LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Aspholm-Backman Carola Isotalo Jaakko jäsen ( 75-81) Wilenius Yvonne. MUUT Heikkilä Pekka kaup.hall.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2015 136. Aspholm-Backman Carola Isotalo Jaakko jäsen ( 75-81) Wilenius Yvonne. MUUT Heikkilä Pekka kaup.hall."

Transkriptio

1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta AIKA klo 17:35-19:25 PAIKKA Keskus, Eteläharju 2, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja Udd Ann-Lis Hydén Pia Aspholm-Backman Carola Isotalo Jaakko ( 75-81) Wilenius Yvonne Kouvo Katja Stenberg Immo Sihvonen Jarmo Engård Benny Rönkkö Anne Hansson Kenneth Grundströmin vara MUUT Heikkilä Pekka kaup.hall. edustaja Ögård Tinka nuorisovalt. edustaja Klawér Carola perusturvajohtaja Povenius Annette sihteeri Iivonen Jaana palvelupäällikkö POISSA Grundström Ben Heijnsbroek-Wirén Mia kaup.hall. puh.joht. Stenberg Pamela sosiaalityön vastaava ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Patrik Stenvall KÄSITELLYT ASIAT Annette Povenius PÖYTÄKIRJAN Loviisassa TARKASTUS Immo Stenberg PÖYTÄKIRJA YLEI klo , SESTI NÄHTÄVILLÄ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21 Benny Engård

2 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa Loviisa

3 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 75 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat Lapinjärven eläinlääkäriaseman lakkauttaminen Loviisan ja Lapinjärven osallistuminen Porvoon sairaalan virka-aikaiseen yhteispäivystykseen 79 Lastensuojelun perhehoidon toimintaohjeen hyväksyminen ja palkkioiden täsmentäminen Viranhaltijapäätökset Ilmoitusasiat perusturvalautakunnalle tiedoksi Muut asiat Loviisan kaupungin kyky vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikan hakijoita 151

4 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus PL 75 Todettiin.

5 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Pöytäkirjantarkastajat PL 76 Ehdotus: Valitaan Immo Stenberg ja Jarmo Sihvonen. Valittiin Immo Stenberg ja Benny Engård.

6 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Lapinjärven eläinlääkäriaseman lakkauttaminen 551/ /2015 PL 77 Valmistelija: johtava lääkäri Tero Taipale, puh Eläinlääkärin vastaanottotoiminta koskee käytännössä pieneläinvastaanottoa. Tuotantoeläinten kohdalla on aikaisemmin jo päätetty päivystysjärjestelyistä itäisen Etelä-Suomen osalta. Myös pieneläinpäivystyksen järjestämistä koskevasta työnjaosta on sovittu. Eläinlääkäritoiminnan suhteen Loviisa ja Lapinjärvi ovat osana Porvoon kaupungin isäntäkuntana hallinnoimaa kokonaisuutta. Loviisan kaupungin ja Lapinjärven kunnan perusturvalautakunnalla ei täten ole asiassa itsenäistä päätösvaltaa. Liitteenä on Porvoon kaupungin terveydensuojelusta tullut kirje. Siinä toivotaan asian käsittelyä ja asiaan liittyvää kirjallista vastinetta mennessä. Porvoon kaupungin terveydensuojelusta pyydetty tilastotieto kertoo että vuonna 2014 Lapinjärven osalta on 211 käyntiä ja vuonna 2015 (1-8 kk) 113 käyntiä. Eläinlääkäri Flittnerin mukaan käynnit ovat vähintään 60 %:sti tehty Liljendalin vastaanotolla (eläinlääkärin omalla vastaanotolla Liljendalissa). Liite 14. Esittelijä: perusturvajohtaja Carola Klawér. Ehdotus: Perusturvalautakunta on tutustunut Porvoon kaupungin terveydensuojelusta tulleeseen kirjeeseen. Lapinjärven eläinlääkärivastaanottoa voi perusturvalautakunnnan mielestä lakkauttaa Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan vastaamaan kirjeeseen Loviisan kaupungin puolesta. Perusturvalautakunta pyytää Lapinjärven kuntaa omalta osaltaan antamaan vastineen asiassa. Muutettu ehdotus: Perusturvalautakunta on tutustunut Porvoon kaupungin terveydensuojelusta tulleeseen kirjeeseen. Perusturvalautakunnnan mielestä Lapinjärven eläinlääkärivastaanottoa ei lakkauteta mennessä, silä ehdolla että Lapinjärven kunta kustantaa tarvittavat tila- ja varustelutason muutokset. Perusturvalautakunta valtuuttaa perusturvajohtajan vastaamaan kirjeeseen Loviisan kaupungin puolesta. Perusturvalautakunta pyytää Lapinjärven kuntaa omalta osaltaan antamaan vastineen asiassa.

7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Muuteun ehdotuksen mukainen.

8 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta Loviisan ja Lapinjärven osallistuminen Porvoon sairaalan virka-aikaiseen yhteispäivystykseen 366/ /2015 PL Valmistelija: johtava lääkäri Tero Taipale, puh Vuoden vaihteessa voimaan tulleen asetuksen mukaisesti Loviisan ja Lapinjärven oli liityttävä 24/7 toimivaan yhteispäivystykseen, joka täyttää asetuksessa määritellyt toimintaedellytykset. Luontevinta oli laajentaa toimintaa Porvoon sairaalan kanssa, jossa virka-ajan ulkopuolinen yhteispäivystys oli toiminut jo 10 vuoden ajan. Koko päivystystoiminta siirtyi samalla Porvoon terveyskeskukselta HUS:in vastuulle, joka huolehtii myös työvoiman rekrytointiin ja ulkoistamiseen liittyvistä asioista. Toiminnan järjestämiseksi käynnistettiin HUS:in vetämä hanke, joka on nyt saatu likimain päätökseen. Yhteisesti on sovittu seuraavista toiminnallisista muutoksista: Terveysasemilla jatkuu edelleen kiireellinen sairausvastaanotto ja hoidon tarpeen arviointi. Ne potilaat, jotka useimmiten lähetettäisiin terveyskeskuskäynnin jälkeen erikoissairaanhoitoon (akuutit mahakivut, rintakivut, suuret vammat, vaikeat infektiot, epäselvät ja nopeat yleistilan laskut) pyritään ohjaamaan suoraan sairaalan yhteispäivystykseen. Suunnitelmalliseen vanhustenhuoltoon liittyvä kiireellinen hoito ja palliatiivinen sairaanhoito järjestetään paikallisin voimin kotikunnissa. Terveyskeskuspäivystykseen aikaisemmin tulleista päivystyspotilaista siirtyy näin ollen suoraan yhteispäivystykseen n %. Tämän vuoksi terveyskeskukset myyvät yhteispäivystykselle työvoimaa seuraavasti: Porvoon kaupunki 3 lääkärin työpäivää (8h) ja 3 hoitajan työpäivää viikossa ja Loviisa-Lapinjärvi sekä Sipoo kumpikin yhden lääkäri- ja yhden hoitajatyöpäivän viikossa. Illat, yöt, viikonloput ja arkipyhät jäävät HUS:in vastuulle. Terveyskeskuksen vastuulle jää edelleen järjestää virka-aikainen hoidon tarpeen arviointi ja kiireellinen sairaanhoito niille potilaille, joiden sairauden laatu ei edellytä tutkimuksia tai hoitoa erikoissairaanhoidon ensiaputiloihin sijoitetussa yhteispäivystyksessä. Siirtyvän henkilökunnan palkan maksusta huolehtii hänet palkannut kunta. Sopimukset lääkäreille ja hoitajille maksettavista palkoista ja korvauksista ovat liitteinä.

9 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Liite 8. Esittelijä: perusturvajohtaja Carola Klawér. Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää merkitä muistiot tiedoksi. Merkittiin tiedoksi muistiot. PL 78 Valmistelija: johtava lääkäri Tero Taipale, puh Päivystysasetuksen myötä alkaen jokaisen terveyskeskuksen oli liityttävä asetuksessa mainitut kriteerit täyttävään yhteispäivystykseen. Porvoon sairaala sai erityisluvan jatkaa määräaikaisesti synnytystoimintaa, vaikkei täyttänytkään kriteereitä. Terveyskeskuksille ei Etelä-Suomeen myönnetty poikkeuslupia. Varsinaista päivystystoimintaa ei täten voitu terveyskeskuksissa enää harjoittaa. Porvoon sairaanhoitoalueella siirrettiin kaikkien kuntien päivystys Porvoon sairaalan yhteyteen myös virka-aikaa koskien. Päivystyspotilaiksi määriteltiin aikaisemmasta poiketen merkittävät fyysiset traumat, akuutit mahakivut, akuutit rintakivut ja merkittävät yleistilan laskut. Näitä potilaita oli aikaisemmin hoidettu myös terveyskeskusten ensiavuissa. Usein tällainen potilas jouduttiin kuitenkin lopuksi lähettämään erikoissairaanhoidon päivystykseen. Porvoon virka-aikaiseen yhteispäivystykseen myytiin terveyskeskuksista lääkäri-sairaanhoitaja -resurssia. Loviisan osuus oli aluksi yhden sairaanhoitajan ja yhden lääkärin työpäivä/viikko. Myöhemmin tämä muutettiin yhdeksi sairaanhoitajatyöpäiväksi ja puoleksi lääkärityöpäiväksi. Loviisalaisia potilaita siirtyi kuitenkin yhteispäivystykseen verraten vähän ja jo pian kävi ilmeiseksi, että samassa ajassa yksi lääkäri-sairaanhoitaja -työpari olisi hoitanut Loviisassa moninkertaisen määrän potilaita. Samoin näytti käyneen naapurikuntienkin kohdalla. Kaikkien terveyskeskusten ja sairaalan johtavien lääkärien sekä päivystyshankkeen ohjausryhmän päätöksellä kunnat eivät enää alkaen myy työvoimaa virka-aikana Porvoon yhteispäivystykselle. Perusteluina ovat resurssien tehokkaampi käyttö omilla terveysasemilla ja Porvoon yhteispäivystykseen siirtyneiden terveyskeskustasoisten potilaiden vähäinen määrä.

10 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiiriä laskutetaan alkuvuoden aikana myydystä työvoimasta aiheutuneista kustannuksista Porvoon kaupungin ja Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin alkuvuodesta 2015 laatiman sopimuksen mukaisin hinnoin. Myös arki-iltojen potilasvirrat selvitettiin. Loviisan kohdalla klo 16 jälkeinen yhteispäivystyksen käyttö on arkisin noin neljä terveyskeskustasoista potilasta iltaa kohden. Myös Porvoon aikaisemmin runsas iltapäivystyksen käyttö näyttää supistuneen noin puoleen. On tarkoituksenmukaista resurssien käyttöä suunnitella näin pienen potilasmäärän hoitamista jo terveyskeskusten omana toimintana. Terveyskeskusten ja sairaalan johtavat lääkärit ovat päättäneet selvittää oman toiminnan mahdollisuutta ja siirtymistä siihen alustavasti alkaen. Tällöin on myös sopimusteknisesti mahdollista muuttaa nykyisen yksityisen palveluntuottajan kanssa tehtyä sopimusta arki-iltojen suhteen. Tällä hetkellä arkisin yhteispäivystyksessä käy kaksi terveyskeskuspotilasta lääkäriä kohden tunnissa, mikä on vain noin puolet siitä, mihin yleisesti on totuttu. Arki-iltojen päivystyspotilaiden hoito voi edellyttää työaikajärjestelyjä Loviisassa koskien klo 16 jälkeistä aikaa. Esittelijä: perusturvajohtaja Carola Klawér. Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää merkitä tiedoksi muutokset päivystävän henkilökunnan toimintaan yhteispäivystyksen yhteydessä ja tämän vaikutukset päivystystoimintaan. Ehdotuksen mukainen.

11 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Lastensuojelun perhehoidon toimintaohjeen hyväksyminen ja palkkioiden täsmentäminen 553/ /2015 PL 79 Valmistelijat: palvelupäällikkö Jaana Iivonen, puh ja sosiaalityöstä vastaava Pamela Stenberg, puh Uuden sosiaalihuoltolain (1301/2014) ja perhehoitolain (263/2015) voimaantulon johdosta lastensuojelun perhehoidon uuden toimintaohjeen laatiminen tuli ajankohtaiseksi. Porvoo, Loviisa, Sipoo ja Askola laativat yhdessä toimintaohjeen, joka on tarkoitus ottaa käyttöön kaikissa edellä mainituissa kunnissa. Tavoitteena on itäisen Uudenmaan kuntien yhtenäinen toimintatapa toteuttaa, kehittää ja lisätä perhehoitoa. Toimintaohje on laadittu siten, että se toimii lastensuojelun työntekijöiden lisäksi toimintaohjeena myös perhehoitajille ja asiakkaille. Perhehoidon palkkiot ja korvaukset ovat toimintaohjeen mukaisesti yhtenäiset itäisen Uudenmaan kunnissa. Palkkioiden ja korvausten yhteensovittaminen vaatii muutoksia Loviisan perusturvalautakunnan päättämiin vuoden 2015 perhehoidon palkkioihin ja korvauksiin seuraavasti: Hoitopalkkio kokoaikainen hoito 844,63 /kk 845,00 /kk osa-aikainen hoito 506,81 /kk 507,00 /kk lyhytaikainen kriisihoito 57,04 /kk 57,00 /kk Kulukorvaus 0-10-vuotias 513,88 /kk 514,00 /kk vuotias 592,31 /kk 593,00 /kk vuotias 674,32 /kk 675,00 /kk lyhytaikainen kriisihoito 34,60 /kk 35,00 /kk Jälkihuoltonuori; vuotias hoitopalkkio 686,25 /kk 690,00 /kk kulukorvaus 674,32 /kk 411,00 /kk palkkio osa-aikahoidosta 326,31 /kk 400,00 /kk kulukorvaus osa-aikahoidosta 23,90 /kk 24,00 /kk Käynnistämiskorvauksen enimmäismäärä 2 916, ,51 Liite 15.

12 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Esittelijä: perusturvajohtaja Carola Klawér Ehdotus: Perusturvalautakunta päättää hyväksyä lastensuojelun perhehoidon toimintaohjeen (liite) sekä yllä mainitut muutokset perhehoidon palkkioihin ja korvauksiin alkaen. Ehdotuksen mukainen. Toimintaohjeen uusi ruotsinkielinen käännös hyväksyttiin.

13 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Viranhaltijapäätökset PL 80 Valmistelija ja esittelijä: perusturvajohtaja Carola Klawér, puh Seuraavat viranhaltijat ovat lähettäneet päätösluettelonsa perusturvalautakunnalle tiedoksi: Palvelupäällikkö, seniorien palvelualue 13 Seniorirahaston käyttäminen, Rosenkulla Ehdotus: Perusturvalautakunta merkitsee päätöksen tiedoksi ja ilmoittaa viranhaltijalle, ettei se kuntalain 51 :n nojalla käytä otto-oikeuttaan. Ehdotuksen mukainen.

14 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Ilmoitusasiat perusturvalautakunnalle tiedoksi PL 81 Valmistelija ja esittelijä: perusturvajohtaja Carola Klawér, puh a) Aluehallintoviraston päätös : Lastensuojelun määräaikojen valtakunnallinen valvonta. b) Aluehallintoviraston kirje : Toimeentulotuen käsittelyn määräaikojen valtakunnallinen valvonta. c) Valviran kirje : Toimeentulotuen määräaikojen valtakunnallinen valvonta. Ehdotus: Ilmoitusasiat merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

15 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Muut asiat PL 82 Perusturvalautakunta keskusteli pakolaistilanteesta ja päätti tehdä lisäpykälän ( 83) koskien kaupungin kykyä vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita.

16 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Perusturvalautakunta Loviisan kaupungin kyky vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikan hakijoita PL 83 Edellisessä pykälässä lautakunta keskusteli pakolaistilanteesta ja päätti tehdä lisäpykälän asiasta. Suomeen tulevien turvapaikanhakijoiden määrä on noussut merkittävästi viime vuodesta. Syyskuun puolenväliin mennessä Suomeen tuli turvapaikanhakijaa, kun koko vuoden 2014 aikana heitä tuli Tänä vuonna Suomeen arvioidaan tulevan jopa turvapaikanhakijaa. Pääsyy turvapaikanhakijoiden määrän kasvuun on Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän kriiseissä. Pakolaisia on tällä hetkellä maailmassa enemmän kun koskaan aikaisemmin. Suomessa tarvitaan sekä lisää kuntapaikkoja että vastaanottokeskuksia. Loviisan kaupungin perusturvalautakunta ehdottaa siksi, että Loviisan kaupunginhallitus arvioi kaupungin kykyä ja aikaistaa päätöstään vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikanhakijoita. Kunnalle, joka tekee sopimuksen ELY-keskuksen kanssa vuonna 2015 vähintään 20 henkilön vastaanottamisesta, annetaan valtion määrärahojen puitteissa ylimääräinen euron kertakorvaus, jos ryhmä vastaanotetaan vuonna 2016 (Sylvia-ohjelma). Päätös pakolaisten ottamisesta ja sopimus ELY-keskuksen kanssa tulee olla tehtynä Kaupungin talous ja työllisyystilanne on edelleen sama kun vuonna 2014, mutta moottoritien valmistuttua vuokra-asuntotilanne Loviisassa on parempi kuin vuonna Loviisan kaupunki ei omista riittävän isoa kiinteistöä, johon voisi perustaa Maahanmuuttoviraston suositusten mukaista vastaanottokeskusta. Mahdollisuutta perustaa alaikäisille turvapaikanhakijoille tarkoitettua perhe- tai ryhmäkotia selvitetään. Mikäli yksityinen vuokranantaja ja Maahanmuuttovirasto löytävät Loviisasta vastaanottokeskukseksi sopivan tilan, Loviisan kaupunki suhtautuu myönteisesti vastaanottokeskuksen perustamiselle kaupunkiin.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 74

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 74 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 74 Perusturvalautakunta AIKA 26.05.2015 klo 17:30-19:35 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Loviisan kaupungin kyky vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikan hakijoita

Loviisan kaupungin kyky vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikan hakijoita Perusturvalautakunta 83 15.09.2015 Kaupunginhallitus 228 05.10.2015 Kaupunginvaltuusto 101 14.10.2015 Loviisan kaupungin kyky vastaanottaa kiintiöpakolaisia ja oleskeluluvan saaneita turvapaikan hakijoita

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Perusturvalautakunta AIKA 21.01.2016 klo 17:30-19:00 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 62 Perusturvalautakunta AIKA 21.04.2015 klo 17:30-19:57 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2014 142 Perusturvalautakunta AIKA 19.08.2014 klo 17:30-18:34 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2013 120

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2013 120 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2013 120 Perusturvalautakunta AIKA 21.05.2013 klo 17:30-19:23 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 65 Perusturvalautakunta AIKA 18.05.2017 klo 17:30-20:00 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Udd Ann-Lis Isotalo Jaakko

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2015 86 Perusturvalautakunta AIKA 16.06.2015 klo 17:30-19:25 PAIKKA Kumppanuustalo Kulma, Sibeliuksenkatu 3, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 168

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 168 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 168 Perusturvalautakunta AIKA 20.08.2013 klo 17:38-19:20 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Perusturvalautakunta AIKA 12.01.2017 klo 17:30-18:27 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynaktu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Perusturvalautakunta AIKA 14.03.2019 klo 17:30-18:37 PAIKKA Perusturvakeskus, Öhmaninkatu 4, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Lindell Armi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 49 Perusturvalautakunta AIKA 21.04.2016 klo 17:30-19:29 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Perusturvalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 17:30-19:05 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Grundström Ben Udd Ann-Lis

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja

Mäntyharju Pöytäkirja Mäntyharju Pöytäkirja 11/2016 1 (11) Aika 14.12.2016, klo 16:46-18:37 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 67 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 68 Pöytäkirjan tarkastus 69 Talousseuranta

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) AIKA 04.06.2015 klo 18:00-19:40 PAIKKA Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 18 AJANKOHTAISKATSAUS 4 19

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2016 64 Perusturvalautakunta AIKA 19.05.2016 klo 17:30-19:14 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2012 223 Perusturvalautakunta AIKA 18.12.2012 klo 17:30-18:35 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Puheenjohtaja ilmoitti, että allekirjoittaneet valtuutetut olivat ennen kokousta ilmoittaneet haluavansa jättää seuraavan aloitteen:

Puheenjohtaja ilmoitti, että allekirjoittaneet valtuutetut olivat ennen kokousta ilmoittaneet haluavansa jättää seuraavan aloitteen: Kaupunginvaltuusto 103 09.10.2013 Perusturvalautakunta 28 18.03.2014 Vapaa-aikalautakunta 19 22.04.2014 Sivistyslautakunta 43 23.04.2014 Loviisaan pakolaisia Syyriasta, valtuustoaloite 701/04.03.01/2013

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Maaseutulautakunta AIKA 26.02.2014 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1A, Liljendal LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina Lindell

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 44

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 44 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 44 Perusturvalautakunta AIKA 18.03.2014 klo 17:30-19:48 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. Wilenius Yvonne Lindell Armi jäsen ( 71-74)

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. Wilenius Yvonne Lindell Armi jäsen ( 71-74) LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2012 117 Perusturvalautakunta AIKA 19.06.2012 klo 17:30-18:03 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Stenvall Patrik Vainio Nils

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Maaseutulautakunta AIKA 07.03.2012 klo 18:30-20:30 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Karlsson Mikael puheenjohtaja Hovi Tapani varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAUPUNGINHALLITUS 14.9.2015 VASTAANOTTOKESKUS PORVOOSEEN?

KAUPUNGINHALLITUS 14.9.2015 VASTAANOTTOKESKUS PORVOOSEEN? KAUPUNGINHALLITUS 14.9.2015 VASTAANOTTOKESKUS PORVOOSEEN? TURVAPAIKANHAKIJOIDEN MÄÄRÄ KASVAA NOPEASTI Euroopassa on meneillään suurin pakolaiskriisi sitten toisen maailmansodan. Suomeen arvioidaan tulevan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 203. LÄSNÄ Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja Stenvall Patrik. MUUT Klawér Carola perusturvajohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 203. LÄSNÄ Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja Stenvall Patrik. MUUT Klawér Carola perusturvajohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2012 203 Perusturvalautakunta AIKA 20.11.2012 klo 17:35-19:10 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja Stenvall Patrik Udd

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 197

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 197 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 197 Perusturvalautakunta AIKA 16.12.2015 klo 17:30-19:25 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2012 185

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2012 185 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2012 185 Perusturvalautakunta AIKA 16.10.2012 klo 17:30-18:45 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014 Mäntyharju Pöytäkirja 3/2015 1 (9) Aika 30.06.2015, klo 16:07-16:58 Paikka Villa Aurora, Tervaniementie 2 Käsitellyt asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 152. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 152. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2011 152 Perusturvalautakunta AIKA 18.10.2011 klo 17:30-18:35 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Hellner Hans puheenjohtaja Tähtinen Keijo varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2013 258 Perusturvalautakunta AIKA 17.12.2013 klo 17:30-19:02 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 48 Perusturvalautakunta 13.05.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 50 26 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 51 27 JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveysvlk/social- och hälsovårdsutsk

Sosiaali- ja terveysvlk/social- och hälsovårdsutsk 3/2016 1 Kokouskutsu Möteskallelse Päivämäärä Datum Klo Kl. 17:30 Paikka Plats Kuntala, kokoushuone 2 (KEKE) / Sockengården, mötesrum 2 (KEKE) Sipoossa Sibbo 21.4.2016 Pöytäkirja nähtävänä Protokollet

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 24 Perusturvalautakunta 03.03.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 13 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 26 14 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 27 15 PERUSTURVAOSASTON

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja ilmoitti, että allekirjoittaneet valtuutetut olivat ennen kokousta ilmoittaneet haluavansa jättää seuraavan aloitteen:

Puheenjohtaja ilmoitti, että allekirjoittaneet valtuutetut olivat ennen kokousta ilmoittaneet haluavansa jättää seuraavan aloitteen: Kaupunginvaltuusto 103 09.10.2013 Perusturvalautakunta 28 18.03.2014 Vapaa-aikalautakunta 19 22.04.2014 Sivistyslautakunta 43 23.04.2014 Tekninen lautakunta 72 29.04.2014 Elinkeino- ja kehittämisjaosto

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 16 Perusturvalautakunta AIKA 18.02.2016 klo 17:30-19:05 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2014 221

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2014 221 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2014 221 Perusturvalautakunta AIKA 16.12.2014 klo 17:30-19:07 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 233. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. MUUT Liljestrand Tom kaup.hall. puh.joht.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 233. Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa. MUUT Liljestrand Tom kaup.hall. puh.joht. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 233 Perusturvalautakunta AIKA 19.11.2013 klo 17:30-19:27 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 28.02.2017 klo 18:00-19:55 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ POISSA Karlsson Mikael varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2010 1 Yksityistiejaosto AIKA 18.11.2010 klo 19:00-19:45 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Hovi Tapani jäsen Kurki Thomas

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 49 PERUSTURVAPALVELUT / VUODEN 2015 TALOUSARVIO JA VUOSIEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika 22.10.2014 klo 16.00 21.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 58 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 15.09.2015 klo 17:00-19:46 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35 Tarkastuslautakunta AIKA 12.05.2015 klo 17:30-21:07 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Hagfors Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 10 Vammaisneuvosto AIKA 21.05.2014 klo 16:00-17:15 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Sihvonen Jarmo puheenjohtaja Rinne Jens varapuh.joht. Laakso

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ MUUT Isotalo Arja kaup.hall. edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Perusturvalautakunta AIKA 14.03.2019 klo 17:30-18:37 PAIKKA Perusturvakeskus, Öhmaninkatu 4, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Lindell Armi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HENKILÖSTÖN INFO- JA KESKUSTELUTILAISUUS 25.9.2015 VASTAANOTTOKESKUS PORVOOSEEN?

HENKILÖSTÖN INFO- JA KESKUSTELUTILAISUUS 25.9.2015 VASTAANOTTOKESKUS PORVOOSEEN? HENKILÖSTÖN INFO- JA KESKUSTELUTILAISUUS 25.9.2015 VASTAANOTTOKESKUS PORVOOSEEN? TURVAPAIKANHAKIJOIDEN MÄÄRÄ KASVAA NOPEASTI Euroopassa on meneillään suurin pakolaiskriisi sitten toisen maailmansodan.

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Läsnä Loimalahden leirikeskuksen kerhohuone Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014

15 Sosiaali- ja potilasasiamiehen selvitys kaupungin- ja kunnanhallituksille toimintavuodelta 2014 Mäntyharju Kokouskutsu 1 (8) Aika 30.06.2015, klo 16:00 Paikka Villa Aurora, Tervaniementie 2 Käsiteltävät asiat 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan tarkastus 14 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 31.01.2017 klo 17:00-18:40 PAIKKA Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2013 188. MUUT Liljestrand Tom kaup.hall. puh.joht.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2013 188. MUUT Liljestrand Tom kaup.hall. puh.joht. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2013 188 Perusturvalautakunta AIKA 26.09.2013 klo 17:35-21:26 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Bärlund Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kotouttamisen sopimukset ja kuntakorvaukset (Laki kotoutumisen edistämisestä 1386/2010) Keski-Suomen ELY-keskus, Sari Jokinen, 12.1.

Kotouttamisen sopimukset ja kuntakorvaukset (Laki kotoutumisen edistämisestä 1386/2010) Keski-Suomen ELY-keskus, Sari Jokinen, 12.1. Kotouttamisen sopimukset ja kuntakorvaukset (Laki kotoutumisen edistämisestä 1386/2010) Keski-Suomen ELY-keskus, Sari Jokinen, 12.1.2016 Turvapaikanhakijat ja kiintiöpakolaiset (Laki kotoutumisen edistämisestä,

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Sivistyslautakunta AIKA 23.04.2014 klo 18:04-18:43 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa LÄSNÄ Grundström Maria puheenjohtaja Melamies Päivi

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 22 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 20.04.2017 klo 17:00-19:14 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 27.09.2012 klo 19:45-20:05 PAIKKA Maaseututoimi, Bäckasinkuja 1 A, Liljendal LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Karlsson Mikael varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Perusturvalautakunta AIKA 20.01.2015 klo 17:30-19:51 PAIKKA Perusturvakeskus, Degerbynkatu 21, Loviisa LÄSNÄ Stenvall Patrik puheenjohtaja Grundström Ben jäsen Udd

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA YLEI- Kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla SESTI NÄHTÄVILLÄ

PÖYTÄKIRJA YLEI- Kaupungin sähköisellä ilmoitustaululla SESTI NÄHTÄVILLÄ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta AIKA 28.01.2018 klo 20:00-22:05 PAIKKA Raatihuone, Vanha valtuustosali LÄSNÄ Wilhelmson Bengt puheenjohtaja Laitinen Åke varapuheenjohtaja Bärlund

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 17/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 17/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 17/2013 405 Kaupunginhallitus AIKA 22.10.2013 klo 08:37-16:43 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Liljestrand Tom puheenjohtaja Lepola Janne I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 19.02.2010 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II ja Launosten päiväkoti LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.1.2015 klo 17.00-18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla

10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien työvuorojen käyttämisestä terveyskeskuksen vuodeosastoilla Hämeenkyrö Pöytäkirja 2/2017 1 (9) Aika 18.12.2017, klo 15:31-16:24 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Paikallinen sopimus ns. ylipitkien

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 40 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 16.06.2015 klo 17:00-19:32 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.05.2010 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013. Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 22.5.2013 klo 17.00 17.18 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2013. Korsmalmin hoitokoti, Parantolantie 71, 07800 Lapinjärvi KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2013. Korsmalmin hoitokoti, Parantolantie 71, 07800 Lapinjärvi KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2013 Kokousaika 7.10.2013 klo 18.30 22.15 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Korsmalmin hoitokoti, Parantolantie 71, 07800 Lapinjärvi KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus

Järvenpää Pöytäkirja 13/ (7) Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus Järvenpää Pöytäkirja 13/2017 1 (7) Aika 13.11.2017, klo 16:35-16:56 Paikka Järvenpää-talo, Venny-kabinetti Käsitellyt asiat 134 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastus 135 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Maaseutulautakunta AIKA 04.02.2015 klo 18:30-19:40 PAIKKA Maaseutuyksikkö, Bäckasinkuja 1 A, 07880 LILJENDAL LÄSNÄ Björklöf Johan puheenjohtaja Bergström Torbjörn

Lisätiedot

Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä/ Uudenkaupugin kaupunki ja Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä/ Uudenkaupugin kaupunki ja Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Kaupunginhallitus 175 16.05.2016 Kaupunginhallitus 195 23.05.2016 Kaupunginvaltuusto 43 13.06.2016 Sopimus kuntaan osoittamisesta kotoutumisen edistämisestä/ Uudenkaupugin kaupunki Varsinais-Suomen elinkeino-,

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/2017 76 Kokousaika 7.12.2017 kello 18.00 18.42 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi vj. Ritva Lammela Tarmo Kankare Helena

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 27.08.2014 klo 17:30-18:45 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 40 PALVELUVERKKOSUUNNITELMA (LIITE) 3 41 OSAVUOSIKATSAUS (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 40 PALVELUVERKKOSUUNNITELMA (LIITE) 3 41 OSAVUOSIKATSAUS (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kokousaika 24.9.2014 klo 17.00 19.40 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

60 Selvitys Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksesta

60 Selvitys Kaupinojan vedenpuhdistuslaitoksen saneerauksesta Tampere Pöytäkirja 10/2017 1 (9) Aika 05.10.2017, klo 15:30-18:47 Paikka Tampereen Veden neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 57 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 58 Pöytäkirjan tarkastus 59 Läsnäolo-

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

30 Tileistä poistettavat saatavat vuodelta 2013 / perusturvalautakunta

30 Tileistä poistettavat saatavat vuodelta 2013 / perusturvalautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 6/2015 1 (8) Aika 21.10.2015, klo 16:00-18:43 Paikka Kunnantalon kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjan tarkastus 30 Tileistä

Lisätiedot

Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä hyväksyminen

Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä hyväksyminen Kunnanhallitus 29 01.02.2016 Kunnanhallitus 66 21.03.2016 Kunnanvaltuusto 15 05.04.2016 Perusturvalautakunta 46 11.05.2016 Sopimus kuntaan osoittamisesta ja kotoutumisen edistämisestä hyväksyminen Khall

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 18:00-18:57 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ

SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ SOPIMUS KUNTAAN OSOITTAMISESTA JA KOTOUTUMISEN EDISTÄMISESTÄ Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (jäljempänä ELY-keskus) ja [kunta/kaupunki] (jäljempänä kunta/kaupunki) sopivat kotoutumisen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille (kv)

Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille (kv) Perusturvalautakunta 31 17.03.2016 Kunnanhallitus 103 11.04.2016 Uudenmaan ELY-keskuksen esitys pakolaisten vastaanottamisesta Uudenmaan alueen kunnille (kv) 146/04.03.01/2016 Perusturvalautakunta 17.03.2016

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa. ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Yksityistiejaosto AIKA 29.02.2012 klo 19:00-19:20 PAIKKA Lovisanejdens högstadium, Brandensteininkatu 27 B, Loviisa LÄSNÄ Wikström Gudrun puheenjohtaja Karlsson Mikael

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Tekninen lautakunta 4/2019 30 Kokousaika 17.4.2019 kello 18.00 19.10 Kokouspaikka Oripään kunnanvirasto Läsnä Auramaa Ville Kankare Tarmo Kiertonen Sanna, varapuheenjohtaja Koivusaari

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 AIKA 28.05.2019 klo 18:28-18:50 PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 LOVIISA LÄSNÄ Laiho Pasi puheenjohtaja Nevalainen Sofia Sokka-Tuomala

Lisätiedot