1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo"

Transkriptio

1 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2014 Aika: klo Paikka: Keski-Suomen Ampujat ry:n maja KÄSITELLYT ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Toiminnanjohtaja toimii kokouksen sihteerinä. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Keijo ja Joonas Häkkinen. 3. Osallistujien kirjaaminen Kokouksen osallistujat merkitään liitteen 1 taulukkoon. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 15 piirihallituksen jäsentä. 4. Kokouksen laillisuus Sääntöjen 11 :n mukaan kokouskutsu on ilmoitettava jäsenille vähintään seitsemän vuorokautta ennen kokousta tiedotuslehdessä. * Kokouskutsu lähetettiin sähköpostitse Päätös: Kokous todettiin lailliseksi. 5. Kokouksen päätösvaltaisuus Sääntöjen mukaan hallitus on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai jompikumpi varapuheenjohtaja ja vähintään 1/3 muista jäsenistä on läsnä. * Hallituksen kokoonpano on puheenjohtaja ja kaksi varapuheenjohtajaa sekä 25 jäsentä Päätös: Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettua esityslistaa ehdotetaan työjärjestykseksi. Päätös: Esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. 7. Edellisen kokouksen pöytäkirja Esitetään hyväksyttäväksi pöytäkirja 2/2014 ( ). Päätös: Pöytäkirja 2/2014 hyväksyttiin.

2 8. Ilmoitusasioina tiedoksi piirihallitukselle 8.1 Toiminnanjohtaja informoi jäsenkehityksestä. Piiri on saanut uusien jäsenien hankinnasta 600 euron projektituen. Käytiin keskustelua piirin alueella olevien kiltojen kuten esim. Keski-Suomen Pioneerikillan mahdollisesta reserviläispiirin jäsenyydestä. Annetaan heille vinkki tällaisesta mahdollisuudesta. 8.2 Reserviläisliiton ansiomitaliesitykset mennessä toiminnanjohtajalle. 8.3 RUL:n piirikierros Keski-Suomessa Toiminnanjohtaja informoi RUL:n puheenjohtaja Mikko Haukilahden vierailusta piirin alueelle. 8.4 RES-liiton 60-vuotisjuhlaristeilyn markkinointi Puheenjohtaja informoi juhlakokouksen järjestelyjä. Sovittiin, että piiri kokoaa jäsenyhdistyksistä halukkaat. Kesäkuussa ilmestyvään Keski-suomen Maanpuolustajaan laitetaan tarvittava informaatio asiasta. 9. Piirien hallintomalli ja toiminnanjohtajasopimus Käsitellään piirien yhteisen työvaliokunnan lopullinen ehdotus ja tehdään päätökset. Tekstit ovat esityslistan liitteenä. Päätös: hyväksyi yksimielisesti piirien uuden hallintomallin ja uuden toiminnanjohtajasopimuksen. 10. RUL ja RES ampumakilpailut yhdistyvät vuonna 2015 Liittojen ampumamestaruuskilpailut yhdistetään ensi vuodesta alkaen. Piireiltä pyydetään kommentteja erityisesti kilpailulajeista, sarjajaoista sekä piirikiintiöistä. Piirien yhteinen työvaliokunta on käsitellyt asiaa ja suosittaa asian valmistelun siirtämistä ampumatoimikunnalle niin, että toimikunta laatisi näkemyksensä mennessä toiminnanjohtajalle. Liitot haluavat piirien kannanotot toukokuun loppuun mennessä. Päätös: hyväksyi yhteisen työvaliokunnan suosituksen.

3 11. Keski-Suomen maanpuolustusjuhla Kannonkoskella Piirihallitukselle selvitetään juhlan järjestelyt ja päätetään piiriä koskevista käytännön järjestelyistä. Piirien yhteisessä työvaliokunnassa todettiin, että piirien puheenjohtajisto on sopiva joukko toimimaan piirien toiminnan esittelijöinä Äänekosken EKO-asepartio lupautui tilaisuuteen. Piirien esittelymateriaalin siirtoon tarvitaan auto+peräkärry. Mahdollisesti Virosta on tulossa suojeluskunnan edustajia reserviläispiirin vieraaksi. Lippujen kantajia pitää aktiivisesti rekrytoida juhlaan. Päätös: Piirin puheenjohtajisto ja toiminnanjohtaja osallistuvat maanpuolustusjuhlaan piirin toiminnan esittelijöinä. Juhlan vaatimat muut yksityiskohdat ratkaistaan lähempänä juhlan ajankohtaa. Jos virolaiset tulevat, niin puheenjohtaja toimii heidän isäntänään. 12. Pioneerirykmentin viimeinen paraati Pioneerirykmentin viimeinen paraati pidetään Keuruulla. Paraatilla juhlistetaan Pioneerirykmentin lakkautusta, Keski-Suomen pioneeripataljoonan toiminnan päättämistä ja saapumiserän 1/14 kotiuttamista. Paraatipäivän tapahtumat ovat 1) veteraaniyhdistysten järjestämä veteraanikiven paljastaminen, 2) Pioneerirykmentin paraatikatselmus ja ohimarssi ja 3) paraatipäivän päiväjuhla Pioneerirykmentissä. Paraatin komentajana toimii everstiluutnantti Taneli Uosukainen. Ohimarssin vastaanottavat maavoimien esikunnan esikuntapäällikkö kenraalimajuri Juha-Pekka Liikola, rykmentin komentaja everstiluutnantti Jukka Kentala ja Keuruun kaupunginjohtaja Timo Louna. Paraatikatselmus Keuruun urheilukentällä Klo otetaan vastaan Pioneerirykmentin lippu. Klo paraatin komentaja ilmoittaa joukot Maavoimien esikunnan esikuntapäällikölle. Soittokunta soittaa rykmentin kunniamarssia. MAAVE:n esikuntapäällikkö suorittaa joukkojen katselmuksen, soittokunta jatkaa rykmentin kunniamarssin soittamista. Katselmuksen jälkeen komentaja tervehtii joukkoa seuraavasti: "Hyvää päivää Pioneerirykmentti". Katselmuksen jälkeen ohjelma on seuraava: - Maavoimien esikunnan esikuntapäällikön puhe - PIONR kunniamarssi (Koljonvirran marssi) - Pioneeri- ja suojelutarkastajan tervehdys - Musiikkia - Pioneerirykmentin komentajan päiväkäsky (KSPIONP toiminnan lopettaminen)

4 - KSPIONP perusyksiköiden ja perinteiden luovuttaminen - 1.PIONK -> KARPR (Pioneerien taistelulaulu) - SLUK -> PORPR (Kaasusuojelumiesten marssi) - AUK:n perinteen luovutus PIONJASLUK (Jääkärimarssi) - Keski-Suomen maakuntalaulu (yhteislauluna 2 säkeistöä, soittokunta säestää, esilaulu Keuruun Serena). Lopuksi paraatin komentaja komentaa: VALMISTAUTUKAA OHIMARSSIIN Ohimarssissa on mukana historiallinen osa, moottoroitu osa ja jalan marssiva osa. Maanpuolustusjärjestöjen lippulinna marssii jalan marssivan osan viimeisenä osastona. Pioneerirykmentin toive maanpuolustusjärjestöille Maanpuolustusjärjestöjä pyydetään asettamaan lippunsa merkittävällä tavalla vapaaehtoista maanpuolustustyötä tukeneen Pioneerirykmentin päätösparaatiin. Pioneerirykmentin pyynnöstä lipunkantajat käyttävät tummaa pukua. Tapahtumaan on tarkoitus toteuttaa yhteiskuljetus Jyväskylän matkakeskuksesta tiistaina kello 08:00. Kuljetuksen reittiin sekä lähtöaikaan tulee tarkennus henkilömäärän vahvistuttua. Tapahtumaan voi ilmoittautua MPK:n tietojärjestelmän kautta, kirjoittamalla vapaasanahaku kenttään PIONEERIRYKMENTIN PÄÄTÖSPARAATI tai lähettämällä Riku Tenhuselle sähköpostia. Päivän tapahtumien yksityiskohdista voi kysyä lisää piirin toiminnanjohtajalta Piirien yhteinen työvaliokunta suositteli yhteistä tiedotetta reserviupseeri- ja reserviläispiirin yhdistyksiin, jossa vedotaan aktiiviseen osallistumiseen tapahtumaan ja asettamaan lipunkantajia lippulinnaan. Toinen tiedote suositeltiin lähetettäväksi veteraanipiireille, jossa todetaan, että reserviläiset ovat valmiina kantamaan myös veteraaniyhdistysten lippuja. Tiedotteista vastaa toiminnanjohtaja. Päätös: Todettiin yhteisen työvaliokunnan suosittamat tiedotteet lähetetyiksi. Vedottiin jäsenyhdistyksiin niin, että paraatiin saadaan riittävän kokoinen maanpuolustusjärjestöjen lippulinna. Jäsenyhdistyksiä informoidaan vielä kesäkuussa lisää kun tiedetään veteraanijärjestöjen lippujen lukumäärä.

5 13. LIITTOKOKOUSPAIKKAKUNTA 2016 Seinäjoen ja Oulun liittokokousten hyvien kokemusten perusteella liitot ovat päättäneet järjestää yhteisen liittokokoustapahtuman taas Kaikilla piireillä, joita kiinnostaa järjestää tämä vapaaehtoisen maanpuolustuksen voimannäyttö, on nyt mahdollisuus ilmoittaa halukkuutensa Piirien yhteinen työvaliokunta käsitteli asiaa ja näki suotavana, että piirit ottaisivat kokouksen järjestelyjä koskevan haasteen vastaan. ten kokoukseen mennessä selvitetään liitoilta kustannusvastuut, paikalliseen järjestelytyöhön saatava liittojen tuki, osallistujien määrä ja muut tilojen käytölle asetettavat ehdot Alla RESL:sta saatu vastaus muutamiin asioihin: Kustannusvastuut: Liitot vastaavat - kokous- ja juhlatilavuokrista - illalliskorttien myynnistä ja maksuista - mp-juhlan tarjoiluista - kukkakoristeista ja seppeleistä - bussikuljetuksista - iltajuhlan esiintyjistä Paikalliset järjestäjät vastaavat - käsiohjelmasta - MP-juhlan esiintyjistä Käytännössä näistä kaikista tulee sopia etukäteen ja asiat ovat neuvoteltavissa. Seuralaisohjelman suhteen on ollut monenlaista käytäntöä, joskus ne on mennyt liittojen piikkiin, joskus ne on jääneet paikallisille. Tukeminen Tämä tehdään tiukassa yhteistyössä, muodostetaan järjestelytoimikunta ja nimetään yhteyshenkilö teidän puolelta ja liittojen edustaja. Kokemuksesta tiedän että on paljon yhteydenpitoa puolin että toisin. Korvauksia ei ole erikseen maksettu, mutta järjestäjille maksetaan illalliskortteja ja tarvittaessa hotelliyöpymisiä. Mutta nämäkin ovat kaikki neuvoteltavissa. Osallistujien määrä, jolla vaikutusta hotelli- ja kokoustilojen varauksiin: Riittävän iso majoituskapasiteetti keskitettynä tai muutamassa paikassa lähietäisyydellä toisistaan (ei tarvetta bussikyydeille): huonetta, majoittujaa

6 Riittävästi suurehkoja kokoustiloja: 2 x 200 hengen kokoustilaa ja 3 4 pienempää ( henkeä) kokoustilaa Maanpuolustusjuhlalle ja juhlaillalliselle riittävän kokoinen, yhtenäinen tila 500 hengelle Mahdollisuus kirkossakäyntiin, lippulinnan marssiin sekä mahdollinen muu ohjelma esim. kaupungin vastaanotto, seuralaisohjelma, tutustumiskäynti. Kokous tulisi järjestää marraskuussa 2016, esimerkiksi tai tätä edellinen viikonloppu. Päätös: päätti, että Reserviläisliitolle vastataan myönteisesti vuoden 2016 liittokokoustapahtuman järjestämisestä Jyväskylässä. Oletettiin samalla, että myös reserviupseeripiiri vastaa pyyntöön myönteisesti. Alustavat tilavaraukset tehdään Jyväskylän Paviljonkiin. 14. M 2005 VARUSTUS Aluetoimiston ja MPK:n kanssa on keskusteltu m05 maastopuvun kuittaamisesta ns. pitkälle kuitille edustustehtäviä varten. Nyt näyttäisi, että pienelle määrälle henkilöitä, jotka usein ovat piiri- ja/tai yhdistystason edustustehtävissä, kuittaus m05 maastopuvusta ja maihinnousukengistä olisi mahdollinen. Piirihallituksen kokouksen yhteydessä kootaan nimilista henkiöistä, joille maastopuvun kuittausoikeutta haetaan. Päätös: totesi, että puvulle m05 ei ole tarvetta yhdessäkään jäsenyhdistyksessä. Sen sijaan jos pukua m91 on saatavissa jostain, niin sille olisi paremmin käyttöä. 15. Muut asiat Tiedotettiin, että herrashenkilökisa on Längelmäellä klo 18 alkaen. 16. Seuraava kokous kokoontuu seuraavan kerran Kokouspaikaksi suositeltiin Jyväskylän vanhaa asemaravintolaa.

7 17. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja Jouko Hyppönen päätti kokouksen klo Jouko Hyppönen puheenjohtaja Tapio Paappanen sihteeri Pöytäkirja tarkastettu Keijo Häkkinen pöytäkirjantarkastaja Joonas Häkkinen pöytäkirjantarkastaja

8 LÄSNÄOLO KOKOUKSISSA JKL TKOSKI JKL Hallitus LIITE 1 PIIRIN PUHEENJOHTAJA Jouko Hyppönen X X HAAPAMÄEN SEUDN RESERVILÄISET RY 1. Teuvo Honkamäki X X 2. Antti Rautalahti X EI HANKASALMEN RESERVILÄISET RY 3. Jani Lamminniemi EI EI 4. Sami Hintikka EI EI JOUTSAN SEUDUN RESERVILÄISET RY 5. Markku Arpiainen EI X 6. Kari Salomäki X X JYVÄSKYLÄN SEUDUN RESERVILÄISET RY 7. Kari Laitinen X X 8. Jami Siukola X X JÄMSÄN SEUDUN RESERVILÄISET RY 9. Isto Vaheri X X 10. Alpo Vilenius X EI 11. Juhani Hyppönen EI EI 12. Heikki Piironen X EI KESKI-SUOMEN TYKISTÖKILTA RY 13. Risto Ryymin EI EI KEURUUN SEUDUN RESERVILÄISET RY 14. Hannu Kivi-Mannila X X 15. Joonas Röppänen X EI KONNEVEDEN RESERVILÄISET RY 16. Veli-Pekka Poikolainen EI EI 17. Jussi Hintikka EI EI 18. Ulla Mehto-Hämäläinen X X KORPILAHDEN SEUDUN RESERVILÄISET RY 19. Antti Mustonen X X LIEVESTUOREEN RESERVILÄISET RY 20. Martti Hokkanen X X PIHTIPUTAAN RESERVINALIUPSEERIT RY 21. Harri Back X X 22.#Jonny#Paananen X EI TIKKAKOSKEN RESERVILÄISET RY 23. Keijo Häkkinen EI X 24. Joonas Häkkinen X X 25. Arto Lehikoinen X EI VIITASAAREN RESERVILÄISET RY 26. Kauko Ikäheimonen X X 27. Väinö Saastamoinen X EI YHTEENSÄ PAIKALLA

9 HALLINTO 2015 MALLI LIITE 2 (Piirihallitukset ovat käsitelleet asiaa ) (Piirien yhteinen työvaliokunta on käsitellyt luonnosta ) (Piirihallitukset ovat käsitelleet asiaa ) (Piirien yhteinen työvaliokunta on todennut asian käsittelyn vaiheet ja tehnyt piirihallituksille esityksensä ) (Piirihallitukset ovat käsitelleet asiaa ) (Piirien yhteisen työvaliokunnan käsittely ) (Piirien yhteisen työvaliokunnan käsittely ) 1. PIIRITASO PIIRIEN YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA (9) - puheenjohtaja RUP - puheenjohtaja RES - varapuheenjohtajat RUP 2 - varapuheenjohtajat RES 2 - taloudenhoitaja - päätoimittaja - toiminnanjohtaja TYÖVALIOKUNNAN TEHTÄVIÄ OVAT mm.: - käsittelee piirihallitusten käsittelyyn tulevat yhteiset asiat - tekee päätösehdotuksia piirihallituksille/piirikokouksille - kokoontuu pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä - työvaliokunnan puheenjohtajana toimivat piirien puheenjohtajat vuosittain vuorotellen - puheenjohtaja kutsuu työvaliokunnan kokoukseen - kokoontuu sähköisesti tai fyysisesti noin 3 viikkoa ennen piirihallitusten kokouksia (väh. 4 x vuodessa) - toiminnanjohtaja toimii esittelijänä/sihteerinä - työvaliokunnan peruskokoonpano on yllä mainittu - työvaliokunta voi kutsua kokouksiinsa asioiden käsittelyn kannalta myös muita tarpeelliseksi katsomiaan henkilöitä PIIRIEN YHTEISET TOIMIKUNNAT AMPUMATOIMIKUNTA TIEDOTUSTOIMIKUNTA KENTTÄKELPOISUUSTOIMIKUNTA PERINNE- JA VETERAANITOIMIKUNTA Piirit säilyttävät toimikuntien lukumäärän neljänä.

10 Toimikuntiin nimetään vain henkilöitä, joilla on tosiasiallinen mahdollisuus ja halu tasokkaaseen toimintaan. Piirien johdon kannustavan aktiivista roolia toimikuntien suuntaan vahvistetaan. Henkilöt nimetään tehtäviin kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Kenttäkelpoisuustoimikunnan toimintaa kehitetään. Otetaan huomioon sidonnaisuudet/päällekkäisyydet MPK:n kanssa. Veteraani- ja perinnetoimikunta ei sellaisenaan tue perustoimintaa, mutta historian tuntemus auttaa tulevan kehittämistä ja ymmärryksemme avartamista. Samoin veteraani -käsite tulee näkyä toiminnassa niin kauan kuin veteraaneja on elossa. Tiedotustoimikunta on osoittanut tarpeellisuutensa. Nykyinen taso osaamisessa on turvattava. Toimikunta koordinoi piirilehden ja verkkosivujen sisältöä ja uutistarjontaa. Ampumatoimikunnan tehtäväksi lisätään muun ammuntaan liittyvän kilpailutoiminnan koordinointi. Ammuntaan liittyvien kilpailujen koordinointi ja kilpailukalenterin ylläpito on toimikunnan päätehtävä. 2. PIIRIHALLITUSTASO - piirin puheenjohtaja kutsuu piirihallituksen kokoukseen - piirin puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja johtaa kokouksen - piirihallitukset valitsevat keskuudestaan tai ulkopuolelta piirihallituksen sihteerin, joka laatii pöytäkirjat piirihallituksen kokouksista Toiminnanjohtaja ja taloudenhoitaja osallistuvat piirihallituksen kokouksiin asioiden esittelijöinä omasta tai piirihallitusten aloitteesta. Pöytäkirjan käsittelyn toimintamalli: - kokouksen jälkeen pöytäkirjan sähköinen versio puheenjohtajalle - puheenjohtajan hyväksynnän jälkeen siirto sähköisesti pöytäkirjantarkastajille - palautus piirihallituksen sihteerille - piirihallituksen sihteeri lähettää sähköisen version tiedoksi toiminnanjohtajalle ja taloudenhoitajalle - piirihallituksen sihteeri tulostaa pöytäkirjan arkistokappaleen johon hankkii kokousvirkailijoiden allekirjoitukset - toimittaa arkistokappaleen toiminnanjohtajalle. - arkistoidaan myös sähköisesti piirihallituksen jäsenten saataville

11 PIIRIHALLITUSTEN KOKOUSRYTMI JA VUOSITTAISET PÄÄASIAT MAALISKUU - edellisen vuoden tilinpäätös ja toimintakertomus TOUKOKUU - maanpuolustusjuhlan valmistelut - muut kesän tapahtumat (markkinat, messut) SYYSKUU - kuluvan vuoden taloudellinen sekä toiminnallinen välitarkastelu - seuraavan vuoden talousarvio- ja toimintasuunnitelmaehdotuksen käsittely JOULUKUU - uusien piirihallituksien järjestäytymiskokous PIIRIKOKOUKSET - toiminnanjohtaja vastaa koollekutsumisesta piirien sääntöjen mukaan - toiminnanjohtaja ja taloudenhoitaja ovat läsnä esittelijöinä TOIMINNANJOHTAJAN TEHTÄVÄNKUVAUS - pitää yhteyttä ResL/RUL toiminnanjohtajiin - pitää yhteyttä piirien jäsenyhdistyksiin, mm vierailuin - osallistuu liittojen järjestämiin tilaisuuksiin (toimj. neuvottelupäivät) -> esteen ilmaantuessa piirien puheenjohtajisto paikkaa - pitää yhteyttä alueella toimiviin puolustusvoimien toimipisteisiin - osallistuu tarvittaessa varusmiesten kotiuttamistilaisuuksiin - toimii piirien yhteisen työvaliokunnan jäsenenä ja sihteerinä - osallistuu ansiomitalien ja muiden kunniamerkkien hakuprosessiin - valmistelee piirien sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset - lähettää tarvittavat tiedotteet piirien jäsenistölle sähköisesti -> edellyttää koko jäsenistön kattavaa sähköpostiverkkoa - on tavattavissa piiritoimistolla erikseen sovittavana aikana - piirien kirjepostin postiosoitteeksi ilmoitetaan toiminnanjohtajan kotiosoite - valmistelee maanpuolustusjuhlan, messujen tai markkinoiden esittelyaineiston ja osallistuu kyseisiin tilaisuuksiin - vastaa piirien pöytäkirjojen sekä muun taltioitavan materiaalin luotettavasta arkistoinnista. Asiakirja päivitetty piirien yhteisen työvaliokunnan kokouksessa laaditun esityksen mukaiseksi. / TPa

12 Allekirjoittaneet Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry, Keski-Suomen Reserviläispiiri ry, yhdessä (jäljempänä Tilaaja ) sekä Tapio Paappanen Ky, jäljempänä Tuottaja ovat sopineet seuraavan hankintasopimuksen. 1. Sopimuksen osapuolet Tilaaja Keski-Suomen Reserviupseeripiiri ry (Y xxxxxxx) ja Keski-Suomen Reserviläispiiri ry (Y xxxxxxx) yhdessä. Molempien osoite on, Tuottaja Tapio Paappanen Ky (Y ) Vitsakuja Keuruu 2. Sopimuksen kohde Tilaajan tarvitsemat toiminnanjohtajapalvelut. Palvelun sisältö on määritelty toimenkuvassa, joka on sopimuksen liitteenä. Toimenkuvaa kehitetään tarvittaessa tilaajan ja tuottajan keskinäisillä päätöksillä. Tuottaja nimeää vastuulliseksi toiminnanjohtajaksi Tapio Paappasen. 3. Palvelun hinta Tilaaja maksaa Tuottajalle sovitusta palvelusta korvauksena 930,00 euroa (yhdeksänsataakolmekymmentä) kuukaudessa. Hinta sisältää arvonlisäveroa 24 %. Hinta on voimassa saakka. Arvonlisäverokannassa mahdollisesti tapahtuvat muutokset huomioidaan palvelun hintaan aiheen ilmaantuessa. Korvaus sisältää kaikki toimenkuvan mukaisesta suorittamisesta syntyvät kustannukset poisluettuna ne, jotka on mainittu kohdassa 3.1.

13 3.1 Muut veloitusperusteet Tehtävien hoidosta aiheutuvat matkakulut korvataan valtion matkustussäännön ja verohallinnon voimassaolevien verovapaiden korvausten mukaisesti. Päivärahaperusteisista yli yön/vuorokauden kestävistä työmatkoista sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. 4. Laskutus Palvelukorvaus sekä tehtävän suorittamisesta aiheutuvat, lähinnä matkakulut laskutetaan tasajaolla (50/50). Kulut laskutetaan kuukausittain kummaltakin piiriltä erikseen. Palvelukorvauksen maksupäivä on kunkin kuukauden 15. päivä ja edellä tarkoitettujen matkakulujen seuraavan kuun 10. päivä tai lähimpänä niitä seuraava arkipäivä. Muut yhteiseksi luettavat kulut laskutetaan välittömästi tarpeen synnyttyä, mutta kuitenkin läpilaskutusta on vältettävä. Milloin toimeksianto suoritetaan selkeästi jommankumman piirin toimesta ja sen hyväksi, niin kululaskut kohdistetaan suoraan kyseessä olevalle piirille. 5. Lain säätämät velvollisuudet Tilaaja ottaa huomioon Tuottajan lakisääteiset velvollisuudet (loma-aika). 6. Yhteistyö Tilaajan yhteyshenkilö Tuottajaan on sopimusasioissa kulloinkin piirien yhteisen työvaliokunnan puheenjohtajana toimiva piirin puheenjohtaja. 7. Muut ehdot Muutokset sopimukseen ja tehtävänkuvaukseen sovitaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n ja Tapio Paappanen Ky:n välillä aiemmin tehty sopimus toiminnanjohtajatehtävästä raukeaa tämän sopimuksen astuttua voimaan. Keski-Suomen reserviläispiirin tietokone (Lenovo) ja puhelin (Nokia E51) jäävät Tuottajalle. Piirin nimissä ollut puhelinliittymä irtisanotaan Sopimuksen astuttua voimaan, puhelinliittymästä vastaa Tuottaja. 8. Sopimuksen voimassaolo ja irtisanominen Sopimus astuu voimaan ja on voimassa Molemminpuolinen irtisanomisaika on 3 kk. Tilaaja voi irtisanoa sopimuksen kahden viikon irtisanomisajalla jos Tuottaja on törkeästi rikkonut sopimusta.

14 9. Allekirjoitukset Tätä sopimusta on laadittu kolme samansanaista kappaletta, yksi kullekin sopijapuolelle. Jyväskylä Tilaaja Keski- Suomen Reserviupseeripiiri ry Santeri Heinonen Puheenjohtaja Keski-Suomen Reserviläispiiri ry Jouko Hyppönen Puheenjohtaja Tuottaja Tapio Paappanen Ky Tapio Paappanen Toiminnanjohtaja

15 TOIMINNANJOHTAJASOPIMUKSEN LIITE Tapio Paappanen toimii piirien toiminnanjohtajana ja hänen tehtävänään on: 1. VASTAA - piirihallitusten pöytäkirjojen sekä muun arkistoivan materiaalin ja kaluston luotettavasta arkistoinnista ja säilytyksestä - jäsenhuollosta - piirien hallintorutiinien hoitamisesta 2. VALMISTELEE - piirien yhteisen työvaliokunnan kokoukset ja toimii sen sihteerinä, kokouksia voidaan pitää myös sähköpostin välityksellä - piirien sääntömääräiset kevät- ja syyskokoukset - piirien talousriihen ja yhdessä taloudenhoitajan kanssa piirien toiminnantarkastuksen - maanpuolustusaiheisia messuja (ml Keski-Suomen alueellinen maanpuolustusjuhla) ja vastaavia tapahtumia piirin alueella osallistuen niihin tarpeen mukaan 3. OSALLISTUU - liittojen toiminnanjohtajien neuvottelupäiville (esteen sattuessa sijainen tulee piirien puheenjohtajistosta) - osallistuu ansio- ja kunniamerkkien hakuprosessiin, tarvittaessa tilaa ja luovuttaa/jakaa merkkejä - varusmiesten kotiuttamistilaisuuksiin Ilmasotakoululla tarpeen mukaan - piirien viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen 4. KEHITTÄÄ - piirien toimintaa taloudelliseen ja tehokkaaseen suuntaan - sidosryhmätoimintaa 5. KÄSITTELEE - piireille saapuneen kirjepostin, tarvittaessa erikseen sovittavien postiosoitteiden kautta ja on tavattavissa piiritoimistolla erikseen päätettävänä tai sovittavana aikana 6. PITÄÄ YHTEYTTÄ - Reserviupseeri- ja Reserviläisliittoihin - piirien jäsenyhdistyksiin - puolustusvoimien ja MPK:n yhteyshenkilöihin - muihin alueen viranomaisiin

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIT YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA Gummeruksenkatu Jyväskylä

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIT YHTEINEN TYÖVALIOKUNTA Gummeruksenkatu Jyväskylä KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEISEN TYÖVALIOKUNNAN KOKOUS 3/2013 AIKA: 9.10.2013 KLO 16.30-17.14 PAIKKA: LÄSNÄ: Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski Jouko Hyppönen, Santeri Heinonen, Petri Ruotsalainen,

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/13 Aika: 11.12.2013 klo 18.58 19.34 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.58. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika: 4.3.2014 klo 18.15 20.28 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.15. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2014 Aika: Torstai 18.9.2014 klo 18.23 20.32 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski KÄSITELLYT ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen

Lisätiedot

6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettu esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

6. Kokouksen työjärjestys Kokouskutsun mukana toimitettu esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2014 Aika: 11.12.2013 klo 19.35-19.58 Paikka: Ravintola Aimo, Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello PÖYTÄKIRJA 5/15 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen 9.12.2015 kello 18.10. 2. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Päätös: Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Isto

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 6/12 Vanha piirihallitus Aika: 19.12.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Piirin puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.00. 2. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN 2013 SYYSKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 9.10. 2013 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouskahvit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 8.10.2014 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. 1. Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli Martti Pentikäiselle.

Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli Martti Pentikäiselle. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2013 Aika: Paikka: 8.5.2013 klo 18 alkaen. Luonetjärven varuskuntakerho, Tikkakoski. Kokouksen alussa luovutettiin Keski-Suomen reservipiirien maanpuolustuspuukko reservin vääpeli

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 3/2012 Aika: 7.3.2012 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 18.21. 2. Kokouksen järjestäytyminen Valitaan sihteeri

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Gummeruksenkatu Jyväskylä 1 (6)

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Gummeruksenkatu Jyväskylä  1 (6) www.ksrespiirit.fi 1 (6) K-S Reserviupseeripiirin hallituksen kokous 01/2015 pidettiin keskiviikkona 4.3.2015 klo 18.00 alkaen Tikkakosken kerholla. Ennen piirihallituksen kokouksen alkua nautittiin kahvit

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00.

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: 1.2.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hannu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.00. 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PÖYTÄKIRJA SIVU 1/6 Piirihallitus Gummeruksenkatu Jyväskylä 28.9.

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PÖYTÄKIRJA SIVU 1/6 Piirihallitus Gummeruksenkatu Jyväskylä 28.9. KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PÖYTÄKIRJA SIVU 1/6 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2015 Aika: 24.9.2015 klo 18.10 21.01 Paikka: Laukaan Tupaswilla Oy 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2015 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 7.10.2015 klo 18.30. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen paroni sali. Kokouskahvit

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014

KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 KESKI-SUOMEN RESERVIPIIRIEN YHTEYSTIEDOT 2014 Piiritoimisto Gummeruksenkatu 7, 40100 Jyväskylä Verkkosivut: www.ksrespiirit.fi Reserviupseeripiirin toiminnanjohtaja Reserviläispiirin toiminnanjohtaja reservilaispiiri@ksrespiirit.fi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014 KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTA VUONNA 2014 1. Yleistä Vuosi 2014 oli vuonna 5.2.1959 perustetun piirin 55. toimintavuosi. Piiri oli esillä ja osallistui - Pioneerirykmentin viimeiseen paraatiin

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18.

1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 5/2012 Aika: 19.9.2012 klo 18 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Varapuheenjohtaja Hanu Kivi-Mannila avasi kokouksen klo 18. 2. Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (6) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2013 Paikka ja aika: Tikkakosken upseerikerho Punainen Paroni kabinetti 23.1.2013 klo 18.00 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 Paikka ja aika: Ravintola Idea piippukabinetti 6.6.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus Pj Timo Salo toivotti

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.20

1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.20 PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2013 Aika: 18.9.2013 klo 19.20 21.24 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho Ennen kokouksen alkua reserviläisliiton varapuheenjohtaja Osmo Suominen ja toiminnanjohtaja Olli Nyberg

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 25.1.2017 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Suomi 100 vuotta teema. Tapahtumia on paljon

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2012 Paikka ja aika: Tikkakosken upseerikerho Punainen Paroni kabinetti 12.12.2012 klo 18.00 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/

PÖYTÄKIRJA 1/ www.ksrespiirit.fi 1 (5) PÖYTÄKIRJA 1/2016 11.2.2016 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Heinonen avasi kokouksen klo 18.10. 2. Kokouksen järjestäytyminen Kokouksen sihteeriksi valittiin Tapio Paappanen.

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (6) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 Paikka ja aika: 11.12.2013 klo 18.00- ravintola Aimo Luoti-kabinetti, Asekatu 3, Jyväskylä. Kokouksen aluksi

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY 1 (16) KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Käsitelty ja vahvistettu Keski-Suomen Reserviläispiiri ry:n syyskokouksessa 8.10.2014. 2 (16) Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Tuijussuontie 10 FI Raisio 1/6 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto ry:n puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Vainio kertoi Suomen Pelastusalan Keskusjärjestössä meneillään olevasta luottamusjohdon valintaprosessista,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY

TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2018 KORPILAHDEN RESERVILÄISET RY Sisältö A. Toiminnan arvot ja toiminta-ajatus B. Toiminnan painopistealueet vuonna 2018 C. Toiminta vuonna 2018 1. Päätapahtumat ja toiminta vuonna

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 SISÄLLYS 1 Johdanto... 3 2 Tiedotustoiminta... 3 3 Oma toiminta... 4 3.1 Yhdistystoiminta... 4 3.2 Aatteellinen toiminta... 4 3.3 Kenttäkelpoisuus... 4 3.4 Urheilutoiminta... 4

Lisätiedot

UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF. Läsnä: Mauri Johansson puheenjohtaja.

UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF. Läsnä: Mauri Johansson puheenjohtaja. UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF Hallitus Aika: Keskiviikko 05.06.2013 klo. 17.05-18.20 Paikka: Uudenmaan liitto, maakuntasali Esterinportti 2B,

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 18.11.2017 1/5 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Ylikylässä 12.9.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.28 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY

KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY KESKI-SUOMEN RESERVILÄISPIIRI RY PIIRITIEDOTE 1/2018 HYVÄÄ UUDEN TOIMINTAVUODEN ALKUA PIIRITOIMISTOLTA! Alkaneen vuoden toiminnoissa tulee näkymään vahvasti Ilmavoimat ja Puolustusvoimat 100 vuotta teema.

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Hyväksytty piirin syyskokouksessa 8.10.2014 KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Sisältö A. Toiminnan tavoitteet, toiminta-ajatus

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2017 Aika klo 17.30-20.15 Paikka Neste Pälkäne Aapiskukko, Valtatie 12 (Tervapirtintie 7), 36600, PÄLKÄNE Läsnä Jaakola Pekka Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Nuorisoneuvoston tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018 Aika klo 17.30-19.40 Paikka Kauppakeskus Tuuloinen, Fresto, Tuulosentie 1, 14810 Tuulos Läsnä Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Konttinen

Lisätiedot

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA

PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA sivu 1 PÖYTÄKIRJA ver 1.1 16.12.2018 PRUK RY:n SYYSKOKOUKSEN 2018 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 21.11.2018 klo 19:23-20:21 Paikka: Porvoon Veden toimitilat, Mestarintie 2, Porvoo Osallistujat : 16 henkilöä,

Lisätiedot

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu.

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2016 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, 90220 Oulu. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Vuosikokouspöytäkirja

Vuosikokouspöytäkirja Vuosikokouspöytäkirja RKL Naisten klubin vuosikokous 2012 Paikka: Aika: Läsnä: Hanasaaren kurssikeskus kokoustila Stig (2 krs.) lauantaina 17. marraskuuta 2012 klo 16.00 alkaen, Helena Railama, Marja Aaltonen,

Lisätiedot

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk.

Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. PÖYTÄKIRJA. Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone, Sepänk. Vakkasuomalaista sotaveteraanitietoa 1/3 talteen ry. Yhdistyksen ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Aika: maanantai 30.12.2013 kello 14.00...14.40 Paikka: Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorin kokoushuone,

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010

KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Kymenlaakson Reserviläispiiri ry Piirihallitus 25.10.2009 KYMENLAAKSON RESERVILÄISPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2010 1. JOHDANTO Kymenlaakson Reserviläispiiri ry:n 53. toimintavuosi noudattaa Reserviläisliitto

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY PIIRIKIRJE 2/2011 Gummeruksenkatu 7 40100 Jyväskylä reserviupseeripiiri@ksrespiirit.fi www.ksrespiirit.

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY PIIRIKIRJE 2/2011 Gummeruksenkatu 7 40100 Jyväskylä reserviupseeripiiri@ksrespiirit.fi www.ksrespiirit. www.ksrespiirit.fi 1 (5) 1.11.2011 KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI TIEDOTTAA Arvoisat reserviupseerit Syksy on käynnistynyt erikoisissa merkeissä. Koskaan ei valtakunnassamme ole käyty näin lyhyessä ajassa

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 Paikka ja aika: Keuruun varuskunnan kerho Viikinhovi 6.3.2013 klo 18.00 1. Kokouksen avaus: Santeri Heinonen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Gummeruksenkatu Jyväskylä 1 (6)

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY Gummeruksenkatu Jyväskylä  1 (6) www.ksrespiirit.fi 1 (6) KOKOUSKUTSU K-S Reserviupseeripiirin hallituksen kokous 03/2015 pidetään 23.9.2015 klo 18.00- alkaen Tupaswilla Oy:n tiloissa Laukaassa, osoite Ränssintie 5, Kuusa. Ennen varsinaisen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

3 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika: 01.11.2012 kello 15:30 Paikka: Siivikkala Läsnä: Juha Suominen Mikko Tuomaala Milja Kärkimaa Jarno Pöhö Lauri Metsovuori Riku Mäenpää Antti Laalahti Jussi Isoviita Jussi Alanen Tuukka Tapper Timi

Lisätiedot

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen.

TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) TOIVAKKA. 1 Kerhon puheenjohtaja Martti Liukkonen avasi kokouksen. TOIVAKKA AUTOURHEILUKERHO RY. PÖYTÄKIRJA 1 (4) 41660 TOIVAKKA 11.9.1999 SYYSKOKOUS Aika 11.9.1999 klo 15.00 16.35 Paikka Hirsiaho, Huikko Läsnä 21 jäsentä (osanottajaluettelo liitteenä) 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet!

Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! VIESTIKILTOJEN LIITTO R.Y. Hallitus KUTSU Riihimäki 21.10.2018 Arvoisat kiltasisaret ja- veljet! Viestikiltojen Liiton sääntömääräinen syyskokous järjestetään lauantaina 17.11.2018 klo 13.00 alkaen Kouvolan

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 (5) SANGEN OY PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 30.6.2017 klo 10.00 11.30 Paikka Oulu 1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Lisätiedot

Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Rovaniemellä 21.2.2012 PÖYTÄKIRJA 1/2013 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 18.15 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous :n yhdistyskokous Aika Torstai 18.11.2010 klo 15.00 16.00 Paikka Osallistujat Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere Jäsenten valtuuttamat viralliset edustajat ja muut paikalla olijat Yhdistyskokousasiat

Lisätiedot

KEVÄTLIITTOKOKOUS 2014

KEVÄTLIITTOKOKOUS 2014 2 (12) KEVÄTLIITTOKOKOUS 2014 Aika Perjantai 21.3.2014 klo 8.17 8.48 Paikka Läsnä Jyväskylän Paviljonki Simo Tarvainen, kokouksen puheenjohtaja Ari Keijonen, kokouksen sihteeri 40 muuta liiton jäsentä

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 30.1.2017 klo 18.30 20.30 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 2/2016

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 2/2016 Lehtojärvellä 27.2.2016 PÖYTÄKIRJA 2/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja, Pekka Haavikko, avasi kokouksen klo 16.45 ja toivotti kaikki tervetulleeksi

Lisätiedot

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016

KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 KESKI- SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty piirin syyskokouksessa 7.10.2015 KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Sisältö A. Toiminnan tavoitteet, toiminta-ajatus

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 12/2015 Kirkkoneuvosto maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18. 179 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 23. päivänä marraskuuta 2015 klo 18.00 alkaen kahvitarjoilua 17.30 18.00 KOKOUSPAIKKA seurakuntatalo, takasali ESITYSLISTA 154 Kokouksen avaus 155 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous

SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous SUOLAHDEN-SUMIAISTEN VESIOSUUSKUNTA Osuuskuntakokous PÖYTÄKIRJA Kokousaika Torstaina 25.04.2013 klo 18.00-19.41 Kokouspaikka Osuuskunnan toimisto, Keiteleentie 11, 44200 Suolahti Kutsutut: 8 osuuskunnan

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi

TOIVAKAN AUTOURHEILUKERHO RY www.toivakkaauk.fi SYYSKOKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 17.10.2009 klo 15.00 Paikka: Läsnä: Kerhohuone, Toivakantie 36, Toivakka Timo Särkkä Jukka Heinonen Markku Ilomäki Kirsi Rutajärvi Venla Rutajärvi Juha Lampinen Heimo Nieminen

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä.

Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu Kursu, Lauri Uotinen (pj.), Juha Päällysaho, Elisa Kaurala, Antti Hoivala ja Antti Törmä. Oulun ylioppilaskamerat ry Yhdistyksen syyskokous 4/2011 Pöytäkirja Aika: ke 30.11.2011 klo 18:00 Paikka: Kulttuuritalo Valve, Hallituskatu 7, Oulu Läsnä: Perttu Ristimella (siht.), Tommi Kohonen, Teemu

Lisätiedot

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5

SANTALAHTI-LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /5 1/5 Aika 9.6.2013 klo 17:00 Paikka Pyhämaan paloasema, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi kokoukseen. 2

Lisätiedot

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen Esityslista Lauantai 10.6.2017 1. EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2.1. Esittely Sääntöjen 11. pykälän

Lisätiedot

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry. Ohjesääntö

Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry. Ohjesääntö 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto ry Ohjesääntö Tällä ohjesäännöllä

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 03.09.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Kokouksen avaus 13 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 14 Pöytäkirjan tarkastaminen 15 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

SANTALAHTI LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /6. Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie PYHÄMAA

SANTALAHTI LINTULUOTO VESIOSUUSKUNTA Kuivarauma Pyhämaa y-tunnus /6. Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie PYHÄMAA 1/6 Aika 28.6.2014 klo 16:00 Paikka Pyhämaan paloasema kokoustilat, Lyökintie 7 23930 PYHÄMAA 1. Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Olle Kari avasi kokouksen ja toivotti osakkaat tervetulleeksi

Lisätiedot

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A

1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013. Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(4) VUOSIKOKOUS 3.3.2013 Aika Sunnuntai 3.3.2013 klo 14.20 16.05 Paikka Lehtovaaran erätalo, Piiralantie 145A Osallistujat Käsitellyt asiat: Laatikainen Sinikka Fordell

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot