ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1"

Transkriptio

1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta AIKA klo 18:00-20:20 PAIKKA Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 5 3 NUORISOVALTUUSTON LAUTAKUNTAEDUSTAJAPYYNTÖ 4 ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSKUTSUN JA ESITYSLISTAN LÄHETTÄMINEN VUONNA ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSTEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN JA PÖYTÄKIRJAN SEKÄ VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN LASKUJEN VASTAANOTTAJAT JA HYVÄKSYJÄT VUONNA ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUKSET VUODELTA ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN KÄYTTÖSUUNNITELMA VUODELLE ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN AJANKOHTAISET ASIAT 10 ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN RAPORTTI 11 TOIMINTASUUNNITELMAT: ORIVEDEN SEUDUN KANSALAISOPISTO JA KULTTUURIPALVELUT KANSALAISOPISTON TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA VUODEN 2017 TAITEILIJAN APURAHA ORIVEDEN KATUTAIDE -SUUNNITELMA LIIKUNTAPALVELUIDEN KOULUTUSKORVAUKSET KUNTALAISALOITE : ORIVEDEN PONNISTUKSEN MUUTOSESITYS SUOJAN KENTÄN TOIMINTOIHIN 26

2 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN ILMOITUSASIAT ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN SEURAAVAT KOKOUKSET 30

3 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Simontaival Sari 18:00-20:20 puheenjohtaja Lehtonen Lauriina 18:00-20:20 jäsen Toivo Inkeri 18:00-20:20 jäsen Mäki Jukka 18:00-20:20 varajäsen Kettunen Terhi 18:00-20:20 esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Suosaari Henna 18:03-20:20 nuorisovaltuuston varaedustaja POISSA Hannila Piia jäsen Hyytiäinen Antti jäsen Vettenranta Juha jäsen Lahtinen Nina k.hallituksen edustaja Viljanen Jussi k.hallituksen puheenjohtaja Heikura Laura nuorisovaltuuston edustaja Asiala Liisa kirjastotoimenjohtaj a MUU Ahonen Pia-Maria 18:00-19:40 kansalaisopiston rehtori Lähteenmäki Petteri 18:00-20:20 vapaa-aikaohjaaja ALLEKIRJOITUKSET Sari Simontaival Puheenjohtaja Terhi Kettunen Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT 1-19 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Lauriina Lehtonen Jukka Mäki PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Oriveden kaupunginkirjastossa klo todistaa Terhi Kettunen

4 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Elämänlaatulautakunta Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

5 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Elämänlaatulautakunta Pöytäkirjantarkastajiksi ovat vuorossa Juha Vettenranta ja Lauriina Lehtonen. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Lauriina Lehtonen ja Jukka Mäki.

6 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta NUORISOVALTUUSTON LAUTAKUNTAEDUSTAJAPYYNTÖ Elämänlaatulautakunta Oriveden nuorisovaltuusto on esittänyt elämänlaatulautakunnalle seuraavaa: " Oriveden nuorisovaltuusto esittää Oriveden elämänlaatulautakunnalle, että nuorisovaltuutettu Laura Heikura voisi toimia vuoden 2017 aikana elämänlaatulautakunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeudella. Varaedustajaksi nuorisovaltuusto esittää Henna Suosaarta. Toivomuksena olisi, että Laura Heikuralle lähetettäisiin kokouskutsu elämänlaatulautakunnan kokouksiin ja maksettaisiin kokouspalkkio. Toivottavaa olisi, että nuorisovaltuuston edustaja voisi osallistua jo seuraavaan lautakunnan kokoukseen." Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää: 1. Hyväksyä Oriveden nuorisovaltuuston lautakuntaedustajapyynnön ja myöntää nuorisovaltuutettu Laura Heikuralle puhe- ja läsnäolo-oikeuden elämänlaatulautakunnan kokouksissa vuonna 2017 tästä kokouksesta alkaen sekä valita hänen varaedustajakseen Henna Suosaaren. 2. Nuorisovaltuutetulle lähetetään kokouskutsu liitteineen. Nuorisovaltuutetulle maksetaan kokouspalkkio luottamushenkilöiden palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että nuorisovaltuuston varaedustaja Henna Suosaari saapui kokoukseen tämän pykälän käsittelyn jälkeen klo

7 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSKUTSUN JA ESITYSLISTAN LÄHETTÄMINEN VUONNA 2017 Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupungin hallintosäännön 81 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Esityslista on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Kokouskutsu toimitetaan toimielimien jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai läsnäolovelvollisuus toimielimen päättämällä tavalla. Oriveden hallintosäännön mukaan elämänlaatulautakuntaan kuuluu yksi Juupajoen kunnan nimeänä jäsen, jolla on läsnäolo- ja puheoikeus Juupajoen kuntaa koskevien kansalaisopistoasioiden osalta. Juupajoen kunnanvaltuusto (ote Juupajoen kunnanvaltuuston pöytäkirjasta , 12 ) on nimennyt elämänlaatulautakunnan jäseneksi Pirjo Sahran ja hänelle henkilökohtaiseksi varajäseneksi Kirsi Mäkisen. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää seuraavaa: 1. Kokouskutsu ja siihen liittyvä esityslista liitteineen lähetetään lautakunnan jäsenille, varajäsenille, kaupunginhallituksen edustajalle, kaupunginhallituksen puheenjohtajalle ja kaupunginjohtajalle vähintään neljä (4) päivää ennen kokousta sähköpostilla. 2. Kokouskutsu ja siihen liittyvä esityslista liitteineen lähetetään postitse jäsenen omasta pyynnöstä. Esityslista liitteineen on nähtävillä kokouksessa paperiversiona. 3. Tarkastuslautakunnan jäsenille toimitetaan esityslista ja liitteet (1) sihteerille. 4. Juupajoen kunnan edustajalle lähetetään esityslista liitteineen mikäli kokouksessa on kansalaisopistoa koskeva pykälä. Edustajan henkilökohtaiselle varajäsenelle lähetetään kokouskutsu ja esityslista. 5. Oriveden Sanomille ja Aamulehdelle lähetetään esityslista sähköpostilla. 6. Elämänlaatulautakunnan esityslista julkaistaan kaupungin internetsivuilla.

8 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

9 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSTEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN JA PÖYTÄKIRJAN SEKÄ VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2017 Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupungin hallintosäännön 92 :n mukaan toimielimen pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kuntalain 63 :n mukaan valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakunnan pöytäkirja siihen liittyvine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen yleisesti nähtävänä siten kuin siitä on ennakolta ilmoitettu. Muun viranomaisen pöytäkirja pidetään vastaavasti yleisesti nähtävänä, jos asianomainen viranomainen katsoo sen tarpeelliseksi. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää seuraavaa: 1. Elämänlaatulautakunnan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kulloinkin valittua lautakunnan jäsentä. 2. Elämänlaatulautakunnan tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kokousta seuraavana neljäntenä työpäivänä Oriveden pääkirjastossa klo 10-16, ellei kokouksessa päätetä muuta nähtävänäpitämisaikaa tai -paikkaa. 3. Oriveden kaupungin hallintosäännön 94 :n mukaan kaupungin viranomaisen on neljän päivän kuluessa pöytäkirjan tarkastamisesta ilmoitettava kaupunginhallitukselle tai lautakunnalle niiden määräämällä tavalla niistä päätöksistä, jotka voidaan ottaa kaupunginhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi. Jos pöytäkirjaa ei tarkasteta, määräaika lasketaan pöytäkirjan allekirjoittamisesta. 4. Elämänlaatulautakunnan alaisten viranhaltijoiden julkiset päätöspöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävillä aina päätöksentekopäivää seuraavana arkimaanantaina kyseisen viranhaltijan työhuoneessa klo välisen ajan. 5. Lautakunnan puheenjohtajalle tai hänen ollessaan estynyt varapuheenjohtajalle lähetetään sähköpostilla viranhaltijapäätökset mahdollisen otto-oikeuden käyttämiseksi heti päätöksen teon jälkeen. 6. Päätösluettelo toimitetaan viikoittan kaupunginhallituksen puheenjohtajalle ja kaupunginjohtajalle mahdollisen otto-oikeuden käyttämiseksi.

10 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

11 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN LASKUJEN VASTAANOTTAJAT JA HYVÄKSYJÄT VUONNA 2017 Elämänlaatulautakunta Vuoden 2017 talousarvio-ohjeen mukaan palvelukeskusten on nimettävä tulosalueidensa ja/tai yksikköjensä laskujen ja menotositteiden hyväksyjät. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää elämänlaatupalveluiden laskujen ja menotositteiden vastaanottajat ja hyväksyjät seuraavasti: - kansalaisopisto, Merikanto-opisto, Taiteen perusopetus ja kulttuuripalvelut: vastaanottajat: kansalaisopiston rehtori ja opistosihteeri hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - kirjasto: vastaanottajat: kirjastotoimen johtaja, kirjastonhoitaja, kirjastovirkailija hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - nuorisopalvelut: vastaanottaja: vapaa-aikaohjaaja ja liikuntapäällikkö hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - liikuntapalvelut: uimahalli: vastaanottaja: liikunnanohjaaja, vapaa-aikaohjaaja hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja liikuntahalli: vastaanottaja: hallimestari, vapaa-aikaohjaaja hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja muut liikuntapaikat: vastaanottaja: kenttämestari,vapaa-aikaohjaaja hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja. hallinto: vastaanottaja: vapaa-aikaohjaaja, liikuntapäällikkö hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja. Laskujen asiatarkastaja ja hyväksyjä eivät voi kuitenkaan olla sama henkilö. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

12 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta

13 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUKSET VUODELTA 2016 Elämänlaatulautakunta

14 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Liitteenä on elämänlaatupalveluiden toimintakertomukset tulosyksiköittäin ja yhteenvetona elämänlaatupalveluiden toimintakertomus tunnuslukuineen.

15 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Lautakunnan talousarvio toteutui seuraavasti: toimintakate alittui eurolla kun toimintatuottoja kertyi euroa suunniteltua enemmän ja menot alittuivat eurolla. Toimintatuottojen ennakoitua suurempi tulos selittyy hyvin kertyineistä kurssimaksuista, liikuntapaikkojen pääsymaksuista, sekä hankerahoituksista. Henkilöstökuluissa säästettiin euroa, mikä toteutui suurimmaksi osaksi kirjaston yhden työsuhteen täyttämättä jättämisellä. Lisäksi osa henkilökunnasta otti työnantajan tarjoamia palkattomia vapaapäiviä. Aineisiin, tarvikkeisiin ja tavaroihin sisältyy kalustomäärärahat. Kaluston hankintakielto syksyllä merkitsi joidenkin suunniteltujen hankintojen jäädyttämistä ja näin ollen vastaavien hankintojen siirtymistä seuraavalle vuodelle. Säästövaikutus oli yli euroa. Kansalaisopisto (toimintakate , toteuma 90,9 %) vastuuhenkilö kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen Toimintatuottoja kertyi ennakoitua enemmän kurssimaksuista. Tulojen ennustaminen kesken vuoden on haastavaa, koska kurssimaksut tuloutuvat pääsääntäisesti loppuvuodesta. Lisäksi tuloissa on maahanmuuttoviraston maksama korvaus turvapaikanhakijoiden suomen kielen kurssista. Menot alittuivat tasaisesti kaikissa tiliryhmissä ilman merkittäviä toiminnallisia muutoksia. Kirjasto (toimintakate , toteuma 91,3 %) vastuuhenkilö kirjastotoimenjohtaja Liisa Asiala Tuloarvio ylittyi reilusti. Kirjastossa toteutettiin kaksi hanketta, joihin kohdistui hankerahaa. Hankkeiden kulut vastasivat tuloja. Henkilöstökuluissa tuli merkittävä säästö, kun yhden kirjastovirkailijan työsuhde jätettiin täyttämättä. Muutoin kokonaisuus säilyi tasapainossa. Liikuntapalvelut (toimintakate , toteuma 97,1%) Vastuuhenkilö vs.liikuntapäällikkö Terhi Kettunen Toimintatuottoja kertyi arvioitua enemmän sekä liikunta- että uimahallin käyttömaksuista. Kaluston hankintakiellon myötä aineissa, tarvikkeissa ja tavaroissa kertyi säästöä. Muutoin talousarvio toteutui suunnitellusti. Nuorisopalvelut (toimintakate , toteuma 103,2%) vastuuhenkilö vapaa-aikaohjaaja Petteri Lähteenmäki Nuorisopalveluiden vuokratulot vähenivät, koska Haukkaniemen leirikeskus jäi nuorisopalvelujen vuokraustoiminnasta pois. Toimintatuotot ylittyivät järjestyksenvalvojakurssin tuloilla. Toimintakulut ylittyivät

16 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta henkilöstökulujen osalta, koska nuorisotalolle palkattiin osa- ja määräaikainen nuoriso-ohjaaja. Palveluiden ostot ylittyivät järjestyksenvalvojakurssin sekä Pikku-Vittasen venelaskupaikan kustannusten vuoksi. Säästöjä tuli puolestaan aineiden ja tarvikkeiden ostossa sekä muissa toimintakuluissa. Kulttuuripalvelut (toimintakate , toteuma 87,9%) vastuuhenkilö kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen Kulttuuripalveluiden toiminta ja talous toteutui suunnitellun mukaisesti. Henkilöstökulujen ylitys johtuu kustannuksista, jotka on maksettu palkkoina tapahtumissa esiintyneille palvelujen oston sijaan. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy elämänlaatupalveluiden tilinpäätöksen ja toimintakertomukset vuodelta Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Liitteet 1 ELÄMÄNLAATUPALVELUT 2016 tunnusluvut 2 Nuorisopalvelut toimintakertomus Toimintakertomus kulttuuri Toimintakertomus OSKO TOIMINTAKERTOMUS_2016_liikuntapalvelut 6 Toteumaraportti_elämänlaatupalvelut 2016

17 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN KÄYTTÖSUUNNITELMA VUODELLE 2017 Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupunginvaltuusto on hyväksynyt talousarvion vuodelle 2017 ja taloussuunnitelman vuosille Kaupunginvaltuusto on myöntänyt elämänlaatupalveluille toiminnallisten tavoitteiden toteuttamiseksi sitovat määrärahat toimintakuluja varten seuraavasti vuodelle 2017: Kansalaisopisto Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Kirjasto Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Liikuntapalvelut Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Nuorisopalvelut Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Kulttuuripalvelut Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Elämänlaatulautakunta Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Talousarvion toteuttamista ohjaa täytäntöönpano-ohjeet. Käyttösuunnitelmilla toimielimet jakavat määrärahat ja tuloarviot tulosyksiköihin (käyttötalousosa) ja kohteisiin (investointiosa) sekä asettavat tarkennetut tavoitteet tulosyksiköittäin ja kohteittain. Esityslistan liitteenä on elämänlaatupalveluiden vuoden 2017 käyttösuunnitelma, joka perustuu kaupunginvaltuuston myöntämiin tulosaluekohtaisiin määrärahoihin. Käyttösuunnitelma on toimitettava talousjohtajalle mennessä.

18 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy liitteen mukaisena elämänlaatupalveluiden vuoden 2017 käyttösuunnitelman. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Liitteet 7 Käyttösuunnitelma _2017_elamanlaatupalvelut

19 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN AJANKOHTAISET ASIAT Elämänlaatulautakunta Elämänlaatulautakunnan tietoon saatetaan elämänlaatupalveluiden ajankohtaiset asiat. Päätös: Merkittiin tiedoksi, että elämänlaatulautakunta keskusteli tulosyksiköiden ajankohtaisista asioista.

20 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN RAPORTTI Elämänlaatulautakunta Lautakuntien tulee antaa vuosittain selonteko merkittävistä riskeistä ja sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä sekä toimenpiteistä havaittujen puutteiden korjaamiseksi. Koska tulosalueen sisällä eri työtehtävät poikkeavat toisistaan, on kullakin tulosyksiköllä tai kustannuspaikalla tehty kartoitus strategisten riskien, taloudellisten ja toiminnallisten riskien sekä vahinkoriskien osalta. Lisäksi merkittävimpien riskien hallintaan on yksiköillä toimenpidesuunnitelmat. Elämänlaatupalveluiden tulosalueella merkittävimmät riskit ovat: 1. Työvoiman väheneminen ja sen aiheuttamat tilanteet tai pysyvät muutokset palvelujen tarjoamisessa. - työn kuormittavuus henkisesti ja/tai fyysisesti ja henkilöstön jaksaminen - sijaistamisen haasteet esim. sairastapauksissa 2. Määrärahojen riittävyys - palvelun tuottaminen vaikeutuu kustannusten noustessa, palvelujen sopeuttaminen resursseihin sopivaksi - toiminnan epävarmuus: valtionosuuksien ja käyttötalouden pienentyessä tulevaisuuden suunnitteleminen haastavaa ja suunnitelmallisuus puutteellista 3. Työolosuhteet - joidenkin työkohteiden työolosuhteissa (rakennuksissa tai työkoneissa) kehitettävää - toiminnalle tai henkilöstölle haittaa aiheuttavien tekijöiden selvittäminen ja ongelmanratkaisu yhteistyössä esim. kiinteistön kunnossapidon vastaavan kanssa Tulosyksiköiden tarkemmat riskienhallinnan suunnitelmat jaetaan kokoukseen osallistuville. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy esitetyn raportin sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

21 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta TOIMINTASUUNNITELMAT: ORIVEDEN SEUDUN KANSALAISOPISTO JA KULTTUURIPALVELUT 2017 Elämänlaatulautakunta Oriveden seudun kansalaisopiston toimintasuunitelmassa käsitellään pääpiirteittäin lukuvuoden tavoitteet, kurssisuunnitteluun ja tuntikehykseen liittyvät asiat sekä lukuvuoden alustavat teemat ja sisällöt. Liitteenä Oriveden seudun kansalaisopiston alustava toimintasuunnitelma lukuvuodelle Oriveden kaupungin kulttuuripalveluiden toimintasuunnitelma vuodelle 2017 esittelee pääpiirteissään kuluvalle vuodelle asetetut tavoitteet, teeman, alustavan tapahtumasuunnitelman rungon sekä muut toiminnan kannalta merkitykselliset sisällöt. Liitteenä Oriveden kaupungin kulttuuripalveluiden toimintasuunnitelma vuodelle Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy toimintasuunnitelmat esityksen mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Liitteet 8 OskoToimintasuunnitelma vuodelle Toimintasuunnitelmakulttuuri2017

22 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta KANSALAISOPISTON TASA-ARVO- JA YHDENVERTAISUUSSUUNNITELMA Elämänlaatulautakunta Tasa-arvolain mukaan oppilaitosten tulee laatia toiminnan kehittämiseen tähtäävä tasa-arvosuunnitelma eli toiminnallinen tasa-arvosuunnitelma, jonka tulee tukea osaltaan opetuksen ja työyhteisön kehittämistä. Tasa-arvosuunnitelman laadintavelvoite koskee myös vapaan sivistystyön oppilaitoksia. Yhdenvertaisuuslain 6 :n 2 momentin mukaan koulutuksen järjestäjällä on velvollisuus laatia suunnitelma tarvittavista toimenpiteistä yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Oppilaitoksen tasa-arvosuunnitelma ja yhdenvertaisuussuunnitelma voivat olla samassa asiakirjassa. Kumpikin suunnitelma tulee olla laadittuna mennessä. Liitteenä Oriveden seudun kansalaisopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta merkitsee kansalaisopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tiedokseen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Liitteet 10 Oriveden seudun kansalaisopiston tasa

23 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta VUODEN 2017 TAITEILIJAN APURAHA Elämänlaatulautakunta Elämänlaatulautakunta jakaa vuonna 2017 kulttuuripalveluiden osalta taiteilijan apurahan. Taiteilijan apuraha on kohdeapuraha, joka myönnetään taiteenharjoittajalle (ei yhdistykset) rajattujen työsuunnitelmien toteuttamiseen, työvälineisiin, työtilakuluihin, näyttelukuluihin, julkaisuihin, äänitteisiin ym. Avustuksen hakemisesta on ollut ilmoitus Oriveden Sanomissa Hakulomakkeen on voinut tulostaa kulttuuripalveluiden internetsivuilta tai hakea kulttuuritoimistosta. Apurahaa on voinut hakea mennessä. Määräaikaan mennessä hakemuksen jättivät kuvataiteilija Laura Lehtinen, taidegraafikko Tom Linkopuu, taiteilija Tiina Anttila ja suunitteluavustaja Terhi Mäkelä. Haettavana oleva kokonaissumma on yhteensä 3 195,60. Kulttuuripalveluiden osalta vuonna 2017 avustuksia on jaettavissa Tästä määrärahasta jaetaan taiteilija apurahat, toimintakorvaukset ja kulttuuripalkinto sekä harkinnanvaraiset avustukset. Kansalaisopiston rehtori esittää avustuksia jaettavaksi seuraavalla tavalla vuonna 2017: taiteilijan apuraha 600, toimintakorvaukset 8 800, kulttuuripalkinto 600 ja harkinnanvaraiset avustukset Hakemukset ovat nähtävillä puoli tuntia ennen kokouksen alkua. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Päätösehdotus annetaan kokouksessa. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus kokouksessa: Taiteilija-apurahaa myönnetään seuraavasti taidegraafikko Tom Linkopuu 150, production designer/taiteilija Tiina Anttila 150, suunnitteluavustaja Terhi Mäkelä 150 ja kuvataiteilija Laura Lehtinen 150. Kulttuuripalvelujen muut avustustukset vuonna 2017 myönnetään seuraavasti: toimintakorvaukset 8 800, kulttuuripalkinto 600 ja harkinnanvaraiset avustukset Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

24 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ORIVEDEN KATUTAIDE -SUUNNITELMA Elämänlaatulautakunta Katutaideteokset ovat näyttäviä maalauksia, jotka maalataan kiinteistöjen seinille. Hyvin tehty katutaide on kiehtova ja kiinnostava. Oriveden SuviOpiston kurssiohjelmassa on kesällä 2017 Oriveden Katutaide-17 tapahtuma. Katutaiteen nimekkäät taiteilijat, Otso Kantokorpi ja EGS vetävät kurssia, jossa kurssilaiset tekevät katutaidetta ennalta sovittuun paikkaan. Kiinteistöjen omistajilta on alustavasti neuvoteltu etukäteen lupa toteuttaa maalaus tiettyyn kohtaan kiinteistöä. Oriveden Katutaide-17 on ajankohtainen ja tulee saamaan laajempaa kiinnostusta Suomessa, koska katutaide on tällä hetkellä nousussa suuremman yleisön keskuudessa. Orivesi saa tapahtumalla positiivista näkyvyyttä kulttuurikaupunkina ja lisää toimintaa kaupungissa. Oriveden Katutaide on tapahtuma, jossa keskustassa valikoituneisiin rakennuksiin maalataan teoksia. Vuosien kuluessa rakennuksiin maalatut teokset muodostavat kokonaisuuden, josta Orivesi tulee laajemmin tunnetuksi. Kesän 2017 teoksien paikkojen valinnalla vaikutamme, miten halukkaasti yrittäjät tulevat mukaan vuosittaiseen tapahtumaan. Kun Oriveden kaupunki luovuttaa omista kiinteistöistään sopivia kohteita, on mahdollista saada keskustan yrittäjät mukaan vuosittaiseen tapahtumaan. Mielipidettä on alustavasti kysytty eräiltä kauppiailta Aihtiantien varrelta ja he ovat olleet myötämielisiä Oriveden Katutaide-tapahtumaan. Katutaiteesta ja sen suunnitelmallisesta toteuttamisesta on tavoitteena synnyttää Orivedelle kulttuurikaupungin mainetta vahvistava jatkumo, joka elävöittää katukuvaa ja kuntalaisten asuinympäristöä. Ihanteellinen ratkaisu on osallistaa kuntalaisia oman asuinalueensa viihtyvyyden suunnitteluun ja sen toteuttamiseen. Katutaiteen suunnittelun ja toteuttamisen voi ulottaa kaikkiin ikäryhmiin ja synnyttää sukupolvien välisiä kohtaamisia. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta merkitsee edellä esitetyn suunnitelman tiedoksi ja antaa puoltavan kannanoton suunnitelman jatkovalmisteluille ja toteuttamiselle. Elämänlaatulautakunta saattaa edellä mainitun asian tiedoksi kaupunginhallitukselle ja päättää pyytää suunnitelmaan kommentit tekniikka- ja ympäristöpalvelukeskukselta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen poistui kokouksesta tämän pykälän käsittelyn jälkeen klo

25 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta LIIKUNTAPALVELUIDEN KOULUTUSKORVAUKSET Elämänlaatulautakunta Liikuntapalveluiden koulutuskorvaukset ovat olleet haettavissa mennessä. Koulutuskorvausten haku perustuu elämänlaatulautakunnan päättämään avustusten jako-ohjeisiin ( , 47). Koulutuskorvaukset on tarkoitettu valmentaja-, ohjaaja- ja toimihenkilökoulutukseen (ei kilpailutoiminnan tukemiseen). Tuen myöntämiselle edellytetään omarahoitusosuutta vähintään 20%/ koulutus. Yhden henkilön koulutuskorvaus on enintään 500. Matka-, päiväraha- ja laskutuskustannuksia ei korvata. Koulutuskuluista on esitettävä maksutositteet sekä koulutuksen kurssiohjelma koulutuskorvaushakemuksen liitteenä. Liikuntapalveluilla on varattu vuoden 2017 talousarvioon koulutus- ja toimintakorvauksiin Määräaikaan mennessä koulutuskorvausta hakivat Fortuna, Eräjärven Urheilijat, Oriveden Naisvoimistelijat, Oriveden Ponnistus (lentopallo), sekä Oriveden Tuisku. Liitteenä kokoukseen osallistuville yhteenveto hakemuksista ja vs. liikuntapäällikön esitys myönnettävistä koulutuskorvauksista. Yhdistysten käyttämä summa koulutuksiin on yhteensä 5 251, josta yhdistykset hakevat avustuksia yhteensä Koulutuskorvaushakemukset ovat nähtävissä puoli tuntia ennen kokousta. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta myöntää koulutuskorvausta seuraavasti: - Fortuna Eräjärven Urheilijat Oriveden Naisvoimistelijat Oriveden Ponnistus, lentopallo Oriveden Tuisku Korvattava koulutuskorvaussumma on 4 201, jolloin toimintakorvauksiin vuonna 2017 jää jaettavaa Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

26 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta KUNTALAISALOITE : ORIVEDEN PONNISTUKSEN MUUTOSESITYS SUOJAN KENTÄN TOIMINTOIHIN Elämänlaatulautakunta Oriveden Ponnistuksen yleisurheilujaosto/pj. Jarkko Valjakka on tehnyt kuntalaisaloitteen seuraavasti: "1. Suojan kentän pyhittäminen yleisurheilukäyttöön Aiempina vuosina lasten ja nuorten Sisulisäkisojen sekä aktiivisten yleisurheiluharjoitusryhmien aikana on ollut useita vaaratilanteita, joissa heittoväline (kiekko, moukari tai keihäs) on pudonnut liian lähelle (alle 2 m) kentällä poukkoilevia jalkapalloilijoita. Vaaratilanteita on syntynyt kesäisin Suojan kentän ilmoitustaululla olevista varatuista vuoroista huolimatta. Niitä eivät ole kaikki palloilijat noudattaneet. Orivedellä on useita pelikenttiä jalkapallon harrastamiseen, mutta vain yksi yleisurheiluun soveltuva kenttä. Lisäksi palloilijat ovat kertoneet heittovälineiden jättämien kuoppien aiheuttavan nilkkojen vääntymisiä. Näitä kuoppia ei pystytä lajiharrastajien eikä kaupungin kenttätyöntekijöiden toimesta kentän pehmeyden vuoksi täysin tasaamaan. Näiden asioiden vuoksi esitän edustamieni yleisurheilijoiden puolesta, että jalkapallomaalit poistetaan kentältä ja varataan suojan kenttä yleisurheilulle. Näin kaupunki välttää vaaralliset läheltä piti -tilanteet ja niissä mahdollisesti syntyvät vahingot. 2. Suojan kentän kuularingin kunnostus Suojan kentän kuulantyöntöpaikka on lähtökohtaisesti perustaltaan virheellinen. Kuulat uppoavat kokonaisuudessaan nurmikkoon jättäen suuria monttuja pehmeään nurmeen. Tämän vuoksi tulosten mittaaminen vaikeutuu, koska kuulat putoavat samoihin reikiin ja selvän alastulojäljen erottaminen hankaloituu. Lisäksi yleisurheilukentän rakennusoppaan mukaan kuularingin ympärillä tulee olla 75 cm kovaa materiaalia, laattaa tms. Esitän yleisurheilijoiden puolesta, että kuulan työntöpaikka muutetaan murskapohjaiseksi ja reunustetaan nurmen leviämisen estämiseksi kestopuulla. Orivedellä on SM-tason työntäjiä, ja he harjoittelevat tällä kentällä. Tämä on pieni satsaus harjoitteluolosuhteiden parantamiseksi." Nykyisin Suojan kentän muut käyttäjät ovat jalkapallon harrastepelaajia tai yksittäisiä lapsia/nuoria, jotka haluavat paikan sijainnin tai vapaiden aikojen takia käyttää kenttää. Muut kentät sijaitsevat Rovastinkankaalla (tekonurmi) ja Pappilankankaalla (nurmikenttä). Jalkapallojoukkueet harjoittelevat näillä kentillä. Nurmikenttien ollessa vielä käyttökiellossa kevätkaudella on tekonurmellakin ruuhkaa, mutta muutoin tekonurmella on vapaita aikoja

27 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta jolloin myös harrasteporukat ja yksittäiset harjoittelijat mahtuvat sinne iltaisinkin. Ennen kentän käyttötarkoituksen rajaamista olisi kuitenkin suotavaa kuulla muita kentän harrastekäyttäjiä sekä liikuntapaikkojen henkilöstöä. Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: 1. Elämänlaatulautakunta keskustelee aloitteesta ja päättää jatkotoimenpiteistä. 2. Vs.liikuntapäällikkö neuvottelee yleisurheilujaoston kanssa muutoksen kustannuksista ja toteuttamisesta. Liikuntapalvelut voi osallistua muutostöihin talousarviomäärärahojen puitteissa. Lautakunta keskusteli asiasta todeten seuraavaa: 1. Lautakunnan kanta on, että liikuntapaikat ovat kaikkien kuntalaisten käytössä niin laajasti kuin mahdollista. Mikäli kentän käyttö rajattaisi vain tietyn lajin/ryhmän käyttöön jäisi kentälle paljon tyhjää aikaa esim. kesällä aamu- ja iltapäivät. Arkisin varattuja vuoroja on ollut vain iltaisin. Kenttä on monelle lapselle/nuorelle myös lähiliikuntapaikka. Lautakunta haluaa painottaa, että kentän käytössä on kuitenkin noudatettava sääntöjä esim. vuoroa saa käyttää vain vuoron varannut taho. Vaaratilanteiden välttämiseksi on syytä täsmentää kentän käyttösääntöjä huomioiden erityisesti turvallisuusnäkökulmat. Mikäli varatuilla vuoroilla on vuorolle kuulumattomia henkilöitä, eivätkä he pyynnöstä huolimatta poistu, on tilanteesta raportoitava liikuntapalvelujen henkilöstölle. Liikuntapalvelujen tulee myös tiedottaa kentän käyttäjäryhmille sekä muille käyttäjille käyttösäännöistä laajemmin. Kentän kunnossapito hoidetaan niin hyvin kuin mahdollista resurssien puitteissa. Kenttä on kuitenkin tarkoitettu vain höntsyliikuntaan jalkapallon osalta, eikä siinä pelata virallisia pelejä. Kentässä olevat mahdolliset kuopat pyritään tasaamaan, mutta liikkujien tulee huomioida tämä yhteiskäyttö. Kaupunki tarjoaa muita muita, parempikuntoisia kenttiä varsinaisesti jalkapallon pelaamiseen. Päätös: 1. Suojan kenttä pidetään edelleen yhteiskäytössä edellä mainitut asiat huomioiden. 2. Ehdotus hyväksyttiin

28 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Elämänlaatulautakunta Kansalaisopiston rehtorin viranhaltijapäätökset: - Yleinen 4 ( ) Kirjastotoimenjohtajan viranhaltijapäätökset: - Vs.liikuntapäällikön viranhaltijapäätökset: - Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää, että se ei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan, eikä ota käsiteltäväkseen yllä mainituissa viranhaltijapäätöksissä päätettyjä asioita. Päätökset ovat täytäntöön pantavissa. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

29 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ILMOITUSASIAT Elämänlaatulautakunta Elämänlaatulautakunnan tietoon saatetaan seuraavat asiat: 1. Ote pöytäkirjasta: Kaupunginhallitus , Kaupunginvaltuusto : Kunnan toimielinten toimikausi jatkuu kesäkuulle Ote pöytäkirjasta: Kaupunginhallitus , Kaupunginvaltuusto Vuoden 2017 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille Ote pöytäkirjasta: Kaupunginhallitus , Vuoden 2017 talousarvion ja taloussuunnitelman täytäntöönpano-ohjeet Vs.liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta merkitsee edellä mainitut asiat tiedokseen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

30 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN SEURAAVAT KOKOUKSET Elämänlaatulautakunta Päätetään elämänlaatulautakunnan kokoukset keväällä Päätös: Elämänlaatulautakunnan seuraava kokous pidetään

31 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Tämän kokouksen seuraaviin päätöksiin tyytymä tön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen: Pykälät:13,15-16 Oikaisuvaatimus tehdään Oriveden elämänlaatulautakunnalle osoi te PL 7, Orivesi. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitetta va. Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnal lis valitusta, koska päätös koskee vain valmis te lua tai täytäntöönpa noa: Pykälät:1-12, 14,17-19 Tämä pöytäkirja on ollut kuntalain 63 :n mu kaisesti yleisesti nähtävänä edeltä päin ilmoi tettuna aikana, 15. päivänä helmikuuta 2017 kaupun ginkirjastossa klo , todistaa Virallisesti Terhi Kettunen pöytäkirjanpitäjä

ORIVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Elämänlaatulautakunta. AIKA klo 18:00. Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ORIVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Elämänlaatulautakunta. AIKA klo 18:00. Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT ORIVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2017 1 AIKA 09.02.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 73 Elämänlaatulautakunta AIKA 05.09.2017 klo 17:30 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 75 41

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 15.01.2008 klo 17:30-20:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12. Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12. Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12 Elämänlaatujaosto AIKA 12.04.2012 klo 17:00-18:25 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 77 Elämänlaatujaosto AIKA 20.12.2012 klo 17:00-17:55 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2017 KÄYTTÖSUUNNITELMA

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2017 KÄYTTÖSUUNNITELMA ORIVEDEN KAUPUNKI ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2017 KÄYTTÖSUUNNITELMA 3 105 ELÄMÄNLAATUPALVELUT Vastuuhenkilö vs. liikuntapäällikkö Terhi Kettunen KÄYTTÖTALOUS Toimintatuotot 352 000 Toimintakulut 2 338

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 18.2.2011 klo 9.00 13.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 10.2.2011 klo 19.00-21.20 Paikka: Eino-Ollin tupa, kirjaston yläkerta Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 67 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 19.05.2017 09:00-09:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TALOUSARVIO Elämänlaatulautakunta

Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TALOUSARVIO Elämänlaatulautakunta Elämänlaatulautakunta 71 21.09.2016 ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TALOUSARVIO 2017 Elämänlaatulautakunta 21.09.2016 71 Kaupunginhallitus on kokouksessaan 4.7.2016 ( 196) antanut talousarvioraamin vuosille 2017-2019.

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2016 KÄYTTÖSUUNNITELMA

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2016 KÄYTTÖSUUNNITELMA ORIVEDEN KAUPUNKI ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2016 KÄYTTÖSUUNNITELMA 3 105 ELÄMÄNLAATUPALVELUT Vastuuhenkilö liikuntapäällikkö Kiti Ruissalo, 25.1.2016 alkaen vs. liikuntapäällikkö Terhi Kettunen KÄYTTÖTALOUS

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Elämänlaatulautakunta AIKA 12.02.2015 klo 18:00-20:36 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2013 Kokousaika: 31.10.2013 klo 13.00-16.25 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (9) Tarkastuslautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/ (9) Tarkastuslautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 1/2018 1 (9) Aika 31.01.2018, klo 18:01-20:40 Paikka Kunnantalo, Ervastintie 2, Herman -kokoustila Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:40 Paikka Vehmersalmen asukastupa, Satamarannantie 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Taina Maria Worster,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 Aika klo 18:00 Paikka Virastotalo, kokoushuone 427 Käsiteltävät asiat Asianro Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta

32 Talousarvion toteutumisen seuranta 2017, kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 26.04.2017, klo 16:59-18:01 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs. Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA ORIVEDEN KAUPUNKI ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA 3 105 ELÄMÄNLAATUPALVELUT Vastuuhenkilö vs. liikuntapäällikkö Terhi Kallio KÄYTTÖTALOUS Toimintatuotot 347 978 Toimintakulut - 2 467

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 1/2014 Kokousaika: 22.1.2014 klo 13.00-16.35 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 16 AIKA 29.10.2014 klo 18:00-19:43 PAIKKA Kultavuoren koulu, Koulutie 20 Tilaisuuden aluksi vs. kasvatus- ja opetusjohtaja Pirkko Hynninen esittäytyi johtokunnille.

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön Tekninen lautakunta 17.02.2017 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2017 Kokousaika Perjantai 17.02.2017 klo 13:00-13:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Tarkastuslautakunta. Aika klo 08:00-10:15. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 27.03.2017 klo 08:00-10:15 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (9) Sivistys- ja vapaaaikalautakunta Järvenpää Pöytäkirja 2/2018 1 (9) Aika, klo 17:30-20:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 5 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 5/2015 Kokousaika: 16.11.2015 klo 13.00 15.40 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 9.5.2014 klo 9.15 14.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka Tommi varapuheenjohtaja Hatakka Jarno Kallela Sanna

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 4/2014 Kokousaika: 18.8.2014 klo 13.00-15.45 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 1/2012 Maaseutulautakunta. Timo Vähätalo. Kalle Mikkola vpj x Riina Paju j x Riikka Tiensuu j x Tuomo Urmas j x Kokousaika Maanantaina 27. helmikuuta 2012 kello 10.00-10.50 Kokouspaikka Kosken Tl kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet läsnä Timo Vähätalo pj x Kalle Mikkola vpj x Riina Paju

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika, klo 15:01-16:34 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 alueteatteri

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 11.9.2018 klo 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Siikaisten kunnantalo, hallituksen kokoushuone LÄSNÄ Anneli Lahtinen puheenjohtaja Leo Forss varapuheenjohtaja Matti Anttila

Lisätiedot

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani

Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, Kajaani Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 27.02.2017, klo 13:01-15:20 Paikka Vesiliikuntakeskus Kaukaveden kokoustila, Jokikatu 5, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Siilinjärven kunta Esityslista 2/ Teknisen lautakunnan tiejaosto. Kokousaika kello 12:00

Siilinjärven kunta Esityslista 2/ Teknisen lautakunnan tiejaosto. Kokousaika kello 12:00 Siilinjärven kunta Esityslista 2/2016 1 Teknisen lautakunnan tiejaosto Kokousaika 26.02.2016 kello 12:00 Kokouspaikka Maaseututoimisto, Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala Asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

1. 1 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN KOKOUSAJAT JA KOOLLEKUTSUMINEN 2. 2 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄ OLO

1. 1 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN KOKOUSAJAT JA KOOLLEKUTSUMINEN 2. 2 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄ OLO VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 1/2008 Keskiviikko 05.03.2007 kello 18.00 Nuorisotila Kellari 1. 1 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN KOKOUSAJAT JA KOOLLEKUTSUMINEN 2. 2 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalo 2. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ (12) Tarkastuslautakunta Aika , klo 14:00-16:54. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 8/2017 1 (12) Aika 07.11.2017, klo 14:00-16:54 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO

PÖYTÄKIRJA 1/ JUUPAJOEN KUNTA JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALIN TOTEAMINEN... 3 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 4 3 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN, PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA, PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs

Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (7) Aika 16.02.2017, klo 16:30-17:19 Paikka Kaupungin virastotalo, Maaherrankatu 9-11, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/ Christer Friskopf. Nina Schulman jäsen 1 KOKOUSAIKA klo 9.10 12.35 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27 A-rakennus, kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskopf jäsen Nina Schulman jäsen POISSA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 89 Tekninen lautakunta 01.07.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 91 46 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot