Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkkoneuvosto 29.3.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti klo Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Vesa Pekka Koivuranta Miikka Keränen Samuli Korteniemi Terttu Lehtola Terttu Luoma aho Raimo Miettunen Kimmo Niukkanen Sirpa Nykänen Antti Paananen Asko Peuraniemi Simo Rahtu Eeva Liisa Antinoja Pirjo Alaraudanjoki Pirjo Pyhäjärvi Antti Jääskeläinen Pirkko Aliisa Rytilahti puheenjohtaja varajäsen (Kerola) varajäsen (Ansala) kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja hallintojohtaja sihteeri Poissa Raili Kerola varapuheenjohtaja Liisa Ansala jäsen Riku Tapio kirkkovaltuuston puheenjohtaja Kari Yliräisänen tiedotuspäällikkö 1 asia 44 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Laulettiin virsi 438. Kirkkoherra Vesa Pekka Koivurannan johdatteleman alkuhartauden jälkeen hiljennyttiin rukoukseen. Puheenjohtaja Vesa Pekka Koivuranta avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2 asia 45 Pöytäkirjan tarkastajat ja ääntenlaskijat Ehdotus Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valitaan Terttu Lehtola ja Terttu Luoma aho. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

2 Kirkkoneuvosto asia 46 Työjärjestyksen hyväksyminen Ehdotus Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen lisäyksellä, että kohdassa Muut asiat käsitellään Lapin seurakuntien kehitysvammaistyön pastorin viran haettavaksi julistaminen. 4 asia 47 Lausunnon antaminen sairaalapastori Hanna Hytösen opintovapaa anomukseen Sairaalapastori Hanna Hytönen anoo tuomiokapitulilta opintovapaata (LIITE 1) KJ 6 luvun 12 1 mom. mukaan yli kuukauden pituiset virkavapaudet papinviran haltijalle myöntää tuomiokapituli. KJ 6 luvun12 2 mom. mukaan seurakunnan papinviran haltijan pyytäessä virkavapautta kahta kuukautta pitemmäksi ajaksi muun kuin sairauden tai raskauden ja synnytyksen vuoksi, hänen tulee liittää hakemukseensa kirkkoneuvoston lausunto. Ehdotus, khra Kirkkoneuvosto puoltaa Hanna Hytösen opintovapaa anomusta. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

3 Kirkkoneuvosto asia 48 Hallinnon ja talouden tarkastus vuosina Kirkkojärjestyksen 15 luvun 10 pykälään on tullut muutos, jonka mukaan vain ammattitilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö hoitaa seurakuntien tilintarkastuksen valtuustokaudesta alkaen. Seurakuntavaaleissa 2010 valittava kirkkovaltuusto valitsee vähintään yhden tilintarkastajan ja yhden varatilintarkastajan tai näiden sijasta tilintarkastusyhteisön valtuustokauden ajaksi. Tilintarkastajan ja varatilintarkastajan tulee olla JHTT, KHT tai HTM tilintarkastaja taikka JHTT, KHT tai HTM tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastusyhteisön on määrättävä päävastuulliseksi tilintarkastajaksi JHTT, KHT tai HTMtilintarkastaja. Tilintarkastajalta ei edellytetä seurakunnan jäsenyyttä. Tarkastuspalvelulla tarkoitetaan kirkkojärjestyksen 15 luvun pykälien mukaista hallinnon ja talouden tarkastamista. Sopimuspohjaisten IT yhteistyöalueiden isäntäseurakuntien tulee ottaa tarjouspyynnössään mukaan tietohallinnon ja tietoturvallisuuden tarkastustehtävän, kun ne pyytävät tarjousta tulevan valtuustokauden tilintarkastuksesta. IT yhteistyöalueiden isäntäseurakuntien tulee hankkia tietohallinnon ja tietoturvallisuuden tilintarkastuksen vuonna 2011 hyvissä ajoin ennen Kirjurin käyttöönottoa ja sen jälkeen vuosittain vuodenvaihteen tienoilla, jotta tarkastuksen tulokset olisivat jäsenseurakuntien tilintarkastajien käytettävissä kevättalven ja kevään aikana. Isäntäseurakunta lähettää tiedot tietoturvallisuuden tarkastamisesta yhteistyöseurakunnille ja kirkkohallituksen tietohallintoyksikköön. Tarkastuksessa noudatetaan hyvää tilintarkastustapaa ja tilintarkastuslakia soveltuvin osin. Rovaniemen seurakunta on julkaissut tarjouspyynnön hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista julkisten hankintojen hankintakanava HILMA:ssa Tarjouspyynnössä on edellytetty tarjoajan olevan KHT tai JHTT tilintarkastusyhteisö kirkkohallituksen taloussuunnittelupäällikkö Maija Liisa Hietakankaan suosituksen mukaisesti. Hallinnon ja talouden tarkastuspalveluita koskeva hankinta valtuustokauden ajaksi jää alle kansallisen kynnysarvon euron, joten hankintaa ei koske hankintalain ( /348) määräykset. Hankintamenettelystä ja pisteytyksestä on laadittu erillinen muistio (LIITE 2). Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että hallinnon ja talouden tarkastajaksi kirkkovaltuustokaudeksi valitaan tarjouskilpailun voittanut JHTT yhteisö Pohjolan tilintarkastus Oy ja, että vastuunalaiseksi tilintarkastajaksi nimetään HTM, JHTT Rauno Lohi. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

4 Kirkkoneuvosto asia 49 Kirkon palkkaratkaisu vuodelle 2011 Kirkon palkkaratkaisu vuodelle 2011 on syntynyt ja kaikki pääsopijapuolet ovat sen allekirjoittaneet. Vuoden 2011 palkkaratkaisu muodostuu kirkon eri palkkausjärjestelmissä kahdesta elementistä, yleiskorotuksesta ja järjestelyerästä, joiden suhde ja käyttötapa vaihtelemat palkkausjärjestelmittäin. Palkkaratkaisun kirkon palkkatasoa nostava vaikutus on 2,0 %. Kirkon yleisessä palkkausjärjestelmässä tarkistusvarasta käytetään lukien kaikille tulevaan yleiskorotukseen 1,1 % ja vuosisidonnaista palkanosaa koskevaan järjestelyyn 0,9 %. Vuosisidonnaista palkanosaa on sovittu siirrettäväksi peruspalkkaan ensimmäisen vuosisidonnaisen palkanosan määrän eli 3 prosenttiyksikön verran. Käytännössä se tarkoittaa, että kaikkia nykyisiä vuosisidonnaisen palkanosan laskennassa käytettäviä prosentteja alennetaan 3 prosenttiyksikön verran ja että vuosisidonnaisen palkanosan erääntymispisteitä on lukien nykyisen viiden sijasta neljä. Ensimmäisen kerran vuosisidonnaista palkanosaa maksetaan lukien kuuden siihen oikeuttavan vuoden jälkeen nykyisen neljän vuoden sijasta. Sen määrä on silloin 4 % (nykyisin 7 %). Enimmillään vuosisidonnaisen palkanosan määrä on 15 % peruspalkasta (nykyisin 18 %). Viranhaltijan/työntekijän peruspalkkaan on sovittu tarkistettavan samanaikaisesti vuosisidonnaisen palkanosan laskennassa käytettävien prosenttien muutoksen kanssa lukien. Siten kenenkään palkkataso ei alene tehdyn järjestelyn vuoksi. Peruspalkan tarkistusprosentti on 4,1 %, jos tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 201, 202, 301 tai 302. Peruspalkkaa korotetaan 4,4 %, jos tehtävä on sijoitettu vaativuusryhmään 303 tai sitä korkeampaan vaativuusryhmään. Palkkaratkaisun vuosisidonnaista palkanosaa koskevalla järjestelyllä sopijaosapuolet pyrkivät osaltaan edistämään harkinnanvaraisen palkanosan käyttöönottoa seurakunnissa. Sen tulisi osapuolten asettaman tavoitteen mukaan olla seurakunnissa yleisesti käytössä alkavalla sopimuskaudella. Tuntipalkkaisten työntekijöiden perustuntipalkkoja tarkistetaan joko 1,5 %:lla tai 2,7 %:lla riippuen hinnoitteluryhmästä. Tuntipalkkaisten kokemuslisää tarkistetaan 2,0 %:lla. Työolosuhdelisiä ym. lisiä ja lisäpalkkioita korotetaan 2,0 %:lla. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto kuulee palkka asiamiehen selostuksen palkkaratkaisusta ja merkitsee asian tiedokseen. Kirkkoneuvosto kuuli palkka asiamiehen selostuksen ja merkitsi asian tiedokseen.

5 Kirkkoneuvosto asia 50 Omakotitalon myynti osoitteessa Haaralantie 8 Rovaniemen seurakunta omistaa omakotitalon Pöykkölässä osoitteessa Haaralantie 8 (Kiinteistötunnus ). Talo sijaitsee omalla 806,8 m2:n tontilla. Talon rakennusala on 130 m2 ja huoneistopinta ala on 103 m2. Talo on rakennettu vuonna Rakennus on puurunkoinen ja julkisivu on muurattu kahitiilestä. Rakennuksessa on puinen elementtirunko. Rakennuksessa on tehty Kiratek Oy:n suorittama kuntotarkastus asuntokauppaa varten Kuntotarkastuksen johdosta seurakunnan rakennustoimisto on osaksi teettänyt ja osaksi tehnyt omana työnä akuutit kuntotarkastuksessa ilmenneet korjaustarpeet kuten vesikaton uusimisen. Kiratek Oy on laatinut kuntotarkastuksen jälkitarkastusraportin. Seurakunta on ostanut kiinteistön vuonna Rakennus on ollut päiväkerho ja kerhotoiminnan käytössä koko olemassaolon ajan. Rovaniemen kaupungin lopetettua koulun Pöykkölästä on seurakunnan päiväkerhot siirretty lähemmäs Ounasrinteen koulua Kiehiskujalle Kiinteistö Oy Kelta Kankaalta vuokrattuihin tiloihin. Haaralantie 8:ssa sijaitseva talo on tullut seurakunnalle tarpeettomaksi ja se voidaan myydä. Kyseessä on kiinteän omaisuuden luovutus, josta päättää kirkkovaltuusto. Kirkkovaltuuston päätös on alistettava kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Rovaniemeläisiltä kiinteistönvälittäjiltä on pyydetty tarjoukset talon myymisestä. Saatuja tarjouksia esitellään kokouksessa. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto valitsee kiinteistönvälittäjän, jolle Haaralantie 8:ssa oleva omakotitalo annetaan myyntiin. Kirkkoneuvosto valitsi kiinteistönvälittäjäksi tarjouskilpailun voittaneen Habita Oy:n ja valtuutti hallintojohtaja Antti Jääskeläisen sopimaan myyntitoimeksiannon yksityiskohdista.

6 Kirkkoneuvosto asia 51 Tilinpäätös vuodelta 2010 Oheisena Rovaniemen seurakunnan tilinpäätös vuodelta 2010 (LIITE). Tasekirja sisältää tilinpäätökseen kuuluvan toimintakertomuksen. Toimintakertomus sisältää talouskatsauksen, hallintoelinten kokoonpanon, henkilöstökertomuksen, väestötilaston ja seurakunnan eri työalojen toimintakertomukset toteutumisvertailuineen. Talouskatsauksesta saa yleiskuvauksen talouden kehittymisestä. Tilinpäätöslaskelmiin kuuluvat myös tuloslaskelma, rahoituslaskelma ja tase liitetietoineen. Tasekirja sisältää lisäksi hautainhoitorahaston tilinpäätöksen. Seurakunnan läsnäoleva väestö vuoden 2010 lopussa oli ( vuonna 2009). Seurakuntaan kuului 82,6 % alueen väestöstä (83,6 % vuonna 2009). Usean vuoden ajan jatkunut voimakas talouskasvu taittui syksyn 2008 aikana. Syksyllä 2008 alkanut finanssikriisi ja sitä seurannut yleinen taantuma alkoi hellittää vuoden 2010 aikana. Suomen talous on toipunut taantumasta nopeasti ja laajapohjaisesti. Vuoden 2010 BKT:n kasvu ylittää selvästi 3 %:n rajan ja työttömyyden kasvu ei kehittynyt niin pahaksi kuin vuotta aiemmin ennakoitiin. Rovaniemen seurakunnan talouden notkahdus vuonna 2010 oli ennakoitua huomattavasti pienempi. Tilikauden alijäämäksi kirjattiin ,27 euroa ( ,56 euroa vuonna 2009), mikä oli euroa pienempi kuin talousarviossa oli ennakoitu. Vuodelle 2010 budjetoidusta alijäämästä toteutui siis vain n. 48 %. Seurakunnalle verotuloja kertyi kaikkiaan 9,521 miljoona euroa (9,424 miljoonaa euroa vuonna 2009). Verotulot kasvoivat kaikkiaan 1 %:n vuodesta Kirkollisveroja eli ansio ja pääomatuloveroja kertyi 0,9 % vähemmän kuin vuonna Ansio ja pääomatuloverojen kertymä oli 8,609 miljoonaa euroa (8,687 miljoonaa euroa vuonna 2009). Seurakunnan osuus yhteisöverotulon tuotosta kasvoi peräti 23,7 %:lla. Yhteisöverotuloja kirjattiin kaikkiaan 0,912 miljoonaa euroa (0,737 miljoonaa euroa vuonna 2009). Vuosikate oli euroa ( euroa vuonna 2009). Vuosikate oli euroa parempi kuin talousarviossa oli ennakoitu. Vuosikate kattoi 35 % poistoista. Seurakunnan käyttötalouden toteutuma oli 95,2 %. Ulkoinen toimintakate oli yleishallinnossa 95,5 %, seurakunnallisessa toiminnassa 93,6 %, hautatoimessa 96,4 % ja kiinteistötoimessa 98,9 %. Investointien toteutumisaste oli 85,7 % ja investoinnit kaikkiaan olivat euroa ( euroa vuonna 2009). Investoinneista huomattavin oli it palvelukeskuksen perustamishanke seurakuntakeskukseen. Sen osuus investoinneista oli euroa. Rahalaitoslainat vuoden 2010 lopussa olivat euroa ( euroa vuonna 2009). Lainakanta seurakuntalaista kohden on 2,77 euroa (5,38 euroa vuonna 2009). Lainoista maksettiin korkokuluja kaikkiaan 3.912,70 euroa.

7 Kirkkoneuvosto (8 asia 51 Tilinpäätös vuodelta 2010) Korko ja sijoitustuottoja kertyi euroa. Sijoitustuottoihin sisältyy euroa aiemmin kirjattujen arvonalentumisten palautuksia. Rahoitusvarallisuus vuoden 2010 lopussa oli 7,4 miljoonaa euroa (7,8 miljoonaa euroa vuonna 2009) eli 114,24 euroa seurakunnan jäsentä kohti (122,67 euroa vuonna 2009). Rahavarojen riittävyys oli vuoden 2010 lopussa 213 päivää (237 päivää vuonna 2009). Syksyllä 2010 toteutettuun seurakuntatapahtumaan "Elämän lähteellä" varattiin talousarviomäärärahoja ja lisäksi rukoustyöhön palkkausta varten määrärahaa kohdennettiin euroa eli yhteensä talousarvioon varattiin euroa. Elämän lähteellä seurakuntatapahtuman varsinaisiksi menoiksi kirjattiin kaikkiaan euroa. Tämän lisäksi työalat suuntasivat omia toimintojaan "Elämän lähteellä" seurakuntatapahtuman hyväksi: Musiikkityö euroa, pyhäkoulutyö 130 euroa, nuorisotyö euroa, erityisnuorisotyö 246 euroa, iltapäiväkerhotyö 93 euroa, diakoniatyö 961 euroa, oppilaitostyö euroa ja lähetystyö 644 euroa. Elämän lähteellä seurakuntatapahtuman tuotot (ohjelmamaksut, kolehdit ym.) olivat ,01 euroa ja ulkoiset toimintamenot ,40 euroa eli ulkoinen toimintakate oli ,39 euroa. Lisäksi Elämän lähteellä tapahtumien yhteydessä käytettiin sisäisiä keittiöpalveluita 6.891,70 eurolla. Hautainhoitorahaston tulos oli ,60 euroa ylijäämäinen (5.038,10 vuonna 2009). Tilikauden tulos oli euroa parempi kuin talousarviossa oli ennustettu. Hautainhoitorahaston hoitovastuun määrä oli euroa ( euroa vuonna 2009). Hautainhoitorahaston varat oli euroa ( euroa vuonna 2009) ja hautainhoitorahaston ylikatteisuus kasvoi eurosta euroon. Ehdotus, hntoj Kirkkoneuvosto allekirjoittaa seurakunnan ja hautainhoitorahaston tilinpäätökset ja jättää ne tilintarkastajille tarkastusta varten. Kirkkoneuvosto allekirjoitti seurakunnan ja hautainhoitorahaston tilinpäätökset ja jätti ne tilintarkastajille tarkastusta varten. 9 asia 52 Kirkkovaltuuston päätösten laillisuusvalvonta Ehdotus, hntoj. Kirkkoneuvosto toteaa kirkkovaltuuston tekemät päätökset laillisiksi ja täytäntöönpanokelpoisiksi. (KL 10:6). Pöytäkirja on nähtävänä kokouksessa. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen.

8 Kirkkoneuvosto asia 53 Pöytäkirjat Seuraavat pöytäkirjat ovat nähtävänä kokouksessa: kirkkovaltuusto , hautaustoimen päällikkö 8 10, hallintojohtaja 9 11, kirkkoherra Ehdotus, khra Kirkkoneuvosto merkitsee edellä mainitut pöytäkirjat tiedokseen. Kirkkoneuvosto merkitsi pöytäkirjat tiedokseen. 11 asia 54 Lapin seurakuntien kehitysvammaistyön pastorin viran julistaminen haettavaksi Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on lakkauttanut pyynnöstä pastori Hanna Hägelen virkamääräyksen Lapin seurakuntien kehitysvammaistyön pastorin virkaan lukien. Virkaan valittavalla tulee olla teologian maisterin tutkinto ja pappisvihkimys, riittävä seurakuntatyön tuntemus ja sairaalasielunhoidon erikoistumiskoulutus tai valmius sitoutua sen hankkimiseen. Valintaa edeltää tarvittaessa soveltuvuushaastattelu. Virkamääräyksen antaa Oulun hiippakunnan tuomiokapituli. Ehdotus, khra Kirkkoneuvosto päättää, että Lapin seurakuntien kehitysvammaistyön pastorin virka julistetaan haettavaksi klo mennessä Kotimaalehdessä ja Internetissä työvoimahallinnon sivulla mol.fi ja sivulla Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 602 mukaisesti. Hakemukset osoitetaan Oulun hiippakunnan tuomiokapitulille. Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösehdotuksen. 12 asia 55 Seuraava kokous Seuraava kirkkoneuvoston kokous pidetään klo asia 56 Muutoksenhakuohje ja pöytäkirjan nähtävilläolo Puheenjohtaja antoi pöytäkirjan liitteen mukaisen muutoksenhakuohjeen. Tämä pöytäkirja on julkisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa Rauhankatu 70:ssä Nähtävilläolosta ilmoitetaan kirkkoherranviraston ilmoitustaululla.

9 Kirkkoneuvosto asia 57 Kokouksen päättäminen ja päätösrukous Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Laulettiin virsi 59 ja hiljennyttiin päätösrukoukseen. Kokouksen puolesta Vesa Pekka Koivuranta puheenjohtaja Pirkko Aliisa Rytilahti sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten mukaiseksi. Terttu Lehtola Terttu Luoma aho

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 6.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2012 8.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 6.6.2012 klo 18.00 18.37 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 30.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 30.5.2012 kello 18.00 18.25 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä Poissa

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu)

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 27.5.2014 2.6.2014. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A. varajäsen (Simo Rahtu) Kirkkoneuvosto 2752014 262014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2752014 klo 1700-1850 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Leena Järventie

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 17.2.2015 18.2.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1722015 1822015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1722015 klo 1700-2035 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen, vs kirkkoherra puheenjohtaja Terttu

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 23.8.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 25.8.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.8.2011 klo 17.00 18.50 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 25.1.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2012 30.1.2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 25.1.2012 klo 18.00 18.40 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1552018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1552018 klo 1700-1845 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Pertti Ahokas Ville-Pekka Jokela Raili

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 22.5.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2012 24.5.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 22.5.2012 klo 17.00 18.15 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 13.6.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2012 14.6.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 13.6.2012 klo 17.00 18.50 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 11.12.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012 20.12.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 11.12.2012 klo 17.00-18.10 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 662017 762017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 662017 klo 1700-1835 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Pertti Ahokas Ville-Pekka

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.1.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 27.1.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.1.2011 klo 17.00 19.55 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Norvajärven leirikeskus, Leirikeskustie 177, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Norvajärven leirikeskus, Leirikeskustie 177, Rovaniemi 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 3052018 klo 1800-1949 Paikka Norvajärven leirikeskus, Leirikeskustie 177, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti Alatalo Antti Erola Hannu Harju-Autti Arto Hiltunen Seija Jokela

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1112017 1312017 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1112017 klo 1800-1847 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti Alatalo Antti Aspegrén Leena Autto Heikki Erola

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 862016 klo 1800-1915 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Alatalo Antti Aspegrén Leena Erola Hannu Harju-Autti Arto Henttunen Matti Hiltunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 20.9.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 22.9.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.9.2011 klo 17.00 18.30 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2032018 2332018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2032018 klo 1700-1935 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 3.3.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2009 4.3.2010 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 3.3.2010 klo 18.00-18.30 Paikka seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Läsnä Ahokas Pertti

Lisätiedot

Kirkon palkkaratkaisu vuodelle 2011

Kirkon palkkaratkaisu vuodelle 2011 YLEISKIRJE A 2/2011 15.3.2011 Seurakunnille Sisältää: Kirkon palkkaratkaisu vuodelle 2011 1. Vuoden 2011 palkkaratkaisu kirkon yleisessä palkkausjärjestelmässä 1.1. Palkkaratkaisun täytäntöönpano seurakunnassa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 15.6.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 16.6.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 15.6.2010 klo 17.00-18.10 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1932019 klo 1700-2026 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Raili Kerola Samuli Korteniemi Terttu Lehtola Terttu Luoma-aho

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 30.10.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2012 1.11.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 30.10.2012 klo 17.00-18.25 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2452016 2552016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2452016 klo 1700-1835 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Terttu Luoma-aho Leena Aspegrén

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2832017 3032017 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2832017 klo 1700 1939 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Pertti Ahokas

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kirkkovaltuusto 07.01.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 18.25 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 23.4.2013 klo 17.00-19.00 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Jouni Riipinen Terttu Lehtola Hannu Erola Terttu Luoma-aho Olli Mourujärvi

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto 11.5.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 13.5.2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi

Kirkkovaltuusto 11.5.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 13.5.2011. seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 11.5.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 13.5.2011 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 11.5.2011 klo 18.00 19.25 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70 B, Rovaniemi Ahokas

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 24.3.2015 26.3.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kirkkoneuvosto 24.3.2015 26.3.2015. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A 2632015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 2432015 klo 1700-1940 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Jouni Riipinen kirkkoherra, pj Leena Aspegrén Raili Kerola Samuli Korteniemi

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1112016 3112016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1112016 klo 900-1601 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Terttu Luoma-aho

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 20.3.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 20.3.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 20.3.2012 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 17.4.2012 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.3.2012 klo 17.00 20.20 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2017 Kirkkovaltuusto 1-14 Aika 24.1.2017 klo 18.00 19.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Tiitinen Ilkka jäsen/puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen poissa Hänninen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1/5 KOKOUSAIKA 17.3.2015 klo 18-19.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ POISSA MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUVAT KOKOUKSEN

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 24.02.2015 2/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 24.02.2015 2/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 24.02.2015 2/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 24.02.2015 1 Aika Tiistaina 24.02.2015 klo 16.00 17.40 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa Kokousaika Torstai 2.5.2019 klo 18.00 19.41 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jari Leinonen, varajäsen Pirjo Leinonen Asko

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.3.2015 klo 17 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kirkkovaltuusto seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Kirkkovaltuusto 1452014 1552014 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika ke 1452014 klo 1800-2035 Paikka Läsnä seurakuntakeskus, Rauhankatu 70, Rovaniemi Ahokas Pertti Alaoja Kaarlo poistui klo 2020 Alaraudanjoki

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Verotulot vuosina Kirkollisvero Yhteisövero Valtionrahoitus

Verotulot vuosina Kirkollisvero Yhteisövero Valtionrahoitus Rovaniemen seurakunta Tasekirja Tilinpäätös Toimintakertomus 31.12.2018 TALOUSKATSAUS Yleistä Vuonna 2018 talouskehitys oli kaikkinensa hivenen ennakoitua parempaa. Syksyllä 2017 laaditussa vuoden 2018

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70

Kirkkoneuvosto ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010. Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Kirkkoneuvosto 20.4.2010 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2010 22.4.2010 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 20.4.2010 klo 17.00-18.35 Paikka seurakuntakeskuksen takkahuone, Rauhankatu 70 Läsnä jäsenet:

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 28.04.2015 2/2015

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 28.04.2015 2/2015 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 28.04.2015 2/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 28.04.2015 1 Aika 28.04.2015 klo 18.00 19.04 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Raappana Tauno jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6.3.2018 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1 Aika tiistai 6.5.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 33 4 TILINPÄÄTÖS 2013 34 4 ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUKSEN SISÄILMAONGLEMA

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1742018 1842018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1742018 klo 1700-1930 Paikka kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Läsnä jäsenet: Kari Yliräisänen Janne Kaisanlahti Ville-Pekka Jokela

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1/6 KOKOUSAIKA 12.3.2019 klo 18 19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ POISSA MUUT KOKOUKSEEN OSALLISTUVAT KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 25.10.2011 1 ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2011 26.10.2011 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 25.10.2011 klo 17.00 18.20 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet:

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Kirkkovaltuusto 12.1.2015 1(6) Aika maanantaina 12.1.2015 klo 18.00-18.35, 18.45-18.51. kokous keskeytettiin klo 18.35-18.45 Paikka seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho vara Hanhisalo,

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika 24.5.2015 klo 12.30 13.10 Kokouspaikka Seurakuntakuntakoti Läsnä olleet jäsenet Rahkonen Maija-Stiina Erkkilä Leena Mäkinen Antero Mänki

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/2015 9.3.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/2015 9.3.2015 10 10 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.3.2015 10 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1942016 2042016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1942016 klo 1700-2010 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :n 53

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 2/2017 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen jäsen. Alpo Partanen Keijo Kunnari

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 2/2017 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen jäsen. Alpo Partanen Keijo Kunnari Kirkkoneuvosto 22.3.2017 1 ( 5 ) Kokousaika 22.3.2017 kello 18.00 20.45 Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Erkki Marin puheenjohtaja Pirjo Juntunen varapuheenjohtaja Heikki Karjalainen jäsen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkoneuvosto kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 2122018 2322018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ke 2122018 klo 1630-1707 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen kirkkoherra, pj Janne Kaisanlahti

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 28 Kokouksen avaus 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 31 Ääntenlaskijoiden valinta 32 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 22.5.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 22.5.2019 klo 18.30 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 10 KOKOUSAIKA Tiistai 29.3.2011 kello 18.00 19.12 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali, Kummunkatu 19 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Heikkinen-Rummukainen Marita

Lisätiedot