Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN 27.4.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN 27.4."

Transkriptio

1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo KUTSU ESITYSLISTA 6/2018 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 76H 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 77H 4 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 78H 5 SAAPUNUT KIRJE 79H 6 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 80H 7 SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAN KATSAUS 81H 8 VALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 82H 1 9 HALLINTOSÄÄNNÖN SOVELTAMISOHJEEN MUUTTAMINEN JA PALVELUSETELIEN KÄYTTÖÖNOTTO KUNTOUTUKSEN JA SILMÄTAUTIEN VASTUUAULEILLA; SILMÄTAUTIEN OSTOPALVELUN SÄÄNTÖKIRJAN MUUTTAMINEN 83H 1 11 TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS 2017 JA HALLITUKSEN SELVITYS ARVIOINTIKERTOMUKSESSA ESITETTYIHIN KYSYMYKSIIN 84H 12 OSAVUOSIKATSAUS , AIKATAULU 85H 13 SAIRAANHOITOPIIRIN HALLITUKSEN JÄSENTEN VALINTA; HALLITUKSEN VARAJÄSENEN VALINTA 86H 1 15 VALTUUSTON KOKOUKSEN ASIALISTA

2 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ KUTSU ESITYSLISTA 6/2018 Kokousaika ke klo Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Päätöksentekijät Leila Lindell puheenjohtaja Katja Kanerva Tony Melville I varapuheenjohtaja Tuula Nieminen Juho Kautto Jari Colliander Tuomo Silvast Maarit Heikkinen Pekka Pajala Satu Koskinen Hillevi Kanervio Leena Laurila Jasimine Repo Petri Mutka Liisa Kuparinen Joonas Röppänen Kari Pajunen II varapuheenjohtaja Muut läsnäolijat Leena Yksjärvi valtuuston puheenjohtaja Terhi Pulli valtuuston I varapuheenjohtaja Harri Selänne valtuuston II varapuheenjohtaja Juha Kinnunen Vesa Kataja Heljä Lundgrén-Laine Seija Saarelainen Aija Suntioinen Tuija Melville sairaanhoitopiirin johtaja, esittelijä johtajaylilääkäri, esittelijä hallintoylihoitaja, esittelijä hallintopäällikkö, pöytäkirjanpitäjä talousjohtaja viestintäpäällikkö Petri Mutka Joonas RÃ ppã nen Pöytäkirja on nähtävänä sairaanhoitopiirin internetsivuilla Sairaanhoitopiiri/ Hallinto/ / Pöytäkirjat.

3 3 Kh 76H LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

4 4 Kh 77H PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Satu Koskinen ja Leena Laurila. Tarkastusvuorossa ovat Petri Mutka ja Joonas Röppänen.

5 5 Kh 78H SAAPUNUT KIRJE Asian valmistelija hallintopäällikkö Seija Saarelainen, puh Suomen Kuntaliitto, yleiskirje 3/2018, : Kuntia kannustetaan liittymään kuntien yhteiseen KuntaTietoPalveluun Suomen Kuntasäätiö antaa tukea Suomen Kuntaliitto on asettanut tavoitteen, että kuntien keskeiset rakennetun ympäristön tietovarannot julkaistaan ajantasaisena koneluettavana tietona KuntaTietoPalvelusta (myöhemmin Palvelu) vuoteen 2020 mennessä. Palvelu on avattu käyttäjille verkkokauppana ( Palvelun käyttöönotto on meneillään ja kunnat voivat maksutta liittyä Palveluun. Palvelun keskeisiä tietoja ovat esim. rakennusten ja muiden kohteiden osoitetiedot, rakennus- ja huoneistotiedot, asemakaavat, yleiskaavat, kaavan pohjakartat ja kaupunkimallit. Suomen Kuntasäätiö rahoittaa Palvelun perustamisen ja käyttöönoton sekä maksaa kannustinpalkkion kunnille niiden liittyessä palveluun. Käynnistysvaiheen jälkeen käyttäjiltä koottavilla palvelumaksuilla katetaan kuntien ja yhteisen Palvelun tietojen irrottamiskustannukset. Kunnat päättävät Palvelussa perittävien palvelumaksujen suuruudesta. Saapunut kirje on tallennettu hallituksen Arkkiin. päättää merkitä saapuneen kirjeen tiedoksi.

6 6 Kh 79H VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Sairaanhoitopiirin johtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan viranhaltijapäätökset ajalta tallennetaan hallituksen Arkkiin. Hallituksen puheenjohtajan ehdotus: merkitsee tiedoksi sairaanhoitopiirin johtajan tekemät viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää, että ei käytä niihin otto-oikeutta. merkitsee tiedoksi johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan tekemät viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää, että ei käytä niihin ottooikeutta.

7 7 Kh 80H SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAN KATSAUS Sairaanhoitopiirin johtaja antaa kokouksessa ajankohtaiskatsauksen seuraavista teemoista: - sairaanhoitopiirin toiminta ja talous - uuden sairaalan suunnittelun eteneminen sekä - osakkuusyhtiöiden toiminta. päättää merkitä tiedoksi sairaanhoitopiirin johtajan katsauksen.

8 8 Kh 81H VALTUUSTON KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA Asian valmistelija hallintopäällikkö Seija saarelainen, puh Valtuusto hyväksyi sairaanhoitopiirin hallintosäännön ja merkitsi tiedoksi hallintosäännön soveltamisohjeen. Lisäksi valtuusto päätti, että hallintosääntö tulee voimaan Valtuusto hyväksyi ympäristöstrategian ja ohjelman. Pöytäkirja pidetään nähtävänä sairaanhoitopiirin internetsivuilla Sairaanhoitopiiri/Hallinto//Pöytäkirjat. Minkään valtuuston päätöksen toimeenpano ei tee päätökseen mahdollisesti kohdistuvaa valitusta aiheettomaksi. toteaa, että valtuuston päätökset ovat laillisia, niitä ei ole tehty virheellisessä järjestyksessä, ne eivät mene valtuuston toimivaltaa ulommaksi eivätkä muutoin ole lainvastaisia. oikeuttaa panemaan täytäntöön valtuuston päätökset.

9 Kh 219H, Kh 82H HALLINTOSÄÄNNÖN SOVELTAMISOHJEEN MUUTTAMINEN JA PALVELUSETELIEN KÄYTTÖÖNOTTO KUNTOUTUKSEN JA SILMÄTAUTIEN VASTUUAULEILLA; SILMÄTAUTIEN OSTOPALVELUN SÄÄNTÖKIRJAN MUUTTAMINEN Kh 82H, Asian aiempi käsittelyvaihe ( ) on tallennettu hallituksen Arkkiin Asian valmistelija ylilääkäri Niko Setälä, puh Lisätietoja järjestelmäasiantuntija Mervi Temonen, puh Silmätautien ostopalvelujen sääntökirja on hyväksytty sairaanhoitopiirin hallituksessa (Kh 219H). Palvelusetelin käyttöönoton perusteena oli se, että vastuualueen resurssit olivat riittämättömät kysyntään verrattuna eikä hoitotakuu toteudu. Silmätautien vastuualueella hoitotakuutilanne on edelleen haasteellinen. Tilanteen hallitsemiseksi on vastuualueella valmisteltu palvelusetelitoiminnan laajentamista Jyväskylän seudun lisäksi laajemmin maakuntaan. Vuonna 2017 palveluseteli myönnettiin 471 avosektorin silmälääkärikäyntiin. Kuluvan vuoden aikana on palvelusetelin avulla tarkoitus tarjota mahdollisuus poliklinikkakäynteihin niin, että käyntiä odottavia ei olisi lainkaan. Yleisen kustannustason ja palvelun maakunnallisen kattavuuden parantamiseksi palvelusetelin hintaa esitetään nostettavaksi 5 eurolla nykyisestä 50 eurosta 55 euroon. Vuoden 2017 toteutumatietojen perusteella hinnanmuutoksen kustannusvaikutus on noin euroa. Jos koko silmäyksikön hoitoa odottavat potilaat käyttäisivät palveluseteliä, olisi kustannusvaikutus noin euroa. Toinen sääntökirjaan valmisteltu muutos koskee silmänpainetaudin seurannan järjestämistä. Nykyisin voimassa oleva silmänpainetaudin seurannan ostopalvelusopimus päättyy Valmistelussa on päädytty siihen, että palvelua ei kilpailutettaisi ostopalveluna, vaan toiminta järjestettäisiin palvelusetelijärjestelmän kautta. Tämä mahdollistaisi mm. sen, että sairaanhoitopiiri voi itse asettaa palvelulle ennalta määrätyn kustannustason sekä valita useita sopivaksi katsottuja palveluntuottajia. Silmänpainetaudin seurantapalvelun hinnaksi esitetään 155 euroa/potilas/vuosi. Tämän muutoksen kustannusvaikutus on 25 euroa/vuosi/potilas. Kun potilasmäärän ennakoidaan lisääntyvän, muutoksen kustannusvaikutus on noin euroa. Silmäyksikön talousarviossa on varattu euroa (20,4 %) lisääntyneeseen palveluseteleiden käyttöön, ostopalveluiden hintojen nousuun sekä julkisen sektorin hintojen nousuun (hoito Kuopion ja Helsingin yliopistollisissa sairaaloissa). Sairaanhoitopiirin hallitus on vuodelle 2018 vahvistanut silmälääkärivastaanoton (palveluseteli) hinnaksi 50 euroa. Sairaanhoitopiirin johtajalla on oikeus tehdä hintojen muutoksia koskevia päätöksiä silloin, kun muutoksella ei ole merkittävää vaikutusta talousarvion toteutumiseen. Hinnat on todettu silmätautien ostopalvelun sääntökirjassa.

10 Sääntökirja on esityslistan LIITTEENÄ 82H.1. Liite jaetaan esityslistan mukana hallituksen kokoukseen osallistuville. Muutokset näkyvät punaisella fontilla. päättää hyväksyä silmätautien ostopalvelun sääntökirjan LIITTEEN 82H.1 mukaisesti. Uusi sääntökirja tulee voimaan

11 11 Kh 83H TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUS 2017 JA HALLITUKSEN SELVITYS ARVIOINTIKERTOMUKSESSA ESITETTYIHIN KYSYMYKSIIN Asian valmistelijat sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen, puh , johtajaylilääkäri Vesa Kataja, puh , hallintoylihoitaja Heljä Lundgrén-Laine, puh , talousjohtaja Aija Suntioinen, puh , henkilöstöjohtaja Eeva Aarnio, puh ja hallintopäällikkö Seija Saarelainen, puh Tarkastuslautakunta hyväksyi kokouksessaan arviointikertomuksen vuodelta Arviointikertomuksessa esitetään hallitukselle seuraavat kysymykset: 1) Voiko asettaa hoitotakuuta lyhyemmät tavoiteajat sekä erikoissairaanhoidon että seututerveyskeskuksen osalta. 2) Miten on edetty Sairaala Novan 10 % kokonaissäästötavoitteen osalta ja miten sen täyttymistä seurataan ja raportoidaan. 3) Miten talousarvion toteutumisen ennustettavuutta aiotaan parantaa. Arviointikertomus 2017 jaetaan LIITTEENÄ 83H.1 hallituksen kokoukseen osallistuville. LIITTEEKSI 83H.2 tuleva hallituksen selvitys tallennetaan hallituksen Arkkiin myöhemmin. päättää esittää LIITTEEN 83H.2 mukaisen selvityksen valtuuston käsiteltäväksi.

12 12 Kh 84H OSAVUOSIKATSAUS , AIKATAULU Asian valmistelija talousjohtaja Aija Suntioinen, puh Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan hallitukselle on raportoitava osavuosikatsauksella toiminnan tavoitteiden ja niihin liittyvien mittareiden toteutumisesta, talousarvion tuloslaskelman ja investointiosan sekä rahoituslaskelman toteutumisesta ja tehtävä tilinpäätösennuste. Samassa yhteydessä on hallitukselle tarvittaessa tehtävä perusteltu talousarvion muutosesitys. Osavuosikatsauksen yhteydessä hallitukselle raportoidaan myös hoitopalvelujen myyntibudjetin toteutumisesta ja tehdään tarvittaessa esitys hintojen muutoksesta. Lisäksi hallitukselle raportoidaan säännöllisesti potilaan hoidon tavoitteita mittaavien asiakaspalautteiden sisällöstä ja niiden perusteella tehdyistä toimenpiteistä. Valtuustolle raportoidaan vuosittain tilinpäätöksessä ja toimintakertomuksessa toiminta- ja taloussuunnitelmassa asetettujen toiminnan ja talouden tavoitteiden toteutumisesta, sekä vastaavia tietoja kolmannesvuosittain osavuosikatsauksella. Osavuosikatsauksen valmistelu on käynnissä. Sairaanhoitopiirin johtoryhmä käsittelee osavuosikatsausta alustavasti kokouksessaan Toimialueiden katsaukset valmistuvat Hallitukselle raportoidaan osavuosikatsauksen keskeisestä sisällöstä Lopullinen osavuosikatsaus valmistuu vasta tämän jälkeen. Johtoryhmä käsittelee osavuosikatsauksen kokonaisuudessaan kokouksessaan Osavuosikatsaus toimitetaan hallitukselle ja valtuustolle päättää esittää osavuosikatsauksen käsittelyaikataulun valtuustolle tiedoksi. Päätösehdotus valtuustolle toimitetaan pidettävän hallituksen kokouksen jälkeen.

13 Valtuusto Kv 8, Kh 85H SAIRAANHOITOPIIRIN HALLITUKSEN JÄSENTEN VALINTA; HALLITUKSEN VARAJÄSENEN VALINTA Kv 8, Hallituksen ehdotus: Valtuusto 1. valitsee toimikaudekseen hallitukseen yhdeksän jäsentä ja kullekin näistä henkilökohtaisen varajäsenen. 2. valitsee yhden hallituksen jäsenistä hallituksen puheenjohtajaksi, yhden 1. varapuheenjohtajaksi ja yhden 2. varapuheenjohtajaksi. Kv 8, Päätös: 1. Valtuusto valitsi yksimielisesti toimikaudekseen hallitukseen seuraavat jäsenet ja varajäsenet: JÄSEN VARAJÄSEN Suomen Keskusta r.p. Leila Lindell Äänekoski Satu Koskinen Karstula Jari Colliander Jyväskylä Katja Kanerva Keuruu Hillevi Kanervio Kinnula Tuomo Silvast Hankasalmi Suomen Sosialidemokraattinen Puolue r.p. Tony Melville Jyväskylä Leena Laurila Keuruu Petri Jussila Jyväskylä Jasmine Saloranta Jyväskylä Kansallinen Kokoomus r.p. Maarit Heikkinen Laukaa Pekka Pajala Jyväskylä Vihreä liitto r.p. Petri Mutka Jyväskylä Liisa Kuparinen Jyväskylä

14 Valtuusto Vasemmistoliitto r.p. Tuula Nieminen Laukaa Perussuomalaiset r.p. Joonas Röppänen Keuruu Juho Kautto Äänekoski Kari Pajunen Muurame. 2. Valtuusto valitsi yksimielisesti hallituksen puheenjohtajaksi Leila Lindellin, 1. varapuheenjohtajaksi Tony Melvillen ja 2. varapuheenjohtajaksi Tuula Niemisen. Kh 85H, Hallituksen I varapuheenjohtaja Tony Melvillen varajäsen Petri Jussila on menehtynyt Sairaanhoitopiirin perussopimuksen 12 :n mukaan valtuusto valitsee hallituksen jäsenet ja kullekin jäsenelle henkilökohtaisen varajäsenen. päättää esittää valtuustolle, että se valitsee hallituksen I varapuheenjohtaja Tony Melvillen henkilökohtaisen varajäsenen.

15 15 Kh 86H VALTUUSTON KOKOUKSEN ASIALISTA Hallitukselle jaetaan LIITTEENÄ 86H.1 luettelo valtuuston kokouksessa käsiteltäväksi valmistelluista asioista. merkitsee tiedoksi LIITTEENÄ 86H.1 olevan luettelon niistä asioista, joista hallitus on päättänyt tehdä esityksen valtuuston kokoukseen.

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 11/2018 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 8.30 11.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 91 3

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 15/2016 Kokousaika ti klo 9.30-11.57 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 11/2018 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 91 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokousaika pe klo 8.00-8.55 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

89H 1 5 TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET

89H 1 5 TOIMIELINTEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika pe klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 7/2018 Kokouspaikka Rantasalmi, Hotel & Spa Resort Järvisydän Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 87H 3 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 47H 1 7 GEROCENTER SÄÄTIÖN VALTUUSKUNNAN KOKOUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kokousaika pe klo 13.00-14.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu

Hallituksen ja valtuuston puheenjohtajiston, johtavien viranhaltijoiden ja tarkastuslautakunnan välinen neuvottelu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 10/2015 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 8.30 11.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 80 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 9.00 KUTSU ESITYSLISTA 5/2016 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 5/2016 Kokousaika ke klo 9.00-11.15 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS KOKOUSKUTSU 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS JÄRJESTÄMISTOIMIKUNTA

KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS KOKOUSKUTSU 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS JÄRJESTÄMISTOIMIKUNTA KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS KOKOUSKUTSU 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS ESITYSLISTA 12.10.2012 Kokousaika pe 12.10.2012 klo 9.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Caterina, Kabinetti 1 Jäsenet Jari

Lisätiedot

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kokousaika pe klo 14.07-14.12 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 95H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 4/2017 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

Jäsenet x Jari Peura puheenjohtaja Arja Paakkinen x Liisa Ruusila varapuheenjohtaja Timo Kaijanmäki

Jäsenet x Jari Peura puheenjohtaja Arja Paakkinen x Liisa Ruusila varapuheenjohtaja Timo Kaijanmäki KESKI-SUOMEN SEUTERVEYSKESKUS ESITYSLISTA 3/2012 PERUSTERVEYDENHUOLLON LIIKELAITOS PÖYTÄKIRJA 12.10.2012 Kokousaika pe 12.10.2012 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka Ruokapalelukeskus, Caterinan kabinetti 1 Jäsenet

Lisätiedot

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä KUTSU ESITYSLISTA 4/2018 Kokousaika ti, kello 16.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät Läsnä = x Rantakartano Pöyhölä, Keuruu Jaakko Kiiskilä puheenjohtaja Eero Vainio Riitta Vanhanen varapuheenjohtaja Juha

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 29.9.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 19 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Kokousaika Perjantai 21.10.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 68 3 Kokouksen avaus 69

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Kokousaika Keskiviikko 25.10.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 29 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kokousaika ke klo 13.00-14.50 Kokouspaikka Jyväskylä Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät

Lisätiedot

117H 1 10 TALOUSARVIO VUODELLE 2015 SEKÄ VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA; HALLITUKSEN OHJEET VALMISTELULLE

117H 1 10 TALOUSARVIO VUODELLE 2015 SEKÄ VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA; HALLITUKSEN OHJEET VALMISTELULLE KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kokousaika ke klo 12.25-13.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Ravintola Priimus Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 110H 3 LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika to klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 10/2013 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Perjantai 18.1.2019 klo 8.30 11.52 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 17.2.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 9 3 Kokouksen avaus 10 4 Laillisuus

Lisätiedot

sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja

sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja KUTSU ESITYSLISTA 25.4.2019 3/2019 Kokousaika to 25.4.2019, klo 12.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät Läsnä = x Hotelli Vuolake Laukaa, neuvotteluhuone Jaakko Kiiskilä puheenjohtaja Eero Vainio Tuija Koivisto

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kokousaika Perjantai 26.10.2018 klo 8.30 12.10 Kokouspaikka Laukaan terveysasema, Kantolantie 12, K-kerroksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 73 3 Kokouksen

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN KOKOONPANO

KESKI-SUOMEN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN KOKOONPANO NEUVOTTELUPÖYTÄKIRJA KESKI-SUOMEN VÄLIAIKAISEN VALMISTELUTOIMIELIMEN KOKOONPANO 1. Neuvottelun osapuolet Hankasalmen kunta Joutsan kunta Kannonkosken kunta Karstulan kunta Kinnulan kunta Kivijärven kunta

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

87H 12 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTINJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN

87H 12 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTINJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 8/2016 Kokousaika ke klo 12.35-12.52 Kokouspaikka Laukaa, Varjolan tila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 79H 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ti klo 7.30 KUTSU ESITYSLISTA 6/2016 Kokouspaikka Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu

Lisätiedot

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT

7 1 5 LIIKELAITOS CATERINAN OSAVUOSIKATSAUS LIIKELAITOS CATERINAN SWOT-ANALYYSI, ARVOT, MISSIO, VISIO JA STRATEGIAT 2/2012 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN Kokousaika klo 14.00-16.00 Kokouspaikka Keskussairaala, Ruokapalvelun kabinetti 3, Jyväskylä Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 4 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Perjantai 19.1.2018 klo 8.30 12.45 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

87H 11 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTIJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN

87H 11 UUDEN SAIRAALAN PROJEKTIJOHTOURAKKASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 8/2016 Kokouspaikka Laukaa, Varjolan tila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 79H 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 80H

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 Kokousaika Perjantaina 14.11.2014 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 2, Käsiteltävät asiat Asia 66 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2018 Kokousaika Perjantai 21.9.2018 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 64 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 1/2017 Kokousaika Perjantai 1.9.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 Kokouksen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2013 2016 PÖYTÄKIRJA 2/2013 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.09.2013 klo 9.00 14.42 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja Naakka

Lisätiedot

Hallituksen kokous

Hallituksen kokous SALON SEUDUN KOULUTUS- ESITYSLISTA Hallitus Aika 4.6.2019 klo 17:00-18:00 Paikka Neuvotteluhuone, Taitajankatu 6, Salo Käsiteltävät asiat: 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 56 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN

2 1 4 NIMENHUUDON TOIMITTAMINEN SEKÄ EDUSTETTUINA JA EDUSTAMATTA OLEVIEN JÄSENKUNTIEN MERKITSEMINEN KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika pe klo 13.00-13.40 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, luentosali Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 8/2015 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 8/2015 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 8/2015 Kokousaika Perjantaina 23.10.2015 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 2, Käsiteltävät asiat 63 Kokouksen avaus 3 64 Laillisuus

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi

Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kokousaika ti klo 7.30-9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Hotelli Rantasipi Laajavuori, kokoustila Nuijansoppi Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 ESITYSLISTA- 1/2013 PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika Perjantai 12.4.2013 klo 13.45 14.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 2/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 12.02.2019 klo 13.00 16.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 6/2018. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 6/2018 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 41 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 42 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 9/2017 23.11.2017 Kokousaika Torstaina 23.11.2017 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu ESITYSLISTA 12/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 12:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastaja 3 3 Talousjohtajan talouskatsaus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖSLASKELMAT 2013

TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖSLASKELMAT 2013 KOKOUSKUTSU 1/2014 Kokousaika klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, KESLABin neuvottelutila Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 1 3 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT 3 4 LIIKELAITOS

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 27.6.2016 kello 18.00 19.17 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti,

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016

Perjantai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta 2016 Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 4 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 30 Perjantai 5.5.2017 klo 9.00-10.10 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi 1 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 13.4.2012 klo 9.00-14.20 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja, pöytäkirjanpitäjä 30 34 Tuomi Vilho varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 6/2016 Kokousaika Perjantai 19.8.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2, klo 8.30-9.00 Jyväskylä, Sakupe Oy, 9.20 10.30 Kinkomaa,

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 04.04.2019 kello 14:01-16:29 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ESITYSLISTA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

ESITYSLISTA 3/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT ESITYSLISTA 3/2017 KOKOUSAIKA klo 09:00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 23 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 24 Kokouksen työjärjestyksen

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 3/2016 Kokousaika: 17.5.2016 klo 13.00 16.10 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

rj2 4IJ.. VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

rj2 4IJ.. VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen Linnan Cafen toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu, Ravintola Taica KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Linnan Cafe, Keskuskatu

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 8.4.2011 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Ahlqvist Leila jäsen Laukkanen

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013

Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 3/2013 Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2009-2012 Pöytäkirja 3/2013 Kokousaika: 15.5.2013 klo 13.00-14.50 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Risto Björn, puheenjohtaja Erkki Ojala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 8 14.8.2017 Kokousaika 14.8.2017 klo 18.00 19.08 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: (x) (x) (-) (-) (x) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: (x) (x) (-) (-) (x) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 11/2018 30.11.2018 Kokousaika Perjantaina 30.11.2018 klo 10.00-10.53. Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018. Riikka Kosola X Varapuheenjohtaja Pentti Kallio X Varajäsen Martti Halme X Jäsen TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 18:45 Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen.

Yrjövuori Matti Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Kokouksen läsnäolijoiden toteaminen. Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 6 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.30 18.30 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, Kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017. RIIHIMÄEN KAUPUNKI Tarkastuslautakunta klo 09:30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2017 KOKOUSAIKA klo 09:30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Läsnäolijat TARKLA... 1 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 2 31 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 3 32 Kokouksen

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 1/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen

1 Tarkastuslautakunta Pöytäkirja 1/2019. LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 15.01.2019 klo 13.00 15.00 KOKOUSPAIKKA Liiton kokoushuone LÄSNÄ Timo Pärkkä puheenjohtaja Tapio Pajunpää varajäsen Esa Erkkilä jäsen Helinä Tuomela varajäsen Hillevi

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1

ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1 ASKOLAN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 1 Vanhusneuvosto AIKA 01.02.2017 klo 14:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KOKOUSASIAT Asia Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema

Paikka ja aika Kinnulan kunnanvirasto klo Virka-asema Kunnanvaltuusto Nro 11 / 12.12.2017 236 Kokousaika Tiistaina 12.12.2017 klo 12.00 Kokouspaikka Koulukeskus, liikuntasali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Valtuutettu Toikkanen

Lisätiedot

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja

Yrjövuori Matti. Muut osallistujat Ehrlund Kirsi JHT, HT, vastuullinen tilintarkastaja Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 9 / 2018 Aika keskiviikko klo 16.35 17.55 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS ESITYSLISTA 1/2018 Kokousaika Torstaina 18.1.2018 kello 17.00 - Kokouspaikka Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as. Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut

Lisätiedot

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Esityslista 7/2017 1 Aika 21.09.2017 klo 10:00 Paikka NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 53 Hallituksen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/ Asia Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/ Asia Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 5/2017 1 Tarkastuslautakunta KOKOUSKUTSU AIKA 15.11.2017 kello 14:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0

Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Kokousaika ke klo 13.00 KUTSU ESITYSLISTA 16/2016 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan ruokapalvelukeskuksen kabinetti 1, rak. 1 N/0 Käsiteltävät asiat Asia

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 201 Kokousaika 30.03.2009 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot