Saimaan Satamat Oy Satamatie Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT"

Transkriptio

1 Saimaan Satamat Oy Satamatie Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Venesatamasäännöt koskevat kaikkia Saimaan Satamat Oy:n ylläpitämiä ja hallinnoimia venepaikkoja, niiden talvisäilytysalueita sekä kalastusvälinevajoja. Venesatamasäännöt ovat voimassa koko venesatama- tai veneiden talvisäilytysalueeksi osoitetulla alueella. Kaikkien venepaikan ja/tai veneen talvisäilytyspaikan vuokranneiden, tai muuten satamassa tai veneiden talvisäilytysalueilla toimivien tulee noudattaa lakien ja asetusten sekä näiden nojalla annettujen säännösten lisäksi näitä Saimaan Satamat Oy:n venesatamasääntöjä. Näiden venesatamasääntöjen lisäksi voidaan antaa erillisiä venesatama- tai talvisäilytysaluekohtaisia, näitä sääntöjä täydentäviä, pysyviä tai määräaikaisia sääntöjä ja ohjeita. Nämä säännöt ovat voimassa toistaiseksi. Yleiset ohjeet 1. Venepaikan, veneen talvisäilytyspaikan tai kalastusvälinevajan voi vuokrata Saimaan Satamat Oy:ltä henkilö, yritys tai yhteisö. Vuokralaisen tulee olla veneen omistaja tai haltija. Vuokrauksellaan vuokralainen antaa Saimaan Satamat Oy:lle oikeuden tarvittaessa veneenomistajaa kuulematta tämän sopimuksen mukaisiin toimenpiteisiin. Vuokrauksen kohteena on Saimaan Satamat Oy:n osoittama venepaikka, veneen talvisäilytyspaikka tai kalastusvälinevaja. Venepaikan vuokrasopimus on voimassa yhden veneilykauden kerrallaan. Veneilykausi on kunkin kalenterivuoden

2 välinen aika. Venepaikan vuokrakausi alkaa, kun maksu on saapunut yhtiön tilille. Vuokralainen voi vuosittain uusia vuokrasopimuksen maksamalla venepaikkavuokran eräpäivään mennessä. Mikäli venepaikan vuokraaja ei maksa venepaikkamaksua eräpäivään mennessä, venepaikka vapautuu muiden vuokrattavaksi. Saimaan Satamat Oy vastaa venesatamien ja talvisäilytysalueiden kunnossapidosta. Saimaan Satamat Oy ei järjestä venesatamiin tai talvisäilytysalueille vartiointia eikä vastaa venesatamissa tai talvisäilytysalueilla oleviin veneisiin kohdistuneesta ilkivallasta, varkauksista tms. Vuokralainen, veneenomistaja tai muu venesatamassa tai talvisäilytysalueella toimiva vastaa Saimaan Satamat Oy:lle tai muille alueen käyttäjille aiheuttamastaan vahingosta. Vuokralaisen on annettava itsestään henkilö-, osoite- ja kotipaikkatiedot sekä veneestään Saimaan Satamat Oy:n pyytämät tiedot. Vuokralaisen on itse huolehdittava yhteystietojensa tai veneensä tietojen oikeellisuudesta. Saimaan Satamat Oy voi luovuttaa tietoja viranomaiselle. Vuokranantajalla on oikeus antaa vuokralaiselle tiedonannot, ilmoitukset ja kehotukset lähettämällä ne postitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä vuokralaisen viimeksi Saimaan Satamat Oy:lle ilmoittamiinsa yhteystietoihin. Tiedoksiannon katsotaan tällöin saapuneen vastaanottajalle viimeistään seitsemäntenä päivänä lähettämisen jälkeen. Vuokralaista tai venettä koskevien väärien tai virheellisten tietojen antamisesta tai muusta sääntöjen tai vuokrasopimuksen vastaisesta menettelystä seuraa vuokrapaikan, veneen talvisäilytyspaikan tai kalastusvälinevajan vuokraoikeuden menetys. Vuokralainen on velvollinen varmistumaan ja huolehtimaan siitä, että osoitettu venepaikka soveltuu hänen veneelleen syväyksen, leveyden, pituuden ja korkeuden suhteen. 2. Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus osoittaa vuokralaisen käyttöön tilapäisesti tai pysyvästi toinen vastaavankokoinen venepaikka venesataman korjaus- tai muutostöiden, maa- tai vesialueen käyttötarkoituksen muutoksen, alueella järjestettävän tapahtuman tai muun syyn takia. Mikäli vuokralaista ei tavoiteta tai mikäli kysymys on toimenpiteestä, joka ei siedä viivytystä, Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus siirtää vene ilman vuokralaisen suostumusta. 3. Venepaikoilla olevien veneiden ja mahdollisesti muiden vesikulkuneuvojen on oltava viranomaisten määräysten ja ohjeiden sekä lainsäädännön velvoitteiden mukaisia.

3 4. Venepaikan, talvisäilytyspaikan ja kalastusvälinevajan vuokra tai muut maksut määräytyvät Saimaan Satamat Oy:n vahvistaman päätöksen mukaisesti. Vuokra on maksettava Saimaan Satamat Oy:n vuosittain ilmoittamaan eräpäivään mennessä Saimaan Satamat Oy:n ilmoittamalle pankkitilille. Eräpäivä on ehdoton. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, paikka katsotaan vuokralaisen puolelta irtisanotuksi. 5. Vuokralainen ei saa ilman Saimaan Satamat Oy:n suostumusta tilapäisestikään vuokrata edelleen tai luovuttaa venepaikkaa toisen käytettäväksi. Kiellon rikkomisesta seuraa venepaikan menetys. 6. Vuokralaisen tulee huolehtia, että vuokratulla venepaikalla oleva vene on kiinnitetty huolellisesti, hyvän merimiestavan mukaisesti. Vene tulee kiinnittää siten, että kiinnityksestä aiheutuva kuormitus laituriin, aisaan, poijuun ja veneeseen on mahdollisimman pieni. Mikäli veneen koko sitä edellyttää, on käytettävä riittävää määrää lepuuttajia ja riittävän tehokkaita joustimia kiinnityksen yhteydessä. Vuokralaisen tulee huolehtia, että venesataman laitureille, niillä oleville rakenteille, laitteille ja varusteille tai niiden käyttäjille ei aiheudu vaaraa, vammaa, vaurioita tai muita vahinkoja. Vahinkotapauksessa vuokralainen on velvollinen korvaamaan kiinnitysvirheestä tai muusta huolimattomuudesta laiturille, niiden rakenteille tai muille veneille aiheutuneet vauriot ja vahingot. Saimaan Satamat Oy ei vastaa myrskyn, tulvan, epänormaalin säätilan tai muiden poikkeuksellisten luonnonolosuhteiden aiheuttamista esine- tai henkilövahingoista. Laitureissa ja muissa sataman rakenteissa ja laitteissa havaituista vaurioista ja vioista tulee välittömästi ilmoittaa Saimaan Satamat Oy:lle. Mikäli vene uppoaa venesataman alueella, vuokralaisen tai vierasveneen kyseessä ollen veneen omistajan tai haltijan tulee ryhtyä viivytyksettä toimenpiteisiin veneennostamiseksi sekä öljyvahinkojen tai muiden päästöjen ehkäisemiseksi. Mikäli veneestä vastuussa oleva ei ryhdy välittömiin toimenpiteisiin veneen nostamiseksi, Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus nostaa vene veneenomistajan tai haltijan vastuulla ja kustannuksella. Vuokralainen tai vierasveneen haltija vastaa aina kaikista veneen nostosta, päästöjen puhdistuksesta, vaaran torjunnasta sekä alueen siivoamisesta ja kunnostamisesta aiheutuvista kustannuksista.

4 7. Kaikkien venesataman ja laiturialueen käyttäjien tulee noudattaa siisteyttä ja huolehtia ympäristön, alueiden, laitureiden ja rakenteiden siisteydestä ja puhtaudesta. Kaikki roskat ja syntyvä jäte on viivyttelemättä vietävä niille tarkoitettuihin roska-astioihin tai toimitettava asianmukaisiin jätteenkeräyspisteisiin. Laiturialueiden käyttö tavaroiden varastointiin, kalojen perkaamiseen ja kalaverkkojen puhdistamiseen on ehdottomasti kielletty. Laiturialueilla tehtävistä toimenpiteistä ei saa aiheutua haittaa, häiriötä tai vaaraa muille alueen käyttäjille, heidän omaisuudelleen tai venesatamassa oleville veneille. Venesatama-alueella on mahdollisten nopeusrajoitusten lisäksi tarvittaessa noudatettava vieläkin pienempää nopeutta aallokon muodostumisen ehkäisemiseksi. Vuokralainen ei saa ilman Saimaan Satamat Oy:n suostumusta tehdä venesatamarakenteisiin rakennelmia tai muutoksia. 8. Venesatamassa ja talvisäilytysalueella olevan veneen käyttäminen asumiseen on kielletty. Venesatamassa uiminen on kielletty. 9. Mikäli vene on kiinnitetty venesatamassa muulle kuin vuokrasopimuksen mukaiselle venepaikalle, Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus välittömästi siirtää tai siirrättää vene sekä periä siirrosta aiheutuneet kustannukset vuokralaiselta. 10. Luvattomalle paikalle jätetyt veneet ja muut tavarat poistetaan ja ne voidaan varastoida Saimaan Satamat Oy:n toimesta vuokralaisen ja veneenomistajan kustannuksella ja vastuulla. Veneille tehdään ennen siirtoa katselmus, jossa todetaan veneen kunto. Katselmuksesta laaditaan pöytäkirja. Talteenotosta ilmoitetaan välittömästi tiedossa olevalle vuokralaiselle tai omistajalle heidän ilmoittamaansa tai muutoin tiedossa olevaan osoitteeseen. Luvattomalla paikalla oleva vene voidaan myös kiinnittää lukolla laituriin tai vastaavaan rakenteeseen, jolloin veneen omistajan tai haltijan on korvattava lukon avaamisesta aiheutuvat kustannukset. Talteenotetut veneet ja tavarat vuokralainen tai omistaja voi lunastaa maksamalla Saimaan Satamat Oy:lle aiheutuneet siirto- ja varastointikulut. Talteenotettujen veneiden ja muiden tavaroiden suhteen, joiden omistaja on tuntematon tai joille ei kolmen kuukauden kuluessa ilmaannu omistajaa, menetellään niin kuin löytötavaralaissa on säädetty.

5 Vuokrasopimuksen päättyessä vuokralaisen on välittömästi siirrettävä pois veneensä ja muu omaisuutensa venepaikalta, talvisäilytyspaikalta tai kalastusvälinevajasta ja paikka tai vaja on luovutettava vapaana Saimaan Satamat Oy:n käyttöön. Talvisäilytys 11. Talvisäilytyspaikat vuokrataan talvisäilytyskaudeksi kerrallaan. Saimaan Satamat Oy osoittaa veneiden talvisäilytykseen käytettävät paikat. Talvisäilytyspaikalla olevissa veneissä on oltava näkyvällä paikalla, esim. trailerissa, pukeissa tai venepeitoissa näkyvissä venepaikkamerkki, veneen nimi tai veneen omistajan yhteystieto. Talvisäilytyspaikkoja ei ole tarkoitettu veneiden pitkäaikaissäilytykseen. Talvisäilytyskausi alkaa syksyllä ja päättyy keväällä Veneet on sijoitettava talvisäilytysalueelle Saimaan Satamat Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli vene on sijoitettu talvisäilytysalueelle ilman venepaikkamerkkiä ja omistajan yhteystietoja tai vene on sijoitettu muualle kuin sopimuksen mukaiselle paikalle, vuokralainen tai veneen omistaja/haltija on velvollinen siirtämään veneen välittömästi oikealle paikalle. Mikäli veneen omistaja laiminlyö siirtovelvollisuutensa, Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus siirtää tai siirrättää vene välittömästi ja periä siirrosta aiheutuneet kustannukset vuokralaiselta. Siirrettäville veneille tehdään ennen siirtoa katselmus, jossa todetaan veneen kunto. Katselmuksesta laaditaan pöytäkirja. Veneitä ei saa sijoittaa ajoväylille ja veneiden tuenta on tehtävä niin, ettei ole kaatumisvaaraa. Suojakatokset on tehtävä veneen koon ja muodon mukaisiksi. Talvisäilytyspaikanvuokralainen on velvollinen korvaamaan vahingon, joka Saimaan Satamat Oy:lle, toisille veneille tai muille tahoille aiheutuu veneen puutteellisesta tuennasta tai suojauksesta. Talvisäilytysalueella olevassa veneessä saa olla palavia nesteitä ainoastaan veneiden kiinteissä säiliöissä. Muu palavien nesteiden ja materiaalien sekä kaasupullojen säilyttäminen veneissä on ehdottomasti kielletty. Vene on siirrettävä pois veneen talvisäilytyspaikalta viimeistään talvisäilytyskaudenpäättymispäivään mennessä. Telakointiin käytetyt tarvikkeet on vietävä pois tai siirrettävä niille osoitetuille paikoille talvisäilytyskauden päättyessä. Talvisäilytyskauden

6 päättyessä talvisäilytysalueella olevat luvattomat telakointitarvikkeet katsotaan hylätyiksi ja Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus koota ne alueelta ja toimittaa ne asianmukaiseen jätehuoltoon. Saimaan Satamat Oy:llä on oikeus peritä talteenotosta ja jätehuollosta aiheutuvat kustannukset kyseisen venepaikan vuokralaiselta. 12. Kaikissa talvisäilytysalueella ja venesatamissa tehtävissä huolto-, korjaus- ja varustelutöissä on aina noudatettava huolellisuutta, siisteyttä sekä noudatettava turvallisuus- ja ympäristönsuojelumääräyksiä ja -ohjeita. Tehtävistä toimenpiteistä ei saa aiheutua haittaa, häiriötä tai vaaraa muille alueen käyttäjille, heidän omaisuudelleen tai muille alueella oleville veneille. Kaikki syntyvä jäte on kerättävä talteen ja toimitettava asianmukaisesti jätehuoltoon. Vesillä olevan veneen pesu on sallittu ainoastaan pelkkää vettä käyttäen. Saimaan Satamat Oy päättää ja antaa ohjeet sähkön ja veden käytöstä venesatamakohtaisesti. Kalastusvälinevajat 13. Kalastusvälinemajat on tarkoitettu veneily- ja kalastusvälineiden säilytykseen. Kalastusvälinevajan vuokraoikeutta ei voi siirtää toiselle henkilölle eikä kalastusvälinevajaa saa luovuttaa toiselle ilman Saimaan Satamat Oy:n lupaa. Kalastusvälinevajaan ei saa tehdä rakenteellisia muutoksia ilman Saimaan Satamat Oy:n lupaa. Vuokrauksen päättyessä kalastusvälinevajan tulee olla tyhjä ja siisti.

Yleiset ohjeet JOENSUUN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT. Kaupunkirakennelautakunta 26.3.2013

Yleiset ohjeet JOENSUUN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT. Kaupunkirakennelautakunta 26.3.2013 Sivu 1/6 JOENSUUN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT Kaupunkirakennelautakunta 26.3.2013 Venesatamasäännöt koskevat kaikkia Joensuun kaupungin ylläpitämiä venesatamia ja niiden talvisäilytysalueita sekä kalastusvälinevajoja.

Lisätiedot

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot:

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: 1 Vuokranantaja Helsingin kaupungin liikuntavirasto 2 Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa kirjallisen

Lisätiedot

Seuraavassa on esitetty paikkamäärineen Tornion kaupungin ylläpitämät venesatamat.

Seuraavassa on esitetty paikkamäärineen Tornion kaupungin ylläpitämät venesatamat. TORNION KAUPUNGIN VENEPAIKAT HAETTAVANA Tornion kaupungilla on viisi venesatamaa, joissa on vuokrattavana yhteensä 318 venepaikkaa. Seuraavassa on esitetty paikkamäärineen Tornion kaupungin ylläpitämät

Lisätiedot

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75

Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 Liite Lii nro 2/17.11.2004 66 Muutettu 19.10.2005 75 VENEPAIKKOJEN VUOKRAUSSÄÄNNÖT, PIENVENESATAMASÄÄNNÖT JA KARTAT Muutettu 19.10.2005 75 Hyväksytty liikuntalautakunnassa 17.11.2004 66 KIRKKONUMMEN KUNNAN

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT 1 (12) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT 1 (12) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT 1 (12) HELSINGIN KAUPUNGIN VENESATAMISSA NOUDATETTAVAT VENESATAMASÄÄNNÖT Nämä venesatamasäännöt koskevat kaikkia Helsingin kaupungin omistamia ja hallinnassa olevia

Lisätiedot

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Venesatamaohjeet Veneiden ja trailereiden kausisäilytysohjeet 6 05 02

RAUMAN KAUPUNGIN KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA Venesatamaohjeet Veneiden ja trailereiden kausisäilytysohjeet 6 05 02 I VENESATAMAOHJEET II VENEIDEN JA TRAILEREIDEN KAUSISÄILYTYSOHJEET I VENESATAMAOHJEET Tekninen lautakunta hyväksynyt 10.2.2015 Voimaantulopäivä 1.3.2015 YLEISIÄ MÄÄRÄYKSIÄ Näitä sopimusehtoja noudatetaan

Lisätiedot

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENEPAIKAN VUOKRASOPIMUSEHDOT

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENEPAIKAN VUOKRASOPIMUSEHDOT Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENEPAIKAN VUOKRASOPIMUSEHDOT Vuokrasopimusehdot koskevat kaikkia Saimaan Satamat Oy:n ylläpitämiä ja hallinnoimia venepaikkoja, niiden talvisäilytysalueita

Lisätiedot

OUKA/175/ /2017

OUKA/175/ /2017 OULUN KAUPUNGIN VENESATAMISSA NOUDATETTAVAT VENEPAIKKASÄÄNNÖT Nämä venepaikkasäännöt koskevat kaikkia Oulun kaupungin omistamia ja hallinnassa olevia venesatamia sekä veneiden talvisäilytysalueita. Venepaikkasäännöt

Lisätiedot

Uudenkaupungin Satama Oy:n satamat Venesatamaohjeet

Uudenkaupungin Satama Oy:n satamat Venesatamaohjeet Uudenkaupungin Satama Oy:n satamat Venesatamaohjeet 1 Uudenkaupungin Satama Oy:n hallitus 22.12.2016 100 Voimaantulopäivä 1.1.2017 Yleisiä määräyksiä Venesatamaohjeet koskevat kaikkia Uudenkaupungin Satama

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa

VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa VUOKRASOPIMUS Motonet-tavaratalon pysäköintialueen laajennusosa Vuokranantaja Vuokralainen Savonlinnan kaupunki y 0166906-4 jäljempänä kaupunki Olavinkatu 27 57130 Savonlinna BG-liikekiinteistöt Oy y 2191695-8

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-004713 Osastopäällikkö..6.2016,. Vuokrakohteen

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

Iin kunnan venepaikkasäännöt. Tekninen lautakunta

Iin kunnan venepaikkasäännöt. Tekninen lautakunta Iin kunnan venepaikkasäännöt Tekninen lautakunta 14.3.2017 23 1 Venepaikkasäännöt koskevat kaikkia Iin kunnan omistamia tai hallinnassa olevia venesatamia sekä veneiden talvisäilytysalueita. Venepaikka

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT 1 (8) KULTTUURI JA VAPAA-AIKA LIIKUNTA Lilk , 247

HELSINGIN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT 1 (8) KULTTUURI JA VAPAA-AIKA LIIKUNTA Lilk , 247 HELSINGIN KAUPUNKI VENESATAMASÄÄNNÖT 1 (8) HELSINGIN KAUPUNGIN VENESATAMISSA NOUDATETTAVAT VENESATAMASÄÄNNÖT Nämä venesatamasäännöt koskevat kaikkia Helsingin kaupungin omistamia ja hallinnassa olevia

Lisätiedot

Kausalan ja Pohjanmäen venepaikkojen käyttösäännöt ja vuokrat v. 2017

Kausalan ja Pohjanmäen venepaikkojen käyttösäännöt ja vuokrat v. 2017 Tekninen lautakunta 8 07.02.2017 Tekninen lautakunta 21 07.03.2017 Kausalan ja Pohjanmäen venepaikkojen käyttösäännöt ja vuokrat v. 2017 819/02.03.00/2017 Tekninen lautakunta 07.02.2017 8 Kausalassa on

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN VENESATAMASÄÄNNÖT 1.1.2015 ALKAEN SEKÄ MESSILÄN VENESATAMAN SÄHKÖJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOHJEET

HOLLOLAN KUNNAN VENESATAMASÄÄNNÖT 1.1.2015 ALKAEN SEKÄ MESSILÄN VENESATAMAN SÄHKÖJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOHJEET 1 HOLLOLAN KUNNAN VENESATAMASÄÄNNÖT 1.1.2015 ALKAEN SEKÄ MESSILÄN VENESATAMAN SÄHKÖJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖOHJEET Tekninen lautakunta 16.12.2014 126 Sisältö Yleistä... 2 Ajoneuvojen pysäköinti ja nopeusrajoitukset

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

Venekerhon käyttöoikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa

Venekerhon käyttöoikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa Venekerhon käyttöoikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa 1. Sopijaosapuolet Käyttöoikeuden luovuttaja: Espoon kaupunki (jäljempänä kaupunki) Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/2015 1 (5) 83 Alueen vuokraaminen Vironaltaasta Oy Habitor Ab:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2015-004038 T 10 01 01 04 S0103-62 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016

Liite 6 Kaupunginhallitus 2.5.2016 MAANVUOKRASOPIMUS Allekirjoittaneet ovat tänään tehneet seuraavan maanvuokrasopimuksen, joka korvaa sopimusosapuolten 28.10.2013 allekirjoittaman maanvuokrasopimuksen. Vuokranantaja Ulvilan kaupunki (0204910-7)

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali.

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali. NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2,

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5 HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) LAITURINPITO-OIKEUS VUOSAAREN VENESATAMAN VESIALUEELLA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006935 Osastopäällikkö...2.2017,.. Sopimuskohteen käyttötarkoitus

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 186 Alueen vuokraaminen hiekan säilytystä varten Sompasaaren laiturista Suomen Beach Volley Oy:lle HEL 2016-005179 T 10 01 01 04 S0110-275 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-011902 Osastopäällikkö 19.11.2015,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310 8771 Ly-tunnus 0201256-6

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310 8771 Ly-tunnus 0201256-6 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) HIETARANNAN UIMARANNAN UUDEN KAHVILA/RAVINTOLAN VUOKRAAMINEN. LLE Vuokranantaja Helsingin kaupunki Liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki puhelin (09) 310

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (17) Kiinteistövirasto 33/2014 Tonttiosasto Elinkeinotoimisto 26.03.2014 Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (17) Kiinteistövirasto 33/2014 Tonttiosasto Elinkeinotoimisto 26.03.2014 Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (17) 50 Alueen vuokraaminen murskeen välivarastointiin Meilahdessa (Liikuntavirasto) HEL 2014-004070 T 10 01 01 04 K0115-12 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Alueen vuokraaminen kyyhkyslakan pitämistä varten (Knutersintie 665) HEL 2016-014391 T 10 01 01 04 S0159-5 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde Käyttötarkoitus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Talvisäilytysalue Merellinen osasto HEL 2015-010892 Vs. osastopäällikkö/sle 24.10.

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Talvisäilytysalue Merellinen osasto HEL 2015-010892 Vs. osastopäällikkö/sle 24.10. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) TALVISÄILYTYSALUEEN VUOKRAUS MARJANIEMEN PURJEHTIJAT RY:LLE MARJANIEMENRANNASTA (NIITTYRANTA) Liikuntaviraston merellisen osaston osastopäällikkö vuokraa Marjaniemen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6

VUOKRASOPIMUS. 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 VUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Paasikivenkatu 7 15110 Lahti Ly: 0993644-6 2. Vuokralainen Orimattilan kaupunki Ly: 0129920-0 3. Vuokrauskohde Osoitteessa Koulutie 19,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 39/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto 18.03.2015 Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) Kiinteistövirasto 39/2015 Tonttiosasto Yritystonttitoimisto 18.03.2015 Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (11) 59 Alueen vuokraaminen tilapäistä pysäköintiä varten Kyläsaaresta Ajotaito Oy Autokoululle HEL 2015-003288 T 10 01 01 04 S0110-223 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/2015 1 (5) 125 Alueen vuokraaminen Sompasaaresta Artwave Surf Oy:lle aaltokone kokeilua varten HEL 2014-006478 T 10 01 01 04 S0110-233 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS

LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 1. VUOKRAN- ANTAJA LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS 2167217-2 2. VUOKRA- LAINEN 3. VUOKRA- KOHDE 4. VUOKRA- AIKA Osoite Yhteyshenkilö C/O KIINTEISTÖ- OY, PL 3 02010 Toistaiseksi voimassa oleva Alkamispäivä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/2014 1 (5) 200 Työmaakopin varastointi, Walentin Chorellin tie (Automyynti ja - vuokraamo Velj. Saarenpää Oy) HEL 2014-011556 T 10 01 01 04 S0129-78 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-006353 Osastopäällikkö

Lisätiedot

PELLON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja Vuokralainen Raision kaupunki y 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Tilatunnus 680 036 583 xxx Vuokrauksen kohde Kylä Tila RN.o pinta-ala xxx xxx xxx xxx Vuokra-alueen ja mahdollisten

Lisätiedot

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen 1 (5) ALLMARINE OY:N KANSSA ISO-SARVASTOSSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero HEL 2016-011915 Kaupungin päätös Liv/ Meri osastopäällikkö, Vuokra-alueen käyttötarkoitus Työlautan ja asiakasveneiden

Lisätiedot

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx.

5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6. Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 kunnanhallitus xx.xx. 5.8.2014, ver 6 Sivu 1 / 6 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Levanto/ VPK) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus xx.xx.2014

Lisätiedot

1(5) 23 km Särmö, siirtyvät

1(5) 23 km Särmö, siirtyvät 1(5) 23 km Särmö, siirtyvät KESÄMAJAN MAANVUOKRASOPIMUS 1 VUOKRANANTAJA 2 VUOKRAMIES 3 VUOKRAUSKOHDE 4 KÄYTTÖTARKOITUS 5 VUOKRA-AIKA 6 VUOKRA JA MUUT MAKSUT Särkiniemen mökkiläiset ry Helsinki, Lauttasaaressa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN CORN KING OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin

Lisätiedot

Vuosivuokrana peritään seuraavasti:

Vuosivuokrana peritään seuraavasti: HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN XXXX:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin (09)

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 45 Alueen vuokraus Hakaniemenrannasta SummerSauna Oy:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2017-001869 T 10 01 01 04 S0111-83 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI

Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI VUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: Tmi Kalatalouspalvelu Piilola/Juha Piilola Y-tunnus: 2286975-1 Puromäentie

Lisätiedot

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Kh 3/22.8.2016 245 Dnro:637/10.00.02/2016 Kunnanhallituksen hyväksymä 22.8.2016 Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Vuokrasopimus Vuokranantaja Kirkkonummen

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: Jämsän Vesi liikelaitos Y-0175622-1-300 Teollisuuskatu 10 42100 Jämsä

Lisätiedot

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla.

Kiinteistöt 257-476-4-7 ja 257-476-4-8, pinta-alaltaan yhteensä noin 7440 m 2. Vuokraalue on osoitettu liitekartalla. MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Kirkkonummen kunta Postiosoite: PL 20 02401 Kirkkonummi Puhelin: (09) 29 671 VUOKRALAINEN VUOKRA-ALUE KUNNAN PÄÄTÖS 1. VUOKRA Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Kiinteistöt 257-476-4-7

Lisätiedot

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17)

yrityksen tiedot tähän. 3. Vuokra-aika 1.6.2012 30.9.2012 (Kesäaukioloajat vähintään: ti-su klo 11-17) - 1 - VUOKRASOPIMUS 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja Ii-instituutti liikelaitos, Y-tunnus: 2054621-1 PL 24, 91101 Ii (Kiinteistöt omistaa Iin kunta) 1.2. Vuokralainen Irja ja Kari Kiuttu yrityksen tiedot

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) PITKÄAIKAINEN VUOKRASOPIMUS KOTILUODOLLA SIJAITSEVAN HUVILARAKENNUKSEN VUOKRAUKSESTA HELSINGIN NAVIGAATIOSEURA RY:LLE JA ITÄ-HELSINGIN PURSI- SEURA RY:LLE Sopimuksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä.

Vuokrakohde vuokrataan vuokralaiselle antennimaston ja siihen liittyvän laitetilan/tilojen sijoittamiseksi ja käyttämiseksi kiinteistöllä. MAANVUOKRASOPIMUS 1. Vuokranantaja Suonenjoen kaupunki PL 13 Y-tunnus: 0208061-4 77601 Suonenjoki 2. Vuokralainen Elisa Oyj PL 40 Y-tunnus 0116510-6 00061 ELISA 3. Vuokrakohde Sopimuksen liitteenä (liite

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LYHYTAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MFJ RAVINTOLAT OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA AURINKOLAHDEN VENESATAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 005475 Osastopäällikkö...6.2016,...

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV). 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, Vuokralainen: Asunto Oy Merimaskun Särkänranta, y-tunnus 0663726-4,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN MALMIN TALTTATIEN VARRESTA GREEN GOLF OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

Helsinki, Lauttasaaressa Särkiniemen - Veijarivuoren asemakaavan mukaisen kesämaja-alueen ulkopuolella olevan kesämajan(siirtyvä kesämaja)/korvaavaan

Helsinki, Lauttasaaressa Särkiniemen - Veijarivuoren asemakaavan mukaisen kesämaja-alueen ulkopuolella olevan kesämajan(siirtyvä kesämaja)/korvaavaan 1(5) Särmö, siirtyvät kesämajat KESÄMAJAN MAANVUOKRASOPIMUS 1 VUOKRANANTAJA Särkiniemen mökkiläiset ry 2 VUOKRAMIES 3 VUOKRAUSKOHDE 4 KÄYTTÖTARKOITUS 5 VUOKRA-AIKA Helsinki, Lauttasaaressa Särkiniemen

Lisätiedot

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kuopion kaupunki vuokraa Osuuskauppa PeeÄssälle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena festivaalitarkoituksia varten seuraavat

Lisätiedot

Sopimus on voimassa kymmenen (10) vuotta siitä kun se on allekirjoitettu.

Sopimus on voimassa kymmenen (10) vuotta siitä kun se on allekirjoitettu. Laiturinpito-oikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa 1. Sopijaosapuolet Laituritilan/-alueen luovuttaja: Espoon kaupunki (jäljempänä kaupunki) Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue)

V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) 1 V U O K R A S O P I M U S (Ampumarata-alue) Tällä vuokrasopimuksella uudelleen vuokrataan ja uudistetaan 8.11.1991 allekirjoitettua vuokrasopimusta seuraavin ehdoin jäljempänä kohdassa 3 mainit tuun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/2015 1 (5) 147 Tonttien lyhytaikainen vuokraaminen tonttien esirakentamista varten (Suurmetsä, Alppikylä, tontit 41304/1, 4-6) HEL 2015-006086 T 10 01 01 02 A1141-704 (41304/1),

Lisätiedot

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu

Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö Oy Mäkelän Koulu 1 (5) Vuokrasopimus 1. Vuokranantaja Helsingin seudun kauppakamari Y-tunnus: 0201253-1 Hattulantie 2 00550 HELSINKI (jäljempänä Vuokranantaja ) Yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Teijo Tikkanen, Kiinteistö

Lisätiedot

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918.

Luonnos 22.5.2015. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 1 Osapuolet 1 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Merimaskun Metsästäjät r.y., yhdistyksen rekisterinumero 123.918. 2 Vuokran kohde 2.1 Vuokra-alue Naantalin kaupungin

Lisätiedot

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele

Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B Kempele MAANVUOKRASOPIMUS (luonnos) 1. Sopijapuolet Vuokranantaja Kärsämäen kunta y-tunnus 0186511-0 Keskuskatu 14 86710 Kärsämäki Vuokraaja Rakennusliike Lehto Oy / perustettava kiinteistöyhtiö Voimatie 6 B 90440

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y- tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 1 1. JOHDANTO Tällä vuokrasopimuksella uudistetaan Raahen kaupungin ja Posiber Oy:n välillä tonttia 678-21-2193-23 koskeva vuokrasopimus. Laitostunnus 678-21-2193-18-L1. 1.1 Sopijapuolet

Lisätiedot

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo Vuokrasopimus Vuokranantaja Espoon kaupunki 0101263-6 vuokrauspäätös: Tonttipäällikkö 22.8.2012 252 vuokranantajan edustaja: Tonttiyksikkö osoite: Virastopiha 2 C/PL 49, 02070 Espoon kaupunki valmistelija:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 267 Alueen vuokraus Rakennusliike Reponen Oy:lle varastointia varten Malminkartanosta (Honkasuo) HEL 2016-009047 T 10 01 01 04 S0133-127 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1(5) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto VUOKRASOPIMUS LAITURIPAIKASTA AMIRAALI CRONSTEDIN LAITURISSA

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1(5) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto VUOKRASOPIMUS LAITURIPAIKASTA AMIRAALI CRONSTEDIN LAITURISSA HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1(5) VUOKRASOPIMUS LAITURIPAIKASTA AMIRAALI CRONSTEDIN LAITURISSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2014-006733 Osastopäällikkö, 22.5.2014, 29 Vuokra-alueen käyttötarkoitus

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto Osastopäällikkö/Sle

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto Osastopäällikkö/Sle HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) RAJASAAREN VENESATAMAN TALVISÄILYTYSALUETTA KOSKEVAN VUOKRA- SOPIMUKSEN TEKEMINEN MERIHAAN VENESEURA RY:N KANSSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 009819

Lisätiedot

Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen.

Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen. 1(7) Liite 1 MAANVUOKRASOPIMUS Tämä sopimus korvaa Raahen kaupungin ja Tuuliwatti Oy:n välillä 16.10.2010 allekirjoitetun maanvuokrasopimuksen. 1. Osapuolet Vuokranantaja Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti.

28.10.2014. Vuokrakohteen käyttötarkoitus on kahvila- ja ravintola sekä satamakonttoritoiminta asemakaavan mukaisesti. 1 1 Osapuolet 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2. 1.2 Vuokralainen Haukantupa Oy, y-tunnus 2296247-0 Haukka, 21195 Velkua. puh. 045 635 2800 2 Vuokra-alue 2.1 Vuokrakohde Naantalin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA MUNKKINIEMEN UIMARANNALTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 000055 Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx.3.2017, xx Vuokrakohde ja käyttötarkoitus

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 218/2010 vp. Hallituksen esitys laeiksi maanvuokralain muuttamisesta ja perintökaaren 25 luvun

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 218/2010 vp. Hallituksen esitys laeiksi maanvuokralain muuttamisesta ja perintökaaren 25 luvun EDUSKUNNAN VASTAUS 218/2010 vp Hallituksen esitys laeiksi maanvuokralain muuttamisesta ja perintökaaren 25 luvun 1 b :n 4 momentin kumoamisesta Asia Hallitus on antanut eduskunnalle esityksensä laeiksi

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) VUOKRASOPIMUS HELSINGIN MERILINNUSTAJAT RY:N KANSSA KOIRASAA- RESSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 001613 Liikuntajohtaja,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ HELSINKI TRIATHLON RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin

Lisätiedot

Vuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin seuraavasti:

Vuokra sidotaan viralliseen elinkustannusindeksiin seuraavasti: MAANVUOKRASOPIMUS Tämä sopimus korvaa 2.4.1994 tehdyn, 13.12.2002 jatketun maanvuokrasopimuksen, joka on päättynyt 31.12.2012. 1. Osapuolet 1.1. Vuokranantaja 1.2. Vuokralainen 2. Vuokrauksen kohde 3.

Lisätiedot

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7

13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 13.1.2015, ver 2 Sivu 1 / 7 MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA (Mäntsälän portin yritysalue) Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä puhelin: 019-264 5000 päätös: kunnanhallitus..2016,

Lisätiedot

Vuokrasopimus 1 (5) Vuokranantaja, Vuokralainen ja Naantalin kaupunki kaikki yhdessä jäljempänä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli.

Vuokrasopimus 1 (5) Vuokranantaja, Vuokralainen ja Naantalin kaupunki kaikki yhdessä jäljempänä Osapuolet ja kukin erikseen Osapuoli. Vuokrasopimus 1 (5) VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET 1.1. Vesialueen omistaja / Vuokranantaja Nimi: Antti Tammelin, ym. (jäljempänä Vesialueen omistaja tai Vuokranantaja ) Y-tunnus: 1336232-6 Osoite: Tamsaarentie

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 78/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 78/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 78/2015 1 (5) 137 Alueen vuokraaminen Kyläsaaresta RL Concerts Oy:lle tilapäistä varastointia varten HEL 2015-006642 T 10 01 01 04 S0110-236 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Osastopäällikkö 33, 11.6.2014. Toimisto- ja koulutus- sekä terapiatiloina

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Osastopäällikkö 33, 11.6.2014. Toimisto- ja koulutus- sekä terapiatiloina HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) RASTILAN RAVINTOLAN YLÄKERRAN VUOKRASOPIMUS Sopimuksen numero HEL 2014-007699 Kaupungin päätös Osastopäällikkö 33, 11.6.2014 Vuokra-alueen käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S Liikealue Sopimusnro: 30319

V U O K R A S O P I M U S Liikealue Sopimusnro: 30319 LIITE 2 1/8 V U O K R A S O P I M U S Liikealue VUOKRANANTAJA Metsähallitus, Suomen valtion edustajana Osoite: PL 81, 90101 OULU Yritys- ja yhteisötunnus: 0116726-7 Yhteyshenkilö sopimuksen tekohetkellä:

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ

2. VUOKRA-ALUEEN KÄYTTÖ MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Hyrynsalmen kunta Laskutie 1, 89400 HYRYNSALMI Kiinteistö Oy Ukkohallan Palvelut CIO Til- Tekno Oulu Oy Kauppurienkatu 12 4 kerros

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) VÄINÖ TANNERIN KENTÄN YHTEYDESSÄ OLEVAN HUOLTORAKENNUKSEN VUOKRAAMINEN VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4860 00099 Helsingin

Lisätiedot

1. Vuokra-aika on kolmekymmentä (30) vuotta alkaen 1.5.2016 ja päättyen 30.4.2046.

1. Vuokra-aika on kolmekymmentä (30) vuotta alkaen 1.5.2016 ja päättyen 30.4.2046. Kaupunginhallitus 4.4.2016 Liite 1 121 VUOKRASOPIMUS Tällä vuokrasopimuksella vuokraa Mikkelin kaupunki (0165116-3), jota jäljempänä sanotaan kaupungiksi, kaupunginvaltuuston päätöksen /xx.xx.2016 nojalla

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 127/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 127/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 127/2015 1 (6) 249 Alueen vuokraaminen Malmilta Heka-Malmi Oy:lle tilapäistä velvoitepysäköintiä varten HEL 2015-010672 T 10 01 01 04 S0138-316 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 114/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 114/ (6) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 114/2015 1 (6) 222 Alueen vuokraaminen lisäpihaksi Helsingin Erikoishöyläys Oy:lle Tapaninkylästä HEL 2015-009478 T 10 01 01 04 S0139-98 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 79 Alueen vuokraaminen Ruskeasuolta Kesko Oyj:lle tilapäistä pysäköintiä varten HEL 2016-000591 T 10 01 01 04 S0116-111 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2014 1 (5) 8 Alueiden vuokraaminen eduskunnalle HEL 2014-006785 T 10 01 01 02 Kiinteistökartta 63/673 496, Arkadiankatu, Eduskuntakatu, Pohjoinen Rautatiekatu ja Pikkuparlamentin

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 KIINTEISTÖYHTYMÄ SAMMONPUISTO VUOKRASOPIMUS LUONNOS 2.10.2013

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 KIINTEISTÖYHTYMÄ SAMMONPUISTO VUOKRASOPIMUS LUONNOS 2.10.2013 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / HUOLTOASEMATONTIN 1 Sopijapuolet Vuokranantaja Vuokralainen Lappeenrannan kaupunki Teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi Pl 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Kiinteistöyhtymä

Lisätiedot

Vuokrakohde ja sen käyttäminen. Vuokra ja sen maksaminen.

Vuokrakohde ja sen käyttäminen. Vuokra ja sen maksaminen. 1 (5) TALVISÄILYTYSALUEEN VUOKRAUS LEPPÄLUODON VENEKERHO RY:LLE VUOSAARENLAHDEN VENESATAMASTA Liikuntaviraston merellisten palvelujen osastopäällikkö vuokraa Leppäluodon venekerho ry:lle Vuosaarenlahden

Lisätiedot