LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2016 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2016 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA"

Transkriptio

1 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 9 KOKOUKSEN AVAUS 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA 12 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 13 SEURAKUNNAN TOIMTILOJEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOSHANKKEESTA PÄÄTTÄMINEN 14 VAATIVUUSRYHMÄN TARKISTUS 15 TALOUSJOHTAJAN ILMOITUS ELÄKKEELLE JÄÄNNISTÄ SEKÄ TALOUSJOHTAJAN VIRAN AUKIJULISTAMINEN 16 DIAKONIATYÖNTEKIJÄN ILMOITUS ELÄKKEELLE JÄÄNNISTÄ SEKÄ DIAKONIAN VIRAN AUKIJULISTAMINEN 17 (nimi poistettu) VIRKAVAPAUSANOMUS 18 (nimi poistettu) KOULUTUSMATKA-ANOMUS 19 SEURAKUNTALAISEN ANOMUS HAUTAPAIKAN LUNASTAMISESTA ETUKÄTEEN 20 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 21 MUUT ASIAT 22 MUUTOKSEN HAKU JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄÄMINEN

2 Kirkkoneuvosto Aika: Tiistai , klo Paikka: Lempoisten seurakuntatalo Kirkkoneuvosto: Hämäläinen-Ylikahri Maikki Karojärvi Hanna, poissa Koiranen Topi Mäenpää Heini Ojakoski Asko Salonen Heidi Seppänen Tuija Siivola Asko Sirén Raimo Vesamäki Mikko Viitanen Timo Österberg Pauliina Kirkkovaltuuston puheenjohtajisto: Gullstén Usko Koppanen Kari Viranhaltijat: Oikarinen Mikko, kirkkoherra Puntola Aulikki, talousjohtaja Tukiainen Kristiina, sihteeri

3 Kirkkoneuvosto 9 KOKOUKSEN AVAUS Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja avasi kokouksen.

4 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Todettiin.

5 Kirkkoneuvosto 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Pöytäkirjan tarkistusvuorossa ovat Maikki Hämäläinen-Ylikahri ja Hanna Karojärvi Päätös: Tämän pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Maikki Hämäläinen-Ylikahri ja Topi Koiranen.

6 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Päätös: Hyväksyttiin, muutoksella, että myöhemmin lähetetty lisäpykälä SEURAKUNNAN TOIMTILOJEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOSHANKKEESTA PÄÄTTÄMINEN käsiteltiin ensimmäisenä.

7 Kirkkoneuvosto SEURAKUNNAN TOIMTILOJEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOSHANKKEESTA PÄÄTTÄMINEN Kirkkoneuvosto Lempäälän seurakunta on ollut aktiivisesti mukana rakentamassa visiota Lempäälän keskustan kehittämiseksi ja uudelleenrakentamiseksi vuodesta 2012 lähtien. Visio alkoi Silta tulevaisuuteen hankkeena ja on neljän vuoden aikana elänyt moneen suuntaan. Yhteistyö kunnan kanssa on ollut tiivistä, mutta myös vaihtelevaa. Visiointi ja suunnittelu on kulminoitunut pisteeseen, jonka keskiössä on nyt Lempäälä-talo, kunnan ja seurakunnan yhteinen virastotalo, jonka välittömään yhteyteen rakentuu uusi kirjasto. Seurakunnan kannalta toinen elintärkeä kohde on silta radan yli, joka mahdollistaa toimintojen levittäytymisen radan toiselle puolelle. Meidän kannaltamme kysymys ei siis ole toimintojen painopisteen siirtämisestä radan toiselle puolelle, vaan ydinkeskustan laajentamisesta. Kaiken keskiössä on edelleen kirkko, kirkkotori, seurakuntatalon seutu sekä välitön yhteys virastokeskukseen. Velvollisuutemme on huolehtia edelleen siitä, että vanha kirkkomme säilyy sekä hengellisesti, että toiminnallisesti Lempäälän kunnan ytimenä. Kunta on johtanut tätä prosessia ja me yhteistyökumppanina olemme koettaneet sopeutua siihen. Prosessin eri vaiheissa olemme kohdanneet mallikkaasti sujuneen yhteistyön lisäksi yhteistyöhaasteita, jotka ovat liittyneet milloin aikataulutukseen, milloin informaation kulkuun. Seurakunnallinen päätöksenteko ei ole aina voinut taipua äkillisiin aikataulumuutoksiin ja valmisteluajan vähyyteen. Erityishaasteen prosessille on tuonut kirjastohankkeen valtionapujärjestelmä, minkä mukaiseksi koko prosessi on jouduttu muokkaamaan. Näistä haasteista on kuitenkin selvitty ja yhteistyö kunnan kanssa jatkuu positiivisena. Olemme nyt tilanteessa, jossa kunnan ja rakennusliikkeen kanssa olemme kirkkoneuvoston päätöksen ( ) perusteella solmimassa yhteistoimintasopimusta, jonka perusteella Lempäälä-talon suunnittelutyö käynnistyy. Tarkoituksenamme on siis siirtää nykyisen seurakuntatalon toiminnot suurelta osin uusiin tiloihin. Nykyisiin tiloihin jäisi kuitenkin joitakin toimintoja sekä juhlasaleissa tapahtuva seurakunnallinen toiminta. Rinnakkaisena hankkeena meillä on ollut uuden käyttötarkoituksen ja mahdollisen toimijan etsiminen nykyiseen seurakuntataloon. Tämä prosessi on tällä hetkellä hyvin pitkällä Sopimusvuori ry:n kanssa.

8 Kirkkoneuvosto 13 Seurakunnassamme ei ole missään vaiheessa vielä tehty korkeimman tason periaatepäätöstä siitä, että lähdemme mukaan em. hankkeisiin tai, että olemme valmiita tekemään suuria investointeja tähän suuntaan. Tämä on kuitenkin ollut selkeästi se suunta, johon seurakuntamme on ollut halukas kulkemaan. Kirkkoneuvostossa ja taloudellisessa jaostossa on tehty vuosien aikana useita päätöksiä, jotka ovat myönteisellä tavalla edistäneet keskustavision toteutumista ja nimenomaan uusien seurakuntatilojen rakentamista radan varrelle. Myös kirkkovaltuusto on useita kertoja saanut informaatiota suunnittelutyön edistymisestä asiantuntijavoimin. Kirkkovaltuustossa on myös haluttu painottaa sitä, että koska kyseessä on valtavan suuri hanke kokonaisuudessaan, on syytä hyvissä ajoin ilmaista selkeästi, mikäli me emme ole halukkaita kulkemaan tähän suuntaan. Kriittisiä puheenvuoroja on matkan varrella käytetty ja on annettu paljon asiallista kritiikkiä hanketta kohtaan. Tällä on mielestämme ollut hyvin positiivinen vaikutus asioiden edistymiseen. Seurakunnan johtavat viranhaltijat ja luottamushenkilöt ovat kuitenkin saaneet prosessin eri vaiheissa sen vaikutelman, että selkeä enemmistö päättäjistä haluaa kulkea tähän suuntaan. Yhtä kaikki kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin ja sen kädessä on tämäkin ratkaisu. Nyt on oikea hetki, ja oikeastaan myös viimeinen järkevä hetki, tehdä periaatepäätös siitä haluammeko lähteä toteuttamaan tätä hanketta. Suunnittelutyö käynnistyy yhteistyösopimuksen myötä välittömästi ja kaikki muutkin rattaat alkavat pyöriä vauhdilla. Joku voi kysyä aiheestakin, miksi tällaista päätöstä ei ole tehty aikaisemmin kirkkovaltuustotasolla mahdollisen turhan työn välttämiseksi. Hänelle vastattaisiin ensinnäkin, että meillä ei ole ollut riittävästi tietoa päätöksenteon pohjaksi. Lisäksi meidän omien tarpeittemme määrittely, suunnitelmat seurakunnan ja kunnan kehittämisen suunnasta, valtionavuista, museoviraston lausunnoista yms. ovat olleet kesken ja se on estänyt selkeiden kantojen muodostamista tähän saakka. Vasta kun yksi ja toinen asia on ratkennut matkan varrella on tullut mahdolliseksi muodostaa selkeä kanta tässä asiassa. Läheskään kaikki hankkeeseen liittyvät yksityiskohdat ja isommatkaan asiat eivät ole vielä ratkenneet. Moni asia vaatii linjauksia ja moni haaste ratkaisua matkan varrella. Uskomme kuitenkin, että kaikki haasteet on ratkaistavissa ja yhteisenä tavoitteenamme täytyy olla, että kaikki uudet ratkaisut parantavat nykyistä tilannetta.

9 Kirkkoneuvosto 13 Me seurakunnan johtavat viranhaltijat olemme vahvasti tämän hankkeen kannalla. Me teemme kaiken voitavamme tämän projektin toteutumiseksi. Se ei ole vain rakennushanke, vaan uusi mahdollisuus profiloitua keskeisenä toimijana Lempäälän kunnassa sekä mahdollisuus linjata seurakuntatyön tekemistä tuoreista ja moderneista näkökulmista. Päätösesitys: Lempäälän seurakunta päättää lähteä toteuttamaan Lempäälä-talo hanketta yhdessä kunnan kanssa uusien seurakuntatilojen siirtämiseksi sinne erikseen määritellyin tavoin ja samaan aikaan sitoutua löytämään vanhalle seurakuntatalolle uuden toimijan sekä sen ja sen ympäristön arvolle sopivan käyttötarkoituksen. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen ja esittää sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta

10 Kirkkoneuvosto VAATIVUUSRYHMÄN TARKISTUS Kirkkoneuvosto Papit ovat käyneet työnjakokirjaan perustuvat keskustelut syyskuussa Työn vaativuusryhmää määritettäessä huomioidaan se, että työalavastuu voi lisätä palkkausta ja esimiestehtävä Keskustelujen perusteella pappien tehtävien vaativuus on muuttunut olennaisesti seuraavilta osin: (nimi poistettu) ei ollut työalavastuuta, eikä esimiestehtäviä. Hänen palkkauksena oli 601 C, 2 806,73. Työnjakokirjakeskustelujen jälkeen hänelle siirtyi esimiestyötä ja työalavastuuta lähetystyöstä ja parisuhdetyöstä. (nimi poistettu) uusi palkka on 2 908,72. (nimi poistettu) oli esimiestyötä ja työalavastuuta. Hänen palkkauksensa oli 2 926,71. Työnjakokeskustelu muutti hänen työtään siten, että hänellä ei ole enää esimiestyötä. Työalavastuuta hänelle on kansainvälisessä diakoniassa, yhteiskunnallisessa työssä ja some-työssä. (nimi poistettu) uusi palkka on 2 876,73. Muutos tapahtuu huomioiden palkan irtisanomisaika käyttöön tuleva Kipa-järjestelmä vaikuttaa siihen miten palkkoja määritellään lähtien seurakunnat ovat voineet jakaa palkkaluokkia pienempiin osiin. Näin on tehty myös Lempäälän seurakunnassa. Järjestelmä muuttuu siten, että käytetään vain vaativuusryhmiä ja erityisperusteita. (nimi poistettu) palkkaus on uudella tavalla ilmaistuna 601 ja erityisperusteella korotettuna 2 908,72. (nimi poistettu) palkkaus on myös 601 ja erityisperusteella korotettuna 2 876,73. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, että 1) (nimi poistettu) palkka on 601 ja se on erityisperusteella korotettuna 2 908,72 ja (nimi poistettu) palkka 601 ja se on erityisperusteella korotettuna 2 876,73 ja, että 2) muutos astuu takautuvasti voimaan lukien ja että, (nimi poistettu) palkkamuutoksessa huomioidaan palkan irtisanomisaika../..

11 Kirkkoneuvosto Muutettu päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, että 1) (nimi poistettu) palkka on 601 ja se on erityisperusteella korotettuna 2 908,72 ja (nimi poistettu) palkka 601 ja se on erityisperusteella korotettuna 2 876,73 ja, että 2) muutos (nimi poistettu) osalta astuu takautuvasti voimaan lukien ja (nimi poistettu) osalta lukien. Päätös: Muutetun päätösesityksen mukainen. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta.

12 Kirkkoneuvosto TALOUSJOHTAJAN ILMOITUS ELÄKKEELLE JÄÄNNISTÄ SEKÄ TALOUSJOHTAJAN VIRAN AUKIJULISTAMINEN Kirkkoneuvosto Lempäälän seurakunnan talousjohtaja Aulikki Puntola on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle alkaen. Käytännössä työt loppuvat jo kesäkuuhun 2016 mennessä, joten viran uudelleentäytön on tapahduttava kevään aikana. Kokonaiskirkossa ei ole tällä hetkellä tiedossa mitään suurta seurakuntarakenneuudistusta, mikä olisi lähivuosina vaikuttamassa seurakuntien hallintorakenteisiin. Kirkkohallitus on kuitenkin kehottanut seurakuntia tutkimaan erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia seurakuntien kesken. Tällaista keskustelua ja tunnustelua on tehty myös Lempäälässä. Nykyisen kaltainen seurakunnan hallintorakenne tullee siis säilymään vuosia ja on erittäin perusteltua, että talousjohtajan virka on edelleen kiinteä ja vakituinen osa tätä rakennetta. Talousjohtajan virkaan Lempäälän seurakunnassa tulee lähivuosina kohdistumaan erityisen suuria vaatimuksia ja paineita. Seurakunnalla on meneillään ja tulee pian alkamaan merkittäviä rakennus- ja uudistushankkeita, joiden menestyksekäs ja ansiokas hoitaminen tulee vaatimaan talousjohtajalta vankkaa ammattitaitoa ja osaamista. Hyväksytty kirkkoneuvoston ohjesääntö määrittelee talousjohtajan virkaan kuuluvan toimivallan. Lakisääteisten ja määriteltyjen vastuiden lisäksi hakuilmoituksessa voidaan painottaa em. erityisiä haasteita, joihin uusi viranhaltija joutuu vastaamaan. Hyväksyessään talousjohtajan irtisanoutumisen kirkkoneuvoston tulee myös tehdä päätös viran aukijulistamisesta ja hakumenettelystä. Kirkkoneuvoston on syytä nimittää työryhmä, joka laatii viranhakuilmoituksen ja hoitaa hakumenettelyn. Viran vaativuuden vuoksi olisi tärkeätä, että uusi ja väistyvä viranhaltija voisivat hyvissä ajoin ennen virallista eläkkeellejääntipäivää toteuttaa perehdytyksen.

13 Kirkkoneuvosto Menettely talousjohtajan viran täyttämiseksi: 1. Talousjohtajan virka julistetaan haettavaksi siten, että se voidaan täyttää viimeistään alkaen. Käytännössä uuden viranhaltija tulisi olla valittuna jo hyvissä ajoin keväällä. 2. Kirkkoneuvosto nimittää vastuuryhmän, johon kuuluvat kirkkovaltuuston puheenjohtaja, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja, kirkkoherra sekä muita luottamushenkilöitä x määrä. 3. Työryhmä laatii viranhakuilmoituksen ja laittaa sen näkyville ainakin seuraaviin paikkoihin: kirkon rekrytointisivusto, MOL, Kotimaa-lehti sekä Aamulehti. 4. Hakemusten ja haastattelun/haastattelujen pohjalta vastuuryhmä tekee kirkkoneuvostolle ehdotuksen perusteluineen uudesta talousjohtajasta. Vastuuryhmäksi sovittiin taloudellinen jaosto. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä talousjohtaja Aulikki Puntolan irtisanoutumisen virastaan eläkkeelle jäännin vuoksi alkaen, julistaa viran uudelleen haettavaksi sekä toteuttaa viran täytön edellä esitetyllä tavalla. Muutettu päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää 1) hyväksyä talousjohtaja Aulikki Puntolan irtisanoutumisen virastaan eläkkeelle jäännin vuoksi alkaen. 2) että hakumenettelystä ja haastatteluista huolehtii taloudellinen jaosto, 3) että virka julistetaan haettavaksi klo 15. Päätös: Muutetun päätösesityksen mukainen Muutoksenhaku:

14 Kirkkoneuvosto DIAKONIATYÖNTEKIJÄN ILMOITUS ELÄKKEELLE JÄÄNNISTÄ SEKÄ DIAKONIAN VIRAN AUKIJULISTAMINEN Kirkkoneuvosto Diakoniatyöntekijä Irene Kettunen on ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle alkaen ja hänen viimeinen työssäolopäivä on Kirkkoneuvoston tulee aiemmin tehdyn linjauksen perusteella tehdä erillinen päätös viran uudelleen täyttämisestä. Diakoniatyön työalajohtaja Henriikka Tarri on diakoniapajan sekä työntekijätiimin kanssa käytyjen keskustelujen perusteella laatinut esityksen, jossa hän esittää perustelut viran täytön tarpeellisuudelle. Kirkkoherra puoltaa myös tätä esitystä. Ehdotus viran täytön menettelyksi: 1. Diakonianvirka julistetaan haettavaksi siten, että se voidaan täyttää viimeistään alkaen. 2. Kirkkoneuvosto nimittää vastuuryhmän, johon kuuluvat kirkkoherra Mikko Oikarinen, diakonian työalajohtaja Henriikka Tarri ja yksi jäsen diakoniapajasta. Lisäksi kirkkoneuvosto nimeää yhden edustajansa ryhmään. 3. Vastuuryhmä laatii viranhakuilmoituksen. 4. Hakemusten ja haastattelun/haastattelujen pohjalta vastuuryhmä tekee kirkkoneuvostolle ehdotuksen uudesta diakonianviranhaltijasta. Vastuuryhmään valittiin diakoniapajan edustajana Tuija Seppänen ja kirkkoneuvoston edustajana Pauliina Österberg. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä diakoniatyöntekijä Irene Kettusen irtisanoutumisen virastaan eläkkeelle jäännin vuoksi alkaen, julistaa viran uudelleen haettavaksi sekä toteuttaa viran täytön edellä esitetyllä tavalla. Päätös: Päätösesityksen mukainen. Muutoksenhaku:

15 Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) VIRKAVAPAUSANOMUS Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) on ollut virkavapaalla Lempäälän seurakunnan seurakuntapastorin virasta lähtien Kirkon tutkimuskeskuksen palveluksessa. Virkavapaus jatkuu tällä hetkellä saakka. Tehtävä, jota hän hoitaa, on saanut jatkoa saakka tilanteen muuttumisen takia. Tästä johtuen (nimi poistettu) anoo jatkoa virkavapaudelleen ajalle hoitaakseen sijaisuutta sen päättymiseen asti. Pastori (nimi poistettu) on hoitanut viransijaisena ko. virkaa alusta saakka. (nimi poistettu) voi tarvittaessa jatkaa viransijaisuuden hoitamista. Lempäälän seurakunnan kirkkoneuvosto antaa lausuntonsa asiasta, jonka jälkeen hiippakunnan tuomiokapituli tekee asiassa ratkaisun. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää puoltaa (nimi poistettu) virkavapausanomusta ajalle Lempäälän seurakunnan seurakuntapastorin virasta sekä pyytää tuomiokapitulia antamaan virkamääräyksen pastori (nimi poistettu) ko. ajalle. Päätös: Päätösesityksen mukainen Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta.

16 Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) KOULUTUSMATKA-ANOMUS Kirkkoneuvosto (nimi poistettu) anoo mahdollisuutta päästä Pohjoismaiseen Kirkkomusiikkisymposiumiin Göteborgiin Symposiumin ohjelmassa on jumalanpalveluksia, seminaareja, keskusteluja, tapaamisia ja konsertteja. Matkan kokonaiskustannukset ovat 700 euroa. (nimi poistettu) ei ole muita koulutussuunnitelmia/-anomuksia tälle vuodelle. Linjauksemme mukaan, mikäli koulutus katsotaan hyödylliseksi eikä välttämättömäksi, koulutuksen saa suorittaa työajalla ja kustannukset maksetaan ilman päivärahoja. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää hyväksyä (nimi poistettu) anomuksen päästä osallistumaan Pohjoismaiseen Kirkkomusiikkisymposiumiin Göteborgiin Koulutus katsotaan hyödylliseksi. Päätös: Päätösesityksen mukainen. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

17 Kirkkoneuvosto SEURAKUNTALAISEN ANOMUS HAUTAPAIKAN LUNASTAMISESTA ETUKÄTEEN Kirkkoneuvosto Lempäälän seurakunnan jäsen (nimi poistettu) anoo etukäteen oikeutta tulla tulevaisuudessa haudatuksi isänsä ja äitinsä hautaan (hautapaikka nro 1K ). Perusteena hän esittää, että jälkeenjäävien olisi helpompi hoitaa hautapaikkoja hautojen ollessa lähekkäin toisiansa, koko suku tulisi haudatuksi yhteiseen hautaan ja että olisi turvallisempi tulla haudatuksi kirkon pihaan. Haudassa mahdollistuu arkkuhautaus 20 vuoden kuluttua. Kirkkolain 17 luvun 2 mukaan hautaoikeus hautapaikkaan luovutetaan kuolemantapauksen yhteydessä. Kirkkoneuvosto voi erityisestä syystä luovuttaa hautaoikeuden muulloinkin. Kuoleman tapauksen yhteydessä henkilöllä on oikeus hautapaikkaan kirkkohautausmaalla, mikäli henkilö on sotaveteraani, sotaveteraanin puoliso tai hän on ollut yli 45 vuotta Lempäälän seurakunnan jäsen. Kyseisessä tapauksessa perustelut ovat inhimillisiä ja ymmärrettäviä, mutta eivät täyttäne erityisen syyn kriteeriä. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto päättää, että (nimi poistettu) anomus hautapaikan etukäteen lunastamisesta hylätään, koska hakemus ei anna tähän riittäviä erityisiä perusteita. Päätös: Päätösesityksen mukainen. Muutoksenhaku: Saa hakea muutosta oikaisuvaatimuksin.

18 Kirkkoneuvosto VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kirkkoneuvosto Kirkkoherra: 48/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 49/2015 Päätös yhden kummin riittävyydestä 50/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 51/2015 Päätös "Tsemppipäivän" pitämisestä 52/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 53/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 54/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 55/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 56/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 57/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 58/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 1/2016 Päätös vuosiloman siirtämisestä 2/2016 Päätös vuosiloman siirtämisestä 3/2016 Päätös vuosiloman pitämisestä 4/2016 Päätös vuosiloman pitämisestä 5/2016 Päätös vuosiloman pitämisestä 6/2016 Päätös vuosiloman pitämisestä 7/2016 Päätös vuosiloman pitämisestä 8/2016 Päätös vuosiloman pitämisestä Talousjohtaja: 154/2015 Päätös sairauslomasta 155/ 2015 Päätös sairauslomasta 156/ 2015 Päätös sairauslomasta 157/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 158/2015 Päätös pystypuukaupasta 159/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 160/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 161/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 162/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 163/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 164/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 165/2015 Päätös sairauslomasta 166/2015 Päätös sairauslomasta 167/2015 Päätös sairauslomasta 168/2015 Päätös sairauslomasta 169/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä 170/2015 Päätös sairauslomasta 171/2015 Päätös sairauslomasta 172/2015 Päätös sairauslomasta 173/2015 Päätös vuosiloman pitämisestä./..

19 Kirkkoneuvosto /2015 Päätös sairauslomasta 175/2015 Päätös sairauslomasta 176/2015 Päätös sairauslomasta Viranhaltijapäätökset ovat nähtävillä kokouksessa. Päätösesitys: Kirkkoneuvosto merkitsee viranhaltijapäätökset tiedoksi. Päätös: Päätösesityksen mukainen. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta

20 Kirkkoneuvosto MUUT ASIAT

21 Kirkkoneuvosto MUUTOKSENHAKU JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Kirkkoneuvosto 22 Puheenjohtaja antoi kirkkolain mukaisen valitusosoituksen ja päätti kokouksen klo Kokouksen puolesta: Mikko Oikarinen puheenjohtaja Kristiina Tukiainen sihteeri Olemme tarkistaneet edellä olevan pöytäkirjan Lempäälässä päivänä kuuta 2016 Maikki Hämäläinen-Ylikahri Topi Koiranen

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.1.2016, klo 17.30-19.15 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016, klo 18.00 20.39 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.2.2015 kello 17.30-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 26.4.2016, klo 18.46-19.45 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 66 KOKOUKSEN AVAUS 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 68 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 09.06.2015 kello 18.30 20.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 44 KOKOUKSEN AVAUS 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.03.2015, klo 18.00 18.16 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 9/2016 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 9/2016 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 7.6.2016, klo 17.30 19.47 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 88 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 89 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 13/2016 Kirkkoneuvosto 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 13/2016 Kirkkoneuvosto 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.11.2016, klo 17.30 19.51 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 137 KOKOUKSEN AVAUS 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. 47 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA v.

44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. 47 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA v. Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 10.12.2013, klo 18.00-20.25 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN AVAUS 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 45 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 29.01.2019 Kokousaika TIISTAINA 29.01.2019 klo 18.00-18.35 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 18.20 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2016 Kirkkoneuvosto 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2016 Kirkkoneuvosto 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 08.3.2016, klo 17.30 20.25 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 23 KOKOUKSEN AVAUS 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 8.12.2015, klo 18.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 40 KOKOUKSEN AVAUS 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 42 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 12/2016 Kirkkoneuvosto 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 12/2016 Kirkkoneuvosto 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 18.10.2016, klo 17.30-20.39 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 128 KOKOUKSEN AVAUS 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 04.06.2019 klo 17.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SRK-TALON PIKKU SALI HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2017 Kirkkoneuvosto 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 30 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2017 Kirkkoneuvosto 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 30 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 21.2.2017 klo 17.30 19.53 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 28 KOKOUKSEN AVAUS 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 30 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 8.12.2015, klo 16.30 17.20 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 103 KOKOUKSEN AVAUS 104 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 105 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 17.10.2017 klo 17.30 18.37 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 110 KOKOUKSEN AVAUS 111 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 112 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 14.05.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 54 KOKOUKSEN AVAUS 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2016 Kirkkoneuvosto 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2016 Kirkkoneuvosto 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 23.8.2016, klo 17.30 21.05 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 98 KOKOUKSEN AVAUS 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 16.04.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 44 KOKOUKSEN AVAUS 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 26.5.2015, klo 18.00 20.06 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2018 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2018 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.12.2018 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Ennen kokousta Pekka Mäenpää Lempäälä-Seurasta tulee kertomaan Aimala-kirkon kaivauksista. Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/ 2014 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 21.01.2014 klo 17.30 20.00 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/ 2014 Kirkkoneuvosto 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 41 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/ 2014 Kirkkoneuvosto 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 41 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 22.04.2014 klo 17.30 - Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 38 KOKOUKSEN AVAUS 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 40 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 6/2019 Kirkkoneuvosto HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 04.06.2019 klo 17.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SRK-TALON PIKKU SALI HAUTAUSMAAN KATSELMUS KIRKKOHAUTAUSMALLA KLO 15.30 Käsiteltävät asiat: 70 KOKOUKSEN AVAUS 71 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.05.2017, klo 18.03 19.45 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/ 2014 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 55 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/ 2014 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 55 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 13.05.2014 KLO 17.30 21.07 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 52 KOKOUKSEN AVAUS 53 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 54 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2014 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2014 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 25.02.2014, klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 14/2016 Kirkkoneuvosto 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 14/2016 Kirkkoneuvosto 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.11.2016, klo 17.30 20.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 148 KOKOUKSEN AVAUS 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.08.2017 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 75 KOKOUKSEN AVAUS 76 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 77 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 07/ 2014 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 07/ 2014 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 23.09.2014, klo 17.30 19.59 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 74 KOKOUKSEN AVAUS 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 22.05.2018, klo 18.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 9 KOKOUKSEN AVAUS 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 8/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 8/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.11.2015 kello 17.30-18.50 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 79 KOKOUKSEN AVAUS 80 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 81 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2017 Kirkkoneuvosto 69 HAUTAUSMAAKATSELMUKSEN PÖYTÄKIRJA TIEDOKSI

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2017 Kirkkoneuvosto 69 HAUTAUSMAAKATSELMUKSEN PÖYTÄKIRJA TIEDOKSI Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 06.06.2017 klo 17.30 Kokouspaikka KULJUN MAJAKALLA Käsiteltävät asiat: 63 KOKOUKSEN AVAUS 64 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 65 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 1/2011 Kokousaika 25.1.2011 klo 18.00-20.57 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergsrtöm Raila Degerholm Heidi Heikkilä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.5.2016, klo 18.00 20.51 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO 17 KOKOUKSEN AVAUS 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 08/ 2014 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 08/ 2014 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 14.10.2014, klo 17.30 19.40 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 86 KOKOUKSEN AVAUS 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 26.03.2019 klo 16.00, kahvitarjoilu klo 15.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 04/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 04/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 24.09.2019 Kokousaika TIISTAINA 24.09.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Mikäli olet estynyt, ilmoita välittömästi kirkkoherranvirastoon p. 03-2895111 tai kirkkoherranvirasto.lempaala@evl.fi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2019 Kirkkoneuvosto 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 14.05.2019 klo 17.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 54 KOKOUKSEN AVAUS 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) KIRKKONEUVOSTO 8/ 2012 17.10.2012

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 ) KIRKKONEUVOSTO 8/ 2012 17.10.2012 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 6 Aika Keskiviikko 17.10.2012 klo 12.00 12.45 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 9 2008 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236

LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 SEURAKUNTANEUVOSTO 9 2008 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236 LAPPEEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 Kirkkokatu 10 53101 LAPPEENRANTA PUH. 05 612600, FAX 05 6126236 Aika 10.9.2008 klo 17.00 20.31 Paikka Kaislarannan leirikeskus, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat 97 KOKOUKSEN

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2012 1.3.2012. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 1.3.2012 klo 17-19.10 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Muraja Asko kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Haikonen

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 25.08.2015 kello 17.30-20.08 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 54 KOKOUKSEN AVAUS 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 9/2011 Kokousaika 1.11.2011 klo 18.00 21.18 Kokouspaikka Seurakuntatalo Läsnä: Tuomas Alaterä Juha Ilonen, puheenjohtaja (puheenjohtajana

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 05.03.2019 Kokousaika TIISTAINA 05.03.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTO Kokous 7.4.2016. Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 7.4.2016 klo 15.30-15.55 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 40 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) KIRKKONEUVOSTO 1/2010 17.2.2010

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) KIRKKONEUVOSTO 1/2010 17.2.2010 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 10 ) Aika Keskiviikko 17.2.2010 klo 18.30 20.10 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo puheenjohtaja Matti Kurvinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015

VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) Seurakuntaneuvosto 10.4.2015 VALKEALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 8.4. 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika ke 8.4.2015 klo 16.30-18.50 Paikka Valkealan srk-keskus, alasali Läsnäolijat Marttila Marko pj/khra/, esteell. 45, poistui

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 9/2019 Kirkkoneuvosto 120 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 9/2019 Kirkkoneuvosto 120 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 10.09.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 119 KOKOUKSEN AVAUS 120 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 121 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 3/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 8.9.2014 Aika maanantaina 8.9.2014 klo 17 19.10 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) Kirkkoneuvosto 4/2010 5.10.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(11) KOKOUSTIEDOT Aika 5.10.2010 klo 16-18.20 Paikka Kanttorila OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Lepistö Jouko vt. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj. x Liikavainio

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 11/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 11/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 03.10.2016, klo 17.30-20.54 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 110 KOKOUKSEN AVAUS 111 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 112 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 5/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 15. päivä kesäkuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 61 Kokouksen avaus 62 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 63 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 Kirkkoneuvosto sivut 80-89 KOKOUSAIKA. 13.10.2015 klo 18.00 19.40

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 Kirkkoneuvosto sivut 80-89 KOKOUSAIKA. 13.10.2015 klo 18.00 19.40 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9/2015 sivut 80-89 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.40 KOKOUSPAIKKA Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Baas Aino Havia Risto Heikkilä Maija-Liisa Hyväri Maria Karppinen

Lisätiedot

Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 SAMMONLAHDEN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 Hietakallionkatu 7, PL 5 53851 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126513, FAX 05 6126506 Aika Tiistai 17.2.2009 klo 17.00 18.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali,

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8. Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.02.2007 8 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.2.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16

Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 ESITYSLISTA N:o 7/2017 Kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (8) 170 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Keskiviikko 26.7.2017 klo 16 18.10 Seurakuntakeskus, kokoussali, Hämeenkatu 16 Järvinen

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 Kirkkoneuvosto 05.08.2013 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 13.08.2013 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.00 20.40 Paikka Kirkko, hautausmaa ja virastotalo Läsnä Petteri Hämäläinen vt. kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Auran seurakunnan virastotalon kokoushuone

Auran seurakunnan virastotalon kokoushuone KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/8 Aika Paikka Tiistai klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalon kokoushuone Läsnä Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 09.05.2017 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 46 KOKOUKSEN AVAUS 47 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 48 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 6.3.2013. Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KIRKKONEUVOSTO Kokous 6.3.2013. Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2013 1 (14) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 6.3.2013 klo 16.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 31 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015. Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone. LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 7/2015 SIVU 52/2015 AIKA Tiistai 11.8.2015 klo 18 21.25 PAIKKA Oriveden seurakuntakeskus, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Kirkkoneuvosto 15.4.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen ,Aika 15.4.2014 klo 17.30 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Kirkkoneuvosto 74-87 13.10.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 13.10.2015 kello 18.00 19.33 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O :

A S I A L U E T T E L O : IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 (8) A S I A L U E T T E L O : 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus 25 Ääntenlaskijoiden valinta 26 Työjärjestyksen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.01.2018, klo 18.00 Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA 4

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa)

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 Aika Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) Paikka Läsnä Kirkko ja Maria Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla

Lisätiedot

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A

ROVANIEMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016 17.2.2016. kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A Kirkkoneuvosto 1622016 1722016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika ti 1622016 klo 1700-1855 Paikka Läsnä kirkkoneuvoston kokoushuone, Rauhankatu 70 A jäsenet: Kari Yliräisänen vt kirkkoherra, pj (poissa :t 23

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Tiistai 20.2.2018 klo 18 - Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti Happonen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2013 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2013 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 29.1.2013 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto 7.1.2013 1(6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Kirkkovaltuusto 7.1.2013 1(6) Kirkkovaltuusto 7.1.2013 1(6) Aika Maanantai 7.1.2013 klo 18.00-18.30 Paikka Läsnä seurakuntatalo Filppu, Terttu-Maija Frosti-Nenonen, Sirpa, varapuheenjohtaja Hammaren, Terho vara (Summanen, Esa) Hellsten,

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1(10) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1(10) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1(10) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 32, poistui kokouksesta

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kokousaika Tiistai 26.03.2019 klo 16.11 19.06 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 31 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki

KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 Kirkkoneuvosto Nro 13/2014. 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 147 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 17.12.2014 klo 18.30 19.55 Jokelan pappila, Plassintie 2, Kalajoki Kari

Lisätiedot