SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/17

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/17"

Transkriptio

1 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 123 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 124 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 125 Työjärjestyksen hyväksyminen 126 Ehtoollisten vietto kappeliseurakuntien seurakuntataloissa ajalla Kivijärven kirkon ja tapulin maalaussuunnitelman toteuttajan valinta 128 Strategian päivitys 129 Talousarvioehdotus 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Haudanhoitomaksujen vahvistaminen alkaen 131 Keskitettyä kiinteistövastuuta koskeva sopimus vuodelle Saarijärven kaupungin LAPE-työryhmän jäsenten nimeäminen 133 Tiedoksi saatettavat asiat 134 Kiireelliset asiat PUHEENJOHTAJA/ SIHTEERI

2 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/17 Kirkkoneuvosto KOKOUSTIEDOT Aika Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät kello Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone Sari Honkonen Timo Jokinen Tuula Kinnunen Jukka Iso-Ahola Pirjo Leppämäki Anna-Liisa Talaskivi Hannu Talaskivi Pekka Viljakainen Jarmo Autonen Muut osallistujat Eero Sekki, kirkkovaltuuston pj Mikko Raitanen, kirkkovaltuuston varapj Emilia Jalomäki, talousjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja: Jarmo Autonen ( ) Sihteeri: Emilia Jalomäki KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka PÖYTÄKIRJAOTE Aika ja allekirjoitus Saarijärvi Hannu Talaskivi Kirkkoherranvirastossa Anna-Liisa Talaskivi

3 Kokouksen aluksi laulettiin virsi 338 ja kirkkoherra piti alkuhartauden. 123 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Todettiin, että kirkkoneuvosto jäsen Vesa-Matti Laaksonen oli poissa ja paikalla oli hänen varajäsenensä Jukka Iso-Ahola. Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 124 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Hannu Talaskivi ja Anna-Liisa Talaskivi. 125 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Ehdotus: Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. Päätös: Esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi.

4 126 EHTOOLLISEN VIETTO KAPPELISEURAKUNTIEN SEURAKUNTATALOISSA AJALLA Saarijärven seurakunnan kirkkovaltuuston hyväksytyssä strategiassa on linjattu: "Talvikuukausina jumalanpalvelukset järjestetään pääkirkkoa lukuun ottamatta seurakuntataloissa. Silloin kirkoissa pidetään pelkkä peruslämpö, joka nostetaan vain siunaustilaisuuksiin." Lämmityskustannusten säästämiseksi Kannonkosken, Kivijärven ja Pylkönmäen kappeliseurakuntien jumalanpalvelukset on kylmimpien talvikuukausien aikana järjestetty kirkkojen sijaan seurakuntataloissa vuodesta 2011 alkaen. Kirkkoherran päätösehdotus: 1) Kappeliseurakuntien jumalanpalvelukset vietetään kirkkovaltuuston hyväksymän strategian mukaisesti kirkkojen sijasta seurakuntataloissa. 2) Kirkkoneuvosto pyytää tuomiokapitulin suostumuksen ehtoollisen viettoon Kannonkosken, Kivijärven ja Pylkönmäen seurakuntataloissa ajalla Ehdotuksen mukainen (kohdat 1. ja 2.).

5 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto KIVIJÄRVEN KIRKON JA TAPULIN MAALAUSSUUNNITELMAN TOTEUTTAJAN VALINTA Kn Kivijärven kirkon ja tapulin maalaus on ollut kiinteistötyöryhmän käsiteltävänä kokouksessa. Kirkon ja tapulin maalipinnan kuntoa on tarkasteltu myös kiinteistökatselmuksessa Tapulin seinäpintaa on koemaalattu pieneltä alueelta Sekä tapulin että kirkon seinät pestiin nokihomeesta kesäkuussa Kiinteistökatselmuksessa todettiin koemaalatun seinäpinnan olevan edelleen hyvässä kunnossa, mutta tapulin muiden maalipintojen ja kirkon seinien maalipintojen olevan huonossa kunnossa ja vaativan perusteellista kunnostusta. Kivijärven kirkko on valmistunut vuonna 1875 ja on suojeltu rakennus. Kirkon ja tapulin maalaaminen on pitkällinen prosessi. Kirkkoneuvoston tulee ensin päättää kunnostussuunnitelman kilpailuttamisesta ja sen jälkeen valita suunnitelman tekijä. Tämän jälkeen suunnitelma tulee lähettää lausuntopyynnölle Museovirastoon ja kirkkoneuvoston on tehtävä päätös kirkon maalauksen toteuttamisesta. Tämän jälkeen voidaan kilpailuttaa urakan toteuttajatahot. Kirkkohallituksen rakennusavustuksen vuosittainen hakuaika päättyy On mahdollista, että kirkon kunnostus voidaan toteuttaa aikataulun tiukkuuden vuoksi vasta vuonna Suunnitelma ei kuitenkaan vanhene. Suunnitelma on myös edellytys maalausurakan toteutustahon kilpailuttamiselle ja avustusten hakemiselle. Maalausurakan korkeiden kustannusten ja kirkon ulkoasun aiheuttaman julkisen keskustelun vuoksi olisi hyvä, että seurakunta toteuttaa kirkon ja tapulirakennuksen kunnostuksen suunnitteluvaiheen mahdollisimman huolellisesti. Seurakunnan budjettiin ei ole varattu vuodelle 2017 rahoitusta Kivijärven kirkon ja tapulin maalauksen suunnittelun kilpailuttamiseen, joten varojen myöntäminen edellyttää niiden esittämistä kirkkovaltuustolle lisätalousarvioon vuodelle Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) päättää kilpailuttaa Kivijärven kirkon ja tapulin maalauksen suunnittelun; ja 2) esittää kirkkovaltuustolle euroa lisätalousarvioon Ehdotuksen mukainen (kohdat 1.-2.)

6 Kivijärven kirkon ja tapulin maalauksen suunnittelusta pyydettiin tarjous neljältä arkkitehtitoimistolta, joilla on kokemusta puukirkkojen kunnostussuunnitelmista. Kaksi toimistoa kieltäytyi antamasta tarjouspyynnön mukaista tarjousta ja yksi ei vastannut. Saarijärven seurakunta sai tarjouksen Arkkitehtitoimisto Jääskeläiseltä. (LIITE 1) Arkkitehtitoimisto Jääskeläisen tarjoaa Kivijärven kirkon ja tapulin ulkomaalaussuunnittelua tarjouspyynnön mukaisesti seuraavin hinnoin: Ulkomaalaussuunnitelman kokonaishinta euroa (sis. alv 24 %) Tuntiveloitushinta (verollinen) 99,20 euroa Työmaakäynti Kivijärvellä (verollinen) 694,40 euroa Kiinteistötyöryhmä käsitteli Arkkitehtitoimisto Jääskeläisen tarjousta kokouksessaan ke ja totesi toimiston tehneen hyvää työtä Saarijärven kirkon ulko- ja sisätilojen remontin suunnittelussa Myös Kivijärven kirkon sisätilojen remontti vuosina onnistui hyvin ja oli Jääskeläisen suunnitelema. On myös huomioitava, että Kivijärven kirkon vieressä aiemmin sijainnut lämpölaitos kirkon ulkomaalausta haittaavine pienhiukkasine on poissa. Suunnitelman toteuttajan valinta on vasta ensimmäinen vaihe Kivijärven kirkon ulkomaalauksen toteutuksessa. Kirkkoneuvoston kokouksessa todettujen muiden vaiheiden (urakoitsijan valinta, avustuksien hakeminen, Museoviraston lausuntopyyntö) lisäksi tärkeää on myös työn valvonta. Valvonnan tärkeyteen kiinnitettiin huomiota myös kiinteistötyöryhmän kokouksessa. Maalaussuunnitelmassa kuvattujen työvaiheiden toteutumisen valvonta ja työolosuhteiden (kosteus, lämpö ym.) tarkkaileminen on tärkeää maalauksen onnistumiselle ja sen kestävyydelle. Edellisessä kappaleessa mainituissa kohteissa myös valvonta on onnistunut ja uudelle mittavalle remontille ei ole niissä tarvetta. Kiinteistötyöryhmä päätyi kokouksessaan suosittelemaan kirkkoneuvostoa hyväksymään Arkkitehtitoimisto Jääskeläisen tarjouksen Kivijärven kirkon ja tapulin maalauksen suunnittelusta. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto hyväksyy Arkkitehtitoimisto Jääskeläisen tarjouksen ja valitsee toimiston toteuttamaan Kivijärven kirkon ja tapulin maalauksen suunnittelun. Ehdotuksen mukainen.

7 128 STRATEGIAN PÄIVITYS Kn Saarijärven seurakunnan voimassa oleva strategia 2020 hyväksyttiin kirkkovaltuustossa On tarkoituksenmukaista valmistella meneillään olevan valtuustokauden yli ulottuva strategia. Työskentely aloitettiin kirkkovaltuuston, kirkkoneuvoston, kappelineuvostojen puheenjohtajien ja kaikkien työntekijöiden yhteisellä strategiaseminaarilla Strategian työstämistä jatkaa työryhmä vuoden 2017 ajan. Strategialuonnosta käsitellään työntekijäkokouksissa, kirkkoneuvostossa, kappelineuvostoissa ja vastuuryhmissä. Strategian päivitys valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä. Luontevaa on, että strategiatyöryhmä koostuu johtavista viranhaltijoista ja luottamushenkilöistä, koska heidän toimenkuvaansa kuuluu strateginen työskentely ja laajojen kokonaisuuksien käsittely. Yhtä olennaista on, että strategiaa luodaan yhteistyössä koko henkilöstön ja päättäjien kanssa. Kirkkoherran päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) päättää käynnistää valmistelun seurakunnan strategian 2020 päivittämiseksi ulottumaan nykyisen valtuustokauden yli; 2) valitsee strategiatyöryhmän, johon kuuluvat kirkkoherra, talousjohtaja, kirkkovaltuuston puheenjohtaja, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja, kustakin kappeliseurakunnasta yksi jäsen, joka voi olla kappelin pappi tai kappelineuvoston jäsen, sekä työntekijöiden keskuudestaan valitsema jäsen; 3) nimeää työryhmän puheenjohtajaksi kirkkoherran; ja 4) päättää, että työryhmä voi tarvittaessa kutsua kokoukseensa kuultaviksi työalojen koordinaattoreita tai muita asiantuntijoita. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1, 3 ja 4). Kohta 2: Kirkkoneuvosto valitsi strategiatyöryhmään kirkkoherran, talousjohtajan, kirkkovaltuuston puheenjohtajan, kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan, Mikko Raitasen (Pylkönmäen kappeliseurakunnan edustaja) ja Kirsti Mustosen (työntekijöiden edustaja). Lisäksi työryhmään päätettiin nimetä Kannonkosken ja Kivijärven kappeliseurakunnista kummastakin yksi jäsen, joka voi olla kappelin pappi tai kappelineuvoston valitsema jäsen.

8 Kirkkoneuvoston perustama strategiatyöryhmä kokoontui kaksi kertaa ja Lisäksi työntekijöillä, luottamushenkilöillä ja tiimeillä on ollut myös mahdollisuus lähettää kirkkoherralle strategian päivitykseen liittyviä ehdotuksia. Strategiatyöryhmän valmistelema päivitetty strategia on LIITTEESSÄ 2. Se ei sisällä suuria muutoksia entiseen. Strategia on edelleen laaja ja perusteellinen ja sisältää mm. perustehtävän määrittelyä, toimintaan vaikuttavia tekijöitä ja muuttujia, toiminnan suuntaviivat ja painopistealueet sekä lisäksi vielä henkilöstö- ja kiinteistöstrategian sekä periaatteita hallinnon ja talouden järjestämiseksi sekä johtamiseksi. Päivitetty strategia on voimassa vuoteen Viimeistään vuonna 2020, mutta mieluusti jo vuonna 2019 laadimme uuden strategian vuoteen Kirkkoherran päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) hyväksyy Saarijärven seurakunnan päivitetyn strategian ja 2) esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkoneuvosto vahvistaisi Saarijärven seurakunnan päivitetyn strategian. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1. ja 2.)

9 129 TALOUSARVIOEHDOTUS 2018 SEKÄ TOIMINTA- JA TALOUS- SUUNNITELMA VUOSILLE Kirkkoneuvosto antoi budjettikehykset talousarviovuodelle Kirkkoneuvoston päätöksen mukaan kunkin tulosyksikön budjetissa vuonna 2018 voi olla kasvua edellisvuoteen verrattuna enintään palkkojen nousun verran. Seurakunnan toimintakulut eivät saa kasvaa lainkaan edellisvuoden tasosta talousarviovuonna Talousarvion valmistelua varten työaloilta pyydettiin talousarvioehdotukset mennessä. Samalla pyydettiin ehdotukset työalan tavoitteiksi ja painopistealueiksi vuodelle Henkilöstömenoja lukuun ottamatta talousarvioehdotuksen on koonnut työalan vastaava viranhaltija, jolla on myös työalansa budjettivastuu. Koko seurakunnan alueella toimivien työalojen koordinaattorit (vastaava kanttori, vastaava diakoni, rippikoulu- ja kasvatustyön teologi sekä lähetyssihteeri) ovat koonneet oman työalansa talousarvioehdotuksen ja vastaavat myös työalansa budjetista. Kappeliseurakuntia koskevat ehdotukset on pyydetty kappeliseurakuntien papeilta, jotka myös vastaavat budjetistaan. LIITTEENÄ 3 on ehdotus vuoden 2018 talousarvioksi ja vuosien toiminta- ja taloussuunnitelmaksi. Talousarviossa on varsin seikkaperäinen yleis- ja perusteluosa Talousarvioehdotuksessa seurakunnan toimintakulut ( euroa) ovat pienemmät kuin vuoden 2016 tilinpäätöksessä ( ,72 euroa) ja vuoden 2017 talousarviossa ( euroa). Myös henkilöstökulut ( euroa) ovat pienemmät kuin vuoden 2017 talousarviossa ( euroa). Tulopuolella on arvioitu kirkollisverotulojen vähenevän noin eurolla vuoden 2017 tasosta. Verotuloja arvioidaan saatavan euroa. Vuonna 2018 seurakunta ei enää saa yhteisöverotuloja (v talousarviossa euroa) ja valtionrahoituksen määrä laskee euroa vuoden 2017 tasosta euroon. Menopuolella suuria yksittäisiä eriä ovat kirkollisverotulosidonnainen eläkemaksu ( euroa), joka on vuodelle % vuoden 2016 verotulokertymästä. Vuoden 2014 tilinpäätöksessä eläkemaksu oli euroa. Seurakunnan raskaan kiinteistökannan ylläpito näkyy myös talousarviossa, jossa rakennusten ja alueiden rakentamis- ja kunnossapitopalveluihin on varattu euroa, lämmitykseen euroa ja sähköön euroa.

10 Tilikauden tulos vuoden 2018 talousarviossa on miinuksella euroa ja tilikauden alijäämä on euroa. Myös vuosikate on miinuksella euroa. Talouden tunnusluvut ovat edelleen kohtuulliset verrattuna lähiseurakuntiin ja koko kirkon keskiarvoihin. Taseessa on edellisten tilikausien ylijäämää jäljellä vielä noin miljoona euroa. Rahoitusvarallisuus säilyy korkealla tasolla ja suhteellinen velkaantuneisuus alhaisena. Alijäämän sietokyky säilyy edelleen vahvana. Seurakunta on ollut velaton vuoden 2012 jälkeen, jolloin viimeinen erä Kivijärven kirkkoremonttilainasta saatiin maksettua. Kirkkoneuvosto vastaa talousarvion toteutumisesta kirkkovaltuustolle pääluokkatasolla ja eri tehtäväalueet vastaavat talousarvion toteutumisesta kirkkoneuvostolle tulosyksikkö- (ent. kustannuspaikka) tasolla. Määrärahat ja tuloarviot ovat sitovia nettomääräisesti. Netto tarkoittaa toimintajäämää. Määrärahat ja tuloarviot ovat sitovia em. tavalla ulkoisten tulojen ja menojen osalta. Talousarvion sisäiset erät eivät ole sitovia. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) pyytää talousarvioehdotuksesta 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelmasta kappelineuvostojen lausunnot ja 2) hyväksyy talousarvioehdotuksen 2018 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman liitteen mukaan ja esittää sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi ehdolla, että asiakirjaan ei pyydetyissä lausunnoissa esitetä muutoksia. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1. ja 2.).

11 130 HAUDANHOITOMAKSUJEN VAHVISTAMINEN ALKAEN Hautojen vuosihoitohinnat pidettiin kirkkoneuvoston päätöksellä vuonna 2017 vuoden 2016 tasolla. Vuodelle 2016 hoitohintoja korotettiin muutamalla prosenttiyksiköllä. Vuodelle 2018 esitetään kaikkien vuosihoitohintojen nostamista seuraavasti: 1 kivi 0-1 m 55,00 60,00 2 vierekkäistä kiveä o 1-2 m 75,00 80,00 3 vierekkäistä kiveä 2-3 m 100,00 110,00 Hautakukkien hintoihin esitetään kahta korotusta. Ruusubegonian hinta esitetään nostettavaksi 5,05 eurosta 5,50 euroon ja verenpisaran hinta esitetään nostettavaksi 4,00 eurosta 5,50 euroon. Valittavissa olevia lajikkeita kesäkaudella 2018 ovat ruusubegonia (5,50 euroa), verenpisara (5,50 euroa) tai kesäbegonia (2,00 euroa). Edellisvuoden tapaan esitetään, että hoitokaudelle ei tehtäisi enää uusia hoitosopimuksia juhannuksen jälkeen. Hoitokausi alkaa kesäkuun alussa ja jatkuu syyskuun puoliväliin. Kauden työt ja työvoima suunnitellaan jo kevätkauden aikana, samoin kukkatilaukset tehdään jo kevättalvella. Ehdotus haudanhoitomaksuiksi vuodelle 2018 on LIITTEENÄ 4. Hinnastossa viiden vuoden hoitohinnat on laskettu kertomalla vuosihoitohinta kertoimella 5,16. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto 1) vahvistaa haudanhoitomaksut vuodelle 2018 liitteen mukaan; ja 2) päättää, että kesähoitokaudelle 2018 ei enää juhannuksen jälkeen tehdä uusia hoitosopimuksia. Ehdotuksen mukainen (kohdat 1.-2.)

12 131 KESKITETTYÄ KIINTEISTÖVASTUUTA KOSKEVA SOPIMUS VUODELLE 2018 Seurakunnalla on ollut keskitettyä kiinteistövastuuta koskeva sopimus Rakennuspalvelu Keijo Sironen Oy:n kanssa. Seurakunnan neljässä toimipaikassa on iäkkäitä kiinteistöjä, joiden hallinnointi edellyttää erityisammattitaitoa. Keijo Sironen on tehnyt yhteistyötä seurakunnan työntekijöiden ja ostopalveluyrittäjien kanssa eri toimipisteissä saavuttaen luottamusta. Tavoitteena on saada säästöjä kiinteistökuluissa ja seurata ja dokumentoida kiinteistöjen kuntoa. Myös riskien arviointi ja minimointi ovat tärkeitä tavoitteita. Palvelun tuntihinta edellisinä vuosina: 2015: 41,05 euroa (alv 0 %) 2016: 41,05 euroa (alv 0 %) 2017: 42,05 euroa (alv 0 %) Matkakorvaus on ollut KirVESTES:n mukainen (alv 0 %). Rakennuspalvelu Keijo Siroselta on pyydetty keskitettyä kiinteistövastuuta koskeva tarjous myös talousarviovuodelle Tarjouksen tuntihinta on 42,80 euroa, jossa on nousua 0,75 euroa eli 1,78 %. Kiinteistötyöryhmä käsitteli tarjousta kokouksessaan ja päätti suositella tarjouksen hyväksymistä. Rakennuspalvelu Keijo Sironen Oy:n tarjous on LIITTEENÄ 5. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä Rakennuspalvelu Keijo Sironen Oy:n keskitettyä kiinteistövastuuta vuodelle 2018 koskevan tarjouksen tuntihinnalla 42,80 euroa (alv 0 %) liitteen 10 mukaan. Ehdotuksen mukainen

13 132 SAARIJÄRVEN KAUPUNGIN LAPE-TYÖRYHMÄN JÄSENTEN NIMEÄMINEN Saarijärven kaupunginhallitus on kokouksessaan päättänyt perustaa LAPE-työryhmän ja nimetä siihen seuraavat tahot: sivistysjohtajan, yhtenäiskoulun rehtorin, vs. varhaiskasvatusjohtajan ja erityisnuoriso-ohjaajan. Lisäksi kaupunginhallitus pyytää Saarijärven seurakunta nimeämään edustajansa työryhmään. Seurakunnan kasvatustyö ehdottaa Saarijärven seurakunnan edustajaksi nuorisotyönohjaaja Taija Heinästä. Talousjohtajan päätösehdotus: Kirkkoneuvosto nimeää Saarijärven seurakunnan edustajaksi Saarijärven LAPE-työryhmän jäseneksi nuorisotyönohjaaja Taija Heinäsen. Ehdotuksen mukainen.

14 133 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 1) Talousjohtajan päätös 14/2017 ja 15/2017 2) Kirkkoherran päätös 18/2017 3) Tilintarkastus siirtynyt ke sijaan pe KPMG:n tilintarkastaja Pertti Keskisen pyynnöstä 4) Taloustoimistossa aloittaa harjoittelija Marja Leppänen keskiviikkona kolmena päivänä viikossa huhtikuuhun 2018 saakka. 5) Aluehallintoviraston tekemät työsuojelutarkastukset: Kirkkoherran virasto Taloustoimisto ja hautausmaatoimisto Mellikan leirikeskus Kasvatustyö Papisto ja kanttorit 6) Yhteistyötoimikunnan/vaalitoimikunnan kokouksen pöytäkirja 7) Rakennuspalvelu Keijo Sironen Oy:n raportti ajalta (LIITE 6.) 8) Kiinteistötyöryhmän kokouksen muistio (LIITE 7.) 9) Tilannetiedotus Kannonkosken seurakuntatalon remontista 134 KIIREELLISET ASIAT Kiireellisiä asioita ei ollut. Kokouksen lopuksi puheenjohtaja antoi valitusosoitukset.

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 9.5.2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 17.5.2018 kello 17.00 (kahvit ja Kannonkosken seurakuntatalon esittely klo 16.30 alkaen) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 10.01.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 17.01.2017 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/17

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/17 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 2.11.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 9.11.2017 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/ kello (kahvit klo alkaen) Saarijärven seurakuntatalo

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/ kello (kahvit klo alkaen) Saarijärven seurakuntatalo SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/19 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 14.2.2019 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT 21.2.2019 kello 16.30 (kahvit klo 16.00 alkaen) Saarijärven seurakuntatalo

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/ kello (joulupuuro kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/ kello (joulupuuro kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/17 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 20.11.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 28.11.2017 kello 18.30 (joulupuuro kello 18.00) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Saarijärven seurakuntatalon

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/18

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/18 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/18 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 14.11.2018 KOKOUSTIEDOT Aika 22.11.2018 kello 16.30 (kahvit klo 16.00 alkaen) Paikka Saarijärven seurakuntatalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/15. 19.05.2015 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/15. 19.05.2015 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/15 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 12.05.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 19.05.2015 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Saarijärven seurakuntatalon

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (joulupuuro kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (joulupuuro kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/18 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 26.11.2018 KOKOUSTIEDOT Aika 4.12.2018 kello 18.30 (joulupuuro kello 18.00) Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Saarijärven seurakuntatalon

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/16 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 30.06.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 07.07.2016 kello 16.30 Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 62 Kokouksen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/ KOKOUSTIEDOT Aika kello Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/16 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 10.05.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 17.05.2016 kello 16.30 Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 42 Kokouksen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 11.30 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/17

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/17 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 31.05.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 08.06.2017 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 19.00 21.06 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Castrén Helena, kirkkoherra Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 15.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 64 - Kokouksen avaus 65 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/17

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/17 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/17 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 16.8.2017 KOKOUSTIEDOT Aika 24.8.2017 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2019

SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2019 SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 23. PÄIVÄNÄ HUHTIKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 KIRKKONEUVOSTO 26.03.2014 1 Aika keskiviikko 26.03.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 18 4 19 4 TILINPÄÄTÖS 2013 20 4 RUHTINANSALMEN PAPPILAN

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1 Aika tiistai 6.5.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 33 4 TILINPÄÄTÖS 2013 34 4 ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUKSEN SISÄILMAONGLEMA

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

3 / 46 Työalojen laatimat toimintasuunnitelmat vuodelle 2019 (liite 1) 3 / 47 Työalojen laatimat budjettiesitykset vuodelle 2019 (liite 2)

3 / 46 Työalojen laatimat toimintasuunnitelmat vuodelle 2019 (liite 1) 3 / 47 Työalojen laatimat budjettiesitykset vuodelle 2019 (liite 2) AIKA To 31.5.2018 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtakoti, Nevakatu 1. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 / 43 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA 26.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 30 - Kokouksen avaus 31 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Viranomainen NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2011 9. Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri

Viranomainen NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2011 9. Kähkönen Timo, kirkkoherra Heikkilä Eija, talouspäällikkö, sihteeri NOUSIAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kirkkovaltuusto 2/2011 9. Kokousaika 21.6.2011 kello 18.00 19.25 Kokouspaikka VANHA PAPPILA Läsnä Aavikko Juha Airikki Antti Almio Marketta Heikkilä Aleksi Heikkilä

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 20.1.2019 klo 12.00 Kirkkovaltuuston jäseniä pyydetään saapumaan messuun pääkirkkoon klo 10.00. Tehtävään siunaaminen esirukouksen yhteydessä kirkon etupenkeissä.

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 (5) KOKOUSAIKA 23.11.2016 klo 17 19.05 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Kuosmanen Seppo kirkkoherra, puheenjohtaja Hassinen Arja Hämäläinen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/18. tiistaina kello (kahvi kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/18. tiistaina kello (kahvi kello 18.00) Saarijärven seurakuntatalon juhlasali SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/18 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 9.05.2018 KOKOUSTIEDOT Aika tiistaina 22.5.2018 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.12.2015 klo 16.30-16.50 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 120 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 121 SIHTEERIN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus

AIKA To klo PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, Vesanka. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2017 1 AIKA To 15.6.2017 klo 17.00. PAIKKA Kabinetti, Vesala, Vesalantie 136, 41940 Vesanka Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA ASIALISTA/PÖYTÄKIRJA 7/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTO Kokous 7/2018 Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 18.00 20.10 Paikka Pertunmaan kirkko Läsnä Jäsenet Ann-Maarit Joenperä, puheenjohtaja Ari Hartonen Kristiina Häkkänen Panu Karjalainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 SIVU 75/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 SIVU 75/2018. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2018 SIVU 75/2018 _ AIKA Tiistai 13.11.2018 klo 18 21.30 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari varapuheenjohtaja Jokinen Kaarina

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015 Aika: Torstai 05.02.2015 klo 17.00-18.47 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Vanhankirkon sali, Kirkkotie 2 liite sivu 2 KOKOUKSEN AVAUS 1 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 11.8.2016 klo 18.30-20.15 Pykälät 28-39 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3)

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2016 1 AIKA To 16.06.2016 klo 16.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 61 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä taloustoimiston ilmoitustaululla edellä mainitun ajan. SULKAVAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1 / 2019 Kirkkoneuvosto Sulkavan seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään TIISTAINA 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2019 SEURAKUNTATALOSSA ALKAEN KLO 17.00 Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/2016 69 Aika Maanantaina 12.12.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Kokousaika 28.12.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 36 Kokouksen avaus 37 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 38 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 Kirkkoneuvosto 30.9.2010 91 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 KOKOUSAIKA torstai 30. päivänä syyskuuta 2010 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 13 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Ulla Jokinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm /2018 ESITYSLISTA N:o Kirkkovaltuusto Pvm 04.12.2018 3/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 04.12.2018 1 Aika 04.12.2018 klo 18.00 19.00 OSALLISTUJAT Jäsenet Buska Matti jäsen Rundgren Marjatta jäsen Gammelin Pertti jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 20.2.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 20.2.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2014 8 Aika Keskiviikko 12.2.2014 klo 17-18.20 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola Marja Himanka Ismo Iso-Heiniemi Anita Kallio

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 2/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 15. päivä helmikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 19 Kokouksen avaus 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 18.07.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 24.7.2017 25.8.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 18.2.2016 klo 18.40-20.50 Pykälät 1-14 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00)

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/ KOKOUSTIEDOT Aika kello (kahvi kello 18.00) SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/16 KIRKKOVALTUUSTO Laatimispäivämäärä 27.01.2016 KOKOUSTIEDOT Aika 09.02.2016 kello 18.30 (kahvi kello 18.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon juhlasali KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23

aika torstaina kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA KOKOUSKUTSU Kirkkoneuvosto 10.1.2019 aika torstaina 17.1.2019 kello kirkkovaltuuston järjestäytymiskokouksen jälkeen paikka seurakuntakoti, Askolantie 23 ASIALISTA

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse AIKA 04.12.2017 klo 17:00 PAIKKA Koivuniemen leirikeskus Koivuniementie 30 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/69 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/70 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 SIVU 01/2017 AIKA Torstaina 9.3.2017 klo 17 18.45 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA Juha, saapui paikalle

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Lassi Meriheinän ja Virpi Suhosen. Päätös: Ehdotuksen mukainen

Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee pöytäkirjantarkastajiksi Lassi Meriheinän ja Virpi Suhosen. Päätös: Ehdotuksen mukainen Aika: 28.4.2010 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla Jäsen Kulonen Esko paikalla Kämäräinen Susanna paikalla Leinonen

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat

3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen. 6. Muut esille tulevat asiat VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.9.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, toimitusten huone KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali. 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KIRKKOVALTUUSTO 1.11.2016 KOKOUSAIKA 14.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Nuorisokeskus Marttinen,Vanha pappila, Paunu sali Mikäli ette pääse kokoukseen pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot