Sopimus on voimassa kymmenen (10) vuotta siitä kun se on allekirjoitettu.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sopimus on voimassa kymmenen (10) vuotta siitä kun se on allekirjoitettu."

Transkriptio

1 Laiturinpito-oikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa 1. Sopijaosapuolet Laituritilan/-alueen luovuttaja: Espoon kaupunki (jäljempänä kaupunki) Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö Osoite: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Laiturinpito-oikeuden saaja: Yhteisön nimi (jäljempänä yhteisö) Osoite: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Vain sopimuksen yhteyshenkilölle ilmoitetut tiedonannot ja yhteydenotot ovat päteviä. Sopimuksen yhteyshenkilöllä ei ole oikeutta muuttaa sopimusta. Sopijaosapuolen on viivytyksettä ilmoitettava kirjallisesti yhteyshenkilön vaihtumisesta toisen sopijaosapuolen yhteyshenkilölle. 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus / sopimuksen kohde Tällä sopimuksella sovitaan yhteisölle luovutettavista Espoon kaupungin omistamista venesatamista laiturinpitopaikka. Kyseessä on yhteisö, jonka kanssa on allekirjoitettu venekerhojen käyttöoikeussopimus. Yhteisö sitoutuu tällä sopimuksella investoimaan, rakentamaan, huoltamaan ja kunnossapitämään laitureita alueella, joka heille liitteenä olevalla kartalla osoitetaan. 3. Sopimuksen voimassaoloaika ja sen päättyminen Sopimus on voimassa kymmenen (10) vuotta siitä kun se on allekirjoitettu. Edellä mainitun kymmenen vuoden jälkeen se on voimassa toistaiseksi, ellei sitä toisen sopijaosapuolen toimesta kirjallisesti irtisanota kuuden (6) kuukauden irtisanomisajalla. Kaupungilla on oikeus kirjallisesti purkaa sopimus, jos yhteisö toimii tämän sopimuksen vastaisesti tai toimittaa kaupungille virheellisiä tietoja, toimii säädösten, määräysten tai kaupungin päätösten vastaisesti, eikä kohtuullisessa ajassa korjaa laiminlyöntiään kirjallisesta huomautuksesta huolimatta.

2 4. Korvauksen maksaminen Sopimuksen kohteena olevasta laituritilasta peritään kunakin kalenterivuotena yhteisön käytössä olevien ja vuosittaisessa katselmuksessa todettavien laiturinsivumetrimäärään perustuva korvaus. Korvaus on tietty -määrä per laiturisivumetri ja se määräytyy kulloinkin voimassa olevan lautakunnan tekemän päätöksen mukaan. Korvaukseen sisältyy yhteisölle osoitetun laiturin käytöstä syntyvät käyttömenot, kuten sähkö-, vesi- ja jätehuoltomaksut. Korvaus on maksettava kaupungille vuosittain erikseen ilmoitettavaan eräpäivään mennessä kaupungin toimittaman laskun mukaisesti. Ellei korvausta tai muita sopimukseen perustuvia saatavia suoriteta eräpäivään mennessä, yhteisö on velvollinen maksamaan erääntyneille saataville korkoa korkolain mukaisesti. 5. Yhteisön velvoitteet ja oikeudet Yhteisön velvoitteena on: - omalla kustannuksellaan huolehtimaan sopimuskohteessa olevien omistamiensa ja sinne omasta toimesta rakentamiensa laitureiden ja muiden rakenteiden, laitteiden ja johtojen korjaus-, huolto-, kunnossapito ja muista ylläpitokustannuksista sekä niiden mahdollisista siirtokustannuksista. - edelleen osoittaa tämän sopimuksen kohteena olevilta laiturialueiltaan venepaikkoja veneilijöille. - pitää sopimuskohteen ja sillä olevat rakenteet hyvässä kunnossa sekä noudattamaan kaupungin liikuntapalveluiden sopimuskohteen hoidosta antamia ohjeita ja määräyksiä. - esitettävä kaikkien rakenteiden ja rakennelmien sekä laitteistojen piirustukset, sen lisäksi mitä niiden käsittely- ja lupamenettelyistä on muutoin määrätty, liikuntapalveluiden hyväksyttäviksi. - esittää laituritiloja ja -järjestelyjä koskevat muutosehdotuksensa kaupungin liikuntapalveluille kirjallisesti kunkin kalenterivuoden maaliskuun viimeiseen päivään mennessä. - vastata tarvittavien lupien hakemisesta ja niistä aiheutuvista kustannuksista sekä kaikista rakentamiskustannuksista. - ilmoittaa viivytyksettä kirjallisesti kaupungin liikuntapalveluille nimeään, kotipaikka- ja laskutusosoitettaan, sekä yhteyshenkilöitään koskevat muutokset.

3 - sallia kaupungin vaatimuksesta tarpeellisten johtojen, laitteiden, laitteistojen, kiinnikkeiden tai niiden osien sijoittamisen sopimuskohteen alueelle tai sen yli. - noudattaa kulloinkin voimassaolevia säännöksiä, viranomaisten määräyksiä sekä Espoon kaupungin venesatamasääntöjä sekä kaupungin kanssa tehtyä venekerhojen käyttöoikeussopimusta. Laituritilan vesialueella mahdollisesti talvehtivista veneistä on sovittava erikseen liikunta- ja nuorisopalveluiden kanssa. Alueella majoittuminen on sallittu vain erikseen sovituilla ja osoitetuilla vierasvenepaikoilla. Sopimuksen kohteena olevalla alueella tai sen välittömässä ympäristössä saa sijoittaa mainoksia vain kaupungin liikuntapalveluiden kirjallisella luvalla. 6. Pääsy laiturialueelle ja alueella suoritettavat katselmukset Kaupungin liikuntapalveluiden venesatama-asioita hoitavilla henkilöillä on työtehtävissään oikeus päästä sopimuksen kohteena olevalle laiturialueelle haluamanaan aikana. Tätä varten tulee oikeudensaajan edustajien varmistaa em. henkilöstölle esteetön pääsy laiturialueelle. Kaupungilla on oikeus toimittaa sopimuskohteessa katselmus. Yhteisölle ilmoitetaan katselmuksen suorittamisesta etukäteen. Etukäteen ilmoitetaan myös, onko yhteisön tai tämän edustajan läsnäolo katselmuksessa tarpeen. Yhteisön on katselmuksen toimittamista varten järjestettävä esteetön pääsy sopimuksen kohteena olevalle laiturialueelle sekä siellä mahdollisesti oleviin tiloihin. Katselmuksessa tarkastetaan tarvittaessa yhteisön käytössä olevien laituritilayksiköiden määrä, sopimuskohteen kunto sekä sopimusehtojen noudattaminen. Jos katselmus aiheuttaa muistutuksia, kaupunki ilmoittaa yhteisölle määräajan, johon mennessä havaitut puutteellisuudet on korjattava. Katselmus voidaan pitää myös yhteisön pyynnöstä. 7. Kaupungin ilmoitukset ja tiedonannot Kaupungilla on oikeus lähettää yhteisölle tähän sopimukseen perustuvat tiedoksiannot, ilmoitukset ja kehotukset yhteisön viimeksi kaupungin liikuntapalveluille ilmoittamaan laskutusosoitteeseen. Tällöin tiedoksiannon katsotaan saapuneen vastaanottajalle viimeistään seitsemän päivän kuluttua lähettämisestä.

4 Kaupungilla on oikeus antaa tähän sopimukseen perustuvia tietoja kolmannelle osapuolelle. Yhteisön tulee vuosittain toimittaa tilastointia varten viimeistään vuoden loppuun mennessä kaupungin liikuntapalveluiden tarvitsemat tiedot laiturialueita käyttävistä veneistä. 8. Toimenpiteet sopimuksen voimassaoloajan päättyessä Yhteisö on sopimusajan päättyessä velvollinen siivoamaan sopimuskohteen, viemään pois omistamansa rakenteet ja laitteet perustuksineen sekä muun sopimuskohteessa olevan omaisuutensa. Mikäli yhteisö ei kolmen (3) kuukauden kuluessa sopimusajan päättymisestä ole suorittanut em. toimenpiteitä, kaupungilla on oikeus tehdä tai teettää nämä toimenpiteet yhteisön kustannuksella. Kulut peritään yhteisöltä täysimääräisinä. Tällöin kaupungilla on oikeus viedä ja toimittaa pois sopimuskohteessa oleva yhteisön omaisuus ja menetellä sen suhteen parhaaksi katsomallaan tavalla. Kaupungilla on oikeus esimerkiksi myydä edellä mainittu omaisuus yhteisön kustannuksella julkisella huutokaupalla tai muulla tavalla omaisuuden laatu ja arvo huomioon ottaen. Kaupungilla on oikeus käyttää omaisuuden myynnistä kertyvät varat edellä mainituista toimenpiteistä aiheutuvien kustannustensa ja muiden sopimukseen perustuvien saataviensa kattamiseen. Yhteisö on velvollinen suorittamaan vuosimaksua vastaavaa korvausta sopimuskohteen käytöstä myös sopimusajan päättymisen jälkeiseltä ajalta siihen saakka, kunnes sopimuskohde on kaupungin hyväksymällä tavalla puhdistettu ja siivottu. 9. Sopimuksen siirto Sopimusta tai siihen perustuvia oikeuksia ja velvoitteita ei voida siirtää kolmannelle osapuolelle ilman kaupungin kirjallista suostumusta. 10. Käyttöoikeussopimuksen muuttaminen Sopimusta voidaan muuttaa vain kirjallisesti, muut muutokset ovat mitättömiä. Muutokset tulevat voimaan, kun molemmat sopijaosapuolet ovat ne asianmukaisesti hyväksyneet ja allekirjoittaneet toimivaltaisten edustajien toimesta. 11. Vahingonkorvaus / Sopijaosapuolten yleinen korvausvelvollisuus Sopijaosapuolet ovat velvollisia korvaamaan sopimusrikkomuksestaan toiselle sopijaosapuolelle aiheutuneet välittömät vahingot. Sopimusosapuolet eivät ole

5 vastuussa välillisistä vahingoista. Välillisillä vahingoilla tarkoitetaan muun muassa kauppalain (355/1987) 67 :ssä määriteltyjä välillisiä vahinkoja tai muita vaikeasti ennakoitavia vahinkoja tai vahinkoja. Jos sopijaosapuoli kuitenkin rikkoo sopimusta tahallisesti tai törkeällä tuottamuksella, sopimusta rikkoneen sopijaosapuolen on korvattava toiselle sopijaosapuolelle myös sopimusrikkomuksesta aiheutuneet välilliset vahingot. Kaupunki ei vastaa venesatamissa maalla tai vedessä myrskyn, tulvan, veden korkeuden, epänormaalin säätilan tai muiden poikkeuksellisten luonnonolosuhteiden aiheuttamista esine- tai henkilövahingoista. 12. Vastuu kolmannelle aiheutuvista vahingoista Sopijaosapuolet vastaavat oman toimintansa ja omaisuutensa toiselle sopijaosapuolelle tai kolmansille aiheuttamista vahingoista. Mikäli sopijaosapuolelle aiheutuu kustannuksia siitä, että tämä voimassa olevan oikeuden mukaan joutuisi ensisijaiseen vastuuseen toisen sopijaosapuolen toiminnan tai omaisuuden kolmannelle aiheuttamasta vahingosta, korvaa vahingon aiheuttanut sopijaosapuoli korvausvelvolliseksi joutuneelle sopijaosapuolelle aiheutuneet kustannukset täysimääräisesti. Kaupunki ei vastaa purjehduskauden ulkopuolisena aikana kaupungin omistamalle venepaikalle jätetylle tai tuodulle veneelle tapahtuvista, venesataman ja laiturin rakenteiden tai kiinnityslaitteiden huollon, korjauksen tai rikkoutumisen takia tapahtuvista vahingoista tai vaurioista. 13. Vakuutukset Sopijaosapuolet sekä yhteisön jäsenet/asiakkaat vastaavat aiheuttamistaan vahingoista lain mukaan. Yhteisöllä tulee olla käyttöoikeussopimuksessa kuvattua toimintaa kattava vastuuvakuutus, joka korvaa Espoon kaupungille ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheutettuja suoria henkilö- ja esinevahinkoja. Vastuuvakuutuksen tulee olla voimassa koko sopimuskauden ajan (esim. jatkuvana vuosivakuutuksena, joka uudistuu automaattisesti vakuutuskausi kerrallaan). Yhteisö huolehtii lisäksi oman henkilökuntansa lakisääteisistä työnantajavelvollisuuksista sekä oman ja hallussaan olevan omaisuutensa mahdollisesta vakuuttamisesta. 14. Erimielisyydet ja sovellettava laki

6 Käyttöoikeussopimusta ja näitä ehtoja koskevat erimielisyydet, joita ei neuvottelemalla saada sovituksi, ratkaistaan Espoon käräjäoikeudessa Suomen lakia noudattaen. 15. Allekirjoitukset ja päiväys Tätä sopimusta on laadittu kaksi (2) samansanaista kappaletta, yksi (1) kummallekin sopijaosapuolelle. Espoossa..201 nimi titteli yksikkö..201 nimi titteli yritys Liite: kartta yhteisölle määritellystä laiturinpito-oikeusalueesta

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) Osastopäällikkö ,.. Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Kiinteistö Oy Merenkulkijankuja 5 HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (5) LAITURINPITO-OIKEUS VUOSAAREN VENESATAMAN VESIALUEELLA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006935 Osastopäällikkö...2.2017,.. Sopimuskohteen käyttötarkoitus

Lisätiedot

Venekerhon käyttöoikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa

Venekerhon käyttöoikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa Venekerhon käyttöoikeussopimus Espoon kaupungin venesatamassa 1. Sopijaosapuolet Käyttöoikeuden luovuttaja: Espoon kaupunki (jäljempänä kaupunki) Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalvelujen tulosyksikkö

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 (6) SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA LAAJASALOSSA TONTIN 49030/2 EDUS- TALLA OLEVASTA LAITURISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-011902 Osastopäällikkö 19.11.2015,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA

HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA HELSINGIN KAUPUNKI LAITURINPITO- 1 SOPIMUS LAITURINPITO-OIKEUDESTA OY WALTIC AB:N KANSSA HERTTO- NIEMESTÄ AMIRAALI CRONSTEDIN RANNASTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-006353 Osastopäällikkö

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LAITURIALUEEN VUOKRASOPIMUS HERNESAAREN RANTA OY:N KANSSA HERNESAARENRANNASTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-004713 Osastopäällikkö..6.2016,. Vuokrakohteen

Lisätiedot

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot:

Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: Helsingin kaupungin venesatamien venepaikan vuokraamista koskevat sopimusehdot: 1 Vuokranantaja Helsingin kaupungin liikuntavirasto 2 Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntaviraston kanssa kirjallisen

Lisätiedot

Sopimus Etsivän nuorisotyön järjestämisestä Kirkkonummen kanssa

Sopimus Etsivän nuorisotyön järjestämisestä Kirkkonummen kanssa 1 Sopimus Etsivän nuorisotyön järjestämisestä Kirkkonummen kanssa 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Espoo) Sivistystoimi, Liikunta- ja nuorisopalveluiden tulosyksikkö Osoite: PL 1, 02070 Espoon

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. x HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) VUOKRASOPIMUS HELSINGIN MERILINNUSTAJAT RY:N KANSSA KOIRASAA- RESSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 001613 Liikuntajohtaja,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO Osastopäällikkö ,... Kesäravintolan väliaikainen sijoituspaikka HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LYHYTAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MFJ RAVINTOLAT OY:N KANSSA MAA-ALUEESTA AURINKOLAHDEN VENESATAMASSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 005475 Osastopäällikkö...6.2016,...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (7) VUOKRASOPIMUS HALKOLAITURIN VENEILIJÄT RY:N KANSSA POHJOISRAN- NAN VENESATAMAN (SILTAVUORENSALMEN PUOLELTA) MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2012-016641

Lisätiedot

Vuokra-aika alkaa ja päättyy

Vuokra-aika alkaa ja päättyy HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 PYSÄKÖINTIALUEEN VUOKRAAMINEN HELSINGIN LIIKUNTAHALLIT OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntalautakunta, xx Helsingin kaupungin liikuntalautakunta

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntalautakunta, xx Helsingin kaupungin liikuntalautakunta HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) PITKÄAIKAINEN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN KALLVIK SURF RY:LLE KALLAHDEN UIMARANNAN LÄHEISYYDESTÄ Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-009298 Liikuntalautakunta,

Lisätiedot

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen

Liv/ Meri osastopäällikkö , Työlautan ja asiakasveneiden säilytys. Helsingin kaupungin liikuntalautakunta Vuokralainen 1 (5) ALLMARINE OY:N KANSSA ISO-SARVASTOSSA SIJAITSEVASTA MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero HEL 2016-011915 Kaupungin päätös Liv/ Meri osastopäällikkö, Vuokra-alueen käyttötarkoitus Työlautan ja asiakasveneiden

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,..

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Kioskivaunupaikka Merelliset palvelut LUONNOS. Liikuntavirasto/Meri ,.. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA RASTILAN LEIRINTÄALUEELTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 006812 Liikuntavirasto/Meri...6.2016,.. Vuokrakohde ja käyttötarkoitus Vuokranantaja

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 TOIMISTOTILAN VUOKRAAMINEN LIIKUNTAMYLLYSTÄ SALIBANDYSEURA VIIKINGIT RY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 6 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) 1. Vuokra-aika 2. Vuokra Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto Osastopäällikkö/Sle

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO Merellinen osasto Osastopäällikkö/Sle HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) RAJASAAREN VENESATAMAN TALVISÄILYTYSALUETTA KOSKEVAN VUOKRA- SOPIMUKSEN TEKEMINEN MERIHAAN VENESEURA RY:N KANSSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016 009819

Lisätiedot

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4

Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Kh 3/22.8.2016 245 Dnro:637/10.00.02/2016 Kunnanhallituksen hyväksymä 22.8.2016 Vuokrasopimus ja liitekartta Strömsbyn teollisuusalueen korttelin 4212 tontti 4 Vuokrasopimus Vuokranantaja Kirkkonummen

Lisätiedot

Vuosivuokrana peritään seuraavasti:

Vuosivuokrana peritään seuraavasti: HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN XXXX:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin (09)

Lisätiedot

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1).

Luonnos 27.1.2016. Vuokrauskohde on osoitettu oheen liitetyllä kartalla (liite 1). Osapuolet. Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0557-.. Vuokralainen Raision kaupunki, y-tunnus 008-5. Vuokrauskohde Naantalin kaupungin 5. kaupunginosan 6. korttelin tontilla nro sijaitsevan Kiinteistö

Lisätiedot

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera

Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä. TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: TeliaSonera Finland Oyj Y-1475607-9 PL 320 00051 Sonera 1.2 Vuokra-alue

Lisätiedot

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä:

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen (Sopimus) on tehty seuraavien osapuolten välillä: TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä: (1) Ranuan kunta (y-tunnus 0191974-8), Aapiskuja 6 B, 97700 Ranua ("Tilaaja"); ja (2) [ ] (y-tunnus [ ]), [LISÄÄ

Lisätiedot

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22

Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi PL 22 Luonnos 20.3.2017 1/4 MAANVUOKRASOPIMUS SOPIJAPUOLET Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki PL 38201 Sastamala Vuokralainen Vapo Oy, 0174817-6 PL 22 40101 Jyväskylä Laskutusosoite: Vapo Oy / Petri Tomperi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Talvisäilytysalue Merellinen osasto HEL 2015-010892 Vs. osastopäällikkö/sle 24.10.

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Talvisäilytysalue Merellinen osasto HEL 2015-010892 Vs. osastopäällikkö/sle 24.10. HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) TALVISÄILYTYSALUEEN VUOKRAUS MARJANIEMEN PURJEHTIJAT RY:LLE MARJANIEMENRANNASTA (NIITTYRANTA) Liikuntaviraston merellisen osaston osastopäällikkö vuokraa Marjaniemen

Lisätiedot

Vuokrakohde ja sen käyttäminen. Vuokra ja sen maksaminen.

Vuokrakohde ja sen käyttäminen. Vuokra ja sen maksaminen. 1 (5) TALVISÄILYTYSALUEEN VUOKRAUS LEPPÄLUODON VENEKERHO RY:LLE VUOSAARENLAHDEN VENESATAMASTA Liikuntaviraston merellisten palvelujen osastopäällikkö vuokraa Leppäluodon venekerho ry:lle Vuosaarenlahden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 52/2015 1 (5) 83 Alueen vuokraaminen Vironaltaasta Oy Habitor Ab:lle ravintolalaivatoimintaa varten HEL 2015-004038 T 10 01 01 04 S0103-62 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTAVIRASTO VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTAVIRASTO VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) VUOSAARENLAHDEN VENESATAMAN MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN VUO- SAAREN PURJEHTIJAT RY:LLE Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-006436 Osastopäällikkö 8.9.2016, Vuokra-alueen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) xx.x Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx , xx. Helsingin kaupungin Liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) KIOSKIVAUNUPAIKKA MUNKKINIEMEN UIMARANNALTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 000055 Liikuntavirasto/Meri osastopäällikkö xx.3.2017, xx Vuokrakohde ja käyttötarkoitus

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) 1 MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntavaliokunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 ITÄKESKUKSEN KAHVILAN VUOKRAAMINEN CORN KING OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800, Toivonkatu 2 A 00099 Helsingin kaupunki Puhelin

Lisätiedot

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS KEURUUN KAUPUNKI KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN TUOTTAMISTA KOSKEVA SOPIMUS 1. Osapuolet 1..1Keuruun kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Perusturva / työllisyyspalvelut työllisyyspäällikkö Erja Koivula Multiantie

Lisätiedot

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen

Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (0186852-2), PL 22, 86301 Oulainen. Vuokralainen: Sonira Oy (2364672-8), Liponkuja 10, 86300 Oulainen Maanvuokrasopimus 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1. Vuokra-alue Vuokranantaja: Oulaisten kaupunki (018685-), PL, 8601 Oulainen Vuokralainen: Sonira Oy (667-8), Liponkuja 10, 8600 Oulainen Sopimuksen tarkoittama

Lisätiedot

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti)

Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS. Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) 1 (5) 1. SOPIJAOSAPUOLET OSTAJA: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö, jäljempänä YTHS Yhteystiedot: OSTAJAN YHTEYSHENKILÖ: Yhteyshenkilön nimi ja virka-asema (tai muu yksilöinti) (Yhteystiedot, jos poikkeavat

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS Tampereen liikenteen tilannekuva Puitesopimus LUONNOS 29.6.2015 1 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo ja sopimuskausi... 3 4 Sopimuksen irtisanominen...

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä

MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO. 1.1 Sopijapuolet. Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä 1 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Jämsän kaupunki Y- 0175622-1 Seppolantie 10 42100 Jämsä Vuokralainen: Jämsän Vesi liikelaitos Y-0175622-1-300 Teollisuuskatu 10 42100 Jämsä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 YRJÖNKADUN UIMAHALLIKIINTEISTÖSSÄ SIJAITSEVAN TYÖTILAN VUOKRAAMINEN ADALIA SALON & SOLARIUMILLE Sopijapuolet: Vuokranantaja Vuokralaiset Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO. Liikuntajohtaja (.2015) Helsingin kaupungin liikuntavirasto HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) VUOKRASOPIMUS TMI MERCARTON KANSSA LAUTTASAAREN UIMARANNAN KIOSKI- JA VARASTOTILOISTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2015-000717 Liikuntajohtaja (.2015) Vuokra-alueen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (5) MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN MALMIN TALTTATIEN VARRESTA GREEN GOLF OY:LLE Vuokranantaja Vuokralainen Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4800 00099 Helsingin kaupunki

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (9) LIIKUNTAVIRASTO Merelliset palvelut Osastopäällikkö/sle

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (9) LIIKUNTAVIRASTO Merelliset palvelut Osastopäällikkö/sle HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (9) VUOKRASOPIMUS SUOMEN MOOTTORIVENEKLUBI RY:N KANSSA PAJALAH- DEN VENESATAMAN MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2016-009999 Osastopäällikkö.,2016,

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä St-1 Oy (Y-tunnus: 0201124-8)

Lisätiedot

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli')

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli') SOPIMUS VUOKRASOPIMUKSEN SIIRROSTA 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Turun Teknologiakiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2349955-3) Tykistökatu 6 B, Biocity 20520 Turku (jäljempänä 'Teknologiakiinteistöt') 1.2. Turun Yliopisto

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: Raahen moottorikelkkailijat ry, 1.2 Vuokra-alue Noin 45 ha suuruinen karttaliitteeseen

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty venesatama/venevalkama-alueeksi (LV). 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, Vuokralainen: Asunto Oy Merimaskun Särkänranta, y-tunnus 0663726-4,

Lisätiedot

ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus

ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus ALUSTAVA EHDOTUS VUOKRASOPIMUKSESTA: Lohjan ryhmäpuutarhapalstan vuokrasopimus Vuokranantaja Lohjan ryhmäpuutarhayhdistys ry. (myöhemmin yhdistys) nimi henkilötunnus osoite laskutusosoite jos ei sama kuin

Lisätiedot

LIITE HANKINTASOPIMUS

LIITE HANKINTASOPIMUS Kaupunginhallitus 11.9.2017 Liite 1 LIITE HANKINTASOPIMUS 1 HANKINTASOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet Sopijaosapuolet ovat: Hankintayksikkö (Y-tunnus ), jäljempänä Vakuutuksenottaja ja Tarjoaja, jäljempänä

Lisätiedot

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT

Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Saimaan Satamat Oy Satamatie 4 80220 Joensuu VENESATAMASÄÄNNÖT Venesatamasäännöt koskevat kaikkia Saimaan Satamat Oy:n ylläpitämiä ja hallinnoimia venepaikkoja, niiden talvisäilytysalueita sekä kalastusvälinevajoja.

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja KH xx.xx.2015 xx MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä Markku Mattila jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Alueen vuokraaminen kyyhkyslakan pitämistä varten (Knutersintie 665) HEL 2016-014391 T 10 01 01 04 S0159-5 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen Kohde Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus ) Mynstervahe 11 B RAUMA

Lempäälän kunta (Y-tunnus ) PL LEMPÄÄLÄ. Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus ) Mynstervahe 11 B RAUMA MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (Y-tunnus 0150783-1) PL 36 37501 LEMPÄÄLÄ VUOKRALAINEN Rakennus Vahala Oy (Y-tunnus 2195656-2) Mynstervahe 11 B 26200 RAUMA 1 VUOKRA-ALUE Määräalat kiinteistöistä:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus 1 (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Sopimuksen kohde ja tavoitteet ja Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE)

MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) MAANVUOKRASOPIMUS MATKAVIESTINTUKIASEMA (YHTIÖNTIE) Maanvuokrasopimus perustuu yhdyskuntalautakunnan päätökseen xx x. SOPIJAOSAPUOLET Vuokranantaja: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) PL 52 02701

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1).

Vuokrattavalla maa-alueella on voimassa asemakaava. Vuokrattava alue on merkitty erityisalueeksi (E-1). NAANTALIN KAUPUNKI M A A N V U O K R A S O P I M U S Lisämaa Luonnos 3.7.2018 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet 1.2 Vuokra-alue Vuokranantaja: Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100

Lisätiedot

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina.

Tontti luovutetaan Advenille käytettäväksi maanvuokralain (258/66) 5.luvun tarkoittamalla tavalla kaukolämpölaitoksen tonttina. Luonnos 23.4.2015 MAANVUOKRASOPIMUS 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala jäljempänä kaupunki Vuokralainen: Adven Oy Äyritie 18, 01510 Vantaa jäljempänä

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe

MAANVUOKRASOPIMUS. 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe MAANVUOKRASOPIMUS Liite 4 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, ly-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Vuokralainen: SF-Caravan Lohenpyrstö Ry Haapatie 24, 92140 Pattijoki Vuokralainen

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4

Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 1 TUOTANNOLLISEN TILAN VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja: Vuokralainen: Sopimuksen tarkoitus: Haapaveden kaupunki (jäljempänä kaupunki) PL 40/Tähtelänkuja 1, 866101 Haapavesi Y-tunnus 0184872-4 Siparila Oy (jäljempänä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTALAUTAKUNTA. Liikuntalautakunta ,.. Vapaa-ajan veneily- ja venesatamatoiminta

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) LIIKUNTALAUTAKUNTA. Liikuntalautakunta ,.. Vapaa-ajan veneily- ja venesatamatoiminta HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (8) PITKÄAIKAINEN VUOKRASOPIMUS MEILAHDEN VENEILIJÄT RY:N KANSSA SEURASAARENTIEN VENESATAMAN MAA-ALUEESTA MEILAHDESSA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2013-010903

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI (Y-tunnus 0176975-1) Vuokralainen: Äänekosken ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Porin kaupunki Y-tunnus: 0137323 9 Vuokralainen: 1.2 Vuokra-alue Noin 849 m²:n suuruinen määräala Porin kaupungin Linnan eli

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) LIIKUNTAVIRASTO (Sopimus ) Ulkoliikuntapalvelut Osastopäällikkö HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUSLUONNOS 1 (5) VÄINÖ TANNERIN KENTÄN YHTEYDESSÄ OLEVAN HUOLTORAKENNUKSEN VUOKRAAMINEN VUOKRANANTAJA VUOKRALAINEN Helsingin kaupungin liikuntavirasto PL 4860 00099 Helsingin

Lisätiedot

Luonnos VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET. (1) Vuokranantaja. Lappeenrannan kaupunki ( ) PL 11, Lappeenranta.

Luonnos VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET. (1) Vuokranantaja. Lappeenrannan kaupunki ( ) PL 11, Lappeenranta. VUOKRASOPIMUS 1 OSAPUOLET (1) Vuokranantaja Lappeenrannan kaupunki (0162193-3) PL 11, 53101 Lappeenranta (2) Vuokralainen Lappeenrannan Yritystila Oy (0368899-8) Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta Vuokranantaja

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto VIRVE-sopimus Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto 9.3.2016 VIRVE-sopimus 2015 1 (3) Yritysluottamuksellinen 1. SOPIMUSOSAPUOLET 1.1. ASIAKAS 1.2. SUOMEN VIRVERKKO OY 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS 3.

Lisätiedot

1.1 Vantaan kaupunki (myöhemmin myös Messupaikkakunta ) Y-tunnus: Kielotie Vantaa puh faksi

1.1 Vantaan kaupunki (myöhemmin myös Messupaikkakunta ) Y-tunnus: Kielotie Vantaa puh faksi 1(5) 1 SOPIJAOSAPUOLET 1.1 Vantaan kaupunki (myöhemmin myös Messupaikkakunta ) Y-tunnus: 0124610-9 Kielotie 28 01300 Vantaa puh. 09-83911 faksi 09-83924359 1.2 Osuuskunta Suomen Asuntomessut (myöhemmin

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (9) KULTTUURI JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (9) KULTTUURI JA VAPAA-AIKALAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (9) PITKÄAIKAINEN VUOKRASOPIMUS KATAJANOKAN VENEKERHO RY:N KANSSA KATAJANOKAN VENESATAMAN MAA-ALUEESTA Sopimuksen numero Kaupungin päätös HEL 2017 005573 Kulttuuri ja

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010

STT:n yleiset sopimusehdot 1.1.2010 YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 (5) STT:n yleiset sopimusehdot 1. Käyttöoikeus 2. Käyttöehdot 1 Kappale päivitetty 1.1.2016 alkaen. Asiakkaalla on oikeus käyttää STT:n palvelua ja/tai siihen sisältyviä aineistoja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 73/2015 1 (5) 125 Alueen vuokraaminen Sompasaaresta Artwave Surf Oy:lle aaltokone kokeilua varten HEL 2014-006478 T 10 01 01 04 S0110-233 Päätös Vuokranantaja Päättäjä Vuokralainen

Lisätiedot

2. ESISOPIMUKSEN LÄHTÖKOHDAT, VOIMASSAOLO JA VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN

2. ESISOPIMUKSEN LÄHTÖKOHDAT, VOIMASSAOLO JA VUOKRASOPIMUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN tekninen lautakunta 18.10.2016 Vesialueen vuokraamista koskeva ESISOPIMUS 1. SOPIMUSOSAPUOLET Tuleva vuokranantaja: Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4 Olavinkatu 27 57130 Savonlinna (jäljempänä KAUPUNKI)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Yritystonttitoimisto Yritystonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 186 Alueen vuokraaminen hiekan säilytystä varten Sompasaaren laiturista Suomen Beach Volley Oy:lle HEL 2016-005179 T 10 01 01 04 S0110-275 Päätös Vuokranantaja Päättäjä

Lisätiedot

SOPIMUS. Euran kunnan. Sirkka Surven

SOPIMUS. Euran kunnan. Sirkka Surven SOPIMUS Euran kunnan ja Sirkka Surven välillä koskien Euran keskustan osayleiskaavasta Turun hallinto-oikeuteen jätettyä valitusta 13.9.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 TAUSTA... 3 2 VIRKISTYSALUEEKSI KAAVOITETUN

Lisätiedot

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S

Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kaupunkirakennelautakunta 297- asianro V U O K R A S O P I M U S Kuopion kaupunki vuokraa Osuuskauppa PeeÄssälle ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena festivaalitarkoituksia varten seuraavat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 66/2015 1 (5) 147 Tonttien lyhytaikainen vuokraaminen tonttien esirakentamista varten (Suurmetsä, Alppikylä, tontit 41304/1, 4-6) HEL 2015-006086 T 10 01 01 02 A1141-704 (41304/1),

Lisätiedot

M A A N V U O K R A S O P I M U S

M A A N V U O K R A S O P I M U S M A A N V U O K R A S O P I M U S 1 JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Saarijärven kaupunki, Y-tunnus 0176975-1 Sivulantie 11 43100 SAARIJÄRVI Vuokralainen: AgroLarja, Y-tunnus 1967929-5 Kolkanrinteentie

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus 1 ( 6) SOPIMUSLUONNOS Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET

OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET KOULULAISKULJETUKSET Ostoliikennesopimuksen LIITE OSTOLIIKENTEEN EHDOT KOULULAISKULJETUKSET Nämä ehdot liitetään ostoliikennesopimukseen. Sopimuksessa voidaan poiketa näistä ehdoista. Hoidettaessa sopimussuhteeseen

Lisätiedot

MAANVUOKRASOPIMUS. VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus ) PL 36, LEMPÄÄLÄ

MAANVUOKRASOPIMUS. VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus ) PL 36, LEMPÄÄLÄ MAANVUOKRASOPIMUS VUOKRANANTAJA Lempäälän kunta (y-tunnus 0150783-1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ VUOKRALAINEN Liikennevirasto (y-tunnus 1010547-1) PL 33, 00521 HELSINKI 1. VUOKRA-ALUE Kunta Lempäälä Määräala

Lisätiedot

LUONNOS. Käyttöoikeussopimus. 1 Johdanto. 1.1 Sopijapuolet. Oikeuttaja: Hangon kaupunki, jäljempänä omistaja, Y-tunnus

LUONNOS. Käyttöoikeussopimus. 1 Johdanto. 1.1 Sopijapuolet. Oikeuttaja: Hangon kaupunki, jäljempänä omistaja, Y-tunnus Käyttöoikeussopimus 1 Johdanto 1.1 Sopijapuolet Oikeuttaja: Hangon kaupunki, jäljempänä omistaja, Y-tunnus 0103166-9 Oikeutettu: Forus Capital Oy, jäljempänä oikeutettu, Y-tunnus 2755214-7 1.2 Käyttöoikeusalue

Lisätiedot

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 1(5) VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA OSTAJANA Siilinjärven kunta ja MYYJÄNÄ Savon Kuituverkko Oy 2(5) 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Siilinjärven kunta Y-tunnus: 0172718-0 PL 5, Kasurilantie 1, 71800 SIILINJÄRVI

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

12.8.2015. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on kaksituhatta yhdeksänsataaneljätoista (2 914) euroa (perusvuokra).

12.8.2015. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on kaksituhatta yhdeksänsataaneljätoista (2 914) euroa (perusvuokra). 2 5 Vuokra 5.1 Vuokra Myöskin vuokramiehellä on oikeus irtisanoa vuokrasopimus kuuden (6) kuukauden irtisanomisajalla. Vuokralainen maksaa vuokranantajalle vuotuista vuokraa, joka on kaksituhatta yhdeksänsataaneljätoista

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali.

NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 Lammasluoto. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2, PL 57, 21101 Naantali. NAANTALIN KAUPUNKI MAANVUOKRASOPIMUS 1 1 OSAPUOLET 1.1 Vuokranantaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1.2 Vuokralainen Naantalin purjehdusseura ry, y-tunnus 0638337-2,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/ (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Elinkeinotoimisto Elinkeinotoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 105/2014 1 (5) 200 Työmaakopin varastointi, Walentin Chorellin tie (Automyynti ja - vuokraamo Velj. Saarenpää Oy) HEL 2014-011556 T 10 01 01 04 S0129-78 Päätös Vuokranantaja

Lisätiedot

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo

Vuokralaiset Soukan Lennokkikerho ry/ Pekka Engblom (kentän varapäällikkö) Soukankaari 13 G 74 02360 Espoo Vuokrasopimus Vuokranantaja Espoon kaupunki 0101263-6 vuokrauspäätös: Tonttipäällikkö 22.8.2012 252 vuokranantajan edustaja: Tonttiyksikkö osoite: Virastopiha 2 C/PL 49, 02070 Espoon kaupunki valmistelija:

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000

KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 KH&I-YSE 2000 26.1.2000 1(6) KIINTEISTÖNHOIDON JA ISÄNNÖINNIN YLEISET SOPIMUSEHDOT 2000 1 Soveltamisala Yleisiä sopimusehtoja sovelletaan kiinteistönhoidossa ja kiinteistöjen isännöinnissä toimeksisaajan

Lisätiedot

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx

Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx VUOKRASOPIMUS 1 (5) LIIKEHUONEISTON VUOKRASOPIMUS Vuokranantaja on Helsingin kaupunki, rakennusvirasto. Yhteyshenkilö puhelin Vuokralainen on xxxxxxxxxxxxxxx(y-tunnus ),xxxxxxxxxxxxxxx Osoite Postinumero

Lisätiedot

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä Palvelusopimus joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään liittymisestä LUONNOS 05032015 Toimittaja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy Y- tunnus 2560184-9 Bertel Jungin aukio 5 02600 ESPOO Toimittajan

Lisätiedot

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe

1.1 Sopijapuolet Vuokranantaja: Raahen kaupunki, Y-tunnus PL 62, Raahe MAANVUOKRASOPIMUS 1. JOHDANTO Tämä vuokrasopimus koskee kiinteistön 678-402-1-50 noin 27 500 m2:n määräalaa. Tämä sopimuksella korvataan Raahen kaupungin ja sen Liikelaitoksen sekä Presteel Oy:n 12.5.1997

Lisätiedot

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro

Sopimusalueella on voimassa seuraavat asemakaavat: nro nro nro MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Elisa Oyj (0116510 6) PL 1, 00061 ELISA jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja.

Lisätiedot

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS)

V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Sivu 1 / 5 Kaupunkirakennelautakunta asianro 297- V U O K R A S O P I M U S (LUONNOS) Kuopion kaupunki vuokraa KENELLE ( ) maanvuokralain 5. luvun mukaisena vuokrauksena Kuopion kaupungin kiinteistöstä

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta. Saimaan Kuitu Oy *** xx

LUOVUTUSSOPIMUS. Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta. Saimaan Kuitu Oy *** xx LUOVUTUSSOPIMUS Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta ja Saimaan Kuitu Oy *** xx.6.2016 2 (7) 1 OSAPUOLET 1.1 Taipalsaaren kunta Y-tunnus: 0163320-5 Osoite: Kellomäentie 1 54920 TAIPALSAARI 1.2. Savitaipaleen

Lisätiedot

METSURIPALVELUT

METSURIPALVELUT HANKINTASOPIMUS 1 (5) METSURIPALVELUT 2014-2015 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä 4 02070 ESPOON KAUPUNKI Yhteyshlö etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA

SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA Liite 3 Sopimusmalli SOPIMUS JUUPAJOEN ROTKON POLUSTON KUNNOSTUSSUUNNITELMAN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Juupajoen kunta (jäljempänä myös Tilaaja ) Y-tunnus: Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO

HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) LIIKUNTAVIRASTO HELSINGIN KAUPUNKI VUOKRASOPIMUS 1 (6) PITKÄAIKAINEN VUOKRASOPIMUS KOTILUODOLLA SIJAITSEVAN HUVILARAKENNUKSEN VUOKRAUKSESTA HELSINGIN NAVIGAATIOSEURA RY:LLE JA ITÄ-HELSINGIN PURSI- SEURA RY:LLE Sopimuksen

Lisätiedot