Avensis Varusteet. Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11

Avensis Varusteet.  Lisävarusteluettelo. Lastenistuimet x x x 10, 11 www.toyota.fi Avensis Varusteet Lisävarusteluettelo Sedan Farmari Liftback Sivu Erikoisvanteet x x x, 3 HomeLink x x x 7 Kattoteline ja kiinnikkeet x x 8, 9 Koiraverkko x 9 Kumimatot x x x Kylkilistat

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010

Uusi Honda Civic. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 Uusi Honda Civic Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI

Accord. Sedan ja Tourer. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Accord 05/11/TH11104FI Accord Sedan ja Tourer Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta.

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Palvelu vetää puoleensa

Palvelu vetää puoleensa Honda Jazz Business-mallien suositusvähittäishinnat JAZZ 5D BUSINESS 1,2i TREND BUSINESS 66/90 125 16 192 440 275 1,4i COMFORT BUSINESS 73/100 128 17 160 460 295 1,4i COMFORT i-shift BUSINESS 73/100 125

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA

KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA KÄSIKIRJAN TÄYDENNYSOSA Seuraavat tiedot on luettava Range Roverin omistajan käsikirjan (LRL 33 02 61 131) yhteydessä. Näissä ohjeissa viitataan lisätietoihin, jotka eivät olleet saatavana Range Roverin

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

is KUMHO. 758 KH11

is KUMHO. 758 KH11 KUMHO KESÄRENGASOPAS henkilöauto SUV maastoauto pakettiauto 2017 www.kumho.fi is KUMHO. 758 KH11 www.kumho.fi H E N K I L Ö A U T O 10-15 10 13 14 KOODI KOKO MALLI NL LI 1758004 145/80 R10 758 T 69 0 0

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI

Insight Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi INSIGHT/05/12/TH11112FI Tiedot eivät sovellu mihinkään määrättyyn tuotteeseen markkinoilla. Honda Motor Co. Ltd. pidättää itsellään oikeuden muuttaa varustusta tai teknisiä tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Yksityiskohdat, värit,

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14

M{ZD{ CX _14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd /02/ :50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 TURVALLISIN PAIKKA MAANTIELLÄ Jokainen valmistamamme Mazda sisältää laajan valikoiman älykkäitä

Lisätiedot

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu)

KOJELAUTA MITTARISTO. A Nopeusmittari B Polttoainemittari C Moottorin lämpömittari D Kierroslukumittari E Monitoiminäyttö (perus/laajennettu) F I A T C R O M A P I K A O P A S KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalot - 2 Mittaristo - 3 Ohjauspyörän oikea vipu: tuuli- ja takalasin pyyhkijät sekä ajotietokoneen näppäimet - 4 Connect Nav+

Lisätiedot

Honda CR-V Lisävarusteet

Honda CR-V Lisävarusteet Laatu Honda CR-V Lisävarusteet Honda CR-V:tä ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää asiakkaidensa

Lisätiedot

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015

VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 HINNASTO 1.1.2015 Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kaikki hinnat asennettuna ja sisältävät alv:n 24% VOLKSWAGEN CRAFTER Kombi av 3665 vm. 2015 Tehdasverhoiltu Carsport 1+8 istuimet ja lisävarustelu VARUSTELUPAKETIN

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water.

Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Today the Insight. Tomorrow the FCX Clarity, our hydrogen-powered saloon car that emits nothing but water. Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta.

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

C A R I T A - T U O L I

C A R I T A - T U O L I CARITA - TUOLI 2 Carita-tuoli Carita-tuoli 3 CARITA-TUOLI On tärkeää huolehtia mahdollisimman hyvin niistä, jotka sitä kaikkein eniten tarvitsevat. Siksi olemme antaneet Carita-kalustesarjallemme kaikki

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista.

Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. F I A T 5 0 0 P I K A O P A S Käänny auton käyttöohjekirjan puoleen ongelmatilanteissa tai saadaksesi lisätietoja erilaisista ominaisuuksista. KOJELAUTA 1 Ohjauspyörän vasen vipu: ulkovalojen hallinta

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Honda Civic Hybrid. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Honda Civic Hybrid Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda

Jazz. Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Jazz Think for yourself and don t follow in other people s footsteps Soichiro Honda Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat,

Lisätiedot

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT

Yleistietoja polttoaineenkulutuksesta. Yhteenveto PGRT Yhteenveto Yhteenveto Tässä asiakirjassa esitellään ja selitetään lyhyesti ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat tekijät. Ajoneuvon polttoaineenkulutukseen vaikuttavat useat eri tekijät: Renkaat

Lisätiedot

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT

UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Lehdistötiedote 9.1.2013 UUDEN DACIA SANDERON JA STEPWAYN MYYNTI KÄYNNISTYNYT Dacia Sanderon ja Stepwayn ennakkomyynti on käynnistynyt. Uusi Sandero on tulevana viikonloppuna nähtävillä seuraavilla jällenmyyjillä/paikkakunnilla:

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle

Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle Unicarriersin TX-vastapainotrukit määrittelevät energiatehokkuuden, ergonomian ja turvallisuuden uudelle tasolle LÖYDÄ TÄYSIN UUSI SUKUPOLVI Quiet Operation ProVision Concept Energy Saving Uusi TX-sukupolvi:

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot