1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo"

Transkriptio

1 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika: klo Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kari Salomäki ja Harri Back, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina. Toiminnanjohtaja toimi kokouksen sihteerinä. 3. Osallistujien kirjaaminen Kokouksen osallistujat on merkitty liitteen 1 taulukkoon. 4. Kokouksen laillisuus Sääntöjen 11 :n mukaan kokouskutsu on ilmoitettava jäsenille vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta tiedotuslehdessä. * Kokouskutsu oli lähetetty sähköpostitse Päätös: Kokous todettiin lailliseksi. 5. Kokouksen päätösvaltaisuus Sääntöjen mukaan hallitus on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai jompikumpi varapuheenjohtaja ja vähintään 1/3 muista jäsenistä on läsnä. * Hallituksen kokoonpano on puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa sekä 25 jäsentä Päätös: Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Puheenjohtajan lisäksi kokouksessa oli läsnä 14 piirihallituksen jäsentä. Kokouksessa oli mukana puheoikeudella Panu Heikkinen Laukaan reserviläisistä. 6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettua esityslistaa ehdotetaan työjärjestykseksi. Päätös: Tehtiin seuraavat muutokset: Kohdaksi 13 lisättiin taloudenhoitajan päätösesitys tilinkäyttöoikeuksista. Kohtaan 14 lisättiin käsiteltäväksi Tikkakosken reserviläisten projektitukihakemus. 7. Edellisen kokouksen pöytäkirja Esitetään hyväksyttäväksi pöytäkirja 1/2014. Päätös: Kokouksen 1/2014 pöytäkirja hyväksyttiin.

2 8. Ilmoitusasioina tiedoksi piirihallitukselle 8.1 KS Maanpuolustusjuhla Kannonkoskella Neuvottelu Piirin sotahistoriallinen retki aktiivinen markkinointi 8.3 Messutapahtuma Pioneerirykmentin alueella (Hubik) 8.4 Viitasaarella sotaveteraaniviikon avajaiset K-S Maanpuolustussäätiön luentotilaisuus Jyväskylässä 8.6 Piirien kevätkokoukset pidetään Luonetjärven vk-kerholla 8.7 MTS:n kutsuma seminaari maanpuolustustiedottajille Ilmavoimien komentajan vaihtotilaisuus Tikkakoski Herrashenkilökisa Längelmäellä 9. Vuoden 2013 palkittavat päättää, että vuoden 2013 toiminnan perusteella palkitaan vuoden reserviläinen, vuoden yhdistys, vuoden ampuja ja vuoden urheilija. Palkitseminen toteutetaan kevätkokouksessa Päätös: Todettiin saapuneet esitykset. Puheenjohtajisto päättää palkittavista. Vuoden yhdistykseksi ei ollut esityksiä, joten kyseistä huomionosoitusta ei tänä vuonna suoriteta. 10. Määräaikaan mennessä laaditut toimintalomakkeet Alla mainitut yhdistykset ovat saaneet toimitettua Reserviläisliittoon määräaikaan mennessä toimintalomakkeensa vuodelta 2013: Keski-Suomen Reserviläispiiri ry Haapamäen Seudun Reserviläiset ry Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry Jämsän Seudun Reserviläiset ry Keuruun Seudun Reserviläiset ry Konneveden Reserviläiset ry Laukaan Reserviläiset ry Pihtiputaan Reservinaliupseerit ry Saarijärven Reserviläiset ry Tikkakosken Reserviläiset ry Viitasaaren Reserviläiset ry Äänesseudun Reserviläiset ry Päätös: kävi lyhyen keskustelun asiasta ja todettiin tilanne. Keskustelun kuluessa kannustettiin yhdistyksiä täyttämään toimintalomake vaikka määräaika on jo mennyt umpeen.

3 11. Toimintakertomuksen luonnos vuodelta 2013 Toiminannanjohtaja esitteli toimintakertomuksen luonnoksen. Päätös: käsitteli piirin toimintakertomuksen yleisen osan. Toimikuntien toimintakertomuksia ei ollut käsiteltävänä. Tekniset oikaisut tehtiin kertomuksen luonnoksessa havaittuihin virheisiin. Piirihallituksen jäsenet voivat vielä korjata ja täydentää kertomusta. Kertomus täydennetään toimikuntien osuudella ja esitetään kevätkokoukselle piirihallituksen esityksenä. 12. Vuoden 2013 tilinpäätöksen käsittely Taloudenhoitaja esitteli asian. Tuloslaskelma ja tase ovat pöytäkirjan liitteenä 2. Päätös: kävi lyhyen keskustelun, jonka kuluessa todettiin hyvänä asiana toimintaan käytettyjen varojen huomattava nousu verrattuna edellisiin vuosiin. esittää kevätkokoukselle vuoden 2013 tilinpäätöksen vahvistamista. 13. Piirien tilinkäyttöoikeudet Taloudenhoitaja esitti, että - piirihallitus lakkauttaa tilin (Keski-Suomen Osuuspankki) käyttöoikeudet: Jukka Palm N ja Kari Löfgren Peruutus astuu voimaan heti. - piirihallitus myöntää tiliin (Keski-Suomen Osuuspankki) käyttöoikeudet: Harri Jaakkola L ja Tapio Paappanen F. Käyttöoikeudet astuvat voimaan heti. Osoitteet: Harri Jaakkola Tapionkatu Äänekoski Tapio Paappanen Vitsakuja Keuruu Päätös: hyväksyi yksimielisesti taloudenhoitajan esityksen.

4 14. Tikkakosken ja Saarijärven Reserviläiset ry:n tukihakemuksien käsittely Tikkakoski anoi 940 :n ja Saarijärvi 600 :n piiriltä projektitukea asehankinnan kustannuksiin. Esitykset yksityiskohtineen olivat kokouksessa ja molempien esitysten mukaan oli liitetty hyväksytyt toimintakertomukset ja tilinpäätökset. Päätös: kävi asiasta vilkkaan keskustelun. Keskustelun kuluessa nousi esiin seuraavat seikat, joista muodostui piirihallituksen päätös: - piiri on valmis tukemaan jäsenyhdistysten ampumaharrastukseen liittyviä hankintoja - laaditaan pelisäännöt hakemusmenettelystä ja kaikki tukianomukset käsitellään yhdellä kertaa joulukuun piirihallituksessa - toukokuun piirihallitukselle esitellään luonnos pelisäännöistä - piiri edellyttää, että jäsenyhdistykset hakevat asehankintoihinsa tukea ensisijaisesti Reserviläisliitolta - asiasta tiedotetaan kevään piirikirjeessä yhdistyksille. 15. Piirien yhteinen hallintomalli Piirien yhteinen työvaliokunta käsitteli hallintomalliasiaa kokouksessaan seuraavalla tavalla: Santeri Heinonen alusti aiheesta ja kertoi reserviupseeripiirin hyväksyneen piirien uuden hallintomallin joulukuun 2013 kokouksessaan. Uudistetulla hallintomallilla tavoitellaan 25 %:n säästöä piirien hallintokuluista. Lisäksi reserviupseeripiiri oli jo ryhtynyt toimenpiteisiin saadakseen piirihallitukselle sihteerin. Piirihallituksen ulkopuolinen henkilö on jo tehtävään lupautunut. Jouko Hyppönen kertoi, että reserviläispiiri oli päättänyt hyväksyä yhden toiminnanjohtajan hallintomallin. Joulukuun piirihallituksessa ei vielä päätetty piirihallituksen sihteeristä. Piirihallituksessa keskusteltiin hallituksen sisäisestä sihteeristä, mutta myös se sai kannatusta, että toiminnanjohtaja toimisi sihteerinä. Päätoimittajan ja verkkotoimittajan tehtävät on tarkoitus yhdistää. Lisäksi organisaatioon kuuluisi taloudenhoitaja. Työvaliokunta kävi perusteellisen keskustelun päätoimittajan ja verkkotoimittajan tehtäväkenttien yhdistämisajatuksesta. Keskustelun tuloksena päädyttiin linjaamaan asia niin, että piirien tiedotustoimikunta koordinoi ja vastaa niin piirilehden kuin verkkosivujenkin sisällöstä. Todettiin, että päätoimittaja tekee jo nyt käytännön uutisasioissa koko ajan yhteistyötä verkkotoimittajan kanssa, mutta tehtävien yhdistämiselle työvaliokunta ei tässä vaiheessa nähnyt olevan edellytyksiä. Molempien toimijoiden jatkaminen aiemmin hyväksyttyjen sopimusten mukaisesti on piirien kannalta tarkoituksenmukaisin ja taloudellisin ratkaisu tässä vaiheessa.

5 Työvaliokunta päätti suosittaa piirihallituksille, että uusi yhden toiminnanjohtajan hallintomalli vahvistettaisiin lopullisesti. Reserviupseeripiirin ratkaisu piirihallitustason sihteeristä vaikuttaa myös reserviläispiirin päätöksentekoon piirihallituksen sihteeristä. Hallinto 2015 malli on esityslistan liitteenä. Päätös: Piirien yhteisen työvaliokunnan koolle kutsumisesta piirihallitus päätti, että työvaliokunnan puheenjohtaja vastaa koollekutsumisesta. Toiminnanjohtajan tehtävänkuvaukseen piirihallitus teki seuraavat muutokset: - on tavattavissa piiritoimistolla erikseen sovittavana aikana - tehtävä käsittelee toimistolle saapuneen kirjepostin poistetaan ja tilalle kirjataan maininta sitä, että kirjepostin lähetysosoitteena on toiminnanjohtajan kotiosoite Lyhyen keskustelun jälkeen piirihallitus päätti, että toiminnanjohtajan palkkiokulu on jaettava piirien kesken suhteessa RES 50 % ja RUP 50 %. Piirihallituksen sihteeriksi valittiin yksimielisesti Kari Salomäki Joutsan Seudun Reserviläiset ry:stä. 16. Piirien toiminnanjohtajan palkkaaminen ja sopimusluonnoksen käsittely Piirien yhteinen työvaliokunta käsitteli asiaa kokouksessaan seuraavalla tavalla: Aluksi Tapio Paappanen totesi olevan esteellinen tätä asiaa käsiteltäessä. Pöytäkirjanpitäjäksi 9 :n ajaksi valittiin Jouko Hyppönen. Piirien yhteisen toiminnanjohtajan tehtävän hakuaika päättyi Määräaikaan mennessä hakemuksia saapui yksi, Tapio Paappanen Ky:n hakemus. Tapio Paappanen on laatinut luonnoksen toiminnanjohtajasopimukseksi. Sopimusluonnos on pöytäkirjan liitteenä. Työvaliokunta päätti toimittaa luonnoksen toimikunnan alustavana esityksenä piirihallitusten käsiteltäväksi. Sopimusluonnos on esityslistan liitteenä. Päätös: Sopimusluonnokseen piirihallitus teki seuraavat muutokset: - on tavattavissa piiritoimistolla erikseen sovittavana aikana - tehtävä käsittelee toimistolle saapuneen kirjepostin poistetaan ja tilalle kirjataan maininta sitä, että kirjepostin lähetysosoitteena on toiminnanjohtajan kotiosoite

6 17. Piirin sääntöjen muuttaminen Reserviläisliitto on uusimassa liiton piireille tarkoitettuja mallisääntöjä. Liitto esittää, että piirit muuttaisivat neljännen pykälän seuraavaksi: 17. Muut asiat Ei ollut. Piirin jäseneksi voi päästä Reserviläisliiton jäsenyhdistys, jonka kotipaikka on piirin alueella ja jonka piirin hallitus jäseneksi hyväksyy. Yhdistysrekisteri edellyttää tähän lisättävän omaksi lauseekseen seuraavaa: Saavutetut jäsenoikeudet säilyvät. Päätös: päätti, että sääntöjen yksittäistä pykälää ei lähdetä nyt muuttamaan. Piiri odottaa liitolta mallisäännöt ja siinä yhteydessä tehdään tarvittavat sääntökohtien muutokset. Keskustelun aikana pohjaesityksenä olleen muutoksen lisäksi nostettiin esille piirihallituksen valintaa koskevan sääntökohdan muutostarve. 18. Seuraava kokous Kokous pidetään keskiviikkona klo 18 Jyväskylässä. 19. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Jouko Hyppönen puheenjohtaja Tapio Paappanen sihteeri Pöytäkirja tarkastettu sähköisesti Kari Salomäki pöytäkirjantarkastaja Harri Back pöytäkirjantarkastaja

7 LIITE 1 LÄSNÄOLO KOKOUKSISSA JKL TKOSKI Hallitus PIIRIN PUHEENJOHTAJA Jouko Hyppönen X X HAAPAMÄEN SEUDN RESERVILÄISET RY 1. Teuvo Honkamäki X X 2. Antti Rautalahti X EI HANKASALMEN RESERVILÄISET RY 3. Jani Lamminniemi EI EI 4. Sami Hintikka EI EI JOUTSAN SEUDUN RESERVILÄISET RY 5. Markku Arpiainen EI X 6. Kari Salomäki X X JYVÄSKYLÄN SEUDUN RESERVILÄISET RY 7. Kari Laitinen X X 8. Jami Siukola X X JÄMSÄN SEUDUN RESERVILÄISET RY 9. Isto Vaheri X X 10. Alpo Vilenius X EI 11. Juhani Hyppönen EI EI 12. Heikki Piironen X EI KESKI-SUOMEN TYKISTÖKILTA RY 13. Risto Ryymin EI EI KEURUUN SEUDUN RESERVILÄISET RY 14. Hannu Kivi-Mannila X X 15. Joonas Röppänen X EI KONNEVEDEN RESERVILÄISET RY 16. Veli-Pekka Poikolainen EI EI 17. Jussi Hintikka EI EI 18. Ulla Mehto-Hämäläinen X X KORPILAHDEN SEUDUN RESERVILÄISET RY 19. Antti Mustonen X X LIEVESTUOREEN RESERVILÄISET RY 20. Martti Hokkanen X X PIHTIPUTAAN RESERVINALIUPSEERIT RY 21. Harri Back X X 22.#Jonny#Paananen X EI TIKKAKOSKEN RESERVILÄISET RY 23. Keijo Häkkinen EI X 24. Joonas Häkkinen X X 25. Arto Lehikoinen X EI VIITASAAREN RESERVILÄISET RY 26. Kauko Ikäheimonen X X 27. Väinö Saastamoinen X EI YHTEENSÄ PAIKALLA

8 LIITE 2 PIIRIEN UUSI HALLINTOMALLI (Piirihallitukset ovat käsitelleet asiaa ) (Piirien yhteinen työvaliokunta on käsitellyt luonnosta ) (Piirihallitukset ovat käsitelleet asiaa ) (Piirien yhteinen työvaliokunta on todennut asian käsittelyn vaiheet ja tehnyt piirihallituksille esityksensä ) (Piirihallitukset ovat käsitelleet asiaa ) PIIRITASO PIIRIEN YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA (9) - puheenjohtaja RUP - puheenjohtaja RES - varapuheenjohtajat RUP 2 - varapuheenjohtajat RES 2 - taloudenhoitaja - päätoimittaja - toiminnanjohtaja TEHTÄVIÄ: - käsittelee piirihallitusten käsittelyyn tulevat yhteiset asiat - tekee päätösehdotuksia piirihallituksille/piirikokouksille - kokoontuu pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä - työvaliokunnan puheenjohtajana toimivat piirien puheenjohtajat vuosittain vuorotellen - puheenjohtaja kutsuu kokoukseen jos sähköposti ei riitä - kokoontuu sähköisesti tai fyysisesti noin 3 viikkoa ennen piirihallitusten kokouksia (väh. 4 x vuodessa) - toiminnanjohtaja toimii esittelijänä/sihteerinä - työvaliokunnan peruskokoonpano on yllä mainittu - työvaliokunta voi kutsua kokouksiinsa asioiden käsittelyn kannalta myös muita tarpeelliseksi katsomiaan henkilöitä PIIRIEN YHTEISET TOIMIKUNNAT AMPUMATOIMIKUNTA TIEDOTUSTOIMIKUNTA KENTTÄKELPOISUUSTOIMIKUNTA PERINNE- JA VETERAANITOIMIKUNTA Piirit säilyttävät toimikuntien lukumäärän neljänä.

9 Toimikuntiin nimetään vain henkilöitä, joilla on tosiasiallinen mahdollisuus ja halu tasokkaaseen toimintaan. Piirien johdon kannustavan aktiivista roolia toimikuntien suuntaan vahvistetaan. Henkilöt nimetään tehtäviin kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Kenttäkelpoisuustoimikunnan toimintaa kehitetään. Otetaan huomioon sidonnaisuudet/päällekkäisyydet MPK:n kanssa. Veteraani- ja perinnetoimikunta ei sellaisenaan tue perustoimintaa, mutta historian tuntemus auttaa tulevan kehittämistä ja ymmärryksemme avartamista. Samoin veteraani -käsite tulisi näkyä toiminnassa niin kauan kuin veteraaneja on elossa. Tiedotustoimikunta on osoittanut tarpeellisuutensa. Nykyinen taso osaamisessa on turvattava. Toimikunta koordinoi piirilehden ja verkkosivujen sisältöä ja uutistarjontaa. Ampumatoimikunnan tehtäväksi ehdotetaan lisättäväksi muun kilpailutoiminnan koordinointi. Piirikohtainen, kaikkien kilpailujen kalenteri vuosittain olisi päätehtävä. PIIRIHALLITUSTASO - piirin puheenjohtaja kutsuu piirihallituksen kokoukseen - piirin puheenjohtaja tai varapuheenjohtajat johtavat kokoukset - piirihallitukset valitsevat keskuudestaan tai ulkopuolelta piirihallituksen sihteerin, joka laatii pöytäkirjat piirihallituksen kokouksista Toiminnanjohtaja ja taloudenhoitaja osallistuvat piirihallituksen kokouksiin asioiden esittelijöinä vain silloin kun tarvitaan. Pöytäkirjan käsittelyn toimintamalli: - kokouksen jälkeen pöytäkirjan sähköinen versio puheenjohtajalle - puheenjohtajan hyväksynnän jälkeen siirto sähköisesti pöytäkirjantarkastajille - palautus piirihallituksen sihteerille - piirihallituksen sihteeri lähettää sähköisen version tiedoksi toiminnanjohtajalle ja taloudenhoitajalle - piirihallituksen sihteeri tulostaa pöytäkirjan arkistokappaleen johon hankkii kokousvirkailijoiden allekirjoitukset - toimittaa arkistokappaleen toiminnanjohtajalle. - arkistoidaan myös sähköisesti piirihallituksen jäsenten saataville - pdf-versio pöytäkirjasta lähetetään piirien verkkosivuille

10 PIIRIHALLITUSTEN KOKOUSRYTMI JA VUOSITTAISET PÄÄASIAT MAALISKUU - edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus TOUKOKUU - maanpuolustusjuhlan valmistelut - muut kesän tapahtumat (markkinat, messut) SYYSKUU - kuluvan vuoden taloudellinen sekä toiminnallinen välitarkastelu - seuraavan vuoden talousarvio- ja toimintasuunnitelmaehdotuksen käsittely JOULUKUU - uusien piirihallituksien järjestäytymiskokous PIIRIKOKOUKSET - toiminnanjohtaja vastaa koollekutsumisesta piirien sääntöjen mukaan - kokoukset valitsevat sihteerin keskuudestaan - sihteeri kokoaan pöytäkirja-aineiston ja laatii pöytäkirjan - kokouksen puheenjohtaja hyväksyy pöytäkirjan - sähköiset versiot toiminnanjohtajalle ja taloudenhoitajalle - virallinen pöytäkirjan arkistokappale toimitetaan toiminnanjohtajalle - toiminnanjohtaja ja taloudenhoitaja läsnä esittelijöinä TOIMINNANJOHTAJAN TEHTÄVÄNKUVAUS - pitää yhteyttä ResL/RUL toiminnanjohtajiin - pitää yhteyttä piirien jäsenyhdistyksiin, mm vierailuin - osallistuu liittojen järjestämiin tilaisuuksiin (toimj. neuvottelupäivät) -> esteen ilmaantuessa piirien puheenjohtajisto paikkaa - pitää yhteyttä alueella toimiviin puolustusvoimien toimipisteisiin - osallistuu tarvittaessa varusmiesten kotiuttamistilaisuuksiin - toimii piirien yhteisen työvaliokunnan jäsenenä ja sihteerinä - osallistuu ansiomitalien ja muiden kunniamerkkien hakuprosessiin - valmistelee piirien sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset - lähettää tarvittavat tiedotteet piirien jäsenistölle sähköisesti -> edellyttää koko jäsenistön kattavaa sähköpostiverkkoa - on tavattavissa piiritoimistolla erikseen sovittavana aikana - piirien kirjepostin lähetysosoitteeksi ilmoitetaan toiminnanjohtajan kotiosoite - valmistelee maanpuolustusjuhlan, messujen tai markkinoiden esittelyaineiston ja osallistuu kyseisiin tilaisuuksiin - vastaa piirien pöytäkirjojen sekä muun taltioitavan materiaalin luotettavasta arkistoinnista. Asiakirja päivitetty piirihallituksen kokouksen päätösten mukaiseksi. TPa

11 LIITE 3 SOPIMUS (LUONNOS) Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry:n, Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n ja Tapio Paappanen Ky:n kesken on sovittu, että mainittu yhtiö tuottaa sopimuksessa mainittujen yhdistysten eli reservipiirien yhteisen toiminnanjohtajan palvelut seuraavasti: TUOTETTAVAT PALVELUT: Tapio Paappanen toimii piirien toiminnanjohtajana, joka - pitää yhteyttä Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton toiminnanjohtajiin - valmistelee piirien yhteisen työvaliokunnan kokoukset ja toimii sen sihteerinä (kokouksia voidaan pitää myös sähköpostin välityksellä) - valmistelee piirien sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset sekä piirien talousriihen ja yhdessä taloudenhoitajan kanssa piirien toiminnantarkastuksen - pitää yhteyttä piirien jäsenyhdistyksiin - pitää yhteyttä alueella toimiviin puolustusvoimien toimipisteisiin - osallistuu liittojen järjestämille toiminnanjohtajien neuvottelupäiville (esteen ilmaantuessa piirien puheenjohtajistosta määrätään sijainen) - osallistuu ansiomitalien ja muiden kunniamerkkien hakuprosessiin - osallistuu tarpeen mukaan varusmiesten kotiuttamistilaisuuksiin Ilmasotakoululla - lähettää tarvittavat tiedotteet piirien jäsenistölle ja piirien verkkosivuille sähköisesti (edellyttää koko jäsenistön kattavaa, toimivaa sähköpostiverkkoa) - on tavattavissa piiritoimistolla erikseen sovittavana aikana - piirien kirjepostin lähetysosoite on toiminnanjohtajan kotiosoite - on mukana alueellisen maanpuolustusjuhlan, messujen tai markkinoiden valmisteluissa ja osallistuu kyseisiin tapahtumiin - vastaa piirihallitusten pöytäkirjojen sekä muun arkistoitavan materiaalin luotettavasta arkistoinnista.

12 MUUT EHDOT: Toiminnanjohtajan vuosiloma-aika on kesä-heinäkuussa, jollei toisin sovita. Muista lomajaksoista sovitaan erikseen. Keski-Suomen reservipiirit maksavat Tapio Paappanen Ky:lle tämän sopimuksen mukaisista palveluista laskun mukaan yhdeksänsataa euroa (900) kuukaudessa. Summa sisältää arvonlisäveroa 24 %. Tehtävien hoitamisesta aiheutuvat matkakulut korvataan valtion matkustussäännön ja verohallinnon kulloinkin hyväksymien verovapaiden korvausten mukaisesti. Tätä sopimusta on tehty kaksi (2) samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin sopijaosapuolelle. Sopimus astuu voimaan ja sopimuskausi päättyy Sen jälkeen sopimus on voimassa vuoden kerrallaan, jollei kumpikaan sopijapuoli ole sitä irtisanonut 6 (kuusi) kk ennen sopimuskauden loppumista. Sopimuksen allekirjoittajat ovat Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry:n ja Keski- Suomen Reserviläispiiri ry:n puheenjohtaja ja toiminnanjohtaja. Jyväskylässä.päivänä kuuta Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry ry Santeri Heinonen Puheenjohtaja Keski-Suomen Reserviläispiiri Jouko Hyppönen Puheenjohtaja Tapio Paappanen Ky Tapio Paappanen Toiminnanjohtaja Luonnosta on päivitetty piirihallituksen kokouksen päätösten mukaiseksi. TPa

13 LIITE 4 PUHEENJOHTAJISTON PÄÄTÖS VUODEN 2013 TOIMINNASTA PALKITTAVISTA Piiriin on toimitettu seuraavat esitykset: - vuoden yhdistys Ei esitystä - vuoden reserviläinen Jukka Seppälä, Tikkakosken Reserviläiset ry - vuoden urheilija Mikko Lehtola, Jyväskylän Seudun Reserviläiset ry - vuoden ampuja Tapio Harju, Saarijärven Reserviläiset ry. Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n hallitus päätti pitämässään kokouksessa, että piirin puheenjohtajisto suorittaa palkittavien valinnan. Puheenjohtajisto päätti palkita vuoden 2013 toiminnasta seuraavat toimijat: - vuoden reserviläinen: Jukka Seppälä - vuoden urheilija: Mikko Lehtola - vuoden ampuja: Tapio Harju. Jouko Hyppönen Keijo Häkkinen Kauko Ikäheimonen puheenjohtaja varapuheenjohtaja varapuheenjohtaja

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIT YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA Gummeruksenkatu Jyväskylä

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIT YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA Gummeruksenkatu Jyväskylä KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEISEN TYÖVALIOKUNNAN KOKOUS 3/2013 AIKA: 9.10.2013 KLO 16.30-17.14 PAIKKA: LÄSNÄ: Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski Jouko Hyppönen, Santeri Heinonen, Petri Ruotsalainen,

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/13 Aika: 11.12.2013 klo 18.58 19.34 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.58. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2014 Aika: Torstai 18.9.2014 klo 18.23 20.32 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski KÄSITELLYT ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 6/12 Vanha piirihallitus Aika: 19.12.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.00. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello PÖYTÄKIRJA 5/15 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen 9.12.2015 kello 18.10. 2. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Isto

Lisätiedot

6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettu esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettu esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 Aika: 11.12.2013 klo 19.35-19.58 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2012 Aika: 7.3.2012 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.21. 2. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan sihteeri

Lisätiedot

Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli Martti Pentikäiselle.

Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli Martti Pentikäiselle. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2013 Aika: Paikka: 8.5.2013 klo 18 alkaen. Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski. Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen paroni sali. Kokouskahvit

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 Aika: 7.5.2014 klo 18.15 20.05 Paikka: Keski-Suomen Ampujat ry:n maja KÄSITELLYT ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.15. 2. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00.

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: 1.2.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Gummeruksenkatu Jyväskylä 1 (6)

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Gummeruksenkatu Jyväskylä  1 (6) www.ksrespiirit.fi 1 (6) K-S Reserviupseeripiirin hallituksen kokous 01/2015 pidettiin keskiviikkona 4.3.2015 klo 18.00 alkaen Tikkakosken kerholla. Ennen piirihallituksen kokouksen alkua nautittiin kahvit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 Piiritoimisto Gummeruksenkatu 7, 40100 Jyväskylä Verkkosivut: www.ksrespiirit.fi Reserviupseeripiirin toiminnanjohtaja Reserviläispiirin toiminnanjohtaja reservilaispiiri@ksrespiirit.fi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (6) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 Paikka ja aika: Tikkakosken upseerikerho Punainen Paroni kabinetti 23.1.2013 klo 18.00 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PÖYTÄKIRJA SIVU 1/6 Piirihallitus Gummeruksenkatu Jyväskylä 28.9.

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PÖYTÄKIRJA SIVU 1/6 Piirihallitus Gummeruksenkatu Jyväskylä 28.9. KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PÖYTÄKIRJA SIVU 1/6 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2015 Aika: 24.9.2015 klo 18.10 21.01 Paikka: Laukaan Tupaswilla Oy 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/2012 Aika: 19.9.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18. 2. Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012 Paikka ja aika: Tikkakosken upseerikerho Punainen Paroni kabinetti 12.12.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.20

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.20 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2013 Aika: 18.9.2013 klo 19.20 21.24 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho Ennen kokouksen alkua reserviläisliiton varapuheenjohtaja Osmo Suominen ja toiminnanjohtaja Olli Nyberg

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA PÖYTÄKIRJA Osuuskuntakokous 29.03.2012 Kokousaika Keskiviikkona 28.03.2012 klo 18.00-19.50 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Läsnä:

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 25.1.2017 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Suomi 100 vuotta teema. Tapahtumia on paljon

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY

POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY POHJOIS-KARJALAN RESERVIUPSEERIPIIRI RY:N SÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Yhdistyksen nimi on Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri r.y. Sen kotipaikka

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstaina 25.04.2013 klo 18.00-19.41 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Kutsutut: 8 osuuskunnan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/

PÖYTÄKIRJA 1/ www.ksrespiirit.fi 1 (5) PÖYTÄKIRJA 1/2016 11.2.2016 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Heinonen avasi kokouksen klo 18.10. 2. Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Paappanen.

Lisätiedot

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu

Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 (6) Elin: Vuosikokous Aika: 19.11.2014 klo 18.00 Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60200 Seinäjoki Esityslista Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2012 Paikka ja aika: Ravintola Idea kokouskabinetti 19.3.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus Pj Timo Salo toivotti

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT

YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT 1(5) YLÖJÄRVEN RESERVIUPSEERIT R.Y:N SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Ylöjärven Reserviupseerit r.y. Sen kotipaikka on Ylöjärven kaupunki. 1 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto - Finlands Reservofficersförbund

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

KEVÄTLIITTOKOKOUS 2014

KEVÄTLIITTOKOKOUS 2014 2 (12) KEVÄTLIITTOKOKOUS 2014 Aika Perjantai 21.3.2014 klo 8.17 8.48 Paikka Läsnä Jyväskylän Paviljonki Simo Tarvainen, kokouksen puheenjohtaja Ari Keijonen, kokouksen sihteeri 40 muuta liiton jäsentä

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014 KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014 1. Yleistä Vuosi 2014 oli vuonna 5.2.1959 perustetun piirin 55. toimintavuosi. Piiri oli esillä ja osallistui - Pioneerirykmentin viimeiseen paraatiin

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous :n yhdistyskokous Aika Torstai 18.11.2010 klo 15.00 16.00 Paikka Osallistujat Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere Jäsenten valtuuttamat viralliset edustajat ja muut paikalla olijat Yhdistyskokousasiat

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS

KEVÄTKOKOUS KOKOUKSEN AVAUS FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän käsitteli meneillään olevaa palokuntakoulutusuudistusta. Uudistus sinänsä on asiallinen ja sisältää hyviä elementtejä, kuten etäopiskelua

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Keskiviikkona 29.04.2015 klo 18.00-19.13 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Läsnä: Risto Jormalainen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous

PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aalto ENG Sivu 1 (5) PÖYTÄKIRJA Ensimmäinen syyskokous Aika: Torstai 2.11.2017 klo 16.30 Paikka: K215, Konetekniikka K1, Otakaari 4 Läsnäolijat: Lista läsnäolijoista on liitteenä 1. 1. Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2019 klo 17.30 17.45 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 19.3.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 19.3.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo

Metsästysseura Espoon Ähöttäjät RY. Esityslista 1/2017 iivisniemenkuja 4 e Espoo YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika 8.4.2017 Klo 18:00 Paikka Luomannotko 2 saunatila. 1. KOKOUKSEN AVAUS 2. JÄRJESTÄYTYMINEN 2.1 Valittaneen kokoukselle puheenjohtajaksi Mikko Lang sihteeriksi

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (6) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 Paikka ja aika: 11.12.2013 klo 18.00- ravintola Aimo Luoti-kabinetti, Asekatu 3, Jyväskylä. Kokouksen aluksi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN RESERVIUPSEERIT RY:N SÄÄNNÖT Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Reserviupseerit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. 2 Yhdistys on Suomen Reserviupseeriliitto

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen Esityslista Lauantai 10.6.2017 1. EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2.1. Esittely Sääntöjen 11. pykälän

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Aika: 25.4.2017 klo 13.10 15.30 Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 405 Hallituksen kokous järjestettiin osana Nuorisotutkimusseuran hallituksen

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 17.6.2017 Paikka Valkea talo, Ilkantie 4 00400 Helsinki Lounas klo 12.00 13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1.

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. PÖYTÄKIRJA 1(6) VARSINAINEN KOKOUS V. 2011 Aika 24.5.2011 klo 18.30 19.40 Paikka Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 1/2018 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Ilmavoimat ja Puolustusvoimat 100 vuotta teema.

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 Paikka ja aika: Ravintola Idea piippukabinetti 6.6.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus Pj Timo Salo toivotti

Lisätiedot

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Hyväksytty piirin syyskokouksessa 8.10.2014 KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Sisältö A. Toiminnan tavoitteet, toiminta-ajatus

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2017 Kirkkoneuvosto Keskiviikko 25. päivä lokakuuta klo 16:00 alkaen

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2017 Kirkkoneuvosto Keskiviikko 25. päivä lokakuuta klo 16:00 alkaen 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 25. päivä lokakuuta klo 16:00 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 110 Kokouksen avaus 111 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 112 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA sivu 1 PÖYTÄKIRJA ver 1.1 16.12.2018 PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 21.11.2018 klo 19:23-20:21 Paikka: Porvoon Veden toimitilat, Mestarintie 2, Porvoo Osallistujat : 16 henkilöä,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.5.2016 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY 1 (16) KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Käsitelty ja vahvistettu Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n syyskokouksessa 8.10.2014. 2 (16) Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus

Lisätiedot

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Lääkäripalveluyritykset ry, Läkarföretagen rf. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. YHDISTYKSEN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 1/5 SÄÄNNÖT 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 2. TARKOITUS Yhdistys on käyttäjävetoinen SAP Finland Oy:sta

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto

Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto Sporticus ry PÖYTÄKIRJA/VUOSIKOKOUS 2011 Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta Jyväskylän yliopisto YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS 2011 Aika: Keskiviikkona 10.10.2011 kello 18.00 Paikka: Opinkiven sauna, Keskussairaalantie

Lisätiedot

Hallituksen kokous 10 / 2014

Hallituksen kokous 10 / 2014 Hallituksen kokous 10 / 2014 Pöytäkirja Aika: lauantai 14.6.2014, klo 16.00 Paikka: Hiisiranta 6, mökki B 3, Kortelahti 6, 83960 Koli Kokoukset 2014 10/14 Romppanen Juha, pj Salminen Kaisu, vpj Haliseva

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY:N SÄÄNNÖT

HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY:N SÄÄNNÖT HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY 1 (6) HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY:N SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Helsingin reserviupseerien Viestiosasto ry, josta näissä säännöissä

Lisätiedot