Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura KUIKANMÄKI Kimmo. PITKÄNEN Pirkko.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura KUIKANMÄKI Kimmo. PITKÄNEN Pirkko."

Transkriptio

1 SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 Aika klo Paikka Malmin kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura KUIKANMÄKI Kimmo VESAMÄKI Aarne vara PENKARI Joni PITKÄNEN Pirkko PONTELA Tuula SAARELA Veronica SALMI Kauko SALOMAA Pekka YLÄNKÖ Arja vara UGUR Hannele YLINEN Antti sihteeri HUOMO Tuila tiedottaja 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (14/17). 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Arja Ylänkö ja Hannele Ugur. 4 Esityslistan hyväksyminen Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä.

2 2 5 Ilmoitusasiat: Täydennetty esittely 1. Seurakuntaneuvoston Tapio Leinonen on vihitty papiksi ja saanut virkamääräyksen Oulunkylän seurakunnan seurakuntapastoriksi alkaen. Näin hän on menettänyt vaalikelpoisuutensa Helsingin seurakuntayhtymän seurakuntien luottamustehtäviin. Hänen tilalleen seurakuntaneuvoston varsinaiseksi eksi tulee Laura Koskelainen. 2. Seurakunnan vuosijuhla työntekijöille ja luottamushenkilöille Kellokosken juhlatalolla , lähtö Malmin kirkolta klo Seurakuntaneuvoston kokoukset keväällä Pukinmäen seurakuntakoti Puistolan kirkko Tapulin seurakuntakoti Jakomäen kirkko Malmin kirkko 4. Rovastikuntapäivä luottamushenkiöille Pakilan seurakunnan Hyvän Paimenen kirkossa klo Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on myöntänyt istunnossaan Malmin seurakunnan seurakuntapapeille seuraavat virkavapaudet: Anni Punkka osa-aikainen virkavapaus (20 %) , Meri Ala-Kokko osa-aikainen virkavapaus (20 %) , Joona Mikkola toisen viran hoitamista varten, Aino Poutanen hoitovapaata varten. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 6 Kirkkoherran päätökset Seurakuntaneuvostolle tiedoksi mahdollista siirtämistä varten kirkkoherran päätökset 79-87/2013 Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 7 Pöytäkirjat Seurakuntaneuvostolle tiedoksi mahdollista siirtämistä varten: Malmin piirineuvoston pöytäkirja Malmin piirineuvoston pöytäkirja Puistolan piirineuvoston pöytäkirja Siltamäen piirineuvoston pöytäkirja Merkitään tiedoksi Merkittiin tiedoksi.

3 3 8 Seurakunnan sisäisen tarkastuksen raportti Helsingin seurakuntayhtymän tarkastustoimi on suorittanut Malmin seurakunnan tarkastuksen touko- elokuussa Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan päättänyt merkitä tarkastuksesta laaditun muistioin tiedoksi ja lähettää sen edelleen Malmin seurakunnan seurakuntaneuvostolle, liite A. Tarkastusmuistio on erillisessä liitteessä B. Tarkastuksessa arvioitiin seurakunnan hallinnon, toiminnan sekä talouden ohjausta ja valvontaa. Tarkastuksessa tutustuttiin seurakuntaneuvoston toimintaan tukeutuen pöytäkirjoihin ja kirkkoherran päätösluetteloihin, haastateltiin seurakunnan työntekijöitä, arvioitiin johtamisen ja hallinnon prosesseja sekä suoritettiin aineistotarkastuksia. Tarkastusmuistion yhteenvedossa todetaan, että Malmin seurakunnan sisäinen valvonta on kokonaisuutena järjestetty riittävällä ja toimivalla tavalla. Talouden suunnittelu ja seuranta on vakiintunutta ja luotettavalla tavalla hoidettu. Johtopäätökseen sisältyy seuraava ajatus: Erityisesti työalakohtaisen toiminnan suuntaamisen tueksi suosittelemme, että seurakunnassa vahvistetaan työalavastaavien roolia oman työalansa tulojen ja menojen ohjaamisessa. Talouden raamin supistuessa tarvitaan entistä vahvempaa tietopohjaa tukemaan sisällön tarkempaa priorisointia. Suosituksen sisältö jää jossain määrin avoimeksi. Työalat laativat toimintasuunnitelman ja talousarvioin, jonka seurakuntaneuvoston hyväksyy. Neuvoston vahvistaman toimintamäärärahan puitteissa työalavastaavat voivat jo nyt kantaa itsenäisesti vastuuta tulojen ja menojen ohjaamisesta sekä seurata talousarvion toteutumista. Johtopäätöksissä todetaan edelleen: Seurakunnan irtaimiston valvonta ei ole riittävällä tasolla. Seurakunnan on syytä terävöittää irtaimistotiedon hallintaa samalla kun Helsingin seurakuntayhtymän irtaimiston valvonnan prosessia uudistetaan. Tämä havainto on oikeutettu ja on ollut kirkkoherran tiedossa. Seurakuntayhtymässä ollaan kevään aikana laatimassa uutta ohjeistusta irtaimiston kirjaamisesta ja valvonnasta. Tämän myötä myös Malmin seurakunnan irtaimiston valvonta on tarkoitus saattaa yhtymän ja hyvän hallinnon edellyttämälle tasolle. Lopuksi johtopäätöksissä todetaan: Tässä muistiossa mainitun lähipiirin yhdistyksen toiminnan seurantaa on syytä jatkaa. Malmin seurakunnalla ei ole kovin paljon muistiossa tarkoitettuja lähipiirin yhdistyksiä. Keskeisimmät ovat kuorojen tausta- tai tukiyhdistykset ja partiolippukunnat. Muilta osin yhteistyö yhdistysten kanssa on satunnaista. Seurakuntayhtymä on pyytänyt seurakuntia laatimaan kevään aikana luettelon lähipiirin yhdistyksistä ja keräämään niistä yhteistoimintaan liittyvät dokumentit. Tämä toteutetaan Malmin seurakunnassa ja näin pystytään seuraamaan riittävällä tasolla yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtuvaa toimintaa. Seurakuntaneuvosto päättää merkitä tiedoksi yhteisen kirkkoneuvoston lähettämän Malmin seurakunnan tarkastusmuistion. Merkittiin tiedoksi.

4 4 9 Toimintakertomukset vuodesta 2013 alkaen Malmin seurakunnassa on tehty työalojen ja seurakuntapiirien arvioiva toimintakertomus seurakuntaneuvostolle sekä painettu toimintakertomus Malmin seurakunnan vuosi xxxx. Painettu toimintakertomusta on otettu noin kappaletta. Se on jaettu seurakuntaneuvoston ja piirineuvostojen ille, vapaaehtoisille vastuunkantajille ja työntekijöille. Lisäksi se on ollut saatavilla kirkkoherranvirastossa ja toimipisteiden esitehyllyissä. Toimintakertomukset on sidottu arkistoa varten kirjoiksi noin kymmenen vuoden jaksoissa. Vuonna 2012 hyväksytyssä seurakunnan viestintästrategiassa pyritään vähentämään painettua viestintää ja esitetään yhtenä kohtana luopumista painetusta vuosikertomuksesta. Strategiassa esitetään, että viestintäryhmä tekee seurakuntaneuvostolle ehdotuksen painetun vuosikertomuksen muuttamisesta sähköiseen muotoon vuonna Tältä pohjalta on laadittu seuraava ehdotus: - Vuosikertomuksesta tehdään sähköinen versio, jota tulostetaan vain tarpeen mukaan. Vuosikertomus jaetaan osiin ja sen taittoa yksinkertaistetaan. - Ensimmäiseen osaan tulevat kirkkoherran tekemät tekstit: pääkirjoitus, seurakuntaneuvoston vuosi, mahdollisesti yhteenveto jumalanpalveluselämästä. - Toiseen osaan tulevat piirien ja työalojen arvioivat toimintakertomukset. - Kolmanteen osaan tulee tilasto-osuus, mukana graafiset esitykset ja talousosa. - Ei kuvia, eikä henkilöstöluetteloa. Seurakunnassa tehdyt sisäiset puhelinluettelot toimivat henkilöstöluettelona historiatarpeisiin, ja ne arkistoidaan vuosikertomustulosteen mukana. - Vuosikertomus laitetaan seurakunnan verkkosivuille. Seurakuntaneuvosto päättää, että seurakunnan toimintakertomukset tehdään vuodesta 2013 alkaen esittelyn mukaisesti. 10 Vuoden 2014 kolehtisuunnitelma Seurakunnassa tulee laatia suunnitelma vuoden aikana kannettavista kolehdeista. Pohjana on luettelo kirkkohallituksen määräämistä kolehdeista liite A. Lisäksi tuomiokapituli on määrännyt kannettavaksi kaksi kolehtia Helsingin hiippakunnan diakoniatyölle. Ehdotus kolehtisuunnitelmaksi on täydennetty kirkkohallituksen liitteeseen A. Suunnitelmassa on lähdetty siitä, että kolehti on luonteeltaan avustus. Siksi suunnitelmassa ei ole varattu kolehteja talousarviovaroja saaville työaloille. Suunnitelma on laadittu siten, että seurakunnan kaikissa kirkoissa kerätään kolehti kunakin pyhänä samaan kohteeseen. Vuoden aikana suunnitelmasta voidaan kirkkoherran päätöksellä poiketa, jos jonkun kirkon jumalanpalveluksen aiheen, vierailijan tai muun vastaavan syyn perusteella kolehdin kerääminen muuhun tarkoitukseen on tarkoituksenmukaista.

5 5 Vuoden aikana pidetään 62 päiväjumalanpalvelusta, jossa kerätään kolehti. Kirkkohallituksen lähettämästä kolehtilistasta kirkkoherra on sisentänyt ne päivät, jolloin ei vietetä päiväjumalanpalvelusta, esimerkiksi hiljaisen viikon iltakirkot. Kirkkohallituksen määräämiä kolehtikohteita on 36, joista yksi yhteisvastuukeräykselle, viisi Kirkon Ulkomaanavulle, viisi Suomen Lähetysseuralle sekä yksi kolehti jokaiselle muulle kirkon viralliselle lähetysjärjestölle. Tuomiokapitulin määräämien kahden kolehdin jälkeen seurakunnalle jää 24 vapaata kolehtipyhää. Luetteloon on merkitty tummennettuina ne kolehdit, joista seurakuntaneuvosto voi päättää. Kirkkohallitus on merkinnyt yleiskirjeeseen useita kolehtisuosituksia, joita se esittää seurakunnissa harkittaviksi kolehtisuunnitelmia laadittaessa (sivut 11-13). Näistä suunnitelmaan on otettu kolme: Suomen Gideonit ry, Kirkon Ulkomaanavulle naisten oikeuksien ja koulutuksen tukemiseen sekä Suomen Pyhäkoulun Ystävät ry. Muut kolehdit on merkitty kerättäväksi lähetystyön nimikkokohteisiin seitsemän (6 vuonna 2013), Diakoniatyön avustuksiin viisi (5 vuonna 2013), yhteisvastuukeräykselle kolme (3), Tyrön ystävyysseurakunnan tukemiseen 5 (4). Päiväjumalanpalvelustenkonfirmaatiokolehdit esitetään kerättäväksi nuorisotyön nimikkokohteeseen Senegalin kirkon koulutyön tukemiseen, jos kirkkohallitus ei ole määrännyt sunnuntain kolehtikohdetta. Päiväjumalapalveluksilla tarkoitetaan säännöllisiä jumalanpalveluksia, jotka pidetään klo 10 tai 12. Muissa konfirmaatioissa kerätään kolehti nuorten nimikkokohteeseen. Seurakuntaneuvosto päättää 1) vahvistaa liitteen A mukaisen kolehtisuunnitelman vuodelle 2014; 2) että konfirmaatiomessuissa kerätään kolehti lähetystyölle nuorisotyön nimikkokohteeseen, jos kirkkohallitus ei ole määrännyt sunnuntain päiväjumalanpalveluksen osalta kolehtikohdetta; 3) että kirkkoherra voi päättää kolehtikohteen muuttamisesta esittelyssä mainituissa tilanteissa. 12 Rippikoulukuljetukset vuonna 2014 Seurakunnan vuoden 2014 rippikoulukuljetuksista on pyydetty tarjous kahdelta liikennöitsijältä, liitteet A ja B. Kuljetuksista ei järjestetty avointa kilpailutusta, koska edellisten vuosien kokemuksen perusteella kustannukset eivät ylitä kansallista kynnysarvoa, joka on euroa (ALV 0%). Edullisimman tarjouksen jätti Palvelu Hytönen Oy, jonka yhteishinta oli euroa. Hintaan sisältyy arvonlisävero 10 %. Seurakuntaneuvosto päättää tilata vuoden 2014 rippikoulujen linjaautokuljetukset Palvelu Hytönen Oy:ltä liitteenä olevan tarjouksen mukaisilla hinnoilla.

6 6 13 Kanttorin viransijaisen ottaminen Yksi Malmin seurakunnan kanttorin viroista on vakituisesti täyttämättä. Virka on sijoitettu Jakomäen seurakuntapiiriin. Viransijaisena toimii Outi Aro-Heinilä Virka on ns. vanha ylimääräinen kanttorin virka, jota kirkkolaki ei enää tunne. Mikäli virka halutaan täyttää, on se julistettava haettavaksi. Sitä ennen on selvitettävä, onko vanha ylimääräinen virka muutettava kirkkolain tuntemaksi kanttorin viraksi. Viran muuttaminen oli aiemmin välttämätöntä, mutta ei ehkä enää, koska voimaan tulleen kirkon virkalainsäädännön mukaan kanttorin viran perustaminen ja täyttömenettely on muuttunut. Viran perustamista ei tarvitse enää vahvistaa tuomiokapitulissa. Tuomiokapituli ei myöskään julista enää virkaa haettavaksi eikä anna virkaan virkamääräystä. Viran täyttämisestä vastaa seurakunta itsenäisesti. Tässä vaiheessa esitetään, että virka täytetään edelleen tilapäisesti vuoden alusta elokuun loppuun saakka. Alkuvuoden aikana selvitetään onko virka seurakunnan taloustilanteen vuoksi syytä lopettaa tai jättää joksikin aikaa täyttämättä. Virka on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka. Outi Aro-Heinilä on valmis jatkamaan viransijaisena. Hänellä on pätevyys muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävään kanttorin virkaan. Virka edellyttäisi musiikin maisterin tutkintoa. Tutkinnon puuttuminen vaikuttaa palkkaukseen päätösesityksen mukaisella tavalla. Palkkaus perustuu yhteisen kirkkoneuvoston linjaukseen. Viran tehtäviin sisältyy lapsikuoron ja lasten muskareiden ohjaaminen. Koska viransijaisuus on jatkoa aiempaan viransijaisuuteen, ei Outi Aro- Heinilän tarvitse esittää rikosrekisteriotetta, jota edellytetään lasten kanssa työskenteleviltä. Seurakuntaneuvosto päättää 1) ottaa avoimen ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävän kanttorin viran hoitajaksi ajalle Outi Aro-Heinilän; 2) todeta, että viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 601 ja että peruspalkka on 2.659,42 euroa, josta vähennetään neljä prosenttia viran edellyttämän tutkinnon puuttumisen vuoksi; 14 Kanttorin viransijaisen ottaminen Kanttori Elina Tofferi on virkavapaalla Hän toimii Siltamäen seurakuntapiirin kanttorina. Siltamäen musiikkitoiminnan hoito edellyttää sijaisen ottamista. Viransijaisuuden on valmis ottamaan vastaan kanttori Hanna Varis, joka on toiminut aiemmin Elina Tofferin sijaisena Hyvin sijaisuutta hoitaneen ja seurakunnan tuntevan kanttorin palkkaaminen sijaiseksi on seurakunnan etu.

7 Viran tehtäviin sisältyy lapsikuoron ohjaaminen. Koska viransijaisuus kestää yli kolme kuukautta, tulee Hanna Variksen esittää päätösesityksen mukainen rikosrekisteriote. 7 Seurakuntaneuvosto päättää 1) ottaa avoimen ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävän kanttorin viransijaiseksi ajalle musiikin maisteri Hanna Variksen; 2) todeta, että viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 601 ja että peruspalkka on 2.659,42 euroa; 3) ennen valinnan vahvistamista Hanna Variksen tulee esittää rikosrekisterilain 6 2 momentin mukainen rikosrekisteri ote viimeistään mennessä. 15 Määräaikaisen arkistosihteerin työsuhteen jatkaminen Muutettu esittely. Seurakuntaneuvosto otti Helena Rummukainen seurakunnan määräaikaiseksi arkistonjärjestäjäksi ja jatkoi työsuhdetta ajalle Tänä aikana hän on laatinut ehdotuksen seurakunnan arkistosäännöksi ja arkistonmuodostussuunnitelmaksi sekä toteuttanut vuoteen 1999 ulottuvan vanhan arkistonmuodostussuunnitelman mukaisen arkiston järjestämisen ja siirtämisen päätearkistoon Helsingin seurakuntayhtymän arkistotiloihin. Uuden vuoden 2000 alusta toteutettavan arkistonmuodostussuunnitelman mukaisen arkiston järjestämien on aloitettu ja saatu hyvin liikkeelle. Uuden arkiston saattaminen sellaiseen kuntoon, että sitä on helppo jatkaa ja täydentää seurakunnan normaalin toiminnan puitteissa edellyttäisi työsuhteen jatkamista vielä kolmella kuukaudella. Helena Rummukainen siirtyy järjestämään Töölön seurakunnan arkistoa noin kolmeksi kuukaudeksi alkaen. Tästä syystä Malmin työsuhde tehdään kaksiosaisena. Näillä perusteilla esitetään, että Helena Rummukaisen työsuhdetta jatketaan kolmella kuukaudella siten, että hänen työaikansa on 33 tuntia viikossa. Työsuhdetta voidaan jatkaa 1,5 kuukaudella, kun työtehtävä Töölön seurakunnassa päättyy. Palkkakustannukset kolmen kuukauden ajalta ovat noin euroa. Seurakuntaneuvosto päättää 1) jatkaa Helena Rummukaisen työsuhdetta määräaikaisena arkiston järjestäjänä siten, että hänen työaikansa on 33 tuntia viikossa;

8 8 2) että työsuhdetta voidaan tarpeen mukaan jatkaa 1,5 kuukautta kun Helena Rummukaisen työsuhde Töölön seurakunnassa on päättynyt. 16 Oikaisuvaatimusohjeet ja kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen ja antoi liitteen A mukaiset oikaisuvaatimusohjeet. Pertti Simola puheenjohtaja Antti Ylinen sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Arja Ylänkö Hannele Ugur Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa, Kunnantie 1 ja sen nähtävänä pitämisestä on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla laitetulla ilmoituksella.

MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica

MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2013 Aika 20.8.2013 klo 18.00-19.35 Paikka Lohirannan leirikeskus Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo LEINONEN Tapio MARJAMÄKI

Lisätiedot

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2014 Aika 8.4.2014 klo 18.30-20.01 Paikka Jakomäen kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina VUORINEN Tuulikki vara KOSKELAINEN Laura vara VESAMÄKI Aarne

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo. MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo. MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2013 Aika 10.9.2013 klo 18.30-19.30 Paikka Viikin kirkko, Agronominkatu 5 Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo VESAMÄKI Aarne vara MARJAMÄKI

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele. MARJAMÄKI Pipsa Lotta KUIKANMÄKI Kimmo. PITKÄNEN Pirkko.

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele. MARJAMÄKI Pipsa Lotta KUIKANMÄKI Kimmo. PITKÄNEN Pirkko. SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2014 Aika 21.1.2014 klo 18.30-20.10 Paikka Pukinmäen seurakuntakoti Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele PUUKKO Pirkko vara MARJAMÄKI Pipsa

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura. MARJAMÄKI Pipsa Lotta PITKÄNEN Pirkko.

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura. MARJAMÄKI Pipsa Lotta PITKÄNEN Pirkko. SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 6/2014 Aika 19.8.2014 klo 18.30-20.00 Paikka Malmin kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura VESAMÄKI Aarne vara MARJAMÄKI

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina. MARJAMÄKI Pipsa Lotta PITKÄNEN Pirkko

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina. MARJAMÄKI Pipsa Lotta PITKÄNEN Pirkko SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 Aika 27.5.2014 klo 18.30-19.15 Paikka Malmin kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina KOSKELAINEN Laura vara VESAMÄKI Aarne vara MARJAMÄKI Pipsa Lotta

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana

SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Aika 18.3.2014 klo 18.30-20.18 Paikka Tapulin seurakuntakoti Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo KOSKELAINEN Laura

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura. MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko.

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura. MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2013 Aika 9.9.2014 klo 18.30-19.25 Paikka Malmin kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELAINEN Laura VESAMÄKI Aarne vara MARJAMÄKI

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki

PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 18:40-20:00 Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, Helsinki PÖYTÄKIRJA Helsingin Mikaelin seurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 30.11.2015 klo 18:40-20:00 Paikka Puotilan kartano, os. Puotilantie 7, 00910 Helsinki Saapuvilla olleet jäsenet Martti Häkkänen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 1/2016 Seurakuntaneuvosto 14.1.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.1.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, srksali 2 Kustaantie 22,

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4/2013 Aika 23.4.2013 klo 18.30- Paikka Jakomäen kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KÄRKI Toivo LEINONEN Tapio PENKARI Joni PITKÄNEN

Lisätiedot

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 KUOPION PUIJON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 Taivaanpankontie 3, 70200 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848410 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Keskiviikko 20.4. klo 17.00 18.35 (Kahvitarjoilu klo 16.45) Paikka

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011 Kokousaika 25.1.2011 klo 18.00-20.57 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergsrtöm Raila Degerholm Heidi Heikkilä

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO ESITYSLISTA 5/2014

SEURAKUNTANEUVOSTO ESITYSLISTA 5/2014 SEURAKUNTANEUVOSTO ESITYSLISTA 5/2014 Aika 27.5.2014 klo 18.30- Paikka Malmin kirkko Läsnä 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 Esityslistan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13 TYÖALOJEN TOIMINTAKERTOMUKSET VUODELTA 2011

Lisätiedot

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014

PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 4/2014 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 4.11.2014 klo 18:00-19.21 Läsnä: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo, poistui klo

Lisätiedot

3/82 Vaajakosken kirkossa kannettava kolehtisuunnitelma ajalle tammi-toukokuu 2016

3/82 Vaajakosken kirkossa kannettava kolehtisuunnitelma ajalle tammi-toukokuu 2016 AIKA 18.11.2015 klo 18:00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/78 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/79

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009 Aika: 19.3.2009 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla, poistu 51 käsittelyn aikana Jäsen Kulonen Esko paikalla

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. Grönlund Henrietta jäsen. Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (1) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2013 Aika: maanantai 7.10.2013 klo 18 19.03 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja Ahlström Martti

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 9 Aika tiistai 14.5.2013 klo 18.00-21.30 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 5/2016 Seurakuntaneuvosto 4.5.2016 sivu 1 (7) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika keskiviikko 4.5.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, kerhohuone 1 Kustaantie

Lisätiedot

4 18 Talousarvion toteutuma vuodesta 2015 ja 1.1. 6.4.2016 (liite a ja b)

4 18 Talousarvion toteutuma vuodesta 2015 ja 1.1. 6.4.2016 (liite a ja b) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2016 1 AIKA PAIKKA Sivu / 20.4.2016 klo 18.00 alkavan iltakoulun päätyttyä. Säynätsalon seurakuntakoti, Saarnatie Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 14 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 20.4.2016 klo 17-18.18 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 7/2014 04.11.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 04.11.2014 klo 17.00 19.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Lindström Sari kirkkoherra Haavisto Tuija Hämäläinen

Lisätiedot

MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana

MARJAMÄKI Pipsa Lotta. PITKÄNEN Pirkko. SAARELA Veronica. SYRJÄLÄ Marjaana SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2014 Aika 25.2.2014 klo 18.30-19.50 Paikka Puistolan kirkko Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KUIKANMÄKI Kimmo KOSKELAINEN Laura vara MARJAMÄKI

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto NRO: 3/2016 PÖYTÄKIRJA Alueneuvosto AIKA: 20.4.2016 klo 16.30 PAIKKA: PAIKALLA: Kirkonkranni, kokoustila 5 (3. krs.) Hautala Milla Hihnala Juhani Kankaanpää Arja Kivimäki Jari (poissa), paikalla varajäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 6/2012 01.10.2012

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 6/2012 01.10.2012 47 45 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 01.10.2012 45 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 SAMMONLAHDEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 Hietakallionkatu 7, PL 5 53851 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126513, FAX 05 6126506 Aika Tiistai 17.2.2009 klo 17.00 18.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali,

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] Aika 4.6.2014 Paikka Läsnä Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Akaan-Penttilä Aulikki Hirvonen-Nurmi Katri Kiviluoto Hilkka

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NEUVOSTO 31.10.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 31.10.2017 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa Helistekangas Laura Huoponen Kari

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 21.10.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 21.10.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 27.10.2014-28.11.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 20.1.2015 sivu 1 (11) VANTAANKOSKEN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 29.1.2015 klo 18.00 Paikka Myyrmäen kirkko, kerhohuone 1 Uomatie 1, 01600 Vantaa Osallistujat: Ahlroth

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014. AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 5/2014 SIVU 19/2014 AIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 17.00 17.45 PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hjerppe Ilkka Jaakkola Riitta Jokinen Kaarina

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja talouspäällikkö, esittelijä, sihteeri Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 5-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5-2012 Kirkkoneuvosto Aika: TI 22.5.2012 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 Aika: ti 16.2.2016 klo 16 19.00 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja Aalto-Setälä

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kitee PÖYTÄKIRJA 1/2016 KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 / 12 Kirkkoneuvoston kokous Aika Keskiviikko 09.03.2016 klo 18.00 19.45 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kurkola Ilmo puheenjohtaja Pänkäläinen

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.

Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20. Hallintoelin Kokouspäivä 24.11.2008 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, takkahuone, 24.11. klo 17.15 20.00 Läsnäolevat jäsenet Posti, Timo khra, pj Erkkilä, Pentti jäsen Haukijärvi, Eino jäsen Hirvonen,

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Minna Kulmala sihteeri, talouspäällikkö

Rasa Markku jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Minna Kulmala sihteeri, talouspäällikkö 1 KOKOUSAIKA Maanantai 16.1.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila Läsnä: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Peltomäki Eveliina

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO. AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00. Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2015 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: TI 26.5.2015 klo 18.00 Paikka: Preiviikin kirkko, Preiviikintie 459 Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen Marja Kaanaa

Lisätiedot

Asialista 8-2015. Torstai 12.11.2015 klo 18.00 - _19.10. Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista 8-2015. Torstai 12.11.2015 klo 18.00 - _19.10. Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Torstai 12.11.2015 klo 18.00 - _19.10 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 100 Kokouksen

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 07.10.2014 klo 18:30 19.10 Paikka Jakomäen kirkko, Jakomäenpolku 7

PÖYTÄKIRJA. Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika 07.10.2014 klo 18:30 19.10 Paikka Jakomäen kirkko, Jakomäenpolku 7 Malmin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 07.10.2014 klo 18:30 19.10 Paikka Jakomäen kirkko, Jakomäenpolku 7 Saapuvilla olleet jäsenet Pertti Simola, puheenjohtaja Anna Elina Huovio Hannele

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 8/2012 Kokousaika 4.12.2012 klo 18.00 19.26 Kokouspaikka Porvoossa, Wanha Laamanni, Vuorikatu 17 Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO

HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO HELSINGIN MIKAELIN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika maanantai 4.3.2013 klo 17.30 Paikka Mikaelinkirkon takkahuone, Emännänpolku 1. Läsnä Häkkänen Martti, puh. johtaja Ihalainen Hannu

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 10/2015. 8.12.2015 klo 18.00-18.30

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 10/2015. 8.12.2015 klo 18.00-18.30 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 10/2015 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 8.12.2015 klo 18.00-18.30 Läsnä: Poissa: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja, pois

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2012-06 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 19.05 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra läsnä / poissa Grönlund Reino, jäsen,

Lisätiedot

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011

VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011 VUOSAAREN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2011 Kokousaika: ma 12.12.2011 klo 18 (jouluateria klo 17.30 alkaen) Paikka: Ravintola Port (Rahtarinkatu 1) Läsnä: Mäkelä Jussi, puheenjohtaja Anttila Maria,

Lisätiedot

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele. MARJAMÄKI Pipsa Lotta jäsen 1-5. PITKÄNEN Pirkko.

Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele. MARJAMÄKI Pipsa Lotta jäsen 1-5. PITKÄNEN Pirkko. SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 9/2013 Aika 12.11.2013 klo 18.30-20.15 Paikka Pihlajamäen kirkko, Liusketie 1 Läsnä SIMOLA Pertti puheenjohtaja HUOVIO Anna Elina JUKANEN Hannele KOSKELA Laura vara MARJAMÄKI

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään 31.3.2016 klo 18.00 Seurakuntakodilla Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.11.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.11.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.11.2015-17.12.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 15.06.2015

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2015 15.06.2015 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.6.2015 klo 12.00-13:35 Paikka Lounaskokous aloitetaan ravintola Kruunasta & Klaavasta klo 11 ja lounaan jälkeen varsinainen kokous taloustoimiston kokoustilassa klo 12 Päätöksentekijät

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kokousaika: ma 16.3.2015 klo 18 (yhteinen kahvihetki klo 17.30 alkaen) Paikka: Vuosaaren kirkon Taivaanranta-sali, Satamasaarentie 7 Läsnä: Jussi Mäkelä, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 3.11.2015

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO 3.11.2015 KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 NEUVOSTO 3.11.2015 NEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 3.11.2015 klo 17.00 18.45 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa 53 Kokouksen avaus Ala-Reinikka

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 36. Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 36 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 11.5.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Kuusiston kanttorila, Linnanrauniontie 157 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Andersson, Jari

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

ESITYSLISTA kokous 3/2016 28-39 Seurakuntaneuvosto 10.3.2016 sivu 1 (7)

ESITYSLISTA kokous 3/2016 28-39 Seurakuntaneuvosto 10.3.2016 sivu 1 (7) Seurakuntaneuvosto 10.3.2016 sivu 1 (7) Aika torstai 10.3.2016 klo 18. - kahvitarjoilu 17.30 alkaen Paikka Vantaan seurakuntayhtymän virasto, yhteisen kirkkoneuvoston kokoushuone, Unikkotie 5 (4. krs),

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 AIKA klo 18.00, kahvit alkaen klo 17.45 19.16 PAIKKA Sivu / Palokan kirkko, kahvio, Rovastintie 8 A Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 Kokousaika 1.11.2011 klo 18.00 21.18 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Juha Ilonen, puheenjohtaja (puheenjohtajana

Lisätiedot

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 Kokousaika Ti 13.11.2012 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola Antti, kirkkoherra,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 01.04.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 01.04.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 Paikka Seurakunnan virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Isotalo Timo MUUT

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.5.2019 klo 17.30 17.45 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/ Keltinmäen alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 14.9.2017 klo 16.30-18.52. PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 6/2013

SEURAKUNTANEUVOSTO 6/2013 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 6/2013 Kokousaika klo 14.00-15.05 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1 Läsnä: Georg Bergström Juha Ilonen, puheenjohtaja Kaarlo Kuntsi

Lisätiedot

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015

PERTUNMAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 Markunkuja 2 19430 Pertunmaa 22.1.2015 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 22.1.2015 klo 18.00 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat Paikka Seurakuntakoti, Pertunmaa Hannu Niskanen Raili Toivonen

Lisätiedot