ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1"

Transkriptio

1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta AIKA klo 18:00-20:36 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 5 3 ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSKUTSUN JA ESITYSLISTAN LÄHETTÄMINEN VUONNA ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSTEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN JA PÖYTÄKIRJAN SEKÄ VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN LASKUJEN VASTAANOTTAJAT JA HYVÄKSYJÄT VUONNA ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTON LAUTAKUNTAEDUSTAJAPYYNTÖ 7 ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUKSET ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN VUODEN 2015 KÄYTTÖSUUNNITELMA 9 KIRJASTON SULKEMINEN VIIKOKSI KAUPUNGIN SÄÄSTÖTOIMENPITEISTÄ JOHTUEN 10 KANSALAISOPISTON ALUSTAVA TUNTIKEHYS LUKUVUODELLE VUODEN 2015 TAITEILIJAN APURAHA LIIKUNTAPALVELUIDEN KOULUTUSKORVAUKSET LIIKUNTAHALLIN KIIPEILYSEINÄN KÄYTTÖMAKSUT ALKAEN 14 ORIVEDEN UIMAHALLIN KAHVION SOPIMUKSEN UUSIMINEN/OPTION KÄYTTÄMINEN 15 ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN SISÄINEN VALVONTA JA RISKIENHALLINTA SEUDULLISEN VAPAA-AIKATYÖRYHMÄN SELVITYS 26

2 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ ILMOITUSASIAT OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN 28

3 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ OSALLISTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Laine Sari 18:00-20:36 puheenjohtaja Hannila Piia 18:00-20:36 jäsen Hyytiäinen Antti 18:00-20:36 jäsen Kuusisto Lauriina 18:00-20:36 jäsen Mäki Jukka 18:00-20:36 varajäsen Toivo Inkeri 18:00-20:36 jäsen Katri Hautakangas 18:00-20:36 nuorisovaltuustonvarajäsen POISSA Havukainen Heikki varapuheenjohtaja Vettenranta Juha jäsen Heinonen Iiristiina nuorisovaltuuston edustaja Lahtinen Nina k.hallituksen edustaja Viljanen Jussi k.hallituksen puheenjohtaja MUU Kallio Terhi 18:00-20:36 esittelijä Leppänen Piia 18:00-20:36 pöytäkirjanpitäjä Ahonen Pia-Maria 18:00-19:35 kansalaisopiston rehtori Asiala Liisa 18:00-19:20 kirjastotoimenjohtaja Lähteenmäki Petteri 18:00-19:10 vapaa-aikaohjaaja ALLEKIRJOITUKSET Sari Laine Puheenjohtaja Piia Leppänen Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT 1-18 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Jukka Mäki Lauriina Kuusisto PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Oriveden pääkirjastossa tiistaina klo , todistaa Piia Leppänen

4 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Elämänlaatulautakunta Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnetään läsnäolo-oikeus opiskelija Samu Saramäelle.

5 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Elämänlaatulautakunta Pöytäkirjantarkastajiksi ovat vuorossa Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Lauriina Kuusisto ja Jukka Mäki.

6 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSKUTSUN JA ESITYSLISTAN LÄHETTÄMINEN VUONNA 2015 Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupungin hallintosäännön 81 :n mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Esityslista on lähetettävä vähintään neljä päivää ennen kokousta. Kokouskutsu toimitetaan toimielimien jäsenille ja muille, joilla on läsnäolo-oikeus tai läsnäolovelvollisuus toimielimen päättämällä tavalla. Oriveden hallintosäännön mukaan elämänlaatulautakuntaan kuuluu yksi Juupajoen kunnan nimeänä jäsen, jolla on läsnäolo- ja puheoikeus Juupajoen kuntaa koskevien kansalaisopistoasioiden osalta. Juupajoen kunnanvaltuusto (ote Juupajoen kunnanvaltuuston pöytäkirjasta , 12 ) on nimennyt elämänlaatulautakunnan jäseneksi Pirjo Sahran ja hänelle henkilökohtaiseksi varajäseneksi Kirsi Mäkisen. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää seuraavaa: 1. Kokouskutsu ja siihen liittyvä esityslista liitteineen lähetetään lautakunnan jäsenille, varajäsenille, kaupunginhallituksen edustajalle, kaupunginhallituksen puheenjohtajalle ja kaupunginjohtajalle vähintään kuusi (6) päivää ennen kokousta sähköpostilla. 2. Kokouskutsu ja siihen liittyvä esityslista liitteineen lähetetään postitse varsinaisille jäsenille vähintään viisi (5) päivää ennen kokousta. 3. Tarkastuslautakunnan jäsenille toimitetaan esityslista ja liitteet (1) sihteerille. 4. Juupajoen kunnan edustajalle lähetetään esityslista liitteineen. Edustajan henkilökohtaiselle varajäsenelle lähetetään kokouskutsu ja esityslista. 5. Oriveden Sanomille ja Aamulehdelle lähetetään esityslista sähköpostilla. 6. Elämänlaatulautakunnan esityslista julkaistaan kaupungin internetsivuilla. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

7 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATULAUTAKUNNAN KOKOUSTEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN JA PÖYTÄKIRJAN SEKÄ VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN VUONNA 2015 Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupungin hallintosäännön 92 :n mukaan toimielimen pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Kuntalain 63 :n mukaan valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakunnan pöytäkirja siihen liittyvine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen yleisesti nähtävänä siten kuin siitä on ennakolta ilmoitettu. Muun viranomaisen pöytäkirja pidetään vastaavasti yleisesti nähtävänä, jos asianomainen viranomainen katsoo sen tarpeelliseksi. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää seuraavaa: 1. Elämänlaatulautakunnan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kulloinkin valittua lautakunnan jäsentä. 2. Elämänlaatulautakunnan tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kokousta seuraavana neljäntenä työpäivänä Oriveden pääkirjastossa klo 10-18, ellei kokouksessa päätetä muuta nähtävänäpitämisaikaa tai -paikkaa. 3. Oriveden kaupungin hallintosäännön 94 :n mukaan kaupungin viranomaisen on neljän päivän kuluessa pöytäkirjan tarkastamisesta ilmoitettava kaupunginhallitukselle tai lautakunnalle niiden määräämällä tavalla niistä päätöksistä, jotka voidaan ottaa kaupunginhallituksen tai lautakunnan käsiteltäväksi. Jos pöytäkirjaa ei tarkasteta, määräaika lasketaan pöytäkirjan allekirjoittamisesta. 4. Elämänlaatulautakunnan alaisten viranhaltijoiden julkiset päätöspöytäkirjat pidetään yleisesti nähtävillä aina päätöksentekopäivää seuraavana arkimaanantaina kyseisen viranhaltijan työhuoneessa klo välisen ajan. 5. Lautakunnan puheenjohtaja tai hänen ollessaan estynyt varapuheenjohtaja käy viikoittain läpi viranhaltijapäätökset mahdollisen otto-oikeuden käyttämiseksi. 6. Päätösluettelo toimitetaan viikoittan kaupunginhallituksen puheenjohtajalle ja kaupunginjohtajalle mahdollisen otto-oikeuden käyttämiseksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

8 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN LASKUJEN VASTAANOTTAJAT JA HYVÄKSYJÄT VUONNA 2015 Elämänlaatulautakunta Vuoden 2015 talousarvio-ohjeen mukaan palvelukeskusten on nimettävä tulosalueidensa ja/tai yksikköjensä laskujen ja menotositteiden hyväksyjät. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää elämänlaatupalveluiden laskujen ja menotositteiden vastaanottajat ja hyväksyjät seuraavasti: - kansalaisopisto, Merikanto-opisto, Taiteen perusopetus ja kulttuuripalvelut: vastaanottajat: kansalaisopiston rehtori ja opistosihteeri hyväksyjä:liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - kirjasto: vastaanottajat: kirjastotoimen johtaja, kirjastonhoitaja, kirjastovirkailija hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - nuorisopalvelut vastaanottaja: vapaa-aikaohjaaja ja liikuntapäällikkö hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - liikuntapalvelut - uimahalli vastaanottaja: uimavalvoja, vapaa-aikaohjaaja hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja - liikuntahalli: vastaanottaja: hallimestari, vapaa-aikaohjaaja hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja -muut liikuntapaikat: vastaanottaja: kenttämestari,vapaa-aikaohjaaja hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Kasvatus- ja opetusjohtaja. - hallinto vastaanottaja: vapaa-aikaohjaaja, liikuntapäällikkö hyväksyjä: liikuntapäällikkö ja hänen estyneenä Opetus- ja kasvatusjohtaja. Laskujen asiatarkastaja ja hyväksyjä eivät voi kuitenkaan olla sama henkilö. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

9 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ORIVEDEN NUORISOVALTUUSTON LAUTAKUNTAEDUSTAJAPYYNTÖ Elämänlaatulautakunta Oriveden nuorisovaltuusto on esittänyt elämänlaatulautakunnalle seuraavaa: " Oriveden nuorisovaltuusto esittää Oriveden elämänlaatulautakunnalle, että nuorisovaltuutettu Katri Hautakangas voisi toimia vuoden 2015 aikana elämänlaatulautakunnan kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeudella. Varaedustajaksi nuorisovaltuusto esittää Salla Puoskaria. Toivomuksena olisi, että Katri Hautakankaalle lähetettäisiin kokouskutsu elämänlaatulautakunnan kokouksiin ja maksettaisiin kokouspalkkio. Toivottavaa olisi, että nuorisovaltuuston edustaja voisi osallistua jo seuraavaan lautakunnan kokoukseen. Nuorisovaltuuston puolesta Petteri Lähteenmäki Vapaa-aikaohjaaja Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää: 1. Hyväksyä Oriveden nuorisovaltuuston lautakuntaedustajapyynnön ja myöntää nuorisovaltuutettu Katri Hautakankaalle puhe- ja läsnäolo-oikeuden elämänlaatulautakunnan kokouksissa vuonna 2015 tästä kokouksesta alkaen sekä valita hänen varaedustajaksi Salla Puoskarin. 2. Nuorisovaltuutetulle lähetetään kokouskutsu liitteineen. Nuorisovaltuutetulle maksetaan kokouspalkkio luottamushenkilöiden palkkio- ja matkustussäännön mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että jäsen Katri Hautakangas poistui esteellisenä kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

10 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUKSET 2014 Elämänlaatulautakunta

11 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Liitteenä on elämänlaatupalveluduin jokaisen toimintayksikön toimintakertomukset sekä koko lautakunnan toimintakertomus tunnuslukuineen. Lautakunnan talousarvio toteutui vuonna euroa ylijäämäisenä. Säästöjä toteutui eniten henkilöstökuluissa ja aineissa ja tarvikkeissa. Elämänlaatupalveluiden tulosaluevastaavana toimii vs. liikuntapäällikkö Terhi Kallio. Talousarvioon ja toiminnallisiin muutoksiin talousarviovuonna annetaan seuraavat selvitykset kustannuspaikoittain. Kansalaisopisto (toimintakate , toteuma 92,6%) vastuuhenkilö kansalaiopiston rehtori Pia-Maria Ahonen Kansalaisopiston alle kuuluvat myös Merikanto-opisto, Taiteen perusopetus, Liikettä kiloille hanke, laatu- ja kehittämisraha, Ratas-hanke sekä opintosetelityyppinen avustus. Kansalaisopiston toimintatuotot kasvoivat merkittävästi. Tähän vaikuttivat olennaisesti Juupajoen maksaman korvauksen nousu sekä kurssimaksuina saatujen tulojen kasvu. Säästöjä tapahtui merkittävimmin palvelujen ostoissa, aineissa ja tarvikkeissa sekä vuokrissa (Merikanto-opisto). Ylitystä tapahtui avustusten osalta, koska Opetushallituksen myöntämä opintosetelityyppinen avustus on jäänyt merkitsemättä talousarvioon. Kirjasto (toimintakate , toteuma 96,3%) vastuuhenkilö kirjastotoimenjohtaja Liisa Asiala Toimintatuottoja syntyi ennakoituja enemmän oppisopimuskoulutustuesta johtuen. Kirjaston aineistohankinnoissa syntyi säästöä, sillä mm. käännöskirjallisuuden kustantaminen väheni viime vuonna. Kaupungin vuokrat toteutuivat odotetusti, mutta laitteiden leasing-menot ylityivät hiukan. Liikuntapalvelut ( , toteuma 92,4%) vastuuhenkilö vs. liikuntapäällikkö Terhi Kallio Liikuntapalveluiden toiminta toteutui suunnitellun mukaisesti. Säästöjä tuli henkilöstökuluissa sekä aineiden ja tarvikkeiden hankinnassa. Palveluiden ostossa tapahtui lievää ylitystä, koska talousarviossa ei oltu otettu huomioon uimahallin lipunmyyntipalvelussa tapahtunutta indeksikorotusta Tulotavoite ylitettiin liikuntahallin osalta reilusti. Nuorisopalvelut (toimintakate , toteuma 94,1%) vastuuhenkilö vapaa-aikaohjaaja Petteri Lähteenmäki Toimintatuotoissa kurssimaksuja, AVI:n avustusta ja rakennusten vuokria

12 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta (nuorisotalo ja Haukkaniemi) tuli ennakoitua enemmän. Toimintakuluissa henkilöstökuluja maksettiin ennakoitua vähemmän. Aineita ja tarvikkeita ostettiin hieman ennakoitua vähemmän sekä kaupungin sisäisiä vuokria kului ennakoitua vähemmän. Kulttuuripalvelut (28 775, toteuma 73,3%) vastuuhenkilö kansalaisopiston rehtori Pia-Maria Ahonen Kulttuuripalveluiden toiminta toteutui suunnitellun mukaisesti. Säästöjä tuli palveluiden ostoissa, aineissa ja tarvikkeissa sekä muissa toimintakuluissa. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy elämänlaatupalveluiden tilinpäätöksen ja toimintakertomukset vuodelta Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

13 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN VUODEN 2015 KÄYTTÖSUUNNITELMA Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupunginvaltuusto on hyväksynyt talousarvion vuodelle 2015 ja taloussuunnitelman vuosille Kaupunginvaltuusto on myöntänyt elämänlaatupalveluille toiminnallisten tavoitteiden toteuttamiseksi sitovat määrärahat toimintakuluja varten seuraavasti vuodelle 2015: Kansalaisopisto Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Kirjasto Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Liikuntapalvelut Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Nuorisopalvelut Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Kulttuuripalvelut Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Elämänlaatulautakunta Toimintatuotot Toimintakulut Toimintakate Kaupunginhallitus on hyväksynyt vuoden 2015 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet, jotka ohjaavat talousarvion 2015 toteuttamista. Käyttösuunnitelmilla toimielimet jakavat määrärahat ja tuloarviot tulosyksiköihin (käyttötalousosa) ja kohteisiin (investointiosa) sekä asettavat tarkennetut tavoitteet tulosyksiköittäin ja kohteittain. Esityslistan liitteenä on elämänlaatupalveluiden vuoden 2015 käyttösuunnitelma, joka perustuu kaupunginvaltuuston myöntämiin tulosaluekohtaisiin määrärahoihin. Käyttösuunnitelma on toimitettava talousjohtajalle

14 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta mennessä. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy liitteen mukaisena elämänlaatupalveluiden vuoden 2015 käyttösuunnitelman. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että Petteri Lähteenmäki ja Samu Saramäki poistuivat kokouksesta tämän pykälän jälkeen klo

15 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta KIRJASTON SULKEMINEN VIIKOKSI KAUPUNGIN SÄÄSTÖTOIMENPITEISTÄ JOHTUEN Elämänlaatulautakunta Henkilöstöjärjestöjen ja työnantajan edustajat ovat yhteistoimintaneuvottelussa sopineet, että työnantaja tarjoaa Oriveden kaupungin henkilöstölle palkattomia vapaita vuodelle Kirjaston henkilökunnasta jokainen haki määräpäivään mennessä vapaaehtoista palkatonta vapaata päivä. Yhteismäärään tulee sisältyä vähintään yksi viikonloppu. Kirjaston henkilökunta on pohtinut eri vaihtoehtoja vapaiden ottamiseen, ja tullut yksimielisesti päätökseen pitää kirjastoa kiinni yhden viikon ajan. Myöskään Eräjärven kirjasto ei ole tuolloin torstaina auki.tämä on helpompi toteuttaa, kuin se, että jokainen olisi vuorollaan yhden viikon säästövapaalla. Mikäli säästävapaat pidetään veiheittain, haittavaikutukset ja palvelun tason lasku jaksottuisivat 6 viikon ajaksi. Perustelut 1. Säästötoimenpiteistä johtuvat haitat kohdistuvat yhdelle viikolla 6 viikon sijaan. 2. Kirjasto on auki talviaikana 6 päivänä viikossa, kesä-, heinä- ja elokuun lauantait on suljettu. Henkilökunta tekee työtä arkisin kahdessa vuorossa. ts. 1-3 työntekijää / vuoro, kun otetaan huomioon poikkeukset (lauantaivuorosta johtuvat vapaat, vuosilomat, sairaustapaukset, kokous- ja koulutusmatkat), joista syntyy käytännössä jo yli yhden henkilötyövuoden poissaolot. 3. Poissaolot aiheuttavat aina töiden ja vastuualueiden paikkaamista ja sijaistamista. Näin 6 x viikon poissaolo kuormittaa paitsi poissaolona, myös paikalla olevien työntekijöiden lisääntyneellä työmäärällä. Viikon sulkuviikko vähentää henkilökunnan kuormittumista. 4. Vaikka kirjaston peruspalvelutasoa laskettaisiin, lainaustoimintojen rutiinit ja järjestelytyöt eivät vähenny. Pienemmällä henkilökuntamäärällä toimittaessa (vaikkakin väliaikaisesta) muu kirjastonhoidollinen työ kärsii (hankinta, uuden aineiston käsittely), samoin koululuokkien vierailut ja muiden erikoispalveluiden toteuttaminen hankaloituu. 5. Sulkuviikon ajankohdaksi on suunniteltu toukokuun viimeistä viikkoa. Tämä on kirjaston kävijätilastossa vuosittain hiljaisempaa aikaa (parantuneet ulkoilusäät, puutarhatyöt yms). Myös kustannustoiminta hiljene kesää kohden, ts. uutuuskirjojen käsittelyä (saapumisvalvonta, laskutus, tietokannan täydentäminen, tarroitus, muovitus) on kirjastolla vähemmän.

16 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Toimenpiteitä 1. Myöhästymismaksut eliminoidaan sulkuviikolta. Lainauspalveluiden eräpäiväkalenteri asetetaan siten, että eräpäivät hyppäävät sulkuviikon yli. Näin myöhästymismaksuja ei tältä ajalta synny, eikä asiakkaiden tarvitse olla huolissaa palauttamisesta. 2. Sulkuviikon jälkeisinä päivänä palautuspäivämäärä asetetaan viikkoa edeltävälle ajalle, jolloin myöskään muualta Pirkanmaalta lainatuissa palautuksissa ei synny sulkuviikosta johtuvia myöhästymismaksuja 3. Huolellinen, monipuolinen tiedotus hyvissä ajoin. Kirjaston ja kaupungin netti- ja facebook sivut. Lehdet (OS, Aamulehti), paikallisradio. A4-ilmoittelu kirjastossa, asiasta kertominen suullisesti asiakaille. Tiedotteet Oriveden Opistolle. Sähköpostiviesti kaikille kaupungin työntekijöille. 4. Ajankohdalle sijoittuva näyttely (OSKO/Ratas 2 vko) siirretään tai perutaan sulkuviikon osalta kokonaan. 5. Palautusluukun tyhjentämisestä neuvotellaan kaupungintalon muun henkilökunnan kanssa. Mikäli vapaaehtoista ei löydy, kehoitetaan asiakkaita olemaan palauttamatta lainoja luukusta. 6. Seutukuljetusten peruuttaminen viikolta. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää: Oriveden kaupunginkirjasto suljetaan viikon ajaksi , ja Eräjärven sivukirjasto on suljettuna kaupungin säästötoimenpiteiden johdosta. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että Liisa Asiala poistui tämän pykälän jälkeen klo

17 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta KANSALAISOPISTON ALUSTAVA TUNTIKEHYS LUKUVUODELLE Elämänlaatulautakunta Kansalaisopiston tuntikehyksen muodostumisen perusteena ovat aiempien vuosien toteumien seuranta, opetuksen painopistealueet sekä talousarviossa määritellyt määrärahat. Kurssitarjonnan suunnittelee kansalaisopiston rehtori ja musiikin osalta musiikin suunnittelijaopettaja. Kurssisuunnittelu tehdään yhteistyössä tuntiopettajien ja liikunnanohjaajan sekä opistosihteerin kanssa. Suunnittelussa otetaan huomioon aiempi kurssitarjonta ja sen toteutuminen, saatu palaute opiskelijoilta ja tuntiopettajilta sekä mahdolliset uudet kurssisuunnitelmaehdotukset uusilta tuntiopettajiksi aikovilta. Oriveden seudun kansalaisopiston kokonaiskustannukset vuoden 2015 talousarvion mukaan ovat , sisältäen kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen henkilöstökulut, hallinnon kulut, matkakustannukset ja vuokrat. Opetus- ja kulttuuriministeriön vahvistama valtionosuustuntien määrä on 7123 vuodelle Laskennallinen valtionosuus (57 %) on Suunniteltujen opetustuntien kokonaismäärä on lukuvuodelle arviolta n. 7200h, jolloin omalla rahoituksella toteutetaan tällöin n. 77 oppituntia valtionosuustuntien ulkopuolella. Keskimääräisellä tuntihinnalla n. 74 kerrottuna 77h = Kansalaisopiston toimintatuotot ovat talousarvion mukaisesti , kaupungin omarahoitusosuudeksi jää , mikä vastaa n opetustuntia. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta merkitsee Oriveden seudun kansalaisopiston tuntikehyksen suunnittelun tiedokseen ja

18 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta käy lähetekeskustelun lukuvuoden jatkovalmisteluista. Päätös: Merkitään tiedoksi. Merkittiin, että jäsen Antti Hyytiäinen poistui esteellisenä kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi.

19 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta VUODEN 2015 TAITEILIJAN APURAHA Elämänlaatulautakunta Elämänlaatulautakunta jakaa vuonna 2015 ensimmäistä kertaa avustusta kulttuuripalvelujen osalta taiteilijan apurahana. Taiteilijan apuraha on kohdeapuraha, joka myönnetään taiteenharjoittajalle (ei yhdistykset) rajattujen työsuunnitelmien toteuttamiseen, työvälineisiin, työtilakuluin, näyttelykuluihin, julkaisuihin, äänitteisiin yms. Avustuksen hakemisesta on ollut ilmoitus Oriveden Sanomissa Hakulomakkeen on voinut tulostaa kulttuuripalveluiden internetsivuilta tai hakea kulttuuritoimistosta. Apurahaa on voinut hakea mennessä. Määräaikaan mennessä hakemuksen jättivät Tom Linkopuu, Vesa Peltomaa ja Tuija Suutari. Haettavana oleva kokonaissumma on 2242,70. Kulttuuripalveluiden osalta vuonna 2015 avustuksia on jaettavissa Tästä määrärahasta jaetaan taiteilijan apurahat, toimintakorvaukset ja kulttuuripalkinto. Liitteenä lautakunnan jäsenille yhteenveto hakijoita. Kansalaisopiston rehtori esittää avustuksia jaettavaksi seuraavalla tavalla vuonna 2015: taitelijan apuraha 600, toimintakorvaukset ja kulttuuripalkinto 600. Hakemukset on nähtävillä puoli tuntia ennen kokouksen alkua. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää myöntää taitelijan apurahaa seuraavasti: - Tom Linkopuu Vesa Peltomaa Tuija Suutari 200 Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Merkittiin, että Pia-Maria Ahonen poistui tämän pykälän jälkeen klo

20 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta LIIKUNTAPALVELUIDEN KOULUTUSKORVAUKSET 2014 Elämänlaatulautakunta Liikuntapalveluiden koulutuskorvaukset ovat olleet haettavissa klo mennessä. Koulutuskorvaukset on tarkoitettu valmentaja-, ohjaaja- ja toimihenkilökoulutukseen (ei kilpailutoiminnan tukemiseen). Koulutuskuluista on esitettävä maksutositteet sekä koulutuksen kurssiohjelma koulutuskorvaushakemuksen liitteenä. Matka-, päiväraha- ja laskutuskustannuksia ei korvata tulleen uuden avustusohjeen mukaan koulutuskorvauksiin tullut 20%:n omavastuu. Yhden henkilön koulutuskorvaus on maksimissaan 500. Liikuntapalveluilla on varattu vuoden 2015 talousarvioon koulutus- ja toimintakorvauksiin Määräaikaan mennessä koulutuskorvausta hakivat Fortuna, Oriveden Naisvoimistelijat, Oriveden Ponnistus lentopallo sekä Västilän Voima. Liitteenä kokoukseen osallistuville yhteenveto hakemuksista ja vs. liikuntapäällikön esitys myönnettävistä koulutuskorvauksista. Haettava summa ilman omavastuuta on Hyväksyttyjen koulutushakemusten arvo yhteensä on Tämän jälkeen toimintakorvauksiin jää jaettavaksi Koulutuskorvauhakemukset ovat nähtävissä puoli tuntia ennen kokousta. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta myöntää koulutuskorvausta seuraavasti: - Fortuna Oriveden Naisvoimistelijat Oriveden ponnistus, lentopallo Västilän Voima 72 Käydyn keskustelun myötä esittelijä muutti päätösehdotustaan kokouksessa seuraavasti: Vs. liikuntapäällikön kokouksessa tekemä muutettu päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta myöntää koulutuskorvausta seuraavasti: - Fortuna Oriveden Naisvoimistelijat Oriveden ponnistus, lentopallo Västilän Voima 72 Korvattava koulutuskorvaussumma on 1432, jolloin toimintakorvauksiin vuonna 2015 jää jaettavaa Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Lisäksi lautakunta totesi, että koulutuskorvauksen osalta avustusohjetta tulee tarkentaa

21 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta LIIKUNTAHALLIN KIIPEILYSEINÄN KÄYTTÖMAKSUT ALKAEN Elämänlaatulautakunta Liikuntahallin kiipeilyseinän hintoja on aikaisemmin tarkistettu Vanha hinnastossa on ollu paljon käytännön toiminnan kannalta epäselvyyksiä. Uuden hinnaston myötä hinnat ovat selkeämmin eriteltyjä. Liitteenä vanha ja uusi hinnasto. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy liikuntahallin kiipeilyseinän käyttömaksut alkaen liitteenä olevan hinnaston mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

22 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ORIVEDEN UIMAHALLIN KAHVION SOPIMUKSEN UUSIMINEN/OPTION KÄYTTÄMINEN Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupungin liikuntapalvelut ostaa uimahallin lipunmyynnin hoi tami sen ja kahviotoiminnan hoitamisen yksityiseltä palvelun tuottajalta. Yritys vastaa kahviotilan lipunmyynnistä, jolloin yritys perii uimahallin käyt tömak sut ja tilittää ne päivittäin kaupungille. Yritys vastaa kahviotilan siivouk ses ta, ylläpidosta, mahdollisista vakuutuksista. Kaupunki maksaa yrityk sel le lipunmyynnin hoitamisesta 2200 /kk + alv poislukien kesäsulku. Kor vaus on sidottu elinkustannusindeksiin. Indeksikorotusten jälkeen hinta on tällä hetkellä 2311,55 /kk + alv (yht. 2866,32 /kk). Kaupunki luovuttaa yri tyk sen käyttöön uimahallin kahviotilan ja perii siitä vuokraa 20 /kk + alv. Sopimus on voimassa välisen ajan. Kahvioyrittäjällä on mahdollisuus hyvin sujuneen toiminnan jälkeen yhteen optiovuoteen, jos ta päättää hyvinvointi- ja terveyslautakunta hallintoorganisaatiomuutoksen jälkeen sopimuksen option käyttämisestä päättää elä män laa tu lau ta kun ta. Lautakunnan jäsenille liitteenä voimassa oleva so pimus. Sopimus ei ole kaupungille taloudellisesti kannattava ja kau pun gin val tuuston hyväksymän talouden tasapainotusohjelman linjauksen mukaan ui mahal lin kahviosopimus tulee kilpailuttaa uudestaan ja tarkentaa sopimukseen liit ty viä asioita. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää, että se ei käytä uimahallin lipunmyynnin sopimuksen optiota, joten sopimus päät tyy Asian käsittely: Keskutelun aikana jäsen Inkeri Toivo teki esittelijän päätösehdotuksesta poik kea van ehdotuksen. Hän ehdotti, että optio käytetään ja kilpailutus tehdään vasta vuoden päästä. Ehdotusta kannattivat Antti Hyytiäinen ja Jukka Mä ki. Puheenjohtaja totesi, että koska oli kannatettu päätösehdotuksesta poik keava ehdotus, asiasta oli äänestettävä. Puheenjohtavan ehdotuksesta ää nes tysta vak si hyväksyttiin kädennostoäänestys. Vs. liikuntapäällikön pää tös eh dotus ta kannattivat Piia Hannila, Lauriina Kuusisto ja Sari Laine. Inkeri Toivon ehdotusta kannattivat Antti Hyytiäinen ja Jukka Mäki. Ää nes tys tu loksen mentyä tasan puheenjohtajan ääni ratkaisi. Puheenjohtaja totesi äänestystuloksen.

23 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Elämänlaatulautakunta päättää, että se ei käy tä uimahallin lipunmyynnin sopimuksen optiota, joten sopimus päättyy

24 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN SISÄINEN VALVONTA JA RISKIENHALLINTA Elämänlaatulautakunta Tilivuodelta 2014 tulee lautakuntien laatia raportti lautakunnan alaisen toiminnan sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tilasta kaupunginvaltuuston hyväksymien perusteiden mukaan. Kaupunginhallitus antaa toimintakertomuksessa arvion merkittävimmistä riskeistä ja epävarmuustekijöistä, sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä ja toimenpiteistä havaittujen puutteiden korjaamiseksi sekä konsernivalvonnasta. Hallituksen selonteko perustuu sen alaisten palvelukeskusten johtajien, toimielinten ja konserniyhteisöjen laatimiin selontekoihin. Hallituksen alaisten toimielinten tulee käsitelllä oman tehtäväalueensa selonteko merkittävimmistä riskeistä ja sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä sekä toimenpiteistä havaittujen puutteiden korjaamisesta. Selonteko tulee perustua dokumentoituun aineistoon. Liitteenä kokoukseen osallistuville ovat sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan perusteet. Oriveden kaupungin aiempaan toimintaan ja raportointikäytäntöön näiden ohjeiden perusteella tulee lisäys siten, että hallituksen alaisten toimielinten tulee käsitellä oman tehtäväalueensa selonteko merkittävistä riskeistä ja sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä sekä toimenpiteistä havaittujen puutteiden korjaamiseksi. Elämänlaatupalveluiden selonteko: Elämänlaatupalveluiden kohdalta merkittävämpiä riskit liittyvät erilaisten tapahtumien ja ryhmien järjestämiseen sekä toisaalta eri toimitiloihin, joissa on säännöllistä toimintaa. Riski kohdistuu tällöin niin käyttäjiin kuin henkilökuntaan kuin tiloihin. Riskit liittyvät kiinteistön osalta mahdolliseen ilkivaltaan ja henkilöstön osalta omaisuusvahinkoon tai henkilöön kohdistuvana uhkaavana käytöksenä. Asioista on annettu suullisia ohjeita ja kaikilla henkilöstöllä on voimassa oleva ensiapukortti. Turvallisuutta lisää myös osassa tiloissa oleva kameravalvonta.näihin asioihin tullaan keskittymään kevään 2015 aikana päivittämällä turvallisuus- ja pelastussuunnitelmia. Talouden tasapainotusohjelman myötä palvelutuotannon tehostamista johtuen henkilöstön työnkuviin ja vastuisiin on tullut muutoksia ja näiden osalta työnkuvat tulee ajantasaistaa elämänlaatupalveluissa kevään 2015 aikana. Elämänlaatupalveluihin ei kohdistu mitään korvaus tai muuta vaateista. Elämänlaatupalveluiden dokumentoitu riskienhallinta otetaan käyttöön vuoden 2015 aikana. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta hyväksyy elämänlaatupalveluiden selonteon sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta.

25 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

26 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta SEUDULLISEN VAPAA-AIKATYÖRYHMÄN SELVITYS Elämänlaatulautakunta Oriveden kaupungin on mukana Tampereen kaupunkiseudun vapaa-aikatyöryhmässä. Lokakuussa 2013 vapaa-aikatyöryhmä määritteli tavoitteekseen selvittää yhdityksille myönnettävien avustuperiaatteiden yhteinäistämismahdollisuuksia. Samalla työryhmä keskusteli tila- ja taksaperiaatteiden yhteinäistämisestä. Kunnat palkkasivat yhteisen hankesuunnittelijan tekemään selvitystä aiheesta, selvitys liitteenä. Selvityksestä nousee esille kaksi selkeää, helposti toteutettavaa kohdetta. Lähtökohtana on, että avustusten nimet yhtenestettäisiin sekä tiedon löydettävyyttä parannettaisiin. Lisäksi selvitykseen on kirjattu, että kuntakohtaisista myöntämisoikeudesta voisi luopua ja avusta voisi saada seutukunnallisesti riippuen siitä, minkä kunnan alueella toimintaa järjestää. Vapaa-aikatyöryhmä jatkaa selvityksen perusteella asian työstämistä vuoden 2015 aikana ja tavoitteena on, että Tampereen seutukunnan yhteinäiset avustuskäytännöt olisivat käytössä vuoden 2016 alusta alkaen. Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta merkitsee Tampereen kaupunkiseudun vapaa-aikaselvityksen tiedokseen. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

27 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta ILMOITUSASIAT Elämänlaatulautakunta Ote pöytäkirjasta Kaupunginhallitus , 282. Elinkeino-ohjelman käsittely/elinkeino-ohjelman hyväksyminen. 2. Ote pöytäkirjasta Kaupunginvaltuusto , 77. Vuoden 2015 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille Ote pöytäkirjasta Kuapunginhallitus , 300. Vuoden 2015 talousarvion ja taloussuunnitelman täytäntöönpano-ohjeet. 4. Ote pöytäkirjasta Kaupunginhallitus , 301. Kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen kokousaikataulu tammikuu-kesäkuu Ote pöytäkirjasta Kaupunginhallitus , 311. Talouden tasapainottamisohjelmaan liittyvät yt-neuvottelut. 6. Ote pöytäkirjasta Ympäristölautakunta , 145. Maisematyölupahakemus, Oriveden kotiseutuyhdistys ry, kylä: Orivesi, tila: Paltanmäen musen Rn:o 2: Ote pöytäkirjasta Ympäristölautakunta , 146. Maisematyölupahakemus, Sahramies Kalle kp, kylä: Orivesi, tila: Paltanmäen musen Rn:o 2: Ote pöytäkirjasta Kaupunginvaltuusto , 8. Kaupunginhallituksen jäsenten valitseminen vuosiksi Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

28 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Elämänlaatulautakunta OTTO-OIKEUDEN KÄYTTÄMINEN Elämänlaatulautakunta Vs. liikuntapäällikö viranhaltijapäätökset: - yleiset: 1 - henkilöstö: 1 2. Kirjastotoimenjohtajan viranhaltijapäätökset : - yleiset 4-5/14 ja 1 - hankinta: 2/14 3. Kansalaisopiston rehtorin viranhaltijapäätökset: - yleiset 8/14 ja 1 Vs. liikuntapäällikön päätösehdotus: Elämänlaatulautakunta päättää, että se ei käytä kuntalain 51 :n mukaista otto-oikeuttaan, eikä ota käsiteltäväkseen yllä mainituissa viranhaltijapäätöksissä päätettyjä asioita. Päätökset ovat täytäntöön pantavissa. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

29 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Tämän kokouksen seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen: Pykälät:11-13 Oikaisuvaatimus tehdään Oriveden kaupungin koulutuslautakun nalle, osoite PL 7, Orivesi. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa: 1-10, Pykälät: Tämä pöytäkirja on ollut kuntalain 63 :n mukaisesti yleisesti näh tävänä edeltäpäin ilmoitettuna aikana, Oriveden pääkirjastossa, klo , todistaa Virallisesti Piia Leppänen pöytäkirjanpitäjä

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12. Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12. Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12 Elämänlaatujaosto AIKA 12.04.2012 klo 17:00-18:25 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2007 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 15.01.2008 klo 17:30-20:10 PAIKKA Kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 1/ (15) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 18:25-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA ORIVEDEN KAUPUNKI ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2014 KÄYTTÖSUUNNITELMA 3 105 ELÄMÄNLAATUPALVELUT Vastuuhenkilö vs. liikuntapäällikkö Terhi Kallio KÄYTTÖTALOUS Toimintatuotot 347 978 Toimintakulut - 2 467

Lisätiedot

Kokouskäytännöistä. 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri

Kokouskäytännöistä. 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri Kokouskäytännöistä 16.1.2013 Kristiina Heinonen-Kuusela kaupunginsihteeri Kokousmenettelyt Tavoitteena yhdenmukaiset menettelyt toimielimissä Käsitellään toimielimen ensimmäisessä kokouksessa Päätetään

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 21.1.2015 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2015 Kokousaika 21.1.2015 klo 15.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIAT 1. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..2 2.

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 1 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.3.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Erkin Haussi, Nikkolantie 114 Saapuvilla olleet jäsenet Poissa Lahti Tapani, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011

KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 1 / 2011 KOSKEN TL VAPAA-AJANLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2011 VAPAA-AJANLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 10.2.2011 klo 19.00-21.20 Paikka: Eino-Ollin tupa, kirjaston yläkerta Läsnä: läsnä poissa Puheenjohtaja: Jarmo

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 18.2.2011 klo 9.00 13.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

PÄLKÄNEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Sivu

PÄLKÄNEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1. Sivu PÄLKÄNEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Vapaa-aikalautakunta 02.03.2015 AIKA 02.03.2015 kello 18:00-19:00 PAIKKA Pälkäneen kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Sivu 1 Vapaa-aikalautakunnan kokousajat ja koolle kutsuminen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 02.06.2016 klo 18:00-20:50 Paikka Kunnantalo Ervastintie 2, kokoustila Herman 4. krs. Läsnäolijat Seppälä Ulla puheenjohtaja Salonen Antti

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2016 KÄYTTÖSUUNNITELMA

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2016 KÄYTTÖSUUNNITELMA ORIVEDEN KAUPUNKI ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2016 KÄYTTÖSUUNNITELMA 3 105 ELÄMÄNLAATUPALVELUT Vastuuhenkilö liikuntapäällikkö Kiti Ruissalo, 25.1.2016 alkaen vs. liikuntapäällikkö Terhi Kettunen KÄYTTÖTALOUS

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 33

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 33 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 33 Elämänlaatujaosto AIKA 26.06.2012 klo 17:00-18:30 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat, Kokoushuone KH KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KULTTUURIPALVELUIDEN TOIMINTAKORVAUKSET VUONNA 2014

KULTTUURIPALVELUIDEN TOIMINTAKORVAUKSET VUONNA 2014 Elämänlaatulautakunta 36 27.05.2014 KULTTUURIPALVELUIDEN TOIMINTAKORVAUKSET VUONNA 2014 Elämltk 36 Kulttuuripalveluiden toimintakorvaukset ovat olleet haettavana maaliskuun viimeiseen arkipäivään mennessä.

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2.

Mikkeli Pöytäkirja 5/ (9) Tarkastuslautakunta Aika , klo 16:00-18:45. Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. Mikkeli Pöytäkirja 5/2017 1 (9) Aika 19.12.2017, klo 16:00-18:45 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 81

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 81 ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 81 Elämänlaatulautakunta AIKA 27.08.2015 klo 18:00-19:34 PAIKKA Oriveden kaupunginhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 1/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.1.2012 klo 9.00 13.35 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 1/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1/7.3.2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 16 AIKA 29.10.2014 klo 18:00-19:43 PAIKKA Kultavuoren koulu, Koulutie 20 Tilaisuuden aluksi vs. kasvatus- ja opetusjohtaja Pirkko Hynninen esittäytyi johtokunnille.

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3

PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 PUUMALAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 13.02.2014 klo 13:00-16:15 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Tutustuminen ruokapalveluiden toimintaan 3 2 Kunnanjohtaja

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 Aika klo 18:00 Paikka Virastotalo, kokoushuone 427 Käsiteltävät asiat Asianro Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2017 KÄYTTÖSUUNNITELMA

ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2017 KÄYTTÖSUUNNITELMA ORIVEDEN KAUPUNKI ELÄMÄNLAATULAUTAKUNTA VUODEN 2017 KÄYTTÖSUUNNITELMA 3 105 ELÄMÄNLAATUPALVELUT Vastuuhenkilö vs. liikuntapäällikkö Terhi Kettunen KÄYTTÖTALOUS Toimintatuotot 352 000 Toimintakulut 2 338

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 67 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 19.05.2017 09:00-09:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sivistyslautakunta

Sivistyslautakunta Karkkilan kaupunki Pöytäkirja 6/2009 90 Sivistyslautakunta 15.09.2009 Aika 15.09.2009 klo 18:00-20:22 Paikka Haukkamäen koulu Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 92

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (13) Vehmersalmen pitäjäraati Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (13) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 18:30-20:40 Paikka Vehmersalmen asukastupa, Satamarannantie 1 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Taina Maria Worster,

Lisätiedot

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille.

Kokouskutsu on lähetetty sähköpostina kunnanvirastoon, mistä se on toimitettu edelleen tarkastuslautakunnan jäsenille. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 3/2015 Kokousaika: 18.5.2015 klo 13.00-16.00 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ LAPINLAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 89 Tekninen lautakunta 01.07.2019 Päätöksentekotapa Varsinainen kokous Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 91 46 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Elämänlaatulautakunta. AIKA klo 18:00. Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ORIVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ Elämänlaatulautakunta. AIKA klo 18:00. Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT ORIVEDEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2017 1 AIKA 09.02.2017 klo 18:00 PAIKKA Kaupungintalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo

1 / 5 PÖYTÄKIRJA. Aika: :00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 / 5 TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 / 2018 PÖYTÄKIRJA KL/005/000202/2018 Aika: 18.1.2018 10:00-10:50 Paikka: Kotka, maakuntatalo 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus As. nro 1 2 Pöytäkirjanpitäjän valinta

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 17:59-18:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 2/2014 Tukipalvelulautakunta Sivu 9 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 3/2014 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 25.4.2014 klo 9.00 13.05 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 1 18.05.2016 AIKA 18.05.2016 klo 18:00-20:15 PAIKKA Rovastinkankaan koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 4 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017

21 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2017 Mikkeli Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 17.04.2018, klo 16:00-18:14 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin Elomaan koulun opetuskeittiöön Tekninen lautakunta 17.02.2017 1 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 1 / 2017 Kokousaika Perjantai 17.02.2017 klo 13:00-13:40 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen jälkeen klo 14-14:30 tutustuttiin

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Vapaa-aikalautakunta Sivu 1 KOKOUSAIKA. Tiistai kello Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Tiistai 4.2.2014 kello 18.30 20.35 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 4/ (10) Tarkastuslautakunta Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 4/2018 1 (10) Aika 26.04.2018, klo 14:00-16:33 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta

22 Arviointiseminaari , tarkastuslautakunta Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (10) Aika 17.10.2017, klo 16:00-17:32 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone, 2. krs Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013-2016 Pöytäkirja 2/2013 Kokousaika: 31.10.2013 klo 13.00-16.25 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Elämänlaatulautakunnalle on asetettu kaupunkistrategiasta seuraavat ylätavoitteet, joista talousarviotavoitteet tulee johtaa:

Elämänlaatulautakunnalle on asetettu kaupunkistrategiasta seuraavat ylätavoitteet, joista talousarviotavoitteet tulee johtaa: Elämänlaatulautakunta 45 27.08.2015 Elämänlaatulautakunta 56 24.09.2015 ELÄMÄNLAATUPALVELUIDEN TALOUSARVIO 2016 Elämänlaatulautakunta 27.08.2015 45 Kaupunginhallitus on kokouksessaan 29.6.2015 206 antanut

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Elinvoima- ja konsernijaosto 11.09.2017 Aika 11.09.2017 klo 12:30-13:54 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 77 Elämänlaatujaosto AIKA 20.12.2012 klo 17:00-17:55 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rakennuslautakunta Aika 16.02.2017 klo 17:00-17:10 Paikka Kunnantalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Rakennuslautakunnan kokousten pitäminen vuonna 2017

Lisätiedot

1. 1 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN KOKOUSAJAT JA KOOLLEKUTSUMINEN 2. 2 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄ OLO

1. 1 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN KOKOUSAJAT JA KOOLLEKUTSUMINEN 2. 2 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN JA NÄHTÄVILLÄ OLO VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 1/2008 Keskiviikko 05.03.2007 kello 18.00 Nuorisotila Kellari 1. 1 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN KOKOUSAJAT JA KOOLLEKUTSUMINEN 2. 2 VAPAA AJAN LAUTAKUNNAN PÖYTÄKIRJOJEN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KOKOUSAIKA 14.11.2018 klo 9:00 15.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 2 LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat

TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, Tampere. 25 Tampereen Kaupunkiliikenne Liikelaitoksen viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat Tampere Pöytäkirja 4/2016 1 (12) Aika 14.12.2016, klo 08:05-09:45 Paikka TKL:n kokoushuone, Jokipohjantie 24, 33800 Tampere Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 28.1.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II (klo 9-9.40) Kirkonkylän koulukeskus (klo 10 14) LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.02.2010 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja Launosten päiväkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot