Kurssipalaute abikurssit kevät 2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kurssipalaute abikurssit kevät 2016"

Transkriptio

1 Kurssipalaute abikurssit kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen kuva siitä, mitä kurssilta voi odottaa. Palautelomakkeessa annetun huomautuksen mukaisesti kysymyksestä 10 julkaistaan vain kaikkien opettajien arvosanojen keskiarvo. Kohdassa kysyttiin arvosanaa ja palautetta yksittäisten opettajien työstä heidän omalla nimellään. Palaute on annettu vain opettajille itselleen. OPISKELIJA no 1. Pädin käyttö toimii! Apua sai aina kun sitä tarvitsi ja uskomattoman nopeasti! Tavoitekäyrän ansioista olen tehnyt enemmän töitä kuin olisin uskonut. Tavoitteeni on E-L, arvosanatavoite on ollut sama. Ehdottomasti! Todella hyvä kurssi! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 Kurssi saisi olla pidempi. Suosittelen matematiikan abikurssia kaikille tasosta riippumatta! OPISKELIJA no 2.

2 Oppiminen on kivaa ja suhteellisen nopeaa Mafyn tehtävien avulla, tosin aikaa on ollut rajallisesti. Tavoitteeni on L kemiasta ja E pitkästä matikasta, tavoitteet nousi. Voisin suositella kaikille. Huomaa, että kurssi on erittäin hyvin valmisteltu ja on hintansa arvoinen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 Ei ollut. Kurssilla saatavan materiaalin ja hyvien opettajien avulla tein töitä paljon tehokkaammin, kuin mitä olisin voinut tehdä itsekseni. Hyvä kurssi! OPISKELIJA no 3. Hyvä kun tehdään paljon tehtäviä, niitä tekiessä oppii parhaiten. Ryhmä oli sopivan pieni n. 10 hlöä, opettaja ehti ja osasi vastata kaikkiin kysymyksiin. Paljon, mutta vielä on opeteltavaa. Mahdollisimman hyvä, mutta tavoitteen hankaluus (L) on realisoitunut. Hyvät opetusmetodit verrattuna toisen firman valmennuskurssiin. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Fysiikan ja kemian kurssit hyvin samantyylisiä.

3 Fysiikan kurssin materiaalin peruskertausosioon enemmän ympyrä-/pyörimisliikettä, sillä se on olennaista osata myös sähkömagnetismissa. OPISKELIJA no 4. Olen oppinut laskemaan tehokkaammin ja saanut selvennyksiä asioihin, jotka olivat aiemmin epäselviä. Fy M-E ja Ma C-M, matikan tavoitteeni nousi. Tykkään erityisen paljon MAFY:n materiaalista ja siitä, että voi edetä omassa tahdissa ja saa apua aina tarvittaessa. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,6 OPISKELIJA no 5. Kaikki aika käytettiin hyödyksi. Sain asiantuntevaa opetusta aina kun tarvitsin. Huomattavasti. M-E, ei muuttunut. Suosittelen kaikille, kurssi ylitti odotukseni.

4 Erinomainen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei ollut eroa. Mafynetti on parempi kuin odotin, voittaa painetun opetusmateriaalin. Ratkaisut tehtäviin on huomattavasti nopeampaa katsoa kuin kirjasta, ja omaa edistymistään on motivoivaa seurata. OPISKELIJA no 6. Fyssassa vähemmän kuin kemmassa, jossa alkutietämys paljon parempi. Kemia E-L Todella hyvä! Onneksi tulin. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 En huomannut. Todella kiva kurssi, hyvät opettajat, kivat tilat ja rento ilmapiiri. OPISKELIJA no 7. Pidin itsenäisestä työskentelystä, olisi ehkä hyvä käydä yhdessä joitain vaikeita yo-tehtävä tyyppejä.

5 Välillä meni aika kauan saada apua. Olen kehittynyt aika paljon. Matikka ja fyssa E, ei muuttunut. Suosittelisin, materiaalipaketti on todella hyvä. Hyvä ja tehokas kurssi. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,6 Matikassa oisi hyvä, jos mallivastauksessa olisi ensiksi pelkkä vastaus. Sama kuin edellinen. OPISKELIJA no 8. Tykkäsin paljon siitä, että kurssilla keskityttiin tehtävien tekemiseen yhteisen luennoinnin sijaan. Yksilöllinen opetus auttoi paljon etenemisessä ja tehtävien ratkaisussa. Mukava oli huomata, että opettajat huomioivat jo ennen kuin on itse ehtinyt kysyä apua epäselvään tehtävään ja varmistavat, että kaikki OK. Kehitystä on tapahtunut paljon etenkin siksi, että kurssilla keskitytään tehtävien tekemiseen. Tavoitteena L, mutta uusi tavoite E-M, sillä opeteltavan asian määrä suuri, ja aika rajallinen. Suosittelen ehdottomasti! Olen tykännyt todella paljon. Opettajat erittäin mukavia ja pääsääntöisesti hyviä opettamaan ja nappaavat nopeasti kiinni siitä, mikä on epäselvää.

6 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 Ei eroja. Pyrin lääkikseen ja tutustuessani valmennuskursseihin melkein jätin Mafyn pois laskuistani, sillä ensivaikutelma oli, ettei kursseilla ole biologiaa. Ehkä siihen vaikutti Mafyn nimi ja ettei sana biologia tullut vastaan. Onneksi kuitenkin tutustuin Mafyyn enemmän! Suosittelen ehdottomasti Mafyn kurssia. Parasta on, että kurssiaika käytetään tehtävien tekemiseen ja ongelmakohdissa saa yksilöllistä apua. Opettajat todella mukavia ja asiansa osaavia. OPISKELIJA no 9. Työtapa toimii ainakin omalla kohdalla! Arvosana tavoite vähintään E, ei L mahdoton. Olen suositellut jo aikaisemmin! Olen ollut muilla kursseilla aikaisemmin. Tehokas kertaus, tosi hyödyllinen! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Kokeeseen vastaamista tarkemmin läpi! Suosittelen OPISKELIJA no 10. Mahdollistaa jokaisen etenemisen omalla vauhdilla, lähtötasoissa suuria eroja.

7 Aina sai vastauksen kysymyksiin. Fy L, Ma L Suosittelen jo kaikille. Viimeisen päälle. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,9 OPISKELIJA no 11. E ja E ja ei. Ehdottomasti. Tosi osaavaa opetusta, mukavat maikat, hyvä ilmapiiri. 10/ Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei. Ei. Kannattaa osallistua, huimaa kehitystä tapahtunut kurssin ainaka. 10/10 OPISKELIJA no 12.

8 Laskeminen on hyvästä. Ryhmäkoot voisi olla hieman pienempiä. Vähemmän hälyä. Tehokas laskurutiini ja kattava. L ja L. Ei ole muuttuneet. Tehokasta oppimista! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Fysiikassa on drillit ja kemiassa teoriat. Teorioissa kuluu vähemmän aikaa, mikä on parempi. Ei. Toimii. OPISKELIJA no 13. Kynä pystyssä viittaaminen on tehokasta ja rauha luokassa aivan eri tasoa koululuokkien kanssa. Tauot tulivat sopiviin kohtiin. Kyllä, molemmissa aineissa. Tyhmimpiin kysymyksiin ei aina osattu vastata selkeästi. Hyvin paljon, monet pienet asiat ovat selkeytyneet. En osaa sanoa tavoitetta, mutta hyvän arvosanan tavoite on ainakin realistisempi. Voisin, mutta jos vain kirjoituksiin -> ehdottomasti pidempi kurssi! Jos myös lääkikseen, tämä erinomainen.

9 Kiva fiilis, hyvät opettajat ja tuli tehtyä! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Videot tuntuivat pitkiltä fysiikassa. Fysiikassa osattiin vastata tyhmiin kysymyksiin (ope). Ei, hyvin meni. Erinomainen kurssi niin opetuksen kuin materiaalinkin suhteen! Tuli koko ajan tehtyä ja opittua uutta, suosittelen. OPISKELIJA no 14. Mafynetti-ohjelma oli todella hyödyllinen. Nyt L, ennen kurssia E tai L. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 OPISKELIJA no 15. Fysiikasta E ei muuttunut.

10 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei. OPISKELIJA no 16. Jotain yhteistäkin opetusta olisi voinut olla (ei välttämättä vaikuta oppimiseen). Oppimateriaalin kanssa oppi todella hyvin, mutta aika tuli hieman vastaan. E-L, ei muuttunut. Hyvä, toimiva systeemi. Suosittelen. Tuli oikeasti tehtyä hommia, mikä on hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei ollut suuria eroja, toimiva systeemi molemmissa. Hyvä, toimiva kokonaisuus, jonka avulla tulee kerrattua erinomaisesti ylioppilaskirjoituksia varten. OPISKELIJA no 17.

11 Työmäärä oli suuri, mutta kannattava. Aina tarpeen tullen. Oli hyvä lähtötaso niin sain tarpeellisia tietoja. L. Ei ole muuttunut. Työläs kurssi, mutta laskurutiinia on kertynyt paljon. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Eräs opettaja sanoi että kuukauden työllä voit nostaa yo-kirjoitusten pistemäärää jopa 20 pistettä. Kurssin aikana en epäillyt häntä, sillä huomaan kehittyneeni selvästi! OPISKELIJA no 18. Kun ryhmä oli pieni neuvoja sai nopeasti. Peruasiat kuntoon. E tai L, kemiassa nousi M -> E. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Kemian ja fysiikan välillä eroa. Fysiikassa voisi olla paremmat teoriat.

12 Jos Mafynetin tehtävien tekemisen aloittaa hyvissä ajoin ennen kurssia niin saa riittävän osaamisen. Jos vasta kurssin alkaessa, ei kerkeä tehdä läshekään kaikkia tehtäviä. Kurssitila voisi olla siistimpi. OPISKELIJA no 19. Jos tarvitsi apua niin sitä oli tarjolla. Laskurutiini vahvistunut + syvempää tietoa joistain aiheista. E fysiikasta ja kemiasta. Fysiikan tavoite nousi M > E. Oli mukava tulla paikalle joka aamu. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 OPISKELIJA no 20. E ja E, muuttui korkeammaksi. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7

13 OPISKELIJA no 21. Kurssilla oppii todella hyvän laskurutiinin. Laskemisesta on tullut varmempaa, teoria varsinkin fysiikassa vielä vähän hakusessa. Molemmista aineista M-E. Todella toimiva. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei oikeastaan. OPISKELIJA no 22. Itsenäinen työskentely tuntui tehokkaimmalta oppimistavalta. Molemmista aineista L. Fysiikassa korotin tavoitetta saatuani itsevarmuutta kurssilla. Erittäin hyvä. Sijainti hyvä ja puitteet (esim. taukotila) ovat kunnossa. Opettajat pääosin loistavia.

14 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 Ei. OPISKELIJA no 23. Pelkkä laskeminen toimii kun on alustavaa kokemusta aiheesta, mutta jos ei ole opiskellut ainetta, voi laskujen tekeminen olla vaikeaa. Tarvittaessa sain apua. Suurimmaksi osaksi vanhat asiat palautuivat mieleen. Uusia asioita varsinkin fysiikassa. Varsinkin jos on aiemmin opiskellut, kannattaa käydä. Hyvä kurssi. Motivoi ja ohjaa opiskelemaan tehokkaasti. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Fysiikassa oli enemmän teoriaa, mikä oli mukavaa. Aloittelijoille voisi olla jokin teoriapaketti minkä avulla pääsee alkuun, varsinkin fysiikassa. Jos on motivaation puutetta, kannattaa käydä! OPISKELIJA no 24. Joku voi olla tekemättä mitään niin kuin mulle välillä kävi.

15 Tavoitteeni parempi kuin M. Kurssilla tulee tehtyä tehtäviä ainakin tarpeeksi ja laskurutiini lähtee kasvuun. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Jonkin verran voisi olla ehkä luentoa. Kurssi on erittäin hyödyllinen jos kotona on tunne ettei jaksaisi tehdä tehtäviä ja niillekkin, jotka tekevät ahkerasti, mutta materiaali loppuu kesken. Erittäin hyvä materiaali. OPISKELIJA no 25. Apua sai aina kun sitä kysyi. Minulta jäi kaikki kokeet palauttamatta, joten vaikea arvioida kuinka paljon kehityin laskemisessa. Tavoittelen M eikä ole muuttunut. Pidin Mafynetistä, kuinka se toimi ja miten näin kuinka edistyin. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 OPISKELIJA no 26.

16 Hyvä kun sai laskea paljon. Viittaus kynä systeemi toimii hyvin. L pitkä mat., E fy, eivät ole muuttuneet. Mycket bra. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Jag hade lite svårt med fysiken när alla terminologi var på finska. Det skulle vara trevligt om fysik och matematik termer skulle vara översatta till svenska på Mafynetti. OPISKELIJA no 27. Oli hyvä työrauha ja tehtäviä sai tehtyä hyvin tälleen itsenäisesti. En ihan hirveesti pyytänyt apua mutta aina sitä sai kun pyysin. Ihan hyvin, ekan viikon sairastuminen verotti 4-5 päivää laskemisaikaa. E ja ei se oikeastaan muuttunut. Todellakin. Hyvä kun pystyi vain keskittyä laskemiseen eilä tarvinnut miettiä, mitä laskee.

17 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Fysiikan materiaali on suht vaikeaa. Eipä oikeastaan. Mafy kyrsseilla sinun ei tarvitse kuin tehdä kurinalaisesti hommat ja voit olla varma, että aika tulee käytettyä mahdollisimman tehokkaasti. OPISKELIJA no 28. Laitetaan tekemään reilusti tehtäviä. Fysiikasta M ja matikasta E. Mafynetti on hyvä tapa oppia. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 3,7 Ei. OPISKELIJA no 29. Uskon, että tehtävien tekeminen itse on tehokas menetelmä. Pääsääntöisesti opettajilla on ollut riittävästi aikaa yksittäisen kurssilaisten kysymyksiin. Työmäärä omalla kohdalla voisi olla hieman korkeampi.

18 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Ei juurikaan. OPISKELIJA no 30. Fysiikasta halusin ennen B, mutta nyt haluaisin B-C. Suosittelisin, sillä ainut negatiivinen asia Mafyssa on liian kallis valmennuksen hinta. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,8 Ei ollut eroa. OPISKELIJA no 31. Tavoitekäyrä pitää motivaatiota yllä. Suuri plussa siitä, että tyhmempiäkin kysymyksiä kehtasi kysyä. Opetettiin kysytyt asiat alusta alkaen, jos tarvitsi.

19 Laskurutiini kehittynyt ja vaikeimpien laskujen ja aiheiden vältteleminen loppui. C-M Hyvällä tavalla erilainen lähestymistapa oppimiseen verrattuna lukion kirjoihin. Aihepiirien järjestys Mafy sovelluksessa oli kertauksen kannalta hyvä. Teorioiden kertaus drillien avulla oli paljon tehokkaampaa kuin teorian lukeminen ja esimerkkien ulkoaopettelu. + Sai hakea tabletin ennen kuin kurssi alkoi -> ei kiire. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Kaiken tasoisille sopii. OPISKELIJA no 32. Laskemalla oppi laskemaan periaate toimii minulla erittäin hyvin. Tehtävien ratkaisut ovat parempia kun normaalisti kirjoissa, joten niistä oppii oikeasti. Tykkäsi laskea itsekseni ja se onnistuu myös kurssilla. Muutaman kerran pyysin apua ja vinkit olivat hyviä ja apua sai nopeasti. Olen laskenut todella paljon ja huomannut, että olen oikeasti kehittynyt. Olisin voinut laskea enemmän vielä kotona. Pitkä matikka M. Nyt uskon enemmän tavoitteeseen. E-L voisi olla jopa mahdollinen. Kurssi olisi varmasti hyödyllinen monelle kaverilleni. Hyvä ilmapiiri, hyvät ja motivoituneet opiskelijat, pieni ryhmäpaine saa oikeasti panostamaan. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3

20 Opetuksen laatu ja mafynetti toimivat hyvin. Rämisevälle ovelle voisi tehdä jotain. Laurille voisi vinkata että puhuisi vähän hiljempaa. Miksei matikka 3h ja fysiikka 3h voisi olla samassa kulmaluokassa? Turhaa siirrellä kamoja ruokatauolla :O OPISKELIJA no 33. Ohjelma ja kokeet olivat hyviä. Opetusta sai usein jonottamatta. Matikassa soveltavien tehtävien hahmottaminen vie jonkin aikaa. Fysiikassa tehtävien tekeminen on jokseenkin helpottunut. Fysiikka C/M, pitkä matematiikka E. Mafynetti ohjelma on hyvä sillä se pakottaa kertaamaan väärin menneitä asioita ja käyrä kannustaa laskemaan. Opetus oli hyvää ja perusteellista. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo Pitkän matematiikan kurssin materiaalissa voisiolla enemmän teorioita. OPISKELIJA no 34. Omalle kohdalle sopivat sillä pidän enemmän työskentelystä kun kuuntelemisesta oppimismetodina. Jos kysyin apua, sain sitä. Olisin voinut työskennellä tehokkaammin.

21 Ennen oli L nyt E. En tiedä miten muiden valmennuskurssipitäjien kursseilla toimitaan. Ihan hyvä. Kahvi maistui. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Fysiikassa materiaalin opiskelu helpompaa videoiden vuoksi. OPISKELIJA no 35. Hyvät työtavat. Kyllä, välillä opetus liian vaikeasti selitetty. Hyvin kai. C, ei muuttunut. Kyllä. Hyvä kurssi, välillä opetus hankalasti ymmärrettävää, mutta sain aina apua kun tarvitsin. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 OPISKELIJA no 36.

22 Olisi voitu käydä teoriaa aina pikkasen koska vaikea tehä tehtäviä aiheista joista ei muista mitään. Aina sai apua. Tunneilla aina tosi paljon. M-E, muuttui vähän, aikaisemmin tähtäsin vain E:hen. Kyllä! Hyvä kurssi, harmi että vain 2 viikkoa/10 kertaa. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 OPISKELIJA no 37. Tosi hyvä, tabletin myötä tuli tehtyä myös vaikeita tehtäviä. Aina sai apua kun pyysi, eikä tarvinnut odotella. Muistunut paljon vanhoja asioita mieleen, loistava hyöty! Ei ja ei muuttunut. Ehdottomasti! Kurssin myötä arvosana varmaan noussut kahdella! Tosi hyvä, tabletti ihan super, kaikenlaisia tehtäviä, helppoja ja vaikeita.

23 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 OPISKELIJA no 38. M on tavoitteeni ja ei muuttunut. Riippuu kaverin rahatilanteesta. Hyödyllinen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 OPISKELIJA no 39. Mielestäni kurssin työtavat olivat hyviä. Ryhmämme oli hyvin pieni, joten opettajan apua sai varmasti aina, kun sitä tarvitsi. Olen saanut hyvin kerrattua asioita ja opettaja on hyvin selventänyt niitä asioita, jotka olivat minulle ennen hieman epäselviä. Tavoitteeni ei muuttunut kurssin aikana.

24 Kyllä voisin ehdottomasti suositella, sillä opettajalla oli hyvin aikaa antaa henkilökohtaista opetusta ja Mafyn tehtävät kertasivat asioita hyvin. Kurssi oli hyvä ja opettaja todella mukava ja asiantunteva! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo OPISKELIJA no 40. Minulle luentomaisesta opetuksesta ei jää paljoa mieleen, joten itsenäinen työskentely oli hyvä tapa. Molemmat ryhmät olivat todella pieniä (biologiassa 3 ja kemiassa 5), joten apu tuli nopeasti. Aloin tekemään tehtäviä kotona jo ennen kurssin alkua, joten sain tehtyä paljon tehtäviä. L, ei muuttunut. Suosittelisin, jos viitsii itse tehdä kotona, ja pitää itsenäisestä tekemisestä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Biologiassa oli luentoja, kemiassa ei. Biologiassa opettajan hyödyntäminen oli jollain tapaa hieman hankalaa. Luennot olivat kuitenkin hyviä. OPISKELIJA no 41.

25 Työtapa on pääasiassa erinomainen, tosin usein tehtävien tekemisessä ei tarvitse apua, jolloin hyöty jää vähäiseksi. Yksilöllinen opetus on kurssin paras osa. M -> E 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Matikan materiaalit ovat heikommat kuin fysiikan (YO-kurssit). Kysymyksiä voisi kerätä enemmän kotona tehdessä, jolloin kaikki kurssitunnilla vietetty aika olisi hyödyllistä. > lyhyemmät tunnit? Jos on motivaation kanssa ongelmia, kurssi on place to be. OPISKELIJA no 42. Itsenäinen työskentely sopii minulle parhaiten. Siinä voi keskittyä itselle haastaviin asioihin. Aina tarvittaessa saa apua. Matikka E-L. Fysiikka E-L (muuttui E -> E-L). Kurssit olivat hyviä ja tabletti helpotti tehtävien tekoa paljon. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,8

26 Matematiikassa teorian selitys melko vähäistä verrattuna fysiikkaan. OPISKELIJA no 43. Kiva tehdä omassa tahdissa töitä. En kauheasti kysynyt apua, mutta sitä sai aina kun tarvitsi. Olen oppinut paljon uutta ja tekniikoita tehtävien tekoon. Tavoittelen pitkästä matematiikasta laudaturia ja fysiikasta eximiaa. Tavoitteeni ovat nouseet. Töitä saa tehdä omassa tahdissa ja edistymiskäyrän seuraaminen kasvattaa motivaatiota. Kurssin hinta on turhan suuri, mutta toisaalta kurssin sisältö on hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,6 Matikan malliratkaisut voisivat olla fysiikan tavoin erikseen avattavissa. Matikan tehtävät meinasivat käydä vähiin turhan nopeasti. Olen nauttinut olostani Mafyllä ja lukeminen yo-kirjoituksiin ei ole tuntunut missään ennen yhtä helpolta OPISKELIJA no 44. Aluksi en pitänyt siitä, ettei tunneilla käyty yhtään teoriaa, mutta siihen tottui nopeasti. Aina tultiin auttamaan, kun tarvitsin apua. Joka päivä oppinut jotain uutta!

27 E molemmista voisi olla realistinen ja toivon sitä, aluksi oli L, mutta sitten ymmärsin paljon asioita en osaa tai muista. Mukavat ja asiantuntevat opettajat ja rauhallinen ilmapiiri, jossa sai tehtyä hyvin tehtäviä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Ei. Olisi kiva oppia tuntemaan muita kurssilaisia (esim. edes nimikierros ja koulu yms.) Oikein hyvä kurssi niille, joiden on vaikeaa lukea tai laskea yksin tehokkaasti. Materiaali on myös hyvää ja opettajat ovat asiantuntevia. Teoriaa ei kuitenkaan käydä tunneilla, mitä olisin toivonut. OPISKELIJA no 45. Tehtäviin on tullut rutiinia. Ma M, ke E Hyvin järjestetty kokonaisuus. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 3,5 Matematiikan kurssilla oli kaksi kuuden tunnin yo-simulaatiota. OPISKELIJA no 46.

28 Kurssilla keskityttiin olennaiseen eli laskemiseen. En hirveästi kysellyt mutta apua sai kyllä aina kun sitä tarvitsi. Fysiikka C ja matikka M. Ei ole mutta itsevarmuus on kasvanut. Asiantuntevaa opetusta ja loistava työskentelyilmapiiri. Todella paljon hyötyä vaikka lähtötaso ei kauhean hyvä olisikaan. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei! Kurssilaisia voisi vielä yhtenäistää enemmän. Nyt ihmiset hengaavat lähinnä omissa porukoissaan. Jos on epävarma lukemisestaan kotona, kannattaa ehdottomasti tulla kurssille niin tulee tehtyäkin jotain varmasti. OPISKELIJA no 47. Sai hyvin harjoiteltua juuri niitä itselle vaikeita alueita, joten kurssin jälkeen oli varmempi olo osaamisesta. Matikka M ja kemia E. Molempien tavoitteet nousivat yhdellä. Oikein hyvä! Laskemista tulee treenattua paljon ja monipuolisesti, apua saa kun sitä tarvitsee ja mafynetti antaa hyvän rungan aihealueiden käsittelyjärjestykseen.

29 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,8 Matikassa saisi myös olla teorioita kuten esim kemiassa. Teorioissa ja tehtävissä muutama kirjoitusvirhe, mutta kyllä niiden kanssa ihan selviää :D Hyvin yksilöllistä opetusta ja paljon hyviä tehtäviä. Mafynetin kertaustehtävä toiminto estää skippaamasta hankaliakaan tehtäviä tuntuu ärsyttävältä, mutta toimii! OPISKELIJA no 48. Olisi voinut olla yhteistä teoriaa joskus, mutta drillit kyllä olivat hyödyllisiä. Apua sai, kun sitä tarvitsi. Olen saanut itsevarmuutta ja osaan lähteä aloittamaan vaikeitakin tehtäviä. Ei ole enää niin uuno olo. Tavoite on pysynyt samana. E-L. Kurssilla on oppinut perusasioitakin, jotka auttavat vaikeammissa tehtävissä. Olen pitänyt ja se oli parempi kuin odotin. Tabletin kehityskäyrä motivoi tekemään. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Olin vain yhdellä kurssilla. Oli hieman stressaavaa, kun yöllä kehityslinja eteni vaakatasossa :P Kurssilla oli rento meininki ja opin todella paljon, kun sai ohjeita kädestä pitäen. Luottamus omiin taitoihin myös kasvoi. OPISKELIJA no 49.

30 Käytin kurssin lähinnä itsenäiseen kertaukseen, koska ymmärrän heikosti sanallista avustusta matemaattisiin ongelmiin. En aktiivisesti hakenut yksilöllistä opetusta. Olen saanut kertausta aiheista, joita en yksin kotona olisi jaksanut kerrata. Arvosanatavoitteeni on sama, M. Minulla ei ole kirjoituksiin valmistautuvia nuoria ystäviä, joille kurssia suositella. Minulle kurssi oli turhan kallis. Ihan jees meininki. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo OPISKELIJA no 50. Tabletit olivat hyviä ja ryhmän koko myös tarpeeksi pieni, että opetusta sai paljon. Kyllä. Opettajat todella halusivat että ymmärrät tehtävän ja selittivät vaikeatkin tehtävät hyvin. Se nähdään ylppäreissä sitten :D Teen vähemmän huolimattomuusvirheitä ja ymmärrän tehtäviä paremmin. Arvosanatavoitteeni on M. Ennen kurssia sain prelistä B:n. Isoveljeni oli itsekin Mafyn lyhyen matikan kurssilla ja sai ylppäreistä pistettä vajaa E. Suosittelisin lämpimästi! Tosi hyvä kurssi!

31 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 En osallistunut. Mafynettiin voisi lisätä joku lyhyt teorian kertaus osio. OPISKELIJA no 51. Pitkät aikavälit yksilöllisellä opetuksella. Yksilöllinen opetus oli kuitenkin hyvää. Kyllä. Olisin voinut kehittyä paremmin, mutta olen laiska. C-M. Ei muuttunut. Suosittelisin. Hyvä kurssi. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei. Hyvä kurssi. OPISKELIJA no 52. Paljon itsenäistä opiskelua. Odotin enemmän yhteistä opetusta.

32 Kertauskurssina hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Voisi olla 2 opettajan sijasta 3. OPISKELIJA no 53. Olisi voinut käydä yhteisesti asioita läpi myös. Yleensä todella hyvin, välillä joutui odottamaan apua vähän aikaa. Tuli laskettua erittäin tehokkaasti. M ja nyt E. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Yhteisesti voisi käydä asioita. OPISKELIJA no 54.

33 E, ei. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Mafynetti tehtäviin: laskin vai ilman laskinta osio. OPISKELIJA no 55. Tehtävät eivät ainakaan lopun kesken. Opettajat vastaavat tasapuolisesti oppilaiden kysymyksiin. Opin uusia muistisääntöjä. M, kurssin aikana tavoite tuntuu mahdollisemmalta. Kurssilla oppii hyvin kaikkien esim. matikan kurssien aiheita. Todella opettava ja hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5

34 Kannattaa tulla, opin kurssilla huomattavasti paremmin kuin koulussa! OPISKELIJA no 56. Itsenäinen opiskelu rauhallisessa ympäristössä opettajien auttaessa tarvittaessa osoittautui ainakin minun kohdallani tehokkaammaksi kuin kotona yksin pänttääminen. Apua sai tarvittaessa ja kurssimateriaalista pystyi poimimaan itselle haastavia asioita. Olen onnistunut palauttamaan muistiini unohtuneita asioita ja kehittänyt laskurutiinia huomattavasti. Tavoittelen magnaa. Kurssin aikana tavoitteen realistisuus kasvanut. Suosittelen kaikille kertausta tarvitseville ystäville. Kurssilla oli helppo keskittyä laskemiseen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Kurssimateriaalin tehtävät painottivat haastavia tehtäviä. Helpompia tehtäviä voisi lisätä lämmittelyksi. OPISKELIJA no 57. Hyvä! Pidin tabletista, mutta olisin ehkä kaivannut hieman teorian opiskelua. Kyllä. Opettajat olivat aina auttamassa. Kyllä koin. Lähtökohtani ei olleet hyvät. Paras mahdollinen, ehkä M.

35 Suosittelisin! Kiva 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 En osallistunut. Mafynetissä voisi olla teoriakertaus osioita. Suosittelen kurssia lämpimästi! Mafynetti on todella hyvä ja opettajat auttavat hyvin tehtävissä. OPISKELIJA no 58. Ihan hyvää. Silloin kun kysyin. Enköhän nyt jotakin osaa. Laudatur olisi ihan jees, ei muuttunut. Voi olla hyödyksi. Ihan hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Eipä kai. Ei.

36 Mikäs siinä jos tykkää opiskelemisesta. OPISKELIJA no 59. Tavoitteeni oli magna tai ylempi ja on edelleen. Kurssi oli hyvä, mutta kurssien ja itseopiskelupaketin hinnoittelu on liian kallis. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Ei. OPISKELIJA no 60. Olisin toivonut myös muistiinpanoja/enemmän teoriaa. Sain aina tarvittaessa opetusta. Opetus oli hyvää ja käytiin asiat läpi perinpohjaisesti. Tavoitteena on ollut läpipääsy alusta asti. Voisin suositella. Kurssin hinta on tosin aika karkea. Ihan hyvä kurssi pääsääntöisesti. Uskon, että tästä on apua kirjoituksissa.

37 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 Mielestäni lyhyen ja pitkän matematiikan oppilaat voisivat olla eri luokissa. Olisin toivonut muistiinpanoja. OPISKELIJA no 61. Panostettiin hyvin laskurutiiniin ja käytiin sopivasti läpi hyviä opiskelutapoja ja yleisiä virheitä. Mekaaninen laskeminen helpottunut. Lisäksi yleisiä virheitä ja harvinaisempia tehtävätyyppejä on helpompi tehdä/ratkaisutavan löytää nopeammin. E molemmista, ei ole muuttunut. Hyvä jos pitää laskemisesta. Kurssi oli kaiken kaikkiaan hyvä ja oli opiskelutapana itselleni mieluinen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Ei. Ei. OPISKELIJA no 62. Fysiikan osalta kehitystä on tapahtunut paljon! Matematiikassa huomaan myös edistyneeni. Fy: tavoite M (ehkä E )

38 Erittäin tyytyväinen! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,4 Ei ollut. OPISKELIJA no 63. Paljon omaa opiskelua, hyvä! Olisin kaivannut koko ajaksi pitkiä päiviä (samoja mitä hiihtolomalla eli 9:30-16) Kyllä. Sain kokonaisvaltaisesti hyvin kerrattua. Matikka E/L, fyssa M/E, laskivat hieman kun tilanne realisoitui. Kyllä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,4 Fysiikan tehtäviin meni suhteessa PALJON enemmän aikaa kuin matikan. OPISKELIJA no 64.

39 L, ei muuttunut. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 OPISKELIJA no 65. Opettajat jaksoivat aina selittää ja olla ystävällisiä! Kehitys riippuu omasta tahdista ja taidoista. Ja toivoin, että kehitys olisi ollut nopeampaa, jotta käyrä olisi noussut paremmin Laudatur, mutta käyrä vähän masentaa, ja E on realistisempi. Ei kokemusta muista kursseista, mutta täällä on ollut mahtava henki ja saanut rutkasti rutiinia tehtäviin! Lähinnä itsenäistä opiskelua. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Ei ainakaan huomattavasti. Olisi kiva, jos opettajat kyselisi vähän enemmän tavoitteista ja kommentoisi edistymistä, kannustaisi!

40 Pelatkaa pöytälätkää ja tutustukaa muihin kurssilaisiin OPISKELIJA no 66. Hyvä kurssiohjelma ja mafynetti on suunniteltu hyvin. M ja E. Hyvä! Pädi ohjelma hyvä! Kertaus taktiikka tuntuu toimivan. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,8 Ei juurikaan. OPISKELIJA no 67. Kynäviittaustaktiikka loistava keksintö! En kirjoita kumpaakaan, olen pitkällä DI-kurssilla. Varsinkin kirjoituksiin valmistautuessa, sillä asiat tuoreessa mielessä. Muuten, jos tulee vain kertaamaan, kannattaisi jo ennen kurssin alkua valmistautua ja palauttaa asioita mieleen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5

41 Fysiikassa on hyvä, että ensin näkyy vain pelkkä vastaus eikä koko ratkaisua. Sama pitäisi myös olla matikassa. OPISKELIJA no 68. Laskeminen ja itsenäisesti eteneminen sopivat minulle. Apua sai aina kun tarvitsi ja enemmänkin. Kurssin kestoon nähden kehityin hyvin. L. Suosittelen. Erittäin hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Ei ollut. Yo-kurssien kokeet olivat liian vaikeita, eikä mielestäni olleet verrattavissa yo-kokeisiin. Kurssin kesto voisi myös olla pidempi. Suosittelen! OPISKELIJA no 69. Hyvät. Kyllä.

42 Saanut palautettua mieleen vuodessa unohtamani asiat. Voisin suositella. Motivoi laskemaan. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Ei ollut. Pidempi osuus ennen yo-kirjoituksia. Mafynetti ohjelma motivoi laskemaan. OPISKELIJA no 70. Tosi hyvä! Tuli tehtyä monipuolisesti ja paljon. Työnteossa oli niiin sanotusti jotain järkeä Kyllä! E-L ja tuli semmoinen fiilis että pystyy siihen. Ehdottomasti. Tosi hyviä tehtäviä ja tuli tehtyä monipuolisesti. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Fysiikassa on hyvä kun ratkaisuja ei saa heti. Matikassa voisi olla sama!

43 OPISKELIJA no 71. Tablettien käyttäminen opiskelussa toimi kurssilla erittäin hyvin. Sain aina apua teoriassa ja tehtävissä, ilman pitkää odottelua. Heikosta lähtötasostani huolimatta omaksuin suurimman osan tärkeimmistä asioista. Tavoitteeni on M. Suosittelen ehdottomasti. Tehokasta käyttöä lukulomalle. Kurssi paransi motivaatiotani matematiikan opiskelun suhteen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 3,9 Henkilökohtaisesti koin matematiikan kurssin huomattavasti helpompana kuin fysiikan. Opettajia voisi olla yksi enemmän per ryhmä. Suosittelen kurssia kaikille huolimatta tämänhetkisestä matematiikan tai fysiikan osaamisesta. OPISKELIJA no 72. Jotain pieniä tietoiskuja vaikeimmista aiheista olisin kaivannut. Huomattavasti, varsinkin matematiikassa. Matikan osalta C, mikä on käytännössä sama.

44 Apua saa tarvittaessa ja yleisesti tunneilla on laskurauha. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 Fysiikan videodrillit ovat todella hyvät, mutta kirjallinen vaihtoehto olisi näppärä tunneille. OPISKELIJA no 73. Mafynetti on hyvin monipuolinen ja varmistaa, että tehtäviä tulee tehtyä. Kaipasin kuitenkin hiukan enemmän opetusta. Kysymyksiin sai aina vastauksen. En ole saavuttanut parempia tuloksia kokeissa, vaikka laskurutiinia on tullut lisää. C, en muuttanut. Monipuolinen ja erittäin työteliäs. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 Kurssi voisi olla vähän pidempi, koska ajankäytön kanssa tuli ongelmia, enkä millään ehdi tekemään matikkaa 30 tuntia viikossa. OPISKELIJA no 74. Hyvät oli. Laskurutiini on tärkein, ja sitä kurssilla todella saa. Välillä kesti kauan saada apua, mikä on ymmärrettävää, koska paljon oppilaita.

45 En kokeissa kehittynyt mutta tehtävät sujuvat paremmin ja nopeammin. Olen kirjoittanut jo. Tabletti ainakin ihan huippu! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,1 Ei ollut eroa. Lisää samankaltaisia tehtäviä takaisin! Kurssi ja tabletti varsinkin ovat todella hyvät. Jos lähtee ihan nollasta, tämä voi olla vähän huono, sillä oikeaa opetusta ei ole. Mutta jos tarvitse laskurutiinia ja apua tehtävissä, tämä on todella hyvä. OPISKELIJA no 75. Joitain asioita mitä itsellä on päässyt unohtumaan olisi hyvä päästä kertaamaan perusteista. Kyllä tarvittaessa. Kohtalaisen hyvin. Minimitavoite M, ei muutosta. Hyvä kurssi, 3h päivässä hieman hankalaa koska matkoihinkin kuluu aikaa mitä voisi muuten käyttää yhtäjaksoisesti opiskeluun. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,4

46 Fysiikassa oli teoria sivuja joita matematiikassa ei ollut. Mahdollisuus käydä aiheita perusteista asti. Tehtävät voivat alkaa liian vaikeilla tehtävillä eikä oma muisti/taso riitä ymmärykseen. OPISKELIJA no 76. Pitkä matikka M-E, fysiikka M-E, ei muuttunut. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Matematiikassa voisi olla kertaus samalla tavalla kuin fysiikassa = 2 kertausaikaa. OPISKELIJA no 77. Työtavat olivat hyvät, mutta olisin toivonut esim. että jokaisesta kurssista käytäisiin jotain yhteistä teoriaa. Aina kun apua pyysi niin sitä myöskin sai. En osaa sanoa, mutta esim. pystyn hahmottamaan sanallisia laskuja paremmin. Arvosanatavoite C, ei ole muuttunut. Totta kai siskoni kävi myöskin täällä, jonka vuoksi minä tulin, mutta siis suosittelen ehdottomasti.

47 Kurssi oli ihan mukava, molemmat opettajat Antti sekä Jarno osasivat selittää asiat todella hyvin jäi hyvä maku kurssista ja itsevarmempi olo. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,7 Kannattaa ehdottomasti tulla, rahansa arvoinen, sekä saat itsevarmuutta yo-kokeeseen ja kokonaiskuvan kaikista kursseista. OPISKELIJA no 78. C, se nousi, aiemmin oli vain läpipääsy. Olen jo suositellut. Hyvä tehokas kurssi, jonka opetus asiantuntevaa. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 3,7 Yleiset teoriat voitaisiin käydä vielä selkeämmin läpi. OPISKELIJA no 79. Yleensä apua sai nopeasti. Päivän loppupuolella kysyjiä enemmän jolloin avun saanti vaikeampaa.

48 C, aluksi tavoitteena oli saada A tai B. Kurssia varten kannattaa kerrata perusasiat. Materiaalin saaminen etukäteen ja yhteyden saaminen kurssin järjestäjään pätkii. Opetus kurssin alettua ja materiaali kuitenkin erinomaista. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 3,7 Materiaalit ja käyttöohjeet aikaisemmin kurssilaisten käyttöön. Kurssi auttoi minua etenkin keskittymään oleellisiin asioihin ja motivoi laskemaan enemmän. OPISKELIJA no 80. Apua sen pyytäjille ja työrauha, taukorutiini toimi. Olisin varmaan saanut, jos olisin pyytänyt. Kertausta viime vuodelta unohtuneista asioista ja fysiikassa muutama uusi asia. Älliähän tässä on kokoajan haettu. Varsinkin heikommasta lähtötilanteesta, tai välivuoden tms. jälkeen. Toimiva kertaus ja riittävästi vaikeampiakin tehtäviä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 Fysiikan tehtävien alussa oli lyhyt selitys liittyvistä kaavoista, matematiikassa ei.

49 Matematiikan tehtävien alkuun lyhyt selitys termeistä ja/tai asiaan liittyvistä kaavoista/säännöistä. OPISKELIJA no 81. Tarvitsen paljon henkilökohtaista apua tehtävissä, minulle ryhmä olisi voinut olla vieläkin pienempi, mutta apua sai silti hyvin! Kyllä oikein hyvin. Opittavaa on vielä niin paljon ettei koko oppimäärä ole hallussa mutta laskurutiini on parantunut. Oli M, nyt on C -> Kyllä ehdottomasti! Muutamia yhteisiä asioita olisi kiva ollut käydä taululla. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Olin kemian kurssilla syksyllä, olisin halunnut teoriaa ja kaavojen selityksiä myös lyhyeen matikkaan! Teoriaa mukaan ohjelmaan. OPISKELIJA no 82. Tabletti toimii mahtavasti. Koin oppineeni paremmin kuin ilman kurssia. E/M, oli M.

50 Joo. Hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Ei ollut. OPISKELIJA no 83. Välillä joutui odottamaan apua. Tavoittelen parasta mahdollista arvosanaa. Hyvää duunia sai tehtyä. Muiden työn teko pakotti antamaan kaikkensa. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Fysiikassa oli hyvä kun ensin näkyi vain vastaus ja sitten ratkaisu. Enemmän kongroenssä, lukujärjestelmä ja todistustehtäviä matikkaan. OPISKELIJA no 84. Tabletin käyttö hyvä ja kannusti tekemään.

51 Apua sai nopeasti tarvittaessa. Matikasta E ja fysiikasta E, ei muuttunut 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,4 Matikan kurssin materiaali paremmin toteutettu mielestäni, monipuolisempia tehtäviä. OPISKELIJA no 85. Toimivat. Juu. Rutiini kehittynyt, teoria paremmin hallussa. M, ei. Kyllä. Hyödyllinen, toimiva, ihan jees. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Erilaiset koejärjestelyt.

52 OPISKELIJA no 86. Loistava! Ehdottomasti. Sain vastauksen aina kaikkeen. Rutiini on kehittynyt, ja lukiossa epäselväksi jääneet aihealueet ovat auenneet uudella tavalla. L & L. Ei muuttunut. Ehdottomasti. Täytti kaikki odotukset. Todella tyytyväinen! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Ei merkittäviä! Itselle oli juuri sitä mitä tarvitsen. Paljon tehtäviä, rutiinin hankintaa, ja nopea apu tarvittaessa. Jos ei ole rahasta kiinni, ilmoittautukaa kurssille! On joka pennin arvoinen. OPISKELIJA no 87. Itseopiskelulla ja henkilökohtaisella opetuksella saa paremmin opittua, kuin että kaikille opetettaisiin samat asiat luennoimalla. Sain, aina kun tarvitsin. Jokaisen kurssin asiat ovat kertautuneet. Opin myös täysin uusia laskutapoja. C-M, ei muuttunut.

53 Ainakin kemian kurssi oli hyvä ja hintansa väärti. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 En itse osallistunut kurssia edeltävään vapaaehtoiseen infotilaisuuteen. Kurssin alussa olisi voitu perehdyttää paremmin oppimismenetelmiin ne, jotka eivät infotilaisuudessa olleet. Kurssille oli mukava mennä ja asiat kertaantuivat nopeasti ja helposti. Mafynetin teoriaosuudet olivat laajemmat kuin lukion oppikirjoissa. OPISKELIJA no 88. Tehokasta laskemista. Apua sai aina, kun tarvitsi. Tullut varmuutta ajatteluun. Kemiasta L, ei muuttunut. Fyssa E -> L. Riippuu paljon lähtötasosta. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,2 Ei suurta eroa toimintatavoissa tai laadussa. Kemiassa sai ehkä hieman tarkempia vastauksia. OPISKELIJA no 89.

54 Välillä apua joutui odottamaan hieman pidempään. Tavoite on L ja ei muuttunut. Hyvä. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Enemmän opettajia, jotta kaikki saisivat apua tarvittaessa heti. OPISKELIJA no 90. Hyvät, pääsee keskittymään niihin asioihin, jotka ovat itselle haastavia/epäselviä. Sain apua aina kun sitä tarvitsin. Kemiassa todella paljon, fysiikassa en niin paljon, koska olen keskittynyt kemiaan (en kirjoita fysiikkaa). M-L (kemia), kehittymisen myötä tavoite nousi E-L. Kyllä, jos pohjatiedot edes jonkinlaiset ja motivaatiota tehdä tehtäviä tuntien ulkopuolella. Osaavien opettajien ansiosta saa selkeitä vastauksia kysymyksiin ja kehittyy uskomattoman nopeasti! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,4 Ei.

55 Rahoille vastinetta! Jos itsellä on motivaatiota tehdä tehtäviä, kurssilla kehittyy varmasti ja saa vastauksen kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. OPISKELIJA no 91. Hyvä, ettei ollut luentoja! E, pysyi samana, mutta muuttui realistisemmaksi. Omalle kohdalle sopi erinomaisesti, mutta riippuu henk. koht. oppimistavoista ja motivaatiosta. Olen todella tyytyväinen. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Ei. Ei ole. Kurssi oli erittäin hyödyllinen! Tehtävien ansiosta sai hyvän laskurutiinin ja pääsi syvemmin sisälle erilaisiin tehtävätyyppeihin. Opettajat osasivat vastata kysymyksiin perusteellisesti. Suosittelen! OPISKELIJA no 92. Aluksi olin epäileväinen, mutta kurssilla tajusin, että homma toimii loistavasti! Kaikki tekevät omassa tahdissaan niin aikaa ei mene turhaan kertaukseen. Opettaja tuli nopeasti luokse. Fysiikassa ja kemiassa arvosanakeskiarvoni on 8. Molempien aineiden harjoituskokeista olen saanut vähintään E:n.

56 Fysiikka E, kemia L. Molemmat ovat nousseet kurssin aikana kaksi arvosanaa ylöspäin. Voisin ehdottomasti! Tein sen jo Todella hyvä ja tehokas! Harjoittelun voi aloittaa melkein heti ilmoittautumisen jälkeen! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 Fyssan materiaalit olivat turhan suppeita, kemiassa uudistuksen jälkeen tosi hyvät. Kemiaan myös videoita. Voisi alkaa aikaisemmin, nyt menee aamu hukkaan. Enemmän tilaa itsenäiselle opiskelulle. Ehdottomasti suosittelen! Tulokset ovat ainakin omalla kohdallani olleet hurjia. OPISKELIJA no 93. Tehtävien tekeminen on tehokasta, mutta koen, että minun kannattaa lisäksi lukea kurssikirjat. Tavoitteena L molemmista, ennen fy tavoite oli M. En osaisi fysiikkaa läheskään yhtä hyvin ilman kurssia. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 Fysiikan tehtävissä voisi myös olla vaihtoehto Näytä vihje.

57 OPISKELIJA no 94. Tabletti oli todella hyvä, ja apua sai aina! Opettajat istuivat aina viereen ja varmistivat, että asiat olivat ymmärretty oikein. Laskurutiini on kehittynyt huimasti ja asiat, jotka ovat päässeet unohtumaan tuotiin kurssilla esille. Tavoittelen yhä E:tä. Olen jo suositellut, kun olin kurssilla syksyllä. Todella hyvä ja tehokasta työskentelyä. Opet olivat myös todella mukavia. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Kunnon palaute kokeesta, mitä voisi parantaa yms. OPISKELIJA no 95. Välillä kesti hetki saada apua. M-E, ei muuttunut. Tabletit olivat todella hyödyllisiä ja opetus asiantuntevaa.

58 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Joitain yleisiä asioita voitaisiin käydä läpi yhdessä taululla. Opettajat ovat mukavia ja ammattitaitoisia. Tabletti oli todella hyödyllinen ja helppokäyttöinen. OPISKELIJA no 96. Tehtävien tekeminen itsenäisesti oli tehokasta ja oli hyvä, kun aina oli mahdollisuus pyytää apua opettajilta. Sain erittäin asiantuntevaa ja ystävällistä opetusta aina, kun pyysin. Olen saanut selkeän kokonaiskäsityksen fysiikasta ja kemiasta ja oppinut paljon uutta. Ehdottomasti! Koen, että kurssi oli todella hyödyllinen. Olen tosi tyytyväinen ja tykkäsin kurssista. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 5 Fysiikan opetusmateriaalissa oli drillejä eri aiheista, kemiassa ei ollut näitä. Ei ole. Mafyn opettajat ovat ystävällisiä ja asiantuntevia ja opetusmateriaalit ovat toimivia. Kokonaisuudessaan kurssi oli todella hyödyllinen ja suosittelen sitä kaikille. OPISKELIJA no 97. Kyllä. Parasta oli, että opettajat eivät kiirehtineet, vaan auttoivat juuri niin kauan kun tarvitsi.

59 E-L, ei muuttunut. Hyvä, mutta parasta on tabletti tehtäväpakettien vuoksi. Ei pidä itse miettiä onko kaikki luettu yms. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,2 Ei ollut, mutta koin kemian opettajat parempina. Ymmärsin itse paremmin kemian opettajien vihjeitä kuin fysiikan. Suosittelen MAFY-kurssia erityisesti loistavan materiaalin vuoksi. OPISKELIJA no 98. Enemmän tai joitain asioita olisi voitu käydä yhteisesti läpi. Sain apua, jos sitä halusin. Tavoitteeni on vähintään C, ei muuttunut. Voisin hyvin suositella. Hyvä ja tehokas kurssi! 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,8 Ei oikeastaan.

60 Hyvä kurssi ja hyvin sai keskittyä tehtäviin. Mafynetti on oikein hyvä ja laajasisältöinen, opettajat olivat todella mukavia ja kokonaisuudessaan jäi hyvä fiilis. OPISKELIJA no 99. Tavoitteet ovat matikasta M ja kemiasta C-M, tavoitteet eivät muuttuneet. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 3,5 Ei. OPISKELIJA no 100. Tekemällä tehtäviä oppii hyvin ja käyrä auttaa tekemään töitä. Matikan ryhmässä joutui välillä odottamaan opettajan apua aika pitkäänkin, mutta opetus oli kuitenkin hyvää. L tai E, ei muuttunut. Kurssilla keskittyy tekemiseen ja tuntuu, että tehtävien tekeminen on tehokkaampaa kuin kotona.

61 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,5 Kemiassa oli teorioita, matikassa ei. Mielestäni hyödyllistä, jos matikassakin olisi lyhyet teoriat aihealueista. OPISKELIJA no 101. Teoriaa oltaisiin voitu käydä vähän läpi, varsinkaan kun kaikkea vaadittavaa tietoa ei käydä koulussa. Laskurutiini on parantunut. L,L, ei muuttunut. Riippuu minkälainen oppija on, jos teoria ei ole hallussa ei kannata ehkä tulla, jos on, niin sitten. Tehtäviä oli aika hyvä määrä, kemian vaikeammat tehtävät loppuivat kesken, eli niitä olisi voinut olla enemmän. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4 Fysiikan materiaalit olivat paremmat kuin kemian, enemmän haastavia tehtäviä. Kemiassa muut tehtävät loppuivat kesken, niin tein lisäharjoitteluun tarkoitetut tehtävät, mutta nekään eivät tule riittämään yo-kokeeseen mennessä... Kurssi oli vähän lyhyt, sillä ainakin minulla jäi pakon takia useampi päivä väliin. OPISKELIJA no 102. Mielestäni on hyvä, että kaikki saavat tehdä töitä omaa tahtia.

62 Kysymyksiini tuli aina asiantunteva vastaus. Kehitystä on tullut, toisaalta on tullut huomattua, missä kaikessa on parantamisen varaa edelleen. Ei muuttunut, kemiasta E ja fysiikasta M. Ehdottomasti! Jos vain itse jaksaa tehdä töitä, kurssi on todella hyvä kehityksen kannalta. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,6 Kemian ja fysiikan kurssien välillä ei ollut eroja. Yleisten kompastuskivien ja jonkilaisten tärppien listaaminen voisi olla kiva lisä. Suosittelen Mafyn kursseja, opettajat ovat asiantuntevia ja mukavia, työtilat ovat viihtyisät ja itse olen kehittynyt paljon. OPISKELIJA no 103. Ennen oli ainakin B, nyt haluaisin B-C. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Ei ollut eroa.

63 OPISKELIJA no 104. E, tavoitteet vähän kovenivat. Tosi kiva. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4,3 Ei. Mafynetti toimii tosi tehokkaasti ja kertauksen merkitys on noussut paljon esille. OPISKELIJA no 105. Mafy-ohjelma on erittäin hyvä ja sen avulla oli helppo ja mukava kerrata tai oppia uusia asioita. Sain aina vastauksen kysymykseeni eikä minun yleensä tarvinnut odottaa kauaa, että opettaja tulisi auttamaan. Kemiassa tavoite on E-L ja tavoite pysyi samana. (Fysiikkaa en kirjoita). Pidän kurssista paljon ja nyt on myös varmempi fiilis kemian kirjoituksia kohtaan. 10. Opettajien arvosanojen keskiarvo 4

64 Ei ollut, materiaali ja toteutus kummassakin kurssissa hyviä.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut.

HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. Kurssipalaute HUOMAUTUS LUKIJALLE: Tässä on esitelty kaikkien aineiden palaute. Kysymyksestä 1. ilmenee mitä aineita oppilas on kurssilla lukenut. OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5.

Lisätiedot

Palautteen vastaukset

Palautteen vastaukset Oppilas: 6329434861 (Yksilöllinen numerotunniste) Opetusryhmä: Kemia Biologia Oli hyvä ettei kemiassa tunneilla käytetty aikaa yhteiseen luennointiin vaan jokainen sai apua itselleen vaikeissa asioissa.

Lisätiedot

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät!

Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! OPPILAS 1 Ehdottomasti suosittelisin! Täällä on kivat ja hyvät opet ja loistavat oppimismenetelmät! Kurssi oli superhyvä, juuri sellainen mitä halusin, jopa parempi! Tietokoneohjelma oli loistava opiskeluapuri

Lisätiedot

Kurssipalaute kesäkurssi 2016

Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Kurssipalaute kesäkurssi 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin?

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka

1. Mille kursseille osallistuit? Pitkä matematiikka Lyhyt matematiikka Fysiikka OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme, että

Lisätiedot

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3

Palautteen vastaukset. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Vastaus: 4. Matematiikka: 4 Fysiikka: 4 4,3 Oppilas: 6211881057 (Yksilöllinen numerotunniste) Kurssin rakenne on hyvä. Aiheet on jaoteltu tabletissa hyvin ja asioiden kertaus tapahtuu ilman, että sitä tarvitsee itse miettiä, kunhan vain noudattaa

Lisätiedot

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon.

Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. OPPILAS 1 Todella hyvä tapa kerrata lyhyessa ajassa ja oppia samalla. Hyvä rutiini, apua saa aina kun tarvitsee. Mafynetti on mahtava apuväline, lisää motivaatiota paljon. Matemaattinen hahmottamiskyky

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän DI-kurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän DIkurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet

Numeeriset arviot. Opintojaksolla vallinnut ilmapiiri loi hyvät puitteet oppimiselle. Saavutin opintojaksolle määritellyt osaamistavoitteet Tämä asiakirja sisältää opiskelijoiden antaman palautteen opettajan Metropoliassa vuoteen 2014 mennessä opettamista kursseista. Palautteet on kerätty Metropolian anonyymin sähköisen palautejärjestelmän

Lisätiedot

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit

Kurssipalaute - kevään 2015 abikurssit Kurssipalaute kevään 2015 abikurssit Julkaisemme kaiken palautteen, mitä kukin kurssille osallistuja on antanut. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016

Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Kurssipalaute Jyväskylän lääkiskurssit 2016 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

25 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 25 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 16% 28% 36% 20% Ei sovi. 5 20% Sopii melko hyvin. 9 36% Sopii hyvin.

Lisätiedot

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5

2. Millainen on mielipiteesi työtavoista, joita kurssilla käytettiin? 1 2 3 4 5 Kurssipalaute OPPILAS 1 Vastaa seuraaviin kysymyksiin asteikolla 1 5. Asteikossa 1 on huonoin ja 5 paras arvio. Ympyröi haluamasi vaihtoehto. Mikäli kysymyksen perässä on tilaa sanalliselle arviolle, toivomme,

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

MAFYNETTI-OPAS.

MAFYNETTI-OPAS. MAFYNETTI-OPAS www.mafyvalmennus.fi Tervehdys MAFY-valmennukselta! Hienoa, että olet kiinnostunut Mafynetin käytöstä lukio-opetuksessa! Tämä opas perehdyttää sinut Mafynetin tärkeimpiin ominaisuuksiin.

Lisätiedot

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet

Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Alkukartoitus Opiskeluvalmiudet Päivämäärä.. Oppilaitos.. Nimi.. Tehtävä 1 Millainen kielenoppija sinä olet? Merkitse rastilla (x) lauseet, jotka kertovat sinun tyylistäsi oppia ja käyttää kieltä. 1. Muistan

Lisätiedot

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa.

Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. OPPILAS 1 Varmasti. Valmentaa todella hyvin kokeisiin. Kurssilla oli positiivinen meininki ja kurssin rakenne on todella toimiva. Mafynetti näyttelee tärkeää ja toimivaa osaa. Työtavat soveltuivat ainakin

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( )

PHYS-A3132 Sähkömagnetismi (ENG2) ( ) PHYSA Sähkömagnetismi (NG) (060 0600). Yleisarvioni kurssista kokonaisuutena =i perusteita vastata, =Välttävä, =Tyydyttävä, =Hyvä, =rittäin hyvä, =rinomainen Number of respondents: 0 6 8 0 6 8 0 6. Tapa,

Lisätiedot

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2.

Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Mafynetti 2. Sähköinen oppimateriaali, jolla voit kerrata koko lukion oppimäärän sekä harjoitella LÄÄKIS- ja DI-pääsykokeisiin. Opitun kertaaminen Mafynetti 2 Mafynetti 2 Matematiikka Matematiikka Fysiikka Fysiikka

Lisätiedot

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015!

OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OPPIKIRJATON OPETUS! Kari Nieminen!! Tampereen yliopiston normaalikoulu!! ITK 2015! OMA TAUSTA! Matematiikan opetukseen liittyvä FL-tutkielma tietojenkäsittelyopissa 90-luvun alussa! Jatko-opiskelija "Mobile

Lisätiedot

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015

Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Kurssipalaute LÄÄKISKURSSIT 2015 Julkaisemme kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka ja rehellinen

Lisätiedot

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio

OPS-KYSELY. Syksy Vetelin lukio OPS-KYSELY Syksy 2015 Vetelin lukio KYSYMYKSET Mikä lukiossa on tärkeää? Millainen on unelmalukio? Missä ja miten opitaan parhaiten? VASTAAJAT 58 opiskelijaa 4 huoltajaa 7 opettajaa OPISKELIJAT Viihtyisät

Lisätiedot

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com

YipTree.com. hommannimionmatematiikka.com YipTree.com hommannimionmatematiikka.com YipTreen ja Homman nimi on matematiikan plussat Työrauha, työrauha ja työrauha Tuntien aloitus tapahtuu automaattisesti ja nopeasti (edellyttäen että koneet toimii)

Lisätiedot

Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019

Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019 Julkinen loppuraportti 30.07.2019 Four Ferries Oy:n nopea kokeilu Helsingin kouluissa Helsingin koulujen nopeiden kokeilujen ohjelma II, kevätlukukausi 2019 Kokeilun tavoitteet Four Ferries Checker on

Lisätiedot

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016

Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Kurssipalaute DI-KURSSIT kevät 2016 Julkaisemme aina kaiken kurssilaisilta keräämämme palautteen lyhentämättömänä. Näin varmistamme, että kursseista kiinnostuneilla ihmisillä on mahdollisuus saada tarkka

Lisätiedot

Opiskelun aloitusvuosi:

Opiskelun aloitusvuosi: Kurssi: Steroidien kemia - KEMS3 (Kevät 9) Vastaamalla kurssista esitettyihin kysymyksiin, mielipiteesi kurssista ja sen hyödyllisyydestä välittyvät kurssin järjestäjille. Palautetta tullaan käyttämään

Lisätiedot

Kurssipalaute HTKP103 Johdanto tieto- ja viestintäteknologiaan, harjoitukset, syksy 2015

Kurssipalaute HTKP103 Johdanto tieto- ja viestintäteknologiaan, harjoitukset, syksy 2015 Kyselyyn vastanneiden määrä: 88/0 Kurssipalaute HTKP103 Johdanto tieto- ja viestintäteknologiaan, harjoitukset, syksy 2015 OPETUS JA TYÖSKENTELYTAVAT Vastaa seuraaviin väittämiin asteikolla 1-5 Kurssilla

Lisätiedot

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu

OPISKELIJAN NÄKÖKULMA. Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu OPISKELIJAN NÄKÖKULMA Katja Lempinen Satakunnan ammattikorkeakoulu 2 EXAM-konsortion käyttäjäkysely opiskelijoille 2017 Vastauksia 2119 kpl 15 eri yliopistosta ja korkeakoulusta. Vastaajista : 36,5% tehnyt

Lisätiedot

Oppimisprosessissa opiskelijoiden tukena analytiikan opiskelua yhdessä tehden

Oppimisprosessissa opiskelijoiden tukena analytiikan opiskelua yhdessä tehden Oppimisprosessissa opiskelijoiden tukena analytiikan opiskelua yhdessä tehden Katariina Vuorensola Luento-opetuksen tulevaisuus Oppimisseikkailu 2017 Analytiikan kurssi Analytiikan perusteet, 4 op Maisterivaiheen

Lisätiedot

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe

Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 120 Kevään 2010 fysiikan valtakunnallinen koe 107 114 100 87 93 Oppilasmäärä 80 60 40 20 0 3 5 7 14 20 30 20 30 36 33 56 39 67 48 69 77 76 56 65 35 25 10 9,75 9,5 9,25 9 8,75 8,5 8,25 8 7,75 7,5 7,25 7

Lisätiedot

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan

Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Menetelmiä jatkuvaan opiskeluun kannustamiseen ja oppimisen seurantaan Matemaattiset menetelmät, syksy 2012 Lassi Korhonen, Oulun yliopisto, Matematiikan jaos 4.12.2012 1 Lähtökohta, opiskelijan näkökulma

Lisätiedot

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S

VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S VARHAISEN PUUTTUMISEN MERKIT KYSELYN TULOKSET MINNA IIVONEN SUSANNA VILAMAA HEIDI VIRTANEN NUVAV14S PAIKALLA OLI ASIANTUNTIJOINA TOIMENSA PUOLESTA PAIKALLA OLIVAT HELI MANTILA A- KLINIKKA, TERO RÖNKKÖ

Lisätiedot

Hankintojen johtaminen

Hankintojen johtaminen Hankintojen johtaminen sähköinen kurssipalaute, syksy 06 Opetus,0 Yleisarvio,8 Opetustapa, Oma panos,8 Osaamistavoitteet,8 Suhteellinen työmäärä,86 OSTO 6 n= C000 Hankintojen johtaminen (060 0608). Yleisarvioni

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopisto

Tampereen kesäyliopisto Tampereen kesäyliopisto Avoin kaikille 11 Yhteistyökorkeakoulua 10 000 opintopistettä 5000 opiskelijaa 30 oppiainetta 12 kieltä Miksi opiskella avoimia yliopisto-opintoja voit hyödyntää välivuoden pääset

Lisätiedot

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68 Palaute orientaatioviikosta 19.9.1 Vastauksia yhteensä: Hakukohteeni on 1 1 1 11 Informaatioverkostot Teknillinen fysiikka ja matematiikka Tietotekniikka Tuotantotalous Mikä oli parasta orientaatioviikossa?

Lisätiedot

Osallistuin luennoille, n=16

Osallistuin luennoille, n=16 Ohjelmointi, C# & Jypeli, kevät Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin loppupalautekysely, vastaajaa Osallistuin luennoille, n= En juuri lainkaan Noin puoleen Jokaiselle tai lähes jokaiselle

Lisätiedot

Kannustusta jatkuvaan oppimiseen Optima-ympäristön avulla. Saana-Maija Huttula OpinTori Oulun yliopisto 2015

Kannustusta jatkuvaan oppimiseen Optima-ympäristön avulla. Saana-Maija Huttula OpinTori Oulun yliopisto 2015 Kannustusta jatkuvaan oppimiseen Optima-ympäristön avulla Saana-Maija Huttula OpinTori Oulun yliopisto 2015 1 Taustaa Atomifysiikka 1 on ainetason kurssi, sijoittuu 2. opiskeluvuoden syksylle Pakollinen

Lisätiedot

ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka KURSSIPALAUTE 2014

ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka KURSSIPALAUTE 2014 ENY-C2003 Vesi- ja ympäristötekniikka KURSSIPALAUTE 2014 Kurssipalaute Kurssi järjestetään ensimmäistä kertaa + uusi toteutusmuoto à Tärkeää saada palaute6a jo kurssin aikana, jo6a voimme puu6ua ongelmakoh;in

Lisätiedot

Miten kurssit tehdään Eirassa?

Miten kurssit tehdään Eirassa? Miten kurssit tehdään Eirassa? Peruskoulussa sinun pitää olla tunneilla, tehdä kurssiin kuuluvat tehtävät ja osallistua loppukokeisiin. Verkkokurssit (suomen kielen kirjoituskurssi s2kki2v ja s2klu2v)

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopisto

Tampereen kesäyliopisto Tampereen kesäyliopisto Avoin kaikille 11 Yhteistyökorkeakoulua 10 000 opintopistettä 5000 opiskelijaa 30 oppiainetta 12 kieltä Ilman opiskelupaikkaa? vietä välivuosi avoimen yliopiston opintojen parissa!

Lisätiedot

Ammatillisen kuntoutuksen voi aloittaa etänä. Jari Turunen, apulaisylilääkäri

Ammatillisen kuntoutuksen voi aloittaa etänä. Jari Turunen, apulaisylilääkäri Ammatillisen kuntoutuksen voi aloittaa etänä Jari Turunen, apulaisylilääkäri Mikä on ammatillinen kuntoutusselvitys? Ideana oli tuoda ammatillisen kuntoutuksen palvelut niiden ulottuville, jotka eivät

Lisätiedot

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä

Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Opiskelijan motivaation rakentuminen ja ylläpitäminen virtuaaliympäristössä Esimerkkinä Palvelujen markkinointi kurssin verkkototeutus Virpi Näsänen 16.11.2016 Lähtökohtatilanne Sovimme Aalto-yliopiston

Lisätiedot

Tampereen kesäyliopisto

Tampereen kesäyliopisto Tampereen kesäyliopisto Avoin kaikille 11 Yhteistyökorkeakoulua 10 000 opintopistettä 5000 opiskelijaa 26 oppiainetta Miksi opiskella avoimia yliopisto-opintoja voit hyödyntää välivuoden pääset elämässä

Lisätiedot

U N E L M. Motivaatio Hyvinvointi. Elämäkortti

U N E L M. Motivaatio Hyvinvointi. Elämäkortti Raha HYVÄ RUOKA Söit aamulla kunnon aamupalan ja koulussakin oli hyvää ruokaa. Raha -1 E HUVTA MKÄÄN Oikein mikään ei huvita. Miksi en saa mitään aikaiseksi? Raha RKAS SUKULANEN Sori, etten oo pitänyt

Lisätiedot

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja

Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 2018 Kysely lähetettiin Helmen kautta toukokuun lopussa 2018 Vastausaika kaksi viikkoa Vastauksia tuli 548 suomenkielistä ( peruskoululaisia n 4000) ja 161 ruotsinkielistä (peruskouluikäisiä n 900) 21%

Lisätiedot

Palautekysely tilastollisen signaalinkäsittelyn kurssiin

Palautekysely tilastollisen signaalinkäsittelyn kurssiin Palautekysely tilastollisen signaalinkäsittelyn kurssiin Palautteeseen ei tarvitse laittaa nimeä. Kysymyksiä on molemmilla puolilla paperia 1. Muihin kursseihin verrattuna tämä kurssi oli mielestäni Vaikein

Lisätiedot

Ajatuksia oppimisesta

Ajatuksia oppimisesta Ajatuksia oppimisesta Turun normaalikoulun kouluttajat Tampereen normaalikoulun 3. 6. sekä 7. 9. luokkalaiset Tampereen yliopiston 2.vsk luokanopettajaopiskelijat OPPIMINEN ON MUUTOS. Luonto ja opetus

Lisätiedot

Miten selvitä matematiikasta? Tutkitusti hyviä opiskelutaitovinkkejä

Miten selvitä matematiikasta? Tutkitusti hyviä opiskelutaitovinkkejä Miten selvitä matematiikasta? Tutkitusti hyviä opiskelutaitovinkkejä Panu Erästö Matemaatikko-tilastotieteilijä (Ph.D) Opettaja/pedagogi/opetuksen kehittäjä Kaikilla on edellytykset Usko omiin kykyihin

Lisätiedot

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Jyväskylän lukuvuoden 201819 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja

Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja Paras paikka valmistua. lukion aikuislinja Ei alinta keskiarvorajaa Ensisijaisesti 18 vuotta täyttäneille, myös nuorille erityisistä syistä Mahdollisuus valita kursseja myös päivälukion kurssitarjonnasta

Lisätiedot

YHTEENVETO VERKKO-OPETUKSEN PERUSTEET (VOP) -KOULUTUKSESTA syksyllä 2003 SAADUSTA PALAUTTEESTA

YHTEENVETO VERKKO-OPETUKSEN PERUSTEET (VOP) -KOULUTUKSESTA syksyllä 2003 SAADUSTA PALAUTTEESTA 1 Itä-Suomen virtuaaliyliopisto YHTEENVETO VERKKO-OPETUKSEN PERUSTEET (VOP) -KOULUTUKSESTA syksyllä 23 SAADUSTA PALAUTTEESTA Henkilöstökoulutushankkeessa järjestettiin Verkko-opetuksen perusteet (VOP)

Lisätiedot

Koe on kaksiosainen: siihen kuuluvat tekstitaidon koe ja esseekoe. Tekstitaidon kokeen arvioinnissa painottuu lukutaito ja esseekokeessa

Koe on kaksiosainen: siihen kuuluvat tekstitaidon koe ja esseekoe. Tekstitaidon kokeen arvioinnissa painottuu lukutaito ja esseekokeessa Koe on kaksiosainen: siihen kuuluvat tekstitaidon koe ja esseekoe. Tekstitaidon kokeen arvioinnissa painottuu lukutaito ja esseekokeessa kirjoitustaito. Kokeet järjestetään eri päivinä: esimerkiksi tänä

Lisätiedot

Opettajien ja oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä

Opettajien ja oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä Opettajien ja oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä Oppilaiden kokemuksia projektityöskentelystä matematiikassa hankkeen eri vaiheissa Aineistoa on kerätty matematiikan projektityöskentelystä kolmessa

Lisätiedot

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016

Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 Kysely 1.vuoden opiskelijoille 2016 1. Mistä sait tietoa Helsingin Konservatorion ammatillisesta koulutuksesta? 2. Miksi hait Helsingin Konservatorion ammatilliseen koulutukseen? (tärkeimmät syyt) Vastaajien

Lisätiedot

Luku 5 Kertaus. Tehtävä 1 Kerratkaa oppimanne asiat yhdessä keskustellen.

Luku 5 Kertaus. Tehtävä 1 Kerratkaa oppimanne asiat yhdessä keskustellen. Luku Kertaus Tehtävä 1 Kerratkaa oppimanne asiat yhdessä keskustellen. - Samanmuotoiset termit - Lausekkeen ja yhtälön ero - Yhtälön totuusarvon tutkiminen - Yhtälön ratkaisun etsiminen - Yhtälön ratkaisun

Lisätiedot

Inkubion opintokysely 2015 * Required

Inkubion opintokysely 2015 * Required Inkubion opintokysely 2015 * Required 1. Sukupuoli * Mies Nainen 2. Vuosikurssi * 1 After the last question in this section, skip to question 5. 2 After the last question in this section, skip to question

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Kevään 2009 valtakunnallinen 5-6 luokan FyKe koe tilanne FyKe kevät 2009

Kevään 2009 valtakunnallinen 5-6 luokan FyKe koe tilanne FyKe kevät 2009 Kevään 2009 5-6 FyKe koe Oppilasmäärä 14 12 10 8 6 4 2 0 5 6 FyKe kevät 2009 10 10 9,5 9, + 9 9 8,5 8 + 8 8 7,5 7 + 7 7 6,5 6 + 6 6 5,5 5 + 5 5 4,5 4 + 4 Arvosana 122 oppilasta, keskiarvo 7,56 Tehtäväkohtaiset

Lisätiedot

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta

D98 LEIRIKOULU Vuokatti Palaute osallistujilta D LEIRIKOULU.-.2.2012 Vuokatti Palaute osallistujilta Tässä esityksessä on viikolla Vuokatissa järjestetyn jääkiekon leirikoulun palauteyhteenveto Palaute on kerätty nettikyselyllä anonyymisti Palaute

Lisätiedot

VINKKEJÄ OPISKELUUN. Tampereen teknillinen lukio

VINKKEJÄ OPISKELUUN. Tampereen teknillinen lukio VINKKEJÄ OPISKELUUN Tampereen teknillinen lukio ÄIDINKIELENOPISKELUN KULTAISET KONSTIT Asenne. Ei äikästä voi reputtaa., Mitä väliä oikeinkirjoituksella? Kyllä kaikki tajuavat, mitä tarkoitan, vaikka teksti

Lisätiedot

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus

ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus ALVA ammattilaskennan valmiuksien kartoitus Tulokset syksy 2015 Kokemuksen mukaan 80 % tehtävistä oikein saaneella on hyvät valmiudet jatkaa matematiikan opintoja ts. perustaidot hallussa Tulos-% PM15A

Lisätiedot

Luennot vuorovaikutuskeinona Peda-Forum

Luennot vuorovaikutuskeinona Peda-Forum Luennot, joille osallistuin vaikuttivat mielenkiintoisemmilta. Jos jätin osallistumisen väliin, koin että en todennäköisesti opi enempää olemalla läsnä. Opiskelija kurssipalautteessaan Luennot vuorovaikutuskeinona

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=51) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 25 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70)

Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) Tiivistelmä opiskelijapalautteista (n=70) 1. Minkä vuoksi hakeuduit keskustelemaan Hyviksen kanssa? Opiskeluun liittyvät asiat (esim. ajanhallinta, opiskelutaidot, oppimisvaikeudet) 29 % Elämäntavat (esim.

Lisätiedot

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit

Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden lääkiskurssit Kurssipalaute Tampereen lukuvuoden 201718 lääkiskurssit MAFYvalmennuksen kaikilta kursseilta kerätään palaute kurssin lopussa. Palaute julkaistaan lyhentämättä ja valikoimatta nettisivuillamme. Näin meistä

Lisätiedot

AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni

AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni AIKUISVÄESTÖN HYVINVOINTIMITTARI Minun elämäntilanteeni Ihmisen hyvinvointi on kokonaisuus, jossa on eri osa-alueita. Tämä mittari auttaa sinua hahmottamaan, mitä asioita hyvinvointiisi kuuluu. Osa-alueet:

Lisätiedot

Epione Valmennus 2015. Ensimmäinen painos. www.epione.fi. ISBN 978-952-5723-41-0 Painopaikka: Kopijyvä Oy, Kuopio 2015

Epione Valmennus 2015. Ensimmäinen painos. www.epione.fi. ISBN 978-952-5723-41-0 Painopaikka: Kopijyvä Oy, Kuopio 2015 1 Epione Valmennus 2015. Ensimmäinen painos. www.epione.fi ISBN 978-952-5723-41-0 Painopaikka: Kopijyvä Oy, Kuopio 2015 Tämän teoksen painamiseen käytetty paperi on saanut Pohjoismaisen ympäristömerkin.

Lisätiedot

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta?

Asiakkaiden työpajat. 2. työpaja Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja elämässä? Mitä toivon tulevaisuudelta? Asiakkaiden työpajat 1. työpaja 11.9.2018 Minun elämäni nyt Miksi oman äänen kuuluminen on tärkeää? Miten elämäni sujuu nyt? 2. työpaja 18.9.2108 Minä päätöksentekijänä Miten teen päätöksiä arjessa ja

Lisätiedot

Kalvomateriaalia: SCI-A0000 Johdatus opiskeluun

Kalvomateriaalia: SCI-A0000 Johdatus opiskeluun Kalvomateriaalia: SCI-A0000 Johdatus opiskeluun 2016 Luento #3 Tiedeyhteisö ja työelämä Kysymyksiä parin viikon takaa Toinen kotimainen kieli https://into.aalto.fi/display/filc/toinen+kotimainen+kieli

Lisätiedot

Oppimisen ja koulunkäynnin tuki. Kysely tukea saavien oppilaiden huoltajille 3/2018

Oppimisen ja koulunkäynnin tuki. Kysely tukea saavien oppilaiden huoltajille 3/2018 Oppimisen ja koulunkäynnin tuki Kysely tukea saavien oppilaiden huoltajille 3/2018 Kyselyn lähtökohdat Kysely toteutettiin maaliskuussa 2018 osana erityisopetuksen seutukunnallista auditointia. Kysely

Lisätiedot

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.

Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa. TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8. Kevään 2014 valmistumiskyselyn tulokset Loviisa TRENDIT, N=68, vastausprosentti keskimäärin 62, 01.05.2010-31.05.2014 Ajankohta: 11.8.2014 10:31:45 2014 TULOKSET N=18, vastausprosentti keskimäärin 60,

Lisätiedot

2016 syksyn Klassikan opiskelijakysely - 1. opintovuosi YHTEENVETO

2016 syksyn Klassikan opiskelijakysely - 1. opintovuosi YHTEENVETO /.. : syksyn Klassikan opiskelijakysely -. opintovuosi YHTEENVETO Vastauspäivät:. -.. Tarkasteltavat kyselyt ( kpl): Kysely Vastauksia. opintovuoden opiskelijoiden kysely syksy Yhteensä: Perustiedot. Sukupuoli....

Lisätiedot

Matematiikan oppimisen uudet tuulet Metropolia Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmassa

Matematiikan oppimisen uudet tuulet Metropolia Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmassa Matematiikan oppimisen uudet tuulet Metropolia Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmassa Riikka Nurmiainen riikka.nurmiainen@metropolia.fi Arviointikokeiluja talotekniikan matematiikan opintojaksoilla

Lisätiedot

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Aitlahti, @matikkamatskut, www.matikkamatskut.com

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Aitlahti, @matikkamatskut, www.matikkamatskut.com Yksilöllisen oppimisen menetelmä Yksilöllisen oppimisen menetelmä Tarve menetelmän takana: http://youtu.be/dep6mcnbh_c Oman oppimisen omistaminen Opettajan tietyt raamit toiminnalle Oman oppimisen omistaminen

Lisätiedot

MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti

MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti MAA8 Juuri- ja logaritmifunktiot, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää. Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin

Lisätiedot

ABI-INFO to , klo

ABI-INFO to , klo ABI-INFO to 13.12.2018, klo 9.00-10.00 PREPPAUSTENTTITILAISUUDET ma 20.2 ja ma 4.- to 8.3.2019 Tentit ovat 3 (a 45min) oppituntia kestäviä kertaustilaisuuksia, joissa kerrataan pakollisien ja valtakunnallisten

Lisätiedot

Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei

Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei Tavallinen tyttö Herään taas kerran äitin huutoon. - Sinun pitää nyt herätä, kun koulu alkaa kohta! - Joo, mutta mulla on sairas olo. Sanoin äidilleni vaikka ei minulla ei ollut edes mitään. - Noh katsotaanpa

Lisätiedot

ESIPUHE JA KÄYTTÖOHJEET...

ESIPUHE JA KÄYTTÖOHJEET... Sisällysluettelo 1. ESIPUHE JA KÄYTTÖOHJEET... 6 2. AINEISTOKOE... 8 2.1 AINEISTOON TUTUSTUMINEN... 9 2.1.1 Aineistojen mahdolliset tyypit... 9 2.1.2 Tieteellisen tekstin erityispiirteet... 9 2.1.3 Kaaviot,

Lisätiedot

Kurssien esivalintaopas lukuvuodelle Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Kurssien esivalintaopas lukuvuodelle Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio Kurssien esivalintaopas lukuvuodelle 2019-2020 Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio Valitse ja vaikuta! Esivalinnat lukuvuodelle 2019-2020 Lukion opiskelijoilta kerätään esivalinnat kurssivalinnoista

Lisätiedot

Päässälaskut. 9 luokan matematiikan valtakunnallisen kokeen pistejakauma kevät 2010. Kevään 2010 valtakunnallinen 9 luokan matematiikan koe.

Päässälaskut. 9 luokan matematiikan valtakunnallisen kokeen pistejakauma kevät 2010. Kevään 2010 valtakunnallinen 9 luokan matematiikan koe. 59-60 57-58 5-56 5-5 9-51 7-8 -6-9-1 7-8 -6 1-8-0 6-7 -5-0-1 18-19 16-17 1-15 11-1 10-11 7-9 -6 0- Oppilsmäärä Kevään 010 valtakunnallinen 9 luokan matematiikan koe. 100 9 luokan matematiikan valtakunnallisen

Lisätiedot

Kurssien esivalintaopas lukuvuodelle Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio

Kurssien esivalintaopas lukuvuodelle Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio Kurssien esivalintaopas lukuvuodelle 2019-2020 Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio Valitse ja vaikuta! Esivalinnat lukuvuodelle 2019-2020 Lukion opiskelijoilta kerätään esivalinnat kurssivalinnoista

Lisätiedot

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Tulkintaohjeita Tässä raportissa käytetty seuraavia värikoodeja: - Suorat jakaumat (kaikki vastaajat), keskiarvot 1,0 2,99 Heikko taso 3,0

Lisätiedot

Ohjelmointi 1, C# & Jypeli, kevät 2010 Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin puolivälin palautekysely, 14 vastaajaa

Ohjelmointi 1, C# & Jypeli, kevät 2010 Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin puolivälin palautekysely, 14 vastaajaa Ohjelmointi, C# & Jypeli, kevät Antti-Jussi Lakanen, Tero Jäntti, Tomi Karppinen Kurssin puolivälin palautekysely, vastaajaa Osallistuin luennolle 9 Työ estää osallistumasta jokaiseen palaveriin. Mutta

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

5 Kertaus. Tehtävä 1 Kerratkaa oppimanne asiat yhdessä keskustellen.

5 Kertaus. Tehtävä 1 Kerratkaa oppimanne asiat yhdessä keskustellen. 5 Kertaus Tehtävä 1 Kerratkaa oppimanne asiat yhdessä keskustellen. - Samanmuotoiset termit - Lausekkeen ja yhtälön ero - Yhtälön totuusarvon tutkiminen - Yhtälön ratkaisun etsiminen - Yhtälön ratkaisun

Lisätiedot

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA

TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA TYÖKYKY & ENERGISEMPI ARKI -VERKKOVALMENNUS YHTEENVETO VALMENNUKSEN TULOKSISTA Yhteenveto perustuu valmennuksen alku- ja loppukyselyyn, joka mittaa valmennuksen aikana tapahtuneita muutoksia. Asiakas:

Lisätiedot

Kinnarilaiset haastattelivat lukiolaisia Järjen mediapajalla Minkälaista lukio on?

Kinnarilaiset haastattelivat lukiolaisia Järjen mediapajalla Minkälaista lukio on? Kinnarilaiset haastattelivat lukiolaisia Järjen mediapajalla Minkälaista lukio on? Kinnarin koulun kakkosluokkalaiset pääsivät viime viikolla tutustumaan haastattelun tekemiseen. Kakkosluokkalaisten pohtimiin

Lisätiedot

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa

Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Flipped classroom lääketieteen tiedonhaun opetuksissa Elise Johansson & Leeni Lehtiö Turun yliopiston kirjasto Yhteistyöstä voimaa! BMF:n syysseminaari 14.11.2014 Tiedonhaunopetus lääketieteilijöille Opetus

Lisätiedot

NUORTEN KOULUTUKSEN VALMISTUVIEN OPISKELIJOIDEN PALAUTE 2017

NUORTEN KOULUTUKSEN VALMISTUVIEN OPISKELIJOIDEN PALAUTE 2017 1 NUORTEN KOULUTUKSEN VALMISTUVIEN OPISKELIJOIDEN PALAUTE 2017 Vastausprosentti 80,9 % I Työ, työnhaku ja työllistyminen Mikä seuraavista vaihtoehdoista kuvaa parhaiten tilannettasi opintojen päättyessä?

Lisätiedot

SVKS112 Viittomakielten syntaksin tutkimus ( )

SVKS112 Viittomakielten syntaksin tutkimus ( ) SVKS112 Viittomakielten syntaksin tutkimus (16.03.2017-27.04.2017) 1. OPETUS JA TYÖSKENTELYTAVATVastaa seuraaviin väittämiin asteikolla 1-5: 1=täysin eri mieltä, 2=jokseenkin eri mieltä, 3=en samaa enkä

Lisätiedot

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä:

Koulussamme opetetaan näppäilytaitoa seuraavan oppiaineen yhteydessä: TypingMaster Online asiakaskyselyn tulokset Järjestimme toukokuussa asiakkaillemme asiakaskyselyn. Vastauksia tuli yhteensä 12 kappaletta, ja saimme paljon arvokasta lisätietoa ohjelman käytöstä. Kiitämme

Lisätiedot

Poluttamo oma digipolku oppimiseen

Poluttamo oma digipolku oppimiseen Poluttamo oma digipolku oppimiseen Omnian AMK-polkukokeilu Jarmo Aho 9.11.2018 Ammatillisista opinnoista korkeakouluun teknisillä aloilla Ammatilliset opiskelijat eivät ole tasasuhtaisessa asemassa kaksoistutkinnon

Lisätiedot

Ulkomaan jakson raportti

Ulkomaan jakson raportti Ulkomaan jakson raportti Kauneudenhoitoala Zolero www.zolero.co.uk Bishop Street 146C Londonderry Pohjois-Irlanti 5 viikkoa Työpaikalla minulle aluksi esiteltiin kauneushoitolaa, jonka yhteydessä oli myös

Lisätiedot

47 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form

47 responses. Summary. Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? Perustele edellisen kohdan vastauksesi. Edit this form herttaoksanen@gmail.com 47 responses Edit this form View all responses Publish analytics Summary Sopiiko omaan tahtiin oppiminen sinulle? 38.3% 31.9% 21.3% Ei sovi. 4 8.5% Sopii melko hyvin. 10 21.3% Sopii

Lisätiedot

Yleisiä kommentteja kokeesta.

Yleisiä kommentteja kokeesta. Lukuvuoden fysiikan valtakunnallisen kokeen palaute.6. Palautteita yhteensä 454 oppilaan tuloksesta. Pistekeskiarvo 7,6 joka vastaa arvosanaa 6,5. Oppilaita per pistemäärä 5 5 5 5 4 6 8 4 6 8 4 6 8 4 6

Lisätiedot

Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022

Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022 Lappeenrannan lukiokoulutuksen strateginen kehittämissuunnitelma Suomen paras lukiokoulutus 2022 Painopistealueet Kivijalka: Turvallinen oppisympäristö Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen Kannustava ilmapiiri

Lisätiedot

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville

Yksilöllisen oppimisen menetelmä. Ville Yksilöllisen oppimisen menetelmä Yksilöllisen oppimisen menetelmä Tarve menetelmän takana: http://youtu.be/dep6mcnbh_c Oman oppimisen omistaminen Opettajan tietyt raamit toiminnalle Oman oppimisen omistaminen

Lisätiedot

MAB2 Geometria, Opintokortti. Nimi:

MAB2 Geometria, Opintokortti. Nimi: MAB2 Geometria, Opintokortti Nimi: Minimivaatimukset kurssin suorittamiseksi: Vihkoon on laskettu laadukkaasti vähintään 50 tehtävää Opiskelija palauttaa viimeistään kokeeseen o Opintokortin täytettynä

Lisätiedot