2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5"

Transkriptio

1 Kurssipalaute OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtavat oli odotuksiani paremmat, ainoa miinus oli biologian lisätehtävät, jotka ei ollut mafynetissä, muuten älyttömän hyvät! 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Parempaan ja yksilöllisempään opetukseen en ole koskaan törmännyt! 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Mahtavaa, että kokeita oli paljon ja ne + tehtävät oli realistisia. Nyt on varma olo, eikä pelota mennä kokeeseen. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? En olisi uskonut pystyväni vastaavaan, tuhannet kiitokset! 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Ehdottomasti 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Mahtava kurssi! : )

2 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Monta kertaa epätoivo on iskenyt ja olen meinannut luovuttaa, pikaisen juttutuokion jälkeen mieli taas pursuaa itsevarmuutta ja tarmoa, Antti vaan on ihmeelliinen! On ihanaa kun meistä kaikista pidetään selvästi yksilöllisesti todella hyvää huolta. Meistä, kehittymisestä ja jaksamisesta! 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Kemian materiaaleissa oli paljon virheitä, biologian vastaukset voisivat olla tarkempia ja lisätehtävät mafynetissä! 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Yhdelläkään muulla valmennuskurssilla ei varmasti pidetä näin hyvää huolta meistä! Omasta kokemuksesta voin sanoa. Teemu ja Antti ovat enkeleitä, tai ehkä vaan yliihmisiä, joiden opastukseen jokaisella pitäisi olla mahdollisuus. Ilmapiiri on uskomaton ja jopa nollasta lähteneet ovat oppineet enemmän, kuin kolmen vuoden aikana lukiossa! Olen ikuisesti kiitollinen parhaasta opetuksesta, jota olen koskaan saanut ja uskosta ja luottamuksesta, jota Antti on kaikille saanut syntymään

3 OPPILAS 2 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Kertaustehtävien avulla kurssi keskittää opiskelun niihin asioihin, jotka vaativat eniten huomiota. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Yksilöllistä opetusta oli tarvittaessa saatavilla. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeissa oppii ajankäyttötekniikkaa ja saa vastausrutiinia. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Laskurutiini ja koeajan käyttötekniikka ovat parantuneet hyvin. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelen MAFYa sopivaa preppauskurssia etsiville. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi on todella hyvä tapa ohjata opiskeluaika hyötykäyttöön.

4 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Antin opastus auttoi opiskeluajan jakamisessa eri aineiden kiesken ja toimi kannustimena opiskeluun. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Jatkakaa kurssin kehitystä niin se pysyy parhaana. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Kurssi ei vain tyydy tarjoamaan hyvää opetusta vaan kehittyy jatkuvasti myös kurssin aikana mahdollistaakseen parhaan mahdollisen tuloksen.

5 OPPILAS 3 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? MAFYNETTI toimii erinomaisesti, ja on jo itsessään hyvä syy valita MAFY :n valmennuskurssi 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Opettajat olivat aina valmiita avaamaan tehtävänantoja ja ratkaisemaan tehtävät 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeet olivat hyvin järjestettyjä ja kysymykset vastasivat lähestulkoon aina oikean lääkiskokeen tasoa. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Kehitys on ollut positiivista. Pistemäärä on ainakin kaksinkertaistunut ensimmäisestä kokeesta 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Hyvä vaihtoehto perinteisille luentotyyppisille kursseille. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Oikein mukava, rento meininki aina tunteilla.

6 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Oikea henkilö ohjaukseen! 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Ehkä lisää teoriaa tunneilla, ja mafya enemmän kotona 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. MAFYNETTIÄ kannattaa ehdottomasti harkita, jos ei halua luentotyyppistä kurssia. Opettajat olivat kaikki erittäin asiantuntevia.

7 OPPILAS 4 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Asiasisällöt ja tekniikat tehtävien tekoon oppii ylivoimaisesti parhaiten tehtäviä tekemällä. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kyllä, apua sai aina kun tarvitsin. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Erittäin hyödyllisenä ja mieltärauhoittavina 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Suunta kohti ylöspäin. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti: Uskon kurssiin olleen Suomen paras lääkiskurssi

8 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Kannustava ja määrätietoinen : ) 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Samaan malliin 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Hyvä lääkishakija! Jos haluat valmentaa itsesi parhaalla mahdollisella tavalla pääsykokeeseen, suosittelen lämpimästi MAFYvalmennuksen kurssia. Verraten edelliseen valmennuskurssiini, tämä oli ylivoimaisesti opettavaisempi, kannustavampi ja yksinkertaisesti parempi.

9 OPPILAS 5 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Sopii minulle paremmin, kuin puhtaan luentotyyppiset kurssit. Tarvitsin erityisesti laskurutiinia ja kurssi motivoi sen hankintaan. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeet opettavat ajankäyttöä tositilanteessa. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Laskurutiini parantunut. Vanhat asiat suht hyvin kerrattuna. Lisäksi uuttakin opittu. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelisin juuri sellaiselle, joka tarvitsee enimmäkseen laskurutiinia ja nopean kertauksen. Koulumaisen luentotyyppisen kurssin sijaan. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti:

10 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Motivoiva loppupuhe! 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

11 OPPILAS 6 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? MAFYnetti ohjelma painotteinen. Hyvä ohjelma 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kyllä 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Vaikea tehdä, vain 1 virallinen koe ollut 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Harjoituskokeiden pisteet nousseet 2/3 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Ehdottomasti suosittelisin. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyvä mukava ilmapiiri, osaavaa opetusta.

12 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Hyvä, vaikka isoa tarvetta ei ollut. MAFYnetti ohjelman musta viiva piti ajantasalla. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Biologian tehtäviin + aineistoihin kuvia, Kemian opetukseen enemmän kuin 1 opettaja 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Loistava kurssi. Rento ilmapiiri, osaavaa opetusta, Hyvillä fiiliksillä kokeeseen.

13 OPPILAS 7 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtavat olivat työntäytteisiä. Ei voi paremmaksi mennä 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Aina sai apua ja ohjestusta, heti kun tarvitsi. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Sai hyvää tuntumaa kokeen hyristelystä 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Alkutietämys oli aika rajoittunutta ja hajanaista, mutta 8 viikon aikana olen oppinut uskomattoman paljon uusia asioita ja oppinut hallitsemaan kokonaisuuksia. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Ehdottomasti. Ammattitaitoisempia opettajia ei ole olemassa. MAFYNETTIIN olin aluksi erittäin skeptinen, mutta voin kertoa, että se on ehkä paras juttu sitten höyrykoneen keksimisen. Suosittelen ihan yokoettakin varten!!! 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Erittäin hyvä kurssi kaikin puolin. Oppitunnilla olevaan hälinään ja asian ulkopuoliseen höpöttelyyn voisi puuttua.

14 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Erittäin hyvää henkilökohtaista ohjausta kohti tavoitteita. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? MAFYNETIN fysiikan tehtävät voisi olla kursseittain, niin olisi helpompi panostaa omiin heikkoihin kohtiin. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

15 OPPILAS 8 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Itselleni tehtävien teko oli hyvä keino oppia. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Apua sai aina tarvittaessa. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Varsinkin lääkikseen hakiessa kokeen «outouden» vuoksi lähes pakollisia 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Olen oppinut nopeaksi, ja myös joitain täysin uusia tehtävätyyppejä 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Kyllä. Kurssi vaatii kuitenkin vaivannäköä. Varsinkin fysiikassa melko hyvät pohjatiedot hyödyn maksimoimisessa! 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyvä kurssi, MAFYNETTI motivoi tekemään!

16 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. No ei ollut hirveästi tarvetta, mutta hyvä, kun neuvotaan. Oli myös hyvä kun tuli neuvoja, mitä aiheita kannattaa painottaa. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Biologiaan kuvia, harkkakokeisiin vaikeammat aineistot. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Kurssilta saa kovan laskurutiinin, josta on hyötyä kiireisessä lääkiksen pääsykokeessa. Myös harkkakokeet ovat hyödyllisiä

17 OPPILAS 9 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Mafynetin avulla kaikki voivat edetä luontevasti omaa tahtiaan. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti: Toimiva, tehokas.

18 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Toimivaa, realistista ja ennenkaikkea kannustavaa. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

19 OPPILAS 10 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Tehtävien teko kurssilla hyvä asia, koska sai apua, kun teki tehtäviä. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Todella hyvä! 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Laskurutiini on parantunut ja olen sisäistänyt paljon uusia asioita. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Voisin suositella 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli hyvä, mutta välillä olisin halunnut rahallisemman ympäristön ja enemmän omaa tilaa kurssilla. (pöydät ahtaita)

20 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Videot olivat todella hyviä. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Työrauhasta pitäisi pitää huolta, koska välillä oli todella vaikea keskittyä. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

21 OPPILAS 11 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Sai minut tekemään töitä 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Ilman niitä olisin kusessa 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Fysiikan taitoihin uusia ulottuvuuksia 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Tottakai! 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Rahat ei mennyt hukkaan!

22 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Hyvä ja yksilöllinen ohjaus oli todella hyvä! 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Tehtäviin «anna vinkki» toiminto, etenkin haastavampiin 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Toimiva «oppimispaketti», joka pakottaa oppimaan.

23 OPPILAS 12 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Tuntuivat ehkä helpommilta kuin viime kevään oikea koe. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyvä ja kannustava, ei oikeastaan mitään negatiivista.

24 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Ei antanut luovuttaa. = ) 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

25 OPPILAS 13 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtavat kurssilla LOISTAVIA, lukuunottamatta tunneilla ollutta «hieman» liian aktiivista keskustelua «hieman» ohi aiheen. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Ei mitään huonoa sanottavaa, pitäkää ryhmäkoot ehdottomasti pieninä. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Ilman niitä olisin pulassa. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Ensimmäisestä harjoituskokeesta 25p, viimeisestä reilu 80. Yksin en moiseen parannukseen olisi pystynyt. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti: Homma toimii hyvin. Enemmän vaan «kuria» oppitunneille ja materiaalit kuntoon, niin tulee olemaan suomen suosituin valmennuskurssikeskus.

26 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Todella asiallista, vielä enemmän kuin ois aikaa ni täysi Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Oppitunneille hiljasuus luokkaan, virheet aineistossa kuntoon ja pientä lisäystä kemmaan ja bilsaan niin hyvä tulee. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Suosittelen kaikille!

27 OPPILAS 14 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Oikein hyvät, en olisi mitenkään saanut tehtyä näin paljon tehtäviä omillani 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Välillä joutui hetken odottamaan (kemiassa ehkä eniten), mutta kaikkiin kysymyksiini olen aina saanut vastauksen 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Erittäin hyvä päästä harjoittelemaan koetilannetta näin monta kertaa. Vähän pelkään olivatko kokeet turhan helppoja. Mutta ainakin niistä jäi hyvä fiilis =) 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Älyttömän paljon. Tässähän voisi jopa onnistua! 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mihinkään muualle en kehottaisi menemään. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli oikein hyvä. Toivottavasti ei nähdä ensi vuonna, mutta jos huonosti käy, täällä ollaan taas.

28 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Antti on erittäin kannustava ja saa nostettua motivaation uudelle tasolle. Sääli ettei ohjauksia ollut useammin! 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? MAFYNETTIÄ voisi kehittää sisällötään tasaisemmaksi, ja lisää lääkistehtäviä kaikkiin. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Kannattaa tulla kurssille! Puutteet ovat lähes olemattomat, ja nekin korjataan ensi vuodeksi (esim. tehtäviä tulee lisää). Itsekin tulisin uudestaan, mutta toivottavasti ei tarvitse :)

29 OPPILAS 15 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Tehtäväkokoelma, aiheet, opetus, apu, kaikki hyvässä selkeässä paketissa. Kaikki on valmiina, vaaditaan vain työ. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Opetusta oli riittävästi tarjolla, tosin tarttis varmaan kysellä enemmän 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Ajankäytön, rutiinin ja kokemuksen kannalta lähes välttämätön YOkirjoituksiin verrattavan eron vuoksi. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Kemiassa paljon ja yokurssi oli kaikin puolin fysiikan kannalta tärkeä. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" NO EI LÄPPÄ! tottakai suosittelen, kerran kaveri innostui niin miksei toistamiseen. Selkeä ero muihin kursseihin on tehtävien teon rutiini, mutta jos ei ole pohjaa on alku tahmeaa! 5 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Jeeeeeeee

30 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Kannustavaa, innoittavaa, yllätysvierailut parhaita. Keskiviikkoilta, kello lähestyy viittä ja pää pyytää lepoa, niin Antti saapuu paikalle tilastojen ja puheen kera, jees! Osa kiitoksesta myös Teemun kannustuksille. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

31 OPPILAS 16 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Pieni luento vaikeista asioista oli hyvä juttu 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Välillä avun saanti kesti eikä enään jaksanut jäädä yhteen tehtävään. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Siinä näki hyvin kehityksen 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Huomattavasti paremmin kuin mitä yksin olisin. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Olen jo suositellut : ) 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Olen pitänyt tosi paljon!

32 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Motivoivaa! 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Opettajat ovat mukavia ja osaavat opettaa! Tietokoneen käyrä tuo motivaatiota opiskeluun. Parasta on pienet ryhmät, jolloin opettajat voivat paremmin keskittyä jokaisen opiskeluun. Suosittelen!

33 OPPILAS 17 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Esim. Fysiikassa tehdään vain tehtäviä ja voi kysyä jos haluaa, voisi myös vaikka lätkäistä joka kerran alussa jonkun alueen, kaikki kaavat taululle ja käydä nopeaa läpi 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Hyödyllisiä todellakin, jos kehitettävää niin tehtävistä enemmän lääkiskoetyyppisiä. Nyt aika erilaisia. Aineistot ihan jees, ja myös se hyvä, että ulkoasu oikeaa koetta vastaava. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" En ole itse käynyt muilla kursseilla, joten ei suoraa vertailupohjaa, mutta suosittelisin silti 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Olen tykännyt, ja myös se, että kurssin järjestäjät (Antti esim.) Tuntuivat olevan mesissä kaikin puolin ilahduttavaa.

34 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Tuntuu olevan tosissaan mukana ja kiinnostunut kaikesta kurssiin liittyen, oikein piristävää ja motivoivaakin. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Enemmän drillejä/ydinasioiden tiivistyksiä. Ehkä lisää tehtäviä kemiaan/bilsaan? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

35 OPPILAS 18 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti: Tykkäsin kurssista todella paljon, kurssista sai todella paljon irti, kunhan vain jaksoi tehdä töitä.

36 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 3, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

37 OPPILAS 19 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtavat olivat toimivia. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Opettajat tarjosivat apua aina tarvittaessa ja muulloinkin. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Harjoituskokeet auttoivat tutustumaan lääketieteellisen pääsykokeen ominaisuuksiin. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Tavoitteeni ovat merkittävästi muuttuneet kurssin aikana, joten opiskelumotivaationi on ollut varsin heikkoa, kuten kehityskin. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Koen, että kurssi valmistaa erittäin hyvin lääketieteellisen pääsykokeeseen, työmenetelmät ja MAFYNETTI ryhmittävät hyvin opiskelua ja auttavat tunnistamaan asiat, joissa tarvitsee lisää harjoitusta 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli erinomainen.

38 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Se oli mielestäni melko hyödyllistä ja auttoi kohdistamaan opiskelua. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Mafynettiin voisi kenties lisätä jonkinlaisen mittarin, joka kuvaa päivittäin vaadittavaa työmäärää, jos halutaan edetä tavoitteisiin vakiotahtia. Käyrän silmämääräinen arviointi on varsin rasittavaa. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Opettajat olivat avuliaita ja osaavia. Mafynetti on kätevä järjestelmä opiskeluun.

39 OPPILAS 20 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Itsenäinen eteneminen ja tarvittaessa avun saaminen opettajalta kehittivät laskurutiinia ja omaa osaamasta kovassa tahdissa. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Opetus oli yksilöllistä ja suurin osa opettajista huomioi kaikkia tasapuolisesti ja kävi kyselemässä, miten sujuu. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Kokeet oli suurimmaksi osaksi hyvin tehtyjä ja koetilanteen harjoittelu toi rutiinia siihen. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Kehitys on ollut kurssin ansioista huimaa! 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Varmasti suosittelen jos joku miettii valmennuskurssia 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Olen erittäin tyytyväinen ja koen kurssin auttaneen minua kokeeseen valmistautumisessa todella paljon.

40 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Supertsemppari! Pep talkit oikeasti kannusti ja auttoi jaksamaan. Hyvä, ettei tarvinnut yksin miettiä mihin kannattaisi seuraavaksi keskittyä. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? Fysiikan yhteisistä luennoista oli tosi paljon hyötyä, mutta niitä oli vähän. Joskus keskustelu pöydissä yltyi liian kovaääniseksi ja häiritseväksi. Olisi hyvä olla yhteinen sopimus, että tehtäviä voi tottakai pohtia porukassa, mutta niin, että se ei häiritse muita. 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Ei voi muuta kuin suositella MAFYvalmennusta

41 OPPILAS 21 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Näkee hyvin oman kehityksen ja edistymisen. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Olen ottanut valtavia askelia eteenpäin, jokaisella osaalueella 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyvä kokonaisuus. EI tarvitse itse murehtia aikatauluista.

42 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 3, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Hyvä. Antaa tunteen, että huolehditaan oppimisesta. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? EI 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

43 OPPILAS 22 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtavat hyviä, välillä oli hankala keskittyä opiskeluun. Luokassa ei ollut aina tarpeeksi rauhallista. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Kokeet todella hyviä 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? En ole ihan päässyt tavoitteeseeni, mutta kehitystä on tapahtunut 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Mielipiteesi kurssista yleisesti:

44 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

45 OPPILAS 23 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Työtavat olivat hyvät, koska sai laskurutiinia tehtävistä ja lyhyet luennot oli juuri sopivia. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kyllä, apua sai juuri niissä asioissa, missä oli ongelmia. 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Ne olivat tosi hyviä, mutta eka tuli vähän liian nopeasti. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Unohtuneet asiat palautui mieleen, ja opin paljon myös uutta. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelisin ehdottomasti, jos haluaa yksilöllistä opetusta ilman pitkiä tylsiä luentoja. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli todella hyvä!

46 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Oli hyvä kuulla, mitä täytyy tehdä enemmän ja mihin käyttää minkäkin verran aikaa. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille. Kannattaa tulla MAFYn lääkiskurssille!

47 OPPILAS 24 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Ehkä olisi voinut olla enemmän «luentoja» eli yhteisesti käydään tärkeitä juttuja läpi (bilsa) 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Mahtavaa, että niistä oli 5 kpl, koska siinä ehti tulla jo rutiini niiden tekemiseen, eikä enää jännitä koetilanne. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Todellakin, esim. Vuosi sitten käymääni kurssiin verrattuna Super paljon parempi. 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Kurssi oli kokonaisuudessaan tosi hyvä, tuli tehtyä tehtäviä ja opittua tehokkaasti. Parasta oli, että voi edetä kaikissa aineissa omaan tahtiin, ts. ei tarvitse tankata muiden kanssa itselle jo selviä asioita ja turhautua : P

48 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Kivaa että tämäkin puoli on mietitty tarkkaan, koska on hyvä miettiä ja käydä läpi itselle paras "strategia". 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

49 OPPILAS 25 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? Oli hyvä, kun jokainen sai edetä omaa tahtia. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Aina sai apua, kun tarvitsi 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Lisäsivät rutiinia, lopullinen hyödyllisyys näkee sitten pääsykokeessa. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Lopussa iski väsymys, mutta asiat ovat palautuneet loistavasti mieleen! 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelisin! 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Hyvä kurssi! =) Kiitos kaikille opettajille!

50 8. Minkä arvosanan annat kurssille oppiaineittain? BI FY KE Opettajakohtaisia arvosanoja ei julkaista netissä. Tämä kurssilainen antoi opettajille keskimäärin arvosanan: 4, Mielipiteesi Antin opiskelunohjauksesta. Auttoi ajoittamaan omaa opiskelua ja tiesi, mitä painottaa. 11. Onko sinulla jotain kehittämisideoita kurssiin liittyen? 12. Nimeäsi ei julkaista nettisivuillamme, mutta nimettömänä julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Tähän voit kirjoittaa vapaamuotoiset terveiset nettisivujemme lukijoille.

51 OPPILAS 26 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että annat sen myös. 1. Oliko opetus asiantuntevaa? Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? MAFYNETIN avulla työskentely oli erittäin tehokasta. 3. Koitko saavasi yksilöllistä opetusta ja huomioitiinko sinut? Lähestulkoon aina 4. Kuinka hyvinä/hyödyllisinä pidit harjoituskokeita? Erittäin hyödyllisinä, sillä niiden avulla oppi toimimaan oikein ja tehokkaasti koetilanteessa. 5. Miten olet kehittynyt kurssin aikana? Aloitin melko hyvältä tasolta, joten kehitys ei ollut valtavaa, mutta erittäin hyödyllistä kylläkin. 6. Voisitko suositella ystävällesi kurssin käymistä tulevaisuudessa, kun hän on valmistautumassa lääketieteellisen pääsykokeisiin? Vaihtoehto 1 tarkoittaa "en suosittelisi" Suosittelisin mielelläni lähes kaikille. EN suosittelisi kenties jos kenties jos aivan perusasiatkin olisivat hukassa. (sillä ymmärrettävästi niitä ei käydä läpi 7. Mielipiteesi kurssista yleisesti: Erittäin hyödyllinen kurssi.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. Kurssipalaute HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5.

Lisätiedot

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin?

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän DIkurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät!

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! OPPILAS 1 Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! Kurssi oli superhyvä, juuri sellainen mitä halusin, jopa parempi! Tietokoneohjelma oli loistava opiskeluapuri

Lisätiedot

Palautteen vastaukset

Palautteen vastaukset Oppilas: 6329434861 (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Kemia Biologia Oli hyvä ettei kemiassa tunneilla käytetty aikaa yhteiseen luennointiin vaan jokainen sai apua itselleen vaikeissa asioissa.

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3 Oppilas: 6211881057 (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssin rakenne on hyvä. Aiheet on jaoteltu tabletissa hyvin ja asioiden kertaus tapahtuu ilman, että sitä tarvitsee itse miettiä, kunhan vain noudattaa

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

Kurssipalaute kesäkurssi 2016

Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja

Lisätiedot

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon.

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. OPPILAS 1 Todella hyvä tapa kerrata lyhyessa ajassa ja oppia samalla. Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. Matemaattinen hahmottamiskyky

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet Tämä asiakirja sisältää opiskelijoiden antaman palautteen opettajan Metropoliassa vuoteen 2014 mennessä opettamista kursseista. Palautteet on kerätty Metropolian anonyymin sähköisen palautejärjestelmän

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 25 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa.

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. OPPILAS 1 Varmasti. Valmentaa todella hyvin kokeisiin. Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. Työtavat soveltuivat ainakin

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Osallistuin luennoille, n=16

Osallistuin luennoille, n=16 Ohjelmointi, C# & Jypeli, kevät Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin loppupalautekysely, vastaajaa Osallistuin luennoille, n= En juuri lainkaan Noin puoleen Jokaiselle tai lähes jokaiselle

Lisätiedot

VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013

VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013 VIRVATULIKYSELY 12-13-VUOTIAILLE, kevät 2013 1. Perustiedot a) Ikä 12 vuotta 67 % 6 13 vuotta 33 % 3 b) Kuinka monetta vuotta olet oppilaana kuvataidekoulussa? 1. vuotta 22 % 2 3. vuotta 11 % 1 4. vuotta

Lisätiedot

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28)

Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) Tiivistelmä Opiskelijoiden Hyvis-ohjauksen palautteista (n=28) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet)

Lisätiedot

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8. Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.2014 10:31:45 2014 TULOKSET N=18, vastausprosentti keskimäärin 60,

Lisätiedot

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016

Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita!

Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita! Mielekkäät työtehtävät houkuttelevat harjoittelijoita! Vuoden 2013 aikana 359 Turun yliopiston opiskelijaa suoritti yliopiston rahallisesti tukeman harjoittelun. Sekä harjoittelun suorittaneilta opiskelijoilta

Lisätiedot

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 25 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 16% 28% 36% 20% Ei sovi. 5 20% Sopii melko hyvin. 9 36% Sopii hyvin.

Lisätiedot

Inkubion opintokysely 2015 * Required

Inkubion opintokysely 2015 * Required Inkubion opintokysely 2015 * Required 1. Sukupuoli * Mies Nainen 2. Vuosikurssi * 1 After the last question in this section, skip to question 5. 2 After the last question in this section, skip to question

Lisätiedot

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit Kurssipalaute kevään 2015 abikurssit Julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely OPINTOKYSELY 2014 Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely Inkubio on saanut ensimmäiset uuden kandidaattiohjelman mukaiset opiskelijat fuksien myötä ja korkeakoulun päässä sorvataan paraikaa maisteriuudistusta.

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 29 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti

U N E L M +1 +1. Motivaatio Hyvinvointi. Pohdintakortti ONKS U N E L M I? I! Motivaatio Hyvinvointi Raha Pohdintakortti KÄDEN TAIDOT Käden taidot ovat nykyään tosi arvostettuja. Työssäoppimisjakso vakuutti, että tää on mun ala ja on siistii päästä tekee just

Lisätiedot

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68 Palaute orientaatioviikosta 19.9.1 Vastauksia yhteensä: Hakukohteeni on 1 1 1 11 Informaatioverkostot Teknillinen fysiikka ja matematiikka Tietotekniikka Tuotantotalous Mikä oli parasta orientaatioviikossa?

Lisätiedot

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 1. Mistä sait tietoa Helsingin Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta? 2. Miksi hait Helsingin Konservatorion ammatilliseen koulutukseen? (tärkeimmät syyt) Vastaajien

Lisätiedot

Hyvinvointikysely oppilaille

Hyvinvointikysely oppilaille Hyvinvointikysely oppilaille Haluaisimme kuulla, mitä sinä ajattelet kouluhyvinvointiin liittyvistä asioista. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Jos et osaa

Lisätiedot

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2.

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2. Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Opitun kertaaminen Mafynetti 2 Mafynetti 2 Matematiikka Matematiikka Fysiikka Fysiikka

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 5

Palautteen vastaukset. Vastaus: 5 Oppilas: 6190488790 (Yksilöllinen numerotunniste) lääkikseen hakiessa on vaikeaa tietää mikä on tärkeää infoa, mafy tekee tämän selvittelytyön puolestasi. Ehdottomasti myöskin paras tapa asia oppia asiat,

Lisätiedot

Kevään 2009 valtakunnallinen 5-6 luokan FyKe koe tilanne FyKe kevät 2009

Kevään 2009 valtakunnallinen 5-6 luokan FyKe koe tilanne FyKe kevät 2009 Kevään 2009 5-6 FyKe koe Oppilasmäärä 14 12 10 8 6 4 2 0 5 6 FyKe kevät 2009 10 10 9,5 9, + 9 9 8,5 8 + 8 8 7,5 7 + 7 7 6,5 6 + 6 6 5,5 5 + 5 5 4,5 4 + 4 Arvosana 122 oppilasta, keskiarvo 7,56 Tehtäväkohtaiset

Lisätiedot

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 120 Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 107 114 100 87 93 Oppilasmäärä 80 60 40 20 0 3 5 7 14 20 30 20 30 36 33 56 39 67 48 69 77 76 56 65 35 25 10 9,75 9,5 9,25 9 8,75 8,5 8,25 8 7,75 7,5 7,25 7

Lisätiedot

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA Yhteenveto perustuu valmennuksen alku- ja loppukyselyyn, joka mittaa valmennuksen aikana tapahtuneita muutoksia. Asiakas:

Lisätiedot

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S PAIKALLA OLI ASIANTUNTIJOINA TOIMENSA PUOLESTA PAIKALLA OLIVAT HELI MANTILA A- KLINIKKA, TERO RÖNKKÖ

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2015 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Verkkokurssin laadun arviointi ja mittaaminen

Verkkokurssin laadun arviointi ja mittaaminen Verkkokurssin laadun arviointi ja mittaaminen Mittaamiseen liittyvien termien määrittelyä: - Mittaväline = mittauslaite - Tunnusluku = osoitin/ilmaisin = mittarin tulos = indikaattori Mihin laadun arviointi

Lisätiedot

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta D LEIRIKOULU.-.2.2012 Vuokatti Palaute osallistujilta Tässä esityksessä on viikolla Vuokatissa järjestetyn jääkiekon leirikoulun palauteyhteenveto Palaute on kerätty nettikyselyllä anonyymisti Palaute

Lisätiedot

1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn?

1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn? 1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn? o 3 kertaa viikossa tai useammin o 1 3 kertaa viikossa o 1 3 kertaa kuukaudessa o Harvemmin

Lisätiedot

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio OPS-KYSELY Syksy 2015 Vetelin lukio KYSYMYKSET Mikä lukiossa on tärkeää? Millainen on unelmalukio? Missä ja miten opitaan parhaiten? VASTAAJAT 58 opiskelijaa 4 huoltajaa 7 opettajaa OPISKELIJAT Viihtyisät

Lisätiedot

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset

Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.10.2012 Moniammatillinen yhteistyö ja asiakaskokemukset Riikka Niemi, projektipäällikkö ja Pauliina Hytönen, projektityöntekijä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

RAY TUKEE BAROMETRI 1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn?

RAY TUKEE BAROMETRI 1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn? RAY TUKEE BAROMETRI 1. Kuinka usein olet osallistunut 12 viime kuukauden aikana sen järjestön toimintaan, josta sait tämän kyselyn? 1 3 kertaa viikossa tai useammin 2 1-3 kertaa viikossa 3 1-3 kertaa kuukaudessa

Lisätiedot

MITÄ MIELTÄ OLIT TiETOISUUSTAIDOT (.b)-jaksosta

MITÄ MIELTÄ OLIT TiETOISUUSTAIDOT (.b)-jaksosta MITÄ MIELTÄ OLIT TiETOISUUSTAIDOT (.b)-jaksosta Seuraavaksi kysytään kokemuksiasi tietoisuustaitojen (mindfulness) oppijaksosta. Vastaathan kaikkiin kysymyksiin. Vastauksesi ovat luottamuksellisia ja vain

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Someron Esa Toiminnan arviointikysely toteutettiin 14.11. - 24.11.2013 välisenä aikana uintiharrastuksessa mukana olleiden lasten vanhemmille. Vastaajia oli

Lisätiedot

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015!

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OMA TAUSTA! Matematiikan opetukseen liittyvä FL-tutkielma tietojenkäsittelyopissa 90-luvun alussa! Jatko-opiskelija "Mobile

Lisätiedot

Let s Move It feasibility study, kevät Alkuun. Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH.

Let s Move It feasibility study, kevät Alkuun. Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH. Let s Move It feasibility study, kevät 2014 Haastattelurunko interventioryhmän opiskelijoille (harkintaperustainen otanta) / SH Alkuun - Noin tunti - Fiiliksiä ja kokemuksista liittyen Let s Move It ohjelmaan

Lisätiedot

MATEMATIIKAN PERUSKURSSI b

MATEMATIIKAN PERUSKURSSI b MATEMATIIKAN PERUSKURSSI b Anna Kaasinen Itä-Suomen yliopisto Syksy 2016 Anna Kaasinen (Itä-Suomen yliopisto) MATEMATIIKAN PERUSKURSSI b Syksy 2016 0 / 9 MITÄ FLIPPED CLASSROOM ON? Flipped classroom eli

Lisätiedot

OPS-seminaari: Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi. Hanna Laitinen, yliopistonopettaja Psykologian laitos

OPS-seminaari: Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi. Hanna Laitinen, yliopistonopettaja Psykologian laitos OPS-seminaari: Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointi Hanna Laitinen, yliopistonopettaja Psykologian laitos Jyväskylän yliopiston linjaukset opetussuunnitelmiin ja opetusohjelmiin lukuvuosille 2017-2020

Lisätiedot

E-oppimateriaalit. Opinaika vs. CD-verkko-ohjelmat

E-oppimateriaalit. Opinaika vs. CD-verkko-ohjelmat Nokian N8 puhelimessa Uutta Toimii netin kautta, ei ohjelmien asennuksia eikä ylläpitoa, koulun lisäksi käytettävissä myös kotona ja muualla 24/7, lisäksi muita opiskelua helpottavia verkko-opetuksen mahdollistavia

Lisätiedot

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2.

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2. Kuka on arvokas? Jotta voisimme ymmärtää muiden arvon, on meidän ymmärrettävä myös oma arvomme. Jos ei pidä itseään arvokkaana on vaikea myös oppia arvostamaan muita ihmisiä, lähellä tai kaukana olevia.

Lisätiedot

Tekstaritupuun Marita Vainio Zappar mestat.fi/mammi

Tekstaritupuun Marita Vainio Zappar mestat.fi/mammi MÄMMI Videovihko Mämmi on noin 10-vuotias ihan tavallinen koululainen, vaikka ulkomuodoltaan hän voi jonkun mielestä näyttääkin oranssilta läjältä. Mämmi pohtii kaikkien alakoululaisten tavoin elämän iloja

Lisätiedot

AJATUKSIA TYÖPAIKKAOHJAAJALLE PARTURI- KAMPAAJA OPISKELIJAN OHJAAMISESTA JA MOTIVOINNISTA TYÖPAIKALLA

AJATUKSIA TYÖPAIKKAOHJAAJALLE PARTURI- KAMPAAJA OPISKELIJAN OHJAAMISESTA JA MOTIVOINNISTA TYÖPAIKALLA AJATUKSIA TYÖPAIKKAOHJAAJALLE PARTURI- KAMPAAJA OPISKELIJAN OHJAAMISESTA JA MOTIVOINNISTA TYÖPAIKALLA OPISKELIJAN OHJAAMINEN - Työssäoppijalle määritellään henkilökohtainen työpaikkaohjaaja, joka on vastuussa

Lisätiedot

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu OPISKELIJAN NÄKÖKULMA Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu 2 EXAM-konsortion käyttäjäkysely opiskelijoille 2017 Vastauksia 2119 kpl 15 eri yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista : 36,5% tehnyt

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun lukioiden palvelukyky 2012-2013. Vantaan tulokset 26.3.2013 Heikki Miettinen

Pääkaupunkiseudun lukioiden palvelukyky 2012-2013. Vantaan tulokset 26.3.2013 Heikki Miettinen Pääkaupunkiseudun lukioiden palvelukyky 0-0 n tulokset..0 Heikki Miettinen Lukion. vuosikurssin palvelukykykysely 0-0 Vastaukset Opiskelijat Vastaukset Vastaus% Espoo 0 0 % Helsinki, kaupungin lukiot %

Lisätiedot

Hankintojen johtaminen

Hankintojen johtaminen Hankintojen johtaminen sähköinen kurssipalaute, syksy 06 Opetus,0 Yleisarvio,8 Opetustapa, Oma panos,8 Osaamistavoitteet,8 Suhteellinen työmäärä,86 OSTO 6 n= C000 Hankintojen johtaminen (060 0608). Yleisarvioni

Lisätiedot

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Esimerkkinä Palvelujen markkinointi kurssin verkkototeutus Virpi Näsänen 16.11.2016 Lähtökohtatilanne Sovimme Aalto-yliopiston

Lisätiedot

HAASTAVAN OPISKELIJAN OHJAAMINEN - S E I T S E M ÄN OVEN TA K A N A - Anu Kilkku koulutuspäällikkö Keskuspuiston ammattiopisto

HAASTAVAN OPISKELIJAN OHJAAMINEN - S E I T S E M ÄN OVEN TA K A N A - Anu Kilkku koulutuspäällikkö Keskuspuiston ammattiopisto HAASTAVAN OPISKELIJAN OHJAAMINEN - S E I T S E M ÄN OVEN TA K A N A - Anu Kilkku koulutuspäällikkö Keskuspuiston ammattiopisto PALAUTETTA OPISKELIJOILTA Kiitos kun välitit, kiitos kun kuuntelit, kiitos

Lisätiedot

Aineenvaihdunta II -kurssin uudistaminen oppimistavoitteet mielessä

Aineenvaihdunta II -kurssin uudistaminen oppimistavoitteet mielessä Aineenvaihdunta II -kurssin uudistaminen oppimistavoitteet mielessä Tuomo Glumoff, FT, Dos. Yliopistonlehtori Oulun yliopisto, Biokemian laitos Opintori 13.12.2012 Kehittämisideana on aineenvaihdunnan

Lisätiedot

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta?

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta? Asiakkaiden työpajat 1. työpaja 11.9.2018 Minun elämäni nyt Miksi oman äänen kuuluminen on tärkeää? Miten elämäni sujuu nyt? 2. työpaja 18.9.2108 Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja

Lisätiedot

Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022

Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022 Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022 Painopistealueet Kivijalka: Turvallinen oppisympäristö Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen Kannustava ilmapiiri

Lisätiedot

Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina valmistuneille

Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina valmistuneille Kysely sosiaalityö pääaineena vuosina 2005-2007 valmistuneille TAUSTATIEDOT 1) Sukupuoli nmlkj mies nmlkj nainen 2) Opintojen aloitusvuosi 3) Valmistumisvuosi 4) Millä perusteella valitsit opiskelupaikkasi?

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN AMMATTIKORKEAKOULU AIKUISKOULUTUS

POHJOIS-KARJALAN AMMATTIKORKEAKOULU AIKUISKOULUTUS AIKUISKOULUTUS OPISKELIJAPALAUTEKYSELYIDEN TULOKSET 2009 Tyytyväisyysindeksi on saatu laskemalla täysin ja osittain vastausten prosenttiosuudet yhteen. Jos tyytyväisyysindeksi on alle 50 %, se on merkitty

Lisätiedot

Unelmoitu Suomessa. 17. tammikuuta 14

Unelmoitu Suomessa. 17. tammikuuta 14 Unelmoitu Suomessa Sisällys ä ä ä ö ö ö ö ö ö ä ö ö ä 2 1 Perustiedot ö ä ä ä ä ö ä ä ä ä ä ä ä ö ä ää ö ä ä ä ä ö ä öö ö ä ä ä ö ä ä ö ä ää ä ä ä ö ä ä ä ä ä ä ö ä ä ää ö ä ä ä ää ö ä ä ö ä ä ö ä ä ä

Lisätiedot

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( )

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( ) PHYSA Sähkömagnetismi (NG) (060 0600). Yleisarvioni kurssista kokonaisuutena =i perusteita vastata, =Välttävä, =Tyydyttävä, =Hyvä, =rittäin hyvä, =rinomainen Number of respondents: 0 6 8 0 6 8 0 6. Tapa,

Lisätiedot

Liite 11. Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan nuoren kyselylomake 2. Hyvä kurssilainen!

Liite 11. Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan nuoren kyselylomake 2. Hyvä kurssilainen! Liite 11 N2 Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan nuoren kyselylomake 2. Hyvä kurssilainen! Olet osallistumassa narkolepsiaa sairastavien lasten ja nuorten sopeutumisvalmennuskurssin toiselle jaksolle.

Lisätiedot

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Matemaattiset menetelmät, syksy 2012 Lassi Korhonen, Oulun yliopisto, Matematiikan jaos 4.12.2012 1 Lähtökohta, opiskelijan näkökulma

Lisätiedot

Opiskelun aloitusvuosi:

Opiskelun aloitusvuosi: Kurssi: Steroidien kemia - KEMS3 (Kevät 9) Vastaamalla kurssista esitettyihin kysymyksiin, mielipiteesi kurssista ja sen hyödyllisyydestä välittyvät kurssin järjestäjille. Palautetta tullaan käyttämään

Lisätiedot

U N E L M. Motivaatio Hyvinvointi. Elämäkortti

U N E L M. Motivaatio Hyvinvointi. Elämäkortti Raha HYVÄ RUOKA Söit aamulla kunnon aamupalan ja koulussakin oli hyvää ruokaa. Raha -1 E HUVTA MKÄÄN Oikein mikään ei huvita. Miksi en saa mitään aikaiseksi? Raha RKAS SUKULANEN Sori, etten oo pitänyt

Lisätiedot

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Päivämäärä.. Oppilaitos.. Nimi.. Tehtävä 1 Millainen kielenoppija sinä olet? Merkitse rastilla (x) lauseet, jotka kertovat sinun tyylistäsi oppia ja käyttää kieltä. 1. Muistan

Lisätiedot

Kurssipalaute Turun lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Turun lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Turun lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Ammatillisen kuntoutuksen voi aloittaa etänä. Jari Turunen, apulaisylilääkäri

Ammatillisen kuntoutuksen voi aloittaa etänä. Jari Turunen, apulaisylilääkäri Ammatillisen kuntoutuksen voi aloittaa etänä Jari Turunen, apulaisylilääkäri Mikä on ammatillinen kuntoutusselvitys? Ideana oli tuoda ammatillisen kuntoutuksen palvelut niiden ulottuville, jotka eivät

Lisätiedot

MITÄS NYT TEHDÄÄN? Kodin ja koulun yhteistyö & SOME 20.8.2015 Jaakko Nuotio, Nuorten Palvelu ry

MITÄS NYT TEHDÄÄN? Kodin ja koulun yhteistyö & SOME 20.8.2015 Jaakko Nuotio, Nuorten Palvelu ry MITÄS NYT TEHDÄÄN? Kodin ja koulun yhteistyö & SOME 20.8.2015 Jaakko Nuotio, Nuorten Palvelu ry Isä ja äiti - perusasiat riittävät aikuisella menee hyvin aikuisella on aikaa ja kiinnostunut minusta voisi

Lisätiedot

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä:

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä: TypingMaster Online asiakaskyselyn tulokset Järjestimme toukokuussa asiakkaillemme asiakaskyselyn. Vastauksia tuli yhteensä 12 kappaletta, ja saimme paljon arvokasta lisätietoa ohjelman käytöstä. Kiitämme

Lisätiedot

Liite 3 LA1. Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan koulunsa aloittavan tai alakoulussa olevan lapsen kyselylomake 1.

Liite 3 LA1. Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan koulunsa aloittavan tai alakoulussa olevan lapsen kyselylomake 1. Liite 3 LA1 Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan koulunsa aloittavan tai alakoulussa olevan lapsen kyselylomake 1. Hyvä kurssilainen! Osallistut narkolepsiaa sairastavien lasten sopeutumisvalmennuskurssille.

Lisätiedot

Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan koulunsa aloittavan tai alakoulussa olevan lapsen kyselylomake 2

Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan koulunsa aloittavan tai alakoulussa olevan lapsen kyselylomake 2 Liite 9 LA2 Sopeutumisvalmennuskurssille osallistuvan koulunsa aloittavan tai alakoulussa olevan lapsen kyselylomake 2 Hyvä kurssilainen! Osallistut narkolepsiaa sairastavien lasten sopeutumisvalmennuskurssin

Lisätiedot

Koulu. Koetko koulunkäynnin mielekkäänä ja tarpeellisena? Kyllä Joskus Ei. Missä aineissa olet hyvä?

Koulu. Koetko koulunkäynnin mielekkäänä ja tarpeellisena? Kyllä Joskus Ei. Missä aineissa olet hyvä? Koulu ja työ - ohje Koulunkäyntiin liittyen tärkeää on selvittää sekä motivaatio käydä koulua, mutta myös mahdolliset pulmat tai oppimisvaikeudet. Mikäli koulut on jo käyty, niin työelämään liittyen on

Lisätiedot

Perusopetuksen yleiset valtakunnalliset tavoitteet ovat seuraavat:

Perusopetuksen yleiset valtakunnalliset tavoitteet ovat seuraavat: Maailma muuttuu - miten koulun pitäisi muuttua? Minkälaista osaamista lapset/ nuoret tarvitsevat tulevaisuudessa? Valtioneuvosto on päättänyt perusopetuksen valtakunnalliset tavoitteet ja tuntijaon. Niiden

Lisätiedot

AmAk Opettajakysely - Perusraportti

AmAk Opettajakysely - Perusraportti AmAk Opettajakysely - Perusraportti 1. Yksikkö? 2. Osaamisala? 3. Kuinka monta Ammattiakatemian opiskelijaa on ollut ryhmässäsi? 4. Montako opiskelijaa on ryhmässäsi kokonaisuudessaan? (numeerinen vastaus)

Lisätiedot

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat

Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Takuusäätiön osahanke Kysy rahasta -chat Nuoret ja raha Mun talous -hankkeen päätösseminaari ja Puhu rahasta messut Henri Hölttä, Takuusäätiö 6.9.2017 Takuusäätiö lyhyesti Velkalinja ja chat Talouspolkuhanke

Lisätiedot

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Elise Johansson & Leeni Lehtiö Turun yliopiston kirjasto Yhteistyöstä voimaa! BMF:n syysseminaari 14.11.2014 Tiedonhaunopetus lääketieteilijöille Opetus

Lisätiedot

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 2018 Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 161 ruotsinkielistä (peruskouluikäisiä n 900) 21%

Lisätiedot

16.4.2014. Pelillä perille opintopoluista ITK 10.4.2014 Marja Jokinen-Laine & Tuija Marstio

16.4.2014. Pelillä perille opintopoluista ITK 10.4.2014 Marja Jokinen-Laine & Tuija Marstio 16.4.2014 Pelillä perille opintopoluista ITK 10.4.2014 Marja Jokinen-Laine & Tuija Marstio Taustaa ja pelin lähtökohdat Peli kehitettiin osana YHDESSÄhanketta (2013-14) yhteistyössä Porvoon ammattiopisto

Lisätiedot

Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta

Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta Opiskelukyky, stressinhallinta ja ajanhallinta 7.9. ja 7.10. 2015 Timo Tapola Opintopsykologi Aalto-yliopisto LES Student services Yhteystieto: timo.tapola@aalto.fi Opiskelukyky http://www.opiskelukyky.fi/video-opiskelukyvysta/

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2014 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019

Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019 Julkinen loppuraportti 30.07.2019 Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019 Kokeilun tavoitteet Four Ferries Checker on

Lisätiedot

Palautekysely tilastollisen signaalinkäsittelyn kurssiin

Palautekysely tilastollisen signaalinkäsittelyn kurssiin Palautekysely tilastollisen signaalinkäsittelyn kurssiin Palautteeseen ei tarvitse laittaa nimeä. Kysymyksiä on molemmilla puolilla paperia 1. Muihin kursseihin verrattuna tämä kurssi oli mielestäni Vaikein

Lisätiedot

portfolion ohjeet ja arviointi

portfolion ohjeet ja arviointi 2015 portfolion ohjeet ja arviointi EIJA ARVOLA (5.10.2015) 2 Sisällysluettelo 1. TYÖPORTFOLIO (ei palauteta opettajalle)... 3 2. NÄYTEPORTFOLIO (palautetaan opettajalle)... 3 3. NÄYTEPORTFOLION SISÄLLÖN

Lisätiedot

O L A R I N K O U L U

O L A R I N K O U L U Tervetuloa! Olarin koulun matematiikka- ja luonnontiedeluokan tiedotustilaisuuteen Olarin koulu Olarin lukion ja Olarin matematiikkaja luonnontiede lukion yhteydessä luokat 7-9 yksi pienluokka 8lk:lla

Lisätiedot

KURSSIVALINNAT & YLIOPPILASKIRJOITUKSET

KURSSIVALINNAT & YLIOPPILASKIRJOITUKSET KURSSIVALINNAT & YLIOPPILASKIRJOITUKSET Ohjeita kurssivalintojen tekemiseen ylioppilaskirjoitusten näkökulmasta Tämän koonnin tavoitteena on auttaa Sinua valitsemaan oikeat kurssit oikeaan aikaan suhteessa

Lisätiedot

7,8 27,8 46,1 54,1 17,4. (oppilas, huoltaja ja opettaja) 27,5 45,7 50,6 25,4. (oppilas, huoltaja ja opettaja) 3,8 20,4 27,4 41,2 50,5 34,6

7,8 27,8 46,1 54,1 17,4. (oppilas, huoltaja ja opettaja) 27,5 45,7 50,6 25,4. (oppilas, huoltaja ja opettaja) 3,8 20,4 27,4 41,2 50,5 34,6 Arviointi lukuvuoden aikana Lukuvuoden aikana tehtävän arvioinnin tarkoituksena on arvioida, kuinka hyvin lapset ovat oppineet juuri opetetun asian ottaen huomioon oppilaiden erilaiset tavat oppia ja työskennellä.

Lisätiedot

OPAS OHJAAJALLE ohjaajana toimiminen

OPAS OHJAAJALLE ohjaajana toimiminen OPAS OHJAAJALLE ohjaajana toimiminen 2 JOHDANTO Tämä opas on tarkoitettu työpaikkaohjaajille, jotka ohjaavat opiskelijoita työelämässä. Opas sisältää tietoa ohjaajana toimimisesta. Oppaassa käsitellään

Lisätiedot

Work Pilots Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa

Work Pilots Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Julkinen loppuraportti 20.2.2019 Work Pilots Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma I, syyslukukausi 2018 Kokeilun tavoitteet Kokeilun tavoitteena oli toimivan

Lisätiedot

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus Tulokset syksy 2015 Kokemuksen mukaan 80 % tehtävistä oikein saaneella on hyvät valmiudet jatkaa matematiikan opintoja ts. perustaidot hallussa Tulos-% PM15A

Lisätiedot

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Tulkintaohjeita Tässä raportissa käytetty seuraavia värikoodeja: - Suorat jakaumat (kaikki vastaajat), keskiarvot 1,0 2,99 Heikko taso 3,0

Lisätiedot