LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo"

Transkriptio

1 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA 4 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 5 HIIPPAKUNTAVALTUUSTON MAALLIKKOJÄSENTEN JA KIRKOLLISKOKOUKSEN MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALIEN TOIMITTAMINEN 6 SEURAKUNNAN TOIMTILOJEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOSHANKKEESTA PÄÄTTÄMINEN 7 MUUT ASIAT 8 MUUTOKSEN HAKU JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄÄMINEN

2 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai klo Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo KIRKKOVALTUUSTO: Cederlöf Leevi Gullstén Usko Hämäläinen-Ylikahri Maikki Karojärvi Hanna Koppanen Kari Korhonen Jaakko, poissa Kosola Satu Kuumola Veikko Kärki Mikko Lehikoinen Hannu Liuha Paula Mäenpää Heini Ojakoski Asko, poissa Palvanen Terhi, poissa Perko Päivi Rautkivi Jouko Riikola Mikko Räikkönen Ida Salo Marika, poissa Seppänen Tuija Siivola Asko Sirén Raimo Vesamäki Mikko Viitanen Timo Wikman Kirsi Virtanen Kari Österberg Pauliina varalla Syväjärvi Timo varalla Korpela Katja varalla Salonen Heidi varalla Paloniitty Jouni Kirkkoneuvoston jäsenet, jotka eivät kuulu kirkkovaltuustoon Koiranen Topi Salonen Heidi (varajäsenenä) VIRANHALTIJAT Oikarinen Mikko, kirkkoherra Puntola Aulikki, talousjohtaja Tukiainen Kristiina, sihteeri

3 Kirkkovaltuusto KOKOUKSEN AVAUS Kirkkovaltuusto Päätösesitys: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja avasi kokouksen.

4 Kirkkovaltuusto KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto Päätösesitys: Todetaan kokous kutsutun koolle kuulutuksella, joka on ollut nähtävillä kirkkoherranviraston ilmoitustaululla välisenä aikana sekä valtuutetuille lähetetyllä päivätyllä kokouskutsulla. Todetaan nimenhuudolla paikalla olevat valtuutetut ja varavaltuutetut sekä viranhaltijat. Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Todettiin.

5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA Kirkkovaltuusto Päätösesitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkistajaa ja sovitaan pöytäkirjan tarkistus. Tarkistusvuorossa ovat Päivi Perko ja Jouko Rautkivi. Päätös: Tämän pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Päivi Perko ja Jouko Rautkivi. Pöytäkirjan tarkistus on 11 / Pöytäkirja pidetään nähtävillä Lempäälän kirkkoherranvirastossa, viraston aukioloaikana, kuukauden ajan pöytäkirjan tarkistuksen jälkeen.

6 Kirkkovaltuusto KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkovaltuusto Päätösehdotus: Hyväksytään valtuutetuille lähetetty esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Päätös: Hyväksyttiin.

7 Kirkkovaltuusto HIIPPAKUNTAVALTUUSTON MAALLIKKOJÄSENTEN JA KIRKOLLISKOKOUKSEN MAALLIKKOEDUSTAJIEN VAALIEN TOIMITTAMINEN Kirkkovaltuusto Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten ja kirkolliskokouksen maallikkoedustajien vaalit toimitetaan tiistaina Yksittäisessä seurakunnassa vaalit toimitetaan kirkkovaltuuston maallikkojäsenten vaalikokouksessa. Molemmat vaalit toimitetaan samassa vaalikokouksessa, mutta kysymyksessä on kuitenkin kaksi erillistä vaalitoimitusta. Vaalisäännöksiä on uudistettu siten, että nyt myös maallikot voivat äänestää ennakkoon. Kirkon vaalijärjestyksen 80 :n mukaan jos maallikkoedustajan vaalissa äänioikeutettu ei voi saapua seurakunnan vaalikokoukseen, hän saa lähettää taitetun äänestyslippunsa vaalin toimittajalle suljetussa kuoressa, jonka päälle hän on merkinnyt nimensä ja sen, että siinä on hänen äänestyslippunsa. Vaalit toimitettiin liitteen mukaisesti. Kari Virtanen poistui kokouksesta tämän pykälän jälkeen ja hänen varajäsenekseen tuli Topi Koiranen.

8 Kirkkovaltuusto Kirkkoneuvosto SEURAKUNNAN TOIMTILOJEN JA TOIMINTAYMPÄRISTÖN MUUTOSHANKKEESTA PÄÄTTÄMINEN Kirkkovaltuusto Lempäälän seurakunta on ollut aktiivisesti mukana rakentamassa visiota Lempäälän keskustan kehittämiseksi ja uudelleenrakentamiseksi vuodesta 2012 lähtien. Visio alkoi Silta tulevaisuuteen hankkeena ja on neljän vuoden aikana elänyt moneen suuntaan. Yhteistyö kunnan kanssa on ollut tiivistä, mutta myös vaihtelevaa. Visiointi ja suunnittelu on kulminoitunut pisteeseen, jonka keskiössä on nyt Lempäälä-talo, kunnan ja seurakunnan yhteinen virastotalo, jonka välittömään yhteyteen rakentuu uusi kirjasto. Seurakunnan kannalta toinen elintärkeä kohde on silta radan yli, joka mahdollistaa toimintojen levittäytymisen radan toiselle puolelle. Meidän kannaltamme kysymys ei siis ole toimintojen painopisteen siirtämisestä radan toiselle puolelle, vaan ydinkeskustan laajentamisesta. Kaiken keskiössä on edelleen kirkko, kirkkotori, seurakuntatalon seutu sekä välitön yhteys virastokeskukseen. Velvollisuutemme on huolehtia edelleen siitä, että vanha kirkkomme säilyy sekä hengellisesti, että toiminnallisesti Lempäälän kunnan ytimenä. Kunta on johtanut tätä prosessia ja me yhteistyökumppanina olemme koettaneet sopeutua siihen. Prosessin eri vaiheissa olemme kohdanneet mallikkaasti sujuneen yhteistyön lisäksi yhteistyöhaasteita, jotka ovat liittyneet milloin aikataulutukseen, milloin informaation kulkuun. Seurakunnallinen päätöksenteko ei ole aina voinut taipua äkillisiin aikataulumuutoksiin ja valmisteluajan vähyyteen. Erityishaasteen prosessille on tuonut kirjastohankkeen valtionapujärjestelmä, minkä mukaiseksi koko prosessi on jouduttu muokkaamaan. Näistä haasteista on kuitenkin selvitty ja yhteistyö kunnan kanssa jatkuu positiivisena. Olemme nyt tilanteessa, jossa kunnan ja rakennusliikkeen kanssa olemme kirkkoneuvoston päätöksen ( ) perusteella solmimassa yhteistoimintasopimusta, jonka perusteella Lempäälä-talon suunnittelutyö käynnistyy. Tarkoituksenamme on siis siirtää nykyisen seurakuntatalon toiminnot suurelta osin uusiin tiloihin../..

9 Kirkkovaltuusto Nykyisiin tiloihin jäisi kuitenkin joitakin toimintoja sekä juhlasaleissa tapahtuva seurakunnallinen toiminta. Rinnakkaisena hankkeena meillä on ollut uuden käyttötarkoituksen ja mahdollisen toimijan etsiminen nykyiseen seurakuntataloon. Tämä prosessi on tällä hetkellä hyvin pitkällä Sopimusvuori ry:n kanssa. Seurakunnassamme ei ole missään vaiheessa vielä tehty korkeimman tason periaatepäätöstä siitä, että lähdemme mukaan em. hankkeisiin tai, että olemme valmiita tekemään suuria investointeja tähän suuntaan. Tämä on kuitenkin ollut selkeästi se suunta, johon seurakuntamme on ollut halukas kulkemaan. Kirkkoneuvostossa ja taloudellisessa jaostossa on tehty vuosien aikana useita päätöksiä, jotka ovat myönteisellä tavalla edistäneet keskustavision toteutumista ja nimenomaan uusien seurakuntatilojen rakentamista radan varrelle. Myös kirkkovaltuusto on useita kertoja saanut informaatiota suunnittelutyön edistymisestä asiantuntijavoimin. Kirkkovaltuustossa on myös haluttu painottaa sitä, että koska kyseessä on valtavan suuri hanke kokonaisuudessaan, on syytä hyvissä ajoin ilmaista selkeästi, mikäli me emme ole halukkaita kulkemaan tähän suuntaan. Kriittisiä puheenvuoroja on matkan varrella käytetty ja on annettu paljon asiallista kritiikkiä hanketta kohtaan. Tällä on mielestämme ollut hyvin positiivinen vaikutus asioiden edistymiseen. Seurakunnan johtavat viranhaltijat ja luottamushenkilöt ovat kuitenkin saaneet prosessin eri vaiheissa sen vaikutelman, että selkeä enemmistö päättäjistä haluaa kulkea tähän suuntaan. Yhtä kaikki kirkkovaltuusto on seurakunnan ylin päättävä elin ja sen kädessä on tämäkin ratkaisu. Nyt on oikea hetki, ja oikeastaan myös viimeinen järkevä hetki, tehdä periaatepäätös siitä haluammeko lähteä toteuttamaan tätä hanketta. Suunnittelutyö käynnistyy yhteistyösopimuksen myötä välittömästi ja kaikki muutkin rattaat alkavat pyöriä vauhdilla. Joku voi kysyä aiheestakin, miksi tällaista päätöstä ei ole tehty aikaisemmin kirkkovaltuustotasolla mahdollisen turhan työn välttämiseksi. Hänelle vastattaisiin ensinnäkin, että meillä ei ole ollut riittävästi tietoa päätöksenteon pohjaksi. Lisäksi meidän omien tarpeittemme määrittely, suunnitelmat seurakunnan ja kunnan kehittämisen suunnasta, valtionavuista, museoviraston lausunnoista yms. ovat olleet kesken ja se on estänyt selkeiden kantojen muodostamista tähän saakka. Vasta kun yksi ja toinen asia on ratkennut matkan varrella on tullut mahdolliseksi muodostaa selkeä kanta tässä asiassa. Läheskään kaikki hankkeeseen liittyvät yksityiskohdat ja isommatkaan asiat eivät ole vielä ratkenneet. Moni asia vaatii linjauksia ja moni haaste ratkaisua matkan varrella.

10 Kirkkovaltuusto Uskomme kuitenkin, että kaikki haasteet on ratkaistavissa ja yhteisenä tavoitteenamme täytyy olla, että kaikki uudet ratkaisut parantavat nykyistä tilannetta. Me seurakunnan johtavat viranhaltijat olemme vahvasti tämän hankkeen kannalla. Me teemme kaiken voitavamme tämän projektin toteutumiseksi. Se ei ole vain rakennushanke, vaan uusi mahdollisuus profiloitua keskeisenä toimijana Lempäälän kunnassa sekä mahdollisuus linjata seurakuntatyön tekemistä tuoreista ja moderneista näkökulmista. Kirkkoneuvosto Päätösesitys: Lempäälän seurakunta päättää lähteä toteuttamaan Lempäälä-talo hanketta yhdessä kunnan kanssa uusien seurakuntatilojen siirtämiseksi sinne erikseen määritellyin tavoin ja samaan aikaan sitoutua löytämään vanhalle seurakuntatalolle uuden toimijan sekä sen ja sen ympäristön arvolle sopivan käyttötarkoituksen. Päätös: Kirkkoneuvosto hyväksyi päätösesityksen ja esittää sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi. Kirkkovaltuusto Keskustelun aikana todettiin, että esittelytekstissä oli muutamia kohtia, jotka neuvoston kokouksessa oli muutettu. Luvattiin korjata neuvoston pöytäkirjan mukaiseksi. Kari Koppanen poistui kokouksesta pykälän käsittelyn aikana klo Heidi Salonen poistui kokouksesta pykälän käsittelyn aikana klo Päätösesitys: Kirkkovaltuusto päättää, että seurakunta lähtee toteuttamaan Lempäälä-talo hanketta yhdessä kunnan kanssa uusien seurakuntatilojen siirtämiseksi sinne erikseen määritellyin tavoin ja samaan aikaan sitoutua löytämään vanhalle seurakuntatalolle uuden toimijan sekä sen ja sen ympäristön arvolle sopivan käyttötarkoituksen. Valtuutettu Heini Mäenpää esitti valtuutetun Jouko Rautkiven kannattamana päätösesitykseen stilistisiä muutoksia. Esittelijä kirkkoherra Mikko Oikarinen hyväksyi stilistiset muutokset.

11 Kirkkovaltuusto Muutettu päätösesitys: Kirkkovaltuusto päättää, että seurakunta lähtee toteuttamaan yhdessä kunnan ja alueen kehittämiseen sitoutuneen toimijan kanssa hanketta seurakunnan hallinto- ja osin toimintatilojen siirtämiseksi Lempäälä-taloon erikseen määritellyin tavoin ja samaan aikaan sitoutua löytämään nykyiselle seurakuntatalolle uuden toimijan sekä sen ja sen ympäristön arvolle sopivan käyttötarkoituksen. Valtuutettu Paula Liuha ei hyväksynyt päätösesitykseen vanhaa seurakuntataloa koskevaa kohtaa. Häntä ei kannatettu, joten esitys raukesi. Hän jätti eriävän mielipiteen. Päätös: Kirkkovaltuusto päätti, että seurakunta lähtee toteuttamaan yhdessä kunnan ja alueen kehittämiseen sitoutuneen toimijan kanssa hanketta seurakunnan hallinto- ja osin toimintatilojen siirtämiseksi Lempäälä-taloon erikseen määritellyin tavoin ja samaan aikaan sitoutua löytämään nykyiselle seurakuntatalolle uuden toimijan sekä sen ja sen ympäristön arvolle sopivan käyttötarkoituksen.

12 Kirkkovaltuusto MUUT ASIAT Kirkkovaltuusto Ennen varsinaisen kokouksen alkua * vs. seurakuntapastori Vihtori Leskelä kävi esittäytymässä. * Sopimusvuoren toimitusjohtaja Inkeri Ruuskanen sekä arkkitehti Juha Ryösä kävivät kertomassa seurakuntatalon ja sen ympäristöön liittyvistä mahdollisista saneeraus- ja rakennussuunnitelmista. Kirkkovaltuustolle jaettiin tiedoksi (liitteenä) kirkkoneuvoston pykälä talousjohtajan ilmoitus eläkkeelle jäännistä 1.9. alkaen, sekä talousjohtajan viran aukijulistamisesta. Seuraava kirkkoneuvoston kokous ( 23.2.) siirretään pidettäväksi 8.3. ja kirkkovaltuuston kokous pidetään Näissä kokouksissa käsitellään talousjohtajan valintaa. Valtuustoseminaari pidetään Lempoisten seurakuntatalolla. Kirsi Wikman kysyi Toinen koti hankkeen etenemisestä. Asiasta keskusteltiin.

13 Kirkkovaltuusto MUUTOKSEN HAKU JA KOKOUKSEN PÄÄTTÄÄMINEN Kirkkovaltuusto Puheenjohtaja antoi kirkkolain mukaisen valitusosoituksen ja päättää kokouksen klo Kokouksen puolesta: Usko Gullstén puheenjohtaja Kristiina Tukiainen sihteeri Olemme tarkistaneet edellä olevan pöytäkirjan Lempäälässä päivänä helmikuuta Päivi Perko Jouko Rautkivi

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.03.2015, klo 18.00 18.16 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 8.12.2015, klo 18.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 40 KOKOUKSEN AVAUS 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 42 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 29.01.2019 Kokousaika TIISTAINA 29.01.2019 klo 18.00-18.35 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.05.2017, klo 18.03 19.45 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 26.5.2015, klo 18.00 20.06 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 04/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 04/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 24.09.2019 Kokousaika TIISTAINA 24.09.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Mikäli olet estynyt, ilmoita välittömästi kirkkoherranvirastoon p. 03-2895111 tai kirkkoherranvirasto.lempaala@evl.fi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 26.4.2016, klo 18.46-19.45 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 66 KOKOUKSEN AVAUS 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 68 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2016 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2016 Kirkkoneuvosto 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 19.1.2016, klo 17.30 19.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 9 KOKOUKSEN AVAUS 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016

7 KIRKKONEUVOSTON TYÖRYHMIEN JÄSENTEN VALITSEMINEN VUOSIKSI 2015-2016 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.2.2015 kello 17.30-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 22.05.2018, klo 18.00 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 9 KOKOUKSEN AVAUS 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 11 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 09.06.2015 kello 18.30 20.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 44 KOKOUKSEN AVAUS 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2014 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2014 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 25.02.2014, klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2016 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2016 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.1.2016, klo 17.30-19.15 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 05.03.2019 Kokousaika TIISTAINA 05.03.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. 47 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA v.

44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 46 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. 47 LEMPÄÄLÄN SEURAKUNNAN TASA-ARVOSUUNNITELMA v. Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 10.12.2013, klo 18.00-20.25 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 43 KOKOUKSEN AVAUS 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 45 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2019 Kirkkoneuvosto 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.1.2019 klo 17.30 18.20 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 9/2016 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 9/2016 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 7.6.2016, klo 17.30 19.47 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 88 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 89 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 01/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.01.2018, klo 18.00 Kokouspaikka KULJUN MAJAKKA Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA 4

Lisätiedot

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO

VIITASAAREN SEURAKUNTA. KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: Klo PAIKKA: SEURAKUNTATALO VIITASAAREN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1 / 2016 AIKA: 09.02.2016 Klo 18.00 - PAIKKA: SEURAKUNTATALO LÄSNÄ: Aula Maria Kaisa Halonen Juhani Helle Olli Hämäläinen Tuulikki Kananen Mauri Kananen Ulpu

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.5.2016, klo 18.00 20.51 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO 17 KOKOUKSEN AVAUS 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2017 Kirkkoneuvosto 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 30 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2017 Kirkkoneuvosto 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 30 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 21.2.2017 klo 17.30 19.53 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 28 KOKOUKSEN AVAUS 29 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 30 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 19.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Anja Pinoniemi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 17.10.2017 klo 17.30 18.37 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 110 KOKOUKSEN AVAUS 111 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 112 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa.

Huomautetaan, että vaaliliput on oltava mukana kokouksessa. KOKOUSKUTSU Kuusamon seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään tiistaina 9. pnä helmikuuta 2016 seurakuntatalon isossa salissa alkaen klo 17.30 kahvilla. Kokous alkaa klo 18.00. Esteet pyydetään ilmoittamaan

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 05/2016 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 13.12.2016, klo 18.00 20.51 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 40 KOKOUKSEN AVAUS 41 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 42 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto Siikalatvan seurakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika:

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 14/2016 Kirkkoneuvosto 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 14/2016 Kirkkoneuvosto 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.11.2016, klo 17.30 20.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 148 KOKOUKSEN AVAUS 149 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 150 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/ 2014 Kirkkoneuvosto 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 41 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/ 2014 Kirkkoneuvosto 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 41 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 22.04.2014 klo 17.30 - Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 38 KOKOUKSEN AVAUS 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 40 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 13/2016 Kirkkoneuvosto 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 13/2016 Kirkkoneuvosto 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 15.11.2016, klo 17.30 19.51 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 137 KOKOUKSEN AVAUS 138 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 139 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto Aika: 9.2.2016 klo 18.00 18.34 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Aaltonen Marketta Eino Pauli Hakamäki Raila vara Kallio Anja Kankare

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2013 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 1/2013 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 29.1.2013 klo 18.00 19.15 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 12/2016 Kirkkoneuvosto 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 12/2016 Kirkkoneuvosto 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 18.10.2016, klo 17.30-20.39 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 128 KOKOUKSEN AVAUS 129 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 130 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 07/ 2014 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 07/ 2014 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 23.09.2014, klo 17.30 19.59 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 74 KOKOUKSEN AVAUS 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 76 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2016 Kokousaika Torstai 28.1.2016 klo 17.30 18.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalon kokoushuone Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra Anja Pinoniemi, varapuheenjohtaja, varajäsen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.2.2016 Sivu 1 Kokousaika 9.2.2016 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio Marja Korhonen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2016 Kirkkoneuvosto 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 10/2016 Kirkkoneuvosto 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 23.8.2016, klo 17.30 21.05 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 98 KOKOUKSEN AVAUS 99 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 100 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2017 Kirkkoneuvosto 69 HAUTAUSMAAKATSELMUKSEN PÖYTÄKIRJA TIEDOKSI

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 6/2017 Kirkkoneuvosto 69 HAUTAUSMAAKATSELMUKSEN PÖYTÄKIRJA TIEDOKSI Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 06.06.2017 klo 17.30 Kokouspaikka KULJUN MAJAKALLA Käsiteltävät asiat: 63 KOKOUKSEN AVAUS 64 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 65 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2016 Kirkkoneuvosto 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 3/2016 Kirkkoneuvosto 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 08.3.2016, klo 17.30 20.25 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 23 KOKOUKSEN AVAUS 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 25 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi.

Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1. Aika: Tiistai klo Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, Nurmijärvi. Nurmijärven seurakunta Pöytäkirja 1 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 18.00 Paikka: Nurmijärven seurakuntakeskus, Kirstaantie 5-7, 01900 Nurmijärvi. KOKOUKSEN OSALLISTUJAT... 2 KV 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN... 3 KV

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2012 Aika: Maanantaina 13.2.2012 klo 18.00 18.55 Paikka: Salon seurakunta, Juhlasali, Torikatu 6, Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä Poissa Varajäsenet

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) Kirkkovaltuusto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (6) A S I A L U E T T E L O 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Ohjeet vaalien toimittamiseen 4. Hiippakuntavaltuuston maallikkojäsenten

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika TORSTAI klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 04/2018 Kirkkovaltuusto. Kokousaika TORSTAI klo Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Kirkkovaltuusto Kokousaika TORSTAI 20.12.2018 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Mikäli olet estynyt, ilmoita välittömästi kirkkoherranvirastoon p. 03-2895111 tai kirkkoherranvirasto@evl.fi

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 Kirkkovaltuusto /2012. KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00 OUTOKUMMUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu: 1 KOKOUSAIKA Maanantaina 13.02.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntatalo, Kummunkatu 19 KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE N:O 1 - Kokouksen avaus,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2017 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 29.08.2017 klo 17.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 75 KOKOUKSEN AVAUS 76 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 77 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 08/ 2014 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 08/ 2014 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 14.10.2014, klo 17.30 19.40 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 86 KOKOUKSEN AVAUS 87 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 88 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 10.12.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, yläsali 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2016 SIVU 1/2016 AIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.57. PAIKKA Seurakuntakeskus, os. Latokartanontie 5 LÄSNÄ Aakula Kari Lähteenmäki Heikki Ahava Asta Haikka Juha Mäkinen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 8/2015 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 8/2015 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 3.11.2015 kello 17.30-18.50 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 79 KOKOUKSEN AVAUS 80 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 81 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/ (7) Kirkkovaltuusto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (7) Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 17.30-18.22 (Kahvitus klo 17.00 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni Sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

Tiistai klo Seurakuntakeskus, juhlasali Hämeenkatu 16. poissa. poissa

Tiistai klo Seurakuntakeskus, juhlasali Hämeenkatu 16. poissa. poissa ESITYSLISTA Nro 1/2016 Kirkkovaltuuston vaalikokous PÖYTÄKIRJA Sivu 1(7) KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 9.2.2016 klo 18.30 19.15 Seurakuntakeskus, juhlasali Hämeenkatu 16 Helttunen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9

HUITTISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 sivu KIRKKOVALTUUSTO /9 KIRKKOVALTUUSTO 9.2.2016 1/9 Kokousaika Tiistai 9.2.2016 klo 19 19.45 Kokouspaikka Huittisten seurakuntakeskus, Toivon Sali Jäsenet, läsnä Jäsenet, poissa Varajäsenet, läsnä Tuula Ala-Haavisto Niko Hakala

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7/2017 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA KESKIVIIKKONA 30.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kyrön seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet Varajäsenet OLLEET JÄSENET / VARAJÄSENET Matti Kaipainen pj Mikko Nurmi vpj Hannu Ketola Lassi Arvola Ville

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt

Lipponen, Sampo Penttilä, Timo Pietilä, Jouni Polojärvi, Eila. Räsänen, Timo. Tuominen Marjo-Riitta Tättilä, Anniina varajäsen *) Varpe, Maj-Britt Kirkkovaltuusto 9.2.2016 sivu ( 1 / 6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 Aika: Tiistai 9.2.2016 klo 17.30-18.25 Paikka: Uudenkaupungin srk-keskus, Kouluk. 6 Läsnä: Ellä, Paavo Hirvonen, Riitta

Lisätiedot

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017

RAUMAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 9/2017 Aika: to 14.9.2017 klo 16.30 Paikka: Virastotalo, sali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 177 KOKOUKSEN AVAUS 178 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 179 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 180 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 3/ Aika Tiistai 4.12.2018 klo 18.10 19.50 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 13.09.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Reko Anne Huhtinen Sari Silja Saveljef Elina Neittamo Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon

Poissaolevat jäsenet Jakka Juha äänestänyt ennakkoon Kuusisto Annikki äänestänyt ennakkoon. ei äänestänyt ennakkoon Paikka ja aika Seurakuntatalo Vihti, tiistai 9.2.2016 klo 17.30 18.40 Läsnäolevat jäsenet Ali-Mattila Liisa Aspila Pentti Brännare Anna-Leena Hacklin Seija Hautio Kaisa Huitu Outi Hynnälä Kirsi Jokela

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 1/ (8) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Huuki-Anthopoulou Maija. Koskela Veli-Pekka

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 1/ (8) Läsnä Pajukoski Teija jäsen, puheenjohtaja. Huuki-Anthopoulou Maija. Koskela Veli-Pekka Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 1/ 1 (8) n kokous Aika tiistai klo 18.00 19.19 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja Ahonen

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 30.5.2017 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, Savilahdentie 18 ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 54 - Kokouksen avaus 55 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 Kirkkoneuvosto 1-11 Aika tiistai 26.1.2016 kello 16.00 16.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja Husso Leena Kytölä Reijo Vehviläinen

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 3/2019 Kirkkoneuvosto Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 26.03.2019 klo 16.00, kahvitarjoilu klo 15.30 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 29 KOKOUKSEN AVAUS 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 03/2019 Kirkkovaltuusto

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 03/2019 Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 28.05.2019 Kokousaika TIISTAINA 28.05.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Mikäli olet estynyt, ilmoita välittömästi kirkkoherranvirastoon p. 03-2895111 tai kirkkoherranvirasto.lempaala@evl.fi

Lisätiedot